Directeur wtf 0,6 voor obs It Tredde Sté, Jirnsum

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Directeur wtf 0,6 voor obs It Tredde Sté, Jirnsum"

Transcriptie

1 Stichting Proloog is op zoek naar een: Directeur wtf 0,6 voor obs It Tredde Sté, Jirnsum Mei inoar oer eigen paad te plak Obs It Tredde Sté is een drietalige dorpsschool met ruim negentig leerlingen, sinds 2014 gevestigd in een schitterend nieuw schoolgebouw. De school voelt zich onderdeel van de gemeenschap en sluit aan bij hetgeen daar leeft. Er wordt contact onderhouden en samengewerkt met organisaties en instellingen binnen het dorp. Er is veelvuldig en open contact met ouders en de omgang met de kinderen is gemoedelijk. Vanaf schooljaar is It Tredde Sté een erkende Trijetalige school met vier combinatiegroepen. Er werken zes leerkrachten, een Intern Begeleider en een onderwijsassistent. Het enthousiaste, betrokken team van It Tredde Sté heeft een open houding. Ontwikkeling van de kinderen op hun eigen niveau in een veilig en vertrouwd pedagogisch klimaat staat voorop. Wij zoeken een directeur die: affiniteit heeft met drietalig onderwijs; affiniteit heeft met eigentijds, adaptief onderwijs; affiniteit heeft met een dorps open en transparant communiceert met alle betrokkenen van de denkt in mogelijkheden en praktisch is ingesteld; flexibel is; daadkrachtig is en als leider beslissingen kan nemen; een positieve instelling heeft en inspireert. Wij bieden: een dorpsschool die waarde hecht aan het vormen van een gemeenschap waar kinderen, leerkrachten en ouders graag samenwerken; een ontmoetingsplaats waar kinderen zich alleen en samen met anderen, in een sfeer van begrensde veiligheid naar eigen mogelijkheden kunnen ontwikkelen; een enthousiast team dat er naar streeft om zo goed mogelijk aan te sluiten bij het niveau van de kinderen en ze te begeleiden in hun eigen ontwikkeling, mogelijkheden en talenten langs hun eigen weg. Het beheersen van de Friese taal is een pré.

2 Stichting Proloog is een stichting voor openbaar basisonderwijs in de gemeente Leeuwarden. Proloog telt 23 locaties, waaronder 1 school voor speciaal basisonderwijs. Proloog biedt onderwijs aan ± 4000 leerlingen en telt ± 450 personeelsleden. De scholen van Proloog werken nauw met elkaar samen. Tegelijkertijd heeft elke school z n eigen onderwijskundige identiteit. Het algemene organisatieuitgangspunt is: decentraal, tenzij blijkt dat centraal beter/efficiënter is. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Obs It Tredde Sté, mevrouw A. Hooijer en mevrouw J. Rienstra op dinsdag 15 november 2016 tot uur. Telefoonnummer College van Bestuur Stichting Proloog, de heer A. Helder telefoonnummer of ahelder@proloog.nl. Voor informatie over de sollicitatieprocedure en de rechtspositie kunt u contact opnemen met Jennie Bieleveld, stafmedewerker P&O, telefoonnummer of jbieleveld@proloog.nl. Procedure Sollicitatiebrieven met CV kunnen, o.v.v. vacature directeur Obs It Tredde Sté tot en met maandag 21 november 2016 worden g d naar info@proloog.nl. De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.

3 Bijlage: Profiel Directeur obs It Tredde Sté te Jirnsum Functie-inhoud De werkzaamheden worden verricht binnen Obs It Tredde Sté. Het College van Bestuur vervult een beleidsbepalende rol en stelt de kaders voor het onderwijs- en organisatiebeleid vast. De directeur voert het beleid uit en levert een bijdrage aan de meningsvorming. In het managementstatuut zijn de taken en bevoegdheden van de directeur beschreven. De directeur geeft leiding en sturing aan het onderwijs en de organisatie van de school, ontwikkelt het beleid van de school, verzorgt de uitvoering van het onderwijsproces en is belast met het personeelsmanagement. Werkzaamheden Uitgesplitst in de volgende onderdelen: 1. Leiding en sturing onderwijs en organisatie van de school. organiseert het onderwijs en de leerlingenzorg op de bewaakt de kwaliteit van de werkzaamheden (kwaliteitszorg); bewaakt de doelstelling, identiteit en het gewenste pedagogisch-didactisch klimaat van de organiseert passende oplossingen voor (dreigende) problemen in de onderwijsuitvoering; neemt deel aan schooloverstijgende overlegsituaties, gericht op afstemming van onderwijsen werkprocessen; onderhoudt de contacten met relevante scholen/instellingen gericht op afstemming van onderwijs en leerlingenzorg, o.a. in het samenwerkingsverband; onderhoudt de contacten met ouders/verzorgers van leerlingen van de voert het overleg met de medezeggenschapsraad. 2. Beleidsontwikkeling (school). vertaalt ontwikkelingen binnen de schoolorganisatie en de omgeving van de school (onderwijs, welzijn, jeugdzorg) naar beleidsvorming en uitvoeringsprogramma's voor de is verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwikkelen, implementeren en evalueren van het onderwijsbeleid binnen de realiseert multidisciplinaire beleidsprojecten; adviseert en informeert het College van Bestuur over de jaarlijkse en meerjarenplannen en programma's en legt beleidsvoorstellen voor aan het College van Bestuur. 3. Uitvoering. draagt zorg voor de opstelling van de begroting en het jaarverslag van de draagt zorg voor de uitvoering van besluiten van het College van Bestuur; beslist binnen vastgestelde kaders en afspraken over toelating en verwijdering van leerlingen; beslist op advies van specialisten over het doorverwijzen van leerlingen naar hulpinstanties en specialisten. 4. Personeelsmanagement. geeft leiding aan de medewerkers op de stimuleert en creëert mogelijkheden voor de ontwikkeling en begeleiding van medewerkers; voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers; is verantwoordelijk voor de personele zorg en het personeelsbeheer op de is verantwoordelijk voor de werving en selectie van personeel voor de adviseert het College van Bestuur over personele vraagstukken op de levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het personeelsbeleid van de organisatie.

4 Kader, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Beslist bij/over: het organiseren van het onderwijs en de leerlingenzorg op de het vertalen van ontwikkelingen binnen de schoolorganisatie en de omgeving van de school (onderwijs, welzijn, jeugdzorg) naar beleidsvorming en uitvoeringsprogramma's voor de het opstellen van de begroting en het jaarverslag van de het leiding geven aan de medewerkers op de school. Binnen de kaders van: de onderwijswet- en regelgeving; het voor de school beschikbare budget; de beleidskaders van de organisatie. Er wordt verantwoording afgelegd aan het College van Bestuur over: de leiding en sturing aan het onderwijs en de organisatie van de het ontwikkeld beleid van de de uitvoering van het onderwijsproces en het personeelsmanagement. Functie-eisen heeft een onderwijsbevoegdheid voor het basisonderwijs; heeft affiniteit met drietalig onderwijs; heeft een afgeronde schoolleidersopleiding of is hiermee bezig/bereid deze te gaan volgen; wil de functie voor een langere periode vervullen; Competenties en persoonlijke kwaliteiten brede theoretische kennis van (de ontwikkelingen in) het primair onderwijs; kennis van de organisatie van onderwijskundige en bedrijfsvoeringsprocessen; inzicht in het functioneren van de organisatie en de daarmee samenhangende besluitvormingscircuits; inzicht in vraagstukken en problemen die zich op andere terreinen in het onderwijs en de jeugdzorg afspelen; inzicht in samenhangen tussen het eigen werkterrein en de daarop van invloed zijnde werkprocessen; adviesvaardigheden; vaardig in het organiseren en begeleiden van werkprocessen; vaardig in het onderhouden van contacten; vaardig in het aansturen van professionals; heeft visie op onderwijskundige vernieuwingen en de wijze waarop deze in de organisatie geïmplementeerd kunnen worden; is een teamspeler die stimuleert, motiveert, inspireert en coacht; kan open en helder communiceren met leerlingen, ouders, leerkrachten en externen; is enthousiast, ondernemend en gericht op de toekomst; is niet bang om als leider beslissingen te nemen; is creatief en denkt in mogelijkheden.

5 Contacten met ouders en medezeggenschap over te nemen of genomen beslissingen om relevante aangelegenheden met hen af te stemmen en/of hierover te onderhandelen; met vertegenwoordigers uit het lokale onderwijsveld (o.a. scholen/(scholings)instellingen) over politiek-onderwijskundige ontwikkelingen om af te stemmen en tot positiebepaling te komen; met vertegenwoordigers bij gemeenten over lokaal onderwijsbeleid om tot nadere afspraken te komen; met hulpinstanties/specialisten over problemen om tot oplossingen of oplossingsrichtingen voor leerlingen te komen. met eventuele inwonende partners. Bijzonderheden Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Wij bieden u Een afwisselende directiefunctie op een school met een enthousiast en hard werkend team met hart voor de leerling, de school en het onderwijs. Een school waar mensen zich welkom voelen binnen een kleine dorpsgemeenschap. Aanstelling in een directeursfunctie conform de CAO-PO in directieschaal DA.

Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten. samen leren, samen leven, samen leren leven

Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten. samen leren, samen leven, samen leren leven Stichting Proloog is op zoek naar een: Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten samen leren, samen leven, samen leren leven Obs De Finne is een dorpsschool in een mooi gebouw. Het professionele team

Nadere informatie

Functiebeschrijving Directeur PO

Functiebeschrijving Directeur PO Functiebeschrijving Directeur PO Functie-informatie: Functienaam Salarisschaal Werkterrein Activiteiten Directeur Conform CAO Management -> Overig management Beleid voorbereiden, ontwikkelen, implementeren

Nadere informatie

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland Stichting Hindoe Onderwijs Nederland Vacature voor: directeur basisonderwijs. Het bestuur van Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON) is op zoek naar een directeur om met ingang van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Bijlage taak-functieomschrijving schoolleider

Bijlage taak-functieomschrijving schoolleider Bijlage taak-functieomschrijving schoolleider Schoolleider DA De schoolleider legt verantwoording af aan het bestuur. In het managementstatuut zijn (gedetailleerd) de taken en bevoegdheden van de schoolleider

Nadere informatie

Functiebeschrijving en -waardering

Functiebeschrijving en -waardering Functiebeschrijving en -waardering Directeur opvang nieuwkomers 14 maart 2016 Opdrachtgever opdrachtgever Kenmerk Kenmerk/initialen Adviseur(s) J.L.P. Bustin Projectnummer projectnummer Functie informatie

Nadere informatie

Meerscholendirecteur

Meerscholendirecteur Vacature Meerscholendirecteur Basisscholen Heuvelrijk Gerwen St. Jozef Nederwetten Nuenen, 09-05-2018 Eenbes Basisonderwijs staat voor Samen vernieuwend leren. Met eigentijds onderwijs wordt aan kinderen

Nadere informatie

Directeur Primair Onderwijs (schaal DB)

Directeur Primair Onderwijs (schaal DB) Blz. 1 FUWASYS Sessie Functie-informatie Functienaam Codering Organisatie Onderdeel Salarisschaal FUWASYS-advies Werkterrein Activiteiten Kenmerkscores Somscore Datum FUWASYS-versie 003b Stichting QliQ

Nadere informatie

Profielschets directeur Kindcentrum West voor openbaar basisonderwijs

Profielschets directeur Kindcentrum West voor openbaar basisonderwijs Profielschets directeur Kindcentrum West voor openbaar basisonderwijs Stichting Openbaar Onderwijs Marenland zoekt voor de nieuw te vormen school in Delfzijl West een enthousiaste schooldirecteur We zoeken

Nadere informatie

Eindverantwoordelijk Clusterdirecteur Primair Onderwijs, Stichting O2A5 - Arkel

Eindverantwoordelijk Clusterdirecteur Primair Onderwijs, Stichting O2A5 - Arkel Eindverantwoordelijk Clusterdirecteur Primair Onderwijs, Stichting O2A5 - Arkel Functie omschrijving Spijtenburg is voor Stichting Openbaar Onderwijs Alblasserwaard/Vijfheerenlanden (O2A5) op zoek naar

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR LEERPLEIN055

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR LEERPLEIN055 FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR LEERPLEIN055 FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Directeur Codering LEE10-201 Organisatie Leerplein055 Salarisschaal 11 Indelingsniveau Vb FUWASYS-advies 11 - Vb Werkterrein Management

Nadere informatie

FUWA-PO functiebeschrijving. Functie-informatie Functienaam Schooldirecteur

FUWA-PO functiebeschrijving. Functie-informatie Functienaam Schooldirecteur FUWA-PO functiebeschrijving Functie-informatie Functienaam Schooldirecteur Organisatie Stichting RESPONZ Salarisschaal 12 (=DC) Werkterrein Management -> Schoolmanagement Datum 18-01-2011 FUWASYS-versie

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Locatiemanager

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Locatiemanager FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING Locatiemanager januari 2013 Opdrachtgever Nieuwstraat 23 A 1621 EA Hoorn Auteur P.P.J.G. Janssen Project 5POBA4560 1 FUNCTIE INFORMATIE Functienaam Locatiemanager Organisatie

Nadere informatie

Basisschool De Zeewinde zoekt een: Directeur

Basisschool De Zeewinde zoekt een: Directeur Basisschool De Zeewinde zoekt een: Directeur Vanwege het vertrek van de directeur per augustus 2018, is het bestuur van Stichting Samenwerkingsscholen Voorne-Putten op zoek naar een betrokken, krachtige,

Nadere informatie

Stichting OPOCK zoekt voor OBS De Fontein & OBS De Paperclip een ervaren

Stichting OPOCK zoekt voor OBS De Fontein & OBS De Paperclip een ervaren Vacature informatie Directeur OBS De Fontein & OBS De Paperclip Inleiding Stichting OPOCK is een betrekkelijk jonge organisatie en bestaat sinds 2006 na een fusie tussen de bestuurscommissies van de gemeenten

Nadere informatie

Gezocht locatiedirecteur voor RBOB De Kempen

Gezocht locatiedirecteur voor RBOB De Kempen Gezocht locatiedirecteur voor RBOB De Kempen Bent u een onderwijskundig leider die zijn kennis en kunde graag wil inzetten binnen een dynamische stichting voor openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs?

Nadere informatie

Directeur (1,0 wtf) ondernemend bruggenbouwer inspirerend

Directeur (1,0 wtf) ondernemend bruggenbouwer inspirerend Functieprofiel Directeur voor KBS De Howiblo & KBS De Heeswijk Functienaam: Organisatie: School: Dienstverband: Salarisschaal: Directeur Stichting Kalisto Boeiend Basisonderwijs! te Woerden KBS De Howiblo

Nadere informatie

Management Statuut. Montessori Vereniging Haarlemmermeer

Management Statuut. Montessori Vereniging Haarlemmermeer Management Statuut Montessori Vereniging Haarlemmermeer 1 Inhoud Artikel 1 Definitiebepaling... 3 Artikel 2 Vaststelling en wijziging van het managementstatuut... 4 Artikel 3 Managementteam... 4 Artikel

Nadere informatie

1. Aanleiding/ Inleiding. 2. Hoe gaat het met de school? Profiel schoolleider basisschool Wonnebald

1. Aanleiding/ Inleiding. 2. Hoe gaat het met de school? Profiel schoolleider basisschool Wonnebald Profiel schoolleider basisschool Wonnebald 1. Aanleiding/ Inleiding Per 1-10-2019 heeft de huidige schoolleider van basisschool Wonnebald, Nynke Verdoner aangegeven haar baan op te zeggen. Daarmee ligt

Nadere informatie

Graag ontvangen we je Curriculum Vitae met motivatiebrief voor dinsdag 28 mei as, t.a.v. mevrouw Ingrid Nelissen.

Graag ontvangen we je Curriculum Vitae met motivatiebrief voor dinsdag 28 mei as, t.a.v. mevrouw Ingrid Nelissen. Wij ontmoeten graag de locatiedirecteur die een onderwijskundig leider is en zijn/haar kennis en kunde graag wil inzetten binnen onze dynamische stichting en in het bijzonder op OBS De Trumakkers. geniet

Nadere informatie

Organisatie: Samenwerkingsverband Stichting Samenwerkingsverband RiBA ( Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard)

Organisatie: Samenwerkingsverband Stichting Samenwerkingsverband RiBA ( Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard) Functie-informatie Functienaam: Directeur samenwerkingsverband Organisatie: Samenwerkingsverband 28.05 Stichting Samenwerkingsverband RiBA ( Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard) Werkterrein: Management

Nadere informatie

Directeur basisschool de Alm wtf 0,8-1,0

Directeur basisschool de Alm wtf 0,8-1,0 Profielschets Directeur basisschool de Alm wtf 0,8-1,0 Even voorstellen De Stichting Katholiek Onderwijs Tilburg Zuid-Oost behartigt het onderwijs van vijf basisscholen: Bs. de Alm Bs. Armhoefse Akker

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING LOCATIEDIRECTEUR STICHTING ZML TWOG

FUNCTIEBESCHRIJVING LOCATIEDIRECTEUR STICHTING ZML TWOG FUNCTIEBESCHRIJVING LOCATIEDIRECTEUR STICHTING ZML TWOG FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Codering Organisatie Salarisschaal Indelingsniveau FUWASYS-advies Werkterrein Activiteiten Kenmerkscores Somscore

Nadere informatie

Directeur (m/v) (wtf 0,8 1,0)

Directeur (m/v) (wtf 0,8 1,0) Skopos zoekt per 01 01 2016 of zoveel eerder als mogelijk voor basisschool t Kwekkeveld een enthousiaste Directeur (m/v) (wtf 0,8 1,0) Het Samenwerkingsbestuur Katholiek en Openbaar Primair Onderwijs Schijndel

Nadere informatie

Management. Anders Organiseren O2A5

Management. Anders Organiseren O2A5 Management Anders Organiseren O2A5 Opdrachtgever O2A5 Bert van der Lee Opgesteld door Henk Norder, Hanneke Oosting en Bert van der Lee Kenmerk Datum 19 Februari 2015 fe Samen werken aan kwaliteit in nieuwe

Nadere informatie

Profiel. Locatiedirecteur Speciaal Onderwijs. 4 juni 2015. Opdrachtgever Bartiméus Onderwijs

Profiel. Locatiedirecteur Speciaal Onderwijs. 4 juni 2015. Opdrachtgever Bartiméus Onderwijs Profiel Locatiedirecteur Speciaal Onderwijs 4 juni 2015 Opdrachtgever Bartiméus Onderwijs Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 (06) 29 00

Nadere informatie

FUNCTIEBOEK LIEMERSNOVUM Professionals met Passie

FUNCTIEBOEK LIEMERSNOVUM Professionals met Passie FUNCTIEBOEK LIEMERSNOVUM Professionals met Passie 2018-2019 Versie Actie Geleding deadline 1.x opstellen functieboek college van bestuur 01-03-2018 controle op juistheid drs. W. Rijndorp, gecertificeerd

Nadere informatie

Functiebeschrijving schoolcoördinator BO

Functiebeschrijving schoolcoördinator BO Functiebeschrijving schoolcoördinator BO FUNCTIE INFORMATIE Functienaam Schoolcoördinator PO (met lesgevende taken) Salarisschaal 10 Werkterrein Management -> schoolmanagement - lesgeven Activiteiten Beleids-

Nadere informatie

Federatie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam. Functieboek Federatie

Federatie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam. Functieboek Federatie Federatie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam Functieboek Federatie mei 2009 Inhoud Inleiding 3 Gefaseerde opbouw en vaststelling 3 Deel I Functies in het onderwijsveld 1. Toelichting 5 2. Omgang met

Nadere informatie

Functieboek A. Het functieboek voor de personeelscategorieën Onderwijsmanagement Leerkrachten/Docenten en Onderwijsondersteuning en Onderwijszorg.

Functieboek A. Het functieboek voor de personeelscategorieën Onderwijsmanagement Leerkrachten/Docenten en Onderwijsondersteuning en Onderwijszorg. Functieboek A Het functieboek voor de personeelscategorieën Onderwijsmanagement Leerkrachten/Docenten en Onderwijsondersteuning en Onderwijszorg. 24 mei 2017 17/05-041 Voorwoord In 2012/2013 heeft KPMG

Nadere informatie

Fusieschool binnenstad Brielle zoekt: Directeur m/v

Fusieschool binnenstad Brielle zoekt: Directeur m/v Fusieschool binnenstad Brielle zoekt: Directeur m/v Verbinder van meer dan de som der delen Vanwege de voorgenomen fusie van OBS Meester Eeuwout en CBS Geuzenschip is het bestuur van Stichting Samenwerkingsscholen

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid

Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid Binnen O2A5 staat een belangrijke verandering voor de deur, namelijk de invoering van zgn. onderwijsteams. Voor een succesvolle implementatie van deze organisatieverandering

Nadere informatie

Functieprofiel directeur Basisschool Kronenburgh

Functieprofiel directeur Basisschool Kronenburgh Functieprofiel directeur Basisschool Kronenburgh Schooljaar 2018 Datum: 01-01-2018 Versie: 0.1 Pagina 1 van 16 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 wie wij zijn 4 3 Visie > Missie > Doelen 7 3.1 Visie 7 3.2 Missie

Nadere informatie

Directeur. Wtf 1,0 op IKC Het Palet

Directeur. Wtf 1,0 op IKC Het Palet Stichting Proloog is op zoek naar een: Directeur Wtf 1,0 op IKC Het Palet Organisatie Stichting Proloog is een stichting voor openbaar basisonderwijs in de gemeente Leeuwarden. Proloog telt 23 locaties,

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid

Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid Binnen O2A5 staat een belangrijke verandering voor de deur, namelijk de invoering van zgn. onderwijsteams. Voor een succesvolle implementatie van deze organisatieverandering

Nadere informatie

FUNCTIEBOEK Januari 2012

FUNCTIEBOEK Januari 2012 FUNCTIEBOEK Januari 2012 Functieboek Inleiding Schoolbesturen in het primair onderwijs zijn op grond van de CAO-PO vanaf 1 augustus 2008 verplicht om met de personeelsgeleding van de gemeenschappelijke

Nadere informatie

Informatie vacature. Directeur sbo De Bouwsteen OPOCK. Stichting voor Openbaar Primair Onderwijs. Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel

Informatie vacature. Directeur sbo De Bouwsteen OPOCK. Stichting voor Openbaar Primair Onderwijs. Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel Informatie vacature Directeur sbo De Bouwsteen OPOCK Stichting voor Openbaar Primair Onderwijs Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel Inhoud - Inleiding - Procedure werving en selectie - Huidige

Nadere informatie

Krammer 8. 3232 HE Brielle 0181-470467/68 0181-470469 FUNCTIEGEBOUW

Krammer 8. 3232 HE Brielle 0181-470467/68 0181-470469 FUNCTIEGEBOUW Krammer 8 3232 HE Brielle 0181-470467/68 0181-470469 FUNCTIEGEBOUW Functiegebouw Binnen de organisatie van hebben we, om onze onderwijskundige doelstellingen te realiseren, de volgende functies; algemeen

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Directeur DA Context/typering Werkzaamheden/resultaatgebieden 1. Visie gestuurd werken.

Functiebeschrijving: Directeur DA Context/typering Werkzaamheden/resultaatgebieden 1. Visie gestuurd werken. Functiebeschrijving: Directeur DA Organisatie : Swalm & Roer Salarisschaal : DA (10) Werkterrein : Management Directie/Bestuur Activiteiten : Beleids- en bedrijfsvoeringsondersteunende werkzaamheden Coördinatie

Nadere informatie

Gezocht: directeur voor basisschool t Kempke (St. Odiliënberg) 0,6-0,8 WTF met ingang van schooljaar 2016-2017

Gezocht: directeur voor basisschool t Kempke (St. Odiliënberg) 0,6-0,8 WTF met ingang van schooljaar 2016-2017 Gezocht: directeur voor basisschool t Kempke (St. Odiliënberg) 0,6-0,8 WTF met ingang van schooljaar 2016-2017 Bent u een onderwijskundig leider die zijn kennis en kunde graag wil inzetten binnen een professionele

Nadere informatie

Profielschets Directeur Buitenveldertse Montessori School

Profielschets Directeur Buitenveldertse Montessori School Profielschets Directeur Buitenveldertse Montessori School Beschrijving Context De Buitenveldertse Montessori School (BMS) maakt deel uit van een stichting voor primair onderwijs die één school bestuurt.

Nadere informatie

Stichting Meerkring AB 10 Management -> Schoolmanagement Marieke Kalisvaart

Stichting Meerkring AB 10 Management -> Schoolmanagement Marieke Kalisvaart Functie-informatie Functienaam Organisatie Letterschaal CAO Salarisschaal Werkterrein Kenmerkscores SPO-gecertificeerde Stichting Meerkring AB 10 Management -> Schoolmanagement 43343 43333 33 33 Marieke

Nadere informatie

Gezocht: directeur voor basisschool de Hovenier (Montfort) 1 WTF met ingang van schooljaar 2016-2017

Gezocht: directeur voor basisschool de Hovenier (Montfort) 1 WTF met ingang van schooljaar 2016-2017 Academische Basisschool de Hovenier Montfort Gezocht: directeur voor basisschool de Hovenier (Montfort) 1 WTF met ingang van schooljaar 2016-2017 Bent u een ervaren professional die denkt in kansen en

Nadere informatie

FUNCTIEBOEK SCOH Januari 2013

FUNCTIEBOEK SCOH Januari 2013 FUNCTIEBOEK SCOH Januari 2013 Inhoudsopgave pag Toelichting Functieboek Basisonderwijs Functieboek Speciaal Basisonderwijs Functieboek Speciaal Onderwijs Functieboek De Poort Functieboek Stafbureau Toelichting

Nadere informatie

Functiebouwwerk Vastgesteld d.d.

Functiebouwwerk Vastgesteld d.d. Functiebouwwerk 2013-2017 Vastgesteld d.d. De Vereniging wil zorgdragen voor samenhang in de organisatie. Een van de opdrachten voor de werkgever is een carrièreperspectief bieden voor zijn werknemers.

Nadere informatie

Verantwoord toekennen. Functieboek Essentius 2012/2013

Verantwoord toekennen. Functieboek Essentius 2012/2013 Verantwoord toekennen Functieboek Essentius 2012/2013 A. Sluiter, AD Essentius juni 2012 status Definitief pagina 1 van 44 Voorwoord Op basis van de CAO-PO 2006-2008 zijn werkgevers in het primair onderwijs

Nadere informatie

De Tritker Openbaar Speclðat Easlsonderwljs

De Tritker Openbaar Speclðat Easlsonderwljs De Tritker Openbaar Speclðat Easlsonderwljs o pfoloog op. bril hâ4óidcûr e ìoauwùior Stichting Proloog is op zoek naar een Directeur wtf I,O op SBO de Trilker in Leeuwarden Organisatie Stichting Proloog

Nadere informatie

Functieprofiel Locatiedirecteur

Functieprofiel Locatiedirecteur Functieprofiel Locatiedirecteur Functie-informatie Functienaam Locatiedirecteur Organisatie INOS Stichting Katholiek Onderwijs Breda Salarisschaal 11 Indelingsniveau Vb FUWASYS-advies 11 - Vb Werkterrein

Nadere informatie

Functies besturen Dommelgroep

Functies besturen Dommelgroep Functies besturen Dommelgroep A Bestuurs -, directie- en managementfuncties 01 directeur Bestuurder (conform cao-bestuurders) 02 Algemeen directeur (DD) 03 Schooldirecteur (DA) 04 Schooldirecteur (DB)

Nadere informatie

Profiel. Locatiedirecteur Speciaal Onderwijs. 1 december 2015

Profiel. Locatiedirecteur Speciaal Onderwijs. 1 december 2015 Profiel Locatiedirecteur Speciaal Onderwijs 1 december 2015 Opdrachtgever Bartiméus Onderwijs Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 (06) 29

Nadere informatie

PROFIEL DIRECTEUR BASISSCHOOL ARMHOEFSE AKKER

PROFIEL DIRECTEUR BASISSCHOOL ARMHOEFSE AKKER PROFIEL DIRECTEUR BASISSCHOOL ARMHOEFSE AKKER (wtf 0,8-1,0) Voor meer informatie over de functie: J. van Loon, voorzitter bestuur Telefoon: 06 502 42 115 Uw sollicitatie graag vóór 29 december naar: info@skotzo.nl

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Werving en selectie Coördinator Amsterdam, oktober 2017 Henk Hendriks Samenwerkingsverband PO Kop van Noord Holland is op zoek naar een Coördinator (0,8 1.0 fte) die leiding

Nadere informatie

Vrijeschool Michaël /De Stroeten te Emmen (ca. 0,5 fte)

Vrijeschool Michaël /De Stroeten te Emmen (ca. 0,5 fte) Vacature directeur/schoolleider Vrijeschool Michaël /De Stroeten te Emmen (ca. 0,5 fte) m.i.v. 1 januari 2011 Scholen in het primair onderwijs, ook binnen onze stichting, hebben de komende jaren in toenemende

Nadere informatie

CONCEPT FUNCTIEHANDBOEK STICHTING KATHOLIEK ONDERWIJS MAASDAL

CONCEPT FUNCTIEHANDBOEK STICHTING KATHOLIEK ONDERWIJS MAASDAL CONCEPT FUNCTIEHANDBOEK STICHTING KATHOLIEK ONDERWIJS MAASDAL FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Codering Organisatie Salarisschaal Indelingsniveau FUWASYS-advies Werkterrein Activiteiten Locatieleider SKO

Nadere informatie

Functieprofiel teamleider speciaal onderwijs School Lyndensteyn

Functieprofiel teamleider speciaal onderwijs School Lyndensteyn Functieprofiel teamleider speciaal onderwijs School Lyndensteyn Organisatie Op School Lyndensteyn kunnen leerlingen terecht voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. School Lyndensteyn is een school

Nadere informatie

Functieprofiel Algemeen Directeur VPCBO Ichthus Huizen

Functieprofiel Algemeen Directeur VPCBO Ichthus Huizen Functieprofiel Algemeen Directeur VPCBO Ichthus Huizen Functienaam: Organisatie: Dienstverband: Salarisschaal: Algemeen Directeur. VPCBO Ichthus Huizen. 0,8 1,0 WTF / projectaanstelling voor 2-3 jaar.

Nadere informatie

Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren

Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren VACATURE Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren Teamleider (1 fte) Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire (EOZ) biedt ondersteuning en begeleiding aan leerlingen

Nadere informatie

Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07)

Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07) Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07) Hebt u affiniteit met Passend Onderwijs? Hebt u aantoonbare ervaring met bovenschoolse werkzaamheden of bent u werkzaam

Nadere informatie

Gezocht clusterdirecteur voor RBOB De Kempen

Gezocht clusterdirecteur voor RBOB De Kempen Gezocht clusterdirecteur voor RBOB De Kempen Bent u een onderwijskundig leider die zijn kennis en kunde graag wil inzetten binnen een dynamische stichting voor openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs?

Nadere informatie

Directeur basisschool De Albatros OPOD

Directeur basisschool De Albatros OPOD Directeur basisschool De Albatros OPOD Functie omschrijving Hoofdtaken van de Schooldirecteur Onder de verantwoordelijkheid van de voorzitter College van Bestuur geeft de Schooldirecteur leiding aan de

Nadere informatie

Profielschets. Voorzitter College van Bestuur. Nije Gaast

Profielschets. Voorzitter College van Bestuur. Nije Gaast Profielschets Voorzitter College van Bestuur Nije Gaast DE ORGANISATIE Nije Gaast is een koepel van 15 basisscholen in Zuidwest Friesland. Deze combinatie bestaat uit 13 christelijke basisscholen en twee

Nadere informatie

Vacature leraar NBS Teteringen

Vacature leraar NBS Teteringen Vacature leraar NBS Teteringen Het bestuur van de Stichting Nutsscholen Breda is verantwoordelijk voor vijf dynamische algemeen bijzondere scholen met in totaal ± 2000 leerlingen en 140 medewerkers. Per

Nadere informatie

Directeur Daltonschool Rijnsweerd. Stichting Openbaar Primair Onderwijs Utrecht

Directeur Daltonschool Rijnsweerd. Stichting Openbaar Primair Onderwijs Utrecht Directeur Daltonschool Rijnsweerd Stichting Openbaar Primair Onderwijs Utrecht 1 SPO Utrecht De Stichting Openbaar Primair Onderwijs, kortweg SPO Utrecht genoemd, is verantwoordelijk voor 33 openbare basisscholen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Functiebeschrijvingen. Functieboek Lek en IJssel 2. Inleiding pag. 4 Ontwikkelingen pag. 4. Algemeen directeur pag.

Inhoudsopgave. Functiebeschrijvingen. Functieboek Lek en IJssel 2. Inleiding pag. 4 Ontwikkelingen pag. 4. Algemeen directeur pag. Inhoudsopgave Inleiding pag. 4 Ontwikkelingen pag. 4 Functiebeschrijvingen Algemeen directeur pag. 5 Directie Directeur pag. 8 Adjunct-directeur pag. 14 Locatieleider pag. 17 Onderwijsgevend personeel

Nadere informatie

FUNCTIEBOEK STICHTING BAASIS

FUNCTIEBOEK STICHTING BAASIS FUNCTIEBOEK STICHTING BAASIS DIRECTEUR FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Directeur Codering BAA17-13b Organisatie Stichting Baasis Onderdeel Onderwijs Salarisschaal 11 [DB] Indelingsniveau Vb FUWASYS-advies

Nadere informatie

FU02 Schoolleider Saltho Onderwijs. Management -> Schoolmanagement Management -> Overig management

FU02 Schoolleider Saltho Onderwijs. Management -> Schoolmanagement Management -> Overig management FUWA-PO Sessie Functie-informatie Blz. 1 Functienaam Codering CONCEPT 1 Organisatie Saltho Onderwijs Onderdeel Koraal Groep Salarisschaal 12 Indelingsniveau Vc FUWASYS-advies 12 - Vc Werkterrein Management

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Adjunct-algemeen directeur

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Adjunct-algemeen directeur FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING Adjunct-algemeen directeur januari 2013 Opdrachtgever Nieuwstraat 23 A 1621 EA Hoorn Auteur P.P.J.G. Janssen Project 5POBA4560 1 FUNCTIE INFORMATIE Functienaam Adjunct-algemeen

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE ORGANOGRAM KONOT

ALGEMENE INFORMATIE ORGANOGRAM KONOT ALGEMENE INFORMATIE De stichting Katholiek Onderwijs Noord Oost Twente (Konot) biedt uitdagend onderwijs in een veilige omgeving op 22 basisscholen in de gemeenten Dinkelland, Oldenzaal en in Beuningen

Nadere informatie

Functieprofiel voorzittend directeur organisatorische eenheid (OE)

Functieprofiel voorzittend directeur organisatorische eenheid (OE) Functieprofiel voorzittend directeur organisatorische eenheid (OE) Functie-informatie Functienaam Voorzitter directeur organisatorische eenheid (OE) Organisatie INOS Stichting Katholiek Onderwijs Breda

Nadere informatie

Vrijeschool De Noorderkroon te Enschede

Vrijeschool De Noorderkroon te Enschede Vacature schooldirecteur (m/v) per 1 augustus 2011 Vrijeschool De Noorderkroon te Enschede (ca. 0,5 fte) Vrijeschool De Vijfster te Apeldoorn (ca. 0,5 fte) Beide vacatures zijn eventueel uit te breiden

Nadere informatie

PROFIELSCHETS Directeur openbare basisschool De Dubbelburg te Valkenburg en Rijnsburg

PROFIELSCHETS Directeur openbare basisschool De Dubbelburg te Valkenburg en Rijnsburg PROFIELSCHETS Directeur openbare basisschool De Dubbelburg te Valkenburg en Rijnsburg Vacature Vanaf het begin van het schooljaar 2017-2018 ontstaat er een vacature voor een ervaren en inspirerende directeur

Nadere informatie

Functiebeschrijving en Functiewaardering. Directeur - Bestuurder

Functiebeschrijving en Functiewaardering. Directeur - Bestuurder Functiebeschrijving en Functiewaardering van de functie Directeur - Bestuurder voor op basis van het overheidsfunctiewaarderingssysteem; met behulp van Fuwasys PO Rotterdam, 4 januari 2011 (versie 1) drs

Nadere informatie

Vacatures Projectleider BVO & Leraren BVO

Vacatures Projectleider BVO & Leraren BVO Vacatures Projectleider BVO & Leraren BVO Voor beide vacatures geldt dat het gaat om pioniersfuncties, waarin de vorm en inhoud van het werk nog van de grond af aan opgebouwd dient te worden. Dit vraagt

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Leraar basisonderwijs LB

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Leraar basisonderwijs LB FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING Leraar basisonderwijs LB januari 2013 Opdrachtgever Nieuwstraat 23 A 1621 EA Hoorn Auteur Paul Janssen Project 5POBA4560 FUNCTIE INFORMATIE Functienaam Leraar basisonderwijs

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Werkzaamheden

FUNCTIEBESCHRIJVING. Werkzaamheden Leraar basisonderwijs LA Functiewaardering: 33333 33333 33 33 Salarisschaal: LA Werkterrein: Onderwijsproces > Leraren Activiteiten: Beleids en bedrijfsvoeringsondersteunende werkzaamheden, overdragen

Nadere informatie

Functiebeschrijving- en waardering Onderwijsgroep Amersfoort

Functiebeschrijving- en waardering Onderwijsgroep Amersfoort Functie-informatie Functienaam Directeur Speciaal Onderwijs Organisatie Cluster-4 onderwijs Salarisschaal 15 Indelingsniveau Ve Fuwasys-advies 15 - Ve Werkterrein Management -> Directie/bestuur Activiteiten

Nadere informatie

Functiebeschrijving Leraar Basisonderwijs (LA)

Functiebeschrijving Leraar Basisonderwijs (LA) Functiebeschrijving Leraar Basisonderwijs (LA) Context De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen Alpha Scholengroep. Onder Alpha Scholengroep ressorteren 15 Christelijke basisscholen in de omgeving van

Nadere informatie

Organisatie en functieprofiel. Directeur. Stichting Samenwerkingsverband. Fryslân Noard

Organisatie en functieprofiel. Directeur. Stichting Samenwerkingsverband. Fryslân Noard Organisatie en functieprofiel Directeur Stichting Samenwerkingsverband Fryslân Noard Hengelo (o), 11 februari 2014 1 Inhoudsopgave 1. Situatieschets Stichting Samenwerkingsverband Fryslân Noard Kenmerken

Nadere informatie

Directeur (0,8 wtf) bouwend verbindend

Directeur (0,8 wtf) bouwend verbindend Functieprofiel Directeur SWV Passend Onderwijs (PO) IJmond Functienaam: Directeur Organisatie: Stichting Samenwerkingsverband Passend Onderwijs IJmond Dienstverband: 0,8 WTF Salarisschaal: conform CAO-PO

Nadere informatie

STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT. 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ

STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT. 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ Stichting Primair Onderwijs Zundert Voor meer Informatie over de functie Niek Flipse, interim-bestuurder Telefoon (06) 21 71 25 50

Nadere informatie

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Het Stedelijk Gymnasium Haarlem zoekt met ingang van het schooljaar 2011/2012 een nieuwe rector. Voor nadere informatie zie www.stedelijkgymnasiumhaarlem.nl Het Stedelijk Gymnasium Haarlem Het Stedelijk

Nadere informatie

Profiel. Bovenschools directeur. 25 maart Opdrachtgever De Haagse Scholen

Profiel. Bovenschools directeur. 25 maart Opdrachtgever De Haagse Scholen Profiel Bovenschools directeur 25 maart 2016 Opdrachtgever De Haagse Scholen Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Leraar basisonderwijs LB

Leraar basisonderwijs LB Leraar basisonderwijs LB Functiewaardering: 43343 43333 43 33 Salarisschaal: LB Werkterrein: Onderwijsproces -> Leraren Activiteiten: Beleids- en bedrijfsvoeringsondersteunende werkzaamheden, overdragen

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING EN PROFIEL. Meerschools directeur/beoogd clusterdirecteur

FUNCTIEBESCHRIJVING EN PROFIEL. Meerschools directeur/beoogd clusterdirecteur FUNCTIEBESCHRIJVING EN PROFIEL Meerschools directeur/beoogd clusterdirecteur 1. Functiebeschrijving en profiel Functienaam: Clusterdirecteur Organisatie: Veluwse Onderwijsgroep (VOG) Werkterrein: Management

Nadere informatie

Managementstatuut van Stichting Lijn 83 primair onderwijs

Managementstatuut van Stichting Lijn 83 primair onderwijs Managementstatuut van Stichting Lijn 83 primair onderwijs Dit managementstatuut is gebaseerd op artikel 31 van de Wet op het primair onderwijs. ALGEMEEN Artikel 1: BEGRIPSBEPALINGEN Stichting: Stichting

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Achterhoek VO. Rector Ludger College Doetinchem CAO-VO S15

School- en functieprofiel. Achterhoek VO. Rector Ludger College Doetinchem CAO-VO S15 School- en functieprofiel Achterhoek VO Rector Ludger College Doetinchem CAO-VO S15 Versie 03/04/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jaap Engbers, tel. 06-53 39 20 55; jaap.engbers@beteor.nl.

Nadere informatie

Intern Begeleider (schaal 9)

Intern Begeleider (schaal 9) Intern Begeleider (schaal 9) 1. Functie-informatie: Functienaam: Intern Begeleider Salarisschaal: schaal 9 Indelingsniveau: 9IVb Werkterrein: Onderwijsproces - Onderwijsbegeleiding Activiteiten: Beleid-

Nadere informatie

Functieboek. De Groeiling. De Groeiling, stichting voor katholiek en interconfessioneel primair onderwijs Gouda en omstreken

Functieboek. De Groeiling. De Groeiling, stichting voor katholiek en interconfessioneel primair onderwijs Gouda en omstreken Functieboek De Groeiling De Groeiling, stichting voor katholiek en interconfessioneel primair onderwijs Gouda en omstreken Bestuurskantoor De Groeiling Aalberseplein 5 Postbus 95 2800 AB Gouda secretariaat@degroeiling.nl

Nadere informatie

BELEID FUNCTIEMIX. (LA/LB/LC functies) Een kans op ontwikkeling

BELEID FUNCTIEMIX. (LA/LB/LC functies) Een kans op ontwikkeling BELEID FUNCTIEMIX (LA/LB/LC functies) Een kans op ontwikkeling April 2013 INHOUD INHOUD 1. Wettelijk kader 2. Doel van de functiemix 3. Financiële uitwerking 4. Onderscheid in functies 5. Sollicitatie

Nadere informatie

FUNCTIEHANDBOEK PROTESTANTS CHRISTELIJK PRIMAIR ONDERWIJS LELYSTAD

FUNCTIEHANDBOEK PROTESTANTS CHRISTELIJK PRIMAIR ONDERWIJS LELYSTAD FUNCTIEHANDBOEK PROTESTANTS CHRISTELIJK PRIMAIR ONDERWIJS LELYSTAD FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Stafmedewerker P&O Codering PCPO09-103 Organisatie PCPO Lelystad Salarisschaal 10 Indelingsniveau Va FUWASYS-advies

Nadere informatie

Functieprofiel voor de functie van Directeur Meester Duisterhoutschool

Functieprofiel voor de functie van Directeur Meester Duisterhoutschool Functieprofiel voor de functie van Directeur Meester Duisterhoutschool Organisatie De Meester Duisterhoutschool is een Openbare school voor speciaal- en voortgezet speciaal onderwijs cluster 3. De school

Nadere informatie

1. Is belast met het voorbereiden, ontwikkelen en (mede) uitvoeren van het (onderwijskundig) beleid van de sector.

1. Is belast met het voorbereiden, ontwikkelen en (mede) uitvoeren van het (onderwijskundig) beleid van de sector. Functieprofiel Directeur sector havo en vwo Salarisschaal 14 Werkterrein Management > Overig management Activiteiten Beleid voorbereiden, ontwikkelen, implementeren en evalueren Coördinatie van activiteiten

Nadere informatie

Functieboek. De Groeiling. De Groeiling, stichting voor katholiek en interconfessioneel primair onderwijs Gouda en omstreken

Functieboek. De Groeiling. De Groeiling, stichting voor katholiek en interconfessioneel primair onderwijs Gouda en omstreken Functieboek De Groeiling De Groeiling, stichting voor katholiek en interconfessioneel primair onderwijs Gouda en omstreken Bestuurskantoor De Groeiling Aalberseplein 5 Postbus 95 2800 AB Gouda secretariaat@degroeiling.nl

Nadere informatie

teamleider bovenbouw vmbo bb/kb (m/v) 1 fte

teamleider bovenbouw vmbo bb/kb (m/v) 1 fte Het dr. Aletta Jabobs College is zo spoedig mogelijk en bij voorkeur met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een inspirerende en energieke teamleider bovenbouw vmbo bb/kb (m/v) 1 fte Over de

Nadere informatie

Wij bieden, op maat, een uitgebreid en intensief begeleidingstraject op de werkplek aan.

Wij bieden, op maat, een uitgebreid en intensief begeleidingstraject op de werkplek aan. Profielschets directeur OBS Het Toverkruid ELK KIND IS UNIEK! Algemeen In de gemeente Asten zijn twee basisscholen van PlatOO gesitueerd; OBS Het Toverkruid en OBS de Horizon. PlatOO zoekt voor OBS Het

Nadere informatie

DIRECTEUR. Onze nieuwe directeur... Wij bieden: Meer informatie: en staat in de stad. De Ds. Koelmanschool is een school met ca.

DIRECTEUR. Onze nieuwe directeur... Wij bieden: Meer informatie: en staat in de stad. De Ds. Koelmanschool is een school met ca. Onze nieuwe directeur... verbindt de reformatorische identiteit met de visie op onderwijs, het pedagogisch klimaat en de cultuur; weet vanuit visie en met overtuiging gezicht te geven aan de school; geeft

Nadere informatie

Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren. Schoolmaatschappelijk werker (1 fte)

Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren. Schoolmaatschappelijk werker (1 fte) VACATURE Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren Schoolmaatschappelijk werker (1 fte) Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire (EOZ) biedt ondersteuning en

Nadere informatie

Profielschets directeur De Tarissing

Profielschets directeur De Tarissing Gevraagd wordt een directeur die: richting kan geven aan het onderwijsproces van de gehele school, gebaseerd op kernwaarden, missie en onderwijskundige visie; een duidelijke visie op onderwijs heeft, die

Nadere informatie

FUNCTIEHANDBOEK STICHTING KATHOLIEK ONDERWIJS DRENTHE

FUNCTIEHANDBOEK STICHTING KATHOLIEK ONDERWIJS DRENTHE FUNCTIEHANDBOEK STICHTING KATHOLIEK ONDERWIJS DRENTHE FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Directeur Basisonderwijs Codering SKOD09-104 Organisatie SKOD Salarisschaal 12 Indelingsniveau Vb FUWASYS-advies 11

Nadere informatie

Situatie- en profielschets

Situatie- en profielschets Situatie- en profielschets Werving en selectie directeur CBS Klim Op te Leerdam Leerdam, maart 2018 0 Directeur Cbs De Klim Op te Leerdam 1 Wie zoeken wij? De Klim Op ligt op de grens van de wijk Leerdam-West

Nadere informatie

Functie Teamleider. Beleid voorbereiden, ontwikkelen, implementeren en evalueren Coördinatie van activiteiten en processen

Functie Teamleider. Beleid voorbereiden, ontwikkelen, implementeren en evalueren Coördinatie van activiteiten en processen Functie Teamleider 1. Functie-informatie Functienaam: Organisatie: Salarisschaal: 12 Indelingsniveau: Werkterrein: Activiteiten: Teamleider CSG Anna Maria van Schurman Vc Management -> Overig management

Nadere informatie