Canberra Grill Barbecue (gas)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Canberra Grill Barbecue (gas)"

Transcriptie

1 Instructieboekje Canberra Grill Barbecue (gas)

2 2

3 3 NL DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM barbecue hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid zal functioneren. Om het beste uit uw barbecue te halen is het belangrijk dat u dit instructieboekje vóór gebruik aandachtig en in zijn geheel doorleest en ook begrijpt. Schenk daarbij speciaal aandacht aan de veiligheidsvoorschriften; die worden vermeld ter bescherming van u en uw omgeving! Bewaar het instructieboekje vervolgens om het in de toekomst nog eens te kunnen raadplegen. Bewaar ook de verpakking: dat is de beste bescherming voor uw barbecue tijdens de opslag buiten het seizoen. En mocht u het apparaat ooit aan iemand anders overdragen, lever er dan het instructieboekje en de verpakking bij. BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Lees het instructieboekje voor gebruik van dit apparaat. Gebruik alleen propaan- of butaangas. Deze barbecue is uitsluitend voor gebruik buitenshuis. Hij kan het giftige, geurloze koolmonoxide voortbrengen, dat in een afgesloten ruimte dodelijk kan zijn. Gebruik in gesloten ruimtes als huizen, caravans, tenten enz. is dus gevaarlijk en VERBODEN. Op het apparaat dient een goedgekeurde gasslang en 30 mbar drukregelaar te worden aangesloten (niet meegeleverd.) De gasslang wordt rechtstreeks aangesloten op het uiteinde van de brander, zie afbeelding. Pas op! De drukregelaar moet voldoen aan de geldende eisen en CE-goedgekeurd zijn. De gasslang mag niet langer zijn dan 150 cm. Gebruik een standaard gasslang voor propaan/butaan. Houd de draad op de aansluiting brander/gasslang (en ook die van de gasslang naar de regelaar en van de regelaar naar de gasfles) schoon en vrij van vuil, zand enz. Reinig ze zonodig zorgvuldig voor gebruik. Pas op! Het apparaat kan tijdens het gebruik heel heet worden! Gebruik ovenhandschoenen en leun tijdens het gebruik niet over het apparaat. Raak het niet aan voordat het geheel is afgekoeld. Houd kleine kinderen uit de buurt van de barbecue! Veronachtzamen van deze waarschuwing kan tot serieus letsel leiden. Belemmer nooit de verbranding of de ventilatie. Laat olie of vet nooit heter worden dan 200 C. Als olie begint te roken onmiddellijk de grill op laag (LO) zetten of uitschakelen tot de temperatuur tot onder de 175 C is gedaald. Bewaar geen extra gasfles in de buurt van het apparaat.

4 4 Voor het gebruik van gasflessen bestaan wettelijke voorschriften. Installeer en bewaar de gasfles conform deze voorschriften. Gebruik nooit een gasfles met een beschadigd oppervlak, ventiel, ring of bodem! Vervang de gasfles buitenshuis, niet in de zon en uit de buurt van vuur, vonken en andere ontstekingsbronnen. Vervang de flexibele slang op de voorgeschreven tijden. Draai het ventiel van de gasfles onmiddellijk dicht als u de geur van gas waarneemt. Gas is licht ontvlambaar, explosief en zwaarder dan lucht, dus het blijft laag hangen. In zijn natuurlijke staat heeft flessengas geen geur; voor uw veiligheid is er een geur aan toegevoegd, te vergelijken met die van verrotte kool. Zorg ervoor dat gasdrukregelaar en slang zich te allen tijde op een zodanige plaats bevinden dat er geen toevallige schade aan kan worden toegebracht en niemand erover kan struikelen. Neem de barbecue niet in gebruik voordat alle verbindingen op lekkages gecontroleerd zijn. Alle lekkagecontroles moeten worden uitgevoerd met een zeepoplossing, nooit met vuur! (zie: Controle op gaslekkage) Verplaats de barbecue niet terwijl hij in werking is. Draai de gasfles dicht voordat u het apparaat verplaatst en laat de barbecue eerst afkoelen. Als de barbecue niet in gebruik is dient de kraan op de gasfles dichtgedraaid te zijn en de bedieningsknop op UIT (OFF). Bewaar of gebruik geen licht ontvlambare vloeistoffen of materialen als verf, benzine, gastankjes enz. in de onmiddellijke nabijheid van het apparaat. Gebruik het apparaat niet in een brandgevaarlijke omgeving zoals nabij gastanks, gasleidingen of spuitbussen. Dat levert explosie- en brandgevaar op! Zorg voor zorgvuldig toezicht wanneer dit apparaat wordt gebruikt in de aanwezigheid van kinderen, handelingsonbekwame personen of huisdieren. Dit apparaat is niet geschikt om te worden gebruikt door personen (incl. kinderen) met een fysieke- zintuiglijke- of mentale beperking, of gebrek aan ervaring en kennis, ongeacht of er toezicht is of instructie is gegeven aangaande het gebruik van het apparaat door een persoon die verantwoordelijk is voor hun veiligheid. Er dient op te worden toegezien dat kinderen niet met het apparaat spelen. Als het apparaat beschadiging of storing vertoont, wend u dan tot uw leverancier, de fabrikant of een erkend servicepunt ter reparatie of vervanging. Voer zelf geen reparaties uit, dat kan gevaarlijk zijn! Reparaties, uitgevoerd door onbevoegden of wijzigingen aan het apparaat doen de garantie en de aansprakelijkheid van de fabrikant vervallen. Probeer op geen enkele wijze veranderingen aan het apparaat aan te brengen. Verkeerde installatie, onoordeelkundig gebruik, wijzigingen of aanpassingen aan het apparaat kunnen schade of letsel veroorzaken. Fabrikant en importeur aanvaarden hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid! Waarschuwing! Laat het apparaat nooit zonder toezicht achter als het in werking is!

5 5 BESCHRIJVING 1. Handgreep deksel 2. Sluitklem deksel 3. Deksel 4. Bedieningsknop 5. Kraan met thermokoppel 6. Controlebox met gasslangaansluiting 7. Afdekking ontsteking 8. Ontstekingsnaald 9. Uitklapbare voetjes 12. Schuifje lekbak 13. Lekbak 14. U-vormige brander 15. Vlamscherm 16. Grillrooster 17. Warmhoudrooster (optioneel) 18. Branderbak

6 OPBOUW Benodigd gereedschap: schroevendraaier. 6 A. Verwijder al het verpakkingsmateriaal B. Bevestig de handgreep (1) met de meegeleverde twee boutjes M6*12 op het deksel (4). C. Leg eerst het vlamscherm (15) en vervolgens de beide grillroosters (16) in de branderbak D. Optioneel: Plaats het warmhoudrooster (17) in de daarvoor bestemde gleufjes boven de grillroosters. Gefeliciteerd! Uw barbecue is nu klaar voor gebruik! GEBRUIK Vooraf Voor gebruik dient het apparaat geheel volgens de instructies te zijn opgebouwd. Controleer of drukregelaar en gasslang die u wilt gebruiken, goedgekeurd zijn. De gasslang mag niet langer zijn dan 150 cm. Het gebruik van niet-goedgekeurd materiaal is gevaarlijk! Klap de voetjes uit en plaats uw barbecue op een stevige, vlakke, horizontale en trillingvrije ondergrond. Verwijder alle licht-ontvlambare en explosiegevoelige stoffen uit de omgeving van de barbecue en controleer of er zich geen brandbare materialen binnen een meter afstand van de barbecue bevinden. Houd daarbij rekening met opwaaiende gordijnen, tentzeilen enz. Plaats de gesloten gasfles (met drukregelaar en gasslang aangesloten) op een stabiele, stevige en veilige plaats dichtbij de barbecue. Sluit de gasslang d.m.v. de wartelmoer aan op de barbecue. Draai alle gasaansluitingen stevig vast. Voer de controle op gaslekkage uit, zoals verderop beschreven. Controle op gaslekkage Voer de controle uit met een volle gasfles. Zet de bedieningsknop op OFF (uit). Maak een zeepoplossing van één deel vloeibare zeep en één deel water. Breng de zeepoplossing aan op het hele gastoevoerssteeem (van gasfles tot brander) en in het bijzonder op de verbindingen. Gebruik daarvoor een spuitfles, borstel of doek.

7 7 Draai de gastoevoer open met de kraan op de gasfles. Als ergens sprake is van een lek in het systeem zullen er nu zeepbellen ontstaan. Als er sprake is van een lek, schakel dan de gastoevoer uit. Bevestig het lekkende onderdeel strakker, schakel de gastoevoer weer in en controleer opnieuw. Blijven er bellen ontstaan, neem dan contact op met uw leverancier. Zorg ervoor dat er geen vuur of vonken in de buurt zijn als u de lekkagetest uitvoert en rook er niet bij! Ontsteken en doven Open het deksel van de barbecue Zorg ervoor dat de bedieningsknop op OFF (uit) staat. Open de kraan op de gasfles Druk nu de bedieningsknop in en draai hem, tegen de klok in, op de stand HI (hoog). Terwijl u de bedieningsknop ingedrukt houdt, drukt u de rode ontstekingsknop in. De brander zal nu ontsteken. Zonodig kunt u de rode knop nog enkele malen indrukken. Houdt na de ontsteking de bedieningsknop nog 30 seconden ingedrukt en laat hem dan opkomen. De brander zal nu blijven branden, Als de brander niet binnen 5 seconden ontsteekt, draai dan de bedieningsknop weer op OFF (uit), wacht vijf minuten en herhaal de procedure. Als de barbecue rustig brandt, kunt u de knop van HI (hoog) naar LO (laag) draaien en zo de vlam bijstellen. Om de barbecue te doven opent u het deksel en draait u de bedieningsknop op OFF (uit). Sluit ook de gaskraan op de gasfles. Laat de barbecue minimaal 30 minuten met rust om af te koelen. Ontkoppel daarna de gasslang. Nu mag het deksel dicht en kunt u de barbecue, indien gewenst, verplaatsen. Om evt. opnieuw te ontsteken dient u de hierboven beschreven instructies weer te volgen! Grillen Sluit na de ontsteking het deksel weer en geef de brandende barbecue 20 tot 30 minuten tijd om op te warmen. Daarna is de barbecue klaar voor gebruik en kunt u voedsel op de grillroosters leggen. Om hem naderhand eenvoudiger schoon te kunnen maken kunt u het rooster evt. voor gebruik inspayen / -smeren met een daarvoor bestemde substantie. Plaats niet teveel voedsel tegelijk op het rooster, dat vertraagt het garingsproces. Als u erg vet voedsel (speklappen, vet vlees/worst, gevogelte met vel enz.) op het rooster legt, kan er vet op de brander druipen, wat tot steekvlammen leidt. Dat verbrandt het gerecht aan de buitenkant, en wanneer het vet inbrandt bederft het het uiterlijk van uw barbecue. Wees dus voorzichtig met vet!

8 8 De grilltemperatuur kan met de bedieningsknop worden ingesteld van HI (hoog, ± 230 C) naar LO (laag, ± 175 C). Tijdens het barbecueën is, bij normaal gebruik, de lage stand voldoende. Op stand OFF (uit) wordt de gastoevoer afgesloten. Eerste gebruik Tijdens het eerste gebruik kan de barbecue enigszins roken; dat is normaal. Pas op! De barbecue wordt tijdens het gebruik heel heet. Raak hem tijdens het gebruik niet aan, gebruik ovenhandschoenen bij de bediening en houd kinderen en handelingsonbekwamen als ook huisdieren uit de buurt van het apparaat! VERPLAATSEN Pas op! Breng de barbecue nooit in beweging als hij brandt! Voordat u de barbecue verplaatst dient u hem minimaal 30 minuten te laten afkoelen. Koppel de de gasfles (met regelaar en gasslang) af. Sluit het deksel met het klemmetje en klap de voetjes in. Houd de barbecue ook tijdens het verplaatsen horizontaal. De lekbak kunt u tijdens het verplaatsen beter (vergrendeld) laten zitten; tijdens het transport zou er nog vet naar beneden kunnen druipen. SCHOONMAAK EN ONDERHOUD Deze verplaatsbare barbecue vraagt zeer weinig onderhoud. Hij is gemaakt van materialen die, bij normaal gebruik, jaren meegaan. Door de onderstaande schoonmaakinstructies te volgen verlengt u de levensduur van het apparaat en optimaliseert u de werking. Vervang elke 3 à 4 jaar de gasslang. Algemeen: Geef de barbecue altijd minimaal 30 minuten tijd om af te koelen voordat u het deksel sluit, hem schoonmaakt of verplaatst. Deze barbecue zal er beter uit blijven zien en langer meegaan wanneer hij niet aan weersinvloeden wordt blootgesteld. Ruim hem na gebruik en schoonmaak dus (z.m. in de originele verpakking) binnenshuis weg, op een schone, droge plaats. Pas op! Gasflessen mogen niet in afgesloten ruimtes worden opgeslagen! Bewaar de gasfles altijd gescheiden van de barbecue. Schoonmaak: De barbecue is geheel van roestvrijstaal. U kunt alle onderdelen reinigen met warm zeepsop of een rvs-reiniger. Gebruik geen agressieve middelen, om het materiaal niet aan te tasten! Krijgt u bijvoorbeeld de grill of de lekbak daar niet goed mee schoon, dan kunt u het gebruik van een schuursponsje overwegen. Dat kan wel tot krassen op het materiaal leiden, maar tast het verder niet aan. Maak m.n. de grillroosters, het vlamscherm en de lekbak zo spoedig mogelijk na gebruik (bij voorkeur als ze nog enigszins warm zijn) schoon met een staalborstel of schuursponsje. Geef het vet geen gelegenheid om in te branden! Het vlamscherm, de afdekking van de lekbak én de ruimte onder die afdekking dienen schoon en open gehouden te worden om de afvoer van lekvocht/-vet niet te belemmeren. De

9 9 middenbuis van de brander heeft uiterst rechts openingen waardoor verse lucht (nodig voor de verbranding) wordt aangevoerd. Controleer regelmatig of deze openingen niet verstopt zitten. Houdt ook de gleufjes in de rest van de brander schoon. VEILIGHEIDSVOORZIENING De barbecue is voorzien van een thermokoppel. Dat sluit de gastoevoer af wanneer de brander onverhoeds uitwaait of anderszins dooft. Wanneer dit gebeurt, draai de bedieningsknop dan op OFF (uit), wacht enkele minuten en ontsteek de barbecue dan weer zoals hierboven beschreven. De barbecue zal doven wanneer er geen gas of frisse lucht wordt aangevoerd. Wanneer Hij dooft, controleer dan: Of de gasfles wellicht leeg is; vervang hem zonodig Of de kraan op de gasfles wel helemaal open staat; open hem zonodig Of de gleufjes in de brander niet verstopt zitten. Maak ze zonodig schoon. Of de gastoevoer niet belemmerd is (knik in de gasslang? Haal hem eruit. Vuil in de leiding? Maak hem schoon) Of de luchtaanvoer niet belemmerd is (vuil in de aanzuigopening van de middenbuis? Maak hem schoon) Als de barbecue regelmatig dooft zonder dat er een aanwijsbare reden is, gebruik hem dan niet meer maar biedt hem ter controle/reparatie aan bij uw dealer.

10 10

11 11

12 12 EUROMAC BV., Kokosstraat 20, 8281 JC Genemuiden

instructieboekje EUROM GS5000 Infraroodstraler op gas

instructieboekje EUROM GS5000 Infraroodstraler op gas instructieboekje EUROM GS5000 Infraroodstraler op gas 2 HARTELIJK DANK Hartelijk dank dat u voor de EUROM GS5000 kachel gekozen hebt. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle

Nadere informatie

Area Loungeheater Outdoor loungeheater - gas

Area Loungeheater Outdoor loungeheater - gas Instructieboekje Area Loungeheater Outdoor loungeheater - gas 2 DANK 3 NL Hartelijk dank dat u voor een EUROM terrasverwarmer hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot

Nadere informatie

Weedburner XXL Onkruidbrander op gas

Weedburner XXL Onkruidbrander op gas Instructieboekje Weedburner XXL Onkruidbrander op gas 1 DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM Weedburner hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid

Nadere informatie

Rolkachel infrarood Chauffage mobile infrarouge Gasheizung Mobil infrarot Mobile gasheater infrared. Model: GRT-508

Rolkachel infrarood Chauffage mobile infrarouge Gasheizung Mobil infrarot Mobile gasheater infrared. Model: GRT-508 Rolkachel infrarood Chauffage mobile infrarouge Gasheizung Mobil infrarot Mobile gasheater infrared Model: GRT-508 Handleiding Mode d emploi Gebrauchsanweisung Manual Lees deze handleiding aandachtig door

Nadere informatie

THG12000 terrasstraler op gas

THG12000 terrasstraler op gas Instructieboekje THG12000 terrasstraler op gas - 3 - DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM terrasverwarmer hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid

Nadere informatie

Area Loungeheater Outdoor loungeheater gas (NL)

Area Loungeheater Outdoor loungeheater gas (NL) Instructieboekje Area Loungeheater Outdoor loungeheater gas (NL) Art.nr. standaard: 32.311.5 Art.nr. Charcoal: 32.312.2 2 DANK 3 NL Hartelijk dank dat u voor een EUROM terrasverwarmer hebt gekozen. U hebt

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Buitenkeuken 4 branders met zijbrander

Gebruiksaanwijzing. Buitenkeuken 4 branders met zijbrander Gebruiksaanwijzing Buitenkeuken 4 branders met zijbrander BELANGRIJK: Bedankt voor uw aankoop van deze buitenkeuken. lees voor de ingebruikname eerst de veiligheidsinstructies Waarschuwing: Alleen voor

Nadere informatie

Gebruikers- en installatie- handleiding SUNWOOD MARINO. Propaan

Gebruikers- en installatie- handleiding SUNWOOD MARINO. Propaan Gebruikers- en installatie- handleiding SUNWOOD MARINO Versie: Aardgas Propaan Specificaties Fabrikant Sunderman Openhaarden V.O.F. / Sunwood Contactgegevens Christiaan Huygensstraat 10 2665 KX Bleiswijk

Nadere informatie

Instructieboekje P1500. elektrische terrasstraler met 3 x 500W halogeenlampen

Instructieboekje P1500. elektrische terrasstraler met 3 x 500W halogeenlampen Instructieboekje P1500 elektrische terrasstraler met 3 x 500W halogeenlampen 2 DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM terrasverwarmer hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat

Nadere informatie

Gebruiks- en montage instructies VERWARMINGSTOESTEL

Gebruiks- en montage instructies VERWARMINGSTOESTEL Gebruiks- en montage instructies VERWARMINGSTOESTEL Gelieve alvorens het toestel te gebruiken, de instructies in deze handleiding grondig te lezen. Inhoud Pg. Veiligheid 2 Aansluiting van de gasfles 3

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Gasbranders. 057.130.7 Gasbrander zonder vlambeveiliging 057.131.7-057.146.3 Gasbranders met vlambeveiliging.

Gebruiksaanwijzing. Gasbranders. 057.130.7 Gasbrander zonder vlambeveiliging 057.131.7-057.146.3 Gasbranders met vlambeveiliging. Gasbranders Overzicht 057.130.7 gasbrander 20cm, butaan/propaan, 5 kw, zonder vlambeveiliging 057.131.5 gasbrander 30cm, butaan/propaan, 7 kw + vlambeveiliging 057.132.3 gasbrander 40cm, butaan/propaan,

Nadere informatie

Algemene Veiligheidsvoorschriften. Algemene Veiligheidsvoorschriften WAARSCHUWING WAARSCHUWING:

Algemene Veiligheidsvoorschriften. Algemene Veiligheidsvoorschriften WAARSCHUWING WAARSCHUWING: 18 18 19 19 20 21 22 Algemene Veiligheidsvoorschriften Algemene Veiligheidsvoorschriften BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINFORMATIE Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de barbecue gebruikt, om brand,

Nadere informatie

Instructieboekje. VB12 boxventilator

Instructieboekje. VB12 boxventilator Instructieboekje VB12 boxventilator 2 DANK Hartelijk dank dat u voor de EUROM VB12-ventilator gekozen hebt. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Lees voor gebruik het instructieboekje aandachtig en in

Nadere informatie

VTV1200 Infraroodstraler (vloermodel)

VTV1200 Infraroodstraler (vloermodel) Instructieboekje VTV1200 Infraroodstraler (vloermodel) 2 DANK Hartelijk dank dat u voor deze EUROM infraroodstraler hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid

Nadere informatie

Instructieboekje. Flameheater. op propaan / butaan. Uitsluitend voor gebruik buitenshuis!

Instructieboekje. Flameheater. op propaan / butaan. Uitsluitend voor gebruik buitenshuis! Instructieboekje Flameheater op propaan / butaan Uitsluitend voor gebruik buitenshuis! 2 Alleen voor gebruik met propaan of butaan I3B/P(50). Het gebruik van dit toestel in een gesloten ruimte kan gevaarlijk

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. in de open lucht!

Gebruiksaanwijzing. in de open lucht! Gebruiksaanwijzing Deze buitenkeuken alleen gebruiken in de open lucht! BELANGRIJK: LEES ALLE INSTRUCTIES IN DE GEBRUIKSAANWIJZING VOORDAT U DIT APPARAAT IN GEBRUIK NEEMT. VOLG DE INSTRUCTIES STAP VOOR

Nadere informatie

Montage handleiding Broilfire 4 Poot powerfire/gas komfoor 4p-01p

Montage handleiding Broilfire 4 Poot powerfire/gas komfoor 4p-01p Montage handleiding Broilfire 4 Poot powerfire/gas komfoor 4p-01p Instructies voor het monteren en gebruik van de Powerfire: Technische data: Gas type Butaan Propaan Werk druk: mbar 30-50 37-52 Categorie

Nadere informatie

Instructieboekje PD2000B. elektrische terrasstraler met halogeenlampen

Instructieboekje PD2000B. elektrische terrasstraler met halogeenlampen Instructieboekje PD2000B elektrische terrasstraler met halogeenlampen 2 DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM terrasverwarmer hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot

Nadere informatie

EST Gebruikers- en montagehandleiding behorende bij inbouwbranders

EST Gebruikers- en montagehandleiding behorende bij inbouwbranders Productinformatie: Gashaarden Gezellig met anderen genieten van een sfeervol vlammenspel. Deze gasbrander is veilig en eenvoudig in gebruik. Alle onderdelen zijn CE-gekeurd en zorgen voor een lange levensduur.

Nadere informatie

THG14000(RVS) terrasstraler op gas

THG14000(RVS) terrasstraler op gas - 1 - Instructieboekje THG14000(RVS) terrasstraler op gas Artikelnummer THG14000: 32.402.0 Artikelnummer THG14000RVS: 32.405.1 - 2 - NL DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM terrasverwarmer hebt gekozen.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

The Tube Installatie- en gebruikersvoorschrift

The Tube Installatie- en gebruikersvoorschrift The Tube 40011124-1125 NL Installatie- en gebruikersvoorschrift NL 1.1A 1.1B 1.1C 1.2A 1.2B 1.2C 1 < < < < 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 2 < < < < 1 Inleiding We adviseren dringend deze installatie en gebruikersvoorschriften

Nadere informatie

Montage handleiding voor de BROILFIRE LAVASTEEN. Gas barbecue. Product Code DM1803B2-B

Montage handleiding voor de BROILFIRE LAVASTEEN. Gas barbecue. Product Code DM1803B2-B Montage handleiding voor de BROILFIRE LAVASTEEN Gas barbecue Product Code DM1803B2-B Gas BBQ Grill: Broilfire Gas categorie: I3B/P (30) Specificaties voor Nederland: Gas en druk: Verbruik: Butaan en Propaan

Nadere informatie

AC2400 Mobiele Caravanairco

AC2400 Mobiele Caravanairco Instructieboekje AC2400 Mobiele Caravanairco 2 DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM caravanairco hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid zal

Nadere informatie

Instructieboekje PD1500. elektrische tafelterrasstraler met halogeenlamp

Instructieboekje PD1500. elektrische tafelterrasstraler met halogeenlamp Instructieboekje PD1500 elektrische tafelterrasstraler met halogeenlamp 2 DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM terrasverwarmer hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij

Nadere informatie

GE720 Benzineaggregaat

GE720 Benzineaggregaat Instructieboekje GE720 Benzineaggregaat 2 INHOUD Dank......................... 2 Veiligheidsvoorschriften............... 3 Inspectie voor gebruik................. 3 Starten & Stoppen aggregaat............

Nadere informatie

Instructieboekje TH elektrische terrasstraler

Instructieboekje TH elektrische terrasstraler Instructieboekje TH 2007 elektrische terrasstraler - 2 - DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM terrasverwarmer hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid

Nadere informatie

PATIO HEATER TERRAS VERWARMINGSTOESTEL

PATIO HEATER TERRAS VERWARMINGSTOESTEL PATIO HEATER TERRAS VERWARMINGSTOESTEL Installatie - en gebruikshandleiding Voor gebruik van dit toestel aub. zorgvuldig installatie - en gebruiks handleiding lezen en deze erna goed bewaren. ATTENTIE

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding TEPRO BLEU FLAME Gaskachel (met gasslang en drukregelaar) NL Dit symbool op uw apparaat betekent: niet afdekken! EN This symbol on your device means: do not cover! DE Dieses Symbol

Nadere informatie

THG Terrasstraler op gas

THG Terrasstraler op gas NL Gebruiksaanwijzing THG 10000 Terrasstraler op gas Art.nr. 32.390.0 Uitsluitend voor gebruik buitenshuis! Inhoudsopgave Dank 3 Technische gegevens 3 Waarschuwingen 3 Beschrijving, samenstelling en montage

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Vapalux druklantaarn M320

Gebruiksaanwijzing Vapalux druklantaarn M320 Gebruiksaanwijzing Vapalux druklantaarn M320 Gebruik voor de Vapalux druklamp alleen extra gezuiverde petroleum van de klasse A III met een vlampunt van hoger dan 60 C. Zie ook de bijgevoegde data sheet

Nadere informatie

Crux TM. Canister mounted stove for outdoor use SWE OPTIMUS CLEVER COOKING SINCE 1899

Crux TM. Canister mounted stove for outdoor use SWE OPTIMUS CLEVER COOKING SINCE 1899 Crux TM Canister mounted stove for outdoor use OIMUS CLEVER COOKING SINCE 1899 Figure [1] Figure [2] O-ring Art. No. 8017867 Figure [3] Figure [4] Figure [5] Figure [6] Nederlands Dit kooktoestel is ontworpen

Nadere informatie

Veiligheidsinstructies Belangrijk: Lees deze instructies zorgvuldig voor u de heater in elkaar zet en gebruik neemt, en volg ze na.

Veiligheidsinstructies Belangrijk: Lees deze instructies zorgvuldig voor u de heater in elkaar zet en gebruik neemt, en volg ze na. Veiligheidsinstructies Belangrijk: Lees deze instructies zorgvuldig voor u de heater in elkaar zet en gebruik neemt, en volg ze na. Het niet opvolgen van de veiligheidsinstructies kan leiden tot ernstig

Nadere informatie

CAGO GAS. Installatie - en gebruiks handleiding. Katalyt oven. Mod. Oro 165. Artikel nummer: 810021 CE 0051. Maximale voltooiing: 3100W - 220 g/h LPG

CAGO GAS. Installatie - en gebruiks handleiding. Katalyt oven. Mod. Oro 165. Artikel nummer: 810021 CE 0051. Maximale voltooiing: 3100W - 220 g/h LPG CAGO GAS Installatie - en gebruiks handleiding Katalyt oven Mod. Oro 165 Artikel nummer: 810021 CE 0051 Maximale voltooiing: 3100W - 220 g/h LPG Voor gebruik van dit toestel aub. zorgvuldig installatie

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Instructieboekje PD2100. elektrische terrasstraler met halogeenlampen

Instructieboekje PD2100. elektrische terrasstraler met halogeenlampen Instructieboekje PD2100 elektrische terrasstraler met halogeenlampen 2 DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM terrasverwarmer hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot

Nadere informatie

Sears Flameheater 190 cm

Sears Flameheater 190 cm Sears Flameheater 190 cm Handleiding 1 0359 / 2015 Lees deze instructies zorgvuldig door voordat u de Flameheater in gebruik neemt 1 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN 3 Bij het gebruik van dit apparaat

Nadere informatie

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN TERRASVERWARMER

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN TERRASVERWARMER VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN TERRASVERWARMER HET APPARAAT MOET WORDEN GEÏNSTALLEERD IN OVEREENSTEMMING MET DE INSTRUCTIES EN DE PLAATSELIJKE WET- EN REGELGEVING. Gebruik dit apparaat niet binnen om persoonlijk

Nadere informatie

ABSORPTIE KOELKAST MODEL FA60G 12 V - 220/230 V - Flessengas GEBRUIKSAANWIJZING

ABSORPTIE KOELKAST MODEL FA60G 12 V - 220/230 V - Flessengas GEBRUIKSAANWIJZING e x q u i s i t ABSORPTIE KOELKAST MODEL FA60G 12 V - 220/230 V - Flessengas GEBRUIKSAANWIJZING DOMEST Import-Export b.v. J.F. Kennedylaan 101b NL7001CZ Doetinchem www.domest.com Lees deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

INSTRUCTIEBOEKJE HG800P / HG1200R. hydrofoorgroepen

INSTRUCTIEBOEKJE HG800P / HG1200R. hydrofoorgroepen INSTRUCTIEBOEKJE HG800P / HG1200R hydrofoorgroepen 2 Hartelijk dank! Hartelijk dank dat u voor een EUROM HG hydrofoorgroep gekozen hebt. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw

Nadere informatie

WWW.TECHGROW.NL. TechGrow CO 2 -generator (Aardgas) HANDLEIDING. Uitgifte datum: 01-11-2014

WWW.TECHGROW.NL. TechGrow CO 2 -generator (Aardgas) HANDLEIDING. Uitgifte datum: 01-11-2014 WWW.TECHGROW.NL TechGrow CO 2 -generator (Aardgas) Uitgifte datum: 01-11-2014 HANDLEIDING De CO 2 -generator wordt gebruikt om de CO 2 -waarde op niveau te houden. WAARSCHUWING De CO 2 -generator werkt

Nadere informatie

Carbone. Gebruiksaanwijzing

Carbone. Gebruiksaanwijzing Carbone Gebruiksaanwijzing NL CARBONE Voorwoord Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe barbecue. Wij zijn ervan overtuigd dat u, met uw passie voor barbecueën en het buitenleven, een alledaagse zomeravond

Nadere informatie

TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND

TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND GEBRUIKSAANWIJZING TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND counter cooker Type CC-1700 Art.nr.: 80.2300 Pagina 1 / 4 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Symbolen 3. Technische Specificaties 4. Bediening 5. Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Barbecue Lång. Gebruikershandleiding. Model: SB1000

Barbecue Lång. Gebruikershandleiding. Model: SB1000 Barbecue Lång Gebruikershandleiding Model: SB1000 Lees deze gebruikershandleiding volledig door alvorens het product te gebruiken. Bewaar deze gebruikershandleiding voor toekomstige raadpleging. Als u

Nadere informatie

Bestnr Weller PYROPEN PIEZO

Bestnr Weller PYROPEN PIEZO Bestnr. 81 32 49 Weller PYROPEN PIEZO Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar gemaakt,

Nadere informatie

FR NL DE IT ES PT EL EN DA NO SV FI AR FA CS SK HU PL RU UK SL SR BS BG RO HR TR ET LT LV

FR NL DE IT ES PT EL EN DA NO SV FI AR FA CS SK HU PL RU UK SL SR BS BG RO HR TR ET LT LV MINUTE GRILL FR NL DE IT ES PT EL EN DA NO SV FI AR FA CS SK HU PL RU UK SL SR BS BG RO HR TR ET LT LV MINUTGRIL-0680_MINUTGRIL-0680 5/0/0 :9 Page 5 CLIC 6 7 0 5-0 mn.. 5 6 7 MINUTGRIL-0680_MINUTGRIL-0680

Nadere informatie

Instructieboekje BLUE FLAME. Gaskachel (met gasslang en drukregelaar)

Instructieboekje BLUE FLAME. Gaskachel (met gasslang en drukregelaar) Instructieboekje BLUE FLAME Gaskachel (met gasslang en drukregelaar) 2 NL Dit symbool op uw apparaat betekent: niet afdekken! EN This symbol on your device means: do not cover! DE Dieses Symbol auf Ihrem

Nadere informatie

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60 Professional Supplies Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050 CaterChef 120 CaterChef 60 CaterChef 30 GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze instructies aandachtig door alvorens het apparaat te gebruiken. 688050-51-52

Nadere informatie

Instructieboekje. SL20 slanghaspel

Instructieboekje. SL20 slanghaspel Instructieboekje SL20 slanghaspel 2 Hartelijk dank! Hartelijk dank dat u voor deze EUROM slanghaspel hebt gekozen: u hebt daarmee een goede keus gemaakt! Om lang en probleemloos plezier van uw haspel te

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische producten gebruikt,

Nadere informatie

Veilig omgaan met flessengas, barbecue en vuurkorf

Veilig omgaan met flessengas, barbecue en vuurkorf 10 brandveiligheids INFO Veilig omgaan met flessengas, barbecue en vuurkorf Meer informatie of andere folders uit deze serie? Ga naar de brandweerkazerne bij u in de buurt of kijk op www.brandweer.nl Helaas

Nadere informatie

The Buzz 40010883-1020. Installatie- en gebruikersvoorschrift

The Buzz 40010883-1020. Installatie- en gebruikersvoorschrift The Buzz 40010883-1020 NL Installatie- en gebruikersvoorschrift NL 1.1 A 1.3 1.4 B 1.5 1.6 1 < < < < D 1.7 1.8 1 2.1 2.2 3.1 3.2 3.3 2 < < < < Inhoudsopgave 1 Inleiding... 4 2 Veiligheidsaanwijzingen....

Nadere informatie

HOW TO INSTALL YOUR HOT BUDDY

HOW TO INSTALL YOUR HOT BUDDY HOW TO INSTALL YOUR HOT BUDDY NEDERLANDS Gebruikers- en installatiehandleiding Sunwood Marino MANUFACTURER CONTACT DETAILS Sunwood Dutch Design Christiaan Huygensstraat 10 2665 KX Bleiswijk The Netherlands

Nadere informatie

AUSTRALIAN BARBECUE. Auckland Wellington Brisbane Darwin. www.outdoorchef.com

AUSTRALIAN BARBECUE. Auckland Wellington Brisbane Darwin. www.outdoorchef.com M A N U A L BBQ AUSTRALIAN BARBECUE Auckland Wellington Brisbane Darwin www.outdoorchef.com Item #: 14.112.35 Item #: 14.112.36 Item #: 14.112.33 Item #: 18.211.34 Item #: 14.421.12 Item #: 14.421.13 Item

Nadere informatie

WAGAPARTS LY-128 CONVECTIE KACHEL

WAGAPARTS LY-128 CONVECTIE KACHEL LY 128 CONVECTIE KACHEL WAGAPARTS LY-128 CONVECTIE KACHEL Deze instructies zijn alleen geldig indien de land code op het apparaat is weergegeven. Indien deze code niet op het apparaat is weergegeven, is

Nadere informatie

INSTRUCTIEBOEKJE TP800P-TP800R-TP1200R. tuinpompen

INSTRUCTIEBOEKJE TP800P-TP800R-TP1200R. tuinpompen INSTRUCTIEBOEKJE TP800P-TP800R-TP1200R tuinpompen Hartelijk dank! 2 Hartelijk dank dat u voor een EUROM TP tuinpomp gekozen hebt. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINSTRUCTIES

VEILIGHEIDSINSTRUCTIES VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Lees de veiligheidsinstructies aandachtig door. Indien de instructies niet zorgvuldig worden toegepast, kunnen er risico s onstaan of kan er schade worden aangericht met als gevolg

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. AEG-ELECTROLUX 84602GW

Uw gebruiksaanwijzing. AEG-ELECTROLUX 84602GW U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor AEG-ELECTROLUX 84602GW. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de AEG-ELECTROLUX 84602GW in de gebruikershandleiding

Nadere informatie

Houtskool BBQ Vatmodel. Installatie-instructies - OL2404

Houtskool BBQ Vatmodel. Installatie-instructies - OL2404 Houtskool BBQ Vatmodel Installatie-instructies - OL2404 1 Ploftekening 2 Lijst van Onderdelen Gelieve de onderdelen te controleren volgens onderstaande lijst alvorens de Barbecue Grill te monteren. Neem

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. EUROM Stofzuigers RVS 1030 2050/40 2040/50 3075

Gebruiksaanwijzing. EUROM Stofzuigers RVS 1030 2050/40 2040/50 3075 Gebruiksaanwijzing EUROM Stofzuigers RVS 1030 2050/40 2040/50 3075 Dit boekwerkje Dit instructieboekje voorziet u van alle informatie die nodig is om op de juiste wijze, veilig en volgens de voorschriften

Nadere informatie

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer:

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer: ALGEMENE VOORWAARDEN citykist hurenenverhuurzwolle citykist gevestigd en kantoorhoudende te Zwolle Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer: 08207924 ARTIKEL 1 Algemeen 1. Deze algemene

Nadere informatie

Tijdschakelklok. Bestnr.: 61 00 57 (groen) 61 00 58 (oranje) 61 00 82 (transparant) 61 00 83 (blauw) Omwille van het milieu 100% recyclingpapier

Tijdschakelklok. Bestnr.: 61 00 57 (groen) 61 00 58 (oranje) 61 00 82 (transparant) 61 00 83 (blauw) Omwille van het milieu 100% recyclingpapier G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 61 00 57 (groen) 61 00 58 (oranje) 61 00 82 (transparant) 61 00 83 (blauw) Tijdschakelklok Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten,

Nadere informatie

Flameheater Round 11000

Flameheater Round 11000 Gebruiksaanwijzing Flameheater Round 11000 Art.nr. 32.432.7 Uitsluitend voor gebruik buitenshuis Bewaar deze instructies voor toekomstig gebruik Terrasstraler op gas (propaan of butaan) 15-01-2019 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Outdoor Veranda Heater

Outdoor Veranda Heater NL Bedieningshandleiding Outdoor Veranda Heater Art.nr. 32.450.1 Uitsluitend voor gebruik buitenshuis! Bewaar deze handleiding voor toekomstig gebruik. NL Buiten sfeerhaard (propaan of butaan) 26-11-2018

Nadere informatie

Crux Lite Piezo TM Elektra FE Cook System TM

Crux Lite Piezo TM Elektra FE Cook System TM Crux Lite TM Crux Lite Piezo TM Elektra FE Cook System TM Canister mounted stove for outdoor use EN FR DE NL DK SWE NO FI IT ES PT PL CZ OPTIMUS clever COOKING SINCE 1899 RU Figure [1] Figure [2] Figure

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Hippo

Byzoo Sous Vide Hippo Byzoo Sous Vide Hippo handleiding 220-240V, 50Hz 800W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE 1 Lees alle instructies zorgvuldig voor

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

Buitenhaard Pelletstove4U GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUDSINSTRUCTIES

Buitenhaard Pelletstove4U GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUDSINSTRUCTIES Buitenhaard Pelletstove4U GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUDSINSTRUCTIES MADE IN HOLLAND Inhoudsopgave Welkom Algemene veiligheidsvoorschriften Onderdelen Brandstof Onderhoud Garantie Montage en gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

BQ-6345Y. LIBO Technical Services. 0900-5020043 info@liboairco.nl GASBARBEQUE-GRILL AANWIJZINGEN MONTAGE, GEBRUIK EN ONDERHOUD

BQ-6345Y. LIBO Technical Services. 0900-5020043 info@liboairco.nl GASBARBEQUE-GRILL AANWIJZINGEN MONTAGE, GEBRUIK EN ONDERHOUD GASBARBEQUE-GRILL AANWIJZINGEN MONTAGE, GEBRUIK EN ONDERHOUD BQ-6345Y LIBO Technical Services 0900-5020043 info@liboairco.nl Lees eerst deze gebruikershandleiding, alvorens uw barbecue te installeren en

Nadere informatie

Instructieboekje. EUROM LB200 / LB300 luchtbevochtiger. met 7-kleurig nachtlicht

Instructieboekje. EUROM LB200 / LB300 luchtbevochtiger. met 7-kleurig nachtlicht Instructieboekje EUROM LB200 / LB300 luchtbevochtiger met 7-kleurig nachtlicht 2 Technische gegevens Type EUROM LB200 EUROM LB300 Aansluitspanning 230V 50Hz 230V 50Hz Bevochtigingscapaciteit 150 ml/h (max)

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING LEES DE GEBUIKERSHANDLEIDING ZORGVULDIG: LEES EN VOLG ALLE INSTRUCTIES OP. BEWAAR DE GEBUIKERSHANDLEIDING OP EEN VEILIGE PLAATS VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK. ALLEEN GEBRUIKEN IN EEN GOED GEVENTILEERDE RUIMTE

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 360 Turbo Luchtverwarmer NL Cat. Nr.: 25963 Lees deze handleiding alvorens het product te gebruiken. Waarschuwing 1. Deze verwarmer is alleen voor algemene verwarming binnenshuis.

Nadere informatie

Tepro Gewächshausheizer mit Thermostat Gasheizgerät 4.2 kw

Tepro Gewächshausheizer mit Thermostat Gasheizgerät 4.2 kw GEBRUIKERS HANDLEIDING VOOR DE TEPRO MOBIELE KASKACHEL Art.No.: CK003 Fabricant: Tepro Garten GMBH Carl-Zeiss-str 8 / 4 63322 Rödermark Importeur: MultiFlame De Meente 16-A 8121 EV Olst 0464-14/16 Tepro

Nadere informatie

Bestnr Toerentalregelaar voor ventilator

Bestnr Toerentalregelaar voor ventilator Bestnr. 53 73 73 Toerentalregelaar voor ventilator Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Gourmet Recipe Guide & Instructions

Gourmet Recipe Guide & Instructions Gourmet Recipe Guide & Instructions GEBRUIKERSHANDLEIDING BEWAAR DEZE VOORSCHRIFTEN GOED UITSLUITEND BEDOELD VOOR HUISHOUDELIJK GEBRUIK BELANGRIJKE WAARSCHUWINGEN Neem bij het gebruik van de Veggetti Power

Nadere informatie

IFU Planchacomp /09/06 9:45 Page 1

IFU Planchacomp /09/06 9:45 Page 1 www.tefal.com A D B E C F NL U heeft zojuist een TEFAL apparaat aangeschaft, daarvoor onze hartelijke dank. Lees de instructies in deze gebruiksaanwijzing aandachtig door en houd hem bij de hand. Voor

Nadere informatie

Instructieboekje VTM12 VSM16. Ventilatoren (T=tafelmodel, S=op standaard)

Instructieboekje VTM12 VSM16. Ventilatoren (T=tafelmodel, S=op standaard) Instructieboekje VTM12 VSM16 Ventilatoren (T=tafelmodel, S=op standaard) 2 3 DANK Hartelijk dank dat u voor de EUROM ventilator gekozen hebt. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Lees voor gebruik het

Nadere informatie

Tips voor een brandveilig verblijf

Tips voor een brandveilig verblijf Tips voor een brandveilig verblijf Ga je deze zomer op weekend of op kamp met je vereniging? Gezellig barbecueën, liedjes zingen rond het kampvuur, kamperen,... Dat is allemaal heel gezellig maar het is

Nadere informatie

Garagekrik 3 ton + assteunen 3 ton Handleiding

Garagekrik 3 ton + assteunen 3 ton Handleiding Garagekrik 3 ton + assteunen 3 ton 9706554 Handleiding Gebruiksaanwijzing en onderdelenlijst Lees voor uw eigen veiligheid de instructies, voor gebruik, goed door Onderdeel Omschrijving Aantal A Krik 1

Nadere informatie

Eiffel Flame Heater E15000 SERIES

Eiffel Flame Heater E15000 SERIES Eiffel Flame Heater E15000 SERIES Opbouwbeschrijving en ingebruikname van de Eiffel Waarschuwing Lees eerst de instructies alvorens het apparaat in werking te stellen.. Het apparaat moet volgens de in

Nadere informatie

AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK

AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK Let erop dat de schakelaar op 0 (uit) staat voordat u het snoer op de wandcontactdoos aansluit. Laat de stekker niet in het stopcontact wanneer de koffiemachine

Nadere informatie

C40. Compressor Cooler Instruction Manual 4. Kompressor-Kühlbox Bedienungsanleitung 11. Glacière à compression Notice d emploi 18

C40. Compressor Cooler Instruction Manual 4. Kompressor-Kühlbox Bedienungsanleitung 11. Glacière à compression Notice d emploi 18 .book Seite 1 Donnerstag, 14. Oktober 2004 3:22 15 GB D F E I NL DK N S FIN Compressor Cooler Instruction Manual 4 Kompressor-Kühlbox Bedienungsanleitung 11 Glacière à compression Notice d emploi 18 Nevera

Nadere informatie

INSTALLATIEVOORSCHRIFTEN EN GEBRUIKSAANWIJZING

INSTALLATIEVOORSCHRIFTEN EN GEBRUIKSAANWIJZING IXA-BELL ZONDER ROOKKANAAL en SLIM-BELL ZONDER ROOKKANAAL INSTALLATIEVOORSCHRIFTEN EN GEBRUIKSAANWIJZING Dit document na installatie bij klant afgeven Waarschuwing De verbrandingskamer van deze haard mag

Nadere informatie

INSTRUCTIEBOEKJE LO10H. luchtontvochtiger

INSTRUCTIEBOEKJE LO10H. luchtontvochtiger INSTRUCTIEBOEKJE LO10H luchtontvochtiger - 2 - Hartelijk dank! Hartelijk dank dat u voor de EUROM LO10H luchtontvochtiger gekozen hebt. U hebt daarmee gekozen voor een functioneel apparaat, uitgevoerd

Nadere informatie

HKG 15 Heteluchtkanon op gas (Propaan / butaan)

HKG 15 Heteluchtkanon op gas (Propaan / butaan) Instructieboekje HKG 15 Heteluchtkanon op gas (Propaan / butaan) Art.nr. 32.212.5 Hartelijk dank Hartelijk dank dat u voor dit EUROM product hebt gekozen: het is gemaakt om u veilig en probleemloos van

Nadere informatie

Tweeledige Gas BBQ met Zijbranders Installatie Instructie OL2403

Tweeledige Gas BBQ met Zijbranders Installatie Instructie OL2403 Tweeledige Gas BBQ met Zijbranders Installatie Instructie OL2403 Inhoud VEILIGHEIDSiNSTRUCTIES 3 VOOR UW VEILIGHEID 3 VOORZORGSMAATREGELEN 4 LIJST VAN ONDERDELEN 5 VOOR HET INELKAAR ZETTEN 7 ASSEMBLEREN

Nadere informatie

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR START-LINE ACC-2300 GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70181 Versie 5.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

Handleiding Hogedrukpan Field Koch

Handleiding Hogedrukpan Field Koch Handleiding Hogedrukpan Field Koch 118014 Belangrijke voorzorgsmaatregelen Gebruik alleen GAS als warmtebron Wees extra voorzichtig in het leslokaal Plaats de pan niet in een warme oven Zet de pan voorzichtig

Nadere informatie

Crux TM. Canister mounted stove for outdoor use SWE OPTIMUS CLEVER COOKING SINCE 1899

Crux TM. Canister mounted stove for outdoor use SWE OPTIMUS CLEVER COOKING SINCE 1899 EN Crux TM Canister mounted stove for outdoor use OIMUS CLEVER COOKING SINCE 1899 GURE [1] GURE [2] O-ring Art. No. 8017867 GURE [3] GURE [4] GURE [5] GURE [6] NERLANDS EN Dit kooktoestel is ontworpen

Nadere informatie

VERWARMING «RED HOT» Ref 93475

VERWARMING «RED HOT» Ref 93475 VERWARMING «RED HOT» Ref 93475 GEBRUIKSAANWIJZING VOOR DE VERWARMING - NL OVERZICHT 1. ALGEMENE VEILIGHEID 2. ELEKTRISCHE AANSLUITINGEN 3. GEBRUIK 4. ONDERHOUD 5. TECHNISCHE GEGEVENS LEES, VÓÓR HET GEBRUIK

Nadere informatie

WLA 380VS1000CRL OVEN

WLA 380VS1000CRL OVEN WLA 380VS1000CRL OVEN Stroomvoorziening: 230V~50Hz Stroomverbruik: 1800W EAN CODE: 8718868990259 Lees voor gebruik deze handleiding zorgvuldig door en bewaar deze zodat u deze later kunt raadplegen. Belangrijke

Nadere informatie

Bedieningshandleiding

Bedieningshandleiding Bedieningshandleiding 259 petroleum-ruimteverwarmingstoestel Met dubbele tank voor extra veiligheid 1-1 EIGENSCHAPPEN: 1. Door de dubbele brandstoftank is gewaarborgd dat geen brandstof kan uitlopen, ook

Nadere informatie

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 D I F Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 Gebruiksaanwijzing Elektrische haard KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

1 2 A Vietnam 1 2 3 A B 1 2 1 2 A B C D 1 2 3 A 1 2 B 3 A 1 2 B 3 1 2 3 1 2 A B C D A B 1 2 A 1 2 3 1 2 Bij gebruik van een elektrisch apparaat,

Nadere informatie