Aanbouw achterzijde: Er is gekozen voor een aanbouw aan de achterzijde zoals getekend op het definitief ontwerp.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanbouw achterzijde: Er is gekozen voor een aanbouw aan de achterzijde zoals getekend op het definitief ontwerp."

Transcriptie

1 Vrijblijvende prijsopgave (ruwbouw): Hierbij ontvangt u onze vrijblijvende prijsopgave voor het bouwen van uw woonhuis gelegen op het nieuwbouwplan Volkel West II, Kavel 8 De prijsopgave is bepaald aan de hand van: - Tekening Leenders architecten, o Tekeningnummer D-B8 o Definitief ontwerp d.d , gewijzigd d.d Constructieve berekeningen Verwijst B.V: - Onderstaande omschrijving. Kenmerken woning (kavel 8): Perceelsoppervlakte: Kavel 8 is gelegen op een perceel van circa 152 m². Inhoud en oppervlakten: Er is gekozen voor basiswoning type B inclusief een aanbouw aan de achterzijde van de woning. De woning heeft een inhoud van circa 465,5m³ inclusief aanbouw. Opties: Aanbouw achterzijde: Er is gekozen voor een aanbouw aan de achterzijde zoals getekend op het definitief ontwerp. Aangebouwde garage/berging: Aangebouwde garage/berging zijn niet in de koop-/aanneemsom opgenomen.

2 Algemene technische omschrijving 1. Grondwerk: Het grondwerk wordt aangevuld met zwarte grond tot +/- 100 mm onder peil woning aflopend naar niveau omliggende percelen. 2. Bestrating, erfafscheiding en tuininrichting: Bestrating, erfafscheiding en tuininrichting zijn niet in de koop-/aanneemsom opgenomen. 3. Fundering: Vervaardigen van de benodigde fundering op staal met betonkwaliteit en betonstaal volgens berekening constructeur en goedkeuring bouw- en woningtoezicht van de gemeente. 4. Spouwmuur: Metselwerk van de wanden minus peil uitvoeren in betonsteen of gelijkwaardig. Metselwerk van de buitengevel uit te voeren in gevelsteen waalformaat. De koper heeft vooraf keuze uit 3 soorten stenen, deze zijn bemonsterd en de koper heeft gekozen voor blauwpaars antiek Alle dragende binnenwanden en stabiliteitswanden uit te voeren in kalkzandsteen lijmelementen. Het voegwerk van de gevels is een grijs of antraciet terugliggend en nagestreken gevoegd. (deze wordt vooraf bemonsterd). Alle niet dragende binnenwanden zijn niet opgenomen in de koop-/aanneemsom. Spouwmuur wordt voorzien van een isolerende schil (Rc 4.5 m² K/W). Isolatie wordt uitgevoerd in steenwol. 5. Vloeren: De begane grondvloer uit te voeren als geïsoleerde vrijdragende systeemvloer (Rc 3.5 m² K/W). Begane grondvloer voorzien van een kruipluik. Kruipluik is voorzien van isolatie aan de onderzijde. Kruipluik wordt er los bijgeleverd i.v.m. keuze afwerking vloer. De 1 e en 2 e verdiepingsvloer uit te voeren als vrijdragende systeemvloer. Aan de onderzijde (plafondzijde) van de verdiepingsvloer blijven de plaatnaden zichtbaar. Onder de woning bevindt zich een kruipruimte. Onder de bijgebouwen is geen kruipruimte. 6. Dilataties: In de binnenwanden worden, op nader te bepalen plaatsen dilataties aangebracht. Het is mogelijk dat de dilataties na afwerking zichtbaar blijven/worden. In het gevelmetselwerk worden, op nader door de constructeur / fabrikant te bepalen plaatsen, dilataties aangebracht. De dilataties blijven onafgewerkt zichtbaar. 7. Dakopbouw: De dakconstructie is voorzien van een isolerend dakelement (Rc 6.0 m² K/W), hierop worden keramische dakpannen aangebracht. Fabrikant ter keuze aannemer, De dakpannen worden vooraf bemonsterd door de aannemer. Er is gekozen voor een blauw gesmoorde pan. In deze koop-/aanneemsom zijn de dakramen zoals getekend in de prijsopgave opgenomen. In deze koop-/aanneemsom zijn de constructieve dakkapel voorzieningen zoals getekend opgenomen. In deze koop-/aanneemsom zijn geen PV-panelen opgenomen. De platte daken van de aanbouw te voorzien van bitumen dakbedekking. Plat dak van de aanbouw van de woonkamer is voorzien van isolatie volgens de normen. Dakrand wordt afgewerkt met een zinken kraal.

3 8. Energieprestatiecoëfficiënt: De woning uit te voeren met een EPC die niet groter is als 0.4. Een en ander volgens bouwbesluit Indien er voor de ruwbouw wordt gekozen, dient de koper zelf te zorgen voor de benodigde installatiewerkzaamheden om de EPC eis te halen. E.e.a. volgens EPC berekeningen. 9. Kozijnen, ramen en deuren: Alle gevelkozijnen zullen vervaardigd worden uit duurzaam hardhout. Gevelkozijnen, -ramen en -deuren voldoen aan politiekeurmerk veilig wonen, en worden voorzien van hierbij behorende standaard bouwbeslag. De voordeur wordt vervaardigd volgens keuze opdrachtgever. De koper krijgt keuze uit een enkele verschillende modellen die voldoen aan de eisen van De overige buitendeuren worden met glasopening volgens tekening uitgevoerd. Alle soorten kozijnen en draairichtingen van de deuren en ramen zijn conform tekening. Kozijnen worden voorzien van de benodigde ventilatierooster. E.e.a. volgens berekening Leenders architecten. Alle binnenkozijnen en binnendeuren zijn niet opgenomen in de koop-/aanneemsom. 10. Staalwerk: Ten behoeve van de opvang van vloer-, dak- en gevelconstructies worden, daar waar nodig, stalen liggers voorzien en de nodige verankeringen aangebracht. E.e.a. volgens opgave constructeur. 11. Betimmerde goot en overstek en buitenafwerking: Gootconstructie wordt uitgevoerd als een betimmerde gootconstructie. Goot wordt bekleed met een Rockpanel of gelijkwaardig (onderhoudsvrij). E.e.a. volgens detaillering Leenders architecten en T&W bouw. Betimmerde goot wordt voorzien van een zinken inleggoot. Onder de raamkozijnen worden kunststeen waterslagen of raamdorpelstenen toegepast. Onder de buitendeuren worden kunststenen onderdorpels aangebracht 12. Binnenbetimmeringen en trappen: Het aftimmerwerk en de trappen zijn niet opgenomen in de koop- /aanneemsom. 13. Plafondafwerking binnen: De betonnen plafonds van de begane grond en 1 e verdieping worden niet voorzien van enig spuitwerk of een andere afwerking. De zichtbare naden tussen de vloerelementen worden niet gedicht. 14. Wandafwerking binnen: Alle steenachtige wanden van de begane grond en de verdiepingen worden niet voorzien van een afwerking. 15. Vloerafwerking binnen: In deze koop-/aanneemsom is geen vloerafwerking ter plaatse van de kruipruimte, begane grond, 1 e en 2 e verdieping opgenomen. 16. Beglazing en schilderwerk: Alle beglazing van de gevelkozijnen en -deuren uit te voeren als isolerende HR++ beglazing. Daar waar volgens bouwbesluit vereist zal gelaagde beglazing worden toegepast. Alle gevelkozijnen, -ramen en deuren worden gegrond aangeleverd op de bouwplaats. Het aflakken aan van de buitenzijde wordt in een nader te bepalen kleur afgelakt. Niet geschilderde delen worden niet geschuurd, geplamuurd en/of voorzien van kitwerk. Alle binnenkozijnen en binnendeuren zijn niet opgenomen in de koop-/aanneemsom. Aan de binnenzijde van de woning wordt geen schilderwerk verricht. 17. Tegelwerken: In deze koop-/aanneemsom is geen tegelwerk/vensterbanken opgenomen.

4 18. Behangwerken Behangwerken zijn niet in de koop-/aanneemsom opgenomen. 19. E-installatie (elektrotechnisch) De kosten van gebruik van elektriciteit zijn tot de dag van oplevering voor rekening van de aannemer. De aanvraag voor aansluiting op de telefooninstallatie en centrale antenne-installatie dient door de koper zelf te worden verzorgd. De eventuele hieraan verbonden kosten zijn niet in de koop-/aanneemsom inbegrepen. De gehele elektrische installatie is niet opgenomen in de koop-/aanneemsom. De aanleg van de mantelbuizen is wel inbegrepen. De aanleg- en alle aansluitkosten met betrekking tot uw woning zijn niet in de koop- /aanneemsom inbegrepen. 20. W-Installatie (werktuigbouwkundig: De aanleg- en alle aansluitkosten en de eventuele kosten van ingebruikstelling met betrekking tot de verwarmingsinstallatie zijn niet in de koop-/aanneemsom opgenomen. Werktuigbouwkundige installaties (riolering, verwarmingsinstallatie) binnen in de woning zijn niet in de koop- /aanneemsom opgenomen. De hemelwaterafvoeren op de infiltratiekratten zijn opgenomen in de koop-/aanneemsom. Ten behoeve van vuilwaterriool is één aansluitpunt 110mm binnengebracht tot binnen zijde fundering waarop principaal alles kan aansluiten. Voor het afvoeren van regenwater wordt het dak voorzien van zinken bakgoten en afvoeren. 21. Sanitair: Sanitair is niet in de koop-/aanneemsom opgenomen. 22. Keuken: Keuken is niet in de koop-/aanneemsom opgenomen. 23. Schoonmaak De hele woning wordt bezemschoon opgeleverd. 24 Afwerkstaat woning: is niet van toepassing, woning wordt geheel onafgewerkt opgeleverd. 25. Materiaal- en kleurenstaat buitenzijde Onderdeel: Materiaal: Kleur: Buitengevelsteen Gevelsteen-handvorm Blauwpaars antiek Voegwerk Terugliggend, nagestreken antraciet, n.t.b. Geveltimmerwerk Rockpanel of gelijkwaardig RAL 9010 Buitenkozijnen Dark Red Meranti RAL 9010 Buitenramen Dark Red Meranti RAL 9010 Buitendeuren Dark Red Meranti N.t.b. Voordeur Model: Kegro 9168 of gelijkwaardig RAL 6006 Boeiboord Rockpanel of gelijkwaardig Gebroken wit Windveer Rockpanel of gelijkwaardig Gebroken wit Dakbedekking Gebakken dakpannen Blauw/zwart gesmoord, n.t.b. Platdak Kunststof / bitumineuze Antraciet Goot Zink Naturel Bewoners moeten per blok bepalen welke type gevelsteen en welke kleur voeg en dakpan er wordt gekozen.

5 Tekening 16 woningen op het uitbreidingsplan Volkel West II

6

7 RUWBOUW - Kavel 8 ruwbouw inclusief aanbouw, excl. garage/berging op een perceel van circa 152 m²: ,00 VRIJ OP NAAM INCL 21% BTW.

8 Betrokken bedrijven Ontwikkeling en Aannemer: T&W bouw B.V. Nieuwe Udenseweg NE Volkel Tel Fax info@tenwbouw.nl Contactpersoon: Theo van den Elzen Ontwikkeling en Architect: Leenders Architecten Ingenieurs Mgr. Van den Tillaartstraat KX Veghel Tel: info@leendersarchitecten.nl Contactpersoon: Menno Top Inlichtingen en verkoop: Derks Makelaardij Volkelseweg 18b 5405 NA Uden Tel Fax Internet : info@derksmakelaardij.nl Contactpersoon : Henk Derks

NIEUWBOUWWONING KAVEL 15, type C. 16 woningen Op het uitbreidingsplan te Volkel Volkel West II

NIEUWBOUWWONING KAVEL 15, type C. 16 woningen Op het uitbreidingsplan te Volkel Volkel West II NIEUWBOUWWONING KAVEL 15, type C 16 woningen Op het uitbreidingsplan te Volkel Volkel West II Bouwbedrijf Architect Voor meer informatie neemt u contact op met Derks Makelaardij Tel: 0413-244222 info@derksmakelaardij.nl,

Nadere informatie

Algemene technische omschrijving

Algemene technische omschrijving 06-07-2015 Vrijblijvende prijsopgave (ruwbouw + afbouw): Hierbij ontvangt u onze vrijblijvende prijsopgave voor het bouwen van uw woonhuis gelegen op het nieuwbouwplan Volkel West II, Kavel 8 De prijsopgave

Nadere informatie

NIEUWBOUWWONING Vloetheuvel 8 te Volkel. 16 woningen Op het uitbreidingsplan te Volkel Volkel West II

NIEUWBOUWWONING Vloetheuvel 8 te Volkel. 16 woningen Op het uitbreidingsplan te Volkel Volkel West II NIEUWBOUWWONING Vloetheuvel 8 te Volkel 16 woningen Op het uitbreidingsplan te Volkel Volkel West II Bouwbedrijf Architect Voor meer informatie neemt u contact op met Derks Makelaardij Tel: 0413-244222

Nadere informatie

Technische omschrijving Groeneweg 22h, Heide bouwkavel 8

Technische omschrijving Groeneweg 22h, Heide bouwkavel 8 Technische omschrijving Groeneweg 22h, Heide bouwkavel 8 algemeen: de woning is gebouwd volgens de eisen van goed en deugdelijk werk en voldoet aan de geldende bouwvoorschriften en normen ten tijde van

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Project: Locatie: Nieuwbouw 15 garages Hof Berlage Koudekerkseweg Vlissingen Versie C februari 2019 CONCEPT Technische Omschrijving 1 van 6 Inhoud 00 PROJECTOMSCHRIJVING 01 BEPALINGEN 02 PEIL VAN DE GARAGES

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

PROJECTONTWIKKELING 4 ENERGIE ZUINIGE EN DUURZAME WONINGEN TE EASTERMAR

PROJECTONTWIKKELING 4 ENERGIE ZUINIGE EN DUURZAME WONINGEN TE EASTERMAR PROJECTONTWIKKELING 4 ENERGIE ZUINIGE EN DUURZAME WONINGEN TE EASTERMAR Kenmerkend voor dit totale plan is: 1. Traditioneel gebouwde woningen 2. EPC van 0 3. Aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding 4.

Nadere informatie

2-kap Vrijstaand. Exterieur

2-kap Vrijstaand. Exterieur Huizen Exterieur Gevelsteen plint Baksteen, halfsteensverband, Antracietzwart bezand Baksteen, halfsteensverband Antracietzwart bezand Voegwerk plint Verdiept Antracietzwart Verdiept Antracietzwart Gevelsteen

Nadere informatie

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening.

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening. Algemeen Meewerkende bedrijven Makelaar: Mennink makelaars, Loolaan 14 7315 AA Apeldoorn Ontwerper: Ontwerpstudio IN-STYLL, Platinastraat 23 7334 BD Apeldoorn Aannemer: Timmer Ugchelen, De Cloese 3 7339

Nadere informatie

Afwerk- en kleurenstaat uitvoering DEFINITIEF

Afwerk- en kleurenstaat uitvoering DEFINITIEF Afwerk- en kleurenstaat uitvoering DEFINITIEF project 12.06 verbouwing en nieuwbouw CPO project Akkerstraat Eindhoven opdrachtgever CPO-vereniging Akkerstraat De Schrijver datum 12 maart 2015 UITVOERING

Nadere informatie

Zeeduinse poort (deelplan IV) te Oostkapelle Bouwnummer : 6 t/m 15 & 18 t/m 23 Koper : Datum :

Zeeduinse poort (deelplan IV) te Oostkapelle Bouwnummer : 6 t/m 15 & 18 t/m 23 Koper : Datum : Zeeduinse poort (deelplan IV) te Oostkapelle Bouwnummer : 6 t/m 15 & 18 t/m 23 Koper : Datum : Basiswoning V.O.N. Meerwerk KAO.009 Uitbreiding woning aan de achterzijde met 2,4 m1 15.500 - D e standaard

Nadere informatie

ALGEMENE OMSCHRIJVING AANPAK:

ALGEMENE OMSCHRIJVING AANPAK: ALGEMENE OMSCHRIJVING AANPAK: 00 Algemeen Indeling pand blijft ongewijzigd. Gevelbeeld zoveel mogelijk terug brengen in originele staat. Alles binnen de schil is voor rekening en uitvoering van de koper

Nadere informatie

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd.

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Technische omschrijving Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Woningen Peil Als peil geldt de afgewerkte begane grond vloer. Fundering De bestaande funderingen

Nadere informatie

Nieuwbouw! Bedrijfsunits

Nieuwbouw! Bedrijfsunits Nieuwbouw! Bedrijfsunits Locatie: De Pol Losser 7581 CZ Op industrie terrein de Pol te Losser worden 8 nog te bouwen bedrijfsunits gerealiseerd. Deze units zijn uitermate geschikt voor startende of reeds

Nadere informatie

03. GRONDWERK De nodige grondwerken ontgravingen en aanvullingen te verrichten voor funderingen, vloeren, kabels, leidingen en bestratingen.

03. GRONDWERK De nodige grondwerken ontgravingen en aanvullingen te verrichten voor funderingen, vloeren, kabels, leidingen en bestratingen. TECHNISCHE OMSCHRIJVING 01. BOUWBESLUIT Het Bouwbesluit kent voor diverse vertrekken specifieke begripsbepalingen. Om onduidelijkheden te voorkomen is gekozen de terminologie van het Bouwbesluit niet in

Nadere informatie

BARNEVELD EILANDEN OOST Half-vrijstaande woning Ternate - Eilanden Oost Barneveld. Publicatie:

BARNEVELD EILANDEN OOST  Half-vrijstaande woning Ternate - Eilanden Oost Barneveld. Publicatie: BARNEVELD EILANDEN OOST Type: Adres: Half-vrijstaande woning Ternate - Eilanden Oost Barneveld Publicatie: 2016-02 WWW.VELDHUIZENTOTAALVASTGOED.NL ZULLEN WE UW DROOMHUIS BOUWEN? 02 Een woning bouwen doet

Nadere informatie

Technische Omschrijving Inhoudsopgave

Technische Omschrijving Inhoudsopgave Technische Omschrijving Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Lijst van gehanteerde begrippen en afkortingen 2 Omschrijving van de commerciële ruimte 2 Rondom, onder en boven de commerciële ruimte 2 Parkeren 2

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER 4 BEDRIJFSUNITS BAILEYSTRAAT 16E - 16H ZWOLLE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER 4 BEDRIJFSUNITS BAILEYSTRAAT 16E - 16H ZWOLLE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER 4 BEDRIJFSUNITS BAILEYSTRAAT 16E - 16H ZWOLLE Algemene gegevens Adresgegevens Baileystraat 16E - 16H 8013 RV Zwolle Oppervlakte Unit A, nr. 16H (hoekpand) = VERKOCHT - Begane

Nadere informatie

Optie Omschrijving Aantal Prijs Totaal. 020 Uitbouw woning 1,2 meter , Uitbouw woning 2,4 meter ,00

Optie Omschrijving Aantal Prijs Totaal. 020 Uitbouw woning 1,2 meter , Uitbouw woning 2,4 meter ,00 Pagina 1 van 8 Ruwbouw Bouwkundig 010 Openslaande tuindeuren met zijlichten i.p.v. raamkozijn en loopdeur in achtergevel - Raamkozijn en loopdeur vervangen door kozijn met openslaande tuindeuren met zijlichten.

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Plan Sylroede fase III, te Blauwhuis

Plan Sylroede fase III, te Blauwhuis Plan Sylroede fase III, te Blauwhuis Nieuwbouw van 2 x 2 onder 1 kap woningen in plan De Sylroede III te Blauwhuis. bouwplan voor 4 ruim opgezette 2 onder 1 kap woningen, de woningen hebben een ruime woonkamer

Nadere informatie

CPO de Woongaard. Kavel 3 & 4

CPO de Woongaard. Kavel 3 & 4 CPO de Woongaard Kavel 3 & 4 Geachte geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in onze CPO De Woongaard. Wij zijn een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap die aan de Doornsteeg 14 woningen

Nadere informatie

Plan Sylroede fase III, te Blauwhuis

Plan Sylroede fase III, te Blauwhuis Plan Sylroede fase III, te Blauwhuis Nieuwbouw van 2 x 2 onder 1 kap woningen in plan De Sylroede III te Blauwhuis. bouwplan voor 4 ruim opgezette 2 onder 1 kap woningen, de woningen hebben een ruime woonkamer

Nadere informatie

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Technische omschrijving Technische omschrijving Begane grond- en verdiepingsvloeren De begane grondvloer van de appartementen wordt uitgevoerd

Nadere informatie

Technische omschrijving voor woongebouwen

Technische omschrijving voor woongebouwen Technische omschrijving voor woongebouwen Het project bestaat uit 4 privé-gedeelten en is gelegen in het bestemmingsplan Binnenstad Centrum De (ver)bouw wordt gerealiseerd door Aannemingsmaatschappij De

Nadere informatie

: Bedum, Ter Laan, fase 2a2, 6 2-onder-kap-woningen : Type A, bouwnummer 1 en 2 : 15 november 2011

: Bedum, Ter Laan, fase 2a2, 6 2-onder-kap-woningen : Type A, bouwnummer 1 en 2 : 15 november 2011 pagina 1 van 6 Projectomschrijving Bloknummer Datum : Bedum, Ter Laan, fase 2a2, 6 2-onder-kap-woningen : Type A, bouwnummer 1 en 2 : 15 november 2011 Onderdeel Materiaal / omschrijving Kleur Woning (buitenzijde)

Nadere informatie

Stakenbergweg 56a 8075 RA Elspeet T. (0577) 49 18 09 F. (0577) 49 25 20 info@vanouwendorp.nl www. vanouwendorp.nl

Stakenbergweg 56a 8075 RA Elspeet T. (0577) 49 18 09 F. (0577) 49 25 20 info@vanouwendorp.nl www. vanouwendorp.nl Stakenbergweg 56a 8075 RA Elspeet T. (0577) 49 18 09 F. (0577) 49 25 20 info@vanouwendorp.nl www. vanouwendorp.nl Verkoopbrochure Voor het bouwen van drie rietgedekte boerderijwoningen aan de Nunspeterweg

Nadere informatie

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5100) ,-

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5100) ,- Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5100) 11.921,- Aanbouw over gehele breedte van de achtergevel van de woning conform optietekening. In de optie zijn de volgende onderdelen opgenomen:

Nadere informatie

Luyksgestel: Kerkewei 22 Vraagprijs: k.k.

Luyksgestel: Kerkewei 22 Vraagprijs: k.k. Luyksgestel: Kerkewei 22 Vraagprijs: 209.500 k.k. Kerkewei 22 Op een perceel van 250 m2 gelegen nieuw te bouwen vrijstaande bungalow met 2 slaapkamers, berging, patiotuin op het zuiden en inspraak bij

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving 01. Bouwbesluit Het Bouwbesluit kent voor diverse vertrekken specifieke begripsbepalingen. Om onduidelijkheden te voorkomen is gekozen de terminologie van het Bouwbesluit niet in deze technische omschrijving

Nadere informatie

Technische omschrijving voor woongebouwen

Technische omschrijving voor woongebouwen Technische omschrijving voor woongebouwen Het project bestaat uit 9 privé-gedeelten en is gelegen in het bestemmingsplan Binnenstad Centrum De (ver)bouw wordt gerealiseerd door Aannemingsmaatschappij De

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE. nieuwbouwplan Hoge Varen te Hierden 4 halfvrijstaande woningen woningtype Arezzo kavel 33 t/m 36

VERKOOPINFORMATIE. nieuwbouwplan Hoge Varen te Hierden 4 halfvrijstaande woningen woningtype Arezzo kavel 33 t/m 36 VERKOOPINFORMATIE nieuwbouwplan Hoge Varen te Hierden 4 halfvrijstaande woningen woningtype Arezzo kavel 33 t/m 36 12 juni 2017 Disclaimer De tekeningen zijn zo nauwkeurig mogelijk weergegeven. Het is

Nadere informatie

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5400) ,-

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5400) ,- Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5400) 12.171,- Aanbouw over gehele breedte van de achtergevel van de woning conform optietekening. In de optie zijn de volgende onderdelen opgenomen:

Nadere informatie

KLEUR- & MATERIAALSTAAT. 27 woningen Nieuw Hooijkaas

KLEUR- & MATERIAALSTAAT. 27 woningen Nieuw Hooijkaas KLEUR- & MATERIAALSTAAT Versie 2.0 27 woningen Nieuw Hooijkaas te Schoonhoven KLEUR- & MATERIAALSTAAT d.d.11-5-2015 Project HOOIJKAAS te Schoonhoven Pagina 0 Geveltypen: Onderdeel Materiaal Kleur Bouwnummers:

Nadere informatie

Technische omschrijving en afwerkstaat

Technische omschrijving en afwerkstaat Technische omschrijving en afwerkstaat Bedrijfsverzamelgebouw Lock/Stock Industrieweg 9 E in Elst (Gld) 14 september 2013 Pagina 1 van 5 Technische omschrijving Peil Het peil (P=0) is bovenkant afgewerkte

Nadere informatie

Liduinahof. Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler. 9 starterswoningen Kelpen-Oler. Prijzen vanaf e 159.950,- v.o.n.

Liduinahof. Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler. 9 starterswoningen Kelpen-Oler. Prijzen vanaf e 159.950,- v.o.n. Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler Prijzen vanaf e 159.950,- v.o.n. Met mogelijkheid voor starterslening 9 starterswoningen Kelpen-Oler Alle woningen worden gebouwd met Woningborg-garantie

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW BARONES. 2 e FASE BARONES. dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden

GROOTE JONKVROUW BARONES. 2 e FASE BARONES. dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden 2 e FASE GROOTE JONKVROUW BARONES dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden De BARONES is de absolute topper in het plan, een riante 2-onder-1-kapwoning met een zee aan ruimte en vele

Nadere informatie

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) ,-

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) ,- Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) 12.421,- Aanbouw over gehele breedte van de achtergevel van de woning conform optietekening. In de optie zijn de volgende onderdelen opgenomen:

Nadere informatie

PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT

PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT PODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PODUCT 6330 6020 3305 2410 615 2255 1040 685 1200 840 5930 1125 1080 250 1040 2325 PODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PODUCT 2930+ 2700+ 1990+ 2951+ 5 0 4000 1750 4080

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 5 7 1 RUITER RIJWONING dé ideale gezinswoning De RUITER is een ruime en 6fraai uitgevoerde gezinswoning. De gevel wordt uitgevoerd in 2 kleuren wat een karakteristiek gevelbeeld

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Betaalbaar & Duurzaam wonen in het Drentse landschap.

Betaalbaar & Duurzaam wonen in het Drentse landschap. Betaalbaar & Duurzaam wonen in het Drentse landschap. Prachtig wonen in een, onder architectuur ontworpen, VRIJSTAANDE SCHUURWONING op uw eigen bouwkavel. Hoog afwerkingsniveau en energiezuinig d.m.v.

Nadere informatie

2-kap Vrijstaand. Exterieur

2-kap Vrijstaand. Exterieur Huizen Exterieur Gevelsteen plint Baksteen, halfsteensverband, Antracietzwart bezand Baksteen, halfsteensverband Antracietzwart bezand Voegwerk plint Verdiept Antracietzwart Verdiept Antracietzwart Gevelsteen

Nadere informatie

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8 KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp Vroondaal aan het Park, fase 8 13 april 2017 Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 15.800,00 Het uitbouwen van de

Nadere informatie

Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler

Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler 6 starterswoningen Kelpen-Oler Alle woningen worden gebouwd met Woningborg-garantie Liduinahof WONEN IN GEMEENTE LEUDAL Leudal is een gemeente die op

Nadere informatie

Ruwbouwopties. Warande te Waddinxveen Woningtype Asp. Pagina 1 van 1. Drent & Welling Bouw & Ontwikkeling bv is onderdeel van Thuis in Bouwen groep

Ruwbouwopties. Warande te Waddinxveen Woningtype Asp. Pagina 1 van 1. Drent & Welling Bouw & Ontwikkeling bv is onderdeel van Thuis in Bouwen groep Ruwbouwopties Warande te Waddinxveen Woningtype Asp Pagina 1 van 1 Drent & Welling Bouw & is onderdeel van Thuis in Bouwen groep RUWBOUW OPTIES TYPE Asp MEER- EN MINDERWERK In deze optielijst worden de

Nadere informatie

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance Zwaag / Hoorn Type Nuance & Nuance+ Nieuwbouw 6 huurwoningen Technische omschrijving Technische omschrijving Omschrijving van het werk Het werk bestaat uit het bouwen van 6 rijwoningen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

Geachte heer / mevrouw,

Geachte heer / mevrouw, Geachte heer / mevrouw, Allereerst zijn wij blij met uw belangstelling voor een woning van Bouwbedrijf Wijlens. U heeft besloten om een huis te laten bouwen of om u alvast te oriënteren. Graag willen wij

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING. dé ideale gezinswoning met méér

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING. dé ideale gezinswoning met méér 2 e FASE GROOTE JONKVROUW RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING dé ideale gezinswoning met méér De RUITER 2-onder-1-kapwoning is een ruime en fraai uitgevoerde gezinswoning met meer buitenruimte én een garage. Ook

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE DE KOLIBRIE plan Flierbeek fase 2 te Lichtenvoorde 6 levensloopbestendige halfvrijstaande woningen, Bosuil 1-11

VERKOOPBROCHURE DE KOLIBRIE plan Flierbeek fase 2 te Lichtenvoorde 6 levensloopbestendige halfvrijstaande woningen, Bosuil 1-11 VERKOOPBROCHURE DE KOLIBRIE plan Flierbeek fase 2 te Lichtenvoorde 6 levensloopbestendige halfvrijstaande woningen, Bosuil 1-11 INHOUDSOPGAVE Situatie 1:500 Renvooi pagina 02 pagina 03 Opties Renvooi opties

Nadere informatie

Wonen zoals u wenst! S E M I B U N G A L O W S

Wonen zoals u wenst! S E M I B U N G A L O W S Wonen zoals u wenst! S E M I B U N G A L O W S INLEIDING In Mierlo wordt, dicht bij het centrum, een nieuw woongebied met een bijzondere uitstraling gerealiseerd. De naam van dit gebied is Luchen en is

Nadere informatie

Ruwbouwopties Warande te Waddinxveen Woningtype C + Csp Pagina 1 van 1 Drent & Welling Bouw & Ontwikkeling bv is onderdeel van Thuis in Bouwen groep

Ruwbouwopties Warande te Waddinxveen Woningtype C + Csp Pagina 1 van 1 Drent & Welling Bouw & Ontwikkeling bv is onderdeel van Thuis in Bouwen groep Ruwbouwopties Warande te Waddinxveen Woningtype C + Csp Pagina 1 van 1 Drent & Welling Bouw & is onderdeel van Thuis in Bouwen groep RUWBOUW OPTIES TYPE C + Csp MEER- EN MINDERWERK In deze optielijst worden

Nadere informatie

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST 17 appartementen GESCHIKT VOOR IEDEREEN! Horst Aan de Gebroeders van Doornelaan realiseert Wonen Limburg 17 appartementen. Waar tot en met maart 2015 nog

Nadere informatie

De Hanze 12 betaalbaar wonen op een toplocatie!

De Hanze 12 betaalbaar wonen op een toplocatie! De Hanze 12 betaalbaar wonen op een toplocatie! 152.500 v.o.n. compleet wonen inclusief luxe keuken met alle apparatuur, volledig betegelde luxe badkamer en topmerk laminaatvloer De Hanze 12: betaalbaar

Nadere informatie

BA-61. opdrachtgever: Horsman & Co Vastgoed II BV - Lisse datum: architectu & ur interieur. bladnummer: schaal: 27 woningen Enthoven

BA-61. opdrachtgever: Horsman & Co Vastgoed II BV - Lisse datum: architectu & ur interieur. bladnummer: schaal: 27 woningen Enthoven onderwerp: Details schaal: BA-61 opdrachtgever: Horsman Co Vastgoed II BV - Lisse datum: 19-05-2017 24-5-2017 16:07:59 BA-61 5-B 5-C H1.01 +10500 +10000 +6000 +3000 +0 H2.02 V1.03 H2.01 V2.02 V1.01c V3.01

Nadere informatie

Groeiwoning : straatgericht. Boumaboulevard 91-93 9723 ZS Groningen. www.vastgoud.nl

Groeiwoning : straatgericht. Boumaboulevard 91-93 9723 ZS Groningen. www.vastgoud.nl Groeiwoning : Boumaboulevard 91-93 9723 ZS Groningen Tel: 050-5893938 Fax: 050-5893402 www.vastgoud.nl Basis straatgericht 11041-A Groeiwoning : Boumaboulevard 91-93 9723 ZS Groningen Tel: 050-5893938

Nadere informatie

Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam. Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam

Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam. Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam NR OMSCHRIJVING AANTAL EENHEID algemeen I Alle punten in overeenstemming

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving 01. Bouwbesluit Het Bouwbesluit kent voor diverse vertrekken specifieke begripsbepalingen. Om onduidelijkheden te voorkomen is gekozen de terminologie van het Bouwbesluit niet in deze technische omschrijving

Nadere informatie

Ruwbouwopties Warande te Waddinxveen Woningtype D + Dsp Pagina 1 van 1 Drent & Welling Bouw & Ontwikkeling bv is onderdeel van Thuis in Bouwen groep

Ruwbouwopties Warande te Waddinxveen Woningtype D + Dsp Pagina 1 van 1 Drent & Welling Bouw & Ontwikkeling bv is onderdeel van Thuis in Bouwen groep Ruwbouwopties Warande te Waddinxveen Woningtype D + Dsp Pagina 1 van 1 Drent & Welling Bouw & is onderdeel van Thuis in Bouwen groep RUWBOUW OPTIES TYPE D + Dsp MEER- EN MINDERWERK In deze optielijst worden

Nadere informatie

TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas

TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas Q4 Index 5 7 8 10 20 21 22 LOCATIE 18 APPARTEMENTEN GELEGEN BIJ DE MAAS RUIMTE VOOR IEDEREEN IN DE WIJK PLATTEGRONDEN TECHNISCHE OMSCHRIJVING AFWERKSTAAT ONTWIKKELING,

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018100 Erker begane grond zijgevel vergroten (woning type D) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt de standaard erker vergroot

Nadere informatie

KLEUR- & MATERIAALSTAAT Hooijkaas. 27 woningen

KLEUR- & MATERIAALSTAAT Hooijkaas. 27 woningen KLEUR- & MATERIAALSTAAT Hooijkaas 27 woningen te Schoonhoven KLEUR- & MATERIAALSTAAT d.d. 4-11-2016 Project HOOIJKAAS te Schoonhoven Pagina 0 Geveltypen: Onderdeel Materiaal Kleur Bouwnummers: 1, 2, 16,

Nadere informatie

Ruwbouwopties. Warande te Waddinxveen Woningtype A. Pagina 1 van 1. Drent & Welling Bouw & Ontwikkeling bv is onderdeel van Thuis in Bouwen groep

Ruwbouwopties. Warande te Waddinxveen Woningtype A. Pagina 1 van 1. Drent & Welling Bouw & Ontwikkeling bv is onderdeel van Thuis in Bouwen groep Ruwbouwopties Warande te Waddinxveen Woningtype A Pagina 1 van 1 Drent & Welling Bouw & is onderdeel van Thuis in Bouwen groep RUWBOUW OPTIES TYPE A MEER- EN MINDERWERK In deze optielijst worden de alternatieven

Nadere informatie

Technische omschrijving

Technische omschrijving HBE Bedrijfshallen e Frankeneng 114 6716 AA, Ede Tel.: 0318 510107 Fax: 0318 555377 www.hbebedrijfshallen.nl BTW: NL817398636B01 K.v.K. nr. 09166691 Rabobank Ede Rek nr.: 10.12.21.797 info@hbebedrijfshallen.nl

Nadere informatie

Besteknr: Kleur en materiaalschema Het Tabakserf

Besteknr: Kleur en materiaalschema Het Tabakserf Project : 13 woning Het Tabakserf Elst Opdrachtgever : BPD Regio Midden Aannemer : Van Driesten Harskamp Fase : Def. Materiaal / kleurschema Status : Definitief Datum : 4-9-2018 Besteknr: Ontwerp : Materiaal/type

Nadere informatie

TECHNISHE OMSCHRIJVING Versie 1A d.d. 25-11-2014 pagina 1 van 7

TECHNISHE OMSCHRIJVING Versie 1A d.d. 25-11-2014 pagina 1 van 7 Versie 1A d.d. 25-11-2014 pagina 1 van 7 01. BOUWBESLUIT Het Bouwbesluit kent voor diverse vertrekken specifieke begripsbepalingen. Om onduidelijkheden te voorkomen is gekozen de terminologie van het Bouwbesluit

Nadere informatie

Rotterdam - Schiebroek. www.wonenaandepeppelweg.nl

Rotterdam - Schiebroek. www.wonenaandepeppelweg.nl www.wonenaandepeppelweg.nl 3 Welko o de Peppel e! Peppelweg Wilt u wonen op een aantrekkelijke locatie, die niet alleen uitstekend bereikbaar is, maar ook een fijn aanbod aan winkels heeft? In een wijk

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen ruwbouw

Optielijst Woonwensen ruwbouw Sluitingsdatum: n.t.b. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuzes aankruisen. Mocht u andere wensen hebben dan kunt u deze altijd aan uw kopersbegeleider voorleggen. Na de sluitingsdatum zijn

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 12-3-23 Afdruk Eerste opgave met voorblad, bedragen in EUR M/ GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel:

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING A L G E M E E N Algemene projectgegevens Het project villapark Spieringshof bestaat uit 16 twee onder één kap villa s welke zijn gelegen aan de Westerweg ter hoogte van huisnummer 35 te Purmerend. Tijdens

Nadere informatie

Geachte geïnteresseerde,

Geachte geïnteresseerde, v1.3 Geachte geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in onze Woonvereniging Doornsteeg. Wij zijn een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap die aan de Doornsteeg 14 woningen gaan bouwen. Wij

Nadere informatie

Technische omschrijving d.d. 14-07-2015 pagina: 1 / 10 BEKNOPTE TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Technische omschrijving d.d. 14-07-2015 pagina: 1 / 10 BEKNOPTE TECHNISCHE OMSCHRIJVING Technische omschrijving d.d. 14-07-2015 pagina: 1 / 10 BEKNOPTE TECHNISCHE OMSCHRIJVING Betreft: Verbouwing en uitbreiding van een woonhuis, op een perceel gelegen aan de Johan Frisolaan 25 te Vught Kenmerk:

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 en in EUR GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 en in EUR 1

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 1 1017100 Erker begane grond voorzijde (woning type A) Op de begane grond, aan de voorzijde van de woning, wordt een erker gerealiseerd. De erker wordt voorzien van een plat dak, afgewerkt

Nadere informatie

DEUR (* = GEISOLEERDE BINNENDEUR)

DEUR (* = GEISOLEERDE BINNENDEUR) slaapkamer opp:,3 m² slaapkamer opp: 5,8 m² badkamer opp: 8, m² kast ventilatiebox CV-ketel bijkeuken opp: 7, m² keuken opp: 7, m² hoogte muurtje mm +p. hal opp: 2,5 m² ruimte t.b.v trap garage opp: 8,5

Nadere informatie

OPNAMERAPPORT objectnummer 68016. INSPECTIERAPPORT 2016 Objectnummer 68016 Voormalig Raadhuis (kosterij)

OPNAMERAPPORT objectnummer 68016. INSPECTIERAPPORT 2016 Objectnummer 68016 Voormalig Raadhuis (kosterij) OPNAMEAPPOT objectnummer 68016 INSPECTIEAPPOT 2016 Objectnummer 68016 Voormalig aadhuis (kosterij) Bureau Delfgou Dorpsstraat 208 B 3925 KH Scherpenzeel tel. 033-465 49 01 / fax 033-461 26 76 e-mail: info@delfgou.nl

Nadere informatie

Stel uw eigen woning samen

Stel uw eigen woning samen Brochure 1 2 Variant Woonconcept VARIANT is het woonconcept voor betaalbaar bouwen. Het woonconcept bevat complete en duurzame woningen voor (door)starters, senioren, studenten en migranten. En daar begint

Nadere informatie

KLEUREN & MATERIALENLIJST (VERKOOP) projectnr: V project: De Horn Rijnsburg, fase 2 Vliet datum: gew.datum:

KLEUREN & MATERIALENLIJST (VERKOOP) projectnr: V project: De Horn Rijnsburg, fase 2 Vliet datum: gew.datum: EXTERIEUR houten buitenkozijnen, ramen en overige deuren hout t.p.v. metselwerk A ral 7043 Verkeersgrijs B t.p.v. metselwerk B ral 5008 grijsblauw t.p.v. metselwerk C ral 8019 grijsbruin t.p.v. metselwerk

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 1 RUWBOUW GROTE OPTIES 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES 1101 BEGANE GROND/ ACHTERGEVEL, optie aanbouw 2400 mm 1101.1 O Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW MARKIES. 2 e FASE MARKIES 14. dé betaalbare starterswoning

GROOTE JONKVROUW MARKIES. 2 e FASE MARKIES 14. dé betaalbare starterswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 7 MARKIES dé betaalbare starterswoning De MARKIES is een ruime, praktische en vooral mooie geschakelde starterswoning. Door de ruimte en de mogelijkheden om die naar eigen wens

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (inclusief gevelkozijn met 2x dubbele deuren) uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa

Nadere informatie

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn Materiaal/Onderdeel Specificaties Kleur/ type Woning exterieur Gevels type A Baksteen, handvorm waalformaat Rood gemêleerd Gevels

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving Deverpoort Lisse 18 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS DE BOUW WORDT GEREALISEERD DOOR DE RAAD BOUW B.V. INHOUDSOPGAVE ALGEMENE INFORMATIE 1. Maatvoering 4 2. Plattegronden 4 3. Voorrangsregeling

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

KAVELS ONDER ARCHITECTUUR LELYSTAD

KAVELS ONDER ARCHITECTUUR LELYSTAD KAVELS ONDER ARCHITECTUUR LELYSTAD KAVEL 4: BOUWKOSTEN BEREKENING 29 FEBRUARI 2012 Bouwbedrijf Heimensen bv, Postbus 327, 3880 AH PUTTEN Bouwbedrijf Noordersluis Pagina:2 Totaal Totaal Totaal Totaal uur-

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER BAILEYSTRAAT 16E ZWOLLE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER BAILEYSTRAAT 16E ZWOLLE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER BAILEYSTRAAT 16E ZWOLLE Algemene gegevens Adresgegevens Baileystraat 16E (unit D, hoekpand) 8013 RV Zwolle Oppervlakte Totaal ca. 94 m² b.v.o. Begane grond ca. 47 m² b.v.o.

Nadere informatie

OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW)

OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW) OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW) A100 A200a A200b A201a A201b A300a A300b A301a A301b Prefab kelder Het aanbrengen van een prefab betonkelder (ongeïsoleerd) onder de woning, in een standaard afmeting van circa 3,2

Nadere informatie

RUSTIG WONEN IN LEVEROY

RUSTIG WONEN IN LEVEROY RUSTIG WONEN IN LEVEROY LEIVERSE VELDEN - LEVEROY Rustig wonen in Leveroy De Leiverse Velden is een plan in Leveroy (Limburgs Leivere), een kerkdorp in het uitgestrekte buitengebied te midden van landerijen,

Nadere informatie

SUSTEREN WILHELMINALAAN 39

SUSTEREN WILHELMINALAAN 39 SUSTEREN WILHELMINALAAN 39 Moderne vrijstaand geschakelde nieuwbouwwoning, gelegen in de kern van Susteren. Alle centrumvoorzieningen liggen op een steenworp afstand, de omgeving heeft veel te bieden op

Nadere informatie

KLEUREN & MATERIALENLIJST (bouwaanvraag) projectnr: V project: De Horn Rijnsburg datum: gew.datum:

KLEUREN & MATERIALENLIJST (bouwaanvraag) projectnr: V project: De Horn Rijnsburg datum: gew.datum: EXTERIEUR houten buitenkozijnen, delen, luiken, overige deuren hout t.p.v. metselwerk A t.p.v. metselwerk B t.p.v. metselwerk C t.p.v. metselwerk D steengrijs lichtgrijs signaalwit antracietgrijs houten

Nadere informatie

Boumaboulevard ZS Groningen. met garage

Boumaboulevard ZS Groningen.   met garage Metamorfose Boumaboulevard 91-93 9723 ZS Groningen Tel: 050-5893938 Fax: 050-5893402 www.vastgoud.nl Basis+optie2 met garage 11041-D 19-11-2012 B 0 2 B e g a n e G r o n d 14 okt.2011 A C 6.000 214 4.195

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Versie 2C d.d. 11-02-2016 pagina 1 van 6

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Versie 2C d.d. 11-02-2016 pagina 1 van 6 Versie 2C d.d. 11-02-2016 pagina 1 van 6 01. BOUWBESLUIT Het Bouwbesluit kent voor diverse vertrekken specifieke begripsbepalingen. Om onduidelijkheden te voorkomen is gekozen de terminologie van het Bouwbesluit

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Randewijk Beter Wonen Technische Omschrijving Nieuwbouw waterwoningen te Leeuwarden Inhoud: ALGEMEEN:... 2 GRONDWERK:... 2 FUNDERINGSWERK:... 2 BETONWERK:... 2 RUWBOUW TIMMERWERK:... 2 KOZIJNEN, RAMEN

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Technische Omschrijving. Villa Long Island

Technische Omschrijving. Villa Long Island Technische Omschrijving Villa Long Island Peil van het woonhuis Het Peil (aangeduid met P ), van waaruit alle hoogten worden gemeten, komt overeen met de bovenkant van de afgewerkte begane grondvloer.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010220 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie