pad naar En verder Het Compensatieplan uitgelegd Een pad naar het creëren van uw succes met het compensatieplan van XanGo

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "pad naar En verder Het Compensatieplan uitgelegd Een pad naar het creëren van uw succes met het compensatieplan van XanGo"

Transcriptie

1 Compensatieplan uitgelegd pad naar Het En verder Een pad naar het creëren van uw succes met het compensatieplan van XanGo Zoals het leven zou moeten zijn.

2 COMPENSATIEPLAN VAN XANGO Het automatische leveringsprogramma (Automatic Delivery Program, ADP) is een waardevol programma dat het bedrijf toestemming geeft om producten automatisch te verzenden naar een distributeur op maandelijkse basis. Deze mogelijkheid draagt bij aan kwalificaties, het bouwen van organisaties en het laten groeien van het bedrijf van de distributeur. Dynamische compressie Het compensatieplan van XanGo werkt met dynamische compressie, waarbij geschikte distributeurs worden uitgezocht totdat de volledige 50% commissie is betaald. Dynamische compressie wordt op drie verschillende manieren gebruikt binnen de betaalstructuur om de verdiensten van distributeur te maximaliseren.: PowerStart-commissiebetalingen (wekelijks uitbetaald) UniLevel-commissiebetalingen (maandelijks uitbetaald) Sponsorcompressie (voor kwalificatiedoeleinden) Er zijn 4 manieren waarop distributeurs geld kunnen verdienen met de zakelijke kansen van XanGo: Distributeurs kunnen een detailhandelmarge rekenen bij de verkoop aan klanten (het verschil tussen de groothandels- en detailhandelsprijzen). Distributeurs kunnen een wekelijkse PowerStart-commissie verdienen met persoonlijk gesponsorde distributeurs die worden getraind en die binnen 30 dagen na aanmelding hun eerste product verkopen. Distributeurs kunnen een UniLevel-commissie verdienen voor extra verkoop door de distributeurs in hun onderliggende organisatie, gebaseerd op een in aanmerking komende rang. Premier distributeurs en hoger kunnen een deel van de globale bonuspool verdienen. DETAILHANDELVERKOOP Koop voor groothandelprijzen en verkoop voor detailhandelprijzen POWERSTART-COMMISSIES (wekelijks uitbetaald) PowerStart wordt uitbetaald (tot aan 1000 punten in productvolume) op basis van de initiële order van een distributeur binnen 30 dagen na aanmelding. PowerStart wordt uitbetaald aan de eerste twee sponsors die hiervoor in aanmerking komen (zie overzicht). PowerStart wordt, voor zover noodzakelijk, gecomprimeerd tot het volgende sponsorniveau dat in aanmerking komt. Gekwalificeerde sponsor Minimale kwalificatie PowerStart Basic Uitbetaalde commissie Minimale kwalificatie PowerStart Plus 1ste niveau 100PV zonder ADP 20% 100PV/100ADP* 30% 2de niveauv /200ADP** 25% /200ADP** 15% Uitbetaalde commissie ADP (het automatische leveringsprogramma) Een waardevol programma dat XanGo toestemming geeft om producten automatisch te verzenden naar een distributeur op maandelijkse basis. *Wanneer een kwalificatievereiste 100PV/100ADP vermeldt, dan betekent dit dat u over 100PV en een actieve ADP met 100PV moet beschikken. Dit betekent geen volume van 200. **Wanneer een kwalificatievereiste /200ADP vermeldt, dan betekent dit dat u over en een actieve ADP met moet beschikken. Dit betekent geen volume van 400. Distributeurs verdienen geen commissie op hun eigen bestellingen.

3 UNILEVEL-COMMISSIES (maandelijks uitbetaald) Commissiepercentage betaald per niveau Niveau Rep Premier Eerste 5% 5% 5% 5% 5% 5% Tweede 5% 5% 5% 5% 5% 5% Derde 10% 10% 10% 10% 10% Vierde 5% 5% 5% 5% Vijfde 5% 5% 5% Zesde 5% 5% Zevende 5% 5% Achtste 5% Negende 2% *Premier tot X-1 zijn alle betaalde 9 niveaus Rang/Titel Persoonlijk volume Persoonlijk ADP Minimum GV Minimum Persoonlijk gesponsord Globale bonuspool* 500K bonuspool Minimaal chequebedrag voor globale pool Vertegenwoordiger 100 -N.v.t.- -N.v.t.- -N.v.t.- -N.v.t.- -N.v.t.- -N.v.t.- Geprefereerde vertegenwoordiger N.v.t.- -N.v.t.- -N.v.t.- -N.v.t.- -N.v.t (3) Pref. Reps. -N.v.t.- -N.v.t.- -N.v.t (3) s -N.v.t.- -N.v.t.- -N.v.t (3) s -N.v.t.- -N.v.t.- -N.v.t.- Premier Premier 100K Premier Premier 500K Quantum Premier Bonus $ Premier X1 Bonus $ GV GV6 (2) s (1) (3) s (1) (3) Premiers (1) (1) (2) 100K s (2) Premiers (1) 500K (1) (1) 100K (3) Premiers (1) 500K (2) s (4) Premiers *U dient gedurende alle drie de maanden van het kalenderkwartaal te voldoen aan de kwalificaties voor deze rang. GV3 -N.v.t.- $2500 USD GV6 -N.v.t.- $5000 USD GV9 -N.v.t.- $ USD GV9 GV6 $ USD GV9 GV6 $ USD GV9 GV6 $ USD Een distributeur verdient een titel (de hoogst bereikte rang) in het compensatieplan van XanGo, en deze blijven geldig. Titels verlopen nooit, maar worden vervangen door een hogere titel als de distributeur zich verder ontwikkelt. Commissies worden uitbetaald op basis van de rang waarvoor een distributeur in aanmerking komt. Men dient zich elke maand te kwalificeren om op basis van een bepaalde rang uitbetaald te krijgen. 500K- en - rangen moeten worden verdiend voordat deze toegepast worden op kwalificaties. Dit betekent dat de 100K,, 500K en de X1 Premier Select Distributeurs de rang voor een volledig kalenderkwartaal dienen te hebben bereikt en te zijn uitbetaald voordat ze in aanmerking komen voor de volgende distributeurskwalificatie. Ze dienen teven deze kwalificatie te behouden tijdens elke maand van het kwartaal. Dit is inclusief alle te betalen bedragen in de globale bonuspool. Bonuspools (uitbetaald per kwartaal) Globale bonuspool De globale bonuspool bestaat uit 3% van het wereldwijde commissievolume van alle orders. De pool wordt gedeeld door alle premiers en hoger die in aanmerking komen. 500K bonuspool De 500K pool bestaat uit 2% van het wereldwijde commissievolume van PowerStart-orders wereldwijd. De 500K pool wordt gedeeld door alle 500K, Quantum en X1 Premiers.

4 U kunt het beter hebben en niet gebruiken, dan het willen gebruiken en niet hebben. -Gordon Morton Sr. U NAAM NAAM NAAM NAAM NAAM TELEFOON TELEFOON TELEFOON TELEFOON TELEFOON % van is $60 30% van is $60 30% van is $60 30% van is $60 30% van is $60 U verdient $300 in PowerStart -bonussen deze week als u deze uitdaging haalt. (De bovenstaande grafiek is gebaseerd op een met ADP per maand per persoon. Resultaten kunnen variëren.) De is het fundament voor alle rangen en titels U kunt geen of 500K worden zonder solide s!

5 - 500K {Deze grafiek geeft de mogelijke resultaten weer die het gevolg kunnen zijn van het actief bouwen aan uw organisatie.} 100K 500K Period-1 Period-2 Period-3 Period-4 Period-5 Period-6 Sponsorboom Plaatsingsboom Een sponsor kan een distributeur plaatsen in zijn of haar onderliggende organisatie. PowerStart wordt uitbetaald op basis van de sponsorboom. Unilevel wordt echter uitbetaald op basis van de daadwerkelijke plaatsing. Uitbetaalde rang Persoonlijk gesponsord Oct GV3 Oct GV6 Oct GV9 Gemiddelde maandelijkse verdiensten in USD P 500K Gemiddelde $ P Gemiddelde $ P 100K Gemiddelde $ Premier Gemiddelde $ Gemiddelde $3.143 Gemiddelde $763 Gemiddelde $260 De in deze presentatie vermelde inkomensstatistieken zijn gebaseerd op de individuele inspanningen van de distributeurs van XanGo. Ze vormen geen typische afspiegeling van wat u kunt verwachten. Het succes van uw bedrijf hangt in hoge mate af van omstandigheden op de markt en de door u geïnvesteerde tijd en inspanningen. Hieronder zijn de geschatte percentages te vinden van actieve distributeurs op basis van rang in 2009: Rep. 2.04%, 70.76%, 21.95%, 4.04%, 0.84%, Premier 0.22%, 100K 0.10%, 0.04%, 500K 0.01%. Deze inkomensstatistieken zijn gebaseerd op de verdiensten van actieve distributeurs tijdens het kalenderjaar 2009, waarbij internationale bedragen zijn omgerekend in USD op de dag dat deze verdiensten plaatsvonden. Een distributeur is iemand die een distributeuraanvraag heeft ingevuld en in good standing is binnen het bedrijf. Actief betekent een distributeur die tijdens een bepaalde maand een cheque heeft ontvangen. Gemiddelde jaarlijkse inkomsten worden berekend door de gemiddelde maandelijkse verdiensten te vermenigvuldigen met twaalf. Categorieën vertegenwoordigen uitbetaalde rangen, geen titels.

6 3 x 3 vs. 5 x 5 U 5 3 NIVEAU 1 5% 25 9 NIVEAU 2 5% NIVEAU 3 10% NIVEAU 4 5% Verzekering van XanGo: Laat het minimum geen maximum worden. Hoe meer volume en mensen u hebt op de niveaus waarvoor u wordt betaald, hoe meer u potentieel kunt verdienen.

7 3 x 3 vs. 5 x 5 800GV 200 te weinig extra te weinig extra 1000GV 1000GV 1000GV te weinig extra 5000GV 5000GV 5000GV Premier te weinig 100K extra GV GV GV

8 UNILEVEL-COMPRESSIE Om beter te begrijpen hoe commissies worden uitbetaald op basis van een enkele order, bekijkt u deze van beneden naar boven. Volg deze grafiek van beneden naar boven om te zien hoe commissies worden uitbetaald op basis van een non-powerstart-bestelling van van XanGo-producten. 2% Daniel (Premier) Daniel is een Premier. Premiers komen in aanmerking voor een bonus op niveau 9. Daarom wordt niveau 9 uitbetaald aan Daniel. 5% Hilde (Premier) Hilde is een Premier. Premiers komen in aanmerking voor een bonus op niveau 8. Daarom wordt niveau 8 uitbetaald aan Hilde. 5% Niels () Niels is een. s komen in aanmerking voor een bonus op niveau 7. Daarom wordt niveau 7 uitbetaald aan Niels. 5% Peter (Premier) Peter is een Premier. Premiers komen in aanmerking voor een bonus op niveau 6. Daarom wordt niveau 6 uitbetaald aan Peter. Julia () Julia is een. s komen niet in aanmerking voor een bonus op niveau 6. Daarom ontvangt Julia geen commissie. 5% Kathi () Kathi is een. s komen in aanmerking voor een bonus op niveau 5. Daarom wordt commissie op niveau 5 uitbetaald aan Kathi. 5% Joost () Joost is een. s komen in aanmerking voor een bonus op niveau 4. Daarom wordt niveau 4 uitbetaald aan Joost. Marjet (Pref Rep) Marjet is a geprefereerde vertegenwoordiger (Pref Rep) Pref Reps komen niet in aanmerking voor een bonus op niveau 4. Daarom ontvangt Marjet geen commissie. 10% Jelmer () Jelmer is een. s komen in aanmerking voor een bonus op niveau 3. Daarom wordt niveau 3 uitbetaald aan Jelmer. Bjorn (Rep) Bjorn is een vertegenwoordiger (Rep) Reps komen niet in aanmerking voor een bonus op niveau 3. Daarom ontvangt Bjorn geen commissie. 5% Lotte (Pref Rep) Lotte is een geprefereerde vertegenwoordiger. Pref Reps komen in aanmerking voor een bonus op niveau 2. Daarom wordt niveau 2 uitbetaald aan Lotte. 5% Emre (Pref Rep) Emre is een geprefereerde vertegenwoordiger. Pref Reps komen in aanmerking voor een bonus op niveau 1. Daarom wordt niveau 1 uitbetaald aan Emre. Begin hier Ben Ben is een distributeur die een non-powerstart bestelling plaatst van. Ben heeft geen recht op commissies op zijn persoonlijke bestelling. Elke bestelling die wordt betaald als een UniLevel-bestelling in het compensatieplan van XanGo wordt uitbetaald op 9 niveaus in de plaatsingsboom. Als een distributeur zich niet heeft gekwalificeerd voor een bepaald niveau, dan wordt dat niveau gecomprimeerd tot aan de volgende distributeur die in aanmerking komt. Met andere woorden, de keten wordt niet verbroken.

9 Titelcompressie Samenvatting titelcompressie 1. Een persoonlijk gesponsorde distributeur is uw link naar de leiders hieronder. Voor uw kwalificatie telt die link als de HOOGSTE rang onder hen in de sponsorboom. 2. Slechts EEN distributeur telt voor die persoonlijk gesponsorde lijn. 3. Om gebruik te maken van de titelcompressie moet een 100K of hoger een persoonlijk gesponsorde distributeur hebben die tijdens de huidige of vorige UniLevel-commissieperiode een hogere rang heeft bereikt. De stijging moet naar een of hoger zijn. T: 100K G: In het onderstaande voorbeeld is een 100K teruggevallen naar een omdat enkele van de persoonlijk gesponsorde distributeurs zijn gedaald in rang. LEG LEG LEG LEG T: G: T: G: T: G: T: G: T: G: T: G: T: G: T: T: T: T: G: T: G: T: G: T: G: T: G: T: G: T: G: T: G: T: Prem G: Prem T: G: Als titelcompressie wordt toegepast op de organisatie van de 100K distributeur, dan kunnen zij profiteren van de gekwalificeerde distributeurs in hun onderliggende organisatie en hun rang van 100K behouden. T: 100K G: 100K LEG LEG LEG LEG T: G: T: G: T: G: T: G: T: G: T: G: T: G: T: T: T: T: G: T: G: T: G: T: G: T: G: T: G: T: G: T: G: T: Prem G: Prem T: G: T = Titel G = Gekwalificeerde rang

10 ACTIEPLAN 1 VINK HET VAKJE AAN VAN BEREIKTE RANG EN PREF REP 100K 500K QUANTUM X-1 Distributeur-ID Telefoon thuis Fax thuis PERSOONLIJK GESPONSORDE DISTRIBUTEURS PREF REP PREM Telefoon werk Fax op werk Mobiele telefoon Beste tijd om te bellen PREF REP PREM Website Naam partner_ PREF REP PREM Geboortedatum Geboortedatum partner Sterke punten PREF REP PREM Aantekeningen PREF REP PREM PREF REP PREM GETRAIND OP: XanGo-drank 3Sixty5 Glimpse Eleviv Juni PERSOONLIJK ADP: XanGo-drank 3Sixty5 Glimpse Eleviv Juni PREF REP PREM 2 VINK HET VAKJE AAN VAN BEREIKTE RANG EN PREF REP 100K 500K QUANTUM X-1 Distributeur-ID Telefoon thuis Fax thuis PERSOONLIJK GESPONSORDE DISTRIBUTEURS PREF REP PREM Telefoon werk Fax op werk Mobiele telefoon Beste tijd om te bellen PREF REP PREM Website Naam partner_ PREF REP PREM Geboortedatum Geboortedatum partner Sterke punten PREF REP PREM Aantekeningen PREF REP PREM PREF REP PREM GETRAIND OP: XanGo-drank 3Sixty5 Glimpse Eleviv Juni PERSOONLIJK ADP: XanGo-drank 3Sixty5 Glimpse Eleviv Juni PREF REP PREM

11 BONUSPOOLS 1. Gekwalificeerde Premiers en hoger nemen deel aan de globale bonuspool Unilevel - 47% 3% PowerStart - 45% 3% Globale bonuspool 2. Wereldwijd volume wordt toegevoegd aan de pools 3. GV3, GV6 en GV9 zijn gecomprimeerd volume 2% 500K bonuspool 4. Des te meer volume u hebt op de niveaus waarvoor u wordt uitbetaald, hoe meer u ontvangt. Als u een hogere cheque wilt ontvangen, dan plaatst u meer volume op de niveaus waarvoor u wordt uitbetaald. GV3 GV6 GV9 Niveau 1 Niveau 2 Niveaus 1-3 Niveaus 1-6 Niveaus 1-9 Niveau 3 Niveau 4 Niveau 5 Niveau 6 Niveau 7 Niveau 8 Niveau 9 Voorbeeld: Vier Premier distributeurs komen in aanmerking om deel te nemen aan de globale bonuspool gedurende de periode. Twee zijn Premier, een is een Premier met 100K en een is Premier met. We noemen ze opeenvolgend A, B, C en D. In dit voorbeeld gaan we ervan uit dat de globale bonuspool $ bevat dat wordt uitbetaald aan de deelnemende Premiers. A. Premier - GV3 = GV (15.000/ ) = 5% x $ = $7500 B. Premier - GV3 = GV (20.000/ ) = 6.7% x $ = $ C. 100K - GV6 = GV (65.000/ ) = 21.6% x $ = $ D. - GV9 = GV ( / = 66.7% x $ = $ Totaal gecombineerd % $ DUT NL01d

ASEA. Compensatie Plan. Nederland

ASEA. Compensatie Plan. Nederland ASEA Compensatie Plan Nederland Om commissies te kunnen verdienen (Detailhandel, Voorkeursklant, Fast Start, Teamcommissies & Director bonus) moet u actief zijn door het genereren van 100 PV (persoonlijk

Nadere informatie

Uitgangspunten van het Life Rewards Plan D E K A N S E N D I E 4 L I F E B I E D T O P T I M A A L B E N U T T E N

Uitgangspunten van het Life Rewards Plan D E K A N S E N D I E 4 L I F E B I E D T O P T I M A A L B E N U T T E N Uitgangspunten van het Life Rewards Plan D E K A N S E N D I E 4 L I F E B I E D T O P T I M A A L B E N U T T E N Het Life Rewards Plan Heeft u gekozen voor een partnerschap met 4Life, dan heeft u gekozen

Nadere informatie

7 MANIEREN OM BETAALD TE WORDEN RAIN INTERNATIONAL EUROPA

7 MANIEREN OM BETAALD TE WORDEN RAIN INTERNATIONAL EUROPA 7 MANIEREN OM BETAALD TE WORDEN RAIN INTERNATIONAL EUROPA 1 JE WORDT BETAALD OVER ELK PRODUCT DAT JE VERKOOPT (VASTE KLANTEN PROGRAMMA) (PREFERRED CUSTOMER PROGRAM) 22% * PER PRODUCT DAT JE VERKOOPT +

Nadere informatie

01 Inleiding Global Profit Share Program. Benelux werkboek; uw gids naar succes

01 Inleiding Global Profit Share Program. Benelux werkboek; uw gids naar succes 01 Inleiding Global Profit Share Program Benelux werkboek; uw gids naar succes 01 Inleiding Global Profit Sharing Program Dit werkboek is uw gids naar succes met het unieke Profit Sharing programma van

Nadere informatie

Rain International, LLC Compensatieplan

Rain International, LLC Compensatieplan Rain International, LLC Compensatieplan Het Compensatieplan van Rain International is ontworpen met één simpel doel voor ogen: jou te belonen voor het ontwikkelen van een klantenbasis voor de ongelooflijke

Nadere informatie

ORGANO GOLD KONINGS COMPENSATIE PROGRAMMA

ORGANO GOLD KONINGS COMPENSATIE PROGRAMMA ORGANO GOLD KONINGS COMPENSATIE PROGRAMMA Het is Makkelijk, Het is Simpel, Het is Koffie. Netherlands Met ingang van 1 September INHOUD Overzicht... 1 Compensatieprogramma... 2 Definities... 3 7 Manieren

Nadere informatie

Het waarom weten geeft u de kracht om in actie te komen, het helpt u door moeilijke momenten en inspireert tot persoonlijke groei.

Het waarom weten geeft u de kracht om in actie te komen, het helpt u door moeilijke momenten en inspireert tot persoonlijke groei. bouw natuurlijk ontdek uw WAAROM Het waarom weten geeft u de kracht om in actie te komen, het helpt u door moeilijke momenten en inspireert tot persoonlijke groei. TIP OM UW WAAROM TE VINDEN Vraag uzelf

Nadere informatie

NOVAVIE COMPENSATIEPLAN

NOVAVIE COMPENSATIEPLAN NOVAVIE COMPENSATIEPLAN I. Algemene principes 1. Consulenten krijgen enkel commissie op verkochte goederen. 2. Consulenten krijgen géén commissie op het aanwerven van consulenten. 3. Alle verkoopsprijzen

Nadere informatie

HET VEMMA COMPENSATIEPLAN

HET VEMMA COMPENSATIEPLAN COMPENSATIEPLAN 1 HET VEMMA COMPENSATIEPLAN Ons businessmodel is ontworpen om degenen die de Vemma-producten promoten te belonen. Dit is mogelijk doordat we bijna ons volledige marketingbudget aan het

Nadere informatie

Op het eerste gezicht lijkt het beloningssysteem van XanGo ook een beetje simplistisch en niet erg interessant.

Op het eerste gezicht lijkt het beloningssysteem van XanGo ook een beetje simplistisch en niet erg interessant. INLEIDING. DE ZEVEN VOORNAAMSTE VOORDELEN VAN HET XanGo BELONINGSSYSTEEM Beschreven door White Buffalo Op het eerste gezicht oogt het beloningssysteem van XanGo heel erg eenvoudig. DAT IS HET OOK. Het

Nadere informatie

MARKETING PLAN. powered by. www.i-butler.eu

MARKETING PLAN. powered by. www.i-butler.eu MARKETING PLAN powered by www.ibutler.eu Welkom bij het marketingplan van ibutler. Een enkeling is tot veel in staat, maar samen tillen we de wereld op (of: uit zijn hengsels) MARKETING PLAN Wij zijn slechts

Nadere informatie

Royalty Statements bieden u de volgende informatie die van essentieel belang is voor uw Herbalife business.

Royalty Statements bieden u de volgende informatie die van essentieel belang is voor uw Herbalife business. bieden u de volgende informatie die van essentieel belang is voor uw Herbalife business. Sectie 1 Totale netto-verdiensten/betalingsoverzicht Geeft u een snel overzicht van uw totale inkomsten uit commissies

Nadere informatie

EMEA Stellar Bonus. Algemene Voorwaarden

EMEA Stellar Bonus. Algemene Voorwaarden EMEA Stellar Bonus Het EMEA Stellar Bonus-programma 2015-2018 (de Stellar Bonus of het Programma ) is een speciale incentive om een duurzame langetermijngroei van het verkoopvolume te bevorderen door nieuwe

Nadere informatie

SHOP OWNER & SHOPRENEUR

SHOP OWNER & SHOPRENEUR SHOP OWNER & SHOPRENEUR MARKETING & BELONINGSPROGRAMMA RPS 3.0 NL 2017 BUEZEE Over BUEZEE Opgericht in Delaware, USA in Juni 2014. Geregistreerd trademark voor alle Eurozone landen in Juni 2015. 100% schuldenvrij

Nadere informatie

Groeien. en Verdienen FOCUS ON. GROWTH Europees Growth Incentive Programma 2012/13

Groeien. en Verdienen FOCUS ON. GROWTH Europees Growth Incentive Programma 2012/13 Groeien en Verdienen FOCUS ON GROWTH Europees Growth Incentive Programma 2012/13 Performancejaar 2012/13: het jaar van groei! Focus on...growth is UW doel voor het nieuwe Performancejaar. Als Amway Business

Nadere informatie

VERKOOPCOMPENSATIEPLANBROCHURE

VERKOOPCOMPENSATIEPLANBROCHURE VERKOOPCOMPENSATIEPLANBROCHURE Nu Skin bewijst het verschil Door met u samen te werken, blijven we toonaangevend op het gebied van mondiale compensatie. Onze visie is duidelijk: het grootste directe-verkoopbedrijf

Nadere informatie

HET SUNRIDER ONEINDIG COMPENSATIEPLAN

HET SUNRIDER ONEINDIG COMPENSATIEPLAN 1 HET SUNRIDER ONEINDIG COMPENSATIEPLAN Waarom ons plan het 'Best in Class' is Dan Jensen Consulting is marktleider in compensatieplannen: Ontwikkelde honderden compensatieplannen, onder andere voor Stella

Nadere informatie

SHOP OWNER & SHOPRENEUR

SHOP OWNER & SHOPRENEUR SHOP OWNER & SHOPRENEUR MARKETING & COMPENSATIE PLAN BUEZEE Over BUEZEE Opgericht in Delaware, USA in Juni 2014. Geregistreerd trademark voor alle Eurozone landen in Juni 2015. 100% schuldenvrij zonder

Nadere informatie

Business Opportunity GLOCAL INCOME

Business Opportunity GLOCAL INCOME Business Opportunity GLOCAL INCOME Wat is een glocal markt? Creëer een nieuwe levensstrategie een 2-5 jarenplan versus een 40-50 jarenplan Introductie Bedrijfsinformatie Online Clubshop Mall Offline ClubShop

Nadere informatie

Get 2 It s Paid For You Een snelle handleiding voor distributeurs

Get 2 It s Paid For You Een snelle handleiding voor distributeurs Get 2 It s Paid For You Een snelle handleiding voor distributeurs Get 2 It s Paid For You stelt reguliere klanten in staat om lid te worden als Preferred Customer. Stuur ze naar uw website en laat ze op

Nadere informatie

hoofdstuk 5 Marketing Plan

hoofdstuk 5 Marketing Plan hoofdstuk 5 Marketing Plan 5) Marketing Plan 5.1 Juice PLUS+ Persoonlijke Franchise - Winst en incentives 5.2 Marketing Plan 5.5 Prijzen van de Juice PLUS+ voedingsproducten THE COMPANY Juice PLUS+ Persoonlijke

Nadere informatie

INCENTIVE PROGRAMMA NEDERLAND

INCENTIVE PROGRAMMA NEDERLAND NEDERLAND INCENTIVE PROGRAMMA Vi is de organisatie achter de Body by Vi Challenge - de #1 90 Dagen Challenge voor gewichtsverlies- en fitness resultaten in Noord-Amerika ONZE MISSIE De Body by Vi Challenge

Nadere informatie

COMPENSATIEPLAN 2017

COMPENSATIEPLAN 2017 COMPENSATIEPLAN 2017 BELGIUM/NETHERLANDS APRIL 2017 1 01 RETAILVERKOOP 8 MANIEREN 02 POWERSTARTCOMMISSIES 03 UPGRADECOMMISSIES TO MONEY MAKE 04 QVP-COMMISSIES 05 BULKPAKKET 06 TEAMVOLUME 07 LEIDERSCHAPBONUSSEN

Nadere informatie

COMPENSATIEPLAN July 1st 2017

COMPENSATIEPLAN July 1st 2017 COMPENSATIEPLAN July 1st 2017 Welkom bij Eqology «Our business is to change lives» Relatie Marketing In de huidige markt is een directe benadering of gebruik van social media kanalen de beste manier om

Nadere informatie

Marketingplan: Uitleg twee-prijzen structuur

Marketingplan: Uitleg twee-prijzen structuur Marketingplan: Uitleg twee-prijzen structuur Er geldt een aparte inkoopkorting voor (nieuwe) distributeurs die nog niet in twee opeenvolgende maanden voor - ten minste - twee Case Credits aan producten

Nadere informatie

DE KANS. Made in the U.S.A. exclusively for JEUNESSE GLOBAL 650 Douglas Avenue Altamonte Springs, FL 32714 407-215-7414 JEU NES SEG L OBA L.

DE KANS. Made in the U.S.A. exclusively for JEUNESSE GLOBAL 650 Douglas Avenue Altamonte Springs, FL 32714 407-215-7414 JEU NES SEG L OBA L. DE KANS Made in the U.S.A. exclusively for JEUNESSE GLOBAL 650 Douglas Avenue Altamonte Springs, FL 32714 407-215-7414 JEU NES SEG L OBA L. C O M De verklaringen die hierin zijn opgenomen zijn niet geëvalueerd

Nadere informatie

United Wealth International Inc. Gevestigd in Belize, midden Amerika Opgericht in 2015 Wereldwijde expansie Een bedrijf van u en voor u

United Wealth International Inc. Gevestigd in Belize, midden Amerika Opgericht in 2015 Wereldwijde expansie Een bedrijf van u en voor u Welkom United Wealth International Inc. Gevestigd in Belize, midden Amerika Opgericht in 2015 Wereldwijde expansie Een bedrijf van u en voor u Visie en Missie Visie United Wealth gelooft dat er genoeg

Nadere informatie

Welkom bij NO GUTS NO GLORY. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved

Welkom bij NO GUTS NO GLORY. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved Welkom bij NO GUTS NO GLORY Wat is JUUBEO? Het eerste netwerk in de vorm van een COOP Maandelijks dividend uitkering Een Europees bedrijf Award & Reward programma (Badges) Affiliate programma (Persoonlijke

Nadere informatie

GEEN LEF, GEEN GLORIE! Copyright 2015 - juubeo.com. Allrights reserved

GEEN LEF, GEEN GLORIE! Copyright 2015 - juubeo.com. Allrights reserved GEEN LEF, GEEN GLORIE! Copyright 2015 - juubeo.com. Allrights reserved Gelijke toegang tot snel financieel succes Deze opportuniteit is een strategisch VEILINGPLATFORM in een spel van vaardigheden. Juubeo

Nadere informatie

United Wealth International Inc. & United Wealth Association

United Wealth International Inc. & United Wealth Association Welkom United Wealth International Inc. & United Wealth Association United Wealth Int. United Wealth Association United Wealth International Inc. Gevestigd in Belize, midden Amerika Opgericht in 2015 Wereldwijde

Nadere informatie

Lanceer naar Elite. Het is tijd om jouw doterra business te lanceren

Lanceer naar Elite. Het is tijd om jouw doterra business te lanceren Lanceer naar Elite Het is tijd om jouw doterra business te lanceren 1 / 19 Jouw doterra succes wordt gebouwd vanuit het principe van duplicatie. Vandaag behandelen we dit principe en de acties die hier

Nadere informatie

Het Lifeplus-concept mensen die mensen helpen levens te verbeteren

Het Lifeplus-concept mensen die mensen helpen levens te verbeteren Het Lifeplus-concept mensen die mensen helpen levens te verbeteren Het Lifeplus-concept Het Lifeplus-concept is uitsluitend ontwikkeld vanuit het oogpunt van mensen die mensen helpen levens te verbeteren.

Nadere informatie

Aanmelden als klant bij Young Living

Aanmelden als klant bij Young Living Aanmelden als klant bij Young Living Stap 1: Klik op deze link https://www.youngliving.com/vo/#/signup/start?sponsorid=2179352&enrollerid=2179352 en kies Member. Dit is belangrijk, want dan krijg je automatisch

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

EUROPEES GROWTH INCENTIVE PROGRAMMA 2012/2013

EUROPEES GROWTH INCENTIVE PROGRAMMA 2012/2013 UROPS GROWTH INCNTIV PROGRAMMA 2012/2013 RFRNTIOCUMNT Focus on Growth uropees Growth Incentive Programma 2012/2013 INTROUCTI Het Growth Incentive Programma voor het Performancejaar 2012/13 focust op de

Nadere informatie

Wie Zijn Wij Titan Trade Club Missie Titan Trade Club.

Wie Zijn Wij Titan Trade Club Missie Titan Trade Club. Wie Zijn Wij Titan Trade Club is een gedecentraliseerde Mining en Handels Club. Dat educatie promoot voor het behalen van succes in de handel en mining van Crypto Valuta s. Missie Titan Trade Club. Zaken

Nadere informatie

THE DIFFERENCE. DEMONSTRATED.

THE DIFFERENCE. DEMONSTRATED. THE DIFFERENCE. DEMONSTRATED. Het is ONZE VISIE om 's werelds grootste directe-verkoopbedrijf te worden door meer inkomen te genereren voor onze distributeurs dan welk ander bedrijf ook. Met een solide

Nadere informatie

11 stappenplan. Hoe te beginnen. 1 Schrijf je in! Het is 26 euro om je in te schrijven bij Jeunesse Global. (25.72 inc BTW)

11 stappenplan. Hoe te beginnen. 1 Schrijf je in! Het is 26 euro om je in te schrijven bij Jeunesse Global. (25.72 inc BTW) Hoe te beginnen 1 Schrijf je in! Het is 26 euro om je in te schrijven bij Jeunesse Global. (25.72 inc BTW) Dit dekt de kosten van jouw eigen Jeunesse website voor een heel jaar. Met deze website kan je

Nadere informatie

DISCLAIMER: Deze illustratie is slechts voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als inkomensgarantie. Succes in deze bedrijfstak vereist hard

DISCLAIMER: Deze illustratie is slechts voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als inkomensgarantie. Succes in deze bedrijfstak vereist hard DISCLAIMER: Deze illustratie is slechts voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als inkomensgarantie. Succes in deze bedrijfstak vereist hard werken, toewijding en goede verkoopvaardigheden. De gemiddelde

Nadere informatie

ACTIV8-compensatieplan. Commissieperiodes. Lidmaatschapstypen

ACTIV8-compensatieplan. Commissieperiodes. Lidmaatschapstypen ACTIV8-compensatieplan Het ACTIV8-compensatieplan is een revolutionair concept dat werkelijk ongeëvenaard potentieel voor een neveninkomen en langdurig vermogen heeft. Het ACTIV8-compensatieplan is van

Nadere informatie

NEDERLAND: DISTRIBUTEURSOVEREENKOMST

NEDERLAND: DISTRIBUTEURSOVEREENKOMST NEDERLAND: DISTRIBUTEURSOVEREENKOMST Beste toekomstige ANGO -distributeur, Gefeliciteerd! Als distributeur van ANGO staat u een bijzondere uitdaging te wachten. Wij van ANGO zijn erg blij u te mogen toevoegen

Nadere informatie

2015 RUBY BONUS OFFICIËLE REGELS

2015 RUBY BONUS OFFICIËLE REGELS 2015 RUBY BONUS OFFICIËLE REGELS 1. Subsidiabiliteit. Deze 2015 Ruby Bonus promotie (hierna "promotie") is een promotie ontworpen om de distributeurs van It Works Marketing, Inc. en haar dochterondernemingen

Nadere informatie

INSCHRIJVING ALS IT WORKS DISTRIBUTEUR

INSCHRIJVING ALS IT WORKS DISTRIBUTEUR INSCHRIJVING ALS IT WORKS DISTRIBUTEUR It Works is een netwerkmarketing onderneming en biedt niet alleen de mogelijkheid om met directe verkoop van producten inkomen te genereren, maar vooral in het opbouwen

Nadere informatie

3 Over Consultants: gekwalificeerd zijn, in aanmerking komen, actief zijn

3 Over Consultants: gekwalificeerd zijn, in aanmerking komen, actief zijn Powerplan04 Samen met de Diensten, vormt het PowerPlan het hart en de ziel van Euphony. Het legt je helder en compact uit welke commissies je bij Euphony kan verdienen, en wat je ervoor moet doen. Je zal

Nadere informatie

Real Estate Crowdfunding Profit Plan

Real Estate Crowdfunding Profit Plan Crowd1 Network Ltd Gevestigd in De Verenigde Arabische Emiraten, Ras Al Khaimah, RAS International Corporate Center, Reg.nr. ICC20160342 Crowd1 Network Europe Ltd Gevestigd in Cyprus, Reg. Nr. HE360087

Nadere informatie

Eenvoudig en Rendabel Om geld online te verdienen

Eenvoudig en Rendabel Om geld online te verdienen Eenvoudig en Rendabel Om geld online te verdienen Open Wereldwijd! Support in het Frans, Engels, Spaans, Duits en Nederlands. Waar u ook bent, geniet van deze uitzonderlijke kans! copyright Support Venture

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

Welkom Hoe start ik als Netwerk Member?

Welkom Hoe start ik als Netwerk Member? Welkom Hoe start ik als Netwerk Member? 2014 - november - versie 1 1 DEEL 1 Word klant DEEL 2 Hoe schrijf ik mij in als Netwerk Member? DEEL 3 Hoe werf ik Members? DEEL 4 Hoe werf ik Netwerk Members? 2014

Nadere informatie

ZINZINO COMPENSATIE PLAN EUROPA. Zinzino Compensation Plan Versie Version 16 (NL- EU)

ZINZINO COMPENSATIE PLAN EUROPA. Zinzino Compensation Plan Versie Version 16 (NL- EU) ZINZINO COMPENSATIE PLAN EUROPA Zinzino Compensation Plan Versie 2016-10-06 Version 16 (NL- EU) 1. ZINZINO Zinzino bestaat om Inspire Change in Life the inspireren door de meest klantgerichte Direct Sales

Nadere informatie

s Werelds eerste social media platform met een RevShare programma.

s Werelds eerste social media platform met een RevShare programma. s Werelds eerste social media platform met een RevShare programma. Het FutureNet idee FutureNet s start Nieuw design 2012 2014 2015 FUTUREADPRO START APRIL 2016 ONLINE ADVERTEREN - POTENTIEEL Online adverteer

Nadere informatie

1.1 Aanmelden op Enquete.co kan in zowel Nederland als België en is geheel gratis.

1.1 Aanmelden op Enquete.co kan in zowel Nederland als België en is geheel gratis. ALGEMENE VOORWAARDEN ENQUETE.CO Registreren 1.1 Aanmelden op Enquete.co kan in zowel Nederland als België en is geheel gratis. 1.2 Verzendkosten van producten naar Nederland en België zijn op kosten van

Nadere informatie

Wat zou je willen? Extra inkomen. Part-time of full-time werken. Meer tijd met vrienden en familie. Werken met producten van topkwaliteit

Wat zou je willen? Extra inkomen. Part-time of full-time werken. Meer tijd met vrienden en familie. Werken met producten van topkwaliteit FIRST LOOK Wat zou je willen? Extra inkomen Part-time of full-time werken Meer tijd met vrienden en familie Werken met producten van topkwaliteit Werken in teams met enthousiaste, positieve mensen Reizen

Nadere informatie

... het volledig adres van de werkingsplaats en van het secretariaat, indien anders dan de werkingsplaats ... ... ...

... het volledig adres van de werkingsplaats en van het secretariaat, indien anders dan de werkingsplaats ... ... ... AANVRAAGFORMULIER WERKINGSSUBSIDIE AANVULLENDE SUBSIDIE De aanvraag van de werkingssubsidie voor het aanvullend gedeelte en de vragenlijst voor het aanvullend gedeelte worden ingediend bij de jeugddienst

Nadere informatie

De teller geeft hoeveel stukken er zijn en de noemer zegt wat de 5. naam is van die stukken: 6 taart geeft dus aan dat de taart in 6

De teller geeft hoeveel stukken er zijn en de noemer zegt wat de 5. naam is van die stukken: 6 taart geeft dus aan dat de taart in 6 Breuken Breuk betekent dat er iets gebroken is. Het is niet meer heel. Als je een meloen doormidden snijdt, is die niet meer heel, maar verdeeld in twee stukken. Eén zo n stuk is dan een halve meloen,

Nadere informatie

MyClickWinners every click counts

MyClickWinners every click counts B02-2015 Informatie Memorandum MyClickWinners Datum laatste versie: 1 oktober 2015 Algemeen MyClickWinners is een online netwerkmarketingbedrijf waarmee iedereen de mogelijkheid heeft om op eenvoudige

Nadere informatie

Welkom bij de LikesXL Presentatie

Welkom bij de LikesXL Presentatie Welkom bij de LikesXL Presentatie Mike Deese - CEO Een presentatie van één van de grootste business modellen op internet / in de wereld in dit decennium... Inhoud Online adverteren Advertentie potentieel

Nadere informatie

BELGIË: DISTRIBUTEURSOVEREENKOMST

BELGIË: DISTRIBUTEURSOVEREENKOMST BELGIË: DISTRIBUTEURSOVEREENKOMST Beste toekomstige ANGO -distributeur, Gefeliciteerd! Als distributeur van ANGO staat u een bijzondere uitdaging te wachten. Wij van ANGO zijn erg blij u te mogen toevoegen

Nadere informatie

Essential Rewards/Automatische Levering Programma - Informatieblad

Essential Rewards/Automatische Levering Programma - Informatieblad Essential Rewards/Automatische Levering Programma - Informatieblad Wat is Essential Rewards? Essential Rewards is een vast bestelllingsprogramma voor onafhankelijke distributeurs van Young Living, dat

Nadere informatie

2015 Forever Living Products. Wijzigingen voorbehouden. NL 1001.15. 1. Inleiding.4. 2. Definities..5. 3. Garantie, product retour en terugkopen..

2015 Forever Living Products. Wijzigingen voorbehouden. NL 1001.15. 1. Inleiding.4. 2. Definities..5. 3. Garantie, product retour en terugkopen.. 1 Samenwerkingsreglement 2015 Forever Living Products. Wijzigingen voorbehouden. NL 1001.15 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding.4 2. Definities..5 3. Garantie, product retour en terugkopen..8 4. Bonusstructuur/Marketingplan.10

Nadere informatie

BELGIË: DISTRIBUTEURSOVEREENKOMST

BELGIË: DISTRIBUTEURSOVEREENKOMST BELGIË: DISTRIBUTEURSOVEREENKOMST Beste toekomstige ANGO -distributeur, Gefeliciteerd! Als distributeur van ANGO staat u een bijzondere uitdaging te wachten. Wij van ANGO zijn erg blij u te mogen toevoegen

Nadere informatie

Besluit maatschappelijke ondersteuning gemeente Oldebroek 2015 Nr. 197229

Besluit maatschappelijke ondersteuning gemeente Oldebroek 2015 Nr. 197229 Besluit maatschappelijke ondersteuning gemeente Oldebroek 2015 Nr. 197229 Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek; gelet op het bepaalde in de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015, alsmede

Nadere informatie

Acquire. Avalon Hill. Spelregels

Acquire. Avalon Hill. Spelregels Acquire Avalon Hill Spelregels Spelers: 2 tot 6 Leeftijd: 12 jaar en ouder Complexiteit: o Gevorderd o Uitdagend Gemiddeld Inhoud: plastic spelbord 7 plastic gebouwen 108 bedrijfstegels 7 series aandelen

Nadere informatie

Online zelfregistratie

Online zelfregistratie Online zelfregistratie Het nieuwe zelfregistratieproces maakt het voor u als aspirant ABO nog eenvoudiger om u te registreren en een eigen business te gaan bouwen. U kunt zelf uw registratie starten op

Nadere informatie

Ontdek de zeer aantrekkelijke Incentives van Forever

Ontdek de zeer aantrekkelijke Incentives van Forever Ontdek de zeer aantrekkelijke Incentives van Forever Peter Boots Managing Director Beste distributeur, Mensen hebben veel verschillende beweegredenen om distributeur te worden bij Forever. In veel gevallen

Nadere informatie

Het antwoord van VKG op de WIA (Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen)

Het antwoord van VKG op de WIA (Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen) Het antwoord van VKG op de WIA (Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen) Versie 16-08-2011 WIA Opvang Polis. Hoe wordt de hoogte van de WIA-uitkering berekend? De hoogte van de WIA-uitkering hangt niet

Nadere informatie

Wat zou je willen? Extra inkomen. Part-time of full-time werken. Meer tijd met vrienden en familie. Werken met producten van topkwaliteit

Wat zou je willen? Extra inkomen. Part-time of full-time werken. Meer tijd met vrienden en familie. Werken met producten van topkwaliteit Business Overview Wat zou je willen? Extra inkomen Part-time of full-time werken Meer tijd met vrienden en familie Werken met producten van topkwaliteit Werken in teams met enthousiaste, positieve mensen

Nadere informatie

Ik krijg een IVA-uitkering Wat betekent dat? Wat u moet weten als u een IVA-uitkering krijgt

Ik krijg een IVA-uitkering Wat betekent dat? Wat u moet weten als u een IVA-uitkering krijgt Ik krijg een IVA-uitkering Wat betekent dat? Wat u moet weten als u een IVA-uitkering krijgt Werken aan perspectief Werken is belangrijk, voor uzelf en voor de maatschappij. UWV helpt u om werk te vinden

Nadere informatie

Ik krijg een IVA-uitkering Wat betekent dat?

Ik krijg een IVA-uitkering Wat betekent dat? uwv.nl werk.nl Ik krijg een IVA-uitkering Wat betekent dat? Wat u moet weten als u een IVA-uitkering krijgt Wilt u meer weten? Kijk voor meer informatie op uwv.nl. Wilt u daarna nog meer weten over uw

Nadere informatie

Prijslijst voor abonnees

Prijslijst voor abonnees Prijslijst voor abonnees Sim only abonnement 24 maanden Ben 100 min/sms Ben 300 min/sms Ben onbeperkt Maandbedrag (exclusief korting) 4,50 7,00 15,00 Aantal minuten of sms binnen de 100 300 Onbeperkt Tarief

Nadere informatie

Prijslijst voor abonnees

Prijslijst voor abonnees Prijslijst voor abonnees De genoemde tarieven op deze prijslijst zijn exclusief kortingen. Wil je de tarieven inclusief korting inzien? Kijk dan op www.ben.nl/tarievenoverzicht Sim only abonnement 24 maanden

Nadere informatie

Uitwerkingen oefeningen hoofdstuk 2

Uitwerkingen oefeningen hoofdstuk 2 Uitwerkingen oefeningen hoofdstuk 2 2.4.1 Basis Verhoudingen 1 13 cm : 390 km, dat is 13 cm : 390.000 m. Dat komt overeen met 13 cm : 39.000.000 cm en dat is te vereenvoudigen tot 1 : 3.000.000. 2 De schaal

Nadere informatie

Inhoud. 5.1 Als u particulier verzekerd bent 14 5.2 Als u ziekenfondsverzekerd bent 15 5.3 Als u meeverzekerd bent bij uw partner 16

Inhoud. 5.1 Als u particulier verzekerd bent 14 5.2 Als u ziekenfondsverzekerd bent 15 5.3 Als u meeverzekerd bent bij uw partner 16 Inhoud 1 Voor wie is deze brochure? 4 2 De ziekenfondsverzekering voor zelfstandigen 6 3 Voorwaarden voor ziekenfondsverzekering in 2004 7 3.1 Drijft u in 2004 feitelijk voor eigen rekening een onderneming?

Nadere informatie

1.1. Verstrekking van een toegekende individuele voorziening in de vorm van een persoonsgebonden budget vindt plaats op verzoek van belanghebbende.

1.1. Verstrekking van een toegekende individuele voorziening in de vorm van een persoonsgebonden budget vindt plaats op verzoek van belanghebbende. Besluit voorzieningen Wmo gemeente Middelburg 2014 Vastgesteld in de collegevergadering van 28 december 2011 Gewijzigd: 11 december 2012, 10 december 2013 Publicatiedatum: 4 januari 2012, 19 december 2012,

Nadere informatie

WAAROM ONDERNEMERSCHAP?

WAAROM ONDERNEMERSCHAP? STRATEGIE OVERZICHT WAAROM ONDERNEMERSCHAP? 3 OPTIONS 1. Controle over je tijd 2. Eigen baas zijn 3. Geen glazen plafond 4. Maximaliseer je vaardigheden 5. Persoonlijke vrijheid 6. Volg je passie Start

Nadere informatie

Shape & Fix Alles met maximaal comfort

Shape & Fix Alles met maximaal comfort Shape & Fix Alles met maximaal comfort De uitdaging U wil communiceren zonder zorgen Uw klanten moeten u en uw medewerkers altijd en overal kunnen bereiken, ook digitaal. U wilt een snelle toegang tot

Nadere informatie

BOUW OP MET. zakelijke kansen met natuurlijke oplossingen

BOUW OP MET. zakelijke kansen met natuurlijke oplossingen BOUW OP MET zakelijke kansen met natuurlijke oplossingen WAT BIEDT dōterra u? U heeft een keuze: Traditionele loondienst U ruilt tijd voor geld Pomotiekansen en loon zijn beperkt Afhankelijk van de visie

Nadere informatie

Competitiebepalingen. KNHS-BMC Centaur Cup 2011/2012 1. ALGEMEEN

Competitiebepalingen. KNHS-BMC Centaur Cup 2011/2012 1. ALGEMEEN Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Competitiebepalingen KNHS-BMC Centaur Cup 2011/2012 1. ALGEMEEN 1. De KNHS-BMC Centaur Cup heeft als belangrijkste doel het stimuleren van het Aangepast

Nadere informatie

CAR PROGRAM FM GROUP BENELUX

CAR PROGRAM FM GROUP BENELUX Deze incentive is voor jou: Als je distributeur bent met een minimum level van en met een minimale commissie van 515 netto uit het eerste marketing plan ( Magnolia ) FM GROUP BENELUX CAR PROGRAM FM GROUP

Nadere informatie

Samenwerkingsreglement

Samenwerkingsreglement 2014 Forever Living Products. Wijzigingen voorbehouden. BE1037.13 Samenwerkingsreglement 2014 Het samenwerkingsreglement is in het Nederlands, Engels en Frans beschikbaar op www.foreverliving.com NL INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

33 777 Wijziging van de Elektriciteitswet 1998 (volumecorrectie nettarieven voor de energie-intensieve industrie)

33 777 Wijziging van de Elektriciteitswet 1998 (volumecorrectie nettarieven voor de energie-intensieve industrie) 33 777 Wijziging van de Elektriciteitswet 1998 (volumecorrectie nettarieven voor de energie-intensieve industrie) Nr. 2 VOORSTEL VAN WET Wij Willem-Alexander, bij de gratie Gods, Koning der Nederlanden,

Nadere informatie

WAAROM ONDERNEMERSCHAP?

WAAROM ONDERNEMERSCHAP? STRATEGIE OVERZICHT WAAROM ONDERNEMERSCHAP? 3 OPTIONS 1. Controle over je tijd 2. Eigen baas zijn 3. Geen glazen plafond 4. Maximaliseer je vaardigheden 5. Persoonlijke vrijheid 6. Volg je passie Start

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 2016 2017 34 573 Wijziging van de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag en enige andere wetten in verband met de verlaging van de leeftijd waarop men

Nadere informatie

Besluit voorzieningen Wmo gemeente Veere Vastgesteld in de collegevergadering van 17 december 2013

Besluit voorzieningen Wmo gemeente Veere Vastgesteld in de collegevergadering van 17 december 2013 Besluit voorzieningen Wmo gemeente Veere 2014 Vastgesteld in de collegevergadering van 17 december 2013 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Hoofdstuk 1. Bijzondere regels over het persoonsgebonden budget....3

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 2011 2012 33 023 Wijziging van de Wet op het financieel toezicht en de Wet toezicht financiële verslaggeving in verband met de herziene richtlijn prospectus

Nadere informatie

6 Breuken VOORBEELDPAGINA S. Bestelnr Het grote rekenboek - overzicht - Hoofdstuk Breuken

6 Breuken VOORBEELDPAGINA S. Bestelnr Het grote rekenboek - overzicht - Hoofdstuk Breuken Bestelnr. Het grote rekenboek - overzicht - Hoofdstuk Breuken K-Publisher B.V. Prins Hendrikstraat NL- CS Bodegraven Telefoon +(0)- 0 Telefax +(0)- info@k-publisher.nl www.k-publisher.nl Breuken Breuk

Nadere informatie

Prijslijst voor abonnees

Prijslijst voor abonnees Prijslijst voor abonnees Sim only abonnement 24 maanden Ben 100 min/sms Ben 300 min/sms Ben onbeperkt Maandbedrag (exclusief korting) 4,50 7,00 25,00 Aantal minuten of sms binnen de bundel 100 300 Onbeperkt

Nadere informatie

Als u kosten maakt voor kinderopvang

Als u kosten maakt voor kinderopvang 2004 Als u kosten maakt Als u kosten maakt in verband met uw werk kan dit gevolgen hebben voor uw belasting. U mag namelijk onder bepaalde voorwaarden een deel van deze kosten aftrekken. Of dat ook voor

Nadere informatie

Publisher Handleiding. Ga snel van start met uw eigen TradeDoubler account

Publisher Handleiding. Ga snel van start met uw eigen TradeDoubler account Publisher Handleiding Ga snel van start met uw eigen TradeDoubler account GETTING STARTED Deze handleiding helpt u om van start te gaan met uw eigen TradeDoubler account. Volg de onderstaande stappen om

Nadere informatie

Gezinsbijslag in 15 vragen

Gezinsbijslag in 15 vragen Gezinsbijslag in 15 vragen 1. Wat is gezinsbijslag? Gezinsbijslag omvat: - het kraamgeld dat eenmalig wordt uitbetaald bij de geboorte - de adoptiepremie die eenmaal wordt uitbetaald bij de adoptie - de

Nadere informatie

8.0 Voorkennis ,93 NIEUW

8.0 Voorkennis ,93 NIEUW 8.0 Voorkennis Voorbeeld: In 2014 waren er 12.500 speciaalzaken. Sinds 2012 is het aantal speciaalzaken afgenomen met 7%. Bereken hoeveel speciaalzaken er in 2012 waren. Aantal 2014 = 0,93 Aantal 2012

Nadere informatie

ONDERWIJSRESULTATENMODEL 2017 ISD INSTRUCTIE

ONDERWIJSRESULTATENMODEL 2017 ISD INSTRUCTIE ONDERWIJSRESULTATENMODEL 2017 ISD INSTRUCTIE Inspectie van het Onderwijs Maart 2017 ISD Instructie ORM 2017 1/20 ISD Instructie ORM 2017 2/20 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 4 2 Resultatenoverzicht... 6 2.1

Nadere informatie

Minimumloon, jeugdloon januari 2016 - juni 2016 plus Uurloon

Minimumloon, jeugdloon januari 2016 - juni 2016 plus Uurloon Minimumloon, jeugdloon januari 2016 - juni 2016 plus Uurloon Het wettelijk minimum loon of wettelijk minimum jeugdloon is het loon of het salaris dat je minimaal uitbetaald hoort te krijgen. Werknemers

Nadere informatie

Prijslijst voor abonnees

Prijslijst voor abonnees Prijslijst voor abonnees Sim only abonnement 24 maanden Ben 50 + 50 min/ Ben 100 + 100 min/ Ben 300 + 300 min/ Ben onbeperkt Maandbedrag 5,50 6,00 8,00 10,50 Aantal minuten of binnen de 100 200 600 Onbeperkt

Nadere informatie

April 2014 Stichting S@les in de Bouw

April 2014 Stichting S@les in de Bouw XML XML XML XML XML Resultaten enquête naar gebruik XMLberichten S@les in de Bouw April Stichting S@les in de Bouw HOOFDSTUK BLZ. 1. ALGEMEEN 2 2. SAMENVATTING 3 3. GEBRUIK XML-ARTIKELBESTAND 4 4. GEBRUIK

Nadere informatie

Huurprijsberekening:

Huurprijsberekening: Huurprijsberekening: Vanaf 1 januari 2008 wordt de berekening geregeld door het Sociale huurbesluit van 12 oktober 2007. Elk jaar wordt aan de huurder gevraagd hun inkomensgegevens te bezorgen aan de dienst

Nadere informatie

Gasunie inkoopproces 2012

Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Of het nu gaat om het optimaliseren van het gastransport of om het beheren en aansturen van onze leveranciers, bij Gasunie zijn we continu op zoek naar

Nadere informatie

DONKEYMAILS HANDLEIDING

DONKEYMAILS HANDLEIDING DONKEYMAILS HANDLEIDING Inleiding Donkeymails bestaat al sinds 2005 en heeft een betrouwbare Nederlandse webmaster. Zelf verdien ik tot wel $0,30 met Donkeymails per dag, met het linkspel ($0,50 per 1000

Nadere informatie

Inhoud. 1 Inleiding 4

Inhoud. 1 Inleiding 4 Inhoud 1 Inleiding 4 2 Tabellen loonbelasting/premie volksverzekeringen 5 2.1 Loonbelasting/premie volksverzekeringen vanuit tijdvakloon berekenen 5 2.2 Formule voor berekening loonbelasting/premie volksverzekeringen

Nadere informatie

Uw AOW en Anw als u uit Nederland vertrekt

Uw AOW en Anw als u uit Nederland vertrekt Uw AOW en Anw als u uit Nederland vertrekt Inhoud Voor AOW en Anw 2 Wat is AOW 2 Wat is Anw 2 Wanneer kunt u zich verzekeren 3 Hoe lang duurt de verzekering 3 Soms langer dan tien jaar 4 Wat kost het 4

Nadere informatie