de redactie wenst U fijne dagen Beste dorpsgenoten,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "de redactie wenst U fijne dagen Beste dorpsgenoten,"

Transcriptie

1 Jaargang 3 No. 12 December 2009 Beste dorpsgenoten, Tijdens een bijeenkomst van de Landelijke vereniging van Kleine Kernen afgelopen maand in Langenboom is nogmaals aan het licht gekomen hoe belangrijk een goed woningbouwbeleid is voor de leefbaarheid. Krimp van de bevolking is een van de belangrijkste bedreigingen voor kleine dorpen. Om te zien hoe een klein dorp leefbaarder te maken en te houden werd enkele weken geleden een zogenaamde IDOP-markt gehouden in Vianen. IDOP staat voor Integraal Dorps Ontwikkeling Plan. De gehele gemeenschap van Vianen de dorpsraad, de verenigingen, ondernemers en inwoners hebben in nauwe samenwerking met de gemeente Cuijk een dorpsplan geschreven om vast te leggen hoe Vianen klaar te maken voor de toekomst. Dit varieerde van kleine zaken tot grotere projecten, zoals het aanleggen en aankleden van een dorpsplein. Tijdens de IDOP-markt werden het plan en de reeds behaalde resultaten gepresenteerd aan belangstellenden. Wat daar bleek is hoe klein het dorp ook is, als iedereen de schouders er onder zet, zijn mooie resultaten te behalen, zelfs met kleine initiatieven, die een groot effect kunnen hebben. Een mooie gedachte om vast te houden voor het komende jaar, wat weer voor de deur staat. We hopen dat het voor de Sint Hubertse gemeenschap, maar ook voor u veel goeds mag brengen. Wij willen u prettige feestdagen en een voorspoedige jaarwisseling toewensen. Met vriendelijke groet, Stichting Dorpsbelang Sint Hubert de redactie wenst U fijne dagen

2 Infopagina Huisartsen: J.N.J.Boesten Langenboomseweg 2, 5451JK Mill L.B.J.M.Velers Hoogstraat 8, 5451BH Mill P.van der Linden en Mv E.Gest Schoolstraat 27, 5451AS Mill J.A.Boon Noordstraat 1, 5446BB Wanroij J.W.G.v.d.Broek Hoevensestraat 17, 5446PA Wanroij Huisartsenpost Maasziekenhuis Boxmeer Apotheek St.Willebrord Markt1, 5451BS Mill Maasziekenhuis Boxmeer G.G.Z. Centrum Land van Cuijk Boxmeer Parochie St.Hubert: Pastor Ad Bogers Wildsestraat 42, 5443BK Haps Brandweer: 112 Ambulance: 112 Politie: Gemeentehuis: Bloedprikpost in De Jachthoorn. donderdagmorgen van uur. Trombosedienst maandagmorgen uur. Nieuwshoorn Uitgave Stichting Dorpsbelang St. Hubert. Nieuws aanleveren via adres: tot uiterlijk eerste zondag van de maand. Voor advertenties informeren bij Tinie van Dijk tel Bankrekening: Rabonr Realisatie: Govers drukwerk

3 PAROCHIE H. H. HUBERTUS EN BARBARA ST. HUBERT. PAROCHIEBERICHTEN. Zondag 20 december. 4e Advent uur: gezongen Eucharistieviering ondersteund door het Gemengd Koor. Intenties: overleden ouders Nabuurs - Peters, overleden familie Hendriks - Willems, overleden familie Hartjens - Peeters, Lies ter Woord - Hilboldt, vanwege verjaardag, Hendrik van der Cruijsen. Donderdag 24 december. HERDERTJESVIERING uur: gezongen gebedsdienst ondersteun door een kinderkoortje. De werkgroep gezinsvieringen en de kinderen van de school zullen deze viering verzorgen. Donderdag 24 december. NACHTMIS uur: gezongen Eucharistieviering ondersteund door het Gemengd Koor. Intenties: overleden familie Piet Emons - Gijsbers, Jan Peters, Jan en Gerarda Vloet - Olieslagers, Truus Derks - Baltussen, overleden familie Derks - Wijnen, John Vloet, overleden familie Daverveld - Arts van der Zanden, Nelly Derks - van Lieshout, Mariet van Hoof - Derks, Mien Manders, overleden familie Vloet - van Vonderen, overleden familie Klerks - Philipsen, Jan en Dora Lamers - Franssen, Tonnie Lamers, Sebastiaan Lamers, Miet Geene - Verlinden, overleden familie Lange - Nabuurs, Maria Wijnen. Vrijdag 25 december. 1e KERSTDAG uur: gezongen Eucharistieviering ondersteund door Fioretti. Intenties: deze zijn dezelfde als van de nachtmis. Zondag 27 december. Feest van de Heilige Familie uur: gezongen Eucharistieviering. Intenties: Hub Janssen, Harrie Abels. Donderdag 31 december. OUDEJAARSVIERING uur: gezongen Eucharistieviering ondersteund door Fioretti. Intenties: overleden parochianen. Vrijdag 1 januari. NIEUWJAARSVIERING uur: gezongen Eucharistieviering ondersteund door het Gemengd Koor. Intenties: overleden parochianen.

4 Zondag 3 januari uur: gezongen Eucharistieviering. Intenties: Marie en Clare van Casteren. Zaterdag 9 januari uur: gezongen Eucharistieviering. KERSTCOLLECTE Elk jaar hielden de we in onze kerk de kerstcollecte voor een Solidaridad. Dit jaar voor een ander doel. De reden daarvan ligt in een mail dat we ontvingen van een oud-dorpsgenoot: Miranda Manders. Zij is met haar man Iwan Hofmans en haar twee dochters Maura en Sabien een paar jaar geleden naar Slowakije verhuisd. Zij helpt een handje mee in de keuken van opvanghuis Dom na polceste. Vertaald: Huis Halfweg. In dat huis wonen 20 weesjongens tussen 18 en 35 jaar. Hen wordt geleerd voor zich zelf te zorgen in de meest brede zin van het woord. Sommigen lukt het na verloop van tijd een leven op te bouwen in de maatschappij. In de keuken is van alles nodig. De meeste gebruiksvoorwerpen zijn oud en kapot. Toen Miranda om een handdoek vroeg kwamen ze met een kapotte sloop aanlopen. Zullen wij onze oud-dorpsgenoot en haar mannen eens een mooie kerst bezorgen? U kunt uw gift ook storten op rek.no Rabobank Mill en St. Hubert t.n.v. Ijj hofmans e/o LECTOREN. Zondag 20 dec.: Donderdag 24 dec uur: Vrijdag 25 dec.: Zondag 27 dec.: Donderdag 31 dec.: Vrijdag 1 jan.: Zondag 3 jan.: Zaterdag 9 jan.i: Danielle van Bakel. Pieter Kessels. Wim van happen. Sabine van Bakel. Hannie van de Oever. Truus Emons. Gonny Althuizen. Marja Brands ACOLIETEN/ MISDIENAARS. Zondag 20 dec.: John Hendriks, Bianca Daanen, Rik van de Wiel, Lillie Wellen. Donderdag 24 dec.: Caro en Vera Theunissen, Hennie Lange, Paul Derks. Vrijdag 25 dec.: Angelique van Loon, Emmy Vermeulen, Hans Vermeulen, John Hendriks. Zondag 27 dec.: Jip Swartjes, Bianca Daanen, Maaike Schotanus, Rik v/d Wiel. Donderdag 31 dec.: Sanne, Gertie, Joris en Petra Lange. Vrijdag 1 jan.: Denise Verlinden, Charlotte van Daal, Rik v/d Wiel, Lillie Wellen. Zondag 3 jan.: Zaterdag 9 jan.: Sanne, Gertie, Joris en Petra Lange. Angelique van Loon, Bianca Daanen, Jip Swartjes, Maaike Schotanus.

5 GEDOOPT. Op zondag 15 november is gedoopt Tijn, zoon van Rene en Heidi Derks. Op zondag 29 november is gedoopt Lars, zoon van Johan en Cindy Manders. Op zondag 6 december is gedoopt Jasper, zoon van Han en Annemieke Lavrijsen. Namens de parochie worden zij allen van Harte Gefeliciteerd en wij wensen hen alle geluk in de verdere toekomst. OVERLEDEN. In november is overleden Hent van Dijk. Namens de parochie wensen wij de familie heel veel sterkte toe. SPREEKUUR PAROCHIECENTRUM KERKPAD 15A. WOENSDAG VAN TOT UUR. TEL. PAROCHIECENTRUM TEL. EM. PASTOR BOGERS TEL. PASTOOR VAN DER MEIJDEN TEL. WILMA VAN BAKEL SITE Gevonden voorwerpen Er is nog altijd een doos vol met gevonden voorwerpen in De Jachthoorn. Mist u al een tijdje een jas, trainingspak, tas met gymspullen, schoenen, spelletjes of iets dergelijks, loop dan eens binnen en kijk met de beheerder of er iets van u is achtergebleven. Aan het eind van dit jaar worden de overgebleven spullen opgeruimd. Sluiting kerstvakantie Vanaf donderdagmiddag 24 december 2009 tot maandag 4 januari 2010 is het gemeenschapshuis gesloten in verband met Kerstvakantie. Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar en hopen dat we ook u weer in 2010 tegenkomen in De Jachthoorn. Bestuur, beheerders en vrijwilligers gemeenschapshuis De Jachthoorn Uitnodiging Gezamenlijk Eetpunt Sint Hubert (55+) Op vrijdag van uur tot uur in gemeenschapshuis De Jachthoorn U kunt zich aanmelden tot bij Riek van Maasacker tel.: Samen genieten van een 3- gangenmenu, bestaande uit soep, hoofdgerecht en toetje voor slechts 5.75 per persoon.

6 NIEUW: Designstucwerk Marmereffect toepasbaar in plaats van tegels voor: badkamers, keukens, aanrechtbladen en toilet. Ook in beton- le! Petersweg 30, GE St Hubert Tel: fax: Frans Janssen schilderwerken tel:

7 Gezocht: Enthousiaste regisseur Na de succesvolle musicaluitvoeringen door Musical groep DèDieDèDoen uit Sint Hubert van "Dracula jr" en Boer en Bedrog onder regie van Boris Chapchal, heeft Boris besloten het regiestokje aan een ander door te willen geven. Op dit moment is de Sint Hubertse musicalgroep begonnen met de voorbereidingen voor haar 3e uitvoering voor komend speelseizoen en op zoek naar een nieuwe regisseur. De regisseur moet net als wij vooral enthousiast zijn, het liefst enige ervaring hebben in het regisseren van volwassenen, en uiteraard net als wij houden van musicals. Daarnaast zou het bijzonder prettig zijn als hij of zij enige kennis van dans en muziek heeft, zegt Mim Gerritsma, een van de initiatiefnemers van musicalgroep DèDieDèDoen. Omdat wij een klein amateurgezelschap zijn, zijn wij niet in de gelegenheid om hiervoor een vergoeding beschikbaar te stellen, uiteraard vergoeden wij wel eventuele reiskosten, verklaart Mim. Voldoet u aan het profiel en lijkt het u wat om te gaan werken met een enthousiaste groep en deze groep op het gebied van acteren en zang op een hoger plan te brengen? Aarzel dan niet en neem contact op met: Mim Gerritsma Grootvenseweg GD Sint Hubert Meer info over musicalgroep DèDieDèDoen is te vinden op: K.B.O. De feestavond van 6 nov. was goed verlopen. De koffietafel met warme hap was lekker. Na de pauze het optreden van de "Theetantes", die de mensen uit de zaal er bij betrokken, dat was heel leuk en verrassend. We hebben deze avond echt genoten. Kerstviering. Onze kerstviering is dit jaar op woensdag 16 december om uur in De Jachthoorn "Vier in een" zal weer op het toneel verschijnen. Dit jaar heeft de Countrydans-groep zijn toezegging gedaan. Het seniorenkoor "De dorpstemmen" brengen kerstliederen ten gehoren. Het volledig programma met opgavestrook heeft u intussen thuis ontvangen. Wilt u dit voor a.s. zaterdag 12 december inleveren, indien u kunt komen. Het bestuur.

8 KERKDIENSTEN Parochie van de H. Profeet Elias St. Hubert December Za u. Vespers Zo e zo. na Pinksteren; 10.30u. H. Liturgie Zondag van de Vaderen Ap: Hb. 11:9-10, of van de geslachtslijst 17-22,32-40 Ev.: Mt. 1:1-25 Do. 24 Geboorte van onze Heer 22.30u. Completen, Metten, en Verlosser Jezus Christus H. Liturgie Za u. Vespers Zo e zo. na Pinksteren; 10.30u. H. Liturgie Zo. na Kerstmis Ap: Ga.1. 1:1-19 Ev.: Mt. 2:3-23 Januari Za u. Vespers Zo.3 30e zo. na Pinksteren; 10.30u. H. Liturgie Viering van Theofanie; Ap: Tit. 2:11-14;3:4-7 Waterwijding (Veerhuis, Maas) Ev.: Mt. 3:13-17 Wo. 6 Theofanie, Doop des Heren (viering op zo. 3 jan.) Geen Diensten Za u. Vespers Zo e zo. na Pinksteren; 10.30u. H. Liturgie Zacheüs Zondag; Ap.: 1 Tim. 4:9-1. Ev.: Lk. 19:1-10 Zo. 24 Zondag van de 10.30u. H. Liturgie Verloren Zoon Ap.: 1 Kor. 6:12-20 Ev.: Lk. 15:11-32

9 Uw decemberwensen op Ook dit jaar bieden we u weer de mogelijkheid om uw decemberwensen op de website te plaatsen. Zowel bedrijven als verenigingen, maar ook particulieren, kunnen hier gebruik van maken. U vindt de decemberwensen op de voorpagina. De vraag wie het nieuwe prinsenpaar zou worden hield de afgelopen maanden veel mensen bezig. De speciale prinsenraden pagina werd dan ook weer zeer vaak bezocht bezoekers waarvan er ruim 1200 een stem uitbrachten. Het nieuwe prinsenpaar eindigde hoog in het eindklassement. Vanaf deze plaats willen we Prins Hans dun urste en Prinses Sonja van harte feliciteren met hun benoeming. Eén van de items op de website is de maandelijkse prijsvraag. De oplossing van de maand november was Kromme bergweg. Lianne Rongen won de door Troefmarkt Kremers beschikbaar gestelde levensmiddelenwaardebon ter waarde van 25 Euro. De oplossing van de prijsvraag van oktober (Klaroenstraat) werd goed geraden door Vitalija Verstraten- Sapiene. Inmiddels staat de prijsvraag voor december online. U vindt op de website regelmatig nieuwe foto s van gebeurtenissen die in Sint Hubert plaatsvinden. In de maanden oktober en november werden de volgende activiteiten vastgelegd. Zwarte Pietenbal bij DKW Jeugdprinsenavond De intocht van Sinterklaas Prinsen- en schlageravond Prinsen speuren door CV de Jagers Handwerktentoonstelling in De Jachthoorn Musical Boer en bedrog door DèDieDèDoen Nieuws kunt u blijven sturen naar redactie@sthubert.nu. Wanneer u geen of internet heeft, dan kunt u uw bericht kwijt in de brievenbus van Ganzenroer 8. Wij plaatsen uitsluitend Sint Huberts nieuws. De redactie van wenst u fijne feestdagen. Rini Cornelissen en Harrie de Wit.

10 Heemschut Sint Huybert. De Decemberfeesten vroeger en nu! Wat is er in 70 a 80 jaar veel veranderd. Laten we het eerst hebben over het Sinterklaasfeest. Televisie was er niet. Sint was dan ook helemaal niet in beeld. Tot een week of drie voor 6 december was er nergens iets van te merken dat de Goedheiligman in aantocht was. Dan werd door de middenstand, vooral bij de bakker of kruidenier het eerste speelgoed geëtaleerd in de toen nog kleine etalages. Waar hebben we het dan over. Voor de jongens kleine houten blokkendozen of een klein houten paardje met een staart van sisal. Meccano was van latere datum. Voor de meisjes poppen van celluloid, netjes aangekleed. Een kinderwagen gemaakt van pitriet was voor de meesten al buiten bereik. Wat kleurboeken en kleurpotloden. In de winkel waren er dan de taaitaaipoppen, speculaas, wat suikerbeestjes en chocoladebeestjes. Veel viel er dus niet te kiezen, maar daar was ook geen geld voor. Vaak werden de cadeautjes aangevuld met een warme trui, das, sjaal of muts. Pakjesavond bestond niet. Die avond werd de klomp met wortel gezet. In de nacht van 5 naar 6 december had Sinterklaas gereejen en stonden s morgens de cadeautjes op de keukentafel. Een of twee stuks speelgoed, een taaitaaipop, een paar speculaasjes, een paar beestjes. Iedereen blij en gelukkig. Vergelijk die situatie met die van nu. Maanden voor Sinterklaas ligt het speelgoed en alle zoetigheid al in de winkels. De brievenbus zit bijna dagelijks vol met Sintreclame. Er is zoveel dat men maar moeilijk een keuze kan maken. Veel speelgoed is helemaal af en een kind kan er niets mee. De tv maakt de kinderen wekenlang hoorndol en 2-3 weken voor Sinterklaas is hij al in ieder dorp of stad geweest. Kerstmis, het feest van de geboorte van Christus in Bethlehem, is in de loop der jaren totaal veranderd. Het kerststalletje veroverde jaar geleden zijn plaats in de huiskamer. Een klein stalletje gemaakt van meestal wat berkenhout en geverfde gipsen beeldjes. De kerstboom is van latere datum. Het begon met een kleine den die ergens in het bos werd gekapt. Met de Nachtmis (3 H.Missen achter elkaar waarvan een gezongen), de kerststal in de kerk en daarna warme chocolademelk, soms met worstebrood of krentenbrood was het een intiem familiefeest. Winkels waren gesloten, cafés waren 1e Kerstdag dicht. Vrede op aarde aan de mensen van goede wil Zo was het bedoeld! Kerstmis Net als met Sinterklaas liggen de kerstartikelen al maanden in de etalages. De kerststal lijkt achterhaald. De kerstboom echt of nep voert de boventoon. Als de kerstballen echt waren wat ze lijken dan zakten de kerstbomen onder hun lading in elkaar. De reclame staat vol met kerstmarkten, kerstreizen, kerstcruises. Elk hotel, restaurant of eethuis heeft een kerstmenu. Meubelboulevards lokken klanten. Veel winkels zijn open en we moeten bijna het huis uit. Vrede op aarde verandert zo langzamerhand in Vreten op aarde. Heemschut Sint Huybert wenst iedereen een fijne Kerst en Voorspoedig en Gelukkig 2010.

11 Oproep: Wil de de vrijwilliger van het jaar 2009 zich nu melden! Het gemeentebestuur vindt het vrijwilligerswerk in de gemeente Mill en St. Hubert heel belangrijk. Zonder al die vrijwilligers zou de gemeente er heel anders uitzien. Ze zijn een onmisbare factor voor een bloeiend verenigingsleven. Maar ook op andere terreinen is het werk van vrijwilligers zeer waardevol zoals de ouderenzorg. Wie is uw vrijwilliger van het jaar? Om haar waardering voor al het vrijwilligerswerk te uiten huldigt het gemeentebestuur jaarlijks één iemand tot vrijwilliger van het jaar. Daarnaast wordt ieder jaar een sector of instelling in de bloemetjes gezet. Aan iedereen wordt de oproep gedaan om iemand voor te dragen als vrijwilliger van het jaar Criteria De vrijwilliger van het jaar dient aan de volgende criteria te voldoen: 1.De vrijwilliger is woonachtig in de gemeente Mill en St. Hubert 2.De vrijwilliger heeft zich gedurende tenminste 4 jaren op vrijwillige en belangenloze wijze zeer verdienstelijk gemaakt in de gemeente Mill en St. Hubert in het algemeen, of voor zijn/haar vereniging in het bijzonder 3.De vrijwilliger is de afgelopen 4 jaren op geen enkele manier reeds gehuldigd voor zijn/haar verdienste(n) als vrijwilliger 4.Bij de beoordeling van de functie van de vrijwilliger wordt met name naar twee aspecten gekeken, namelijk de zwaarte van de functie en de intensiteit van de functie Aanmelden Wilt u iemand aanmelden als vrijwilliger van het jaar die voldoet aan de genoemde criteria, dan moet u een aanmeldingsformulier invullen waarin u aangeeft waarom deze persoon in aanmerking komt voor deze titel. Dit aanmeldingsformulier is te verkrijgen in het gemeentehuis en te downloaden van de gemeentepagina ( Alle aanmeldingen die vóór 21 december a.s. zijn ontvangen, zullen in behandeling worden genomen. Voor de duidelijkheid, het aantal mensen dat dezelfde persoon voordraagt, is niet bepalend. Het college van burgemeester en wethouders zal die vrijwilliger aanwijzen waarvan zij vindt dat ze voor dit jaar de titel vrijwilliger van het jaar mag dragen. Op deze manier wil het gemeentebestuur aandacht geven aan het vrijwilligerswerk in de gemeente Mill en St. Hubert. Het aanmeldingsformulier dient vóór 21 december a.s. gestuurd te zijn naar: Gemeente Mill en St. Hubert, afdeling Inwoners Postbus AA Mill Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Dick van der Wel van de afdeling Inwoners, telefoonnummer

12 complete maaltijden - warme en koude buffetten - bittergarnituren - drankenservice... van bierglas tot complete barinrichting - van barkruk tot partytent Vonderen catering en verhuur Voordijk GB St. Hubert Tel Fax info@vonderen.nl

13 `Anne Derks volgt Jan de Klein op bij de V.K.P.` In maart 2010 zullen de gemeenteraadsverkiezingen plaatsvinden. Jan de Klein van de V.K.P. heeft aangegeven dat hij na drie raadsperiodes (twee periodes V.K.P. en daarvoor een periode Fractie Wijdeven) ermee gaat stoppen. Jan de Klein heeft zich al die jaren prima ingezet voor de V.K.P. op met name het financiële gebied en in de commissie Grondzaken. Om aan het streven van de V.K.P.: vertegenwoordiging uit alle vier de kernen recht te doen, hebben we in Langenboom een waardige opvolgster gevonden voor Jan de Klein. Anne Derks (38 jaar) en woonachtig in Langenboom zal de V.K.P. komen versterken. In het dagelijkse leven is Anne werkzaam op de financiële administratie bij CHV Voeders BV te Veghel. Daarnaast is ze in haar vrije tijd bestuurslid van gemeenschapsaccommodatie De Wis in Langenboom. Haar motivatie: Ik ben graag meer betrokken bij het wel en wee van onze kerkdorpen. Dat de V.K.P. een partij is met vertegenwoordigers en een achterban uit alle vier de kerkdorpen, is een belangrijke reden geweest voor mijn beslissing. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij ondergetekende. Kandidatenlijst V.K.P. de eerste 10 plaatsen. De kandidatenlijst van de V.K.P. bevat een brede vertegenwoordiging vanuit alle vier de kerkdorpen. Herman Wijdeven heeft te kennen gegeven voor de komende verkiezingen beschikbaar te zijn als kandidaat wethouder. Sjors van Kempen zal fractievoorzitter van de V.K.P. blijven. De kandidatenlijst voor de eerste 10 plaatsen ziet er als volgt uit: 1. Herman Wijdeven Langenboom 2. Sjors van Kempen Sint Hubert 3. Francien van Berlicum Wilbertoord 4. Frank Peters Mill 5. Anne Derks Langenboom 6. Stephan Fick Mill 7. Harrie Cillessen Wilbertoord 8. Jurgen Verbruggen Sint Hubert 9. Francine van der Duijn Langenboom 10. Jan van Kuppeveld Langenboom Begin januari 2010 zal de V.K.P. de volledige lijst van kandidaten bekend maken. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij ondergetekende. Sjors van Kempen, fractievoorzitter V.K.P hollander-broek@planet.nl

14 Pronkzittingen de Bokken Prins Hans d n urste en prinses Sonja zullen samen met jeugdprins Mark d n twedde en jeugdprinses Claudia de komende carnaval over t Bokkenriek gaan regeren. Een van de hoogtepunten zullen ongetwijfeld de pronkzittingen zijn. De commissie is al volop aan de slag om een gevarieerd programma te presenteren. Uiteraard zullen prins Hans d n urste en prinses Sonja het middelpunt zijn maar daarnaast zullen jeugdprins Mark d n twedde en jeugdprinses Claudia met hun gevolg gepresenteerd worden aan alle Bokken. De spits zal worden afgebeten door de winnende jeugdslager van de Geitenkazen en de avond zal eindigen met de carnavalsslager van d n Binnenkant. De rest van het programma blijft een verrassing! Dus komt allen naar de pronkzittingen van de Bokken. De (grote) Pronkzittingen zullen worden gehouden op 29 en 30 januari in de Jachthoorn. Op 29 januari worden ook de ouderen uitgenodigd die voorafgaande een koffietafel krijgen aangeboden door C.V. De Bokken. De pronkzittingen zijn toegankelijk voor iedereen vanaf de middelbare school, dus niet de kinderen van groep 8! Voor de jeugd is er de pronkzitting van t Kreatief op zaterdag 6 februari. Voorverkoop van de pronkzittingen is op donderdag 14 januari van uur tot uur in de Jachthoorn. Met vriendelijke groet, De Pronkzittingcommissie Sinterklaasmiddag Zondag 15 december kwam de Sint in ons dorp aan. Het weer was ons goed gezind. Op het juiste moment werd het droog en kon de Sint zijn rondrit in de koets door Sint Hubert maken. Sinterklaas en ook wij van Stichting Jeugdbelangen hebben vernomen, dat het een geslaagde middag is geweest. Dit is niet alleen te danken aan de komst van Sinterklaas met zijn pieten. Maar zeker ook door de vele vrijwilligers die weer een handje hebben geholpen, zowel voor als achter de schermen. Dit is mede mogelijk gemaakt door onze sponsors, te weten: Ondernemers Vereniging Sint Hubert, Troefmarkt Kremers en IJs & Spijs. Onze volgende activiteit is de jaarlijkse kerstboomverbranding. Deze zal gehouden worden op zaterdag 9 januari Dus tot 9 januari op het evenemententerrein. Groeten, Stichting Jeugdbelangen

15 RECEPTIE PRINS HANS I & PRINSES SONJA Zondag 13 december a.s. vanaf uur in zaal De Kleine Wereld (DKW) A.s. zondag 13 december biedt C.V. de Bokken een receptie aan voor het nieuwe Prinsenpaar van St. Hubert, Prins Hans d n Urste en Prinses Sonja. Tijdens het prinsenbal werden zij onthuld als de nieuwe regeerders over het St. Hubertse Bokkenriek. Zij werden op een geweldige wijze door alle aanwezigen ontvangen. Natuurlijk zijn er veel Bokken en Bokkerinnen, Klotstekers, Germen en Verkuskoppen die Hans en Sonja Vermeulen willen komen feliciteren met hun benoeming. Kom dus allemaal op zondag 13 december a.s. in café-zaal De Kleine Wereld of te wel de DKW. De receptie begint om uur. Het officiële gedeelte wordt om ongeveer uur afgesloten. Uiteraard is het daarna nog een hele tijd gezellig want DJ Thomas zal dan zijn kunsten achter de knoppen vertonen en er met ons weer een geweldig feest van maken. Met geweldige muziek kunnen we nog tot in de late uurtjes doorfeesten. Dus kom allemaal naar onze Bokkenstal op zondag 13 december a.s. C.V. de Bokken. Poppenkast in de Jachthoorn Stichting Jeugdbelangen organiseert op woensdag 23 december een poppenkastvoorstelling voor de kinderen van groep 1 t/m groep 4. Poppentheater Knarf en Koo zijn om uur in de Jachthoorn om een kerstverhaal neer te zetten, waarin de Kerstman met Jan Klaassen een spannend avontuur beleeft. Voor 2,50 kunnen alle kinderen hier genieten van Jan Klaassen en zijn vrienden. De voorstelling zal tot ongeveer uur duren en natuurlijk zijn ook ouders van harte welkom om samen met de kinderen te genieten. Gelieve van te voren te reserveren zodat wij genoeg stoelen klaar hebben staan. Informatie of reserveren kan bij Joyce Theunisz (454516) of bij Diana van Kempen (454784) Tot 23 december! Stichting Jeugdbelangen De VierKernenPartij wenst alle inwoners van Sint Hubert prettige feestdagen en een voorspoedig

16 Mededelingen December 2009 Voetbal plaatjes actie 18 Januari gaan we starten met een hele unieke actie. U kunt dan namelijk gaan sparen voor plaatjes van onze voetballers van SC St.Hubert. 8 weken lang krijgt U dan bij besteding van 10,- een zakje met voetbal plaatjes. Tevens zullen er wekelijks diverse aanbiedingen zijn waarbij U gratis zakjes voetbal plaatjes krijgt. De bedoeling is ook om gedurende de actie een ruilbeurs te houden in de kantine van Sc St.Hubert om met mede spaarders je dubbele kaartjes te ruilen. Everyday assortiment goed ontvangen Mede door de goede verkoop van Everyday producten komen er diverse soorten bij. In het koekschap zijn enkele soorten bijgekomen, 4 soorten pasta s en ook gesuikerde cornflakes. Verder nog honing en mosterd vanaf nu van het Everyday merk verkrijgbaar. Blijf onze winkel in de gaten houden want bijna wekelijks zullen er weer nieuwe artikelen worden toegevoegd van ons eigen merk. Diepvries assortiment uitgebreid De afgelopen week is er een nieuwe diepvries binnen gekomen. Hierdoor hebben we vanaf nu nog meer plaats en ruimte om hierin te verkopen. We hebben bij de groente een vriezer geplaatst met diepvries groente, vis en maaltijden. In ons diepvriesblok bij de kassa hebben we één vriezer met ijs en gebak, één met alleen maar snacks en de derde is gevuld met frites soorten en pizza s. Decembermaand We zitten alweer in de laatste maand van het jaar Druk met voorbereidingen voor de kerst en oud en nieuw. De bestellijsten voor Bakkerij den Bekker, Bakkerij de Haas, Vleeslijst van Meulepas en een diverse lijst (groente, wild, toetjes e.d.) zijn reeds rondgegaan en liggen in onze winkel. Let goed op de uiterste besteldata, anders kunnen wij uitleveren niet meer garanderen. Middels deze weg willen wij U fijne kerstdagen toewensen en een heel goed en voedzaam 2010 toewensen. Troefmarkt Kremers St. Hubertse Binnenweg 58, 5454GA Sint Hubert Tel: fax:

17 geef de pen door aan" Hallo, even voorstellen, Mijn naam is Kees Rutten en mijn bedrijf heet Handelsonderneming Kees Rutten, gevestigd aan de Voortsestraat 15 waar ik ook woon met Carla en onze zoon Danny. Na de middelbare school enige jaren ervaring opgedaan als monteur in de landbouwmechanisatie. Daarmee werd mijn hobby mijn beroep. De ambitie om een eigen bedrijf te beginnen bleef bestaan. In 1992 ingeschreven bij de kamer van koophandel in Den Bosch. In het begin halve dagen zelfstandig en halve dagen bij loon/spuit bedrijf L.Verbruggen. Al snel werden halve dagen hele dagen en kwam er personeel bij. Onze activiteiten bestaan uit reparatie, onderhoud, aanpassen en verkoop van landbouwmachines/tractoren en tuin en park machines. Specialisme in Unimog/Mb-trac. Naar aanleiding van milieuwetgeving in combinatie met hoge brandstofprijzen hebben we ook een lijn producten/maatregelen om brandstof te besparen op nagenoeg alle verbrandingsmotoren. Informeer vrijblijvend. In onze winkel hebben we een uitgebreid assortiment gereedschap en materiaal voor agrarier, loonwerker,hovenier en thuisklusser. Vanuit ons gasdepot kunnen we iedereen snel voorzien van technische gassen maar ook propaan voor bv barbeque of caravan. Als nevenactiviteit hebben we nog een uit de hand gelopen hobby nl. verhuur van nostalgische kermisattracties. Dit zijn in het kort de activiteiten waar we sterk in zijn. Aangezien het einde van het jaar alweer nadert wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen fijne feestdagen en een gezond, voorspoedig 2010 te wensen en geef ik de pen door aan Formido. Met vr gr Kees Rutten.

18 VERZEKERINGEN EN HYPOTHEKEN BEL VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK Langeschoolstraat 49A 5454 NZ St.-Hubert Tel.: Fax: K.v.K.:

19 Activiteiten kalender 13 Dec :10 Prinsenreceptie De Kleine Wereld 16 Dec :00 Kerstviering KBO De Jachthoorn 17 Dec :00 Kienen K.B.O. De Jachthoorn 18 Dec :00 Kerstloterij De Oude Post 19 Dec :00 Rocknight De Oude Post Met Robbie Hooker (uit Sint Hubert) en Jawa. 20 Dec :00 Eucharistieviering Hubertus en Barbara Parochie 20 Dec :00 Kerstconcert Harmonie en Fioretti De Jachthoorn 22 Dec :00 Snerttrainig SC.ST.Hubert Sportpark 't Breexsel, alle leden zijn welkom. 24 Dec :00 Kinderviering Hubertus en Barbara Parochie 24 Dec :00 Eucharistieviering Hubertus en Barbara Parochie 25 Dec :00 Eucharistieviering (kerstmis) Hubertus en Barbara Parochie 26 Dec :00 Eucharistieviering (kerstmis) Hubertus en Barbara Parochie 27 Dec :00 Eucharistieviering Hubertus en Barbara Parochie 31 Dec :00 Eucharistieviering (oudjaar) Hubertus en Barbara Parochie 31 Dec :00 Oud en Nieuw De Oude Post 01 Jan :00 Nieuwjaarsborrel De Oude Post 14 Jan :00-21:00 Kaartverkoop pronkzittingen De Jachthoorn 19 Jan :00 Commissievergadering Samenleving en Bestuur Raadszaal gemeenthuis 21 Jan :00 Commissievergadering Grondgebiedzaken Raadzaal gemeentehuis 29 Jan :00 Pronkzitting incl.ouderen De Jachthoorn 30 Jan :00 Pronkzitting De Jachthoorn 04 Feb :30 Raadsvergadering Raadzaal gemeenthuis 06 Feb 2010 Jeugdpronkzitting De Jachthoorn 06 Feb :30 Bezorging Bokkenblad huis aan huis 12 Feb 2010 Carnaval scholen Blokkendoos en Schare 12 Feb :00 Jeugdsleuteloverdracht Gemeentehuis 12 Feb :30 Jeugdreceptie Aansluitend na jeugdsleuteloverdracht, De Kleine Wereld 13 Feb 2010 Prinsenpaar op ziekenbezoek 13 Feb 2010 Carnavalsbal Aansluiting na sleuteloverdracht, De Oude Post 13 Feb :00 Carnavalsmis Hubertus en barbara parochie 13 Feb :00 Sleuteloverdracht Gemeentehuis 14 Feb :45 Carnavalsoptocht Start vanaf de Lange Schoolstraat 14 Feb :00 Prijsuitreiking optocht jeugd, De Kleine Wereld 14 Feb :00 Prijsuitreiking optocht volwassenen, De Kleine Wereld 15 Feb :00 Boerenbruiloft, De Oude Post 16 Feb :30 Jeugdcarnavalsmiddag, De Kleine Wereld 16 Feb :00 Afsluiting jeugdcarnaval, De Kleine Wereld 16 Feb :30 Afsluiting Carnaval 2010, De Oude Post

20

Jaargang 3 No. 1 Januari 2009

Jaargang 3 No. 1 Januari 2009 Jaargang 3 No. 1 Januari 2009 Beste dorpsgenoten, Be s vo te or we 20 ns 09 en Als eerste willen wij u de beste wensen voor het nieuwe jaar doen toekomen. We hopen dat 2009 een goed jaar wordt voor u en

Nadere informatie

Jaargang 2 No. 12 December 2008. Beste dorpsgenoten,

Jaargang 2 No. 12 December 2008. Beste dorpsgenoten, Jaargang 2 No. 12 December 2008 Beste dorpsgenoten, Het jaar loopt weer ten einde. Als deze Nieuwshoorn in de bus valt staat het Kerstfeest voor de deur. We hebben een druk jaar achter de rug. Dit jaar

Nadere informatie

Jaargang 2 No. 10 Oktober 2008. Beste dorpsgenoten,

Jaargang 2 No. 10 Oktober 2008. Beste dorpsgenoten, Jaargang 2 No. 10 Oktober 2008 Beste dorpsgenoten, In het voorwoord van deze Nieuwshoorn willen we deze keer aandacht besteden aan het eetpunt in De Jachthoorn. Een vaste groep vrijwilligers, staat elke

Nadere informatie

Jaargang 2 No. 11 November Beste dorpsgenoten,

Jaargang 2 No. 11 November Beste dorpsgenoten, Jaargang 2 No. 11 November 2008 Beste dorpsgenoten, Ondernemers maken ook deel uit van de dorpsgemeenschap. Afgelopen maand hebben we overleg gevoerd met de Ondernemersvereniging Sint Hubert. We hebben

Nadere informatie

Jaargang 4 No. 1 Januari Beste dorpsgenoten,

Jaargang 4 No. 1 Januari Beste dorpsgenoten, Jaargang 4 No. 1 Januari 2010 Beste dorpsgenoten, Allereerst willen wij u een voorspoedig en gezond 2010 toewensen. Toch willen we, aan de hand van een paar voorbeelden, ook even terugblikken naar 2009,

Nadere informatie

CARNAVAL <;-) PRETTIGE. Beste dorpsgenoten,

CARNAVAL <;-) PRETTIGE. Beste dorpsgenoten, Jaargang 4 No. 2 Februari 2010 Beste dorpsgenoten, Als deze Nieuwshoorn in de bus valt is de carnaval in volle gang, onder aanvoering van Prins Hans I. Geniet er van en vier samen met de andere Bokken

Nadere informatie

Tip: breng tekening of knutsel voor Sint mee. Beste dorpsgenoten,

Tip: breng tekening of knutsel voor Sint mee. Beste dorpsgenoten, Jaargang 3 No. 11 November 2009 Beste dorpsgenoten, Op 19 oktober zijn wij bij de Raad van State geweest in het kader van het beroep wat wij ingesteld hebben tegen de reconstructie van de N264 van Erica

Nadere informatie

Jachthoorn 19.30 uur. INFO: 11 Dec. woningbouw. Beste dorpsgenoten,

Jachthoorn 19.30 uur. INFO: 11 Dec. woningbouw. Beste dorpsgenoten, Jaargang 1 No. 4 December 2007 Beste dorpsgenoten, Op 3 november 2007 is archimandriet Pachom overleden. De grondlegger van het Profeet Elias Klooster werd 71 jaar. Met Pater Pachom verliezen wij een markante

Nadere informatie

Beste dorpsgenoten, St Hubert op z n best. 31 augustus

Beste dorpsgenoten, St Hubert op z n best. 31 augustus Beste dorpsgenoten, Jaargang 2 No. 5 Mei 2008 Na de grote voorjaarsschoonmaak, waarover u in de vorige Nieuwshoorn hebt gelezen, is Stichting Dorpsbelang niet stil gaan zitten. Zo hebben de ontwikkelingen

Nadere informatie

Jaargang 3 No. 5 Mei Beste dorpsgenoten,

Jaargang 3 No. 5 Mei Beste dorpsgenoten, Jaargang 3 No. 5 Mei 2009 Beste dorpsgenoten, Met vriendelijke groet, Stichting Dorpsbelang vo Sc or St pr H om ub ot ert ie!!!! Stichting Dorpsbelang kan terugkijken op een geslaagde openbare vergadering.

Nadere informatie

Jaargang 3 No. 2 Februari 2009. Beste dorpsgenoten,

Jaargang 3 No. 2 Februari 2009. Beste dorpsgenoten, Jaargang 3 No. 2 Februari 2009 Beste dorpsgenoten, Vorige maand werden wij verblijd met de mededeling dat Stichting Dorpsbelang, samen met de Cuijkse wijkraad Padbroek, de AED-Quiz heeft gewonnen. Hierdoor

Nadere informatie

Sint Hubert gem. Mill en Sint Hubert

Sint Hubert gem. Mill en Sint Hubert Sint Hubert gem. Mill en Sint Hubert Jaargang 6 nummer 25 OVS wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2013. Aanbieders genoeg Specialisten..? Slechts 1 Al ruim 35 jaar hèt adres voor

Nadere informatie

Jaargang 4 No. 3 Maart 2010. Beste dorpsgenoten,

Jaargang 4 No. 3 Maart 2010. Beste dorpsgenoten, Jaargang 4 No. 3 Maart 2010 Beste dorpsgenoten, Voor het eerst sinds lange tijd is er goed nieuws te melden over woningbouw in Sint Hubert. Op 23 februari is er een akkoord bereikt tussen de gemeente en

Nadere informatie

Jaargang 3 No. 6 Juni 2009. Beste dorpsgenoten,

Jaargang 3 No. 6 Juni 2009. Beste dorpsgenoten, Jaargang 3 No. 6 Juni 2009 Beste dorpsgenoten, Als deze Nieuwshoorn in de bus valt is het kermis in Sint Hubert. Misschien klein van opzet, maar ieder jaar is de Sint Hubertse kermis weer een gezellig

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur. *** KERMIS IN WESTERBEEK 5 T/M 8 JULI KERMIS IN WESTERBEEK ***

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur.   *** KERMIS IN WESTERBEEK 5 T/M 8 JULI KERMIS IN WESTERBEEK *** 48e jaargang no. 28 7 juli - 13 juli 2019 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@gmail.com *** KERMIS IN WESTERBEEK 5 T/M 8 JULI KERMIS IN WESTERBEEK *** C o l o fo n Het dorpsjournaal

Nadere informatie

Jaargang 3 No. 7 Juli Beste dorpsgenoten,

Jaargang 3 No. 7 Juli Beste dorpsgenoten, Jaargang 3 No. 7 Juli 2009 Beste dorpsgenoten, Met vriendelijke groet, Stichting Dorpsbelang W ee ie rm ts an vo /v or rou U w De vakantie komt er weer aan en dat betekent vaak nog gauw orde op zaken stellen

Nadere informatie

KERMIS!!!!!!!!! Beste dorpsgenoten,

KERMIS!!!!!!!!! Beste dorpsgenoten, Beste dorpsgenoten, Jaargang 2 No. 6 Juni 2008 Als deze Nieuwshoorn in de bus valt is het EK voetbal weer begonnen. Voor Nederland begint het EK aanstaande maandag met de wedstrijd tegen Italië. Wat al

Nadere informatie

Er komt in elk geval een kinderpagina, de visie van enkele columnisten, wetenswaardigheden van en over (oud) Sint Hubertenaren en nog veel meer.

Er komt in elk geval een kinderpagina, de visie van enkele columnisten, wetenswaardigheden van en over (oud) Sint Hubertenaren en nog veel meer. Jaargang 4 No. 11 november Geachte lezers, De Nieuwshoorn van november ligt alweer voor u. We zitten aan het einde van het 4e jaar van de Nieuwshoorn. Met ingang van het komende jaar zal ons dorpsblad

Nadere informatie

Jaargang 3 No. 3 Maart 2009. Beste dorpsgenoten,

Jaargang 3 No. 3 Maart 2009. Beste dorpsgenoten, Jaargang 3 No. 3 Maart 2009 Beste dorpsgenoten, De carnaval is achter de rug, alle carnavalsspullen zijn weer opgeruimd. Dit wil niet zeggen dat alles opgeruimd is. Er is nog veel zwerfvuil te vinden in

Nadere informatie

Kermis. Sint Hubert. Beste dorpsgenoten,

Kermis. Sint Hubert. Beste dorpsgenoten, Jaargang 4 No. 6 juni 2010 Beste dorpsgenoten, Het is weer kermis in Sint Hubert. Mede dankzij de inzet van enkele vrijwilligers, die op het kermisterrein iedere dag een activiteit organiseren, wordt het

Nadere informatie

GOUD IN ST HUBERT. Beste dorpsgenoten,

GOUD IN ST HUBERT. Beste dorpsgenoten, Beste dorpsgenoten, Jaargang 2 No. 7 Juli 2008 Toen de vorige Nieuwshoorn verscheen was de kermis in volle gang. Mede door de inspanningen van vier ondernemers onder de naam Extra kermisv(i)ertier is de

Nadere informatie

Jaargang 2 No. 1 Januari 2008. Beste dorpsgenoten

Jaargang 2 No. 1 Januari 2008. Beste dorpsgenoten Jaargang 2 No. 1 Januari 2008 Beste dorpsgenoten Het jaar 2007 is weer voorbij en 2008 is al weer enkele weken oud. Toch willen wij als Stichting Dorpsbelang iedereen nog een gezond en voorspoedig nieuwjaar

Nadere informatie

Jaargang 4 No. 5 Mei Beste dorpsgenoten,

Jaargang 4 No. 5 Mei Beste dorpsgenoten, Jaargang 4 No. 5 Mei 2010 Beste dorpsgenoten, In april stond een overleg met de andere dorpsraden in de gemeente, die van Wilbertoord en Langenboom op de agenda. Ook deze dorpsraden hebben te maken met

Nadere informatie

Beste dorpsgenoten, Dit betekent wel dat er nog drie bestuursleden overblijven. Versterking voor Stichting Dorpsbelang is dus van harte welkom!

Beste dorpsgenoten, Dit betekent wel dat er nog drie bestuursleden overblijven. Versterking voor Stichting Dorpsbelang is dus van harte welkom! Jaargang 4 No. 9 september 2010 Beste dorpsgenoten, De vakantie zit er weer op, we beginnen weer aan een nieuw jaar en een nieuwe jaargang van de Nieuwshoorn. Tijdens de vakantie heeft ons dorp niet stilgezeten

Nadere informatie

Beste dorpsgenoten, Verder willen wij vanaf deze plaats iedereen een fijne vakantie toewensen. Met vriendelijke groet, Stichting Dorpsbelang

Beste dorpsgenoten, Verder willen wij vanaf deze plaats iedereen een fijne vakantie toewensen. Met vriendelijke groet, Stichting Dorpsbelang Jaargang 4 No. 7 juli 2010 Beste dorpsgenoten, Net als winnen op het WK Voetbal is ook de leefbaarheid in een dorp behouden en vergroten een teamprestatie. Niemand, ook geen instantie of overheid, kan

Nadere informatie

KUNSTROUTE 4-5 Oktober. Beste dorpsgenoten,

KUNSTROUTE 4-5 Oktober. Beste dorpsgenoten, Beste dorpsgenoten, Jaargang 2 No. 9 September 2008 Inmiddels zijn de vakanties weer achter de rug en is de dagelijkse gang van zaken weer opgepakt. Met dit voorwoord beginnen we aan een nieuwe jaargang

Nadere informatie

Collecteren iets voor U. Beste dorpsgenoten,

Collecteren iets voor U. Beste dorpsgenoten, Jaargang 3 No. 9 September 2009 Beste dorpsgenoten, Voor u ligt het eerste exemplaar van de derde jaargang van de Nieuwshoorn. Na de vakantie liggen er voor iedereen weer nieuwe uitdagingen. Zo ook voor

Nadere informatie

Jaargang 3 No. 8 Augustus 2009. Beste dorpsgenoten,

Jaargang 3 No. 8 Augustus 2009. Beste dorpsgenoten, Jaargang 3 No. 8 Augustus 2009 Bo Kr uww ea e tie ek f Beste dorpsgenoten, Infopagina Huisartsen: J.N.J.Boesten Langenboomseweg 2, 5451JK Mill 0485-452592 L.B.J.M.Velers Hoogstraat 8, 5451BH Mill 0485-451631

Nadere informatie

Bijblijver Informatieblaadje

Bijblijver Informatieblaadje Bs Dr Jan de Quay Optimus primair onderwijs 7-2014 Bijblijver Informatieblaadje Beste ouders 7-2014 De Bijblijver stond gepland voor woensdag 17 december, echter vandaag is er al informatie die we u willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Beste dorpsgenoten, LET OP!!!!!!!!!!!! INLEVEREN COPY NOVEMBER NUMMER UITERLIJK TOT 31 OKTOBER

Beste dorpsgenoten, LET OP!!!!!!!!!!!! INLEVEREN COPY NOVEMBER NUMMER UITERLIJK TOT 31 OKTOBER Jaargang 4 No. 10 oktober Beste dorpsgenoten, Voor u ligt alweer een nieuwe editie van de Nieuwshoorn. Weer een mooie editie met veel nieuws uit en over Sint Hubert. De Nieuwshoorn wordt iedere maand gratis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

31 Augustus. St Hubert op z n Best. Beste dorpsgenoten,

31 Augustus. St Hubert op z n Best. Beste dorpsgenoten, Beste dorpsgenoten, Jaargang 2 No. 8 Augustus 2008 Voor u ligt Nieuwshoorn 12, het laatste nummer van de eerste jaargang van "Nieuwshoorn". We hopen dat deze afgelopen jaargang veel plezier heeft beleefd

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: November 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: November 2015 INFO Jaargang 22, Maand: November 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand november in het vooruitzicht, maken we een eerste pas op de plaats als het gaat om de vorderingen tot op heden. Naast enkele toetsen,

Nadere informatie

Jubileum jaar St. Barbara Gilde

Jubileum jaar St. Barbara Gilde Jaargang 2 No. 2 Februari 2008 Vorige week waren we nog met zijn allen in carnavalssferen. Ook dit jaar was het een gezellig feest en konden onze nieuwe uitbaters van de café s zien hoe hier carnaval wordt

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 18 december 2015 05 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Nieuw MR-lid Sinterklaasfeest en Kerstmarkt Voorlichtingsavond Voortgezet Onderwijs Schoonmaakavond Voorleesontbijt CITO-toetsen

Nadere informatie

Ander nieuws. Bij het gouden priesterfeest (elders in dit blad) van pastor Ad Bogers werd op het plein achter de kerk de naam onthuld Ad Bogersplein.

Ander nieuws. Bij het gouden priesterfeest (elders in dit blad) van pastor Ad Bogers werd op het plein achter de kerk de naam onthuld Ad Bogersplein. Beste Dorpsgenoten, Jaargang 1 No. 2 Oktober 2007 We zijn blij dat het nieuwe dorpsblad Nieuwshoorn zo positief is ontvangen. Maar er was ook enige kritiek. Enkele mensen vonden het lettertype te klein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief okt-nov-dec 16

Nieuwsbrief okt-nov-dec 16 Nn Nieuwsbrief okt-nov-dec 16 Studie(mid)dagen In de periode tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie staan er een aantal studie(mid)dagen op het programma. We zetten ze voor u nogmaals op een rijtje:

Nadere informatie

Jaargang 3 No. 4 April 2009. Beste dorpsgenoten,

Jaargang 3 No. 4 April 2009. Beste dorpsgenoten, Jaargang 3 No. 4 April 2009 Beste dorpsgenoten, Mede dank zij de inzet van vele vrijwilligers, kinderen en verenigingen, zoals de Carnavalsvereniging, de Milieuvereniging, de Jagersvereniging en buurtverenigingen

Nadere informatie

Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender -----

Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender ----- Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender De klompenactie komt er weer aan! ----- Op woensdagavond 21 november van 17.00 uur tot 20.00 uur kunt u iemand aan de deur verwachten met

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

BALLONWEDSTRIJD UITSLAG. Beste Sint-Hubertenaren.

BALLONWEDSTRIJD UITSLAG. Beste Sint-Hubertenaren. Jaargang 1 No. 1 September 2007 Beste Sint-Hubertenaren. Zoals in onze laatste Nieuwsbrief Stichting Dorpsbelang St.Hubert is aangekondigd is er vandaag het nieuwe dorpsblad Nieuwshoorn dat wij met enige

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Verwachting

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Verwachting KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Verwachting In vergelijking met het licht naar waar wij wandelen, is de dag waarin wij leven nog een nacht. Wanneer de Heer Jezus Christus zal komen, met zoveel daglicht,

Nadere informatie

Onderbouw viering, om te noteren op de jaarkalender. Beëindiging dienstverband Sylvia van Suylen. Verspreiding van de Tierelier info

Onderbouw viering, om te noteren op de jaarkalender. Beëindiging dienstverband Sylvia van Suylen. Verspreiding van de Tierelier info In de afgelopen maanden zijn er letterlijk, maar zeker ook figuurlijk, heel veel lichtpuntjes in en om onze school geweest. Dank daarvoor! Een lichtpunt zijn, een lichtpunt ontvangen..het geeft energie.

Nadere informatie

Samen maken we St.Hubert schoon!

Samen maken we St.Hubert schoon! Jaargang 2 No. 3 Maart 2008 Samen maken we St.Hubert schoon! Stichting Dorpsbelang heeft op diverse manieren de St.Hubertse gemeenschap benaderd om op zaterdag 15 maart om 9.45 uur op het Pastor Bogersplein

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Sint Hubert gem. Mill en Sint Hubert

Sint Hubert gem. Mill en Sint Hubert Sint Hubert gem. Mill en Sint Hubert Jaargang 6 nummer 22 Nieuwe rubriek, de pen door... Aanbieders genoeg Specialisten..? Slechts 1 Al ruim 35 jaar hèt adres voor comfort en kwaliteit www.teunarts.nl

Nadere informatie

Cecieleke CECIELEKE INTOCHT SINTERKLAAS. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 34 e jaargang nr. 10 woensdag 23 december 2015

Cecieleke CECIELEKE INTOCHT SINTERKLAAS. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 34 e jaargang nr. 10 woensdag 23 december 2015 Cecieleke Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 34 e jaargang nr. 10 woensdag 23 december 2015 CECIELEKE Het jaar 2015 nadert zijn einde. De Kerstdagen staan voor de deur en daarmee een stuk gezelligheid.

Nadere informatie

Blz t/m t/m Kerstvakantie

Blz t/m t/m Kerstvakantie Blz 0 02 03 04 05 Inhoudsopgave Agenda - Lied Voorwoord Kerstfeest Personalia; Sonja Mars en Cindy van Raalten, Jodi Buter, Bastiaan den Bakker en Corina Bastiaan Nieuwe kleutergroep Kinderpostzegelactie

Nadere informatie

Jaargang 27 No december 2017

Jaargang 27 No december 2017 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 27 No. 14 8 december 2017 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

Sint Hubert gem. Mill en Sint Hubert

Sint Hubert gem. Mill en Sint Hubert Sint Hubert gem. Mill en Sint Hubert Jaargang 5 nummer 24 Ondernemersvereniging Sint Hubert wenst u alle fijne feestdagen. Belangrijke telefoonnummers Huisartsen: J.N.J.Boesten J.A.Boon Langenboomseweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale ROOSTER Donderdag 30 november Vrijdag 1 december Zaterdag 2 december 20.00 uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale 19.30 uur - Repetitie Dames en Heren Bartholomeuskoor (einden 20.45 uur). We repeteren

Nadere informatie

55e JAARGANG NO 22 vrijdag 28 juni 2019

55e JAARGANG NO 22 vrijdag 28 juni 2019 OOS NUUTS PERIODIEK GENHOUTER NIEUWSBLAD Berichten, mededelingen en advertenties vóór maandagavond 20.00 uur digitaal bezorgen op: redactie@sint-hubertus-genhout.nl Bankrekening: NL17RABO0104906510 o.v.v.

Nadere informatie

ZWARTE PIETENBAL GROOT. Beste dorpsgenoten,

ZWARTE PIETENBAL GROOT. Beste dorpsgenoten, Jaargang 1 No. 3 November 2007 Beste dorpsgenoten, Inmiddels is de carnavalstijd weer aangebroken. 10 November is de nieuwe prins onthuld, tijdens het ter perse gaan van deze Nieuwshoorn was uiteraard

Nadere informatie

Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender

Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender Vind jij voetbal leuk? Heb je zin om te bewegen? Samen met andere jongens en meisjes uit de buurt? Kom dan voetballen bij eendracht 30. Onder

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Liturgie voor Zondag 25 februari 2018

Liturgie voor Zondag 25 februari 2018 Liturgie voor Zondag 25 februari 2018 Voorganger Organist Lector Ontvangst Ds. W. Nijkamp Jan Zwart Janny de visser Henk van Zanten Orgelspel Woord van welkom Gemeente gaat staan na het aansteken van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Wij zijn trots op St.Hubert!

Wij zijn trots op St.Hubert! Jaargang 2 No. 4 April 2008 Wij zijn trots op St.Hubert! foto: Rini Cornelissen Wij Stichting Dorpsbelang, menen terecht trots te mogen zijn op St.Hubert als we zien hoeveel vrijwilligers; kinderen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

19.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor

19.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor ROOSTER Donderdag 27 november Vrijdag 28 november Zaterdag 29 november 19.00 uur - Repetitie Fine Tuning 20.30 uur - Repetitie kamerkoor (einde 20.45 uur) We repeteren voor Palestrina/Advent/Kerstnacht

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders,

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders, NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012 1.Beste ouders, December is altijd een drukke maand op school. We zijn op school druk in de weer met allerlei activiteiten rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2018-2019 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Wat fijn dat uw zoon/dochter dit jaar de Eerste Communie doet in de Heilige Martinusparochie. Dit boekje bevat informatie over de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.13

Jaargang december 2017 nr.13 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Nieuwsbrief No

Nieuwsbrief No Nieuwsbrief No. 6 08-11-2013 Cursusjaar 2013-2014 Inhoud: - Belangrijke data - IPC nieuws - Gezinsviering de Kwakel 1 Belangrijke data: 12 november: Schoolmaatschappelijk werk (11.30-13.00) 15 november:

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 08 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstviering ** Bedankt ouders! ** Kerstinformatie

Nadere informatie

PRIKBORD 5 3 september 2014

PRIKBORD 5 3 september 2014 PRIKBORD 5 3 september 2014 15 december 2016 Schooljaar 2016-2017 AGENDA Wo 21 dec. Wo 21 dec. Vr 23 dec. Ma 26 dec t/m vr. 6 jan. Kinderen komen, na het ochtenddeel, ook nog naar school van 17:00 tot

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6 Jaargang 2018-2019 21 december 2018 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2018 Het kerstverhaal is ook in 2018 actueel en bij de tijd! We zijn met elkaar op zoek, op reis, op weg Op zoek naar geborgenheid, op reis

Nadere informatie

15 december 2017 Nummer 8

15 december 2017 Nummer 8 15 december 2017 Nummer 8 Inhoud: Levende kerststal Gezinsviering Cadeautjes voor leerkrachten Kerst 2017 Carnaval 2018 Polderzooitje Decoratiewerkgroep Boeren Kerstroute Schoudercom Volgende Polderik

Nadere informatie

CARNAVALSVERENIGING. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes.

CARNAVALSVERENIGING. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes. Het zit erop voor een jaar en wij kunnen terug kijken op een geweldige carnaval. Voor ons is het telkens weer een feest om te zien met welk een enthousiasme iedereen bezig

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

Kinder-Vakantie-Pretdagen 2018

Kinder-Vakantie-Pretdagen 2018 Kinder-Vakantie-Pretdagen 2018 INFORMATIE VOOR BEGELEIDERS VAN EEN GROEPJE Wij zijn blij dat je een groepje wilt begeleiden! Daarom hopen wij dat jij als leiding net zo n fijne dagen beleeft als de kinderen

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

Dorpsstraat VL Borkel en Schaft (040)

Dorpsstraat VL Borkel en Schaft (040) Nieuwsbrief Schooljaar : 2015-2016 Datum : 10 november 2015 Nummer : 5 Beste ouders / verzorgers, Veilig oversteken De start is gemaakt. De gemeente heeft een stuk groenvoorziening weggehaald aan de kant

Nadere informatie

Zonnebrief 15 december 2016

Zonnebrief 15 december 2016 Zonnebrief 15 december 2016 Agenda Vrijdag 16 december 9.00 kennismaking eventuele nieuwe ouders Zaterdag 17 december Kerstloop Maandag 19 december Juf Yvonne afwezig Juf Esther afwezig i.v.m. een begrafenis

Nadere informatie

Jaarplanner EMS 2019

Jaarplanner EMS 2019 januari 2019 1 di 1-jan Mis in Slenaken EMS EMS 10.45 Nieuwjaarsreceptie in Slenaken parochies EMS wo 2-jan do 3-jan avondmis 19.00 vr 4-jan avondmis 19.00 za 5-jan 18.00 GKZ 19.30 geruild met E (GKZ zaterdag

Nadere informatie

CARNAVALSVERENIGING. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes.

CARNAVALSVERENIGING. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes. Het zit erop voor een jaar en wij kunnen terug kijken op een geweldige carnaval. Links en rechts werden wij voorzien van positieve en opbouwende kritiek dit zullen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 december ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 4 januari De eerste schooldag in 2016 6 januari LOT 12 januari OUDERAVOND 18 22 januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

Van de directie. Nieuwsbrief 5: 20 december In dit nummer:

Van de directie. Nieuwsbrief 5: 20 december In dit nummer: Nieuwsbrief 5: 20 december 2018 Van de directie De laatste adventkaars is op school aangestoken: het is Kerstmis op Het Tangram. Tijdens de verschillende kerstvieringen hebben de groepen 6 de kerstmusical

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Info december CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke

Info december CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke Info december 2018 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl Belangrijke data: 5 december - Sinterklaasfeest 20 december - s middags vrij! 20 december -

Nadere informatie