Inspiratiebron voor mediamanagement. Academy. Events. MF app. Consultancy. Website. Magazine. Nieuwsbrief. Social media.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inspiratiebron voor mediamanagement. Academy. Events. MF app. Consultancy. Website. Magazine. Nieuwsbrief. Social media."

Transcriptie

1 Inspiratiebron voor mediamanagement Academy Events Consultancy MF app Website Nieuwsbrief Magazine Social media Mediabrochure 2013

2 Mediafacts hét vakplatform voor de media- en uitgeefbranche Sponsorplan op maat? Mediafacts is een belangrijk business to business kennisplatform over uitgeven, rapporten en analyses, social media, Mediafacts besteedt o.a. aandacht aan crossmediaal Neem contact op met uw mediamanagement in Nederland en media-adviseur tablet & print, strategie & businessmodellen, Vlaanderen. Het wordt met name door abonneebeleid & adverteren. beslissers in de uitgeef- en mediawereld gebruikt, alsook door toeleveranciers. Daarnaast biedt Mediafacts trainingen en workshops voor Binnen uitgeef- en mediaorganisaties bereikt Mediafacts naast directies, uitgevers en bladmanagers ook aanwezig kunt zijn om uw kennis te delen. Mediafacts biedt tevens ieder in de uitgeefwereld waar u als partner, student of docent bij (hoofd)redacteuren, marketing- en salesmanagers. online consultancy diensten om ervoor te zorgen dat u goed Mediafacts is een crossmediaal platform, met als belangrijkste pijler voor vakinformatie de ipad app. die uniek is qua concept. Daarnaast bereikt Mediafacts de doelgroep via het vakblad, de website, de 3 keer wekelijkse nieuwsbrief, de goedbezochte jaarlijkse vakevenementen en via LinkedIn, Twitter en Facebook. vindbaar blijft in de markt en daarmee uw online omzet vergroot. Mediafacts streeft naar win-win situaties waarbij sponsoren investeren in het portfolio van Mediafacts, waardoor kwaliteit en relevantie gewaarborgd zijn en waarbij de sponsor maximaal onder de aandacht wordt gebracht. Doelgroep Met Mediafacts bereikt u directie, hoog opgeleide managers, ondernemers, uitgevers, bladmanagers, (hoofd)redacteuren, marketing- & salesmanagers en andere professionals binnen de media- en uitgeefbranche in Nederland en Vlaanderen. Ruim 63% is betrokken bij inkoop Het merendeel van de doelgroep (ruim 60%) maakt bij voorkeur gebruik van vakinformatie en websites 85% van de doelgroep leest naast Mediafacts magazine ook de nieuwsbrief Wekelijks 800 actieve gebruikers van de Mediafacts app, dit aantal groeit nog steeds Ruim 60% van de eventbezoekers is ook abonnee! Bereik Mediafacts app downloads Magazine lezers Events bezoekers Website unieke bezoekers nieuwsbrief abonnees Mediafacts Academy 2 0 leden per cursus Social Media volgers

3 App Gebruik de Case Study in een speciaal sponsor-jaarplan om uw productlancering/ uitbreiding/ontwikkeling een redactioneel platform te bieden De ipad app biedt cases uit de praktijk, strategie, facts & figures met unieke (internationale) rapporten. De app is een premium plek waar beslissers in de branche gebruik van maken om up-to-date te blijven. shows met veel foto s), audio en video. Via deze kanalen zetten we dan tevens onze commerciële partners extra in de spotlights. Voor onze partners kunnen we een speciale branded case study (gesponsorde case) ontwikkelen, mits zij interessante en relevante Het belangrijkste onderdeel van de Mediafacts ipad app content te bieden hebben. De sponsor bepaalt in overleg met vormen regelmatig verschijnende case studies over onderwerpen Mediafacts het onderwerp en levert de content (inhoud) aan of laat die betrekking hebben op uitgeven. De ene keer betreft het een deze (in overleg) door een journalist van Mediafacts produceren. social media update of een case study over e-commerce in relatie Mediafacts zal deze branded case study geheel ontwikkelen en tot publishing. Ook de toekomst van de nieuwsmedia was een opmaken. recent onderwerp. Een andere keer wordt een belangrijk rapport samengevat, of verslag gelegd van een internationaal congres over digitaal uitgeven. Daarnaast verslaan we in de Mediafacts ipad app onze eigen media-onderzoeken en onze eigen events: in tekst, beeld (slide- Resultaten branded Case Study PossibilIT Aantal downloads: 205 unieke downloads Aantal bezoeken webpagina: 264 (waarvan 232 uniek) Bezoekersprofiel: directie (CEO/CFO), uitgevers, managers De ipad app Mediafacts is een prachtig platform voor high impact interactieve reclames, branded content en het genereren van directe leads. Een krachtig en interactief mediamoment. De app wordt gebruikt door ongeveer 1000 professionals binnen de mediaen uitgeefbranche. De verdiepende Case Studies worden door maar liefst 90% van deze professionals gelezen.

4 .nl Naast de ipad app is Mediafacts voor iedereen te bereiken via de website mediafacts.nl. De website biedt, net als de app, (internationaal) nieuws, functionaliteiten, rapporten en toplijstjes van (internationale) onderzoeken. Ook vindt u de laatste vacatures en een uitgebreide event kalender op de site. De onderdelen van facts & figures en Case Study zijn alleen te downloaden voor abonnees. Wel zijn alle advertentie uitingen zichtbaar voor alle site bezoekers. Crossmediaal online communiceren De website biedt een directe koppeling naar de ipad app. Uw advertentie/case study komt online optimaal onder de aandacht. De website biedt interactiviteit door middel van gemakkelijke social media sharing. Uw boodschap wordt dus makkelijk gedeeld onder het Mediafacts netwerk (ruim volgers) en dat van onze lezer! Ca unieke bezoekers per maand Gemiddeld 50% nieuwe bezoekers per maand Ca pageviews per maand Ca. 40% van de bezoekers komt als direct verkeer op de site zonder tussenkomst van zoekmachine of externe website.

5 magazine Het papieren magazine, dat in 2012 een grondige restyling heeft ondergaan, verschijnt vier keer per jaar in een oplage van ruim exemplaren. Het magazine biedt onder meer een mix van slow content diepgaande artikelen over strategie, achtergronden, businessmodellen in publishing, een groot interview met een captain of industry en een stuk verbreiding: een top 5 apps, - websites, - covers en een citatenrubriek. De onderwerpen in het magazine zijn gericht op (cross mediaal) uitgeven van dagbladen, educatieve uitgaven, publiekstijdschriften, opiniebladen, relatiemedia, digitale (nieuwe) media, uitgaven voor vak en wetenschap en de samenwerking met andere media zoals radio, TV en internet. Het Mediafacts Magazine is hét vakblad speciaal gericht op het topmanagement en de eindbeslissers binnen de mediaen uitgeefbranche. Met een advertentie of advertorial in Mediafacts bereikt u een specifieke doelgroep en kan uw advertentie aanhaken bij een relevant thema uit de artikelen. Daarnaast is het magazine een verzameleditie welke een hoge meeleesfactor bezit. Mediafacts wordt gemiddeld 35 minuten intensief gelezen. Ruim 72% van de lezers is meer dan 2 jaar abonnee, 41,5% zelfs meer dan 5 jaar.

6 Uitgeverscongres Leads genereren op onze events en uw bereik vergroten? Word partner van Mediafacts en laat uw doelstellingen omzetten in een specifiek sponsorpakket! Het Mediafacts Uitgeverscongres is sinds vele jaren het meest prestigieuze en toonaangevende congres over uitgeven in Nederland. Het evenement wordt jaarlijks bezocht door 250 tot 300 beslissers en mede-beslissers in de uitgeefbranche, alsmede door haar kennis- en toeleveranciers. Partner van het Mediafacts Uitgeverscongres Als partner van het Uitgeverscongres wordt veel aandacht besteedt aan manieren hoe u het beste contact kunt leggen met de juiste beslissers in de branche. Een case-presentatie, moderator van een tafel of via netwerken tijdens de borrel. Kenmerkend is het hoge niveau van het bezoek. De centrale vraag Daarnaast wordt ook bij dit event veel aandacht besteedt aan het die we de laatste jaren tijdens het Mediafacts Uitgeverscongres meenemen van uw organisatie in alle communicatie uitingen voor, aan de orde brengen is: wat moeten uitgevers van dagbladen, con- tijdens en na het congres. sumentenmagazines en vakbladen, maar ook online only uitgevers doen om succesvol te zijn of worden? Interessante onderzoeken en visies op dit gebied worden afgewisseld door leerzame internationale publishing cases. Na de meeste plenaire lezingen wordt er aan tafels door de bezoekers doorgepraat over hetgeen te berde is gebracht, zodat de vertaalslag naar de eigen uitgeefsituatie kan worden gemaakt. Wie bereikt u tijdens het Mediafacts Uitgeverscongres? Uitgeefmanagers, directeuren, topmanagers, innoveerders in de markt & (hoofd)redacteuren. Kortom: de ware beslissers binnen een organisatie!

7 Nationale Uitgeefdag Op de Mediafacts Nationale Uitgeefdag worden in vier gelijktijdige inhoudelijke programma s, ruim dertig relevante praktijkcases gepresenteerd aan de uitgeefbranche. Doelgroep: directie, redactie, marketing en sales binnen de uitgeefbranche. Daarmee is deze Mediafacts Nationale Uitgeefdag dé ontmoetingsplek voor de uitgeefbranche. Partner van de Mediafacts Nationale Uitgeefdag Als partner van de Nationale Uitgeefdag zijn er volop mogelijkheden waarop uw merk veel onder de aandacht wordt gebracht van de doelgroep. Zo kunt u bijvoorbeeld een case presenteren, netwerken bij de borrel of met een eigen stand in aanraking komen met bestaande en potentiële klanten. Op de Mediafacts Nationale Uitgeefdag kunt u door middel van een Daarnaast wordt ook bij dit event veel aandacht besteedt aan het praktijkgerichte presentatie direct met uw doelgroepen commu- meenemen van uw organisatie in alle communicatie uitingen voor, niceren. De Mediafacts Nationale Uitgeefdag wordt bezocht door tijdens en na het congres. ongeveer 500 mediaprofessionals. Uniek aan dit event is dat er inspiratie en reflectie is over onderwerpen die de totale breedte van het uitgeven aangaan. Dit geldt voor zowel de segmenten (dagbladen, publieksbladen, business-to-business, educatieve media en customer media) als de verschillende functiegebieden binnen het uitgeven. Het programma van de Nationale Uitgeefdag is erop gericht vragen vanuit de branche op een praktisch manier te beantwoorden. De Nationale Uitgeefdag en het Uitgeverscongres combineren om alle lagen van de media- en uitgeefbranche te bereiken? Maak een afspraak met uw media-adviseur

8 academy: het opleidingsinstituut voor de media- en uitgeefbranche Lilian van der Lugt Sales manager Roxen Mediafacts Academy heeft goede contacten en biedt inhoudelijk uitstekende sessies waardoor 75% van de deelnemers daadwerkelijk prospects voor ons zijn. Mede door het enorme bereik van Mediafacts zouden wij een volgende keer zeker weer overwegen met het opleidingsinstituut een workshop te organiseren! Mediafacts Academy verzorgt trainingen, workshops en opleidingen voor professionals in de media- en uitgeefbranche. De trainingen zijn actueel, praktijkgericht en direct toepasbaar. Na afloop van een training moet de cursist direct aan de slag kunnen met de opgedane kennis. Incompany trainingen: haal Mediafacts Academy in huis Mediafacts Academy biedt de trainingen en opleidingen ook incompany aan. Deze trainingen verzorgen wij op locatie, toegesneden op de cultuur van uw organisatie, de specifieke opleidingsvraag en de tijden waarop mensen naar een opleiding kunnen komen. Vergroot uw klantenkring met een Mediafacts Academy relatieochtend Wilt u meer leads genereren en uw klantenkring vergroten? Mediafacts Academy helpt door uw product of bedrijf onder de aandacht te brengen van de Mediafacts doelgroep met een relatieochtend of -middag. Een training en promotie van uw product inéén! Mediafacts Academy organiseert de gehele ochtend of middag inclusief docent, workshop, werving, locatie, catering en bovenal leads voor slechts 3500,-. Het opleidingsinstituut garandeert tenminste vijftien deelnemers uit de uitgeef- en mediasector ( no cure no pay -model). Bovendien benadert Mediafacts Academy hot prospects van het samenwerkende bedrijf en probeert deze bedrijven te overtuigen van deelname. Succesvoorbeeld Roxen In 2011 heeft Mediafacts Academy voor softwareleverancier Roxen een relatieochtend georganiseerd. Insteek was de Editorial Portal, de nieuwe editorial tool ontwikkeld door Roxen. Mediafacts Academy organiseerde voor Roxen een compleet verzorgde training en nodigde de doelgroep van Mediafacts uit om gratis bij de training aanwezig te zijn. Roxen introduceerde de Editorial Portal na een korte workshop over het belang van een efficiënt werkende redactie. Reacties van de ruim twintig deelnemers waren zeer positief. Goed en aangenaam georganiseerd. Niet echt een verkoopbijeenkomst, informatief en ik verbaas me er nog over: gratis!, aldus meneer Louwrier. 4 redenen om ook een relatieochtend te organiseren: U genereert naamsbekendheid en persoonlijk contact bij beslissers in de media- en uitgeefbranche. U profiteert van de kennis & expertise en lift mee op de sterke merknaam van Mediafacts Academy om een interessante dag te verzorgen (cursus, docent, catering). U combineert theoretische informatie met uw product waardoor het geen commerciële uiting wordt. U bespaart tijd omdat werving en organisatie compleet uit handen worden genomen.

9 alert Mediafacts verspreidt 3x per week een online nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief worden de belangrijkste headlines van nieuwsberichten uit de media- en uitgeefwereld behandeld. Ook uw geplaatste vacature, evenement en case study worden doorgeplaatst naar de nieuwsbrief De nieuwsbrief bereikt ruim abonnees. Een uitstekende mogelijkheid om uw boodschap onder de aandacht te brengen! Advertorial Presenteer uw commerciële boodschap in de vorm van een redactioneel item in de nieuwsbrief. De advertorial kan doorlinken naar uw gewenste webpagina. Banner Genereer online traffic door uw advertentie-boodschap in visuele vorm te presenteren. De banner kan doorlinken naar uw gewenste webpagina. Sponsored nieuwsbrief Uw boodschap verspreiden via het netwerk van Mediafacts is ook mogelijk in de vorm van een sponsormail. In Mediafacts look & feel wordt uw artikel verpakt als redactioneel item. Deze mail gaat uit naar zo n lezers.

10 Vacatureplaatsing Extra promotie is mogelijk via onze Twitter of LinkedIn kanalen Op zoek naar personeel met veel ervaring en kwalitatief niveau? Plaats uw vacature bij Mediafacts en maak gebruik van het brede scala aan vakbekwame lezers. Uw vacature op Mediafacts betekent: Veel aandacht voor uw vacature. Deze staat op de homepage & vacaturepagina, de ipad app én gaat mee in de 3x wekelijkse nieuwsbrief. De ruimte om uitgebreid te omschrijven waar u naar op zoek bent. Gemiddeld elke maand unieke bezoekers op de vacaturepagina. Een duidelijke, specifieke doelgroep en dus zo min mogelijke waste.

11 Online Consultancy Bent u online vindbaar voor het juiste publiek? Het wordt steeds belangrijker dat potentiële klanten u kunnen vinden in Google én dat u zorgt dat potentiële klanten contact met u opnemen. Hiermee haalt u meer rendement uit uw marketingbudget. Daarom biedt Mediafacts u kwalitatief hoogwaardige diensten om u te laten scoren met Google! Gratis Quick Scan van uw website Een gratis en gedegen Quick Scan van uw website geeft u inzicht in de verbetermogelijkheden voor Google én voor bezoekers. Deze scan en het gesprek vormen de basis voor een effectieve aanwezigheid op het web. Na het gesprek wordt samen met u gekeken naar welke oplossingen voor uw organisatie van toepassing zijn. Wij bieden u hulp bij: Als vele jaren gevestigd A-merk, kennen wij zowel uw branche als de mogelijkheden van het internet. Een unieke combinatie! Het optimaliseren van uw landingspage Het inzetten van een succesvolle Google AdWords campagne Betere vindbaarheid in Google Daarnaast bieden wij u diverse vormen van advies, training en monitoring om ervoor te zorgen dat uzelf, uw personeel en/of uw webbouwer direct aan de slag kan. De resultaten: Meer kwalitatieve bezoekers op uw site Meer contactmomenten met klanten Meer omzet! U ontvangt meer kwalitatieve bezoekers, meer contacten en daardoor meer klanten op uw website. Terwijl wij u de werkzaamheden volledig uit handen kunnen nemen. Investering: vanaf 200,- per maand.

12 Social Media Er zijn legio mogelijkheden om uw merk via sociale netwerken te versterken, producten en diensten aan te prijzen of leads te werven. Via onze LinkedIn groepen of Twitter kunnen wij uw boodschap gericht verspreiden. U kunt exact monitoren hoe uw boodschap wordt ontvangen en welke reacties volgen. Een waardevol instrument dat u eenvoudig kunt inzetten. De voordelen van Social Media: Een groot bereik dat steeds groeit, het genereren van leads en meer bezoekers naar uw site Ontwikkelen van meer exposure Direct contact én interactie met uw doelgroep wat zorgt voor beter marktinzicht U kunt gemakkelijk in de gaten houden hoe uw boodschap wordt gedeeld en welke reacties volgen. Uw boodschap verpakt in een persoonlijk jasje. Twitter ruim volgers LinkedIn Groep MediaMensen: ruim leden Groep Evenementen: ruim 700 leden

13 Specificaties Print Adverteren Magazine Full Colour 1x 3x 6x 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Overige opties Bijsluiter A4 (afh. van gewicht) Bijsluiter A3, gevouwen A4 (afh. van gewicht) Opplakkers (excl. 1/1 pagina) Meehechter Uitklapbare cover Advertorial (per 1/1 pagina) Formaten Bladspiegel BxH BxH 1/1 pagina 230x300mm 1/1 pagina aflopend 236x306mm Zetspiegel Staand Liggend 1/1 pagina 210x280mm 1/2 pagina 103x280mm 210x138mm 1/3 pagina 67x280mm 210x90mm 1/4 pagina 103x138mm 210x68mm Aanleverdata materiaal Editie 1 11 maart 2013 Editie 2 27 mei 2013 Editie 3 9 september 2013 Editie 4 25 november 2013

14 Specificaties Online Adverteren ipad app Branded Case Study (incl. homepage site & nieuwsbrief, push bericht) Leaderboard Rectangle Specificaties in overleg Positie: nieuws, dossier en kalender Formaat: 728x90px Bestandsgrootte: max. 49kB Bestandsformaten: gif, jpg Positie: onderin alle pagina s Formaat: 250x208px Bestandsgrootte: max. 49kB Bestandsformaten: gif, jpg 4.950,- p.k ,- p.m ,- p.m. Rapporten & Whitepapers Specificaties in overleg Prijs op aanvraag Homepage carrousel * Prijzen zijn per uitgave, staffelprijzen op aanvraag beschikbaar * De landingspagina van ipad kan geen flash bevatten * Exacte specificaties via Mediafacts op te vragen Positie: homepage bovenaan Formaat logo: 88x31px Bestandsgrootte: max. 49kB Bestandsformaten: gif,jpg 500,- p.m. Website Leaderboard Large Rectangle Rectangle Full Banner Positie: homepage Formaat: 728x90px Bestandsgrootte: max. 49kB Bestandsformaten: gif, jpg, swf* (*deze mogen 39kB zijn) Positie: homepage Formaat: 336x280px Bestandsgrootte: max.49kb Bestandsformaten: gif, jpg, swf* (*deze mogen 39kB zijn) Positie: alle vervolgpagina s Formaat: 180x150px Bestandsgrootte: max 49kB Bestandsformaten: gif, jpg, swf* (*deze mogen 39kB zijn) Positie: alle vervolgpagina s Formaat: 468x60px Bestandsgrootte: max. 50kB Bestandsformaten: gif, jpg 700,- p.m. 850,- p.m. 400,- p.m. 500,- p.m. Nieuwsbrief Advertorial beeld Advertorial tekst Full banner Max. 2 per nieuwsbrief Formaat: 135x200px Bestandsgrootte: max. 50kB Bestandsformaat: gif (non-animated), jpg Max. 2 per nieuwsbrief Formaat afbeelding: 75x75px Bestandsgrootte afbeelding: max. 50kB Bestandsformaten afbeelding: gif (non-animated), jpg Titel: max. 45 karakters, incl. spaties Tekst: max. 200 karakters, incl. spaties Max. 4 per nieuwsbrief Formaat: 468x60px Bestandsgrootte: max. 50kB Bestandsformaten: gif (non-animated), jpg 750,- p.w. 750,- p.w. 750,- p.w. Sponsored nieuwsbrief Specificaties in overleg p.k. Vacature melding (site/nieuwsbrief/ipad) 4 weken site & ipad, 4 weken (3x p/w), nieuwsbrief in Word doc. Aanleveren: titel, bedrijfsnaam, start en eind datum, korte omschrijving/intro (300 tekens incl. spaties), functie-eisen en werkzaamheden (puntsgewijs), algemene tekst, contactgegevens. Formaat afbeelding: 100x60px 975,- p.k.

15 Aanleveren Advertentiemateriaal Optimaal uw product of dienst profileren? Word partner van Mediafacts! Wij ontvangen uw materiaal uiterlijk op de aangegeven aanleverdata. Dit materiaal moet als certified PDF met een minimale resolutie van 300dpi en uit CMYK kleuren bestaan. Het aanleveradres voor kant-en-klaar advertentiemateriaal print of online is onder vermelding van Mediafacts en het editienummer. Niet gereed materiaal kunt u ook naar dit adres zenden en graag een week voor de aangegeven afleverdatum. Voor niet-gereed materiaal worden technische kosten berekend. Voor vragen over het materiaal kunt u contact opnemen met de afdeling orderbegeleiding: Aanleveren bannermateriaal Graag voor alle banners een URL aanleveren waarnaar de banner moet linken. Let op! Vanuit de ipad mag de landingspagina geen flash files bevatten. Uw bannermateriaal kunt u aanleveren bij de afdeling Aftersales via Aanleverdata banners in overleg met uw media-adviseur. Alle tarieven zijn in euro s exclusief btw en gelden per plaatsing. Tussentijdse wijzigingen voorbehouden. Alle overeenkomsten komen tot stand met MYbusinessmedia op basis van algemene voorwaarden waarvan op aanvraag een exemplaar wordt toegezonden. Januari Top 50 Mediamoves Case Study Februari Audience Engagement Case Study Maart April Print advertentiemateriaal aanleveren voor 11 maart Digital Innovators Summit 2013 Samenvatting Innovation in Magazines 2013 report Magazine 1 Case Study Case Study Mei Top 100 Vakbladen Case Study Juni Nabeschouwing Mediafacts Uitgeverscongres Print advertentiemateriaal aanleveren voor 27 mei Case Study Magazine 2 Juli Big on the Web Case Study Augustus Mediamensen aan het woord Case Study September Oktober Print advertentiemateriaal aanleveren voor 9 september De derde geldstroom FIPP World Magazine Congress Magazine 3 Case Study Case Study November Top 100 Publieksbladen Case Study December Nabeschouwing Mediafacts Nationale Uitgeefdag Print advertentiemateriaal aanleveren voor 25 november Case Study Magazine 4

16 Kortom, Mediafacts is hét aangewezen crossmediale platform om de beslissers in de media- en uitgeefbranche te bereiken! Voor meer informatie: Hein van de Kerkhof Mediafacts is HOI geregistreerd, oplagecijfers gelden over 01/01/2012 t/m 31/12/2012 Mediafacts is een uitgave van MYbusinessmedia. MYbusinessmedia b.v. Joan Muyskenweg 22, 1096 CJ Amsterdam

Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL

Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL Hét crossmediale medium om de boekenbranche te bereiken. 40-131216-01 mediabrochure BB NL.indd 1 11-02-2014 13:26:39 2 Mediabrochure 2015 www.boekblad.nl BOEKBLAD is

Nadere informatie

Inspiratiebron voor mediamanagement Academy Events mediafacts.nl compleet vernieuwd Software & tools Website

Inspiratiebron voor mediamanagement Academy Events mediafacts.nl compleet vernieuwd Software & tools Website Inspiratiebron voor mediamanagement Academy Events mediafacts.nl compleet vernieuwd! Software & tools Website MF Nieuwsbrief Magazine Social media Mediabrochure 2015 Mediafacts hét kennisplatform voor

Nadere informatie

Mediabrochure 2013 WWW.BoekBlad.nl

Mediabrochure 2013 WWW.BoekBlad.nl WWW.BoekBlad.nl Hét crossmediale medium om de boekenbranche te bereiken. 2 www.boekblad.nl Crossmediaal platform Wat kan Boekblad voor u betekenen? BOEKBLAD is al 180 jaar hét toonaangevende vakblad voor

Nadere informatie

Mediabrochure 2014 WWW.BOEKBLAD.NL

Mediabrochure 2014 WWW.BOEKBLAD.NL Mediabrochure 2014 WWW.BOEKBLAD.NL Hét crossmediale medium om de boekenbranche te bereiken. 40-131216-01 mediabrochure BB NL.indd 1 11-02-2014 13:26:39 2 Mediabrochure 2014 www.boekblad.nl BOEKBLAD is

Nadere informatie

EIGENWIJS. voor zorgafnemers in de zorgsector MEDIABROCHURE vakblad nieuwsbrieven search engine marketing YOURbusinessmedia

EIGENWIJS. voor zorgafnemers in de zorgsector MEDIABROCHURE vakblad nieuwsbrieven search engine marketing YOURbusinessmedia EIGENWIJS voor zorgafnemers in de zorgsector MEDIABROCHURE 2017 vakblad nieuwsbrieven search engine marketing YOURbusinessmedia ~ 2 ~ WAT KAN EIGENWIJS VOOR U BETEKENEN? EigenWijs is hét vakmedium voor

Nadere informatie

EIGENWIJS. voor zorgafnemers in de zorgsector MEDIABROCHURE 2015. vakblad nieuwsbrieven search engine marketing YOURbusinessmedia

EIGENWIJS. voor zorgafnemers in de zorgsector MEDIABROCHURE 2015. vakblad nieuwsbrieven search engine marketing YOURbusinessmedia MEDIABROCHURE 2015 EIGENWIJS voor zorgafnemers in de zorgsector vakblad nieuwsbrieven search engine marketing YOURbusinessmedia ~ 2 ~ WAT KAN EIGENWIJS VOOR U BETEKENEN? EigenWijs is hét vakmedium voor

Nadere informatie

Met Arbo Rendement bereikt u meer dan 12.000* arboprofessionals, preventiemedewerkers & arbodeskundigen

Met Arbo Rendement bereikt u meer dan 12.000* arboprofessionals, preventiemedewerkers & arbodeskundigen Met Arbo Rendement bereikt u meer dan 12.000* arboprofessionals, preventiemedewerkers & arbodeskundigen *Verspreide oplage 3.700, een meeleesfactor van 3,3, de website en de digitale nieuwsbrief Arbo Rendement

Nadere informatie

PRODUCT MEDIABROCHURE 2016. voor beslissers en medebeslissers in de industriële productontwikkeling

PRODUCT MEDIABROCHURE 2016. voor beslissers en medebeslissers in de industriële productontwikkeling PRODUCT voor beslissers en medebeslissers in de industriële productontwikkeling MEDIABROCHURE 2016 Product Magazine Product online SEM-Diensten YOURbusinessmedia ~ 2 ~ WAT KAN PRODUCT VOOR U BETEKENEN?

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

ZORG + WELZIJN IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT:

ZORG + WELZIJN IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT: REDACTIONELE FORMULE Zorg + Welzijn helpt professionals die werken in het sociale domein. Door discussie op te roepen en te voeden, verbinding te creëren tussen de professionals die met elkaar werken rondom

Nadere informatie

West Magazine VNO-NCW West Online SEM-diensten Incompanytrainingen

West Magazine VNO-NCW West Online SEM-diensten Incompanytrainingen 2013 West Magazine VNO-NCW West Online SEM-diensten Incompanytrainingen Communiceer gericht met ondernemers in Noord- en Zuid Holland Wilt u gericht communiceren met ondernemers in Noord- en Zuid Holland?

Nadere informatie

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine mediakit 2011 www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine biedt u het grootste crossmediale bereik onder facility management

Nadere informatie

Cross Media Nederland BV - Telefoon: 010-742 05 49 - E-mail: bart.dewilde@crossadvertising.nl

Cross Media Nederland BV - Telefoon: 010-742 05 49 - E-mail: bart.dewilde@crossadvertising.nl REDACTIONELE FORMULE Duurzaam Geproduceerd is hét onafhankelijke kennisplatform over duurzaamheid in de industrie. Het informeert en inspireert de professional door nieuws, visies van experts, interessante

Nadere informatie

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl Mediakit 2012 Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl De media van FMM De 5 belangrijkste redenen om in FMM media te adverteren 1 FMM is marktleider met het grootste

Nadere informatie

PRODUCT MEDIABROCHURE 2015. voor beslissers en medebeslissers in de industriële productontwikkeling. productontwikkeling

PRODUCT MEDIABROCHURE 2015. voor beslissers en medebeslissers in de industriële productontwikkeling. productontwikkeling MEDIABROCHURE 2015 PRODUCT voor beslissers en medebeslissers in de industriële productontwikkeling productontwikkeling Product Magazine Product online SEM-Diensten YOURbusinessmedia ~ 2 ~ WAT KAN PRODUCT

Nadere informatie

Factsheet Online 12 20

Factsheet Online 12 20 Factsheet Online 2012 Textilia.nl Textilia.nl is dé site voor modeprofessionals met maandelijks ruim 65.000 unieke bezoekers. Met een nog altijd groeiend bereik, biedt Textilia.nl u als adverteerder een

Nadere informatie

PW De Gids. Redactionele formule

PW De Gids. Redactionele formule PW De Gids PW De Gids biedt een volledig kennisnetwerk voor HR-professionals, gericht op actuele HR-thema s en wetgeving. PW De Gids is deskundig, opinievormend, praktisch en concreet. Redactionele formule

Nadere informatie

Mediakaart NKC. Op reis met NKC Media

Mediakaart NKC. Op reis met NKC Media Mediakaart NKC Op reis met NKC Media Cijfers en bereik Gebaseerd op de tellingen van september 2015 Print Kampeerauto Onafhankelijk magazine met reportages, reviews, interviews en alle informatie die relevant

Nadere informatie

www.uitgeverscongres.nl

www.uitgeverscongres.nl Donderdag 7 juni Thema: Battle in the Channels Hét congres over strategie & online & business modellen & facts & trends en ontwikkelingen voor decisionmakers uit crossmediale uitgeverijen, mediabedrijven

Nadere informatie

VMT FOOD.BE MEDIA KIT Print media VMT Food België Online media website vmtfood.be Online media e-zines VMT Food e-zine

VMT FOOD.BE MEDIA KIT Print media VMT Food België Online media website vmtfood.be Online media e-zines VMT Food e-zine VMT FOOD.BE MEDIA KIT 2017 Print media VMT Food België Online media website vmtfood.be Online media e-zines VMT Food e-zine VMT FOOD PRINT MEDIA VMT FOOD BELGIË Het vakblad voor directieleden & management

Nadere informatie

MEDIAKIT 2014 HÉT VAKBLAD VOOR DE AMBACHTELIJKE VERSSPECIALIST

MEDIAKIT 2014 HÉT VAKBLAD VOOR DE AMBACHTELIJKE VERSSPECIALIST MEDIAKIT 2014 Mediakit 2015 VAKBLAD Vers&Vers Vakblad Vers&Vers wordt uitgegeven door b2b Communications BV Markweg 11/ Postbus 50 6883 JL/ 6880 AB VELP (GLD) T: (026) 370 00 27 www.b2bcommunications.nl

Nadere informatie

Communiceer gericht met diëtisten, voedingskundigen, voedingsmanagers en beleidsmakers op het gebied van voeding en gezondheid.

Communiceer gericht met diëtisten, voedingskundigen, voedingsmanagers en beleidsmakers op het gebied van voeding en gezondheid. Communiceer gericht met diëtisten, voedingskundigen, voedingsmanagers en beleidsmakers op het gebied van voeding en gezondheid. 2012 Het vakmedium over voedsel, voeding en gezondheid Voeding Nu Magazine

Nadere informatie

Met HR Rendement bereikt u meer dan 18.000* P&O managers, Recruiters en algemeen directeuren

Met HR Rendement bereikt u meer dan 18.000* P&O managers, Recruiters en algemeen directeuren Met HR Rendement bereikt u meer dan 18.000* P&O managers, Recruiters en algemeen directeuren *Verspreide oplage 6.450 een meeleesfactor van 2,8, de website en de digitale nieuwsbrief HR Rendement biedt

Nadere informatie

Inspiratiebron voor mediamanagement. Mediabrochure

Inspiratiebron voor mediamanagement. Mediabrochure Inspiratiebron voor mediamanagement Mediabrochure 2016 mediafacts hét platform voor de uitgeef- en mediabranche Mediafacts is het meest verdiepende businessto-business platform over mediamanagement in

Nadere informatie

BOARDROOM ZORG. voor bestuurders en toezichthouders in de zorgsector

BOARDROOM ZORG. voor bestuurders en toezichthouders in de zorgsector MEDIABROCHURE 2015 ~ 1 ~ BOARDROOM ZORG voor bestuurders en toezichthouders in de zorgsector vakblad website nieuwsbrieven social media search engine marketing YOURbusinessmedia WAT KAN BOARDROOM ZORG

Nadere informatie

Communiceer gericht met diëtisten, voedingskundigen, voedingsmanagers en beleidsmakers op het gebied van voeding en gezondheid.

Communiceer gericht met diëtisten, voedingskundigen, voedingsmanagers en beleidsmakers op het gebied van voeding en gezondheid. Communiceer gericht met diëtisten, voedingskundigen, voedingsmanagers en beleidsmakers op het gebied van voeding en gezondheid. 2012 Het vakmedium over voedsel, voeding en gezondheid Voeding Nu Magazine

Nadere informatie

uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform

uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform MEDIAKIT 2013 Het HR mediaplatform biedt het grootste crossmediale bereik onder HR-professionals in Nederland. Kiest u liever zelf uw media mix van print

Nadere informatie

Mediabrochure. MF app. Inspiratiebron voor mediamanagement. Academy. Events. Marketing Consultancy & Executie. Website. Magazine.

Mediabrochure. MF app. Inspiratiebron voor mediamanagement. Academy. Events. Marketing Consultancy & Executie. Website. Magazine. Inspiratiebron voor mediamanagement Academy Events Marketing Consultancy & Executie MF app Website Nieuwsbrief Magazine Social media Mediabrochure 2014 Mediafacts hét kennisplatform voor professionals

Nadere informatie

Tariefkaart 2016. Vakblad Petfood Magazine: gedrukte oplage = ± 1.350 exemplaren (per 2016)

Tariefkaart 2016. Vakblad Petfood Magazine: gedrukte oplage = ± 1.350 exemplaren (per 2016) kaart 2016 Vakblad Petfood Magazine: gedrukte oplage = ± 1.350 exemplaren (per 2016) Maandelijkse digitale nieuwsbrief: ± 400 abonnees (januari t/m oktober 2015) Website www.petfoodmagazine.nl: 3.960 paginaweergaves

Nadere informatie

Communiceer gericht met medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg

Communiceer gericht met medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg Communiceer gericht met medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg 2013 KLIK KLIK Online KLIK Nieuwsbrief SEM-diensten Incompanytrainingen Communiceer gericht met medewerkers in de verstandelijk

Nadere informatie

Specificaties advertentiemateriaal

Specificaties advertentiemateriaal Specificaties advertentiemateriaal Foto: Jeroen Snijders Aanleveren advertentiemateriaal print Advertenties moeten worden aangeleverd als Certified pdf, raster voor zwart-wit, raster 0 voor full colour.

Nadere informatie

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE Al meer dan 25 jaar vormt Straatbeeld dé informatiebron voor openbare ruimte specialisten in Nederland. De doelgroep omschrijft Straatbeeld als:

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 52 keer per jaar. 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina ELKE EDITIE IS EEN

Oplage: exemplaren Verschijning: 52 keer per jaar. 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina ELKE EDITIE IS EEN VAKSTUDIENIEUWS Redactionele formule Verspreidingsgegevens Vakstudienieuws is het fiscaal juridische vaktijdschrift voor accountants en belastingadviseurs. Jurisprudentie van de Hoge Raad, uitspraken van

Nadere informatie

Cover Nt. Oplage van exemplaren. Hét vaktijdschrift voor tandartsen. De autoriteit in de markt. Mediasheet 2017

Cover Nt. Oplage van exemplaren. Hét vaktijdschrift voor tandartsen. De autoriteit in de markt. Mediasheet 2017 pagina 1 van 25 Cover Nt Oplage van 10.500 exemplaren Hét vaktijdschrift voor tandartsen De autoriteit in de markt Mediasheet 2017 pagina 2 van 25 Inhoud Inhoudsopgave Doelgroep en formule Lees hier meer

Nadere informatie

Vakblad voor en door ondernemingsraden

Vakblad voor en door ondernemingsraden Vakblad voor en door ondernemingsraden Mediakit 2013 Redactionele formule OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het

Nadere informatie

KLIK MEDIABROCHURE 2015. voor medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg

KLIK MEDIABROCHURE 2015. voor medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg MEDIABROCHURE 2015 ~ 1 ~ KLIK voor medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg vakblad website nieuwsbrieven social media bijeenkomsten search engine marketing YOURbusinessmedia ~ 2 ~ WAT KAN KLIK

Nadere informatie

Verbindingstechnieken Magazine Verbindingstechnieken Online Verbindingstechnieken Nieuwsbrief SEM-diensten Incompanytrainingen

Verbindingstechnieken Magazine Verbindingstechnieken Online Verbindingstechnieken Nieuwsbrief SEM-diensten Incompanytrainingen 2013 Verbindingstechnieken Magazine Verbindingstechnieken Online Verbindingstechnieken Nieuwsbrief SEM-diensten Incompanytrainingen Communiceer gericht met (mede)beslissers op het gebied van verbindingstechnieken

Nadere informatie

~ 1 ~ METAAL & TECHNIEK. voor beslissers in de metaalindustrie MEDIABROCHURE 2015. Vakblad search engine marketing YOURbusinessmedia

~ 1 ~ METAAL & TECHNIEK. voor beslissers in de metaalindustrie MEDIABROCHURE 2015. Vakblad search engine marketing YOURbusinessmedia MEDIABROCHURE 2015 ~ 1 ~ METAAL & TECHNIEK voor beslissers in de metaalindustrie Vakblad search engine marketing YOURbusinessmedia ~ 2 ~ WAT KAN METAAL & TECHNIEK VOOR U BETEKENEN? Metaal & Techniek is

Nadere informatie

Communiceer gericht met vakprofessionals in de maritieme sector

Communiceer gericht met vakprofessionals in de maritieme sector 2014 Damen Schelde Naval Shipbuilding Communiceer gericht met vakprofessionals in de maritieme sector SWZ Maritime Magazine SWZ Maritime Nieuwsbrief SWZonline.nl SEM-diensten YOURbusinessmedia Communiceer

Nadere informatie

SPECIFICATIES ADVERTENTIEMATERIAAL

SPECIFICATIES ADVERTENTIEMATERIAAL SPECIFICATIES ADVERTENTIEMATERIAAL Foto: Jeroen Snijders AANLEVEREN ADVERTENTIEMATERIAAL PRINT AFLOPENDE FORMATEN (EXCLUSIEF MM AFLOOP RONDOM) / pagina / pagina 0 x 00 mm 0 x 00 mm BLADSPIEGEL 0 X 00 MM

Nadere informatie

Vakblad: 8x per jaar circa lezers in uw bereik

Vakblad: 8x per jaar circa lezers in uw bereik Vakblad: 8x per jaar circa 10.000 lezers in uw bereik Circa 5.000 volgers op Facebook Circa 3.500 volgers op Twitter Website: Circa 50.000 pageviews per maand Nieuwsbrief: Circa 7.000 lezers in uw bereik

Nadere informatie

GRONDIG MEDIA - INFO voor adverteerders

GRONDIG MEDIA - INFO voor adverteerders GRONDIG MEDIA - INFO voor adverteerders - online en print Voor beslissers die blijven investeren GRONDIG JAARLIJKS INVESTERING PER BEDRIJF: 330.000 EURO GEMIDDELDE BOEKWAARDE MACHINES: 1,7 MILJOEN EURO

Nadere informatie

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Het online platform is altijd en overal te raadplegen! Bekijk interessante voorstellen via het Marktforum! Het vakblad brengt onmisbare artikelen en interviews!

Nadere informatie

Specificaties advertentiemateriaal

Specificaties advertentiemateriaal Specificaties advertentiemateriaal Foto: Giovanni Giannoni, Pitti Bimbo AANLEVEREN ADVERTENTIEMATERIAAL PRINT AFLOPENDE FORMATEN (EXCLUSIEF MM AFLOOP RONDOM) / pagina 30 x 300 mm / pagina 0 x 300 mm Advertenties

Nadere informatie

SWZ MARITIME. voor de vakprofessional in de maritieme sector MEDIABROCHURE 2015

SWZ MARITIME. voor de vakprofessional in de maritieme sector MEDIABROCHURE 2015 ~ 1 ~ SWZ MARITIME voor de vakprofessional in de maritieme sector MEDIABROCHURE 2015 vakblad website nieuwsbrieven social media search engine marketing YOURbusinessmedia ~ 2 ~ WAT KAN SWZ MARITIME VOOR

Nadere informatie

Food Hospitality Food Hospitality Vakblad Food-Hospitality.nl Food Hospitality Nieuwsbrief Food Hospitality Bijeenkomsten

Food Hospitality Food Hospitality Vakblad Food-Hospitality.nl Food Hospitality Nieuwsbrief Food Hospitality Bijeenkomsten Communiceer gericht met managers in eten en drinken in de zorg 2012 Vakblad voor management van eten & drinken in de zorg Food Hospitality Food Hospitality Vakblad Food-Hospitality.nl Food Hospitality

Nadere informatie

CAMPAGNES Prijzen & specificaties Zomer 2013

CAMPAGNES Prijzen & specificaties Zomer 2013 CAMPAGNES Prijzen & specificaties Zomer 2013 Adverteren met Frankwatching Frankwatching is de grootste online community van Nederland binnen het vakgebied online & digital. Maandelijks zijn meer dan 300.000

Nadere informatie

voor de vakprofessional in de maritieme sector

voor de vakprofessional in de maritieme sector voor de vakprofessional in de maritieme sector MEDIABROCHURE 2016 ~ 2 ~ WAT KAN SWZ MARITIME VOOR U BETEKENEN? SWZ Maritime is hét vakmedium voor de maritieme sector De combinatie van het vakblad, de website,

Nadere informatie

Tariefkaart Vakblad Petfood Magazine: gemiddelde gedrukte oplage = exemplaren (2016)

Tariefkaart Vakblad Petfood Magazine: gemiddelde gedrukte oplage = exemplaren (2016) kaart 2017 Vakblad Petfood Magazine: gemiddelde gedrukte oplage = 1.325 exemplaren (2016) Maandelijkse digitale nieuwsbrief: gemiddeld 420 abonnees (2016) Website www.petfoodmagazine.nl: gemiddeld 1,878

Nadere informatie

Wilt u gericht communiceren met ondernemers in Noord- en Zuid-Holland? Uw imago versterken bij ondernemers in uw regio?

Wilt u gericht communiceren met ondernemers in Noord- en Zuid-Holland? Uw imago versterken bij ondernemers in uw regio? 2011 West Magazine Ledennet West West Online Wilt u gericht communiceren met ondernemers in Noord- en Zuid-Holland? Uw imago versterken bij ondernemers in uw regio? Uw evenement positioneren onder ondernemers

Nadere informatie

BENGELS MEDIABROCHURE 2015. vakblad website nieuwsbrieven events merkenpagina search engine marketing local search. Vakblad voor kindermode

BENGELS MEDIABROCHURE 2015. vakblad website nieuwsbrieven events merkenpagina search engine marketing local search. Vakblad voor kindermode Vakblad voor kindermode Een uitgave van BENGELS MEDIABROCHURE 2015 vakblad website nieuwsbrieven events merkenpagina search engine marketing local search Vakblad voor kindermode Augustus 2014 Een uitgave

Nadere informatie

4.500 lezers in uw bereik pageviews per maand gebruikers van de app

4.500 lezers in uw bereik pageviews per maand gebruikers van de app 10.000 lezers in uw bereik 4.500 lezers in uw bereik 2.500 lezers in uw bereik 46.000 pageviews per maand 9.200 gebruikers van de app Piloot en Vliegtuig Algemene informatie Titel Ondertitel Uitgegeven

Nadere informatie

Reacties van lezers. Kwaliteitsblad voor élke kampeerder: veel. in de markt! Reacties van partners. leuke reacties ontvangen. Over ACSI FreeLife

Reacties van lezers. Kwaliteitsblad voor élke kampeerder: veel. in de markt! Reacties van partners. leuke reacties ontvangen. Over ACSI FreeLife Over ACSI FreeLife ACSI FreeLife magazine onderscheidt zich van andere kampeermagazines door de zeer uitgebreide tests van kampeermiddelen en verrassende kampeerbestemmingen. De combinatie van campers,

Nadere informatie

ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP

ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP ONLINE PLATFORM VOOR d e z a ke li j ke te leco m h a n d e l tbm telecom business magazine Magenta Publishing http://www.tbmnet.nl ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP Alle

Nadere informatie

Ruim 6.000 lezers in uw bereik

Ruim 6.000 lezers in uw bereik Ruim 10.000 lezers in uw bereik Ruim 6.000 lezers in uw bereik Ruim 3.000 lezers in uw bereik Ruim 45.000 pageviews per maand Al bijna 15.000 gebruikers van de app Piloot en Vliegtuig Algemene informatie

Nadere informatie

vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie

vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie Recht op uw doel af FenceWorks heeft dankzij de combinatie van haar printtitels, mediacontacten

Nadere informatie

Stedebouw & Architectuur. mediakit 2011. www.stedebouwarchitectuur.nl

Stedebouw & Architectuur. mediakit 2011. www.stedebouwarchitectuur.nl Stedebouw & Architectuur mediakit 2011 www.stedebouwarchitectuur.nl Stedebouw & Architectuur Voor een optimaal bereik bij voorschrijvers en beslissers in de bouw! Stedebouw & Architectuur Meer dan 25 jaar

Nadere informatie

Tariefkaart 2015. Een heldere kijk op de markt

Tariefkaart 2015. Een heldere kijk op de markt kaart 2015 Een heldere kijk op de markt Ruim 73.000 pageviews per maand Database toegankelijk voor abonnees met daarin zo n 3.500 markten per jaar op een rij. 14 x per jaar ruim 3.000 lezers in uw bereik

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 6 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 25%

Oplage: exemplaren Verschijning: 6 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 25% TVZ Redactionele formule Verspreidingsgegevens TVZ is het vaktijdschrift voor verpleegkundig experts. Bedoeld voor (student) hbo-verpleegkundigen die een aanvullende opleiding hebben genoten en in die

Nadere informatie

INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE

INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE MEDIAKIT 2015 INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE Platform BuitenSpelen werkt, in nauwe samenwerking met krachtige partners in het veld, aan de verzameling, interpretatie

Nadere informatie

Het vakmedium over voedsel, voeding en gezondheid. Voeding Nu Magazine www.voedingnu.nl Voeding Nu Nieuwsbrief

Het vakmedium over voedsel, voeding en gezondheid. Voeding Nu Magazine www.voedingnu.nl Voeding Nu Nieuwsbrief 2011 Het vakmedium over voedsel, voeding en gezondheid Voeding Nu Magazine www.voedingnu.nl Voeding Nu Nieuwsbrief Wilt u meer verkopen aan diëtisten? Uw imago versterken onder voedingskundigen? Meer deelnemers

Nadere informatie

Tariefkaart 2013. Bewust van de sprinkler. Logistiek Totaal. Algemene informatie. Advertentietarieven. Druktechnische gegevens

Tariefkaart 2013. Bewust van de sprinkler. Logistiek Totaal. Algemene informatie. Advertentietarieven. Druktechnische gegevens 01_Cover.indd 1 12-09-12 15:39 kaart 2013 Logistiek Totaal jaargang 07 september 2012 Het grootste vakblad voor de interne logistiek Bewust van de sprinkler Keuze met verstrekkende gevolgen PLUS Retail

Nadere informatie

SC Platform over wet- en regelgeving

SC Platform over wet- en regelgeving SC overheid factsheet 2015 Onmisbaar voor iedereen die compleet geïnformeerd moet zijn over actuele wet- en regelgeving BLADFORMULE sc SC is het platform over wet- en regelgeving en houdt in de gaten welke

Nadere informatie

Communiceer gericht met vakprofessionals in de verkeers- en vervoerbranche

Communiceer gericht met vakprofessionals in de verkeers- en vervoerbranche Communiceer gericht met vakprofessionals in de verkeers- en vervoerbranche 2012 Verkeerskunde Magazine Verkeerskunde Online Verkeerskunde Nieuwsbrief Verkeerskunde Congressen Communiceer gericht met vakprofessionals

Nadere informatie

VMT FOOD MEDIABROCHURE 2015. vakblad website nieuwsbrieven jaarboeken social media Leveranciersregister search engine marketing YOURbusinessmedia

VMT FOOD MEDIABROCHURE 2015. vakblad website nieuwsbrieven jaarboeken social media Leveranciersregister search engine marketing YOURbusinessmedia MEDIABROCHURE 2015 ~ 1 ~ VMT FOOD voor vakprofessionals in de voedingsindustrie in België vakblad website nieuwsbrieven jaarboeken social media Leveranciersregister search engine marketing YOURbusinessmedia

Nadere informatie

~ 1 ~ METAAL & TECHNIEK. voor beslissers in het MKB-metaal MEDIABROCHURE 2016. Vakblad Search Engine Marketing YOURbusinessmedia

~ 1 ~ METAAL & TECHNIEK. voor beslissers in het MKB-metaal MEDIABROCHURE 2016. Vakblad Search Engine Marketing YOURbusinessmedia ~ 1 ~ METAAL & TECHNIEK voor beslissers in het MKB-metaal MEDIABROCHURE 2016 Vakblad Search Engine Marketing YOURbusinessmedia ~ 2 ~ WAT KAN METAAL & TECHNIEK VOOR U BETEKENEN? Metaal & Techniek is hét

Nadere informatie

Communiceer gericht met vakprofessionals in de maritieme sector

Communiceer gericht met vakprofessionals in de maritieme sector 2014 Damen Schelde Naval Shipbuilding Communiceer gericht met vakprofessionals in de maritieme sector SWZ Maritime Magazine SWZ Maritime Nieuwsbrief SWZonline.nl SEM-diensten YOURbusinessmedia Communiceer

Nadere informatie

Portfolio Bouwmachines

Portfolio Bouwmachines Mediakit Portfolio Bouwmachines magazine website nieuwsbrief FREQUENTIE 11x per jaar (magazine), 2 keer per week (emailnieuwsbrief) en 24/7 (website) FORMULE Bouwmachines is het onafhankelijke medium dat

Nadere informatie

Bereik. Profiel lezers. Website. Wekelijkse nieuwsbrief. OR informatie Congres. OR informatie workshopdag. Vakblad

Bereik. Profiel lezers. Website. Wekelijkse  nieuwsbrief. OR informatie Congres. OR informatie workshopdag. Vakblad OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het helpt leden van ondernemingsraden bij de uitoefening van hun taak en professionalisering

Nadere informatie

Food Hospitality. Communiceer gericht met managers in eten, drinken en gastvrijheid in de zorg. over foodmanagement en gastvrijheid in de zorg

Food Hospitality. Communiceer gericht met managers in eten, drinken en gastvrijheid in de zorg. over foodmanagement en gastvrijheid in de zorg Communiceer gericht met managers in eten, drinken en gastvrijheid in de zorg 2014 over foodmanagement en gastvrijheid in de zorg Food Hospitality Food Hospitality Vakblad Food-Hospitality.nl Food Hospitality

Nadere informatie

Communiceer gericht met diëtisten, voedingskundigen, voedingsmanagers en beleidsmakers op het gebied van voeding en gezondheid.

Communiceer gericht met diëtisten, voedingskundigen, voedingsmanagers en beleidsmakers op het gebied van voeding en gezondheid. Communiceer gericht met diëtisten, voedingskundigen, voedingsmanagers en beleidsmakers op het gebied van voeding en gezondheid. 2013 Het vakmedium over voedsel, voeding en gezondheid Voeding Nu Magazine

Nadere informatie

Bent u een partner voor de mkb-accountant? Toon uw expertise op AccountantWeek en bereik duizenden accountants & mkb-adviseurs. AccountantWeek.

Bent u een partner voor de mkb-accountant? Toon uw expertise op AccountantWeek en bereik duizenden accountants & mkb-adviseurs. AccountantWeek. Bent u een partner voor de mkb-accountant? Toon uw expertise op AccountantWeek en bereik duizenden accountants & mkb-adviseurs AccountantWeek.nl AccountantWeek: de betrouwbare kennisbron voor mkb-accountants

Nadere informatie

Het vakmedium over voedsel, voeding en gezondheid

Het vakmedium over voedsel, voeding en gezondheid 2011 Het vakmedium over voedsel, voeding en Voeding Nu Magazine Wilt u meer verkopen aan diëtisten? Uw imago versterken onder voedingskundigen? Meer deelnemers werven voor uw evenement? Uw innovaties presenteren

Nadere informatie

Real Estate Magazine. mediakit 2011. www.realestatemagazine.nl

Real Estate Magazine. mediakit 2011. www.realestatemagazine.nl Real Estate Magazine mediakit 2011 www.realestatemagazine.nl Real Estate Magazine Real Estate Magazine biedt de ideale omgeving voor uw boodschap aan de vastgoedprofessional! Real Estate Magazine Real

Nadere informatie

Communiceer gericht met medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg

Communiceer gericht met medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg Communiceer gericht met medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg 2012 KLIK KLIK Online KLIK Nieuwsbrief Communiceer gericht met medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg Wilt u uw dienst

Nadere informatie

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT GZNDHDSZRG GZNDHDSZRG is een activiteit van Uitgeverij SWP in samenwerking met de Logavak Opleidingsgroep en Logacom Conference Logistics. ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET

Nadere informatie

VMT VOEDSELVEILIGHEID

VMT VOEDSELVEILIGHEID MEDIABROCHURE 2015 ~ 1 ~ VMT VOEDSELVEILIGHEID voor de vakprofessional in de voedingsmiddelenindustrie vakblad website nieuwsbrieven boeken social media bijeenkomsten search engine marketing YOURbusinessmedia

Nadere informatie

Communiceer gericht met vakprofessionals in de hout- en bouwsector

Communiceer gericht met vakprofessionals in de hout- en bouwsector Communiceer gericht met vakprofessionals in de hout- en bouwsector 2012 Het Houtblad Houtblad Online Houtblad Nieuwsbrief Nationale Houtdag Communiceer gericht met vakprofessionals in de hout- en bouwsector

Nadere informatie

Communiceer gericht met vakprofessionals in de hout- en bouwsector

Communiceer gericht met vakprofessionals in de hout- en bouwsector Communiceer gericht met vakprofessionals in de hout- en bouwsector 2013 Het Houtblad Houtblad Online Houtblad Nieuwsbrief Nationale Houtdag SEM-diensten Incompanytrainingen Communiceer gericht met vakprofessionals

Nadere informatie

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten.

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

Redactionele formule. Bereik. Vakblad PW De Gids. Website www.pwdegids.nl. E-mailnieuwsbrieven

Redactionele formule. Bereik. Vakblad PW De Gids. Website www.pwdegids.nl. E-mailnieuwsbrieven PW De Gids biedt een volledig kennisnetwerk voor HR-professionals, gericht op actuele HR-thema s en wetgeving. PW De Gids is deskundig, opinievormend, praktisch en concreet. Redactionele formule PW De

Nadere informatie

MEDIAKIT 2014 HÉT VAKBLAD VOOR ONDERNEMERS EN MANAGERS IN FOOD WWW.VAKBLADVOEDINGSINDUSTRIE.NL

MEDIAKIT 2014 HÉT VAKBLAD VOOR ONDERNEMERS EN MANAGERS IN FOOD WWW.VAKBLADVOEDINGSINDUSTRIE.NL MEDIAKIT 2014 Mediakit 2015 VAKBLAD VOEDINGSINDUSTRIE Vakblad Voedingsindustrie wordt uitgegeven door b2b Communications BV Markweg 11/ Postbus 50 6883 JL/ 6880 AB VELP (GLD) T: (026) 370 00 27 www.b2bcommunications.nl

Nadere informatie

Vakblad: 10x per jaar lezers in uw bereik

Vakblad: 10x per jaar lezers in uw bereik Vakblad: 10x per jaar 6.500 lezers in uw bereik Circa 1.300 volgers op Facebook Circa 1.700 volgers op Twitter Nieuwsbrief: Circa 5.000 lezers in uw bereik Website: Circa 30.000 pageviews per maand Bakkers

Nadere informatie

Bent u een partner voor de CHRO en HR Directeur? Deel uw kennis en expertise in de CHRO Community #1 kennisplatform voor ambitieuze HR Directeuren

Bent u een partner voor de CHRO en HR Directeur? Deel uw kennis en expertise in de CHRO Community #1 kennisplatform voor ambitieuze HR Directeuren T GROOTS ONDR IK R B & HR CHRO S URN DIRCT Bent u een partner voor de CHRO en HR Directeur? Deel uw kennis en expertise in de CHRO Community #1 kennisplatform voor ambitieuze HR Directeuren CHRO.NL CHRO

Nadere informatie

Communiceer gericht met vakprofessionals in de hout- en bouwsector

Communiceer gericht met vakprofessionals in de hout- en bouwsector 2014 Communiceer gericht met vakprofessionals in de hout- en bouwsector Het Houtblad Magazine Houtblad Nieuwsbrief Houtblad.nl Internationale Houtdag SEM-diensten YOURbusinessmedia Communiceer gericht

Nadere informatie

GASTVRIJE ZORG & Sterrengids Al meer dan 45 jaar crossmediale communicatie in gastvrijheidszorg

GASTVRIJE ZORG & Sterrengids Al meer dan 45 jaar crossmediale communicatie in gastvrijheidszorg GASTVRIJE ZORG & Sterrengids Al meer dan 45 jaar crossmediale communicatie in gastvrijheidszorg Mediakit 2013 Redactionele formule Gastvrije Zorg is al meer dan 45 jaar het vakblad voor hospitality professionals

Nadere informatie

Communiceer gericht met medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg

Communiceer gericht met medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg Communiceer gericht met medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg 2014 Klik Magazine Klik Nieuwsbrief Klik.org Klik Bijeenkomsten SEM-diensten YOURbusinessmedia Communiceer gericht met medewerkers

Nadere informatie

Redactionele formule. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality.

Redactionele formule. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality. Redactionele formule Gastvrije Zorg is hét platform voor de zorgprofessional die zich verdiept in eten & drinken, ambiance, mens & gedrag, services

Nadere informatie

vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie

vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie Recht op uw doel af FenceWorks heeft dankzij de combinatie van haar printtitels, mediacontacten

Nadere informatie

Tariefkaart 2012. Logistiek Totaal. Algemene informatie. Advertentietarieven. Druktechnische gegevens. Bijsluiters / meehechters

Tariefkaart 2012. Logistiek Totaal. Algemene informatie. Advertentietarieven. Druktechnische gegevens. Bijsluiters / meehechters kaart 2012 Logistiek Totaal Algemene informatie Advertentietarieven Formaat 1x 3x 6x 12x 24x 1/1 pagina 5879 5644 5418 5201 4993 1/2 pagina 3527 3386 3251 3121 2996 1/4 pagina 2116 2032 1951 1872 1798

Nadere informatie

Communiceer gericht met (mede)beslissers in de voedingsmiddelenindustrie

Communiceer gericht met (mede)beslissers in de voedingsmiddelenindustrie Communiceer gericht met (mede)beslissers in de voedingsmiddelenindustrie 2014 VMT VoedselVeiligheid Printuitgave VMT Boeken VMT.nl/Voedselveiligheid VMT VoedselVeiligheid Nieuwsbrief VMT VoedselVeiligheid

Nadere informatie

8x per jaar 6.500 lezers in uw bereik

8x per jaar 6.500 lezers in uw bereik 8x per jaar 6.500 lezers in uw bereik Al bijna 7.000 lezers Ruim 50.000 pageviews per maand Algemene informatie Titel Ondertitel Uitgegeven door Uitgever Professionele fotografie Hét vakblad voor professionele

Nadere informatie

Roze50plus.nl Mediakit adverteren

Roze50plus.nl Mediakit adverteren Roze50plus.nl Mediakit adverteren Roze50plus.nl Mediakit adverteren 2014 / 2015 Pagina 2 * Let op: alle vermelde tarieven zijn exclusief BTW Algemene advertentie tarieven TYPE ADVERTENTIE ADVERTENTIE FORMAAT

Nadere informatie

Tariefkaart 2014. Vooruitblik ICT & Logistiek. Redactioneel Logistiek Totaal. Logistiek Totaal. Algemene informatie. Advertentietarieven

Tariefkaart 2014. Vooruitblik ICT & Logistiek. Redactioneel Logistiek Totaal. Logistiek Totaal. Algemene informatie. Advertentietarieven kaart 2014 Logistiek Totaal Redactioneel Logistiek Totaal jaargang 08 september 2013 Het grootste vakblad voor de interne logistiek Logistiek Totaal is het vakblad voor managers in de interne logistiek,

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden

Advertentiemogelijkheden Advertentiemogelijkheden SeniorWeb SeniorWeb heeft als not for profit organisatie als missie participatie én zelfontplooiing van alle vijftigplussers in de digitale samenleving. De kracht van SeniorWeb

Nadere informatie

Facto is daarnaast betrokken als mediapartner bij de Servicedesk Awards en de Golden Service Awards.

Facto is daarnaast betrokken als mediapartner bij de Servicedesk Awards en de Golden Service Awards. Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief en het jaarlijkse

Nadere informatie

MEDIAKAART 2017 DANS MAGAZINE EN DANSMAGAZINE.NL. Volgt de Nederlandse danswereld op de voet! Overzicht van alle advertentieformaten en prijzen

MEDIAKAART 2017 DANS MAGAZINE EN DANSMAGAZINE.NL. Volgt de Nederlandse danswereld op de voet! Overzicht van alle advertentieformaten en prijzen DANS MAGAZINE EN DANSMAGAZINE.NL Volgt de Nederlandse danswereld op de voet! MEDIAKAART 2017 Alle informatie over Dans Magazine Verschijningsdata en advertentiemogelijkheden Overzicht van alle advertentieformaten

Nadere informatie

Voordeligste advertentietarieven! Tarieven. Beste bereik in de regio

Voordeligste advertentietarieven! Tarieven. Beste bereik in de regio Voordeligste advertentietarieven! Tarieven Beste bereik in de regio Alstublieft, de voordelen van Woonstijl Grootste woonmagazine van Nederland Gratis huis-aan-huis verspreid Grootste regionale woonbereik

Nadere informatie