Opleidingen zonder baangarantie 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opleidingen zonder baangarantie 2014"

Transcriptie

1 Opleidingen zonder baangarantie 2014 De sollicitatieclub van het solliciteren en re-integreren

2 De BanenSolliciteit biedt onderstaande opleidingen (zonder baangarantie en werkervaringsplaatsen) en werkplekken aan om zo vraag en aanbod op elkaar af te stemmen: Opleidingen zonder baangaranties 2014: - Richting een functie van (taxi )chauffeur of chauffeur personenvervoer met opleiding: De functie: Geen gegarandeerde baangaranties, maar hun netwerk in deze branche bevindt zich door heel Nederland waar het gehele jaar door diverse vacaturemogelijkheden worden aangeboden. Duur van de opleiding: de opleiding verschilt per individu en kan door heel Nederland worden gevolgd. Kosten taxi-opleiding volledig: Voordat er examens worden gepland is het verstandig om naar de capaciteiten van kandidaat te kijken om vast te stellen of het traject haalbaar is en hoeveel lessen de kandidaat nodig heeft als de opleiding echt start. Dit doen wij door middel van een intake (een twee uur durende rijles). Naar aanleiding van de intake kan een advies worden gegeven voor een vervolgtraject. De kosten voor een intake bedragen normaal gesproken 95,20, incl. BTW (is niet verplicht). Taxi opleiding 2012 Volledig 1 x theorieboek 1 x oefenlicentie internet 7 uur (kosteloos te verlengen) 1 x theorie examen 4 x praktijklessen (max. 2 lessen per dag) 1 x praktijkexamen Kosten 699,00. Incl. BTW Exclusief huren Voertuig: 100,00 KIWA-pakket 131,58 Verklaring omtrent Gedrag 30,05 Medische Keuring 95,00 Duur van de opleiding: de opleiding verschilt per individu en kan door heel Nederland worden gevolgd.

3 - Richting een funtie van buschauffeur: De rijopleiding tot buschauffeur wordt altijd gestart met een rijvaardigheidstest. Vanuit de rijvaardigheidstest wordt een voorstel opgemaakt voor de kandidaat, zodat hij/zij en wij meteen weten hoe wij het pad naar het praktijkexamen gaan afleggen. De prijzen liggen wel vast, maar de pakketten om iemand succesvol naar het praktijkexamen te helpen wordt per persoon samengesteld. Wat Houdt dit in: Rijvaardigheidstest; Zo zal je tijdens deze 90 minuten tot 120 minuten durende test kennis maken met het voertuig. Er zal gekeken worden naar de omgang van het voertuig, het verkeersinzicht, theoretisch inzicht, etc. Hieruit zal de instructeur beoordelen wat de vaardigheden zijn en met welk lespakket u kan volstaan. Een maatwerkofferte met prijsopgave zal volgen. Duur van de opleiding: ca. 3 maanden, afhankelijk van de kandidaat. Theorie; het opleidingstraject van de theorie is onder verdeeld in 3 vakken. Zowel de cursussen als examens vinden plaats op diverse locaties bij diverse aanbieders. Praktijk; om te kunnen starten met uw praktijkopleiding heeft u een geldig B rijbewijs nodig. Tijdens deze praktijklessen bereiden onze vakbekwame instructeurs u voor op het praktijkexamen. Een medische keuring is vereist. Wij helpen je hierbij. Inhoud opleiding: vakbekwaamheid 1-verkeer vakbekwaamheid 2-administratie examen vakbekwaamheid 1-verkeer examen vakbekwaamheid 2-administratie leer/oefenmateriaal geneeskundige verklaring 30 praktijklessen praktijkexamen Totale kosten 2.894,30 - Richting een functie van beveiliger (met jobgarantie): Voorafgaand aan de toelating vindt een intake plaats met een rapportage. Opleidingskosten diploma beveiliger - Opleiding 1.290,-- - Boekengeld 140,-- - Inschrijfgeld 160,-- - ICT toepassing 300,-- - Praktijksimulatie 500,--

4 Indien men geen ICT-lessen (Men bezit al goede kennis van Word, Excel en Internet) volgt brengen wij 300,-- in mindering op het totaalbedrag. Volgens de nieuwe regelgeving is men wel verplicht een examen af te leggen. Subtotaal 2.390,-- Examenkosten - Examengeld ICT 100,-- (te betalen aan Best Alert) - Examengeld Beveiliging theorie 87,50 (te betalen aan SVPB) - Examengeld Beveiliging praktijk 186,-- (te betalen aan SVPB) Subtotaal 2763,50 Extra korting voor uwv/gemeente/ bemiddelende instantie 200,-- Totaal 2544,50 BHV training + examen 220,-- (optioneel, te betalen aan Best Alert College) Indien wenselijk kan de cursist dus ook deelnemen aan een BHV-training. Men kan dit certificaat ook later en/of elders behalen. Let wel, dat u deze kosten bij geen deelname kunt laten vervallen. Betaling Bij betaling ineens binnen 8 dagen mag u 10% korting in rekening brengen op de opleidingskosten exclusief examengeld. Locatie De opleiding vindt plaats bij opleidingsinstituut te Best. Opleidingsduur theorie - 16 dagen voor de zaterdagopleiding. Deze bestaat uit 4 zaterdagen theorie, 4 zaterdagen praktijk en 4 zaterdagen ICT-lessen en 4 lessen Nederlands, Engels en rekenen. Stage Tevens dient de cursist stage te lopen. Deze stageperiode kan zeer kort zijn en vindt plaats in de eigen woonomgeving. Het praktijkexamen vindt plaats op het examencentrum. De stage kan zowel fulltime als parttime worden gelopen en wordt afgesloten met een examen van het SVPB. Cursisten worden geholpen bij het vinden van een stageplaats in hun woonomgeving na het behalen van een theoriecertificaat. Zij moeten zich wel zelf aanmelden bij het stagebureau en hun sollicitatiecertificaat hebben behaald. Studie Garantie De cursist start met een opleiding en gaandeweg bemerkt men dat deze toch niet bij hem/haar past. In dat geval kan men kosteloos overstappen naar een van de vele andere opleidingen.

5 Job Coach Garantie Heeft men het behaalde diploma na voldoende sollicitatie-inspanning geen baan kunnen bemachtigen, dan mag men voor dat bedrag van de betaalde lesgelden gratis een van de vele andere opleidingen volgen. Cursisten worden bemiddeld naar een baan na het behalen van hun volledige diploma. Zij moeten zich wel opgeven voor bemiddeling. Diploma Garantie Als een cursist zakt voor een of meerdere modules of voor een gehele opleiding dan mag hij/zij de opleiding gratis opnieuw volgen. Enkel het examengeld voor een of meerdere modules moet opnieuw worden voldaan. Opleidingduur praktijk Beveiliger Ca. 12 maanden stage bij een erkend Ecabo leerbedrijf, waarbij een stagewerkboek moet worden doorgewerkt. Bemiddeling Best Job bemiddeld de cursisten kosteloos, indien wenselijk, naar een leuke interessante baan en/of stageplaats in de beveiliging. Het betreft dus geen baangarantie maar een bemiddeling. Van de cursist wordt een goede inzet verwacht en wordt verwacht dat men in het bezit is van een theoriecertificaat als men stage gaat lopen en in het bezit is van een theoriecertificaat, een praktijkcertificaat en een diploma om te kunnen gaan werken in deze branche. Sollicitatietraining Elke cursist wordt in de gelegenheid gesteld een gratis sollicitatietraining te volgen. Aandachtspunten hier zijn het schrijven van een brief, het schrijven van een Curriculum Vitae, en persoonlijke presentatie. Cursus start maandelijks. - Richting een functie van receptioniste/telefoniste: De opleiding receptioniste/telefoniste is minstens zo afwisselend als het werk zelf. Naast alle benodigde theoretische kennis leer je ook belangrijke praktische vaardigheden. Omdat uit de praktijk blijkt dat de computer voor een receptioniste / telefoniste een zeer belangrijk hulpmiddel is, wordt tijdens de opleiding je geleerd in korte tijd hoe je hier op de meest praktische wijze gebruik van maakt. Om dit te bevorderen wordt tijdens de computerlessen aan iedere cursist een laptop ter beschikking gesteld. Door de aanpak van de opleiding ben je in korte tijd direct inzetbaar als receptioniste/telefoniste. Bovendien is deze cursus een mooie basis voor één onze vervolgopleidingen. De opleiding Receptioniste / Telefoniste kan in ruim 50 locaties in heel Nederland worden gevolgd, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. In de ochtend zijn de lestijden van uur tot uur en in de avond zijn de lestijden van uur tot uur.

6 De totale kosten voor de opleiding receptioniste /telefoniste bedragen 990,- bij betaling ineens (of 6 maandelijkse termijnen van 175,-). In deze prijzen is alles begrepen, ook het lesmateriaal en alle examens. - Richting een functie van administratief medewerker: De opleiding administratief medewerker is minstens zo afwisselend als het werk zelf. Tijdens de opleiding Administratief Medewerker leer je de benodigde theoretische kennis maar ook belangrijke vaardigheden zoals het in korte tijd op een hele praktische wijze gebruik maken van de computer. Om dit te bevorderen zal tijdens de computerlessen aan iedere cursist een laptop ter beschikking worden gesteld. Tijdens de opleiding leert de cursist precies datgene dat werkgevers van jou verlangen waardoor je direct inzetbaar bent. Ook kun je na deze opleiding administratief medewerker kiezen voor onze vervolgopleidingen. De opleiding administratief medewerker kan in ruim 50 locaties in heel Nederland worden gevolgd, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. In de ochtend zijn de lestijden van uur tot uur en in de avond zijn de lestijden van uur tot uur. De kosten voor de opleiding Administratief Medewerker bedragen bij betaling ineens. Bij deze prijzen is alles inbegrepen, ook het lesmateriaal en alle examens. De kosten van de opleiding kunnen ook in termijnen betaald worden. De kosten voor de opleiding Administratief Medewerker worden in 9 maandelijkse termijnen van 175,- geïnd. - Richting een functie van financieel administratief medewerker: De opleiding financieel administratief medewerker bestaat uit twee onderdelen, de opleiding administratief medewerker en vervolgens de vervolgopleiding financieel administratief medewerker. Dit betekent dat je na de opleiding financieel administratief medewerker beschikt over twee waardevolle diploma s: een diploma administratief medewerker en een diploma financieel administratief medewerker. Uit de praktijk blijkt dat je hiermee een brede basis hebt opgebouwd binnen dit vakgebied en dat is erg belangrijk voor jouw kansen op de arbeidsmarkt. Het eerste deel van de opleiding financieel administratief medewerker, dat wil zeggen de opleiding administratief medewerker, kan in ruim 50 locaties in heel Nederland worden gevolgd, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. De start van de vervolgopleiding financieel administratief medewerker sluit aan op de opleiding administratief medewerker. De lessen van de vervolgopleiding financieel administratief medewerker zullen, voor zover mogelijk, in dezelfde leslocatie worden gegeven als die van de opleiding administratief medewerker. In de ochtend zijn de lestijden van uur tot uur en in de avond zijn de lestijden van uur tot uur.

7 De kosten voor het eerste deel (de opleiding administratief medewerker) bedragen 1.495,- bij betaling ineens. De kosten voor het tweede deel (de vervolgopleiding financieel administratief medewerker) bedragen 495,- bij betaling ineens. Bij deze prijzen is alles inbegrepen, ook het lesmateriaal en alle examens. De kosten van de opleiding kunnen ook in termijnen betaald worden. De kosten voor het eerste deel (de opleiding administratief medewerker) worden in 9 maandelijkse termijnen van 175,- geïnd. De kosten voor het tweede deel (de vervolgopleiding financieel administratief medewerker) worden in 3 maandelijkse termijnen van 175,- geïnd. - Richting een functie van secretaresse: De opleiding secretaresse bestaat uit twee onderdelen, de cursus administratief medewerker en vervolgens de vervolgcursus secretaresse. Dit betekent dat je na de opleiding secretaresse beschikt over twee waardevolle diploma s: een diploma administratief medewerker en een diploma secretaresse. Uit de praktijk blijkt dat je hiermee een brede basis hebt opgebouwd binnen dit vakgebied en dat is erg belangrijk voor jouw kansen op de arbeidsmarkt! Als secretaresse speel je een belangrijke rol op kantoor. Je maakt afspraken, ontvangt bezoekers, regelt uitnodigingen voor vergaderingen en besprekingen, je verzorgt de post en houdt dossiers bij. Een veelzijdig beroep waarbij het belangrijk is dat je goed kunt organiseren. Daarnaast is het ook nog een veel gevraagde functie met vacatures voor zowel parttime als fulltime banen. Als dit jou aanspreekt dan is de opleiding Secretaresse de juiste weg naar leuk werk. Het eerste deel van de opleiding secretaresse, dat wil zeggen de opleiding administratief medewerker, kan in ruim 50 locaties in heel Nederland worden gevolgd, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. De startdata en dagdelen in de locaties in jouw omgeving vind je in het overzicht dat is bijgevoegd. De start van de vervolgopleiding secretaresse sluit aan op de cursus administratief medewerker. De lessen van de vervolgopleiding secretaresse zullen, voor zover mogelijk, in dezelfde leslocatie worden gegeven als die van de opleiding administratief medewerker. In de ochtend zijn de lestijden van uur tot uur en in de avond zijn de lestijden van uur tot uur. De kosten voor het eerste deel (de opleiding administratief medewerker) bedragen 1.495,- bij betaling ineens. De kosten voor het tweede deel (de vervolgcursus secretaresse) bedragen 760,- bij betaling ineens. Bij deze prijzen is alles inbegrepen, ook het lesmateriaal en alle examens. De kosten van de opleiding kunnen ook in termijnen betaald worden. De kosten voor het eerste deel (de opleiding administratief medewerker) worden in 9 maandelijkse termijnen van 175,- geïnd. De kosten voor het tweede deel (de vervolgopleiding secretaresse) worden in 4 maandelijkse termijnen van 195,- geïnd.

8 - Richting een functie van commercieel administratief medewerker: De opleiding commercieel administratief medewerker bestaat uit twee onderdelen, de opleiding administratief medewerker en vervolgens de vervolgopleiding commercieel administratief medewerker. Dit betekent dat je na de opleiding commercieel administratief medewerker beschikt over twee waardevolle diploma s: een diploma administratief medewerker en een diploma commercieel administratief medewerker. Uit de praktijk blijkt dat je hiermee een brede basis hebt opgebouwd binnen dit vakgebied en dat is erg belangrijk voor jouw kansen op de arbeidsmarkt! De commercieel administratief medewerker is met name bezig met het commerciële gedeelte van de administratieve werkzaamheden. Daarbij moet je denken aan het bijhouden van de voorraad en het beheren van de klantenadministratie, de verwerking van offertes, het opstellen van verkooprapportages, het ondersteunen van marketing- en verkoopacties. Maar daarnaast ben je vaak het eerste aanspreekpunt van klanten waarbij je de klantvraag in kaart brengt, verkoopgesprekken voert en je de nodige service verleent. Geen dag hetzelfde werk dus. Bovendien is er veel vraag naar administratieve medewerkers met commerciële vaardigheden, zowel parttime als fulltime. Als dit jou aanspreekt en je vindt het een uitdaging om zowel met mensen binnen als buiten de organisatie te werken, dan maak je met de opleiding commercieel administratief medewerker de juiste keuze! Het eerste deel van de opleiding commercieel administratief medewerker, dat wil zeggen de opleiding administratief medewerker, kan in ruim 50 locaties in heel Nederland worden gevolgd, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. De start van de vervolgopleiding commercieel administratief medewerker sluit aan op de opleiding administratief medewerker. De lessen van de vervolgopleiding commercieel administratief medewerker zullen, voor zover mogelijk, in dezelfde leslocatie worden gegeven als die van de opleiding administratief medewerker. In de ochtend zijn de lestijden van uur tot uur en in de avond zijn de lestijden van uur tot uur. De kosten voor het eerste deel (de opleiding administratief medewerker) bedragen 1.495,- bij betaling ineens. De kosten voor het tweede deel (de vervolgopleiding commercieel administratief medewerker) bedragen 495,- bij betaling ineens. Bij deze prijzen is alles inbegrepen, ook het lesmateriaal en alle examens. De kosten van de opleiding kunnen ook in termijnen betaald worden. De kosten voor het eerste deel (de opleiding administratief medewerker) worden in 9 maandelijkse termijnen van 175,- geïnd. De kosten voor het tweede deel (de vervolgopleiding commercieel administratief medewerker) worden in 3 maandelijkse termijnen van 175,- geïnd. - Richting Basiskennis Boekhouden (BKB): De opleiding Basiskennis Boekhouden is een zeer interessante opleiding voor iedereen die graag op een boekhouding wil werken of met een boekhouding te maken heeft. Basiskennis Boekhouden is een veel gevraagde opleiding door werkgevers omdat iedere organisatie natuurlijk een administratie heeft. Vaak hebben overige medewerkers, die niet zelf de

9 boekhouding doen, ook met een boekhouding te maken. Voor hen kan deze opleiding BKB ook uitermate geschikt zijn. Vervolgopleiding is mogelijk met Praktijkdiploma Boekhouden waarbij je jezelf verder verdiept in de administratie. De benodigde vooropleiding voor Praktijkdiploma Boekhouden is Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Calculatie. De opleiding Basiskennis Boekhouden kan in ruim 50 locaties in heel Nederland worden gevolgd, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. In de ochtend zijn de lestijden van uur tot uur en in de avond zijn de lestijden van uur tot uur. De kosten voor deze opleiding BKB bedragen 350,-. Voor de materialen die voor deze cursus nodig zijn betaalt u 125,-. De examens zelf worden verzorgd door de associatie voor praktijkexamens. Je kan je inschrijven via de website van de associatie. - Richting Basiskennis Calculatie (BKC): Je wilt een financiële opleiding gaan volgen. Wat je dan zeker nodig hebt, zijn rekenkundige vaardigheden. Hiervoor hebben we de opleiding Basiskennis Calculatie. Samen met de opleiding Basiskennis Boekhouden heb je nu een prima basis voor een financiële functie. Voor deze opleiding wordt het examen afgenomen door de Associatie voor praktijkexamens. Basiskennis Calculatie en Basiskennis Boekhouden zijn voldoende vooropleiding voor de opleiding Praktijkdiploma boekhouden. De opleiding Basiskennis Calculatie kan in ruim 50 locaties in heel Nederland worden gevolgd, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. In de ochtend zijn de lestijden van uur tot uur en in de avond zijn de lestijden van uur tot uur. De kosten voor deze opleiding bedragen 295,-. Voor de materialen die voor deze cursus nodig zijn betaalt u 75,-. De examens zelf worden verzorgd door de associatie voor praktijkexamens. Je kan je inschrijven via de website van de Associatie. Richting Praktijkdiploma Boekhouden (PDB): Met de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) verkrijg je een goed inzicht in de financieel administratieve en bedrijfseconomische processen in een organisatie. Na het behalen van het diploma PDB ben je in staat om zelfstandig de boekhouding te voeren van een kleine of middelgrote onderneming. Maar ook in grote organisaties is veel vraag naar medewerkers met het diploma PDB. Dat is ook niet zo verwonderlijk want het Praktijkdiploma Boekhouden is op financieel administratief en bedrijfseconomisch gebied het meest bekende diploma. De opleiding Praktijkdiploma Boekhouden kan in ruim 50 locaties in heel Nederland worden gevolgd, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. In de ochtend zijn de lestijden van uur tot uur en in de avond zijn de lestijden van uur tot uur.

10 De kosten voor de opleiding van de onderdelen Financiële administratie & Kostprijscalculatie (FA & KC) en Periodeafsluiting & Bedrijfseconomie (PA & BE) bedragen in totaal 935,- en de bijbehorende kosten van het lesmateriaal 220,-. De examens worden afgenomen de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Je kan je inschrijven via de website van de Associatie. - Richting een functie van contactcenter (callcenter) medewerker: Tijdens de opleiding leer je diverse commerciële gesprekstechnieken. Je leert ook hoe je om moet gaan met klachten en hoe je zorgt voor een goede klantenservice. Verder leer je hoe je een product presenteert, hoe je met verkoopargumenten om kunt gaan en hoe je kunt onderhandelen. En uiteraard wordt aandacht besteed aan de typische aspecten van het callcenter werk zoals regelgeving en het gebruik van de computer. Er is veel vraag naar contactcenter medewerkers en de ervaring als contactcenter medewerker vormt een uitstekende basis voor een commerciële carrière. Het eerste deel van de opleiding contactcenter medewerker, dat wil zeggen de opleiding administratief medewerker, kan in ruim 50 locaties in heel Nederland worden gevolgd, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. De start van de vervolgopleiding contactcenter medewerker sluit aan op de opleiding administratief medewerker. De lessen van de vervolgopleiding contactcenter medewerker zullen, voor zover mogelijk, in dezelfde leslocatie worden gegeven als die van de opleiding administratief medewerker. In de ochtend zijn de lestijden van tot uur en in de avond zijn de lestijden van tot uur. De kosten voor het eerste deel (de opleiding administratief medewerker) bedragen 1.495,- bij betaling ineens. De kosten voor het tweede deel (de vervolgopleiding contactcenter medewerker) bedragen 495,- bij betaling ineens. Bij deze prijzen is alles inbegrepen, ook het lesmateriaal en alle examens. - Opleiding beroepsverkeersregelaar: Deze opleiding bevat een praktijk- en theoriegedeelte.(opleider zit in Noord Nederland) Duur: theorie 1 dag praktijk 2 dagen De opleiding start bij minimaal 8 en maximaal 24 deelnemers. Ook is deze opleiding te volgen via een andere opleider welke wij aan kunnen bevelen. (opleider zit in Zuid Nederland)

11 Kosten opleiding (voor 2014 onder voorbehoud): 750,-- excl. BTW incl. examen kosten en bijkomende kosten. Duur 1,5 dag theorie en 1,5 dag praktijk. Start opleiding bij 12 deelnemers. - Opleiding BOA: Deze 10-daagse opleiding is geschikt voor deelnemers met werk-/opleidingsniveau 2-3. Dit geldt ook voor herhalers. Toelatingscriteria: De Nederlandse taal kunnen lezen en schrijven. Inhoud: - Recht- en Wetskennis volgens de BOA Opleiding Art. 142 Besluit BOA - Het kunnen opmaken van een volledig proces-verbaal. Duur: 10 dagen. Kosten opleiding (voor 2014 onder voorbehoud) 1.250,00 vrijgesteld van BTW

Opleidingen met perspectief Les krijgen in je eigen regio. Ideaal!

Opleidingen met perspectief Les krijgen in je eigen regio. Ideaal! Opleidingen met perspectief Les krijgen in je eigen regio. Ideaal! BROCHURE 2012-2013 Voorwoord Voor u ligt onze cursusgids met ons aanbod voor (dag- en/of avondcursussen en opleidingen. Wij zijn een door

Nadere informatie

CURSUSINFORMATIE 2013-2014

CURSUSINFORMATIE 2013-2014 CURSUSINFORMATIE 2013-2014 LSSO OPLEIDINGEN LSSO OPLEIDINGEN Opleidingen voor kantoorfuncties INHOUD Welkom bij LSSO Opleidingen... 3 Telefonist(e) / Receptionist(e)... 5 Administratief Medewerker...

Nadere informatie

Opleidingen met perspectief Les krijgen in je eigen regio. Ideaal!

Opleidingen met perspectief Les krijgen in je eigen regio. Ideaal! Opleidingen met perspectief Les krijgen in je eigen regio. Ideaal! BROCHURE 2014 Voorwoord Voor u ligt onze cursusgids met ons aanbod voor (dag- en/of avondcursussen en opleidingen. Wij zijn met name gespecialiseerd

Nadere informatie

T: +31 (0)88 822 66 88 E: opleiding@lsso.nl www.lsso-opleidingen.nl LSSO OPLEIDINGEN

T: +31 (0)88 822 66 88 E: opleiding@lsso.nl www.lsso-opleidingen.nl LSSO OPLEIDINGEN LSSO OPLEIDINGEN INFORMATIE OPLEIDING FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER 2013-2014 OveraI in Nederland, dus ook bij jou in de buurt! LSSO OPLEIDINGEN T: +31 (0)88 822 66 88 E: opleiding@lsso.nl www.lsso-opleidingen.nl

Nadere informatie

Opleidingen Boekhouden

Opleidingen Boekhouden Opleidingen Boekhouden Bij Avondopleidingen SKO kunt u kiezen uit 3 verschillende niveau's opleidingen boekhouden: Opleiding Basiskennis Boekhouden BKB vergelijkbaar met MBO-3 niveau (= Elementair Boekhouden

Nadere informatie

CURSUSINFORMATIE 2014 -&1015

CURSUSINFORMATIE 2014 -&1015 CURSUSINFORMATIE INFORMATIE 2014 -&1015 OPLEIDINGEN CURSUSSEN LSSO OPLEIDINGEN LSSO OPLEIDINGEN Opleidingen voor kantoorfuncties INHOUD Hartelijk welkom bij LSSO Opleidingen 1 Hoe werkt de digitale leeromgeving

Nadere informatie

Arnhemseweg 6 3817 CH Amersfoort www.studiecentrum-amersfoort.nl

Arnhemseweg 6 3817 CH Amersfoort www.studiecentrum-amersfoort.nl Studiegids INTRO Voor iedereen de juiste cursus voor de juiste prijs Iedereen Iedereen heeft een verschillende reden om te starten met een cursus of opleiding. Of het nu verwacht wordt van je werkgever,

Nadere informatie

T: +31 (0)88 822 66 88 E: opleiding@lsso.nl www.lsso-opleidingen.nl LSSO OPLEIDINGEN INFORMATIE OPLEIDING TELEFONIST(E)/RECEPTIONIST(E) 2013-2014

T: +31 (0)88 822 66 88 E: opleiding@lsso.nl www.lsso-opleidingen.nl LSSO OPLEIDINGEN INFORMATIE OPLEIDING TELEFONIST(E)/RECEPTIONIST(E) 2013-2014 LSSO OPLEIDINGEN INFORMATIE OPLEIDING TELEFONIST(E)/RECEPTIONIST(E) 2013-2014 OveraI in Nederland, dus ook bij jou in de buurt! LSSO OPLEIDINGEN T: +31 (0)88 822 66 88 E: opleiding@lsso.nl www.lsso-opleidingen.nl

Nadere informatie

T: +31 (0)88 822 66 88 E: opleiding@lsso.nl www.lsso-opleidingen.nl LSSO OPLEIDINGEN. INFORMATIE OPLEIDING BKB, BKC en PDB 2013-2014 LSSO OPLEIDINGEN

T: +31 (0)88 822 66 88 E: opleiding@lsso.nl www.lsso-opleidingen.nl LSSO OPLEIDINGEN. INFORMATIE OPLEIDING BKB, BKC en PDB 2013-2014 LSSO OPLEIDINGEN LSSO OPLEIDINGEN INFORMATIE OPLEIDING BKB, BKC en PDB 2013-2014 OveraI in Nederland, dus ook bij jou in de buurt! LSSO OPLEIDINGEN T: +31 (0)88 822 66 88 E: opleiding@lsso.nl www.lsso-opleidingen.nl LSSO

Nadere informatie

Cursusgids 2013-2014. Summa Zakelijke dienstverlening Summa ICT Afdeling Onderwijs & Bedrijf

Cursusgids 2013-2014. Summa Zakelijke dienstverlening Summa ICT Afdeling Onderwijs & Bedrijf Cursusgids 2013-2014 Summa Zakelijke dienstverlening Summa ICT Afdeling Onderwijs & Bedrijf Cursusgids 2013-2014 Summa Zakelijke dienstverlening Summa ICT Afdeling Onderwijs & Bedrijf Prijzen en data onder

Nadere informatie

T: +31 (0)88 822 66 88 E: opleiding@lsso.nl www.lsso-opleidingen.nl LSSO OPLEIDINGEN

T: +31 (0)88 822 66 88 E: opleiding@lsso.nl www.lsso-opleidingen.nl LSSO OPLEIDINGEN LSSO OPLEIDINGEN INFORMATIE OPLEIDING COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER 2013-2014 OveraI in Nederland, dus ook bij jou in de buurt! LSSO OPLEIDINGEN T: +31 (0)88 822 66 88 E: opleiding@lsso.nl www.lsso-opleidingen.nl

Nadere informatie

T: +31 (0)88 822 66 88 E: opleiding@lsso.nl www.lsso-opleidingen.nl LSSO OPLEIDINGEN INFORMATIE OPLEIDING MANAGEMENT ASSISTENT 2013-2014

T: +31 (0)88 822 66 88 E: opleiding@lsso.nl www.lsso-opleidingen.nl LSSO OPLEIDINGEN INFORMATIE OPLEIDING MANAGEMENT ASSISTENT 2013-2014 LSSO OPLEIDINGEN INFORMATIE OPLEIDING MANAGEMENT ASSISTENT 2013-2014 OveraI in Nederland, dus ook bij jou in de buurt! LSSO OPLEIDINGEN T: +31 (0)88 822 66 88 E: opleiding@lsso.nl www.lsso-opleidingen.nl

Nadere informatie

administratieve opleidingen en trainingen

administratieve opleidingen en trainingen administratieve opleidingen en trainingen tis Graefles? pro onen730 bijw -2447 30f mail Financiële administratie (BKB, BKC, PDB, MBA, BIV, FMR) Loonadministratie (BKL, PDL, Payroll, Consultancy) Medewerker

Nadere informatie

Betrouwbaar en Eigentijds. Administratieve Opleidingen en Trainingen www.ipd-opleidingen.nl. Speel op Zeker! Financieel administratief

Betrouwbaar en Eigentijds. Administratieve Opleidingen en Trainingen www.ipd-opleidingen.nl. Speel op Zeker! Financieel administratief Financiële administratie Loon administratie Debiteuren en Incasso Administratieve Opleidingen en Trainingen www.ipd-opleidingen.nl Financieel administratief BKB BKC PDB MBA... Loon administratie BKL PDL

Nadere informatie

MAKELAARDIJ & VASTGOED FINANCIELE DIENSTVERLENING INTERACTIEVE EXAMENTRAINING. Studiegids 2008 2009 OPLEIDINGEN EN TRAININGEN MET PIT!

MAKELAARDIJ & VASTGOED FINANCIELE DIENSTVERLENING INTERACTIEVE EXAMENTRAINING. Studiegids 2008 2009 OPLEIDINGEN EN TRAININGEN MET PIT! MAKELAARDIJ & VASTGOED FINANCIELE DIENSTVERLENING INTERACTIEVE EXAMENTRAINING Studiegids 2008 2009 OPLEIDINGEN EN TRAININGEN MET PIT! Hartelijk welkom bij Morel U wilt succesvol worden en blijven in de

Nadere informatie

2014/2015 OPLEIDINGENGIDS ROC KOP VAN NOORD-HOLLAND

2014/2015 OPLEIDINGENGIDS ROC KOP VAN NOORD-HOLLAND 2014/2015 OPLEIDINGENGIDS ROC KOP VAN NOORD-HOLLAND MBO-Opleidingen Defensie (Veiligheid en Vakmanschap)...6 Detailhandel...10 Economisch-administratief...14 Horeca...22 ICT...26 Kappen...30 Nautisch College...34

Nadere informatie

Opleidingsbrochure voor professionals en particulieren

Opleidingsbrochure voor professionals en particulieren Learncare Academy school for microeconomics Learncare Academy Opleidingsbrochure voor professionals en particulieren 2014/2015 Inhoudsopgave Versie 02/201 Algemene informatie..........................................................

Nadere informatie

LOOPBAANBEGELEIDING 7 MAATSCHAPPELIJK WERK 9 ZIEKTEVERZUIM 11 OUTPLACEMENT 13 RE-INTEGRATIE 15 RE-INTEGRATIE 1E SPOOR 17 RE-INTEGRATIE 2E SPOOR 19

LOOPBAANBEGELEIDING 7 MAATSCHAPPELIJK WERK 9 ZIEKTEVERZUIM 11 OUTPLACEMENT 13 RE-INTEGRATIE 15 RE-INTEGRATIE 1E SPOOR 17 RE-INTEGRATIE 2E SPOOR 19 2 Mensen terugbrengen naar de arbeidsmarkt of ze begeleiden naar een ander beroep. Dat is de missie van WerkCompleet. We beschikken over alle competenties en kwaliteiten die voor dit inspirerende werk

Nadere informatie

DE MBO-COLLEGES VAN ROC TER AA

DE MBO-COLLEGES VAN ROC TER AA 2 ONZE MBO-COLLEGES DE MBO-COLLEGES VAN ROC TER AA Je kunt bij ROC Ter AA een beroepsopleiding volgen bij zeven mbo-colleges. De opleidingen van een mbo-college horen allemaal bij een bepaald vakgebied.

Nadere informatie

2015-2016 2012-2013. e bent toch vaak een soort redder in nood. En het geeft echt een kick als alles werkt ICT

2015-2016 2012-2013. e bent toch vaak een soort redder in nood. En het geeft echt een kick als alles werkt ICT 2015-2016 2012-2013 e bent toch vaak een soort redder in nood. En het geeft echt een kick als alles werkt ICT 2 Welkom Welzijn Open huis 2015* Zaandam & Purmerend Woensdag 21 januari, 18.00-21.00 uur Woensdag

Nadere informatie

Managementassistent/ Directiesecretaresse

Managementassistent/ Directiesecretaresse Secretariële Beroepen niveau 4 Managementassistent/ Directiesecretaresse LEERWEG DUUR PLAATS BOL/BBL* 3 jaar Harderwijk en Zwolle** * In Harderwijk alleen BOL ** Harderwijk: Westeinde 33 / Zwolle: Dokterspad

Nadere informatie

Cursussen. Financieel/Administratief (Associatie) Computervaardigheden. Techniek. 2014-2015 www.rocrivor.nl

Cursussen. Financieel/Administratief (Associatie) Computervaardigheden. Techniek. 2014-2015 www.rocrivor.nl Cursussen 2014-2015 www.rocrivor.nl Financieel/Administratief (Associatie) Computervaardigheden Secretarieel (LSSO) Techniek Welkom bij roc rivor ROC Rivor is hét opleidingscentrum voor regio Rivierenland.

Nadere informatie

Economie. en voor veel klanten het eerste aanspreekpunt. Een commerciële instelling is een vere

Economie. en voor veel klanten het eerste aanspreekpunt. Een commerciële instelling is een vere 2015-2016 2012-2013 en voor veel klanten het eerste aanspreekpunt. Een commerciële instelling is een vere Economie Brede kantooropleiding Secretarieel Financiële beroepen Juridisch Marketing en communicatie

Nadere informatie

Cursussen & trainingen

Cursussen & trainingen 2014-2015 ijn precies wat ik nodig heb om verder te komen in mijn carrière... Cursussen & trainingen Bedrijfsadministratie Computercursussen Secretarieel Management Ondernemen P&O en Nederlandse taal Open

Nadere informatie

Economie. ROC Horizon College 2014-2015. Digitaal aanmelden?

Economie. ROC Horizon College 2014-2015. Digitaal aanmelden? Beroepsopleidingen 2014-2015 Economie Administratief Medewerker Uniformberoepen Secretariaat Financiële Beroepen Commerciële Dienstverlening Informatie & Communicatie Technologie Juridische Dienstverlening

Nadere informatie

ABC ABC 13-14 STUDIEGIDS ABC ONDERWIJSINSTITUUT PD BESTUURLIJKE INFORMATIEVOORZIENING BASISKENNIS BOEKHOUDEN BASISKENNIS LOONADMINISTRATIE

ABC ABC 13-14 STUDIEGIDS ABC ONDERWIJSINSTITUUT PD BESTUURLIJKE INFORMATIEVOORZIENING BASISKENNIS BOEKHOUDEN BASISKENNIS LOONADMINISTRATIE ABC ONDERWIJSINSTITUUT postbus 8118 3301 CC Dordrecht telefoon 078 618 66 62 ABC ABC STUDIEGIDS PD BESTUURLIJKE 13-14 INFORMATIEVOORZIENING BASISKENNIS BOEKHOUDEN BASISKENNIS LOONADMINISTRATIE BASISKENNIS

Nadere informatie

HEEMSKERK CURSUSBROCHURE

HEEMSKERK CURSUSBROCHURE HEEMSKERK CURSUSBROCHURE 2015 2016 (versie 2, 15 juni 2015) Inhoud Voorwoord.... 3 Basiskennis Boekhouden (BKB ) / Elementair Boekhouden... 4 Basiskennis Calculatie (BKC )... 6 Praktijkdiploma Boekhouden

Nadere informatie

CURSUSSEN. Financieel / administratief (Associatie) Secretarieel (LSSO) Talen (LSSO) Computer Techniek Maatwerk & Advies

CURSUSSEN. Financieel / administratief (Associatie) Secretarieel (LSSO) Talen (LSSO) Computer Techniek Maatwerk & Advies CURSUSSEN Financieel / administratief (Associatie) Secretarieel (LSSO) Talen (LSSO) Computer Techniek Maatwerk & Advies www.rocrivor.nl 2010 2011 O P L E I D I N G S B R O C H U R E C U R S U S S E N -

Nadere informatie

niveau 2 Secretarieel Medewerker of Telefonist/Receptionist

niveau 2 Secretarieel Medewerker of Telefonist/Receptionist Secretariële Beroepen niveau 2 Secretarieel Medewerker of Telefonist/Receptionist ADMINISTRATIEF MEDEWERKER LEERWEG DUUR PLAATS BOL/BBL* 2 jaar Dronten, Harderwijk en Zwolle** * In Dronten en Harderwijk

Nadere informatie

FI NANCIEEL ECON OMISCH & ADMIN ISTRATIEF

FI NANCIEEL ECON OMISCH & ADMIN ISTRATIEF FI ECON ADMIN NANCIEEL OMISCH & ISTRATIEF Markus Verbeek Praehep biedt u een grote hoeveelheid opleidingen aan ter ondersteuning van carrières van financiële professionals. Met de juiste opleiding en beroepservaring

Nadere informatie