RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E.: GEEN UITSTOOT (1), 100 % PROFESSIONEEL DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E.: GEEN UITSTOOT (1), 100 % PROFESSIONEEL DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E."

Transcriptie

1 RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E.: GEEN UITSTOOT (1), 100 % PROFESSIONEEL DRIVE THE CHANGE

2 RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. Elke Kangoo in een oogopslag p. 04 Het gamma in actie p jaar knowhow p.12 Moduleerbaarheid, laadmogelijkheden en motoren p.14 De catalogus van Kangoo Express & Z.E. p. 22 Een netwerk speciaal voor u p. 24 De Renault R-Link-technologie p.26 Bescherming op alle niveaus p.28 OP DE COVER KANGOO EXPRESS Fotograaf Yannick Brossard

3

4 04 / 05 OP MAAT GEMAAKT KANGOO EXPRESS NEEMT DE NIEUWE KENMERKEN VAN HET RENAULT DESIGN OVER EN PAST ZICH AAN OM NOG BETER AAN UW BEROEPSBEHOEFTEN TE BEANTWOORDEN. DRIE KOETSWERKLENGTEN, 2 UITRUSTINGSNIVEAUS, EEN UITGEBREID GAMMA ZUINIGE EN KRACHTIGE MOTOREN EN EEN 100% ELEKTRISCHE VERSIE. ZO MOET ER WEL EEN KANGOO EXPRESS ZIJN DIE EXACT IN UW BEHOEFTEN VOORZIET!

5 100% AFGESTEMD OP UW BEHOEFTEN Nieuwe versie met 3 plaatsen vooraan (*), verkrijgbaar op Kangoo Express, Compact en Maxi 2 plaatsen. Compact is de enige in zijn klasse die voorin drie plaatsen aanbiedt. 2. Kangoo Z.E.: de eerste elektrische bestelwagen op de markt, zonder compromissen op het gebied van laadvermogen (650 kilogram) en een werkelijk rijbereik tussen 80 en 125 kilometer. Hij brengt rust tijdens het rijden en wordt in 6 tot 9 uur volledig opgeladen 3. Vlakke laadvloer: de passagierszetel** kan worden neergeklapt om een vlakke laadvloer te creëren met 0,5 m³ extra nuttige ruimte en een laadlengte van 2,11 meter op Kangoo Compact, 2,5 meter op Kangoo Express en 2,88 meter op Kangoo Maxi 2 plaatsen. 4. Een uitgebreid en gevarieerd productgamma: drie koetswerklengtes, een grote keuze aan mogelijke configuraties*, met of zonder ruiten, met of zonder zijdelingse schuifdeuren, met asymmetrische achterdeuren of een achterklep, met een verschuifbaar dakluik. *Naargelang de versies. ** Hier afgebeeld met een draaibaar tussenschot met grille.

6 06 / 07 TECHNOLOGISCHE WERKINSTRUMENTEN ALS EEN WAAR MOBIEL KANTOOR BESCHIKT NIEUWE KANGOO OVER DE MEEST HOOGSTAANDE VOORZIENINGEN EN TECHNOLOGIEËN. EEN MODULEERBAAR INTERIEUR, PRAKTISCHE EN HANDIGE OPBERGVAKKEN, GEÏNTEGREERD MULTIMEDIASYSTEEM: ALLES WERD UITGEKIEND OM UW WERK EN UW LEVEN IN HET INTERIEUR TE VERGEMAKKELIJKEN.

7 ENERGY MOTOREN dci 90 & 110 : 4,3 L/100 KM (1) Nieuw gamma radio s, volledig uitgerust met Bluetooth en USB. Het online multimediasysteem Renault R-Link omvat ook een navigatiesysteem met kaart, een handenvrije functie en spraakbediening. 2. Energy dci 90 & 110pk motoren met Start & Stop. Zij leveren recordprestaties met een verbruik van 4,3 l/100 km, 112 g CO 2 (1) en een onderhoudstermijn van km / 2 jaar Extended Grip en vertrekhulp op hellingen : gecombineerd met dynamische stabiliteitsregeling (ESC). Extended grip is een bandengripregeling waarmee u in moeilijke omstandigheden (zand, slijk, sneeuw) toch verder geraakt. Vertrekhulp op hellingen laat u toe gemakkelijk bergop te vertrekken. (1) Gegevens geldig op de Energy motor dci 90. Volledige cyclus. Verbruik en emissieniveaus gehomologeerd overeenkomstig de toepasselijke regelgeving.

8 08/ 09 DUBBELE EFFICIËNTIE MET DE 38 CENTIMETER VERLENGDE KANGOO MAXI EN MAXI Z.E. KUNT U IN DE VERSIE 5 PLAATSEN VOORWERPEN TOT 2,9 METER* VERVOEREN. DEZE MODELLEN ZIJN TEVENS LEVERBAAR MET VIJF PLAATSEN ZODAT U NIET MEER HOEFT TE KIEZEN TUSSEN PERSONEN- EN GOEDERENVERVOER. MET VIJF PERSONEN AAN BOORD BESCHIKT U NOG STEEDS OVER EEN NUTTIG LAADVOLUME VAN 2,4 M³. EFFICIËNT! * Met draaibaar tussenschot en opklapbare passagierszetel.

9 BEHEERSTE ACTIVITEITEN HET WAGENPARK VAN UW ONDERNEMING IS EEN INVESTERING DIE NAUWKEURIG EN RATIONEEL MOET WORDEN BEHEERD. MET DRIE LENGTES EN TAL VAN MOGELIJKE AANPASSINGEN EN CONFIGURATIES VOLDOET HET KANGOO-GAMMA AAN ALLE WENSEN OM EEN HOMOGEEN WAGENPARK VAN MODELLEN MET VERBRANDINGSMOTOR EN ELEKTRISCHE AANDRIJVING SAMEN TE STELLEN. Met zijn rijhulpsystemen en zijn 100% zuiver elektrische versie optimaliseert Kangoo uw energie-efficiëntie en kunt u uw verbruik beperken en/of uw rijbereik bij dagelijkse ritten vergroten. Dankzij het servicepakket My Z.E. Connect kunt u het laadproces van elk voertuig programmeren en opvolgen. U kunt u op uw computer of smartphone berichten ontvangen over de laadtoestand, de resterende laadtijd en het beschikbare rijbereik.

10 Kangoo Z.E., die in meer dan een opzicht een imagodrager is, zet zijn unieke karakter in de verf met een specifiek design en blauwachtig chroom. Een milieubewust engagement dat voor u het verschil maakt, een signatuur die geen sporen nalaat maar wel inspireert. Lastige vrachten Alles wordt relatief wanneer de ruimte goed uitgekiend is. Met achterdeuren die over 180 graden open zwaaien en een laadlengte die kan oplopen tot 2,88 meter, opent Nieuwe Kangoo perspectieven.

11 10 / 11 INNOVATIEVE FUNCTIONALITEIT KANGOO MAXI & MAXI Z.E. BIEDEN EEN ROYAAL LAADVOLUME AAN. ZE KUNNEN TOT 650 KG VERVOEREN IN EEN NUTTIG LAADVOLUME DAT TOT 4,6 M³ KAN BEDRAGEN. ZE ZIJN BESCHIKBAAR MET EEN BUISVORMIGE OF VOLLEDIG TUSSENSCHOT MET GRILLE OM UW VEILIGHEID EN DIE VAN UW GOEDEREN TE VERZEKEREN.

12 GENETIC CODE 12 / 13 BEDRIJFSVOERTUIG IN HART EN NIEREN RENAULT, DAT AL SINDS 1901 PERSONENWAGENS AANPAST AAN DE BEHOEFTEN VAN PROFESSIONELE KLANTEN, LEVERDE AL EEN LANGE REEKS INNOVATIEVE EN TOEGANKELIJKE BEDRIJFSVOERTUIGEN AF. 112 JAAR ERVARING, DIE HAAR WEG HEEFT GEVONDEN NAAR ALLE BEROEPEN EN ALLE MARKTEN.

13 1901: de melkvrachtwagen van Billancourt 1945: de kg 1945: Juvaquatre bestelwagen Voor een melkman die zijn paard voor de dagelijkse leveringen wilde vervangen door een voertuig, liet Louis Renault het chassis van een toerismemodel versterken en een platform en zetels installeren. Het eerste bedrijfsvoertuig was geboren en het succes volgde onmiddellijk! Als voorloper van de bestelwagen zoals we die vandaag de dag kennen, was Renault kg een robuust en veelzijdig voertuig, dat zware vrachten vervoerde en toch functioneel en betaalbaar bleef. Tussen 1945 en 1965 werden maar liefst exemplaren gebouwd van het model kg, dat doorheen zijn levensduur voortdurend werd verbeterd. Juvaquatre is het andere naoorlogse succesmodel van Renault. Deze lichte en zuinige bestelwagen wist vooral op het platteland heel wat klanten te overtuigen omdat hij bijzonder goedkoop in gebruik was. 1959: Estafette 1961: R4 bestelwagen 1980: Trafic en Master van de eerste generatie Estafette bracht een ingrijpende vernieuwing. Dit was Renaults eerste bedrijfsvoertuig met voorwielaandrijving. De originele plaatsing van de motor, plat onder het chassis, kwam de gewichtsverdeling ten goede en introduceerde een voor die tijd ongekend cabinecomfort. Hij zou later ook worden uitgerust met zijdelingse schuifdeuren. Estafette, die in de stad mocht worden geparkeerd, was verkrijgbaar in tal van versies. R4 bestelwagen vormde een keerpunt voor de bedrijfsvoertuigen van Renault. Met zijn aangeboren gevoel voor service pakte hij uit met een grote innovatie: het dakluik, waarmee men voorwerpen kon vervoeren met een lengte die voor een dergelijk voertuig normaal onmogelijk waren. Een succes dat een stempel drukte op zijn tijd. In de jaren tachtig dreef Renault het gamma van Estafette, Trafic en Master tot het uiterste met een brede keuze aan lengtes, hoogtes en aanvullende aanpassingen, zodat vrijwel elke klant een voertuig op maat kon samenstellen. In de jaren 1980 dreef Renault het gamma van Estafette, Trafic en Master tot het uiterste met een brede keuze aan lengtes, hoogtes en aanvullende aanpassingen, zodat vrijwel elke klant een voertuig op maat kon samenstellen. 1986: Renault Express 1997: Renault Kangoo 2011: Kangoo Z.E. In dezelfde tijdspanne bleef Renault zijn concept van compacte bedrijfsvoertuigen ontwikkelen met de Renault Express. Twaalf jaar lang werd hij afgestemd op zowat alle behoeften van professionals: bedrijfswagen met ruiten, open laadbak, moduleerbare zetels, enz. Als cruciaal vervolg op het commerciële succes van zijn compacte bestelwagens lanceerde Renault Kangoo, een origineel bedrijfswagentype, dat in het Frans Ludospace werd gedoopt en dat vriend en vijand veroverde door een professioneel gebruik in de week te verzoenen met gezinstoepassingen in het weekend. De 100% zuivere elektrische bestelwagen van Renault behaalde de prestigieuze onderscheiding van International VAN of the YEAR in het jaar 2012.

14 14 / 15 RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. ONDER DE SCANNER DOORGELICHT. EEN LAADRUIMTE OP MAAT VAN ALLE BEHOEFTEN, NIEUWE ZUINIGE ÉN PERFORMANTE MOTOREN EN EEN ELEKTRISCHE UITVOERING DIE SYMBOOL STAAT VOOR TOEKOMSTGERICHTE INNOVATIE EN ECOLOGISCH PIONIERSWERK. NIEUWE KANGOO VERDIENT MEER DAN OOIT DE AANDACHT DIE HIJ KRIJGT.

15 KANGOO COMPACT 3,89 m KANGOO EXPRESS & Z.E. 4,28 m KANGOO MAXI & MAXI Z.E. 4,66 m

16 16 / 17 OPTIMALE LAADRUIMTE

17 BENZINE, DIESEL OF ELEKTRISCH? WELKE MOTOR U OOK KIEST, NIEUWE KANGOO BIEDT NAARGELANG DE CONFIGURATIE LAADVOLUMES VAN 2,3 M³ TOT 4,6 M³ AAN. ZIJN MODULEERBARE EN PRAKTISCHE CONCEPT WERD BEDACHT MET HANDIGE OPLOSSINGEN OM NOG AAN VOLUME EN LAADLENGTE TE WINNEN, ZOALS DE DRAAIBARE SCHEIDINGSWAND IN COMBINATIE MET EEN OPKLAPBARE PASSAGIERSZETEL EN TAL VAN OPBERGVAKKEN IN HET INTERIEUR. NOG MEER LAADGEMAK IN EEN OPTIMAAL BENUTTE RUIMTE. Het bedrijfsleven draait alsmaar sneller en uw verwachtingen evolueren. Nieuwe Kangoo denkt al vooruit en past zijn afmetingen aan de toekomst aan: De veelzijdigheid: een punt van trots De ene dag werknemers, de andere dag goederen Nieuwe Kangoo toont zich erg reactief Hij is voortaan verkrijgbaar met drie plaatsen vooraan*, bestaande uit een bestuurderszetel en een tweepersoonsbank met een opbergvak van maximaal 15 liter onder de zitting. De rugleuningen van de passagiersbank laten zich onafhankelijk van elkaar neerklappen om als tafeltje te fungeren of om plaats te bieden aan lange voorwerpen. U kunt ook opteren voor Kangoo Maxi 5 plaatsen, die plaats voor vijf inzittenden combineert met een nuttige laadlengte van 2,2 meter wanneer de achterbank is neergeklapt. En met het dakluik geniet u bovendien nog meer ruimte in de hoogte. Optimaal in laadruimte In het interieur maken tal van opbergsystemen het mogelijk om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Het centrale opbergvak is vlot toegankelijk en biedt plaats aan al uw A4-documenten. Grotere voorwerpen krijgen een plaats in het boven de vooruit geplaatste opbergrek, het handschoenkastje of de centrale armsteun (naargelang de versies). En dan hebben we het nog niet over het opbergvak onder de tweepersoonsbank. De laadzone biedt een royaal volume tussen 2,3 m³ en 4,6 m³ naargelang de versie. Tal van uitgelezen voorzieningen beantwoorden aan uw behoeften: verscheidene types van scheidingswanden (volledig vast, met grille of buisvormig), bevestigingssystemen, deuren met of zonder ruiten en bovenal, een bijzonder ingenieus schuifdak. Het nuttige laadvermogen varieert tussen 500 kg en 800 kg** naargelang het type van koetswerk en de configuratie. Ultra toegankelijk De zijdelingse schuifdeuren laten zich moeiteloos bedienen en ook langs de asymmetrische achterdeuren met een openingshoek van 180 kunt u de laadruimte in- en uitladen Gebruiksgemak troef. De lage laaddrempel, tussen 57 en 60 centimeter boven de grond, vergemakkelijkt de behandeling van zware lasten. Tal van opengaande onderdelen, een verschuifbaar dakluik, achterdeuren en/of zijdeuren met of zonder ruiten, een betere benutting van het nuttige laadvolume We bieden voor elke wens een oplossing. * Optie niet beschikbaar op Kangoo Z.E. ** Nuttig laadvermogen van 800 kg niet beschikbaar op Kangoo Z.E. Nuttige laadbreedte tot 1,22 m Nuttige laadhoogte tot 1,13 m Nuttige laadlengte tot 2,89 m Nuttig volume tot 4,6 m 3 Nuttig laadvermogen tot 800 kg

18 18 / 19 ZUINIGE MOTOREN

19 DE NIEUWE BENZINE- EN DIESELMOTOREN VAN KANGOO BIEDEN EEN WAAR CONCENTRAAT VAN INNOVATIES TEN DIENSTE VAN DE PRESTATIES EN ZUINIGHEID. DANKZIJ DE COMBINATIE VAN DIVERSE TECHNOLOGIEËN DIE GERICHT ZIJN OP EEN HOGER ENERGIERENDEMENT COMBINEREN ZE UITERST LAGE VERBRUIKSCIJFERS MET EEN HOOGSTAAND RIJPLEZIER. Energy dci 90 pk met stop-startsysteem De zuinige en doeltreffende Energy dci 90 motor is aangepast aan een professioneel gebruik. Dankzij nieuwe technologieën om energie te recupereren en de motor stil te leggen (stop-startsysteem), kon men het verbruik en de CO 2 -uitstoot terugdringen tot nauwelijks 4,3 l/100 km* en 112 g/km. Dat levert Kangoo de eerste plaats in zijn segment op. Dat verbruiksniveau beperkt samen met het onderhoudsinterval van kilometer of twee jaar** de gebruikskosten. Energy dci 110 pk met stop-startsysteem Comfort, reactiviteit en soepelheid zijn de sleutelwoorden van de Energy dci 110-motor, die zich met zijn vermogen van 110 pk bij t/min perfect leent voor de zwaarste vrachten en langste ritten. Zijn aanzienlijke koppel van 240 Nm is beschikbaar vanaf t/min, waardoor hij geen enkele moeite heeft om met een volledige belasting te vertrekken, te hernemen of te versnellen, en dat ongeacht de omstandigheden. Op verbruiksvlak stelt hij zich tevreden met nauwelijks 4,4 l/100 km* over de gemengde cyclus, voor een CO 2 -uitstoot van 115 g/km. TCe 115-benzinemotor Doeltreffend, koppelrijk en toch bijzonder zuinig. De Energy TCe 115 is een 1,2-liter (1.198 cm³) viercilinder-turbomotor met zestien kleppen en directe injectie. Hij levert een vermogen van 115 pk en een uitstekend maximumkoppel van 190 Nm, beschikbaar tussen en t/min, waarvan 90% beschikbaar is vanaf t/min. Het specifieke vermogen van 100 pk/liter is baanbrekend voor een 1,2 benzine. Ondanks die prestaties blijft de TCe 115-motor bijzonder zuinig met een verbruik van nauwelijks 5,9 l/100 km* en een CO 2 -uitstoot van 140 g/km*. * Volledige cyclus. Verbruik en emissieniveaus gehomologeerd overeenkomstig de toepasselijke regelgeving. **Bij de eerste behaalde termijn. Afgebeelde motor : ENERGY dci 90.

20 20 / 21 ELEKTRISCHE KRACHT

21 BIJ RENAULT CREËERT INNOVATIE NIEUWE TROEVEN VOOR PROFESSIONALS. U WILT DE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK VERLAGEN EN HET IMAGO VAN UW ONDERNEMING MODERNISEREN? PROFITEER DAN VAN HET RIJPLEZIER EN DE STILTE VAN DE ELEKTRISCHE MOTOR EN DE LAGE GEBRUIKSKOSTEN. STUK VOOR STUK NIEUWE VOORDELEN VAN KANGOO Z.E. Beheers uw rijbereik Bij normaal gebruik door de klant biedt Kangoo Z.E. een gemiddeld rijbereik van 80 km in winterse klimaatomstandigheden en 125 kilometer normale klimaatomstandigheden. Het reële rijbereik varieert immers naargelang uw snelheid, het profiel van de gebruikte wegen, uw rijstijl en uw gebruik van de verwarming of airconditioning. Om uw actieradius te vergroten, biedt Kangoo Z.E. u verscheidene hulpmiddelen: in de eerste plaats is er de ECO-modus, die de motorprestaties inperkt om het rijbereik te vergroten. Bovendien wordt uw batterij opgeladen telkens u vertraagt, met andere woorden, zodra u uw voet van het gaspedaal haalt (heroplading zichtbaar via de econometer op het instrumentenbord). Vervolgens is er de voorverwarmingsfunctie die u laat genieten van een optimaal thermisch comfort zonder uw batterij aan te spreken door de verwarming of verluchting van uw wagen te programmeren terwijl deze aan het laden is. Het systeem zal nog efficiënter werken wanneer uw auto uitgerust is met een volledige scheidingswand tussen het interieur en de laadzone. Gemakkelijk opladen Om uw batterijen op te laden, verbind uw wagen gewoon 6 tot 9 uur (voor een volledige oplaadbeurt) in een openbare laadpaal of een lader op de bedrijfsparking of thuis. Met behulp van Renault R-Link kunt u de laadpalen binnen uw actieradius opzoeken en controleren of ze beschikbaar zijn. Geniet van een uniek rijplezier De 100% elektrische Kangoo Z.E. biedt professionele bestuurders een unieke ervaring: een rustgevende stilte tijdens zijn verplaatsingen. Aan het stuur zijn de acceleraties fors dankzij een maximumkoppel van 226 Nm dat steeds onmiddellijk ter beschikking staat. De automatische transmissie zonder schakelovergangen laat u met Nieuwe Kangoo Z.E. rijden zonder erbij na te denken, in alle zachtheid en zonder schokken. De topsnelheid stemt overeen met 130 km/u. Geen lawaai tijdens gebruik, geen emissies*, 100% schoon Een ingrijpende innovatie. Optimaliseer uw gebruikskosten Dankzij het systeem van huurbatterijen beschikt u steeds over een perfect werkende batterij, die ook na verloop van tijd steeds meer dan 75 % van haar oorspronkelijke capaciteit behoudt. De gebruikskosten (inclusief batterijhuur, oplaadbeurten en onderhoud) benaderen die van een vergelijkbaar voertuig met verbrandingsmotor vanaf km per jaar en zijn uiterst competitief bij een grotere jaarlijkse afstand. Nieuw: dankzij My Z.E. kunt u via uw pc vanop afstand een laadbeurt starten als de auto op een laadpunt is aangesloten. Door de laadbeurt te programmeren in de daluren kunt u uw budget optimaal benutten. 1. Oplaadaansluiting 2. Elektromotor 3. Lithium-ionbatterij * Bij gebruik, uitgezonderd slijtageonderdelen.

22 22 / 23

23 TECHNISCH BOEKJE ALLES WETEN OVER KANGOO OM UW VOERTUIG TE KIEZEN EN TE CONFIGUREREN LAAT UZELF VOLLEDIG ONDERDOMPELING IN DE KANGOO EXPRESS & Z.E.-CATALOGUS KLEUREN / De voorgestelde kleuren op het Kangoo-gamma MOTOREN / Benzine, diesel of elektrisch UITRUSTINGEN / De interieursferen en belangrijkste uitrustingen AFMETINGEN / Alle afmetingen van uw voertuig CONFIGURATOR / Op maat van uw activiteit OPTIES / De opties die aan uw verwachtingen voldoen ACCESSOIRES / Onmisbare uitrustingen UITRUSTING & OPTIES / De volledige lijst

24 / KANGOO EXPRESS & Z.E. KLEUREN DE KLEUREN PASSEN ZICH AAN UW VOORKEUREN AAN. WE KUNNEN OOK BEANTWOORDEN AAN SPECIFIEKE CONTREMARQUE KLEUREN. MINERAALWIT MOKKA BRUIN (*) HELROOD ZWART METAAL (*) MOLGRIJS ZILVERGRIJS (*) STERBLAUW (*) CASSIOPEAGRIJS (*) (*) : Metaalkleur Niet-contractuele foto's.

25 MOTOREN BENZINE, DIESEL OF ELEKTRICITEIT: ALLE ELEMENTEN OM TE VERGELIJKEN EN JUIST TE KIEZEN. Kangoo Express & Z.E. Energy TCE 115 dci 75 dci 90 Energy Energy dci 90 dci 110 Fiscaal vermogen Stop & Start Neen Neen Neen Ja Ja - MOTOR Cilinderinhoud (cm 3 ) Multi-hole GDI system Directe (Turbo) Common Rail Synchroon met (direct injection) 1461 cm 3 bobinerotor Brandstof Benzine Diesel Diesel Diesel Diesel Elektrisch Max. vermogen kw (pk) bij tr/min 85 (115) (75) 66 (90) 66 (90) 80 (110) tot 4000 tot 4000 tot 4000 tot (60) Max. koppel Nm bij tr/min 190 tot tot 1750 tot 1750 tot 1750 tot VERSNELLINGSBAK Aantal versnelllingen vooruit REMMEN Voorwielen: Geventileerde schijven met een diameter van (mm) Achterwielen: Trommels of geventileerde schijven met een diameter van (mm) VERBRUIK * CO 2-uitstoot (g/km) Volledige cyclus (l/100 km) Compact Express Z.E. Maxi (2/5 plaasten) Maxi Z.E. Compact - T9" T9" T9" - - Express Z.E. Maxi (2/5 plaasten) Maxi Z.E. Compact Express Maxi (2/5 plaasten) Compact - - 4,7 4,5 - - Express 7,2 4,6 4,6 4,3 4,4 155 Wh / km Z.E. Maxi (2/5 plaasten) ,7 4,5 155 Wh / km Maxi Z.E. GEWICHTEN (kg) Compact Rijklaar leeggewicht (min-max) / / / / Express Nuttig laadvermogen / Verhoogd nuttig Z.E. laadvermogen Maxi 2 plaasten / / / Maxi 5 plaasten / / / Compact Hoogst toegelaten gewicht (MMAC) Express / / / / Z.E. Nuttig laadvermogen / Verhoogd nuttig laadvermogen Maxi 2 plaasten Maxi 5 plaasten Compact Nuttig laadvermogen / Verhoogd nuttig Express / / / / Z.E. laadvermogen Maxi 2 plaasten Maxi 5 plaasten Compact Aanhanger zonder remmen Express / / / / Z.E. Nuttig laadvermogen / Verhoogd nuttig laadvermogen Maxi 2 plaasten Maxi 5 plaasten Aanhanger met remmen Z.E. / 320 (1) * Verbruik en emissieniveaus gehomologeerd overeenkomstig de toepasselijke regelgeving. ** Met remschijven. (1) = Z.E. 2 plaasten KANGOO Z.E. : 3 REDENEN OM HET TE OVERWEGEN... Rijplezier Ervaar achter het stuur van Kangoo Z.E. wat een gerust gemoed betekent. Geniet van de stilte van de 100% elektrische motor. Dankzij de automatische transmissie hoeft u niet te schakelen, maar rijdt u met Nieuwe Kangoo Z.E. zonder erbij na te denken, soepel en zonder schokken. Eenvoudig in het gebruik Met het batterijhuursysteem kunt u op ieder ogenblik over een gebruiksklare batterij met voldoende hoge oplaadcapaciteit beschikken. En voor het geval u toch zonder energie valt, is bijstand inbegrepen. Het rijbereik van Kangoo Z.E. verschilt naargelang de aard van het parcours, de snelheid, het gebruik van airconditioning en verwarming en uw rijstijl. Op een voorstedelijk parcours kunt u ongeveer 80 km rijden in de winter en 125 km in het zachte seizoen. Bovendien beschikt u over diverse eenvoudige middelen om het rijbereik te optimaliseren: Eco-modus, voorverwarming van de wagen wanneer hij aangesloten is of navigatie naar de dichtstbijzijnde oplaadpaal met Renault R-Link. Beperkte gebruikskosten De gebruikskosten de huurprijs van de batterij, het opladen en het onderhoud liggen nauwelijks hoger dan die van een vergelijkbare wagen met verbrandingsmotor vanaf km per jaar en zijn daarboven zelfs volledig competitief. Nieuw: met het My Z.E. pack kunt u op afstand, vanaf uw computer, het opladen starten als de wagen aangesloten is op een oplaadpaal. Zo optimaliseert u uw budget door het opladen tijdens de daluren te programmeren.

26 / KANGOO EXPRESS & Z.E. UITRUSTINGEN VOLLEDIGE LIJST MET UITRUSTINGEN BESCHIKBAAR OP UW VOERTUIG. DE SLEUTEL VOOR EEN VOERTUIG OP MAAT. KANGOO EXPRESS CONFORT & GRAND CONFORT BASISUITRUSTING OP CONFORT = ABS met remhulpsysteem Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Bevestigingsringen (6) in de laadruimte (4 in Compact, 8 in Maxi 2 plaatsen) In de hoogte regelbare veiligheidshoofdsteunen vooraan Opbergvak in de deuren vooraan Zijdelingse beschermstrips In de hoogte regelbare veiligheidsgordels vooraan met gordelspanners en krachtbegrenzers Buisvormig tussenschot achter de bestuurder (behalve op Maxi 5 plaatsen: geen tussenschot) Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening (behalve tankdop) Stuurbekrachtiging Verlichting van de laadruimte Begeleidingsverlichting buiten Volledige bekleding van de deurpanelen vooraan Gedeeltelijke bekleding van de zijpanelen in de laadruimte 14"-velgen met sierwieldoppen Bol (Compact) 15"-velgen met sierwieldoppen Bol 12V aansluiting vooraan Asymmetrische achterdeuren 180 zonder ruiten (behalve Maxi 5 plaatsen) Zijschuifdeur rechts zonder ruit (Maxi 2 plaatsen) Radiovooruitrusting Carterbescherming in PVC Opbergvak A4 in het dashboard Van binnenuit regelbare koplampen Manueel van binnenuit regelbare buitenspiegels Reservewiel Stoffen zetelbekleding Titane In de lengte regelbare voorzetels met verstelbare rugleuning Startblokkeersysteem met transponder Getinte ruiten In de hoogte regelbaar stuur Maxi 5 plaatsen Zijschuifdeuren links en rechts met opengaande ruit Achterdeuren 180 met verwarmde ruit en ruitenwisser Ruitjes links en rechts in zijpanelen achteraan Bekleding van de zijpanelen en wielkasten in de laadruimte tot op raamhoogte Neerklapbare passagiersbank 3 plaatsen op 2 e zetelrij In de hoogte regelbare veiligheidsgordels achteraan met gordelspanners en krachtbegrenzers BASISUITRUSTING OP GRAND CONFORT = CONFORT + Airconditioning Radio Classic tuner, 2x15W, 2 LS, bediening aan het stuur, USB en Bluetooth Elektrische en verwarmde buitenspiegels Elektrische ruiten vooraan Rubbertapijt in de laadruimte Opbergrek vooraan Handschoenenkastje met deksel Zijschuifdeur rechts zonder ruit (niet beschikbaar op Compact) In de hoogte regelbare bestuurderszetel

27 UITRUSTINGEN ONTDEK DE BASISUITRUSTINGEN OP KANGOO Z.E. KANGOO Z.E. * Airconditioning, Radio en Renault R-Link in optie. BASISUITRUSTINGEN OP KANGOO Z.E. ABS met remhulpsysteem Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Bevestigingsringen (6) in de laadruimte (8 in Maxi 2 plaatsen) Zijdelingse bevestigingsringen in de laadruimte (Kangoo Express Maxi) In de hoogte regelbare veiligheidshoofdsteunen vooraan Opbergvak in de deuren vooraan Zijdelingse beschermstrips Standaard oplaadkabel - mode 3 (Stekker Mennekes Type 2 kant voertuig) In de hoogte regelbare veiligheidsgordels vooraan metgordelspanners en krachtbegrenzers Buisvormig tussenschot achter de bestuurder Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening Stuurbekrachtiging Verlichting van de laadruimte Begeleidingsverlichting buiten Volledige bekleding van de deurpanelen vooraan Gedeeltelijke bekleding van de zijpanelen in de laadruimte 15"-velgen met sierwieldoppen Elektrische ruiten vooraan Boordcomputer Linker zijpaneel zonder ruit Rechter zijpaneel zonder ruit (behalve Maxi 2 plaatsen) Asymmetrische achterdeuren 180 zonder ruiten Zijschuifdeur rechts zonder ruit (Maxi 2 plaatsen) Radiovooruitrusting Carterbescherming in PVC Van binnenuit regelbare koplampen Elektrische en verwarmde buitenspiegels Volwaardig reservewiel 15" Stoffen zetelbekleding In de lengte regelbare voorzetels met verstelbare rugleuning Startblokkeersysteem met transponder TCU = Communicatiemodule die CANBUS gegevens van hetvoertuig doorstuurt naar een serveur Getinte ruiten In de hoogte regelbaar stuur Maxi 5 plaatsen 1/3 2/3 Neerklapbare passagiersbank op 2 e zetelrij Achterdeuren 180 met verwarmde ruit en ruitenwisser Zijschuifdeur rechts met opengaande ruit Zijschuifdeur links met opengaande ruit Ruitjes links en rechts in zijpanelen achteraan In de hoogte regelbare bestuurderszetel Zonder tussenschot Bandenopblaaskit met compressor Bekleding van de zijpanelen en wielkasten in de laadruimte totop raamhoogte

28 / KANGOO EXPRESS & Z.E. AFMETINGEN HOOGTE, BREEDTE, LAADVOLUME EEN BESTELWAGEN GEMAAKT OM IN AL UW BEHOEFTEN TE VOORZIEN. Kangoo Express Compact Kangoo Express & Kangoo Z.E. Kangoo Express Maxi & Kangoo Maxi Z.E. Nieuwe Kangoo Express Compact Nieuwe Kangoo Express & Z.E. Nieuwe Kangoo Express Maxi 2 plaatsen & Maxi Z.E. 2 plaatsen Nieuwe Kangoo Maxi 5 plaatsen & Maxi Z.E. 5 plaatsen CUS CUS-CUA* CUS CUS Min/Max laadvolume (dm³) 2300 / / / / 3400 AFMETINGEN (mm) A Wielbasis B Totale lengte C Overbouw vooraan D Overbouw achteraan E Spoorbreedte vooraan F Spoorbreedte achteraan G Breedte zonder buitenspiegels/met buitenspiegels 1829 / / / / 2138 H Totale hoogte 1783 / / / / 1826 H1 Totale hoogte met open achterdeuren 1833 / / / / 1902 J Hoogte laaddrempel leeg 547 / / / / 586 K Vrije hoogte leeg/geladen (Kangoo Express) / / / / (Kangoo Z.E.) / / / M Binnenbreedte op schouderhoogte vooraan 1510 / / / / N Binnenbreedte achteraan ter hoogte van de sierstrip 1464 / / / / Q1 Hoogte interieur achteraan (Kangoo Express) (Kangoo Z.E.) 1190 / 1252 Y Breedte achteraan op 1 m van de laaddrempel Y1 Breedte achteraan op 100 mm van de laaddrempel Y2 Breedte tussen wielkasten Z Hoogte laadopening Z1 Nuttige laadlengte Max. laadlengte op de vloer Z2 - met opklapbare passagierszetel - met neergeklapte achterbank Z3 Lengte interieur (pedalen / achteraan) / / 1716 CUS = Nuttig laadvermogen *CUA = Verhoogd nuttig laadvermogen (Enkel in optie beschikbaar op Kangoo Express)

29 CONFIGURATIE OP MAAT GEMAAKT VOOR UW ACTIVITEIT. KANGOO EXPRESS COMPACT KANGOO EXPRESS & KANGOO Z.E. KANGOO EXPRESS MAXI & KANGOO MAXI Z.E. 1 OF 2 ZIJSCHUIFDEUR(EN) ZONDER RUIT (3) 1 OF 2 ZIJSCHUIFDEUR(EN) MET VASTE RUIT (2) (3) 1 OF 2 ZIJSCHUIFDEUR(EN) EN LAADRUIMTE MET VASTE RUITEN (3) GRIJZE VOOR- EN ACHTERBUMPER EN GRIJZE BUITENSPIEGELS PACK STYLE : ZWARTE VOOR- EN ACHTERBUMPER MET VERCHROOMDE SKID VOORAAN, KOPLAMEN MET ZWARTE ACHTERGROND, MISTKOPLAMPEN ASYMMETRISCHE ACHTERDEUREN 180 ZONDER RUITEN ACHTERDEUREN 180 MET VERWARMDE RUIT EN RUITENWISSER ACHTERKLEP MET VERWARMDE RUIT EN RUITENWISSER (1) (1) Behalve op Kangoo Express Maxi & Maxi Z.E. (2) 1 zijschuifdeur mogelijk op Kangoo Z.E. (3) Behalve op Kangoo Compact

30 / KANGOO EXPRESS & Z.E. OPTIES AFBEELDINGEN VAN DE BELANGRIJKSTE OPTIES Draaibaar tussenschot met grille (1)(2). Ze laat toe om grote voorwerpen te vervoeren en beschermd de bestuurder. 2. Buisvormig tussenschot. Ze brengt de bestuurder in veiligeid door hem te beschermen van zijn lading. 3. Neerklapbare passagierszetel (1). Maakt een extra laadriumte vrij voor een maximale laadlengte van 2,88 m (3). 4. Volledig tussenschot. Gesloten of met ruit, ze onderscheid de goederen volledig van de bestuurderscabine. (1) Niet beschikbaar op Kangoo Maxi 5 plaatsen. (2) Niet mogelijk met de optie passagiersbank vooraan 2 plaatsen. (3) Op de versie Kangoo Maxi.

31 Elektrisch inklapbare buitenspiegels. 2. Manueel openschuifbare dakklep. De dakklep laat toe om verticaal grote en lange voorwerpen te laden. 3. Centrale armsteurn. Comfortabel als armsteun en functioneel als opbergruimte plaatsen vooraan (niet beschikbaar op Kangoo Z.E. en op Kangoo Maxi 5 plaatsen) : Een bestuurderszetel en een passagiersbank 2 plaatsen vooraan. De centrale zitplaats dient voor occasioneel gebruik. 5. Regen- en lichtsensor. Ze ontsteken automatisch de komplampen wanneer de lichtinval daalt en activeren de ruitenwissers wanneer er neerslag valt.

32 / KANGOO EXPRESS & Z.E. OPTIES DE LIJST VAN DE BESLANGRIJKSTE OPTIES EN UITRUSTINGEN Het Renault R-Link systeem : Het online multimediasysteem biedt een geïntegreerde TomTom LIVE navigatiesysteem, een handenvrije kit en stemherkenning aan. 2. Manuele airconditioning. 3. RadioSat mono-cd met Bluetooth, USB aansluiting en bedieningssatelliet aan het stuur (pack R-Link). 4. Radio Bluetooth & USB. 5. Snelheidsregelaar en -begrenzer. De bestuurder behoudt de controle over de versnellingen, vertragingen en het afremmen bij elke snelheid lager dan de ingestelde snelheid. Bij noodacceleraties, zorgt het kick-downsysteem dat men de ingestelde maximumsnelheid kan overschrijden. 6. Parkeerhulpsysteem. Een steeds sterker geluidssignaal waarschuwt de bestuurder voor obstakels om parkeermanoeuvres eenvoudiger en veiliger te maken. De functies kan vanaf het dashboard worden uitgeschakeld wanneer men een aanhangwagen aankoppelt.

33 ACCESSOIRES OM AAN UW DAGELIJKSE BEHOEFTEN TE VOLDOEN BIEDT RENAULT U EEN BREED GAMMA BASISACCESSOIRES DIE SPECIAAL WERDEN UITGEDACHT EN ONTWIKKELD VOOR UW NIEUWE RENAULT KANGOO Stalen dakgalerij. De roestvrij stalen dakgalerij kan een lading tot 100 kg (galerij inbegrepen) dragen en beschikt over een rol om het laden te vergemakkelijken. De windafleider beperkt de aerodynamische geluiden. Beschikbaar naargelang de lengte van het voertuig 2. Dwarse dakstaven. De dwarse stalen dakstaven kan een gewicht van 95 kg dragen (gewicht van de staven inbegrepen). 3. Standaard trekhaak. De standaard trekhaak is behandeld tegen corrosie voor permanent gebruik. De kabelbundels met 7 of 13 pinnen zijn ook beschikbaar in het accessoires gamma van Renault. 4. Zwanenhalstrekhaak uit één stuk. Een intelligente design en de mogelijkheid om de trekhaak te demonteren met gereedschap om de esthetische look van uw wagen te behouden. De trekhaak beschikt over een uitstekend veiligheidsniveau. 5. Beschermingsrooster voor de vensters. De roosters achter de ramen voorkomen diefstal met glasbreuk zonder aan de uitstekende zichtbaarheid voor de bestuurder te raken. 6. Radio Pioneer. Deze tuner beschikt binnenin over een MOSFET-versterker van 50 W x 4 en levert ruwe sonische kracht en zuivere audiokwaliteit. Sluit gewoon je ipod of iphone aan via USB (kabel niet bijgeleverd) of sluit een andere telefoon of draagbare speler rechtstreeks aan via de frontale auxiliaire ingang. Het toestel is volledig compatibel met Parrot Bluetooth. 7. GPS TOMTOM. U krijgt voortdurend nuttige informatie over uw traject om tijd, geld en brandstof te besparen. U beschikt over een realtime verbinding tot alle mogelijke informatie.

34 / KANGOO EXPRESS & Z.E. OPTIES & UITRUSTINGEN VOLLEDIGE LIJST MET UITRUSTINGEN EN OPTIES DIE BESCHIKBAAR ZIJN. ESSENTIËLE INFORMATIE OM UW AUTO OP MAAT TE KIEZEN. Kangoo Express Z.E. Z.E. Z.E. 2 plaatsen 5 plaatsen Confort Grand Confort PRESENTATIE BUITENZIJDE Metaalkleur Grijze voor- en achterbumpers en zijdelingse beschermstrips Stijlpack: zwarte voor- en achterbumper met verchroomde skid vooraan, koplamen met zwarte achtergrond, mistkoplampen Stylpack: zwarte voor- en achterbumper met verchroomde skid vooraan en mistkoplampen ''-velgen met sierwieldoppen Bol (Compact) ''-velgen met sierwieldoppen Bol Getinte ruiten Carterbescherming in PVC Stalen carterbeschermingsplaat PRESENTATIE BINNENZIJDE Dashboard met donkere achtergrond (met specifieke blauwe tellers op versie Z.E.) Stuurwiel in donker carbon (met blauwe Renault Logo op Z.E. versie) Balg, versnellingspookknop en plaatje donker carbon BESCHERMING Buisvormig tussenschot achter de bestuurder (behalve op Maxi 5 plaatsen: geen tussenschot) - Volledig draaibaar tussenschot met grille en opklapbare passagierszetel (niet op Maxi 5 plaatsen) - Volledig vast tussenschot met ruit (niet op Maxi 5 plaatsen) - Volledig vast tussenschot (niet op Maxi 5 plaatsen) Volledig vast tussenschot met met grille (enkel op Maxi 5 plaatsen) - - LAADRUIMTE Rubber tapijt in de laadruimte Volledige bekleding van de deurpanelen vooraan Gedeeltelijke bekleding van de zijpanelen in de laadruimte Bekleding van de zijpanelen en wielkasten in de laadruimte tot op raamhoogte (enkel op Maxi 5 plaatsen) Bevestigingsringen in de laadruimte (Kangoo Express Compact) Bevestigingsringen in de laadruimte (Kangoo Express / Maxi 5 plaatsen) - 8 Bevestigingsringen in de laadruimte (Maxi 2 plaatsen) - 2 zijdelingse bevestisingsringen langs beide zijden in de laadriumte zijdelingse bevestisingsringen langs beide zijden in de laadriumte afhankelijke van de aantal deuren (Maxi 5 plaatsen) - - Verhoogd nuttig laadvermogen tot 800 kg (enkel op Kangoo express en niet beschikbaar op motor Energy TCe 115) Voorbereiding dwarse dakstaven en dakgalerij (niet combineerbaar met de optie Manueel uitschuifbare dakklep op Compact) ACTIEVE EN PASSIEVE VEILIGHEID Geventileerde remschijven (enkel op Kangoo Express dci 75) Volle remschijven voor- en achteraan ABS met remhulpsysteem Dynamische stabiliteitsregeling ESP met antislipsysteem ASR, Extended Grip en vertrekhulpsysteem op hellingen Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Passagiersairbag vooraan Veiligheidspack: Passagiersairbag en zijdelingse bestuurdersairbag (noodzakelijk met in de hoogte regelbare bestuurderszetel - niet beschikbaar met simili zetelbekleding) Cruise Pack: snelheidsregelaar en -begrenzer met boordcomputer (noodzakelijk met Radio) Snelheidsbegrenzer tot 90 km/h Snelheidsregelaar en -begrenzer (noodzakelijk met radio) - - In de hoogte regelbare veiligheidsgordels vooraan met gordelspanners en krachtbegrenzers Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening (behalve tankdop) Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Startblokkeersysteem met transponder Reservewiel Bandenopblaaskit met compressor (enkel op Maxi 5 plaatsen) - - ZETELS Stoffen zetelbekleding Titane Simili zetelbekleding (schrapt de in de hoogte regelbare bestuurderszetel op Grand Confort en is niet combineerbaar met de optie Veiligheidspack) (1) - In de lengte regelbare voorzetels met verstelbare rugleuning In de hoogte regelbare bestuurderszetel (standaard op Maxi 5 plaatsen) Opklapbare passagierszetel (in combinatie met volledig draaibaar tussenschot met grille (niet beschikbaar op Maxi 5 plaatsen) - Passagiersbank inklapbare 1/3 2/3 en 2 de zetelrij (enkel op Maxi 5 plaatsen) - - Passagiersbank vooraan 2 plaatsen (niet op Maxi 5 plaatsen) (1) RIJGEDRAG Stuurbekrachtiging Waarschuwingssignaal voor voetgangers - - Geluidsalarm bij niet-gedoofde lichten en verklikkerlichtje bij niet-geloten deuren Geluidsalarm bij niet-vestgegespte bestuurdersgordel Parkeerhulpsysteem achteraan DEUREN EN RUITEN Zijschuifdeur rechts zonder ruit (standaard op Maxi 2 plaatsen) niet beschikbaar op Kangoo Express Compact, niet beschikbaar op Maxi 5 plaatsen - Zijschuifdeur rechts met vaste ruit (noodzakelijk met achterdeuren met ruiten of achterklep, niet beschikbaar op Kangoo Express Compact en Maxi) - Zijschuifdeur links zonder ruit (noodzakelijk met de optie zijschuifdeur rechts zonder ruit, niet beschikbaar op Kangoo Express Compact en Maxi 5 plaatsen) - - Zijschuifdeuren links en rechts met vaste ruit (enkel beschikbaar op Kangoo Express) (2) - - Linker zijpaneel zonder ruit - - -

35 Kangoo Express Z.E. Z.E. Z.E. 2 plaatsen 5 plaatsen Confort Grand Confort Rechter zijpaneel zonder ruit Bestelwagen met ruiten: - zijschuifdeur rechts met vaste ruit - linker zijpaneel met vaste ruit - zijpanelen achteraan met ruiten achterdeuren 180 met verwarmde ruiten en ruitenwisser (niet beschikbaar op Kangoo Express Compact en Maxi 5 plaatsen) Bestelwagen met ruiten: - 2 zijschuifdeuren links en rechts met vast ruit - zijpanelen achteraan met ruiten achterdeuren 180 met verwarmde ruiten en ruitenwisser (enkel beschikbaar op Kangoo Express Maxi 2 plaatsen) Maxi 5 plaatsen zonder ruiten achteraan: - zijschuifdeuren links en rechts met opengaande ruit (standaard) - zijpanelen achteraan zonder ruit achterdeuren zonder ruiten Achterklep met verwarmde ruit en ruitenwisser (niet beschikbaar op Kangoo Express Maxi 5 plaatsen) Manueel openschuifbare dakklep (noodzakelijk met achterdeuren) (niet beschikbaar op Kangoo Maxi) Asymmetrische achterdeuren 180 zonder ruiten (niet beschikbaar Maxi 5 plaatsen) - Achterdeuren 180 met verwarmde ruit en ruitenwisser (standaard op Maxi 5 plaatsen) ZICHTBAARHEID Manueel van binnenuit regelbare buitenspiegels Elektrische en verwarmde buitenspiegels - Easypack: ruitenwissers vooraan met regensensor, koplampen met automatische ontsteking, elektrisch inklapbare buitenspiegels en elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde (noodzakelijk met achterdeuren met ruiten) - COMFORT EN OPBERGMOGELIJKHEDEN Airconditioning met interieurfilter (standaard op de versies Energy dci 110) Bijkomende verwarming - - Elektrische ruiten vooraan - In de hoogte regelbaar stuur Opbergvak A4 in het dashboard Centrale armsteun vooraan met opbergvak (niet beschikbaar met de passagiersbank vooraan 2 plaatsen) - Comfortpack: Elektrische ruiten vooraan, elektrische buitenspiegels, handschoenkastje met deksel en opbergrek vooraan Opbergpack: handschoenkastje met deksel en opbergrek vooraan en centrale armsteun met opbergruimte Opbergvak in de deuren vooraan Rokerskit: sigarenaansteker en asbak vooraan Standaard oplaadkabel - mode 3 (Stekker Mennekes Type 2 kant voertuig) COMMUNICATIE TCU = Communicatiemodule die CANBUS gegevens van het voertuig doorstuurt naar een server) - - Radiovooruitrusting (bekabeling + antenne) Radio Classic tuner, 2x15W, 2 LS met bediening aan het stuur, AUX + USB aansluiting en handenvrije kit Bluetooth RadioSat Classic mono-cd, 2x15W, 2 LS met bediening aan het stuur, AUX + USB aansluiting en handenvrije kit Bluetooth Renault R-Link: navigatiesysteem TomTom LIVE, 7" kleurenscherm, SD kaart Europa, radiosat mono-cd met Bluetooth, USB aansluiting en bedieningssatelliet aan het stuur Pack Alizé 2: Airconditioning en RadioSat Classic mono-cd MP3, 2x20W, 2LS, bediening aan het stuur, USB-aansluiting en handenvrije kit Bluetooth (3) - - Pack Alizé 3: Airconditioning en Renault R-Link : navigatiesysteem TomTom LIVE, 7" kleurenscherm, SD kaart Europa, radiosat mono-cd met Bluetooth, USB aansluiting en bedieningssatelliet aan het stuur (3) - - -

36 / KANGOO EXPRESS & Z.E. Z.E. BOX TREED IN VOLLE GEMOEDSRUST DE ELEKTRISCHE WERELD BINNEN MET DE Z.E. BOX. EEN VOLLEDIG PAKKET DIENSTEN DAT BIJ DE AANKOOP VAN UW ELEKTRISCHE AUTO AANGEBODEN WORDT. Z.E. CAR Herontdek het plezier! Ontdek alle troeven van het gamma Renault Z.E.: 100% elektrische auto s, 100% intelligente auto s, 100% plezier en 0% uitstoot (1). Kies het model dat het best bij u past en individualiseer het met ons aanbod opties en accessoires. Z.E. BATTERY Kies de huurformule die het best bij u past, afhankelijk van het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt en van de inschrijvingsduur die u wenst (2). Het huurcontract voor uw batterij garandeert u dat u op elk moment over een batterij in een uitstekende staat beschikt en met een voldoende groot laadvermogen altijd meer dan 75% van de oorspronkelijke capaciteit. Z.E. CHARGE In alle eenvoud opladen! Dankzij de verschillende oplaadsystemen waaruit u kunt kiezen. Laat de laadpaal bij u thuis door een vakman installeren. Daarvoor kunt u een beroep doen op een erkende partner Z.E. Ready. Z.E. SERVICES Profiteer van onze totale dienstverlening. Bijstand (elk type van panne) 24 u op 24 en 7 dagen op 7, mobiliteitsoplossing voor uw lange ritten, uitbreiding van de garantie en de onderhoudscontracten allemaal diensten die aangeboden worden om u het elektrische leven te vereenvoudigen. (1) Bij het gebruik, met uitzondering van de aan slijtage onderhevige onderdelen. (2) tot 3 maanden voor het einde van het contract.

37 WIE KAN ER, BETER DAN RENAULT, TEN DIENSTE STAAN VAN UW RENAULT? WAARBORGEN RENAULT Renault engageert zich voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Renault Kangoo geniet eveneens van een waarborg van 2 jaar tegen alle gebrekkige onderdelen en fabricagefouten. Deze waarborg is geldig vanaf de dag van aflevering en omvat de herstelling of vervanging van alle defect bevonden onderdelen, alsook de kwijtschelding van de werkuren en gratis pechverhelping. Tegen het doorroesten is Renault Kangoo gewaarborgd gedurende 12 jaar vanaf de dag van aflevering op voorwaarde dat de kosteloze twee-jaarlijkse controles uitgevoerd werden door een officiële Renault-verdeler. FINANCIERINGEN Via zijn filiaal RCI Financial Services, biedt Renault aangepaste financieringsoplossingen aan voor particulieren en voor ondernemingen. Vertrouw op onze ervaring voor de financiering van uw wagen. SERVICE-CONTRACTEN EASYLIFE Renault presenteert u zijn waarborgverlenging voor een gerust gevoel onderweg te garanderen. De waarborg van de constructeur, kunt u verlengen door het storten van een vastgesteld forfaitair bedrag. Voor meer informatie kan u terecht bij uw Renault-verdeler. VOORDELEN: - Geldig in de meeste Europese landen - Omvat ook Renault Assistance - pechbijstand tot op het einde van het contract - Vervangwagen inbegrepen (tot 3 werkdagen) voor uw mobiliteit te garanderen - Meerwaarde bij het verkopen van de wagen RENAULT ASSISTANCE Voor pechverhelping ter plaatse of een takeldienst naar de dichtstbijzijnde werkplaats staat Renault Assistance 24 uur per dag en 7 dagen op 7 tot uw dienst. DE SERVICES VAN HET RENAULT-VERDELERSNET Niemand is beter geplaatst dan Renault om uw Renault te onderhouden, uit te rusten en te herstellen. De services Renault Minute (onderhoud zonder afspraak) en Renault Minute Carrosserie (verfwerken, optieken, voorruiten, carrosserie...) verzekeren de beste kwaliteit op gebied van onderhoud en herstellingen en waarborgen gedurende 1 jaar de uitgevoerde herstellingen alsook de Originele Renault Onderdelen. Deze laatste, van gelijkwaardige kwaliteit als de oorspronkelijk gemonteerde, laten u toe de oorspronkelijke waarde van uw Renault veilig te stellen. KLANTENDIENST RELATIONS Heeft u een vraag en/of wenst u informatie? Renault staat te uwer beschikking via: telefoon: 078/ van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u, internet: post: Renault België Luxemburg, Klantendienst, W.A. Mozartlaan 20, 1620 Drogenbos.

38 HET RENAULT NETWERK VERBINDT ZICH OM UW VRAAG VIA INTERNET / TE BEANTWOORDEN BINNEN DE 12 WERKUREN U DE MOGELIJKHEID TE BIEDEN HET DOOR U GEKOZEN VOERTUIG ONMIDDELLIJK OF OP AFSPRAAK TE TESTEN U TE INFORMEREN OVER UW BESTELLING TOT AAN DE LEVERING U OP HET AFGESPROKEN UUR EN AAN DE AFGESPROKEN PRIJS UW WAGEN TE OVERHANDIGEN DE DOOR U NIET BEVESTIGDE INTERVENTIES GRATIS AAN TE BIEDEN UW GETROUWHEID TE BELONEN MET BIJZONDERE VOORDELEN, AANGEBODEN VIA MY RENAULT EEN MOBILITEITSOPLOSSING AAN TE BIEDEN AAN EEN VOORDELIG TARIEF

39

40 24 / 25 TEN DIENSTE VAN DE ONDERNEMER DANKZIJ ZIJN PRO+ NETWERK MET MEER DAN 350 SITES IN EUROPA, BIEDT RENAULT EEN GLOBAAL EN AANGEPAST ANTWOORD OP DE VEREISTEN VAN UW BEROEP, IN EEN AAN PROFESSIONELE KLANTEN TOEGEWIJDE OMGEVING. AANKOOP, ONDERHOUD, HERSTELLING, NA-VERKOOP EEN 100% PROFESSIONEEL BEGELEIDING DAT U KOSTBARE TIJD BESPAART.

41 EEN EXPERTISECENTRUM VOOR U EN VOOR U ALLEEN Renault heeft Renault Pro+ in het leven geroepen om een antwoord te bieden op de behoeften van professionele gebruikers. U beschikt voortaan over een verkoop-en serviceruimte die voor 100% aan ondernemingen is gewijd. Deskundigheid, oplossingen en services onder één dak als antwoord op de specifieke behoeften van uw beroep. ONE STOP SHOPPING: OP MAAT VAN UW ACTIVITEIT Uw Renault Pro+ centrum heeft alle gepersonaliseerde services geïmplementeerd die u nodig hebt bij de aankoop van uw nieuw of tweedehands voertuig en gedurende de hele levensduur ervan: hulp bij de keuze van uw voertuig (standaard of omgebouwd), financiering, onderhoud, enz. ADVIES VOOR ONDERNEMINGEN Uw gesprekspartners bij Renault zijn echte professionals, opgeleid voor de vereisten van elk beroep. Ze geven advies, onderzoeken uw wensen en stellen Renaultvoertuigen voor die het best op uw behoeften zijn afgestemd. Vanaf de levering van het voertuig wordt u een bevoorrechte contactpersoon van de servicedienst aangewezen. Van de keuze van uw voertuig tot en met het onderhoud ervan; Renault PRO+ bespaart u telkens opnieuw tijd. Die efficiëntie komt tot uting in het engagement van de medewerkers van het Renault net. De essentie van Pro+ Een verkoop- en naverkoopriumte 100% voor ondernemers Verkoop- en naverkoopteams, gespecialiseerd in bedrijfsvoertuigen Binnen 48 u een commerciële offerte die beantwoordt aan uw specifieke behoeften (financiering, aanpassingen en ombouwingen incl.) Wij aanvaarden voertuigen tot 7T Het onderhoud van uw voeruig wordt binnen 24 u uitgevoerd Voor elke herstelling wordt binnen de 24 u een gedetailleerd bestek opgemaakt met een termijn van terugbezorging Bij immobilisering wordt u een vervangingsvoertuig aangeboden (standaard modelwagen of bestelwagen)

42 26 / 27 EFFICIËNT VERBONDEN HET GEÏNTEGREERDE MULTIMEDIASYSTEEM RENAULT R-LINK IS EEN ESSENTIEEL INSTRUMENT VOOR PROFESSIONALS DIE IN ALLE OMSTANDIGHEDEN VERBONDEN WILLEN BLIJVEN. RENAULT R-LINK OMVAT EEN NAVIGATIESYSTEEM MET KAARTEN, ONLINEDIENSTEN, HANDENVRIJE TELEFONIE, SPRAAKBEDIENING, ECOSCORES OM UW VERBRUIK TE OPTIMALISEREN EN GA ZO MAAR DOOR. INNOVATIE TEN DIENSTE VAN BETER GEORGANISEERDE EN BETER BEHEERDE RITTEN.

43 Door te innoveren, past Renault de auto beter in uw leven Aan boord van Kangoo fungeert R-Link als zenuwcentrum voor alle verbindingen: navigatie, telefonie, multimedia, Al die functies kunt u bedienen met de draaiknop op het instrumentenbord en de bediening aan het stuur. Om geen seconde tijd te verliezen en in alle veiligheid te rijden, kan men met de spraakbediening een adres dicteren, een toepassing starten of een contactpersoon uit de telefoonlijst kiezen. Door te innoveren, maken we onze wagens nog gebruiksvriendelijker Elke werkdag begint met een rit. Nieuwe Kangoo omvat dankzij Renault R-Link navigatiefuncties van topniveau: het online TomTom -systeem levert LIVE-diensten* die de beste real time verkeersinformatie op de markt garanderen en optimaliseert zo de rijtijden en het brandstof- of stroomverbruik van Kangoo Z.E. Bekijk ook uw actieradius om uw ritten in alle rust voor te bereiden. Door te innoveren, bouwen we aan de toekomst zodat we uw verwachtingen een stap voor zijn Dag na dag uw brandstofverbruik reduceren, wordt eenvoudig dankzij het programma Driving eco ² en de gepersonaliseerde tips. Die toepassing van Renault R-Link analyseert uw rijstijl: acceleraties, schakelovergangen, remgedrag. Als een echte coach helpt ze u met aanwijzingen op het instrumentenbord en het tabletscherm om uw milieuprestaties te verbeteren. 1. Aanraakscherm met personaliseerbare startpagina. Kies uw snelkoppelingen om met een druk op de knop uw favoriete functies te raadplegen. 2. Mobiele muziek. Maak verbinding via Bluetooth of de USB-poort van Renault R-Link om uw muziek te beluisteren. 3. Telefonie. Telefoneer in alle veiligheid handenvrij dankzij het Bluetooth -systeem en gebruik de spraakbediening** om een nummer te vormen of een contactpersoon uit uw digitale telefoonlijst te bellen Informatie over de wagen. Verlaag uw brandstofverbruik dankzij de ludieke coaching van Driving eco ². Raadpleeg de balans van uw ritten en gepersonaliseerde handige tips. 5. Diensten. Gebruik de voorgeïnstalleerde applicaties ( , R-Link Tweet, Renault Assistance, weer, enz.). Raadpleeg in uw Kangoo de volledige catalogus met de applicaties van Renault R-Link dankzij het gratis abonnement van drie maanden*. Creëer uw account op My Renault en ga naar de R-Link Store om kaarten te downloaden, uw software bij te werken, enz. U vindt er ook de handleidingen over Renault R-Link. 6. Systeem. Stem de afstellingen van Renault R-Link in alle eenvoud af op uw persoonlijke voorkeuren (taal, klok, geluiden, enz.). * Later beschikbaar ** Naargelang de compatibiliteit met uw gsm.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE HET GAMMA DRIVE THE CHANGE KANGOO MÉGANE MÉGANE GRANDTOUR MÉGANE COUPÉ SCÉNIC & GRAND SCÉNIC U hebt een passie voor het leven en wil nog meer genieten? Gelijk hebt u! Met Renault Limited krijgt u toegang

Nadere informatie

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE RENAULT 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR IEDERE

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE -GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW. RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA DE STERKE TROEF VAN RENAULT VOOR ONDERNEMINGEN - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE renault 2013 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR iedere

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

Het avontuur begint bij Dacia.

Het avontuur begint bij Dacia. Ontdek het Dacia gamma. Vanaf 6990. Het avontuur begint bij Dacia. Saloncondities tot en met 31 januari Open op zondag 18, 25 januari en 1 februari Dacia Duster U hebt het helemaal begrepen Duster is guller

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget Renault Januari 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

Dacia viert zijn 10 de verjaardag

Dacia viert zijn 10 de verjaardag Dacia viert zijn 10 de verjaardag Ontdek onze 'Anniversary nu zaterdag 28 maart. En maak kans uw verjaardagsfeest te winnen in het hele Dacia-netwerk. Dacia lanceert de Anniversary Dacia is 10 geworden

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

KANGOO EXPRESS Z.E. DE MAXI BESTELWAGEN NU OOK IN ELEKTRISCHE VERSIE

KANGOO EXPRESS Z.E. DE MAXI BESTELWAGEN NU OOK IN ELEKTRISCHE VERSIE PERSBERICHT 23 februari 2011 KANGOO EXPRESS Z.E. DE MAXI BESTELWAGEN NU OOK IN ELEKTRISCHE VERSIE Kangoo Maxi Z.E., de lange versie van Kangoo Z.E., vult het gamma elektrische voertuigen van Renault aan.

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen NIEUWE BERLING BETELWAGEN 4 Februari 2009 CITRËN BERLING BETELWAGEN TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motorisaties BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU Cilinderinhoud

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT MASTER

NIEUWE RENAULT MASTER NIEUWE RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE PRESTATIES VAN EEN PRO 1. NIEUWE RENAULT MASTER LEGT DE LAT NOG HOGER. HIJ IS KRACHTIGER, ZUINIGER, VEILIGER, EN NOG FIJNER IN HET GEBRUIK. DE NIEUWE MOTOREN EN DE

Nadere informatie

Een professionele partner,

Een professionele partner, Dacia Dokker Van Een professionele partner, net als u. Laadvolume, rijcomfort, verbeterde toegang... Dacia Dokker Van heeft op alles een antwoord en vergemakkelijkt uw dagelijks werk. Met deze wagen stapelt

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget Renault Juli 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften. En

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2015 TECHNISCHE KENMERKEN BENZINE MOTOREN Beschikbare motoren BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS 1.6 VTi 95 MAN EURO 6 COMFORT CLUB MOTORISATIE Cilinderinhoud

Nadere informatie

De Caddy Van en Maxi Van

De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Kostenbewuste ondernemers zoeken doorgaans een bedrijfsvoertuig dat niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE De foto s in deze brochure gelden voor het hele Renault Laguna Berline & Grandtour gamma. Gelieve contact op te nemen met uw concessiehouder voor meer

Nadere informatie

Renault KANGOO Express & Z.E.

Renault KANGOO Express & Z.E. Renault KANGOO Express & Z.E. 100% afgestemd op Uw behoeften Kangoo Express biedt een compleet assortiment met onder andere : drie koetswerklengten (Compact,Express en Maxi 2 of 5 plaatsen) en veel

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATIE ELKE DAG NIEUWE TRAFIC INNOVEERT IN ELK OPZICHT, MET DYNAMISCHE EN ROBUUSTE LIJNEN, EEN COMPLEET VERNIEUWD INTERIEURDESIGN, EEN UNIEKE UITRUSTING EN MOTOREN

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE UITNODIGING TOT REIZEN NIEUWE RENAULT TRAFIC NODIGT U UIT OM DE BAAN OP TE GAAN ZIJN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN RUIME AFMETINGEN ZORGEN VOOR EEN NOG COMFORTABELERE

Nadere informatie

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen Opel Combo Cargo Lijntekeningen (m) L1H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang

Nadere informatie

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway Dacia Sandero Stepway Wenst u op een hoger niveau te zitten? Hoger, nog stijlvoller en nog beter uitgerust! Sandero Stepway komt overal... zonder ooit onopgemerkt voorbij te rijden. Voorzien van alle troeven

Nadere informatie

Prijzen Mei 2015 - België

Prijzen Mei 2015 - België Prijzen Mei 2015 - België Koetswerkkleur niet conform Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken),

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. Per 10 augustus 2015 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.777 Hoogte (leeggewicht) 1,657 Wielbasis 2,555 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting Swift Sport 3 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Ontdek het volledige Swift gamma Samenvatting Swift Sport

Nadere informatie

De Caddy en Caddy Maxi

De Caddy en Caddy Maxi De Caddy en Caddy Maxi Naast de zuivere diesel- of benzinemodellen zijn de Caddy en de Caddy Maxi als optie ook verkrijgbaar als modelvarianten Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Met deze alternatieve aandrijvingsvarianten

Nadere informatie

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Vivaro Technische fiche Augustus 2017 Opel Vivaro Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

Dacia Lodgy Accessoiregamma

Dacia Lodgy Accessoiregamma Dacia Lodgy Accessoiregamma GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen JUMPY 1 Februari 2009 CITRËN JUMPY TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1.6 HDi 16v 90 FAP Fiscale PK / Cilinderinhoud (cm³) 1560 1997 1997 Type Euro

Nadere informatie

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Opel Vivaro Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO Van nature origineel De technologie Renault R-Link DRIVE THE CHANGE VOORWOORD RENAULT KANGOO VAN NATURE ORIGINEEL! Al bijna zeventien jaar speelt Kangoo de eerste viool in

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting Swift Sport 5 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Samenvatting Swift Sport 5 deurs 1.6 benzine 6 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

de trouwe werkkracht

de trouwe werkkracht de trouwe werkkracht highland x EEN STOERE UITVOERING De stalen bull-bars vooraan markeren het SUV-ontwerp en weerspiegelen zijn avontuurlijk karakter. De Pioneer autoradio met multimedia, Bluetooth, groot

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie.

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie. Verantwoordelijke uitgever: VANDENBRANDEN Guy - Renault België Luxemburg NV - W.A. Mozartlaan 20-1620 Drogenbos. Renault Captur ACCESSOIRES www.renault.be Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten

Nadere informatie

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Lengte 4.249 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.033 / 1.804 Hoogte (leeggewicht) 1.460 Wielbasis

Nadere informatie

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA.

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. 11 September 2017 Grand Sport Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4897 4986 5004 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2093

Nadere informatie

NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15

NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15 NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15 HET GAMMA CHASSIS ENKELE CABINE L2 L3 L4 1 bestuurder + 2 passagiers 3T5 2.3 dci 125 pk Voorwielaandrijving Voorwielaandrijving

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Meriva. 19 mei 2014 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1994/1915 Hoogte (leeggewicht) 1.615 Wielbasis 2.644 Spoorbreedte,

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12.

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12. Swift 5 deurs Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe Airco 12.199,00 * Bright Red Swift 0,00 * Standaardinterieur Swift @ttitude 0,00 * Standaardvelg

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Renault Pro+ Expert in bedrijfswagens Renault is al meer dan een eeuw aanwezig op de markt voor lichte bedrijfswagens. Hierdoor kunnen wij onze zakelijke klanten innovatieve en op

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang Binnen afmetingen

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE TWIZY WE WILLEN DE WERELD VERANDEREN, EN WEL NU U bent niet zo te vinden voor gevestigde opvattingen. U wilt nieuwe dingen ervaren. U bent één van die

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Accessoiregamma

Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Accessoiregamma Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Accessoiregamma Accessoiregamma Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Overzicht Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO DE NIEUWE DOBLÒ CARGO Fiat Group Automobiles Netherlands B.V. Singaporestraat 92-100 1175 RA Lijnden De uitrusting van de modeluitvoeringen en de bijbehorende extra s kunnen - mede door afwijkende wetgeving

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Technische fiche bestelwagen Augustust 2017 Lijntekeningen (m) L1 H1 Afmetingen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte

Nadere informatie

9. YPSILON P DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P L P FIORINO P L LIVING P DOBLÒ CARGO P DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P L P FIORINO P L LIVING P DOBLÒ CARGO P DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.4 3. 500L P.6 9. YPSILON P.22 10. FIORINO P.18 2. DE VOORDELEN P.5 4. 500L LIVING P.8 11. DOBLÒ CARGO P.20 5. PANDA P.10 6. PUNTO P.12 7. QUBO P.14 8. DOBLO P.16

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

FUSO CANTER 7C15-7C15D

FUSO CANTER 7C15-7C15D FUSO CANTER 7C15-7C15D Model Type 7C15 7C15D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB71CL4SEA7 FEB71EL4SEA7 FEB71GL4SEA7 FEC71HL4SEA7 FEC71KL4SEA7 FEB71GL4WEA7 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB)

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 19 november 2015 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten.

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Wat is Proeflease? Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de nieuwe Vito én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie.

Nadere informatie

Uitrusting februari 2009

Uitrusting februari 2009 februari 2009 Design Passagiersstoel opklapbaar met verstelbare rugleuning Hoofdsteunen in de hoogte regelbaar Vloerbekleding in vast tapijt Verwarming/ontdooiing met 3 snelheden Dubbele, geforceerde geluidsisolatie

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Cascada. December 2013 Technische specificaties Opel Cascada. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.696 Max. lengte tijdens de dakopening 4.760 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPER MJC0 - Euro 6 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 juli 2016 CITROËN JUMPER MJC0 2.0 BlueHDi 110 S&S 2.0 BlueHDi 130 S&S 2.0 BlueHDi 160 S&S Fiscale PK / Cylinderinhoud (cm³)

Nadere informatie

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44 www.fiat.be De uitrusting van de modellen en de opties die daarmee overeenstemmen, kunnen variëren naargelang de specifieke vereisten van elke markt of de lokale legale bepalingen. De gegevens van deze

Nadere informatie

GENIET VAN UW UITSTAPJES IN ALLE VEILIGHEID PROFITEER VAN ONZE UITZONDERLIJKE AANBIEDINGEN VAN 01/05 TOT 31/05/2014

GENIET VAN UW UITSTAPJES IN ALLE VEILIGHEID PROFITEER VAN ONZE UITZONDERLIJKE AANBIEDINGEN VAN 01/05 TOT 31/05/2014 GENIET VAN UW UITSTAPJES IN ALLE VEILIGHEID PROFITEER VAN ONZE UITZONDERLIJKE AANBIEDINGEN VAN 01/05 TOT 31/05/2014 U VINDT ELDERS GOEDKOPER? WIJ BETALEN U HET VERSCHIL TERUG * GENIET VAN ONZE UITZONDERLIJKE

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka X. 29 juni 2017 Buitenafmetingen in mm Mokka X Lengte 4.275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.658 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

Dacia Dokker Van C4-C1_B_Dokker_F67.indd C1 C4-C1_B_Dokker_F67.indd 1 17/10/12 23:35:46 17/10/12 23:37:52

Dacia Dokker Van C4-C1_B_Dokker_F67.indd C1 C4-C1_B_Dokker_F67.indd 1 17/10/12 23:35:46 17/10/12 23:37:52 Dacia Dokker Van Een professionele partner, net als u. Laadvolume, rijcomfort, verbeterde toegang... Dacia Dokker Van heeft op alles een antwoord en vergemakkelijkt uw dagelijks werk. Met deze wagen stapelt

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE De foto s en de teksten in deze brochure gelden voor het hele Nieuwe Renault Twingo-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

Nadere informatie

Voor Panorama met korte wielbasis. 97,32. Voor Panorama met middellange wielbasis. 91,96

Voor Panorama met korte wielbasis. 97,32. Voor Panorama met middellange wielbasis. 91,96 Interieur (cabine) 71806238 Blue&Me TomTom LIVE navigatiesysteem Enkel voor versie met vooruitrusting op dashboard (optie 68R). De Blue&Me TomTom 2 LIVE behoort tot de nieuwste generatie infotainmentsystemen

Nadere informatie