Inspiratiebron voor mediamanagement. Academy. Events. MF app. Consultancy. Website. Magazine. Nieuwsbrief. Social media.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inspiratiebron voor mediamanagement. Academy. Events. MF app. Consultancy. Website. Magazine. Nieuwsbrief. Social media."

Transcriptie

1 Inspiratiebron voor mediamanagement Academy Events Consultancy MF app Website Nieuwsbrief Magazine Social media Mediabrochure 2013

2 Mediafacts hét vakplatform voor de media- en uitgeefbranche Sponsorplan op maat? Mediafacts is een belangrijk business to business kennisplatform over uitgeven, rapporten en analyses, social media, Mediafacts besteedt o.a. aandacht aan crossmediaal Neem contact op met uw mediamanagement in Nederland en media-adviseur tablet & print, strategie & businessmodellen, Vlaanderen. Het wordt met name door abonneebeleid & adverteren. beslissers in de uitgeef- en mediawereld gebruikt, alsook door toeleveranciers. Daarnaast biedt Mediafacts trainingen en workshops voor Binnen uitgeef- en mediaorganisaties bereikt Mediafacts naast directies, uitgevers en bladmanagers ook aanwezig kunt zijn om uw kennis te delen. Mediafacts biedt tevens ieder in de uitgeefwereld waar u als partner, student of docent bij (hoofd)redacteuren, marketing- en salesmanagers. online consultancy diensten om ervoor te zorgen dat u goed Mediafacts is een crossmediaal platform, met als belangrijkste pijler voor vakinformatie de ipad app. die uniek is qua concept. Daarnaast bereikt Mediafacts de doelgroep via het vakblad, de website, de 3 keer wekelijkse nieuwsbrief, de goedbezochte jaarlijkse vakevenementen en via LinkedIn, Twitter en Facebook. vindbaar blijft in de markt en daarmee uw online omzet vergroot. Mediafacts streeft naar win-win situaties waarbij sponsoren investeren in het portfolio van Mediafacts, waardoor kwaliteit en relevantie gewaarborgd zijn en waarbij de sponsor maximaal onder de aandacht wordt gebracht. Doelgroep Met Mediafacts bereikt u directie, hoog opgeleide managers, ondernemers, uitgevers, bladmanagers, (hoofd)redacteuren, marketing- & salesmanagers en andere professionals binnen de media- en uitgeefbranche in Nederland en Vlaanderen. Ruim 63% is betrokken bij inkoop Het merendeel van de doelgroep (ruim 60%) maakt bij voorkeur gebruik van vakinformatie en websites 85% van de doelgroep leest naast Mediafacts magazine ook de nieuwsbrief Wekelijks 800 actieve gebruikers van de Mediafacts app, dit aantal groeit nog steeds Ruim 60% van de eventbezoekers is ook abonnee! Bereik Mediafacts app downloads Magazine lezers Events bezoekers Website unieke bezoekers nieuwsbrief abonnees Mediafacts Academy 2 0 leden per cursus Social Media volgers

3 App Gebruik de Case Study in een speciaal sponsor-jaarplan om uw productlancering/ uitbreiding/ontwikkeling een redactioneel platform te bieden De ipad app biedt cases uit de praktijk, strategie, facts & figures met unieke (internationale) rapporten. De app is een premium plek waar beslissers in de branche gebruik van maken om up-to-date te blijven. shows met veel foto s), audio en video. Via deze kanalen zetten we dan tevens onze commerciële partners extra in de spotlights. Voor onze partners kunnen we een speciale branded case study (gesponsorde case) ontwikkelen, mits zij interessante en relevante Het belangrijkste onderdeel van de Mediafacts ipad app content te bieden hebben. De sponsor bepaalt in overleg met vormen regelmatig verschijnende case studies over onderwerpen Mediafacts het onderwerp en levert de content (inhoud) aan of laat die betrekking hebben op uitgeven. De ene keer betreft het een deze (in overleg) door een journalist van Mediafacts produceren. social media update of een case study over e-commerce in relatie Mediafacts zal deze branded case study geheel ontwikkelen en tot publishing. Ook de toekomst van de nieuwsmedia was een opmaken. recent onderwerp. Een andere keer wordt een belangrijk rapport samengevat, of verslag gelegd van een internationaal congres over digitaal uitgeven. Daarnaast verslaan we in de Mediafacts ipad app onze eigen media-onderzoeken en onze eigen events: in tekst, beeld (slide- Resultaten branded Case Study PossibilIT Aantal downloads: 205 unieke downloads Aantal bezoeken webpagina: 264 (waarvan 232 uniek) Bezoekersprofiel: directie (CEO/CFO), uitgevers, managers De ipad app Mediafacts is een prachtig platform voor high impact interactieve reclames, branded content en het genereren van directe leads. Een krachtig en interactief mediamoment. De app wordt gebruikt door ongeveer 1000 professionals binnen de mediaen uitgeefbranche. De verdiepende Case Studies worden door maar liefst 90% van deze professionals gelezen.

4 .nl Naast de ipad app is Mediafacts voor iedereen te bereiken via de website mediafacts.nl. De website biedt, net als de app, (internationaal) nieuws, functionaliteiten, rapporten en toplijstjes van (internationale) onderzoeken. Ook vindt u de laatste vacatures en een uitgebreide event kalender op de site. De onderdelen van facts & figures en Case Study zijn alleen te downloaden voor abonnees. Wel zijn alle advertentie uitingen zichtbaar voor alle site bezoekers. Crossmediaal online communiceren De website biedt een directe koppeling naar de ipad app. Uw advertentie/case study komt online optimaal onder de aandacht. De website biedt interactiviteit door middel van gemakkelijke social media sharing. Uw boodschap wordt dus makkelijk gedeeld onder het Mediafacts netwerk (ruim volgers) en dat van onze lezer! Ca unieke bezoekers per maand Gemiddeld 50% nieuwe bezoekers per maand Ca pageviews per maand Ca. 40% van de bezoekers komt als direct verkeer op de site zonder tussenkomst van zoekmachine of externe website.

5 magazine Het papieren magazine, dat in 2012 een grondige restyling heeft ondergaan, verschijnt vier keer per jaar in een oplage van ruim exemplaren. Het magazine biedt onder meer een mix van slow content diepgaande artikelen over strategie, achtergronden, businessmodellen in publishing, een groot interview met een captain of industry en een stuk verbreiding: een top 5 apps, - websites, - covers en een citatenrubriek. De onderwerpen in het magazine zijn gericht op (cross mediaal) uitgeven van dagbladen, educatieve uitgaven, publiekstijdschriften, opiniebladen, relatiemedia, digitale (nieuwe) media, uitgaven voor vak en wetenschap en de samenwerking met andere media zoals radio, TV en internet. Het Mediafacts Magazine is hét vakblad speciaal gericht op het topmanagement en de eindbeslissers binnen de mediaen uitgeefbranche. Met een advertentie of advertorial in Mediafacts bereikt u een specifieke doelgroep en kan uw advertentie aanhaken bij een relevant thema uit de artikelen. Daarnaast is het magazine een verzameleditie welke een hoge meeleesfactor bezit. Mediafacts wordt gemiddeld 35 minuten intensief gelezen. Ruim 72% van de lezers is meer dan 2 jaar abonnee, 41,5% zelfs meer dan 5 jaar.

6 Uitgeverscongres Leads genereren op onze events en uw bereik vergroten? Word partner van Mediafacts en laat uw doelstellingen omzetten in een specifiek sponsorpakket! Het Mediafacts Uitgeverscongres is sinds vele jaren het meest prestigieuze en toonaangevende congres over uitgeven in Nederland. Het evenement wordt jaarlijks bezocht door 250 tot 300 beslissers en mede-beslissers in de uitgeefbranche, alsmede door haar kennis- en toeleveranciers. Partner van het Mediafacts Uitgeverscongres Als partner van het Uitgeverscongres wordt veel aandacht besteedt aan manieren hoe u het beste contact kunt leggen met de juiste beslissers in de branche. Een case-presentatie, moderator van een tafel of via netwerken tijdens de borrel. Kenmerkend is het hoge niveau van het bezoek. De centrale vraag Daarnaast wordt ook bij dit event veel aandacht besteedt aan het die we de laatste jaren tijdens het Mediafacts Uitgeverscongres meenemen van uw organisatie in alle communicatie uitingen voor, aan de orde brengen is: wat moeten uitgevers van dagbladen, con- tijdens en na het congres. sumentenmagazines en vakbladen, maar ook online only uitgevers doen om succesvol te zijn of worden? Interessante onderzoeken en visies op dit gebied worden afgewisseld door leerzame internationale publishing cases. Na de meeste plenaire lezingen wordt er aan tafels door de bezoekers doorgepraat over hetgeen te berde is gebracht, zodat de vertaalslag naar de eigen uitgeefsituatie kan worden gemaakt. Wie bereikt u tijdens het Mediafacts Uitgeverscongres? Uitgeefmanagers, directeuren, topmanagers, innoveerders in de markt & (hoofd)redacteuren. Kortom: de ware beslissers binnen een organisatie!

7 Nationale Uitgeefdag Op de Mediafacts Nationale Uitgeefdag worden in vier gelijktijdige inhoudelijke programma s, ruim dertig relevante praktijkcases gepresenteerd aan de uitgeefbranche. Doelgroep: directie, redactie, marketing en sales binnen de uitgeefbranche. Daarmee is deze Mediafacts Nationale Uitgeefdag dé ontmoetingsplek voor de uitgeefbranche. Partner van de Mediafacts Nationale Uitgeefdag Als partner van de Nationale Uitgeefdag zijn er volop mogelijkheden waarop uw merk veel onder de aandacht wordt gebracht van de doelgroep. Zo kunt u bijvoorbeeld een case presenteren, netwerken bij de borrel of met een eigen stand in aanraking komen met bestaande en potentiële klanten. Op de Mediafacts Nationale Uitgeefdag kunt u door middel van een Daarnaast wordt ook bij dit event veel aandacht besteedt aan het praktijkgerichte presentatie direct met uw doelgroepen commu- meenemen van uw organisatie in alle communicatie uitingen voor, niceren. De Mediafacts Nationale Uitgeefdag wordt bezocht door tijdens en na het congres. ongeveer 500 mediaprofessionals. Uniek aan dit event is dat er inspiratie en reflectie is over onderwerpen die de totale breedte van het uitgeven aangaan. Dit geldt voor zowel de segmenten (dagbladen, publieksbladen, business-to-business, educatieve media en customer media) als de verschillende functiegebieden binnen het uitgeven. Het programma van de Nationale Uitgeefdag is erop gericht vragen vanuit de branche op een praktisch manier te beantwoorden. De Nationale Uitgeefdag en het Uitgeverscongres combineren om alle lagen van de media- en uitgeefbranche te bereiken? Maak een afspraak met uw media-adviseur

8 academy: het opleidingsinstituut voor de media- en uitgeefbranche Lilian van der Lugt Sales manager Roxen Mediafacts Academy heeft goede contacten en biedt inhoudelijk uitstekende sessies waardoor 75% van de deelnemers daadwerkelijk prospects voor ons zijn. Mede door het enorme bereik van Mediafacts zouden wij een volgende keer zeker weer overwegen met het opleidingsinstituut een workshop te organiseren! Mediafacts Academy verzorgt trainingen, workshops en opleidingen voor professionals in de media- en uitgeefbranche. De trainingen zijn actueel, praktijkgericht en direct toepasbaar. Na afloop van een training moet de cursist direct aan de slag kunnen met de opgedane kennis. Incompany trainingen: haal Mediafacts Academy in huis Mediafacts Academy biedt de trainingen en opleidingen ook incompany aan. Deze trainingen verzorgen wij op locatie, toegesneden op de cultuur van uw organisatie, de specifieke opleidingsvraag en de tijden waarop mensen naar een opleiding kunnen komen. Vergroot uw klantenkring met een Mediafacts Academy relatieochtend Wilt u meer leads genereren en uw klantenkring vergroten? Mediafacts Academy helpt door uw product of bedrijf onder de aandacht te brengen van de Mediafacts doelgroep met een relatieochtend of -middag. Een training en promotie van uw product inéén! Mediafacts Academy organiseert de gehele ochtend of middag inclusief docent, workshop, werving, locatie, catering en bovenal leads voor slechts 3500,-. Het opleidingsinstituut garandeert tenminste vijftien deelnemers uit de uitgeef- en mediasector ( no cure no pay -model). Bovendien benadert Mediafacts Academy hot prospects van het samenwerkende bedrijf en probeert deze bedrijven te overtuigen van deelname. Succesvoorbeeld Roxen In 2011 heeft Mediafacts Academy voor softwareleverancier Roxen een relatieochtend georganiseerd. Insteek was de Editorial Portal, de nieuwe editorial tool ontwikkeld door Roxen. Mediafacts Academy organiseerde voor Roxen een compleet verzorgde training en nodigde de doelgroep van Mediafacts uit om gratis bij de training aanwezig te zijn. Roxen introduceerde de Editorial Portal na een korte workshop over het belang van een efficiënt werkende redactie. Reacties van de ruim twintig deelnemers waren zeer positief. Goed en aangenaam georganiseerd. Niet echt een verkoopbijeenkomst, informatief en ik verbaas me er nog over: gratis!, aldus meneer Louwrier. 4 redenen om ook een relatieochtend te organiseren: U genereert naamsbekendheid en persoonlijk contact bij beslissers in de media- en uitgeefbranche. U profiteert van de kennis & expertise en lift mee op de sterke merknaam van Mediafacts Academy om een interessante dag te verzorgen (cursus, docent, catering). U combineert theoretische informatie met uw product waardoor het geen commerciële uiting wordt. U bespaart tijd omdat werving en organisatie compleet uit handen worden genomen.

9 alert Mediafacts verspreidt 3x per week een online nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief worden de belangrijkste headlines van nieuwsberichten uit de media- en uitgeefwereld behandeld. Ook uw geplaatste vacature, evenement en case study worden doorgeplaatst naar de nieuwsbrief De nieuwsbrief bereikt ruim abonnees. Een uitstekende mogelijkheid om uw boodschap onder de aandacht te brengen! Advertorial Presenteer uw commerciële boodschap in de vorm van een redactioneel item in de nieuwsbrief. De advertorial kan doorlinken naar uw gewenste webpagina. Banner Genereer online traffic door uw advertentie-boodschap in visuele vorm te presenteren. De banner kan doorlinken naar uw gewenste webpagina. Sponsored nieuwsbrief Uw boodschap verspreiden via het netwerk van Mediafacts is ook mogelijk in de vorm van een sponsormail. In Mediafacts look & feel wordt uw artikel verpakt als redactioneel item. Deze mail gaat uit naar zo n lezers.

10 Vacatureplaatsing Extra promotie is mogelijk via onze Twitter of LinkedIn kanalen Op zoek naar personeel met veel ervaring en kwalitatief niveau? Plaats uw vacature bij Mediafacts en maak gebruik van het brede scala aan vakbekwame lezers. Uw vacature op Mediafacts betekent: Veel aandacht voor uw vacature. Deze staat op de homepage & vacaturepagina, de ipad app én gaat mee in de 3x wekelijkse nieuwsbrief. De ruimte om uitgebreid te omschrijven waar u naar op zoek bent. Gemiddeld elke maand unieke bezoekers op de vacaturepagina. Een duidelijke, specifieke doelgroep en dus zo min mogelijke waste.

11 Online Consultancy Bent u online vindbaar voor het juiste publiek? Het wordt steeds belangrijker dat potentiële klanten u kunnen vinden in Google én dat u zorgt dat potentiële klanten contact met u opnemen. Hiermee haalt u meer rendement uit uw marketingbudget. Daarom biedt Mediafacts u kwalitatief hoogwaardige diensten om u te laten scoren met Google! Gratis Quick Scan van uw website Een gratis en gedegen Quick Scan van uw website geeft u inzicht in de verbetermogelijkheden voor Google én voor bezoekers. Deze scan en het gesprek vormen de basis voor een effectieve aanwezigheid op het web. Na het gesprek wordt samen met u gekeken naar welke oplossingen voor uw organisatie van toepassing zijn. Wij bieden u hulp bij: Als vele jaren gevestigd A-merk, kennen wij zowel uw branche als de mogelijkheden van het internet. Een unieke combinatie! Het optimaliseren van uw landingspage Het inzetten van een succesvolle Google AdWords campagne Betere vindbaarheid in Google Daarnaast bieden wij u diverse vormen van advies, training en monitoring om ervoor te zorgen dat uzelf, uw personeel en/of uw webbouwer direct aan de slag kan. De resultaten: Meer kwalitatieve bezoekers op uw site Meer contactmomenten met klanten Meer omzet! U ontvangt meer kwalitatieve bezoekers, meer contacten en daardoor meer klanten op uw website. Terwijl wij u de werkzaamheden volledig uit handen kunnen nemen. Investering: vanaf 200,- per maand.

12 Social Media Er zijn legio mogelijkheden om uw merk via sociale netwerken te versterken, producten en diensten aan te prijzen of leads te werven. Via onze LinkedIn groepen of Twitter kunnen wij uw boodschap gericht verspreiden. U kunt exact monitoren hoe uw boodschap wordt ontvangen en welke reacties volgen. Een waardevol instrument dat u eenvoudig kunt inzetten. De voordelen van Social Media: Een groot bereik dat steeds groeit, het genereren van leads en meer bezoekers naar uw site Ontwikkelen van meer exposure Direct contact én interactie met uw doelgroep wat zorgt voor beter marktinzicht U kunt gemakkelijk in de gaten houden hoe uw boodschap wordt gedeeld en welke reacties volgen. Uw boodschap verpakt in een persoonlijk jasje. Twitter ruim volgers LinkedIn Groep MediaMensen: ruim leden Groep Evenementen: ruim 700 leden

13 Specificaties Print Adverteren Magazine Full Colour 1x 3x 6x 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Overige opties Bijsluiter A4 (afh. van gewicht) Bijsluiter A3, gevouwen A4 (afh. van gewicht) Opplakkers (excl. 1/1 pagina) Meehechter Uitklapbare cover Advertorial (per 1/1 pagina) Formaten Bladspiegel BxH BxH 1/1 pagina 230x300mm 1/1 pagina aflopend 236x306mm Zetspiegel Staand Liggend 1/1 pagina 210x280mm 1/2 pagina 103x280mm 210x138mm 1/3 pagina 67x280mm 210x90mm 1/4 pagina 103x138mm 210x68mm Aanleverdata materiaal Editie 1 11 maart 2013 Editie 2 27 mei 2013 Editie 3 9 september 2013 Editie 4 25 november 2013

14 Specificaties Online Adverteren ipad app Branded Case Study (incl. homepage site & nieuwsbrief, push bericht) Leaderboard Rectangle Specificaties in overleg Positie: nieuws, dossier en kalender Formaat: 728x90px Bestandsgrootte: max. 49kB Bestandsformaten: gif, jpg Positie: onderin alle pagina s Formaat: 250x208px Bestandsgrootte: max. 49kB Bestandsformaten: gif, jpg 4.950,- p.k ,- p.m ,- p.m. Rapporten & Whitepapers Specificaties in overleg Prijs op aanvraag Homepage carrousel * Prijzen zijn per uitgave, staffelprijzen op aanvraag beschikbaar * De landingspagina van ipad kan geen flash bevatten * Exacte specificaties via Mediafacts op te vragen Positie: homepage bovenaan Formaat logo: 88x31px Bestandsgrootte: max. 49kB Bestandsformaten: gif,jpg 500,- p.m. Website Leaderboard Large Rectangle Rectangle Full Banner Positie: homepage Formaat: 728x90px Bestandsgrootte: max. 49kB Bestandsformaten: gif, jpg, swf* (*deze mogen 39kB zijn) Positie: homepage Formaat: 336x280px Bestandsgrootte: max.49kb Bestandsformaten: gif, jpg, swf* (*deze mogen 39kB zijn) Positie: alle vervolgpagina s Formaat: 180x150px Bestandsgrootte: max 49kB Bestandsformaten: gif, jpg, swf* (*deze mogen 39kB zijn) Positie: alle vervolgpagina s Formaat: 468x60px Bestandsgrootte: max. 50kB Bestandsformaten: gif, jpg 700,- p.m. 850,- p.m. 400,- p.m. 500,- p.m. Nieuwsbrief Advertorial beeld Advertorial tekst Full banner Max. 2 per nieuwsbrief Formaat: 135x200px Bestandsgrootte: max. 50kB Bestandsformaat: gif (non-animated), jpg Max. 2 per nieuwsbrief Formaat afbeelding: 75x75px Bestandsgrootte afbeelding: max. 50kB Bestandsformaten afbeelding: gif (non-animated), jpg Titel: max. 45 karakters, incl. spaties Tekst: max. 200 karakters, incl. spaties Max. 4 per nieuwsbrief Formaat: 468x60px Bestandsgrootte: max. 50kB Bestandsformaten: gif (non-animated), jpg 750,- p.w. 750,- p.w. 750,- p.w. Sponsored nieuwsbrief Specificaties in overleg p.k. Vacature melding (site/nieuwsbrief/ipad) 4 weken site & ipad, 4 weken (3x p/w), nieuwsbrief in Word doc. Aanleveren: titel, bedrijfsnaam, start en eind datum, korte omschrijving/intro (300 tekens incl. spaties), functie-eisen en werkzaamheden (puntsgewijs), algemene tekst, contactgegevens. Formaat afbeelding: 100x60px 975,- p.k.

15 Aanleveren Advertentiemateriaal Optimaal uw product of dienst profileren? Word partner van Mediafacts! Wij ontvangen uw materiaal uiterlijk op de aangegeven aanleverdata. Dit materiaal moet als certified PDF met een minimale resolutie van 300dpi en uit CMYK kleuren bestaan. Het aanleveradres voor kant-en-klaar advertentiemateriaal print of online is onder vermelding van Mediafacts en het editienummer. Niet gereed materiaal kunt u ook naar dit adres zenden en graag een week voor de aangegeven afleverdatum. Voor niet-gereed materiaal worden technische kosten berekend. Voor vragen over het materiaal kunt u contact opnemen met de afdeling orderbegeleiding: Aanleveren bannermateriaal Graag voor alle banners een URL aanleveren waarnaar de banner moet linken. Let op! Vanuit de ipad mag de landingspagina geen flash files bevatten. Uw bannermateriaal kunt u aanleveren bij de afdeling Aftersales via Aanleverdata banners in overleg met uw media-adviseur. Alle tarieven zijn in euro s exclusief btw en gelden per plaatsing. Tussentijdse wijzigingen voorbehouden. Alle overeenkomsten komen tot stand met MYbusinessmedia op basis van algemene voorwaarden waarvan op aanvraag een exemplaar wordt toegezonden. Januari Top 50 Mediamoves Case Study Februari Audience Engagement Case Study Maart April Print advertentiemateriaal aanleveren voor 11 maart Digital Innovators Summit 2013 Samenvatting Innovation in Magazines 2013 report Magazine 1 Case Study Case Study Mei Top 100 Vakbladen Case Study Juni Nabeschouwing Mediafacts Uitgeverscongres Print advertentiemateriaal aanleveren voor 27 mei Case Study Magazine 2 Juli Big on the Web Case Study Augustus Mediamensen aan het woord Case Study September Oktober Print advertentiemateriaal aanleveren voor 9 september De derde geldstroom FIPP World Magazine Congress Magazine 3 Case Study Case Study November Top 100 Publieksbladen Case Study December Nabeschouwing Mediafacts Nationale Uitgeefdag Print advertentiemateriaal aanleveren voor 25 november Case Study Magazine 4

16 Kortom, Mediafacts is hét aangewezen crossmediale platform om de beslissers in de media- en uitgeefbranche te bereiken! Voor meer informatie: Hein van de Kerkhof Mediafacts is HOI geregistreerd, oplagecijfers gelden over 01/01/2012 t/m 31/12/2012 Mediafacts is een uitgave van MYbusinessmedia. MYbusinessmedia b.v. Joan Muyskenweg 22, 1096 CJ Amsterdam

Inspiratiebron voor mediamanagement Academy Events mediafacts.nl compleet vernieuwd Software & tools Website

Inspiratiebron voor mediamanagement Academy Events mediafacts.nl compleet vernieuwd Software & tools Website Inspiratiebron voor mediamanagement Academy Events mediafacts.nl compleet vernieuwd! Software & tools Website MF Nieuwsbrief Magazine Social media Mediabrochure 2015 Mediafacts hét kennisplatform voor

Nadere informatie

Mediabrochure. MF app. Inspiratiebron voor mediamanagement. Academy. Events. Marketing Consultancy & Executie. Website. Magazine.

Mediabrochure. MF app. Inspiratiebron voor mediamanagement. Academy. Events. Marketing Consultancy & Executie. Website. Magazine. Inspiratiebron voor mediamanagement Academy Events Marketing Consultancy & Executie MF app Website Nieuwsbrief Magazine Social media Mediabrochure 2014 Mediafacts hét kennisplatform voor professionals

Nadere informatie

Mediabrochure 2014 WWW.BOEKBLAD.NL

Mediabrochure 2014 WWW.BOEKBLAD.NL Mediabrochure 2014 WWW.BOEKBLAD.NL Hét crossmediale medium om de boekenbranche te bereiken. 40-131216-01 mediabrochure BB NL.indd 1 11-02-2014 13:26:39 2 Mediabrochure 2014 www.boekblad.nl BOEKBLAD is

Nadere informatie

VMT. voor vakprofessionals in de voedingsmiddelenindustrie MEDIABROCHURE 2015

VMT. voor vakprofessionals in de voedingsmiddelenindustrie MEDIABROCHURE 2015 VMT MEDIABROCHURE 2015 voor vakprofessionals in de voedingsmiddelenindustrie vakblad website nieuwsbrieven (jaar)boeken leveranciersregister social media bijeenkomsten search engine marketing YOURbusinessmedia

Nadere informatie

Food Hospitality. Food-Hospitality.nl. Wilt u meer verkopen aan Facilitair Managers? Uw imago versterken onder Hoofden Voeding?

Food Hospitality. Food-Hospitality.nl. Wilt u meer verkopen aan Facilitair Managers? Uw imago versterken onder Hoofden Voeding? 2011 Vakblad voor management van eten & drinken in de zorg Food Hospitality Food Hospitality Vakblad Food-Hospitality.nl Food Hospitality Nieuwsbrief Food Hospitality Bijeenkomsten Food Hospitality Vind

Nadere informatie

SWZ MARITIME. voor de vakprofessional in de maritieme sector MEDIABROCHURE 2015

SWZ MARITIME. voor de vakprofessional in de maritieme sector MEDIABROCHURE 2015 ~ 1 ~ SWZ MARITIME voor de vakprofessional in de maritieme sector MEDIABROCHURE 2015 vakblad website nieuwsbrieven social media search engine marketing YOURbusinessmedia ~ 2 ~ WAT KAN SWZ MARITIME VOOR

Nadere informatie

VOEDING MEDIABROCHURE 2015. vakblad website nieuwsbrieven social media Bijeenkomsten search engine marketing YOURbusinessmedia

VOEDING MEDIABROCHURE 2015. vakblad website nieuwsbrieven social media Bijeenkomsten search engine marketing YOURbusinessmedia ~1~ MEDIABROCHURE 2015 VOEDING NU voor vakprofessionals op het gebied van voeding en gezondheid vakblad website nieuwsbrieven social media Bijeenkomsten search engine marketing YOURbusinessmedia ~ 2 ~

Nadere informatie

HET HOUTBLAD. voor de vakprofessional in de hout- en bouwsector MEDIABROCHURE 2015

HET HOUTBLAD. voor de vakprofessional in de hout- en bouwsector MEDIABROCHURE 2015 MEDIABROCHURE 2015 ~ 1 ~ HET HOUTBLAD voor de vakprofessional in de hout- en bouwsector vakblad website nieuwsbrieven social media Internationale Houtdag search engine marketing YOURbusinessmedia ~ 2 ~

Nadere informatie

Bengels Mediabrochure 2014

Bengels Mediabrochure 2014 Vakblad voor kindermode Een uitgave van Bengels Mediabrochure 2014 vakblad website nieuwsbrieven events online vakbeurs search engine marketing local search Vakblad voor kindermode Juli 2013 Een uitgave

Nadere informatie

VMT FOOD MEDIABROCHURE 2015. vakblad website nieuwsbrieven jaarboeken social media Leveranciersregister search engine marketing YOURbusinessmedia

VMT FOOD MEDIABROCHURE 2015. vakblad website nieuwsbrieven jaarboeken social media Leveranciersregister search engine marketing YOURbusinessmedia MEDIABROCHURE 2015 ~ 1 ~ VMT FOOD voor vakprofessionals in de voedingsindustrie in België vakblad website nieuwsbrieven jaarboeken social media Leveranciersregister search engine marketing YOURbusinessmedia

Nadere informatie

Food Hospitality Food Hospitality Vakblad Food-Hospitality.nl Food Hospitality Nieuwsbrief Food Hospitality Bijeenkomsten

Food Hospitality Food Hospitality Vakblad Food-Hospitality.nl Food Hospitality Nieuwsbrief Food Hospitality Bijeenkomsten Communiceer gericht met managers in eten en drinken in de zorg 2012 Vakblad voor management van eten & drinken in de zorg Food Hospitality Food Hospitality Vakblad Food-Hospitality.nl Food Hospitality

Nadere informatie

Communiceer gericht met diëtisten, voedingskundigen, voedingsmanagers en beleidsmakers op het gebied van voeding en gezondheid.

Communiceer gericht met diëtisten, voedingskundigen, voedingsmanagers en beleidsmakers op het gebied van voeding en gezondheid. Communiceer gericht met diëtisten, voedingskundigen, voedingsmanagers en beleidsmakers op het gebied van voeding en gezondheid. 2012 Het vakmedium over voedsel, voeding en gezondheid Voeding Nu Magazine

Nadere informatie

winter trends Schoenvisie Mediabrochure vakblad website nieuwsbrieven online vakbeurs search engine marketing local search

winter trends Schoenvisie Mediabrochure vakblad website nieuwsbrieven online vakbeurs search engine marketing local search hét vakblad voor de schoenenbranche winter trends Schoenvisie Mediabrochure De vijf vrouwenmodethema s voor seizoen 2014 2014-2015 Clarks Deeta Bombay collectie herfst-winter 2014 56e jaargang 24 januari

Nadere informatie

www.textilia.nl Textilia Mediabrochure 2014 vakblad website nieuwsbrieven events online vakbeurs search engine marketing local search

www.textilia.nl Textilia Mediabrochure 2014 vakblad website nieuwsbrieven events online vakbeurs search engine marketing local search www.textilia.nl vakblad website nieuwsbrieven events online vakbeurs search engine marketing local search Professioneel in de mode 22 oktober 2013 jaargang 92 www.textilia.nl 2013 het Crossmediale platform

Nadere informatie

West Magazine VNO-NCW West Online SEM-diensten Incompanytrainingen

West Magazine VNO-NCW West Online SEM-diensten Incompanytrainingen 2013 West Magazine VNO-NCW West Online SEM-diensten Incompanytrainingen Communiceer gericht met ondernemers in Noord- en Zuid Holland Wilt u gericht communiceren met ondernemers in Noord- en Zuid Holland?

Nadere informatie

Communiceer gericht met vakprofessionals in de maritieme sector

Communiceer gericht met vakprofessionals in de maritieme sector 2014 Damen Schelde Naval Shipbuilding Communiceer gericht met vakprofessionals in de maritieme sector SWZ Maritime Magazine SWZ Maritime Nieuwsbrief SWZonline.nl SEM-diensten YOURbusinessmedia Communiceer

Nadere informatie

Communiceer gericht met vakprofessionals in de maritieme sector

Communiceer gericht met vakprofessionals in de maritieme sector 2013 Damen Schelde Naval Shipbuilding Communiceer gericht met vakprofessionals in de maritieme sector SWZ Maritime SWZ Online SWZ Maritime Newsletter SEM-diensten Incompanytrainingen Communiceer gericht

Nadere informatie

www.vmt.nl Wilt u meer verkopen aan kwaliteitsmanagers? Uw imago versterken onder productontwikkelaars? Meer deelnemers werven voor uw evenement?

www.vmt.nl Wilt u meer verkopen aan kwaliteitsmanagers? Uw imago versterken onder productontwikkelaars? Meer deelnemers werven voor uw evenement? 2011 Alles voor de foodprofessional VMT Vakblad VMT Vacatureservice VMT Leveranciersregister VMT Bijeenkomsten VMT Food Event VMT Jaarboeken Wilt u meer verkopen aan kwaliteitsmanagers? Uw imago versterken

Nadere informatie

MEDIABROCHURE 2015. Voor professionals in de autobranche

MEDIABROCHURE 2015. Voor professionals in de autobranche Voor professionals in de autobranche Voor professionals in de autobranche Automobiel Management is al ruim 30 jaar de toonaangevende informatiebron voor de autobranche in Nederland. De unieke combinatie

Nadere informatie

www.textilia.nl TEXTILIA MEDIABROCHURE 2015 vakblad website nieuwsbrieven events online merkenpagina s search engine marketing local search

www.textilia.nl TEXTILIA MEDIABROCHURE 2015 vakblad website nieuwsbrieven events online merkenpagina s search engine marketing local search www.textilia.nl vakblad website nieuwsbrieven events online merkenpagina s search engine marketing local search TT1409_001 Cover.indd 1 30-06-14 14:52 HET CROSSMEDIALE PLATFORM VOOR DE MODEPROFESSIONAL

Nadere informatie

Cross- Media. Toolkit. Uw klant zit in ons netwerk... ...vind m met onze Cross-Media Toolkit! Customer Talk. Bijgespijkerd.

Cross- Media. Toolkit. Uw klant zit in ons netwerk... ...vind m met onze Cross-Media Toolkit! Customer Talk. Bijgespijkerd. Uw klant zit in ons netwerk......vind m met onze! Bijgespijkerd Bijgespijkerd Events E vents Inhoud Uw klant zit in ons Netwerk 2 Uw klant zit in ons Netwerk 3 Ons Team 4 5 Bijgespijkerd 7 Diverse publicaties

Nadere informatie

Cross- Media. Toolkit. Uw klant zit in ons netwerk... ...vind m met onze Cross-Media Toolkit! Customer Talk. Bijgespijkerd.

Cross- Media. Toolkit. Uw klant zit in ons netwerk... ...vind m met onze Cross-Media Toolkit! Customer Talk. Bijgespijkerd. Uw klant zit in ons netwerk... Cross- Media Toolkit Customer Talk...vind m met onze Cross-Media Toolkit! Bijgespijkerd Events E vents Inhoud Uw klant zit in ons netwerk 3 Ons Team 4 Customer Talk 5 Bijgespijkerd

Nadere informatie

PLATFORM VOOR MVO EN KWALITEITSMANAGEMENT. www.kwaliteit-in-bedrijf.nl/mediakit

PLATFORM VOOR MVO EN KWALITEITSMANAGEMENT. www.kwaliteit-in-bedrijf.nl/mediakit PLATFORM VOOR MVO EN KWALITEITSMANAGEMENT www.kwaliteit-in-bedrijf.nl/mediakit Mediakit 2015 Het PlatfORM kwaliteit in BedRijf Kwaliteit in Bedrij f is hét onafhankelij ke platform voor kwaliteitsmanagement

Nadere informatie

Media Kit. B etter informed, better decisions

Media Kit. B etter informed, better decisions Media Kit 13 B etter informed, better decisions Marktleider in vakevenementen De beste vakjournalistiek B2B marktplaats voor inkoop van software en diensten 3 5 9 Lumido Business Media Customer Talk 6

Nadere informatie

SCHUTTEVAER SCHUTTEVAER. storing service 24 / 7. repareert, reviseert en inspecteert. Special Electrical Installations and Automation

SCHUTTEVAER SCHUTTEVAER. storing service 24 / 7. repareert, reviseert en inspecteert. Special Electrical Installations and Automation Industrial More te water Modelzeilwedstrijd bij Marin World s First Seagoing Hybrid Ferry Zoet, Zout & Zakelijk Tweede van SCHN Foxhol Scheepsbouw /18 Jaargang 125, nummer 46 Zaterdag 16 november 2013

Nadere informatie

mediakit 2010 architectenweb

mediakit 2010 architectenweb mediakit 2010 architectenweb Bereik meer met Architectenweb Imre Czany Architectenweb is een crossmediale uitgeverij op het gebied van architectuur en materialen. In beide gebieden heeft Architectenweb

Nadere informatie

Communiceer effectief met ondernemers in de maakindustrie. In Nederland én België!

Communiceer effectief met ondernemers in de maakindustrie. In Nederland én België! Communiceer effectief met ondernemers in de maakindustrie. In Nederland én België! Mediabrochure 2014 Sinds decennia competente en innovatieve fabrikant van mechanische spangereedschappen, normelementen

Nadere informatie

HET PLATFORM VOOR DE KUNSTSTOFBRANCHE IN NEDERLAND EN BELGIË. Mediakit 2015. www.kunststof-magazine.nl/mediakit

HET PLATFORM VOOR DE KUNSTSTOFBRANCHE IN NEDERLAND EN BELGIË. Mediakit 2015. www.kunststof-magazine.nl/mediakit HET PLATFORM VOOR DE KUNSTSTOFBRANCHE IN NEDERLAND EN BELGIË Mediakit 2015 www.kunststof-magazine.nl/mediakit Het platform Kunststof Magazine Kunststof Magazine is hét onafhankelijke platform voor de kunststofindustrie

Nadere informatie

Magenta Magazine. Alles over de uitgaven en contactmogelijkheden van Magenta Publishing. Vakbladen. Events. Netwerken. Online.

Magenta Magazine. Alles over de uitgaven en contactmogelijkheden van Magenta Publishing. Vakbladen. Events. Netwerken. Online. Magenta Magazine Alles over de uitgaven en contactmogelijkheden van Magenta Publishing Vakbladen Events Netwerken Online Academy Nieuwsbrieven Sponsored media Pr & marketing support uitgave 2014 inhoud

Nadere informatie

Media Kit. B etter informed, better decisions. De beste vakjournalistiek De beste vakcongressen De beste service

Media Kit. B etter informed, better decisions. De beste vakjournalistiek De beste vakcongressen De beste service Media Kit 14 B etter informed, better decisions De beste vakjournalistiek De beste vakcongressen De beste service 9 3 7 Lumido Business Media Customer Talk Pricing 6 Events 2014 Inhoudsopgave 13 Event

Nadere informatie