De totaalpartner voor uw school!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De totaalpartner voor uw school! www.intercare.be"

Transcriptie

1 De totaalpartner voor uw school!

2 Intercare is de totaalpartner voor uw school! Als partner met meer dan 25 jaar ervaring hebben we een specifieke focus op Onderwijs. Dankzij onze ruim 100 schoolreferenties hebben we de nodige expertise in huis om u als school te adviseren met correct advies. Géén boxmover, maar een echte partner die met u meedenkt en géén enkele uitdaging uit de weg gaat.

3 Audit Vertrouw op onze expertise voor het uitwerken van een totaalverhaal voor de IT op uw school. Waar staat u vandaag en met welke risico s wordt u geconfronteerd? Welke uitdagingen staan u in de toekomst nog te wachten en wat zijn de mogelijke pijnpunten? Doorheen de audit krijgt u heldere inzichten in de mogelijkheden van IT om uw school voor te bereiden op toekomstige uitdagingen. In onze audit brengen we zowel de toestand van vandaag als de nog af te leggen weg in kaart. Wenst u een vrijblijvende Audit om de probleempunten in uw netwerk vast te stellen? Intercare geeft het eerste uur advies altijd gratis! Enkele recente projecten Servers, Storage, Switching en Backup Intercare is specialist in advies en implementatie van virtualisatieprojecten in onderwijsinstellingen. Met de noden en budgetten in het achterhoofd werken we een oplossing uit die zowel naar stabiliteit (en gemoedsrust voor de Itcoördinator) als performantie de juiste oplossing is om de groeien de vraag naar ICT op te vangen. Pc s & Laptops Intercare heeft een unieke positie als HP Platinum, Dell Preferred, Acer Gold en Lenovo partner waarbij steeds gekozen wordt uit een oplossing die het best aansluit bij de noden van de klant. Op die manier worden de budgetten optimaal benut. Wenst u eerst een toestel volledig te testen? Intercare kan voor zowat ieder toestel een demo voorzien, zodat u op voorhand weet voor welke oplossing u kiest. Bart Puttemans Koninklijk Lyceum Gent Koninklijk Lyceum Gent gaat in zee met Intercare nv voor de aanpassing op hun infrastructuur Toni Dufort Instituut voor Verpleegkunde Sint-Vincentius Gent Het advies van Intercare nv was doorslaggevend voor de samenwerking Ruben Weyns Don Bosco Sint-Denijs-Westrem Intercare adviseerde ons in de vernieuwing van ons serverpark Security Uit een recente enquête kwam duidelijk aan het licht dat ICT- Coördinatoren en directie bezorgd zijn over het aspect van beveiliging. We zien dat veel scholen hier in de praktijk te weinig mee bezig zijn, terwijl dit samen met het backupverhaal toch wel een cruciaal gegeven is. Op het vlak van Firewall hebben we meerdere partnerships met security fabrikanten zodat steeds een oplossing op maat van de school kan geboden worden.

4 Intercare heeft Try & Buy voorwaarden Op zoek naar een nieuwe firewall oplossing? Intercare adviseert en zorgt gratis voor een demotoestel met 2 uur uitleg inbegrepen. Na 30 dagen niet tevreden = volledig kosteloos retourneren. scholen die voor ons kozen: De keywoorden voor deze oplossing zijn: Zero Handoff roaming Centraal management software Géén software kosten Simultaneous dual-band wifi Onbeperkte uitbreiding, starten met 1 toestellen tot Wij voorzien steeds een professionele uitmeting en correct advies. Dirk Segers Leiepoort Deinze VZW De combinatie prijs/kwaliteit en de persoonlijke toelichting was voor ons doorslaggevend Marc Heyrman Sint-Jorisinstituut Bazel Op advies van Intercare nv investeerden wij in 70 nieuwe A- merk pc s Don Bosco Sint-Denijs-Westrem Don Bosco kocht de voorbije twee jaar meer dan 100 nieuwe pc s bij Intercare. Sven Laurier Mandel & Leie Roeselare Intercare nv is al jaren een trouwe partner voor onze scholengroep, we krijgen steeds correct advies en ondersteuning Sharon Simaeys MPI Sterrebos Rumbeke Als school met een beperkt budget maar grote noden zorgt Intercare als partner steeds voor de beste prijs/kwaliteit! Wifi Als alternatief voor de grotere merken zijn we sinds enkele jaren partner voor de Unifi wireless oplossingen. Dankzij de competitieve prijzen en inbegrepen centrale managementoplossing, is dit een ideale oplossing voor zowel basis als middelbare scholen. Géén toeters en bellen die enkel op papier interessant zijn, maar wel een degelijke en betaalbare oplossing voor Wifi die kan meegroeien met de noden (en aantal gebruikers). LED Projectie Intercare heeft naast de traditionele projectieoplossingen van Epson en Acer nog een andere unieke oplossing in zijn portfolio zitten. Een oplossing die komaf maakt met de meest voorkomende problemen uit een traditioneel DLP/ LCD projecterpark: Levensduur van de traditionele dure lampen is beperkt Projectoren worden vaak héél warm en zijn luidruchtig door de koeling Door de koeling zijn projectoren vaak onderhoudsintensief (stof en krijt die zich ophoopt in de toestellen) Projectoren hebben een opwarm- en afkoeltijd Projectoren hebben een beperkte levensduur en de kwaliteit daalt na verloop van tijd De LED projectoren van Casio bieden hiervoor een unieke oplossing: Lamploze projecten Onderhoudsvrij Levensduur van uren 100% beeldkwaliteit over de volledige levensduur van het toestel Tot 5 jaar garantie of branduren Géén opwarm- of afkoeltijd meer Lager energieverbruik zorgt voor een besparing van gemiddeld 65 euro per jaar per projector

5 Printing Als grote uitdager voor de Canon s, Ricoh s en Kyocera oplossingen heeft Intercare samen met HP een unieke oplossing onder de vorm van HP Level Pay. Deze HP Managed printing contracten werken op een systeem waarbij alle toestellen (zelfs ook de kleinste printers) in één contract zitten waarbij enkel en alleen het werkelijke tonerverbruik aangerekend wordt. Daarnaast wordt er een dienstverlening aangekoppeld waardoor u nooit zonder werkende printer zal zitten. Niet overtuigd? Neem gerust contact op met één van onze referenties Korneel Vanloocke Instituut Mariawende Blydhove Brugge Tevreden sinds de eerste levering! Stef Vercaemer Hotel & Toerismeschool Spermalie Brugge Het IT Team van Intercare nv kent de school en onze behoeftes door en door Helpdesk à la carte Onze Helpdesk à la carte staat tot 7 op 7 ter uwer beschikking en assisteert u telefonisch, remote of ter plaatse bij problemen waar u zelf niet verder aan uitraakt. Een probleem met een Vlan, een server die moeilijk doet, een backupprobleem die maar niet opgelost raakt? Onze helpdesk met uw vaste contactpersonen staat steeds voor uw klaar. Maar we gaan hier nog een stuk verder in, ook bij het wegvallen van uw ICT-coördinator zorgen wij voor blijvende ondersteuning en continuïteit! Met ons creditsysteem werkt u volledig op afroep en zonder enige vaste kosten. Met op vandaag een 35-tal scholen die hiervan gebruik maken is dit zondermeer een schot in de roos. Advies & Opleiding Intercare staat op nr. 1 als het gaat op vlak van advies en opleiding naar scholen toe. Op jaarbasis investeren we meer dan 250 manuren aan gratis uitleg, installatie of advies aan scholen. Nooit bent u nog alleen bij de start van een nieuwe project, u wordt steeds begeleidt door een partner met kennis van zaken. Wij maken voor u steeds kosteloos de vergelijking! Is uw school klaar voor toekomst? De vertrouwenspartner voor uw school. Met meer dan 100 scholen als referentie zijn we een centraal aanspreekpunt met een pak ervaring. Test ons vrijblijvend uit, en vraag een gesprek bij u ter plaatse met één van onze schoolspecialisten. Niet overtuigd? Neem gerust contact op met één van onze referenties!

6 Intercare garandeert bedrijfszekere ICT bij Spermalie Hotel- en toerismeschool Spermalie ondersteunt medewerkers en leerlingen met een moderne, performante en veilige ICT-omgeving. De nieuwe infrastructuur die ICT-partner Intercare daarvoor uitbouwde, laat de school toe snel en efficiënt in te spelen op de ICT-behoeften van de gebruikers. De hotel- en toerismeschool Spermalie in Brugge biedt secundair onderwijs aan ongeveer 750 leerlingen. Die hebben keuze uit opleidingen hotel, toerisme, hospitality, restaurant en keuken. Omdat de school leerlingen aantrekt uit heel Vlaanderen en Nederland, is Spermalie één van de grootste internaten van het land. Daarnaast biedt Spermalie in Brugge en Gent volwassenenonderwijs aan, rond onder meer gastronomie, patisserie en wijn, maar ook kleding, interieur, enzovoort. In het volwassenenonderwijs telt Spermalie op jaarbasis cursisten. Het ICT-team ondersteunt de 250 medewerkers van de school. Een deel van de gebruikte toepassingen draait in de cloud, andere zijn ondergebracht op de serveromgeving van de school. Naast een aantal courante administratieve toepassingen, gaat het onder meer om specifieke software voor toerisme en hotelmanagement. Tot het applicatieportfolio behoren ook toepassingen die Spermalie in eigen huis ontwikkelde. Voorbeelden zijn software voor het beheer van de inschrijvingen van banketten, voor de verkoop van uniformen, voor de opstelling van een examenregeling, enzovoort. Sommige toepassingen zijn zowel voor het personeel als voor de leerlingen toegankelijk. Orde op zaken Het gebruik van ICT bij Spermalie was doorheen de jaren organisch gegroeid. Dat leidde tot een heterogene omgeving: er waren diverse types servers in gebruik, naast verschillende switches en hubs. Van een geautomatiseerde back-up was geen sprake. Van een formeel plan voor disaster recovery evenmin. De verouderde bekabeling zorgde voor een onstabiel netwerk, zonder garantie op performantie. Een servercrash waarbij de aanwezige backupoplossing niet deed wat ze hoorde te doen, drukte de school met de neus op de feiten. Spermalie nam Intercare in de arm om orde op zaken te stellen. De keuze voor Intercare had niet alleen met technologische competentie te maken, stelt ICT-coördinator Stef Vercaemer. Het bedrijf stelde zich van bij het begin op als een echte partner: met frisse ideeën en advies. Bovendien had Intercare inzicht in onze behoeften. Het bedrijf wist waar we naartoe wilden en speelde ook heel snel in op vragen van onze kant. Het eerste luik van de professionalisering van de ICT-omgeving van Spermalie bestond uit de introductie van virtualisatie. Intercare implementeerde een virtuele omgeving met VMware en twee nieuwe hostservers van A-merken. De hosts bevinden zich in twee verschillende gebouwen van de school en zijn onderling verbonden met glasvezel. Dankzij de keuze voor virtualisatie konden we de verouderde servers uitschakelen, zegt Stef Vercaemer. De virtuele omgeving laat ons bovendien toe heel snel op de behoeften van de gebruikers in te spelen. Wanneer we een nieuwe software in gebruik nemen, kunnen we daar in geen tijd een virtuele server voor opzetten. De nieuwe omgeving biedt bovendien een goede basis voor back-up onder de vorm van snapshots op het niveau van de virtuele servers. Eenmaal de virtuele omgeving in gebruik was, bleek de performantie van het netwerk onvoldoende. Intercare kreeg daarop de opdracht om het netwerk te analyseren en aan

7 te passen. Driekwart van het netwerk kreeg nieuwe bekabeling, terwijl Intercare ook nieuwe gigabit switches installeerde. Intussen voorzag Intercare met Trendmicro Worry Free Advanced Security een nieuwe antivirusbescherming voor de medewerkers van Spermalie. ons toe de gebruikers op lange termijn de best mogelijke ondersteuning te bieden. Gegarandeerde continuïteit Om aan de groeiende opslagbehoeften van Spermalie tegemoet te komen, stelde Intercare voor een centrale SAN-oplossing te implementeren. Dat biedt ons een belangrijk voordeel in het kader van de continuïteit van de ICT-dienstverlening aan de gebruikers, vervolgt Stef Vercaemer. Alle data van de virtuele machines komt nu samen op één punt. Maar we namen dat single point of failure meteen weg door alle virtuele machines naar een tweede, goedkopere centrale opslag te repliceren. Ook wanneer een host weg zou vallen, kunnen we verder werken. Op de tweede locatie gebeurt de replicatie van de virtuele machines van de SAN op twee opslag servers met een oplossing van Veeam. Daarnaast vinden er dagelijks back-ups plaats van de machines en de data afzonderlijk. Op het vlak van beveiliging zitten we nu echt wel goed. Mocht er onverwacht toch iets fout lopen, dan staan we klaar om meteen in te grijpen. De nieuwe omgeving - servers, opslag en beveiliging - zorgt niet alleen voor de dagelijkse ondersteuning van de gebruikers, maar vormt tegelijk een oplossing voor disaster recovery. Het geheel geeft blijk van een proactieve benadering. We kijken inderdaad altijd vooruit, besluit Stef Vercaemer. Bovendien hebben we alle facetten van de ICT-omgeving grondig gedocumenteerd. Ook dat zal het efficiënte beheer van onze ICT-omgeving in de toekomst alleen maar ten goede komen. Intercare staat bij Spermalie in voor het onderhoud en de verdere ondersteuning van de nieuwe omgeving. Het team kent de school en de behoeften van de gebruikers intussen door en door. Ook dat laat Stef Vercaemer staat in voor de ICTondersteuning van Hotel & Toerismeschool Spermalie. Het team kent de school en de behoeften van de gebruikers intussen door en door. Ook dat laat ons toe de gebruikers op lange termijn de best mogelijke ondersteuning te bieden

8 Neem ons steeds vrijblijvend op in uw aanvragen, aanbestedingen of raamcontracten. Ons team is altijd bereid om u bij te staan in al uw projecten! Contacteer ons via en optie 3. TALLIEU & TALLIEU - Korte Magerstraat Gentbrugge

Gosselin Group bespaart op kosten dankzij IT

Gosselin Group bespaart op kosten dankzij IT Customer case Gosselin Group bespaart op kosten dankzij IT Sinds de samenwerking met Cheops kan Gosselin de IT-infrastructuur inzetten voor wat ze dient: het ondersteunen van de doelstellingen van het

Nadere informatie

RealDolmen, uw gids naar een private cloud in uw datacenter

RealDolmen, uw gids naar een private cloud in uw datacenter RealDolmen, uw gids naar een private cloud in uw datacenter De cloud begint in uw datacenter. Een exotisch begrip is de cloud al lang niet meer. Maar dat betekent nog niet dat iedereen dezelfde defi nitie

Nadere informatie

Time for change. Tijd voor een nieuwe kijk op uw IT. Moderner, Eenvoudiger, Veiliger, Beter. www.perfiction.be

Time for change. Tijd voor een nieuwe kijk op uw IT. Moderner, Eenvoudiger, Veiliger, Beter. www.perfiction.be Tijd voor een nieuwe kijk op uw IT Moderner, Eenvoudiger, Veiliger, Beter PerfICTion levert eigentijdse ICT oplossingen, die zich aanpassen aan de actuele behoefte van uw organisatie. Of het nu gaat om

Nadere informatie

Zijn uw bedrijf en zijn medewerkers voldoende beschikbaar?

Zijn uw bedrijf en zijn medewerkers voldoende beschikbaar? Zijn uw bedrijf en zijn medewerkers voldoende beschikbaar? Als bedrijfsleider wordt u dagelijks geconfronteerd met heel wat vragen over uw bedrijfsprocessen en onderliggende ICT-infrastructuur. Hoe lost

Nadere informatie

En zorgt uw ICT. Enkele zorginstellingen aan het woord

En zorgt uw ICT. Enkele zorginstellingen aan het woord En zorgt uw ICT even goed voor u? Enkele zorginstellingen aan het woord RealDolmen en healthcare De opzet van nieuwe zorgconcepten en de verbetering van kwaliteit en efficiëntie in healthcare worden almaar

Nadere informatie

Kiest u nu een ICT maatpak dat morgen ook nog exact past?

Kiest u nu een ICT maatpak dat morgen ook nog exact past? Kiest u nu een ICT maatpak dat morgen ook nog exact past? PerfICTion levert eigentijdse ICT oplossingen, die zich aanpassen aan de actuele behoefte van uw organisatie. Of het nu gaat om proactieve service

Nadere informatie

Alles onder controle De voordelen van beheren, onderhouden én vooruit zien

Alles onder controle De voordelen van beheren, onderhouden én vooruit zien Magazine AMR ict 2010 In deze editie o.a. : Beheer & Contract bij RO Groep. Centraliseren als antwoord op de ICT trends van 2010. Het belang van een backup beleid. Terugblik op virtualisatie bij woningcorporatie

Nadere informatie

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01 In de cloud, het nieuwe werken Is uw bedrijf ook toe aan werken in de cloud? Bent u het beu dat programma s, data en bedrijfsdocumenten zich overal en nergens bevinden? ItsCloud neemt al deze zorgen van

Nadere informatie

Til uw onderneming naar een hoger niveau. Stel de juiste vragen op weg naar de cloud

Til uw onderneming naar een hoger niveau. Stel de juiste vragen op weg naar de cloud CHEOPS REPORT Til uw onderneming naar een hoger niveau Stel de juiste vragen op weg naar de cloud Cloud computing is aan een sterke opmars bezig. Tegelijk roept het bij vele bedrijven nog vragen op. Is

Nadere informatie

White Paper Managed IT Services

White Paper Managed IT Services White Paper Managed IT Services MANAGED IT SERVICES 1. Executive Summary In de globale en veeleisende economie van vandaag willen bedrijven zich alsmaar meer toeleggen op hun eigen kernactiviteiten. Tegelijkertijd

Nadere informatie

HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN

HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN 4 HOME 12 Document Oplossingen printoplossingen printbeheer met HMS 18 MANAGED SERVICES Effectieve oplossingen zoals

Nadere informatie

14 het nieuwe werken. VertrOuwen in De CLOuD: de PijleR onder Ctb PeRsonele systemen

14 het nieuwe werken. VertrOuwen in De CLOuD: de PijleR onder Ctb PeRsonele systemen 14 het nieuwe werken VertrOuwen in De CLOuD: de PijleR onder Ctb PeRsonele systemen 15 Rechts: Eelke Colbers, Operationeel Directeur van CTB Midden: Paul-Richard Hellemans, Customer Operating Director

Nadere informatie

ILLUSTRATIE VOORZIJDE

ILLUSTRATIE VOORZIJDE uitgave 3 juni 2014 ILLUSTRATIE VOORZIJDE Open for Support, afgekort O4S, is een leverancier van datacenter diensten. O4S levert geen individuele diensten of producten. Wij leveren een uniek totaalconcept

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

De RealDolmen-cloud. Ademruimte voor uw ICT

De RealDolmen-cloud. Ademruimte voor uw ICT De RealDolmen-cloud Ademruimte voor uw ICT De cloud komt niet uit de lucht gevallen. Voor heel wat organisaties is de cloud een logische stap die voortvloeit uit de gewijzigde verwachtingen van hun gebruikers.

Nadere informatie

Fors besparen op uw hostingkosten

Fors besparen op uw hostingkosten Whitepaper Fors besparen op uw hostingkosten Hoe kunt u een kostenvoordeel behalen zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit van uw dienstverlening? INHOUD» De hostingmarkt» Cloud technologie» Uitbesteden

Nadere informatie

introductie > 2 Equipe professionals only > 4 ateron > 6 op reis in de cloud > 8 3w new development > 10 studio civiel > 12 o4s voipforward TM > 14

introductie > 2 Equipe professionals only > 4 ateron > 6 op reis in de cloud > 8 3w new development > 10 studio civiel > 12 o4s voipforward TM > 14 uitgave 2 APRIL 2013 introductie > 2 Equipe professionals only > 4 ateron > 6 op reis in de cloud > 8 3w new development > 10 studio civiel > 12 o4s voipforward TM > 14 Rooskens group > 16 satijnplus architecten

Nadere informatie

DIT DOSSIER WORDT GEPUBLICEERD DOOR MEDIAPLANET EN VALT NIET ONDER DE VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE REDACTIE VAN TRENDS IT-SOLUTIONS CLOUD COMPUTING

DIT DOSSIER WORDT GEPUBLICEERD DOOR MEDIAPLANET EN VALT NIET ONDER DE VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE REDACTIE VAN TRENDS IT-SOLUTIONS CLOUD COMPUTING DIT DOSSIER WORDT GEPUBLICEERD DOOR MEDIAPLANET EN VALT NIET ONDER DE VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE REDACTIE VAN TRENDS Business continuity Hou rekening met bedreigingen Exitproces Denk na over mogelijke uitstap

Nadere informatie

Waarom ieder bedrijf zonder telefooncentrale kan.

Waarom ieder bedrijf zonder telefooncentrale kan. WHITE PAPER Waarom ieder bedrijf zonder telefooncentrale kan. Cloud voice: de toekomst van communicatie Inleiding Er was ooit een tijd waarin bedrijven per definitie in hun eigen elektriciteitsproductie

Nadere informatie

cloud computing ICT Solutions Alles over ICT-advies voor zelfstandigen en kmo s Belgacom Internet Office&Go Flexibel & betrouwbaar

cloud computing ICT Solutions Alles over ICT-advies voor zelfstandigen en kmo s Belgacom Internet Office&Go Flexibel & betrouwbaar Nummer 4 I Juni 2012 ICT Solutions ICT-advies voor zelfstandigen en kmo s Belgacom Internet Office&Go Flexibel & betrouwbaar Eigen hardware op de werkvloer Bring Your Own Device Becloud Hosted Microsoft

Nadere informatie

kostenreductie Consolidatie + Virtualisatie = Dossier Cloud computing Business Magazine for top ICT Professionals Q1 / maart 2010 www.onemagazine.

kostenreductie Consolidatie + Virtualisatie = Dossier Cloud computing Business Magazine for top ICT Professionals Q1 / maart 2010 www.onemagazine. Business Magazine for top ICT Professionals Q1 / maart 2010 www.onemagazine.be Dossier Cloud computing Kris Vandaele, Corporate IT Manager Barry Callebaut Consolidatie + Virtualisatie = kostenreductie

Nadere informatie

De public cloud: Het einde van de traditionele hosting providers?

De public cloud: Het einde van de traditionele hosting providers? De public cloud: Het einde van de traditionele hosting providers? Auteur: Reinout Dotinga Quality Assured Services B.V. Thorbeckestraat 53 2613 BV DELFT KvK 60679905 INHOUDSOPGAVE: 1. INLEIDING 3 2. VOOR

Nadere informatie

HET NIEUWE WERKEN. De ideale werkplek anno 2012 Vastgoedsector speelt in op nood aan vrijheid P. 2

HET NIEUWE WERKEN. De ideale werkplek anno 2012 Vastgoedsector speelt in op nood aan vrijheid P. 2 21 JUNI 2012 De ideale werkplek anno 2012 Vastgoedsector speelt in op nood aan vrijheid P. 2 Werken met data in de wolken Besparen op ITfactuur en files P. 3 HET NIEUWE WERKEN Noodzaak van tweede peiler

Nadere informatie

Waarom ieder bedrijf zonder telefooncentrale kan.

Waarom ieder bedrijf zonder telefooncentrale kan. WHITE PAPER Waarom ieder bedrijf zonder telefooncentrale kan. Cloud voice: de toekomst van communicatie Inleiding Er was ooit een tijd waarin bedrijven per definitie in hun eigen elektriciteitsproductie

Nadere informatie

RealDolmen, uw partner voor ipad in business-oplossingen

RealDolmen, uw partner voor ipad in business-oplossingen RealDolmen, uw partner voor ipad in business-oplossingen Waarom RealDolmen voor de integratie van uw mobiele devices? Notebooks, tablets, smartphones, Deze toestellen schieten op de werkvloer als paddenstoelen

Nadere informatie

Vervang uw verouderde hardware

Vervang uw verouderde hardware Whitepaper Vervang uw verouderde hardware Dedicated of Cloud? Alles over virtualisatie. Wat is het, hoe werkt het en wat zijn de voordelen? INHOUD» Wat is virtualisatie?» Wat is een Virtual Server?» Besparen

Nadere informatie

In deze uitgave: we kijken vooruit naar cloud computing

In deze uitgave: we kijken vooruit naar cloud computing In deze uitgave: we kijken vooruit naar cloud computing Cloud computing Cloud computing is het via het internet op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens. De term is afkomstig

Nadere informatie

Customer case. IT ondersteunt missie Ritmo

Customer case. IT ondersteunt missie Ritmo Customer case IT ondersteunt missie Ritmo De missie van Ritmo Interim is het juiste talent, op de juiste plaats, op het juiste moment. Dat impliceert vanuit zakelijk standpunt een groot engagement tegenover

Nadere informatie

Uw IT, onze business

Uw IT, onze business Techniek gaat prima samen. Uw IT, onze business Hoogendoorn IT Services biedt vele mogelijkheden om de kantoorautomatisering van bedrijven te beheren, optimaal te laten functioneren of het bedrijf zelfs

Nadere informatie

All in IT! All in Wi-Fi!

All in IT! All in Wi-Fi! All in IT! All in Wi-Fi! All in Wi-Fi Wij maken het draadloos Even voorstellen Tot 2006 waren wij het Hardware onderdeel van het in 1982 opgerichte Allinco BV. Na de verzelfstandiging in 2006 hebben wij

Nadere informatie