Finance & Control. Plaats in de organisatie:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Finance & Control. Plaats in de organisatie:"

Transcriptie

1 Functienaam: Sector: Afdeling: teammanager Financiën Finance & Control Financiën Plaats in de organisatie: De teammanager Financiën verricht zijn werkzaamheden onder de verantwoordelijkheid van de manager Finance & Control en geeft leiding aan de medewerkers van de afdeling financiën. De teammanager Financiën maakt deel uit van het middenkader en vormt samen met de manager en de teammanager Planning & Control de staf Finance & Control. Doelstelling: De teammanager Financiën is verantwoordelijk voor de financiële huishouding van de organisatie. De teammanager zorgt ervoor dat de bron van de financiële sturing en verantwoording van financiële gegevens optimaal is (kwalitatief, tijdig en juist) en dat alle subadministraties op een juiste en uniforme wijze in het grootboek integreren. Resultaatgebieden Leidinggeven - Een optimaal functionerend team, zowel kwalitatief als kwantitatief. - Geeft situationeel leiding vanuit integraal management, stuurt op resultaten en spreekt aan op de eigen verantwoordelijkheid. - Is verantwoordelijk voor het op hoog niveau brengen en houden van kennis, kwaliteiten en vaardigheden van de medewerkers. - Is verantwoordelijk voor de realisatie van de gewenste cultuur. - Is verantwoordelijk voor optimale horizontale en verticale communicatie en samenwerking. - Is verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsmanagement. Bedrijfsvoering - Effectieve en efficiënte bedrijfsvoering. - Is verantwoordelijk voor het behalen van reguliere afdelingsdoelstellingen. - Is budgetverantwoordelijk ten aanzien van het afdelingsbudget.

2 - Is verantwoordelijk voor het tijdig en juist aanleveren van producten/rapportages binnen de planning & controlcyclus. - Is verantwoordelijk voor het optimaliseren van de voorkomende werkprocessen. Beleid en innovatie - Actieve inbreng in het beleid vanuit de praktijk. - Continu ontwikkelen/innoveren en succesvol invoeren van verbeterde producten en/of diensten. - Levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van het sectorbeleid. - Is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van het afdelingsbeleid en voor het ontwikkelen van beleid vanuit het eigen werkveld. - Is verantwoordelijk voor initiëren van verbetervoorstellen voortvloeiend uit veranderingen in toepasselijke wet- en regelgeving. - Signaleert trends in de markt en initieert ontwikkelingen en innovaties ten aanzien van de financiële verwerking/rapportages. - Draagt zorg voor het ontwikkelen en beheren van procedures binnen de afdeling en geeft sturing aan de optimalisering van de financiële AO/IC en de daarop afgestemde geautomatiseerde systemen. Grootboek - Een actueel, tijdig en juiste grootboekadministratie - Is verantwoordelijk voor de kwaliteit en de tijdigheid van de grootboekadministratie. - Is verantwoordelijk voor het inrichten van de administratieve processen. - Is verantwoordelijk voor de professionalisering van de maandafsluiting, het samenstellen van de periodieke rapportages en de voorbereiding van de jaarrekening. - Is verantwoordelijk voor het juist en tijdig aanleveren van gegevens aan de afdeling Planning & Control ten behoeve van het jaarverslag, de managementrapporten, de jaarrekening en de financiële meerjarenprognoses. - Is verantwoordelijk voor een efficiënte afstemming tussen in- en externe controles en begeleidt de accountant hierin. Subadministraties Resultaat/ resultaten: - Optimale integratie van de subadministraties in het grootboek. - Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van en een uniforme werkwijze binnen de subadministraties. - Is verantwoordelijk voor een juiste en tijdige integratie van de subadministraties in het grootboek. - Is verantwoordelijk voor het juist toepassen van financiële wet- en regelgeving.

3 Verzekeringen - Samenstellen van een optimale verzekeringsportefeuille. - Is verantwoordelijk voor een juist advies omtrent de (optimale samenstelling van de) verzekeringen en schadeafwikkeling. - Is verantwoordelijk voor het beheer van de verzekeringsportefeuille voor de gehele organisatie. Contacten De teammanager Financiën onderhoudt interne contacten op verschillende niveaus. Hij heeft direct contact met directie, management, teammanager Planning & Control en overige collega s. De teammanager Financiën onderhoudt directe externe contacten met de accountant. Functie-eisen: De teammanager Financiën beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau. Hij heeft een opleiding richting Bedrijfseconomie of Accountancy gevolgd. De teammanager heeft recente en adequate kennis van managementaccounting, relevante financieringsstromen en van verzekeringen. Daarnaast beschikt de teammanager over inhoudelijke kennis en kennis van de processen van de verschillende subadministraties. De teammanager Financiën is in staat een brug te slaan tussen de beleid en uitvoering. De teammanager Financiën beschikt bovendien over aantoonbare leidinggevende kwaliteiten en is in staat de leidinggevende kwaliteiten situationeel toe te passen. Competenties: De teammanager beschikt over een dienstverlenende en zakelijke instelling, uitstekende communicatieve vaardigheden, adviesvaardigheden en vaardigheden op het gebied van plannen en organiseren. De teammanager is in staat om de verschillende administraties tot een team te vormen en samen een doel na te streven. Daarnaast beschikt de teammanager Financiën over een ontwikkelingsgerichte en innovatieve instelling. De teammanager beschikt over tactisch inzicht, organisatie sensitiviteit en is resultaatgericht, besluitvaardig en analytisch. Datum: 4 oktober 2013 Voor akkoord directeur-bestuurder: Voor akkoord medewerker:

4 Functiecontext Sector : Finance & Control Afdeling : Financiën Functie : teammanager Financiën Datum : 4 oktober 2013 Beschrijving gezichtspunten Typering De teammanager schakelt gemiddeld tussen de 20 tot 30 minuten om tussen verschillende taken en binnenkomende vragen. Accuratesse is veelvuldig vereist. De teammanager werkt regelmatig onder tijdsdruk. De teammanager moet bijblijven op het vakgebied. Zelfstandigheid De teammanager bepaalt zelf de tijdsindeling van en prioriteiten in het werk. Hij is hierbij gebonden aan zich aandienende zaken. De werkaanpak wordt bepaald door het organisatiebeleid, globale richtlijnen, door het zelf ontwikkelde afdelingsplan. De teammanager maakt keuzen betreffende voortgang en kwaliteitbeslissingen van het eigen werk en dat van anderen. Voor het goed uitoefenen van de functie is meerder jaren werkervaring noodzakelijk in verband met de complexiteit van voorkomende problemen. Er is indirect toezicht via overleg en resultaten. Afbreukrisico Tijdsverlies in gegevensverwerking. Verkeerde beslissingen door directie en het management. Grote financiële schade. Interne irritaties. Imagoverlies. Verstoorde werksfeer. De kant op tijdig ontdekken en herstellen van fouten berust voornamelijk op zelfcontrole. Discretie is vereist bij belangrijke financiële gegevens. Geheimhouding is vereist bij vertrouwelijke persoon- en bedrijfsgegevens en beleidsinformatie. Fysieke aspecten De teammanager werkt op kantoor enkele uren per dag aan een beeldscherm.

5 Indelingsbesluit teammanager Financiën Functiefamilie 4: Financiële administratie Algemeen De werkzaamheden binnen deze functie zijn toegespitst op het correct, tijdig en volledig vastleggen en/of verwerken van (financieel-administratieve) gegevens van de bedrijfsactiviteiten. De functionarissen zijn daarnaast gericht op het afhandelen, het verslag doen daarover en het verschaffen van managementinformatie, het controleren van activiteiten en het analyseren en adviseren op basis van vastlegging. De functies kunnen qua bereik sterk verschillen. Sommigen hebben betrekking op alleen de financiële afwikkeling van een onderdeel; andere op de algemene verslaglegging van de organisatie in het geheel en het leveren van bijdragen aan functie-eigen en/of algemene beleidsterreinen. Omschrijving Deze functies zijn gericht op het verwerken van gegevens. Het werk bevat elementen van: zorgdragen voor (onderdelen van) de verslaglegging en rapportages, het uitvoeren van diverse analyses, (budget)bewaking en het genereren van (onderdelen van) managementinformatie. Dit moet zodanig gebeuren dat er intern op elk moment een accuraat beeld bestaat van de bedrijfseconomische situatie en dat extern voldaan kan worden aan de (wettelijke) verplichtingen. De werkzaamheden bevatten zowel financiële als meer administratieve aspecten. Een werknemer is deze functie kan daarnaast bijdragen aan het voorbereiden, coördineren, bepalen en optimaliseren van het financieel-economische en administratieve beleid van de organisatie. Functieniveau 4-J conform Handboek De functie bestaat uit het coördineren en uitvoeren van het financieel-administratieve beleid en het bijdragen aan de vormgeving hiervan. Het werk bevat zowel financieel-economische, leidinggevende als beheersmatige aspecten. De functionaris doet beleidsvoorstellen. De functionaris geeft eventueel leiding aan 1 10 medewerkers.

6 Toelichting indelingsbesluit teammanager Financiën Karakteristieken Besluit Opmerkingen Typering Heterogeniteit Kennis Zelfstandigheid Zelfstandigheid Contacten intern Leidinggeven Afbreukrisico Afbreukrisico Contacten extern Speciale eisen Fysieke aspecten Fysieke aspecten Eindoordeel Overwegingen J+ K J+ K t/m M J Overwegend conform niveau J. De functie bestaat uit het coördineren en uitvoeren van het financieeladministratieve beleid en bijdragen aan de vormgeving van dit beleid. De functie omvat zowel financieeleconomische, leidinggevende als beheersmatige onderwerpen. De voor de functie vereiste kennis moet naar inhoud en niveau gelijkwaardig zijn aan HBO werk- en denkniveau. Kennis van de organisatie en management en een fundamentele oriëntatie op interne processen is vereist. Voor kennisinhoudelijke aanvulling op het HBO-niveau wordt een + toegekend. Overwegend conform niveau K. De werkaanpak en vormgeving zijn vastgelegd in het organisatiebeleid, richtlijnen en het zelf ontwikkelde afdelingsplan. De functionaris doet voorstellen ter verbetering van de administratieve organisatie. De interne contacten zijn van belang voor de voortgang van de eigen werkzaamheden en die van anderen. Ook zijn ze gericht op het bijsturen van de werkprocessen. Overwegend conform niveau J. Fouten of onzorgvuldigheden in het werk kunnen tijdverlies in gegevensverwerking en grote financiële schade. De directie kan hierdoor verkeerde beslissingen nemen. Er wordt een + toegekend omdat er fouten kunnen ontstaan bij beleidsvorming. De externe contacten zijn gericht op een optimaal financieel beheer. Deze contacten moeten vlot verlopen. Discretie is vereist bij belangrijke financiële bedrijfsgegevens Geheimhouding is vereist bij vertrouwelijke persoons-, bedrijfsgegevens en beleidsinformatie. De functionaris werkt op kantoor enkele uren per dag aan een beeldscherm. De karakteristiek Typering en Afbreukrisico scoren een J+. De karakteristiek Zelfstandigheid scoort een K. De karakteristiek Fysieke Aspecten is niet onderscheidend.

7

Klant & Strategie. Plaats in de organisatie:

Klant & Strategie. Plaats in de organisatie: Functienaam: Sector: Afdeling: teammanager Klant Klant & Strategie Klant Plaats in de organisatie: De teammanager Klant verricht zijn werkzaamheden onder de verantwoordelijkheid van de manager Klant &

Nadere informatie

FUNCTIEDOCUMENT. Sector : Management Datum : december 2011 Functie : Manager Functienummer : 1.1

FUNCTIEDOCUMENT. Sector : Management Datum : december 2011 Functie : Manager Functienummer : 1.1 FUNCTIEDOCUMENT RWS Sector : Management Datum : december 2011 Functie : Manager Functienummer : 1.1 CONTEXT RWS heeft vier afdelingen (Strategie & Beleid, Klant, Vastgoed en Bedrijfsvoering). Deze afdelingen

Nadere informatie

Afbreukverantwoordelijkheid. Voorbeeld activiteiten: Werkomstandigheden. Relevante competenties: Complexiteit. Regelcapaciteit

Afbreukverantwoordelijkheid. Voorbeeld activiteiten: Werkomstandigheden. Relevante competenties: Complexiteit. Regelcapaciteit 10 Administratie / Financiën Niveau d Uitvoeren van financieel administratieve taken. Voert deeltaken uit op het terrein van debiteuren, crediteuren- en grootboekadministratie. Voert bepaalde registraties

Nadere informatie

Bedrijfsleider. Afdelingschef(s)

Bedrijfsleider. Afdelingschef(s) Voorbeeldformulier er functieprofiel fiel afdelingschef Basisgegevens: Naam van de functie: Afdelingschef... Datum: 20 augustus 2009 Plaats in de organisatie: Rapporteert aan of werkt onder leiding van:

Nadere informatie

Administrateur. Context. Doel. Rapporteert aan/ontvangt hiërarchische richtlijnen van: Directeur dienst Afdelingshoofd

Administrateur. Context. Doel. Rapporteert aan/ontvangt hiërarchische richtlijnen van: Directeur dienst Afdelingshoofd Administrateur Doel Realiseren van beheersmatige, adviserende en managementondersteunende administratieve werkzaamheden ten behoeve van de instelling, dan wel onderdelen daarvan, binnen vastgestelde procedures

Nadere informatie

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL FORMULIER FUNCTIEPROFIEL Basisgegevens Datum 9-6-2015 Naam van de functie: HR Manager Plaats in de organisatie Rapporteert aan of werkt onder leiding van: directie Geeft leiding aan: afdeling P&O Doel

Nadere informatie

Voorbeeldformulier functieprofiel bedrijfsleider

Voorbeeldformulier functieprofiel bedrijfsleider Voorbeeldformulier functieprofiel bedrijfsleider Basisgegevens: Naam van de functie: Bedrijfsleider... Datum: 20 augustus 2009 Plaats in de organisatie: Rapporteert aan of werkt onder leiding van: Directie...

Nadere informatie

Unitmanager EAD. Resultaatgebieden: 1. Organisatie 2. Maatschappelijke omgeving 3. Bedrijfsvoering 4. Leiderschap 5. Planning en control

Unitmanager EAD. Resultaatgebieden: 1. Organisatie 2. Maatschappelijke omgeving 3. Bedrijfsvoering 4. Leiderschap 5. Planning en control Unitmanager EAD Organisatiecontext Het Baken wil een werkomgeving bieden die plezierig, inspirerend en lerend is. Wij zien onze medewerkers als mensen met talenten, competenties, passie en ambities, die

Nadere informatie

Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam

Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam Functieprofiel Naam organisatie: Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam Functienaam: Locatiemanager Datum: september 2009 1. Doelstelling van de functie De Locatiemanager is verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Facilitair accountmanager

Facilitair accountmanager Facilitair accountmanager Doel Inventariseren en analyseren van de wensen en ervaringen van klanten van de dienst ten aanzien van de dienstverlening en het uitzetten van daaruit voorvloeiende activiteiten,

Nadere informatie

Voorbeeld activiteiten: Afbreukverantwoordelijkheid. Relevante competenties: Werkomstandigheden. Complexiteit. Regelcapaciteit

Voorbeeld activiteiten: Afbreukverantwoordelijkheid. Relevante competenties: Werkomstandigheden. Complexiteit. Regelcapaciteit 01a Functiefamilie Architectuur Niveau G In opdracht maken van deelontwerpen en uitwerken daarvan. Verrichten van ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van ontwerpers / architecten. Maakt deelontwerpen

Nadere informatie

Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk

Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk Deze voorbeelden van een functieprofiel kunnen je prima helpen bij het opstellen van je eigen profiel We zijn er van overtuigd dat deze praktijkvoorbeelden

Nadere informatie

Functieprofiel. Medewerker. vacature Functie. Woonconsulent sociaal beheer Afdeling. Wonen Manager

Functieprofiel. Medewerker. vacature Functie. Woonconsulent sociaal beheer Afdeling. Wonen Manager Functieprofiel Medewerker vacature Functie Woonconsulent sociaal beheer Afdeling Wonen Manager M. Melissen Opgesteld door A. Bouman HRM-functionaris i.s.m. M. Melissen Datum 6 oktober 2009 Functienummer

Nadere informatie

Functiebeschrijving bedrijfseconoom

Functiebeschrijving bedrijfseconoom Functiebeschrijving bedrijfseconoom Doel van de functie De bedrijfseconoom voert een beperkt aantal specifieke administraties uit en is verantwoordelijk, draagt zorg voor het samenstellen van de jaarrekening

Nadere informatie

Functieprofiel: Controller Functiecode: 0304

Functieprofiel: Controller Functiecode: 0304 Functieprofiel: Controller Functiecode: 0304 Doel Bijdragen aan de formulering van het strategische en tactische (financieel-)economische beleid van de instelling of onderdelen daarvan, alsmede vorm en

Nadere informatie

Functiebeschrijving administratief medewerker A

Functiebeschrijving administratief medewerker A Functiebeschrijving administratief medewerker A 1. Doel van de functie De administratief medewerker A werkt vanuit een specifiek vakspecialisme of op basis van senioriteit en is verantwoordelijk voor het

Nadere informatie

Manager Vastgoed (m/v) (36 uur per week)

Manager Vastgoed (m/v) (36 uur per week) Ben jij een inspirerende manager en weet jij hoe de vastgoedmarkt in elkaar zit? Kun jij actief de regie voeren over je team? En weet jij de verschillende (bouw)processen en projecten proactief te begeleiden?

Nadere informatie

Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering

Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering Doel Is verantwoordelijk voor de afdeling Bedrijfsvoering, waartoe behoren datakwaliteit, informatisering en analyse, registratie en boekhouding, compliance

Nadere informatie

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Doel Zorgdragen voor de vorming van beleid voor de eigen functionele discipline, alsmede zorgdragen voor de organisatorische en personele aansturing van een of

Nadere informatie

Medewerker strategie en control Functiefamilie 20, strategie en beleid Functieniveau

Medewerker strategie en control Functiefamilie 20, strategie en beleid Functieniveau Strategie en control Functieprofiel medewerker strategie en control Medewerker strategie en control Functiefamilie Functiefamilie 20, strategie en beleid Functieniveau I Doel De medewerker strategie en

Nadere informatie

Architectenbureaus C o n s t r u c t i e

Architectenbureaus C o n s t r u c t i e Handboek functie- indeling Architectenbureaus C o n s t r u c t i e Dit document bevat de functiebeschrijvingen van de functiefamilie Constructie, zoals opgenomen in het Handboek Functie-indeling Architectenbureaus,

Nadere informatie

Functieprofiel: Medewerker Gegevensbeheer Functiecode: 0501

Functieprofiel: Medewerker Gegevensbeheer Functiecode: 0501 Functieprofiel: Medewerker Gegevensbeheer Functiecode: 0501 Doel Realiseren van beheersmatige, adviserende en managementondersteunende administratieve werkzaamheden ten behoeve van de organisatie, dan

Nadere informatie

Afdeling : Planning & Control Organisatie : Thuisvester Functie : Medewerker Planning & Control Datum : augustus 2014

Afdeling : Planning & Control Organisatie : Thuisvester Functie : Medewerker Planning & Control Datum : augustus 2014 FUNCTIEDOCUMENT CONTEXT De afdeling Planning & Control richt zich op de effectieve en efficiënte uitvoering van planning & controlcyclus governance, financiering & treasury en risicomanagement. De medewerker

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie

Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie Versie 0.10 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Ter beschikking stellen aan derden kan slechts

Nadere informatie

Functiebeschrijving manager Wonen

Functiebeschrijving manager Wonen Functiebeschrijving manager Wonen Doel Is verantwoordelijk voor de afdeling Wonen, waartoe behoren het Klantcontactcentrum (KCC), Verhuur, Wijkaanpak, Individuele zorg en Dagelijks Onderhoud. Kern en uitdaging

Nadere informatie

Accountant (bij voorkeur vennotabel)

Accountant (bij voorkeur vennotabel) Accountant (bij voorkeur vennotabel) Wij zoeken Voor ons team zijn we voor 40 uur per week op zoek naar een accountant voor de samenstelpraktijk (bij voorkeur vennotabel). In deze functie voer je werkzaamheden

Nadere informatie

Vacature. Trainee Control en Financiën Stafdienst SOML (salarisschaal 9) Inhoudsopgave

Vacature. Trainee Control en Financiën Stafdienst SOML (salarisschaal 9) Inhoudsopgave Vacature Trainee Control en Financiën Stafdienst SOML (salarisschaal 9) Ter ondersteuning van de Controller en de afdeling Financiën is SOML op zoek naar een Trainee Control en Financiën voor de duur van

Nadere informatie

Word jij onze collega?

Word jij onze collega? Word jij onze collega? Administratief medewerker vastgoed, 18 uur Als administratief medewerker vastgoed draag je zorg voor de administratieve ondersteuning van de afdeling vastgoed. De afdeling vastgoed

Nadere informatie

Teammanager Administraties Bedrijfsvoering & ICT 36 uur per week Standplaats: Arnhem/Nijverdal

Teammanager Administraties Bedrijfsvoering & ICT 36 uur per week Standplaats: Arnhem/Nijverdal Ben jij onze nieuwe resultaatgerichte people Manager? Teammanager Administraties Bedrijfsvoering & ICT 36 uur per week Standplaats: Arnhem/Nijverdal Rijnbrink Groep (circa 200 medewerkers) adviseert en

Nadere informatie

02 TECHNISCH ONTWERPEN Niveau d

02 TECHNISCH ONTWERPEN Niveau d 02 TECHNISCH ONTWERPEN Niveau d Verrichten van eenvoudig tekenwerk en / of onder begeleiding verrichten van ingewikkelder tekenwerk met behulp van tekenprogrammatuur. Doet kennis op over benodigde programmatuur

Nadere informatie

Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305

Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305 Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305 Doel Het verrichten van werkzaamheden voor een eenheid op beleidsuitvoerend en ondersteunend gebied, van administratieve, uitvoerende en secretariële

Nadere informatie

09 Bureaucoördinatie Niveau j

09 Bureaucoördinatie Niveau j 09 Bureaucoördinatie Niveau j Optimaal laten verlopen van de interne gang van zaken. Bijdragen aan de beleidsvoorbereiding. Coördineert, bewaakt en verzorgt de uitvoering van facilitaire, personele, administratieve

Nadere informatie

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Doel (Mede)zorgdragen voor de vormgeving en door het geven van adviezen bijdragen aan de uitvoering van het beleid binnen de Hogeschool Utrecht kaders en de ter

Nadere informatie

Ontwikkelaar ICT. Context. Doel

Ontwikkelaar ICT. Context. Doel Ontwikkelaar ICT Doel Ontwikkelen en ontwerpen van ICT-producten, binnen overeen te komen dan wel in een projectplan vastgelegde afspraken ten aanzien van tijd, budget en kwaliteit, opdat overeenkomstig

Nadere informatie

Vacaturemelding VluchtelingenWerk Gelderland

Vacaturemelding VluchtelingenWerk Gelderland Vacaturemelding VluchtelingenWerk Gelderland Algemeen Het werkgebied van de regionale stichting VluchtelingenWerk Gelderland omvat de provincie Gelderland: de Gelderse én enkele Utrechtse gemeenten. Het

Nadere informatie

Bedrijfsleider. Afdelingschef(s) Kassamedewerker(s) Verkoper(s) Senior verkoper(s)

Bedrijfsleider. Afdelingschef(s) Kassamedewerker(s) Verkoper(s) Senior verkoper(s) Voorbeeldformulier ormulier functieprofiel verkoper Basisgegevens: Naam van de functie: Verkoper.. Datum: 20 augustus 2009 Plaats in de organisatie: Rapporteert aan of werkt onder leiding van: Afdelingschef...

Nadere informatie

Profielschets. Manager Financiën. Omnivera GWZ. ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ

Profielschets. Manager Financiën. Omnivera GWZ. ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ Profielschets Manager Financiën Omnivera GWZ ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ Adviseurs ERLY: drs. Lilian Vos Telefoonnummer: 035 543 00 88 Omnivera GWZ Omnivera

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Magentazorg

FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Magentazorg FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER Algemeen Organisatie: Stichting Magentazorg Organisatorische eenheid: raad van bestuur Opsteller functiebeschrijving: adviseur P&O Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: WIJKMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Actiezorg en Magentazorg

FUNCTIEBESCHRIJVING: WIJKMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Actiezorg en Magentazorg FUNCTIEBESCHRIJVING: WIJKMANAGER Algemeen Organisatie: Stichting Actiezorg en Magentazorg Organisatorische eenheid: raad van bestuur Opsteller functiebeschrijving: adviseur P&O Datum voorlopige vaststelling:

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid

Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid Binnen O2A5 staat een belangrijke verandering voor de deur, namelijk de invoering van zgn. onderwijsteams. Voor een succesvolle implementatie van deze organisatieverandering

Nadere informatie

Secretaresse. Context. Doel

Secretaresse. Context. Doel Secretaresse Doel Uitvoeren van secretariële en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de leidinggevende en/of de medewerkers van de afdeling, zodanig dat deze in staat wordt/ worden gesteld de

Nadere informatie

OVERZICHT VOORBEELDFUNCTIES TECHNISCH ONTWERPEN + BIM SFA - februari 2018

OVERZICHT VOORBEELDFUNCTIES TECHNISCH ONTWERPEN + BIM SFA - februari 2018 Taken: belangrijkste rollen, werkzaamheden en verantwoordelijkheden Dit overzicht heeft als doel de verschillen en mogelijke ontwikkelingen te verduidelijken. NB: Wanneer een rol of werkzaamheid op een

Nadere informatie

03 PROJECTCOÖRDINATIE Niveau F

03 PROJECTCOÖRDINATIE Niveau F 03 PROJECTCOÖRDINATIE Niveau F Assisteren van de projectcoördinator bij de uitvoering van activiteiten binnen het gehele project. Voert assisterende werkzaamheden uit met betrekking tot logistiek, archiveren,

Nadere informatie

Vacature Hoofd Financiën

Vacature Hoofd Financiën Vacature Hoofd Financiën Gezocht: Krachtig Hoofd Financiële en Salarisadministratie Voelt u zich aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Voortgezet Onderwijs? Bent u de krachtige, financiële

Nadere informatie

Basisgegevens. Algemene karakteristieken

Basisgegevens. Algemene karakteristieken Basisgegevens Functiebenaming: Beleidsmedewerker Dienstonderdeel/post: Ambassade Washington Functieniveau: 09 Aantal uren: Min/Max AO 2040 uur per week Formatieplaatsnr: bovenformatief (tijdelijke functie

Nadere informatie

Technisch projectmedewerker

Technisch projectmedewerker Technisch projectmedewerker Doel Bijdragen aan de uitvoering van projecten vanuit de eigen discipline, uitgaande van een projectplan en onder verantwoordelijkheid van een Projectmanager/ -leider, zodanig

Nadere informatie

Functiebeschrijving. (deze functiebeschrijving is in ontwikkeling; er wordt gewerkt aan een definitief profiel)

Functiebeschrijving. (deze functiebeschrijving is in ontwikkeling; er wordt gewerkt aan een definitief profiel) Functiebeschrijving Algemeen Instelling Sector/dienst/afdeling NNCZ Economische en Administratieve Dienst Functie (deze functiebeschrijving is in ontwikkeling; er wordt gewerkt aan een definitief profiel)

Nadere informatie

08 Bureauondersteuning Niveau C

08 Bureauondersteuning Niveau C 08 Bureauondersteuning Niveau C Algemene secretariële en administratieve ondersteuning bieden aan afdelingen / medewerkers. Sorteert binnenkomende post. Handelt uitgaande post af. Notuleert. Verzorgt secretariaatsarchief

Nadere informatie

Herman Suijdendorp ism Astrid Bouman/HRM-adviseur Datum 6 april 2010 Functienummer

Herman Suijdendorp ism Astrid Bouman/HRM-adviseur Datum 6 april 2010 Functienummer Functieprofiel Medewerker Functie Communicatiemedewerker Afdeling unit strategie & beleid Manager Herman Suijdendorp Opgesteld door Herman Suijdendorp ism Astrid Bouman/HRM-adviseur Datum 6 april 2010

Nadere informatie

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Pagina 1 van 5 Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Doel Het vastleggen van taken, verantwoordelijkheden van een functionaris, met inbegrip van opleidingseisen en salarisindicatie. Van

Nadere informatie

FUNCTIEOMSCHRIJVING ADMINISTRATEUR PROJECTEN (samenvatting)

FUNCTIEOMSCHRIJVING ADMINISTRATEUR PROJECTEN (samenvatting) FUNCTIEOMSCHRIJVING ADMINISTRATEUR PROJECTEN (samenvatting) Doel van de functie: Een adequate projectadministratie en projectinformatie van alle projecten voor planmatig onderhoud, nieuwbouw- en renovatie.

Nadere informatie

Doel. Context VSNU UFO/INDELINGSINSTRUMENT FUNCTIEFAMILIE MANAGEMENT & BESTUURSONDERSTEUNING DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING VERSIE 3 APRIL 2017

Doel. Context VSNU UFO/INDELINGSINSTRUMENT FUNCTIEFAMILIE MANAGEMENT & BESTUURSONDERSTEUNING DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING VERSIE 3 APRIL 2017 Directeur bedrijfsvoering Doel Zorgdragen voor de beleidsontwikkeling en, na vaststelling van het te voeren beleid door anderen, voor beleidsimplementatie en -evaluatie van (deel)processen in de bedrijfsvoering

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Adjunct-algemeen directeur

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Adjunct-algemeen directeur FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING Adjunct-algemeen directeur januari 2013 Opdrachtgever Nieuwstraat 23 A 1621 EA Hoorn Auteur P.P.J.G. Janssen Project 5POBA4560 1 FUNCTIE INFORMATIE Functienaam Adjunct-algemeen

Nadere informatie

info@bronneberg.nl www.bronneberg.nl KvK Eindhoven: 17136847 BTW/VAT/MwSt: NL 810049429B01

info@bronneberg.nl www.bronneberg.nl KvK Eindhoven: 17136847 BTW/VAT/MwSt: NL 810049429B01 Functieomschrijving office-coördinator Taken en Werkzaamheden Tot de aandachtsgebieden van office-coördinator behoren 'Beleid', Externe contacten, Communicatie en Relatiebeheer, Financiën, Advisering,

Nadere informatie

VCA functie / aanwijzing FORMULIER. Formulier 131.14 Functieomschrijving Projectmanager (11) FUNCTIEOMSCHRIJVING. Organisatie

VCA functie / aanwijzing FORMULIER. Formulier 131.14 Functieomschrijving Projectmanager (11) FUNCTIEOMSCHRIJVING. Organisatie Formulier 131.14 Functieomschrijving Projectmanager (11) FUNCTIEOMSCHRIJVING Functie benaming Projectmanager (11) Aanwijzing verantwoording Installatie verantwoordelijke / VCA Coordinator / Opleider /

Nadere informatie

Voorbeeld activiteiten: Relevante competenties: Afbreukverantwoordelijkheid. Complexiteit. Werkomstandigheden. Regelcapaciteit

Voorbeeld activiteiten: Relevante competenties: Afbreukverantwoordelijkheid. Complexiteit. Werkomstandigheden. Regelcapaciteit 13 Marketing en Communicatie Niveau F Binnen het vastgestelde beleid en in opdracht van bureaumedewerkers vervaardigen van de door hen gewenste communicatie-uitingen. Assisteert bij het ontwerp van commerciële

Nadere informatie

Profielschets. Manager Finance & Reporting. Wooncompagnie. ERLY the consulting company Datum: mei 2016 Telefoonnummer:

Profielschets. Manager Finance & Reporting. Wooncompagnie. ERLY the consulting company Datum: mei 2016 Telefoonnummer: Profielschets Manager Finance & Reporting Wooncompagnie ERLY the consulting company Datum: mei 2016 Telefoonnummer: 035 543 00 88 Wooncompagnie Wooncompagnie is een nuchtere en bescheiden woningcorporatie

Nadere informatie

Functiebeschrijving technisch administrateur (junior)

Functiebeschrijving technisch administrateur (junior) Functiebeschrijving technisch administrateur (junior) Doel Het tijdig en correct voeren van (sub-)administraties van de nieuwbouwprojecten, vastgoed onderhoud- en investeringsprojecten, het leveren van

Nadere informatie

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Profiel Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Stichting Stichting Samenwerkende Basisscholen Alkemade Watergang 1b 2377 BT Oude Wetering T 071 331 1767 E nancyvandermeer@ssba.net Inhoudsopgave Stichting Samenwerkende

Nadere informatie

Sectormanager administratie

Sectormanager administratie Sectormanager administratie Doel van de functie Leidinggeven aan de afdeling administratie, het ontwikkelen en implementeren van afdelingsbeleid, fungeren als controller, zodanig dat de afdeling doelmatig

Nadere informatie

GESPECIALISEERDE GESPECIALISEERD Barema 5 / functieschaalniveau 7 ONDERSTEUNING MEDEWERKER A versie15 april 2013

GESPECIALISEERDE GESPECIALISEERD Barema 5 / functieschaalniveau 7 ONDERSTEUNING MEDEWERKER A versie15 april 2013 Kern van de functie Gespecialiseerde ondersteuning draagt bij aan een effectieve en efficiënte organisatie door het toepassen van vastgestelde beleidsproducten volgens gestandaardiseerde methoden, technieken

Nadere informatie

Doel. Context VSNU UFO/INDELINGSINSTRUMENT FUNCTIEFAMILIE MANAGEMENT & BESTUURSONDERSTEUNING AFDELINGSHOOFD VERSIE 4 APRIL 2017

Doel. Context VSNU UFO/INDELINGSINSTRUMENT FUNCTIEFAMILIE MANAGEMENT & BESTUURSONDERSTEUNING AFDELINGSHOOFD VERSIE 4 APRIL 2017 Afdelingshoofd Doel Zorgdragen voor de vorming van beleid voor de eigen functionele discipline, alsmede zorgdragen voor de organisatorische en personele aansturing van één of meerdere werkprocessen, binnen

Nadere informatie

Coördinatie en uitvoering van financiële zaken, w.o.financiële administratie,, cliëntenadministratie, salarisadministratie, functioneel beheer ICT.

Coördinatie en uitvoering van financiële zaken, w.o.financiële administratie,, cliëntenadministratie, salarisadministratie, functioneel beheer ICT. Algemene informatie Naam instelling: Wittenbergzorg Dienst/sector: Algemeen Afdeling: Algemene en financiële zaken FWG Indicatie FWG Indicatie na weging: FWG 50 Functie: Coördinator financiële zaken Kern/doel

Nadere informatie

Functieprofiel Beleidsadviseur Functieprofiel titel Functiecode 00

Functieprofiel Beleidsadviseur Functieprofiel titel Functiecode 00 1 Functieprofiel Beleidsadviseur Functieprofiel titel Functiecode 00 Doel Ontwikkelen, implementeren en evalueren van beleid en adviseren op één of meerdere aandachtsgebieden/beleidsterreinen ten behoeve

Nadere informatie

Hoofd financiën en leerlingenadministratie

Hoofd financiën en leerlingenadministratie Hoofd financiën en leerlingenadministratie Elde College, standplaats locatie Schijndel Het Hoofd financiën en leerlingenadministratie coördineert en verricht werkzaamheden binnen de financiële en de leerlingenadministratie

Nadere informatie

Functieprofiel: Administratief Medewerker Functiecode: 0503

Functieprofiel: Administratief Medewerker Functiecode: 0503 Functieprofiel: Administratief Medewerker Functiecode: 0503 Doel Uitvoeren van administratieve werkzaamheden ten behoeve van interne en externe opdrachtgevers binnen vastgestelde procedures en wet- en

Nadere informatie

P&O-adviseur. Context. Doel

P&O-adviseur. Context. Doel P&O-adviseur Doel (Mede)zorgdragen voor de vormgeving en/of de uitvoering van het personeel- en organisatiebeleid voor faculteit(en), dienst(en) of de instelling, binnen de kaders van, wettelijke bepalingen

Nadere informatie

Arbo- en Milieudeskundige

Arbo- en Milieudeskundige Arbo- en Milieudeskundige Doel Ontwikkelen van beleid, adviseren, ondersteunen en begeleiden van management, medewerkers en studenten, alsmede bijdragen aan de handhaving van wet- en regelgeving, binnen

Nadere informatie

Gezocht: Krachtige Stafmedewerker Financiën

Gezocht: Krachtige Stafmedewerker Financiën Gezocht: Krachtige Stafmedewerker Financiën Voel jij je aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Primair Onderwijs? Ben jij de krachtige, financiële duizendpoot die behalve het opstellen van

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Teammanager VGE. Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR

Functiebeschrijving. Teammanager VGE. Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Functiebeschrijving Teammanager VGE Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Ter beschikking stellen aan derden kan slechts met goedkeuring van LIMOR

Nadere informatie

P&O-adviseur. Context. Doel

P&O-adviseur. Context. Doel P&O-adviseur Doel (Mede)zorgdragen voor de vormgeving en/of de uitvoering van het personeel- en organisatiebeleid voor faculteit(en), diensten of de instelling, binnen de kaders van, wettelijke bepalingen

Nadere informatie

SAMENWERKINGSSTICHTING KANS & KLEUR. Algemeen. Context FUNCTIEPROFIEL: CONCERNCONTROLLER. Functieprofiel: Concerncontroller

SAMENWERKINGSSTICHTING KANS & KLEUR. Algemeen. Context FUNCTIEPROFIEL: CONCERNCONTROLLER. Functieprofiel: Concerncontroller SAMENWERKINGSSTICHTING KANS & KLEUR FUNCTIEPROFIEL: CONCERNCONTROLLER Algemeen Samenwerkingsstichting Kans & Kleur is verantwoordelijk voor alle basisscholen in de gemeente Wijchen. Daaronder vallen scholen

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid

Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid Binnen O2A5 staat een belangrijke verandering voor de deur, namelijk de invoering van zgn. onderwijsteams. Voor een succesvolle implementatie van deze organisatieverandering

Nadere informatie

Functiebeschrijving 01. FUWA5 NORM 2010

Functiebeschrijving 01. FUWA5 NORM 2010 Functienaam Functiecode 00.20 Human Resource Advisor Functiedatum 1 augustus 2011 Organisatie Functiefamilie Afdeling FUNCTIECONTEXT: POSITIE IN DE ORGANISATIE: Rapporteert aan: Geeft leiding aan: Anoniem

Nadere informatie

Doel van de rol Iedere Compliance Officer heeft als doel het beheersen van de risico s die BKR loopt in haar strategische en operationele processen.

Doel van de rol Iedere Compliance Officer heeft als doel het beheersen van de risico s die BKR loopt in haar strategische en operationele processen. FUNCTIEPROFIEL Opdrachtgever: Functienaam: BKR Compliance Officer Security & Risk BKR is een onafhankelijke stichting met een maatschappelijk doel. BKR streeft sinds 1965, zonder winstoogmerk, een financieel

Nadere informatie

Werkomstandigheden. Voorbeeld activiteiten: Relevante competenties: Complexiteit. Regelcapaciteit. Afbreukverantwoordelijkheid

Werkomstandigheden. Voorbeeld activiteiten: Relevante competenties: Complexiteit. Regelcapaciteit. Afbreukverantwoordelijkheid 07 Facilitaire Zaken Niveau B Verlenen van facilitaire diensten ten behoeve van de gehele organisatie. Verricht huishoudelijke taken. Is eventueel betrokken bij kantinewerkzaamheden. zelfcontrole en controle

Nadere informatie

Zie figuur verantwoordelijkheidsverdeling werkplekmanagement.

Zie figuur verantwoordelijkheidsverdeling werkplekmanagement. Verpleegkundig Hoofd Zorgeenheid / Manager 10 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Plaats in de organisatie/oriëntatie:

Nadere informatie

Functiebeschrijving Medewerker Informatie en Rapportage (samenvatting)

Functiebeschrijving Medewerker Informatie en Rapportage (samenvatting) Functiebeschrijving Medewerker Informatie en Rapportage (samenvatting) Doel: Is verantwoordelijk voor juiste en tijdige factuurregistratie, structureren informatievoorziening afdeling en rapportage(s)

Nadere informatie

Functieprofiel: Arbo- en Milieucoördinator Functiecode: 0705

Functieprofiel: Arbo- en Milieucoördinator Functiecode: 0705 Functieprofiel: Arbo- en Milieucoördinator Functiecode: 0705 Doel Initiëren, coördineren, stimuleren en bewaken van Arbo- en Milieuwerkzaamheden binnen een, binnen de bevoegdheid van de leidinggevende,

Nadere informatie

Word jij onze collega?

Word jij onze collega? Word jij onze collega? Senior medewerker financiën, 36 uur Als senior medewerker financiën ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de begroting en de verslaglegging van Stichting Thuisvester. Je maakt

Nadere informatie

Profielschets. Procesmanager Bouw & Onderhoud Woonwaard

Profielschets. Procesmanager Bouw & Onderhoud Woonwaard Profielschets Procesmanager Bouw & Onderhoud Woonwaard ERLY the consulting company Opdrachtgever: Woonwaard Datum: maart 2015 Inleiding Woonwaard is een klantgerichte en vernieuwende woningcorporatie,

Nadere informatie

Medewerker administratieve processen en systemen

Medewerker administratieve processen en systemen processen en systemen Doel Voorbereiden, analyseren, ontwerpen, ontwikkelen, beheren en evalueren van procedures en inrichting van het administratieve proces en interne controles, rekening houdend met

Nadere informatie

Griffie gemeente Gorinchem Samenstelling & taken

Griffie gemeente Gorinchem Samenstelling & taken Griffie gemeente Gorinchem Samenstelling & taken Hoofdstuk: Griffie gemeente Gorinchem Inhoud Griffie gemeente Gorinchem... 1 Inleiding... 3 Functiebeschrijving griffie... 4 De griffier... 4 Plaats in

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Idealis

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Idealis FUNCTIEPROFIEL Manager Bedrijfsvoering bij Idealis PublicSpirit mevrouw drs. J. Goudsmit partner 14 Juli 2015 Organisatie & context Idealis is een woningcorporatie en dé studentenhuisvester voor Wageningen

Nadere informatie

Functiebeschrijving Directeur PO

Functiebeschrijving Directeur PO Functiebeschrijving Directeur PO Functie-informatie: Functienaam Salarisschaal Werkterrein Activiteiten Directeur Conform CAO Management -> Overig management Beleid voorbereiden, ontwikkelen, implementeren

Nadere informatie

Doel. Context VSNU UFO/INDELINGSINSTRUMENT FUNCTIEFAMILIE ICT FUNCTIONEEL (INFORMATIE) BEHEERDER VERSIE 1 MEI 2012

Doel. Context VSNU UFO/INDELINGSINSTRUMENT FUNCTIEFAMILIE ICT FUNCTIONEEL (INFORMATIE) BEHEERDER VERSIE 1 MEI 2012 Functioneel (informatie) beheerder Doel Zorgdragen voor het inrichten, aanpassen, vernieuwen en onderhouden van de informatievoorziening (processen, procedures en/of systemen), passend binnen het informatiebeleid

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: beleidscoördinator Samenleving Leven en Welzijn

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: beleidscoördinator Samenleving Leven en Welzijn Functie Graadnaam: coördinator Functienaam: coördinator onderwijs Functionele loopbaan: B1-B3 Code: Afdeling: Samenleving, leven en welzijn Dienst: Burgerzaken, onderwijs en sociale dienst Subdienst: onderwijs

Nadere informatie

Voorlopig Functieprofiel

Voorlopig Functieprofiel Voorlopig Functieprofiel Functienaam Organisatie Onderdeel Teamleider ROC Service Center Service Center Indicatie functieschaal 11 Datum 07-10-2013 Context van de functie Het Service Center is een resultaatverantwoordelijke

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Controller Manager Consolidatie RA

Curriculum Vitae. Interim Controller Manager Consolidatie RA Curriculum Vitae Interim Controller Manager Consolidatie RA Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Jaren ervaring

Nadere informatie

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL FORMULIER FUNCTIEPROFIEL Basisgegevens Datum 19-2-2015 Naam van de functie: Hoofd Sales en Kantoor Plaats in de organisatie Rapporteert aan of werkt onder leiding van: Directie Geeft leiding aan: Medewerkers

Nadere informatie

Functieprofiel: Secretaresse/Managementassistent Functiecode: 0502

Functieprofiel: Secretaresse/Managementassistent Functiecode: 0502 Functieprofiel: Secretaresse/Managementassistent Functiecode: 0502 Doel Plannen, organiseren en uitvoeren van werkzaamheden op secretarieel en administratief gebied, ten behoeve van de leidinggevende en/of

Nadere informatie

Plaats in de organisatie: De administrateur ontvangt hiërarchisch leiding van de manager Bedrijfsvoering/controller.

Plaats in de organisatie: De administrateur ontvangt hiërarchisch leiding van de manager Bedrijfsvoering/controller. FUNCTIEBESCHRIJVING Organisatie: MEE West-Brabant Afdeling: Bedrijfsvoering Functiebenaming: Functiecode: A Salarisschaal: 45 Vastgesteld: 01-10-2011 Doel van de functie: Het verrichten van financieel-administratieve

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Opleiding. Vaardigheden. Werkervaring. Edwin Kalbfleisch. Leeftijd. Directeur /interimmanager

Persoonlijke gegevens. Opleiding. Vaardigheden. Werkervaring. Edwin Kalbfleisch. Leeftijd. Directeur /interimmanager Persoonlijke gegevens Naam Leeftijd Edwin Kalbfleisch 42 Directeur /interimmanager Opleiding 1988 1992 Lerarenopleiding economie 1992-1996 NIVRA eerste fase 1996 1999 Postdoctoraal accountancy 2004-2004

Nadere informatie

Portier/baliemedewerker

Portier/baliemedewerker Portier/baliemedewerker Algemene kenmerken De functionaris is werkzaam binnen de Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o., waaronder ressorteren dak- en thuislozenvoorzieningen Gaarshof en Weideveld,

Nadere informatie

Teammanager administratie

Teammanager administratie Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de functie van: Teammanager administratie In deze functie geef je deskundig en pro-actief vorm en inhoud aan de financiële administratie en coördineer je de dagelijkse

Nadere informatie

Functieprofiel: Beleidsmedewerker Functiecode: 0301

Functieprofiel: Beleidsmedewerker Functiecode: 0301 Functieprofiel: Beleidsmedewerker Functiecode: 0301 Doel Ontwikkelen, implementeren, evalueren en bijstellen van beleid op één of meerdere aandachtsgebieden/beleidsterreinen ten behoeve van de instelling,

Nadere informatie

Gezocht: Krachtige Stafmanager Financiën en Bedrijfsvoering. Voel jij je aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Primair Onderwijs?

Gezocht: Krachtige Stafmanager Financiën en Bedrijfsvoering. Voel jij je aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Primair Onderwijs? Gezocht: Krachtige Stafmanager Financiën en Bedrijfsvoering Voel jij je aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Primair Onderwijs? Ben jij de krachtige, financiële duizendpoot die behalve

Nadere informatie

Functieprofiel: Medewerker Gebouw en Techniek Functiecode: 0702

Functieprofiel: Medewerker Gebouw en Techniek Functiecode: 0702 Functieprofiel: Techniek Functiecode: 0702 Doel Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, het doen van aanpassingen, alsmede bedienen van installaties/machines, binnen geldende werkprocessen en afspraken

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Financiën. bij. Standvast Wonen

FUNCTIEPROFIEL. Manager Financiën. bij. Standvast Wonen FUNCTIEPROFIEL Manager Financiën bij Standvast Wonen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur September 2015 Organisatie en context Standvast Wonen is een actieve woningcorporatie met bijna 9.000

Nadere informatie

Functieprofiel: Ondersteuner ICT Functiecode: 0405

Functieprofiel: Ondersteuner ICT Functiecode: 0405 Functieprofiel: Ondersteuner ICT Functiecode: 0405 Doel Registreren en (laten) oplossen van vragen en storingen van ICT-gebruikers binnen de richtlijnen van de afdeling, teneinde bij te dragen aan efficiënt

Nadere informatie