VBR. Bosklassen Relaxhoris mei de en 6 de leerjaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VBR. Bosklassen Relaxhoris mei de en 6 de leerjaar"

Transcriptie

1 VBR Bosklassen Relaxhoris mei de en 6 de leerjaar

2 V.B.Rooierheide Heidestraat Diepenbeek Tel. 011/ Beste ouders, Op 30, 31 mei en 1 juni gaan de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar op bosklassen in de Ardennen in het vakantiecentrum Relaxhoris. Xhoris is een klein Ardens dorpje en ligt op een uurtje van onze school. Relaxhoris is een vakantiecentrum met alle comfort. Voor de kinderen zijn er drie ruime slaapzalen voorzien met eigen sanitair in een apart paviljoen. Bedlinnen wordt ter plaatse voorzien. Voor de leerkrachten zijn er aparte monitorkamers grenzend aan de slaapzalen. Tevens beschikken we over twee klaslokalen. In het hoofdgebouw zijn het zwembad en de sportzaal gelegen. Ook is er een voetbalterrein, tennisterreinen en een minigolf ter beschikking. We hebben voor Relaxhoris gekozen om de leerlingen in een bosrijke omgeving, aan een schappelijke prijs een onvergetelijk verblijf aan te bieden. De verplaatsing van en naar het vakantiecentrum gebeurt met de bus. De prijs bedraagt 100 euro per leerling. (Verblijf in vol pension, busverplaatsing, gidsen, activiteiten). Vijf leerkrachten zullen de leerlingen begeleiden. Het programma voor de drie dagen vindt u terug in bijlage. Heeft u nog vragen of wensen, dan kunt u steeds terecht bij de klastitularis of directie. Gelieve onderstaande strook samen met de medische fiche ingevuld mee te geven aan uw kind. Leerlingen die niet deelnemen aan de bosklassen zullen in de school opgevangen worden en werken aan een apart samengesteld lessenpakket. Wij hopen dat voor alle leerlingen deze bosklassen een boeiende, leerrijke driedaagse zal worden om nooit te vergeten. Extra informatie kunt u vinden op volgende website Met vriendelijke groeten, Directie en leerkrachten van de derde graad. Dhr./mevr. (*) ouder van geeft/ geeft niet (*) de toelating om deel te nemen aan de bosklassen in de Ardennen op 30, 31 mei en 1 juni De prijs van 100 euro wordt via de schoolrekening verrekend. Handtekening. (*) schrappen wat niet past.

3 V.B.Rooierheide Heidestraat Diepenbeek Tel. 011/ INFORMATIEBUNDEL BOSKLASSEN 2011 Beste ouders, Via deze brief willen we jullie wat nuttige info geven over onze bosklassen. Dertig mei nadert immers met rasse schreden. 1. OPZET EN DOELSTELLINGEN. Openluchtklassen kunnen kortweg samengevat worden als lessen buiten de muren van de school. We trekken er samen op uit om het klasgebeuren in een andere omgeving te ervaren. In ons geval dus de Belgische Ardennen. Tijdens de openluchtklas wordt de gewone klassituatie doorbroken. Dit betekent ondermeer dat we inzichten en vaardigheden willen verwerven vanuit concrete ervaringen en activiteiten. We organiseren leerwandelingen en uitstappen. De opgedane ervaringen verwerken we op verschillende manieren : een werkblad, een verslag, een tekening De bosklas biedt vele kansen op momenten die je tijdens de gewone klasdag niet samen beleeft : opstaan en samen eten, groepsactiviteiten, ontspanning, met velen op één kamer de nacht doorbrengen. De kinderen en de leerkrachten leren elkaar op een heel andere manier kennen en dat kan voor beide partijen heel verrijkend zijn. Kinderen worden een stukje zelfstandiger en leren met elkaar samenwerken. Kortom een prachtige ervaring! Zoals eerder vermeld, verblijven wij in het vakantiecentrum Relaxhoris in Xhoris. 1. Infrastructuur : - voldoende ruimte - voldoende en verzorgd sanitair - propere slaapkamers (apart paviljoen) - voldoende lokalen 2. Veiligheid : strenge brandvoorschriften m.b.t. brandblussers en duidelijk aangegeven nooduitgangen. 3. Maaltijden : vers, vitaminerijk en kindgericht. 4. Het centrum is in een pedagogisch waardevolle omgeving gelegen. Dit centrum Relaxhoris voldoet helemaal aan deze strenge voorschriften. Het staat borg voor een rustig en sfeervol verblijf. De keuken, met verse producten uit eigen hoeve, is één van hun troeven. Het verblijf beschikt over tal van sportmogelijkheden zoals een sport-en speelweide, zwembad en mini-golf.

4 3.AFSPRAKEN EN LEEFREGELS Om een vlot verloop van de bosklassen mogelijk te maken, zijn goede afspraken noodzakelijk. De kinderen moeten weten wat kan en niet kan. Met 57 kinderen drie dagen op uitstap is niet evident. Deze afspraken zullen we ook met hen vooraf duidelijk doornemen zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. 1. Begeleiding: De leerkrachten van het 5 de en het 6 de leerjaar, leerkracht L.O. en eventueel een stagiair begeleiden gedurende de drie dagen de leerlingen. De directeur zal zoveel mogelijk aanwezig zijn. 2. Zakgeld: In principe hebben de kinderen ter plaatse zelf geen geld meer nodig. We spreken af geen zakgeld mee te nemen. 3. Vertrek en thuiskomst: We vertrekken op maandag 30 mei om 9 uur. We vragen dat de leerlingen om 8.30 aanwezig zijn zodat we de aanwezigheden kunnen opnemen en de leerlingen rustig kunnen plaatsnemen in de bus. De leerlingen dragen de hele week een T-shirt om de herkenbaarheid te verhogen. De leerkrachten en chauffeurs laden de koffers in. Op de bus wordt NIET gegeten, gedronken of gesnoept. We hebben steeds een wagen ter plaatse in geval van nood. We vermoeden op woensdag tussen 15 en 16 uur terug thuis te zijn. Iemand van het secretariaat zal het juiste tijdstip van thuiskomst op de voordeur van de school bevestigen. 4.Kamers sanitair slapen gaan We beschikken over 3 slaapzalen. Toilet en douche bevinden zich op de gangen. De leerkrachten bepalen samen met de lln. de kamerindeling, jongens en meisjes apart. We begeven ons omstreeks 22 uur naar de kamer om na een douche de lichten te doven. We kijken er op toe dat ieders nachtrust wordt gerespecteerd. De leerkrachten slapen in aparte aangrenzende kamers en houden steeds een oogje in het zeil. Voor dringende medische hulp kunnen we de uitbaatster en/of dokter verwittigen. 5.Maaltijden snoep Er zijn dagelijks 3 maaltijden voorzien : ontbijt, middag- en avondmaal. Tevens is er een vieruurtje. Het ontbijt is in buffetvorm. De kinderen bepalen dus zelf wat ze eten. We vragen alleen dat ze alles opeten wat ze nemen! Het middag- en avondmaal gaat door in het vlakbij gelegen restaurant. In principe eet iedereen dus hetzelfde maar als je kind bepaalde dingen echt niet mag of kan eten, mag je dat steeds aan de leerkracht melden.

5 Dit kan je ook op de medische vragenlijst schrijven. Het centrum past dan de maaltijd aan. Op donderdag nemen we een lunchpakket mee! De hamvraag is natuurlijk: Mogen we snoep meenemen? We hebben aandacht voor een gezonde voeding. Geef dus geen snoep mee! 4. COMMUNICATIE Voor heel wat kinderen is dit de eerste keer dat ze zolang van huis zijn. Het zal even wennen zijn, zowel voor de kinderen als voor de ouders. We hopen dat jullie er begrip voor kunnen opbrengen dat gsm en telefonisch contact niet toegelaten is. Wij staan dagelijks in contact met onze directie en zullen ook op de website van de school iedere dag een kort verslag uitbrengen en enkele foto s meesturen. We hopen dat de techniek ons hier niet in de steek laat. 5. GEDRAG Goede afspraken en regels zijn belangrijk om met een grotere groep samen te leven. We beseffen heel goed dat we als leerkrachten een grote verantwoordelijkheid dragen en zullen deze taak ook ten volle op ons nemen. We verwachten van al onze leerlingen dat ze zich zullen gedragen. Indien er zich toch serieuze problemen voordoen, zal de directeur de stoorzender in kwestie terug naar de school brengen. Als groep dragen we de naam van de school uit en we willen zeker vermijden dat onze school op dat vlak in een slecht daglicht zou komen te staan. 6.FORMULIEREN : MEDISCH BAGAGE TOESTEMMING 1. Schriftelijke toestemming van de ouders Dit formulier, ondertekend door de ouders, is verplicht voor de verzekering. Degene die niet meegaat komt die drie dagen naar school en zal een reeks opdrachten afwerken. Vooraf betalen is noodzakelijk. 2. Medische vragenlijst Vervolgens kregen jullie ook een vertrouwelijke medische vragenlijst. Gelieve deze vragenlijst heel duidelijk in te vullen en deze week aan uw kind mee te geven in een omslag indien dit nog niet gebeurde. Zo is het uiteraard belangrijk dat wij weten : of uw kind bepaalde medicatie nodig heeft of uw kind een bepaalde allergie heeft of uw kind een speciaal dieet moet volgen of het last heeft van slaapwandelen, luidop droomt of bedwatert. Meld dit aub aan de leerkracht. We zullen dit zeker heel discreet aanpakken. Vergeet ook niet 2 ziekenfondsbriefjes te kleven op de vragenlijst. We hopen uiteraard dat alles prima verloopt.

6 3. Bagagelijst Gelieve alles te merken met een door uw kind herkenbaar teken of met de naam en voornaam. * Slaapgerief: - een nachtkleed of pyjama * Toiletgerief: - 1 badhanddoek - 2 kleine handdoeken - enkele washandjes - een toiletzak met: tandenborstel, tandpasta, bekertje, zeep in zeepbakje, haarborstel of kam, shampoo, wattenstaafjes, zonnecrème, enkele veiligheidsspelden - zakdoeken - maandverband of tampons indien nodig * Kleding: - lange broek en/of jogging - warme pull of sweater - T-shirts en shorts - voldoende kousen - voldoende ondergoed - een regenjas - zwemgerief - eventueel een petje * Schoenen: - pantoffels - stevige wandelschoenen en/of sportschoenen * Allerlei: - enkele plastiekzakken - een leesboek of enkele strips - eventueel een klein gezelschapsspel - het werkboekje en schrijfgerief - SIS-kaart en eventueel medicijnen - zaklamp - knuffel en leesboek * Mag NIET meegenomen worden:- computerspelletjes, waardevolle juwelen, walkman, fototoestellen, MP3, GSM, snoep, zakmes, bedlinnen. Noodnummer: Directeur Freddy Goorts: 0472/ Als iedereen zich aan de afspraken houdt, wordt deze eerste bosklas een hele fijne en leerrijke uitstap. Indien jullie nog vragen hebben, mogen jullie natuurlijk steeds één van de leerkrachten contacteren We danken jullie nu reeds voor jullie medewerking! Directeur, leerkrachten 5 de en 6 de leerjaar, leerkracht L.O.

Infobrochure Bosklassen 2016

Infobrochure Bosklassen 2016 Infobrochure Bosklassen 2016 Gîte d'etape des Hautes Fagnes 23-27 mei 2016 Ovifat Naam: Beste bosklasser, Het moment waar je samen met je klasgenoten sinds een hele tijd naar uitkijkt, komt steeds dichterbij.

Nadere informatie

Boerderijklassen Derde kleuterklas & het eerste en tweede leerjaar DE BONTE BEESTENBOEL

Boerderijklassen Derde kleuterklas & het eerste en tweede leerjaar DE BONTE BEESTENBOEL Boerderijklassen 2015 Derde kleuterklas & het eerste en tweede leerjaar DE BONTE BEESTENBOEL Kennismaking Wie gaat er mee? Juf Maria (3KB) Juf Kim (3KA) Juf Kelly (1A) Juf Cindy (1B) Juf Petra (2A) Juf

Nadere informatie

Boerderijklassen. We maken er een BONTE BEESTENBOEL van!

Boerderijklassen. We maken er een BONTE BEESTENBOEL van! Boerderijklassen We maken er een BONTE BEESTENBOEL van! Data Tweede leerjaar: maandag 21 t.e.m. woensdag 23 januari 2019 Eerste leerjaar: woensdag 23 t.e.m. vrijdag 25 januari 2019 Vertrek Vertrekplaats:

Nadere informatie

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 26 april, donderdag 27 april en vrijdag 28 april

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 26 april, donderdag 27 april en vrijdag 28 april BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 26 april, donderdag 27 april en vrijdag 28 april 1 VERBLIJFPLAATS Relaxhoris Rue de l Eglise 4190 Xhoris Tel: 04/3692710 E-mail: relaxhoris@de voorzorg.be www.relaxhoris.be

Nadere informatie

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015 BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015 1 VERBLIJFPLAATS Dennenheuvel Mont de Pins 100 6941 Durbuy (Bomal-sur-Ourthe) Tel: 086212136 E-mail: colin.lagasse@unmn.be www.montdespins.be

Nadere informatie

1 ste leerjaar 01/02/ 12-03/02/ 12

1 ste leerjaar 01/02/ 12-03/02/ 12 Bonte Beestenboel Wortel 1 ste leerjaar 01/02/ 12-03/02/ 12 Woord vooraf Beste ouders, Beste eersteklassers, 1 februari vertrekken we op boerderijklas. Wij zijn blij dat u uw kind deze kans geeft! Om alles

Nadere informatie

Woord vooraf. Beste ouders, Beste tweedeklassers,

Woord vooraf. Beste ouders, Beste tweedeklassers, Woord vooraf Beste ouders, Beste tweedeklassers, In juni vertrekken we op zeeklas. Wij zijn blij dat u uw kind deze kans geeft. De positieve reacties van de vorige jaren, stimuleren ons alvast om er, ook

Nadere informatie

Bosklassen 3 juni- 7 juni 2013

Bosklassen 3 juni- 7 juni 2013 Bosklassen 3 juni- 7 juni 2013 Waar gaan we naartoe? Vakantiehuis Fabiola Weldoenerslaan 5 3630 Maasmechelen www.kfh.be Welke kinderen gaan mee? Alle leerlingen Bovenbouw type 1. Dit zijn 77 leerlingen,

Nadere informatie

ZEEKLASSEN voor de ouders van onze zeebonken

ZEEKLASSEN voor de ouders van onze zeebonken ZEEKLASSEN 2016 voor de ouders van onze zeebonken Beste ouders, Het is bijna zover! Binnenkort gaan wij voor enkele dagen uitwaaien aan zee. Van dinsdag 12 april tot en met vrijdag 15 april gaan wij op

Nadere informatie

INFO BOSKLASSEN. Dit jaar trekken we er met de doelgroep STOS weer op uit. We gaan op bosklassen.

INFO BOSKLASSEN. Dit jaar trekken we er met de doelgroep STOS weer op uit. We gaan op bosklassen. INFO BOSKLASSEN Antwerpen, 12 oktober 2017 Beste ouders, Dit jaar trekken we er met de doelgroep STOS weer op uit. We gaan op bosklassen. Graag geven we jullie al wat informatie mee. Wanneer? Van dinsdag

Nadere informatie

Op avontuur in de natuur

Op avontuur in de natuur Op avontuur in de natuur (geüpdatete versie) 14 t.e.m. 17 mei 2018 De Hoge Rielen Molenstraat 62 2460 Kasterlee 1 Beknopte info Maandag 14 mei 2018 is het zover! Dan vertrekken we naar De Hoge Rielen om

Nadere informatie

Woord vooraf. Beste ouders, Beste tweedeklassers,

Woord vooraf. Beste ouders, Beste tweedeklassers, Woord vooraf Beste ouders, Beste tweedeklassers, In juni vertrekken we op zeeklas. Wij zijn blij dat u uw kind deze kans geeft. De positieve reacties van de vorige jaren, stimuleren ons alvast om er, ook

Nadere informatie

Beste ouders Vrijdag, 12 januari 2017 Beste leerlingen

Beste ouders Vrijdag, 12 januari 2017 Beste leerlingen Beste ouders Vrijdag, 12 januari 2017 Beste leerlingen Betreft: Laatste afspraken over de Stadsklassen Gent 2017 Het is bijna zover! De leerlingen van het 6 de leerjaar vertrekken dan op Stadsklassen naar

Nadere informatie

voor de ouders van onze zeebonken

voor de ouders van onze zeebonken ZEEKLASSEN 2017 voor de ouders van onze zeebonken Beste ouders, Het is bijna zover! Binnenkort gaan wij voor enkele dagen uitwaaien aan zee. Van dinsdag 2 mei tot en met vrijdag 5 mei gaan wij op zeeklas

Nadere informatie

BOSKLASSEN. 1. PERIODE maandag 26 september 11 tot en met vrijdag 30 september 11

BOSKLASSEN. 1. PERIODE maandag 26 september 11 tot en met vrijdag 30 september 11 BOSKLASSEN 1. PERIODE maandag 26 september 11 tot en met vrijdag 30 september 11 2. ADRES Aan. (naam leerling + KLAS) p/a Vakantiehuis Bosberg Kelchterhoefstraat 10 3530 Houthalen Géén fax doorsturen /

Nadere informatie

Wanneer? van maandag 08 juni 2015 tot en met woensdag 10 juni 2015. Voorbereiding en verloop

Wanneer? van maandag 08 juni 2015 tot en met woensdag 10 juni 2015. Voorbereiding en verloop Beste ouders, INFO ZEEKLASSEN Antwerpen, Dit jaar trekken we er met de doelgroep weer op uit. We gaan op zeeklassen! We nodigen jullie alvast uit voor een informatie-avond in onze school op dinsdag 28

Nadere informatie

Zeeklassen Domein Horizon Kapellestraat Bredene 059/323628

Zeeklassen Domein Horizon Kapellestraat Bredene 059/323628 Basisschool De duizendpoot Leefschool Kameleon Zeeklassen Domein Horizon Kapellestraat 88 8450 Bredene 059/323628 Het is bijna zo ver, binnenkort vertrekken we op zeeklassen. We zullen verblijven in domein

Nadere informatie

Nog een paar weken, en dan vertrekken we op zeeklassen! Om alles vlot en zonder problemen te laten verlopen, vindt u in

Nog een paar weken, en dan vertrekken we op zeeklassen! Om alles vlot en zonder problemen te laten verlopen, vindt u in Beste ouders, Nog een paar weken, en dan vertrekken we op zeeklassen! Om alles vlot en zonder problemen te laten verlopen, vindt u in dit boekje alle nodige info. Van maandag 21 mei tot vrijdag 25 mei

Nadere informatie

Info in verband met het jeugdverblijfcentrum Horizon

Info in verband met het jeugdverblijfcentrum Horizon VAN MAANDAG 26 mei 2008 T/M VRIJDAG 30 mei 2008 Te BREDENE in het jeugdverblijfcentrum HORIZON Dit schooljaar gaan de leerlingen en de leergroepsleiders van de zesde leerjaren op zeeklassen in Bredene.

Nadere informatie

van maandag 13 oktober tot en met vrijdag 17 oktober 2014

van maandag 13 oktober tot en met vrijdag 17 oktober 2014 Gemeentelijke Lagere School Ruiter Podtsmeulen 9 9250 Waasmunster vijfde leerjaar van maandag 13 oktober tot en met vrijdag 17 oktober 2014 vakantiecentrum La Petite Merveille Rue du C. Th. d Ursel 51

Nadere informatie

Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE PUPILLEN & MINIEMEN APRIL 2019

Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE PUPILLEN & MINIEMEN APRIL 2019 Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE PUPILLEN & MINIEMEN 15-17 APRIL 2019 www.facebook.com/atletiekclubtact www.atletiekclub-tact.be Dag atleten & ouders, De start van het zomerseizoen is ondertussen al

Nadere informatie

Voetbalstage Blankenberge Herst 2012 NATIONALE U10 NATIONALE U11 NATIONALE U12 NATIONALE U13 NATIONALE U14 GEWESTELIJKE U14B INFORMATIEBUNDEL

Voetbalstage Blankenberge Herst 2012 NATIONALE U10 NATIONALE U11 NATIONALE U12 NATIONALE U13 NATIONALE U14 GEWESTELIJKE U14B INFORMATIEBUNDEL Voetbalstage Blankenberge Herst 2012 NATIONALE U10 NATIONALE U11 NATIONALE U12 NATIONALE U13 NATIONALE U14 GEWESTELIJKE U14B INFORMATIEBUNDEL 1 Coördinatie : Hassen Trari Betreft : Voetbalstage Blankenberge

Nadere informatie

Op avontuur in de natuur

Op avontuur in de natuur Op avontuur in de natuur 2 t.e.m. 5 mei 2017 Ten Berg Bergstraat 16 9820 Merelbeke 1 Beknopte info, deelnamestrookje en medische fiche Dinsdag 2 mei 2017 is het zover! Dan vertrekken we naar Ten Berg om

Nadere informatie

Talentklassen 12 tot 16 maart

Talentklassen 12 tot 16 maart Talentklassen 12 tot 16 maart Omdat het bijna zover is, geven we u graag een bundeltje boordevol informatie mee over ons verblijf te Malle. In dit bundeltje kan u vinden : - De afspraken over vertrek en

Nadere informatie

De toestemming om medicatie te geven Dit document invullen wanneer de leerling gedurende deze week medicatie moet innemen. Tel.

De toestemming om medicatie te geven Dit document invullen wanneer de leerling gedurende deze week medicatie moet innemen. Tel. VZW College - O.-L.-V.-Ten-Doorn Basisschool DE MEIDOORN Zuidmoerstraat 125-9900 Eeklo 09/341 82 36 info.demeidoorn@coltd.be www.demeidoorn.be Eeklo, 1 december 2017 Beste leerlingen van het zesde leerjaar,

Nadere informatie

Zeeklassen mei 2013 Peerdevisser - Oostduinkerke

Zeeklassen mei 2013 Peerdevisser - Oostduinkerke Zeeklassen 22-23-24 mei 2013 Peerdevisser - Oostduinkerke Gebouw Kamers Speelplein Keuken Gesubsidieerde Vrije Basisschool Prinsessestraat 13 8870 Izegem-Emelgem e-mail : directie.emelgem@sintpietersschool.be

Nadere informatie

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo HEE KLJ TOPPERS De school is nog niet gedaan, maar ons spetterend KLJ kamp is toch weer bijna in zicht. Dit jaar gaan we op een echt superheldenavontuur en vliegen we naar Beverlo. Voor onze -12 is dit

Nadere informatie

Infobrochure STADSKLASSEN

Infobrochure STADSKLASSEN Beste ouders en leerlingen, Het is bijna zo ver! We tellen de dagen langzaam, maar zeker af. Nog een beetje geduld oefenen en we vertrekken naar ons verblijf in hartje Gent. We voelen dat de klasgroep

Nadere informatie

Bosklassen in Durbuy.

Bosklassen in Durbuy. Bosklassen in Durbuy. Volg onze avonturen: www.bloemendaal.be Vijfdeklassers, hou jullie vast want we trekken er weer op uit!! om de gezonde boslucht te gaan opsnuiven om samen te bouwen aan een goede

Nadere informatie

Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE AFSTAND & SPURT APRIL 2019

Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE AFSTAND & SPURT APRIL 2019 Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE AFSTAND & SPURT 17-19 APRIL 2019 www.facebook.com/atletiekclubtact www.atletiekclub-tact.be Dag atleten & ouders, De start van het zomerseizoen is ondertussen al genomen.

Nadere informatie

zwemstage pre, neo en E&B AART Meise Bütgenbach augustus tot 23 augustus

zwemstage pre, neo en E&B AART Meise Bütgenbach augustus tot 23 augustus zwemstage pre, neo en E&B AART Meise Bütgenbach 2014 17 augustus tot 23 augustus Inleiding Liefste zwemmers, Beste ouders, Langzaamaan stijgt de temperatuur buiten, de zomer komt dichterbij. Dat wil ook

Nadere informatie

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Zomerkamp 2016 Waar? We verblijven dit jaar op kamp in t'heuvelken. Kampadres: t'heuvelken Heuvelken 15 3980 Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Wanneer? We vertrekken op vrijdag 1 juli met de trein, we spreken

Nadere informatie

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli S S MINIONS Ken jij de Minions? Hopelijk wel, want die gaan deze zomer mee met ons op kamp! Pas op want de helpers van Gru zitten in de problemen

Nadere informatie

Kostprijs van dit gebeuren is 100,00. Deze som dient te worden betaald via de betaalkaart ten laatste op woensdag 16 september 2015.

Kostprijs van dit gebeuren is 100,00. Deze som dient te worden betaald via de betaalkaart ten laatste op woensdag 16 september 2015. 4 september 2015 GWP Gent Beste ouders De vakantie ligt alweer achter ons, het nieuwe schooljaar gaat van start en uw zoon of dochter heeft gekozen voor een talenrichting. We streven er als school naar

Nadere informatie

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016 PieKrie kamp KSA Beerse 24-28 augustus 2016 Beste PieKrie tjes en ouders Onze grote leden gaan al 10 nachten op kamp. Maar voor onze lieve Piepers en Krielekes is dat misschien toch wat te lang. Dus organiseren

Nadere informatie

Voorwoord. Op kamp, niet alleen in België want. je zal onze Keti s zelfs in Spanje kunnen ontmoeten!!!

Voorwoord. Op kamp, niet alleen in België want. je zal onze Keti s zelfs in Spanje kunnen ontmoeten!!! Voorwoord Op kamp, niet alleen in België want je zal onze Keti s zelfs in Spanje kunnen ontmoeten!!! Ik geloof in een bivak Als gemeenschap van mensen die elkaar als persoon Willen ontmoeten: sommige zijn

Nadere informatie

Begeleiders: mevr. P. Peeters - stage/verzorging/opvoedkunde - Gsm mevr. K. Leus - stage/expressie - Gsm:

Begeleiders: mevr. P. Peeters - stage/verzorging/opvoedkunde - Gsm mevr. K. Leus - stage/expressie - Gsm: 18 april 2017 Buitenlandse stage Finland voor 7 Kinderzorg Beste ouder Beste leerling Hier volgt de algemene informatie en afspraken i.v.m. de inleefstage van 23 april 2017 tot 9 mei 2017 in Finland. Gegevens

Nadere informatie

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

Welcome to PRISON BREAK. Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele juli 2019 O N O A C AK E. Macquenoise Henegouwen - België

Welcome to PRISON BREAK. Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele juli 2019 O N O A C AK E. Macquenoise Henegouwen - België Welcome to PRISON BREAK Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele 18-28 juli 2019 U? O Y UT N O A C AK E R B Macquenoise Henegouwen - België BESTE GEVANGENEN Dit jaar verplaatsen we ons binnen de muren van een

Nadere informatie

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Feestdagen Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Welke feestdag vier jij het liefst? Kerstmis? Of liever Halloween? Dan hebben wij goed nieuws! We gaan ze samen allemaal vieren. Onze

Nadere informatie

Openluchtklassen La Petite Merveille 2 DURBUY. van 9 mei tot 13 mei 2011 Vrije Basisschool Rozenberg

Openluchtklassen La Petite Merveille 2 DURBUY. van 9 mei tot 13 mei 2011 Vrije Basisschool Rozenberg Openluchtklassen La Petite Merveille 2 DURBUY van 9 mei tot 13 mei 2011 Vrije Basisschool Rozenberg BOSKLASSEN NAAR DURBUY. We gaan op bosklassen naar Durbuy. Verborgen in één van de talrijke kronkelingen

Nadere informatie

Zelm MOL-ACHTERBOS. Vergeet niet om een lunchpakket te voorzien voor zaterdagnamiddag.

Zelm MOL-ACHTERBOS. Vergeet niet om een lunchpakket te voorzien voor zaterdagnamiddag. NAAM: Waar gaan we naartoe? GIDSENLOKAAL NELE Zelm 48 2400 MOL-ACHTERBOS Telefoon tijdens het kamp Enkel voor DRINGENDE gevallen 0497/38.43.65 (Hilde keuken) Hoe gaan we er naartoe? We vertrekken zaterdag

Nadere informatie

De laatste weken in het zesde leerjaar de loopbaan van onze zesdeklassers in Basisschool De Toekomst is bijna afgelopen.

De laatste weken in het zesde leerjaar de loopbaan van onze zesdeklassers in Basisschool De Toekomst is bijna afgelopen. Ter attentie van: de ouders van de leerlingen uit de zesde leerjaren Beste Ouders, De laatste weken in het zesde leerjaar de loopbaan van onze zesdeklassers in Basisschool De Toekomst is bijna afgelopen.

Nadere informatie

14 mei 2012 16 mei 2012

14 mei 2012 16 mei 2012 3 de en 4 de leerjaar 14 mei 2012 16 mei 2012 BLOSO-sporthotel in Blankenberge Naam :.. Gemeentelijke Basisschool De Krekel E. Caluslaan 9, 9060 Zelzate Algemene informatie 1. Waarheen? Sporthotel Bloso

Nadere informatie

KAMPPARETTER!!!! Kampparetter! Kampparetter!!! v.u. Elke Herbots Hoogstraat 47 1650 Beersel

KAMPPARETTER!!!! Kampparetter! Kampparetter!!! v.u. Elke Herbots Hoogstraat 47 1650 Beersel KAMPPARETTER!!!! Kampparetter!!! Kampparetter! v.u. Elke Herbots Hoogstraat 47 1650 Beersel Kleinkamp We zitten er allemaal al een heel jaar op te wachten, de beste week van de vakantie! Scoutskamp!!!

Nadere informatie

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget Bosklassen in Relaxhoris Een maximum verblijf met minibudget inhoud Welkom in Relaxhoris Onze gezellige kamers (foto s) De leslokalen (foto) Sport in Relax (foto) Aan tafel! (foto) Natuurlijk Prijzen Welkom

Nadere informatie

Kampboekje Jongwelpen 2014

Kampboekje Jongwelpen 2014 Kampboekje Jongwelpen 2014 Oedelem Tofste Jongwelpen, Hier zijn we weer, het leukste moment van het jaar is aangebroken! Het is weer tijd voor ons zomerkamp Jullie leiding is dolenthousiast om er in te

Nadere informatie

Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle!

Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle! Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle! Inleiding MOEOEOE lieve vriendjes, Zoals jullie wel weten gaan wij weldra op kamp naar Melle. Hierbij

Nadere informatie

V O O R B E R E I D I N G

V O O R B E R E I D I N G L E T L A N D R E I S E R A S M U S + N A I S P R O J E C T New Angels on Inclusion for all Students 22 APRIL t.e.m. 29 APRIL 2017 ZEKER NIET VERGETEN!!!! V O O R B E R E I D I N G Je Belgische identiteitskaart

Nadere informatie

SNEEUWSCHOOL /02 01/03

SNEEUWSCHOOL /02 01/03 SNEEUWSCHOOL 2019 21/02 01/03 We zijn er bijna, we zijn er bijna Maar nog niet helemaal WE GAAN NAAR OOSTENRIJK! ZAVO - BERGLAND Naam leerling HAUSNR. 43 A-6642 Stanzach Östenreich PAS OP! De post is even

Nadere informatie

Olympische spelen 2011 Beverlo

Olympische spelen 2011 Beverlo Olympische spelen 2011 Beverlo Olympische spelen 2011 Beverlo De Olympische spelen vinden deze zomer in België plaats! Meer bepaald in Beverlo-Beringen. We worden op 3 juli verwacht voor de grootse openingsceremonie,

Nadere informatie

vrijdag 2 december zondag 4 december

vrijdag 2 december zondag 4 december vrijdag 2 december zondag 4 december Beste Kapoen en Welp De Sint is weer bijna in het land en dan is het natuurlijk tijd om op Sinterklaasweekend te gaan. Dit jaar gaat dit door van vrijdag 2 december

Nadere informatie

CLUELESS SCHEEPSMAKKERS DOSSIER juli De Kluis GRAAG ALLES NAAMTEKENEN

CLUELESS SCHEEPSMAKKERS DOSSIER juli De Kluis GRAAG ALLES NAAMTEKENEN CLUELESS SCHEEPSMAKKERS DOSSIER 2016 8 17 juli De Kluis Voorwoord Beste scheepsmakkers! Zien jullie het zitten om op het langverwachte kamp te gaan? De leiding alvast wel! We hebben een geweldig jaar achter

Nadere informatie

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017 PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel 10-13 augustus 2017 Beste leden en ouders, Onze avontuurlijke Piepers en Krielekes houden ervan om de prinses terug bij haar prins te krijgen, om schatten te zoeken,

Nadere informatie

Waterratjes. wo za Lokeren - Jeugdverblijf Verloren bos. Reisdocumenten

Waterratjes. wo za Lokeren - Jeugdverblijf Verloren bos. Reisdocumenten Waterratjes Kan je nog niet zo goed zwemmen of voel je je nog wat onzeker in het water? Spring met ons in het zwembad en probeer samen met een professionele zwemleraar de leukste zwemtrucjes uit. Ga jij

Nadere informatie

HEY COOLE ACP ER! JE SCHREEF JE IN VOOR DE SPORTSTAGE VAN MAANDAG 8 APRIL TOT VRIJDAG 12 APRIL 2019 ONTDEK AL HEEL WAT NIEUWS IN DIT KAMPBOEKJE!

HEY COOLE ACP ER! JE SCHREEF JE IN VOOR DE SPORTSTAGE VAN MAANDAG 8 APRIL TOT VRIJDAG 12 APRIL 2019 ONTDEK AL HEEL WAT NIEUWS IN DIT KAMPBOEKJE! HEY COOLE ACP ER! JE SCHREEF JE IN VOOR DE SPORTSTAGE VAN MAANDAG 8 APRIL TOT VRIJDAG 12 APRIL 2019 ONTDEK AL HEEL WAT NIEUWS IN DIT KAMPBOEKJE! 1. HET REISPLAN BAGAGE Wordt beperkt tot 1 grote valies

Nadere informatie

Vrijwilligersweekend. za zo De Pinte - Moerkensheide. Reisdocumenten

Vrijwilligersweekend. za zo De Pinte - Moerkensheide. Reisdocumenten Vrijwilligersweekend za. 20.10 - zo. 21.10 Het wordt tijd om het vrijwilligersbeleid nog eens onder de loep te nemen. En wie kan dat beter dan de vrijwilliger zelf? Daarom organiseren we op 20 & 21 oktober

Nadere informatie

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen,

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Deze zomer vertrekken we met de kapoenen op kamp naar Retie (Schoonbroek). Dit van 19 t.e.m. 24 juli 2016. Het thema van dit kamp is reis-rond-de-disneywereld.

Nadere informatie

WIE, WAT, WAAR, WANNEER, KOSTPRIJS

WIE, WAT, WAAR, WANNEER, KOSTPRIJS WIE, WAT, WAAR, WANNEER, KOSTPRIJS Alle jeugdspelers vanaf U9 U17 Op weekend van vrijdag 13.00u zondag 16.00u Samen volleyballen Leuke teambuilding-activiteiten Sporthal Noorderwijk (Ring 7-11, 2200 Noorderwijk)

Nadere informatie

presenteert Wir suchen Heidi Wochenende

presenteert Wir suchen Heidi Wochenende presenteert Wir suchen Heidi Wochenende 10 tot 12 Februari 2017 Beste KSA ers van KSA Temse Voorwaarts, Ik Ben Anton aus Tirol en heb jaren geleden ook nog in de KSA van Temse gezeten, wat een verrückten

Nadere informatie

Mix n match. zo za Gent - Hostel De Draecke. Reisdocumenten

Mix n match. zo za Gent - Hostel De Draecke. Reisdocumenten Mix n match Ontrafel het mysterie en probeer samen met je vrienden zo snel mogelijk te ontsnappen uit de escape room. Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga dan de strijd aan in een knallend paintballgevecht,

Nadere informatie

BE Campus Dendermonde. Zuidlaan Dendermonde. Volgende vermelding zeker niet vergeten: naam leerling + klas + GWP 3 KAD

BE Campus Dendermonde. Zuidlaan Dendermonde. Volgende vermelding zeker niet vergeten: naam leerling + klas + GWP 3 KAD 8 september 2014 GWP Brussel Beste ouders De vakantie ligt alweer achter ons, het nieuwe schooljaar gaat van start en uw zoon of dochter heeft gekozen voor een talenrichting. We streven er als school naar

Nadere informatie

Playlist. Vorming. vr zo Dworp - Hanenbos. Reisdocumenten

Playlist. Vorming. vr zo Dworp - Hanenbos. Reisdocumenten Vorming Playlist vr. 16.11 - zo. 18.11 Heb jij nog eens zin om zelf keihard mee te spelen? Dan is de Playlist iets voor jou! Geen speluitleg geven of materiaal klaarzetten, maar gewoon ondergedompeld worden

Nadere informatie

Bivak 2015 Meeuwen-Gruitrode

Bivak 2015 Meeuwen-Gruitrode Indeling. Pag. 2 Voorwoord Pag. 2 Hoe en wanneer vertrekken we Pag. 3 Waar gaat dat avontuurlijk bivak door Pag. 3 En wie gaat ons dit jaar voorzien van lekker eten Pag. 4 Bezoekdag en het intrede van

Nadere informatie

UITBLINKERS: Pairi Daiza, Aqualibi of Walibi In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche. Reisdocumenten

UITBLINKERS: Pairi Daiza, Aqualibi of Walibi In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche. Reisdocumenten Mix n match Bewonder de unieke reuzenpanda s in Pairi Daiza. Bepaal zelf of je liever 77 meter boven de grond bengelt in de Dalton Terror of meer geniet van een ontspannend bubbelbad in Aqualibi. Kies

Nadere informatie

Campus Dendermonde Zuidlaan Dendermonde. Volgende vermelding zeker niet vergeten: naam leerling + klas + GWP 3 KAD

Campus Dendermonde Zuidlaan Dendermonde. Volgende vermelding zeker niet vergeten: naam leerling + klas + GWP 3 KAD 9 september 2013 GWP Antwerpen Beste ouders De vakantie ligt alweer achter ons, het nieuwe schooljaar gaat van start en uw zoon of dochter heeft gekozen voor humane wetenschappen. We streven er als school

Nadere informatie

DE BEVERS. Weekend Kasterlee

DE BEVERS. Weekend Kasterlee DE BEVERS Weekend 2016 Kasterlee Voorwoord Beste ouder van de leukste bevertak, Het beverweekend kruipt stilaan dichterbij en dit jaar gaan we naar Huize Radeske in Kasterlee op ongeveer 1 kilometer van

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 21 31 juli 2018 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN VOORWOORDJE Aan de ouders en leerlingen van groep 8, Het is bijna zover, groep 8 gaat

Nadere informatie

HEY COOLE ACP ER! JE SCHREEF JE IN VOOR DE SPORTSTAGE VAN ZONDAG 2 APRIL TOT DONDERDAG 6 APRIL 2017 ONTDEK AL HEEL WAT NIEUWS IN DIT KAMPBOEKJE!

HEY COOLE ACP ER! JE SCHREEF JE IN VOOR DE SPORTSTAGE VAN ZONDAG 2 APRIL TOT DONDERDAG 6 APRIL 2017 ONTDEK AL HEEL WAT NIEUWS IN DIT KAMPBOEKJE! HEY COOLE ACP ER! JE SCHREEF JE IN VOOR DE SPORTSTAGE VAN ZONDAG 2 APRIL TOT DONDERDAG 6 APRIL 2017 ONTDEK AL HEEL WAT NIEUWS IN DIT KAMPBOEKJE! 1. HET REISPLAN BAGAGE Wordt beperkt tot 1 grote valies

Nadere informatie

150 euro per kind, in die prijs zit alles inbegrepen. Het bedrag moet zeker worden overgeschreven tegen 10 juni op de scoutsrekening.

150 euro per kind, in die prijs zit alles inbegrepen. Het bedrag moet zeker worden overgeschreven tegen 10 juni op de scoutsrekening. Praktische info!! Vertrek en aankomst We verwachten jullie op 11 juli om 8u aan het station van Menen om dan samen de trein te nemen. Neem ook zeker een picknick mee voor s middags. We keren op 21 juli

Nadere informatie

UITBLINKERS: Planckendael, schaatsen of skiën In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche. Reisdocumenten

UITBLINKERS: Planckendael, schaatsen of skiën In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche. Reisdocumenten 5-7j 8-12j Winterhotel Neem een exclusief kijkje in het verblijf van Kai-Mook. In Planckendael ontdek je alle dieren van aap tot zebra. Na deze beestige dag slalom je op de skilatten of toon je de mooiste

Nadere informatie

#doehetzelvers. zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

#doehetzelvers. zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten #doehetzelvers Deze vakantie doe je het zelf. Je tovert het simpelste materiaal om tot een kunstwerk. Je maakt je eigen knuffelbeest. Of wordt het een monstertje? Met een gigantische hoeveelheid Lego bouw

Nadere informatie

ROADTRIP DENEMARKEN 2017

ROADTRIP DENEMARKEN 2017 ROADTRIP DENEMARKEN 2017 1. Inleiding Beste ouders en jinners, Het laatste kamp als lid komt eraan en naar traditie kiezen de jinners wat voor een kamp zij graag willen om hun scoutscarrière af te sluiten.

Nadere informatie

Za za Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller

Za za Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller Wind in de zeilen Sjor een stevig vlot en trek erop uit. Voel de wind in je haren tijdens het windsurfen en maak het water onveilig met je kajak. Gewapend met een peddel wagen we ons aan een parcours vol

Nadere informatie

Vormingsweekend. Vorming. vr zo Herentals - Brink. Reisdocumenten

Vormingsweekend. Vorming. vr zo Herentals - Brink. Reisdocumenten Vorming Vormingsweekend vr. 05.10 - zo. 07.10 Vorming a la carte? Yes we can! Aan de hand van verschillende vormingsnoden die jullie aangaven in de evaluaties na vakanties en opfrissingsweekend boksen

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar,

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, September 2018 Betreft: informatie brugklaskamp Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, Zoals voor de vakantie is aangekondigd, organiseren wij aan het begin van het schooljaar

Nadere informatie

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest avontuurlijke, de coolste en zeker de braafste piekrie

Nadere informatie

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Het kamp komt er aan Maandag 2 juli. 08.30u. dinsdag 26 juni vanaf 14.00.

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Het kamp komt er aan Maandag 2 juli. 08.30u. dinsdag 26 juni vanaf 14.00. In deze kampbundel vind je: Info over het kamp en de kampplaats De weg naar een goed gevulde valies Een inschrijvingsstrookje Wat info over het kampthema Maar ook nog vele andere fijne weetjes en feiten!

Nadere informatie

Opfrissingsweekend. Vorming. vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Opfrissingsweekend. Vorming. vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Vorming Opfrissingsweekend vr. 06.04 - zo. 08.04 Dit weekend is het officiële startschot van de zomer! Je maakt kennis met het team waarmee je in de vakantie zal samenwerken, pikt vormingen mee en ook

Nadere informatie

Waterratjes. za vr Geraardsbergen - Hostel t Schipken. Reisdocumenten

Waterratjes. za vr Geraardsbergen - Hostel t Schipken. Reisdocumenten Waterratjes za. 03.08 - vr. 09.08 Voel je je nog wat onzeker in het water of kan je net wel al een beetje zwemmen? Geen zorgen, want samen met een redder leer je allerlei zwemtrucjes! Onze speelse animatoren

Nadere informatie

#loveleuven. zo vr Leuven - Jeugdherberg De Blauwput. Reisdocumenten

#loveleuven. zo vr Leuven - Jeugdherberg De Blauwput. Reisdocumenten #loveleuven Een spannend stadsspel zorgt voor een intense jacht naar de overwinning. Vanop de klimmuur voel je hoogtekriebels in je buik en wat later maken die plaats voor een lekkere Würst. Als toetje

Nadere informatie

Zo za Gent - Hostel De Draecke. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller

Zo za Gent - Hostel De Draecke. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller Feestelijk Gent Laat je deze week meevoeren door de spectaculaire wildwaterbanen of ontspan in het bubbelbad. Haal nadien de snelheidsduivel in jou naar boven voor een bloedstollende race op het kartingcircuit.

Nadere informatie

zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin Reisdocumenten In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche

zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin Reisdocumenten In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche Mijn sport is top Begin je maar al op te warmen, want deze vakantie sporten we erop los. Daag je vrienden uit voor een partijtje badminton en sla iedereen met verstomming met je beste smash. Of speel jij

Nadere informatie

KSA Spermalie Sijsele

KSA Spermalie Sijsele KSA Spermalie Sijsele Zomerkamp 2018 Kasterlee 22 juli (+12) 25 juli (-12) tot 31 juli PROFICIAT! U bent ingeschreven voor de opleiding tot jager in Kasterlee. Trek allemaal jullie beste jagersuitrusting

Nadere informatie

Sneeuwklassen 2012-2013

Sneeuwklassen 2012-2013 Sneeuwklassen 2012-2013 WAAROM Omdat met de sneeuwklas het schoolleven een gans andere dimensie krijgt. Het wordt een pedagogie van de waarneming. De kinderen leren observeren en ervaren realiteit rondom

Nadere informatie

Van maandag 20 april tot en met vrijdag 24 april 2015.

Van maandag 20 april tot en met vrijdag 24 april 2015. Gemeentelijke Lagere School Ruiter, Podtsmeulen 9, 9250 Waasmunster. derde leerjaar Van maandag 20 april tot en met vrijdag 24 april 2015. Vakantiecentrum Duin en Zee Fortstraat 128 8400 Oostende Schelpen

Nadere informatie

Dino rock. zo za Dworp - Jeugdverblijf Destelheide. Reisdocumenten

Dino rock. zo za Dworp - Jeugdverblijf Destelheide. Reisdocumenten Dino rock Rawr, deze week komen de dino s weer tot leven. Volg de sporen van de Diplodocus, graaf de botten van de Triceratops op en sta oog in oog met Stan, de grootste T-Rex van Europa! Oefen alvast

Nadere informatie

Van 7 tot 16 januari 2019 op sneeuwklas naar

Van 7 tot 16 januari 2019 op sneeuwklas naar Van 7 tot 16 januari 2019 op sneeuwklas naar Enkele algemene inlichtingen : De basisskipas is inbegrepen in de kostprijs. Enkel de gevorderde skiër betaalt een supplement van 67. Dit bedrag wordt genoteerd

Nadere informatie

Zo za Viroinval - Wanyi park. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller

Zo za Viroinval - Wanyi park. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller Outdoor Ardennen Doorkruis de bossen op je mountainbike en ga de helling af op een mountainboard of longboard. Op het einde van de vakantie is de piste voor één avond exclusief van ons en board je tot

Nadere informatie

Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018

Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018 Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018 Beste leden en ouders, Het is eindelijk zover! Chiro Zwartberg gaat weer op bivak. Tien dagen lang spelplezier en avontuur in Steenhuffel (Londerzeel)! Wat

Nadere informatie

Speelhotel. 5-12j. Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Speelhotel. 5-12j. Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten 5-12j Speelhotel tussen za. 18.08 - Bepaal zelf aan welke gekke activiteiten je deelneemt door te kiezen wanneer je aankomt en vertrekt in ons speelhotel. Na al je favoriete spelletjes kan je s avonds

Nadere informatie

Verrassingsweekend Groenen 1 sep t/m 3 sep

Verrassingsweekend Groenen 1 sep t/m 3 sep Verrassingsweekend Groenen 1 sep t/m 3 sep IN EEN NOTENDOP HALLO SAMEN OP WEEKEND DE IDEALE VALIES (wat neem je mee) PRAKTISCHE INFORMATIE VERLOREN VOORWERPEN MEDISCHE FICHE HALLO Beste zwemmers en ouders,

Nadere informatie

Speelfabriek. 5-7j. 8-12j. Sint-Niklaas - Jeugdverblijf Heywijck. Reisdocumenten

Speelfabriek. 5-7j. 8-12j. Sint-Niklaas - Jeugdverblijf Heywijck. Reisdocumenten 5-7j 8-12j Speelfabriek Neem het tegen elkaar op in onze eigen Olympische Spelen en ga met een Krunsj medaille naar huis. Spring zo hoog je kan, duik in de foampit of maak prachtige salto s in het trampolinepark.

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017 WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/072017 10/07/2017 Liefste Roodkapjes, Hebben jullie zin om mee te gaan op kamp? Dit jaar brengen we Hollywood naar België! Wij kijken er alvast naar uit! Lees zeker verder

Nadere informatie

HERFSTWEEKEND. 6-7-8 November 2015 Te Malle

HERFSTWEEKEND. 6-7-8 November 2015 Te Malle HERFSTWEEKEND 6-7-8 November 2015 Te Malle Hallo creatievelingen! Woordje vooraf De herfst laat zich al volop voelen. Je merkt dat de bladeren meer en meer de bodem bedekken in plaats van aan de takken

Nadere informatie

Speelhotel. Za zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Speelhotel. Za zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Speelhotel Deze zomer openen we opnieuw ons hotel exclusief voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Dit geeft jou de kans om zelf te bepalen wanneer je aankomt op vakantie en vertrekt. Kies mee welke toffe spelletjes

Nadere informatie

Weka-Weekend Maart Hakuna Matata!

Weka-Weekend Maart Hakuna Matata! Weka-Weekend 27-29 Maart 2015 Hakuna Matata! Inleiding Wekaaaaaaa's! Het is eindelijk zover, het moment waar jullie allemaal wellicht al lang waren op aan het wachten: ONS TWEEDE WEEKEND! Het thema is

Nadere informatie