Hansgrohe wijst water de weg

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hansgrohe wijst water de weg"

Transcriptie

1 Afvoertechniek 16

2 Hansgrohe wijst water de weg Met innovatieve techniek, duurzame kwaliteit en toonaangevend design is Hansgrohe al meer dan 100 jaar een van de meest gerenommeerde trendsetters in de sanitairbranche. Daarbij maakt deze onderneming niet alleen naam door haar innovatieve douchetechniek: ook op alle andere gebieden bewijst Hansgrohe over een schat aan ideeën en deskundigheid te beschikken. Via een eenvoudig bedienbare mengkraan, een comfortabele douche of een betrouwbaar afvoersysteem wijzen wij het element water de juiste weg. En daarmee houdt onze kennis niet op. Met AquaCycle heeft Hansgrohe een systeem ontwikkeld om het gebruikte douche- of badwater voor te bereiden op hergebruik voor bijvoorbeeld het doorspoelen van het toilet of het besproeien van de tuin. Zo sluit de kringloop van het water zich ten gunste van mens en milieu.

3 Water mengen Met de ibox universal, s werelds eerste basisgarnituur voor alle standaard- en thermostaatoplossingen op inbouwgebied, bekrachtigt Hansgrohe des te meer zijn leiderschap op het gebied van mengtechniek. Water benutten De Raindance hoofd- en handdouches met hun bijzonder grote en vlakke douchekoppen laten een regelrechte stortdouche op u los. De ontelbare vervalsingen en kopieën zijn het bewijs van de innovatiekracht van Hansgrohe. Water afvoeren De groeiende vraag naar grootse douchesystemen brengt nog een andere ontwikkeling met zich mee: Raindrain, een doucheafvoergarnituur, dat zelfs zeer grote waterhoeveelheden snel en zeker afvoert. Water recyclen Pontos AquaCycle bereidt het gebruikte douche- of badwater voor op hergebruik voor bijvoorbeeld het doorspoelen van toiletten of het besproeien van de tuin.

4 Exafill S Een andere innovatie in de afvoertechniek is Exafill S met geïntegreerde badvul-, overloop- en afvoerfunctie. Deze vervangt de oorspronkelijke badafvoer en zorgt zowel voor een hoog bedieningscomfort als voor een vereenvoudigde installatie. Dankzij het vlakke overloophuis is Exafill S ook geschikt voor inbouwbaden. Eenvoudiger en slimmer zijn afvoerproblemen niet op te lossen. Basisgarnituur voor gewone baden De Exafill S vervult drie functies in één: badvul-, overloop- en afvoerfunctie. Dankzij zijn flexibiliteit en vlakke bouwhoogte is hij ook voor inbouwbaden geschikt en heeft een kabellengte van 520 mm. # Exafill S Basisgarnituur Voor speciale baden # (zonder afb.) Complete set voor normale baden De Exafill S met flexibele slang is als complete set met greep en stop zeer geschikt voor projecten. # 58113, -000 Kleurset Mooi vormgegeven kleurset in minimalistisch S-design. # 58117, -000, -090, -450, -800, Montage, reiniging en gebruik Vlakke overloop De plaatsbesparende overloop is met slechts 38 mm diepte bijzonder vlak, eenvoudig te monteren en ook voor baden met een draagsysteem geschikt. De eveneens vlakke kleurset bestaat uit één deel, is optisch erg mooi en onderhoudsvriendelijk. Flexibiliteit in alle richtingen De Exafill S is extreem flexibel en past zich aan alle speciale badvormen aan. Proefuitloop De test voor dichtheid van de afvoer kan tegelijk met het spoelen van de leidingen worden uitgevoerd. Proefstop Met de proefstop wordt de dichtheid van het gemonteerde afvoergarnituur getest. Dit geeft bescherming tegen bouwvuil tijdens de bouw.

5 280 mm + ibox universal Zekerheidscombinatie Terugslagklep Trendzettend in inbouwinstallaties De Exafill S en de ibox universal met geïntegreerde zekerheidscombinatie bieden een optimale all-inclusive-oplossing. Dankzij de unieke geïntegreerde zekerheidscombinatie heeft u geen externe buisbeluchter nodig en bespaart u op de inbouwkosten en tijd. Voor een eenvoudige montage is een flexibele, RVS-ommantelde en geïsoleerde aansluitslang optioneel verkrijgbaar. Drievoudige afdichting De drievoudige afdichting vult het afvoergat in alledrie de richtingen volledig op. Kit is overbodig. Zelfreinigende sifon De sifon is draaibaar in alle richtingen en reinigt zichzelf middels het doorstroomprofiel. Exafill S in combinatie met ibox universal Zekerheidscombinatie Geveerde afvoerstop De afvoerstop met flexibele veer beschermt tegen verwondingen bij eventueel uitglijden in de badkuip. Uitloop met QuickClean De 30º draaibare inloop vult het bad met een krachtige Schwallstraal. Dankzij de reinigingsfunctie laat kalk zich met één vinger eenvoudig wegwrijven.

6 Flexaplus met starre afvoerbuis Individueel in te korten, makkelijk aan te sluiten, geschikt voor alle baden de voordelen van het Flexaplus afvoersysteem met starre afvoerbuis komt u vooral tegen tijdens de montage. Zicht- en beleefbaar wordt het systeem door de elegante Flexaplus S Design kleurset met flexibel reguleerelement, dat bijpassend verkrijgbaar is. Basisgarnituur De Flexaplus met starre afvoerbuis heeft een kabellengte van 520 mm, die flexibel en slijtvast is. Dankzij het vlakke overloophuis ook geschikt voor baden met een draagsysteem. # Basisgarnituur voor speciale baden # (zonder afb.) Complete set E De Flexaplus met starre afvoerbuis is als complete set met greep en stopventiel in chroom uitstekend geschikt voor toepassing in projecten. Dankzij het vlakke overloophuis ook geschikt voor baden met een draagsysteem. # 58148, -000 Complete set S De complete set in minimalistisch S-design. # 58155, -000 Montage, reiniging en gebruik Geschikt voor alle baden met draagsystemen Het 38 mm vlakke overloophuis is geschikt voor gebruik bij draagsystemen en kenmerkt zich door de eenvoudige montage. Proefstop Met de proefstop wordt de dichtheid van het gemonteerde afvoergarnituur getest. In de verdere installatiefase zorgt deze voor bescherming tegen bouwvuil, totdat de kleurset wordt gemonteerd. Drievoudige dichting De gepatenteerde drievoudige dichting dicht het afvoergat in alledrie de richtingen volledig af. Kit is hierdoor overbodig. Zelfreinigende sifon De sifon is draaibaar in alle richtingen en reinigt zichzelf middels het doorstroomprofiel.

7 Kleurset Flexaplus E De standaard kleurset is in zes verschillende oppervlakken verkrijgbaar. # 58185, -000, -090, -450, -800, -810, -880 Zelfreinigende sifon De sifon reinigt zichzelf middels het doorstroomprofiel. De nieuwe Flexaplus S kleurset met overloop-reguleerelement is in zes verschillende oppervlakken leverbaar en past uitstekend bij alle designseries van Hansgrohe en Axor. Alle kleuren basissets zijn met elkaar te combineren. # 58186, -000, -800, Geveerde afvoerstop De afvoerstop met flexibele veer beschermt tegen verwondingen bij eventueel uitglijden in de badkuip. Eenvoudig aan te passen De starre overloopbuis is eenvoudig aan te passen en is ook voor diepe baden geschikt. Overloop-reguleerelement Wordt tijdens de montage eenvoudig in de kleurset gelegd. Door een kwart draai wordt de stop gesloten en de overloop in positie gebracht.

8 Flexaplus met flexibele overloopslang Bij speciale badvormen bewijst het Flexaplus afvoersysteem met flexibele overloopslang zich al jaren. De montage is vrij eenvoudig dankzij de buigzame, met een spiraal versterkte slang in combinatie met de praktische sifon. Basisgarnituur Het innovatieve afvoersysteem Flexaplus met flexibele en stabiele overloopbuis vergemakkelijkt de eenvoudige en tijdbesparende montage. De kabel is 520 mm lang en flexibel. # Basisgarnituur voor speciale baden # (zonder afb.) Complete set E De Flexaplus met flexibele overloopbuis is als complete set met greep en stop in chroom ideaal voor toepassing in projecten. # 58143, -000 Complete set E De complete set met minimalistisch S-design. # 58150, -000 Montage, reiniging en gebruik Voor baden De flexibele overloopbuis van chemicaliënbestendig Polypropyleen past zich zonder inkorten aan ieder bad aan. Voor baden Zelfs bij diepe baden is een snelle montage zonder inkorten van de overloopbuis mogelijk. Proefstop Met de proefstop wordt de dichtheid van het gemonteerde afvoergarnituur getest. In de verdere bouwfase beschermt de proefstop tegen vuil. Voorgemonteerde sifon De voorgemonteerde sifon is in alle richtingen draaibaar en garandeert een snelle en eenvoudige montage.

9 25 mm De Flexaplus S design kleurset met geïntegreerd overloopreguleerelement maakt het mogelijk ook in het kleinste bad het grootste badplezier te hebben. Met deze set kan de waterstand met zo n 25 mm verhoogd worden. Het overloopreguleerelement wordt bij de montage eenvoudig in de gewenste positie in de kleurset gelegd. Met een kwart draai wordt de stop gesloten en de overloop voor de waterstandregulering in positie gebracht. Door de individuele instelling is het mogelijk deze kleurset in vrijwel elk bad toe te passen. Kleurset Flexaplus E De standaard-kleurset is in zes verschillende oppervlakken verkrijgbaar. # 58185, -000, -090, -450, -800, -810, -840, -880 De nieuwe Flexaplus S Complete Set kleurset met overloop-reguleerelement is in zes verschillende oppervlakken leverbaar en past uitstekend bij alle designseries van Hansgrohe en Axor. Alle basis- en kleursets zijn met elkaar te combineren. # 58186, -000, -800, -810, -820, -830, -880 Zelfreinigende sifon De sifon reinigt zichzelf middels het doorstroomprofiel. Gladde binnenkant van de slang De flexibele slang is van buiten met spiralen versterkt en van binnen glad om het aanhechten van vuil te voorkomen. Geveerde afvoerstop De afvoerstop met flexibele veer beschermt tegen verwondingen bij eventueel uitglijden in de badkuip.

10 Raindrain 90 XXL Of het nu om de Rainmaker, Rainfall of een complete douchefamilie gaat, alle douches met een grote waterdoorstroom verlangen een afvoer die al dat water snel en netjes verwerkt. De Raindrain 90 XXL is hiervoor de ideale oplossing. Door zijn golfvormig ontwerp bereikt de waterafvoer een verwerking van maar liefst 51 l/min. Een buitengewone prestatie dankzij innovatie. Een positief bijeffect is dat het snel stromende water tegelijkertijd vuil wegspoelt, zodat u nog comfortabeler kunt douchen. Raindrain 90 XXL Basisgarnituur # Raindrain 90 XXL Complete set # 60067, -000 Montage, reiniging en gebruik Hoge afvoerprestatie Met een afvoerprestatie van 51 l/min is de Raindrain 90 XXL de optimale oplossing voor douches met een grote waterdoorlaat. Doorvoerwaarde gemeten naar DIN EN 274 (1-3)-normen. 10 Drievoudige schroefverbinding Voor een eenvoudige montage wordt de overloop van bovenaf vastgeschroefd. Drievoudige dichting De gepatenteerde drievoudige dichting dicht het afvoergat in alledrie de richtingen volledig af. Kit is hierdoor overbodig.

11 Raindrain 90 XXL Kleurset # 60066, -000, -450, -800, Zelfreinigende sifon Vanwege zijn hoge doorstroomprestatie reinigt de sifon zichzelf. De geïntegreerde revisiestop biedt toegang tot de afvoerbuis. Raindrain 90 XXL. Het geheim zit in de golfvormige buis: de Raindrain 90 XXL laat in korte tijd een zeer grote hoeveelheid water eenvoudig verdwijnen. Steekmof De Raindrain laat zich dankzij een steekmof van 50 mm doorsnede eenvoudig met het afvoersysteem verbinden. De tot nu toe gebruikelijke schroefverbinding met de afvoerbuis wordt hierdoor overbodig. 11

12 Staro Een klein of groot afvoergat, met verhoogde of vlakke douchevloer, Staro biedt voor iedere douche het optimale afvoersysteem. Basisgarnituur Starolift 52 Dit afvoergarnituur is geschikt voor douchebakken met een afvoergat van 52 mm. # Basisgarnituur Starolift 52 Deze set bestaat uit een telescopische standbuis en een afneembare afdekplaat met beluchtingsgat en is in zeven verschillende oppervlakken leverbaar. # 60053, -000, -450, -800, Complete set Staro 52 Staro 52 is geschikt voor douchebakken met een afvoergat van 52 mm doorsnede. De kleurset in chroom met beluchting is hier bijgesloten. # 60060, -000 Basisgarnituur Staro 90 Dit afvoergarnituur met hoog doorstroomvolume is geschikt voor douchebakken met een afvoergat van 90 mm doorsnede. # Kleurset Staro 90 De beluchting in de stop zorgt voor efficiente doorstroming. De kleurset is eenvoudig te verwisselen en is in zes verschillende oppervlakken leverbaar. # 60055, -000, -450, -800, -810, -820, -830, -880 Starolift 52 Door het uittrekken van de teleskopische standpijp van de afvoer kan het water tot maximaal 80 mm hoogte in de douchebak blijven staan. Montage, reiniging en gebruik Inbouwhoogte en aansluitbochten De inbouwhoogte van 80 mm en de flauwe bocht garanderen een eenvoudige installatie. Het verdiepte bovendeel maakt ook bij versterkte douchebakken montage in alle posities mogelijk. 12 Montagehulp De flauwe afvoerbocht vergemakkelijkt tevens de montage van het ventielbovendeel. De geribbelde dichting zorgt voor een perfecte afdichting. Proefstop Met de proefstop wordt de dichtheid van het gemonteerde afvoergarnituur getest. In de verdere installatiefase zorgt deze voor bescherming tegen bouwvuil, totdat de kleurset wordt gemonteerd. Zelfreinigende sifon De sifon reinigt zichzelf middels het doorstroomprofiel.

13 Flowstar Ook eronder mag het mooi zijn! Met Flowstar levert Hansgrohe elegante designsifons, die ook door hun eenvoudige montage en reinigingsmogelijkheid overtuigen. Flowstar Designsifon De designsifon met flexibele buis en geïntegreerd ventiel is verkrijgbaar in zes verschillende oppervlakken. # 52100, -000, -800, -810, -820, -830, -880 Flowstar Designsifon Complete set De complete set is naar keuze met huls # 52110, -000 of met huls incl. hoekventiel # 52120, -000 verkrijgbaar. Flowstar S Designsifon Past perfect bij de minimalistische vormen van de S-kranenseries van Hansgrohe. # 52105, -000 Eckventilschuber Voor een praktische en optisch mooie afdekking van de standaard Hulsen hoekstopkraan. # 13950, -000, -800, -810, -820, -830, -880 inclusief hoekstopkraan. # 13954, -000, -800, Flowstar hoekstopkraan Om het afvoergarnituur te bedekken in combinatie met de Flowstar designsifon. # 13957, -000, -800, -810, -880 Flowstar afdekhuls Voor schroefdraad van kraan, bijv. bij glazen wastafels. # 13959, -000 Montage, reiniging en gebruik De comfortabele Flowstar designsifon is door de verschillende oppervlakken, hoekstopkranen, afdekhuls en twee verschillende versies op alles voorbereid. De in chroom verkrijgbare en eenvoudig te monteren Flowstar S is het begin van de wereld van designsifons. De praktische poetsschroef vergemakkelijkt niet alleen het schoonmaken, maar helpt ook per ongeluk weggespoelde sierraden weer eenvoudig terug te halen. Met een inbussleutel kan de sifon eenvoudig en snel geopend en gereinigd worden, zonder dat de sifon er volledig afgeschroefd hoeft te worden. 13

14 Designventielen Wastafelventiel met gesloten afdekplaat van RVS Voor gebruik in een waskom zonder overloopgat. In zes oppervlakken verkrijgbaar. # 50001, -000, -800, Eén druk met de vinger is voldoende het Push-Open wastafelventiel laat zich superlicht bedienen. Voor wastafels met overloopgat. In zes oppervlakken verkrijgbaar. # 50100, -000, -800, -810, -820, -830,-880 Push-Open Push Push In combinatie met een wastafelmengkraan zonder waste wordt door het puristische design een harmonieuze sfeer gerealiseerd. De afvoerplug Push-Open is geschikt voor wastafels met verschillende afmetingen en daardoor voor veel badkamers geschikt. Prestatieoverzicht BAD Aanvoer Overloop Afvoer Exafill S 30 l/min 37 l/min 53 l/min Flexaplus star 44 l/min 55 l/min Flexaplus flexibel 40 l/min 55 l/min Flexaplus flexibel 31 l/min 43 l/min Starolift l/min 33 l/min Staro l/min Staro l/min Flowstar 40 l/min Flowstar S 40 l/min Push-Open 65 l/min Hoekstopkraan 60 l/min Volgens DIN EN 274 (1-3) DOUCHE Overloop Afvoer Volgens DIN EN 274 (1-3) WASTAFEL Afvoer Volgens DIN EN 274 (1-3) 14 Raindrain 90 XXL 51 l/min

15 Maattekeningen en artikelnummers 80 0 Exafill S basisgarnituur # Exafill S complete set # 58113, -000 (zonder afb.) Exafill S basisgarnituur voor speciale baden # Exafill S kleurset # 58117, -000, -090, -450, -800, Flexibele aansluitslang 600 mm # 58191, -000 Flexibele aansluitslang 800 mm # 58192, -000 Flexaplus S kleurset # 58186, -000, -800, Flexaplus basisgarnituur met starre buis # Flexaplus Complete set met starre buis # 58148, -000 (zonder afb.) Flexaplus basisgarnituur met starre buis voor speciale baden # Flexaplus S Complete set met starre buis # 58155, -000 (zonder afb.) Flexaplus flexibel basisgarnituur # Flexaplus S flexibel complete set # 58150, -000 Raindrain 90 XXL Basisgarnituur # Raindrain 90 XXL Kleurset # 60066, -000, -450, -800, Raindrain 90 XXL Complete set # 60067, -000 Flexaplus flexibel basisgarnituur voor speciale baden # Flexaplus flexibel complete set # 58143, -000 (zonder afb.) Flexaplus kleurset # 58185, -000, -090, -450, -800, -810, Ø 40 Ø 50 Starolift 52 basisgarnituur # Starolift 52 kleurset # 60053, -000, -450, -800, Staro 52 # 60060, -000 Staro 90 basisgarnituur # Flowstar # 52100, -000, -800, -810, -820, -830, -880 Flowstar S # 52105, -000 Push-Open # 50100, -000, -800, Wastafelventiel met gesloten afdekplaat # 50001, -000, -800, Staro 90 kleurset # 60055, -000, -450, -800, Achter het artikelnummer van uw bestelling dient u de gewenste kleur door te geven: -000 chroom, -090 chroom-verguld, -450 wit, -800 rvs-look, -810 satinox, -820 brushed nickel, -830 polished nickel, -880 mat. 15

16 Sinds de invoering van het eerste af- en overloopgarnituur in 1934 heeft Hansgrohe zowel de vakwereld als de bad- en douchefans met zijn innovatieve afvoersystemen overtuigt. Met de Raindrain zet Hansgrohe deze traditie voort en zet nieuwe maatstaven in zaken als afvoerprestaties en snelheid. Deze leidraad voert u door het actuele Hansgrohe assortiment en legt de technische bijzonderheden en constructieve voordelen van de verschillende systemen aan u uit. NL/nl-Afvoertechniek Technische wijzigingen en kleurafwijkingen om druktechnische redenen voorbehouden. Form-Nr /08/3 Printed in Germany Gedrukt op chloorvrij gebleekt papier MRH, Freiburg Voor meer informatie: Op kunt u alle technische productinformatie downloaden. Hansgrohe Handelsweg 45 NL-1525 RG Westknollendam Tel Fax

Ledigingstechniek 16

Ledigingstechniek 16 Ledigingstechniek 16 Hansgrohe wijst water de weg Met een innovatieve techniek, duurzame kwaliteit en een toonaangevend design is Hansgrohe al meer dan 100 jaar één van de meest gerenommeerde trendsetters

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Vakinfo Planning en installatie Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Puur doucheplezier in een optimale vorm. Raindance Select Showerpipe 360 Spiegelend optimaal beleven. Wij hebben een

Nadere informatie

Hansgrohe Thermostaten. Comfort in zijn puurste vorm

Hansgrohe Thermostaten. Comfort in zijn puurste vorm Hansgrohe Thermostaten Comfort in zijn puurste vorm 1 Comfort, zekerheid en design: de nieuwe Ecostat thermostaten van Hansgrohe Tijdens het douchen en baden is vaak maar één temperatuur de prettigste.

Nadere informatie

Metris. Voor verwachtingen van hoog niveau.

Metris. Voor verwachtingen van hoog niveau. Metris Voor verwachtingen van hoog niveau. Metris. Hansgrohe Hoe hoog is voor u hoog genoeg? Ontdek nu het nieuwe Metris productassortiment. ComfortZone l/min 5,0 Water is een elementair onderdeel van

Nadere informatie

Select your Shower Pleasure. Raindance Select.

Select your Shower Pleasure. Raindance Select. Select your Shower Pleasure. Raindance Select. Douchen onder uw favoriete straal. Raindance Select E 300 hoofddouche Volle zachte druppels of krachtige stralen. U bepaalt het zelf: Select! Raindance Select

Nadere informatie

Hansgrohe Focus 100 CoolStart

Hansgrohe Focus 100 CoolStart Hansgrohe Focus 100 CoolStart Wastafel Eéngreeps wastafelmengkraan 100 COOLSTART - ComfortZone 100, greep in middenpositie levert koud water - energiebesparing - keramisch kardoes - Boltic greepvergrendeling

Nadere informatie

Axor Massaud. Axor Massaud 1

Axor Massaud. Axor Massaud 1 Axor Massaud Axor Massaud 1 2 Axor Massaud Nature Inspired Design Axor Massaud 3 4 Axor Massaud In bad laten we de werkdag van ons rug afglijden en kunnen we genieten van onze kostbare minuten. Zelden

Nadere informatie

Hansgrohe Overzicht afwerksets NEW. De nieuwe ShowerSelect en Ecostat afwerksets voor de ibox universal.

Hansgrohe Overzicht afwerksets NEW. De nieuwe ShowerSelect en Ecostat afwerksets voor de ibox universal. Hansgrohe Overzicht afwerksets NEW De nieuwe en Ecostat afwerksets voor de ibox universal. 1 DOuCHEFuNCTIE ShowerSelect ShowerSelect # 15762, -000 S # 15744, -000 ShowerSelect mengkraan mengkraan # 15767,

Nadere informatie

Hansgrohe Inbouwkranen NEW. Nieuw: ShowerSelect en Ecostat afbouwdelen voor ibox universal.

Hansgrohe Inbouwkranen NEW. Nieuw: ShowerSelect en Ecostat afbouwdelen voor ibox universal. Hansgrohe Inbouwkranen NEW Nieuw: en Ecostat afbouwdelen voor ibox universal. 1 DOuCHEFuNCTIE BIJVOORBEELD: 1 HOOFDDOuCHE of 1 HANDDOuCHE ShowerSelect ShowerSelect # 15762, -000 S # 15744, -000 ShowerSelect

Nadere informatie

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION FORM FOLLOWS PERFECTION 01 02 AXOR UNO P E R F E C T PURISME. 03 Eenvoudige vormen en een esthetisch design, dat is AXOR Uno: het toonbeeld van purisme. De lange, rechte

Nadere informatie

Hansgrohe Douchenoviteiten, TÜV getest NIEUW. Unica Comfort Voor meer veiligheid en comfort in de badkamer

Hansgrohe Douchenoviteiten, TÜV getest NIEUW. Unica Comfort Voor meer veiligheid en comfort in de badkamer Hansgrohe Douchenoviteiten, TÜV getest NIEUW Unica Comfort Voor meer veiligheid en comfort in de badkamer Unica Comfort doucheset 1,10 m, links, handgreep, afneembare zeephouder en extra handdouchehouder

Nadere informatie

Uniek door innovatie. Hansgrohe: water s favourite company.

Uniek door innovatie. Hansgrohe: water s favourite company. Uniek door innovatie. Hansgrohe: water s favourite company. Hansgrohe wordt de hele dag omgeven door water en gaat hier zeer zorgzaam mee om. Een duurzame omgang met water ligt Hansgrohe nauw aan het hart

Nadere informatie

Urban Chic. Axor Citterio M

Urban Chic. Axor Citterio M Axor Citterio M Urban Chic. Axor Citterio M Axor Citterio M Door winkelstraten slenteren, een museum bezoeken, genieten van een espresso op de Piazza. Het actieve, roerende leven tussen kantoor, café

Nadere informatie

RainBrain Planning en installatie

RainBrain Planning en installatie RainBrain Planning en installatie Douchecomfort als nooit tevoren. Dankzij RainBrain, de innovatie van Hansgrohe, wordt de douche intelligent en het doucheplezier nog groter. Via de RainBrain zijn de vele

Nadere informatie

Raindance Select. Mijn doucheplezier.

Raindance Select. Mijn doucheplezier. Raindance Select Mijn doucheplezier. Hansgrohe. Doucheplezier 03 Mijn doucheplezier: Altijd een bijzondere belevenis. Genieten van de veelzijdigheid van water. Water reinigt en laat leven. Water spoelt

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Vakinfo Planning en installatie Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Puur doucheplezier in een optimale vorm. Raindance Select Showerpipe 360 De mooiste manier om met water plezier te

Nadere informatie

Axor Urquiola Awakening your Senses

Axor Urquiola Awakening your Senses Axor Urquiola Awakening your Senses Onze badkamer is de spiegel van onze persoonlijkheid. Een charmante versmelting van stijlen en objecten, van herinneringen en ervaringen. Alles vindt in de loop van

Nadere informatie

Croma 100 / Crometta 85. Doucheplezier voor iedereen

Croma 100 / Crometta 85. Doucheplezier voor iedereen Croma 100 / Crometta 85 Doucheplezier voor iedereen Croma 100 Meer doucheplezier voor ons allemaal Groot, mooi en veelzijdig daar moet elke handdouche vandaag aan beantwoorden. Miljoenen doucheliefhebbers

Nadere informatie

Eco Pakket Comfort thermostaat Hansgrohe Focus E² 70

Eco Pakket Comfort thermostaat Hansgrohe Focus E² 70 Eco Pakket Comfort thermostaat Hansgrohe Focus E² 70 Badkamer Hansgrohe Focus E² 70 Wastafel Eéngreeps wastafelmengkraan 70 - ComfortZone 70 - keramisch kardoes - Boltic greepvergrendeling voor een langdurig

Nadere informatie

projects Project Carolus te s Hertogenbosch Vrijstaande woningen Type A1 & A2 voorbeeld

projects Project Carolus te s Hertogenbosch Vrijstaande woningen Type A1 & A2 voorbeeld projects Project Carolus te s Hertogenbosch Vrijstaande woningen Type A1 & A2 voorbeeld 2 Inhoudsopgave Villeroy & Boch 4 Toiletruimte begane grond Impressies / plattegronden 6 Toiletruimte 1e verdieping

Nadere informatie

RainBrain Een intelligente en bijzondere douche-ervaring.

RainBrain Een intelligente en bijzondere douche-ervaring. RainBrain Een intelligente en bijzondere douche-ervaring. Stelt u zich voor: het gevoel van een warme regendouche op uw huid. Dan overschakelen naar de massagedouche voor een heerlijke douchebelevenis.

Nadere informatie

Afvoeren voor bad en douchebakken

Afvoeren voor bad en douchebakken Deel 2 Voorwand- en afvoertechniek Afvoeren voor bad en douchebakken Naast de klassieke uitvoering van een bad met overloop, afvoerkraan en mengkraan heeft ook de gecombineerde toevoer-overlooparmatuur

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken.

Keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken. Keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken. Metris Select 320 met uittrekbare uitloop Metris Select 320 met uittrekbare uitloop Een evolutie in de keuken. met uittrekbare vuistdouche en Select -technologie.

Nadere informatie

Elegance. Style. Classic. New

Elegance. Style. Classic. New Classic Elegance Style New Classic De authentieke stijllijnen van Hansgrohe werden zorgvuldig voor u bestudeerd. Wij nodigen u uit om hier uw inspiratie op te doen zodat u een interieur kan creëren afgestemd

Nadere informatie

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM.

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION VOOR BADKAMER EN KEUKEN: Wanneer u er met uw hand in de buurt komt, stroomt automatisch water altijd in de juiste hoeveelheid, altijd

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Select het nieuwe Hansgrohe bedieningsconcept. Plezier met één druk op de knop: de innovatieve manier om van water te genieten

Hansgrohe Vakinfo. Select het nieuwe Hansgrohe bedieningsconcept. Plezier met één druk op de knop: de innovatieve manier om van water te genieten Hansgrohe Vakinfo Select het nieuwe Hansgrohe bedieningsconcept Plezier met één druk op de knop: de innovatieve manier om van water te genieten Select: de innovatie voor nog meer plezier in de badkamer

Nadere informatie

Hansgrohe Nieuwe duurzame douches NIEUW. Crometta Eenvoudig water en energie besparen zonder comfortverlies dankzij EcoSmart.

Hansgrohe Nieuwe duurzame douches NIEUW. Crometta Eenvoudig water en energie besparen zonder comfortverlies dankzij EcoSmart. Hansgrohe Nieuwe duurzame douches NIEUW Crometta Eenvoudig water en energie besparen zonder comfortverlies dankzij EcoSmart. Crometta Handdouche, Porter Set, Doucheset Crometta Vario Handdouche # 26330,

Nadere informatie

Een wereld vol elegantie en harmonie. Metropol Classic.

Een wereld vol elegantie en harmonie. Metropol Classic. Een wereld vol elegantie en harmonie. Metropol Classic. De kunstzinnige inrichting van uw badkamer. Met de nieuwe Metropol Classic douches en kranen introduceert Hansgrohe een nieuwe stijl in uw badkamer.

Nadere informatie

Axor Starck ShowerCollection

Axor Starck ShowerCollection Axor Starck ShowerCollection Geborgenheid in een vertrouwde omgeving zoeken, de dagelijkse hectiek achterlaten en nieuwe energie opdoen. Voor de meeste mensen is de badkamer een punt van rust. Met de

Nadere informatie

Axor Montreux. Terug in de tijd.

Axor Montreux. Terug in de tijd. Axor Montreux Terug in de tijd. B egin van de 20 e eeuw: terwijl Hans Grohe zijn bedrijf oprichtte in Schiltach, in het Duitse Zwarte Woud, beleefde de Belle Époque het hoogtepunt in Europa. Er is de

Nadere informatie

Raindance Select. Mijn doucheplezier.

Raindance Select. Mijn doucheplezier. Raindance Select Mijn doucheplezier. Hansgrohe. Doucheplezier 03 Mijn doucheplezier: altijd een bijzondere belevenis. Genieten van de veelzijdigheid van water. Water reinigt en laat leven. Water spoelt

Nadere informatie

ibox universal Planning en installatie

ibox universal Planning en installatie ibox universal Planning en installatie ibox universal Eén voor alles! Inleiding ibox universal De inbouwrevolutie gaat verder De basis voor alle standaard- en thermostaatoplossingen Miljoenmaal bewezen

Nadere informatie

Hansgrohe Douchenieuwigheden. Croma Select en Crometta 100 De nieuwe Hansgrohe douches

Hansgrohe Douchenieuwigheden. Croma Select en Crometta 100 De nieuwe Hansgrohe douches Hansgrohe Douchenieuwigheden N I EU W Croma Select en Crometta 100 De nieuwe Hansgrohe douches Croma Select Handdouches, Porter sets, douchesets Croma Select S Multi Handdouche # 26800, -400 (16 l/min)

Nadere informatie

FU Mokka bruin. FT Zandbeige. FR Wit. FS Betongrijs. FV Zwart

FU Mokka bruin. FT Zandbeige. FR Wit. FS Betongrijs. FV Zwart Ultra Flat SOLID FR Wit FT Zandbeige FS Betongrijs FU Mokka bruin FV Zwart DOUCHEN IN WEELDE Ideal Standard is als fabrikant en totaal leverancier van badkamers altijd op zoek naar de juiste mix van design

Nadere informatie

Afvoeren voor spoelbakken, gootstenen en apparaten. Afvoertechniek. NL 2/16 Catalogus 2016 Wijzigingen voorbehouden.

Afvoeren voor spoelbakken, gootstenen en apparaten. Afvoertechniek. NL 2/16 Catalogus 2016 Wijzigingen voorbehouden. Afvoeren voor spoelbakken, gootstenen en apparaten Afvoertechniek V3 NL 2/16 Catalogus 2016 Wijzigingen voorbehouden. Afvoeren, sifons en toebehoren voor spoelbakken, gootstenen en apparaten, conform NEN

Nadere informatie

ULTRA FLAT S. FU Deep Mokka. FR Pure White. FS Concrete Grey. FT Sand. FV Jet Black

ULTRA FLAT S. FU Deep Mokka. FR Pure White. FS Concrete Grey. FT Sand. FV Jet Black ULTRA FLAT S FR Pure White FT Sand FS Concrete Grey FU Deep Mokka FV Jet Black Ultra Flat S douchebak wit 120 x 90 cm (K8230FR) met gekleurd afdekrooster. Kan gecombineerd worden met: Idealrain shower

Nadere informatie

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren.

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Inloopdouches zijn de trend. Meer en meer klanten wensen een open ontwerp voor hun douchezone. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend

Nadere informatie

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches.

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches. Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches. Inloopdouches zijn enorm populair. Steeds meer klanten wensen een open ontwerp voor hun douchezone. Onze systemen voor inloopdouches bieden individuele

Nadere informatie

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Voor toepassingen op ieder niveau.

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Voor toepassingen op ieder niveau. Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Voor toepassingen op ieder niveau. Gun uzelf meer ruimte. Met Metris, Talis en Focus. De badkamer is al lang zo veel meer dan alleen een ruimte voor lichamelijke hygiëne.

Nadere informatie

express yourself icontrol mobile

express yourself icontrol mobile express yourself icontrol mobile Een digitale droom komt uit Doe uw ogen dicht en stelt u zich eens voor: u ontwaakt, rekt zich eens lekker uit, drukt intuïtief op een knop en u hoort een zacht, kletterend

Nadere informatie

Axor Urquiola Awakening your Senses

Axor Urquiola Awakening your Senses Axor Urquiola Awakening your Senses Onze badkamer is de spiegel van onze persoonlijkheid. Een charmante versmelting van stijlen en objecten, van herinneringen en ervaringen. Alles vindt in de loop van

Nadere informatie

Ideeën voor de badkamer. Kranen Douches Douchesystemen

Ideeën voor de badkamer. Kranen Douches Douchesystemen Ideeën voor de badkamer. Kranen Douches Douchesystemen De passie voor water zit bij ons in de familie. Sinds 1901 ontstaat plezier met water in Schiltach. Mijn grootvader was een zeer bijzondere man. Een

Nadere informatie

Gevoel en verstand volkomen in harmonie:

Gevoel en verstand volkomen in harmonie: 2 Gevoel en verstand volkomen in harmonie: Hansaronda. 3 4 Het vertrouwde op een geheel nieuwe manier beleven. Hansaronda. Harmonie: er is vrijwel geen enkele mengkranenserie te bedenken die dit principe

Nadere informatie

Kranen Het moderne design van zorgt voor de combinatie van strakke lijnen en aantrekkelijke rondingen voor harmonie binnenshuis. Het innovatieve accent op functionaliteit maakt de bediening zeer eenvoudig

Nadere informatie

11. Afvoergarnituren (reukafsluiters)

11. Afvoergarnituren (reukafsluiters) . Afvoergarnituren (reukafsluiters) Bladzijde. Opbouwspoelreservoirs. Vervangmechanismen voor keramische spoelreservoirs. Inbouwspoelreservoirs. Afstandsbedieningen (pneumatische bedieningen) voor spoelreservoirs.

Nadere informatie

Multiplex Trio F. Modell /2013 D E F / B GB I NL / B PL RUS

Multiplex Trio F. Modell /2013 D E F / B GB I NL / B PL RUS Multiplex Trio F Modell 6148.1 08.1/2013 A Modell Art.-Nr. D F / G I NL / PL RUS 6148.1 675 493 C 523391 www.viega.com Modell 6148.1 D 2 Modell 6148.1 3 Modell 6148.1 F G 4 NL Gebruiksaanwijzing Multiplex

Nadere informatie

Een heldere expressie van een sterk karakter:

Een heldere expressie van een sterk karakter: HANSALIGNA 2 Een heldere expressie van een sterk karakter: HansaLIGNA. 3 De moeite waard om lang naar te kijken: HansaLIGNA. Met heldere, eigenlijk strenge geometrische vormen die niettemin een zachte

Nadere informatie

STERKE PRESTATIE. Lijnafwatering TUB-LINE

STERKE PRESTATIE.  Lijnafwatering TUB-LINE STERKE PRESTATIE www.luxelements.com Lijnafwatering TUB-LINE 2/3 LUX ELEMENTS TUB -LINE Lijnafwatering Sterke prestatie Lijnafwatering zonder compromissen Met de vloer gelijkgewerkte douches zijn modern

Nadere informatie

Je goed voelen vindt plaats onder de hoofddouche. Wolkbreuk, Meer doucheplezier. Meer doucheplezier door het bijmengen van lucht in de waterstraal.

Je goed voelen vindt plaats onder de hoofddouche. Wolkbreuk, Meer doucheplezier. Meer doucheplezier door het bijmengen van lucht in de waterstraal. Douchesystemen Je goed voelen vindt plaats onder de hoofddouche. Wolkbreuk, stortbui, tropisch doucheplezier er zijn veel begrippen voor wat men onder een douche van Hansgrohe allemaal beleeft. Omdat het

Nadere informatie

Axor Massaud. Axor Massaud 1

Axor Massaud. Axor Massaud 1 Axor Massaud Axor Massaud 1 2 Axor Massaud Nature Inspired Design Axor Massaud 3 4 Axor Massaud In de badkamer keren we de rug toe naar onze dagelijkse beslommeringen om zo te genieten van weldoende momenten

Nadere informatie

Viega Advantix Top. Het toptalent in vloerafvoeren. Extreem hoge afvoercapaciteit, uiterst variabel, veilig stankslot.

Viega Advantix Top. Het toptalent in vloerafvoeren. Extreem hoge afvoercapaciteit, uiterst variabel, veilig stankslot. Viega Advantix Top. Het toptalent in vloerafvoeren. Extreem hoge afvoercapaciteit, uiterst variabel, veilig stankslot. De nieuwe Viega Advantix Top: beste eigenschappen verenigd. 4 3 1 2 De trend naar

Nadere informatie

Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY

Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY Axor Citterio E 02 De Axor Citterio E haalt zijn charme uit de combinatie van moderne functionaliteiten. Deze volmaakte collectie elegantie. Het alledaagse tappen

Nadere informatie

BETTE natuurlijk in de badkamer

BETTE natuurlijk in de badkamer Dankzij een ervaring van meerdere decennia in de staalvorming en emailveredeling ziet Bette zich tegenwoordig als een van de gespecialiseerde producenten van producten van staal/email. Met gebruikmaking

Nadere informatie

Afvoeren voor wastafels en bidets. Afvoertechniek. NL 2/16 Catalogus 2016 Wijzigingen voorbehouden.

Afvoeren voor wastafels en bidets. Afvoertechniek. NL 2/16 Catalogus 2016 Wijzigingen voorbehouden. V2 Afvoeren voor wastafels en bidets Afvoertechniek NL 2/16 Catalogus 2016 Wijzigingen voorbehouden. Afvoeren en sifons conform NEN EN 274, voor wastafels en bidets designvarianten en toebehoren. Hoogwaardige

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. ibox universal

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. ibox universal Hansgrohe Vakinfo Planning en installatie ibox universal Hansgrohe Het merk De meest efficiënte manier om te genieten van water Wij hebben een passie voor het werken met het element water. Het fascineert

Nadere informatie

Voor een goede afloop. Afvoergarnituren en reukafsluiters

Voor een goede afloop. Afvoergarnituren en reukafsluiters Voor een goede afloop Afvoergarnituren en reukafsluiters Veilige werking met esthetiek Of het nu gaat over de afvoer in inloopdouches, automatische badgarnituren, reukafsluiters voor douchebak of wastafelreukafsluiters

Nadere informatie

ACO passavant. Puntafwatering

ACO passavant. Puntafwatering Puntafwatering Hoge functionaliteit en betrouwbaarheid in vochtige ruimtes ACO Easy Flow Vloerafvoerputten uit kunststof volgens DIN/NBN EN 1253 ACO passavant Opzetstuk met inliggend inox sleufrooster

Nadere informatie

Axor One A L L I N O N E I N F O R M A T I E & I N S P I R A T I E V O O R P R O F E S S I O N A L S

Axor One A L L I N O N E I N F O R M A T I E & I N S P I R A T I E V O O R P R O F E S S I O N A L S Axor One A L L I N O N E I N F O R M A T I E & I N S P I R A T I E V O O R P R O F E S S I O N A L S Axor One 03 Axor One A L L I N O N E Axor One is een douchecollectie die door zijn eenvoud voor een

Nadere informatie

Kwaliteit tot de essentie teruggebracht

Kwaliteit tot de essentie teruggebracht KWC INTRO 2 KWC INTRO Badkamer KWC INTRO 3 Kwaliteit tot de essentie teruggebracht 4 KWC INTRO Badkamer KWC INTRO bewijst dat uitmuntende kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Beleef het comfort van een in

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Efficiënte producten voor hotel en gastronomie. Wij bieden u een duidelijk kostenvoordeel: minder water- en energieverbruik

Hansgrohe Vakinfo. Efficiënte producten voor hotel en gastronomie. Wij bieden u een duidelijk kostenvoordeel: minder water- en energieverbruik Hansgrohe Vakinfo Efficiënte producten voor hotel en gastronomie Wij bieden u een duidelijk kostenvoordeel: minder water- en energieverbruik Kostenbesparing met certificaat en label Certificering door

Nadere informatie

Afvoertechniek. V3 Gootsteen- en wasmachineafvoeren

Afvoertechniek. V3 Gootsteen- en wasmachineafvoeren Afvoertechniek Gootsteen- en wasmachineafvoeren volgens DIN EN 274 Montagevriendelijk en flexibel. Universele combinaties en praktische probleemoplossingen voor gemakkelijk installeren. Een compleet en

Nadere informatie

FORMAT Douchescheidwanden voor meer stijl in uw badkamer

FORMAT Douchescheidwanden voor meer stijl in uw badkamer norm voor mooie badkamers FORMAT Douchescheidwanden voor meer stijl in uw badkamer Sanitair keramiek Douches Kraanwerk Sproeiers Badmeubels Spiegels Accessoires Badkuipen en pools Douches in glas Een douche

Nadere informatie

Slank en slim. Geberit oplossing voor montage van kranen

Slank en slim. Geberit oplossing voor montage van kranen Slank en slim. Geberit oplossing voor montage van kranen Precies wat u wenst. Muurkranen zijn de ideale oplossing voor openbare en half-openbare sanitaire ruimten. Naast een aantrekkelijker design bieden

Nadere informatie

RainBrain Planning en installatie

RainBrain Planning en installatie RainBrain Planning en installatie Douchecomfort als nooit voorheen. Dankzij RainBrain, de innovatie van Hansgrohe, wordt de douche-intelligentie én het doucheplezier nog groter. Via de RainBrain zijn er

Nadere informatie

Select keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken.

Select keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken. Select keukenmengkranen De nieuwe vrijheid in de keuken. Metris Select 320 met uittrekbare vuistdouche Een evolutie in de keuken. De kraan aan- en uitzetten. Druk op de handige Select-knop om de waterstraal

Nadere informatie

Axor Universal. Accessories

Axor Universal. Accessories Axor Universal Accessories Axor Universal Accessories 02 Axor Universal Accessories 03 Wie elegantie en perfectie in de badkamer belangrijk vindt, kan niet om de accessoires heen. Want juist elegantie

Nadere informatie

FM Mattsson 9000 en 9000E Mengkranen. FM Mattsson 10-1

FM Mattsson 9000 en 9000E Mengkranen. FM Mattsson 10-1 9000 en 9000E Mengkranen In dit hoofdstuk vindt u slechts een beperkt deel van het totale assortiment kranen. Voor de uitgebreide, actuele mogelijkheden verwijzen wij u naar de Nederlandstalige website,

Nadere informatie

Kranen Compact, modern, ongecompliceerd en een dynamisch design. Dit zijn de elementen die kenmerkend zijn voor sinds mensenheugenis. Daarnaast maakt het TOP-FIX snelmontage systeem de installatie tot

Nadere informatie

Uw voeten zullen grote ogen opzetten: Visign-doucheafvoeren van Viega.

Uw voeten zullen grote ogen opzetten: Visign-doucheafvoeren van Viega. Uw voeten zullen grote ogen opzetten: Visign-doucheafvoeren van Viega. We staan op de drempel van een nieuw douchetijdperk. Eindelijk kan men ook thuis in de eigen badkamer water als een natuurverschijnsel

Nadere informatie

Axor Citterio M Badkamerontwerp

Axor Citterio M Badkamerontwerp België Hansgrohe rue Vanderschrickstraat 91 B-1060 Bruxelles/Brussel Tel. +32 2 5430140 Fax +32 2 5379486 info@hansgrohe.be www.hansgrohe.be Nederland Hansgrohe Handelsweg 45 NL-1525 RG Westknollendam

Nadere informatie

PuraVida is een belevenis voor de zintuigen in de badkamer. Poëzie in zuiverheid en helderheid. Een nieuwe beleving van stromend water.

PuraVida is een belevenis voor de zintuigen in de badkamer. Poëzie in zuiverheid en helderheid. Een nieuwe beleving van stromend water. PuraVida PuraVida is een belevenis voor de zintuigen in de badkamer. Poëzie in zuiverheid en helderheid. Een nieuwe beleving van stromend water. De kleur wit in al haar schoonheid en eenvoud. Wit staat

Nadere informatie

NIEUW inbouwdiepte. 70 mm. Badkamer zonder drempels. Douchegoten

NIEUW inbouwdiepte. 70 mm. Badkamer zonder drempels. Douchegoten NIEUW 70 mm Badkamer zonder drempels Douchegoten Douchegoten Bij de moderne badkamer draait het steeds meer om puur design en optimale functionaliteit en betrouwbaarheid. De ALCA douchegoten spelen in

Nadere informatie

Modulair stoom Creëer uw eigen stoomdouche

Modulair stoom Creëer uw eigen stoomdouche Modulair stoom Creëer uw eigen stoomdouche Modulair stoom Verbeter de kwaliteit van uw leven Kwaliteit van leven wordt in positieve zin beïnvloedt door het in balans zijn van lichaam en geest. Zodra lichaam

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Hansgrohe ComfortZone test. Voor iedere wastafel de perfecte mengkraan. Voor tevreden klanten.

Hansgrohe Vakinfo. Hansgrohe ComfortZone test. Voor iedere wastafel de perfecte mengkraan. Voor tevreden klanten. Hansgrohe Vakinfo Hansgrohe ComfortZone test Voor iedere wastafel de perfecte mengkraan. Voor tevreden klanten. ComfortZone kranen: voor klantverwachtingen op iedere hoogte De badkamer is al lang geen

Nadere informatie

De klimaatverandering is geen verre toekomst meer, maar realiteit. Aan de vermindering van de schadelijke CO 2 -uitstoot moet de hele gemeenschap

De klimaatverandering is geen verre toekomst meer, maar realiteit. Aan de vermindering van de schadelijke CO 2 -uitstoot moet de hele gemeenschap ECO SMART De klimaatverandering is geen verre toekomst meer, maar realiteit. Aan de vermindering van de schadelijke CO 2 -uitstoot moet de hele gemeenschap bijdragen. En niet alleen vanuit ecologisch,

Nadere informatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo Verwarming Koeling Ventilatie Luchtzuivering Als u op zoek bent naar een universele verwarmingsoplossing. Elk bouwproject is uniek. Daarom waardeert

Nadere informatie

KEUKEN Ø 90 Ø 60 Ø 50. Aardewerk/kunststof/RVS. Aardewerk/kunststof RVS. Met een korfje: handmatige. bediening. Met een korfje: handmatige

KEUKEN Ø 90 Ø 60 Ø 50. Aardewerk/kunststof/RVS. Aardewerk/kunststof RVS. Met een korfje: handmatige. bediening. Met een korfje: handmatige KEUKEN Ø 90 Ø Ø Hoe kies BOORDIAMETER VAN DE SPOELBAK: Aardewerk/kunststof/RVS Aardewerk/kunststof RVS SLUITSYSTEEM VAN DE AFVOER: Met een korfje: handmatige bediening Met een korfje: handmatige of kabelbediening

Nadere informatie

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Melitta c35 De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Snelheid en precisie Krachtige prestaties Met de Melitta c35 kunt u uw klanten van diverse

Nadere informatie

STERKE PRESTATIE Lijnafwatering TUB-LINE COMBI. Oplossingen voor modern bouwen. www.luxelements.com

STERKE PRESTATIE Lijnafwatering TUB-LINE COMBI. Oplossingen voor modern bouwen. www.luxelements.com Oplossingen voor modern bouwen NL-1 2015 PROS5020 onder voorbehoud van technische veranderingen www.luxelements.com STERKE PRESTATIE Lijnafwatering TUB-LINE COMBI Oplossingen voor modern bouwen 2/3 LUX

Nadere informatie

Viega Advantix Vario. Tot op de millimeter nauwkeurig inkortbaar en grenzeloos flexibel.

Viega Advantix Vario. Tot op de millimeter nauwkeurig inkortbaar en grenzeloos flexibel. Viega Advantix Vario Tot op de millimeter nauwkeurig inkortbaar en grenzeloos flexibel. Viega Advantix Vario Individualiteit in optima forma. Chic design en hoogwaardige materialen zijn in moderne badkamers

Nadere informatie

IDEAL STANDARD NEDERLAND

IDEAL STANDARD NEDERLAND 135 15 NEW nimbus II Vernieuwd design Venlo Nimbus tweegreepskranen Nieuw design Nimbus II Nimbus II is de naam van het re-design van de tweegreepskranenserie voor de projectmarkt van Venlo. Op basis van

Nadere informatie

XETIS. Een systeem met visionaire esthetiek.

XETIS. Een systeem met visionaire esthetiek. XETIS Een systeem met visionaire esthetiek. Zichtbare esthetiek Onzichtbare technologie. Montagevriendelijke oplossing uit één hand Bescherming tegen doordringend vocht dankzij het voegvrije oppervlak

Nadere informatie

Axor Massaud Badkamerontwerp

Axor Massaud Badkamerontwerp Axor Massaud Badkamerontwerp Meer dan ons lief is, wordt ons leven bepaald door hectiek, stress en drukte. Hierdoor zoeken we naar een plaats waar we ons terug kunnen trekken en waar het rustig is. De

Nadere informatie

Sanitair. Comfort, Luxe en Excellent. VolkerWessels Wooniversum Ringwade LM Nieuwegein T +31 (0)

Sanitair. Comfort, Luxe en Excellent. VolkerWessels Wooniversum Ringwade LM Nieuwegein T +31 (0) Sanitair Comfort, Luxe en Excellent VolkerWessels Wooniversum Ringwade 4 3439 LM Nieuwegein T +31 (0)88 186 11 08 www.wooniversum.nl Zetfouten en kleurafwijkingen voorbehouden 04-2016 Wooniversum Pakketten

Nadere informatie

ULTRAVLAK DESIGN. EXTRA STABILITEIT.

ULTRAVLAK DESIGN. EXTRA STABILITEIT. ARCHITECTURA MetalRim. ULTRAVLAK DESIGN. EXTRA STABILITEIT. 31 AFMETINGEN x 2 RANDHOOGTES x 2 oppervlaktes = Keuze uit 124 modellen in 7 verschillende kleuren STANDAARD ANTI-SLIP AFMETINGEN (mm) VIERKANT

Nadere informatie

NEWS SELECT: SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER DE NOVITEITEN

NEWS SELECT: SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER DE NOVITEITEN S SELECT: SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER DE NOVITEITEN IN 2014 BESTE LEZERS, Zoals bekend is blijven wij bij Hansgrohe bezig de omgang met water opnieuw uit te vinden en nóg mooier te maken. En we zijn daar

Nadere informatie

Hoofdstuk 5 Sanmedi Saniline 0110

Hoofdstuk 5 Sanmedi Saniline 0110 5.1 Hoofdstuk 5 Sanmedi Saniline 0110 5.2 Hoofdstuk 5 Sanmedi Saniline algemene omschrijving 0110 Sanmedi Saniline omvat een uitgebreid assortiment aangepast sanitair voor o.a. badkamers en toiletruimtes.

Nadere informatie

Badmeubelset met spiegel

Badmeubelset met spiegel INSTALLEREN VERWARMING SANITAIR NIET VERHUIZEN MAAR VERBOUWEN ELEKTRA VAN 1295 1095 Badmeubelset met spiegel Type Bando; Kleur wit of chateau eiken; (hxbxd) 55 x 90 x 45 cm; Ook in andere maten verkrijgbaar.

Nadere informatie

Verkorte. Adviesverkoopprijslijst 2013

Verkorte. Adviesverkoopprijslijst 2013 Verkorte Inhoudsopgave Innovatieve technologieën, USP s 4 Kwaliteit en duurzaamheid 5 Hansgrohe Kranen Focus badkamerkranen 6 Focus keukenkranen 8 CoolStart wastafelkranen 9 Care kranen 10 Ecostat thermostaatkranen

Nadere informatie

Voor een badkamer die tot in het detail overeenkomt met de ideeën van uw klanten

Voor een badkamer die tot in het detail overeenkomt met de ideeën van uw klanten INFORMATIE VOOR SPECIAALZAKEN Voor een badkamer die tot in het detail overeenkomt met de ideeën van uw klanten CeraWall. Het nieuwe wandafvoersysteem voor inloopdouches Voor innovatieve inloopdouches Kom

Nadere informatie

NOVITEITEN PRIJSLIJST 2015

NOVITEITEN PRIJSLIJST 2015 NOVITEITEN PRIJSLIJST 2015 DE E STANDAARD IN SPOELTECHNIEK ONTWORPEN OM ER MOOI UIT TE ZIEN Het AquaBlade waterval spoelsysteem is ontworpen met eenvoudige strakke lijnen en moderne vormgeving. Een esthetisch

Nadere informatie

ARCHITECTURA ULTRAVLAK DESIGN EXTRA HOGE STABILITEIT

ARCHITECTURA ULTRAVLAK DESIGN EXTRA HOGE STABILITEIT ARCHITECTURA MetalRim. ULTRAVLAK DESIGN EXTRA HOGE STABILITEIT EEN STERK STAALTJE TECHNOLOGIE: METALRIM Getest conform Norm EN 249 De nieuwe generatie ultravlakke douchevloeren Architectura MetalRim; 31

Nadere informatie

Kaldewei Comfort select. Je goed voelen door een aanraking.

Kaldewei Comfort select. Je goed voelen door een aanraking. Kaldewei Comfort select Je goed voelen door een aanraking. HIGHTECH OM AAN TE RAKEN Kaldewei Comfort Select. Design Het voorname, puristische bedieningselement voegt zich vrijwel vlak in de rand van het

Nadere informatie

Geberit urinoirsysteem. Voorziet in elke behoefte.

Geberit urinoirsysteem. Voorziet in elke behoefte. Geberit urinoirsysteem Voorziet in elke behoefte. Alle voordelen van één enkele bron. Flexibiliteit is het kenmerk van het Geberit urinoir. Voor elke wens respectievelijk voor elke bouwsituatie biedt het

Nadere informatie

Slank en intelligent. Geberit wastafelkranen en systemen

Slank en intelligent. Geberit wastafelkranen en systemen Slank en intelligent. Geberit wastafelkranen en systemen De nieuwe Geberit wastafelkranen maken optimaal gebruik van de voordelen van de Geberit installatieelementen. Het enige dat u kunt zien aan de voorkant

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Koningskwartier, fase 3 C t.b.v. type Singelwoning en Singelvilla

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Koningskwartier, fase 3 C t.b.v. type Singelwoning en Singelvilla PROJECTS Sanitairvisualisatie Koningskwartier, fase 3 C t.b.v. type Singelwoning en Singelvilla Versie 24-5-2017 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd

Nadere informatie