Wieiswie? Naam en functie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wieiswie? 2010-2011. Naam en functie"

Transcriptie

1 Wieiswie? Foto Naam en functie Alvares Vega, Anna Mijn naam is Anna Alvares Vega. Ik ben inmiddels al 25 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb op diverse scholen gewerkt als leerkracht. Na een aantal scholingen ben ik ook gaan werken als IB-er en RT-er met een praktijk aan huis. Sinds een aantal jaar werk ik op de 2e Dalton met veel plezier met Karin in een duobaan. Ook geef ik ondersteuning aan de IB voor groep 8 en doe RT werk. Dit maakt mijn werk heel interessant en afwisselend. Berkley, Natalie Mijn naam is Natalie en ik ben sinds drie jaar werkzaam op de 2e Daltonschool. Dit jaar geef ik samen met Tineke les aan de kinderen van groep 3 C. Daarnaast ben ik op dinsdag te vinden in groep 3 B. In mijn vrije tijd kook en tuinier ik graag, maar het liefst reis ik naar verre bestemmingen. Boeklagen, Astrid Ik ben Astrid en werk met veel plezier in groep 8.

2 Bolding, Joke Coördinator van de tussenschoolse opvang (TSO). Ik ben 4 dagen van uur op school aanwezig. Ik houd me vooral met de begeleiding en de inzet van de overblijfmedewerkers. Bottse, Elvi Hoi, mijn naam is Elvi Bottse en werk al sinds 1988 met veel enthousiasme op de tweede daltonschool. Groet, Elvi Bruschke, Jos Ik ben Jos Bruschke, remedial teacher op de school. Ik kijk naar kinderen en geef aan hen die dat nodig hebben, extra aandacht. Onlangs vroeg iemand hoe lang ik dat nog doe, mijn antwoord was: dat weet ik niet, het ligt eraan wanneer het niet meer gaat. Burger, Wouter Op donderdag en vrijdag houd ik mij bezig met het onderhoud van het netwerk, de computers en de software.

3 Dijkzeul, Carin Ik ben sinds 1 januari 2009 als directeur verbonden aan de 2e Dalton. Ik ben in 1974 in het onderwijs begonnen en ben werkzaam geweest als groepsleerkracht, intern begeleider, adjunct-directeur en directeur. Naast werk en gezin heb ik de opleidingen Master of Education en Master of Educational Superintendency afgerond. Ik heb het erg naar mijn zin op de 2e Dalton! Dongen, Kees van Mijn wereld past op een eilandje. Jeugd, studies, werken, hobby s, cultuur, feesten en gezin. Alles geschiedde in een straal van 1 km van de 2e Dalton. Gehuwd met Maria Anne. 2 zonen en een dochter. Allen uit huis. Onderwijs is mijn 2e beroep, hiervoor fysiotherapeut. Ik ben gek met Jazz, Klassiek en Pop. Zeilen, piano spelen en filosofie hebben mijn passie. Ik vind elke kinderleeftijd bijzonder. Ik hecht belang aan Medezeggenschap in Onderwijsland. Ferwerda, Jolanda Ik ben Jolanda Ferwerda en sinds 1986 werkzaam in het onderwijs. In 1990 ben ik op de Dalton als fulltime groepsleerkracht begonnen. In 2002 ben ik de remedial teaching gaan doen en in 2008 heb ik mijn Master SEN (Special Educational Needs) behaald. Nu ben ik voor het derde jaar met veel plezier 3 dagen per week werkzaam als intern begeleider. Behalve teamlid ben ik ook ouder op onze school.

4 Goes, Tamara Ik ben Tamara Goes. Ik heb zelf op de 2e Daltonschool gezeten, mijn kinderen ook. Nu werk ik hier met veel plezier 2 dagen bij de kleuters. Heilbron, Thomas Toen mijn dochter nog hier op school zat ben ik ooit gevraagd om wat klusjes te doen. Sindsdien ben ik blijven hangen, nu voor een dag in de week. Voor de rest werk ik als buschauffeur. Hendrikse, Marijke Ik werk al lang op de 2e Dalton. Dit schooljaar werk in de 5e groep. Hondius, Anna Mijn naam is Anna Hondius en ik werk sinds 1 augustus 1999 met veel plezier op de Tweede Dalton.

5 Joncheere, Geraldine de Ik ben Geraldine en ik werk sinds 2004 in het basisonderwijs en op de 2e Daltonschool. Ik ben van oorsprong jurist, ben 15 jaar advocaat geweest en heb een half jaar in Indonesië gewoond. Zelf heb ik twee dochters en een harige hond en ik woon in Amsterdam Centrum, zeer tot mijn genoegen! Jongejan, Sjaak Ik wil graag samen met kinderen ontdekken hoe het leven vol wonderen zit: in mensen, de kunst, de geschiedenis.de natuur. Uitnodigen dat leren leren leuk is, dat er steeds iets weer nieuw is. Ik heb nederlandse taal en letterkunde gestudeerd en de Gerrit Rietveldacademie. En het meest in het leven... Joor, Trudy Mijn naam is Trudy Joor en sinds april 1998 ben ik 3 dagen per week werkzaam op de 2e Daltonschool. Allebei mijn kinderen zaten hier toen nog op school in resp. groep 8 en groep 6. Ik houd me voornamelijk bezig met de leerlingenadministratie, aangevuld met een stukje financiën en verder allerlei voorkomende administratieve werkzaamheden.. Geen foto beschikbaar Krevelen, Floor van Konings, Sunita Ik ben Sunita Konings en ik ben juf van groep 4 A. Ik hou van alles wat met bewegen te maken heeft; hockey, tennis, hardlopen en dansen. Het leukste van het onderwijs is dat ik veel positieve energie krijg van het werken met kinderen! Hierdoor ga ik fluitend naar mijn werk!

6 Lam, Tineke t Ik werk al sinds 1972 in het onderwijs hier in Amsterdam en sinds 1989 op de 2e Daltonschool. Ik heb in alle groepen gewerkt, van 1 tot en met 8, maar het werd mij gaandeweg duidelijk dat mijn affiniteit ligt bij het jonge kind. Het prille begin van leren lezen vind ik een fascinerend proces en ik ben heel blij dat ik kinderen in groep 3 en/of 4 daarin kan begeleiden. Ik deel mijn baan met Natalie Berkley en dat gaat heel fijn samen. Sta na al die jaren nog steeds met veel plezier voor de klas. Lugt, Aty van der Coördinator van de tussenschoolse opvang (TSO). Ik ben 4 dagen van uur op school aanwezig. Ik houd me vooral met de (financiele) administratie van het overblijven. Mees, Elsbeth Mijn naam is Elsbeth Mees en ik geef met heel veel plezier les aan groep 3. Ik vind het geweldig om kinderen te leren lezen en schrijven. Ik deel mijn baan met Natalie en dat is fijn. We gaan dit jaar naast leren lezen en schrijven ook veel leuke activiteiten doen zoals: dansen, muziek en koken. Dat is waar ik erg van hou! Melis, José Mijn naam is Jose Melis. Op de 2e Daltonschool heb ik in verschillende groepen gewerkt. Eerst bij de kleuters en daarna in groep 3 en 4. Dit schooljaar sta ik in groep 4 B. Mijn hobby s zijn : lezen, wandelen, film en gezellig met anderen eten. Ik heb een zoon van 22 jaar en een dochter van 15 jaar.

7 Nooij, Hans Onbegrijpelijk dat wij meesters een met uitsterven bedreigde soort zijn. Wat n prachtvak! ( t Zou helemaal mooi zijn als je van vroeg opstaan en vergaderen houdt...) Nooij, Ilja Mijn naam is Ilja Nooij. Ik geef sinds 2004 bewegingsonderwijs op de 2e Dalton. Oftewel ik ben de trotse gymdocent op deze leuke en sportieve school. Norden, Sheila Mijn naam is Sheila Norden. Ik heb zeer ruime ervaring in het basis onderwijs. De afgelopen acht jaar ben ik op de 2e Dalton bij de kleuters te vinden, waar ik met veel plezier werk. Nuijten, Esther Mijn naam is Esther Nuijten. Ik werk nu voor het vierde jaar op de 2 e Daltonschool en dat doe ik met veel plezier. Ik werk in groep 3 A waar ik de kinderen het begin van het lezen en het schrijven aanleer. Ik hou heel erg van muziek maken met kinderen. Elke week zingen we wel een keer bij de mooie vleugel in de hal. Wie weet hoor je ons nog een keer.

8 Pliego, Isabel Ik ben Isabel Pliego Selie, geboren in Amsterdam. Leerkracht van groep 7 B! Dit is mijn derde jaar als leerkracht op de 2e Dalton, maar ik ben zelf ook leerling geweest en heb ik hier meerdere stages gelopen tijdens mijn opleiding aan de PABO. Ik vind het hartstikke leuk om les te geven aan de bovenbouw omdat ik een fantastische klas heb. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker lui op de bank te lezen of spannende film te kijken Postma, Helleen Helleen Postma is mijn naam en ik ben sinds 1999 lerares in het basisonderwijs. Mijn interesses zijn: beeldende kunst, muziek, moderne dans, lekker eten en drinken, reizen en meer... De leuke dingen in mijn werk: ik geef graag geschiedenis, natuuronderwijs en knutselen. Maar vooral ook lekker kletsen met de kinderen vind ik leuk. Rootlieb, Marja Hallo, ik ben Marja Rootlieb, en ik werk al meer dan 20 jaar op de 2e Dalton. In het begin heb ik vooral in de middenbouw gewerkt, en de laatste jaren in de onderbouw, vooral bij de kleuters. Ik vind het nog steeds leuk en hoop het nog een tijdje te blijven doen. Selie, Annemarie Ik ben Annemarie en werk op de 2e Dalton als conciërge en als invaljuf, vooral in de bovenbouw. Verder ben ik ik claviger,mag iedereen alles aan me vragen,plak ik fantastisch pleisters ed en ben ik dol op al mijn Daltonkinderen. Mijn eigen kinderen hebben hier ook op school gezeten. Ik houd van reizen,lekker eten (tapas), films, lezen, (klassieke) muziek en ballet (ik kijk ernaar).

9 Toppen, Fenny Ik ben Fenny Toppen en heb in 2007 de verkorte Pabo-opleiding afgerond. Na 20 jaar in de hulpverlening was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Sinds mijn afstuderen val ik in op diverse scholen waaronder deze school. Vanaf maart 2009 vervang ik een zieke leerkracht in groep 1/2 C. Ik ben blij met de overstap die ik gemaakt heb en vind het dagelijkse contact met een groep kinderen zeer inspirerend. Veen, Karin van der Mijn naam is Karin van der Veen. Sinds 1994 werk ik op de 2e Daltonschool. Hiervoor werkte ik op de 3e Daltonschool en in het speciaal onderwijs. Verder heb ik vanaf 1983 tot 1993 gewerkt bij Vedior Uitzendbureaus. Ik heb in allerlei groepen gestaan, van kleuters tot aan groep acht. Al heel wat jaren werk ik met heel veel plezier in een duo baan met Anna Alvares Vega. Velgersdijk, Wendeline Ik ben Wendeline Velgersdijk en één van de remedial teachers op de Tweede Dalton. Ik werk op deze school sinds Als remedial teacher werk ik met name individueel met een leerling, waarbij ik het belangrijk vind om zoveel mogelijk uit de leerling te halen. Verhulst, Riet Ik werk al vele jaren op de 2e Dalton met allerlei verschillende taken. Op vrijdag sta ik in groep 8 B. De dinsdag en donderdag zijn gereserveerd voor begeleiding van leerlingen die extra zorg buiten of binnen de klas nodig hebben i.v.m. hun begaafdheid. Ook begeleid ik de leerkrachten in de aanpak en het aanbieden van een adequaat leerstofaanbod voor deze leerlingen.

10 Vos, Conny Ik ben Conny Vos en werk sinds 1979 in het onderwijs. Na 15 jaar groepsleerkracht te zijn geweest, ben ik de opleiding Intern Begeleider gaan volgen. 15 jaar werkte ik als Intern Begeleider op een kleurrijke school. Samen met Jolanda Ferwerda heb ik vorig jaar mijn diploma Master Sen in de richting Specialist Educatieve Zorgsystemen behaald. In december 2008 ben ik gestart op de 2e Dalton en voel me prima op mijn plek. Vries, Judith de Ik werk sinds 1976 in onderwijs Amsterdam en ben sinds 1983 werkzaam bij de Dalton. Ben getrouwd, heb 2 volwassen dochters, een hond en een paard en heb nog steeds erg veel plezier in mijn werk. Ben er wel van overtuigd dat deze baan een roeping moet zijn anders houd je het niet zo lang vol. Mijn hobby is dus ook lesgeven, lezen, fietsen en achter de bar staan. Weerdenburg, Peter van Mijn naam is Peter van Weerdenburg en ik ben al tien jaar werkzaam op de 2e Dalton als onderwijsondersteunend personeelslid. In die hoedanigheid doe ik hier van alles en nog wat; werken met kinderen aan de computer voor de Interne begeleiding, conciërge-achtige taken, computerondersteuning van leerkrachten en waar nodig muzikale omlijsting bij schoolfestiviteiten. Weering, Joss De meeste van jullie weten wel wie ik ben maar voor de nieuwkomers: ik ben Joss en ik werk al een aantal jaren als klassenassistent van de groepen drie,vier en vijf...en daarbij doe ik nog wat conciërge taken. Mijn werkweek is van maandag t/m woensdag. Ik hoop het nog een aantal jaren vol te houden want doe het met veel plezier. Dat was het wel zo,n beetje dus tot in de wandel gangen zullen we maar zeggen.

11 Wiertz, Hanneke Ik ben Hanneke Wiertz en heb drie jaar geleden mijn diploma gehaald van de verkorte deeltijd IPABO. Vroeger werkte ik in de jeugdhulpverlening. Nu ben ik hier juf in verschillende groepen. Wouters, Anne-Myra

Wieiswie? 2013-2014. Naam en functie

Wieiswie? 2013-2014. Naam en functie Wieiswie? 2013-2014 Foto Naam en functie Berkley, Natalie Mijn naam is Natalie en ik geef les in groep 4 op woensdag, donderdag en vrijdag. Leerkracht zijn vind ik heel bijzonder. Ieder kind is verschillend

Nadere informatie

25 augustus. 1 september. 8 september. 10 september. 13 september. 18september. 21 en 23 september. 29 september

25 augustus. 1 september. 8 september. 10 september. 13 september. 18september. 21 en 23 september. 29 september 25 augustus vergadering activiteitencommissie 1 september informatieavond 8 september vergadering M.R. 10 september VCO sportdag groep 7 en 8 13 september startdienst in de N.H. kerk 18september extra

Nadere informatie

GOEDE OPKOMST INFORMATIEAVOND

GOEDE OPKOMST INFORMATIEAVOND GOEDE OPKOMST INFORMATIEAVOND Tiende jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2014-2015. Nummer: 02 Datum: 5-9-2014 Allereerst dank voor jullie aanwezigheid afgelopen dinsdag avond tijdens de algemene informatieavond

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 19 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Mededelingen. Op de warmste dag van het schooljaar werden alle kinderen door de ouderraad verrast met een ijsje. Bedankt voor deze frisse verrassing!

Mededelingen. Op de warmste dag van het schooljaar werden alle kinderen door de ouderraad verrast met een ijsje. Bedankt voor deze frisse verrassing! 7 juli 2015 2014-2015 nr. 6 Mededelingen Ouders bedankt! Graag willen wij u bedanken voor uw hulp bij allerlei activiteiten die dit schooljaar op school hebben plaats gevonden. De manier waarop u geholpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Uitgave 3 seizoen 2014-2015. Beste vrijwilligers! In deze nieuwsbrief zijn de volgende onderwerpen te vinden: - Lintje voor Marij van Bokhoven

Nadere informatie

WereldNieuws Jaargang 3 Nr. 2 26-9-2014

WereldNieuws Jaargang 3 Nr. 2 26-9-2014 WereldNieuws Jaargang 3 Nr. 2 26-9-2014 Beste ouders, Hierbij krijgt u het tweede WereldNieuws (maandelijks) van ons. Wekelijks ontvangt u al de WereldNieuwtjes. Het is de bedoeling om in ieder geval maandelijks

Nadere informatie

In dit Turfje 01 Vanuit het MT

In dit Turfje 01 Vanuit het MT In dit Turfje 01 Vanuit het MT 02 Vanuit de groepen 03 Even voorstellen 05 Vanuit de MR 07 Vanuit de OC 07 Vanuit de Kober 09 Prinses Christina Junior Concours 09 Kermiskorting 10 Stichting Jeugd en Rouw

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

ENSiB-NieuwsFlits. 29 Augustus 2014. Beste ENSiB-Ouders,

ENSiB-NieuwsFlits. 29 Augustus 2014. Beste ENSiB-Ouders, ENSiB-NieuwsFlits 29 Augustus 2014 Beste ENSiB-Ouders, ENSiB is er weer klaar voor We informeren u in deze NieuwsFlits graag over diverse onderwerpen, zoals de leerkrachtenverdeling, de cultuurdagen en

Nadere informatie

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en nieuwsbrief 4 oktober 2014 Agenda 6 oktober dag van de leraar! 9 oktober informatieavond met verschillende workshops 10 oktober studiedag: alle kinderen zijn vrij! 11 t/m 19 oktober herfstvakantie Kijk

Nadere informatie

1 Jaargang 6 NIEUWSBRIEF DE LINGE 6.1. September 2008

1 Jaargang 6 NIEUWSBRIEF DE LINGE 6.1. September 2008 Als gevoel de vrijheid krijgt, verandert leegte in ruimte 1 Jaargang 6 September 2008 NIEUWSBRIEF DE LINGE 6.1 Mensen Hour Inhoud 2 Voorwoord 2 Uit de vergadering MT 2 Uit de vergadering GMR 3 Beleidsplan

Nadere informatie

Smoelenboek Betaalde medewerkers

Smoelenboek Betaalde medewerkers Smoelenboek Betaalde medewerkers Ik ben Wieke Boxsem. Ik ben bij het OBV als vrijwillige thuislesgeefster begonnen, bijna 30 jaar geleden. Later ging ik als betaalde coördinator werken. Ik ben unitcoördinator

Nadere informatie

februari 2015 Jaargang 20, nummer 2

februari 2015 Jaargang 20, nummer 2 Nieuwsbrief februari 2015 Jaargang 20, nummer 2 Beste ouders, verzorgers, vrienden en vriendinnen van De Globe, beste leerkrachten, beste Ib-ers, conciërges, administratieve krachten en vrijwilligers,

Nadere informatie

Teamsamenstelling Roparun 2008

Teamsamenstelling Roparun 2008 Teamsamenstelling Roparun 2008 Team 110 - DriemTiemStrien Datum 18-07-2008. teamsamenstelling2008.doc Status Definitief Bestand Teamsamenstelling Grofweg is een willekeurig team welke meedoet aan de Roparun

Nadere informatie

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach.

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Karin de Galan Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Ze heeft zich gespecialiseerd in het trainen van trainers en richtte in 2007 de galan school voor training op. Eerder werkte ze als

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB de Morgenster

Nieuwsbrief PCB de Morgenster Nieuwsbrief PCB de Morgenster De school waar ieder kind mag stralen! Kruizemunthof 10, 7641 EX, Wierden ~ Telefoon: 0546-573739 Mail: info@demorgensterwierden.nl ~ Website: www.demorgensterwierden.nl Beste

Nadere informatie

Brugklasgids. Karel de Grote College school voor voortgezet vrijeschoolonderwijs vmbo-t - havo - vwo

Brugklasgids. Karel de Grote College school voor voortgezet vrijeschoolonderwijs vmbo-t - havo - vwo Brugklasgids Karel de Grote College school voor voortgezet vrijeschoolonderwijs vmbo-t - havo - vwo Welkom! Hoi! Leuk dat je wat meer wilt weten over het KGC. Deze gids is er speciaal voor jou. Als je

Nadere informatie

Schooljaar 2013 2014 maart 2014

Schooljaar 2013 2014 maart 2014 Schooljaar 2013 2014 maart 2014 Mededelingen van de directie Maandag 10 maart Dinsdag 11 maart Woensdag 12 maart Donderdag 13 maart Vrijdag 14 maart Geen informatieavond, wordt doorgeschoven naar april

Nadere informatie

KidzFlitz 28 november 2011

KidzFlitz 28 november 2011 KidzFlitz 28 november 2011 Beste ouders, Jaarthema Liefde Het jaarthema van dit schooljaar is liefde. De geweldige liefde van God is te zien in Zijn Zoon Jezus. We zijn blij dat we juist ook op onze school

Nadere informatie

Jij en het Coornhert: een succesformule!

Jij en het Coornhert: een succesformule! Jij en het Coornhert: een succesformule! Informatie over 1 atheneum en 1 gymnasium 2015-2016 Inhoudsopgave Beste achtste-groeper,... 3 Sterk vwo... 5 Verbreding voor alle vwo ers... 7 Effectieve regie...

Nadere informatie

PA-NIEUWS jaargang 2011-2012 nummer 2-18 november 2011

PA-NIEUWS jaargang 2011-2012 nummer 2-18 november 2011 Van de rector De eerste periode zit erop. Er is hard gewerkt door leerlingen en docenten en ik hoop van harte dat deze PAnieuws vergezeld gaat met een mooi eerste rapport van uw kind. Als u volgende week

Nadere informatie

Credo. Special. Volkskrant-columnist Aleid Truijens: Bied kinderen brede kennis en vaardigheden

Credo. Special. Volkskrant-columnist Aleid Truijens: Bied kinderen brede kennis en vaardigheden PERSONEELSBLAD VAN STICHTING DE LA SALLE APRIL 2015 NUMMER 25 Special Credo 25 Volkskrant-columnist Aleid Truijens: Bied kinderen brede kennis en vaardigheden 5 collega s kijken in de glazen bol Waar sta

Nadere informatie

Docenten weten waar ze het over hebben

Docenten weten waar ze het over hebben Next level leraar Kijk jij graag verder dan de muren van het klaslokaal? Bij de Marnix Academie leer je niet alleen les te geven in een groot aantal vakken, je leert ook te kijken naar de ontwikkeling

Nadere informatie

Seizoensluiting. J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2

Seizoensluiting. J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2 Seizoensluiting J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2 Nieuws uit de groepen Groep 1-2A De afgelopen periode hebben we gewerkt over het thema eten. We hebben geleerd wat gezond en ongezond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie

Een nieuwe school: een nieuw avontuur!

Een nieuwe school: een nieuw avontuur! Editie Zwolle januari 2013 Betekenisvol voortgezet onderwijs Een nieuwe school: een nieuw avontuur! Carolus Clusius College icm Orfeo Zwolle 2 Meander College Zwolle 4 Thomas a Kempis College Zwolle 5

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 2 22-8-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 2 22-8-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 2 22-8-2013 Algemeen De eerste week zit er al weer bijna op. In een schone en opgeruimde school zijn we gestart aan

Nadere informatie