COPYRIGHT Katja Callens

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "COPYRIGHT Katja Callens"

Transcriptie

1

2 COPYRIGHT Katja Callens

3 FRAMBOZEN 2½ kopjes frambozen 3 volle eetlepels rauwe honing 4 eetlepels kokosolie, gesmolten 4 grote eieren, geklutst 1 theelepel vanille-extract ½ kopje kokosmeel ¾ theelepel bakpoeder ½ theelepel zeezout 12 x Verwarm een oven voor op 160 graden Celsius. Bekleed een 12 stuks muffinvorm met papieren vormpjes en zet apart. Doe de frambozen en honing in een kleine sauspan en breng aan de kook op middelhoog vuur. Kook 5-8 minuten tot de frambozen mals zijn en de saus iets dikker is, haal dan van het vuur om af te laten koelen. Bewaar ½ kop van het mengsel voor de bovenlaag. Plaats het frambozenmengsel in een keukenmachine en voeg de kokosolie, eieren en vanille toe, mix vervolgens voor een paar seconden om goed te mengen en zet dan opzij. Combineer in een grote kom de kokosbloem, bakpoeder en zeezout en meng vervolgens goed. Voeg het mengsel aan de keukenmachine en mix tot het goed gemengd is. Verdeel het beslag over de muffinvorm en bak minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. Laat 5 minuten staan en verwijder daarna de muffins uit de vorm en laat afkoelen. Verdeel het bewaarde ½ kopje frambozenmengsel over de top van de muffins en serveer of bewaar in een luchtdichte bakjes in de koelkast.

4 ROZIJNEN- ¾ kopje ingeblikte vlakte gepureerde pompoen 3 grote eieren, geslagen 4 tabblad lespoons ruwe honing 1 theelepel vanille-extract ½ kopje rozijnen 1½ kopjes amandelmeel ½ theelepel kaneel ½ theelepel nootmuskaat ½ theelepel gemalen kardemom 1 theelepel bakpoeder ⅛ theelepel zeezout 6 x POMPOEN Verwarm een oven voor op 180 graden CelsiuS. Spuit een 6 stuks muffinvorm in met anti-aanbaklaagspray en zet apart. Doe in een grote kom de gepureerde pompoen, eieren, honing, vanille en rozijnen en meng goed. Bewaar voor 5 tot 10 minuten tot de rozijnen iets gezwollen zijn. Combineer in een andere grote kom de amandelmeel, kaneel, nootmuskaat, gemalen kardemom, bakpoeder en zeezout en meng vervolgens goed. Maak een kuiltje in het midden en giet het natte mengsel en meng. Verdeel het beslag over de muffinvorm en bak minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. Laat 5 minuten rusten en verwijder dan de muffins uit de vorm en laat afkoelen op een rek voor het opdienen of bewaar in een luchtdicht bakjes.

5 BOSBES 2 grote eieren, geklutst ¼ kopje kokosmelk ¼ kopje kokosolie, gesmolten 3 eetlepels ruwe honing 1 theelepel vanille-extract 2½ kopjes amandelmeel ½ theelepel bakpoeder ¼ theelepel zeezout 1 kopje verse bosbessen 12 x EN Verwarm een oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een 12 stuks muffinvorm met papieren vormpjes en zet apart. Doe de eieren, kokosmelk, kokosolie, honing en vanille in een keukenmachine en meng voor een paar seconden om goed te combineren, zet dan opzij. Combineer in een grote kom de amandelmeel, bakpoeder en zeezout en meng vervolgens goed. Maak een kuiltje in het midden en giet het natte mengsel erin en meng tot het meeste van de bloem nat is en voeg dan de ¾ kopje bosbessen toe en meng. Verdeel het beslag over de muffinvorm en daarna de overblijvende bosbessen over de bovenkant. Plaats de vorm in de oven. Bak minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. Laat 5 minuten rusten en verwijder daarna de muffins uit de vorm en laat afkoelen op een rek voor het opdienen of bewaar in een luchtdicht bakje.

6 BANAAN 2 middelgrote bananen, fijngesneden 3 grote eieren, geklutst ¼ kopje kokosolie, gesmolten 1 eetlepel ruwe honing 1 theelepel vanille-extract ¼ kopje kokosmeel ½ theelepel kaneel ½ theelepel bakpoeder ½ kopje pecannoten, gehakt ⅛ theelepel zeezout 12 x PECAN Verwarm een oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een 12 stuks muffinvorm met papieren vormpjes en zet apart. Doe de bananen, eieren, kokosolie, honing en vanille in een keukenmachine en mix gedurende 5 seconden. Voeg de kokosmeel, kaneel, bakpoeder en zeezout toe en mix vervolgens goed, voeg daarna de gehakte pecannoten toe en mix weer voor een paar seconden. Verdeel het beslag over de muffinvorm en bak minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. Laat 5 minuten staan en verwijder daarna de muffins uit de vorm en laat afkoelen op een rek voor het opdienen of bewaar in een luchtdicht bakje.

7 GEGLAZUURDE CITROEN- 1 citroen, sap en schil 4 grote eieren, geklutst ¼ kopje kokosolie, gesmolten 4 eetlepels ruwe honing 1 theelepel vanille-extract ⅓ kop kokosmeel ½ theelepel bakpoeder ¼ theelepel zeezout 2 theelepels maanzaad Voor het glazuur: 2 eetlepes ruwe honing 1 eetlepel kokosolie 1 eetlepel citroensap ½ theelepel geraspte citroenschil ¼ theelepel vanille-extract 6 x PAPAVER ZAAD Verwarm een oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een 6 stuks muffinvorm met papieren vormpjes en zet apart. Meng de honing, kokosolie, citroensap en de schil en vanille-extract in een kleine sauspan en breng aan de kook op middelhoog vuur. Zet in de koelkast totdat iets harder geworden is. Combineer in een grote kom het citroensap en de schil, eieren, kokosolie, honing en vanille en klop goed, bewaar daarna. Combineer in een andere kom de kokosmeel, bakpoeder en zeezout. Giet het natte mengsel en de maanzaad bij elkaar en meng goed. Verdeel het beslag over de muffinvorm en bak minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. staan en verwijder uit de pan en laat afkoelen op een rooster voor te glazuren. Serveer of bewaar in een luchtdicht bakje in de koelkast.

8 APPEL STREUSEL 1 appel, huid verwijderd en snijd ze in kleine blokjes 3 grote eieren, geslagen ¼ kopje kokosolie, gesmolten 2 tab lespoons ruwe honing 1 kopje amandelmeel 3 eetlepels kokosmeel 1 theelepel kaneel ½ theelepel bakpoeder ⅛ theelepel zeezout Voor de streuselbovenste laagje: ¼ kopje walnoten, gehakte 1 eetlepel ruwe honing 1 theelepel kaneel 1 eetlepel geraspte kokos 9 x Verwarm een oven voor op 180 graden Celsius. Doe 9 papieren muffinvormpjes in een 12 stuks muffinvorm en zet apart. Doe in een grote kom de appel, eieren, kokosolie en honing en meng vervolgens goed en zet apart. Combineer in een andere grote kom de amandelmeel, kokosmeel, kaneel, bakpoeder en zeezout en meng vervolgens goed. Maak een kuiltje in het midden en giet het natte mengsel erin en meng goed. Verdeel het beslag over de muffinvorm en bak minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. Ondertussen, combineer in een kleine kom de walnoten, honing, kaneel en geraspte kokos, meng goed en zet apart. staan en verwijder uit de vorm en laat afkoelen op een rek. Verdeel de streusel over alle muffins en serveer of bewaar in een luchtdicht bakje in de koelkast.

9 PERZIK 2 grote eieren, geklutst 2 eetlepels kokosolie, gesmolten 4 eetlepels rauwe honing 1 eetlepel citroensap 2 kopjes amandelmeel ½ theelepel bakpoeder ⅛ theelepel zeezout 1 kopje verse perziken, fijngesneden 9 x Verwarm een oven voor op 160 graden Celsius. Doe 9 papieren muffinvormpjes in een 12 stuks muffinvorm en zet apart. Doe in een grote kom de eieren, kokosolie, honing en citroensap, meng vervolgens goed en zet apart. Meng in een andere grote kom de amandelmeel, bakpoeder en zeezout en maak een kuiltje in het midden. Giet het natte mengsel erin en meng tot goed opgenomen, doe daarna de gehakte perziken erin. Verdeel het beslag over de muffinvorm en bak minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. Laat 5 minuten rusten en verwijder de muffins uit de vorm en laat afkoelen op een rek voor het opdienen of bewaar in een luchtdicht bakje.

10 AARDBEI 3 grote eieren, geklutst 2 eetlepels kokosolie, gesmolten 4 eetlepels rauwe honing 1 eetlepel citroensap 1 theelepel vanille-extract 2 kopjes amandelmeel ½ theelepel bakpoeder ⅛ theelepel zeezout 1 kopje aardbeien, fijngesneden 9 x Verwarm een oven voor op 160 graden Celsius. Doe 9 papieren muffinvormpjes in een 12 stuks muffinvorm en zet apart. Meng in een grote kom de eieren, kokosolie, honing, citroensap en vanilleextract goed en zet apart. Meng in een andere grote kom de amandelmeel, bakpoeder en zeezout en maak een kuiltje in het midden. Giet het natte mengsel erin en doe daarna de gehakte aardbeien erbij. Verdeel het beslag over de muffinvorm en bak minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. staan, verwijder daarna uit de vorm en laat afkoelen op een rek voor het opdienen of bewaar in een luchtdicht bakje in de koelkast.

11 MANGO 3 grote eieren, geklutst 2 eetlepels kokosolie, gesmolten ½ kop rijpe mango, fijngesneden 1 theelepel witte azijn 2½ kopjes amandelmeel ¾ theelepel bakpoeder ½ theelepel zeezout 1 kop rijpe mango, fijngesneden 10 x Verwarm een oven voor op 180 graden Celsius. Doe 10 papieren muffinvormpjes in een 12 stuks muffinvorm en zet apart. Plaats de eieren, kokosolie, gehakte mango en witte azijn in een keukenmachine en mix enkele seconden. Mix de amandelmeel, bakpoeder en zeezout goed. Doe het beslag in een grote kom en doe er de gehakte mango's bij. Verdeel het beslag over de muffinvorm en bak minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. staan, verwijder uit de vorm en laat afkoelen op een rek voor het opdienen of bewaar in een luchtdicht bakje in de koelkast.

12 WORTEL 1 kop wortelen, geraspte ⅛ cup rozijnen ⅛ kopje walnoten, gehakte 6 grote eieren, geklutst ¼ kopje kokosolie, gesmolten 4 eetlepels rauwe honing 1 theelepel vanille-extract ½ kopje kokosmeel ½ theelepel bakpoeder ¼ theelepel zeezout ½ theelepel nootmuskaat 1 theelepel kaneel 1 theelepel gemalen kardemom MERKEN 12 x ROZIJN- MOER Verwarm een oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een 12 stuks muffinvorm met papieren vormpjes en zet apart. Knijp het grootste deel van het vocht uit de geraspte wortelen en doe vervolgens in een kleine kom. Voeg de rozijnen en walnoten toe, meng goed en zet apart. Plaats in een grote kom de eieren, kokosolie, honing en vanille, meng goed en zet apart. Meng in een andere grote kom de koksmeel, bakpoeder, zeezout, nootmuskaat, kaneel en gemalen kardemomgoed en maak een kuiltje in het midden. Giet het natte mengsel erin en meng goed. Verdeel het beslag over de muffinvorm en bak minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. staan, verwijder uit de vorm en laat afkoelen op een rek voor het opdienen of bewaar in een luchtdicht bakje in de koelkast.

13 CHOCOLADE- CHIPS ⅓ kop donkere chocolade chips 1 theelepel arrowroot poeder ½ kop rauwe honing ½ kopje kokosolie, gesmolten 3 grote eieren ¼ kopje kokosmelk 2 theelepels vanille-extract 2½ kopjes amandelmeel 1 eetlepel kokosmeel ¾ theelepel bakpoeder ½ theelepel zeezout 12 x Verwarm een oven voor op 160 graden Celsius. Bekleed een 12 stuks muffinvorm met papieren vormpjes en zet apart. Meng in een kleine kom de chocolade chips en arrowroot poeder en zet apart. Meng de overige ingrediënten in een keukenmachine en mix tot het mengsel glad is, doe vervolgens in een grote kom. Doe in de chocolade chips erbij en meng goed, verdeel het beslag in de muffinvorm. Bak minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. staan, verwijder uit de vorm en laat afkoelen op een rek voor het opdienen of bewaar in een luchtdicht bakje in de koelkast.

14 CHOCOLADE 6 grote eieren, geklutst 2 eetlepel amandelmelk 4 eetlepels rauwe honing 1 theelepel vanille-extract ¼ kopje kokosolie, gesmolten ½ kopje kokosmeel ¼ kopje cacaopoeder ½ theelepel bakpoeder ¼ theelepel zeezout 1 middelgrote courgette, geraspt ¼ kopje donkere chocolade chips 12 x COURGETTE Verwarm een oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een 12 stuks muffinvorm met 12 papieren vormpjes en zet apart. Meng in een grote kom de eieren, amandelmelk, honing, vanille en kokosolie goed en zet apart. Meng in een andere grote kom de kokosmeel, bakpoeder en zeezout goed. Maak een kuiltje in het midden en giet het natte mengsel erin en meng goed. Schep de courgette en chocolade chips er door en meng goed. Verdeel het beslag over de muffinvorm. Bak minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. staan, verwijder uit de vorm en laat afkoelen op een rek voor het opdienen of bewaar in een luchtdicht bakje in de koelkast.

15 ANANAS ½ kopje kokosmeel ½ kopje kokosolie, gesmolten ½ kopje kokosvlokken 4 grote eieren 1 blikje (20 oz) ananas in 100% sap, in stukjes 2 theelepels ruwe honing 1 theelepel vanille-extract ¼ theelepel zeezout 1 theelepel bakpoeder 12 x Verwarm een oven voor op 160 graden Celsius. Bekleed een 12 stuks muffinvorm met papieren vormpjes en zet apart. Meng in een middelgrote kom de kokosmeel en kokosolie goed en zet apart. Plaats de kokosnootvlokken in een keukenmachine en laat in 2 seconden de vlokken kleiner snijden. Bewaar 2 eetlepels van de vlokken voor de topping. Plaats de resterende vlokken in een grote kom en voeg dan de eieren, ananas, honing, vanille, zeezout en bakpoeder, vervolgens goed mengen. Voeg de kokosmeelmengsel toe en meng goed, verdeel daarnahet beslag over de muffinvormpjes. Bak gedurende 15 minuten en plaats de kokosvlokken op de bovenkant van de muffins en blijven bakken voor 5-10 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. staan, verwijder uit de vorm en laat afkoelen op een rek voor het opdienen of bewaar in een luchtdicht bakje in de koelkast.

16 BANAAN- 3 grote eieren 2 middelgrote bananen, fijngesneden 1 eetlepel ahornsiroop 2 eetlepes appelmoes 2 kopjes amandelmeel 1 theelepel kaneel 1 theelepel bakpoeder ¼ theelepel zeezout ¼ kop ontpitte vijgen, gehakt ½ kopje pecannoten, gehakt Voor de topping: ¼ kopje pecannoten, gehakt ¼ kopje geschaafde amandelen 2 eetlepels ahornsiroop ⅛ theelepel kaneel 12 x MOER CRUNCH Verwarm een oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een 12 stuks muffinvorm met papieren vormpjes en zet apart. Mix de eieren, bananen, ahornsiroop en appelmoes tot een gladde massa. Voeg de amandelmeel, kaneel, bakpoeder en zeezout toe en mix het vervolgens goed en doe in een kom. Vouw de gehakte vijgen en pecannoten door het deeg en meng goed. Verdeel het beslag over de muffinvorm. Bak minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. Combineer ondertussen de pecannoten, geschaafde amandelen, ahornsiroop en kaneel in een kleine kom en zet apart. staan, verwijder uit de vorm, top met het notenmengsel en laat afkoelen op een rek voor het opdienen of bewaar in een luchtdicht bakje in de koelkast.

17 ZOETE 2 middelgrote zoete aardappelen, de schil verwijderd en fijngesneden 2 kopjes water 1 kopje vijgen, gehakte 3 grote eieren, geklutst 1 theelepel vanille-extract 2 kopjes amandelmeel ¼ kopje lijnzaad maaltijd 1 theelepel kaneel 2 theelepels bakpoeder 12 stuks hele cashewnoten 12 x AARDAPPEL & VIJGEN Plaats in een sauspan de zoete aardappelen en wáter en breng aan de kook op middelhoog vuur. Kook gaar en laat vervolgens afkoelen voor ongeveer 30 minuten. Verwarm een oven voor op 180 graden terwijl de zoete aardappelen afkoelen. Bekleed een 12 stuks muffinvorm met papieren vormpjes en zet apart. Plaats de vijgen in een keukenmachine en mix voor enkele seconden in kleinere stukken. Voeg de eieren, vanille en de afgekoelde zoete aardappelen toe en mix vervolgens tot een gladde massa. Voeg de overige ingrediënten toe en meng goed. Verdeel het beslag over de muffinvormen en plaats daarna een cashewnoot op elke muffin. Bak minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. staan, verwijder uit de vorm en laat afkoelen op een rek voor het opdienen of bewaar in een luchtdicht bakje in de koelkast.

18 BESSEN 2 grote bananen, fijngesneden 4 eiwitten 2 grote eieren ¼ kopje kokosolie, gesmolten 2 eetlepels ruwe honing ¼ kopje amandelmelk ½ theelepel vanille-extract ½ kopje kokosmeel ½ theelepel bakpoeder ½ theelepel kaneel Voor de jam: 1 kopje verse frambozen 1 kop aardbeien 1 kopje bosbessen ½ kop rauwe honing 12 x Combineer de jam-ingrediënten in een sauspan en breng aan de kook, laat minuten koken of tot de bessen zacht zijn en de saus enigszins is ingedikt. Verwarm een oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een 12 stuks muffinvorm met papieren vormpjes en zet apart. Plaats de bananen, eiwitten en hele eieren, kokosolie, honing, amandelmelk en vanille in een keukenmachine en meng goed. Voeg de kokosmeel, bakpoeder en kaneel toe en mix. Verdeel het beslag over de muffinvorm en plaats dan een theelepel van de jam op de top van elke muffin. Bak minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. staan, verwijder uit de vorm en laat afkoelen op een rek voor het opdienen of bewaar in een luchtdicht bakje in de koelkast.

19 PAPAYA 1 kopje papaya, gehakte 1 grote banaan, fijngesneden 1 limoen, schil en sap 1 theelepel vanille-extract ½ kopje kokosmelk ½ kopje kokosolie, gesmolten ½ kopje kokosmeel ½ kop geraspte kokos 1 theelepel bakpoeder ¼ theelepel zeezout Voor de topping: 1 kopje gemalen ananas, uitgelekt TROPISCHE Verwarm een oven voor op 160 graden Celsius. Bekleed een 12 stuks muffinvorm met papieren vormpjes en zet apart. Plaats de papaya, banaan, limoen schil en sap, vanille, kokosmelk en kokosolie in een keukenmachine en mix goed. Voeg de kokos meel, geraspte kokos, bakpoeder en zeezout toe en meng weer goed. Verdeel het beslag over de muffinvormpjes en bak minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. staan, verwijder uit de vorm, top elke muffin met de ananas en laat afkoelen op een rek voor het opdienen of bewaar in een luchtdicht bakje in de koelkast. 12 x

20 VEENBESSEN 3 grote eieren ½ kopje kokosolie, gesmolten ½ kopje agave nectar 1 theelepel geraspte citroenschil 2 kopjes amandelmeel 1 theelepel bakpoeder ½ theelepel zeezout ½ verse veenbessen cup ½ kopje rozijnen 12 x & ROZIJNEN Verwarm een oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een 12 stuks muffinvorm met papieren vormpjes en zet apart. Meng in een grote kom de eieren, kokosolie, agave nectar en citroenschil goed en zet apart. Meng in andere grote kom de amandelmeel, bakpoeder en zout. Maak een kuiltje in het midden en giet vervolgens het natte mengsel erin en meng goed. Schep de veenbessen en rozijnen er goed door. Verdeel het beslag over de muffinvormpjes en bak minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. staan, verwijder uit de vorm en laat afkoelen op een rek voor het opdienen of bewaar in een luchtdicht bakje in de koelkast.

21 AVOCADO ⅓ kopje pistachenoten ½ kopje kokosmeel 1 theelepel bakpoeder ¼ theelepel zeezout 1 rijpe avocado, fijngesneden 3 grote eieren 4 eetlepels rauwe honing ¼ kopje appelmoes ¼ kopje amandelmelk ¼ kopje gesmolten kokosolie 12 x PISTACHE Verwarm een oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een 12 stuks muffinvorm met papieren vormpjes en zet apart. Plaats de pistachenoten in een keukenmachine en mix tot fijn gemalen. Voeg daarna de kokosmeel, bakpoeder en zeezout toe en mix voor een paar seconden. Doe het mengsel in een kom en zet apart. Plaats de avocado, eieren, honing, appelmoes en amandelmelk in de keukenmachine en mix vlot. Voeg het pistache amandelmeelmengsel en de kokosolie toe en meng. Verdeel het beslag over de muffinvormpjes en bak minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. staan, verwijder uit de vorm en laat afkoelen op een rek voor het opdienen of bewaar in een luchtdicht bakje in de koelkast.

22 FRUIT 2 eetlepels psylliumvezels poeder 1 kopje water ½ kopje honing ½ kop amandelen ½ kopje pistachenoten ½ kopje walnoten ½ kopje sesamzaad ½ kopje zonnebloempitten ½ kopje pompoenpitten ½ theelepel zeezout 3 eetlepels kokosolie, gesmolten ¼ kop rozijnen ¼ kopje gedroogde kersen, gehakt 12 x CRUNCH Meng in een kleine kom de psylliumvezels poeder, water en honing goed en zet opzij voor 5-10 minuten tot het mengsel verandert in een gel. Plaats de amandelen, pistachenoten, walnoten, sesamzaad, zonnebloempitten, pompoenpitten en zeezout in een keukenmachine mix tot een grove massa. Voeg de kokosolie, rozijnen, gedroogde kersen en het psylliumvezels mengsel toe en mix voor een paar seconden. Doe het mengsel in een kom en bewaar voor uur. Verwarm een oven voor op 180 graden Celsius. Spray een antiaanbaklaag spray in een 12 stuks muffinvorm. Verdeel het beslag over de muffinvorm en bak voor minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. Laat de muffins in de vorm helemaal afkoelen voor het opdienen of bewaar in een luchtdicht bakje.

23 Ziezo, dit zijn dan de verrukkelijke, gezonde en voedzame recepten waar jij en je hele familie jaren smakelijk plezier gaat aan beleven. Maak er vandaag zeker nog eentje gereed. Ben je naast heerlijke, vetverbrandende en gezonde recepten ook op zoek om iets te doen aan je figuur? Wens je enkele kilo s af te slanken of een pak meer? Prima, dan heb ik de ideale oplossing voor jou. Het Mentale Dieet Plan heeft reeds meer dan honderdduizend tevreden deelnemers geholpen om eindelijk hun ideale gewicht te bereiken en te behouden. En dit, zonder honger te lijden, zonder JoJO-effect en zonder je nog langer kopzorgen te hoeven maken over je gewicht. En best van al, al deze recepten passen perfect binnen Het Mentale Dieet Plan, want naast effectief en snel afslanken ga je ook zeer lekker genieten van je maaltijden! Verlies 5kg Tot 17kg (buik)vet en Word Terug Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Slecht Te Voelen In Je Vel?

24 Wil jij eindelijk verlost worden van die overtollige kilo s en vetrolletjes ZONDER nog langer last te hebben van het JOJOeffect of het gevoel te hebben dat je constant zit te lijnen? Probeer dan Risicoloos Het Mentale Dieet Plan uit zodat jij terug het lichaam hebt dat jij verdient. Opmerking: Korting enkel geldig voor klanten die hun bestelling plaatsen voor aanbod vervalt. Onthoud dat je ALLES in minder dan 30 seconden kan ontvangen. KLIK HIER Smakelijke groetjes, Katja Callens. P.S. Wanneer je vandaag nog wil starten om je overtollig vet te verbranden, geniet dan van deze kans om Het Mentale Dieet Plan risicoloos uit te proberen met 50% korting.

HetMentaleDieetPlan.com COPYRIGHT (C) Katja Callens

HetMentaleDieetPlan.com COPYRIGHT (C) Katja Callens HetMentaleDieetPlan.com COPYRIGHT (C) Katja Callens MUESLI INSTRUCTIES Voor ongeveer 5 bakjes Doe alle ingrediënten samen in een grote kom en meng tot het goed gehusseld is. Bewaar de muesli in een luchtdicht

Nadere informatie

Paleo Brood. met 10 heerlijke Glutenvrije & Graanvrije BrooDrecepten

Paleo Brood. met 10 heerlijke Glutenvrije & Graanvrije BrooDrecepten Paleo Brood met 10 heerlijke Glutenvrije & Graanvrije BrooDrecepten 1 Inhoudsopgave Paleo Brood Appel Vinegar Brood 4 Rozemarijn Brood 7 Zoete Aardappel Brood 8 Paleo Knoflook Brood 11 Kaneel Banaan Brood

Nadere informatie

Chocolade Avocado Proteïne Smoothie

Chocolade Avocado Proteïne Smoothie Inhoudsopgave -Chocolade avocado proteïne smoothie -Tropical smoothie -Limoen proteïne smoothie -Lean and green smoothie -Spinazie bessen proteïne smoothie -Witte chocolade framboos proteïne smoothie -Aardbeien

Nadere informatie

INHOUD. Rogge met appel & pijnboompitten 114 Boekweit met granaatappel 116

INHOUD. Rogge met appel & pijnboompitten 114 Boekweit met granaatappel 116 Wat is porridge? 6 Waarom is porridge goed voor je? 7 Granen 9 Lekker crunchy 10 Warme porridge 12 Havermout met vanille, tahin & banaan 14 Havermout met peer & ahornnoten 16 Havermout met cranberry s

Nadere informatie

Verras je gezin, partner of vrienden eens met een ander kerstontbijtje!

Verras je gezin, partner of vrienden eens met een ander kerstontbijtje! Verras je gezin, partner of vrienden eens met een ander kerstontbijtje! ONTBIJTGRANOLA 10-12 porties 10 minuten bereidingstijd 15-20 minuten oventijd 2 eetlepels kokosolie 4 eetlepels honing 150 gram gekookte

Nadere informatie

mitchel van duuren VAN O.A. DE WEBSITES PALEO.NL EN PALEODIEET.NL 3 Paleo brood recepten toch je boterham zonder de nadelen van graan

mitchel van duuren VAN O.A. DE WEBSITES PALEO.NL EN PALEODIEET.NL 3 Paleo brood recepten toch je boterham zonder de nadelen van graan mitchel van duuren VAN O.A. DE WEBSITES PALEO.NL EN PALEODIEET.NL 3 Paleo brood recepten toch je boterham zonder de nadelen van graan De meest gestelde vraag die ik krijg als mensen overwegen om Paleo

Nadere informatie

PURE, GEZONDE EN SMAAKVOLLE RECEPTEN OPGESTELD DOOR 5 GEZONDE BLOGS. Speciaal opgesteld

PURE, GEZONDE EN SMAAKVOLLE RECEPTEN OPGESTELD DOOR 5 GEZONDE BLOGS. Speciaal opgesteld ww.eetgoedvoeljegoed.com www.devoedzamekeuken.nl www.barbaraeet.nl www.puurenlekkerleven.blogspot.nl www.smakelijck.nl 2013 01 Speciaal opgesteld PURE, GEZONDE EN SMAAKVOLLE RECEPTEN OPGESTELD DOOR 5 GEZONDE

Nadere informatie

Herbalife Paasbrunch

Herbalife Paasbrunch Herbalife Paasbrunch De lente is aangebroken en op 5 & 6 april is het Pasen! Voor veel mensen een gezellig feest waarbij een lekkere brunch op tafel wordt gezet. Heerlijk natuurlijk! Maar hoe past dit

Nadere informatie

Op mijn blog geef ik dagelijks tips over voeding, overgangsklachten, afvallen en meer.

Op mijn blog  geef ik dagelijks tips over voeding, overgangsklachten, afvallen en meer. Voorwoord Leuk dat je interesse hebt in mijn 4 gratis gezonde paasrecepten! Ik hoop dat ik je er een plezier mee doe en dat je ervan kunt genieten. Mijn naam is Ria Kamelle en ik ben auteur van de boeken:

Nadere informatie

Receptenbundel. Tip: maak de pannenkoekjes niet te dik, ze zijn veel smakelijker als je dunne pannenkoeken bakt!

Receptenbundel. Tip: maak de pannenkoekjes niet te dik, ze zijn veel smakelijker als je dunne pannenkoeken bakt! Receptenbundel Havermoutpannenkoeken Een makkelijk te bereiden recept dat slechts 15min van je tijd in beslag neemt. Deze pannenkoeken vullen enorm goed. Deze hoeveelheid is perfect voor een volwassene,

Nadere informatie

RECEPTEN E-BOOK. Onze 5 best beoordeelde recepten

RECEPTEN E-BOOK. Onze 5 best beoordeelde recepten RECEPTEN E-BOOK Onze 5 best beoordeelde recepten Suus Berns miss_suus_ibdfit Power ontbijtshake ~ t i t~ Ingrediënten voor 1 persoon 200 ml amandelmelk 200 gram courgette (of een hele courgette van 300

Nadere informatie

op www.mijnpaleokeuken.nl

op www.mijnpaleokeuken.nl op www.mijnpaleokeuken.nl Paleo Snickers Cheesecake Voor de bodem: 4 Medjool dadels, ontpit 100 gr rauwe noten (bv amandelen en/of macadamia s) 1 eetl cacaopoeder 1 theel vanilla extract Voor de vulling:

Nadere informatie

Tussendoortjes. Lekker snacken

Tussendoortjes. Lekker snacken Meer Snacktrek Lekker snacken Na het succes van het ebook Snacktrek moest er wel een opvolger komen. Kennelijk ben wij (gelukkig) niet de enige die op zoek is naar iets lekkers wat ook nog eens je prestatie

Nadere informatie

Spaghetti. Ingredienten (voor 15 personen) 900 gram bloem 9 eieren 90 ml olijfolie Een snufje zout

Spaghetti. Ingredienten (voor 15 personen) 900 gram bloem 9 eieren 90 ml olijfolie Een snufje zout Mexicaanse wraps Ingredienten (Voor 15 personen): 15 kleine wraps 1 grote ui 500 gram gehakt 3 paprika s (van verschillende kleuren) 2 potten wrap sauce (mild) 1 * Blikje mais van 300 gram 2 potjes soure

Nadere informatie

Wil je wakker worden? Begin dan met deze vroege ochtend ontbijt sandwich.

Wil je wakker worden? Begin dan met deze vroege ochtend ontbijt sandwich. Slank En Fit Ontbijt recepten WAKE UP SANDWICH Wil je wakker worden? Begin dan met deze vroege ochtend ontbijt sandwich. 1 losgeklopt ei 2 el (geraspte) 30+ kaas 1/5 paprika 1 kipfilet plakje gesneden

Nadere informatie

Workshop Suikervrij bakken

Workshop Suikervrij bakken Workshop Suikervrij bakken Receptenboekje van:. www.kalasa.nl Suikervrij bakken. Te veel suiker eten is niet gezond, daarom willen steeds meer mensen suikervrij eten. Maar iedereen houdt wel van snoepen

Nadere informatie

Mocht je deze 290 recepten graag willen hebben, dan vind je deze hier.

Mocht je deze 290 recepten graag willen hebben, dan vind je deze hier. Hier vind je de 7 overheerlijke Paleo recepten, die onderdeel uitmaken van de in totaal 290 recepten uit mijn e-books Smakelijk Paleo en 30 minuten Paleo. Mocht je deze 290 recepten graag willen hebben,

Nadere informatie

Ontbijtboek. Door jou

Ontbijtboek. Door jou Ontbijtboek Door jou Amsterdam 6 juli 2017 Wil je iets uit het boek delen of online zetten? Dat kan! Alle foto s en tips mogen gedeeld worden met vermelding van de maker en bron onnaonna ontbijtboek. Ik

Nadere informatie

INHOUD. Energieballetjes zonder oven 96 Tahin & vijg 98 Cranberry & amandel 100 Kokos & cashewnoot 102 Amandel & dadel 104

INHOUD. Energieballetjes zonder oven 96 Tahin & vijg 98 Cranberry & amandel 100 Kokos & cashewnoot 102 Amandel & dadel 104 INHOUD Inleiding 6 Nuttige tips over ingrediënten 7 Uit de oven & zonder oven 8 Handige hulpmiddelen 8 Maak je eigen energierepen & -balletjes 9 De 12 belangrijkste ingrediënten 11 Energierepen zonder

Nadere informatie

Koolhydraat arme Sinterklaas recepten

Koolhydraat arme Sinterklaas recepten h Koolhydraat arme Sinterklaas recepten Petra de Jong Voorwoord De feestmaand is weer begonnen en het Sinterklaas feest bijt de spits af. Voor heel veel mensen staat deze maand in het teken van gezelligheid,

Nadere informatie

Jouw Dagmenu.

Jouw Dagmenu. Jouw Dagmenu alie t a N Ontbijt - Pastinaakmuffins Wat heb je nodig voor 6 grote muffins? 150 gr kokosvet 75 gr zachte dadels, ontpit 3 eieren, L 125 gr banaan, geprakt of rijpe bakbanaan 125 gr pastinaak,

Nadere informatie

G ESTING IN GEZONDHEID. workshop: ontbijten zonder tarwe(brood)

G ESTING IN GEZONDHEID. workshop: ontbijten zonder tarwe(brood) workshop: ontbijten zonder tarwe(brood) RECEPT 1 RECEPT 2 Gezond beleg: Chocolade overnight oats Ontbijtpudding 2 bananen 1 banaan 200 ml amandelmelk 300 ml amandelmelk 130 g havervlokken 1 el amandelpasta

Nadere informatie

Variatietips en recepten met Pure Whey Eiwit

Variatietips en recepten met Pure Whey Eiwit Variatietips en recepten met Pure Whey Eiwit Pure Whey Eiwit poeder is zeer goed oplosbaar en er zijn vele variaties mogelijk. Met onderstaande variatietips hebt u steeds een andere whey eiwitshake. Test

Nadere informatie

inhoud 144 DESSERTS en TRAKTATIES *Ingrediënten met een asterisk vind je naast allerlei andere begrippen terug in de woordenlijst.

inhoud 144 DESSERTS en TRAKTATIES *Ingrediënten met een asterisk vind je naast allerlei andere begrippen terug in de woordenlijst. inhoud 8 ONTBIJT 28 LUNCH en SALADES 54 SNELLE AVONDMAALTIJDEN 88 AVONDMAALTIJDEN 118 SNACKS en BIJGERECHTEN 144 DESSERTS en TRAKTATIES 172 DE BASIS 190 WOORDENLIJST en REGISTER *Ingrediënten met een asterisk

Nadere informatie

Low Carb Brownies: past goed in een koolhydraatarm dieet! Deze brownies zijn niet alleen koolhydraatarm maar ook erg lekker!

Low Carb Brownies: past goed in een koolhydraatarm dieet! Deze brownies zijn niet alleen koolhydraatarm maar ook erg lekker! Low Carb Brownies Low Carb Brownies: past goed in een koolhydraatarm dieet! Deze brownies zijn niet alleen koolhydraatarm maar ook erg lekker! Voedingswaarde per portie Eiwitten 4 gram Calorieën 172 Koolhydraten

Nadere informatie

Recepten: Essentiële vetzuren

Recepten: Essentiële vetzuren Recepten: Essentiële vetzuren Guacamole Ingrediënten 3 avocado's 1 limoen, uitgeperst 1 theelepel zout 80 gr kleingesneden ui 2 eetlepels olijfolie 3 eetlepels verse koriander, fijngesneden 2 roma tomaten,

Nadere informatie

Food Switch. Ooh, kom maar eens. 1

Food Switch. Ooh, kom maar eens.  1 Food Switch Ooh, kom maar eens kijken www.foodswitch.nl 1 Speculaas 400 gram amandelmeel 200 gram hazelnootmeel 3 eieren 3 tl speculaaskruiden 1 tl kardemom of gemalen anijs (optioneel) 2 tl kokosmeel

Nadere informatie

BASISRECEPTEN KOOLHYDRAATARM AFVALLEN

BASISRECEPTEN KOOLHYDRAATARM AFVALLEN BASISRECEPTEN KOOLHYDRAATARM AFVALLEN BASISRECEPT LIJNZAADBROOD Lijnzaadbrood basisrecept 250 g gemalen lijnzaad 3 tl bakpoeder 1 tl zout 5 eieren 120 ml water 80 ml olijfolie Verwarm de oven voor op 180C.

Nadere informatie

Lekkere én gezonde recepten met Bambu. Genieten van een kopje. puur natuur!

Lekkere én gezonde recepten met Bambu. Genieten van een kopje. puur natuur! Lekkere én gezonde recepten met Bambu. Genieten van een kopje puur natuur! Lekkere warme drank voor ieder moment van de dag! A.Vogel Bambu Zonder cafeïne Zonder kleur- en smaakstoffen Vrij van lactose

Nadere informatie

Recepturen zijn opgesteld door: Ragnhild Visser-Vijfvinkel Eigenaresse VoedingVeilig

Recepturen zijn opgesteld door: Ragnhild Visser-Vijfvinkel Eigenaresse VoedingVeilig Recepturen zijn opgesteld door: Ragnhild Visser-Vijfvinkel Eigenaresse VoedingVeilig www.voedingveilig.nl Zandkoekjes met kaneel 500 gram bloem 250 gram roomboter (op kamertemperatuur) 200 gram suiker

Nadere informatie

Extra's Kruidenthee. Abrikoos-chocolade-balletjes. Ingrediënten Salie of tijm Water Groene thee

Extra's Kruidenthee. Abrikoos-chocolade-balletjes. Ingrediënten Salie of tijm Water Groene thee Extra's Kruidenthee Ingrediënten Salie of tijm Water Groene thee Bereiden Salie of tijm minimaal 20 minuten koken in water, dan de kruiden eruit halen en de groene thee toevoegen. In groene thee zitten

Nadere informatie

Wandelsnacktips. Omdat wandelen niet alleen leuk, maar ook lekker is. Marjoleine van der Waal. gewichtsconsulente. Marjoleine van der Waal

Wandelsnacktips. Omdat wandelen niet alleen leuk, maar ook lekker is. Marjoleine van der Waal. gewichtsconsulente. Marjoleine van der Waal Wandelsnacktips Omdat wandelen niet alleen leuk, maar ook lekker is Marjoleine van der Waal gewichtsconsulente Marjoleine van der Waal Speciaal voor nieuwe wandeltiplezers Houd je net als ik van wandelen

Nadere informatie

Uiensoep met gratin. Bereidingstijd: minuten. Bereidingswijze. Soort gerecht: Soep

Uiensoep met gratin. Bereidingstijd: minuten. Bereidingswijze. Soort gerecht: Soep Uiensoep met gratin Bereidingstijd: 30-60 minuten Soort gerecht: Soep Ingrediënten 3 grote uien, 30 gr boter, 1 el olie, 1 tl bruine basterdsuiker, 1 el bloem, 1 l (rundvlees)bouillon of 1 l water en 1-2

Nadere informatie

Myline recepten week 1

Myline recepten week 1 Myline recepten week 1 Gevulde Rode Paprika Hoeveelheid: 4 Paprika s Voorbereidingstijd: 5m Kooktijd: 20m Klaar In: 25m Dit recept in niet alleen lekker, het is ook mooi en makkelijk. 4 Paprika's 500 gram

Nadere informatie

Share your Moments. Cocoa powder recipes

Share your Moments. Cocoa powder recipes Share your Moments. Cocoa powder recipes receptenboek Met lekkere en onderscheidende recepten gemaakt met Organic Cocoa Powder van Australian. inhoud Chocolate Mask pag 3 Brownies pag 4 Chocolate Pie with

Nadere informatie

Clean Eating Lifestyle Kerstmenu 2013

Clean Eating Lifestyle Kerstmenu 2013 Clean Eating Lifestyle Kerstmenu 2013 Een lekker, gezond kerstdiner? Zoek niet verder en verwen jezelf met het Clean Eating Lifestyle Kerstmenu 2013. De feestelijke gerechten zijn gemaakt van gezonde,

Nadere informatie

1. Appel-nectarinemilkshake Bereidingstijd: 0-10 minuten

1. Appel-nectarinemilkshake Bereidingstijd: 0-10 minuten 1. Appel-nectarinemilkshake Bereidingstijd: 0-10 minuten Soort gerecht: Dessert /Ontbijt Ingrediënten voor 1 personen 1 kleine zoete dessert appel 1 kleine nectarine 240 ml gekoelde melk honing of rietsuiker

Nadere informatie

Overheerlijke Smul Recepten om suikervrij te bakken!

Overheerlijke Smul Recepten om suikervrij te bakken! Overheerlijke Smul Recepten om suikervrij te bakken! Met o.a. chocoladetruffels, frambozenmuffins & vanillecake! Inhoudsopgave 1. Walnootmuffins met honing... 2 2. Suikervrije chocoladetruffels met rozijnen...

Nadere informatie

E-BOOK TIEN GEZONDE VEGARECEPTEN SMOOTHIES SALADES MAALTIJDEN

E-BOOK TIEN GEZONDE VEGARECEPTEN SMOOTHIES SALADES MAALTIJDEN E-BOOK TIEN GEZONDE VEGARECEPTEN SMOOTHIES SALADES MAALTIJDEN Vega Nuts Veganuts wil iedereen laten zien dat wij zelf veel aan onze gezondheid, energie en genezing kunnen doen. Met haar noten, zaden en

Nadere informatie

Diner: Sla Wraps. Ingrediënten:

Diner: Sla Wraps. Ingrediënten: Diner: Sla Wraps 1 wortel (geraspt) 1 pastinaak (geraspt) ½ knolraap (geraspt) 1 rode biet (geraspt) 1 kop ijsberg sla (geraspt) 3 theelepels olijfolie ½ theelepel komijn 1/8 theelepel mosterdzaadjes slablad

Nadere informatie

SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE

SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE Dit boekje is een uitgave van: www.puurenfit.nl SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE Copyright Puur&Fit 2014 INHOUDSOPGAVE RAUWE CHOCOLADEMOUSSE SUPERFOOD IJSTAART GROENE SUPERFOOD SMOOTHIE

Nadere informatie

RAW FOOD RECEPT TOTAL GREEN SMOOTHIE

RAW FOOD RECEPT TOTAL GREEN SMOOTHIE TOTAL GREEN SMOOTHIE 1 HANDVOL GROENE SLA BLADEREN 1 EL GERSTEGRAS 1 EL TARWEGRASPOEDER 1 EL HENNEP PROTËINE ½ ADVOCADO 1 PEER OF APPEL IN STUKJES CA. 300 ML WATER MENG ALLES IN EEN BLENDER DOOR ELKAAR.

Nadere informatie

Receptboekje. Een lekkere warme drank, zonder cafeïne!

Receptboekje. Een lekkere warme drank, zonder cafeïne! Receptboekje Een lekkere warme drank, zonder cafeïne! veelzijdige warme drank voor ieder moment van de dag A.Vogel Bambu Lekkere warme drank Zacht van smaak Cafeïnevrij en glutenvrij Verkrijgbaar bij drogist

Nadere informatie

Australian Chocolate Mask. Enjoy! Ingredients: 2 eetlepels Australian cacaopoeder 2 eetlepels yoghurt 2 eetlepels honing Suiker, optioneel

Australian Chocolate Mask. Enjoy! Ingredients: 2 eetlepels Australian cacaopoeder 2 eetlepels yoghurt 2 eetlepels honing Suiker, optioneel Australian Chocolate Mask 2 eetlepels Australian cacaopoeder 2 eetlepels yoghurt 2 eetlepels honing Suiker, optioneel 1. meng de cacaopoeder met de yoghurt en de honing door elkaar 2. Voeg eventueel wat

Nadere informatie

Tomatensoep. Eet smakelijk. Muffins. Nodig:

Tomatensoep. Eet smakelijk. Muffins. Nodig: Tomatensoep Nodig: 1 liter water. 1 kilo rijpe tomaten. 2 groentebouillonblokjes. 1 prei of klein zakje soepgroente. Vermicelli. 1. Doe het water in de pan en breng het aan de kook. 2. Was en snij de tomaten

Nadere informatie

Tien plus één ijsrecepten om zonder ijsmachine te maken

Tien plus één ijsrecepten om zonder ijsmachine te maken Tien plus één ijsrecepten om zonder ijsmachine te maken Frozen yoghurt 250 ml (volle) yoghurt 200 gram rood fruit uit de vriezer (minimaal) 1 eetlepel suiker Meng in een keukenmachine de yoghurt met het

Nadere informatie

inhoud inleiding 6 havermoutpap 8 muesli en granola 26 repen en koekjes 38 muffins en cakes 52 smoothies 60 register 64

inhoud inleiding 6 havermoutpap 8 muesli en granola 26 repen en koekjes 38 muffins en cakes 52 smoothies 60 register 64 inhoud inleiding 6 havermoutpap 8 muesli en granola 26 repen en koekjes 38 muffins en cakes 52 smoothies 60 register 64 inleiding Voedingsdeskundigen vertellen ons dat een gezond ontbijt belangrijk is

Nadere informatie

Sebastiaan van Doorn 30 smoothie recepten. 2013, Sebastiaan van Doorn Uitgegeven in eigen beheer

Sebastiaan van Doorn 30 smoothie recepten. 2013, Sebastiaan van Doorn Uitgegeven in eigen beheer Sebastiaan van Doorn 30 smoothie recepten 2013, Sebastiaan van Doorn Uitgegeven in eigen beheer Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd

Nadere informatie

Warm notenontbijt Met Griekse yoghurt en honing

Warm notenontbijt Met Griekse yoghurt en honing Warm notenontbijt Met Griekse yoghurt en honing Spoel de Quinoa voor dat je hem gebruikt eerst goed af, dit ivm met het waslaagje.doe het water en de Quinoa in een middel grote pan en breng aan de kook.

Nadere informatie

Bulk Eiwit Pepernoten

Bulk Eiwit Pepernoten Bulk Eiwit Pepernoten Bulk Eiwit Pepernoten: ben je bezig met bulken(aankomen)? Dan is dit het juiste recept voor je! Voedingswaarde per Ongeveer 50 stuks 82 gram Calorieën 1937 162 gram 117 gram 250 gr

Nadere informatie

INHOUD. BANAAN KLASSIEK klassiek bananabread met kaneel % banaan...8

INHOUD. BANAAN KLASSIEK klassiek bananabread met kaneel % banaan...8 INHOUD BANAAN KLASSIEK klassiek bananabread met kaneel...6 100% banaan...8 BANAAN + NOOT walnoot & chocolade...10 appel & hazelnoot...12 pecannoot...14 BANAAN + CHOCOLADE chocolade...16 honing & chocolade...18

Nadere informatie

Ideeën voor gezonde tussendoortjes

Ideeën voor gezonde tussendoortjes Ideeën voor gezonde tussendoortjes Heb je ook regelmatig behoefte aan een tussendoortje. Nu je zover bent dat je een nieuw gezond eet- en leefpatroon hebt geïntegreerd, wil je ook gezonde tussendoortjes

Nadere informatie

Week: 2, Dag: Maandag

Week: 2, Dag: Maandag Week: 2, Dag: Maandag Ontbijt: Deluxe Havermout met Vers Fruit en Noten 1 kop water ½ kop haver 2 eetlepels cranberries 2 eetlepels aardbeien in plakjes 1 eetlepel gehakte walnoten 1 eetlepel rozijnen

Nadere informatie

GEZONDE ONTBIJT RECEPTEN WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM

GEZONDE ONTBIJT RECEPTEN WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM GEZONDE RECEPTEN ITALIAANSE KRUIDEN OMELET Voeg de uienringen en een eetlepel water toe aan een voorverwarmde pan. Bak de uien net zolang totdat het kleine beetje water in verdampt. Voeg daarna een kleine

Nadere informatie

makkelijk afvallen koolhydraatarm 10 overheerlijke lekkernijen

makkelijk afvallen koolhydraatarm 10 overheerlijke lekkernijen makkelijk afvallen koolhydraatarm 10 overheerlijke lekkernijen Alsjeblieft, hierbij ontvang je mijn favoriete koolhydraatarme lekkernijen. Onder elk recept vind je de voedingswaarden zodat je precies kunt

Nadere informatie

Food Switch. Ontbijt & tussendoortjes. 1

Food Switch. Ontbijt & tussendoortjes.  1 Food Switch Ontbijt & tussendoortjes www.foodswitch.nl 1 Tussendoortjes Gekookt ei Combineer een gekookt ei met - Stuk komkommer - Wortel - Snoeptomaatjes Fruit Fruit kan je goed met wat noten combineren

Nadere informatie

Gratis. Gratis. recepten. recepten. lekkere gezonde. nummer 1 in gezondheid

Gratis. Gratis. recepten. recepten. lekkere gezonde. nummer 1 in gezondheid IJS gezond 5 0 Gratis Gratis lekkere gezonde recepten recepten nummer Voorwoord Natuurlijk liggen de supermarkten vol met ijsjes in alle soorten en maten. Maar wat is er nu leuker dan zelf (water) ijsjes

Nadere informatie

Logus Proefmenu Maart 2015

Logus Proefmenu Maart 2015 Logus Proefmenu Maart 2015 Groene Smoothie (kiwi, appel spinazie en avocado) Bosbes Yogi (yoghurt, sinaasappelsap, banaan en bosbes) Courgettesoep met gember en bieslook - Spicy zalm met clementine salsa

Nadere informatie

INHOUD HARTIG ZOET PANNENKOEK VAN BOEKWEITMEEL PANNENKOEKEN VAN BOEKWEITMEEL PANNENKOEKEN & CRÊPES VAN TARWEBLOEM BLINI S CRÊPES SOUFFLÉES

INHOUD HARTIG ZOET PANNENKOEK VAN BOEKWEITMEEL PANNENKOEKEN VAN BOEKWEITMEEL PANNENKOEKEN & CRÊPES VAN TARWEBLOEM BLINI S CRÊPES SOUFFLÉES INHOUD HARTIG PANNENKOEKEN VAN BOEKWEITMEEL Gebakken ei & ham...8 Geitenkaas, walnoten & honing...10 Spek & cheddar... 12 Uienstoof... 14 BLINI S Klassiek... 16 Van kastanjemeel... 18 Spekjes & pinda s...20

Nadere informatie

Smoothie s. Aardbei Banaan Smoothie. Aardbei Bosbessen Smoothie. Abrikoos Nectarine Smoothie. Ingrediënten. Bereiding. Ingrediënten.

Smoothie s. Aardbei Banaan Smoothie. Aardbei Bosbessen Smoothie. Abrikoos Nectarine Smoothie. Ingrediënten. Bereiding. Ingrediënten. Smoothie s Aardbei Banaan Smoothie 3/4 kop appelsap 1/2 kop natuur yoghurt 1 bevroren in stukken gesneden banaan 1 kop bevroren aardbeien 1. Giet het appelsap in de blender. 2. Voeg de yoghurt toe en mix

Nadere informatie

Een salade van het soort: gooi alles

Een salade van het soort: gooi alles MAKKELIJKE LUNCHSALADE MET EI VOOR 2 PERSONEN Een salade van het soort: gooi alles bij elkaar dat je lekker vind en nog in huis hebt. Wie zegt dat daar iets mis mee is? Als het maar gezond en lekker is,

Nadere informatie

Kokosrotsjes met chocolade dip

Kokosrotsjes met chocolade dip voor ongeveer 15 rotsjes 4 eiwitten 250 g fijne kristalsuiker 350 g vruchtvlees van een kokosnoot of kant en klare kokosnoot rasp 200 g pure, melk of witte chocolade naar keus Kokosrotsjes met chocolade

Nadere informatie

4 Superfood Sinterklaasrecepten. om van te Smullen. met goede zoetstoffen en superfoods

4 Superfood Sinterklaasrecepten. om van te Smullen. met goede zoetstoffen en superfoods 4 Superfood Sinterklaasrecepten om van te Smullen met goede zoetstoffen en superfoods Inhoud INLEIDING 3 RAUWE GEVULDE SPECULAAS 4 WARME CHOCOLADEMELK 5 SPECULAASJES 6 CHOCOLADELETTER 7 TOT SLOT 8 Inleiding

Nadere informatie

KOKOS-CHIA-PUDDING MET AARDBEIEN

KOKOS-CHIA-PUDDING MET AARDBEIEN 2 PERSONEN 20 MIN KOKOS-CHIA-PUDDING MET AARDBEIEN Voor de mensen met weinig tijd s ochtends: deze pudding kan je zelfs de avond van te voren al maken! 250 ml kokosmelk 1 el honing 1 tl vanille-extract

Nadere informatie

G ESTING IN GEZONDHEID. workshop: Gezonde tussendoortjes

G ESTING IN GEZONDHEID. workshop: Gezonde tussendoortjes workshop: Gezonde tussendoortjes RECEPT 1 Makkelijke haverkoekjes RECEPT 2 Chocoladetruffels met amandelen (+/-15 stuks) 3 bananen 4 flinke eetlepels amandelpasta 1 el kokosolie 4 el. ahornsiroop 180 g

Nadere informatie

INHOUD DE BASISPRINCIPES... 4

INHOUD DE BASISPRINCIPES... 4 INHOUD DE BASISPRINCIPES... 4 DE INGREDIËNTEN... 6 RECEPTEN Choco-munttaart met pistachenoten... 8 Choco-banaantaart met kokosroom... 10 Brownie met walnoten & gojibessen... 12 Matchataart... 14 Choco-laagjescake

Nadere informatie

YOGHURT 47. zoete en hartige recepten uit de keuken van yoghurt barn

YOGHURT 47. zoete en hartige recepten uit de keuken van yoghurt barn YOGHURT 47 zoete en hartige recepten uit de keuken van yoghurt barn INHOUD VOORWOORD 5 VERSCHILLENDE SOORTEN YOGHURT 7 ONTBIJT 9 LUNCH 37 TUSSENDOOR 61 DESSERT 89 REGISTER 110 DANK 113 VOORWOORD Bij Yoghurt

Nadere informatie

Recepten van de Lutheravond: * Linzensoep * Selderijsalade * Kip met amandelen * Appelcrumble met kwark Recept van de soep

Recepten van de Lutheravond: * Linzensoep * Selderijsalade * Kip met amandelen * Appelcrumble met kwark Recept van de soep Recepten van de Lutheravond: * Linzensoep * Selderijsalade * Kip met amandelen * Appelcrumble met kwark Recept van de soep Materiaal: Grote soeppan Mesjes en snijplanken Soeplepel Litermaat Ingrediënten

Nadere informatie

LEKKER EN GEZOND. Ernst van Wijk Weet wat je eet!! Snel klaar recepten

LEKKER EN GEZOND. Ernst van Wijk Weet wat je eet!! Snel klaar recepten Lekkere en gezonde recepten die iedereen kan maken en waar je geen uren voor in de keuken hoeft te staan. LEKKER EN Ernst van Wijk Weet wat je eet!! GEZOND Snel klaar recepten Alsjeblieft!! Als dank voor

Nadere informatie

Ontbijt recepten van Judith Rolf om de dag goed mee te beginnen! Voor 2 personen

Ontbijt recepten van Judith Rolf om de dag goed mee te beginnen! Voor 2 personen Ontbijt recepten van Judith Rolf om de dag goed mee te beginnen! Voor 2 personen Boodschappenlijstje (de voorkeur gaat uit naar de biologische producten wanneer mogelijk) 1 bleekselderij 1 doosje oesterzwammen

Nadere informatie

Gezondheidsmanagement Recepten week 5

Gezondheidsmanagement Recepten week 5 Gezondheidsmanagement 2.0 - Recepten week 5 De recepten van deze week zijn gericht op de energiehuishouding. Ze bevatten dan ook veel vet. Ik hoop dat je inmiddels weet dat vet je vriend is. Daarnaast

Nadere informatie

KHEER (INDIASE RIJSTPUDDING)

KHEER (INDIASE RIJSTPUDDING) KHEER (INDIASE RIJSTPUDDING) 1 liter melk 50 gram rijst 150 gram suiker Snuifje kaneel Snuifje kardemom 1 theelepel honing Amandelen of rozijnen (optioneel) Laat 1 liter melk koken. Doe er 50 gram rijst

Nadere informatie

3. Snij ondertussen de wortel, prei, en selderij klein en spoel deze schoon. 4. Prak het gehakt plat met een vork en kruid het gehakt met wat maggi.

3. Snij ondertussen de wortel, prei, en selderij klein en spoel deze schoon. 4. Prak het gehakt plat met een vork en kruid het gehakt met wat maggi. GROENTESOEP Bouillon Wortelen Selderij Prei Gehakt Soepvlees Maggi Vermicelli GROENTESOEP 1. Breng de bouillon aan de kook. 2. Snij het soepvlees klein. 3. Snij ondertussen de wortel, prei, en selderij

Nadere informatie

PALEO. Menu essentials SJANETT DE GEUS MITCHEL. Bongaerts

PALEO. Menu essentials SJANETT DE GEUS MITCHEL. Bongaerts RE CE CO IDE M A PT EN BINE AL T UIT RE E PA N B I LE O À J DE LA CA RT PALEO Menu essentials SJANETT DE GEUS MITCHEL DUUREN Sjanett de GeusVAN Bongaerts & Rob E PS Bezoek ook eens mijn blog, Facebook

Nadere informatie

SuperSimpel. Paleo. Toetjes & Snack Recepten

SuperSimpel. Paleo. Toetjes & Snack Recepten SuperSimpel Paleo Toetjes & Snack Recepten Banaan-bacon-snack SuperSimpele toetjes & Snacks TOETJES GEBAKKEN BANAAN - 4 AARDBEI IJSBONBONS - 6 PALEO BROWNIES - 8 CHIA PUDDING MET WILDE PERZIK - 10 FUDGY

Nadere informatie

Wildgoulash. Ingrediënten. Voor 4 á 5 personen

Wildgoulash. Ingrediënten. Voor 4 á 5 personen Wildgoulash Ingrediënten Voor 4 á 5 personen 1 kilo wildgoulash vlees 2 gesneden uien verse knoflook 5 dl. wildfond peper en zout 100 gr roomboter 5 eetlepels bloem 2 rode en 2 groene paprika s glas rode

Nadere informatie

Blend de ananas met het sinaasappelsap en het vanillepoeder tot een gladde smoothie. Doe dit over in een pan.

Blend de ananas met het sinaasappelsap en het vanillepoeder tot een gladde smoothie. Doe dit over in een pan. Net als alle andere maaltijden probeer ik mijn toetjes, als ik ze al eet, zo lekker en gezond mogelijk te houden. Het kost soms even wat tijd om ze zelf te maken maar vaak gebruik ik wat over blijft de

Nadere informatie

SuikerEHBO. Eerste hulp bij lekkere zoete trek. Eva van Zeeland

SuikerEHBO. Eerste hulp bij lekkere zoete trek. Eva van Zeeland SuikerEHBO Eerste hulp bij lekkere zoete trek Eva van Zeeland Dit e-book is uitgegeven door; UITGAVE JANUARI 2014 MISS NATURAL LIFESTYLE BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Zachte Chocoladetaart

Zachte Chocoladetaart 200 g pure chocolade, bij voorkeur speciale patisserie chocolade 200 g boter op kamertemperatuur 200 g suiker 4 eieren Zachte Chocoladetaart Verwarm de oven voor op 175 C. Breek de chocola in stukken en

Nadere informatie

Voor het Kerst lunchmenu maak ik graag speciale gerechten op de

Voor het Kerst lunchmenu maak ik graag speciale gerechten op de Clean Eating Kerst Lunchmenu Voor het Kerst lunchmenu maak ik graag speciale gerechten op de Clean Eating manier. Met zoveel mogelijk verse, biologische ingrediënten en lekkere, pure smaken. Het menu is

Nadere informatie

Week: 5, Dag: Maandag

Week: 5, Dag: Maandag Week: 5, Dag: Maandag Ontbijt: Deluxe Havermout met Vers Fruit en Noten 1 kop water ½ kop haver 2 eetlepels cranberries 2 eetlepels aardbeien in plakjes 1 eetlepel gehakte walnoten 1 eetlepel rozijnen

Nadere informatie

Deze fruitige carpaccio is ideaal als licht voorgerecht en ook makkelijk vegetarisch te maken door de kip niet toe te voegen. De sinaasappel en de

Deze fruitige carpaccio is ideaal als licht voorgerecht en ook makkelijk vegetarisch te maken door de kip niet toe te voegen. De sinaasappel en de Deze fruitige carpaccio is ideaal als licht voorgerecht en ook makkelijk vegetarisch te maken door de kip niet toe te voegen. De sinaasappel en de komkommer maakt het gerecht kleurrijk en met de garnering

Nadere informatie

1. Je schilt een kg kruimige aardappels en deze snijd je in kleine stukken.

1. Je schilt een kg kruimige aardappels en deze snijd je in kleine stukken. Aardappelpuree : Ingrediënten 1 kg kruimige aardappels 150 ml melk 25 g boter nootmuskaat Aardappelpuree : Bereidingswijze 1. Je schilt een kg kruimige aardappels en deze snijd je in kleine stukken. 2.

Nadere informatie

GEZONDE RECEPTEN. Top 12 recepten met NutraLinea Lupine Protein Shake Vanilla

GEZONDE RECEPTEN. Top 12 recepten met NutraLinea Lupine Protein Shake Vanilla GEZONDE RECEPTEN Top 12 recepten met NutraLinea Lupine Protein Shake Vanilla Goed om te weten: De NutraLinea Lupine Protein Shake Vanilla is glutenvrij, geschikt voor vegetariërs en bevat geen toegevoegde

Nadere informatie

30 Paleo Snacks. Mitchel van Duuren & Ramon van de Werken

30 Paleo Snacks. Mitchel van Duuren & Ramon van de Werken 30 Paleo Snacks Mitchel van Duuren & Ramon van de Werken Inhoudsopgave Het snack moment... Cassave chips Komkommer tonijn sandwich Apeltaart Paleo graniet Kersen truffels Donuts a la Paleo Boerenkool chips

Nadere informatie

Broodbeleg voor kinderen

Broodbeleg voor kinderen Broodbeleg voor kinderen 100% suikervrij! Gezond én snel te maken! 26 pagina s vol met recepten en tips! Broodbeleg voor kinderen 100% suikervrij! 2015 Onderstaande recepten zijn in ieder geval geschikt

Nadere informatie

Recepten half vast naar vast voedsel. Thaise kippensoep (4 personen)

Recepten half vast naar vast voedsel. Thaise kippensoep (4 personen) Recepten half vast naar vast voedsel Thaise kippensoep (4 personen) 400 ml kokosmelk (met laag vetgehalte) 1 grote ui, fijn gehakt een teentje knoflook, fijn gehakt 1 eetlepel verse gember, fijn gehakt

Nadere informatie

Rabarber/citroen cheesecake

Rabarber/citroen cheesecake Carla Wijnnobel heeft vier soorten zoete zonde gemaakt voor bij de koffie of thee tijdens het welkom heten voor de Aspergeactiviteit, 17 april 2016. Aspergehof Noordam, Woubrugge. Rabarber/citroen cheesecake

Nadere informatie

Kokoscake met mokkacrème

Kokoscake met mokkacrème Koekjes en gebak Kokoscake met mokkacrème Ingrediënten kokoscake (voor 1 cake) 60 ml Alpro Coconut For Professionals 75 g margarine 3 el espresso 25 g suiker 125 g agavesiroop of honing 40 g kokosmeel

Nadere informatie

Meer recepten vindt u op Groenesmoothie.eu

Meer recepten vindt u op Groenesmoothie.eu Meer recepten vindt u op Groenesmoothie.eu Inleiding Bedankt! Allereerst willen we u bedanken voor de geringe bijdrage voor dit e-book, door u kunnen onze servers draaien en kunnen anderen ook genieten

Nadere informatie

1

1 www.slankdoordeovergang.nl 1 ! Beste lotgenoot, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor mijn voorbeeldmenu. Het laat zien dat je gezondheid belangrijk vindt. Mijn naam is Ria Kamelle en ik begeleid vrouwen

Nadere informatie

(h)eerlijke kokosolie recepten

(h)eerlijke kokosolie recepten (h)eerlijke kokosolie recepten BIO AARDAPPELEN IN KOKOSOLIE Aardappelen BIO ongeschild en schoon geboend Keltisch zeezout Kokosolie Was de aardappelen goed en boen ze schoon met een schuurspons (de schil

Nadere informatie

Cannelloni van gerookte zalm met Hollandse garnalen en zeewier. Ingrediënten;

Cannelloni van gerookte zalm met Hollandse garnalen en zeewier. Ingrediënten; Cannelloni van gerookte zalm met Hollandse garnalen en zeewier. Ingrediënten; Plak dun gesneden zalm (30-20 cm) 250 gram Hollandse garnalen Rijpe avocado in kleine blokjes gesneden Fijn gesneden rode ui

Nadere informatie

Receptenboekje NutriniDrink Multi Fibre

Receptenboekje NutriniDrink Multi Fibre Receptenboekje NutriniDrink Multi Fibre Introductie Om het gemakkelijker te maken om het gegeven dieetadvies te volgen, is het belangrijk te variëren. U kunt variëren met de verkrijgbare smaken of NutriniDrink

Nadere informatie

MAREILLE S KERSTRECEPT

MAREILLE S KERSTRECEPT MAREILLE S KERSTRECEPT MENU Voorgerecht Salade met geitenkaas en vijgen Bijgerecht Groene asperges met spek Hoofdgerecht Kip uit de oven met rozemarijn Bijgerecht Gegrilde pompoen, zoete aardappel en roseval

Nadere informatie

Hartige tussendoortjes TOMATENBROOD TORTILLA CHIPS

Hartige tussendoortjes TOMATENBROOD TORTILLA CHIPS Hartige tussendoortjes TOMATENBROOD Neem 4 sneden bruin brood, het liefst een rustiek soort brood en zelf dik gesneden. Rooster de sneden brood in broodrooster of oven. Snij 2 teentjes knoflook doormidden

Nadere informatie

Coquilles schoon maken en op het moment van serveren bakken in een hete pan met iets olie.

Coquilles schoon maken en op het moment van serveren bakken in een hete pan met iets olie. Gebakken coquilles met een stamppot van bospeen en verse gember. Ingrediënten;(stamppot) Geschilde in stukken gesneden bospeen. Fijn gesneden verse gember Zout Iets gembervocht Iets olijf olie. Werkwijze;.

Nadere informatie

Bosbessen Pruimentaart

Bosbessen Pruimentaart Bosbessen Pruimentaart Deeg: 150 gr bloem 1 ½ tl bakpoeder 1 tl zout 50 gr boter 50 gr bruine suiker 75 gr boter Vulling: 200 gr suiker 1 ei 1 tl vanille-extract of 1 zakje vanillesuiker 175 ml melk 4

Nadere informatie

Boerenmuffin met appel & Kollumer zoete erwt 15 stuks

Boerenmuffin met appel & Kollumer zoete erwt 15 stuks Carla Glorie heeft met veel zorg, aandacht en creativiteit, van diverse soorten peulvruchten (uit de Ark van de Smaak van Slow Food) een heerlijke en verassende proeverij gemaakt. Boerenmuffin met appel

Nadere informatie

JESSE VAN DER VELDE SINT RECEPTEN 14 HEERLIJKE, GEZONDE RECEPTEN

JESSE VAN DER VELDE SINT RECEPTEN 14 HEERLIJKE, GEZONDE RECEPTEN JESSE VAN DER VELDE SINT RECEPTEN 14 HEERLIJKE, GEZONDE RECEPTEN Inleiding Sintrecepten Bedankt voor de aankoop van dit e-book, waarin je 10 overheerlijke Sintrecepten vindt - plus 4 bonusrecepten! Dit

Nadere informatie