Wat als je delen nu eens gaat zien als een investering?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wat als je delen nu eens gaat zien als een investering?"

Transcriptie

1 De kracht van delen

2 Wat als je delen nu eens gaat zien als een investering? Deze uitgave is kosteloos tot stand gebracht door: Delen betekent voor ons dat je niet alleen geeft, maar er ook iets voor terugkrijgt. Het is een investering in jezelf, in je organisatie en in de maatschappij. - Nadja Willems [Studio Soest] - Hugo Lingeman - Zinder Mediaproducties - Jurriaans Lindenbaum Grafimedia [connected to GrafiPlaza] I.s.m. communicatieteam Net4kids De geciteerde investeerders hebben belangeloos aan deze uitgave meegewerkt. Iedereen die betrokken is bij Net4kids deelt de overtuiging dat een betere wereld begint bij kinderen. Wij vinden dat ieder kind de kans verdient om z n eigen toekomst te ontwikkelen en op te bouwen. Daarom delen wij onze expertise, tijd en/of geld om voor kwetsbare kinderen in Azië en Afrika kansen te creëren. Investeren betekent dat je op een zakelijke manier kijkt naar wat je doet. Net4kids bestaat uit een groot netwerk van investeerders, partners en (pro bono) professionals. Iedereen deelt om samen het verschil te kunnen maken. En omdat we succesvol willen zijn, stellen we hoge eisen aan ieders inbreng en legt iedereen verantwoording af over wat hij of zij doet. Ook dat is krachtig zijn in delen. Wat je terugkrijgt, verschilt per persoon of organisatie. Ontdek op de volgende pagina s wat dat voor anderen is. Wij nodigen je van harte uit met ons op reis te gaan en ook te investeren. De persoonlijke investering:

3 Wij willen delen om de verschillen op deze wereld kleiner te maken Loek en Anke zagen bij bestaande goede doelen een gebrek aan individuele keuze en betrokkenheid. Het leidde in 2003 tot de oprichting van Net4kids. Veel potentiële investeerders haken af door een gebrek aan transparantie. Mensen willen nu eenmaal zélf kiezen wat ze geven en waarin ze concreet investeren. En ze verwachten ook terugkoppeling over de resultaten daarvan. De gedachte achter de oprichting van Net4kids is dat je veel meer investeerders kan activeren door hen persoonlijk te betrekken bij individuele kinderhulpprojecten. Net4kids is onderscheidend op dit gebied. Bij alles wat we doen staat persoonlijke betrokkenheid centraal. Ons model heeft zich inmiddels bewezen en vertaald in een groot netwerk van professionals, die hun krachten bundelen om de verschillen op deze wereld kleiner te maken. We zijn ambitieus. Niet omdat Net4kids nog steeds ieder jaar groeit, maar omdat onze aanpak werkt. Voor de kinderen, voor onze investeerders, voor onze partners en voor de tientallen (pro bono) professionals die Net4kids dagelijks tot een succes maken. Loek en Anke van den Boog, Oprichters Net4kids De filantropische investering:

4 Het rendement van delen zien we terug bij onze betrokken medewerkers LeasePlan koos in 2006 voor Net4kids omdat zij haar rijkdom wil delen met kwetsbare kinderen. LeasePlan wil haar kernwaarden niet alleen in haar dienstverlening, maar ook in haar CSRbeleid uitdragen. Naast een intrinsieke bevlogenheid om kinderen kansen te bieden, bindt dit de medewerkers van LeasePlan. Voor Floor laat zich samenvatten in twee oer-hollandse spreekwoorden: Gedeelde vreugde is dubbele vreugde en Gedeelde smart is halve smart. LeasePlan deelt haar rijkdom met kwetsbare kinderen in de 30 landen waar ze gevestigd is en ook daarbuiten in Azië en Afrika. Net4kids biedt de mogelijkheid om dat in samenwerking met betrouwbare lokale partners te realiseren. Omdat LeasePlan gelooft in emotionele betrokkenheid gecombineerd met een zakelijke aanpak, is de keuze gemaakt voor een langdurige samenwerking met Net4kids. De transparantie in rapportages, projectbezoeken en Meet & Greets met lokale projectpartners brengen de projecten heel dichtbij. Het rendement van de investering ziet Floor terug in de betrokkenheid en samenwerking binnen de wereldwijde organisatie. Floor Hennekes, Secretaris Raad van Bestuur LeasePlan Corporation NV De betrokken investering:

5 Wij delen kennis en ervaring met kinderen in achterstandsposities DLA Piper wil inhoudelijk én financieel een bijdrage leveren aan relevante projecten die jeugd in achterstandsposities ondersteunt in haar ontwikkeling. Voor Richard zit in het elkaar helpen en samenwerken in teamverband. In het MVO-beleid van DLA Piper wordt dit toegepast door zich te richten op kinderen in achterstandsposities, door kennis en ervaring te delen op het gebied van onderwijs en ontwikkeling. Voor DLA Piper is het nemen van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid van groot belang en de samenwerking met Net4kids sluit hier naadloos op aan. Door middel van het bieden van kantoorruimte, juridische en financiële ondersteuning kan DLA Piper iets terugdoen voor de maatschappij. Haar cliënten verwachten dat niet alleen, maar stellen het steeds vaker als voorwaarde voor samenwerking. Net4kids helpt hierbij door op een heel zakelijke en transparante manier invulling te geven aan het MVO-beleid van DLA Piper. Het is volledig inzichtelijk waar het geld naartoe gaat en wat het oplevert. Deze transparantie is een groot pluspunt. Richard Fens, Managing Partner DLA Piper De transparante investering:

6 Als je de krachten bundelt, ben je samen nog krachtiger in het delen Stichting Talud wil kwetsbare kinderen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. De samenwerking met Net4kids zorgt voor een bundeling van krachten. Voor Jeanne betekent dat je elkaar krachtiger maakt. De gezamenlijke business achtergrond van Net4kids en Stichting Talud verenigen zich in het Charity Office van Net4kids. Dit biedt de mogelijkheid de krachten te bundelen en inhoudelijke en professionele kennis te delen ten behoeve van het ge- zamenlijke doel. Er is meer nodig dan geld alleen om kinderen echt kansrijk te maken. Door met elkaar tijd, kennis en ervaring te delen, wordt de kans op succes van integrale kinderhulpprojecten vergroot. En dat is winst voor iedereen, vooral voor alle kwetsbare kinderen die wij op deze manier gezamenlijk ondersteunen. Jeanne Specht Grijp, De krachtige investering: Bestuurslid Stichting Talud

7 Philipp en Andrea zijn onderdeel van het Net4kids communicatieteam. Met hun creativiteit en vakmanschap weten zij de passie van Net4kids over te brengen. Vakmanschap als inzet voor een mooiere wereld voor kinderen. Daar lopen deze vormgevers warm voor. Zij zetten hun creativiteit in om nog meer mensen te inspireren én om te investeren in Net4kids. Zo dragen zij hun steentje bij aan een wereld waarin ook kwetsbare kinderen kansen krijgen. Naast hun betaalde werkzaamheden besteden zij een deel van hun tijd aan Net4kids. Zij hebben samen het logo gerestyled. En daaruit voort- vloeiend de rest van de huisstijl zoals kaarten, brochures, posters, jaarverslagen en nog vele andere uitingen, om zo nog meer mensen te laten delen. Philipp en Andrea hoef je niet te overtuigen. Voor hen is Net4kids dé open en transparante organisatie die het verschil kan maken. Ieder ontwerp krijgt nog meer glans door het bijzondere doel en dit zorgt voor een blij en trots gevoel. En dat willen ze ook graag met jou delen. Wij delen ons vakmanschap om nog meer mensen te laten delen Andrea Hulskamp en Philipp van Ekeren van het communicatieteam Net4kids De creatieve investering:

8 Ik deel omdat ik me verbonden wil voelen met de rest van de wereld Ellie wil een verschil kunnen maken voor andere mensen. Door de meerjarige samenwerking met Net4kids hoeft zij zelf geen stichting op te richten. Na de verkoop van haar bijzondere reisorganisatie Sawadee, wilde Ellie een verschil kunnen maken in deze wereld. Zij koos voor Net4kids omdat de bedrijfsmatige, duurzame aanpak met duidelijke doelstellingen haar aanspreekt. Net4kids selecteert, monitort, beheert en controleert de projecten voor Ellie. Tegelijkertijd zijn de kinderen heel dichtbij door de online rapportages die zij ontvangt. Ellie wil zich verbonden voelen met de rest van de wereld. Dat gevoel leeft bij steeds meer mensen. We hebben een manier van leven ontwikkeld die zich veelal richt op uiterlijkheden en geld verdienen. Er is steeds meer behoefte aan een bewust en duurzaam leven waarbij je in verbinding bent met jezelf, elkaar en de rest van de wereld. Bij Net4kids delen mensen en organisaties dat met elkaar. Het besef van die gevoelsmatige verbondenheid is steeds vaker aanleiding om met elkaar te delen. Ellie Donk, Ex- eigenaar Sawadee Reizen De intuïtieve investering:

9 Delen gaat verder dan de grenzen van ons kantoor Verantwoordelijkheid nemen betekent voor Certa Legal dat je je niet beperkt tot de eigen juridische werkzaamheden. Voor Peter zit in het besef dat je zelfs kunt delen als je bijna niets hebt. We denken te snel dat we niet kunnen delen, maar er is vaak meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. Certa Legal wil niet alleen maar halen, maar ook brengen. Als volwassen organisatie, die meer dan genoeg heeft om te kunnen delen, neemt zij - in samenwerking met Net4kids - haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Voor Certa Legal is de transparantie van Net4kids erg belangrijk. Als juridisch dienstverlener is transparantie één van de kernwaarden en Net4kids is 100% transparant. Door zelf een project te kunnen kiezen en volledig inzicht te hebben in wat er met je geld gebeurt, ontstaat een gevoel van directe betrokkenheid. De bijdrage zorgt voor interne trots en verbondenheid, wat wordt uitgestraald naar opdrachtgevers. Peter Wijbrands, Advocaat Certa Legal De grenzeloze investering:

10 Sarita leefde als elfjarig meisje alleen op straat in Kathmandu en krijgt nu de kans om haar droom waar te maken in het Child Watabaran Center Nepal. Ze begint te giechelen als ze op de foto moet en kijkt overal behalve in de camera. Kortom, een heel normaal meisje van zestien jaar. Maar als ze even serieus is, zie je al een glimp van de vrouw die ze zal worden. Zelfbewust en ontspannen, een lesboek in de hand. Want voor de klas staan is haar droom. Als meisje van elf jaar liep ze weg van huis. Haar ouders hadden geen werk en maakten veel ruzie. Sarita voelde zich teveel en ging op straat wonen. Veldwerkers van het Child Watabaran Center kwamen haar hier tegen en ze kreeg de kans in het centrum te komen wonen en aan haar toekomst te werken. Nu kan ze haar droom om lerares te worden waarmaken. Kinderen zoals Sarita zijn de toekomstige generatie. Als zij de kans krijgen om hun toekomst op te bouwen, kunnen ze ook in de toekomst van hun land investeren. Sarita is alweer weg. De Engelse les is begonnen... Voor de klas staan en kennis delen met andere kinderen is mijn droom Sarita (16), Child Watabaran Center Nepal De toekomstige investering:

11 Van kansarm naar kansrijk BASIS basisbehoeftes: opvang, voedsel, zorg, onderwijs, water TOP mentale ontwikkeling, microkrediet, sustainability MIDDEN vervolgonderwijs, vocational training, specifieke zorg, speciaal onderwijs META BASIS kinderrechten en tegengaan van mensenhandel/ kinderarbeid Net4kids hanteert een bewezen, integrale aanpak om kwetsbare kinderen daadwerkelijk kansrijk te maken; de Net4kids Pyramid of Care. Veel hulporganisaties richten zich op een pas écht kansrijk kan zijn, als dit kind toegang specifiek onderdeel van kinderhulp. Ze zorgen heeft tot alle lagen van de piramide. Een kind voor onderwijs, voedsel, medische ondersteuning en/of veiligheid. alleen een schoolbeurs. kan bijvoorbeeld geen onderwijs volgen met Alhoewel het stuk voor stuk mooie initiatieven Ook andere (meta-)basisbehoeften zoals eten, zijn, geloven wij dat alleen een integrale aanpak ervoor zorgt dat kinderen de beoogde en acceptatie in de gemeenschap zijn van onderdak, toestemming van eventuele ouders kansen krijgen. groot belang. De midden en toplaag van de Bij het selecteren en uitvoeren van onze piramide zijn cruciaal om de kans op succes projecten vormt de Net4kids Pyramid of Care te vergroten. Vervolgonderwijs, mentale ontwikkeling en zaken als microkrediet zijn daarbij (gebaseerd op Maslow) het uitgangspunt. De visie achter deze piramide is dat een kind noodzakelijke schakels. Pyramid of Care De integrale investering:

12 Net4kids onderscheidend Net4kids is onderscheidend. Net4kids is anders. We denken anders en we werken anders. Altijd zakelijk, transparant en betrokken. Een team van gedreven en ambitieuze professionals. Aan de werkwijze van Net4kids merk je al dat het anders gaat dan je wellicht zou verwachten bij een goede-doelenorganisatie. De volledige transparante, pragmatische benadering en het afleggen van verantwoording over behaalde resultaten zorgt voor een sfeer van doelmatigheid. Dat verklaart ook waarom veel ondernemers en ondernemende mensen zich aangetrokken voelen tot Net4kids. Zij delen ons geloof dat een betere wereld begint bij kinderen, maar dat dat alleen met een zakelijke aanpak succesvol kan zijn. Voor ons zijn investeerders onze business partners. Dat betekent dat zij zelf hun project(en) kiezen en daar direct bij betrokken blijven. Er blijft niks aan de strijkstok hangen en het is volledig inzichtelijk wat er met hun geld gebeurt. Als business partner bieden we je bovendien onze expertise aan op het gebied van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zo realiseren we maximale impact voor de kinderen én bij onze investeerders. Want ook voor hen is onderscheidend vermogen in de markt van belang. De onderscheidende investering:

13 Wat is voor jou? Wij gaan hierover graag in gesprek! / info@net4kids.org

Net4kids Aid Foundation. Amsterdam, 2011 www.net4kids.org

Net4kids Aid Foundation. Amsterdam, 2011 www.net4kids.org Net4kids Aid Foundation Amsterdam, 2011 ONZE MISSIE Door duurzame hulp minderbedeelde kinderen een betere toekomst geven Net4kids in 1 slide... Gestart in 2003 Concrete kinderhulp in Azië en Afrika Van

Nadere informatie

LinkedIn voor ZZP ers

LinkedIn voor ZZP ers LinkedIn voor ZZP ers LinkedIn voor ZZP ers Jan Willem Alphenaar Schrijver: Jan Willem Alphenaar Coverontwerp: Jan Willem Alphenaar Coverfoto: Henk-Jan Winkeldermaat - Punkmedia ISBN: 9789463189798 Jan

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

Eigenzinnige zorg van Zideris Wij zijn er voor jou!

Eigenzinnige zorg van Zideris Wij zijn er voor jou! Eigenzinnige zorg van Zideris Wij zijn er voor jou! Eigenzinnige zorg, wat verstaan jullie daar onder? vragen mensen mij wel eens. De claim zet je ook aan het denken, want het betekent ook dat je eigenwijs

Nadere informatie

Wil je méér innerlijke balans en krachtiger persoonlijk leiderschap?

Wil je méér innerlijke balans en krachtiger persoonlijk leiderschap? Wil je méér innerlijke balans en krachtiger persoonlijk leiderschap? Zoek je een veilige leeromgeving, met humor en diepgang, die toelaat om wérkelijk stappen te zetten in je leven en je werk? DAN IS IETS

Nadere informatie

MOGELIJKMAKERS PASPOORT GEMEENTE HEUSDEN

MOGELIJKMAKERS PASPOORT GEMEENTE HEUSDEN MOGELIJKMAKERS PASPOORT GEMEENTE HEUSDEN GEMEENTE HEUSDEN MOGELIJKMAKERSPASPOORT GEMEENTE HEUSDEN MOGELIJKMAKERSPASPOORT Dit paspoort is van > Datum > GEMEENTE HEUSDEN MOGELIJKMAKERSPASPOORT GEMEENTE HEUSDEN

Nadere informatie

Samen bruggen bouwen. Het manifest: de basis van en voor SDW

Samen bruggen bouwen. Het manifest: de basis van en voor SDW Samen bruggen bouwen Het manifest: de basis van en voor SDW Inhoud Samen bruggen bouwen 10 4 6 De basis van en voor SDW Waarom bestaat SDW? 8 Waar willen we naar toe? Van waaruit handelen wij? Onze belofte

Nadere informatie

Inspiratie voor Nieuwe Business Modellen

Inspiratie voor Nieuwe Business Modellen Inspiratie voor Nieuwe Business Modellen Bijeenkomst bij Eneco in kader van onderzoek naar Nieuwe Business Modellen De noodzaak om te veranderen is onmiskenbaar. Burgers, bedrijven en overheid zoeken naar

Nadere informatie

Activiteiten verslag 2015

Activiteiten verslag 2015 Activiteiten verslag 2015 1 Voorwoord Stichting Talud richt zich op het ondersteunen van integrale kinderprojecten die voor ogen hebben de zelfredzaamheid van kinderen (0-23) te vergoten. Dit doet zij

Nadere informatie

Professionele en persoonlijke groei?

Professionele en persoonlijke groei? + Professionele en persoonlijke groei? Samen naar meer resultaat, meer gemak en meer plezier! Han Oei Oei voor Groei - www.oeivoorgroei.nl info@oeivoorgroei.nl 0633794681 + Meer resultaat, meer gemak en

Nadere informatie

uw bedrijf ook in acconditie? www.acconavm.nl Ruimte voor ondernemen. Adequate bedrijfsvoering Gedegen administratieve organisatie

uw bedrijf ook in acconditie? www.acconavm.nl Ruimte voor ondernemen. Adequate bedrijfsvoering Gedegen administratieve organisatie Ruimte voor ondernemen. uw bedrijf ook in acconditie? Adequate bedrijfsvoering Gedegen administratieve organisatie Gezonde financiële huishouding accountancy belastingadvies strategisch advies accountantscontrole

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING TALUD

BELEIDSPLAN STICHTING TALUD BELEIDSPLAN STICHTING TALUD Amsterdam, juli 2014 1 INHOUDSOPGAVE 1. De stichting... 3 1.1 Gegevens... 3 1.2 Het bestuur... 3 1.3 ANBI... 3 2. Missie, visie, doelstellingen... 4 2.1 Missie... 4 2.2 Visie...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Talud

Beleidsplan Stichting Talud Beleidsplan Stichting Talud 1. De stichting 1.1 Gegevens Stichting Talud is gevestigd op: Strawinskylaan 653 1077 XX Amsterdam De formele oprichting van de Stichting heeft plaatsgevonden op 13 september

Nadere informatie

Henk Oostdam is fiscaal adviseur bij zijn eigen praktijk Tax Consult Network en is de vertrouwenspersoon van Tim Coronel en Peter Ouwehand

Henk Oostdam is fiscaal adviseur bij zijn eigen praktijk Tax Consult Network en is de vertrouwenspersoon van Tim Coronel en Peter Ouwehand Henk Oostdam is fiscaal bij zijn eigen praktijk Tax Consult Network en is de vertrouwenspersoon van Tim Coronel en Peter Ouwehand 30 RBA_Fiscale Opleidingen 2015-2016 30 mijn Henk Oostdam We kijken samen

Nadere informatie

Strategienota Ruimte, Relatie & Rekenschap

Strategienota Ruimte, Relatie & Rekenschap Strategienota 2019-2022 Ruimte, Relatie & Rekenschap 2 Strategienota Landstede Groep 2019-2022 Inhoudsopgave Inleiding 4 Hoofdstuk 1 Missie & waarden 6 1.1 Missie 6 1.2 Waarden 6 We willen ontwikkelen

Nadere informatie

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN EXCLUSIEF PROGRAMMA OVERZICHT 2016 LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! De achtergrond van het programma Jij weet dat

Nadere informatie

TheMagica The Creations Experience

TheMagica The Creations Experience Graphica s Grafisch Ontwerp Powered by: TheMagica The Creations Experience Ik was op zoek naar een uniek uiterlijk voor mijn product. Dankzij Themagica s grafische diensten heeft Hanisha Design een gezicht

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Activiteiten verslag 2014

Activiteiten verslag 2014 Activiteiten verslag 2014 Voorwoord Stichting Talud richt zich op het ondersteunen van kleinschalige integrale kinderprojecten die voor ogen hebben de zelfredzaamheid van kinderen te vergoten. Dit doet

Nadere informatie

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Hoewel deze uitgave met zorg is samengesteld aanvaardt de auteur geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door

Nadere informatie

' Dit is de tijd die niet verloren gaat: iedre minuut zet zich in toekomst om.' M. Vasalis

' Dit is de tijd die niet verloren gaat: iedre minuut zet zich in toekomst om.' M. Vasalis IDENTITEITS- BEWIJS ' Dit is de tijd die niet verloren gaat: iedre minuut zet zich in toekomst om.' M. Vasalis 2 Onderwijs draait om mensen Als wij in onze onderwijsinstelling iets willen bereiken, dan

Nadere informatie

Beleidsplan. Eviont Foundation

Beleidsplan. Eviont Foundation Beleidsplan Eviont Foundation Voorwoord Dit is het beleidsplan van de Eviont Foundation. De Foundation is opgericht en notarieel geregistreerd op 15 juli 2015 en gevestigd te Geldermalsen. De Eviont Foundation

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2020 02 Inhoud Inhoud Inleiding Visie en Missie Projecten Aanpak Toekomst p. 3 p 3 p. 4 p. 4 p. 7 03 Inleiding Visie en Missie Inleiding EducAIDed streeft naar goed onderwijs voor iedereen.

Nadere informatie

Eversheds Faasen. Grensoverschrijdende juridische dienstverlening vanuit een sterke thuismarkt

Eversheds Faasen. Grensoverschrijdende juridische dienstverlening vanuit een sterke thuismarkt Eversheds Faasen Grensoverschrijdende juridische dienstverlening vanuit een sterke thuismarkt Wat verlangt u van Of u nu een sterke partner zoekt op uw eigen thuismarkt of als buitenlandse onderneming

Nadere informatie

Introductie. Project Mijn eigen Voordeur. Monique Kemner procesbegeleider bij VanMorgen

Introductie. Project Mijn eigen Voordeur. Monique Kemner procesbegeleider bij VanMorgen Introductie Project Mijn eigen Voordeur Monique Kemner procesbegeleider bij VanMorgen Programma Werkwijze project Mijn eigen Voordeur Service design in een veranderproces in zorg en welzijn Proces en resultaat

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Onderwijsconcept Albeda Zet De Toon!

Onderwijsconcept Albeda Zet De Toon! Onderwijsconcept Onderwijsconcept Albeda Zet De Toon! Voorwoord Albeda heeft een mooie en grote maatschappelijke opdracht. We willen een TOP-school zijn voor studenten en bedrijven in de stad Rotterdam

Nadere informatie

Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap

Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap 2014 Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap Je bent hoger opgeleid, zit aan het begin van je carrière en hebt de ambitie

Nadere informatie

Van groei- of financieringsvraagstuk naar warme zakelijke en persoonlijke relaties en toekomstbestendige groei

Van groei- of financieringsvraagstuk naar warme zakelijke en persoonlijke relaties en toekomstbestendige groei Van groei- of financieringsvraagstuk naar warme zakelijke en persoonlijke relaties en toekomstbestendige groei 7 Vragen om jezelf te stellen als je je balans in het financieren van toekomstbestendige groei

Nadere informatie

Spel: Wat heb ik geleerd dit jaar?

Spel: Wat heb ik geleerd dit jaar? Spel: Wat heb ik geleerd dit jaar? Inleiding Traditioneel staat de decembermaand in het teken van jaaroverzichten en top 100 of top 2000 lijstjes. Allemaal bedoeld om terug te kijken op het afgelopen jaar.

Nadere informatie

Gemaakt door: Kelly.

Gemaakt door: Kelly. De kanjertraining. Gemaakt door: Kelly. Inhoud. Inhoud. 1 Inleiding. 2 Wat is de Kanjertraining? 3 Hoe en wanneer is de Kanjertraining ontstaan? 4 Wanneer ga je naar de Kanjertraining? 6 Welke stappen

Nadere informatie

Werken in een andere sector of branche: iets voor u?

Werken in een andere sector of branche: iets voor u? Werken in een andere sector of branche: iets voor u? Uw hele loopbaan blijven werken in dezelfde sector of branche? Voor veel werknemers is het bijna vanzelfsprekend om te blijven werken in de sector of

Nadere informatie

De kracht van de ontmoeting

De kracht van de ontmoeting FEMALE LEADERSHIP JOURNEY NEPAL De kracht van de ontmoeting De Female Leadership Journey naar Nepal biedt je de kans om in een land vol spiritualiteit en diversiteit je persoonlijke leiderschapsstijl verder

Nadere informatie

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI H.A.N.G. PLEKKEN Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI Binnenkort ga je met je klas op bezoek bij het Nederlands Architectuur instituut (NAi). Daar zal je het programma H.A.N.G. plekken volgen.

Nadere informatie

De langzaam brandende lont van al wat mogelijk is, wordt ontstoken door verbeelding Emily Dickinson

De langzaam brandende lont van al wat mogelijk is, wordt ontstoken door verbeelding Emily Dickinson Hoe ve r k o o p jij jo u w pr o d u c t of di e n s t. Voorbeeld: ik ben gespecialiseerd in herenmodefoto s en heb al vele bedrijven als zzp-er succesvol mogen ondersteunen met het optimaliseren van de

Nadere informatie

STICKY STORY ZO MAAK JE EEN PITCH DIE BLIJFT HANGEN

STICKY STORY ZO MAAK JE EEN PITCH DIE BLIJFT HANGEN STICKY STORY ZO MAAK JE EEN PITCH DIE BLIJFT HANGEN Je zelf presenteren. Ook wel eens druk geweest met het maken van een pitch? Of zelfs meerdere voor verschillende situaties? We weten allemaal dat dit

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

Ondernemen als. Deel 1. Doelgroep: Naam: Telefoon:

Ondernemen als. Deel 1. Doelgroep: Naam: Telefoon: Ondernemen als Deel 1 Doelgroep: Naam: Telefoon: 2 Over Rose Drs. Rose Jansen Marketingpsycholoog Spiritueel Businesscoach Journeytherapeut In 2006 studeerde ik af als Journeytherapeut bij Brandon Bays.

Nadere informatie

Vanjezelfhouden.nl 1

Vanjezelfhouden.nl 1 1 Kan jij van jezelf houden? Dit ontwerp komt eigenlijk altijd weer ter sprake. Ik verbaas mij erover hoeveel mensen er zijn die dit lastig vinden om te implementeren in hun leven. Veel mensen willen graag

Nadere informatie

CREATIEF WERKEN: SMART. Tag Archives: Werken

CREATIEF WERKEN: SMART. Tag Archives: Werken 1 sur 5 23/12/2014 14:54 Tag Archives: Werken CULTUUR, SOCIAAL ONDERNEMERSCHAP, WERKEN CREATIEF WERKEN: SMART 2014/06/23 LEAVE A COMMENT Wat doe je als je van je talent je beroep wil maken wanneer er nog

Nadere informatie

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht De Digitale Academie Grafische & Webdesign opleidingen Opleidingsoverzicht Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Door personeel

Nadere informatie

IBN ALS SOCIALE ONDERNEMING VOOR EEN BREDERE GROEP

IBN ALS SOCIALE ONDERNEMING VOOR EEN BREDERE GROEP IBN ALS SOCIALE ONDERNEMING VOOR EEN BREDERE GROEP IBN ALS SOCIALE ONDERNEMING VOOR EEN BREDERE GROEP IBN biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen door het optimaal benutten van talenten,

Nadere informatie

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes?

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? December 2007 / Januari 2008 Door: Marco Bouman, Impulse, Strategie & Marketing Februari 2008 2008 Marco Bouman, alle rechten voorbehouden Het is niet

Nadere informatie

Stichting So Logical Foundation

Stichting So Logical Foundation Stichting So Logical Foundation BELEIDSPLAN 2015-2016 Stichting So Logical Foundation Postbus 5823 1410 GA Naarden Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 4 3. Werkwijze 6 4. Organisatie 7 5. Financiën

Nadere informatie

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder Wie zijn wij StartenzonderStoppen is een organisatie die speciaal is opgezet om startende ondernemers te helpen met hun online en offline communicatie. Denk hierbij aan websites, drukwerk, huisstijl en

Nadere informatie

Duurzaamheidsbeleid Doingoood

Duurzaamheidsbeleid Doingoood Duurzaamheidsbeleid Doingoood Over Doingoood Doingoood bestaat uit 2 delen: Doingoood volunteer work (sociale onderneming) en Doingoood foundation (stichting). In al onze werkwijzen en procedures gaan

Nadere informatie

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan.

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. merkpaspoort Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. Dit paspoort is voor iedereen die op een of andere

Nadere informatie

De Energiemaatschappij

De Energiemaatschappij De Energiemaatschappij Energie. Geen mens kan zonder Energie geeft warmte, comfort, kracht om te groeien en te ontwikkelen. Nieuwe perspectieven te ontdekken, kansen te benutten. En dat is precies wat

Nadere informatie

Optimale groei en bloei van ieder kind

Optimale groei en bloei van ieder kind Optimale groei en bloei van ieder kind Samen maken wij de samenleving als geheel nóg mooier. Met hart voor mens en natuur. Wij zouden niet anders willen, want wij zijn Humankind. Wij zijn Humankind Humankind

Nadere informatie

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen

Nadere informatie

Van de macht van management naar de kracht van leiderschap

Van de macht van management naar de kracht van leiderschap Van de macht van management naar de kracht van leiderschap Inez Sales Juni 2011 INHOUDSOPGAVE Leiderschap... 3 1. Leiderschap en management... 4 2. Leiderschapstijl ten behoeve van de klant... 5 3. Leiderschapstijl

Nadere informatie

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk Gandhitraining Ongekende effecten in de praktijk Van persoonlijk naar inspirerend leiderschap Wil je jouw persoonlijke leiderschap verdiepen tot inspirerend leiderschap; je ambities vormgeven en anderen

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Algemeen. 1. Waarom is de IGNITE Award opgezet?

Veelgestelde vragen. Algemeen. 1. Waarom is de IGNITE Award opgezet? Veelgestelde vragen Algemeen 1. Waarom is de IGNITE Award opgezet? Nederland kent naar schatting tussen de 3000 en 4000 social enterprises, een relatief kleine maar groeiende sector, met groot potentieel.

Nadere informatie

breder langer dieper hoger

breder langer dieper hoger breder langer dieper hoger breder langer dieper hoger Tien bijbelstudies met portretten uit Gods wereldwijde kerk Iwan Dekker & Mathilde Schouwstra Uitgeverij Boekencentrum, Zoetermeer Bij de productie

Nadere informatie

Zelfbewust en sociaal bewust leren, werken en leven DE BRUG NAAR DE TOEKOMST

Zelfbewust en sociaal bewust leren, werken en leven DE BRUG NAAR DE TOEKOMST Zelfbewust en sociaal bewust leren, werken en leven DE BRUG NAAR DE TOEKOMST DE BRUG NAAR DE TOEKOMST Zelfbewust en sociaal bewust leren, werken en leven De basisschool is de brug naar de toekomst. Een

Nadere informatie

Speech van commissaris van de koningin Max van den Berg, Symposium LifeLines, Groningen (UMCG), 1 oktober 2012

Speech van commissaris van de koningin Max van den Berg, Symposium LifeLines, Groningen (UMCG), 1 oktober 2012 Speech van commissaris van de koningin Max van den Berg, Symposium LifeLines, Groningen (UMCG), 1 oktober 2012 Dames en heren, [Inleiding] Ik vind het wel leuk, maar ook een beetje spannend. Maar moet

Nadere informatie

UW TOEGANG TOT LOGISTIEK EXCELLEREN

UW TOEGANG TOT LOGISTIEK EXCELLEREN UW TOEGANG TOT LOGISTIEK EXCELLEREN HOE KUNNEN WE U AAN EEN VOORSPRONG HELPEN? Bij Gateway begint een gesprek altijd met een vraag. Naar uw uitdagingen, uw doelstellingen, naar de wensen van uw klanten.

Nadere informatie

Even voorstellen. Clemens Huis in t veld Directeur. Niels Huismans Business Development

Even voorstellen. Clemens Huis in t veld Directeur. Niels Huismans Business Development Prepare to Connect Even voorstellen Clemens Huis in t veld Directeur Niels Huismans Business Development Hoeveel verschillende arbeidsrelaties voor externe professionals zijn er momenteel in Nederland

Nadere informatie

Doe mee & maak elkaar sterk!

Doe mee & maak elkaar sterk! Doe mee & maak elkaar sterk! De uitgangspunten Voor alle maatschappelijke partners en professionals in Noordoostpolder Ondersteuning Krachtig Noordoostpolder Wmo Werk In Noordoostpolder kan iedereen meedoen.

Nadere informatie

1 Korintiërs 12 : 27. dia 1

1 Korintiërs 12 : 27. dia 1 1 Korintiërs 12 : 27 kerk in deze (21 e ) eeuw een lastige combinatie? want juist in deze tijd hoor je veel mensen zeggen: ik geloof wel in God maar niet in de kerk kerk zijn lijkt niet meer van deze tijd

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 1: van missie naar business

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 1: van missie naar business Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 2: je bedrijf op orde Les 1: van missie naar business Pen en papier? Het begint met een missie Dit is een korte maar wel heel belangrijke les over de rol van

Nadere informatie

NEEM DE TIJD LEER ONS BETER KENNEN

NEEM DE TIJD LEER ONS BETER KENNEN LOOK CLOSER UNDERSTAND MORE NEEM DE TIJD Ontdek Robeco 1 Wij willen alles weten over de wereld en hoe die werkt, over de risico s en kansen. Op deze manier herkennen we langetermijnkansen, innoveren we

Nadere informatie

Studio BliQ. Het future center van de gemeente Oss

Studio BliQ. Het future center van de gemeente Oss Studio BliQ Het future center van de gemeente Oss Studio BliQ is Studio BliQ is het future center van de gemeente Oss. Met studio BliQ wil de gemeente Oss een klimaat stimuleren waarin creativiteit, innovatie

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

eflectietool Reflectietool Reflectietool Reflectietool Test jezelf op professioneel ondersteunen

eflectietool Reflectietool Reflectietool Reflectietool Test jezelf op professioneel ondersteunen eflectietool Reflectietool eflectietool Reflectietool eflectietool Reflectietool Test jezelf op professioneel ondersteunen Redactie: Marieke Haitsma en Corrie van Dam Eindredactie: afdeling communicatie

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel Pen en papier? Wat is een businessmodel? Jouw businessmodel is de manier waarop jij in business bent Twee

Nadere informatie

10 gouden tips voor social media

10 gouden tips voor social media 10 gouden tips voor social media Social media voor positiviteit 10 gouden tips om succesvol te zijn met social media Op 28 februari 2011 ben ik begonnen met Twitteren. Ik had er totaal geen kaas van gegeten.

Nadere informatie

VRAGENLIJST JOnG. Mail het formulier met jouw antwoorden naar Dionne Neven (Regioadviseur MKB Limburg): Neven@mkblimburg.nl

VRAGENLIJST JOnG. Mail het formulier met jouw antwoorden naar Dionne Neven (Regioadviseur MKB Limburg): Neven@mkblimburg.nl VRAGENLIJST JOnG JOnG is een initiatief van en voor jonge ondernemers. Tot de doelgroep behoren Ondernemers in de eerste 5 jaar van hun ondernemerschap. JOnG stelt zich tot doel de individuele ondernemers

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

Realiseer jouw groeiambities met FastForward. Omzetvergroter voor ambitieuze ondernemers

Realiseer jouw groeiambities met FastForward. Omzetvergroter voor ambitieuze ondernemers Realiseer jouw groeiambities met FastForward Omzetvergroter voor ambitieuze ondernemers Waarom deelnemen aan FastForward? Je bent een ambitieuze ondernemer. Je ziet kansen en jouw bedrijf heeft de potentie

Nadere informatie

Rabobank. Een bank met ideeën.

Rabobank. Een bank met ideeën. Samen bankieren. Rabobank. Een bank met ideeën. Identiteitsbewijs Rabobank Centraal Twente Ideologie 5 Visie 9 Missie 21 Merkbelofte 25 Unieke kracht 29 Kernwaarden 33 Ambities 39 Ideologie 5 Waar geloven

Nadere informatie

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Training Leiderschap Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Als leidinggevende komt er veel op je af. Je moet doelen halen, maar je wilt ook je medewerkers motiveren. Hoe houd je dat in balans?

Nadere informatie

Vrijheidsbeperkende maatregelen. Vrijheidsbeperkende maatregelen terugdringen? in de langdurende zorg. Vilans helpt mee

Vrijheidsbeperkende maatregelen. Vrijheidsbeperkende maatregelen terugdringen? in de langdurende zorg. Vilans helpt mee Vrijheidsbeperkende maatregelen in de langdurende zorg Vrijheidsbeperkende maatregelen terugdringen? Vilans helpt mee Hoe staat je organisatie ervoor? Kom erachter hoe het staat met vrijheidsbeperking

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

Workshop overtuigingen

Workshop overtuigingen Workshop overtuigingen Inleiding Overtuigingen zijn vaak automatische gedachten, die de keuze- en handelingsvrijheid van mensen onnodig beperken. Het zijn vaak algemene, sterk emotioneel geladen ideeën

Nadere informatie

Growth & Reflection. Opleverdatum: 18 juni 2014

Growth & Reflection. Opleverdatum: 18 juni 2014 Growth & Reflection Growth & Reflection Opleverdatum: 18 juni 2014 Multimediaal Reclamebureau 2013/2014 Inleiding Er zit alweer een half jaar bij MMR op en ik heb weer veel nieuwe dingen geleerd en nieuwe

Nadere informatie

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals Rendement van talent Porties VAN GOED NAAR Ludens Talentontwikkeling is een jong trainingsbureau met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

Resultaten Dreambuilders onderzoek

Resultaten Dreambuilders onderzoek Resultaten Dreambuilders onderzoek December 2012 1 Onderzoek geeft nieuw beeld van jonge hoogopgeleiden in Nederland: Nu hard werken en dromen van wereld verbeteren Inspiratie Akademie, 4YoungPeople en

Nadere informatie

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Door specifieke intenties te zetten helpt het je op naar de weg waar je naar toe wilt. Wanneer de intentie niet

Nadere informatie

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner:

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner: Boetseweg 47 7895 AV Roswinkel telefoon: 0591 785 780 www.jolandalinders.com e-mail: info@jolandalinders.com IBAN: NL32 KNAB 0729 6439 99 BIC: KNABNL2H KvK nummer: 59561742 BTW nummer: NL155366701B02 Alsjeblieft!

Nadere informatie

onderwijsgroep noord identiteitsbewijs

onderwijsgroep noord identiteitsbewijs onderwijsgroep noord identiteitsbewijs 'Zijn wie je bent. Dat is geluk.' Erasmus 4 Onderwijs draait om mensen Als we met elkaar in het onderwijs iets willen bereiken, dan draait alles om passie, energie

Nadere informatie

Zorg. Omdat een andere blik je leven verrijkt

Zorg. Omdat een andere blik je leven verrijkt Zorg vanuit bekeken Omdat een andere blik je leven verrijkt Je kind heeft autisme Je kind blijkt autisme te hebben. Waarschijnlijk had je al langere tijd een vermoeden. Ouders weten vaak al vroeg dat hun

Nadere informatie

Timemanagement? Manage jezelf!

Timemanagement? Manage jezelf! Timemanagement? Manage jezelf! Trefwoorden Citeren timemanagement, zelfmanagement, stress, overtuigingen, logische niveaus van Bateson, RET, succes citeren vanuit dit artikel mag o.v.v. bron: www.sustrainability.nl

Nadere informatie

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN Exact Online CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN MDM accountants & belastingadviseurs uit Den Haag is hard op

Nadere informatie

#Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan

#Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan Gezinskaraktercoach gespecialiseerd in de ontwikkelingsfase van 9-jarige kinderen die over veel meer gaat dan 9-jarige kinderen #Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan In dit e-book krijg je van mij

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

' Zijn wie je bent. Dat is geluk.'

' Zijn wie je bent. Dat is geluk.' identiteitsbewijs ' Zijn wie je bent. Dat is geluk.' Erasmus 4 Onderwijs draait om mensen Onderwijs draait om mensen. Als we met elkaar in het onderwijs iets willen bereiken, dan draait alles om passie,

Nadere informatie

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN:

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN: Rendement vanaf dag 1 Pagina 1 van 8 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van perbit 8 bv Alle rechten perbit

Nadere informatie

VDB advocaten NOTARISSEN. zo zien wij het. Over de organisatie

VDB advocaten NOTARISSEN. zo zien wij het. Over de organisatie VDB advocaten NOTARISSEN. zo zien wij het. Over de organisatie Hoe SCHERP mag advies zijn? VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het. Onze juridische adviezen geven scherp aan wat de grenzen van het speelveld

Nadere informatie

Identiteit van de Koos Meindertsschool

Identiteit van de Koos Meindertsschool Identiteit van de Koos Meindertsschool 1. Identiteit - het karakter van de school Wij zijn een open school waarin een ieder gelijkwaardig is. Wij heten elk kind welkom op de Koos Meindertsschool, ongeacht

Nadere informatie

Die overkant was een streek waar veel niet-joodse mensen woonden. Vreemd gebied.

Die overkant was een streek waar veel niet-joodse mensen woonden. Vreemd gebied. e Opstandingskerk - 15 maart 2015 4 zondag van de veertig dagen - Laetare Lezing: Johannes 6, 1-15 Gemeente van Christus, Het is kort voor het paasfeest. Jezus gaat naar de overkant van het Meer van Galilea.

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling. Businesscoaching

Persoonlijke ontwikkeling. Businesscoaching Persoonlijke ontwikkeling Caroline Verdonk Sense2sense Lichaamswerk (wandel)coaching Opstellingen Drukke vrouwen Ik help je om mild voor jezelf te zijn, de lat lager te leggen en tijd voor jezelf te creëren.

Nadere informatie

Hoe kunt u met minder geld toch de kwaliteit van dienstverlening waarborgen voor kwetsbare doelgroepen?

Hoe kunt u met minder geld toch de kwaliteit van dienstverlening waarborgen voor kwetsbare doelgroepen? Hoe kunt u met minder geld toch de kwaliteit van dienstverlening waarborgen voor kwetsbare doelgroepen? Visie tafelleider: Met minder geld hetzelfde of misschien zelfs meer doen. Dat is de grote uitdaging

Nadere informatie

identiteitsbewijs identiteitsbewijs onderwijsgroep noord

identiteitsbewijs identiteitsbewijs onderwijsgroep noord 1 identiteitsbewijs identiteitsbewijs onderwijsgroep noord identiteitsbewijs onderwijsgroep noord I Zijn wie je bent. Dat is geluk. I Erasmus 2 Onderwijs draait om mensen Als we met elkaar in het onderwijs

Nadere informatie

Op niveau 2 en 3 heeft de NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches) deze training 5 PE punten toegekend.

Op niveau 2 en 3 heeft de NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches) deze training 5 PE punten toegekend. Module 1 Coaching, kanker & vermoeidheid Vermoeidheid bij kanker is misschien wel de meest voorkomende klacht van mensen die kanker hebben (gehad). 80-90% van de patiënten herkent vermoeidheid gedurende

Nadere informatie