Kroosjespruimstraat 12 Aalsmeer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kroosjespruimstraat 12 Aalsmeer"

Transcriptie

1 Kroosjespruimstraat 12 Aalsmeer

2 Kroosjespruimstraat 12, Aalsmeer In de NIEUWBOUWWIJK 'Nieuw Oosteinde' in deelplan De Boomgaard gelegen vrijstaande VILLA op 402 m² eigen grond aan sierwater. Deze authentieke woning is direct aan het water gelegen en is onderdeel van een sfeervolle buurt met veel groen en een rijke variëteit aan traditionele woningen, opgetrokken uit bakstenen en gedekt met rode pannen. De woning is centraal gelegen ten opzichte van de toekomstige scholen, het winkelcentrum en de diverse uitvalswegen. Bouwjaar 2004, woonoppervlakte 170 m², inhoud 550 m³, perceeloppervlakte 402 m², eigen grond, oplevering in overleg. Indeling: begane grond: entree/hal met meterkast en ruime trap met vide naar eerste etage, toilet met voorportaal, woonkeuken (18 m²) met openslaande deuren. Keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder: 4-pitsgaskookplaat, combi-magnetron/oven, koelkast, vaatwasmachine en afzuigschouw. Ruime woonkamer (33,6 m²) met veel lichtinval aan alle kanten en een grote raampartij aan het water. De woonkamer geeft toegang middels openslaande deuren tot het terras. Eerste etage: badkamer met ligbad, dubbele wastafel en separate douche, riante slaapkamer (ca. 20 m²), trapkast, tweede toilet met fonteintje, 2e slaapkamer met vaste kast en hoog plafond (ca. 15 m²). Tweede verdieping: derde slaapkamer (ca. 13 m²) en technischeruimte met c.v.-opstelling, wasmachine/droger-aansluiting en mechanische ventilatiesysteem. Op het erf van de woning is een berging met een aangrenzende carport voor twee auto s gelegen. De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer en van dubbele beglazing in houten kozijnen. Warm water en verwarming via c.v.- ketel. Op de woning is het GIW-certificaat van toepassing. Vraagprijs ,-- k.k.

3 Ruime woonkamer met veel lichtinval aan alle kanten en een grote raampartij aan het water.. Woonkeuken met openslaande deuren. Keuken voorzien van diverse ibouwapparatuur waaronder: 4-pitsgaskookplaat, combi-magnetron/oven, koelkast, vaatwasmachine en afzuigschouw.

4 Riante slaapkamer op de eerste etage. 2 e slaapkamer met vaste kast en hoog plafond. 3 e slaapkamer op 2 e etage gelegen. Badkamer met ligbad, dubbele wastafel en separate douche.

5 Berging met een aangrenzende carport voor minimaal 2 auto s. De omgeving van de woning.

6

7

8

9 Bijzonderheden Kabel-tv aanwezig Centrale verwarming via c.v.-ketel Warm water middels c.v.-ketel Het appartement is volledig geïsoleerd Het koopcontract zal worden gemaakt bij en door de notaris, gevestigd in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Uithoorn, Badhoevedorp, Mijdrecht, Abcoude, Aalsmeer. Het koopcontract dat gebruikt zal worden is het model: Ring Amsterdam. De keuze van het notariskantoor is aan de koper, tenzij anders aangegeven in deze brochure. Zakelijke lasten onroerend zaakbelasting zakelijk recht volgt onroerend zaakbelasting feitelijk gebruik volgt waterschapslasten volgt rioolrecht volgt Kadastrale gegevens Gemeente : Aalsmeer Sectie : B Nummer : 6829 Oppervlakte : 4 are en 2 centiare

10

11 Aalsmeer Ten zuiden van Amsterdam en Amstelveen ligt de gemeente Aalsmeer, bekend van haar bloemenveiling en televisiestudio s. De gemeente heeft een oppervlakte van 3400 hectare, waarvan de Westeinderplassen 1040 hectare in beslag nemen, na het IJssel- en Markermeer de grootste plas van Nederland. Aalsmeer, direct aan de plas gelegen, heeft grote betrokkenheid met de plas, die een uniek watersportgebied vormt. Aan de oevers van de plas, voornamelijk aan de Uiterweg liggen circa vijftig jachthavens. Voor recreanten bevindt zich bij de watertoren een recreatieterrein waaronder een zandstrand. De gemeente kent veel (traditionele) activiteiten, vaak met de Westeinderplassen in een belangrijke rol. Het gezellige centrum met een sterk dorpskarakter, biedt winkels, restaurants en cafe s. Voor fietsers en wandelaars zijn er speciale routes die leiden langs historische monumenten of idyllische plekjes. Aalsmeer ligt in een tuinbouwgebied, dat van oudsher beroemd is om haar sierteelt. (Basis)scholen De Brug (protestant christelijke) Machineweg ET Aalsmeer Tel: (0297) Jozefschool (katholieke) Gerberastraat SG Aalsmeer Tel: (0297) Samen Eén (openbaar) Schoolstraat BG Aalsmeer Tel: (0297) De Zuidooster (openbaar) Johan Frisostraat HH Aalsmeer Tel: (0297) De Graankorrel (protestants christelijk) Schweitzerstraat AN Kudelstaart Tel: (0297) De Hoeksteen (protestant christelijk) Ophelialaan HS Aalsmeer Tel: (0297) Oosteinderschool Willem-Alexanderstraat HM Aalsmeer Tel: (0297) De Wegwijzer Meervalstraat WE Aalsmeer Tel: (0297) Antoniusschool (rooms katholiek) Mijnsherenweg AR Kudelstaart Tel: (0297) Kudelstaart (openbaar) Mijnsherenweg AR Kudelstaart Tel: (0297) Wellant College (VMBO / MBO) 1 e J.C. Mensinglaan RW Aalsmeer Tel: (0297) Ziekenhuis Ziekenhuis Amstelveen Laan van de Helende Meesters 8

12 1186 AM Amstelveen Tel: (020) Kinderopvang Stichting Kinderdagverblijven Aalsmeer Meervalstraat WE Aalsmeer Tel: (0297) Boerengrut Molenpad BZ Aalsmeer Tel: (0297) Oost-Kroost Johan Frisostraat HJ Aalsmeer Tel: (0297) Kids Connection Meervalstraat WE Aalsmeer Tel: (0297) Oost-Kroost Constantijnstraat 11-A 1432 HJ Aalsmeer Tel: (0297) Sam-Sam J.P. Thijsselaan JH Aalsmeer Tel: (0297) De Voorstap Meervalstraat 23-A 1431 WE Aalsmeer Tel: (0297) Bibliotheek Openbare Bibliotheek Marktstraat 19-A 1431 BD Aalsmeer Tel: Filiaal Kudelstaart Graaf Willemlaan HL Kudelstaart Tel: Gemeentehuis Drie Kolommenplein LA Aalsmeer Tel: Fax: Park Het Seringenpark, aan de Parklaan / Ophelialaan Recreatiepark Hornmeer, aan de Burgemeester Kastelijnweg Historische tuin Aalsmeer Tuinbouwmuseum Uiterweg AN Aalsmeer

13 Sportvoorzieningen Aalsmeerse Wandelsport Vereniging Badminton Flower Shuttle Basketball Vereniging Aalsmeer Handbalvereniging Aalsmeer Korfbalclub VZOD Kudelstaart Uithoornse Hockey Club Qui Vive Ruitersportvereniging De Doordravers Sportvereniging RKDES Kudelstaart Roei- en Kano-vereniging Michiel de Ruyter (Uithoorn) Voetbal Vereniging Aalsmeer Zeilschool Aalsmeer Zwemsportclub Oceanus Winkels Het gezellige centrum biedt tal van winkelmogelijkheden. Openbaar vervoer De volgende buslijnen doen Aalsmeer aan: 79 (Hoofddorp Zwanenburg) 140 (Uithoorn Haarlem) 172 (Kudelstaart Amsterdam CS) Nadere informatie Indien u nadere informatie wenst, verstrekken wij u graag een gemeentegids.

14 AMSTELVEEN ALGEMEEN Amstelveen, ofwel Nieuwer Amstel zoals de gemeente tot 1 januari 1969 heette, is een in alle opzichten boeiende gemeente. Het is een gemeente uitgegroeid van een landelijk dorp tot een forensen gemeente, voor werknemers van veelal Amsterdamse bedrijven. Zoals vóór de Tweede Wereldoorlog de bevolking van Nieuwer-Amstel grotendeels werkzaam was in de landbouw, zo werd Amstelveen in 1948 door de Rijksoverheid aangewezen om woonruimte te bieden aan werknemers van Schiphol. Om aan de vraag naar woningen te voldoen werden tal van nieuwe uitbreidingsplannen ontwikkeld en ontstond een grote variatie in woningen en woonwijken. Met de laatste ontwikkeling van het Stadshart, een ingrijpende en omvangrijke operatie, groeit Amstelveen uit tot een volwaardige stad. Een aantrekkelijk en goed bereikbaar centrum zowel voor Amstelveners als voor bezoekers uit de regio. Het unieke van Stadshart Amstelveen zit in de multifunctionaliteit. Het betreft een uitbreiding van het winkelbestand, restaurants, cafés, woningen, kantoren, het busstation, de Stadstuinen en cultuurvoorzieningen. De ligging van Amstelveen in de directe nabijheid van uitvalswegen waaronder de A9, A2, A10 en A4, de bestaande (snel)tram verbinding naar Amsterdam en het uitgebreide busverbindingsnet alsmede de situering van Amstelveen ten opzichte van Schiphol, maken dat Amstelveen bijzonder goed toegankelijk en bereikbaar is. De forensengemeente die Amstelveen ooit was, is de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een stedelijke gemeente met voldoende werkgelegenheid en een ruim aanbod op het gebied van sport, onderwijs, cultuur, winkels, recreatie en wonen, allemaal zaken die van een stad een stad maken.

15 ONS KANTOOR Brockhoff Makelaars is zeer actief in Amstelveen en de regio. Als grootste kantoor van Amstelveen zijn wij dagelijks betrokken bij transacties van woonhuizen, appartementen, villa s enz. Wij geven ruime en persoonlijke aandacht aan onze verkoopopdrachten door middel van o.a. brochures, internet en onze twee inforuimten, namelijk in ons kantoor en op het stadsplein in Amstelveen, naast de ingang naar het Binnenhof. Wij zijn ook dagelijks betrokken bij taxaties (voor alle banken). Ten behoeve van voorgenomen verkoop taxeren wij kosteloos. Brockhoff Hypotheekadvies maakt hypotheekberekeningen en offertes op basis van uw persoonlijke wensen en rekening houdend met veranderingen in de toekomst. Onze offertes zijn zeer concurrerend en wij maken graag een vrijblijvende afspraak. Brockhoff Bedrijfsmakelaars is actief in Amstelveen en de regio en is betrokken bij verkoop, verhuur, maar ook aankoop en aanhuur van winkels, kantoorruimte en overige bedrijfsruimten. Tevens voeren wij regelmatig bedrijfstaxaties uit. Brockhoff Nieuwbouwmakelaars is gespecialiseerd in verkoop van nieuwbouwprojecten. Wij hebben thans projecten in Amstelveen, Aalsmeer, Nieuw-Vennep, Amsterdam Osdorp, Almere en Barendrecht. Indien u belangstelling heeft, is alle informatie van onze objecten, maar ook algemene informatie over het kantoor beschikbaar op onze internetsite Openingstijden Maandag t/m vrijdag: uur tot uur Zaterdag : uur tot uur Keizer Karelweg RC AMSTELVEEN telefoon : fax : internet :

16 Brockhoff Hypotheekadvies Voor u een beslissing over een nieuwe woning neemt, adviseren wij u een grondig onderzoek te doen om de beste hypotheekaanbieding te vinden. De laagste rente is belangrijk, maar als daar bijvoorbeeld (té) hoge levensverzekeringskosten tegenover staan, is de hypotheek onnodig kostbaar. Het gaat dus om de meest gunstige combinatie van rente en overige voorwaarden. Omdat het waarschijnlijk om de grootste uitgave van uw leven gaat, wilt u geen risico nemen. De hypotheekexperts van Brockhoff Hypotheekadvies kunnen u een helder advies geven. Een advies dat uitgaat naar uw persoonlijke wensen en rekening houdt met veranderingen in de toekomst. U kunt uw hypotheek tegenwoordig overal afsluiten, zelfs via internet. Maar voor de beste hypotheek heeft u een betrouwbaar advies nodig van een deskundige adviseur. Alle adviseurs van Brockhoff Hypotheekadvies zijn erkend door de stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs, waardoor uw belangen worden gewaarborgd. Kwaliteit, maatwerk, creativiteit en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze adviseurs onderschrijven dan ook het kwaliteitskeurmerk. Door een samenwerking met een groot aantal banken en verzekeraars zijn wij in staat om voor u een deskundig, scherp en volledig onafhankelijk advies neer te leggen. Dit advies is zorgvuldig toegesneden op uw inkomenssituatie, toekomstperspectief en eventuele pensioenwensen tezamen met een optimale benutting van de belastingvoordelen. Samen met u wordt, na een uitgebreide inventarisatie, uit het grote aanbod van hypotheken een selectie gemaakt. Aan de hand hiervan ontvangt u een strikt objectief advies gevolgd door een vrijblijvende hypotheekofferte. Kortom: uw hypotheek kunt u door één van onze Erkende Hypotheekadviseurs compleet laten verzorgen. Dat is niet alleen makkelijk maar hiermee kunt u ook veel geld besparen. Brockhoff Hypotheekadvies is ontstaan uit een samenwerking tussen de Westeinder Adviesgroep te Aalsmeer en Brockhoff Makelaars. Adviseurs: Rob Peters, Jan Bruine de Bruin, Sabine Samshuijzen

Doornburg 164 Amsterdam

Doornburg 164 Amsterdam OBJECTINFORMATIE Doornburg 164 Amsterdam WWW.BROCKHOFF.NL Alle informatie is vrijblijvend. Wij verrichten onze diensten op basis van de voorwaarden van de NVM. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard,

Nadere informatie

Rembrandtstraat 48 5251PC, VLIJMEN. T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Rembrandtstraat 48 5251PC, VLIJMEN. T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Rembrandtstraat 48 5251PC, VLIJMEN Vraagprijs 199.500 k.k. Soort woning : eengezinswoning Type woning : hoekwoning Bouwjaar : 1961 Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 120 m² Inhoud : 330 m³ T. 0413-745155

Nadere informatie

OBJECTINFORMATIE. 2-kamerappartementen aan de Marie Baronlaan 2-96 en de Maccabiadelaan 2-96 te Amstelveen

OBJECTINFORMATIE. 2-kamerappartementen aan de Marie Baronlaan 2-96 en de Maccabiadelaan 2-96 te Amstelveen OBJECTINFORMATIE 2-kamerappartementen aan de Marie Baronlaan 2-96 en de Maccabiadelaan 2-96 te Amstelveen WWW.BROCKHOFF.NL Alle informatie is vrijblijvend. Wij verrichten onze diensten op basis van de

Nadere informatie

EBSTROOM 42, 3224 CE HELLEVOETSLUIS

EBSTROOM 42, 3224 CE HELLEVOETSLUIS EBSTROOM 42, 3224 CE HELLEVOETSLUIS Vraagprijs 150.000,- k.k. EBSTROOM 42, 3224 CE HELLEVOETSLUIS Hoek eengezinswoning op een riant perceel van maar liefst 255 m2! Ben je op zoek naar een ruime woning

Nadere informatie

KRONENBURGWERF 15 - BREDA

KRONENBURGWERF 15 - BREDA Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl KRONENBURGWERF 15 - BREDA Wonen en werken in deze Stadwoning met tuin en dakterras? Deze recent (2011)

Nadere informatie

Sint-Lambertusstraat 35 Cromvoirt

Sint-Lambertusstraat 35 Cromvoirt Sint-Lambertusstraat 35 Cromvoirt Koopprijs: 359. 000,- k.k.* SINT-LAMBERTUSSTRAAT 35, CROMVOIRT Ruime vrijstaande woning, met groot bijgebouw met plek voor 2 auto s, ruime oprit aan de voorzijde en mooie

Nadere informatie

ROUSSELPAD 26, 3208 CN SPIJKENISSE

ROUSSELPAD 26, 3208 CN SPIJKENISSE ROUSSELPAD 26, 3208 CN SPIJKENISSE Vraagprijs 175.000,- k.k. AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING ROUSSELPAD 26, 3208 CN SPIJKENISSE Wonen met blijvend vrij uitzicht in de wijk

Nadere informatie

Dintelstraat 55 te BERKEL EN RODENRIJS

Dintelstraat 55 te BERKEL EN RODENRIJS Dintelstraat 55 te BERKEL EN RODENRIJS KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Tussenwoning Bouwjaar : 2009 Perceel : 100 m² Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 112 m² Inhoud : 400 m³ Omschrijving:

Nadere informatie

Maarssen Emmaweg 60. Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen. T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter.

Maarssen Emmaweg 60. Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen. T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter. 1 Maarssen Emmaweg 60 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl 1 2 Betreft : Emmaweg 60, 3603 AN te Maarssen Vraagprijs

Nadere informatie

TE KOOP. Mendelssohnlaan 1 VOORTHUIZEN

TE KOOP. Mendelssohnlaan 1 VOORTHUIZEN TE KOOP Mendelssohnlaan 1 VOORTHUIZEN TE KOOP Mendelssohnlaan 1 VOORTHUIZEN Op vrije locatie, nabij speelveld, gelegen HOEKWONING met stenen berging en grote tuin. De woning is geïsoleerd en gedeeltelijk

Nadere informatie

OBJECT-INFORMATIE MARNIXSTRAAT 87 A AMSTERDAM

OBJECT-INFORMATIE MARNIXSTRAAT 87 A AMSTERDAM OBJECT-INFORMATIE MARNIXSTRAAT 87 A AMSTERDAM VOORGEVEL ALGEMENE OBJECT-INFORMATIE MARNIXSTRAAT 87 A AMSTERDAM ALGEMEEN In de bruisende Jordaan, om de hoek van de Lindengracht en de Westerstraat ligt dit

Nadere informatie

Leeuwarden Wiardaplantage 8

Leeuwarden Wiardaplantage 8 TE KOOP Leeuwarden Wiardaplantage 8 Vraagprijs 209.000,- k.k. L.D. Faber Makelaardij Leeuwarden Stationsweg 16 8911 AH Leeuwarden 058-2151555 info@ldfaber.nl www.ldfaber.nl Omschrijving Moderne en ruime

Nadere informatie

Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte Ca. 135 m² Perceelgrootte 1.210 m² Bouwjaar 1930. Bedrijfsruimte I 120 m² Bedrijfsruimte II 180 m² Totaal 300 m²

Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte Ca. 135 m² Perceelgrootte 1.210 m² Bouwjaar 1930. Bedrijfsruimte I 120 m² Bedrijfsruimte II 180 m² Totaal 300 m² Plasmolen, Rijksweg 146 Leuke vrijstaande jaren dertig-woning gelegen aan doorgaande weg in Plasmolen. Het pand is gelegen nabij natuur- en recreatiegebied met bos en water. Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN NIMRODEL 2 IN GELDROP. Vraagprijs 498.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl

TE KOOP AANGEBODEN NIMRODEL 2 IN GELDROP. Vraagprijs 498.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl TE KOOP AANGEBODEN NIMRODEL 2 IN GELDROP Vraagprijs 498.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Nimrodel 2, 5663 TE Geldrop Op

Nadere informatie

Theeheuvellaan 21 - Veenendaal

Theeheuvellaan 21 - Veenendaal Vraagprijs 295.000,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving In de geliefde woonomgeving

Nadere informatie

Leeuwarden Uiterdijksterweg 32 A

Leeuwarden Uiterdijksterweg 32 A TE KOOP Leeuwarden Uiterdijksterweg 32 A Vraagprijs 99.500,- k.k. L.D. Faber Makelaardij Leeuwarden Stationsweg 16 8911 AH Leeuwarden 058-2151555 info@ldfaber.nl www.ldfaber.nl Omschrijving In de gewilde

Nadere informatie

DAMSTRAAT 52, 3201 DA SPIJKENISSE

DAMSTRAAT 52, 3201 DA SPIJKENISSE DAMSTRAAT 52, 3201 DA SPIJKENISSE Huurprijs 595 per maand DAMSTRAAT 52, 3201 DA SPIJKENISSE Op een goede locatie in het centrum een leuke woning huren? Dat kan! Kom snel kijken bij dit goed betaalbare

Nadere informatie

Tol Makelaardij. Zuiddijk 136 Zaandam

Tol Makelaardij. Zuiddijk 136 Zaandam Zuiddijk 136 Zaandam Algemene omschrijving: RUIME VRIJSTAANDE DIJKWONING MET ACHTERGELEGEN GROTE BEDRIJFSRUIMTE EN TWEE GARAGES. Gelegen aan de Zuiddijk, op loopafstand van het centrum van Zaandam. Een

Nadere informatie

SCHADUWGRAS 107, 3206 JN SPIJKENISSE

SCHADUWGRAS 107, 3206 JN SPIJKENISSE SCHADUWGRAS 107, 3206 JN SPIJKENISSE Vraagprijs 165.000, k.k. SCHADUWGRAS 107, 3206 JN SPIJKENISSE Nette hoekwoning met 4 slaapkamers en zonnige achtertuin op het zuidwesten, gelegen in de wijk Vriesland

Nadere informatie

Amersfoort Nieuwland. Parnaskruid 88 Koopsom 222.000,- k.k. Vrijblijvende objectinformatie Drenth Makelaars Pagina 1 van 36

Amersfoort Nieuwland. Parnaskruid 88 Koopsom 222.000,- k.k. Vrijblijvende objectinformatie Drenth Makelaars Pagina 1 van 36 Amersfoort Nieuwland Parnaskruid 88 Koopsom 222.000,- k.k. Drenth Makelaars Bergstraat 39-41 3811 NG AMERSFOORT T 033-4652602 E amersfoort@drenthmakelaars.nl www.drenthmakelaars.nl Vrijblijvende objectinformatie

Nadere informatie

Kerkewijk 43 - Veenendaal. Vraagprijs 795.000,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318

Kerkewijk 43 - Veenendaal. Vraagprijs 795.000,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318 Vraagprijs 795.000,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318 0 318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving In het centrum van

Nadere informatie

UTRECHT. Laan van Nieuw-Guinea 42 BIS. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht. Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63

UTRECHT. Laan van Nieuw-Guinea 42 BIS. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht. Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63 Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63 info@puntmakelaars.nl www.puntmakelaars.nl UTRECHT Laan van Nieuw-Guinea 42 BIS www.puntmakelaars.nl (030)

Nadere informatie

Linne. Processieweg 10

Linne. Processieweg 10 Linne Processieweg 10 EEN GOEDE LOCATIE VOOR TOEKOMSTIG WOONGENOT! Deze vrijstaande woning is gelegen in het dorp Linne met alle dagelijkse voorzieningen op korte afstand. De kern beschikt over diverse

Nadere informatie

Amersfoort Centrum. Sint Janskerkhof 33 Vraagprijs appartement 139.000,- k.k. Koopsom parkeerplaats 13.500,- k.k.

Amersfoort Centrum. Sint Janskerkhof 33 Vraagprijs appartement 139.000,- k.k. Koopsom parkeerplaats 13.500,- k.k. Amersfoort Centrum Sint Janskerkhof 33 Vraagprijs appartement 139.000,- k.k. Koopsom parkeerplaats 13.500,- k.k. Drenth Makelaars Bergstraat 39-41 3811 NG AMERSFOORT T 033-4652602 E amersfoort@drenthmakelaars.nl

Nadere informatie

Odiliapeel, Rogstraat 4. Plattelandswoning gelegen op een perceel van 1.970 m²

Odiliapeel, Rogstraat 4. Plattelandswoning gelegen op een perceel van 1.970 m² Odiliapeel, Rogstraat 4 Plattelandswoning gelegen op een perceel van 1.970 m² Object Plattelandswoning (voormalig agrarische bedrijfswoning) met kantoorruimte en aanbouw (multifunctionele ruimte, bijvoorbeeld

Nadere informatie

TE KOOP. Chopinlaan 7 VOORTHUIZEN

TE KOOP. Chopinlaan 7 VOORTHUIZEN TE KOOP Chopinlaan 7 VOORTHUIZEN TE KOOP Chopinlaan 7 VOORTHUIZEN In rustige en kindvriendelijke omgeving gelegen RUIME MIDDENWONING met aangebouwde berging/bijkeuken en een dubbele houten berging. Deze

Nadere informatie

Wierdestraat 33 te Amsterdam

Wierdestraat 33 te Amsterdam Wierdestraat 33 te Amsterdam Vraagprijs 205.000 kosten koper Eengezinswoning gelegen in woonwijk De Punt in Amsterdam- Osdorp. De Punt is een ruim opgezette, groene en kindvriendelijke woonwijk met winkels

Nadere informatie

OBJECT-INFORMATIE AMSTEL 216 H AMSTERDAM VOORGEVEL

OBJECT-INFORMATIE AMSTEL 216 H AMSTERDAM VOORGEVEL OBJECT-INFORMATIE AMSTEL 216 H AMSTERDAM VOORGEVEL ALGEMENE OBJECT-INFORMATIE AMSTEL 216 H AMSTERDAM Unieke kans! ALGEMEEN Op een toplocatie aan de Amstel, tegenover de Hermitage, ligt het monumentale

Nadere informatie

BOERHAAVELAAN 41 B, 3112 LB SCHIEDAM

BOERHAAVELAAN 41 B, 3112 LB SCHIEDAM BOERHAAVELAAN 41 B, 3112 LB SCHIEDAM Vraagprijs 99.500, k.k. BOERHAAVELAAN 41 B, 3112 LB SCHIEDAM Tussen 2005 en 2008 compleet gerenoveerd schitterend appartement voorzien van een luxe keuken en sanitair

Nadere informatie

Papendrecht Boegspriet 15

Papendrecht Boegspriet 15 Papendrecht Boegspriet 15 Luxe geschakelde aquavilla met inpandige garage Woonkamer Keuken Uitzicht Papendrecht Boegspriet 15 Vraagprijs e 275.000,-- k.k. Zoekt u ruimte, licht en zicht op het water? Wij

Nadere informatie