5. op de uiterste inschrijvingsdatum houder zijn van een bachelordiploma.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "5. op de uiterste inschrijvingsdatum houder zijn van een bachelordiploma."

Transcriptie

1 2016/25 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure via de prcedure van aanwerving, bevrdering f interne persneelsmbiliteit, in het Nederlands, vr de aanstelling van een vltijds deskundige Cel Biblitheekwerking / Digitale Cel (m/v) ten beheve van de dienst Cultuur te Brugge. Aanwerving in cntractueel verband (nbepaalde duur); bevrdering en interne mbiliteit met behud van statuut. DEEL I: AANWERVING I. Algemene telatingsvrwaarden en aanwervingsvrwaarden 1. een gedrag vertnen dat in vereenstemming is met de eisen van de functie waarvr u slliciteert; 2. de burgerlijke en plitieke rechten genieten; 3. medisch geschikt zijn vr de uit te efenen functie, in vereenstemming met de wetgeving betreffende het welzijn van de werknemers p het werk; 4. vlden aan de vereiste ver de taalkennis, pgelegd dr de wetten p het gebruik der talen in bestuurszaken, gecördineerd p 18 juli 1966; U wrdt enkel tt het examen tegelaten vr zver uit het vereiste studiegetuigschrift f diplma blijkt dat u uw nderwijs in de Nederlandse taal hebt genten. Bij ntstentenis van een dergelijk studiegetuigschrift f diplma met u de kennis van de Nederlandse taal cnfrm de taalwetgeving bewijzen dr een taalexamen bij Selr. 5. p de uiterste inschrijvingsdatum huder zijn van een bachelrdiplma. De einddiplma s en studiegetuigschriften in het buitenland uitgereikt die krachtens verdragen f internatinale vereenkmsten f krachtens wet f decreet, gelijkwaardig wrden verklaard met de hierbven vermelde diplma s, wrden eveneens aangenmen. Ok de vreger afgeleverde diplma s en studiegetuigschriften die vereenstemmen met vrnemde diplma s en die gerangschikt zijn in hetzelfde niveau wrden aanvaard (cfr. bijlage 1 van het besluit van de Vlaamse Regering van 7 december 2007 hudende de rechtspsitieregeling van het gemeente- en het prvinciepersneel). De kandidaten die ten nrechte aan de prcedure mchten deelgenmen hebben, kunnen in geen geval telaatbaar wrden verklaard. II. selectieprgramma 1 De kandidaten die deelnemen via de prcedure van aanwerving, bevrdering f interne persneelsmbiliteit wrden nderwrpen aan dezelfde preven die gelijktijdig wrden afgenmen vereiste minima 1. Schriftelijk gedeelte... 24/40 Vragen en/f casestudy met het g p het tetsen van de vereisten pgesmd nder Prfiel van de functiebeschrijving. Tt het mndeling gedeelte wrden tegelaten de kandidaten die geslaagd zijn vr het schriftelijk gedeelte. 1 Gedurende de zitting mgen de kandidaten, p straffe van nmiddellijke uitsluiting niet in cntact treden, nch met elkaar, nch met buitenuit, en k geen gebruik maken van nta s f m het even welke beken, buiten de dcumentatie die eventueel ter beschikking wrdt gesteld.

2 2. assessment/psychtechnische preven Deze pref begt de evaluatie van de vr de functie vereiste vaardigheden en attitudes. De resultaten gelden als infrmatie bij het mndeling gedeelte. 3. Mndeling gedeelte... 24/40 Dit mndeling gedeelte heeft nder meer tt del m, p basis van het ingediende curriculum vitae en de functiebeschrijving, de geschiktheid van de kandidaat vr de functie te tetsen, de vereiste kennis, en zijn/haar persnlijkheid en vrkmen na te gaan. ttaal... 48/80 III. Rangschikking, indienstreping en geldigheidsduur De kandidaten die de vereiste minima bereiken wrden gerangschikt p één werfreserve vr de vergelijkende selectieprcedure en bevrderingsprcedure. Is het ttaal aantal punten gelijk, dan krijgen de kandidaten die het hgste aantal punten bekmen hebben vrrang vr het laatste gedeelte. Subsidiair krijgt de udste vrrang. De geslaagden die aan de gestelde eisen vlden zullen naar vlgrde van bvenvermelde rangschikking tt de inwerktijd wrden tegelaten. De uitslag van de vergelijkende prcedure blijft geldig gedurende een peride van twee jaar te rekenen vanaf de datum van afsluiting van de selectieverrichtingen dr het pstellen van het prces-verbaal. Deze reserve kan maximaal tweemaal met één jaar wrden verlengd. IV. Salaris De jaarlijkse bezldiging van de deskundige gaat van ,38 eur tt ,01 eur (salarisschaal B1, index inbegrepen). Daarnaast zijn er ng een aantal reglementaire telagen en vergedingen, ndermeer vakantiegeld, eindejaarstelage, maaltijdcheques, hspitalisatieverzekering, gratis penbaar verver wn-werkverkeer. V. Wijze van inschrijving en uiterste inschrijvingsdatum Om geldig in te schrijven vr de selectie met u het bijgaand inschrijvingsfrmulier ingevuld en vergezeld van een uitgebreid curriculum vitae en kpie van het diplma uiterlijk p 25 augustus 2016 insturen. Per pst: Prvincie West-Vlaanderen, dienst Persneel & HRM, Prvinciehuis Beverbs, Kning Lepld III-Laan 41, 8200 Sint-Andries. De pststempel geldt als bewijs. OF Per mail: vacatures@west-vlaanderen.be Alleen vlledige kandidaturen, bestaande uit het inschrijvingsfrmulier, een cv en kpie van het gevraagde diplma, kunnen pgenmen wrden p de kandidatenlijst.

3 DEEL II: BEVORDERING en INTERNE MOBILITEIT I. Algemene Telaatbaarheidsvereisten: 1. Vast aangesteld statutair persneelslid zijn f cntractueel persneelslid zijn en aan de vlgende criteria beantwrden : a. aangesteld zijn na 31 december 2008 na een aanwerving- en selectieprcedure als vermeld in Titel 3 hfdstuk II, afdeling II en III en de inwerktijd beëindigd hebben b. aangesteld zijn vr 31 december 2008 na een externe bekendmaking van de vacature en een gelijkwaardige selectieprcedure als van tepassing p vacatures in statutaire betrekkingen; 2. Een gunstig evaluatieresultaat gekregen hebben vr de laatste evaluatie; Vr de interne persneelsmbiliteit: 1. Vldaan hebben aan de dr het prvinciebestuur pgelegde vrming (cfr. artikel 166 van de rechtspsitieregeling); 2. Vlden aan de cmpetentievereisten die vastgesteld zijn in de functiebeschrijving vr de functie; 3. Op 1 juli 2016 twee jaar graadanciënniteit hebben in de graad van (technisch) deskundige Vr de bevrdering 1. Op 1 juli 2016 vier jaar niveauanciënniteit tellen in niveau C II. Selectieprgramma 2 De kandidaten die deelnemen via de prcedure van aanwerving, bevrdering f interne persneelsmbiliteit wrden nderwrpen aan dezelfde preven die gelijktijdig wrden afgenmen vereiste minima 1. schriftelijk gedeelte... 24/40 Vragen en/f casestudy met het g p het tetsen van de vereisten pgesmd nder Prfiel van de functiebeschrijving. 2. assessment/psychtechnische pref Deze pref begt de evaluatie van de vr de functie vereiste vaardigheden en attitudes a.d.h.v. de cmpetenties pgesmd in de functiebeschrijving. De resultaten gelden als infrmatie bij het mndeling gedeelte. 3. mndeling gedeelte... 24/40 Dit mndeling gedeelte heeft nder meer tt del m, p basis van het ingediende curriculum vitae en de functiebeschrijving, de geschiktheid van de kandidaat vr de functie te tetsen, de vereiste kennis, en zijn/haar persnlijkheid en vrkmen na te gaan. ttaal... 48/80 2 Gedurende de selectiezitting mgen de kandidaten, p straffe van nmiddellijke uitsluiting niet in cntact treden, nch met elkaar, nch met buitenuit, en k geen gebruik maken van nta s f m het even welke beken, buiten de dcumentatie die eventueel ter beschikking wrdt gesteld.

4 III. Rangschikking De kandidaten die de vereiste minima bereiken wrden gerangschikt p één werfreserve naar de vr het vergelijkende selectie bekmen aantal punten. Is het ttaal aantal punten gelijk, dan krijgen de kandidaten die het hgste aantal punten bekmen hebben vr het mndeling gedeelte vrrang. Subsidiair krijgt de udste de vrrang. De uitslag van de vergelijkende selectie blijft geldig gedurende een peride van twee jaar te rekenen vanaf de datum van afsluiting van de selectieverrichtingen dr het pstellen van het prces-verbaal. Deze reserve kan maximaal tweemaal met één jaar wrden verlengd. De geslaagden die aan de gestelde eisen vlden zullen naar vlgrde van bvenvermelde rangschikking tt de betrekking wrden tegelaten. Bij bevrdering zal de laureaat van de selectie tt de preftijd f inwerktijd van 6 maanden wrden tegelaten. Het persneelslid dat wrdt bevrderd met de betrekking met taken en verantwrdelijkheden eraan verbnden pnemen binnen de 3 maanden vlgend p de beslissing van de deputatie. Bij interne persneelsmbiliteit is er geen preftijd vrzien en is de aanstelling nmiddellijk definitief. IV. Salaris De jaarlijkse bezldiging van de deskundige gaat van ,38 eur tt ,01 eur (salarisschaal B1, index inbegrepen). Daarnaast zijn er ng een aantal reglementaire telagen en vergedingen, ndermeer vakantiegeld, eindejaarstelage, maaltijdcheques, hspitalisatieverzekering, gratis penbaar verver wn-werkverkeer. V. Bekendmaking en inschrijving: Interne persneelsmbiliteit: De vacature van deze betrekking wrdt via de intranetwebsite van de prvincie ter kennis gebracht aan de persneelsleden. De persneelsleden dienen, p straf van uitsluiting, hun schriftelijke kandidaatstelling en uitgebreid cv tegen ntvangstbewijs te richten aan de dienst Persneel & HRM, Prvinciehuis Beverbs, Kning Lepld III-laan 41, 8200 Sint-Andries (Brugge) uiterlijk tegen 25 augustus Bevrdering: De vacature van deze betrekking wrdt dr middel van een dienstnta ter kennis gebracht aan de persneelsleden die aan de gestelde bevrderingsvereisten kunnen vlden. Die nta mvat de functiebeschrijving, de bevrderingsvereisten, de salarisschalen, de wijze en uiterste datum vr het indienen van de kandidaturen en het selectieprgramma. De persneelsleden bevestigen schriftelijk de nta vr ntvangst. Bij niet bevestigen binnen de aangestelde termijn, wrdt de nta aangetekend verstuurd. De persneelsleden dienen, p straffe van uitsluiting, hun schriftelijke kandidaatstellingen en uitgebreid CV tegen ntvangstbewijs te richten aan de dienst Persneel & HRM, Prvinciehuis Beverbs, Kning Lepld III-laan 41, 8200 Sint-Andries (Brugge) binnen de tien werkdagen nadat zij van bvenvermelde dienstnta kennis hebben genmen f de nta aangetekend werd verstuurd.

5 NIVEAU B Functiebeschrijving I. Functiebenaming deskundige (m/v) Dienst Cultuur Sectie III (Digitale Cel) Technisch cördinatr Functiefamilie 9 : aansturende administratieve/technische functies II. Plaats in de rganisatie Je wrdt tewerkgesteld binnen de Digitale cel van de dienst Cultuur. De Digitale Cel is verantwrdelijk vr het beheer van verschillende Cultuurdatabanken vr biblitheken, erfged en archief en bewaakt de digitale prcessen binnen het beleidskader van de Dienst Cultuur al dan niet gerelateerd aan andere diensten. Je rapprteert aan het celhfd. III. Basisdelstelling Bijdrage tt de realisatie van de beleidsdelstellingen en actieplannen van het dienstnderdeel Management van het dienstnderdeel Beheersing en ntwikkeling van de eigen materie, nl. aplicatiebeheer van de cultuurdatabanken met fcus p het Prvinciaal biblitheeksysteem vr penbare biblitheken en ndersteuning van het beheer van web-tepassingen en Nieuwe Media in het kader van het Prvinciaal Biblitheeksysteem IV. Generieke resultaatgebieden Vertegenwrdigen van het dienstnderdeel Dit mvat ndermeer vlgende taken : Deelnemen aan werkgrepen binnen en buiten het bestuur Fungeren als cntactpersn p vlak van het eigen werkdmein Bekendmaking en cmmunicatie van de activiteiten van het dienstnderdeel Infrmeren en adviseren van de klant in het kader van dssierbehandeling Dit mvat ndermeer vlgende taken : Geven van inlichtingen en adviezen Uitleg geven mtrent de prcedure Meedenken naar klantgerichte plssingen binnen de geldende regels en prcedures Afleveren van de vereiste dcumenten Opvlgen van de infrmatie die de klant pvraagt Instaan vr een ptimale infrmatiedrstrming Dit mvat ndermeer vlgende taken : Cnstructief deelnemen aan het werkverleg Rapprteren aan de leidinggevende in verband met de taakuitvering, de stand van zaken inzake uitvering van een prject f evenement, Frmuleren van suggesties f aanbrengen van verbeter initiatieven die kunnen bijdragen tt een betere, klantgerichte dienstverlening Signaleren van nregelmatigheden, defecten, klachten, die al dan niet direct met de eigen taakuitvering te maken hebben Aansturen en begeleiden van cllega s p het werkterrein zdat de taken kwaliteitsvl uitgeverd wrden Dit mvat ndermeer vlgende taken : Fungeren als aanspreekpunt Geven van krte, duidelijke werkinstructies Helpen van de cllega s bij het uitveren van (meilijke) taken Opvlgen van de vrtgang van de taakuitvering p het werkterrein Ingrijpen in de taakuitvering bij tegenslag f meilijkheden Technische/administratieve cördinatie Dit mvat ndermeer vlgende taken :

6 Instaan vr het technisch beheer en nderhud van het Prvinciaal Biblitheeksysteem met fcus p analyse, migraties, cnversies en begeleiding en intrductie nieuwe mdules Vrmingen rganiseren, cursussen pmaken en dceren in het kader van Prvinciaal Biblitheeksysteem Beheren en nderhuden van Digitile (een p maat ntwikkeld sftwarepakket met prtaal, dashbard en vraagregistratiefunctie dat k dient als cntent management systeem en helpdesk vr het netwerk van biblitheken) V. Specifieke resultaatgebieden : - VI. Prfiel I. KERNCOMPETENTIES Permanente ntwikkeling Actief zeken naar leersituaties en verantwrdelijkheid nemen vr de eigen prfessinele ntwikkeling Tepassen van nieuw pgedane inzichten en vaardigheden in de praktijk en k anderen daarte aanzetten Aandacht hebben en initiatief nemen vr de prfessinele ntwikkeling van de medewerkers Integriteit Integer en crrect blijven handelen k in cmplexe situaties en nder druk Signaleren van niet integer gedrag Respect en penheid vr anderen stimuleren Vrbeeldgedrag tnen in respect, eerlijkheid en betruwbaarheid II. GEDRAGSCOMPETENTIES Klantgerichtheid Kansen zien m klantentevredenheid te verhgen Inspelen p vragen van de klanten en regels en afspraken respecteren Zeken naar plssingen bij prblemen Verantwrdelijkheid pnemen bij futen f klachten Anderen stimuleren m klantgericht te werken Plannen en rganiseren Structuur aanbrengen in eigen werk en dat van anderen, ntwikkelen van werkmethdes Inzetten van mensen en middelen p de best mgelijke manier Aanpassen van de planning bij nvrziene mstandigheden Verzekeren van de cntinuïteit van het werk en behuden van het verzicht Samenwerken Overleggen en afspraken maken m tt een gezamenlijk resultaat te kmen Anderen helpen Infrmatie en kennis delen met anderen en anderen stimuleren m dit te den Zich psitief pstellen en energie en dynamiek in de grep brengen Kwaliteitsvl werken Feedback vragen mbt de kwaliteit van het geleverde werk Ingrijpen als de kwaliteit van de prducten binnen de dienst niet in rde zijn Uitprberen van andere f vernieuwende werkwijzen m kwaliteit te verbeteren Realiseren van verbeteringen in werkzaamheden en randvrwaarden Flexibiliteit Bereid zijn m andere taken p te nemen bereid zijn m extra inspanningen te leveren Weerstand herkennen en hier gepast mee mgaan

7 III. VAKTECHNISCHE COMPETENTIES Basisinzicht in de structuur van het prvinciebestuur, prvinciedecreet en de lgistieke werkmstandigheden Grndige kennis van PBS en het prject biblitheekprtalen Specifieke kennis van pen standaarden, pen data, API s, URI s, Creative Cmmns Grndige kennis van regelgeving rnd catalgrafie en catalgrafische standaarden Kennis van mderne digitale cmmunicatievrmen (cntent management, sciale media, samenwerkingstls, ) Pedaggische/didactische vaardigheden VII. Extra infrmatie: -

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2016/16 De Prvincie West-Vlaanderen gaat, in het Nederlands, ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure d.m.v. aanwerving van een vltijds technisch deskundige (m/v) in cntractueel verband

Nadere informatie

standplaats Brugge: Provinciehuis Boeverbos Koning Leopold III-Laan 41, 8200 Brugge

standplaats Brugge: Provinciehuis Boeverbos Koning Leopold III-Laan 41, 8200 Brugge 2018/17 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure via de prcedure van aanwerving f interne persneelsmbiliteit, in het Nederlands, vr de aanstelling van

Nadere informatie

1. Schriftelijk gedeelte... 24/40

1. Schriftelijk gedeelte... 24/40 2018/27 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure via de prcedure van aanwerving, bevrdering f interne persneelsmbiliteit, in het Nederlands, vr de aanstelling

Nadere informatie

- Op de uiterste inschrijvingsdatum houder zijn van een bachelordiploma tuin- en landschapsarchitectuur

- Op de uiterste inschrijvingsdatum houder zijn van een bachelordiploma tuin- en landschapsarchitectuur 2018/30 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure via de prcedure van aanwerving f interne persneelsmbiliteit, in het Nederlands, vr de aanstelling van

Nadere informatie

2015/ Selectieprogramma. Algemene preselectie

2015/ Selectieprogramma. Algemene preselectie 2015/01 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de aanwerving van tijdelijke medewerkers ten beheve van verschillende diensten met aanleg van een werfreserve. 1. Aard van de aanstelling - Een aanstelling

Nadere informatie

1. Op de uiterste inschrijvingsdatum houder zijn van een masterdiploma in de Psychologie

1. Op de uiterste inschrijvingsdatum houder zijn van een masterdiploma in de Psychologie 2018/20 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure via de prcedure van aanwerving, bevrdering f interne persneelsmbiliteit, in het Nederlands, vr de aanstelling

Nadere informatie

Geschoold arbeider (snijder)(m/v) dienst Communicatie Grafische sectie

Geschoold arbeider (snijder)(m/v) dienst Communicatie Grafische sectie NIVEAU D Functiebeschrijving Geschld arbeider (snijder)(m/v) dienst Cmmunicatie Grafische sectie I. Functiebenaming Technisch expert snijder Functiefamilie 8 : gespecialiseerde administratieve/technische

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2019/17 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure via de prcedure van aanwerving, bevrdering en interne persneelsmbiliteit in het Nederlands, vr de aanstelling

Nadere informatie

- Op de uiterste inschrijvingsdatum houder zijn van een masterdiploma; - Ervaring met EU- beleid of Internationale politiek strekt tot aanbeveling.

- Op de uiterste inschrijvingsdatum houder zijn van een masterdiploma; - Ervaring met EU- beleid of Internationale politiek strekt tot aanbeveling. 2018/16 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure via de prcedure van aanwerving f interne persneelsmbiliteit, in het Nederlands, vr de aanstelling van

Nadere informatie

De standplaats van de projectcoördinator hangt af van het project waar je voor geselecteerd wordt.

De standplaats van de projectcoördinator hangt af van het project waar je voor geselecteerd wordt. 2018/22 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure via de prcedure van aanwerving, bevrdering f interne persneelsmbiliteit, in het Nederlands, vr de aanstelling

Nadere informatie

De standplaats van de projectdeskundige hangt af van het project waar je voor geselecteerd wordt.

De standplaats van de projectdeskundige hangt af van het project waar je voor geselecteerd wordt. 2018/21 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure via de prcedure van aanwerving, bevrdering f interne persneelsmbiliteit, in het Nederlands, vr de aanstelling

Nadere informatie

4. Bezoldiging Het jaarlijks salaris van een deskundige (niveau B) gaat van ,37 euro tot ,12 euro (salarisschaal B1, index inbegrepen).

4. Bezoldiging Het jaarlijks salaris van een deskundige (niveau B) gaat van ,37 euro tot ,12 euro (salarisschaal B1, index inbegrepen). De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de aanwerving van een deskundige cntrlecel Eurpese subsidieprjecten in cntractueel verband (bepaalde duur=twee jaar) ten beheve van de dienst EEIS te Brugge. 1.

Nadere informatie

Geschoold arbeider / Erfgoedbewaker (m/v) Raversyde

Geschoold arbeider / Erfgoedbewaker (m/v) Raversyde Niveau D Functiebeschrijving Geschld arbeider / Erfgedbewaker (m/v) Raversyde I. Functiebenaming Geschld arbeider erfgedbewaker Functiefamilie 11 : tezichtsfuncties II. Plaats in de rganisatie Je wrdt

Nadere informatie

- Deskundige ten behoeve van het Provinciaal Technisch Instituut ( PTI), Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk

- Deskundige ten behoeve van het Provinciaal Technisch Instituut ( PTI), Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk 2016/15 De Provincie West-Vlaanderen gaat, in het Nederlands, over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure voor de aanleg van een werfreserve deskundige budgetbeheerder/multimedia coördinator

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2015/19 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure, in het Nederlands, vr de aanwerving van een vltijds technisch hfdmedewerker (m/v) in cntractueel verband

Nadere informatie

Het mondeling gedeelte kan voorafgegaan worden door een schriftelijke test of voorbereiding.

Het mondeling gedeelte kan voorafgegaan worden door een schriftelijke test of voorbereiding. De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de aanwerving van een adjunct-adviseur in cntractueel verband (bepaalde duur met kans p verlenging) ten beheve van de dienst Vergunningen te Brugge 1. Aard van de

Nadere informatie

De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de aanwerving van een assistent onthaal (m/v)

De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de aanwerving van een assistent onthaal (m/v) De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de aanwerving van een assistent nthaal (m/v) in cntractueel verband met halftijdse prestaties (bepaalde duur: vervangingsvereenkmst) vr de dienst MiNaWa Bulskampveld

Nadere informatie

- Jurist dienst Vergunningen: Koning Leopold III Laan 41, 8200 Sint-Andries

- Jurist dienst Vergunningen: Koning Leopold III Laan 41, 8200 Sint-Andries 2016/12 De Prvincie West-Vlaanderen gaat, in het Nederlands, ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure vr de aanleg van een werfreserve d.m.v. aanwerving van een vltijds adjunctadviseur

Nadere informatie

2018/24 DEEL I AANWERVING

2018/24 DEEL I AANWERVING 2018/24 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure in het Nederlands, vr een vltijds directeur diensthfd (m/v) ten beheve van de dienst Vergunningen te

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2016/6 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure in combinatie met een procedure voor interne mobiliteit, in het Nederlands, voor de aanwerving van

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2015/16 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure in cmbinatie met een bevrderingsprcedure en prcedure vr interne mbiliteit, in het Nederlands, vr de

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2016/7 De Provincie West-Vlaanderen gaat, in het Nederlands, over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure ten behoeve van het Zwin Natuur Park te Knokke d.m.v. aanwerving van een voltijds

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2015/16 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure in combinatie met een bevorderingsprocedure en procedure voor interne mobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

2015/18. De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

2015/18. De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2015/18 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure met aanleg van een wervingsreserve, in het Nederlands, vr een vltijds directeur diensthfd (m/v) in statutair

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/38 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering of interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

2015/21 DEEL I: AANWERVING

2015/21 DEEL I: AANWERVING 2015/21 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure in combinatie met een bevorderingsprocedure, in het Nederlands, voor de aanwerving van een voltijds

Nadere informatie

1. Schriftelijk gedeelte... 24/40

1. Schriftelijk gedeelte... 24/40 2017/6 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering, externe of interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/18 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering en interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/15 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering en interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

Het mondeling gedeelte kan voorafgegaan worden door een schriftelijke test of voorbereiding.

Het mondeling gedeelte kan voorafgegaan worden door een schriftelijke test of voorbereiding. De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de aanwerving van een adjunct-adviseur stafmedewerker in cntractueel verband (bepaalde duur) ten beheve van het Zwin Natuur Park (IVA ZNP) 1. Aard van de aanstelling

Nadere informatie

Sectiehoofd / stafmedewerker (m/v) sectie Personeel, administratie, financiën en logistiek. IVA - Zwin Natuur Park

Sectiehoofd / stafmedewerker (m/v) sectie Personeel, administratie, financiën en logistiek. IVA - Zwin Natuur Park NIVEAU A Functiebeschrijving functiefamilie 3 Sectiehfd / stafmedewerker (m/v) sectie Persneel, administratie, financiën en lgistiek IVA - Zwin Natuur Park I. Functiebenaming Sectiehfd Functiefamilie 3:

Nadere informatie

directeur (m/v) Griffie

directeur (m/v) Griffie NIVEAU A Functiebeschrijving A directeur (m/v) Griffie I. Functiebenaming Cördinatr Strategische Prgramma s Functiefamilie 1: strategisch leidinggevenden p rganisatieniveau (staffunctie) II. Plaats in

Nadere informatie

De stad Aarschot is op zoek naar:

De stad Aarschot is op zoek naar: VACATUREBERICHT De stad Aarscht is p zek naar: EEN COORDINATOR (m/v) vr de CEL OVERHEIDSOPDRACHTEN niveau A (A1a-A3a) - vltijds in cntractueel verband vr nbepaalde duur (brutmaandsalaris aan huidige index

Nadere informatie

directeur personeel & HRM (m/v)

directeur personeel & HRM (m/v) NIVEAU A Functiebeschrijving A directeur persneel & HRM (m/v) I. Functiebenaming directeur persneel & HRM Functiefamilie 2: strategisch leidinggevenden p dienstniveau II. Plaats in de rganisatie Je staat

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2015/10 De Provincie WestVlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure, in het Nederlands, voor de aanwerving van een voltijds directeur gedelegeerd bestuurder (m/v) in

Nadere informatie

Bestuursdirecteur strategie & ontwikkeling (m/v) Griffie

Bestuursdirecteur strategie & ontwikkeling (m/v) Griffie NIVEAU A Functiebeschrijving A I. Functiebenaming Bestuursdirecteur strategie & ntwikkeling (m/v) Griffie Bestuursdirecteur Strategie & Ontwikkeling (mandaat) Functiefamilie 1: strategisch leidinggevenden

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur. voltijdse statutaire functie graad A4a-A4b

INFORMATIEBERICHT. Directeur. voltijdse statutaire functie graad A4a-A4b INFORMATIEBERICHT Directeur vltijdse statutaire functie graad A4a-A4b Het stadsbestuur van Sint-Truiden gaat ver tt een aanwerving van een vltijdse statutaire functie van directeur graad A1a-A2a (m/v),

Nadere informatie

Functiebeschrijving geschoold arbeider (serres en dierenbeheer tuinbouwschool) (m/v) Provinciaal Technisch Instituut - Campus Wetenschap & Groen

Functiebeschrijving geschoold arbeider (serres en dierenbeheer tuinbouwschool) (m/v) Provinciaal Technisch Instituut - Campus Wetenschap & Groen Niveau D Functiebeschrijving geschld arbeider (serres en dierenbeheer tuinbuwschl) (m/v) Prvinciaal Technisch Instituut - Campus Wetenschap & Gren I. Functiebenaming Geschld arbeider Functiefamilie 8 :

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING PERSONEELSDIENST SHO.BE. Functie: Deskundige opbouwwerk Niveau-graad: B1-3 Functiefamilie: Begeleidende functies

FUNCTIEBESCHRIJVING PERSONEELSDIENST SHO.BE. Functie: Deskundige opbouwwerk Niveau-graad: B1-3 Functiefamilie: Begeleidende functies FUNCTIEBESCHRIJVING Functie: Deskundige pbuwwerk Niveau-graad: B1-3 Functiefamilie: Begeleidende functies SHO.BE PERSONEELSDIENST FUNCTIEBESCHRIJVING Functie: deskundige pbuwwerk Niveau-graad: B1-3 Functiefamilie:

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. GEMEENTESECRETARIS met bevoegdheid OCMW

INFORMATIEBERICHT. GEMEENTESECRETARIS met bevoegdheid OCMW INFORMATIEBERICHT GEMEENTESECRETARIS met bevegdheid OCMW Het gemeentebestuur van Rumst gaat ver tt de aanwerving van een gemeentesecretaris met bevegdheid OCMW - decretale graad - statutaire vltijdse functie

Nadere informatie

INFORMATIEBUNDEL OVER DE VACATURE VAN TECHNISCH BEAMBTE GROENDIENST

INFORMATIEBUNDEL OVER DE VACATURE VAN TECHNISCH BEAMBTE GROENDIENST INFORMATIEBUNDEL OVER DE VACATURE VAN TECHNISCH BEAMBTE GROENDIENST Vacante functie Gemeentebestuur Nevele is p zek naar één halftijds (19/38) technisch beambte grendienst. Deze functie wrdt uiterlijk

Nadere informatie

aan carine.callemin@ocmwkortrijk.be of OCMW Kortrijk, t.a.v. Carine Callemin, Budastraat 27 te 8500 Kortrijk

aan carine.callemin@ocmwkortrijk.be of OCMW Kortrijk, t.a.v. Carine Callemin, Budastraat 27 te 8500 Kortrijk SELECTIE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER OKTOBER - NOVEMBER 2013 VERLOOP VAN DE SELECTIEPROCEDURE 1. indienen van de kandidaturen tegen uiterlijk 11 ktber 2013 mtivatiebrief uitgebreid CV - afschrift diplma

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en cmpetentieprfiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Beleidsadviseur Onderwijs Afdeling Onderwijs Beleidsadviseur B B1 B3 2. Psitinering in het

Nadere informatie

INFORMATIEBUNDEL OVER DE VACATURE VAN TECHNISCH BEAMBTE - DIENST WEGEN

INFORMATIEBUNDEL OVER DE VACATURE VAN TECHNISCH BEAMBTE - DIENST WEGEN INFORMATIEBUNDEL OVER DE VACATURE VAN TECHNISCH BEAMBTE - DIENST WEGEN Vacante functie Gemeentebestuur Nevele is p zek naar drie vltijdse (38/38) technisch beambtes dienst wegen Deze functies wrden uiterlijk

Nadere informatie

Oproep voor de aanleg van een wervingsreserve van deskundigen voor de lokale overlegplatforms (LOP s)

Oproep voor de aanleg van een wervingsreserve van deskundigen voor de lokale overlegplatforms (LOP s) Oprep vr de aanleg van een wervingsreserve van deskundigen vr de lkale verlegplatfrms (LOP s) Situering In uitvering van artikel IV.3. 3. van het decreet betreffende gelijke nderwijskansen-i dd. 28.06.2002

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functie: Maatschappelijk werker Niveau-graad: B1-3 Functiefamilie: Begeleidende functies

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functie: Maatschappelijk werker Niveau-graad: B1-3 Functiefamilie: Begeleidende functies FUNCTIEBESCHRIJVING Functie: Maatschappelijk werker Niveau-graad: B1-3 Functiefamilie: Begeleidende functies Sciaal Huis Ostende functiebeschrijving Maatschappelijk werker 2 HULPVERLENINGSTRAJECT FUNCTIEBESCHRIJVING

Nadere informatie

Informatiefiche Verantwoordelijke animatie

Informatiefiche Verantwoordelijke animatie Infrmatiefiche Verantwrdelijke animatie 1. Situering van de functie en psitinering in het rgangram Afdeling Dienst: Niveau en graad: Leiding krijgen van: Leiding geven aan: Wnzrgcentrum B1-B3 Directeur

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Animator lokaal dienstencentrum Graad C1-C3

INFORMATIEBERICHT. Animator lokaal dienstencentrum Graad C1-C3 INFORMATIEBERICHT Animatr lkaal dienstencentrum Graad C1-C3 Het OCMW van Zttegem gaat ver tt de aanwerving van een (m/v) animatr - graad C1-C3 halftijdse cntractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel Beroepsbrandweer Officier - onderluitenant

Functie- en competentieprofiel Beroepsbrandweer Officier - onderluitenant Functie- en cmpetentieprfiel Berepsbrandweer Officier - nderluitenant 1. Identificatiegegevens Functietitel Cluster Dienst Niveau Graad Berepsbrandweer Officier Onderluitenant Brandweerkrps Officier Onderluitenant

Nadere informatie

2. Uitwerken van beleidsvoorstellen en adviezen zodat de beleidsdoelstellingen van de (sub)dienst/afdeling gerealiseerd worden

2. Uitwerken van beleidsvoorstellen en adviezen zodat de beleidsdoelstellingen van de (sub)dienst/afdeling gerealiseerd worden Functie- en cmpetentieprfiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Junir expert cultuur Afdeling samenleving Experten Niveau Graad 2. Psitinering in het rgangram Plaats in

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. FINANCIEEL BEHEERDER Decretale graad (statutair) 0,8 VTE - klasse 2

INFORMATIEBERICHT. FINANCIEEL BEHEERDER Decretale graad (statutair) 0,8 VTE - klasse 2 INFORMATIEBERICHT FINANCIEEL BEHEERDER Decretale graad (statutair) 0,8 VTE - klasse 2 Het gemeentebestuur van Rumst gaat ver tt de aanwerving van een financieel beheerder (decretale graad - 0,8 VTE - statutaire

Nadere informatie

Aanwervingsexamen voor de functie van archivaris

Aanwervingsexamen voor de functie van archivaris per/infdhmww/19.12.2013 Aanwervingsexamen vr de functie van archivaris Persneelsdienst Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 12 19 F 056 62 12 23 vacatures@waregem.be www.waregem.be Openingstijden Vrmiddag:

Nadere informatie

directeur (m/v) Dienst Vergunningen

directeur (m/v) Dienst Vergunningen NIVEAU A Functiebeschrijving directeur (m/v) Dienst Vergunningen I. Functiebenaming Diensthfd Dienst Vergunningen Functiefamilie 2: strategisch leidinggevenden p dienstniveau II. Plaats in de rganisatie

Nadere informatie

Functiebeschrijving Vaste Instructeur WOBRA

Functiebeschrijving Vaste Instructeur WOBRA Functiebeschrijving Vaste Instructeur WOBRA Del De vzw WOBRA werft een vltijds Instructeur (m/v) aan in cntractueel verband vr nbepaalde duur. De instructeur heeft taken en bevegdheden in: - het vakbekwaam

Nadere informatie

GENERIEKE FUNCTIEBESCHRIJVING TEAMVERANTWOORDELIJKE

GENERIEKE FUNCTIEBESCHRIJVING TEAMVERANTWOORDELIJKE GENERIEKE FUNCTIEBESCHRIJVING TEAMVERANTWOORDELIJKE Identificatiegegevens Functie: teamverantwrdelijke Niveau/rang: B 4-5 Plaats in het rgangram: departement maatschappelijke dienstverlening/ financiën/persneel/facility/

Nadere informatie

WAGSO werft aan: Parkeertoezichter

WAGSO werft aan: Parkeertoezichter WAGSO werft aan: Parkeertezichter INFORMATIEBUNDEL Wie zijn we? - p2 Wat verwachten we? p3 Wat bieden we? p7 He selecteren we? p9 He slliciteer je? p10 WIE ZIJN WE? WAGSO is het autnm gemeentebedrijf van

Nadere informatie

3 DOSSIERBEHEERDERS BOEKHOUDING

3 DOSSIERBEHEERDERS BOEKHOUDING Het Departement Mbiliteit en Openbare Werken werft aan in statutair dienstverband (via hrizntale mbiliteit vr interne persneelsleden van het Departement MOW): 3 DOSSIERBEHEERDERS BOEKHOUDING Afdeling:

Nadere informatie

Je werkt als statutair ambtenaar in de graad van directeur of gelijkgesteld (rang A2) of een hogere rang binnen het agentschap Onroerend Erfgoed.

Je werkt als statutair ambtenaar in de graad van directeur of gelijkgesteld (rang A2) of een hogere rang binnen het agentschap Onroerend Erfgoed. SELECTIEREGLEMENT DIRECTEUR 3 directeurs afdeling Onderzek en Bescherming - Directeur nderzek buwkundig erfged - Directeur nderzek archelgie - Directeur nderzek landschap 2 directeurs afdeling Infrmatie

Nadere informatie

Medewerker secretariaat afgevaardigd bestuurder

Medewerker secretariaat afgevaardigd bestuurder Vacature Het GO! nderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse penbare instelling belast met de rganisatie van het nderwijs van de Vlaamse verheid en streeft naar maximale, gelijke nderwijskansen.

Nadere informatie

INFORMATIEBUNDEL OVER DE FUNCTIE VAN BEGELEID(ST)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG. Procedure voor de aanleg van een wervingsreserve

INFORMATIEBUNDEL OVER DE FUNCTIE VAN BEGELEID(ST)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG. Procedure voor de aanleg van een wervingsreserve INFORMATIEBUNDEL OVER DE FUNCTIE VAN BEGELEID(ST)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Prcedure vr de aanleg van een wervingsreserve Vacante functie Gemeentebestuur Nevele wil een wervingsreserve aanleggen vr

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en cmpetentieprfiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Deskundige Omgeving Grndgebiedzaken - Dienst Ruimte Experten B B1-B3 2. Psitinering in het

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING PERSONEELSDIENST SHO.BE. Functie: Coördinator personeelsdienst Niveau-graad: B4-5 Functiefamilie: staffunctie dienstniveau

FUNCTIEBESCHRIJVING PERSONEELSDIENST SHO.BE. Functie: Coördinator personeelsdienst Niveau-graad: B4-5 Functiefamilie: staffunctie dienstniveau FUNCTIEBESCHRIJVING Functie: Cördinatr persneelsdienst Niveau-graad: B4-5 Functiefamilie: staffunctie dienstniveau SHO.BE PERSONEELSDIENST FUNCTIEBESCHRIJVING Functie: Cördinatr persneelsdienst Niveau-graad:

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en cmpetentieprfiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Expert Zrg Afdeling Onthaal en Dienstverlening Experten B B1 B3 2. Psitinering in het rgangram

Nadere informatie

directeur (m/v) Dienst Ruimtelijke Planning

directeur (m/v) Dienst Ruimtelijke Planning NIVEAU A Functiebeschrijving directeur (m/v) Dienst Ruimtelijke Planning I. Functiebenaming Diensthfd Dienst Ruimtelijke Planning Functiefamilie 2: strategisch leidinggevenden p dienstniveau II. Plaats

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel. Beleidsadviseur Patrimonium/Lokale economie en toerisme

Functie- en competentieprofiel. Beleidsadviseur Patrimonium/Lokale economie en toerisme Functie- en cmpetentieprfiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Beleidsadviseur Patrimnium/Lkale ecnmie en terisme Ruimte Beleidsadviseurs B Graad 2. Psitinering

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel. Klantenadviseur aanbod: specificatie doelgroepen

Functie- en competentieprofiel. Klantenadviseur aanbod: specificatie doelgroepen Functie- en cmpetentieprfiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Klantenadviseur aanbd: specificatie delgrepen Afdeling Sciaal en Vrije Tijd Klantenadviseurs

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel Maatschappelijk werker

Functie- en competentieprofiel Maatschappelijk werker Functie- en cmpetentieprfiel Maatschappelijk werker 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Niveau Graad Maatschappelijk werker Sciale dienst B B1-B3 2. Psitinering in het rgangram Rapprteert

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING PERSONEELSDIENST SHO.BE. Functie: maatschappelijk werker Niveau-graad: B1-3 Functiefamilie: begeleidende functies

FUNCTIEBESCHRIJVING PERSONEELSDIENST SHO.BE. Functie: maatschappelijk werker Niveau-graad: B1-3 Functiefamilie: begeleidende functies FUNCTIEBESCHRIJVING Functie: maatschappelijk werker Niveau-graad: B1-3 Functiefamilie: begeleidende functies SHO.BE PERSONEELSDIENST FUNCTIEBESCHRIJVING Functie: maatschappelijk werker Niveau-graad: B1-3

Nadere informatie

DISPATCHER-ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (C1-C3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) AANWERVING

DISPATCHER-ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (C1-C3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) AANWERVING DISPATCHER-ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (C1-C3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) AANWERVING De Hulpverleningszne Ost staat vr de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare,

Nadere informatie

Gezocht: Erfgoedmedewerker Erfgoedcel Leie Schelde (halftijdse prestaties (B1-B3) in contractueel verband voor onbepaalde duur)

Gezocht: Erfgoedmedewerker Erfgoedcel Leie Schelde (halftijdse prestaties (B1-B3) in contractueel verband voor onbepaalde duur) Vacature Publicatiedatum: 27 april 2017 Gezcht: Erfgedmedewerker Erfgedcel Leie Schelde (halftijdse prestaties (B1-B3) in cntractueel verband vr nbepaalde duur) De prjectvereniging POLS, actief in 6 gemeenten,

Nadere informatie

Gezocht: Erfgoedmedewerker Erfgoedcel Leie Schelde (halftijdse prestaties (B1-B3) in contractueel verband voor onbepaalde duur)

Gezocht: Erfgoedmedewerker Erfgoedcel Leie Schelde (halftijdse prestaties (B1-B3) in contractueel verband voor onbepaalde duur) Vacature Publicatiedatum: 27 april 2017 Gezcht: Erfgedmedewerker Erfgedcel Leie Schelde (halftijdse prestaties (B1-B3) in cntractueel verband vr nbepaalde duur) De prjectvereniging POLS, actief in 6 gemeenten,

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER PERSONEELSZAKEN. Niveau. Plaats in het organogram. Hoofddoel van de functie. Resultaatsgebieden B1-B2-B3

FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER PERSONEELSZAKEN. Niveau. Plaats in het organogram. Hoofddoel van de functie. Resultaatsgebieden B1-B2-B3 FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER PERSONEELSZAKEN Niveau B1-B2-B3 Plaats in het rgangram De stafmedewerker persneelszaken rapprteert aan de secretaris en maakt deel uit van het managementteam. Je maakt

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en cmpetentieprfiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Cördinatr Hulpverlening Afdeling Sciaal en Vrije Tijd Cördinatr A A1a-A3a 2. Psitinering in

Nadere informatie

ECTS-fiche. 1. Identificatie. Opleiding. Module. Lestijden 40

ECTS-fiche. 1. Identificatie. Opleiding. Module. Lestijden 40 ECTS-fiche 1. Identificatie Opleiding Ondernemingscmmunicatie Mdule MarketingManagement Cde A2 Lestijden 40 Studiepunten n.v.t. Ingeschatte ttale studiebelasting (in uren) 1 Mgelijkheid tt JA aanvragen

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functie: Directeur woonzorg Niveau-graad: A4a-b Functiefamilie: Strategisch leidinggevenden dienstniveau

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functie: Directeur woonzorg Niveau-graad: A4a-b Functiefamilie: Strategisch leidinggevenden dienstniveau FUNCTIEBESCHRIJVING Functie: Directeur wnzrg Niveau-graad: A4a-b Functiefamilie: Strategisch leidinggevenden dienstniveau Sciaal Huis Ostende functiebeschrijving Directeur wnzrg 2 BELEIDSMATIG WERKEN STRATEGISCH

Nadere informatie

Financieel beheerder, secretaris en bij uitbreiding het managementteam

Financieel beheerder, secretaris en bij uitbreiding het managementteam Functiebeschrijving Teamcach Financiën Functiegegevens Functiebenaming: Directie: Team: Lnschaal: Rapprteert aan: Teamcach Financiën Bedrijfsvering Team Financiën A1a-A3a Financieel beheerder, secretaris

Nadere informatie

Technisch medewerker m/v (C1-C3) groendienst voltijds - contractueel

Technisch medewerker m/v (C1-C3) groendienst voltijds - contractueel Technisch medewerker m/v (C1-C3) grendienst vltijds - cntractueel Het stadsbestuur werft drie technisch medewerkers aan ter versterking van de grendienst. Binnen de dienst zullen zij elk een team van cllega

Nadere informatie

GENERIEKE FUNCTIEBESCHRIJVING TEAMVERANTWOORDELIJKE

GENERIEKE FUNCTIEBESCHRIJVING TEAMVERANTWOORDELIJKE GENERIEKE FUNCTIEBESCHRIJVING TEAMVERANTWOORDELIJKE Identificatiegegevens Functie: teamverantwrdelijke Niveau/rang: B 4-5 Plaats in het rgangram: departement maatschappelijke dienstverlening/ financiën/persneel/facility/

Nadere informatie

HR Business Partner voor de Centrale Werkplaats Mechelen

HR Business Partner voor de Centrale Werkplaats Mechelen www.desprwegenwervenaan.be HR Business Partner vr de Centrale Werkplaats Mechelen 1. Werkmgeving De Centrale Werkplaats Mechelen maakt deel uit van NMBS Technics en staat in vr het nderhud en het vernieuwen

Nadere informatie

Informatiefiche Directeur kinderopvang

Informatiefiche Directeur kinderopvang Infrmatiefiche Directeur kinderpvang 1. Situering van de functie en psitinering in het rgangram Afdeling Dienst: Niveau en graad: Leiding krijgen van: Leiding geven aan: Kinderpvang A1-A3 OCMW-secretaris

Nadere informatie

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 1 deskundige met een contract van bepaalde duur (6 maanden)

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 1 deskundige met een contract van bepaalde duur (6 maanden) Het Agentschap Vr Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in cntractueel verband: 1 deskundige met een cntract van bepaalde duur (6 maanden) Vlaams ministerie van Onderwijs en Vrming Entiteit : Agentschap

Nadere informatie

Functieprofiel Applicatiebeheerder

Functieprofiel Applicatiebeheerder Functieprfiel Applicatiebeheerder 1. NAAM: 2. Datum in dienst: 3. FUNCTIENAAM a. Functinele benaming: Applicatiebeheerder b. Graadbenaming: Deskundige c. Niveau: B functie d. Datum pmaak: december 2018

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een werfreserve voor Vakman metser-wegenis (D1-D3) M/V/X binnen het departement Facility

Selectieprocedure voor het aanleggen van een werfreserve voor Vakman metser-wegenis (D1-D3) M/V/X binnen het departement Facility Selectieprcedure vr het aanleggen van een werfreserve vr Vakman metser-wegenis (D1-D3) M/V/X binnen het departement Facility INLICHTINGENBROCHURE De stad Harelbeke gaat ver tt het aanleggen van een werfreserve

Nadere informatie

Master Industriële Wetenschappen in de Scheikunde

Master Industriële Wetenschappen in de Scheikunde Master Industriële Wetenschappen in de Scheikunde Telatingsvrwaarden: - Minimum 18 jaar zijn geen 34 jaar wrden in het jaar van inlijving - Belg zijn f de natinaliteit bezitten van één van de lidstaten

Nadere informatie

(GEBREVETTEERD VERPLEEGKUNDIGE A2)

(GEBREVETTEERD VERPLEEGKUNDIGE A2) OPENSTAANDE FUNCTIE: GEGRADUEERD VERPLEEGKUNDIGE HBO5 (GEBREVETTEERD VERPLEEGKUNDIGE A2) Titel 1. Aanwervingsvrwaarden. A. Algemene telatingsvrwaarden: Om tegelaten te kunnen wrden tt de betrekking van

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel GEMEENTE WINGENE Het Gemeentebestuur van Wingene wenst ver te gaan tt het aanwerven van een vltijds Stafmedewerker HRM en Beleid (m/v) in statutair verband. Functie- en cmpetentieprfiel Functie-benaming

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel. Departementshoofden/strategisch leidinggevenden/mat leden

Functie- en competentieprofiel. Departementshoofden/strategisch leidinggevenden/mat leden Functie- en cmpetentieprfiel 1. Identificatiegegevens Functietitel GEMEENTESECRETARIS Afdeling Dienst Functiefamilie Departementshfden/strategisch leidinggevenden/mat leden Niveau Graad Decretale graad

Nadere informatie

Stafmedewerker ICT. 1. Identificatiegegevens. Onthaal & informatie. Niveau. 2. Positionering in het organogram. Geeft leiding aan

Stafmedewerker ICT. 1. Identificatiegegevens. Onthaal & informatie. Niveau. 2. Positionering in het organogram. Geeft leiding aan Stafmedewerker ICT 1. Identificatiegegevens Functietitel Dienst Afdeling Niveau Graad Stafmedewerker ICT Onthaal & infrmatie Algemene zaken B B1-B3 2. Psitinering in het rgangram Geeft leiding aan Rapprteert

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel Begeleid(st)er BKO

Functie- en competentieprofiel Begeleid(st)er BKO 1. Identificatiegegevens Functie- en cmpetentieprfiel Begeleid(st)er BKO Functietitel Afdeling - Dienst Niveau Graad Begeleid(st)er BKO OCMW- Buitenschlse Kinderpvang D D1-D3 2. Psitinering in het rgangram

Nadere informatie

Bevorderings- en aanwervingsprocedure voor de functie van Technieker Zaalwachter D1-D3 (m/v) ten behoeve van de afdeling Vrijetijdszaken voltijds

Bevorderings- en aanwervingsprocedure voor de functie van Technieker Zaalwachter D1-D3 (m/v) ten behoeve van de afdeling Vrijetijdszaken voltijds Bevrderings- en aanwervingsprcedure vr de functie van Technieker Zaalwachter D1-D3 (m/v) ten beheve van de afdeling Vrijetijdszaken vltijds cntractueel/bevrdering met behud van statuut + samenstelling

Nadere informatie

Selectieprocedure en aanleggen van een werfreserve voor Vakman logistiek M/V/X

Selectieprocedure en aanleggen van een werfreserve voor Vakman logistiek M/V/X Selectieprcedure en aanleggen van een werfreserve vr Vakman lgistiek M/V/X 1. Inhud 1. Inhud... 1 2. Vacature... 1 3. Salaris... 1 4. Vrwaarden... 2 Aanwervingsvrwaarden... 2 5. Selectieprgramma... 2 6.

Nadere informatie

HOOFD GRONDGEBIEDZAKEN. (A1a A3a) 1.1. Functiebeschrijving

HOOFD GRONDGEBIEDZAKEN. (A1a A3a) 1.1. Functiebeschrijving HOOFD GRONDGEBIEDZAKEN (A1a A3a) 1.1. Functiebeschrijving 1.1.1. Benaming (+ dienst): Hfd Grndgebiedzaken 1.1.2. Plaats in het rganigram: Hij/zij werkt nder het rechtstreeks gezag van de Gemeentesecretaris

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING CENTRUMLEIDER DIENSTENCENTRA EN BUURTCENTRA

FUNCTIEBESCHRIJVING CENTRUMLEIDER DIENSTENCENTRA EN BUURTCENTRA FUNCTIEBESCHRIJVING CENTRUMLEIDER DIENSTENCENTRA EN BUURTCENTRA Identificatiegegevens Functie: centrumleider Niveau/rang: B 1-3 Plaats in het rgangram: departement maatschappelijke dienstverlening Aard

Nadere informatie

OPENSTAANDE FUNCTIE: NACHT VERPLEEGKUNDIGE

OPENSTAANDE FUNCTIE: NACHT VERPLEEGKUNDIGE OPENSTAANDE FUNCTIE: NACHT VERPLEEGKUNDIGE Titel 1. Aanwervingsvrwaarden. A. Algemene telatingsvrwaarden: Om tegelaten te kunnen wrden tt de betrekking van gegradueerd verpleegkundige met u: 1. een gedrag

Nadere informatie

1 Functiebeschrijving Voorwaarden om deel te nemen...fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3 inhoud en verloop van de selectieproeven...

1 Functiebeschrijving Voorwaarden om deel te nemen...fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3 inhoud en verloop van de selectieproeven... Aanwerving Stafmedewerker algemeen beleid in cntractueel dienstverband, vltijds INLICHTINGENBROCHURE Sciale huisvestingsmaatschappij De Mandel biedt wnplssingen vr mensen met een bescheiden inkmen. Ben

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een werfreserve voor Vakman groen (D1-D3) M/V/X binnen het departement Facility

Selectieprocedure voor het aanleggen van een werfreserve voor Vakman groen (D1-D3) M/V/X binnen het departement Facility Selectieprcedure vr het aanleggen van een werfreserve vr Vakman gren (D1-D3) M/V/X binnen het departement Facility INLICHTINGENBROCHURE De stad Harelbeke gaat ver tt het aanleggen van een werfreserve vr

Nadere informatie

OCMW NEVELE ZOEKT VERSTERKING VOOR HET WZC TER LEENEN KEUKENHULP

OCMW NEVELE ZOEKT VERSTERKING VOOR HET WZC TER LEENEN KEUKENHULP OCMW NEVELE ZOEKT VERSTERKING VOOR HET WZC TER LEENEN KEUKENHULP VACANTE FUNCTIE OCMW Nevele is p zek naar een halftijds (19/38) keukenhulp. Wij zeken een extra kracht vr de keuken van het WZC Ter Leenen.

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel. Ontwikkeling en organisatie Interne ondersteuning. ondersteuning. Afdelingshoofd Ontwikkeling en organisatie

Functie- en competentieprofiel. Ontwikkeling en organisatie Interne ondersteuning. ondersteuning. Afdelingshoofd Ontwikkeling en organisatie Functie- en cmpetentieprfiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Team Functiefamilie Niveau Graad Expert GIS Ontwikkeling en rganisatie Interne ndersteuning Experten B B1-B3 2. Psitinering in

Nadere informatie

Functiebeschrijving. 2. PLAATS IN HET ORGANOGRAM Behoort tot de afdeling

Functiebeschrijving. 2. PLAATS IN HET ORGANOGRAM Behoort tot de afdeling Functiebeschrijving 1. IDENTIFICATIEGEGEVENS Functiebenaming Technisch Medewerker IGS (m/v) prject intergemeentelijke Samenwerking Kwalitatief wnen in de grensstreek Niveau C Salarisschaal C1 C3 Aanmaakdatum

Nadere informatie