Creatieve designdetails, geavanceerde elektronica, robuuste bouw. Maak kennis met de MiTo, een échte Energy Machine.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Creatieve designdetails, geavanceerde elektronica, robuuste bouw. Maak kennis met de MiTo, een échte Energy Machine."

Transcriptie

1

2 Creatieve designdetails, geavanceerde elektronica, robuuste bouw. Maak kennis met de MiTo, een échte Energy Machine.

3 KWALITEITEN DESIGN LED-achterlichten Lichtmetalen velgen tot 18 inch Sportieve kuipstoelen Compacte dynamische uitstraling EFFICIENCY JTDM-dieselmotoren MultiAir-benzinemotoren Turbo TwinAir-benzinemotor Start&Stop-systeem GSI schakelindicator VEILIGHEID Zeven airbags Vijf sterren bij Euro NCAP-crashtest Electronic Q2-sperdifferentieel VDC: Alfa Romeo's interpretatie van ESP Alfa Active Steering RIJPLEZIER Alfa Romeo D.N.A. Motorvermogen tot 170 pk Alfa TCT-transmissie met dubbele koppeling Alfa Adaptive Suspension: schokdempers met variabele respons Alfa Active Suspension: elektronisch geregelde schokdempers VAN ALFA 2-3 ROMEO

4 De MiTo biedt MAATWERK. Voor de buitenspiegelkappen, de omlijstingen van de koplampen en de achterlichtunits kan een keuze worden gemaakt uit verschillende materialen en kleuren: titanium, glanzend chroom, matchroom, glanzend zwart, matzwart of carrosseriekleur.

5 4-5 Brede banden op 16-, 17- of 18-inch velgen vormen de basis voor zijn SPORTIEVE RIJEIGENSCHAPPEN. DESIGN Lengte 4,06 m - Breedte 1,72 m - Hoogte 1,44 m Van buiten oogt hij als één brok gespierde kracht, van binnen beschikt hij over vijf comfortabele zitplaatsen. Met zijn perfecte proporties en dynamische lijnen combineert de MiTo de sportieve uitstraling van een coupé met het gebruiksgemak van een compacte vierdeurs sedan. Stijlvolle LED-achterlichten garanderen een betere ZICHTBAARHEID en meer veiligheid.

6 INTERIEUR

7 Voor een optimaal comfort in de MiTo is een selectie gemaakt uit de meest verfijnde materialen, 6-7 zoals fraaie bekleding van STOF en LEER in een onmiskenbaar ITALIAANSE STIJL.

8 INTERIEUR

9 Het intuïtieve instrumentenpaneel voorziet de bestuurder in één oogopslag van alle noodzakelijk informatie. 8-9 De exclusieve materialen en geraffineerde afwerkingsdetails van het interieur onderstrepen het dynamische en zelfverzekerde KARAKTER van de MiTo.

10 EFFICIENCY Cilinderinhoud (cm 3 ) Max. vermogen in kw (pk) bij tpm Max. koppel in Nm bij tpm Topsnelheid (km/h) Acceleratie km/h (sec.) Verbruik gemiddeld (l/100 km) CO 2 -emissie (g/km) Milieuklasse Start&Stop Turbo TwinAir benzine 85 pk (85) / / ,7 4,2 98 Euro 5 Ja 1.4 MultiAir benzine 105 pk (105) / / ,7 5,7 134 Euro 5 Ja 1.4 Turbo MultiAir benzine 135 pk (135) / / ,4 5,5 128 Euro 5 Ja

11 10-11 De motoren van de MiTo koppelen sportief temperament en karakter aan lage kilometerkosten. Wie de nieuwste techniek verlangt voor hoge prestaties in combinatie met een gunstig verbruik en lage emissies, kan kiezen uit diverse ultramoderne MultiAir-benzinemotoren. Wie de voorkeur geeft aan een efficiënte dieselmotor maar geen concessies wil doen op het gebied van rijplezier, heeft keuze uit twee JTDM-dieselmotoren van de nieuwste generatie: de milieubewuste 1.3 JTDM ECO van 85 pk (62 kw) en de krachtige 1.6 JTDM van 120 pk (88 kw). En voor iedereen die op zoek is naar briljante rijprestaties in combinatie met optimale kostenbesparingen is er de Turbo TwinAir. 1.4 Turbo MultiAir benzine TCT 135 pk 1.4 Turbo MultiAir benzine 170 pk 1.3 JTDM ECO diesel 85 pk 1.6 JTDM diesel 120 pk (135) / / ,2 5,5 126 Euro 5 Ja (170) / / ,5 6,0 139 Euro 5 Ja (85) / / ,5 3,5 90 Euro 5 Ja (120) / / ,9 4,4 114 Euro 5 Ja

12 MultiAir is Alfa Romeo's revolutionaire nieuwe techniek die een nieuw tijdperk in de geschiedenis van de benzinemotor inluidt. Het systeem regelt de luchttoevoer naar de motor rechtstreeks bij de ingang van de cilinders, al naar gelang de daadwerkelijke behoefte op dat moment. Dit levert ongekende voordelen op. Om de EFFICIENCY van het verbrandingsproces te optimaliseren, worden - al naar gelang de rijomstandigheden - DIVERSE STRATEGIEËN toegepast voor de elektronische sturing van de inlaatkleppen. Starten of stationair draaien. Verlate opening van de klep bij gedeeltelijke belasting van de motor. Bij accelereren. Vervroegd sluiten van de klep, voor hoog koppel bij laag toerental en vollast. Rijden in stadsverkeer. Klep opent meerdere malen in dezelfde arbeidscyclus, afgestemd op laag koppel en gering vermogen. Rijden op de snelweg. Volledige opening van de klep, voor maximale vraag naar vermogen.

13 12-13 VOORDELEN 10 tot 35% meer VERMOGEN dankzij een nokprofiel dat op hoge prestaties is afgestemd. Tot 15% meer KOPPEL bij lage toerentallen door de rechtstreekse regeling van de kleplichthoogte. Tot 12% snellere ACCELERATIE dankzij de hogere druk van de inlaatlucht. Tot 10% reductie van het BRANDSTOFVERBRUIK en de CO 2 -EMISSIE door het wegvallen van de pompverliezen. De revolutionaire 1.4 MULTIAIR TURBO-BENZINEMOTOR van de Alfa MiTo is bij de internationale 'Engine of the Year'- verkiezingen van 2010 uitgeroepen tot Best New Engine.

14 TURBO TWINAIR Passend bij zijn vooruitstrevende status is de MiTo ook leverbaar met de Turbo TwinAir-motor, een compacte kracht - bron die dankzij zijn revolutionaire techniek nieuwe maatstaven stelt op het gebied van prestaties en milieuvriendelijkheid. TURBO TWINAIR 85 PK Een uitzonderlijk soepele motor die al naar gelang de ingestelde rijmodus de keuze biedt uit SPRANKELENDE prestaties of een SUPERLAAG BRANDSTOFVERBRUIK. De TURBO TWINAIR combineert MULTIAIR-TECHNOLOGIE met een speciale TUNING VAN DE IN- EN UITLAATKANALEN voor een minimaal brandstofverbruik, superieure souplesse en een directe respons op gaspedaalcommando s. Het START&STOP-systeem en de SLIMME DYNAMO dragen bij aan een zeer lage CO 2 -emissie. In stadsverkeer heeft de MiTo Turbo TwinAir zelfs de laagste CO 2 -waarde voor benzinemotoren in zijn klasse.

15 VOORDELEN Dankzij zijn bijzondere karakter en een aantal specifieke voorzieningen onderscheidt de MiTo Turbo TwinAir zich door zijn: PRESTATIES: een maximum vermogen van 85 pk (63 kw) bij 5500 tpm en een maximum koppel van 145 Nm dat beschikbaar is in het hele toerengebied vanaf 2000 tot 3500 tpm. EFFICIENCY: het brandstofverbruik ligt op het niveau van een dieselmotor. VEELZIJDIGHEID: met de D.N.A.-rijmodusschakelaar kan een keuze worden gemaakt uit een snelle respons voor maximale prestaties (D - Dynamic) of een minder directe respons om zo zuinig en comfortabel mogelijk te rijden (N - Normal). COMFORT: het dubbelmassavliegwiel staat garant voor optimaal rijcomfort door hinderlijke motortrillingen te neutraliseren zonder dat dit ten koste gaat van het sportieve geluid waar Alfa Romeo-motoren zo bekend om staan

16 JTDM In de MiTo worden JTDM-dieselmotoren van de tweede generatie toegepast. Deze zijn voorzien van een doorontwikkeld commonrail-inspuitsysteem. De perfectionering van de elektronisch geregelde directe inspuiting maakt de motoren nog betrouwbaarder, wat onder meer tot uiting komt in een verlenging van de onderhoudsintervallen tot km. Beide motoren zijn uitgerust met speciale verstuivers die, dankzij hydraulisch gebalanceerde naaldkleppen, de hoeveelheid brandstof die in de verbrandingskamer wordt ingespoten met zeer grote PRECISIE doseren. Hierdoor kan zowel de SNELHEID als de FREQUENTIE van de inspuitingen worden verhoogd, wat resulteert in een nog efficiëntere, stillere en schonere verbranding. De cijfers spreken voor zich: zo combineert de compacte 1.3 JTDM een vermogen van 85 pk bij 3500 tpm en een maximum koppel van 200 Nm bij slechts 1500 tpm met een uitzonderlijk laag brandstofverbruik van gemiddeld 1 op 28! MILIEU OPLOSSINGEN

17 VOORDELEN De optimalisering van het verbrandingsproces zorgt voor LAGE VERBRUIKS- EN EMISSIECIJFERS, EEN GERINGE GELUIDSPRODUCTIE EN UITSTEKENDE RIJEIGENSCHAPPEN En bij de 1.3 JTDM kunt u bovendien profiteren van maximale fiscale voordelen: geen wegenbelasting, geen BPM en slechts 14% bijtelling! De MiTo heeft nog een tweetal andere hulpmiddelen om het brandstofverbruik en de emissies te beperken: START & STOP: dit innovatieve systeem - standaard op alle uitvoeringen - regelt bij korte stops in het stadsverkeer het automatisch afzetten en weer starten van de motor en kan desgewenst ook worden uitgeschakeld. GEAR SHIFT INDICATOR (GSI): deze schakelindicator geeft door middel van verlichte pijlen in het instrumentenpaneel aan welke versnelling moet worden gekozen om zo zuinig mogelijk te rijden.

18

19

20 Een simpele handeling is voldoende: met de keuzeschakelaar naast de versnellingspook kan in een handomdraai de hele dynamische set-up van de auto worden veranderd.

21 20-21 Drie instellingen voor de MOTORRESPONS, drie instellingen voor de STUUR GEVOELIGHEID, drie instellingen voor de STABILITEITSREGELING: met het Alfa Romeo D.N.A.-systeem kan de RIJKARAKTERISTIEK van de auto aan uw eigen voorkeur of de rijomstandigheden worden aangepast. BESTURING Dynamic Natural All weather De besturing wordt directer/minder direct afhankelijk van de gekozen rijmodus. MOTORMANAGEMENT De motor reageert afhankelijk van de gekozen rijmodus directer/minder direct op het indrukken van het gaspedaal; in de rijmodus Dynamic is de overboost-functie actief. VDC-SYSTEEM Het elektronisch stabiliteitssysteem kent een specifieke instelling voor elk van de drie rijmodussen. INSTRUMENTENPANEEL Op het infodisplay is te zien welke rijmodus is ingesteld. Daarnaast wordt de turbodruk weergegeven (bij versies met turbomotor) en staat in de rijmodussen Natural en All Weather aangegeven welke versnelling het beste kan worden ingeschakeld (Gear Shift Indicator). ALFA ACTIVE SUSPENSION (op MiTo Quadrifoglio Verde) De schokdemperinstelling wordt stugger/minder stug afhankelijk van de gekozen rijmodus. ALFA TCT-TRANSMISSIE In de rijmodus Dynamic wordt bij het accelereren opgeschakeld bij hogere toeren - tallen, in de rijmodus Normal is het schakelgedrag gericht op maximaal comfort en een laag brandstofverbruik.

22

23 ALFA D.N.A Dynamic - Puur sportief rijplezier Dit is de rijmodus voor wie binnen veilige marges de grenzen wil verkennen van wat de MiTo aan sportieve rijbeleving te bieden heeft: de motor reageert onmiddellijk op elke beweging van het gaspedaal en pakt direct op voor een sensationele acceleratie. VDC en ASR - Ingesteld op een sportieve rijstijl - Grijpen alleen in als de bestuurder de controle over de auto dreigt te verliezen MOTOR - Snellere respons - Overboost-functie voor het leveren van maximum koppel (indien de motor met deze voorziening is uitgerust) ALFA TCT - Opschakelen vindt plaats bij hogere toerentallen ALFA ACTIVE SUSPENSION (MiTo QV) - Stuggere afstelling van schokdempers ALFA ACTIVE STEERING - Normale remwerking gecoördineerd met ABS - Grotere mate van dwarsversnelling ('driften') toegelaten - Compensatie van overstuur: met lichte impulsen in het stuurwiel krijgt de bestuurder aanwijzingen over de juiste corrigerende manoeuvres ELEKTRISCHE STUURBEKRACHTIGING - Sportievere kalibrering Natural - Comfortabel rijgedrag en laag brandstofverbruik Dit is de standaard rijmodus, de ideale keuze voor zowel lange reizen als dagelijkse ritten. Voor maximaal comfort en een minimaal brandstofverbruik. VDC en ASR - Standaard instelling - Grijpen alleen in als de bestuurder de controle over de auto dreigt te verliezen MOTOR - Normale respons ALFA TCT - Opschakelen vindt plaats bij lagere toerentallen ALFA ACTIVE SUSPENSION (MiTo QV) - Minder stuggere afstelling schokdempers ALFA ACTIVE STEERING - Normale remwerking gecoördineerd met ABS - Standaard controle over dwarsversnelling ('driften') - Compensatie van overstuur: met lichte impulsen in het stuurwiel krijgt de bestuurder aanwijzingen over de juiste corrigerende manoeuvres ELEKTRISCHE STUURBEKRACHTIGING - Standaard instelling All weather - Maximale veiligheid onder slechte weersomstandigheden Onder natte weersomstandigheden met verminderde grip volstaat het inschakelen van de rijmodus All weather om verzekerd te zijn van een optimale stabiliteit en remwerking voor een veilige voortzetting van de rit. VDC en ASR - Ingesteld op maximale veiligheid MOTOR - Normale respons ALFA ACTIVE STEERING - Grotere controle over remwerking gecoördineerd met VDC - Standaard controle over dwarsversnelling ('driften') - Compensatie van overstuur: met lichte impulsen in het stuurwiel krijgt de bestuurder aanwijzingen over de juiste corrigerende manoeuvres ELEKTRISCHE STUURBEKRACHTIGING - Gericht op maximale veiligheid

24 VOORDELEN Sneller, SOEPELER en schokvrij schakelen zonder vermogensverlies. Tot 10% lager brandstofverbruik ten opzichte van een traditionele automatische transmissie met koppelomvormer. Eerste transmissie met dubbele koppeling die wordt toegepast in combinatie met een Start&Stop-systeem: zorgt voor verdere verlaging van het brandstofverbruik en de emissies. Met één enkele handeling overschakelen van automatische naar sequentiële werking en omgekeerd. Nog sportievere RIJBELEVING VOLLEDIGE INTEGRATIE met Alfa D.N.A. ALFA TCT-TRANSMISSIE

25 Bij automatische bediening kent de transmissie vier standen: parkeren (P), achteruit (R), neutraal (N) en vooruit rijden (D). Bij sequentiële bediening vindt het schakelen plaats door korte voor- en achterwaartse bewegingen van de versnellingspook of met behulp van de schakelflippers op het stuurwiel De TCT semi-automatische 6-versnellingsbak, beschikbaar op de MiTo 1.4 Turbo MultiAir 135pk, heeft een dubbele koppeling, wat het mogelijk maakt de volgende versnelling al te selecteren terwijl de huidige nog is ingeschakeld. Hierdoor is CONTINU KOPPEL beschikbaar en wordt de aandrijving geen moment onderbroken.

26 De voortzetting van een sportieve legende die zich kenmerkt door technische perfectie en topprestaties. De MiTo Quadrifoglio Verde koppelt superieure WENDBAARHEID, en actieve veiligheid aan FABELACHTIGE RIJPRESTATIES. ALFA ACTIVE SUSPENSION De MiTo Quadrifoglio Verde is standaard uitgerust met elektronisch geregelde schokdempers die de RESPONS VAN HET ONDERSTEL actief en continu aanpassen aan de wegconditie en de rijstijl van de bestuurder. Het systeem is volledig geïntegreerd met het ALFA D.N.A.-systeem en de andere ELEKTRONISCHE HULPSYSTEMEN waarmee de MiTo is uitgerust. EXCLUSIEF DESIGN Buitenspiegelkappen, omlijstingen van de koplampen en portiergrepen zijn afgewerkt in stijlvol matchroom. De nieuwe SABELT -sportstoelen zijn voorzien van rugleuningen met een CARBON-buitenschaal. Stuurwiel en versnellingspookknop zijn afgewerkt met GROEN stiksel. 1.4 TURBO MULTIAIR-MOTOR De 170 pk (125 kw) sterke 1.4 Turbo MultiAir-motor onderscheidt zich door een zeer hoog specifiek vermogen (124 pk/91 kw per liter) en een verrassend laag specifiek gewicht (6,7 kg per pk).

27 QUADRIFOGLIO VERDE 170 PK 26-27

28 VEILIGHEID Passieve veiligheid: optimale bescherming voor bestuurder en passagiers. Standaard zeven AIRBAGS SEAT BELT REMINDER (SBR): vijf controlelampjes laten via een klein scherm weten of alle veiligheidsgordels zowel voorin als achterin zijn vastgemaakt ANTI-WHIPLASH-voorstoelen ALCOHOL-tester Geprogrammeerd vervormbaar STUURWIEL Samendrukbare STUURKOLOM ELEKTRISCH STUURSLOT gemonteerd buiten het bereik van de knieën LED-achterlichten voor verbeterde zichtbaarheid Actieve veiligheid: directe respons om razendsnel te kunnen ingrijpen. ALFA ADAPTIVE SUSPENSION: schokdempers met variabele respons (standaard op 1.4 MultiAir van 135 pk en JTDM-diesel van 120 pk) MCPHERSON-voorwielophanging en semi-onafhankelijke torsie-as achter ALFA Q2: reproduceert langs elektronische weg de werking van een zelfblokkerend differentieel ABS: Antiblokkeerremsysteem EBD: elektronisch systeem dat de remkracht over de voor- en achterwielen verdeelt VDC (Vehicle Dynamic Control): Alfa Romeo's ESP-systeem ter bewaking van de koersstabiliteit ASR: antidoorslipsysteem dat door middel van remingrepen en het motormanagement zorgt dat de aangedreven wielen geen tractie verliezen HBA: systeem dat bij noodstops automatisch de remdruk verhoogt om het remvermogen maximaal te benutten HILL HOLDER: systeem dat het wegrijden tegen een helling op vergemakkelijkt MSR: tractiecontrolesysteem dat de motorremwerking regelt CBC: systeem dat de remprestaties in bochten optimaliseert ALFA ACTIVE STEERING: systeem dat de elektrische stuurbekrachtiging integreert met de werking van het VDC-systeem en met lichte impulsen op het stuurwiel de bestuurder helpt overstuur te corrigeren

29 De rijeigenschappen van de MiTo combineren puur rijplezier met maximale veiligheid. Dankzij toepassing van de allernieuwste technologie. En die van de toekomst Vijf sterren en 36 punten. In de prestigieuze EuroNCAP-botsveiligheidstest behaalde de Alfa MiTo in zijn klasse de beste resultaten op het gebied van de passieve veiligheid voor volwassenen.

30

31 Blue&Me - TomTom Live 2: Blue&Me - TomTom 2 Live biedt een combinatie van alle functies van het Blue&Me -infotainmentsysteem met de allernieuwste navigatietechnologie om u vlot en veilig naar uw bestemming te begeleiden. Navigatiesysteem van de nieuwste generatie: Display: hoogwaardig 4,3" fluid touchscreen. Live Services: 1 jaar gratis, met o.a. HD Traffic, Mobiele flitsers (locaties van vaste en mobiele snelheidscontroles), Local Search (informatie zoeken op internet met Google) en Weer. Europese wegenkaarten: kaarten van 45 landen, op harde schijf met geheugen van 4 GB. IQ Routes : voor het zoeken van de snelste route afhankelijk van de dag en het tijdstip van vertrek. Uitgebreide Nuttige Plaatsen: met o.a. LPG- en aardgastankstations en Alfa Romeo-werkplaatsen. Online updaten van kaarten en software: via speciale Alfa Romeo-versie van MyTomTom-portal. MapShare -kaartcorrecties: zelf correcties op kaarten aanbrengen en gebruikmaken van de correcties van anderen. Integratie met Blue&Me Touchscreen-interface, ook voor bediening mobiele telefoon, mediaspeler en tripcomputer. Bedieningstoetsen op stuurwiel en spraakbediening. Informatie voor zuinig rijden: aanwijzingen in realtime om een optimale brandstof - besparing te realiseren. Waarschuwing voor laag brandstofpeil en routeaanwijzingen naar het dichtstbijzijnde tankstation. Permanente navigatie, ook in tunnels Functionele plaatsing Het Blue&Me - TomTom 2 Live -systeem wordt op een duidelijk zichtbare plaats aangebracht op een speciale botsveilige steun met geïntegreerde voeding, zodat geen vaste of tijdelijke kabels nodig zijn. MULTIMEDIA Bij het ontwerpen van de MiTo is op voorhand al rekening gehouden met de inbouw en integratie van de nieuwste multimediatechnologie Blue&Me maakt het mogelijk om handsfree te bellen met een Bluetooth -telefoon of het audiosysteem in de auto te bedienen zonder de handen van het stuur te hoeven nemen.

32

33 Alfa Integrated NAV Audio Ongeëvenaarde audiokwaliteit dankzij speciaal ontwikkeld Alfa HiFi Sound System met CD/MP3-speler en bedieningstoetsen op het stuurwiel (indien onderdeel uitrusting). Telefoon Handsfree telefoneren via Blue&Me en de mogelijkheid om tijdens het rijden SMS-berichten te laten voorlezen. Tripcomputer Weergave van alle actuele ritgegevens, zoals rijtijd, afgelegde afstand, gemiddelde snelheid en gemiddeld brandstofverbruik. Navigatie Twee praktische nieuwe functies om nog sneller en gemakkelijker op uw bestemming te komen: Mobile SD: voor het automatisch downloaden en updaten van wegenkaarten zonder CD; geleverd d.m.v. SD-kaart met wegenkaarten voor heel Europa. Traffic Message Channel (TMC): weergave van TMC- en TMC PREMIUM-verkeersinformatie die wordt uitgezonden door sommige radiostations en berekening van een alternatieve route bij grote drukte of ongevallen. EENVOUDIGE HIGHTECH Alfa Integrated NAV is een in het dashboard geïntegreerd alles-in-één infotainmentsysteem, exclusief ontworpen voor de MiTo Voor een optimale audiobeleving tijdens het rijden kan de MiTo daarnaast worden uitgerust met het allernieuwste Bose HiFi Sound System (m.u.v. Essential).

34 UITRUSTINGSNIVEAUS Bepaal zelf de identiteit van uw MiTo, passend bij uw karakter en levensstijl. De MiTo biedt MAXIMALE KEUZEVRIJHEID. Door een keuze te maken uit de uitrustingsniveaus Progression, Distinctive en Quadrifoglio Verde en de optie - pakketten Pack Premium, Pack Premium Plus, Pack Instant Nav, Pack Sport 1 en Pack QV Sportiva kan de auto IN ELK DETAIL aan uw persoonlijke smaak en wensen worden aangepast. SABELT -SPORTSTOEL STOF SPRINT STOF SPRINT (ook in zwart-brons verkrijgbaar) STOF COMPETIZIONE (ook in zwart-rood verkrijgbaar) STOF SPORT (ook in zwart-zwart verkrijgbaar)

35 STOF SPORT EN ALCANTARA LEER FRAU (ook in rood en naturel verkrijgbaar) SABELT -SPORTSTOEL 34-35

36 PROGRESSION DISTINCTIVE QUADRIFOGLIO VERDE STOF SPORT (optie 728) standaard op Distinctive met Pack Sport DASHBOARD Sprint Sprint Rood Sprint Grijs Sprint Competizione Competizione Rood Competizione Competizione Competizione Competizione Competizione Rood Competizione Rood STOF STOELBEKLEDING Sprint - Sprint - Sprint -Brons Sprint -Creme Competizione - Competizione -Rood Interieurcode Sport en Alcantara Sabelt (optie 180) Sport - Sport -Rood Sport -Rood Sport - PASTELLAK (standaard) 601 Nero (optie5cg) PASTELLAK (meerprijs) 251 Biancospino (optie 5CA) 289 Rosso Alfa (optie 5CF) 507 Giallo Corsa (optie 5DL) METALLIC LAK (meerprijs) 148 Rosso (optie 5DT) 252 Bianco Gardenia (optie 5CC) 394 Bronzo Metal (optie 61Q) 424 Nero Ametista (optie 61P) 468 Blu Tornado (optie 5DS) 612 Grigio Techno (optie 5DN) 669 Grigio Grafite (optie 5DQ) 805 Nero Etna (optie 5DR) LEER FRAU (optie 211) DASHBOARD Sprint Sprint Sprint Sprint Rood Sprint Rood Sprint Grijs Competizione Competizione Competizione Competizione Rood Competizione STOELBEKLEDING Leer Leer Rood Leer Naturel Leer Interieurcode Leer Rood Leer Leer Leer Rood Leer Naturel Leer Leer * PASTELLAK (standaard) 601 Nero (optie5cg) PASTELLAK (meerprijs) 251 Biancospino (optie 5CA) 289 Rosso Alfa (optie 5CF) 507 Giallo Corsa (optie 5DL) METALLIC LAK (meerprijs) 148 Rosso (optie 5DT) 252 Bianco Gardenia (optie 5CC) 394 Bronzo Metal (optie 61Q) 424 Nero Ametista (optie 61P) 468 Blu Tornado (optie 5DS) 612 Grigio Techno (optie 5DN) 669 Grigio Grafite (optie 5DQ) 805 Nero Etna (optie 5DR) *met witte biezen en groen stiksel = beschikbare combinatie = niet leverbare combinatie KLEURENCOMBINATIES

37 KLEUREN Kleurencombinaties: lak - interieur - stoelen - dashboard. Kleurencombinaties: lak - interieur - stoelen - dashboard.

38 LAKKLEUREN LAKKLEUREN Stof Sprint Stof Sprint 289 Rosso Alfa (optie 5CF) 289 Rosso Alfa (optie 5CF) 507 Giallo Corsa (optie 5DL) 507 Giallo Corsa (optie 5DL) 251 Biancospino (optie 5CA) 251 Biancospino (optie 5CA) 323 -Brons Pastellak (meerprijs) Pastellak (meerprijs) 313 -Creme 601 Nero (optie 5CG) 601 Nero (optie 5CG) Pastellak (standaard) Pastellak (standaard) LAKKLEUREN LAKKLEUREN LAKKLEUREN LAKKLEUREN 612 Grigio Techno (optie 5DN) 468 Blu Tornado (optie 5DS) 424 Nero Ametista (optie 61P) 805 Nero Etna (optie 5DR) 529 Stof Sport en Alcantara Stof Sport en Alcantara 669 Grigio Grafite (optie 5DQ) Leer Frau Leer Frau 612 Grigio Techno (optie 5DN) 468 Blu Tornado (optie 5DS) 424 Nero Ametista (optie 61P) 805 Nero Etna (optie 5DR) 394 Bronzo Metal (optie 61Q) 252 Bianco Gardenia (optie 5CC) 148 Rosso (optie 5DT) 669 Grigio Grafite (optie 5DQ) 394 Bronzo Metal (optie 61Q) 252 Bianco Gardenia (optie 5CC) 148 Rosso (optie 5DT) Metallic lak (meerprijs) Metallic lak (meerprijs)

39 STOELBEKLEDING DASHBOARDS Competizione Rood Competizione Sprint Rood Sprint Stof Sprint Stof Competizione Rood 366 -Rood STOELEN QUADRIFOGLIO VERDE Competizione Sprint 417 (met witte biezen en groen stiksel) Leer Frau 527 Sabelt Sprint Grijs MET LEER BEKLEDE STOELEN Naturel Rood

40 De gegevens, beschrijvingen en illustraties zijn vrijblijvend en de producten kunnen tevens afwijkende eigenschappen vertonen om constructieve redenen. Alfa Romeo behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan haar producten aan te brengen. Sommige in deze brochure beschreven en/of afgebeelde toebehoren zijn alleen als extra uitrusting tegen meerprijs leverbaar. Voor een compleet overzicht hiervan, alsmede van de extra s die alleen in combinatie leverbaar zijn, wordt verwezen naar de prijslijst. Verder kan het voorkomen dat niet alle beschreven en/of afgebeelde toebehoren op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Editie juni Bestelnummer Alfa Romeo - Marketing S - 07/ Printed in Italy - Arti Grafiche GIACONE - Chieri (TO) Voor meer informatie: Gratis nummer Dealerstempel

www.alfamitoblog.com

www.alfamitoblog.com www.alfamitoblog.com Orazur Kingbull 2Simo86 VeryCool Jack 33 Login ColeTrickl Serge Gian Maurizio Giulio83 Irinag_84 Lang leve de MiTo-blog! Het is altijd leuk om vrienden te ontmoeten met wie je een

Nadere informatie

De MiTo: een sportieve hatchback in de beste Alfa-traditie. Met het design, de techniek, de veiligheid en de prestaties van een raszuivere Energy

De MiTo: een sportieve hatchback in de beste Alfa-traditie. Met het design, de techniek, de veiligheid en de prestaties van een raszuivere Energy De MiTo: een sportieve hatchback in de beste Alfa-traditie. Met het design, de techniek, de veiligheid en de prestaties van een raszuivere Energy Machine. TECHNOLOGIE GECONCENTREERDE DESIGN Lichtmetalen

Nadere informatie

Voorpremière van een blijvend succes De nieuwe Alfa 159

Voorpremière van een blijvend succes De nieuwe Alfa 159 Voorpremière van een blijvend succes De nieuwe Alfa 159 Alfa Romeo presenteert: De nieuwe Alfa 159 Zijn roem is hem al vooruitgesneld: de nieuwe Alfa 159 is de nieuwe maatstaf in zijn klasse. Een riante

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

14% bijtelling 0 wegenbelasting

14% bijtelling 0 wegenbelasting 14% bijtelling 0 wegenbelasting Prijslijst Alfa Romeo MiTo BPM vrij 1 oktober 2012 modelprijzen Modelcode en uitvoering Vermogen in (kw) pk Milieulabel CO 2 - uitstoot Categorie bijtelling Prijs excl.

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

POP & POPSTAR. De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag.

POP & POPSTAR. De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag. N E W POP & POPSTAR De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag. POP 7 airbags Led-dagrijverlichting Nieuwe poly-elliptische koplampen 15-inch velgen met

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

Renault Clio RS. De leukste thuis. "soms lijkt de elektronica te weten wat de bestuurder wil voordat deze dat zelf weet"

Renault Clio RS. De leukste thuis. soms lijkt de elektronica te weten wat de bestuurder wil voordat deze dat zelf weet Renault Clio RS De leukste thuis Autotest De nieuwe Renault Clio is een auto van deze tijd. Achter een braaf gezichtje gaan zuinige motoren en moderne techniek schuil. Met lichtgewicht bouw, een optimale

Nadere informatie

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm TCT Super

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm TCT Super Bjorn Blokzijl 21 april 2016 Vernieuwde bella Met de komst van de 4C en de aanstaande Giulia is de Giulietta de oudgediende in het gamma van Alfa Romeo. Samen met de Mito is het de oudste van het stel

Nadere informatie

Volvo S60 ( )

Volvo S60 ( ) Volvo S60 (1999-2010) Kilometervreter Autotest De Volvo S60 is in het jaar 2000 geïntroduceerd als de rijdersauto van Volvo. Dit zou een auto zijn die behalve veiligheid, meer rijplezier biedt dan menig

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED De ultieme truck voor lange afstanden Als we het over brandstof hebben, denken we niet alleen aan hoeveel u kunt besparen, maar ook hoe ver

Nadere informatie

Kleurencombinaties STANDAARD OPTIONAL ZWARTE CABRIOLETKAP

Kleurencombinaties STANDAARD OPTIONAL ZWARTE CABRIOLETKAP Kleurencombinaties STANDAARD OPTIONAL ZWARTE CABRIOLETKAP Stof Stoelen in Frau leer (optie 211) Stoelen in Poltrona Frau leer (optie 732) Type stoelen Kleur interieur Rood Naturel Rood Naturel Kleurcode

Nadere informatie

Kleurencombinaties. Alfa. www.alfaromeo.nl www.alfaromeo.com. PROGRESSION DISTINCTIVE en optie op Progression Q2

Kleurencombinaties. Alfa. www.alfaromeo.nl www.alfaromeo.com. PROGRESSION DISTINCTIVE en optie op Progression Q2 Kleurencombinaties PROGRESSION DISTINCTIVE en optie op Progression Q2 Motor 1.9 JTDM 16V 1.9 JTDM 16V 1.9 JTDM 16V 1.8 T.Spark 16V 1.8 T.Spark 16V 2.0 JTS 2.0 JTS 2.0 JTS Selespeed Alfatex Leer Geperforeerd

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw

Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw Compleet motorgamma met betere prestaties en lagere verbruiks- en CO 2 -cijfers Nieuwe 95 pk sterke ecoflex-motoren met 98 g/km CO 2, topdiesel

Nadere informatie

prijslijst januari 2013

prijslijst januari 2013 prijslijst januari 2013 100 jaar Alfa Romeo. Een bijzondere mijlpaal waar we graag bij stilstaan. Want al een eeuw lang zet ons merk de toon op het gebied van sportiviteit en rijprestaties. Zowel op als

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

Uitrusting Distinctive. Kleurencombinaties. www.alfaromeo.nl

Uitrusting Distinctive. Kleurencombinaties. www.alfaromeo.nl Kleurencombinaties Progression en Pack Sport 1* Distinctive en Pack Sport 1** Pack Sport 2 of 3 (uitsl. Distinctive) QUADRIFOGLIO VERDE (optie 212) (optie 212) - Stof (optie 212) (optie 212) - Stof (optie

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte Hyundai i30 Wagon De verstandigste Autotest Met de i30 wil Hyundai een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken. De i30 zoekt daarom de optimale balans tussen rijplezier, functionaliteit en prijs. Bovendien

Nadere informatie

14% bijtelling 0 wegenbelasting

14% bijtelling 0 wegenbelasting 14% bijtelling 0 wegenbelasting Prijslijst Alfa Romeo MiTo BPM vrij 1 oktober 2012 modelprijzen Modelcode en uitvoering Benzine Vermogen in (kw) pk Milieulabel CO 2 - uitstoot Categorie bijtelling Prijs

Nadere informatie

Volkswagen Polo ( )

Volkswagen Polo ( ) Volkswagen Polo (2009-2017) Zo goed als nieuw Autotest Vol trots kondigt Volkswagen de nieuwe Polo aan. Maar is dit wel een nieuwe auto? Volkswagen is namelijk niet met een schoon blad papier begonnen

Nadere informatie

LANCIA DELTA. THE POWER TO BE DIFFERENT.

LANCIA DELTA. THE POWER TO BE DIFFERENT. LANCIA DELTA. THE POWER TO BE DIFFERENT. NIEUWE NORMEN CREËREN. GRENZEN OVERSCHRIJDEN. HET VERSCHIL DEFINIËREN: DAT IS DELTA. HET ONTSTAAN VAN EEN NIEUWE, FUNCTIONELE STIJL. EEN FRONT ALS KRACHTIG STATEMENT.

Nadere informatie

modelprijzen Benzine Diesel 145 B MultiAir Progression (77) 105 B % , , , ,-

modelprijzen Benzine Diesel 145 B MultiAir Progression (77) 105 B % , , , ,- Prijslijst Alfa Romeo MiTo 1 oktober 2012 modelprijzen Modelcode en uitvoering Vermogen in (kw) pk Milieulabel CO 2 - uitstoot Categorie bijtelling Prijs excl. BTW/ BPM BPM BTW 21% Prijs incl. BTW/ BPM

Nadere informatie

D E N I E U W E C I V I C

D E N I E U W E C I V I C DE NIEUWE CIVIC Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een wagen ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties op zowel het racecircuit als

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

Honda Insight. Meer inzicht. "De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving"

Honda Insight. Meer inzicht. De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving Honda Insight Meer inzicht Rij-impressie Tijdens het leven van een auto wordt een model continu aangepast. Gaandeweg krijgt de fabrikant nieuwe inzichten, werkt de fabriek efficiënter of ontwikkelt een

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

BMW X1 ( ) Nog 1x. Facelift

BMW X1 ( ) Nog 1x. Facelift BMW X1 (2009-2015) Nog 1x Rij-impressie Wel de lusten, niet de lasten. Dat is in grote lijnen het idee achter de BMW X1. Want de X1 biedt veel meer ruimte dan de doorsnee BMW, maar tegelijkertijd dezelfde

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Alfa GT modelprijzen T.Spark Progression T.Spark Distinctive

Alfa GT modelprijzen T.Spark Progression T.Spark Distinctive Alfa GT Prijslijst per 1 januari 2010 Alfa GT modelprijzen Max. vermogen in kw (pk) Milieulabel CO 2 - uitstoot Netto catalogusprijs excl. BTW/BPM BPM BTW 19% Consumentenprijs incl. BTW/BPM Benzinemotoren

Nadere informatie

Publicatiedatum: 16 december Mazda 2. Hazumi

Publicatiedatum: 16 december Mazda 2. Hazumi Mazda 2 Hazumi Autotest Wat is de beste plek om de nieuwe Mazda2 te testen? Natuurlijk, de auto zal de meeste kilometers maken in Nederland. Maar om de auto beter te begrijpen is het beter om kennis te

Nadere informatie

Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta

Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta HB-400-R Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta Deze Nissan Note komt uit 2015, werd geleverd van 01-10-2013 tot 31-03-2017 en kostte toen 20.330,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

Ford Fiesta 1.6 Sport

Ford Fiesta 1.6 Sport Harold Rolloos 7 augustus 2009 Partytime Sinds zijn introductie vorig jaar is de nieuwe Ford Fiesta een succesnummer. In de eerste plaats wordt hij vooral geroemd om zijn rijgedrag. En laten we zijn vlotte,

Nadere informatie

14% BIJTELLING 0 WEGENBELASTING

14% BIJTELLING 0 WEGENBELASTING 14% BIJTELLING 0 WEGENBELASTING Prijslijst Alfa Romeo MiTo BPM vrij augustus 2012 Modelcode en uitvoering Benzine modelprijzen Vermogen CO 2 - Categorie Prijs excl. Prijs incl. in (kw) pk Milieulabel uitstoot

Nadere informatie

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting Mazda CX-3 Het braafste jongetje van de klas Autotest Herinnert u zich het braafste jongetje van de klas? Zou u een auto van hem kopen? Hij doet alles volgens de regeltjes, dus zijn auto zou veilig en

Nadere informatie

Alfa Romeo Prijslijst juli 2010

Alfa Romeo Prijslijst juli 2010 Alfa Romeo Prijslijst juli 2010 Alfa Romeo modelprijzen Modelcode en uitvoering Vermogen in (kw) pk Milieu label CO 2 - uitstoot Categorie bijtelling Prijs excl. BTW/ BPM in BPM in BTW 19% in Prijs incl.

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

Hyundai i10 ( )

Hyundai i10 ( ) Hyundai i10 (2008-2013) Schoon schip maken Autotest Hyundai heeft een nieuwe koers uitgezet. Het merk wil zich niet langer onderscheiden met alleen een lage prijs. Hyundai wil de nadruk leggen op betrouwbaarheid

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

BMW 5-Serie ( )

BMW 5-Serie ( ) BMW 5-Serie (2010-2016) Vijf voor drie Autotest "Het is vijf voor twaalf, er moet nu echt iets gebeuren", roepen de politiek en milieuorganisaties. De autobranche gehoorzaamt en bouwt steeds zuinigere

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

ALLES DRAAIT OM DE LOOKS VINDEN WIJ

ALLES DRAAIT OM DE LOOKS VINDEN WIJ LEON ENJOYNEERING DE NIEUWE SEAT LEON De nieuwe SEAT Leon zit boordevol nieuwe technologie om van te genieten. Over elk onderdeel en elk detail is nagedacht. Zo creëren we het ultieme rijplezier, ieder

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Volkswagen Up!

Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) 7-XHF-11

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

PR PRIJSL IJSLIJST IJS JANUARI 2015

PR PRIJSL IJSLIJST IJS JANUARI 2015 PRIJSLIJST JANUARI 2015 GIULIETTA STIJL MOTORVERSIES Aerodynamisch design Krachtige lijnen Horizontaal uitgewerkt instrumentenpaneel Driespaaks sportstuur Comfortabele en omvattende zetels Italiaanse stijl

Nadere informatie

Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 220 d 4M. Edition 1

Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 220 d 4M. Edition 1 HL-662-L Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 220 d 4M. Edition 1 Deze Mercedes-Benz GLC-klasse komt uit 2015, werd geleverd van 03-07-2015 tot 31-10-2016 en kostte toen 75.160,-. Deze geïmporteerde

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom.

Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom. 9-XFH-95 Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom. Deze Seat Leon ST komt uit 2014, werd geleverd van 01-10-2013 tot 30-06-2015 en kostte toen 28.484,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Finnik Autorapport Seat Ateca 1.4 EcoTSI Xcellence

Finnik Autorapport Seat Ateca 1.4 EcoTSI Xcellence KZ-541-J Finnik Autorapport Seat Ateca 1.4 EcoTSI Xcellence Deze Seat Ateca komt uit 2017 en kostte toen 38.880,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2017 op kenteken, is voorzien van

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Saab 9-3 Sport Sedan

Finnik Autorapport - Saab 9-3 Sport Sedan Finnik Autorapport - Saab 9-3 Sport Sedan Deze Saab 9-3 Sport Sedan komt uit 2006 en kostte toen 31.036. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2006 op kenteken en is voorzien van een benzine & lpg

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Opel Meriva

Finnik Autorapport - Opel Meriva Finnik Autorapport - Opel Meriva Deze Opel Meriva komt uit 2011 en kostte toen 20.513. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2011 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 101 PK levert.

Nadere informatie

Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 250 d 4M. Ambition

Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 250 d 4M. Ambition KR-126-R Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 250 d 4M. Ambition Deze Mercedes-Benz GLC-klasse komt uit 2016, werd geleverd van 03-07-2015 tot 31-03-2017 en kostte toen 80.322,-. Deze originele

Nadere informatie

Finnik Autorapport Mercedes-Benz C-klasse 220 CDI Bl.E.Ed.Avan

Finnik Autorapport Mercedes-Benz C-klasse 220 CDI Bl.E.Ed.Avan 5-KLS-04 Finnik Autorapport Mercedes-Benz C-klasse 220 CDI Bl.E.Ed.Avan Deze Mercedes-Benz C-klasse komt uit 2013, werd geleverd van 01-10-2012 tot 31-01-2014 en kostte toen 40.380,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE EEN ADEMBENEMENDE COUPÉ OVATIE! OF STILTE RESPECT IS CRUCIAAL. DIT IS DE LAATSTE PAREL UIT EEN REEKS VAN LEGENDARISCHE COUPÉS, GEÏNSPIREERD DOOR PASSIE. MET ZIJN

Nadere informatie

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL Free to travel into the future De Quadro 3 is een vernieuwende driewiel scooter. Sinds 2013 op de markt met uitgebreide technische en stylistische verbeteringen sinds zijn voorgangers. De Quadro 3 is uitgerust

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vi

Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vi Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vijftig jaar na zijn intrede, werd een andere Italiaanse

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

Finnik Autorapport BMW 3-serie 318i Executive

Finnik Autorapport BMW 3-serie 318i Executive NJ-171-K Finnik Autorapport BMW 3-serie 318i Executive Deze BMW 3-serie komt uit 2007, werd geleverd van 01-09-2005 tot 30-09-2007 en kostte toen 39.668,-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2017

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Audi A6

Finnik Autorapport - Audi A6 Finnik Autorapport - Audi A6 Deze Audi A6 komt uit 2015 en kostte toen 52.642. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2015 op kenteken en is voorzien van een diesel motor die 150 PK levert. Het gebruik

Nadere informatie

55Y+709+4SH aansluiting (niet i.c.m. optie 4J3 of 4CU)

55Y+709+4SH aansluiting (niet i.c.m. optie 4J3 of 4CU) Max. vermogen Netto catalogusprijs BTW 19% Consumentenprijs ALFA MiTo in kw (pk) excl. BTW/BPM in BPM in in incl. BTW/BPM in Benzinemotoren 1.4 57 (78) 12.183 2.997 2.315 17.495 1.4 Progression 57 (78)

Nadere informatie

The new L IMITED EDITIO N

The new L IMITED EDITIO N The new L IMITED EDITIO N Prijslijst per 1 juli 2017 Design Stap in en ontdek zijn revolutionaire stijl De stijl van de jaren 60 keert onder andere terug in de schitterende driekleurige lak van de nieuwe

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Opel Astra

Finnik Autorapport - Opel Astra Finnik Autorapport - Opel Astra Deze Opel Astra komt uit 2011 en kostte toen 26.648. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2011 op kenteken en is voorzien van een diesel motor die 95 PK levert. Het

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen"

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

Finnik Autorapport Ford Focus 1.6 TDCI Futura

Finnik Autorapport Ford Focus 1.6 TDCI Futura 58-SN-GD Finnik Autorapport Ford Focus 1.6 TDCI Futura Deze Ford Focus komt uit 2006, werd geleverd van 01-05-2005 tot 31-01-2008 en kostte toen 25.858,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Citroën C4. Onopvallend goed. Ergonomie

Citroën C4. Onopvallend goed. Ergonomie Citroën C4 Onopvallend goed Autotest Zoekt u een auto die iedere rit tot een ware sensatie maakt? Een auto die zo opvallend is dat hij de jaloezie en bewondering van al uw collega's uitlokt? Stop dan met

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

Finnik Autorapport smart forfour 1.0 Passion

Finnik Autorapport smart forfour 1.0 Passion 4-XXS-73 Finnik Autorapport smart forfour 1.0 Passion Deze smart forfour komt uit 2014 en kostte toen 16.328,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2014 op kenteken, is voorzien van een

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Ford Fiesta

Finnik Autorapport - Ford Fiesta Finnik Autorapport - Ford Fiesta Deze Ford Fiesta komt uit 2015 en kostte toen 15.259. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2015 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 65 PK levert.

Nadere informatie

De coolste sportscooter ooit!

De coolste sportscooter ooit! De coolste sportscooter ooit! Aerox R is de coolste tweetakt sportscooter die Yamaha ooit heeft gemaakt. Het kuipwerk met R-serie DNA snijdt als een 'mes door de wind'! En dankzij de vloeistofgekoelde

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Volkswagen Up!

Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Deze Volkswagen Up! komt uit 2014 en kostte toen 10.616. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2014 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 59 PK

Nadere informatie

0 BPM 14% BIJTELLING 0 WEGENBELASTING. Prijslijst Alfa Romeo MiTo Diesel 1.3 JTDm Eco 90 g/km CO 2 en Benzine Turbo TwinAir 98 g/km CO 2 april 2012

0 BPM 14% BIJTELLING 0 WEGENBELASTING. Prijslijst Alfa Romeo MiTo Diesel 1.3 JTDm Eco 90 g/km CO 2 en Benzine Turbo TwinAir 98 g/km CO 2 april 2012 0 BPM 14% BIJTELLING 0 WEGENBELASTING Prijslijst Alfa Romeo MiTo Diesel 1.3 JTDm Eco 90 g/km CO 2 en Benzine Turbo TwinAir 98 g/km CO 2 april 2012 modelprijzen Modelcode en uitvoering Vermogen in (kw)

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Finnik Autorapport BMW i3 Range Extender Comf.

Finnik Autorapport BMW i3 Range Extender Comf. 6-TNH-92 Finnik Autorapport BMW i3 Range Extender Comf. Deze BMW i3 komt uit 2014, werd geleverd van 01-11-2013 tot 31-08-2016 en kostte toen 54.808,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds

Nadere informatie

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt.

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B B2420 Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B2420 De B2420 combineert optimaal

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Hyundai i20

Finnik Autorapport - Hyundai i20 Finnik Autorapport - Hyundai i20 Deze Hyundai i20 komt uit 2015 en kostte toen 17.378. Deze geïmporteerde auto staat sinds 2016 op Nederlands kenteken en is voorzien van een benzine motor die 84 PK levert.

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Finnik Autorapport Mercedes-Benz E-klasse Estate 200 CDI Bns Class

Finnik Autorapport Mercedes-Benz E-klasse Estate 200 CDI Bns Class 75-LTZ-8 Finnik Autorapport Mercedes-Benz E-klasse Estate 200 CDI Bns Class Deze Mercedes-Benz E-klasse Estate komt uit 2010, werd geleverd van 21-11-2009 tot 31-03-2013 en kostte toen 56.962,-. Deze originele

Nadere informatie

Motor. Motortype 4155

Motor. Motortype 4155 Efficiënte Rider met optionele 94 of 103 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor huis-en grondeigenaren die behoefte hebben aan een hoge efficiëntie,

Nadere informatie

Finnik Autorapport Volkswagen Golf Plus 1.2 TSI TourII BlueM

Finnik Autorapport Volkswagen Golf Plus 1.2 TSI TourII BlueM 47-NRL-9 Finnik Autorapport Volkswagen Golf Plus 1.2 TSI TourII BlueM Deze Volkswagen Golf Plus komt uit 2010, werd geleverd van 15-09-2010 tot 31-12-2010 en kostte toen 22.272,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

Citroën C3 ( )

Citroën C3 ( ) Citroën C3 (2010-2016) Kleurrijke persoonlijkheid Autotest Alle auto's lijken op elkaar. Zeker in het middensegment is het moeilijk kiezen omdat iedereen hetzelfde belooft. Alle auto's zouden voordelig,

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Seat Ibiza SC

Finnik Autorapport - Seat Ibiza SC Finnik Autorapport - Seat Ibiza SC Deze Seat Ibiza SC komt uit 2011 en kostte toen 16.444. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2011 op kenteken en is voorzien van een diesel motor die 75 PK levert.

Nadere informatie