Notulen HALV van 23 mei 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen HALV van 23 mei 2016"

Transcriptie

1 Notulen HALV van 23 mei 2016 Aanwezig volgens de presentielijst: Piet Bes Piet de Wit Ada de Wit Dennis Bouthoorn Gerrit Meijns Truus Meijns Kim Min Ab van der Weide Agnes van der Weide-Beijaard Jacob Leeuwerink Tini Visser-Saft Ingrid Griemink Jaap Oud Ilse Brouwer Manon van der Weide Rob van der Meijde Maaike Beuker Kees Dik Paula Kat Liesbeth van Maanen René van Maanen Jeroen Looij Rick van der Weide Barbara van Zanten Remco Veldder Dennis Barou Ingrid Buikema Bianca Luttik-Hoestra Annelies Heijmering Henk van de Broek Ronald Hanegraaf Dico Dik Marijke de Graaf Sylvia Bakker Henny Rienstra Jeroen Mol Marga Deijle-Visser Marina van t Oever Lucia Luttik Elserieke Haarhuis Marije Haarhuis-Oud Namens het bestuur: Jaap van het Kaar Fred Baar Robert Luttik Peter van Buuren Youri Vestering Fred Hendriks Rick de Wit Tamarah Smits

2 Notulen van de Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering, gehouden op 23 mei Opening De voorzitter opent de vergadering met een terug blik op het afgelopen halfjaar. - DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier) is nu professioneel ingevoerd en werkt perfect. - Nieuwjaarsfeest was een goed en gezellig begin van het nieuwe jaar. - Sponsordeal met vijf sponseren, heel erg tevreden mee. - Introductie nieuwsbrief, handig voor korte termijn organisatie. - Helaas ook afscheid moeten nemen van een zeer betrokken Groen-Geler, Maarten Visser. Het hoogte punt van het afgelopen half jaar lag voornamelijk op sportief gebied en dan voornamelijk bij de jeugd. Fanatische prestaties van de B1 en de A1. Het publiek werd steeds enthousiaster en het bracht leden en supporter bij elkaar. Daarnaast geeft het enthousiasme aansporing voor het organiseren van dingen. 2. De notulen van de ledenvergadering van 27 november Deze notulen worden inhoudelijk en tekstueel, zonder verdere op- en/of aanmerkingen, en onder dankzegging aan de samensteller, goedgekeurd. 3. Ingekomen stukken. - Bericht van verhindering van: Maaike Redeker, Jos Koot, Engel Meijns, Ans van het Kaar, Rie van Maanen-Leeuwerink, Jan Engels, Peter Kruijver, Ron Korver, Christel Bruinenberg, Jose Conijn en Martine Conijn. 4. Begroting (incl. contributievaststelling). Begroting De penningmeester toont de begroting voor Inkomsten: - Door een stijging van de contributie zullen in de contributie inkomsten stijgen. - De inkomsten van de kantine zullen redelijk gelijk blijven. - Sponsor inkomen weer terug op het oude niveau, door de nieuwe sponsor deal. Het doel nu is wel om dit uit te breiden met andere nieuwe sponsoren. - Subsidie van de gemeenten voor het laatste jaar. Wel kunnen we ons hiervoor opnieuw inschrijven. - Verhuur zal redelijk gelijk blijven. Uitgaven: - Directe kosten: Kantine kosten begroot door een marge van de omzet van de kantine nemen. Bondsafdracht stijgt door de inflatie, aantal leden blijft redelijk gelijk. Boetes van voor het niet opkomen dagen van scheidsrechters. - Huisvesting: Mutatie aan voorziening, onderhoud veld en zaal. Energie kosten stijgen door wegvallen ecotaks.

3 Belastingen stijgen door waardevermindering. - Korfbal technische zaken: Vrijwilligerskosten stijgen door de trainerskosten. - Verenigingskosten: is voor meer begroot gezien er meer uitgegeven is. Drukwerk was voorheen het drukken van de band. Nu de band er niet meer is gaan deze kosten omlaag. Daarnaast is er een nieuw contract. - Algemene zaken blijven redelijk gelijk. Bianca Luttik vraag zich af waarom er verwacht wordt minder teruggevraagd te worden qua reiskosten. Ø Op dit moment zien we dat er minder gedeclareerd wordt door de leden. De begroting komt uit een winst van 2430,- voor het seizoen van De aanwezige leden gaan akkoord met de opengestelde begroting. Contributie wijziging De penningmeester presenteert en beargumenteert de contributieverhoging voor het seizoen Alle categorieën zullen te maken hebben met een stijging, behalve de niet spelende leden en de recreanten. De contributies zullen stijgen vanwege het onderhoud dat nodig is voor het B- veld. Om de verhoging vasttestellen is er een vergelijkend onderzoek gedaan naar contributies van verenigingen in de buurt. Het doel hiervan is dat we op een gelijke hoogte willen zitten om concurrerende willen zijn. De aanwezige leden gaan akkoord met de contributieverhoging. Jaap Oud: Waarom wordt eerst de begroting vastgesteld en wordt daarna pas de contributieverhoging getoond? Moet dit niet andersom? Ø Youri: Dat klopt, eerst moet eigenlijk de contributieverhoging vastgesteld worden en daarna pas de begroting. Nemen we mee voor de volgende keer. 5. Statuten en regelement wijziging Dit punt stond de vorige vergadering ook op de agenda, echter heeft het bestuur toen steken laten vallen gezien de quorum. Daarom deze vergadering nogmaals de agendapunt statuten en reglement wijziging. Er is al een bezoek aan de notaris geweest om de puntjes op de i te zetten. Het voorstel is om de staturen en reglementen te actualiseren, met toevoeging van een Beleid Seksuele Intimidatie en een Alcoholbeleid. Daarnaast is het Huishoudelijk Reglement zeer verouderd en niet meer van deze tijd. Ook daar is een nieuw voorstel voor. De stukken zijn tijdig gepubliceerd.

4 De huidige statuten zijn van toepassing en daarin is vastgelegd dat 1/10 deel van de stemgerechtigde leden (alleen leden die voor 1 juli jaar zijn) aanwezig moet zijn om met meerderheid van stemmen goedkeuring aan het voorstel tot wijziging van de reglementen (in dit geval: Alcohol beleid, Huishoudelijke reglement en Beleid seksuele intimidatie ) te kunnen verlenen. Voor het wijzigen van de staturen dient 1/5 deel van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Die met 2/3 meerderheid voor een statutenwijziging dienen te stemmen. Dit is geregeld in art 31,32 en 34 van de statuten. Vastgesteld wordt dat: de vergadering op correcte wijze, met inachtneming van de statuten, bijeen is geroepen. Er zijn voldoende stemgerechtigde leden (meer dan 1/10 deel) aanwezig om geldige besluiten te nemen t.a.v.de voorgestelde wijzigingen van de reglementen: Alcohol beleid, Huishoudelijke reglement en Beleid seksuele intimidatie ) Marijke de Graaf: In het huishoudelijk regelement zijn niet alle commissies opgenomen, Klopt dit wel? Ø Eerste reactie is om dit zo algemeen mogelijk te houden. Zodat dit elk moment aangepast zou kunnen worden. Maar we gaan ernaar kijken. De aanwezige leden gaan, unaniem, akkoord met de voorstellen tot wijziging van het alcoholbeleid, huishoudelijk reglement en het Reglement seksuele intimidatie. Die bij deze worden vastgesteld. De aanwezigen kunnen zich, unaniem, vinden in het voorstel tot statutenwijziging conform het ontwerp met het kenmerk 53353FJ, opgesteld door Kurk&Jacobs Notarissen te Zaanstad. Echter, om het besluit tot statutenwijziging te kunnen bekrachtigen zijn onvoldoende (minder dan 1/5) stemgerechtigde leden aanwezig. Het bestuur schrijft op basis hiervan, conform de statuten, een tweede ledenvergadering uit die zal worden gehouden binnen 4 weken, te weten maandag 6 juni 2016 om uur. 6. Mutaties van diverse commissies Binnen de diverse commissie hebben er zich geen wijzigingen plaatsgevonden. Alle voorzitters zijn herkozen. * Op de agenda stond Bianca Luttik als voorzitter van de ABC-commissie, echter moet dit Erik Koomen zijn. 7. Mutaties bestuursleden Jaap van het Kaar is aftredend en niet herkiesbaar. Gezien het voorzitterschap verdeeld was over Jaap van het Kaar en Rick de Wit, wordt het volgende voorgesteld: Rick de Wit zal het voorzitterschap op zich nemen. Jaap overhandigd de hamer en sleutels aan Rick. Jaap geeft een terugblik op zijn vijf jaar voorzitterschap: - Vijf jaar geleden geheel nieuw bestuur gevormd, was toen moeizaam. - Kans gepakt om het RTC naar Groen-Geel te krijgen. - Commissie topsport opnieuw in het leven geroepen. - Nieuwe hoofdveld, achteraf pech mee gehad. - Nieuwe zaalvloer.

5 - Jubileum jaar, 90 jarig bestaan, Veel en grote organisatie. - Verbouwing van de kantine. - Vijf districtentoernooi. Grote inspanning met de gehele vereniging geleverd. Hiermee Groen-Geel op de kaart gezet. - Diverse NK s. - Nieuwjaarsbijeenkomsten. - Financiële zorgen. Maar nu weer op de rails. - Nieuwe website. - Verjonging bestuur. Er is veel gebeurd in vijf jaar, maar het was een leuke periode. Jaap overhandigd een cadeau aan de nieuwe voorzitter Rick. Het is een foto van de sfeerimpressie van de succesvolle wedstrijden. De foto geeft ons een aandenken aan de leuke tijd en staat symbool voor de mooi, leuke en sfeervolle periode. Jaap wordt toegesproken door Rick. 8. Rondvraag Jaap Oud: Op dit moment zijn er drie nieuwe woonwijken in aanbouw in Wormer. Veel jonge gezinnen zullen hier gaan wonen, daarvan moeten er zoveel mogelijk naar Groen-Geel. Is hier een plan voor? Ø Er is geen direct plan. Wat wij wel doen is op gezette momenten bij scholen aankloppen om kinderen mee te laten trainen. Wel is het een goede opmerking van Jaap. We houden het in ons achterhoofd en gaan ermee aan de slag. Agnes van der Weide: Invoeren van het VOG, ze willen het overal. Is het nog steeds gratis? Ø Het KNKV heeft afgesproken als je aan een aantal randvoorwaarden voldoet je de VOG s gratis kan aanvragen. Er is bij ons nog geen VOG ingediend. We zijn hier dan ook nog niet actief mee bezig geweest. Staat op de actielijst. 9. Werkersbloementje Kees Dik en Jaap Oud ontvangen het werkersbloementje vanwege hun jarenlange inzet rondom de organisatie voor en tijdens de wedstrijden van het eerste. Bedankt Kees en Jaap! Ook ontvangt Gitta Busch het werkersbloemetje vanwege haar enthousiasme en jarenlange inzet voor de groep recreanten. Gitta bedankt! 10. Jubilarissen Jaap Oud, 70 jaar lid, werd toegesproken door Fred Baar. Tini Visser-Saft, 70 jaar lid, werd toegesproken door Jaap Oud. Ada de Wit-Smit, 60 jaar lid, werd toegesproken door Rick de Wit. Truus Meijns-Hogeveen, 50 jaar lid, werd toegesproken door Rick de Wit. Jaap van het Kaar en Rene van Maanen, beide 50 jaar lid, spraken elkaar toe. Ab en Agnes van de Weide, 50 en 40 jaar, werden toegesproken door Jaap van het Kaar. Henk van de Broek, 40 jaar lid, werd toegesproken door Peter van Buuren. Kees Dik, 40 jaar lid, werd toegesproken door Jaap van het Kaar. De 25 jaar jubilarissen ontvingen bloemen en een KNKV-speldje. Tamarah Smits

6

Notulen HALV van 5 juni 2014.

Notulen HALV van 5 juni 2014. Notulen HALV van 5 juni 2014. Aanwezig volgens de presentielijst: Annie Oosterveld Jaap Oud Ilse van der Weide Desiree Huisman Piet Bes Annelies Heijmering Ab van der Weide Joeri Kok Henk Busch L. Rep

Nadere informatie

Aan het begin van dit jaar is het focusprogramma, dat 2 jaar geleden met het KNKV is aangegaan, afgesloten.

Aan het begin van dit jaar is het focusprogramma, dat 2 jaar geleden met het KNKV is aangegaan, afgesloten. Jaarverslag van het Bestuur 2014-2015 Het bestuur bestond uit de volgende leden: Voorzitter: Jaap van het Kaar en Rick de Wit Penningmeester: Youri Vestering Secretaris: Tamarah Smits Bestuursleden Korfbaltechnische

Nadere informatie

Notulen JALV van 26 november 2018.

Notulen JALV van 26 november 2018. Notulen JALV van 26 november 2018. Aanwezig volgens de presentielijst: Jos Koot Jeroen Looij Rick van der Weide Lia Hanegraaf Piet de Wit Jaap van het Kaar Elserieke Haarhuis Charlotte Baar Elvira Min-Wiecherink

Nadere informatie

Jaarverslag. KV Groen-Geel

Jaarverslag. KV Groen-Geel Jaarverslag KV Groen-Geel Seizoen 2015-2016 0 Jaarverslag van het Bestuur 2015-2016 Het bestuur bestond uit de volgende leden: Voorzitter: Penningmeester: Secretaris: Bestuursleden Korfbal Technische Zaken:

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 20 April 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 19 leden en 4 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

Deze notulen worden enkel per verzonden

Deze notulen worden enkel per  verzonden Aan: - Leden van de algemene Ledenvergadering (Groepsraad) van Scouting van Maasdijk: leden groepsbestuur praktijkbegeleider leidinggevenden speleenheden afgevaardigde jongerentak wettelijke vertegenwoordiger

Nadere informatie

Concept van de notulen van de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Kapelle op maandag 12 november 2007.

Concept van de notulen van de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Kapelle op maandag 12 november 2007. Concept van de notulen van de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Kapelle op maandag 12 november 2007. Aanwezig: 37 stemgerechtigde leden, incl. bestuursleden, die de presentielijst getekend

Nadere informatie

Buitengewone. Algemene Leden Vergadering TV THADIA Statutenwijziging

Buitengewone. Algemene Leden Vergadering TV THADIA Statutenwijziging Buitengewone Algemene Leden Vergadering TV THADIA Statutenwijziging - 20 februari 2014 - Opmerkingen en besluiten zijn in rood toegevoegd. Agenda 20 februari 2014 Agenda Buitengewone, 20.00 uur, Paviljoen

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Gerard Blaauw (voorzitter), Lex Meijer (Penningmeester), Rob Postema, Rob van den Berg, Peter Buist, Tanja

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Doel van de vereniging: Het doel van de vereniging is om eenieder die dat wil, deel te laten nemen aan fietstoertochten in groepsverband in de omgeving van Putte en daarbuiten,

Nadere informatie

bijlage 1 1- Opening door de voorzitter Piet van Gemert heet de aanwezigen hartelijk welkom Aanwezig zijn 16 leden en 3 partners. 2- Mededelingen.

bijlage 1 1- Opening door de voorzitter Piet van Gemert heet de aanwezigen hartelijk welkom Aanwezig zijn 16 leden en 3 partners. 2- Mededelingen. bijlage 1 Verslag van de algemene ledenvergadering gehouden op dinsdag 6 februari 2007 in kasteel Groeneveld te Baarn Relevante documenten: (Reeds in uw bezit of uitgereikt tijdens de vergadering.) Agenda.

Nadere informatie

Jaarverslag. KV Groen-Geel

Jaarverslag. KV Groen-Geel Jaarverslag KV Groen-Geel Seizoen 2016-2017 0 Jaarverslag van het Bestuur 2016-2017 Het bestuur bestond uit de volgende leden: Voorzitter: Rick de Wit Penningmeester: Youri Vestering Secretaris: Tamarah

Nadere informatie

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren 1. Opening De voorzitter heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. Wat er afgelopen seizoen is gepasseerd is te lezen in het jaarverslag, welke we

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KORFBALVERENIGING. LDODK/AH Gorredijk

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KORFBALVERENIGING. LDODK/AH Gorredijk HUISHOUDELIJK REGLEMENT KORFBALVERENIGING LDODK/AH Gorredijk (Verwijst naar de statuten volgens akte dd 03 oktober 2007) HOOFDSTUK 1 1. Met inachtneming van de bepalingen van de statuten, welke zijn vastgelegd

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Akte op 23 juli 2008 verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo.

Akte op 23 juli 2008 verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo. 1 Doorlopende tekst van de statuten van Volleybalvereniging Gemini Akte op 23 juli 2008 verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo. www.berkelstede.nl Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d NOTULEN ALV d.d. 25-11-2014 Opening Voorzitter Piet de Jongh spreekt het welkomstwoord uit tijdens de druk bezochte eerste algemene ledenvergadering in het nieuwe complex. Jeugdcommissie De jeugdcommissie

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN "SPORT- EN ONTSPANNINGSVERENIGING HET CENTRUM" GEHOUDEN OP 24 oktober 2017

NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN SPORT- EN ONTSPANNINGSVERENIGING HET CENTRUM GEHOUDEN OP 24 oktober 2017 NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN "SPORT- EN ONTSPANNINGSVERENIGING HET CENTRUM" GEHOUDEN OP 24 oktober 2017 1. Opening. De voorzitter heet iedereen van harte welkom op onze 69 e Algemene Ledenvergadering.

Nadere informatie

Inloopsessie ouders ZKV De Meervogels

Inloopsessie ouders ZKV De Meervogels Inloopsessie ouders ZKV De Meervogels 1 Wat zijn de belangrijkste punten uit de Jaarlijkse Algemene ledenvergadering (JAV)? Waar liggen de plannen vast? Algemeen Beleidsplan (update) Financieel plan (update)

Nadere informatie

U allen wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene ledenvergadering Sport Vereniging Marknesse.

U allen wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene ledenvergadering Sport Vereniging Marknesse. U allen wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene ledenvergadering Sport Vereniging Marknesse. Op maandag 18 november 2013 om 20.00 uur in Sport- en Faciliteitencentrum de Punt aan de Emmeloordseweg

Nadere informatie

Even voorstellen: Patrick Hermans

Even voorstellen: Patrick Hermans Nieuwsbrief 3 Maart 2019 In dit nummer: Even voorstellen: Patrick Hermans Samenvatting Algemene Ledenvergadering Tennisvereniging TOZ, 22 januari 2019 Houd ons park mooi en schoon Senior Plus toernooi

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

Verslag Algemene ledenvergadering

Verslag Algemene ledenvergadering Verslag Algemene ledenvergadering Dinsdag 12 februari 2013 1. Opening en mededelingen Om 20.00 uur opent de voorzitter de vergadering en heet iedereen welkom maar maakt duidelijk dat deze vergadering alleen

Nadere informatie

ALV AGV S.H.E.L.L GOLFBAAN WATERLAND AMSTERDAM AGV S.H.E.L.L. 2014

ALV AGV S.H.E.L.L GOLFBAAN WATERLAND AMSTERDAM AGV S.H.E.L.L. 2014 ALV AGV S.H.E.L.L. 2014 GOLFBAAN WATERLAND AMSTERDAM AGV S.H.E.L.L. 2014 1 AGENDA 20 MAART 2014 1. Opening 2. Mededelingen 3. Notulen ALV 21 maart 2013 4. Verslag van de kascommissie 5. Resultaat 2013

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Zwolle, 16 maart 2018 1. Opening 2. Goedkeuring notulen vorige vergadering 3. Sociaal en financieel jaarverslag 4. Goedkeuring jaarstukken 2017 5. Decharge bestuur 6. Benoeming

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 17.30 uur en heet iedereen van harte welkom.

1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 17.30 uur en heet iedereen van harte welkom. Notulen 5 e Algemene Ledenvergadering (ALV) OVBD Datum: 10 april 2014 Tijd: 17.30-19.00 uur Locatie: Holiday Inn Leiden Aanwezig bestuur: Peter Jansen voorzitter (PJ); Rob van Berge Henegouwen penningmeester

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017 NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD Datum: Donderdag 19 juni 2017 Aanvang: ± 19.30 uur Einde: ± 21.30 uur Locatie: Grote vergaderruimte Sportbedrijf de Karpen, JC Dirkxpad

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering 13 oktober 2016 Aanwezig: 30 leden (inclusief bestuursleden) Voorzitter: Wil Koot Secretaris: Vacant Penningmeester: André Kramer Algemeen bestuurslid: Robert-Jan Post

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Inhoud Artikel 1 - De vereniging Artikel 2 - Het lidmaatschap & contributie Artikel 3 - ingang en beëindiging artikel 4 - Betaling contributie Artikel 5 - Activiteiten

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering DSS d.d. 30 september 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering DSS d.d. 30 september 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering DSS d.d. 30 september 2016 Aanwezig : Leden DSS (presentielijst beschikbaar) : Huidige bestuur: Ingrid Mous (penningmeester), Jaap Tuinenbreijer (secretaris) en Ronald

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Leusder Voetbalvereniging Roda 46. Verslag Algemene Ledenvergadering 2 november 2018

Leusder Voetbalvereniging Roda 46. Verslag Algemene Ledenvergadering 2 november 2018 Verslag Algemene Ledenvergadering 2 november 2018 Het Algemeen Bestuur van Roda 46 nodigt alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 2 november 2018. Agenda 1. Opening De voorzitter, Onno

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING BASKETBALLVERENIGING THE CHALLENGERS

ALGEMENE LEDENVERGADERING BASKETBALLVERENIGING THE CHALLENGERS ALGEMENE LEDENVERGADERING BASKETBALLVERENIGING THE CHALLENGERS Datum: dinsdag 21 april 2015 Aanvang: 19.30 uur Locatie: De Wissel AGENDA 1. Opening 2. Bestuur mededelingen 3. Notulen ALV 8 april 2015 4.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BADMINTONVERENIGING THE FLYING SHUTTLE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BADMINTONVERENIGING THE FLYING SHUTTLE HUISHOUDELIJK REGLEMENT BADMINTONVERENIGING THE FLYING SHUTTLE Artikel 1. De Leden 1.1 Het lidmaatschap van de badmintonvereniging kan (met inachtneming van het gestelde in art. 1.2) verkregen worden door

Nadere informatie

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen Studievereniging Pedagogische Wetenschappen Informatie Algemene Ledenvergadering der Studievereniging Pedagogische Wetenschappen PAP Minimaal twee keer per jaar word jij als lid door het bestuur van PAP

Nadere informatie

Aanwezig: +/- 25 leden Afmeldingen: Jelger Westendorp, Arjen Hoekstra, Theo Bremer, Rients de Jager, Afke Weerstra en Hero van Manen.

Aanwezig: +/- 25 leden Afmeldingen: Jelger Westendorp, Arjen Hoekstra, Theo Bremer, Rients de Jager, Afke Weerstra en Hero van Manen. Notulen Algemene Ledenvergadering gehouden op 12-december 2014 Aanwezig: +/- 25 leden Afmeldingen: Jelger Westendorp, Arjen Hoekstra, Theo Bremer, Rients de Jager, Afke Weerstra en Hero van Manen. 1. Opening

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Vastgesteld d.d. 25-02-2014 Leden Artikel 1 1. De leden van de vereniging zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: a. jeugdleden (recreant of

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009.

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Aanwezig: Kees van Kleef ( voorzitter ) Ernst Bronner ( Penningmester ) Gerda Kieftenburg ( Technische Commissie ) Frank Selbach ( Secretaris ) Luuk Franke

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering A.V. Spirit d.d. 11 december 2013

Notulen algemene ledenvergadering A.V. Spirit d.d. 11 december 2013 Notulen algemene ledenvergadering A.V. Spirit d.d. 11 december 2013 Locatie : clubgebouw A.V. Spirit, Sportpark Kikkershoek Aanwezig : 55 leden, inclusief 2 bestuursleden zie presentielijst Afwezig : de

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Omnivereniging Sportclub Zierikzee

Huishoudelijk reglement Omnivereniging Sportclub Zierikzee Huishoudelijk reglement Omnivereniging Sportclub Zierikzee Algemeen Artikel 1 1. De vereniging genaamd: Omnivereniging Sportclub Zierikzee, hierna te noemen omnivereniging is bij notariële akte opgericht

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

Verslag ALV 11 april 2011

Verslag ALV 11 april 2011 Verslag ALV 11 april 2011 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. Het benodigde quorum is aanwezig. De vergaderpunten worden aan de hand van slides toegelicht. 2. Vaststelling

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013.

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Artikel 1. Algemeen. 1.1 Op iedere plaats in dit reglement dient men voor hij te lezen hij/zij en voor zijn zijn/haar. Artikel

Nadere informatie

Hout-Blerickse SportVereniging

Hout-Blerickse SportVereniging Hout-Blerickse SportVereniging Notulen 84e Algemene Ledenvergadering d.d. 27 oktober 2017 Plaats: Clubgebouw Schansheike. Aanwezig: 65 leden; allen hebben de bijbehorende presentielijst geparafeerd. Afgemeld:

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering. Datum Maandag

Notulen Algemene Ledenvergadering. Datum Maandag Notulen Algemene Ledenvergadering Datum Maandag 30-10-2017 Afwezig met bericht: Alannah de Roos; Jacqueline van den Berg; Andre Seegers; Mieneke Knottebelt; Ad de Ruijter; Ruben van de Hoven; Irene Aangeenbrug;

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 1. opening en welkom door de voorzitter, Jan Wijnia 2. vaststellen van de agenda 3. notulen ALV 24 november 2016 4. mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek.

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. Aanwezig Bestuursleden 7 Leden 11 1 Opening Voorzitter Maurice Hoffman opent

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Artikel 7 Einde lidmaatschap 1. Het lidmaatschap eindigt: a. door overlijden van het lid, in welk geval het lidmaatschap niet vererft;

Artikel 7 Einde lidmaatschap 1. Het lidmaatschap eindigt: a. door overlijden van het lid, in welk geval het lidmaatschap niet vererft; Aanpassing Statuten oktober 2015 Artikel 6 4c. Een opgelegde straf wordt aan de leden bekend gemaakt. Artikel 7 Einde lidmaatschap 1. Het lidmaatschap eindigt: a. door overlijden van het lid, in welk geval

Nadere informatie

Onderwerp Discussie Uitkomst

Onderwerp Discussie Uitkomst Betreft 20180313_Verslag_ALV_GV_Sportuna_concept.docx Agenda [Allen Besluitvormend] Aanvullen & vaststellen Mededelingen Actuele & relevante mededelingen Verslag & actiepunten Vastellen verslag ALV 05-08-2017

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Inhoud 1 INLEIDING... 2 1.1 GOEDKEURING... 2 1.2 WIJZIGING / AANVULLING... 2 1.3 GOEDKEURINGS- / WIJZIGINGSDATA... 2 2 ORGANISATIE... FOUT! BLADWIJZER NIET GEDEFINIEERD. 3 BESTUUR... 2 3.1 WERKWIJZE BESTUUR...

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Begrippenlijst: ALV: Algemene leden vergadering Artikel 1. Leden en vrienden (zie Afdelingsstatuten art. 5 t/m 9) 1.1 IVN Apeldoorn kent de volgende soorten leden: a. Leden; b.

Nadere informatie

2. Vaststelling notulen ledenvergadering d.d. 18 november Besluit: De notulen worden ongewijzigd vastgesteld.

2. Vaststelling notulen ledenvergadering d.d. 18 november Besluit: De notulen worden ongewijzigd vastgesteld. Notulen ALV 24 november 2017 Concept- 1. Opening door voorzitter Wim Timmermans. a. Doornemen van de agenda: er worden geen wijzigingen in de agenda aangebracht. b. Er wordt gevraagd of iedereen de aanwezigheidslijst

Nadere informatie

punt besproken/afspraken actie Opening De voorzitter Ruud van Touw opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom.

punt besproken/afspraken actie Opening De voorzitter Ruud van Touw opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. Personeelsvereniging EPZ Concept Besprekingsverslag bespreking op : 13 maart 2012 referentie : PV/AJB/V122069 onderwerp : Algemene ledenvergadering 2012 plaats : Bedrijfsrestaurant aanwezig : zie presentielijst

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland.

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Lidmaatschap Artikel 1 1. Een aanvraag tot lidmaatschap wordt ingediend conform

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement.

Huishoudelijk Reglement. Huishoudelijk Reglement. Dit reglement dient uitsluitend ter aanvulling van de statuten van de Vereniging van Eigenaren Noorderplassen. Dit reglement is vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering op 24

Nadere informatie

INTERNE SPELREGELS STATUTEN

INTERNE SPELREGELS STATUTEN Vervangt: Versie 1 INTERNE SPELREGELS Vervangen door: Grondslag: Bestuurs- en Algemene Leden Vergadering Doc./Versie-nr.: 3.1.1/2 STATUTEN NAAM EN ZETEL Artikel 1 De vereniging is genaamd: NEDERLANDSE

Nadere informatie

Verslag Algemene ledenvergadering

Verslag Algemene ledenvergadering Verslag Algemene ledenvergadering Datum: 16-11-2012 Aanwezig: Ton Brok, Paula van Dijke, Ramona Ronckers, Marcel Dieteren, Michiel van Gestel, Wil Janssen, Jacqueline Konings, Cor Ritzen, Johan Pommelet,

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

Elburger Volleybal Vereniging

Elburger Volleybal Vereniging NOTULEN van de Algemene Ledenvergadering gehouden op 30 september 2013 in het gemeenschapscentrum t Huiken in Elburg. Aanwezig: 23 leden (inclusief bestuursleden) volgens presentielijst. Afwezig met kennisgeving:

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Vrijdag 18 november 2016 om 19.30 uur Locatie: kantine Sporthal Egerbos (Drie Decembersingel 34, Blerick) Het bestuur van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders

Nadere informatie

Inhoud. Versie september

Inhoud. Versie september Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Lidmaatschap... 3 3. Contributie... 5 4. Het bestuur... 5 5. Ledenvergaderingen... 6 6. Stemmen... 6 7. Boetes en straffen... 7 8. Aansprakelijkheid en verzekering... 8 9. Overige...

Nadere informatie

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit.

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit. Algemene ledenvergadering VCZ 06 november 2017 Het bestuur nodigt alle leden van VCZ uit voor de algemene ledenvergadering welke wordt gehouden op maandag 06 november om 20.00 uur in de kantine van de

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering LTC De Drieslag, gehouden op 27 januari 2014

Verslag Algemene Ledenvergadering LTC De Drieslag, gehouden op 27 januari 2014 CONCEPT Verslag Algemene Ledenvergadering LTC De Drieslag, gehouden op 27 januari 2014 Agenda: 01. Opening 02. Mededelingen 03. Notulen A.L.V. van 28 januari 2013 (Bijlage 1) 04. Ingekomen stukken 05.

Nadere informatie

Basketbalvereniging Jump 80. Algemene Ledenvergadering Maandag 13 oktober 2014

Basketbalvereniging Jump 80. Algemene Ledenvergadering Maandag 13 oktober 2014 Basketbalvereniging Jump 80 Algemene Ledenvergadering Maandag 13 oktober 2014 Agenda: Welkom en opening Verslag seizoen 2013/2014 Financieel verslag seizoen 2013/2014 Doelstellingen seizoen 2014/2015 Begroting

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering. Er zijn geen mededelingen.

De voorzitter opent de vergadering. Er zijn geen mededelingen. Conceptverslag Algemene Ledenvergadering R.K.s.v.R.C.D. 24 oktober 2016 1. Opening en mededelingen De voorzitter opent de vergadering. Er zijn geen mededelingen. 2. Agenda eventuele aanvullingen ledenvergadering

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 Nieuwsbrief 1 - Januari 2015 In dit nummer: Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 TOZ van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Nieuwe trainingscyclus voorjaar 2015! Tennis Op Proef voor jeugd bij

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Bestuursvergadering Stichting Boomberg, d.d

Bestuursvergadering Stichting Boomberg, d.d Bestuursvergadering Stichting Boomberg, d.d. 19-12-2016 1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering en geeft aan trots te zijn op het feit dat er zoveel (potentiële) nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

GA&TV TYPHOON website: www.avtyphoon.nl

GA&TV TYPHOON website: www.avtyphoon.nl NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING GA & TV TYPHOON 2014 14 MAART Aanwezige leden: Dick Aanen, Geesje van Acquoij, Rob van Benten, Frauke van Boekel, Anton Gelderblom, Peter van Grinsven, Jolanda den Haan,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VERENIGING KATHOLIEKE BOND VAN OUDEREN TE KRIMPEN AAN DEN IJSSEL ALGEMENE BEPALINGEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VERENIGING KATHOLIEKE BOND VAN OUDEREN TE KRIMPEN AAN DEN IJSSEL ALGEMENE BEPALINGEN ARTIKEL 1 In dit reglement wordt verstaan onder: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VERENIGING KATHOLIEKE BOND VAN OUDEREN TE KRIMPEN AAN DEN IJSSEL ALGEMENE BEPALINGEN a. De Bond: de Katholieke Bond van Ouderen

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Vereniging ShantyNederland Status van dit document: vastgesteld in de ALV van maart 2013.

Huishoudelijk Reglement Vereniging ShantyNederland Status van dit document: vastgesteld in de ALV van maart 2013. Huishoudelijk Reglement Vereniging ShantyNederland Status van dit document: vastgesteld in de ALV van maart 2013. 1 Wijze van besturen: 1.1. Besluiten worden zoveel mogelijk genomen binnen een bestuursoverleg.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 1. Opening door de voorzitter Welkom, voordat we beginnen met de agendavaststelling kijken we naar een filmpje over FreerunXtra. 2. Vaststellen agenda

Nadere informatie

CONCEPT NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VOLLEYBAL CLUB VARSSEVELD

CONCEPT NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VOLLEYBAL CLUB VARSSEVELD CONCEPT NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VOLLEYBAL CLUB VARSSEVELD Datum : 24 OKTOBER 2013 Plaats: bovenzaal Chinees Restaurant Fu Hing, Varsseveld Aanvang: 20.00 uur 1. Opening Aanwezig: 21 leden en

Nadere informatie

Biljartvereniging D E H O L L A N D S E C L U B

Biljartvereniging D E H O L L A N D S E C L U B Pagina 1 van 5 Biljartvereniging D E H O L L A N D S E C L U B H U I S H O U D E L I J K R E G L E M E N T Artikel Inhoudsopgave pagina 1.... Bestuur. 2 2. Bestuurstaken... 2 3. Lidmaatschap... 3 4. Verplichtingen

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 29 september 2016 Supportershome - Milaanstraat 120 te Sittard

Algemene Ledenvergadering. 29 september 2016 Supportershome - Milaanstraat 120 te Sittard Algemene Ledenvergadering 29 september 2016 Supportershome - Milaanstraat 120 te Sittard Agenda Opening Jaarverslag activiteiten en werkzaamheden Jaarrekening Decharge Geplande activiteiten seizoen 2016-2017

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Huishoudelijk regelement Rugby Club The Smugglers Geldig sinds 6 april 2018

Huishoudelijk regelement Rugby Club The Smugglers Geldig sinds 6 april 2018 Huishoudelijk regelement Rugby Club The Smugglers Geldig sinds 6 april 2018 Grondbeginsel Het Huishoudelijk reglement is met grote zorgvuldigheid opgesteld met de basis afspraken binnen de vereniging.

Nadere informatie

Door de avondvoorzitter wordt de leiding van de vergadering formeel overgedragen aan de nieuw aangestelde voorzitter.

Door de avondvoorzitter wordt de leiding van de vergadering formeel overgedragen aan de nieuw aangestelde voorzitter. Notulen Extra Algemene Ledenvergadering Hotel Restaurant Den Engel 18 juli 2016, 20.00 uur 1. De voorzitter opent de vergadering om 20.10 en heet een ieder van harte welkom op deze extra algemene ledenvergadering.

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

Verslag Algemene Leden Vergadering van woensdag 28 september 2011 aanvang 19:30 uur in sporthal De Spont te Stadskanaal.

Verslag Algemene Leden Vergadering van woensdag 28 september 2011 aanvang 19:30 uur in sporthal De Spont te Stadskanaal. Verslag Algemene Leden Vergadering van woensdag 28 september 2011 aanvang 19:30 uur in sporthal De Spont te Stadskanaal. Afwezig met kennisgeving: Gea de Jonge; Carolien Visser; Jaap Wubs; Karel Moorman.

Nadere informatie

verslag jaarvergadering Maandag 30 Maart 2015 om uur

verslag jaarvergadering Maandag 30 Maart 2015 om uur ZWEM- EN POLOCLUB "NEDERWEERT" Secretariaat: Peter Princen Meijbaan 1 6006 TD Weert 0495 5538331 secretariaat@zpcnederweert.nl verslag jaarvergadering Maandag 30 Maart 2015 om 20.00 uur Op Zwembad Merenveld

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Afwezig met Kennisgeving: Yolanda Leunk, Linda van den Broek, Dorinda Veenstra, Joke Ruysink, Marina Baars Aanwezig: 24 leden

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging Sportraad Apeldoorn

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging Sportraad Apeldoorn Huishoudelijk Reglement van de Vereniging Sportraad Apeldoorn Opgericht bij notariële acte d.d. 11 februari 1991 en ingeschreven in het verenigingsregister van de Kamer van koophandel en fabrieken voor

Nadere informatie