Uitbating pop-up Cruisebar. Red Star Line Museum. Montevideostraat Antwerpen. Informatiebundel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uitbating pop-up Cruisebar. Red Star Line Museum. Montevideostraat Antwerpen. Informatiebundel"

Transcriptie

1 Uitbating pop-up Cruisebar Red Star Line Museum Montevideostraat Antwerpen Informatiebundel

2 Stad Antwerpen Grote Markt Antwerpen p/a Stad Antwerpen Francis Wellesplein Antwerpen

3 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding Situering en foto s Uitgangspunten exploitatie Samenvatting voornaamste voorwaarden Bezichtiging en verdere informatie... 9

4 INLEIDING In de historische loodsen van de Red Star Line rederij aan de Montevideostraat 3 in Antwerpen opende op 28 september 2013 het Red Star Line Museum zijn deuren. Sinds de opening verwelkomde het Museum al meer dan bezoekers ( in 2013, in 2014 en in 2015). De Loods die het start- en eindpunt vormt van een museumbezoek biedt ruimte voor bezoekersontvangst, tijdelijke tentoonstellingen en een bar. In het kader van een nieuw museumproject onder de naam Cruises is het museum op zoek naar een tijdelijke concessionaris voor het exploiteren van de bar. De stad Antwerpen lanceert een oproep voor de uitbating hiervan. De stad Antwerpen biedt de concessie openbaar aan onder de vorm van biedingen onder gesloten omslag. De selectie van de kandidaten vindt plaats op basis van zowel inhoudelijke als financiële criteria. Deze bundel bevat de projectinformatie, de voorwaarden waaronder de concessie zal worden verleend en de voorwaarden van de bieding. Geïnteresseerden ontvangen eveneens een formulier aan de hand waarvan zij zich kandidaat kunnen stellen.

5 2. SITUERING EN FOTO S De Red Star Line-site ligt in de Montevideowijk, in het hart van de oude havenbuurt het Eilandje. Een reeks ambitieuze stadsvernieuwingsprojecten zal van het Eilandje de komende jaren een stadsdeel maken dat bruist. De werken zijn volop aan de gang. In de Montevideowijk is het Red Star Line Museum de blikvanger. De werken aan de Rijnkaai noord werden midden 2015 afgerond. Het Museum bevindt zich aan de Rijnkaai 15 (postadres). De publieksingang is in de Montevideostraat 3, 2000 Antwerpen. Het Red Star Line museum is gehuisvest in de drie historische loodsen van de scheepvaartmaatschappij. Twee van deze loodsen vormen de permanente museale opstelling. De derde, met een oppervlakte van 550 m², heeft verschillende functies. Deze loods omvat de inkomhal, de ticketbalie, een wachtruimte, de museumshop, de toegang naar de toren, de toegang naar de lockers, ruimte voor tijdelijke tentoonstellingen en een bar. Het museum is iedere dag behalve maandag open van 10 tot 17 uur. Tijdens de zomermaanden is het museum op zaterdag en zondag een uurtje langer open. De Loods is vrij toegankelijk voor het publiek, ook voor niet-museumbezoekers.

6

7 Het Red Star Line Museum plant vanaf oktober 2016 een nieuw project onder de noemer Cruises. Dit bestaat uit een tentoonstelling, randprogramma en evenementen. Om bezoekers net dat tikkeltje meer te geven is het museum op zoek naar een partner die bereid is tot het exploiteren van een tijdelijke bar tijdens een minimaal aantal vastgelegde evenementen en museumdagen. Voorstellen tot een uitbreiding van dit scenario worden door het museum op prijs gesteld. 3. UITGANGSPUNTEN EXPLOITATIE Voorwerp concessie De stad Antwerpen geeft in concessie de uitbating van een tijdelijke bar in de multifunctionele ruimte, De Loods, van het Red Star Line Museum. De Loods heeft een totale oppervlakte van 500 m². De concessie betreft een minimumscenario waarbij aanvullende voorstellen op prijs worden gesteld. Doel Het Red Star Line Museum is sinds de opening in 2013 een publiekssucces. Meer dan bezoekers traden reeds in de voetsporen van de landverhuizers. Naast de vaste tentoonstelling organiseert het museum ook tijdelijke tentoonstellingen. In het najaar van 2016 ziet het Red Star Line Museum het wat groter.

8 De nieuwe tijdelijke tentoonstelling, met als thema de Red Star Line wereldcruises tijdens de jaren 1920, zal meer zijn dan een tentoonstelling. De Loods zal worden ondergedompeld in een cruisesfeer. De bezoekers worden onmiddellijk meegenomen naar exotische bestemmingen en kunnen zich in een strandstoel neervlijen met een Cruise Magazine en een Red Star Line cocktail. Het Red Star Line Museum plant heel wat evenementen van brunchlezingen tot dansworkshops en optredens. Een deel van De Loods wordt ingenomen door de tentoonstelling, in de vorm van een dwarsdoorsnede van een schip. Daarnaast zijn er enkele mobiele elementen en strandstoelen. Voor een volledige uitstraling van de cruisesfeer is het Red Star Line Museum op zoek naar een partner voor het uitbaten van een tijdelijke Cruisebar op een aantal museumdagen en het cateren van een minimum aantal evenementen. In een minimaal scenario is de bar geopend: - tijdens het weekend (vanaf 12 uur tot sluitingstijd) - op vakantiedagen - tijdens evenementen die georganiseerd worden door het Red Star Line Museum (minimum 2 per maand gedurende de periode september 2016 april 2017) Kandidaten mogen een meer uitgebreid scenario voorstellen zoals bijvoorbeeld: - openen op meerdere museumdagen - beschikbaar zijn voor groepen die een museumbezoek willen combineren met een drankje De Cruisebar moet net zoals het museum laagdrempelig zijn en de gastvrije uitstraling van het museum respecteren. De bar biedt minimum een aanbod warme en koude dranken aan democratische prijzen. Kandidaten mogen een meer uitgebreid aanbod voorstellen.

9 Vertrouwelijk Duinzand /Red Star Line Museum

10 Co-housing De concessiehouder krijgt geen volledige of afgesloten ruimte in concessie. De concessiehouder krijgt een beperkte ruimte toegewezen in De Loods waarvan het hoofddoel niet de barexploitatie is. De Loods is in de eerste plaats de onthaal- en transitruimte van het Red Star Line Museum. De kandidaat-concessiehouder moet aantonen dat hij zich in dit concept wenst in te schrijven, door enerzijds een originele meerwaarde te bieden aan de museumbezoeker en door zich anderzijds in te passen in het dagelijks museumbeheer. Dit impliceert overleg en flexibel partnerschap. De kandidaat-concessionaris mag voorstellen voor eigen evenementen formuleren maar deze kunnen enkel plaatsvinden na de openingsuren en in overleg met het museumteam. Tijdelijk karakter, beperkte openingsuren Bij het ontwerp van het Red Star Line Museum werd aan een deel van De Loods bewust geen duidelijke functie toegeschreven. Het is steeds het doel geweest om deze naar behoefte in te vullen. De uitbating van de bar gebeurt minstens: - tijdens het weekend (vanaf 12 uur tot sluitingstijd) - op vakantiedagen - tijdens door het Red Star Line Museum georganiseerde evenementen (minimum 2 per maand gedurende de periode oktober 2016 april 2017) Het precieze programma staat nog niet vast, maar bevat onder voorbehoud - openingsevenement - marketingactie waarbij bezoekers een Red Star Line cocktail kunnen afhalen in de bar - maandelijkse cruisebrunch

11 - maandelijkse afterwork dansworkshop - optreden van Flat Earth Society - reeks voorstellingen van de filharmonie Inrichting De concessiehouder staat in voor de volledige inrichting van de exploitatieruimte, met name voor het ontwerp en voor de realisatie van een barmeubel en voor het los meubilair. De concessiehouder moet daarbij rekening houden met volgende uitgangspunten: - Zowel het meubel als het los meubilair moeten worden geplaatst binnen de zonering zoals aangegeven op het inplantingsplan dat als bijlage aan deze bundel is gehecht. - De zone voor het meubel heeft een oppervlakte van ongeveer 40 m² (10 x 4 meter). Het meubel mag het gebruik van de wand die zich erachter bevindt niet hypothekeren zodat het Museum deze wand kan gebruiken voor het ophangen van foto s. In het barmeubel moet ruimte voor stockage van drank worden geïntegreerd. - Bij extern gebruik van de zaal moet het meubel afgesloten kunnen worden. Het staat de concessiehouder vrij een meubel te ontwerpen dat met de nodige afspraken ook kan worden gebruikt door externen. - Het inrichtingsvoorstel past in de ruimte en de sfeer van De Loods, is discreet maar aantrekkelijk. De bar mag duidelijk een tijdelijk karakter hebben maar moet tegelijkertijd ook duurzaamheid uitstralen. Het Red Star Line Museum beschikt over 250 stoelen die door de concessionaris kunnen worden gebruikt. Het Red Star Line Museum beschikt niet over barinrichting zoals bestek, glazen, koppen Verhuur aan derden - catering Buiten de openingsuren behoudt het Museum zich het recht voor om de volledige Loods commercieel te verhuren aan derden.

12 Bij het organiseren van evenementen met catering in het Red Star Line Museum is de organisator verplicht de catering af te nemen bij de concessiehouder. Een uitzondering kan enkel toegestaan worden omwille van gegronde redenen. In 2015 vonden 60 avondevenementen met catering plaats. 4. SAMENVATTING BELANGRIJKSTE VOORWAARDEN Voorwerp concessie Het Red Star Line Museum is op zoek naar een concessiehouder die minstens tijdens het Cruiseproject een bar exploiteert op enkele museumdagen en tijdens eigen evenementen. Termijn De concessie voor de tijdelijke uitbating loopt van 1 september 2016 tot en met 30 april De cruisebar zal bij de opening van het cruiseprogramma op 13 oktober feestelijk worden voorgesteld. Kandidaten die bereid zijn om al in september gedurende het weekend en enkele evenementen de bar te exploiteren, kunnen dat in hun voorstel opnemen. De concessie kan na gunstige evaluatie en onderling overleg worden verlengd onder voorwaarden die dan worden vastgesteld en onder voorbehoud dat de barfunctie verenigbaar is met de projecten die het Museum plant. Vergoeding De minimumvergoeding bedraagt 500,00 euro per maand, excl. BTW. Bestemming Het goed wordt in concessie gegeven als een consumptiezone. De tijdelijke horecaexploitatie heeft als functie de publieke functie van het Museum te ondersteunen. De concessiehouder staat zelf in voor de volledige inrichting van de horeca-exploitatie. De inrichting houdt rekening met de locatie en het laagdrempelige karakter van het Museum.

13 Beoordeling kandidaturen Bij de beoordeling van de kandidaturen houdt STAD ANTWERPEN rekening met volgende criteria: - Financieel voorstel (15%) - Relevante ervaring (15%) - Operationeel voorstel (70%): de kandidaat bezorgt een voorstel van ontwerp van een nieuw barmeubel en een operationeel exploitatievoorstel (openingsuren, aanbod, voorstel catering evenementen ) De toewijzing van de concessie zal gebeuren op basis van de totaliteit van de criteria. Elke kandidaat moet op elk van voorgaande criteria minstens de helft van de punten behalen. Een jury samengesteld uit vertegenwoordigers van STAD ANTWERPEN en het Red Star Line Museum beoordeelt de voorstellen. Concessieovereenkomst STAD ANTWERPEN sluit met de aangeduide concessiehouder een concessieovereenkomst af op basis van: - de uitgangspunten van de exploitatie opgenomen in punt 3 van deze bundel; - het voorstel dat de concessiehouder indient bij zijn kandidaatstelling zoals verfijnd na verdere onderhandelingen; - de algemene en bijzondere voorwaarden opgenomen in de bijlagen bij deze informatiebundel.

14 5. BEZICHTIGING EN VERDERE INFORMATIE Voor verdere informatie omtrent de procedure en de voorwaarden, kunnen geïnteresseerden contact opnemen met: Karin Baeten Francis Wellesplein Antwerpen Tel karin.baeten@stad.antwerpen.be of An Lombaerts Montevideostraat Antwerpen Tel an.lombaerts@stad.antwerpen.be Voor informatie over het museum kunnen geïnteresseerden terecht op Voor bezichtiging kunnen geïnteresseerden contact opnemen met: An Lombaerts Montevideostraat Antwerpen an.lombaerts@stad.antwerpen.be

Uitbating museumcafé. Red Star Line Museum. Montevideostraat Antwerpen. Informatiebundel

Uitbating museumcafé. Red Star Line Museum. Montevideostraat Antwerpen. Informatiebundel Uitbating museumcafé Red Star Line Museum Montevideostraat 3 2000 Antwerpen Informatiebundel Stad Antwerpen Grote Markt 1 2000 Antwerpen p/a Stad Antwerpen Francis Wellesplein 1 2018 Antwerpen www.antwerpen.be

Nadere informatie

Uitbating museumcafé. Red Star Line Museum. Montevideostraat Antwerpen. Informatiebundel. Stad Antwerpen. Grote Markt 1.

Uitbating museumcafé. Red Star Line Museum. Montevideostraat Antwerpen. Informatiebundel. Stad Antwerpen. Grote Markt 1. Uitbating museumcafé Red Star Line Museum Montevideostraat 3 2000 Antwerpen Informatiebundel Stad Antwerpen Grote Markt 1 2000 Antwerpen p/a Stad Antwerpen Francis Wellesplein 1 2018 Antwerpen www.antwerpen.be

Nadere informatie

STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag,

STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag, BIEDINGSFORMULIER Artikel 1. Voorwerp STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag, het tijdelijk recht tot exploitatie van de multifunctionele ruimte van het Red Star

Nadere informatie

STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag,

STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag, Biedingsformulier Artikel 1. Voorwerp STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag, het recht tot exploitatie van het museumcafé van het Red Star Line Museum. Geïnteresseerden

Nadere informatie

infobrochure verpachting mobiele snackbar huisstijl 2015

infobrochure verpachting mobiele snackbar huisstijl 2015 infobrochure verpachting mobiele snackbar huisstijl 2015 openbare verpachting van een standplaats voor een tijdelijke mobiele snackbaruitbating op de ligweide van het openluchtzwembad De Molen op de Linkeroever

Nadere informatie

Concessiehouder gezocht voor uitbating cafetaria Hessenhuis CONCESSIE

Concessiehouder gezocht voor uitbating cafetaria Hessenhuis CONCESSIE Jan Crab Concessiehouder gezocht voor uitbating cafetaria Hessenhuis Het Hessenhuis is een prachtig gerestaureerd en beschermd pakhuis uit de 16de eeuw. Na de blokkade van de Schelde in 1585 kreeg het

Nadere informatie

AG VESPA zoekt uitbater voor CAFETARIA RUGGEVELD

AG VESPA zoekt uitbater voor CAFETARIA RUGGEVELD AG VESPA zoekt uitbater voor CAFETARIA RUGGEVELD AG VESPA biedt, onder de vorm van een sportconcessieovereenkomst, de uitbating aan van de cafetaria gelegen op de sportsite Ruggeveld. Geïnteresseerde sportverenigingen,

Nadere informatie

BIEDINGSFORMULIER. Artikel 1. Voorwerp. Artikel 2. Geldigheid biedingen

BIEDINGSFORMULIER. Artikel 1. Voorwerp. Artikel 2. Geldigheid biedingen BIEDINGSFORMULIER Artikel 1. Voorwerp De stad biedt openbaar aan, onder de vorm van gesloten digitale biedingen, het recht tot uitbating van het maandelijks marktevenement Woensdagse Brocantemarkt op de

Nadere informatie

Stad zoekt uitbater voor tijdelijke publieke toiletten in historisch centrum Antwerpen, op Grote Markt 15

Stad zoekt uitbater voor tijdelijke publieke toiletten in historisch centrum Antwerpen, op Grote Markt 15 Stad zoekt uitbater voor tijdelijke publieke toiletten in historisch centrum Antwerpen, op Grote Markt 15 De stad Antwerpen zoekt een concessiehouder voor de uitbating van de tijdelijke publieke toiletten

Nadere informatie

Concessiehouder gezocht voor voormalig bedieningsgebouw Willembrug op het Eilandje CONCESSIE

Concessiehouder gezocht voor voormalig bedieningsgebouw Willembrug op het Eilandje CONCESSIE Concessiehouder gezocht voor voormalig bedieningsgebouw Willembrug op het Eilandje Het Eilandje was enkele jaren geleden nog een verlaten plek. Vandaag is het een wijk in beweging. Het Museum aan de Stroom

Nadere informatie

BIEDINGSFORMULIER. Artikel 1. Voorwerp. Artikel 2. Geldigheid biedingen

BIEDINGSFORMULIER. Artikel 1. Voorwerp. Artikel 2. Geldigheid biedingen BIEDINGSFORMULIER Artikel 1. Voorwerp De stad biedt openbaar aan, onder de vorm van gesloten digitale biedingen, het recht tot uitbating van een zomerbar in het gebouw Platform in park Spoor Noord. Artikel

Nadere informatie

Stad zoekt uitbater voor publieke toiletten en fietsverhuur in historisch centrum Antwerpen, op het Steenplein

Stad zoekt uitbater voor publieke toiletten en fietsverhuur in historisch centrum Antwerpen, op het Steenplein Stad zoekt uitbater voor publieke toiletten en fietsverhuur in historisch centrum Antwerpen, op het Steenplein De stad Antwerpen zoekt een concessiehouder voor de uitbating van de publieke toiletten en

Nadere informatie

district zoekt uitbater voor zomerbar in de Oranjerie in park Sorhgvliedt te Hoboken

district zoekt uitbater voor zomerbar in de Oranjerie in park Sorhgvliedt te Hoboken infobrochure district zoekt uitbater voor zomerbar in de Oranjerie in park Sorhgvliedt te Hoboken Het district Hoboken zoekt een uitbater voor een zomerbar met terraszone in en aan het paviljoen van de

Nadere informatie

Uitbater voor zomerbar gezocht in park Sorhgvliedt te Hoboken

Uitbater voor zomerbar gezocht in park Sorhgvliedt te Hoboken Uitbater voor zomerbar gezocht in park Sorhgvliedt te Hoboken De stad Antwerpen zoekt een uitbater voor een zomerbar met terraszone in en aan het paviljoen van de oranjerie in park Sorghvliedt, gelegen

Nadere informatie

BIEDINGSFORMULIER. Twee of meer personen die samen bieden, zijn solidair verbonden.

BIEDINGSFORMULIER. Twee of meer personen die samen bieden, zijn solidair verbonden. BIEDINGSFORMULIER Artikel 1. Voorwerp De stad biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag, het recht tot exploitatie van de volgende 7 standplaatsen voor de verkoop van consumptie-ijs:

Nadere informatie

AG VESPA zoekt uitbater voor notenkraam Groenplaats 2000 Antwerpen

AG VESPA zoekt uitbater voor notenkraam Groenplaats 2000 Antwerpen AG VESPA zoekt uitbater voor notenkraam Groenplaats 2000 Antwerpen AG VESPA biedt onder de vorm van een concessieovereenkomst een standplaats aan voor de uitbating van een notenkraam op de Groenplaats.

Nadere informatie

stad zoekt uitbater(s) voor marktkavels op de Vrijdagmarkt

stad zoekt uitbater(s) voor marktkavels op de Vrijdagmarkt infobrochure stad zoekt uitbater(s) voor marktkavels op de Vrijdagmarkt De stad Antwerpen zoekt uitbaters voor drie kavels voor de openbare veilingmarkt, de zogenaamde Vrijdagmarkt, gelegen op het middenplein

Nadere informatie

Leidraad voor de concessie voor de exploitatie van de horecazaak Den Lavaar in Centrum Duurzaam Bouwen

Leidraad voor de concessie voor de exploitatie van de horecazaak Den Lavaar in Centrum Duurzaam Bouwen Leidraad voor de concessie voor de exploitatie van de horecazaak Den Lavaar in Centrum Duurzaam Bouwen 1. BIEDINGSVOORWAARDEN Artikel 1 - Voorwerp Centrum Duurzaam Bouwen vzw biedt via marktraadpleging

Nadere informatie

openbare verpachting van 2 standplaatsen voor de verkoop van consumptie-ijs

openbare verpachting van 2 standplaatsen voor de verkoop van consumptie-ijs openbare verpachting van 2 standplaatsen voor de verkoop van consumptie-ijs De stad Antwerpen zoekt uitbaters voor de volgende 2 standplaatsen op het openbaar domein: Middelheimlaan en Park Spoor Noord

Nadere informatie

I. Verduidelijkingen bij de exploitatievoorwaarden:

I. Verduidelijkingen bij de exploitatievoorwaarden: 10-08 DIRECTIE B-ST.41 - - Uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) Datum AB2016. foto locatie 13-7-2016 Station SCHELLEBELLE: Broodautomaat in automaten-nis van het station van Schellebelle Geachte, Om het commercieel

Nadere informatie

Concessiehouder gezocht voor het voormalige douanegebouw in de Cadixwijk CONCESSIE

Concessiehouder gezocht voor het voormalige douanegebouw in de Cadixwijk CONCESSIE Concessiehouder gezocht voor het voormalige douanegebouw in de Cadixwijk In afwachting van de verdere ontwikkelingen in de Cadixwijk zoeken we een publieke invulling voor het voormalige douanegebouw om

Nadere informatie

Tijdelijke invulling gezocht voor het zuidelijk deel van de Loodswezensite. tijdelijke invulling

Tijdelijke invulling gezocht voor het zuidelijk deel van de Loodswezensite. tijdelijke invulling tijdelijke invulling Tijdelijke invulling gezocht voor het zuidelijk deel van de Loodswezensite In afwachting van een definitieve bestemming en gebiedsontwikkeling voor de Loodswezensite zoekt AG VESPA

Nadere informatie

Procedure toewijzing concessie café OC Kasterlee en dienstverlening aan OC Kasterlee

Procedure toewijzing concessie café OC Kasterlee en dienstverlening aan OC Kasterlee Procedure toewijzing concessie café OC Kasterlee en dienstverlening aan OC Kasterlee 1. Voorwerp Dit document regelt de procedure voor de toewijzing van de concessie van het café met zomerterras en de

Nadere informatie

OPROEP VOOR EEN ORIGINEEL ARTISTIEK CONCEPT TER AANVULLING VAN HET AANBOD AAN ACTIVITEITEN VAN VAUX-HALL SUMMER

OPROEP VOOR EEN ORIGINEEL ARTISTIEK CONCEPT TER AANVULLING VAN HET AANBOD AAN ACTIVITEITEN VAN VAUX-HALL SUMMER OPROEP VOOR EEN ORIGINEEL ARTISTIEK CONCEPT TER AANVULLING VAN HET AANBOD AAN ACTIVITEITEN VAN VAUX-HALL SUMMER 1. Voorwerp In het Warandepark werd in 1913 een ontspanningsruimte in openlucht gecreëerd,

Nadere informatie

Contact voor info: Heleen Vanden Bergh, email Heleen.vandenbergh@stad.antwerpen.be, gsm 0486 27 80 71

Contact voor info: Heleen Vanden Bergh, email Heleen.vandenbergh@stad.antwerpen.be, gsm 0486 27 80 71 1 Criteria en contractuele bepalingen voor de aanstelling van een uitbater voor de sociaalartistieke gemeenschapstuin Biodroom op Linkeroever, Willem Gijsselstraat Het contract zal na toewijzing worden

Nadere informatie

Stad zoekt uitbater voor ZOMERBAR Park Spoor Noord

Stad zoekt uitbater voor ZOMERBAR Park Spoor Noord Stad zoekt uitbater voor ZOMERBAR Park Spoor Noord De stad Antwerpen zoekt een concessiehouder voor de uitbating van een zomerbar in het gebouw Platform in Park Spoor Noord te 2060 Antwerpen Zicht op de

Nadere informatie

BIEDINGSLEIDRAAD VOOR INSCHRIJVING VOOR HET UITBATEN VAN DE CAFETARIA VAN SPORTHAL BERLARE

BIEDINGSLEIDRAAD VOOR INSCHRIJVING VOOR HET UITBATEN VAN DE CAFETARIA VAN SPORTHAL BERLARE BIEDINGSLEIDRAAD VOOR INSCHRIJVING VOOR HET UITBATEN VAN DE CAFETARIA VAN SPORTHAL BERLARE Deze biedingsleidraad wil de procedure verduidelijken waarmee de gemeente Berlare de concessie voor het uitbaten

Nadere informatie

Uitbater gezocht voor zomerbar in Oranjerie van park Sorghvliet CONCESSIE

Uitbater gezocht voor zomerbar in Oranjerie van park Sorghvliet CONCESSIE CONCESSIE Uitbater gezocht voor zomerbar in Oranjerie van park Sorghvliet AG VESPA zoekt een concessiehouder voor de tijdelijke uitbating van een zomerbar met terraszone aan het paviljoen van de oranjerie

Nadere informatie

Formulier kandidaatstelling

Formulier kandidaatstelling Formulier kandidaatstelling Uitbating sportconcessie Wielercentrum 1. Voorwerp Stad Antwerpen biedt openbaar aan, onder de vorm van kandidaturen onder gesloten omslag, de sportconcessie voor de uitbating

Nadere informatie

Stad zoekt uitbater voor Jachthaven Willemdok

Stad zoekt uitbater voor Jachthaven Willemdok infobrochure Stad zoekt uitbater voor Jachthaven Willemdok De stad Antwerpen zoekt een concessiehouder voor de uitbating van een jachthaven in het Willemdok te 2000 Antwerpen. De jachthaven bevindt zich

Nadere informatie

Een verzekering objectieve aansprakelijkheid brand en ontploffing indien de voor het publiek toegankelijke ruimte minstens 50 m² bedraagt

Een verzekering objectieve aansprakelijkheid brand en ontploffing indien de voor het publiek toegankelijke ruimte minstens 50 m² bedraagt Lastenkohier: PREAMBULE Artikel 1. De Raadskelder is een historisch gebouw dat zich situeert onder het Stadhuis. Het is een unieke locatie in de kern van de stad. De stad Kortrijk wenst de uitbating van

Nadere informatie

leidraad concessie stationsgebouw Asch

leidraad concessie stationsgebouw Asch leidraad concessie stationsgebouw Asch I. Voorwoord en situering stationsgebouw Asch De stationsite van As is een bijzondere cultuurhistorische plaats in de gemeente. Een kleine decennia probeert het gemeentebestuur

Nadere informatie

Stad zoekt uitbater voor Jachthaven Kempisch dok

Stad zoekt uitbater voor Jachthaven Kempisch dok infobrochure Stad zoekt uitbater voor Jachthaven Kempisch dok De stad Antwerpen zoekt een concessiehouder voor de uitbating van een jachthaven in het Kempisch dok te 2100 Antwerpen. De jachthaven bevindt

Nadere informatie

SPONSORBOEK 2013 05.01. Kerst in Ieper. Kerstdorp & IJspiste 30.11.2013-05.01.2014 Grote Markt. Centrummanagement

SPONSORBOEK 2013 05.01. Kerst in Ieper. Kerstdorp & IJspiste 30.11.2013-05.01.2014 Grote Markt. Centrummanagement Centrummanagement 30.11 2013 05.01 2014 Kerst in Ieper Kerstdorp & IJspiste 30.11.2013-05.01.2014 Grote Markt Ontwerp: Grafische dienst stad Ieper - 10/2012 SPONSORBOEK 2013 Meer info: Centrummanagement

Nadere informatie

BIEDINGSLEIDRAAD VOOR INSCHRIJVING VOOR HET UITBATEN VAN DE CAFETARIA VAN SPORTHAL OVERMERE

BIEDINGSLEIDRAAD VOOR INSCHRIJVING VOOR HET UITBATEN VAN DE CAFETARIA VAN SPORTHAL OVERMERE BIEDINGSLEIDRAAD VOOR INSCHRIJVING VOOR HET UITBATEN VAN DE CAFETARIA VAN SPORTHAL OVERMERE Deze biedingsleidraad wil de procedure verduidelijken waarmee de gemeente Berlare de concessie voor het uitbaten

Nadere informatie

CONCESSIELEIDRAAD CONCESSIE VAN OPENBARE DIENST MET ALS VOORWERP DE UITBATING VAN DE CAFETARIA SPORTHAL GEMEENTE KAMPENHOUT

CONCESSIELEIDRAAD CONCESSIE VAN OPENBARE DIENST MET ALS VOORWERP DE UITBATING VAN DE CAFETARIA SPORTHAL GEMEENTE KAMPENHOUT CONCESSIELEIDRAAD CONCESSIE VAN OPENBARE DIENST MET ALS VOORWERP DE UITBATING VAN DE CAFETARIA SPORTHAL GEMEENTE KAMPENHOUT Concessie van openbare dienst Adres indiening voorstellen : Gemeentehuisstraat

Nadere informatie

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN Zaal Arsenal te NAMUR Rue Bruno, 11 5000 NAMUR Van 02 april tot 11 april 2016 Open voor het publiek op zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Nadere informatie

AG VESPA verhuurt loods met kantoorruimte in de Cadixwijk

AG VESPA verhuurt loods met kantoorruimte in de Cadixwijk AG VESPA verhuurt loods met kantoorruimte in de Cadixwijk Kattendijkdok-Oostkaai 21 2000 Antwerpen Met de goedkeuring van het protocol tussen de stad en het Havenbedrijf, en de vaststelling van de stedenbouwkundige

Nadere informatie

Exploitatie café t Schoon Verdiep tijdens het feestjaar 450 jaar stadhuis. 27 februari 2015 tot 27 februari 2016

Exploitatie café t Schoon Verdiep tijdens het feestjaar 450 jaar stadhuis. 27 februari 2015 tot 27 februari 2016 1 Exploitatie café t Schoon Verdiep tijdens het feestjaar 450 jaar stadhuis 27 februari 2015 tot 27 februari 2016 2 Voorwerp concessie Op 27 februari 2015 gaat het feestjaar ter gelegenheid van de 450

Nadere informatie

AG VESPA ZOEKT UITBATER VOOR DE KINDERBOERDERIJ

AG VESPA ZOEKT UITBATER VOOR DE KINDERBOERDERIJ AG VESPA ZOEKT UITBATER VOOR DE KINDERBOERDERIJ Lievevrouwkesbosweg 20 2610 Wilrijk AG VESPA biedt de uitbating van de kinderboerderij te Wilrijk aan, onder de vorm van een concessieovereenkomst. In opdracht

Nadere informatie

Openbare Oproep tot prijsaanbod CONCESSIE VOOR DE UITBATING VAN DE CAFETARIA VAN DE GEMEENTELIJKE SPORTHAL. Bestek

Openbare Oproep tot prijsaanbod CONCESSIE VOOR DE UITBATING VAN DE CAFETARIA VAN DE GEMEENTELIJKE SPORTHAL. Bestek AGB Merelbeke Hundelgemsesteenweg 353 9820 Merelbeke Openbare Oproep tot prijsaanbod CONCESSIE VOOR DE UITBATING VAN DE CAFETARIA VAN DE GEMEENTELIJKE SPORTHAL Bestek Bijkomende informatie: - concessievoorwaarden:

Nadere informatie

AG VESPA zoekt uitbater voor nieuwe horecagelegenheid aan het Munthof

AG VESPA zoekt uitbater voor nieuwe horecagelegenheid aan het Munthof AG VESPA zoekt uitbater voor nieuwe horecagelegenheid aan het Munthof Muntstraat 2 2000 Antwerpen AG VESPA biedt een nieuwe horecagelegenheid aan onder de vorm van een handelshuurovereenkomst. De polyvalente

Nadere informatie

Uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) Datum FPfp187 plans 26 mei 2016

Uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) Datum FPfp187 plans 26 mei 2016 Stations Concessies - 1060 Brussel 10-08 B-ST. 41 Uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) Datum FPfp187 plans 26 mei 2016 Station Brussel-Centraal: Commercialisering van een concessieruimte op de tussenverdieping.

Nadere informatie

V o o r w a a r d e n v o o r h e t o r g a n i s e r e n v a n E e n a m b a c h t e n m a r k t t i j d e n s d e G e n t s e F e e s t e n

V o o r w a a r d e n v o o r h e t o r g a n i s e r e n v a n E e n a m b a c h t e n m a r k t t i j d e n s d e G e n t s e F e e s t e n V o o r w a a r d e n v o o r h e t o r g a n i s e r e n v a n E e n a m b a c h t e n m a r k t t i j d e n s d e G e n t s e F e e s t e n Art. 1 : Voorwerp Organiseren van een ambachtenmarkt tijdens

Nadere informatie

AANVRAAG TOT KANDIDATUUR

AANVRAAG TOT KANDIDATUUR AANVRAAG TOT KANDIDATUUR LID VAN HET ANALYSECOMITE «MATERIALEN ONDER DE LOEP» CONTEXT Wie zijn we? Kleur Bekennen is het programma opvoeden tot wereldburgerschap van de Belgische Staat, uitgevoerd door

Nadere informatie

Openbare aanbesteding betreffende de commerciële bezetting van een kiosk in Anspachlaan (Casino)

Openbare aanbesteding betreffende de commerciële bezetting van een kiosk in Anspachlaan (Casino) Openbare aanbesteding betreffende de commerciële bezetting van een kiosk in Anspachlaan (Casino) I. Voorwerp De Stad Brussel publiceert een openbare aanbesteding om het recht toe te kennen om een kiosk

Nadere informatie

Dossiernummer ons kenmerk bijlage(n) Datum CM019BU januari 2019

Dossiernummer ons kenmerk bijlage(n) Datum CM019BU januari 2019 DIRECTIE B-ST.41 - - Dossiernummer ons kenmerk bijlage(n) Datum CM019BU2019 0006008 1 17 januari 2019 Marktconsultatie n.a.v. het ter beschikking stellen van een concessieruimte in het station van Genk

Nadere informatie

AG VESPA zoekt UITBATER voor cafetaria zwembad De Schinde Oorderseweg 83 2180 Ekeren

AG VESPA zoekt UITBATER voor cafetaria zwembad De Schinde Oorderseweg 83 2180 Ekeren AG VESPA zoekt UITBATER voor cafetaria zwembad De Schinde Oorderseweg 83 2180 Ekeren AG VESPA biedt, onder de vorm van een concessieovereenkomst, de uitbating van de cafetaria van het zwembad De Schinde

Nadere informatie

Bevragingsleidraad voor de toewijzing van de concessie 'uitbating en toezicht op de Oostkampse wekelijkse markt op donderdagvoormiddag

Bevragingsleidraad voor de toewijzing van de concessie 'uitbating en toezicht op de Oostkampse wekelijkse markt op donderdagvoormiddag Bevragingsleidraad voor de toewijzing van de concessie 'uitbating en toezicht op de Oostkampse wekelijkse markt op donderdagvoormiddag Oproep tot voorstellen Indienen tegen uiterlijk 8 MEI 2013 Om 11 uur

Nadere informatie

Marktconsultatie voor de exploitatie van Een concessie voor Non-food in de onderdoorgang van het station Brugge.

Marktconsultatie voor de exploitatie van Een concessie voor Non-food in de onderdoorgang van het station Brugge. DIRECTIE B-ST.41 - - Uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) Datum PCab2016-670 1 18 augustus 2016 Marktconsultatie voor de exploitatie van Een concessie voor Non-food in de onderdoorgang van het station Brugge.

Nadere informatie

CONCESSIE OPROEP EN BIEDINGSFORMULIER OPDRACHTGEVER AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF 'MECHELEN ACTIEF IN CULTUUR' (AGB 'MAC') 2800 Mechelen

CONCESSIE OPROEP EN BIEDINGSFORMULIER OPDRACHTGEVER AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF 'MECHELEN ACTIEF IN CULTUUR' (AGB 'MAC') 2800 Mechelen CONCESSIE CULTUURCAFÉ AAN CULTUURPLEIN MECHELEN OPROEP EN BIEDINGSFORMULIER OPDRACHTGEVER AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF 'MECHELEN ACTIEF IN CULTUUR' (AGB 'MAC') 2800 Mechelen Correspondentieadres: Onder den

Nadere informatie

Marktconsultatie voor de terbeschikkingstelling van een perceel voor de uitbating van een frituur aan het station van Ieper.

Marktconsultatie voor de terbeschikkingstelling van een perceel voor de uitbating van een frituur aan het station van Ieper. DIRECTIE B-ST.41 - - Uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) Datum PCab2016-821 1 26 september 2016 Marktconsultatie voor de terbeschikkingstelling van een perceel voor de uitbating van een frituur aan het station

Nadere informatie

sponsordossier ithaka 25

sponsordossier ithaka 25 ithaka sponsordossier ithaka 25 bedankt voor het doornemen van dit dossier. hieronder stellen wij ithaka, het beeldende kunstenfestival van LOKO - de leuvense studentenkoepel, voor & bieden we u de kans

Nadere informatie

Uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) Datum BMC/KVA409 plan 13-06-2016

Uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) Datum BMC/KVA409 plan 13-06-2016 10-08 DIRECTIE B-ST.41 - - Uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) Datum BMC/KVA409 plan 13-06-2016 Station Brussel-ZUID: Marktconsultatie voor de uitbating van een tijdelijke stand in de dwarsgang (centrale

Nadere informatie

Openbare aanbesteding betreffende de commerciële bezetting van een kiosk op de voetgangerszone Brouckèreplein (ter hoogte van de UGC)

Openbare aanbesteding betreffende de commerciële bezetting van een kiosk op de voetgangerszone Brouckèreplein (ter hoogte van de UGC) Openbare aanbesteding betreffende de commerciële bezetting van een kiosk op de voetgangerszone Brouckèreplein (ter hoogte van de UGC) I. Voorwerp De Stad Brussel publiceert een openbare aanbesteding om

Nadere informatie

openbare verpachting van de standplaatsen voor de verkoop van consumptie-ijs

openbare verpachting van de standplaatsen voor de verkoop van consumptie-ijs openbare verpachting van de standplaatsen voor de verkoop van consumptie-ijs De stad Antwerpen zoekt uitbaters voor de volgende standplaatsen op het openbaar domein: Ernest Van Dijckkaai, de Wapper, het

Nadere informatie

VRIJETIJDSCENTRUM DE MENA

VRIJETIJDSCENTRUM DE MENA I N F R A S T R U C T U U R O P U W M A A T Ben je als bedrijf, vereniging of privé-persoon op zoek naar een geschikte locatie met net dat tikkeltje meer voor een vergadering, bedrijfsfeest of culturele

Nadere informatie

Openbare Oproep tot prijsaanbod CONCESSIE VOOR DE UITBATING VAN HET CULTUURCAFE IN HET NIEUWE CULTUURHUIS. Bestek

Openbare Oproep tot prijsaanbod CONCESSIE VOOR DE UITBATING VAN HET CULTUURCAFE IN HET NIEUWE CULTUURHUIS. Bestek BIJLAGE 2. Het bestek voor het uitbaten van het cultuurcafé in het nieuw cultuurhuis, gelegen te Merelbeke, Dijsegem / Driekoningenplein AGB Merelbeke Hundelgemsesteenweg 353 9820 Merelbeke Openbare Oproep

Nadere informatie

Stad brengt 34 nieuwe woonbootligplaatsen op de markt op het Eilandje

Stad brengt 34 nieuwe woonbootligplaatsen op de markt op het Eilandje Infobrochure Stad brengt 34 nieuwe woonbootligplaatsen op de markt op het Eilandje De stad Antwerpen brengt 34 nieuwe woonbootligplaatsen op de markt, gelegen aan de Houtdok-Zuidkaai te Antwerpen-Noord.

Nadere informatie

Historische schooltjalk Ortelius TE KOOP

Historische schooltjalk Ortelius TE KOOP TE KOOP Historische schooltjalk Ortelius De Ortelius deed jaren dienst als tjalk voor rondvaarten van schoolkinderen op de Schelde. Hij werd in 2005 uit de vaart genomen en wacht sindsdien op een grondige

Nadere informatie

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2017 *** Reglement

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2017 *** Reglement FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2017 *** Reglement Artikel 1 Hoofdstuk 1: voorwerp van het reglement Dit reglement bepaalt het doel, de deelnemingsvoorwaarden, de selectieprocedure en de toekenningcriteria

Nadere informatie

GEBRUIKERSGIDS CAFÉ KORTRIJK 1302

GEBRUIKERSGIDS CAFÉ KORTRIJK 1302 GEBRUIKERSGIDS CAFÉ KORTRIJK 1302 Ontwerp maart 2011 INLEIDING Het Begijnhofpark herbergt een uniek centrum in het hart van de Stad Kortrijk met tal van functies. Enerzijds vind je er het museum Kortrijk

Nadere informatie

Horeca exploitatie in gebouw Platform van Park Spoor Noord tijdens het recreatieve seizoen van 2013. Informatiebundel

Horeca exploitatie in gebouw Platform van Park Spoor Noord tijdens het recreatieve seizoen van 2013. Informatiebundel Horeca exploitatie in gebouw Platform van Park Spoor Noord tijdens het recreatieve seizoen van 2013. Informatiebundel Generaal Lemanstraat 55 2018 Antwerpen Tel: 03 259 28 10 Fax: 03 259 28 11 www.agvespa.be

Nadere informatie

GEMEENTE VALKENBURG AAN DE GEUL NOTITIE FUNCTIONELE INVULLING GEULPOORT

GEMEENTE VALKENBURG AAN DE GEUL NOTITIE FUNCTIONELE INVULLING GEULPOORT --------GEMEENTE VALKENBURG AAN DE GEUL NOTITIE FUNCTIONELE INVULLING GEULPOORT Inhoud 1 Inleiding 2 1.1 Aanleiding 2 1.2 doel 2 2. de te verhuren ruimten 3 3. wijze van toewijzing (voorstel) 5 3.1 Mogelijkheden

Nadere informatie

Museum Hof van Busleyden

Museum Hof van Busleyden meetings & events STAP BINNEN IN EEN VERRASSEND STADSPALEIS Museum Hof van Busleyden Welkom in het Museum Hof van Busleyden! Treed binnen in dit prachtig renaissance stadspaleis in Mechelen, de hoofdstad

Nadere informatie

Steun aan jonge innovatieve ondernemingen

Steun aan jonge innovatieve ondernemingen Steun aan jonge innovatieve ondernemingen Reglement Oproep van mei 2013 A) Ondernemingen die in aanmerking komen Elke onderneming die aan volgende voorwaarden voldoet, kan zich, met oog op de toepassing

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Intern Verzelfstandigd Agentschap met rechtspersoonlijkheid SPORT VLAANDEREN

Intern Verzelfstandigd Agentschap met rechtspersoonlijkheid SPORT VLAANDEREN Intern Verzelfstandigd Agentschap met rechtspersoonlijkheid SPORT VLAANDEREN Uitnodiging tot kandidaatstelling openbare dienstenconcessie (SV/PJ/DLH Liedekerke 2017 2026) Inrichting en uitbating van cafetaria

Nadere informatie

Prijsvraag voor een horecazaak aan de Zeedijk 134

Prijsvraag voor een horecazaak aan de Zeedijk 134 Prijsvraag voor een horecazaak aan de Zeedijk 134 Toelichting en voorwaarden Datum: 3 november 2015 Inhoud: Aanleiding... 2 Omschrijving van de bedrijfsruimte... 2 Selectieprocedure... 3 Selectiecriteria...

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement niet-maalfunctionele ruimten Roomanmolen.

Huishoudelijk reglement niet-maalfunctionele ruimten Roomanmolen. Huishoudelijk reglement niet-maalfunctionele ruimten Roomanmolen. Artikel 1. Algemeen Het huishoudelijk reglement is een aanvulling op het toegankelijkheids- en gebruikersreglement van de Roomanmolen,

Nadere informatie

Design Biënnale Interieur x Flanders Fashion Institute (lid van Design Platform Vlaanderen) DRESS A HOST(ESS)! Uniform ontwerpwedstrijd

Design Biënnale Interieur x Flanders Fashion Institute (lid van Design Platform Vlaanderen) DRESS A HOST(ESS)! Uniform ontwerpwedstrijd Design Biënnale Interieur x Flanders Fashion Institute (lid van Design Platform Vlaanderen) DRESS A HOST(ESS)! Uniform ontwerpwedstrijd INLEIDING Van 20 tot en met 28 oktober 2012 vindt de 23e editie van

Nadere informatie

Kandidatuurstelling voor het huren van een starterswoning

Kandidatuurstelling voor het huren van een starterswoning Kandidatuurstelling voor het huren van een starterswoning kandidaat-huurder Naam en Voornaam: Straat en Nummer: Postcode en Gemeente: Geboorteplaats: Geboortedatum: Telefoonnummer:. GSM :.. E-Mail :..

Nadere informatie

I. Verduidelijkingen bij de exploitatievoorwaarden:

I. Verduidelijkingen bij de exploitatievoorwaarden: Brussel, 24 mei 2018 Geachte, onze referentie: FPfp187 Bijlage:1 Station Brussel-Centraal: Commercialisering van een concessieruimte op de tussenverdieping voor een Gespecialiseerd Horeca concept. Brussel-Centraal

Nadere informatie

Gastheer of -vrouw...

Gastheer of -vrouw... Gastheer of -vrouw...... voor de museum balie en museumwinkel Dit biedt : Als vrijwilliger van werkt u in Als gastheer of vrouw ontvangt u de bezoekers in de museumwinkel en geeft hun informatie over het

Nadere informatie

SCC De Venne Veerstraat BERLARE

SCC De Venne Veerstraat BERLARE SCC De Venne Veerstraat 36-9290 BERLARE CONCESSIE VOOR DE LEVERING VAN DRANKEN IN SCC De VENNE LASTEN BEDINGEN EN VOORWAARDEN ARTIKEL 1 VOORWERP VAN DE OVEREENKOMST Het voorwerp van deze opdracht is een

Nadere informatie

Uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) Datum FPfp juli 2017

Uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) Datum FPfp juli 2017 DIRECTIE B-ST.41 - Frankrijkstraat 85-1060 BRUSSEL Uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) Datum FPfp494 2 10 juli 2017 Geachte, Station Brussel-Centraal: Commercialisering van een concessieruimte op de tussenverdieping

Nadere informatie

GLOW HORECA STADHUISPLEIN

GLOW HORECA STADHUISPLEIN GLOW HORECA STADHUISPLEIN INLEIDING Van 7 tot en met 14 november staat het stadsbeeld van Eindhoven gedurende acht dagen in het teken van lichtkunst. Dit jaar voor de tiende maal, een jubileum dus. Het

Nadere informatie

Restaurant Roersingel 4 Roermond Code: PIBE 3187

Restaurant Roersingel 4 Roermond Code: PIBE 3187 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Piet van Benschop Telefoon:

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Verhuur Glazen zaal Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3

Nadere informatie

p r o v i n c i e L i m b u r g

p r o v i n c i e L i m b u r g p r o v i n c i e L i m b u r g D i r e ct i e Facilitair Beheer Administratie-Vastgoedmanagement Biedings- en beoordelingsvoorwaarden voor de concessie van de cafetaria t Kelshof in het provinciedomein

Nadere informatie

Openbare Oproep tot prijsaanbod CONCESSIE VOOR DE UITBATING VAN HET CULTUURCAFE IN HET NIEUWE GEMEENSCHAPSCENTRUM. Bestek

Openbare Oproep tot prijsaanbod CONCESSIE VOOR DE UITBATING VAN HET CULTUURCAFE IN HET NIEUWE GEMEENSCHAPSCENTRUM. Bestek AGB Merelbeke Hundelgemsesteenweg 353 9820 Merelbeke Openbare Oproep tot prijsaanbod CONCESSIE VOOR DE UITBATING VAN HET CULTUURCAFE IN HET NIEUWE GEMEENSCHAPSCENTRUM Bestek Bijkomende informatie: - concessievoorwaarden:

Nadere informatie

Station Brussel-Zuid: Commercialisering van concessieruimte C.32.2 Diensten.

Station Brussel-Zuid: Commercialisering van concessieruimte C.32.2 Diensten. 10-08 DIRECTIE B-ST.41 - - Uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) Datum KVA-2017-787 3-10-2017 Station Brussel-Zuid: Commercialisering van concessieruimte C.32.2 Diensten. Geachte, Het station Brussel-Zuid

Nadere informatie

Tijdelijke mobiele snackbaruitbating op de ligweide van het openluchtzwembad De Molen op Linkeroever Informatiebundel

Tijdelijke mobiele snackbaruitbating op de ligweide van het openluchtzwembad De Molen op Linkeroever Informatiebundel Tijdelijke mobiele snackbaruitbating op de ligweide van het openluchtzwembad De Molen op Linkeroever Informatiebundel Generaal Lemanstraat 55 2018 Antwerpen Tel: 03 259 28 10 Fax: 03 259 28 11 www.agvespa.be

Nadere informatie

Publicatiebericht. 1. Aanbestedende instantie : Sint Elisabeth vzw, Zwaluwenstraat 2 8400 Oostende.

Publicatiebericht. 1. Aanbestedende instantie : Sint Elisabeth vzw, Zwaluwenstraat 2 8400 Oostende. Publicatiebericht Oproep voor kandidaten voor ontwerp en realisatie van geïntegreerde kunst in het woonzorgcentrum Sint Elisabeth, Zwaluwenstraat 2 te Oostende. Aankondiging van een opdracht voor het ontwerp

Nadere informatie

Theater Walhalla heeft verschillende locaties en zalen die u kunt huren. In deze brochure vindt u de informatie per locatie.

Theater Walhalla heeft verschillende locaties en zalen die u kunt huren. In deze brochure vindt u de informatie per locatie. Theater Walhalla heeft verschillende locaties en zalen die u kunt huren. In deze brochure vindt u de informatie per locatie. Theater Walhalla, Kantine Walhalla, FC Walhalla & Werkplaats Walhalla Met vragen

Nadere informatie

2.2.1 Samenstelling dossier Taal Indienen van de projectvoorstellen... 4

2.2.1 Samenstelling dossier Taal Indienen van de projectvoorstellen... 4 BTC Campagnebeeld Week van de Fair Trade 2012 1.1 VOORWERP... 3 1.2 DEELNAMEVOORWAARDEN... 3 2.1 INLICHTINGEN... 4 2.2 PROJECTVOORSTEL... 4 2.2.1 Samenstelling dossier... 4 2.2.2 Taal... 4 2.2.3 Indienen

Nadere informatie

EETCAFÉ DE BUREN PAST. SPIERINGSSTRAAT 10-A 5401 GT UDEN redo5544

EETCAFÉ DE BUREN PAST. SPIERINGSSTRAAT 10-A 5401 GT UDEN redo5544 EETCAFÉ DE BUREN PAST. SPIERINGSSTRAAT 10-A 5401 GT UDEN redo5544 Gelieve de verstrekte informatie discreet behandelen. De adviseur: Remo van Doorn e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530

Nadere informatie

Geulpoort Valkenburg Functionele invulling

Geulpoort Valkenburg Functionele invulling Geulpoort Valkenburg Functionele invulling GEMEENTE VALKENBURG AAN DE GEUL FUNCTIONELE INVULLING GEULPOORT 1. INLEIDING De gemeente Valkenburg aan de Geul bruist als nooit tevoren. Het historisch centrum

Nadere informatie

Grand-Café Restaurant

Grand-Café Restaurant Grand-Café Restaurant aan de haven van Regatta center Vooroever 2, 1671 SG Medemblik Code: HABE 2143 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111 5248 NL Rosmalen www.klaassenbv.nl Kantoor Amsterdam

Nadere informatie

AG VESPA ZOEKT TIJDELIJKE UITBATER VOOR HOME MATHILDE SCHROYENS

AG VESPA ZOEKT TIJDELIJKE UITBATER VOOR HOME MATHILDE SCHROYENS AG VESPA ZOEKT TIJDELIJKE UITBATER VOOR HOME MATHILDE SCHROYENS Veurnelaan 61 8670 Koksijde AG VESPA biedt de tijdelijke uitbating van het jeugdverblijfcentrum Home Mathilde Schroyens aan, onder de vorm

Nadere informatie

Station Brussel-Zuid: Commercialisering van concessieruimte C.02 Food & Beverages.

Station Brussel-Zuid: Commercialisering van concessieruimte C.02 Food & Beverages. 10-08 DIRECTIE B-ST.41 - - Uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) Datum KVA 899-2017 8-1-2018 Station Brussel-Zuid: Commercialisering van concessieruimte C.02 Food & Beverages. Geachte, Het station Brussel-Zuid

Nadere informatie

conceptnota ithaka 25

conceptnota ithaka 25 ithaka conceptnota ithaka 25 wat is ithaka? ithaka is een beeldend kunstenfestival voor jong artistiek talent georganiseerd door LOKO cultuur. haar vijfentwintigste editie gaat door van 6 tot 12 maart

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE )

NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE ) NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (RPR Dendermonde BTW BE 0447.354.397) gehouden op maandag 18 mei 2015 om 15.00 uur op de maatschappelijke zetel te Damstraat 4, 9230 Wetteren

Nadere informatie

DRAAIBOEK VOOR PLAATSELIJKE BESTUURSVERKIEZINGEN 2010-2011

DRAAIBOEK VOOR PLAATSELIJKE BESTUURSVERKIEZINGEN 2010-2011 GEZINSBOND vzw DRAAIBOEK VOOR PLAATSELIJKE BESTUURSVERKIEZINGEN 2010-2011 Vooraf De verkiezingen op plaatselijk vlak zullen plaatshebben tussen 15 oktober 2010 en 15 maart 2011. Deze tijdspanne van vijf

Nadere informatie

LEIDRAAD VOOR BIEDINGEN SCC De Venne Veerstraat BERLARE

LEIDRAAD VOOR BIEDINGEN SCC De Venne Veerstraat BERLARE LEIDRAAD VOOR BIEDINGEN SCC De Venne Veerstraat 36-9290 BERLARE CONCESSIE VOOR DE LEVERING VAN DRANKEN IN SCC DE VENNE KANDIDATUREN Deze biedingsleidraad wil de procedure verduidelijken waarmee de gemeente

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Logistiek dienst Patrimonium dossiernummer: 1405159 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Domein Puyenbroeck Wachtebeke - concessie restaurantcomplex. Goedkeuring concessieovereenkomst.

Nadere informatie

GEZOCHT: HORECAONDERNEMER VOOR NIA DOMO BOEKEL

GEZOCHT: HORECAONDERNEMER VOOR NIA DOMO BOEKEL GEZOCHT: HORECAONDERNEMER VOOR NIA DOMO BOEKEL Opdrachtgever: Gemeente Boekel Adviseur Klaassen Horecamakelaardij: Ing. R.H.W.M. van Doorn e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530 Belanghebbende

Nadere informatie