Personal Audio Producten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Personal Audio Producten"

Transcriptie

1 Personal Audio Producten

2

3 Nautilus de luidspreker die een revolutie ontketende in de audio industrie en die de basis vormt voor de baanbrekende technologieën en vormconcepten die ook worden toegepast in Zeppelin Air en andere Bowers & Wilkins luidsprekers. Verleg de grenzen van uw digitale muziek Uw ipod en computer zijn muzikale schatkamers: duizenden zorgvuldig verzamelde nummers die er allemaal op wachten optimaal te worden afgespeeld. Zeppelin Air, Zeppelin Mini en MM-1 computer luidsprekers brengen de muziek tot leven in uw eigen huis en de mobiele P5 HiFi hoofdtelefoon biedt u, waar u ook bent levensechte weergave. Allemaal producten van Bowers & Wilkins, een audio company met bijna 50 jaar ervaring in het creëren van technologieën en systemen waar toonaangevende studio s in de wereld op vertrouwen. Deze technologieën worden nu ook toegepast in award winnende personal audio producten van Bowers & Wilkins.

4 Geef uw muziek de ruimte Zeppelin is terug en klinkt beter dan ooit. Baanbrekende akoestische ingrepen maken de Zeppelin Air tot de best klinkende ipod luidspreker van het moment. Daarnaast zorgt de AirPlay technologie van Apple ervoor dat muziek draadloos van uw Mac of PC naar de Zeppelin Air kan worden gestreamd. U kunt het zelfs helemaal zonder computer stellen en hoogwaardige audio direct van uw iphone, ipad of ipod touch streamen. En dat zonder het apparaat te docken. En heeft u meer dan één Zeppelin Air, dan kunt u daar zelfs een eenvoudig samen te stellen meerkamer systeem mee opzetten. Veelzijdig AirPlay heeft een functie waarmee u draadloos muziek direct van uw Mac/PC kunt streamen naar Zeppelin Air. Ook kunt u audio streamen van een ipad, iphone of ipod touch. En niet alleen uw muziekcollectie: ook geluid van films of spelletjes, muziek van streaming muziekservice of podcasts profiteren allemaal van het geweldige geluid van Zeppelin Air.

5 Schilderijen en sculptuur gefotografeerd door resp. Pamela Scott Wilkie en Vanessa Pooly.

6 Individueel Elke driver van de Zeppelin Air wordt gestuurd door een eigen versterker. Dit geheel actieve 2.1 ontwerp heeft een dramatisch positief effect op de audiokwaliteit: verbeterde nauwkeurigheid, naadloze integratie en een belangrijk verbeterde basweergave. Strakke bas De putjes verbeteren de luchtstroom over het oppervlak van een Bowers & Wilkins Flowport en reduceren turbulentie. Het resultaat is minder bijgeluiden en geringere compressie op hoog niveau. Anders gezegd: beter laag ongeacht hoe luid u afspeelt.

7 Open en natuurlijk De combinatie van de aluminium tweeters en geoptimaliseerde middentoners van de Zeppelin Air zorgen voor een ongekend open klankbeeld van een speciale ipod luidspreker. Alles klinkt natuurlijker en levensechter, in het bijzonder stemmen. Grill niet afneembaar Digitale optimalisatie Een eigen systeem van Digitale Signaal Processing optimaliseert de afzonderlijke eenheden, zodat de Zeppelin Air functioneert als een veel grotere luidspreker. Zo beleeft u kamervullende weergave en perfect gecontroleerde bas op elk geluidsniveau.

8 Klein maar fijn U wilt een geweldig geluid, ook in een beperkte ruimte? Zeppelin Mini is dan dé aangewezen ipod luidspreker voor u. Ongelofelijke prestaties, slim bedachte vormgeving, elegante aansluitingen; en dat alles in een gestroomlijnd en compact geheel, ideaal bij desktops en op nachtkastjes. Ook wanneer de ruimte beperkt is, kan de klank toch geweldig zijn. Digitale Signaal Processing Zelfs de beroemdste orkesten hebben een dirigent nodig die ervoor zorgt dat iedereen samenwerkt zoals de bedoeling is. DSP optimaliseert op een slimme manier het gedrag van de afzonderlijke luidsprekers; afhankelijk van het signaal. Muziek klinkt bijzonder rijk en gedetailleerd, ongeacht hoe luid u afspeelt. High-End technologie We hebben meer dan 40 jaar geïnvesteerd in akoestische wetenschap. En alles wat we in die tijd hebben geleerd, is verwerkt in de Zeppelin Mini. Onze ongeëvenaarde ervaring in luidspreker technologie in combinatie met exclusieve technologieën als Flowport zorgen voor een eersteklas resultaat. Intelligente vormgeving Van welke kant u de Zeppelin Mini ook bekijkt, hij vormt een hoogstandje qua ontwerp. Maar die schoonheid gaat verder dan de buitenzijde. Slimme functies als een docking arm die 90 graden kan draaien perfect voor het bekijken van video s of door de nummers lopen in het overzicht. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Ruimtesparend Door het compacte formaat is de Zeppelin Mini ideaal voor kleinere ruimten. In de keuken, de slaapkamer of op uw bureau, waar u maar wilt. Net als uw ipod eigenlijk.

9

10

11 Van gebruiker tot luisteraar De MM-1 is geen gewone computer luidspreker, maar een echte HiFi luidspreker die is verkleind tot desktop formaat. Daardoor zien ze er niet alleen geweldig uit maar klinken ze ongelofelijk en veranderen uw computer in een superieur stereosysteem. U verwacht toch niet anders van de bouwers van de award winnende Zeppelin ipod luidspreker, om maar te zwijgen van de modernste studioluidsprekers ter wereld. Digitale Signaal Processing Het is een kunst om een geweldig geluid te creëren uit een kleine luidspreker. Dat is ons gelukt dankzij een slim stukje elektronische verfijning dat Digitale Signaal Processing heet. Door afhankelijk van het aangeboden signaal de klankbalans te corrigeren, houdt DSP de klank altijd rijk en gedetailleerd, ongeacht hoe luid u afspeelt. High-End technologie Sommige van onze meest baanbrekende technologie heeft nu ook zijn weg gevonden naar de MM-1. Zo zijn bijvoorbeeld de tweeters voorzien van onze beroemde buisbelasting, waarmee resonanties worden gedempt en hoge frequenties zuiverder worden weergegeven. Dezelfde technologie vindt u in onze studioluidsprekers, die o.a. in de Abbey Road studio s worden gebruikt. Tweeweg luidspreker De MM-1 is een echte tweeweg luidspreker en in zowel de tweeter als de middentoner vindt u onze jarenlange ervaring terug. De middentoner is een langslag type, met een hoge belastbaarheid en een neodymium aandrijving; het geheel gemonteerd op een open frame. De MM-1 klinkt even nauwkeurig als een echte HiFi luidspreker simpelweg omdat hij dat gewoon is. Perfecte partners Met een slanke vormgeving die bij elk modern werkstation past, veranderen de MM-1 luidsprekers uw computer in een krachtig audiosysteem dat net zo goed klinkt als het oogt.

12 Concert voor u alleen Beleef overal uw favoriete muziek van dichtbij met de P5, de afgesloten hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins. Bijna 50 jaar innovatie in akoestisch ontwerp is bijeengebracht in de P5. Dankzij de natuurlijke, levensechte klank en buitengewoon comfortabele zit, zijn ook langere luistersessies een genot. Zie het als een concert voor u alleen. Langer luisteren Speciale effecten zoals overdreven bas of opgefokt hoog maken langdurig luisteren uitermate vermoeiend. De natuurlijke weergave van de P5 brengt u dichter bij de oorspronkelijke klank, zoals deze was bedoeld. Zo kunt u langer met plezier naar uw favoriete muziek luisteren. Afgesloten Een ontwerp met een gesloten metalen achterzijde en afgesloten oorkussens zorgt ervoor dat elk detail en het gehele dynamische bereik van de muziek behouden blijft met een minimum aan stoorgeluiden van buitenaf. Tegelijkertijd hoort u juist genoeg omgevingsgeluiden om te weten waar u bent. Perfect om onderweg naar muziek te luisteren. Speciaal voor ipod Niemand weet beter dan Bowers & Wilkins, makers van de award winnende reeks Zeppelin ipod luidsprekers, hoe je een ipod perfect moet laten klinken. De P5 geeft u onderweg dezelfde ongelofelijke geluidskwaliteit en wordt geleverd met een door Apple goedgekeurde kabel voor spraak en bediening, ideaal voor de iphone. Duurzaam comfort De P5 zit uiterst comfortabel op uw oren. Het ergonomisch ontwerp is samengesteld uit een hoofdband en oorschelpen gemaakt van de beste kwaliteit schapenleer uit Nieuw Zeeland. Duurzaam en slijtvast, maar tevens opmerkelijk soepel en zacht, zodat ook lange luistersessies comfortabeler zijn dan ooit.

13

14

15 Overal muziek De indrukwekkende 800 Serie Diamond zoals die in de Abbey Road Studio s wordt gebruikt. En de betaalbare helderheid van de 600 Serie. De elegantie van Panorama. De adembenemende Jaguar topklasse car audio systemen. Bowers & Wilkins biedt u toonaangevende luidsprekers voor elke toepassing. Welkom in de familie Het streven naar perfect geluid gaat bij Bowers & Wilkins altijd door. Al 45 jaar investeren we in het bouwen van een luidspreker die niets toevoegt en niets weglaat van het opgenomen geluid. We ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren luidsprekersystemen die passen bij de eisen van elk HiFi en Home Theatre systeem. Gelukkig zijn we niet de enigen met dit streven en ontmoeten anderen die hetzelfde doel voor ogen hebben musici, technici, klanten die samen de Society of Sound vormen. Een ontmoetingsplaats voor mensen met een passie voor klank en waar kan worden gediscussieerd, informatie wordt uitgewisseld en muziek in een hoogwaardige verliesloze audiovorm kan worden gedonwload.

16 01/11 PU Zeppelin, Nautilus en Flowport zijn handelsmerken van de B&W Group Ltd. ipod itunes en AirPlay zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Copyright B&W Group Ltd. Vormgeving Thomas Manss & Company. Gedrukt in het Verenigd Koninkrijk.

Personal Audio Products

Personal Audio Products Personal Audio Products Nautilus de luidspreker die een revolutie teweeg bracht in de audio industrie en vormt ook de basis van de baanbrekende technologieën en concepten die u terugvindt in de Zeppelin

Nadere informatie

Persoonlijke audioproducten

Persoonlijke audioproducten Persoonlijke audioproducten Muziek is overal Dankzij apparaten als de iphone, ipad en tal van geweldige Apps is muziek altijd en overal bereikbaar. Het enige waar het nog aan ontbrak, was hoogwaardige

Nadere informatie

VERGEET ALLES WAT JE EERDER GEHOORD HEBT

VERGEET ALLES WAT JE EERDER GEHOORD HEBT VERGEET ALLES WAT JE EERDER GEHOORD HEBT WELKOM BIJ DE RADICAAL NIEUWE MANIER OM NAAR MUZIEK TE LUISTEREN. STREAM ALLE MUZIEK TER WERELD NAAR ELKE KAMER VAN JE HUIS. DRAADLOOS, MET HiFi-GELUID. EN BEDIEN

Nadere informatie

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film XXS VERSIE losse verkoop > 0 00 euro mensen, muziek en film 6 pagina s 4 e JAARGANG _nummer 19 Special iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief Heeft u ook interesse in een Hifidelity

Nadere informatie

Geluid zoals u dat wilt Altijd en overal.

Geluid zoals u dat wilt Altijd en overal. Geluid zoals u dat wilt Altijd en overal. Beltone Trust Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent. Het leven zit vol aangename verrassingen! Plezier maken met familie en vrienden, of reizen voor zaken

Nadere informatie

Ontdek het Sonossysteem

Ontdek het Sonossysteem Ontdek het Sonossysteem The Wireless HiFi System Met het draadloos HiFi-systeem van Sonos klinkt alle muziek ter wereld warm, vol en kristalhelder, in elke kamer. Sonos vult je huis met muziek en combineert

Nadere informatie

WELKOM BIJ DE FAMILIE. THE WIRELESS HiFi SYSTEM

WELKOM BIJ DE FAMILIE. THE WIRELESS HiFi SYSTEM WELKOM BIJ DE FAMILIE THE WIRELESS HiFi SYSTEM THE WIRELESS HiFi SYSTEM Alleen Sonos biedt HiFi-geluidskwaliteit in combinatie met een supersolide draadloos netwerk in één intelligent systeem, waarmee

Nadere informatie

Uw Muziek + Onze Passie

Uw Muziek + Onze Passie Uw Muziek + Onze Passie Minx stelt zich ten doel de relatie tussen klankrijkdom, luxueuze HiFi en bescheiden vormgeving te herstellen. Tot nu toe bleef de keus beperkt tot weliswaar goed klinkende maar

Nadere informatie

Uw muziek + onze passie

Uw muziek + onze passie Uw muziek + onze passie Aansluitingen Sonata is veel meer dan zomaar een goed klinkend ipod compatible HiFi-systeem Het is ook een perfecte aanvulling op uw TV Met zijn 2.1* configuratie is de Sonata de

Nadere informatie

Onze veelvuldig bekroonde systemen zijn jarenlang de standaard geweest aan de hand waarvan andere ontwerpen werden beoordeeld.

Onze veelvuldig bekroonde systemen zijn jarenlang de standaard geweest aan de hand waarvan andere ontwerpen werden beoordeeld. T SERIES Bij een flatscreen-tv wilt u natuurlijk bijpassende luidsprekers. Werkelijk plat. Nog belangrijker is het dat u de kamer wilt vullen met een imposant 3D-geluid, dat tot in de allerkleinste details

Nadere informatie

Vertrouwen tot in de kleinste details

Vertrouwen tot in de kleinste details Vertrouwen tot in de kleinste details 02 03 Dit is de Onze nieuwste Premium-Plus hoortoestel gaat met zijn rijkere geluid en ongeëvenaarde streamingmogelijkheden elke verwachting te boven. Met ReSound

Nadere informatie

VLOEIEND EN GRENZELOOS HOREN. ALTIJD EN OVERAL. ZERENA

VLOEIEND EN GRENZELOOS HOREN. ALTIJD EN OVERAL. ZERENA VLOEIEND EN GRENZELOOS HOREN. ALTIJD EN OVERAL. ZERENA ZERENA hoortoestellen zijn zeer aantrekkelijk met een gestroomlijnd ontwerp, precisietechnologie en slimme opties. Bernafon Zerena minirite ZERENA

Nadere informatie

De Design-serie van Denon.

De Design-serie van Denon. De Design-serie van Denon. DRA-100 De netwerkreceiver. DCD-50 De CD-speler. PMA-50 De versterker. Al meer dan een eeuw nemen wij het creëren van de perfecte geluidskwaliteit uiterst serieus - daarom noemden

Nadere informatie

MAKING HISTORY. Chris, Finlay & Jim, West End

MAKING HISTORY. Chris, Finlay & Jim, West End MAKING HISTORY Chris, Finlay & Jim, West End OVER LINN We heten bezoekers aan onze fabriek hier in het Schotse Glasgow van harte welkom. Bezoek Linn en geniet van een rondleiding. Alles wat onder de Linn

Nadere informatie

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon Volvo Premium Sound by Harman Kardon Ervaar geluid dat speciaal voor u is ontworpen Onze passie voor muziek komt tot leven in een perfect afgestelde audio-ervaring. Wanneer wij een nieuwe Volvo ontwerpen,

Nadere informatie

Qosmio: hoor het verschil

Qosmio: hoor het verschil Qosmio: hoor het verschil PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TM TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio de betere luisterervaring RECORDER VIRTUAL SURROUND Met de introductie van de Qosmio, een mobiel entertainment

Nadere informatie

ReSound ontwikkelt hoortoestellen die het natuurlijke oor nabootsen. Wij willen u een rijk, actief en bevredigend leven laten leiden, waarin u niet wordt gehinderd door uwgehoorverlies. In ReSound Up Smart

Nadere informatie

De MiniMicrofoon is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was.

De MiniMicrofoon is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was. Dit is maar een kleine greep uit de reacties van onze klanten: De is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was. Dit is de BESTE technologische verbetering sinds jaren. De accessoires

Nadere informatie

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com ReSound helpt mensen weer te horen met hoortoestellen die het natuurlijke oor nabootsen. Het is ons doel u de mogelijkheid te bieden een rijk, actief en bevredigend leven te leiden, waarin u niet gehinderd

Nadere informatie

INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW

INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW U KUNT HET EERSTE ECHT SLIMME HOOR- TOESTEL VAN DE WERELD ZELF VORMGEVEN Nu kan de kwaliteit van uw luisterervaring zich op het moment zelf en in het echte leven ontwikkelen.

Nadere informatie

Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort.

Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort. Real power Koptelefoon Aureol Real Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort. 99,99 (Adviesprijs) Kleuren: zwart,wit Gratis verzending reviews:

Nadere informatie

Nederland GN Hearing Benelux B.V Beltone Postbus AA Westervoort Nederland Tel.: Fax: Internet:

Nederland GN Hearing Benelux B.V Beltone Postbus AA Westervoort Nederland Tel.: Fax: Internet: Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. De basis voor Beltone werd gelegd met een vriendendienst: de oprichter hielp een kennis om hem meer levensvreugde te bezorgen. Sinds 1940 bieden we kennis,

Nadere informatie

Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven

Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven Oticon draadloze accessoires Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven Chapter 1 Maak dagelijkse taken eenvoudiger Oticon draadloze accessoires zijn een uitgebreide en gebruiksvriendelijke reeks

Nadere informatie

AudioQuest DragonFly Black & Red USB DAC s Van Smartphone naar High End Muziekspeler

AudioQuest DragonFly Black & Red USB DAC s Van Smartphone naar High End Muziekspeler EEN ART S EXCELLENCE RECENSIE AudioQuest DragonFly Black & Red USB DAC s Van Smartphone naar High End Muziekspeler MAX DELISSEN DragonFly Black & Red De AudioQuest DragonFly Black en Red, die begin 2016

Nadere informatie

The hearing aid that opens up your world

The hearing aid that opens up your world The hearing aid that opens up your world Traditionele technologie Focust op één spreker, onderdrukt alle andere sprekers U kent het gevoel waarschijnlijk wel. U zit aan de eettafel en doet hard uw best

Nadere informatie

Laat u inspireren door het leven

Laat u inspireren door het leven Meer informatie over ReSound Unite draadloze accessoires. Vraag ernaar bij uw audicien of scan hier/ga naar www.resound.nl/unite M101716-NL-13.07-Rev.A Laat u inspireren door het leven met ReSound Unite

Nadere informatie

Hear better. Smile more.

Hear better. Smile more. Hear better. Smile more. Laat uw gehoor weer lachen Horen hoort bij het leven. Uw favoriete tv-programma s en muziek, gesprekken voeren en lachen met de mensen waar u om geeft. Heeft u een gehoorverlies,

Nadere informatie

The hearing aid that opens up your world

The hearing aid that opens up your world The hearing aid that opens up your world Traditionele technologie Nieuwe technologie Focust op één spreker, onderdrukt alle andere sprekers Opent het geluidsbeeld en sluit geen sprekers buiten U kent het

Nadere informatie

SOUNDGATE. Draadloos verbonden met de wereld

SOUNDGATE. Draadloos verbonden met de wereld SOUNDGATE Draadloos verbonden met de wereld De mogelijkheden om verbonden te zijn, zijn beter dan ooit tevoren. Via allerlei elektronische apparaten maken we contact met familie, vrienden en collega s,

Nadere informatie

Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent

Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent Grenzeloos genieten De ReSound LiNX 3D geeft u een andere kijk op hoortoestellen. U bepaalt vanaf nu wat u wilt horen, want ú bent de baas. Met de ReSound LiNX

Nadere informatie

SONIC PORT VX PILOTENHANDBOEK. The Ultimate All-in-One Mobile Recording System. Pilot s Guide also available at www.line6.

SONIC PORT VX PILOTENHANDBOEK. The Ultimate All-in-One Mobile Recording System. Pilot s Guide also available at www.line6. SONIC PORT VX The Ultimate All-in-One Mobile Recording System PILOTENHANDBOEK Pilot s Guide also available at www.line6.com/manuals 2014 Line 6, Inc. AANSLUITINGEN Stereo line-level apparaten (zoals keyboards,

Nadere informatie

azur 350 Series Uw Muziek + Onze Passie

azur 350 Series Uw Muziek + Onze Passie azur 350 Series Uw Muziek + Onze Passie azur 350 Series Introductie van de Sound First Azur 350 Serie! Het ontwikkelen van een toonaangevend HiFi systeem in de betaalbare klasse is in allerlei opzichten

Nadere informatie

Laat u inspireren door het leven

Laat u inspireren door het leven Meer informatie over ReSound Unite draadloze accessoires. Vraag het aan uw audicien. Scan onderstaande QR code of ga naar www.resound.nl/unite M101550-NL-12.11-Rev.A Laat u inspireren door het leven met

Nadere informatie

Drie fantastische soundbars met Dolby Atmos, DTS:X en ingebouwde Chromecast

Drie fantastische soundbars met Dolby Atmos, DTS:X en ingebouwde Chromecast PERSBERICHT Drie fantastische soundbars met Dolby Atmos, DTS:X en ingebouwde Chromecast De SC-HTB900 en SC-HTB700 produceren een intens geluidsbeeld met Dolby Atmos- en DTS:X-content De SC-HTB900 is getuned

Nadere informatie

Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound.

Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound. Feestbeest Kombo 22 Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound. 299,99 (Adviesprijs) Kleuren: zwart Gratis verzending reviews: Highlights:

Nadere informatie

DRAADLOZE CONNECTIVITEIT. resound.com. Geniet van nóg meer geluiden

DRAADLOZE CONNECTIVITEIT. resound.com. Geniet van nóg meer geluiden DRAADLOZE CONNECTIVITEIT resound.com Geniet van nóg meer geluiden Hoor meer dan u ooit had durven dromen Dankzij de draadloze connectiviteit van ReSound heeft u contact met de wereld om u heen en leidt

Nadere informatie

Snelstartgids voor gebruik van Beltone First met uw iphone

Snelstartgids voor gebruik van Beltone First met uw iphone Beltone First Snelstartgids voor gebruik van Beltone First met uw iphone Snelle installatie- en gebruikershandleiding voor de functionaliteit Made for voor iphone (Mfi) Ondersteunde hardware Beltone First

Nadere informatie

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft Ontdek de ReSound Verso beleving. Scan deze QR code of ga naar www.resound.nl/verso Horen zoals de natuur het bedoeld heeft ReSound helpt mensen weer te horen. Wij ontwikkelen hooroplossingen die het natuurlijk

Nadere informatie

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Ontdek het plezier van telefoneren

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Ontdek het plezier van telefoneren Comfort Digisystem Microphone DM90 - Ontdek het plezier van telefoneren Welkom bij de mobiele revolutie Een mobiele telefoon is tegenwoordig een groot deel van ons leven, we gebruiken hem op het werk,

Nadere informatie

In dit hoofdstuk krijgt u tips over de volgende onderwerpen:

In dit hoofdstuk krijgt u tips over de volgende onderwerpen: 203 6. Entertainment Voor het afspelen van muziek kunt u een aantal instellingen opgeven. Zo geeft u met de instelling volumebegrenzing aan dat geluid niet harder dan een bepaald niveau mag worden afgespeeld.

Nadere informatie

De perfecte match voor u Gepersonaliseerd horen

De perfecte match voor u Gepersonaliseerd horen De perfecte match voor u Gepersonaliseerd horen Gepersonaliseerd horen naar het volgende niveau tillen Iedere persoon is uniek, en zijn of haar gehoor ook. Daarom moet een hoortoestel niet alleen aansluiten

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T P E R S B E R I C H T Raumfeld Soundbar brengt een vol geluid naar de televisie-, film- en muziekbeleving Innovatieve combinatie van wifi soundbar en draadloze subwoofer zorgt voor een kamervullend tv-geluid

Nadere informatie

Sonic Space ,99 (Adviesprijs) Cinebase. Date:

Sonic Space ,99 (Adviesprijs) Cinebase. Date: Sonic Space 5. Cinebase Compacte soundbase voor een perfecte integratie in de woonkamer. Eindeloos geluid, diepe en krachtige bassen. De Cinebase ondersteunt je tv zowel fysiek als sonisch. 599,99 (Adviesprijs)

Nadere informatie

Hoe uw muziek kan klinken. Bekroonde geluidskwaliteit en design van Bose

Hoe uw muziek kan klinken. Bekroonde geluidskwaliteit en design van Bose Hoe uw muziek kan klinken Bekroonde geluidskwaliteit en design van Bose Het music system De superieure geluidskwaliteit is wat dit systeem echt onderscheidt van de andere; met een vol, diep basgeluid dat

Nadere informatie

Happi. Waterafstotend én minimalistisch 27 INBOUW HAPPI

Happi. Waterafstotend én minimalistisch 27 INBOUW HAPPI Happi Waterafstotend én minimalistisch Happi is Fins voor open, zuurstof. De Happi luidsprekers kan je zowel binnen als buiten gebruiken. Deze designreeks heeft een uiterst dun chassis. Dankzij de ingebouwde

Nadere informatie

Premium oplossingen voor consumenten. LaCie vertrouwelijk

Premium oplossingen voor consumenten. LaCie vertrouwelijk Premium oplossingen voor consumenten LaCie vertrouwelijk LaCie Sales Tools Beschikbaar op de Seagate Brand Portal: https://branding.seagate.com/index.cfm LaCie Sales Tools omvatten: "Alles over"-presentatie

Nadere informatie

Het geluid van Viron. Nog dichter bij de werkelijkheid. Viron

Het geluid van Viron. Nog dichter bij de werkelijkheid. Viron Het geluid van Viron. Nog dichter bij de werkelijkheid. Viron Viron Een hoortoestel dat u geluid laat ervaren zoals de natuur het bedoeld heeft. Bernafon Viron minirite Dompel u direct onder in de natuurlijke

Nadere informatie

Koptelefoons en oordopjes

Koptelefoons en oordopjes Koptelefoons en oordopjes Rhea Bluetooth Koptelefoon Koptelefoons Nederlands Met de Rhea Bluetooth Koptelefoon geniet van je helder stemgeluid en een diepe bas. Dankzij de ingebouwde batterij luister je

Nadere informatie

Videoconferencing expanding conferencing experiences

Videoconferencing expanding conferencing experiences Videoconferencing expanding conferencing experiences Stijlvolle oplossingen voor videoconferencing PFF 5100 Meubel voor videoconferencing Videoconferencing is sterk in opkomst. Vogel s speelt op deze trend

Nadere informatie

DRUK OP PLAY EN BETREED ONZE WERELD MEER DAN EEN MULTIROOM HIFI-SYSTEEM

DRUK OP PLAY EN BETREED ONZE WERELD MEER DAN EEN MULTIROOM HIFI-SYSTEEM DRUK OP PLAY EN BETREED ONZE WERELD MEER DAN EEN MULTIROOM HIFI-SYSTEEM MEER DAN EEN MULTIROOM HIFI-SYSTEEM Elk nummer, in elke kamer, op elk moment. PlayLink laat u van uw muziek genieten zoals nooit

Nadere informatie

INSPIREREN. MOTIVEREN. BELONEN.

INSPIREREN. MOTIVEREN. BELONEN. INSPIREREN. MOTIVEREN. BELONEN. BOSE PRODUCTCATALOGUS 2016 UIT LIEFDE VOOR GELUID. SoundLink around-ear wireless headphones Pagina 14 Bose Corporation is ontstaan uit een wens. De wens om audioproducten

Nadere informatie

Horen zoals u dat wilt

Horen zoals u dat wilt Horen zoals u dat wilt ESSENTIËLE HOORTECHNOLOGIE Premium Advanced Essential GEWELDIGE PrESTaTIES Technologie die de werking van de hersenen ondersteunt Als u op zoek bent naar een hooroplossing, dan dient

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

Bedden Collectie. Het slaapsysteem, dat zich op mij instelt.

Bedden Collectie. Het slaapsysteem, dat zich op mij instelt. Bedden Collectie Het slaapsysteem, dat zich op mij instelt. s w i s s b e d s i l h o u e t t e Het unieke bed met luchtige vormen en heldere lijnen voor iedereen, die van moderne leefruimten houdt en

Nadere informatie

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. Juni a passion for sound

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. Juni a passion for sound Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment Juni 2018 Home Entertainment B3 CineSound RMS 70W TV Soundbar Optische, coaxiale, 3.5mm Aux, RCA en Bluetooth

Nadere informatie

TIVOLI AUDIO 05 TAFELRADIO S 07 MODELONE MODELONE BT MODELTWO MODELTHREE MODEL10 DRAAGBARE RADIO S 21

TIVOLI AUDIO 05 TAFELRADIO S 07 MODELONE MODELONE BT MODELTWO MODELTHREE MODEL10 DRAAGBARE RADIO S 21 TIVOLI AUDIO 05 TAFELRADIO S 07 MODELONE MODELONE BT MODELTWO MODELTHREE MODEL10 DRAAGBARE RADIO S 21 ipal PAL+ PAL BT HIFI SYSTEMEN 29 MUSICSYSTEM MUSICSYSTEM+ RADIOCOMBO RADIOWORKS ACCESSOIRES 43 BLUCON

Nadere informatie

PRIJZEN VERHUUR GELUID. JDC-Sonic

PRIJZEN VERHUUR GELUID. JDC-Sonic PRIJZEN VERHUUR GELUID LUID SPREKERS Of u nu een luidsprekersset zoekt voor al uw optredens, fuiven of voor... Een goed en kwalitatief geluid is steeds onontbeerlijk. Wij bieden u hier een keuze aan die

Nadere informatie

Maak kennis met de slimste en meest flexibele USBmicrofoon. Speech Documentation Solutions

Maak kennis met de slimste en meest flexibele USBmicrofoon. Speech Documentation Solutions Speech Documentation Solutions Maak kennis met de slimste en meest flexibele USBmicrofoon ooit. De RecMic II Hoogste niveau van nauwkeurigheid bij spraakherkenning, zelfs in een rumoerige omgeving dankzij

Nadere informatie

Jouw muziek + onze passie

Jouw muziek + onze passie Jouw muziek + onze passie Geen compromis meer... Als je van je muziek houdt, moet je vaak een enorme compromissen sluiten ten aanzien van de keuze van een mini-hifi-systeem. Stijlvolle allesin-één-oplossingen

Nadere informatie

Special. Concerto Audio Stelt Samen. Linn & Vivid én Naim & Neat. mensen, muziek en film

Special. Concerto Audio Stelt Samen. Linn & Vivid én Naim & Neat. mensen, muziek en film losse verkoop > 0 00 euro XS VERSIE 7 pagina s 5 e jaargang _nummer 48 mensen, muziek en film Special Concerto Audio Stelt Samen Linn & Vivid én Naim & Neat Heeft u ook interesse in een Hifidelity Special,

Nadere informatie

Eve Air gepolierd aluminium ronde cover

Eve Air gepolierd aluminium ronde cover is een elegant en verfijnd kader voor de hele ipad familie en voor ipod touch. Aangezien domoticasystemen tegenwoordig meer en meer met een ipad worden bediend, biedt Eve de perfecte oplossing om de ipad

Nadere informatie

Van start met... Quickguide voor gebruik van ReSound Smart-hoortoestellen met uw iphone

Van start met... Quickguide voor gebruik van ReSound Smart-hoortoestellen met uw iphone Van start met... Quickguide voor gebruik van ReSound Smart-hoortoestellen met uw iphone Snelle installatie- en gebruikshandleiding voor de Made For iphone (MFi) functionaliteit Ondersteunde apparaten ReSound

Nadere informatie

Geniet van een stijlvol kunststuk in uw woonkamer!

Geniet van een stijlvol kunststuk in uw woonkamer! Rembrandt 350 Geniet van een stijlvol kunststuk in uw woonkamer! De Rembrandt 350 is een buitengewoon orgel, vernoemd naar de Hollandse meester Rembrandt van Rijn. Dankzij het mooie klassieke meubel en

Nadere informatie

Eve 9.7" geborsteld zwart ronde cover

Eve 9.7 geborsteld zwart ronde cover is een elegante en verfijnde houder voor de hele ipad familie en voor ipod touch. Omdat domotica systemen tegenwoordig meer en meer met een ipad worden bediend, biedt Eve de perfecte oplossing om de ipad

Nadere informatie

AH-C50MA MUSIC MANIAC in-oortelefoon. Gebruiksaanwijzing

AH-C50MA MUSIC MANIAC in-oortelefoon. Gebruiksaanwijzing AH-C50MA MUSIC MANIAC in-oortelefoon Gebruiksaanwijzing Dank u voor het vertrouwen dat u in dit Denon-product hebt gesteld. Voordat u deze hoofdtelefoon gebruikt, raden wij u aan de beknopte handleiding

Nadere informatie

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal Benut uw Oticon hooroplossing optimaal CONNECTIVITEIT In goed gezelschap Met Oticon ConnectLine haalt u het beste uit uw Oticon toestellen, in meer situaties. ConnectLine zal u helpen om een beter contact

Nadere informatie

Horen is een genot. Dual ISP

Horen is een genot. Dual ISP Horen is een genot Widex introduceert met trots de mind 330 hoortoestelserie. De mind330 is ontworpen met horen is een genot als uitgangspunt, want we hebben ons geconcentreerd op luistergemak, luistercomfort

Nadere informatie

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud.

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS 8100 Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. De nieuwe CS 8100 Belangrijke voordelen: Perfect voor alledaagse panoramische behoeften Digitale topresultaten

Nadere informatie

Z SERIES DRAADLOZE HOORTOESTELLEN

Z SERIES DRAADLOZE HOORTOESTELLEN Z SERIES DRAADLOZE HOORTOESTELLEN Welkom bij een nieuwe generatie Wireless hoortoestel technologie Wist u dat uw gehoor directe invloed heeft op uw algehele gezondheid? Starkey is ervan overtuigd dat u

Nadere informatie

UPPLEVA. Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel. nieuw. UPPLEVA, een slimme keuze tv, geluid én meubel 1

UPPLEVA. Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel. nieuw. UPPLEVA, een slimme keuze tv, geluid én meubel 1 2015 UPPLEVA Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel UPPLEVA tv, geluidsinstallatie en 3D-bril 5 jaar gratis garantie; kwaliteit voor elke dag. BESTÅ/UPPLEVA combinatie met 55 tv/2.1 geluidssysteem

Nadere informatie

Power voor uw hersenen

Power voor uw hersenen Power voor uw hersenen POWER LINE Geniet van meer details in spraak - meer Power om deel te nemen aan het leven People First is our promise to empower people to communicate freely, interact naturally and

Nadere informatie

Product catalogus Homecast

Product catalogus Homecast Product catalogus Homecast Homecast HS9000 CICD PVR De door CanalDigitaal en TV Vlaanderen gecertificeerde Homecast HS9000 CICD PVR Homecast HS 9000 is voorzien van twee DVB-S2 tuners en is een zogeheten

Nadere informatie

Vloeiend en grenzeloos horen. Altijd en overal. * Zerena. * Vloeiend en grenzeloos heeft betrekking op de werking van dit toestel.

Vloeiend en grenzeloos horen. Altijd en overal. * Zerena. * Vloeiend en grenzeloos heeft betrekking op de werking van dit toestel. Vloeiend en grenzeloos horen. Altijd en overal. * Zerena * Vloeiend en grenzeloos heeft betrekking op de werking van dit toestel. Zerena hoortoestellen helpen u grenzeloze mogelijkheden te ervaren. Ze

Nadere informatie

ORANGEAUDIO. luidspreker brochure 2015

ORANGEAUDIO. luidspreker brochure 2015 OA ORANGEAUDIO luidspreker brochure 2015 OA ORANGEAUDIO www.orange-audio.com Onze inbouw luidsprekers Opvallend onopvallend Wanneer u fantastisch geluid wilt horen maar niet persé luidsprekers hoeft te

Nadere informatie

Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten?

Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten? Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten? In uw oren blijft de tijd gewoon doortikken Bent u bereid er iets aan te doen? Hoorproblemen zouden u niet moeten verhinderen om alles uit uw leven te

Nadere informatie

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik.

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. 2 LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Compact, kwaliteit en ongeëvenaard bereik Dankzij de toonaangevende brede openingshoek

Nadere informatie

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com ReSound helpt mensen weer te horen met oplossingen die het natuurlijke oor nabootsen. Wij willen u een rijk, actief en bevredigend leven laten leiden, waarin u niet gehinderd wordt door uw gehoorverlies.

Nadere informatie

Beltone apps HANDLEIDING

Beltone apps HANDLEIDING Beltone apps HANDLEIDING Inleiding Gefeliciteerd met het downloaden van uw Beltone app. De Beltone apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw Beltone

Nadere informatie

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. Zomer a passion for sound

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. Zomer a passion for sound Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment Zomer 2017 Home Entertainment B3 CineSound RMS 70W TV Soundbar Optische, coaxiale, 3.5mm Aux, RCA en Bluetooth

Nadere informatie

De natuur gaf ons twee oren die samen horen

De natuur gaf ons twee oren die samen horen De natuur gaf ons twee oren die samen horen een natuurlijke geluidswereld De natuur heeft ons twee oren gegeven die samenwerken. En net als onze oren, communiceren ook de nieuwe WIDEX CLEAR 440 hoortoestellen

Nadere informatie

Eve Air geborsteld zwart ronde cover

Eve Air geborsteld zwart ronde cover is een elegante en verfijnde houder voor de hele ipad familie en voor ipod touch. Omdat domotica systemen tegenwoordig meer en meer met een ipad worden bediend, biedt Eve de perfecte oplossing om de ipad

Nadere informatie

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT PRECIES WAT U VERWACHT VAN UW LAPTOP U wilt een laptop met ongekend gebruiksgemak. U wilt downtime zoveel mogelijk beperken en systemen gebruiken die zijn opgewassen tegen

Nadere informatie

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

Ervaar Hegeman. Bang & Olufsen Hegeman

Ervaar Hegeman. Bang & Olufsen Hegeman Ervaar Hegeman Business 2 Business: en U U biedt uw klanten een product en/of dienst van het hoogste niveau. Net als wij zal u steeds op zoek zijn naar verbetering. Hoe kunt u uw klanten nog beter van

Nadere informatie

Dé Setting standaard the standard in Braillecommunicatie

Dé Setting standaard the standard in Braillecommunicatie Dé Setting standaard the standard in Braillecommunicatie in communication Krachtige Improve your prestaties skills Maximale Advance your flexibiliteit career Haal Expand meer your uit horizon uw werk Tijdens

Nadere informatie

De eerste stap naar premium-klasse.

De eerste stap naar premium-klasse. De eerste stap naar premium-klasse. NU 899 Xelos 32 led Nu ook met Smart-TV en YouTube. Ontdek de overige herfstaanbiedingen in de folder. Acties geldig van 17 september t.e.m. 31 oktober 2012. NU 899

Nadere informatie

Bowers & Wilkins luidsprekers Een moderne kijk op luidsprekers

Bowers & Wilkins luidsprekers Een moderne kijk op luidsprekers EEN ART S EXCELLENCE RECENSIE Bowers & Wilkins luidsprekers Een moderne kijk op luidsprekers MAX DELISSEN B&W luidsprekers Bowers & Wilkins maakt luidsprekers. Dat is natuurlijk een open deur van jewelste,

Nadere informatie

Special. Bowers & Wilkins trots op de Personal Monitor 1. mensen, muziek en film

Special. Bowers & Wilkins trots op de Personal Monitor 1. mensen, muziek en film losse verkoop > 0 00 euro XXS VERSIE 6 pagina s 3 e jaargang _nummer 7 mensen, muziek en film Special Bowers & Wilkins trots op de Personal Monitor 1 Interesse in uw eigen editie? Klik dan hier een uitgave

Nadere informatie

Fabrieksbezoek Raidho Scansonic

Fabrieksbezoek Raidho Scansonic Fabrieksbezoek Raidho Scansonic 17 november 2015 Jaap Veenstra Denen maken al jaren prachtige hifi. Sterker nog: het is een echt hifi en high-end audio land. Ga maar na: Dynaudio, Scan Speak, Jamo, DALI,

Nadere informatie

ReSound apps - handleiding

ReSound apps - handleiding ReSound apps - handleiding Inleiding Gefeliciteerd met het downloaden van uw ReSound app. De ReSound apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw ReSound

Nadere informatie

Beltone True. De doorbraak die sterker, duidelijker en geavanceerder is

Beltone True. De doorbraak die sterker, duidelijker en geavanceerder is Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. De basis voor Beltone werd gelegd met een actie om een vriend meer levensvreugde te bezorgen. Al sinds 1940 leveren wij de kennis, de middelen, de service

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Uw Muziek + Onze Passie

Uw Muziek + Onze Passie Uw Muziek + Onze Passie What Hi-Fi? Sound and Vision beveelt aan Volgens het toonaangevende tijdschrift What Hi-Fi? Sound and Vision zijn de Cambridge Audio Azur 340A SE geïntegreerde versterker en 340C

Nadere informatie

STERK VANUIT ELK PERSPECTIEF

STERK VANUIT ELK PERSPECTIEF STERK VANUIT ELK PERSPECTIEF SUPREMIA Nieuwe perspectieven ontwikkelen Voor ieder van ons zijn geluiden belangrijk, maar voor kinderen zijn ze onmisbaar voor hun auditieve en cognitieve ontwikkeling. U

Nadere informatie

staand of liggend puck 2A USB lader installatie met twee schroeven compatibel met Lightning connector

staand of liggend puck 2A USB lader installatie met twee schroeven compatibel met Lightning connector staand of liggend puck 2A USB lader installatie met twee schroeven compatibel met Lightning connector 4 Eenvoudige installatie Eve kan gemakkelijk op de muur gemonteerd worden met behulp van twee schroeven.

Nadere informatie

perfectie in beeld & geluid

perfectie in beeld & geluid 2007 HD perfectie in beeld & geluid Discmaster 8.0 «AV Master 8.0 «CD speler awards «Pre vs2, 6 vs2 & 8 vs2 «DAB 8.0 «6 Power «8 Power wat is HD? HD is de laatste generatie digitale videotechnologie met

Nadere informatie

VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN

VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN INNOVATIE & INTEGRATIE www.intercom-it-solutions.com TOUCH LINE Buitenposten Video & Audio systemen Veiligheid & comfort begint aan uw ingang! Door het minimalistisch en

Nadere informatie

SUPERIOR CLUB SOUND POWERED BY PIONEER.

SUPERIOR CLUB SOUND POWERED BY PIONEER. SUPERIOR CLUB SOUND POWERED BY PIONEER. HOOFDTELEFOONS - GAMMA 2015 / 2016 WWW.PIONEER-HEADPHONES.COM ON-EAR SUPERLATIEVEN SCHIETEN TEKORT - DE SUPERIOR CLUB SOUND-SERIE MX9-R MX9-T MX9-S MX9-K SE-MX9

Nadere informatie

SoundLens Synergy. Onzichtbare, individueel op maat gemaakte hoortoestellen met de nieuwste draadloze techniek

SoundLens Synergy. Onzichtbare, individueel op maat gemaakte hoortoestellen met de nieuwste draadloze techniek SoundLens Synergy Onzichtbare, individueel op maat gemaakte hoortoestellen met de nieuwste draadloze techniek Gemaakt voor een onzichtbare aanpassing Starkey stelt u met de Soundlens Synergy de meest geavanceerde

Nadere informatie