Bijbelverhalen. Nummer 2011/ juni Bijbelverhalen. - Personeelszaken. - Dank! - Groepsoverdracht. - Wisselmorgen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bijbelverhalen. Nummer 2011/2012.18 22 juni 2012. - Bijbelverhalen. - Personeelszaken. - Dank! - Groepsoverdracht. - Wisselmorgen."

Transcriptie

1 Nummer 2011/ juni Bijbelverhalen - Personeelszaken - Dank! Bijbelverhalen. Alle verhalen uit de methode startpunt zijn inmiddels verteld. De laatste twee weken zullen alle groepsleerkrachten een eigen planning maken met Bijbelvertellingen of vrije verhalen vertellen passend bij een thema. - Groepsoverdracht - Wisselmorgen - Schoonmaak - Schoolhockey - Floralia - Schoolkamp - de MR - TSO - Groepsverdeling - Bouwdorp - Agenda - Vakanties Personeelszaken We zijn heel blij dat we u kunnen vertellen dat meester Thomas van Duijn deel blijft uitmaken van ons team. Hij gaat het plekje van Juf José innemen! Voor de vervanging van het zwangerschapsverlof van juf Miranda de Jong hebben we juf Suzanne van de Weerd gevraagd. Zij heeft verschillende stages bij ons gedaan en heeft net haar diploma ontvangen. Voor ons dus een fijn bekend gezicht! Dank! Na het bericht wat ik jullie stuurde oer het overlijden van mijn lieve moeder heb ik zo ontzettend veel lieve kaartjes, mailtjes en ander blijken van medeleven gehad. Dat heeft me enorm goed gedaan! Heel hartelijk dank daarvoor! Groet, Conny Rebergen Groepsoverdracht A.s. woensdag 27 juni zijn alle leerlingen van de groepen 1 t/m 4 vrij! Deze dag gebruiken wij als team om de leerlingen over te dragen aan de collega die volgend jaar de groep gaat begeleiden. Ook de woensdagmiddag zal deze overdracht plaatsvinden in de rest van de groepen. Wisselmorgen Maandag 2 juli a.s. is het weer wisselmorgen. Dan gaan alle leerlingen van uur kennismaken met hun nieuwe juf en/of meester. Ook een aantal nieuwe leerlingen komt even een kijkje bij ons nemen. Veel plezier allemaal! Schoonmaakavond donderdag 28 juni 2012 Aan het einde van het schooljaar organiseren we altijd een schoonmaakavond. We maken dan met hulp van ouders al ons materiaal, waar onze kinderen het hele jaar intensief gebruik van hebben gemaakt, eens grondig schoon. Zo kunnen alle groepen na de zomervakantie weer lekker fris van start gaan. Dus..wie komt ons helpen? Bij de kleutergroepen kunt u zich melden middels een lijst bij de deur. Bij de overige groepen kunt u het aan de groepsleerkracht doorgeven. Vele handen maken licht werk! Alvast heel erg bedankt!

2 Schoolhockey Yes!! Het Cederteam is als tweede geëindigd tijdens het hockeytoernooi! Top gedaan meiden! Wij zijn super trots op jullie! En natuurlijk ook op meester Marcel en juf Suzanne!

3 De Ceder wint de eerste prijs met de plantjesactie van groei en bloei!! Prijsuitreiking plantjes verzorgen voor basisscholen Veenendaalse Krant. VEENENDAAL - Groei en Bloei afdeling Veenendaal heeft heeft de winnaars bekend gemaakt van de plantjesactie voor Veenendaalse basisscholen. De Ceder kwam als winnaar uit de bus en mocht de wisselbeker in ontvangst nemen. De Floralia, bij vele Veenendalers bekend van hun eigen schooljeugd, betekent dat er kleine éénjarige plantjes worden uitgedeeld aan de scholen die ingeschreven hebben. Vervolgens delen de scholen deze plantjes uit aan de kinderen die dan de plantjes thuis dienen op te kweken tot grote, mooie planten. De planten worden vervolgens weer terug naar school gebracht en dan gekeurd door keurmeesters van Groei en Bloei en dat levert een winnaar op. Ook kunnen de scholen een leuke presentatie maken die dan ook wordt gekeurd. Elf scholen basisscholen deden dit jaar mee waar. Duizenden plantjes werden uitgereikt om vertroeteld te worden. Tot afgelopen dinsdag was er tijd om de plantjes te verzorgen. Die dag zijn de planten op school gekeurd en daar is een winnaar uit gekomen. De prijsuitreiking voor de beste school voor wat betreft presentatie en opgekweekte planten vond vrijdag 15 juni plaats door de voorzitter van Groei en Bloei afdeling Veenendaal Monique Lenoire samen met de organisator Klaas Roepert. De winnaars, de leerlingen van basisschool De Ceder, hadden een leuke presentatie gemaakt door in te haken op een op dit moment hot item, het EK-voetbal. De planten stonden als spelers opgesteld rood en wit op een groen grastapijt en de andere planten stonden als publiek op tafels eromheen. Achter dit alles stond een klein doel met allemaal aanmoedigingsvlaggen voor Oranje erboven opgehangen. De vele prijzen van De Ceder met de goed opgekweekte planten werden gewonnen door 1. Melle Herder, Lotte Slok, 2. Beau Schellevis, Jurian Roelofsen, 3. Ditte Herder, Marit Hoefakker.

4 Natuurlijk kregen alle kinderen een kleinigheid als aandenken, en de prijswinnaars een certificaat. Schoolkamp Ook zijn de voorbereidingen voor het schoolkamp van de groepen 8 (nu nog groep 7)voor het nieuwe cursusjaar alweer in volle gang. De meesters en juffen hebben er alweer ontzettend zin in! We hopen jullie ook! We gaan op schoolkamp van woensdag 26 t/m 28 september De kosten voor het schoolkamp zijn 65,- per persoon. Om op tijd alle reserveringen te kunnen betalen willen we u nu al vragen dit bedrag zo snel mogelijk over te maken op rekeningnummer: t.n.v. CPOV inzake de Ceder Graag ook met vermelding van de naam van uw zoon / dochter! Alvast bedankt! De MR Wij zoeken voor komend schooljaar een nieuw lid voor de MR. Wil je meepraten en meedenken over de gang van zaken op De Ceder, meld je dan aan als MR-lid. Je kunt dit doen door te mailen naar Martin de Vaal We vergaderen ca. 6 keer per jaar in de avonduren, de onderwerpen variëren van jaar tot jaar. Bijvoorbeeld; de komende onderwijskundige vernieuwing, hoe worden ouders partner van school, veiligheid, binnenklimaat op school, mentorgesprekken etc. Hangt volgend schooljaar jouw foto in de gang? TSO (TussenSchoolseOpvang) Als bijlage gaan ook met dit Cedernieuws twee aanmeldingsformulieren voor de TSO mee. Allereerst het TSO-ouderformulier. WIE GAAT ONS HELPEN?? Het is erg belangrijk dat er voldoende mensen zijn om uw kinderen zo goed mogelijk, ook tussen de middag, te begeleiden. Voor meer rust en overzicht verdelen we de kinderen over 3 groepen. Dat kan echter alleen als er voldoende begeleiding is. U krijgt daarvoor ook een vergoeding. Dus.WIE GAAT ONS HELPEN?? Vul dan het formulier in en lever dat zo snel mogelijk in bij de

5 groepsleerkracht van uw zoon / dochter. Het tweede formulier is het TSO-leerlingformulier. Dit moet u invullen als uw zoon / dochter structureel, elke week, van de TSO gebruik gaat maken. Ook deze graag zo snel mogelijk inleveren bij de groepsleerkracht. Alvast hartelijk dank! Formatie / groepsverdeling Het is altijd weer een hele puzzel, maar het is weer gelukt! Hieronder kunt u de groepsverdeling voor het nieuwe schooljaar lezen.. Groep Dagen Leerkracht Bijzonderheden 1A Ma, di Juf Carole Achterberg Wo, do, vr Juf Ali Diepeveen 1B Ma, di Juf Theresa van der Veen Wo, do, vr Juf Joanne Dijkstra 1C Ma, di Juf Monique Janssen Wo t/m vr Juf Mirjam Kampman 2A Ma t/m vr. Juf Martine Bouman 2B ma, di, Juf Geeske de Jong Wo, do, vr Juf Gonneke Noordam 3A Ma t/m vr Juf Linda van Barneveld 3B Ma t/m wo Juf Anne de Koning Do en vr Juf Annemieke van der Kamp 4A Ma t/m vr Juf Rianne Budding 4B Ma t/m wo Juf Elly van der Zwaan Juf Elly heeft ongeveer om de week op woensdag vrij i.v.m. BAPO Wo t/m vr Juf Ingrid Bosters Juf Ingrid is in de groep op de woensdagen als juf Elly BAPO heeft. 5A Ma t/m vr Juf Marloes Geerts ADV (do) Juf Eveline Akihary 5B Ma t/m wo Juf Tineke van Beusichem Juf Tineke en juf Miranda werken om de week op woensdag. Wo t/m vr Juf Miranda de Jong Tijdens haar zwangerschapsverlof wordt zij vervangen door juf Suzanne van de Weerd. 6A Ma,di Juf Anja Hardeman

6 Wo t/m vr Juf Judith de Jeu 6B Ma t/m vr Meester Raymond van Gend ADV(do) Juf Eveline Akihary 7A Ma, wo, do en vr Juf Els Joolink Di??? 7B Ma t/m vr Meester Thomas van Duijn ADV (vr) Juf Eveline Akihary 8A Ma t/m vr Juf Aline van Amerongen ADV (vr) Juf Eveline Akihary 8B Ma t/m wo Juf Annette Schot do,vr Juf Anne de Koning Directie Ma t/m vr. Juf Conny Rebergen IB Ma t/m do Juf Anja Tuhusula RT Di, wo Juf Joyce Ottink RT Ma + di (3 uur) Juf Alie vd Bovenkamp RT Ma Juf Dorothé Schimmer RT Do en vr Juf Sandra Holtslag LGF Ma en di Juf Annemieke van der Kamp Conciërge Ma, di en do Meester Jan Achterberg Adm. medew. Wo en vr (mo) Juf Debbie van Manen Als bijlage stuur ik ook de groepslijsten van de groepen 1 t/m 3 mee. Daar kunt u lezen hoe de leerlingen over de groepen verdeeld zijn. Bouwdorp 2012 Ook dit jaar is er weer een Bouwdorp in het stadspark aan de Groeneveldselaan. Vaan maandag 13 tot en met donderdag 16 augustus (laatste week van de schoolvakantie) zijn alle Veenendaalse kinderen van 6 tot met 12 jaar van harte welkom om mee te bouwen. Het bouwdorp staat in het teken van: De Olympische Spelen. We gaan bouwen aan het Olympisch dorp! Samen met honderden kinderen en zo n 80 begeleiders/vrijwilligers ckun je in het stadspark (ingang via de Tinneweide) met het aanwezige hput een bouwwerk in elkaar timmeren. Heb je geen zin in bouwen? Dan kun je je uitleven bij het knutselen of bij sport en spel. Ook wordt er regelmatig een leuke film gedraaid in de filmtent. En als je van al dat timmeren en knutselen moe bent kun je even bijkomen in de rusttent. Op donderdagmiddag komt de burgemeester alle bouwwerken bewonderen en beoordelen.

7 Daarna worden de gouden, zilveren en bronzen spijkers uitgereikt aan de winnaars. Voor de grootste pechvogel is er de kromme spijker. Weekkaarten kosten 10,00 en zijn alleen te koop in de voorverkoop vanaf 1 juni bij de volgende voorverkooppunten in de buurt: Jumbo Petenbos Paddestoelenlaan 30 Primera Van Walsem Dr. S. de Bruïneplein 31 Vrijdag 6 juli 2012 Om verwarring te voorkomen.alle leerlingen moeten vrijdagmorgen 6 juli gewoon naar school. Alleen groep 2A is vrij omdat juf Martine die dag verlof heeft voor een bruiloft en het heel lastig is om voor de laatste ochtend vervanging te vinden. Vrijdagmiddag zijn alle leerlingen vrij! Agenda Juni en Juli juni MR vergadering 26 juni Zomerfeest groep 1 & 2 27 juni Overdracht dag Alle leerlingen van groep 1 t/m 4 zijn vrij! 28 juni Schoonmaak en klusavond 2 juli Wisseldag Verkoop TSO munten uur Afscheidsavond groep 8A 3 juli Rapport 3 Afscheidsmusical groep 8B Vakantierooster : Zomervakantie week 28 t/m 33 ma t/m vr Het volgende en laatste Cedernieuws van dit schooljaar verschijnt op donderdag 5 juli 2012! met hartelijke groet, mede namens het team, Conny Rebergen

8 Ceder Nieuws is de nieuwsbrief van Protestants Christelijke Basisschool De Ceder te Veenendaal. Larikslaan 1A, 3904 LA Veenendaal. Tel: Fax: Internetadres: Ceder Nieuws verschijnt elke 14 dagen en bevat actuele informatie over zaken in en om De Ceder.

Nieuwsbrief 18. Mededelingen... 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 18. Mededelingen... 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 18 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.... Team/groepenverdeling Per 1 augustus 2015 wordt er een nieuwe onderwijs cao ingevoerd. Dit brengt veranderingen met zich mee en heeft invloed op de

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 19 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885 Schiedam, 01-06-2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s), De maand juni is vandaag begonnen. De laatste volle maand van het schooljaar. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het komende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S.BRINKSCHOOL 15-01-2015

NIEUWSBRIEF O.B.S.BRINKSCHOOL 15-01-2015 NIEUWSBRIEF O.B.S.BRINKSCHOOL 15-01-2015 OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) info@obsbrinkschoolharen.nl * (I) www.obsbrinkschool-linde.nl Vr. 16 januari A

Nadere informatie

8 juni 2015. Beste ouders en verzorgers,

8 juni 2015. Beste ouders en verzorgers, 8 juni 2015 14 Beste ouders en verzorgers, Vertrek In dit Schoolnieuws wil ik maar meteen met de deur in huisvallen met het volgende bericht: Afgelopen week heb ik het bestuur gevraagd mij ontslag te verlenen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

13e jaargang nr 19, 29 juni 2015

13e jaargang nr 19, 29 juni 2015 13e jaargang nr 19, 29 juni 2015 Agenda juni ma 29 wisselmiddag/ kennismaking ma 29 afscheidsavond groep 8 di 30 afscheidsavond groep 8 juli wo 1 afscheidsavond groep 8 do 2 laatste schooldag vr 3 studiedag

Nadere informatie

Belangrijke data: Geachte ouders / verzorgers,

Belangrijke data: Geachte ouders / verzorgers, Geachte ouders / verzorgers, Belangrijke data: Vrijdag 18 april: Maandag 21 april: Week 17: Vrijdag 25 april: Maandag 28 april t/m woensdag 7 mei Van de directie Paaslunch, Kinderen zijn om twee uur vrij!

Nadere informatie

De Zonnewijzer nr.21 03-07-2015 basisschool De Zonnebloem blz. 2

De Zonnewijzer nr.21 03-07-2015 basisschool De Zonnebloem blz. 2 KAMPIOEN VAN NEDERLAND Het is wellicht voor veel lezers al bekend, maar we willen het feit hier toch vermelden. Ons schoolvolleybalteam uit groep 6 is onlangs schoolkampioen van Nederland geworden. Dat

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 15 maart 2013

BRONNIEUWS. 15 maart 2013 BRONNIEUWS 15 maart 2013 *Trefwoord Week 12 t/m 14 (18 maart t/m 5 april): Het verhalen waard! Inhoud: Over verhalen die het waard zijn om bewaard en doorverteld te worden. Verhalen over naastenliefde,

Nadere informatie

Agenda 16-29 mei 2009 schoolkamp groep 8, groep 0, 1 & 2 vrij. Jarigen

Agenda 16-29 mei 2009 schoolkamp groep 8, groep 0, 1 & 2 vrij. Jarigen Jaargang 17 nummer 17 Vrijdag 15 mei 2009 Agenda 16-29 mei 2009 maandag 18 mei schoolkamp groep 8, groep 3 & 4 vrij dinsdag 19 mei schoolkamp groep 8, groep 0, 1 & 2 vrij woensdag 20 mei schoolkamp groep

Nadere informatie

Infobrief nummer 18, 2014-2015

Infobrief nummer 18, 2014-2015 Infobrief nummer 18, 2014-2015 AGENDA Ma. 08-06-2015 Juf Christine ADV, meester Jeroen in groep 8 Inloop Di. 09-06-2015 Potje Wo. 10-06-2015 Do. 11-06-2015 Groep 7 bezoekt De Lingehof De Borgwal Daltonbasisschool

Nadere informatie

De jarigen van oktober

De jarigen van oktober Jaargang 21 nr. 6 Oktober 2014 C.B.S. De Burcht Broekweg 32 2235 BK Valkenburg Tel. 071-4074467 E-mail: info@cbsdeburcht www.cbsdeburcht.nl Van alles wat. Per 01 September is mijn (Wim) nieuwe adres: Jan

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Waterwilg Jaargang 15, nummer 38, 4 juli 2014

Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Waterwilg Jaargang 15, nummer 38, 4 juli 2014 Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Waterwilg Jaargang 15, nummer 38, 4 juli 2014 Jarigen De komende week zijn de volgende kinderen jarig: 05-07 Gabriel van Eijk groep 7 09-07 Daan Bekkers groep 4 09-07

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum.2 Berichten

Nadere informatie

Venmail. Algemeen 13-03-2015

Venmail. Algemeen 13-03-2015 13-03-2015 Algemeen Inschrijven nieuwe leerlingen Heeft u nog kinderen die het komende schooljaar vier jaar worden? Snel inschrijven hoor, dan reserveren wij een plekje voor uw kind. Vervanging Lisa ter

Nadere informatie

We hopen dat u er samen met uw kind volop van kunt genieten! Laatste Lispeltuut van het jaar Op vrijdag 11 juli verschijnt de laatste Lispeltuut!!!

We hopen dat u er samen met uw kind volop van kunt genieten! Laatste Lispeltuut van het jaar Op vrijdag 11 juli verschijnt de laatste Lispeltuut!!! Annie M.G. Lispeltuut Nieuwsbrief v an de Annie M.G. Schmidtschool Editie Van Hoornbeekstraat 34. Van de directie Zomerfeest Op beide scholen wordt er achter de schermen door ouders en teamleden kei hard

Nadere informatie

Aeresteijn mededelingen

Aeresteijn mededelingen Aeresteijn mededelingen 2014-2015 nr. 14 2 april 2015 Ouders. Tijdens de pizzasessie op 19 maart jongstleden heb ik onze gasten kort wat mogen vertellen over onze mooie school. Zoals verwacht waren veel

Nadere informatie

In Vogelvlucht Nieuwsbrief van de Minister Marga Klompéschool en PSZ De Beestenboel

In Vogelvlucht Nieuwsbrief van de Minister Marga Klompéschool en PSZ De Beestenboel In Vogelvlucht Nieuwsbrief van de Minister Marga Klompéschool en PSZ De Beestenboel september 02-09-2011 Belangrijke data: 12-09 MR-vergadering (20:00 uur) 20-09 Prinsjesdag 22-09 Sportdag groep 1 t/m

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 2 22-8-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 2 22-8-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 2 22-8-2013 Algemeen De eerste week zit er al weer bijna op. In een schone en opgeruimde school zijn we gestart aan

Nadere informatie

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie!

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie! De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

SCHOON Er is weer schoongemaakt afgelopen week door een grote ploeg ouders. Hartelijk dank voor alle inspanningen!

SCHOON Er is weer schoongemaakt afgelopen week door een grote ploeg ouders. Hartelijk dank voor alle inspanningen! LIED: GEZANG 10 (GKV); GROEP 1-8 AGENDA Lied van de week: Gz 10 (GKv) De Heer zegene U 14-2-14 Studiedag team, kinderen vrij (= vrijdag voor de voorjaarsvakantie) INHOUD - ALGEMEEN - KLEUTERS - NIEUWS

Nadere informatie

OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 27 maart 2015. Terugblik en vooruitzicht. Belangrijke data. In het zonnetje!

OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 27 maart 2015. Terugblik en vooruitzicht. Belangrijke data. In het zonnetje! OBS De Krijtmolen Nieuwsbrief 27 maart 2015 Belangrijke data Maandag 1 juni start intercultureel project 8,9,10 juni kamp groep 7 en 8 12 juni schoolreis groep 1 t/m 6 16 juni leerlingen vrij, studiedag

Nadere informatie

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF Markerichtersveld SO Apeldoorn. In deze nieuwsbrief: Uitgave 1 Mei 2015

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF Markerichtersveld SO Apeldoorn. In deze nieuwsbrief: Uitgave 1 Mei 2015 NIEUWSBRIEF Markerichtersveld SO Apeldoorn Uitgave 1 Mei 2015 In deze nieuwsbrief: Sponsorloop Sociale veiligheid leerlingenraad sporttoernooien nationale sportweek vakantiebieb Op woensdag 3 juni hebben

Nadere informatie

Schoolbericht nr. 5 schooljaar 2014-2015 12 maart 2015 www.obsdeschuttershoek.nl schuttershoek@zeelandnet.nl

Schoolbericht nr. 5 schooljaar 2014-2015 12 maart 2015 www.obsdeschuttershoek.nl schuttershoek@zeelandnet.nl Schoolbericht nr. 5 schooljaar 2014-2015 12 maart 2015 www.obsdeschuttershoek.nl schuttershoek@zeelandnet.nl Beste ouders/verzorgers, Hier volgt het vijfde schoolbericht in het schooljaar 2014-2015. Schoolbibliotheek

Nadere informatie