Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief PCBS De Regenboog"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan SL Rozenburg Tel: Perengaarde PV Rozenburg Tel: info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl Schooljaar Nieuwsbrief nr januari 2015 De nieuwsbrief wordt digitaal verstuurd via de website van de school. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op school? Meldt u zich dan aan op Belangrijke data Data Woensdag 27 januari Vrijdag 8 april 15:30 17:30 uur Voorleesontbijt Voorjaarsfair t.g.v. het schoolplein Perengaarde Beste mensen, Natuurlijk wil ik u allemaal het beste wensen voor het nieuwe jaar! Ik hoop dat u allemaal een goede vakantie heeft gehad en dat de kinderen weer een beetje zijn bijgekomen na alle decemberactiviteiten. Er komt nu een aantal weken aan waarin hard gewerkt gaat worden. De kinderen zullen de aankomende periode de CITO-toetsen maken. Het team heeft de afgelopen teamvergadering een presentatie gekregen over coöperatief leren van onze collega Gerbrand Berenschot van de Rank. We zijn op zoek naar een manier om kinderen actiever bij het onderwijsleerproces te betrekken. Het inzetten van coöperatieve werkvormen kan hierbij een handig middel zijn. Coöperatief leren gaat ervan uit dat alle kinderen actief deelnemen aan de activiteit, waardoor ze met en van elkaar leren. De bijeenkomst was erg interessant en inspirerend. De aankomende weken zullen we in de klassen de werkvormen gaan uitproberen. Tijdens de teamvergadering van 3 maart zullen we ervaringen uitwisselen met elkaar. Ik wens u allemaal een fijn weekend! Met vriendelijke groet, Petra Beukelman PCBS De Regenboog is één van de scholen van

2 Kind op Maandag Wij vertellen iedere week de Bijbelverhalen uit Kind op Maandag. Hieronder een overzicht van de verhalen die de aankomende weken aan de orde komen: Week 2 11/01-15/01 Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen, en daarmee komt ook iets van God dichtbij mensen. In de bergrede vertelt Jezus wat dat betekent. Week 3 18/01-22/01 Doe eens niet gewoon! Matteüs 6:1-4,5-15, Bij God gaat alles net anders dan je zou denken. Als je iets goeds doet voor andere mensen, moet je niet om je heen kijken om te zien of iedereen wel weet hoe goed jij bent. Als je het in het verborgene doet, ziet God het des te beter. Bij het bidden moet je niet zoveel mogelijk moeilijke woorden gebruiken; bid gewoon om wat je nodig hebt. Maak je druk om een schat in de hemel. Doe eens niet gewoon! Schoolplein Zoals u weet willen we het schoolplein op de Perengaarde een flinke opknapbeurt geven. We hebben al verschillende activiteiten georganiseerd om hiervoor geld bijeen te zamelen. Waaronder de sponsorloop vorig jaar. Werkgroep Er is een werkgroep actief, bestaande uit ouderraad,- en teamleden, die druk bezig is met acties bedenken. Ook wordt er een plan aan het uitwerken voor het plein. Flessenactie Op dit moment loopt de flessenactie nog. Inmiddels hebben we al 83,- bij elkaar gespaard. Onder het mom van alle kleine beetjes helpen, bevelen we deze actie nogmaals van harte bij u aan! Bij iedere klas staat een doos waar u de flessen in kwijt kunt. Voor de kinderen is dit ook een heel concrete actie. Zij kunnen op deze manier ook wat doen! Voorjaarsfair Op 8 april zal er van 15:30 17:30 uur een voorjaarsfair gehouden worden op het plein van de Perengaarde. Tijdens deze fair zullen er allerlei activiteiten zijn voor kinderen, maar natuurlijk ook voor u! De voorbereidingen zijn al in volle gang. Zet u het vast in de agenda? T.z.t. zullen we ook nog een oproep doen voor hulpouders deze middag. Denkt u er alvast over na?

3 Koffieochtend over gedrag / pestprotocol Aanstaande woensdag 13 januari staat er weer een koffieochtend op het programma. Petra Spits zal u het één en ander vertellen over de ontwikkelingen betreffende de aanpak over gedrag en het tegengaan van pesten bij ons op school. U bent om 08:30 uur van harte welkom op de Nachtegaallaan. De koffie staat voor u klaar! Karin van den Berg, Petra Spits en Petra Beukelman Voorleesontbijt In tegenstelling tot wat in de kalender staat is het voorleesontbijt op woensdag 27 januari. Dit ontbijt is bedoeld oom het voorlezen aan jonge kinderen te stimuleren. Dit jaar is het prentenboek We hebben er een geitje bij het boek dat voorgelezen zal worden. In de volgende nieuwsbrief staat meer informatie over het voorleesontbijt. Nieuws uit de groepen Groep 1 en 2 In de groepen zijn we begonnen met werken over oud en nieuw, vuurwerk en alles wat daarbij komt kijken. We hebben sterretjes afgestorken en elkaar een gelukkig nieuwjaar gewenst. We wensen u ook een goe, gezond en gezellig Groep 3 Groep 3 is na een fijne kerstvakantie weer fris en enthousiast gestart met de tweede helft van het schooljaar. De kinderen hebben er een nieuwe klasgenoot bij gekregen; Keyano. Samen met zijn ouders en zusje is hij vanuit IJsselmonde naar Rozenburg verhuist. Keyano we wensen je een hele fijn schooltijd toe op de Regenboog! In het eerste half jaar hebben de kinderen al een goede basis gelegd voor het lezen. Bijna alle letters en en lettercombinaties zijn aanbod gekomen, alleen de f, de ei en de au ontbraken nog. Deze komen aanbod in kern 6 met als thema "Wat komt er uit een ei?" Na deze kern zijn alle lettertekens voor alle 34 klanken aangeleerd. Op de website staan binnenkort de foto's van de schaatsles van groep 3 op de donderdag voor de kerstvakantie.

4 Groep 4a Allereerst willen we iedereen een gelukkig en gezond 2016 toewensen! De eerste week van het nieuwe jaar zit er weer op. Maandag zijn we gestart met het schrijven met pen in ons schrijfschrift. Dat was wel even wennen. Als je een foutje maakt, kan je dat niet uitgummen. Maar we zijn er nu aan gewend en we vinden het geweldig om met pen te schrijven. In de andere werkboeken schrijven we gewoon met het werkpotlood. Deze week zijn we ook begonnen met Nieuwsbegrip. De kinderen lezen een tekst over een actueel onderwerp en maken daarna opdrachten. Deze week was het onderwerp "betalen voor een plastic tas". Elke nieuwsbegriples bevat een oefening waarin een strategie voor begrijpend lezen centraal staat. Op vrijdag krijgen de kinderen de tekst en de gemaakte opdrachten mee naar huis, zodat er thuis nog verder over gepraat kan worden. Groep 4b Na een heerlijke vakantie zijn we weer begonnen en gelijk weer allemaal nieuwe, leuke dingen! We hebben de 1e les van Nieuwsbegrip gehad over plastic tasjes. Nieuwsbegrip is begrijpend lezen met het nieuws van de dag. Voor de kinderen dus erg interessant. Waar zal het volgende week over gaan??? Voor het eerst je rekenen zelf nakijken en ook het schrijven met een pen in ons schrijfschrift was erg spannend! Juf Lianne is van haar verlof aan het genieten en juf Rachel is afgelopen week bij ons in de klas begonnen! Groep 5 Spreekbeurt Donderdag hebben de kinderen een informatiebrief meegekregen over "Hoe hou ik een spreekbeurt in groep 5" In de klas hangt een invullijst met data wanneer uw kind zijn/haar spreekbeurt kunt houden. We starten met de spreekbeurten op 1 maart. Huiswerk De kinderen hebben een klokkenblad mee naar huis gekregen om goed te oefenen. Dit blad graag voor eind volgende week terug. Volgende week krijgen de kinderen een samenvatting geschiedenis mee naar huis, waar zij vrijdag 22 januari een toets over krijgen. Succes met oefenen!!!! Zwemkleding Donderdag 21 januari is het zwemmen met kleding.

5 A = korte broek/ t-shirt/ schoenen B + zwemvaardigheid = lange broek/ t-shirt lange mouwen/ schoenen C = lange broek/ t-shirt lange mouwen/ schoenen en jas. Groep 7 Lieve kinderen en ouders van groep 7 Via deze weg wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor de fijne tijd die ik heb gehad in groep 7. Samen met de kinderen heb ik een leuke en leerzame tijd gehad. Op de dag van mijn afscheid ben ik zo vreselijk verwend dat ik er gewoon verlegen van werd, dank jullie wel voor de lieve, leuke en lekkere attenties! Gelukkig ben ik nog niet helemaal weg.want ik blijf voorlopig werken op De Regenboog. Heel veel succes allemaal, en natuurlijk plezier de rest van het jaar bij juf Arianne en juf Petra, zet m op doe je best enneh. kom je af en toe een praatje maken? Juf Rachel Beste ouders en kinderen van groep 7 Na twee weken kerstvakantie en een nieuw jaar was het afgelopen maandag weer tijd om naar school te gaan. Wat ben ik hartelijk ontvangen en wat hebben de kinderen mij ontzettend goed geholpen in de eerste dagen. Ik was helemaal verrast toen ik op donderdag een heel mooi cadeau voor onze Thijme kreeg. Via deze weg wil ik jullie allemaal nogmaals ontzettend bedanken. Samen met de kinderen hoop ik dat we de tweede helft van dit schooljaar er een mooie en leerzame tijd van gaan maken. Er staat de komende maanden veel op het programma. Begin februari beginnen we met het kunstproject " De parkiet en de zeemeermin". We krijgen een gastles techniek van een docent van de Oude Maas. Verder gaan we toewerken naar het verkeersexamen dat in april en mei plaats zal vinden en de Entreetoets staat voor de deur. Kortom veel leuke maar ook spannende activiteiten. Groep 8 Vanaf afgelopen week is er een wijziging in de inzet woensdag en vrijdagmiddag. Tot de kerstvakantie deden Lianne en Sandra de woensdag om en om groep 8 en Lianne was er dan ook samen met Xandra. Zoals u wellicht weet is Lianne op dit moment van haar zwangerschapsverloef aan het genieten. Rachel van Luijk (voorheen de leerkracht van groep 7) vervangt Lianne tijdens haar verlof. In overleg met de betrokken collega s hebben we ervoor gekozen om Rachel alle woensdagen en vrijdagmiddag in te zetten in de groep. De kinderen zullen Sandra dus voorlopig niet meer tegenkomen.

6 Aanwezigheid directeur (o.v.b.) 11 t/m 15 januari ma.ocht ma.mi. di.ocht. di.mi wo. do.ocht do.mi. vr.ocht Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig NL NL tot PG PG NL 15:00 u 18 t/m 22 januari ma.ocht ma.mi. di.ocht. di.mi wo. do.ocht do.mi. vr.ocht Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig NL NL PG PG Deze planning is onder voorbehoud. Het is goed mogelijk dat er in afspraken tussendoor komen, waardoor de werkelijkheid er toch anders uit komt te zien. De leerkrachten hebben een actueel overzicht. Als u onze directeur, Petra Beukelman wilt spreken, maak dan een afspraak of stel uw vraag via het volgende adres: directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl. Zij maakt graag tijd voor u! PSZ Peutergaarde Binnen de PSZ zijn wij begonnen met het thema: Ik en mijn familie. De kinderen nemen een foto van hun familie mee naar de groep; deze foto gaan de kinderen verwerken in een creatieve activiteit. De kinderen worden uitgedaagd om aan elkaar te vertellen over hun familie; wie is papa, mama, of ze broertjes of zusjes hebben etc. Zo komen alle familieleden aan bod. De kinderen houden er hele gesprekken over met elkaar. Het boekje dat we bij dit thema gebruiken is: Het huis van Nijntje (geschreven door Dick Bruna). Dit boekje is ook te vinden in de bibliotheek. Wanneer uw peuter nog geen lid is van de bibliotheek, kunt u hem/haar gratis lid maken. Wij stimuleren de kinderen in hun sociaalemotionele ontwikkeling en hun zelfredzaamheid: we leren ze dat speelgoed gedeeld moet worden en dat ze soms op hun beurt moeten wachten. We leren de peuter zo snel mogelijk hoe ze zelf hun jas kunnen aantrekken en het speelmateriaal staat ook zo opgesteld dat de kinderen bijna alles zelf kunnen pakken.

7 BSO Ratjetoe Na een heerlijke kerstvakantie met heel veel leuke gezellige activiteiten zoals kerststukjes maken, marsepein roosjes maken en een goochelaar voorstelling die magische truckjes deed, is het nu weer tijd om fris en uitgerust aan het nieuwe jaar te beginnen. Ook in het nieuwe jaar staan er weer allerlei activiteiten op de planning. Bewegen blijft een rode draad door heel Tijdens de BSO-middagen gaan wij verder door met het thema Winter. Ook gaan we ons verdiepen in het maken van gedichten, want aan het eind van deze maand, 28 januari, is het Gedichtendag! We zijn benieuwd wie een echte gedichtenschrijver wordt! Op woensdag 13 januari organiseren wij een interactieve lezing over reptielen. Deze middag zullen de kinderen de kans krijgen om kennis te maken met reptielen van dichtbij. Alle kinderen zijn welkom op de lezing, ook de kinderen die geen gebruik maken van de buitenschoolse opvang. De lezing is gratis en zal plaatsvinden binnen de BSO Ratjetoe. Voor deze lezing is het aantal plaatsten beperkt. De aanmeldingen lopen via BSO Ratjetoe, Houdt de nieuwsbrief goed in de gaten voor een EXTRA woensdagmiddagactiviteit. Rozenburgse Muziekcarrousel Annette Copier en Trudie Allerts, leiding van het kinderkoor Il Coro en Ton Möhlmann, Anneke Verhage en Sylvia van der Meer, van de leerlingenopleiding van muziekvereniging UDI, zijn bezig om een muziekproject te organiseren. Dit is een bewonersinitiatief, bedoelt voor alle basisschoolkinderen van Rozenburg. Dit project wordt gehouden in de voorjaarsvakantie van 2016 in Muziektheater 'De Ontmoeting' op maandag 22 en dinsdag 23 februari van uur en op woensdag 24 februari van uur. De deelname aan dit project is geheel gratis. Het is bedoeling dat de kinderen op een speelse manier in aanraking worden gebracht met muziekinstrumenten en zang. Na de drie dagdelen is er een slotpresentatie voor ouders, familie en andere belangstellenden. Het opgaveformulier vindt u als bijlage bij deze nieuwsbrief.

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 09 18 december 2015 De nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Wij vertellen iedere week de Bijbelverhalen uit Kind op Maandag. Hieronder een overzicht van de verhalen die de aankomende weken aan de orde komen:

Wij vertellen iedere week de Bijbelverhalen uit Kind op Maandag. Hieronder een overzicht van de verhalen die de aankomende weken aan de orde komen: Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 088-1454500 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 12 4 maart 2016 De nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 09 10 januari 2014

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 09 10 januari 2014 PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 09 10 januari 2014 De nieuwsbrief wordt voortaan digitaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013 PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013 De nieuwsbrief wordt voortaan digitaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl Schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 De nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019)

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NR. 14 14 maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Maandag hebben we de eerste culturele activiteit gehad van juf Mara over de Valkerij-Vredesboom. We hebben een

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2014

Nieuwsbrief mei 2014 Nieuwsbrief 29 7 mei 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was een fijne lange vakantie. We hopen, dat u er samen met uw kinderen van genoten heeft.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 03 18 september 2015 De nieuwsbrief

Nadere informatie

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING 18 juli 2014 Zo vlak voor de vakantie wordt de grote tegenstelling tussen leuke dingen en vreselijke dingen weer eens benadrukt. Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers en hun familie die nu een vreselijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 januari 1 Nieuwjaarsdag 4 Studiedag team (kinderen vrij) 5 1 ste schooldag 2016 7 schoonmaakavond 19.00-20.30 uur 18 MR bijeenkomst 25 t/m 28 Oud papier actie 25 OR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Vrijdag 22 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 januari 2018

Nieuwsbrief 8 15 januari 2018 Nieuwsbrief 8 15 januari 2018 Schoolagenda Donderdag 18 januari Ma 22 januari t/m vrij 2 februari Donderdag 1 februari 19.00 uur Schoonmaakavond Cito toetsweken alle groepen 15.30 uur Leerlingenarena Nieuws

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 08 13 december 2013

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 08 13 december 2013 PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 08 13 december 2013 De nieuwsbrief wordt voortaan digitaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein INdeFOntein Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein website: www.cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail: info@cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail schoolcommissie: schoolcommissie@cbsdefonteindwingeloo.nl Voor

Nadere informatie

17 mei 2018 nummer 16

17 mei 2018 nummer 16 De Griffioen Schoolstraat 45 4841 XC Prinsenbeek 076-5412948 kbsdegriffioen_info@inos.nl www.bsdegriffioen.nl Algemeen Beste ouders, B a s i s s c h o o l D e G r i f f i o e n Schoolstraat 45 4841XC Prinsenbeek

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 11 januari 2019 Agenda Nummer 17 maandag 14 januari dinsdag 15 januari woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016

KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016 KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016-2017 25 augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016 Welkom dit nieuwe schooljaar! Afgelopen maandag zijn we weer gestart. Gelukkig kunnen we zeggen dat het een

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda:

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Jaargang 3: nummer 10 14 februari 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Annette Directie Uit groep Groen Vogelproject Groep rood Blije kids Dankzij de Hummeling Vooraankondiging Schoolfotograaf

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD 17 sept. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Ma. 17 sep. Week van de oudervertelmomenten Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick.

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. 07 januari 2016 jaargang 2-10 2016 Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. Zegen van St. Patrick De Heer zij voor je om je de juiste weg te wijzen. De Heer zij achter je om je in

Nadere informatie