Aandacht op de juiste plaats

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aandacht op de juiste plaats"

Transcriptie

1 Aandacht op de juiste plaats professionele continentiezorg

2

3 Bent u zorgverlener, inkoper, manager, apotheker, thuis zorgmedewerker, (wijk)verpleegkundige of arts? En wilt u uw cliënten professionele continentiezorg bieden? Dan vindt u bij Absorin alles wat u nodig heeft. Wij begrijpen dat elke cliënt en elke zorgsituatie anders is. En dat de verschillen daarbij vaak in de details zitten: de juiste maatvoering, een nét iets andere pasvorm of handige extra s voor nog meer gebruiksgemak. En ook: een goede intake voor elke cliënt of een efficiëntere manier van leveren. Wat Absorin betreft, is het allemaal een kwestie van aandacht. Aandacht voor maatwerk én kosten besparing, voor de kwaliteit van het product én de praktijk van uw zorg verlening, en natuurlijk voor de juiste oplossing bij uw cliënt. Aandacht voor datgene waar het echt om gaat. Absorin. Aandacht op de juiste plaats.

4 Absorin adviseert, meet aan en biedt oplossingen op maat Uw cliënt is het uitgangspunt bij alles wat wij doen. Onze continentiezorg specialisten doen de intake, geven een persoonlijk advies en zorgen dat uw cliënt precies de juiste oplossing krijgt.

5 De ene vorm van incontinentie is de andere niet. Elk lichaam is anders. En ook de persoonlijke situatie verschilt per cliënt. Daarom gaat onze aandacht altijd als eerste uit naar de gebruikers van onze producten. Met behulp van een uitgebreide intake brengen wij precies in kaart wat de wensen en behoeften zijn van uw cliënten, om vervolgens een oplossing op maat te bieden: een licht product als het kan, een zwaarder product als het moet. Intake van onze continentiezorg specialist Onze specialisten komen graag bij u op locatie langs om u te ondersteunen bij de intake van nieuwe cliënten en het monitoren van uw bestaande cliënten. Tijdens de intake wordt onder meer gekeken naar de mate van incontinentie, mobiliteit en heupomvang van de cliënt. Op basis van deze intake krijgt uw cliënt een advies op maat. Hierin staat precies beschreven welk(e) product(en) de cliënt nodig heeft en op welk tijdstip van de dag. Ook volgt hieruit een besteladvies dat is afgestemd op de persoonlijke situatie van de cliënt. Individueel zorgplan Uniek is dat Absorin het individuele zorgplan digitaal inricht. Dit doen wij in een gebruiksvriendelijke en veilige online omgeving. Hier kunt u eenvoudig het gebruik van Absorin producten per cliënt monitoren. Dit helpt u om voor elke cliënt de juiste oplossing te kiezen. Zo ondersteunen wij u met het bieden van professionele continentiezorg.

6 Absorin sluit goed aan en heeft een hoog draagcomfort Incontinentie heeft invloed op hoe vrij mensen zich voelen in sociale situaties. Daarom doet Absorin er alles aan om het de cliënt zo comfortabel mogelijk te maken met perfect passende kwaliteitsproducten.

7 Bij Absorin besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze verbanden, broekjes en onderleggers. De juiste maatvoering, een nét iets andere pasvorm en handige extra s zorgen voor optimaal draagcomfort en voor nog meer gebruiksgemak. Ook de afwerking, het materiaal gebruik en de absorptie capaciteit van de producten zijn perfect afgestemd op de behoeften van de cliënt. De nieuwste technologie voor maximaal comfort Absorin maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Zo zijn onze producten voorzien van super absorberend poeder (SAP), dat de urine volledig insluit en geuren neutraliseert. De in eigen huis ontwikkelde Cottonfeel buitenlaag voelt zacht als katoen en heeft een ademend effect. En dankzij de afwerking met elastische randen hebben onze incontinentiematerialen een vorm die naadloos aansluit op de contouren van het lichaam. Zo zijn alle voorwaarden aanwezig voor maximaal draagcomfort en een minimale kans op lekkage, vochtletsel en huidproblemen. De unieke vijf-lagenstructuur van Absorin Nonwoven toplaag; zacht en comfortabel voor de huid en geeft, na urineverlies, direct weer een droog gevoel. 2. Opnamelaag (acquisitielaag); zorgt voor een optimale opname en transport van de urine naar het super-absorberende poeder in de kern van het product. 3. Super absorberend poeder (SAP); zachte kristallen die de urine volledig insluiten en de geur neutraliseren. 4. Zachte absorberende vezels; geven de benodigde structuur aan het verband. 5. Cottonfeel buitenlaag; laat geen vocht door, geeft een ademend effect en voelt zacht als katoen.

8 Absorin biedt een breed assortiment met overzichtelijke kleurcodering Dankzij de handige combinatie van kleuren, druppels en maataanduiding vindt u makkelijk het product van uw keuze.

9 Het assortiment omvat negen typen producten, die elk beschikbaar zijn in verschillende absorptie niveaus en maten. Om u te helpen bij het vinden van het juiste product, zijn al onze verpakkingen voorzien van een overzichtelijke kleurcodering en maataanduiding. Voor iedere cliënt een passende oplossing Het uitgebreide assortiment van Absorin biedt een compleet scala aan incontinentieproducten. Van lichte tot zware absorptieniveaus, een productlijn speciaal voor mannen én producten die geschikt zijn voor de wat grotere of obese gebruiker, er is voor iedere persoon met incontinentie een passende oplossing. In één oogopslag duidelijk Zowel de verpakkingen als de producten zelf geven in één oogopslag de benodigde informatie over de toepassing, het absorptieniveau en de maat van het type product. De kleurcodering vertelt of het een lichte of zware uitvoering is. Iconen geven advies over dag- en/of nachtgebruik. Het aantal druppels specificeert het absorptie niveau. En letters duiden aan welke maat het is. Duidelijker kunnen we het niet maken!

10 Absorin verzorgt en bezorgt op maat én op naam De persoonlijke manier waarop wij onze incontinentiematerialen kunnen afleveren is uniek: op naam van de individuele cliënt.

11 Bij Absorin mag ú zeggen hoe u het hebben wilt. Wij richten het bestel- en afleverproces graag helemaal in op uw logistieke wensen. Opslagruimte kost geld, daarom denken en helpen wij graag mee om uw voorraad te beperken. Een belangrijke bijdrage daaraan levert onze unieke aflever service, op naam van de cliënt. Hierdoor is het product sneller op de juiste kamer. Logistiek maatwerk Onze logistieke flexibiliteit is volledig gericht op het verhogen van uw efficiency. Afhankelijk van de afdelingsgrootte, de bestelfrequentie en de beschikbare opslagruimte bepalen wij samen met u de ideale logistieke vorm voor uw organisatie. Wilt u uw bestellingen per krat, doos, rolcontainer of pallet geleverd hebben? Wilt u dat wij op een centraal punt bezorgen of per afdeling? En is er onverhoopt een snellere levering gewenst? Ook dan zijn we heel flexibel. Ons doel is dat u de juiste producten, op het juiste moment en op de juiste plaats beschikbaar heeft. Eenvoudig bestellen Wij helpen u graag om zoveel mogelijk aandacht te geven aan uw cliënten. Daarom ondersteunen wij u met ons online bestel- en informatiesysteem MedBIS. Dit biedt u de mogelijkheid om incontinentiemateriaal op naam te bestellen. Per cliënt kunt u aangeven wat er op welk tijdstip van de dag gebruikt wordt. Op basis hiervan stellen wij een adviesbestelling samen. U kunt hierbij kiezen voor een vaste bezorgdag en de manier van afleveren die past bij uw zorginstelling. Dit bespaart u tijd en opslagruimte, omdat u precies krijgt wat u nodig heeft. Persoonlijke aflevering Absorin neemt de aflevering van incontinentiematerialen heel persoonlijk. Enerzijds doen wij dit door zorginstellingen de mogelijkheid te bieden producten per cliënt te bestellen. De verpakkingen worden dan bestickerd met de naam van de cliënt, zodat de materialen sneller en makkelijker op de juiste plek terecht komen. Ook maken wij het moment van aflevering heel persoonlijk met onze unieke afleverservice: getrainde 65-plussers nemen de materialen in ontvangst en doen deze in de voorraadkasten bij de juiste afdelingen en cliënten. Zorg verleners hebben hierdoor geen enkele zorg meer over logistiek en distributie van incontinentiemateriaal binnen de zorginstelling.

12 Absorin ondersteunt met educatie en managementinformatie Ondersteun uw cliënten optimaal dankzij onze (geaccrediteerde) trainingen en e-learnings, terwijl u de kosten beheersbaar houdt met verbruiksinformatie per cliënt.

13 Kennis is de basis van goede continentiezorg. Wij vergroten de kennis van uw medewerkers over onze producten en over de verzorging van uw cliënten met (geaccrediteerde) trainingen en e-learnings. In ons online informatiesysteem kunt u een voudig per cliënt de kwaliteit van de continentiezorg bijhouden. Daarnaast heeft u inzicht in het bestelgedrag en de kosten per cliënt en afdeling. Geaccrediteerde trainen met e-learnings Daarnaast beschikken wij over klassikale en digitale (geaccrediteerde) trainingen. In onze online leeromgeving kunt u in uw eigen tempo e-learnings volgen, op een zelfgekozen tijdstip en locatie: op het werk of gewoon thuis achter de computer. Elke module wordt afgesloten met een toets, die u meteen de uitslag geeft. Daarnaast biedt de omgeving allerlei online naslagwerken en de mogelijkheid om in contact te komen met vakgenoten. Managementinformatie Uniek is dat u met MedBIS het productgebruik kunt monitoren per cliënt. Blijkt na een maand dat een cliënt toch een ander product nodig heeft? Of is er iets veranderd in de gezondheids situatie van de cliënt? Dan kunt u dit verwerken in ons online systeem en wordt het individuele zorgplan automatisch aangepast. Dit helpt u om de juiste continentiezorg te blijven bieden ook als de situatie van de cliënt verandert. Bovendien heeft u dankzij MedBIS continu inzicht in het verbruik en de kosten per cliënt, afdeling en locatie. Deze managementinformatie is een belangrijk instrument om uw budget te monitoren en om afdelingen met elkaar te vergelijken. Bij opvallende afwijkingen geven wij graag advies om direct weer binnen budget te komen.

14

15 Absorin is een eigen merk van Mediq Medeco Mediq Medeco is een leverancier van medische hulpmiddelen. Wij leveren producten en diensten aan ziekenhuizen, zorginstellingen, apotheken, thuiszorg en eerstelijnspraktijken, en ondersteunen de zorgprofessionals die hier actief zijn. Omdat onze mensen een achtergrond hebben in de zorg, weten we wat er in uw praktijk nodig is. Zo kunnen we waarde toevoegen op het gebied van kennis, efficiëntie en assortiment, en u helpen uw tijd te besteden aan wat het meest belangrijk is: de zorg en aandacht voor uw cliënten. Mediq Medeco biedt producten en diensten op het gebied van: Continentiezorg Of u nu een inlegger, fixatiebroek, katheter, urinezak of blaasspoelvloeistof nodig hebt, in ons uitgebreide assortiment vindt u altijd het juiste product. Wondzorg Van pleisters en fixatiemateriaal tot compressiezwachtels en steunkousen. Hygiëne en infectiepreventie Een compleet assortiment op het gebied van reiniging en desinfectie, ook voor materialen en het interieur. Ondersteuning bij de juiste keuze van producten en werkwijze voor dagelijks gebruik bij uitbraken. Diabeteszorg Hulpmiddelen voor insulinetoediening en bloedglucosemonitoring. Insulinepennaalden, lancetten, prikpennen, bloedglucosemeters en teststrips. Stomazorg Voor iedereen met een 1-delig of 2-delig opvangsysteem: een pakket met platte en convex huidplakken, opvangzakken, fixatiestrips, opvulmateriaal en een stomakraag. Verpleegkunde Een compleet pakket gericht op de bescherming en verzorging van u en uw patiënten. Medische voeding Een compleet pakket medische voeding en voedingtoedieningssystemen en accessoires. Diagnostiek Diagnostische instrumenten zoals bloeddruk- en thermometers, ECGapparatuur, otoscopen, autoclaven, weegschalen, meetlinten, laboratoriumbenodigdheden en testers voor urine-, feces- en ph-waarde-onderzoek. Facilitaire dienstverlening Compleet assortiment facilitaire producten op het gebied van schoonmaak, afvalmanagement, sanitair en catering. Maak een afspraak! Wilt u meer informatie over Absorin of de dienstverlening van Mediq Medeco? Neem dan contact op met onze Customer Service, telefoon (0186) , cszorginstellingen@mediqmedeco.nl of maak een afspraak met de productspecialist uit uw regio. Hij of zij komt graag bij u langs om een presentatie te geven over onze producten, diensten en werkwijze.

16 Mediq Medeco Alexander Flemingstraat MA Oud-Beijerland Postbus BB Oud-Beijerland T. +31(0) F. +31(0) professionele continentiezorg Absorin is een merk van Medeco B.V Druk- en zetfouten voorbehouden. Mediq Medeco behoudt zich te allen tijde, het recht voor haar producten en assortiment te wijzigen.

Handleiding MedBIS Medeco Bestel en Informatie Systeem. ABB Absorin Budget Beheersysteem

Handleiding MedBIS Medeco Bestel en Informatie Systeem. ABB Absorin Budget Beheersysteem Medeco Bestel en Informatie Systeem ABB Absorin Budget Beheersysteem Handleiding ABB MedBIS is het Bestel & Informatie Systeem van Medeco. Naast het plaatsen van een bestelling, kunt u hier ook ABB rapportages

Nadere informatie

VOELJEZEKERMETMOLIMED-FORMEN/ /2500/V1. Voel je zeker met Moli for men. De oplossing bij urineverlies voor mannen.

VOELJEZEKERMETMOLIMED-FORMEN/ /2500/V1. Voel je zeker met Moli for men. De oplossing bij urineverlies voor mannen. VOELJEZEKERMETMOLIMED-FORMEN/2011.09/2500/V1 Voel je zeker met Moli for men. De oplossing bij urineverlies voor mannen. Mannen zijn anders: Moli for men, de anatomisch gevormde productlijn speciaal ontworpen

Nadere informatie

Soft. Droogheid waarop u kunt vertrouwen. Attends Soft. Droge en Discrete inleggers voor licht tot zwaar urineverlies.

Soft. Droogheid waarop u kunt vertrouwen. Attends Soft. Droge en Discrete inleggers voor licht tot zwaar urineverlies. Soft Dry & Discreet Droogheid waarop u kunt vertrouwen Attends Soft. Droge en Discrete inleggers voor licht tot zwaar urineverlies. Geniet van meer zelfvertrouwen en comfort. In het verleden was incontinentie

Nadere informatie

Huid- en persoonlijke verzorging. Voor meer hygiëne, verzorging en comfort

Huid- en persoonlijke verzorging. Voor meer hygiëne, verzorging en comfort Huid- en persoonlijke verzorging Voor meer hygiëne, verzorging en comfort Houd de huid in optimale conditie DE HUID BESLAAT 1/6 VAN ONS LICHAAMSGEWICHT EN IS DAARMEE HET GROOTSTE ORGAAN VAN DE MENS. HET

Nadere informatie

Uw discrete oplossing

Uw discrete oplossing N.V. PAUL HARTMANN S.A. BE-1480 Sint-Renelde Bezoek onze websites: www.hartmann.be www.discrete.be Uw discrete oplossing 085 861/6 (1014) Incontinentie hygiëne Bescherming van de huid Dankzij een ademende

Nadere informatie

Incontinentie. Diabetes. Verpleegkunde Hygiëne & infectiepreventie. Chirurgie/CSA. Critical Care Wondverzorging. Incontinentie Facilitair Facilitair

Incontinentie. Diabetes. Verpleegkunde Hygiëne & infectiepreventie. Chirurgie/CSA. Critical Care Wondverzorging. Incontinentie Facilitair Facilitair Incontinentie Incontinentie Facilitair Facilitair Hygiëne & infectiepreventie Verpleegkunde Hygiëne & infectiepreventie Medeco College Postbus 1555 3260 BB Oud-Beijerland Alexander Flemingstraat 2 3261

Nadere informatie

Productgids Stomazorg

Productgids Stomazorg Productgids Stomazorg Producten en oplossingen April 2014 Een compleet overzicht aan producten en accessoires voor de colostoma, ileostoma, urostoma Excellente stomazorg Confidence Natural Soft Convex

Nadere informatie

Voel je zeker met MoliMed. De oplossing bij licht urineverlies.

Voel je zeker met MoliMed. De oplossing bij licht urineverlies. Voel je zeker met MoliMed. De oplossing bij licht urineverlies. Omdat elk leven en ieders behoefte anders is, biedt de MoliMed serie altijd een passende oplossing bij urineverlies. MoliMed gaat om meer

Nadere informatie

Ongewild urineverlies? Zo voorkomt u ongelukjes...

Ongewild urineverlies? Zo voorkomt u ongelukjes... GRATIS proefpakket! Ongewild urineverlies? Zo voorkomt u ongelukjes... Ongewild urineverlies en nu? Het is de normaalste zaak van de wereld en ieder mens doet het; naar de wc gaan. Maar wat nu als u het

Nadere informatie

Uw leverancier van nachtkleding

Uw leverancier van nachtkleding Uw leverancier van nachtkleding NACHTKLEDING Hansop dé uitkomst voor de nacht Nachtkleding uit één stuk is dé uitkomst voor onrustige slapers. Maar ook voor personen die zich te pas en te onpas uitkleden,

Nadere informatie

Wij zijn echt met je gezondheid bezig. Incontinentiemateriaal

Wij zijn echt met je gezondheid bezig. Incontinentiemateriaal Wij zijn echt met je gezondheid bezig Incontinentiemateriaal Alle incontinentieverbanden bevatten een absorberend poeder, dat vocht omzet in vaste vorm en aldus lekkages en geurontwikkeling voorkomt, zowel

Nadere informatie

Uw partner in diabeteszorg

Uw partner in diabeteszorg Uw partner in diabeteszorg Uw diabeteshulpmiddelen thuis bezorgd Voor uw diabetes heeft u regelmatig hulpmiddelen nodig, zoals bijvoorbeeld een bloedglucosemeter, teststrips, lancetten en insulinepomptoebehoren.

Nadere informatie

Verder gaan voor levenskwaliteit. Onze incontinentieproducten bieden opluchting en vertrouwen voor zowel cliënten als hun zorgprofessionals.

Verder gaan voor levenskwaliteit. Onze incontinentieproducten bieden opluchting en vertrouwen voor zowel cliënten als hun zorgprofessionals. Verder gaan voor levenskwaliteit Onze incontinentieproducten bieden opluchting en vertrouwen voor zowel cliënten als hun zorgprofessionals. De vier kleuren van het HARTMANN Inco System. Aan de hand van

Nadere informatie

Geel bij lichte incontinentie. Groen bij matige incontinentie. Blauw bij zware incontinentie. Paars bij zeer zware incontinentie.

Geel bij lichte incontinentie. Groen bij matige incontinentie. Blauw bij zware incontinentie. Paars bij zeer zware incontinentie. Incontinence Medische huidverzorging Management De vier kleuren van het HARTMANN Inco System. Aan de hand van de kleurcodes van de HARTMANN incontinentieproducten kunt u in één oogopslag de absorptiecapaciteit

Nadere informatie

De toekomst van stomazorg... is begonnen

De toekomst van stomazorg... is begonnen De toekomst van stomazorg... is begonnen Voel het verschil, ervaar de voordelen van onze geavanceerde siliconentechologie... Volledig siliconen bescherming... soms heeft de huid extra bescherming nodig.

Nadere informatie

Incontinentiemateriaal

Incontinentiemateriaal Wij zijn echt met je gezondheid bezig Incontinentiemateriaal Liberale Mutualiteit Alle incontinentieverbanden bevatten een absorberend poeder, dat vocht omzet in vaste vorm en aldus lekkages en geurontwikkeling

Nadere informatie

Ondersteuning zit in ons systeem. Incontinentiemanagement met HILMAS 5.

Ondersteuning zit in ons systeem. Incontinentiemanagement met HILMAS 5. Ondersteuning zit in ons systeem. Incontinentiemanagement met HILMAS 5. Incontinence Management Optimale verzorging Uiterst efficiënt Online-toepassing Centraal databeheer HILMAS optimaliseert uw continentiezorg.

Nadere informatie

Tijdbesparing in de zorg met apps

Tijdbesparing in de zorg met apps De alles-in-1 Zorgapp Efficiënt en veilig Tijdbesparing in de zorg met apps Zorgapps maken al het coördinerende en administratieve werk eenvoudiger en efficiënter zodat tijd overblijft Moderne technologie

Nadere informatie

NCARE. Voor een optimaal medicatieproces. in zorginstelling en thuiszorg

NCARE. Voor een optimaal medicatieproces. in zorginstelling en thuiszorg NCARE Voor een optimaal medicatieproces in zorginstelling en thuiszorg NCARE De werkdruk in de zorg neemt steeds verder toe. Daardoor staat het medicatieproces steeds vaker onder druk. Tegelijkertijd stellen

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

Mobiele wondzorg van HARTMANN

Mobiele wondzorg van HARTMANN Mobiele wondzorg van HARTMANN Wond 3.0 HARTMANN mobiele wondzorg In een zorgcentrum of bij de cliënt thuis, als het om wondverzorging gaat zijn verpleegkundigen beter uitgerust als zij kunnen beschikken

Nadere informatie

De nieuwe TENA Slip en TENA Comfort met ConfioAirTM

De nieuwe TENA Slip en TENA Comfort met ConfioAirTM 88 % van het verplegend personeel bevestigt de voordelen voor de gezondheid van de huid1 De nieuwe TENA Slip en TENA Comfort met ConfioAirTM Ademend voor een gezonde huid www.tena.nl Gezonde huid voor

Nadere informatie

N.V. PAUL HARTMANN S.A. Paul Hartmannlaan, 1 BE Sint-Renelde. Bezoek onze website: Uw discretiekaart (0311)

N.V. PAUL HARTMANN S.A. Paul Hartmannlaan, 1 BE Sint-Renelde. Bezoek onze website:  Uw discretiekaart (0311) helpt helps genezen. healing. N.V. PAUL HARTMANN S.A. Paul Hartmannlaan, 1 BE - 1480 Sint-Renelde Bezoek onze website: www.hartmann.be Uw discretiekaart 088 013 8 (0311) Met vol vertrouwen vooruit! MoliMed

Nadere informatie

Comfortabel en discreet voor mannen met blaasproblemen

Comfortabel en discreet voor mannen met blaasproblemen Stuur mij een GRATIS TENA proefpakket* met: * U kunt maximaal 2 soorten aankruisen. Producten voor urineverlies, speciaal voor : TENA Men: Speciaal voor TENA Men Comfortabel en discreet voor met blaasproblemen

Nadere informatie

E-health modules voor de SGGZ. Alle cliënten online met Karify

E-health modules voor de SGGZ. Alle cliënten online met Karify E-health modules voor de SGGZ Alle cliënten online met Karify Nieuwe eisen aan de zorg De zorg in Nederland verandert in een hoog tempo. Bestuurders, politici en verzekeraars stellen nieuwe eisen op het

Nadere informatie

Houden we het droog vandaag? Slim Incontinentie Management - SIM. Onderdeel van:

Houden we het droog vandaag? Slim Incontinentie Management - SIM. Onderdeel van: Houden we het droog vandaag? Slim Incontinentie Management - SIM Welkom Annemarie Relou, Clinical Support Manager, Ruud Forsthövel, Accountmanager, (Bosman Medische Hulpmiddelen) Doelstelling workshop

Nadere informatie

Slim samenwerken in de bouw ABB omarmt Bouw Informatie Modellering (BIM)

Slim samenwerken in de bouw ABB omarmt Bouw Informatie Modellering (BIM) Slim samenwerken in de bouw ABB omarmt Bouw Informatie Modellering (BIM) Tijdens grote bouwprojecten werken installateurs steeds vaker samen met andere partners, zoals architecten, aannemers en constructeurs.

Nadere informatie

Disclosure slide. (potentiële) belangenverstrengeling

Disclosure slide. (potentiële) belangenverstrengeling Stichting Trainingen Infectie Preventie Disclosure slide (potentiële) belangenverstrengeling Geen Voor bijeenkomst mogelijk relevante relaties met bedrijven Sponsoring of onderzoeksgeld Honorarium of andere

Nadere informatie

DE KRACHT VAN ZELFVERTROUWEN. Nieuw. Innovatief gamma verbanden voor urineverlies bij mannen

DE KRACHT VAN ZELFVERTROUWEN. Nieuw. Innovatief gamma verbanden voor urineverlies bij mannen DE KRACHT VAN ZELFVERTROUWEN Nieuw Innovatief gamma verbanden voor urineverlies bij mannen NIETS HOUDT JE NOG TEGEN URINEVERLIES BIJ MANNEN komt vaker voor dan men denkt 1 op 9 mannen boven de vijftig

Nadere informatie

Voedselveiligheid. Waarborgen van voedselveiligheid staat uiteraard hoog op uw prioriteitenlijst. In dit beheersproces spelen reiniging en

Voedselveiligheid. Waarborgen van voedselveiligheid staat uiteraard hoog op uw prioriteitenlijst. In dit beheersproces spelen reiniging en Horeca Van u als horecaondernemer wordt vandaag de dag veel verwacht. U moet het uw gasten naar de zin maken, zorgen voor smaakvolle en verantwoorde gerechten, u moet commercieel ingesteld zijn. Naast

Nadere informatie

Obesitas, Komt u het ook steeds vaker tegen? Wij bieden geschikte hulpmiddelen!

Obesitas, Komt u het ook steeds vaker tegen? Wij bieden geschikte hulpmiddelen! Obesitas, Komt u het ook steeds vaker tegen? Wij bieden geschikte hulpmiddelen! Obesitas en geschikte hulpmiddelen Overgewicht vormt in Nederland een steeds groter maatschappelijk probleem. De World Health

Nadere informatie

Retail. Supermarkten. Non-food

Retail. Supermarkten. Non-food Retail Supermarkten Non-food Schone rekken en schappen, een schone vloer, hygiënische sanitaire ruimten. Prettig voor uw personeel, prettig voor uw klanten. En prettig voor u. U heeft alle belang bij een

Nadere informatie

Het Vala assortiment: Zachte verpleegproducten voor eenmalig gebruik.

Het Vala assortiment: Zachte verpleegproducten voor eenmalig gebruik. Nieuwe producten Het Vala assortiment: Zachte verpleegproducten voor eenmalig gebruik. Verpleegartikelen Een hygiënische oplossing voor professionele zorg. De Vala-disposables zijn gemaakt van hoogwaardig

Nadere informatie

Hulpmiddelen per post

Hulpmiddelen per post Hulpmiddelen per post Uw diabeteshulpmiddelen thuis bezorgd Voor uw diabetes heeft u regelmatig hulpmiddelen nodig, zoals een bloedglucosemeter, glucoseteststrips, lancetten en insuline pomptoebehoren.

Nadere informatie

Pagina 2

Pagina 2 www.bestelbijdebron.nl Hoe werkt het... 2019 Over ons BestelbijdeBron.nl is een online Business-to-Business platform waar food en non-food producten verkocht worden direct vanuit de leverancier naar de

Nadere informatie

CaterCoach CaterManager. Volledige controle over uw restauratieve voorziening

CaterCoach CaterManager. Volledige controle over uw restauratieve voorziening CaterCoach CaterManager Volledige controle over uw restauratieve voorziening Uw gasten verwachten meer... CaterManager biedt de oplossing De plekken waar de Nederlander tegenwoordig kan eten zijn haast

Nadere informatie

Curan Catheters Specialist in intermitterende katheters

Curan Catheters Specialist in intermitterende katheters Curan Catheters Specialist in intermitterende katheters Curan, meets your needs 2 Betrouwbaar Praktisch Comfortabel Missie en visie van Curan Werken aan een betere kwaliteit van leven Veilig zelf katheteriseren

Nadere informatie

A2Campus; de eerste stap naar online leren

A2Campus; de eerste stap naar online leren A2Campus; de eerste stap naar online leren Wie zijn wij Waarom A2? Het is een klein bedrijf, de lijnen zijn kort. Er wordt snel gehandeld. En we wilden een eenvoudig, maar functioneel systeem. Hermine,

Nadere informatie

Dat zit gewoon goed! Kimberly-Clark B.V., Postbus 450, 6710 BL Ede, telefoon , fax ,

Dat zit gewoon goed! Kimberly-Clark B.V., Postbus 450, 6710 BL Ede, telefoon , fax , Dat zit gewoon goed! Wettig gedeponeerd handelsmerk Kimberly-Clark Worldwide, Inc. 2008 KCWW Depend is officieel partner van het Nationaal Ouderen Fonds. Kimberly-Clark B.V., Postbus 450, 6710 BL Ede,

Nadere informatie

Office oplossingen FOCUS ON CUSTOMER SATISFACTION

Office oplossingen FOCUS ON CUSTOMER SATISFACTION Office oplossingen FOCUS ON CUSTOMER SATISFACTION 2 BRUYNZEEL Oplossingen voor een inspirerend kantoor Office oplossingen Bruynzeel Klanttevredenheid is onze focus. Om dit te bereiken ontwerpen wij samen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

Handleiding MedBIS Medeco Bestel en Informatie Systeem. MedBIS voor verzorgingshuis en apotheek

Handleiding MedBIS Medeco Bestel en Informatie Systeem. MedBIS voor verzorgingshuis en apotheek Handleiding MedBIS Medeco Bestel en Informatie Systeem MedBIS voor verzorgingshuis en apotheek Starten met MedBIS Voordat een verzorgingshuis kan starten met MedBIS is het van belang dat er overleg met

Nadere informatie

Alphega apotheek. Voor meer zorg, meer gemak en meer rendement. In partnership with

Alphega apotheek. Voor meer zorg, meer gemak en meer rendement. In partnership with Alphega apotheek Voor meer zorg, meer gemak en meer rendement In partnership with De kracht van een internationaal netwerk voor vernieuwende zorg Alphega apotheek is het internationale leidende netwerk

Nadere informatie

Whitepaper: Slimmer werken met Office 365 in de zorg

Whitepaper: Slimmer werken met Office 365 in de zorg Office 365: De flexibele werkplek voor zorgmedewerkers De huidige samenleving moderniseert in hoog tempo. Informatie staat snel tot je beschikking en mensen staan continu met elkaar in verbinding. Dit

Nadere informatie

stomaboek www.mca.nl

stomaboek www.mca.nl stomaboek www.mca.nl waarom deze brochure? Dit is een brochure voor mensen, bij wie een stoma is aangelegd. De brochure is uw eigendom. Het is te gebruiken als dagboek. U kunt er alle veranderingen en

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

DE PERFECTE VORM VOOR IEDER LICHAAM

DE PERFECTE VORM VOOR IEDER LICHAAM DE PERFECTE VORM VOOR IEDER LICHAAM HERNIA V RIE N D ELIJK MET ALOË VERA Dankzij Salts' onderzoek een gezonde stomahuid Excellente stomazorg DE NIEUWE FLEXIFIT HUIDPLAK VOOR EEN NATUURLIJKE PASVORM Wat

Nadere informatie

Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning

Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Overzichtelijk in beeld hebben welke cursussen, opleidingen en

Nadere informatie

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food!

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food! Bestel snel en eenvoudig Online! vanderheidefood.nl uw adres voor food & non-food! Al 35 jaar bezorgen wij dagelijks food en non-food artikelen aan een breed scala aan klanten. Van kinderdagverblijven

Nadere informatie

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding.

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding. Dicteerbrochure Ateq 08_190x277mm 01.indd 1 06-08-14 14:30 ONDERWERP: Oplossingen voor de moderne advocatuur OKTOBER 2014 Geachte Mr., Veel juridische professionals hebben vragen over het nieuwe werken,

Nadere informatie

DE NIEUWE GENERATIE BESCHERMING! PANTS

DE NIEUWE GENERATIE BESCHERMING! PANTS DE NIEUWE GENERATIE BESCHERMING! PANTS DEPEND Pants strategie Angst voor de ontdekking van incontinentie is zo sterk dat het leidt tot terugtrekking uit sociaal activiteiten Tijd met mensen van wie we

Nadere informatie

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren Oplossingen voor de moderne advocatuur Dicteren zoals u wilt werken De jurist van nu werkt sneller, flexibeler, mobieler en efficiënter dan ooit. Bij zo n

Nadere informatie

V: Wat houdt de wetswijziging in? A: Per 1 mei 2013 moeten alle scherpe medische hulpmiddelen voorzien zijn van een veiligheidsmechanisme.

V: Wat houdt de wetswijziging in? A: Per 1 mei 2013 moeten alle scherpe medische hulpmiddelen voorzien zijn van een veiligheidsmechanisme. Veilig werken De nieuwe wet schrijft voor, maar u bepaalt. Wilt u aan alle kanten beschermd zijn, dan kiest u voor het assortiment veiligheidsnaalden van Medeco. Ook omdat u dan makkelijk verbindingen

Nadere informatie

De productlijn VaPro: voor iedereen, op elk moment en in elke situatie.

De productlijn VaPro: voor iedereen, op elk moment en in elke situatie. VaPro Tip & Sleeve Katheters Eenvoudig Klaar voor gebruik Hygiënisch De productlijn VaPro: voor iedereen, op elk moment en in elke situatie. Een innovatieve lijn die zich blijft ontwikkelen In 2009 lanceerden

Nadere informatie

GVT-team. Gespecialiseerde Verpleging

GVT-team. Gespecialiseerde Verpleging GVT-team Gespecialiseerde Verpleging Gespecialiseerde Verpleging: liever thuis dan in het ziekenhuis Infuus inbrengen, pijnbestrijding De Gespecialiseerde Verpleging Thuiszorgtechnologie van Cordaan- Thuiszorg

Nadere informatie

medichain inkoopservice voor huisartsen Bob van Heukelom, directeur

medichain inkoopservice voor huisartsen Bob van Heukelom, directeur gemak efficiënt kwaliteit medichain inkoopservice voor huisartsen Bob van Heukelom, directeur Staat voor: gemak efficiency kwaliteit Voordelen: - groeiend inkoopcollectief bijna 1000 huisartsen - breed

Nadere informatie

De Complete Oplossing

De Complete Oplossing Facilitair BV Innovatieve oplossing voor infectierisico s Significante afname van infectierisico s Tijdbesparend Kostenbesparend Milieuvriendelijk Eenvoudig in gebruik De Complete Oplossing QRS Facilitair

Nadere informatie

Fold VOUWEN, KLIKKEN EN KLAAR

Fold VOUWEN, KLIKKEN EN KLAAR Fold VOUWEN, KLIKKEN EN KLAAR Fold COMPACT EN EENVOUDIG IN GEBRUIK 3 keer een betere keuze Past op alle frames Krasbestendig Compact design AXA Fold is voor iedere fietser Fold 85 Fold 100 Fold Pro 100

Nadere informatie

onze heldere kijk op professionele hygi ne

onze heldere kijk op professionele hygi ne onze heldere kijk op professionele hygi ne Professionele hygiëne al 50 jaar specialist Dagelijkse reiniging en desinfectie; het is noodzakelijk om een hygiënische en veilige omgeving te creëren. Hoewel

Nadere informatie

EFFICIËNT bouwen 59,- WebTV BSL. met BSL Fysiotherapeut Totaal. een congres 12,50 TOTAAL FYSIOTHERAPEUT

EFFICIËNT bouwen 59,- WebTV BSL. met BSL Fysiotherapeut Totaal. een congres 12,50 TOTAAL FYSIOTHERAPEUT een congres WebTV Abonnement BSL 3.000,- 59,- aan waarde voor maar: Slechts 12,50 U betaalt per jaar FYSIOTHERAPEUT TOTAAL EFFICIËNT bouwen aan UW VAKkennis met BSL Fysiotherapeut Totaal Meer informatie

Nadere informatie

De juiste zorg, prettig bij u thuis

De juiste zorg, prettig bij u thuis De juiste zorg, prettig bij u thuis Veelzijdig in zorg Care: Persoonlijke Verzorging en Verpleging Vérian, veelzijdig in zorg Vérian biedt u een breed aanbod aan zorgdiensten, 24 uur per dag, 7 dagen in

Nadere informatie

De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid.

De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid. De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid. Heel mooi en stevig vakmanschap. Deze kleding geeft me een goed gevoel en heeft alle functionaliteiten die ik nodig heb. Patrick* *Insites Research

Nadere informatie

Bestelgemak & geïntegreerd voorraadbeheer: barcodescanning

Bestelgemak & geïntegreerd voorraadbeheer: barcodescanning Bestelgemak & geïntegreerd voorraadbeheer: barcodescanning Tradcom is méér dan een online webshop. Met de hulp van Tradcom is het mogelijk om op een eenvoudige manier een volwaardige bestel- en voorraadbeheersysteem

Nadere informatie

Flex Convex DE FLEXIBILITEIT OM TE LEVEN ZOALS JIJ DAT WILT

Flex Convex DE FLEXIBILITEIT OM TE LEVEN ZOALS JIJ DAT WILT Je kunt het systeem gemakkelijk vouwen zodat het zich aanpast aan de lichaamsvorm, hoek of huidplooi. Belangrijkste kenmerken Drie maten van convexiteit maken dit product uniek, want het stelt me in staat

Nadere informatie

Wiltec zorgt. ook voor u!

Wiltec zorgt. ook voor u! Wiltec zorgt ook voor u! Wiltec zorgt ook voor u! Wie bedrijfskleding draagt wil er goed uitzien, maar wil ook comfort. Lekker kunnen bewegen tijdens het werk is net zo belangrijk als er verzorgd uitzien.

Nadere informatie

werkgevers, loopbaancoaches en Nova

werkgevers, loopbaancoaches en Nova Voorlichtingsbijeenomst 20 November 2018 Programma Gaan werken in de zorg, maatwerk Loopbaancoaching Uwv Opleidingen in de zorg Kennismaking en afspraken maken werkgevers, loopbaancoaches en Nova Gaan

Nadere informatie

Wij willen Nederland aantoonbaar zelfredzaam maken!

Wij willen Nederland aantoonbaar zelfredzaam maken! Inhoud Waarom Quli Quli voor clienten en patienten Quli voor zorgprofessionals Quli voor organisaties Quli Concept Onze ervaringen Partners Live demonstratie Waarom Quli? Wij willen Nederland aantoonbaar

Nadere informatie

Incontinentiemateriaal 2015

Incontinentiemateriaal 2015 Incontinentiemateriaal 2015 Gebruikt u incontinentiemateriaal? Lees dan deze folder U krijgt van uw apotheker of leverancier incontinentiematerialen. Uw zorgverzekeraar heeft met apothekers en leveranciers

Nadere informatie

PDF hosted at the Radboud Repository of the Radboud University Nijmegen

PDF hosted at the Radboud Repository of the Radboud University Nijmegen PDF hosted at the Radboud Repository of the Radboud University Nijmegen The following full text is a publisher's version. For additional information about this publication click this link. http://hdl.handle.net/2066/26154

Nadere informatie

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen PLANON E-LEARNINGSERVICE Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen De Planon e-learningservice biedt onder meer de volgende modules: Algemene e-learning Domeinspecifieke

Nadere informatie

opvangmateriaal voor urine incontinentie voor ouderen ZorgSaam

opvangmateriaal voor urine incontinentie voor ouderen ZorgSaam opvangmateriaal voor urine incontinentie voor ouderen 1 ZorgSaam Opvangmateriaal voor urine incontinentie Hulpmiddelen kunnen een uitkomst zijn. Het gebruik van hulpmiddelen kan in elk geval voorkómen

Nadere informatie

Proef wasbare incontinentie luiers

Proef wasbare incontinentie luiers Proef wasbare incontinentie luiers Test van de Popolini wasbare luiers voor volwassenen Test 1 Kombolone met Wrap De Kombolone set: bestaat uit 5 Kombolone inleg luiers (maar nu 4 want we houden er hier

Nadere informatie

Online besparen voor betere zorg

Online besparen voor betere zorg Online besparen voor betere zorg Intrakoop online: online besparen voor betere zorg Intrakoop E-inkopen Een unieke manier van elektronisch inkopen: makkelijk, goedkoop en efficiënt. Met Intrakoop E-inkopen

Nadere informatie

Informatie suprapubische katheter

Informatie suprapubische katheter Informatie suprapubische katheter Informatie voor patiënten F0271-3415 januari 2011 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1 Postbus 411, 2260 AK Leidschendam

Nadere informatie

SAUER urinezakken met zekerheid en draagcomfort

SAUER urinezakken met zekerheid en draagcomfort SAUER urinezakken met zekerheid en draagcomfort Kwaliteit en draagcomfort Voor urinezakken zijn de kwaliteit van de productie en verwerking in hoge mate bepalend voor de geboden betrouwbaarheid en veiligheid.

Nadere informatie

3 Wat wil de klant: marketing en logistiek

3 Wat wil de klant: marketing en logistiek 3 Wat wil de klant: marketing en logistiek 1 De perfect tevreden klant Logistiek = Passie voor de klant Demand versus supply management Kies de markt, kies het assortiment Biedt een goede service van order

Nadere informatie

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flavours to go Het flexibele concept voor uw interne catering waar u de smaak van te pakken krijgt! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Nadere informatie

Speciale Fixatiepleisters

Speciale Fixatiepleisters Speciale Fixatiepleisters Inhoud EasI-V........................................... 2 Niko-Fix........................................ 3 Central-Gard.................................... 4 Naso-Fix........................................

Nadere informatie

Digitalisering; Een stap voorwaarts voor de ziekenhuisapotheek?

Digitalisering; Een stap voorwaarts voor de ziekenhuisapotheek? 7 oktober 2010 2e Inkoopevent Digitalisering; Een stap voorwaarts voor de ziekenhuisapotheek? Centrafarm en Fresenius Kabi Profiel Retail- en distributieonderneming in geneesmiddelen en medische middelen

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek Onderzoek naar de cliënttevredenheid over de dienstverlening van De Nationale Trombose Dienst

Tevredenheidsonderzoek Onderzoek naar de cliënttevredenheid over de dienstverlening van De Nationale Trombose Dienst sonderzoek 2018 Onderzoek naar de cliënttevredenheid over de dienstverlening van De Nationale Trombose Dienst 1 Inhoud Voorwoord 3 Onderzoeksmethode 4 Onderzoeksresultaten 5 Conclusie 10 Ter afsluiting

Nadere informatie

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Blended Learning met Canvas De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Als opleider weet u als geen ander hoe belangrijk het is om kennis snel en succesvol over te dragen. Daarnaast wilt

Nadere informatie

Professionaliteit. Gestandaardiseerd maatwerk. U profiteert bij ALC warehousing van een geavanceerd. De kwaliteit van uw product is vaak rechtstreeks

Professionaliteit. Gestandaardiseerd maatwerk. U profiteert bij ALC warehousing van een geavanceerd. De kwaliteit van uw product is vaak rechtstreeks Gestandaardiseerd maatwerk De kwaliteit van uw product is vaak rechtstreeks afhankelijk van de logistiek die erachter zit. Een hoogwaardig traject van vervoer, in-, op- en uitslag is dikwijls een beslissende

Nadere informatie

Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg

Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg Werving Selectie Assessment Loopbaanbegeleiding Coaching Detachering Interim HR Research Derks & Derks adviseurs in human talent Werving

Nadere informatie

opleidingen abonnement

opleidingen abonnement 1 opleidingen abonnement Over educentre Hoog leerrendement Wij zijn een team van gepassioneerde docenten en e-learning specialisten. Onder de naam Educentre stellen wij mensen in staat zichzelf te ontwikkelen.

Nadere informatie

Proceduretrays op maat UW PARTNER VOOR PROFESSIONELE OPLOSSINGEN

Proceduretrays op maat UW PARTNER VOOR PROFESSIONELE OPLOSSINGEN Proceduretrays op maat UW PARTNER VOOR PROFESSIONELE OPLOSSINGEN HALYARD * CPT S ZIJN PROFESSIONEEL SAMENGESTELD NAAR UW VOORKEUR MAATWERK Van proceduretrays op maat tot de voordeligste proceduretrays

Nadere informatie

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT Exact Online CASE STUDY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT En daarna dat van ondernemers Onze branche staat

Nadere informatie

Aanleginstructies - Inlegkruisjes en Verband

Aanleginstructies - Inlegkruisjes en Verband Aanleginstructies - Inlegkruisjes en Verband Depend Inlegkruisjes en Verband zijn speciaal ontworpen voor zeer licht tot matig urineverlies. Draag goed aansluitend ondergoed, bij voorkeur een strakke slip

Nadere informatie

Steunkousen LIVIT ORTHOPEDIE LIVIT.NL. Uw specialist op het gebied van Therapeutisch elastische kousen. Volg ons ook op:

Steunkousen LIVIT ORTHOPEDIE LIVIT.NL. Uw specialist op het gebied van Therapeutisch elastische kousen. Volg ons ook op: Steunkousen LIVIT ORTHOPEDIE Uw specialist op het gebied van Therapeutisch elastische kousen Volg ons ook op: LIVIT.NL Steunkousen Heeft u problemen met de doorbloeding in uw benen of armen? Dan kunnen

Nadere informatie

Kies de matras die perfect bij u past

Kies de matras die perfect bij u past MATRASCOLLECTIE Kies de matras die perfect bij u past Stelt u zich eens voor dat uw lichaam zo ontspannen zou aanvoelen dat het lijkt alsof u zweeft TEMPUR matrassen passen zich perfect aan de contouren

Nadere informatie

Radboudumc Apotheek Zorgtrajecten

Radboudumc Apotheek Zorgtrajecten Radboudumc Apotheek Zorgtrajecten Voor wie? De Radboudumc Apotheek is er voor alle patiënten van het Radboudumc. De medicijnen die u gebruikt worden voorgeschreven door een specialist van het Radboudumc

Nadere informatie

De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid.

De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid. De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid. Heel mooi en stevig vakmanschap. Deze kleding geeft me een goed gevoel en heeft alle functionaliteiten die ik nodig heb. Patrick* *Insites Research

Nadere informatie

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren Directeur Henk-Jan Westhoff: Hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil. 2 De mens is hét

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

system LED-LICHTLIJNEN VOOR PRODUCTIE- HALLEN, LOODSEN EN MAGAZIJNEN.

system LED-LICHTLIJNEN VOOR PRODUCTIE- HALLEN, LOODSEN EN MAGAZIJNEN. Trunking system LED-LICHTLIJNEN VOOR PRODUCTIE- HALLEN, LOODSEN EN MAGAZIJNEN. Betaalbaar, eenvoudig en snel te installeren Handige configurator voor het samenstellen van uw optimale LED-verlichtingsplan

Nadere informatie

system LED-LICHTLIJNEN VOOR PRODUCTIE- HALLEN, LOODSEN EN MAGAZIJNEN.

system LED-LICHTLIJNEN VOOR PRODUCTIE- HALLEN, LOODSEN EN MAGAZIJNEN. Trunking system LED-LICHTLIJNEN VOOR PRODUCTIE- HALLEN, LOODSEN EN MAGAZIJNEN. Betaalbaar, eenvoudig en snel te installeren Handige configurator voor het samenstellen van uw optimale LED-verlichtingsplan

Nadere informatie

Een passie voor zorg. Een partner voor u.

Een passie voor zorg. Een partner voor u. Een passie voor zorg. Een partner voor u. Linde Healthcare Benelux De Keten 7, 5651 GJ Eindhoven Tel. +31.40.2825825, Fax +31.40.2816875 info.healthcare.nl@linde.com, www.linde-healthcare.nl 1100_004 (0713/1500)

Nadere informatie

Handboek incontinentiematerialen. Geeft antwoord op al uw vragen

Handboek incontinentiematerialen. Geeft antwoord op al uw vragen Handboek incontinentiematerialen. Geeft antwoord op al uw vragen Handboek incontinentiematerialen. Geeft antwoord op al uw vragen Dagelijks krijgen onze deskundigen talloze vragen over incontinentiemateriaal.

Nadere informatie

SCOTT Rolhanddoeken & AQUARIUS* Rolhanddoek Dispenser SCOTT MAX SCOTT SLIMROLL

SCOTT Rolhanddoeken & AQUARIUS* Rolhanddoek Dispenser SCOTT MAX SCOTT SLIMROLL SCOTT Rolhanddoeken & AQUARIUS* Rolhanddoek Dispenser SCOTT MAX SCOTT SLIMROLL Een tekort aan producten in de toiletruimte en wasstations Een probleem voor Facility & Hygiëne Managers Een tekort aan handdoeken

Nadere informatie