Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben."

Transcriptie

1

2 ZOMERSPELEN 2016 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 22 tot en met 26 augustus. Alle deelnemende kinderen worden over vier leeftijdscategorieën verdeeld: 1-2, 3-4, 5-6, 7-8 en de brugklassers. Vanwege het grote aantal kinderen dat meedoet, werken we weer vanuit vijf verschillende locaties in Dongen. De ene helft van de kleutergroep zal die week "thuis" zijn op basisschool Noorderpoort en de andere helft op basisschool Heilig Hart. De thuishaven van groep 3-4 is basisschool Sint Jan en voor groep 5-6 het Cambreur College. De kinderen van 7-8 en de brugklas treffen elkaar steeds bij basisschool Achterberg. Elke groep heeft zijn eigen thema, verhaal en programma. Lees het binnenblad voor informatie over je eigen groep. Ook dit jaar doen er weer veel kinderen mee aan de Zomerspelen. Het is dan ook niet mogelijk alles tot op de minuut te laten verlopen. We vragen dan ook om begrip voor het eventueel uitlopen van een programma. Als de kinderen op een bepaalde dag moeten overblijven, dan hoeven ze alleen eten mee te nemen. Voor drinken wordt gezorgd. Ook als het regent gaan de Zomerspelen gewoon door! Er is dan een regenprogramma. De opening Op maandag 22 augustus word je om 08:30u verwacht op het Wilhelminaplein. Zorg dat je een plastic vuilniszak bij je hebt. Het is belangrijk dat je het groepsnummer, dat op de achterkant van dit boekje staat, goed onthoudt. Je hoort namelijk de hele week bij die groep. Die ochtend ga je meteen bij jouw groep staan. Daar zie je ook de leiders of leidsters van je groep.

3 BELANGRIJKE INFORMATIE BETREFT LOCATIE Het thuishonk van groep 7/8 en de brugklassers is basisschool IKC Achterberg in de St. Josephstraat. Om het verkeer rond begin- en eindtijden soepel en vooral veilig te laten verlopen, hebben wij het volgende verzoek: - Kinderen die op de fiets komen, gebruiken de ingang in de Veldstraat. Wij vragen ouders niet met de fiets het schoolplein op te komen (mocht u het plein op willen, parkeert u uw fiets dan niet voor deze ingang). - Brengt u uw kind met de auto dan verzoeken wij u om uw kind op de kissand-ride strook aan de St. Josephstraat af te zetten. Het is niet mogelijk om uw auto op de parkeerplaats voor de school te parkeren, deze wordt namelijk voor diverse programmaonderdelen gebruikt Kijk ook op zomerspelen78.nl

4 Maandag 22 augustus Een vreemd schip in Dongen Er is een schip aangekomen in Dongen, met een wel heel bijzondere bemanning. Ze hebben op hun reis al veel meegemaakt en lijken nu hier gestrand. Nu ze er toch zijn kijken ze meteen of de kinderen van 7/8 alle gevaren van de zee kunnen trotseren. Dus trek je scheepskleding aan, dan zullen we s middags eens gaan kijken wie van de kinderen van 7/8 geschikt is om de rest van de week mee op reis te kunnen gaan. Dinsdag 23 augustus Kamp opslaan. Van het eiland afkomen is toch lastiger dan gedacht. Trek vandaag een outfit aan waarin je je goed kunt bewegen en waarin je vies mag worden. We zullen ons kamp moeten opslaan op het eiland. Zorg dat je in een kleine tas je lunchpakketje bij je hebt. Voor drinken zorgen wij. Woensdag 24 augustus Een vreemd eiland. Deze ochtend kan je goed uitrusten, want we zien je pas s middags weer terug. Controleer thuis of je fiets helemaal in orde is en neem die s middags mee, zodat we het eiland en de omgeving kunnen gaan verkennen. Vergeet s avonds niet om je slaapspullen mee te nemen voor de overnachting. Donderdag 25 augustus Zeemansbenen! Na de overnachting zullen we thuis eerst even uit moeten rusten. s Middags zien we jullie graag terug. Pas op deze middag zal blijken welke groep van 7/8 de beste bemanningsleden bevat, want echte scheepslui hebben zeebenen. Vergeet niet om je zwemkleding aan te trekken en een handdoek mee te nemen. Aan alle groepen van 7/8; zet deze middag je beste (zee)beentje voor. Vrijdag 26 augustus Een goede afloop?! Het einde van de Zomerspelen 2016 is nabij, komt alles toch nog goed? Keren alle bemanningsleden terug op hun schip? Verlaten zij Dongen en varen zij zonder problemen uit? Of zou het dan toch dit jaar helemáál mis gaan We kunnen hier maar op één manier achter komen, kom daarom naar IKC Achterberg.

5 BELANGRIJKE INFORMATIE BETREFT OVERNACHTEN WOENSDAG OP DONDERDAG (24 op 25 augustus)! Het is alweer twee jaar geleden daarom blijven de kinderen dit jaar weer overnachten. In het verleden is gebleken dat het voor de kinderen een enorme ervaring is. Het programma van woensdagavond tot en met donderdagmorgen ziet er als volgt uit: 18:30u Begin avondprogramma (verzamelen bij IKC Achterberg) (LET OP: kom NIET op de fiets!!) 21:30u Einde avondprogramma, vertrek te voet naar slaaplocatie De Salamander. 07:45u Ontbijt met alle kinderen van groep :30u Kinderen worden opgehaald door ouders/verzorgers bij De Salamander. Om 08:30 worden ook de slaapspullen uitgedeeld. 13:30u De kinderen worden weer terug verwacht voor het middagprogramma (verzamelen bij Cambreur gebouw A). Om ervoor te zorgen dat alles goed zal verlopen, geven we u wat aanwijzingen: Slaapspullen meenemen naar IKC Achterberg; slaapzak, matje of luchtbed, pyjama, toiletspullen en eventueel iets om te snoepen (drinken en energiedrankjes zijn verboden!). De spullen worden door ons verplaatst van IKC Achterberg naar De Salamander. Om het voor ons overzichtelijk te houden, vragen wij u om alle slaapspullen in één vuilniszak te stoppen en deze goed dicht te maken. Op de vuilniszak schrijft u de naam van uw kind, het zomerspelengroepsnummer en een J voor jongen of een M voor meisje. Op donderdagochtend krijgen de kinderen ontbijt. U hoeft hier dus niet voor te zorgen. Er is niets te koop dus geld is overbodig. Zaklampen en mobieltjes worden door ons ingenomen, laat deze dus thuis. Laat uw kinderen woensdagavond niet op de fiets komen. We eindigen de volgende dag op een andere locatie. De groepsleiding en de hoofdleiding zullen er s nachts op toe zien dat alles goed verloopt. De kinderen slapen op één locatie in Dongen, wel zullen de jongens en meisjes gescheiden van elkaar slapen. Op de slaaplocatie wordt s nachts gewaakt door twee slaapwachten. Zij zullen de hele nacht wakker blijven om alles in de gaten te houden. Daarnaast is er ten alle tijden een BHV er aanwezig. Indien uw kind om de een of andere reden niet kan blijven slapen, geef dit dan vóór woensdagavond door aan de groepsleiding van uw kind. De groepsleider noteert dit op de groepslijst. Na het eindtoneel van woensdagavond kunt u uw kind bij de groep ophalen. Wij verwachten uw kind dan weer op donderdagmiddag omstreeks 13:30 bij Cambreur gebouw A. Uw kind kan daar weer gewoon deelnemen aan het gezamenlijke programma.

6 Tijden en plaatsen: Dag Start Einde Brengen Ophalen MA ochtend 08:30u 11:45u Wilhelminaplein IKC Achterberg MA middag 13:30u 16:00u IKC Achterberg IKC Achterberg DI gehele dag 09:15u 16:00u IKC Achterberg IKC Achterberg WO middag 12:30u 16:00u IKC Achterberg IKC Achterberg WO avond 18:15u n.v.t.* IKC Achterberg niet i.v.m. overnachting DO ochtend n.v.t. 08:30u niet i.v.m. overnachting Salamander DO middag 13:30u 16:00u Cambreur gebouw A Cambreur gebouw A VRIJ ochtend 09:00u 12:00u IKC Achterberg IKC Achterberg VRIJ avond 19:00u 21:30u Wilhelminaplein De Bergen *Ons eindtoneel start deze avond op IKC Achterberg en eindigt om 21:30u in De Bergen. Na afloop kunnen kinderen die niet blijven slapen daar opgehaald worden. Adressen: IKC Achterberg: St. Josephstraat 62 De Salamander Belgiëlaan 2 Cambreur gebouw A Monseigneur Schaepmanlaan 13 De Bergen Pastoor Dirvenstraat 11 Bijzonderheden: Dinsdag: Woensdagmiddag: Woensdagavond: Donderdagmiddag: lunchpakketje meenemen (voor drinken wordt gezorgd). kom op een goede fiets naar IKC Achterberg feestelijke kleding aantrekken + jas of vest meenemen. trek zwemkleding aan en neem een handdoek mee. Kledingtips: Trek je stoerste scheepskleren aan. Het thema is VOC dus piratenkleren horen hier niet echt bij. Wel kent ieder VOC-schip een kapitein, matrozen, een scheepskok etc. De website geeft een mooi overzicht met functies van werklui op een VOC-schip. Woensdagavond hebben we een gemaskerd bal en daar hoort natuurlijk een masker bij. Gedurende de week worden er activiteiten ondernomen waarbij je vies kan worden. Houd hier rekening mee. De contactpersoon van groep 7/8 is Marlou in t Groen, zij is te bereiken op telefoonnummer of marlou@dongensejeugdraad.nl. Gebruikt uw kind medicijnen of zijn er andere dingen die voor ons van belang zijn, laat het dan weten.

7 Dit jaar zal de decorroute zijn op zondag 21 augustus van 11:00u tot 13:00u. De organisatie van de Zomerspelen is in handen van Stichting Dongense Jeugdraad en wordt daarbij geholpen door ruim 300 vrijwilligers. Tijdens de Zomerspelen kan uw kind door Stichting Dongense Jeugdraad gefotografeerd en gefilmd worden. Dit beeldmateriaal kan door de stichting worden gepubliceerd op onze website, afleveringen van Zomerspelen-TV en onze sociale media. De stichting organiseert allerlei activiteiten voor de Dongense jeugd van 4 tot en met 13 jaar. Naast de Zomerspelen zijn dat: De Winterspelen voor groep 3-4, & brugklas, tijdens de kerstvakantie. De organisatie van de aankomst van Sint Nicolaas in Dongen in samenwerking met Dongen Promotion. Zomerspelen 2017 worden gehouden van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus. info@dongensejeugdraad.nl

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2018 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 6

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2019 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 5

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2018 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 6

Nadere informatie

Een week vol avontuur!

Een week vol avontuur! Een week vol avontuur! ZOMERSPELEN 2017 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, PROGRAMMA 1 VOORWOORD Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week van het jaar: De Jeugd Vakantie Week!!! Dit jaar wordt de

Nadere informatie

INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN

INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN KVW 2016: 29 augustus t/m 2 september Hallo jongens en meisjes en ouders / verzorgers, Nog even en dan is het weer tijd voor de langste vakantie van

Nadere informatie

ma 14 t/m vr 18 augustus

ma 14 t/m vr 18 augustus www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 14 t/m vr 18 augustus Coördinatieteam Jevak 2017 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 14 augustus 2017 Programma-overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016 Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016 Beste jongens en meisjes, Hierbij ontvangen jullie het programma voor de speelweek 2016 van speeltuinvereniging Hulhuizen. De afgelopen maanden zijn talloze vrijwilligers

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar,

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, September 2018 Betreft: informatie brugklaskamp Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, Zoals voor de vakantie is aangekondigd, organiseren wij aan het begin van het schooljaar

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 5-6 Informatie groep 5-6 2015. Inleiding Jaaaaa, het is weer zover! Tijd voor weer een leuke en spannende week KVW. Dit jaar veranderd Maasbracht in een dorp vol met prinsen

Nadere informatie

INLEIDING. Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur.

INLEIDING. Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur. INLEIDING Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur. In dit kampboekje vind je alle informatie over het kamp, zoals: wat moet ik meenemen? wat gaan we doen? hoe laat

Nadere informatie

WWW.KVW-AFFERDEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/KVWAFFERDEN 0485-212961 06-12889793 Twan Krebbers 06-83008703 Past. Berdenstraat 14 Paul van den Heuvel 06-48723936 13 om el uk He Siske Hermans 06-11519419 rpsstraat

Nadere informatie

Kindervakantieweek De Dierentuin. 19 t/m 22 juli

Kindervakantieweek De Dierentuin. 19 t/m 22 juli Kindervakantieweek 2016 De Dierentuin 19 t/m 22 juli 1 Hallo jongens en meisjes, Het wordt weer een heerlijke week als het aan ons ligt. In dit boekje vind je alle informatie voor een week vol plezier.

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 2 april tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM 2017 Brugklaskamp 2017 Wanneer?? Dinsdag 12 september 2017 Woensdag 13 september 2017 Donderdag 14 september 2017 Waar?? Recreatieboerderij Te Boomsgoed Langestraat 24

Nadere informatie

De Zwaluwen Piraten 2016

De Zwaluwen Piraten 2016 De Zwaluwen Piraten 2016 4-7 mei 2015 Inhoudsopgave - Voorwoord - Belangrijke mededelingen voor de ouders - De kampregels - Wat moet ik meenemen Voorwoord Woensdag 4 mei start alweer het 34 e jeugdkamp

Nadere informatie

Bestuur kindervakantiewerk Afferden :

Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Twan Krebbers Alexanderstraat 26 Tel.: 0485-212961 06-12889793 Renske van Vugt Fenikshof 26, Nijmegen Tel.: 06-10052944 Pieter Maas Heukelom 10 Tel.:06-30377444 Paul

Nadere informatie

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 13 augustus 2018 Programma overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 26 mei tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

WWW.KVW-AFFERDEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/KVWAFFERDEN Twan Krebbers Alexanderstraat 26 0485-212961 06-12889793 Paul van den Heuvel Past. Berdenstraat 14 06-83008703 Siske Hermans Heukelom 13 06-48723936 Elly

Nadere informatie

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Beste ouders, In deze informatiebrief over het kinderkamp brengen we u op de hoogte over de gang van zaken. Mocht u na het lezen van deze brief

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?!

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?! Jeugd Vakantie Week 2014 Wie is de mol?! 18 t/m 22 augustus 2014 Inleiding Beste jongens en meisjes, Jullie hebben je ingeschreven voor de leukste week van de vakantie! Jaja, de Jeugd Vakantie Week staat

Nadere informatie

5 T/M 9 AUGUSTUS 2013

5 T/M 9 AUGUSTUS 2013 Kindervakantiewerk 2013 5 T/M 9 AUGUSTUS 2013 WWW.KVW-AFFERDEN.NL []\ ;lkjhgfdsazxcvbnm,./=-012 34567890-=qwertyuiop[]\asdfghjkl; zxcvbnm,./1234567890-=qwertyuiop 987654321qwertyuiop[]\ ;lkjhgfdsacvb Bestuur

Nadere informatie

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen)

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen) Kindervakantiewerk Thema: Fantasie 2017 Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen) Groep 5-6 Brach.nl Brach.nl is een samenwerking van Jeugdwerk, Kindervakantie

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8. Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST!

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8. Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST! Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8 Dit jaar is onze 40 ste editie! Reden voor een feestje! Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST! Het zou fantastisch zijn als jullie deze feestelijke dagen met

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen. 30 augustus t/m 3september 2010. www.kvw-afferden.nl

Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen. 30 augustus t/m 3september 2010. www.kvw-afferden.nl Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen 30 augustus t/m 3september 2010 www.kvw-afferden.nl Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Piet Laarakkers Dorpsstraat 26 Tel.:0485-531281 Monique Arntz Molenkampweg

Nadere informatie

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat Belangrijke informatie Kantine Unitas: 0341 426535 Leiding Dominique de Vogel: 06 23163692 Mirjam Postma: 06 44381520 Anneke de Boer: 06 18853981 Ton Tönjes: 06 25272788 Maarten van den Bosch: 06 46393341

Nadere informatie

Speelweek Hulhuizen 20 t/m 24 juli 2015

Speelweek Hulhuizen 20 t/m 24 juli 2015 Speelweek Hulhuizen 20 t/m 24 juli 2015 Beste jongens en meisjes, Hierbij ontvangen jullie het programma voor de speelweek 2015 van speeltuinvereniging Hulhuizen. De afgelopen maanden zijn talloze vrijwilligers

Nadere informatie

Het thema van het kamp is:

Het thema van het kamp is: Hallo allemaal! Zoals beloofd, volgt in deze brief wat meer informatie over het CDD Summer Dance Camp van 2015. Lees de brief goed door en als je nog vragen hebt, bel dan naar onderstaand nummer. Het thema

Nadere informatie

Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg BB Heemskerk Tel Kamp leerjaar 1 en 2. Dit boekje is van:

Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg BB Heemskerk Tel Kamp leerjaar 1 en 2. Dit boekje is van: Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg 12 1965 BB Heemskerk Tel. 0251-22 66 01 Kamp leerjaar 1 en 2 Dit boekje is van: 11 juli tot 13 juli 2018 Beste kampgangers en ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Schoolkamp 1 e klas Francois Vatelschool 2016

Schoolkamp 1 e klas Francois Vatelschool 2016 INLEIDING Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur. In dit kampboekje vind je alle informatie over het kamp, zoals: wat moet ik meenemen? wat gaan we doen? hoe laat

Nadere informatie

KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL

KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL Schooljaar 2018-2019 Beste brugklassers, De kennismakingsdagen van de brugklassen staan weer voor de deur. We gaan nog niet precies verklappen wat er gaat gebeuren, maar in

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

Programmaboekje Zeil- 4 -daagse 2012 Z.V. Canisius. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:..

Programmaboekje Zeil- 4 -daagse 2012 Z.V. Canisius. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:.. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:.. Nijmegen, Maart 2012 Hallo allemaal, Na een lange poos wachten, is het eindelijk weer tijd voor de Zeil-4- daagse! Ook dit jaar

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN VOORWOORDJE Aan de ouders en leerlingen van groep 8, Het is bijna zover, groep 8 gaat

Nadere informatie

Leerlingen havo-3. Goirle, 11 april 2016. Uw kenmerk : Onderwerp : activiteitenweek 2. Beste leerling,

Leerlingen havo-3. Goirle, 11 april 2016. Uw kenmerk : Onderwerp : activiteitenweek 2. Beste leerling, Leerlingen havo-3 Goirle, 11 april 2016 Uw kenmerk : Ons kenmerk : H-1516-311/STN/spe Onderwerp : activiteitenweek 2 Beste leerling, Van 18 tot en met 22 april 2016 is de activiteitenweek. Deze activiteitenweek

Nadere informatie

BVV E-Xperience 9 & 10 mei 2013 INFORMATIEBOEKJE. Barendrecht, april 2013

BVV E-Xperience 9 & 10 mei 2013 INFORMATIEBOEKJE. Barendrecht, april 2013 BVV E-Xperience 9 & 10 mei 2013 INFORMATIEBOEKJE Barendrecht, april 2013 Beste deelnemers, Binnenkort is het zover, de BVV E-Xperience 2013. Al vele maanden zijn wij bezig met de voorbereidingen en het

Nadere informatie

Texel 24 september t/m 28 september

Texel 24 september t/m 28 september Texel 24 september t/m 28 september Groepsaccommodatie De Stolp Stolpweg 35 1797 AW Den Hoorn, Texel www.destolp-texel.nl Telefoon: Wij zijn altijd bereikbaar onder het nummer: 06-29006504 (Niké) en 06-24566674

Nadere informatie

PROGRAMMA. Brugklaskamp 1 VWO DOMBURG 1G1, 1A1, 1A2, 1A3, 1AH1, 1AH2

PROGRAMMA. Brugklaskamp 1 VWO DOMBURG 1G1, 1A1, 1A2, 1A3, 1AH1, 1AH2 PROGRAMMA Brugklaskamp 1 VWO DOMBURG 1G1, 1A1, 1A2, 1A3, 1AH1, 1AH2 1 De voorbereiding Met veel plezier hebben we speciaal voor jullie dit kamp in Zeeland georganiseerd. We logeren in een heus kasteel.

Nadere informatie

St Michielsgestel. Werkweek 2 e klassen. maandag 29 oktober t/m vrijdag 2 november

St Michielsgestel. Werkweek 2 e klassen. maandag 29 oktober t/m vrijdag 2 november St Michielsgestel Werkweek 2 e klassen maandag 29 oktober t/m vrijdag 2 november 2018-0 - Beste deelnemers en ouders/verzorgers, Maandag 29 oktober vertrekken we met de tweede klassen op werkweek naar

Nadere informatie

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8 Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8 Ook dit jaar staat er weer een leuk maar vooral een wisselend programma voor jullie klaar! Ons thema van dit jaar is: SUPERHELDEN! Het zou erg leuk zijn als jullie

Nadere informatie

www.facebook.com/kvwafferden Bestuur Kindervakantiewerk Afferden : Twan Krebbers Alexanderstraat 26 Tel.: 0485-212961 06-12889793 Renske van Vugt Fenikshof 26, Nijmegen Tel.: 06-10052944 Pieter Maas Heukelom

Nadere informatie

Eindverantwoordelijke / contactpersonen Sandra van Leersum Jack Harder Geoffrey Buysman Ondersteuning Marco van Leersum Michelle den Elzen Michael

Eindverantwoordelijke / contactpersonen Sandra van Leersum Jack Harder Geoffrey Buysman Ondersteuning Marco van Leersum Michelle den Elzen Michael Eindverantwoordelijke / contactpersonen Sandra van Leersum Jack Harder Geoffrey Buysman Ondersteuning Marco van Leersum Michelle den Elzen Michael Peereboom Maartje van der Weide Joris van Essen Gina Stolwijk

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 28 mei 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl Stakingsdag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Woensdag 30 mei Wieltjesdag Avondvierdaagse Studiedag Kinderen vrij

Nadere informatie

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019 Introductieweek Learning & Development in Organisations 2019 Hallo en welkom! Ieder jaar organiseert de HAN een introductieweek voor alle nieuwe studenten. Dit jaar is niet anders! Van dinsdag 27 augustus

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar de basisschool, We beseffen dat er dan veel op u en uw kind afkomt. We willen proberen door middel van dit informatieboekje een aantal

Nadere informatie

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen P a g i n a 1 Maandag 20 t/m 23 augustus 2018 3 of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen Kivada.dehuet@gmail.com https://www.facebook.com/kivada.dehuet

Nadere informatie

ARDENNEN Maandag 17 t/m woensdag 19 juni en Woensdag 19 juni t/m vrijdag 21 juni

ARDENNEN Maandag 17 t/m woensdag 19 juni en Woensdag 19 juni t/m vrijdag 21 juni ARDENNEN 2019 Maandag 17 t/m woensdag 19 juni en Woensdag 19 juni t/m vrijdag 21 juni Voorwoord. Het is bijna zo ver, de derde klassen van het Haarlem College gaan naar de Ardennen. In dit boekje vind

Nadere informatie

Kindervakantiewerk Venray

Kindervakantiewerk Venray Kindervakantiewerk Venray Boer zoekt KVW 20 t/m 24 juli 2015 KVW komt er weer aan!!! Je moet nog een paar maanden naar school, maar dan is het alweer vakantie. Natuurlijk is er dan ook weer Kindervakantiewerk!

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week

Nadere informatie

Kampinformatie Haltern am See

Kampinformatie Haltern am See Kampinformatie Haltern am See Op zaterdag 21 juli begint ons jaarlijkse kamp! We hebben er al volop zin in. Bent u benieuwd hoe de locatie eruit ziet? Kijk dan op https://www.gilwell-st-ludger.de/ VERTREK

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Beste ouders en of verzorgers,

Beste ouders en of verzorgers, Beste ouders en of verzorgers, Om te beginnen willen wij alle ouders van Happy Kids Almere bedanken voor de gezelligheid en het eten dat zij hebben meegenomen tijdens het eindjaarfeest. We vonden het super

Nadere informatie

SPORTKAMP 2019 Appelscha

SPORTKAMP 2019 Appelscha SPORTKAMP 2019 Appelscha maandag 3 juni t/m vrijdag 7 juni Wat heb je nodig deze week?: Een goede fiets waarop je heen en weer Appelscha kunt fietsen!! (50km) Check je banden, remmen en licht ruim voor

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2018

Kindervakantiewerk 2018 Kindervakantiewerk 2018 Kinder Vakantie Werk Maasbracht Voor alle kinderen van groep 1 t/m de brugklas. Verdeeld over 4 groepen 1-2 3-4 5-6 7-8-brugklas De groep waar uw kind afgelopen schooljaar in zat

Nadere informatie

16e Spivo Jeugdkamp. Met het thema:

16e Spivo Jeugdkamp. Met het thema: 16e Spivo Jeugdkamp Met het thema: We gaan weer op kamp! Dit jaar van vrijdag 24 april t/m zondag 26 april 2015. Dit jaar gaan we weer naar Groepsaccommodatie Ons Thuis in Ommel waar we de afgelopen paar

Nadere informatie

E - F kamp 15 en 16 mei 2015

E - F kamp 15 en 16 mei 2015 E - F kamp 15 en 16 mei 2015 VOORWOORD Hallo voetbalvrienden, Nog een aantal nachtjes slapen en dan is het zover. Het S.V. Deurne E- en F-kamp gaat weer van start op vrijdag 15 mei 2015. Circa honderd

Nadere informatie

Basisschool De Zilverberg. Kamp groep 8. Handige informatie

Basisschool De Zilverberg. Kamp groep 8. Handige informatie Kamp groep 8 Handige informatie Kamp groep 8 Donderdag 13 juni 2019 Vrijdag 14 juni 2019 Programma informatieavond Het verblijf Voorbereiding Benodigdheden Het programma Kosten Ouderhulp en intekenlijst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Brief Juttertje Tim 24 augustus 2015. Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2. Brief Juttertje Tim 24 augustus 2015. Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2 Brief Juttertje Tim 24 augustus 2015 Beste ouders / verzorgers, Op woensdag 2 september, donderdag 3 september en vrijdag 4 september struinen alle kinderen en teamleden van de Hoeve samen

Nadere informatie

Hallo! In dit boekje vind je het programma van de week, nog wat handige informatie over het kamp en ook nog een puzzel.

Hallo! In dit boekje vind je het programma van de week, nog wat handige informatie over het kamp en ook nog een puzzel. Ka mp gi d s Kinderkamp Vierhouten 1 t/m 7 augustus 2015 Hallo! Gezellig dat je mee gaat op zomerkamp! Dit jaar gaan we naar Vierhouten. Het zal weer een volle week zijn met leuke activiteiten en veel

Nadere informatie

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus. (laatste vakantieweek van de basisscholen)

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus. (laatste vakantieweek van de basisscholen) Kindervakantiewerk Thema: Fantasie 2017 Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen) Brach.nl Brach.nl is een samenwerking van Jeugdwerk, Kindervakantie Werk,

Nadere informatie

Nieuwsbrief zomervakantie

Nieuwsbrief zomervakantie Nieuwsbrief zomervakantie In deze nieuwsbrief het programma van de zomervakantie, met het ZieZoo kamp! Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Groen van Prinstererlaan 2641 CA Pijnacker 06 4311 5324 (zomervakantie)

Nadere informatie

Reisinformatie werkweek klas 3

Reisinformatie werkweek klas 3 Reisinformatie werkweek klas 3 Schooljaar 2014-2015 Beste 3 e klassers, Aan het einde van het derde schooljaar is het gebruikelijk om op werkweek te gaan. Dit jaar gaan we naar de Ardennen. We vertrekken

Nadere informatie

Intro 2013-2014 Kennismakingsdagen/training

Intro 2013-2014 Kennismakingsdagen/training Intro 2013-2014 Kennismakingsdagen/training Omgeving: Riethoven Valkenswaard Borkel & Schaft Klas O4.1-O3.1 21 aug 23 aug 1 Inhoud Voorwoord;... 3 Programma; woensdag 22-08-2012... 4 Programma; donderdag

Nadere informatie

Kamp , 24 en 25 juni

Kamp , 24 en 25 juni Kamp 2017 23, 24 en 25 juni Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 24 en 25 juni.. De begeleiders zullen vrijdag

Nadere informatie

Schoolkamp informatie

Schoolkamp informatie akl Schoolkamp informatie Ameland 5 juli t/m 8 juli 2016 T&C T&D D&C Beste leerling/ouder en/of verzorger van T&C, T&D, D&C klas 3, Dit jaar gaan we naar Ameland waar we verblijven in kampeerboerderij

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

JEUGD (VIS) KAMP 2016

JEUGD (VIS) KAMP 2016 INFORMATIE (voor ouders en deelnemers) OVER HET JEUGD (VIS) KAMP 2016 21 T/M 24 augustus HENGELSPORT VERENIGING ZAANSTREEK 1 Over ons HVZ jeugd viskamp. Allereerst vinden wij het erg leuk dat je meegaat

Nadere informatie

Dit boekje is van:.. BRUGKLASKAMP Klas 1MH 13 en 14 september 2012

Dit boekje is van:.. BRUGKLASKAMP Klas 1MH 13 en 14 september 2012 Dit boekje is van:.. BRUGKLASKAMP Klas 1MH 13 en 14 september 2012 1 Beste brugger, Na de zomervakantie is het zover; dan gaan we twee dagen op kamp. Op 12 en 13 september gaan de klassen 1G en 1HV, op

Nadere informatie

LEUK, GEZELLIG, SAMEN

LEUK, GEZELLIG, SAMEN INFO-AVOND VMBO-3 KAMP programma deze avond LEUK, GEZELLIG, SAMEN Voorstellen Verzekering Wat neem je mee? Regels Programma s activiteiten WAAR? Overnachten WAAR? 5 km LOPEN vanaf activiteitenplek begeleiding

Nadere informatie

Locatie De Wildwal Galgenbergweg 3 6741 KJ Lunteren Tel: 0318-482395 http://www.dewildwal.nl/

Locatie De Wildwal Galgenbergweg 3 6741 KJ Lunteren Tel: 0318-482395 http://www.dewildwal.nl/ Hilversum, 13 september 2013 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van Klas: Betreft: informatie brugklaskamp Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind gaat 7, 8 en 9 oktober a.s. op schoolkamp met de brugklassers

Nadere informatie

Schoolkamp informatie

Schoolkamp informatie akl Schoolkamp informatie Ameland 23 juni t/m 26 juni 2015 T&C T&D D&C Beste leerling/ouder en/of verzorger van T&C, T&D, D&C klas 3, Dit jaar gaan we naar Ameland waar we verblijven in kampeerboerderij

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 21 augustus 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 Adres: Camping Port Zélande Port Zélande 3 Ouddorp 1 Beste leerling, Op maandag 3 juni is het eindelijk zover! Om 9.00 uur staat de bus bij school

Nadere informatie

KAKO KINDERVAKANTIEWEEK

KAKO KINDERVAKANTIEWEEK KAKO KINDERVAKANTIEWEEK 2018 Dit boekje is van;. Beste kinderen Jullie gaan meedoen met de KAKO Kindervakantieweek. Het wordt alweer een geweldig leuke week met de naam; NIEZO PARADIEZO. Er gaan bijzondere

Nadere informatie

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V - Wanneer: Maandag 13 maart t/m zondag 19 maart - Bestemming: Santa Susanna/ Barcelona - Inclusief: Transfer per luxe touringcar, ontbijt, excursies

Nadere informatie

KAMP augustus tot 16 augustus 2008 Mook

KAMP augustus tot 16 augustus 2008 Mook KAMP 2008 9 augustus tot 16 augustus 2008 Hallo allemaal, Fijne vakantie gehad? En nog energie voor een weekje kamp in? Wij hebben ons in ieder geval opgeladen en we hebben ons best gedaan er een leuk

Nadere informatie

Lieve prinsen en prinsessen,

Lieve prinsen en prinsessen, Lieve prinsen en prinsessen, Yasmine, Belle, Pinokkio, Nemo, Rapunzel of Aladin, iedereen heeft wel een favoriet Disney figuur en daarom staat dit jaar het zomerkamp in het teken van de Disney. In deze

Nadere informatie

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 2 2 3 Inleiding Het is bijna zover, we gaan met 49 leerlingen en 6 docenten naar het skigebied Wildschönau in Oostenrijk. De

Nadere informatie

1 ARDENNEN 4vwo 2015

1 ARDENNEN 4vwo 2015 1 ARDENNEN 4vwo 2015 2 Beste leerlingen en ouders, Van 5 oktober tot en met 8 oktober gaan we naar de Ardennen. In dit boekje staat allerlei informatie over deze mentoraatsweek. PBN Onze werkweek wordt

Nadere informatie

Kamp juni & 1 juli

Kamp juni & 1 juli Kamp 2018 30 juni & 1 juli Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 30 juni en 1 juli. De begeleiders zullen

Nadere informatie

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli 2017 Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli Inleiding Dit jaar gaan we op 30 juni 2017 met de bus naar Vierhouten rijden. Daar zullen wij op een nieuwe locatie ons jeugdkamp 2017 gaan houden! Het belooft

Nadere informatie

Kampboekje E-F kamp S.V. Grol

Kampboekje E-F kamp S.V. Grol Kampboekje E-F kamp S.V. Grol 25 t/m 27 mei 2017 1 E&F kamp 25 26 27 mei 2017 Wat leuk dat je meegaat op kamp! We hebben er zin in en hopen natuurlijk op lekker weer. We gaan er samen een supermooi kamp

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

NOS VERNOS EN BARCELONA

NOS VERNOS EN BARCELONA NOS VERNOS EN BARCELONA BARCELONA 2017 / MAVO 4 / MEANDER COLLEGE Inleiding Beste mavo 4 leerling, Van 25 t/m 29 september gaan we met 72 mavo 4 leerlingen en 7 docenten naar Barcelona. In dit boekje vind

Nadere informatie