GELIBERALISEERDE PACHTOVEREENKOMST VOOR 6 JAAR OF KORTER. (Volgens artikel 7:397 lid 1 Burgerlijk Wetboek)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GELIBERALISEERDE PACHTOVEREENKOMST VOOR 6 JAAR OF KORTER. (Volgens artikel 7:397 lid 1 Burgerlijk Wetboek)"

Transcriptie

1 GELIBERALISEERDE PACHTOVEREENKOMST VOOR 6 JAAR OF KORTER (Volgens artikel 7:397 lid 1 Burgerlijk Wetboek) Nr. CONCEPT <DOSSIER> Bijlage: -1- (tekening) Het hoogheemraadschap van Rijnland, gevestigd aan de Archimedesweg 1 te 2333 CM Leiden, KvKnr , ten deze ingevolge het Delegatiebesluit Rijnland 2015 rechtsgeldig vertegenwoordigt door mevrouw G.L. van Mourik, Hoofd afdeling Ondersteunin en Advies, verder te noemen Rijnland, en <NAAM>, wonende aan <ADRES> <HUISNUMMER> te <POSTCODE> <PLAATS>, KvK/BSNnr. <KVKNR.>, hierna te noemen de pachter, zijn overeengekomen als volgt: Voor zover in deze pachtovereenkomst hier niet van wordt afgeweken blijven de bepalingen van titel 7.5 van het Burgerlijk Wetboek onverminderd van kracht. Artikel 1. Begripsbepalingen Artikel 2. Object In deze pachtovereenkomst wordt verstaan onder: Rijnland: De verpachter, het Hoogheemraadschap van Rijnland. Pachter: Degene die pacht of diens recht- verkrijgende(n). Het perceel: De in pacht uitgegeven grond. Pacht: Overeenkomst waarbij Rijnland zich verbindt aan pachter een onroerende zaak (i.c. los land) in gebruik te verstrekken ter uitoefening van de landbouw, en pachter zich verbindt tot een tegenprestatie. Rijnland verpacht aan pachter, die verklaart in pacht aan te nemen het perceel tuinland plaatselijk bekend als Overrijn 30, zonder nadere omschrijving volledig bekend, kadastraal bekend gemeente Katwijk, sectie D, nummer 344 gedeeltelijk, groot <OMVANG> hectare, e.e.a. zoals is aangegeven op bijgevoegde en van deze overeenkomst deel uitmakende tekening. Artikel 3. Duur van de pacht De verpachting geschiedt met ingang van 1 juni 2016 voor een periode van 7 maanden. De verpachting eindigt derhalve op 31 december Artikel 4. Pachtprijs De pachtprijs bedraagt <BEDRAG> per jaar. De pachtprijs dient bij vooruitbetaling te worden voldaan in één termijn vóór of op 1 juni van het jaar, waarover de pacht verschuldigd is rekeningnummer NL37 NAWB ten name van het hoogheemraadschap van Rijnland te Leiden. Voor de eerste maal dient de betaling te gebeuren binnen een maand na de datum waarop deze overeenkomst wordt ondertekend.

2 - 2 - Artikel 5. Herziening pachtprijs Niet van toepassing Artikel 6. Bijzondere bepaling De artikelen 7:313 lid 2, 7:319 lid 1 onder a, c en d, 7:325, 7:327, 7:328, 7:332, 7:333, 7:363 tot en met 7:374, 7:378 tot en met 7:384, 7:399a en 7:399c lid 1 van het Burgerlijk Wetboek zijn niet van toepassing op deze overeenkomst. Artikel 7. Verschil in grootte Verschil tussen de werkelijke en de bij de pachtovereenkomst opgegeven grootte van het gepachte zal geen aanleiding geven tot het vorderen van vermeerdering of vermindering van de pachtprijs of tot enige rechtsvordering, hoe ook genaamd. Artikel 8. Staat van het gepachte 8.1 De pachter aanvaardt het gepachte in de staat, waarin het zich op het tijdstip van terbeschikkingstelling bevindt. De pachter heeft op Rijnland geen vordering wegens niet goede staat van onderhoud bij terbeschikkingstelling. 8.2 Rijnland staat niet in voor enig gebrek aan het verpachte en de pachter heeft deswege geen vordering op Rijnland. 8.3 Bij aanvang van de pachtovereenkomst dient in een door beide partijen staat van oplevering te worden vastgesteld hoe de staat van het perceel is. Artikel 9. Verzuim 9.1 Bij niet- of niet-tijdige betaling van de pachtprijs op de verschijndag of bij niet-nakoming of overtreding van een van de bepalingen van de pachtovereenkomst zal de pachter in verzuim zijn door het enkel verloop van de bepaalde termijn of door het enkele feit van de overtreding of niet-nakoming zelve, zonder dat enige ingebrekestelling zal zijn vereist. 9.2 De pachter is aansprakelijk voor alle kosten van invordering in de meest uitgebreide zin genomen, voor zover deze redelijkerwijze bij de pachter in rekening kunnen worden gebracht. 9.3 Indien de pachter in gebreke blijft in de uitvoering van de hem bij de wet en/of de pachtovereenkomst opgedragen werkzaamheden en/of reparaties kunnen deze door verpachter voor rekening van de pachter worden verricht; deze laatste is verplicht de uitvoering van bedoelde reparaties en werkzaamheden te gedogen en, op eerste vertoon van de rekening, de gemaakte kosten te voldoen.

3 - 3 - Artikel 10. Goed pachter 10.1 De pachter is verplicht het gepachte te gebruiken, zoals een goed pachter betaamt. Hij is gehouden het gepachte vakkundig en naar behoren te onderhouden en te bewerken; hij dient het gepachte vrij te houden van alle onkruid en anderszins schadelijke gewassen Zonder uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Rijnland mag hij het gepachte niet onderverhuren of geheel of gedeeltelijk in gebruik afstaan of de bestemming, inrichting of gedaante van het gepachte veranderen Pachter zal het pachtobject niet in waarde mogen doen verminderen Rijnland kan aanwijzingen geven aan pachter omtrent onderhoudszaken die ten laste van de pachter komen. Indien pachter een dergelijke aanwijzing ontvangt, dient hij deze onverwijld uit te voeren. Artikel 11. Bepaling voor pachtpercelen bij waterkerende dijken 11.1 Graafwerkzaamheden en het weiden met paarden, koeien en varkens is zonder toestemming van Rijnland niet geoorloofd De pachter dient op zijn kosten het gepachte dusdanig af te scheiden dat er geen vee van het gepachte op de openbare weg of op andere percelen kan komen Eventuele afrasteringen dienen door en op kosten van de pachter te worden onderhouden. Artikel 12. Schade aan het gepachte 12.1 De pachter is aansprakelijk voor schade aan het verpachte die is ontstaan door een hem toe te rekenen tekortschieten in de nakoming van een verplichting uit de pachtovereenkomst Alle schade behalve brandschade wordt vermoed daardoor te zijn ontstaan De pachter is jegens Rijnland op gelijke wijze als voor eigen gedragingen aansprakelijk voor de gedragingen van hen die zich met zijn goedvinden op het gepachte bevinden. Artikel 13. Voorbehouden rechten Rijnland behoudt zich het recht voor: a. om in het algemeen op de verpachte gronden die werken of werkzaamheden te doen uitvoeren, welke het nodig acht in het belang van Rijnland, waaronder ook wordt verstaan het afgraven van de verpachte percelen voor het winnen van grond. Artikel 14 is van overeenkomstige toepassing. b. nieuwe sloten en greppen in het verpachte te graven, indien hij zulks in het belang van de afwatering of ter aanvulling van uitgeslagen grond nodig oordeelt.

4 - 4 - Artikel 14. Kennisgeving verrichtingen door Rijnland Van het voornemen tot het doen van bepaalde verrichtingen zal Rijnland schriftelijk kennis geven tenminste een maand, voordat met de verrichtingen wordt aangevangen. Artikel 15. Schade aan derden De pachter is onverminderd het gestelde in artikel 11 lid 2 en zijn verplichtingen in wet, provinciale of gemeentelijke verordening gesteld, aangaande het laten loslopen van vee verplicht zorg te dragen, dat noch aan het verkeer over een weg, noch aan de belangen van anderen enige schade wordt toegebracht. Indien deze desalniettemin toegebracht mocht zijn, is pachter verplicht voornoemde schade te vergoeden. Artikel 16. Verzekering 16.1 De pachter is verplicht zich ter zake van het door hem op het gepachte uitgeoefende bedrijf te verzekeren tegen normaal verzekerbare bedrijfsschade waaronder verzekering tegen brand waarvan verzekering ten tijde van deze overeenkomst voor een overeenkomstig bedrijf gebruikelijk is. Hij is verplicht de polissen van deze verzekeringen desgevraagd aan Rijnland te tonen en door overlegging van kwitanties van de laatst betaalde premies van de voortdurende verzekering te doen blijken. Artikel 17. Opstallen De pachter mag zonder schriftelijke machtiging geen opstallen op het gepachte plaatsen. Wanneer met schriftelijke machtiging van Rijnland geplaatste opstallen leiden tot een hogere aanslag in enige belasting, komen de kosten hiervan voor rekening van de pachter. Artikel 18. Erfdienstbaarheden 18.1 De pachter moet de uitoefening van erfdienstbaarheden, welke ten behoeve van de eigendommen van derden op het gepachte zijn gevestigd, dulden. Hij mag van deze erfdienstbaarheden, zonder toestemming van Rijnland, geen verzwaring toestaan of dulden. Indien de pachter in deze in gebreke blijft, is hij tot schadevergoeding gehouden. De pachter zal geen uit- of overwegen toestaan of gedogen. Rijnland daarentegen behoudt zich het recht voor om, zowel ten behoeve van haar eigendommen als ten behoeve van de gronden van derden, op de minst bezwarende wijze het recht van weg over het gepachte te verlenen. Artikel 14b is van overeenkomstige toepassing De pachter is verplicht voor het behoud van de rechten van Rijnland ten aanzien van haar bezit en de aan het gepachte verbonden lusten en rechten te waken en aan Rijnland terstond kennis te geven van iedere inbreuk daarop of gevaar daarvoor De pachter is verplicht alle scheidingstekenen in stand te houden.

5 - 5 - Artikel 19. Toegang tot het verpachte 19.1 De pachter is verplicht toegang tot het verpachte te verlenen aan Rijnland en de beambten van Rijnland, aan de huurders van Rijnlands jacht- of visrecht en, in geval van beëindiging van onderhavige overeenkomst, aan gegadigden voor pacht van het terrein De pachter dient het vervoer van alle materialen, hulpmiddelen enz., welke tot uitvoering en onderhoud van werken van Rijnland benodigd zijn of daarmede in verband staan, over het gepachte toe te laten Bij voorgenomen vervreemding of opnieuw verpachten zal, op de daarvoor door Rijnland aan te wijzen tijden die plaatselijk gebruikelijk zijn pachter medewerking verlenen aan het bezichtigen van het pachtobject en zullen desgevraagd inlichtingen of aanwijzingen door de pachter moeten worden gegeven aan belangstellenden. Artikel 20. Jacht en visserij Rijnland behoudt zich het genot van de jacht en de visserij op het gepachte voor. De pachter verleent toestemming aan Rijnland, het genot van de jacht en de visserij op het gepachte te verhuren en stemt er in toe, dat de eventuele huurder van het genot van de jacht en van de visserij, de jacht en de visserij op het gepachte uitoefent alleen of met gezelschap, of wel door anderen laat uitoefenen. Artikel 21. Onteigening 21.1 Indien een gedeelte van het pachtobject wordt onteigend, zal de pachtprijs evenredig worden verlaagd, onverminderd de wettelijke rechten van de pachter tegenover de onteigenaar Bij onteigening, geheel of gedeeltelijk, is Rijnland aan pachter geen enkele schadevergoeding verschuldigd. Artikel 22. Belastingen 22.1 Onverminderd het bepaalde in artikel 18 komen de grond-, waterschapsbelasting of andere door een publiekrechtelijk lichaam op het gepachte geheven of nog te heffen zakelijke lasten voor rekening van Rijnland, behoudens de bevoegdheid om ingevolge artikel 7:331 Burgerlijk Wetboek verhoging van de pachtprijs te vorderen Alle andere belastingen met betrekking tot het gepachte komen voor rekening van de pachter. Artikel 23. Kosten Alle kosten verbonden aan het opmaken, wijzigen of aanvullen van de pachtovereenkomst, aan de beoordeling van de pachtovereenkomst door de Grondkamer, alsmede die van de tenuitvoerlegging van de pachtovereenkomst, komen voor rekening van de pachter.

6 - 6 - Artikel 24. Oplevering 24.1 De pachter verbindt zich bij het einde van de pacht het gepachte te ontruimen en in de oorspronkelijke toestand op te leveren De eigendom van gewassen, al dan niet wortelvast, producten, machines, materialen e.d. die na de oplevering nog op of in het pachtobject aanwezig zijn, gaan zonder vergoeding over naar Rijnland, tenzij bedoelde eigendom is overgegaan naar de opvolgende pachter. Artikel 25. Slotbepalingen 25.1 Indien een bepaling uit deze pachtovereenkomst nietig of vernietigbaar is of door welke andere oorzaak dan ook niet kan worden toegepast, behouden de overige bepalingen uit deze pachtovereenkomst onverminderd hun geldigheid. In voorkomend geval zullen partijen onverwijld nadat dit feit aan hen is gebleken schriftelijk ter vervanging van deze bepaling een geldige bepaling overeenkomen die zo veel mogelijk zal beantwoorden aan de strekking van de nietige of vernietigbare of anderszins niet toepasbare bepaling Alle geschillen, welke tussen partijen mochten rijzen met betrekking tot de tussen hen gesloten pachtovereenkomst, worden voor zover de wet dit toelaat, beslist door de bevoegde pachtkamer. Aldus besloten te Leiden, d.d. 18 april 2016 Namens dijkgraaf en hoogheemraden, Voor akkoord mw. drs. G.L. van Mourik hoofd afdeling Ondersteuning & Advies Pachter

PACHTOVEREENKOMST Volgens titel 7.5 artikel 395 van het Burgerlijk Wetboek

PACHTOVEREENKOMST Volgens titel 7.5 artikel 395 van het Burgerlijk Wetboek PACHTOVEREENKOMST Volgens titel 7.5 artikel 395 van het Burgerlijk Wetboek Verpachter Pachter Het gemeentebestuur van Midden-Drenthe, vertegenwoordigd door de burgemeester van de gemeente Midden-Drenthe,

Nadere informatie

Pachtovereenkomst. voor geliberaliseerde pacht voor los land voor zes jaar of korter zoals bedoeld in artikel 397, eerste lid van Boek 7 van het BW

Pachtovereenkomst. voor geliberaliseerde pacht voor los land voor zes jaar of korter zoals bedoeld in artikel 397, eerste lid van Boek 7 van het BW Pachtovereenkomst voor geliberaliseerde pacht voor los land voor zes jaar of korter zoals bedoeld in artikel 397, eerste lid van Boek 7 van het BW DE ONDERGETEKENDEN: de publiekrechtelijke rechtspersoon

Nadere informatie

Artikel 2. Pachtprijs De pachtprijs voor de pachtperiode bedraagt #. # (zegge: #. euro per jaar), berekend naar #. per ha.

Artikel 2. Pachtprijs De pachtprijs voor de pachtperiode bedraagt #. # (zegge: #. euro per jaar), berekend naar #. per ha. Ref:2016.003553.01 /bs PACHTOVEREENKOMST 1 GELIBERALISEERDE PACHTOVEREENKOMST ex. artikel 7:397 lid 1 BW BS11./16 De ondergetekenden: 1. #, hierna te noemen de pachter, 2. de Provincie Groningen, Martinikerkhof

Nadere informatie

gevestigd/wonende te, relatienummer (RVO), BSN of KvK-nummer, hierna te noemen:

gevestigd/wonende te, relatienummer (RVO), BSN of KvK-nummer, hierna te noemen: 134-a RO/GZ Geliberaliseerde Pachtovereenkomst BW 7 397 lid 1 OVEREENKOMST VAN GELIBERALISEERDE PACHT VOOR 6 JAREN OF KORTER (conform art. 7:397 lid 1. Burgerlijk Wetboek) Z / BHR De ondergetekenden: De

Nadere informatie

Deze overeenkomst is aangegaan voor de duur van 1 jaar, ingaande op 1 januari 2019 en eindigend op 31 december 2019.

Deze overeenkomst is aangegaan voor de duur van 1 jaar, ingaande op 1 januari 2019 en eindigend op 31 december 2019. OVEREENKOMST PERCELEN Geliberaliseerde pacht 1 jaar o.b.v. artikel 7:397 lid 1 BW Waterschap Rivierenland, gevestigd en kantoorhoudende te 4003 BX Tiel, De Blomboogerd 1, vertegenwoordigd door de heer

Nadere informatie

De verpachting geschiedt voorts onder de voorwaarden en bepalingen als omschreven in bijgevoegd voorbeeld contract.

De verpachting geschiedt voorts onder de voorwaarden en bepalingen als omschreven in bijgevoegd voorbeeld contract. Verpachting agrarisch perceel te Teteringen Kadastrale omschrijving: Gemeente Teteringen, sectie C nummer 2458 groot 00.42.60 ha en nummer 2460 groot 01.07.70 ha, gelegen aan de Heistraat, t.o. 2b in Teteringen.

Nadere informatie

Concept pachtovereenkomst

Concept pachtovereenkomst De ondergetekende, PACHTOVEREENKOMST NR. B GELIBERALISEERDE PACHT VOOR 6 JAAR OF KORTER (ART. 7:397 LID 1 BW) Voor natuurtechnisch onderhoud van primaire waterkeringen Mevrouw K.P.N. Schippers-van de Velde,

Nadere informatie

Boek 7 Burgerlijk Wetboek: 201-231 BW (algemene bepalingen)

Boek 7 Burgerlijk Wetboek: 201-231 BW (algemene bepalingen) Boek 7 Burgerlijk Wetboek: 201-231 BW (algemene bepalingen) Boek 7 BW, titel 4: Algemeen e.v. Afdeling 1. Algemene bepalingen Artikel 201 1. Huur is de overeenkomst waarbij de ene partij, de verhuurder,

Nadere informatie

Inschrijvingsvoorwaarden van de verpachting via inschrijving van een perceel landbouwgrond te Heusden aan de Veldweg / Herptse veld.

Inschrijvingsvoorwaarden van de verpachting via inschrijving van een perceel landbouwgrond te Heusden aan de Veldweg / Herptse veld. Inschrijvingsvoorwaarden van de verpachting via inschrijving van een perceel landbouwgrond te Heusden aan de Veldweg / Herptse veld. Via inschrijving wordt een perceel landbouwgrond verpacht kadastraal

Nadere informatie

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Verkoopvoorwaarden bloot eigendom: Vastgesteld door burgemeester en wethouders van s-gravenhage

Nadere informatie

de gemeente Hof van Twente;

de gemeente Hof van Twente; Gemeente Hof van Twente Algemene huurvoorwaarden genot van de jacht Artikel 1 Begripsomschrijvingen In de voorwaarden wordt verstaan onder: Gemeente: huurder: huurovereenkomst: voorwaarden: jachtperceel:

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE Blad 1 INHOUD Art. 1. Art. 2. Art. 3. Art. 4. Art. 5. Art. 6. Art. 7. Art. 8. Art. 9. Art. 10. Art. 11. Art. 12. Art. 13. Art.

Nadere informatie

12 VOORBEELD OVEREENKOMST VAN EEN RECHT VAN OPSTAL

12 VOORBEELD OVEREENKOMST VAN EEN RECHT VAN OPSTAL 12 VOORBEELD OVEREENKOMST VAN EEN RECHT VAN OPSTAL Ondergetekenden, Coöperatie Zonnepark X, te PLAATS, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door NAAM / NAMEN, hierna te noemen: de Opstalhouder, en

Nadere informatie

Anterieure exploitatieovereenkomst zoals bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening

Anterieure exploitatieovereenkomst zoals bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening Anterieure exploitatieovereenkomst zoals bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening De partijen: I. De gemeente Asten, ter zake van deze overeenkomst rechtsgeldig vertegenwoordigd door de burgemeester,

Nadere informatie

PACHTOVEREENKOMST PROVINCIAAL EIGENDOM (GELIBERALISEERDE PACHT) Standaard overeenkomst pacht graslandpercelen

PACHTOVEREENKOMST PROVINCIAAL EIGENDOM (GELIBERALISEERDE PACHT) Standaard overeenkomst pacht graslandpercelen PACHTOVEREENKOMST PROVINCIAAL EIGENDOM (GELIBERALISEERDE PACHT) Standaard overeenkomst pacht graslandpercelen Directie Concernzaken Afdeling Ontwikkeling en Grondzaken Overeenkomstnummer:... Debiteurennummer:...

Nadere informatie

Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5

Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5 Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5 De ondergetekenden: 1. Crumble development, gevestigd te Grubbenvorst, aan de Julianastraat 32, ten deze vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Partijen: Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca en , gevestigd te

Nadere informatie

H U U R O V E R E E N K O M S T S P O R T C O M P L E X D E S W A N E B U R G

H U U R O V E R E E N K O M S T S P O R T C O M P L E X D E S W A N E B U R G H U U R O V E R E E N K O M S T S P O R T C O M P L E X D E S W A N E B U R G Versie 25 januari 2011 PARTIJEN: 1. De publiekrechtelijke rechtspersoon DE GEMEENTE COEVORDEN, gevestigd te (7741 GE) Coevorden

Nadere informatie

Model huurovereenkomst. schoolbestuur/eigenaar en kinderopvangorganisatie

Model huurovereenkomst. schoolbestuur/eigenaar en kinderopvangorganisatie Model huurovereenkomst schoolbestuur/eigenaar en kinderopvangorganisatie HUUROVEREENKOMST Partijen (naam schoolbestuur), gevestigd te (naam gemeente), bevoegd gezag van de (naam school) ten deze vertegenwoordigd

Nadere informatie

PACHTOVEREENKOMST PROVINCIAAL EIGENDOM (ZELFREALISATIE) GELIBERALISEERDE MEERJARIGE PACHT PERCELEN MET PROVINCIAAL DOEL KRIMPENERWAARD

PACHTOVEREENKOMST PROVINCIAAL EIGENDOM (ZELFREALISATIE) GELIBERALISEERDE MEERJARIGE PACHT PERCELEN MET PROVINCIAAL DOEL KRIMPENERWAARD 29012019AK PACHTOVEREENKOMST PROVINCIAAL EIGENDOM (ZELFREALISATIE) GELIBERALISEERDE MEERJARIGE PACHT PERCELEN MET PROVINCIAAL DOEL KRIMPENERWAARD Afdeling Ontwikkeling en Grondzaken Overeenkomstnummer:

Nadere informatie

Bruikleen ten behoeve van Realisatie waterstaatswerken in de Bergboezem Berkel te Berkel en Rodenrijs

Bruikleen ten behoeve van Realisatie waterstaatswerken in de Bergboezem Berkel te Berkel en Rodenrijs 1 van 6 Bruikleen ten behoeve van Realisatie waterstaatswerken in de Bergboezem Berkel te Berkel en Rodenrijs Object: diverse percelen in de Bergboezem Berkel te Berkel en Rodenrijs De ondergetekende/partijen:

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH-/KLNT-

Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH-/KLNT- Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH-/KLNT- Ondergetekenden, De Stichting Staedion, statutair gevestigd te Den Haag en kantoorhoudende aan het Koningin Julianaplein

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN Ondergetekende, uitlener / verhuurder Naam instelling: Contactpersoon: Straat: Postcode: Woonplaats: Telefoonnr.: Emailadres: Verklaart dat, gebruiker, Naam instelling: Contactpersoon:

Nadere informatie

Overeenkomst tot vestiging van een recht van opstal

Overeenkomst tot vestiging van een recht van opstal Overeenkomst tot vestiging van een recht van opstal Ondergetekenden, Drs. Henricus Petrus Theresia Maria Willems, wonende aan de Jeroen Boschlaan 8 te Drunen, burgemeester van de gemeente Heusden, ten

Nadere informatie

Algemene en Advertentie*voorwaarden

Algemene en Advertentie*voorwaarden FenceWorks B.V. Bankrekeningnummer: IBAN NL87 INGB 000 6755474 Beatrixstraat 2 bic: INGBNL2A 2712 CK Zoetermeer BTWnr: NL-819660693-B01 Telefoon: +31 (0) 79-5000559 Kvknr: Rijnland 27322427 Website: www.fenceworks.nl

Nadere informatie

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Robeco Structured Properties I Limited, gevestigd te Caymaneilanden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam/namen, als

Nadere informatie

Openbare inschrijving pacht 2017

Openbare inschrijving pacht 2017 Zaaknr. : 16.ZK21798 Kenmerk : 16IT045782 Barcode : *16IT045782* Openbare inschrijving pacht 2017 Verpachting kavel los land te Lage Zwaluwe Kadastrale omschrijving: Gemeente Hooge en Lage Zwaluwe, sectie

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST TUINGROND

HUUROVEREENKOMST TUINGROND HUUROVEREENKOMST TUINGROND CASENUMMER: Ondergetekenden: 1. de gemeente Reimerswaal, Oude Plein 1, 4416 AK Kruiningen, te dezen vertegenwoordigd door de heer ir. J. Gideonse, handelend namens de burgemeester

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER ONDERGETEKENDEN: 1. VOORNA(A)M(EN) ACHTERNAAM, geboren op GEBOORTEDATUM te GEBOORTEPLAATS, wonende te PLAATS (POSTCODE), aan de STRAAT HUISNUMMER,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DBR FIETSZEKERPLAN

ALGEMENE VOORWAARDEN DBR FIETSZEKERPLAN ALGEMENE VOORWAARDEN DBR FIETSZEKERPLAN Artikel 1: Begripsbepaling In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: DBR: Dutch Bicycle Rental B.V. gevestigd aan de Solingerstraat 49, 7421 ZR te Deventer,

Nadere informatie

Algemene erfpachtvoorwaarden Schieland 1975

Algemene erfpachtvoorwaarden Schieland 1975 Algemene erfpachtvoorwaarden Schieland 1975 ALGEMENE ERFPACHTSVOORWAARDEN VAN HET HOOGHEEMRAADSCHAP VAN SCHIELAND 1975 DEFINITIES. Artikel 1. 1. Bij de bepalingen, welke gelden met betrekking tot het recht

Nadere informatie

Bijlage * Modelakte derde recht van hypotheek 2014 HYPOTHEEK

Bijlage * Modelakte derde recht van hypotheek 2014 HYPOTHEEK HYPOTHEEK Heden, *, verschenen voor mij, *, notaris te *: 1. * hierna te noemen: hypotheekgever; 2. * hierna te noemen: hypotheekhouder. De verschenen personen, handelend als gemeld, verklaarden als volgt:

Nadere informatie

1. Burgerlijk Wetboek Titel 7.5 (Pacht)

1. Burgerlijk Wetboek Titel 7.5 (Pacht) 1. Burgerlijk Wetboek Titel 7.5 (Pacht) Titel 5 Pacht Afdeling 1 Algemene bepalingen Artikel 311 [Pachtovereenkomst] Pacht is de overeenkomst waarbij de ene partij, de verpachter, zich verbindt aan de

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Verhuurvoorwaarden Stichting StaOp:

Algemene voorwaarden. Verhuurvoorwaarden Stichting StaOp: Algemene voorwaarden Verhuurvoorwaarden Stichting StaOp: 1. Algemeen 1 Begrippen: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Verhuurder: Stichting Turnaccommodatie Opmeer. 1.2 Huurder: de partij

Nadere informatie

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer. Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer. Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer Partijen: Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca en , gevestigd te

Nadere informatie

HOOFDSTUK 1 - ALGEMENE BEPALINGEN VOOR KOOP

HOOFDSTUK 1 - ALGEMENE BEPALINGEN VOOR KOOP HOOFDSTUK 1 - ALGEMENE BEPALINGEN VOOR KOOP Artikel 1.1 a. De onroerende zaak wordt afgeleverd in de toestand waarin zij zich bevindt op de datum van de notariële akte. Bij eerdere ingebruikname wordt

Nadere informatie

ALGEMENE BEPALINGEN. van. Trends & Trade Fashion B.V. (h.o.d.n. Fashion Extras) De Algemene Bepalingen zijn een onderdeel van de Gebruiksovereenkomst

ALGEMENE BEPALINGEN. van. Trends & Trade Fashion B.V. (h.o.d.n. Fashion Extras) De Algemene Bepalingen zijn een onderdeel van de Gebruiksovereenkomst ALGEMENE BEPALINGEN van Trends & Trade Fashion B.V. (h.o.d.n. Fashion Extras) De Algemene Bepalingen zijn een onderdeel van de Gebruiksovereenkomst 1 / 6 ALGEMENE BEPALINGEN TRENDS & TRADE FASHION B.V.

Nadere informatie

De verplichtingen van De Financiële Experts gaan nooit verder dan door De Financiële Experts schriftelijk is bevestigd.

De verplichtingen van De Financiële Experts gaan nooit verder dan door De Financiële Experts schriftelijk is bevestigd. Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij De Financiële Experts partij is, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor in gebruikgeving van sportvelden in het kader van gelegenheid geven tot sportbeoefening.

Algemene voorwaarden voor in gebruikgeving van sportvelden in het kader van gelegenheid geven tot sportbeoefening. Algemene voorwaarden Sportvelden Sport en Welzijn Ridderkerk Algemene voorwaarden voor in gebruikgeving van sportvelden in het kader van gelegenheid geven tot sportbeoefening. ARTIKEL 1 Bestemming Gebruik

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VOOR PARKEERPLAATSEN

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VOOR PARKEERPLAATSEN ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VOOR PARKEERPLAATSEN Artikel 1 Deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van de huurovereenkomst waarin zij van toepassing zijn verklaard. Terbeschikkingstelling en aanvaarding

Nadere informatie

Inschrijving pacht 2017

Inschrijving pacht 2017 Gemeente Laarbeek Inschrijving pacht 2017 Percelen landbouwgrond Inschrijftermijn van 20 februari 2017 tot en met 13 maart 2017 12.00 uur Inhoudsopgave Algemeen Kadastrale gegevens Omschrijving van de

Nadere informatie

(2).. (Touringcarbedrijf en standplaats)

(2).. (Touringcarbedrijf en standplaats) LICENTIEOVEREENKOMST VOOR TOURINGCARBEDRIJVEN. (datum van erkenning) (1) STICHTING KEURMERK TOURINGCARBEDRIJF EN (2).. (Touringcarbedrijf en standplaats) 1 INHOUD ARTIKEL 1. Definities 2. Verlening licentie

Nadere informatie

1. ALGEMEEN 2. TOEPASSELIJKHEID

1. ALGEMEEN 2. TOEPASSELIJKHEID 1. ALGEMEEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN van de A. Merkelbach Management Consultancy, gevestigd te Lelystad en van A. Merkelbach, wonende te Lelystad ================================================================

Nadere informatie

ALGEMENE BEPALINGEN PACHTOVEREENKOMST model Stichting Het Limburgs Landschap

ALGEMENE BEPALINGEN PACHTOVEREENKOMST model Stichting Het Limburgs Landschap Artikel 1 Los land Ingeval van verpachting van los land zijn de bepalingen die betrekking hebben op de opstallen niet van toepassing, zijnde artikelen 15 en 17. Artikel 2 Aanvaarding 1. De verpachting

Nadere informatie

B E H E E R E N O N T W I K K E L I N G

B E H E E R E N O N T W I K K E L I N G B E H E E R E N O N T W I K K E L I N G A AN G E T E K E N D V E R Z E N D E N GEMEENTE VELSEN DUDOKPLEIN 1 1971 EN IJMUIDEN TEL. : 0255-567200 FAX : 0255-567760 INTERNET: WWW.VELSEN.NL Stichting Solidariteitsgebouw

Nadere informatie

Partijen Shidoufit, vertegenwoordigd door N.A. Verhage, gevestigd te middelburg onder KvKnummer Voorbeeld: algemene leveringsvoorwaarden

Partijen Shidoufit, vertegenwoordigd door N.A. Verhage, gevestigd te middelburg onder KvKnummer Voorbeeld: algemene leveringsvoorwaarden Partijen Shidoufit, vertegenwoordigd door N.A. Verhage, gevestigd te middelburg onder KvKnummer 69094462. Voorbeeld: algemene leveringsvoorwaarden Cliënt, zoals vermeld in de NAW-gegevens die verstrekt

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Help in Progress partij

Nadere informatie

partijen zijn op de hoogte van de Richtlijn/Adviesregeling Arbeidsvoorwaarden Bestuurder kinderopvang van de NVTK (hierna: de Richtlijn).

partijen zijn op de hoogte van de Richtlijn/Adviesregeling Arbeidsvoorwaarden Bestuurder kinderopvang van de NVTK (hierna: de Richtlijn). MODEL ARBEIDSOVEREENKOMST BESTUURDER KINDEROPVANG DE ONDERGETEKENDEN: 1. [NAAM RECHTSPERSOON], gevestigd te [PLAATS], ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door [NAAM], in zijn/haar hoedanigheid van [FUNCTIE],

Nadere informatie

Algemene voorwaarden QHHT Nederland

Algemene voorwaarden QHHT Nederland Algemene voorwaarden QHHT Nederland Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij QHHT Nederland

Nadere informatie

MODEL-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKE- LIJK RECHT VAN OPSTAL betreffende een WONING.

MODEL-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKE- LIJK RECHT VAN OPSTAL betreffende een WONING. KEUZEBLOK INVULBLOK MODEL-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKE- LIJK RECHT VAN OPSTAL betreffende een WONING. Partij 1, hierna aangeduid als grondeigenaar Partij

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN

HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN Ondergetekenden: 1. Doll s2play, v.o.f. gevestigd te Weert, kvknr.: 74128868, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar bestuurders.. en.., hierna te noemen: verhuurder,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden behorende bij pachtovereenkomsten (Versie Februari 2012)

Algemene Voorwaarden behorende bij pachtovereenkomsten (Versie Februari 2012) Algemene Voorwaarden behorende bij pachtovereenkomsten (Versie Februari 2012) Artikel 1 Los land Ingeval van verpachting van los land zijn de bepalingen die betrekking hebben op de opstallen niet van toepassing,

Nadere informatie

Inschrijving pacht 2016

Inschrijving pacht 2016 Gemeente Laarbeek Inschrijving pacht 2016 Percelen landbouwgrond Inschrijftermijn van 25 januari 2016 tot en met 15 februari 2016 16.00 uur. Inhoudsopgave Algemeen Kadastrale gegevens Omschrijving van

Nadere informatie

PACHTOVEREENKOMST. De ondergetekende:

PACHTOVEREENKOMST. De ondergetekende: PACHTOVEREENKOMST De ondergetekende: I. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, gevestigd te Houten, Poldermolen 2, postadres: Postbus 550, 3990 GJ Houten, (k.v.k.30276831000) ten deze krachtens van

Nadere informatie

Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V.

Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN Betreffende het huren van terreinen-tweeduizend en twaalf (A.V.T.-2012). I. ALGEMEEN A. Definities Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden betreffende

Nadere informatie

Algemene erfpachtvoorwaarden Schieland 1958

Algemene erfpachtvoorwaarden Schieland 1958 Algemene erfpachtvoorwaarden Schieland 1958 1958 ALGEMENE VOORWAARDEN, waaronder door de Polder Prins Alexander, gevestigd te Rotterdam, gronden in erfpacht worden uitgegeven. Aldus vastgesteld door dijkgraaf

Nadere informatie

Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat.

Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat. 2015-01 ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat. Artikel 1 Toepassingsgebied. 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE VERKOOP VAN ONROERENDE ZAKEN DOOR DE GEMEENTE BEDUM

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE VERKOOP VAN ONROERENDE ZAKEN DOOR DE GEMEENTE BEDUM ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE VERKOOP VAN ONROERENDE ZAKEN DOOR DE GEMEENTE BEDUM Bedingen die van toepassing zijn op de verkoop van alle onroerende zaken. HOOFDSTUK 1 ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1.1 :

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT NR. <PPFNR>

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT NR. <PPFNR> OVEREENKOMST VAN OPDRACHT NR. Partijen: 1. LINKIT B.V., gevestigd te 3454 PV DE MEERN aan de Rijnzathe 9, rechtsgeldig vertegenwoordigd door E.J. Holierhoek hierna te noemen: Opdrachtgever ; en

Nadere informatie

MODEL HUUROVEREENKOMST TIJDELIJKE VERHUUR

MODEL HUUROVEREENKOMST TIJDELIJKE VERHUUR MODEL HUUROVEREENKOMST TIJDELIJKE VERHUUR Ondergetekenden: Naam: Adres: Woonplaats: hierna te noemen verhuurder, en Naam: Huidig adres: Woonplaats: Geboortedatum: Paspoort of identiteitsbewijsnummer: (indien

Nadere informatie

2.1 De prijzen en prijsopgaven zijn steeds vrijblijvend tenzij de prijs uitdrukkelijk is overeengekomen.

2.1 De prijzen en prijsopgaven zijn steeds vrijblijvend tenzij de prijs uitdrukkelijk is overeengekomen. Algemene Huurvoorwaarden Jumpbear 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door Jumpbear verhuuropgestelde aanbiedingen en tussen hem en de wederpartij gesloten huurovereenkomsten

Nadere informatie

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld:

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: Algemene Voorwaarden Be-Responsible Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 Be-Responsible te Hilversum, KvK nummer 56328699

Nadere informatie

1.2 Het gehuurde maakt deel uit van de onder verhuurder ressorterende school voor basisonderwijs met de naam Antoniusschool.

1.2 Het gehuurde maakt deel uit van de onder verhuurder ressorterende school voor basisonderwijs met de naam Antoniusschool. CONCEPT HUUROVEREENKOMST STICHTING KATHOLIEK ONDERWIJS VOOR DE BEERZEN, OIRSCHOT EN SPOORDONK - GEMEENTE OIRSCHOT BETREFFENDE RUIMTEN VOOR KINDERDAGOPVANG IN EN BIJ DE ANTONIUSSCHOOL IN OIRSCHOT Ondergetekenden:

Nadere informatie

tel Inschrijfnummer KvK:

tel Inschrijfnummer KvK: ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij YSV Budgetcoaching

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST TUINGROND

HUUROVEREENKOMST TUINGROND HUUROVEREENKOMST TUINGROND CASENUMMER: Ondergetekenden: 1. de gemeente Reimerswaal, Oude Plein 1, 4416 AK Kruiningen, te dezen vertegenwoordigd door de heer ir. J. Gideonse, handelend namens de burgemeester

Nadere informatie

Algemene voorwaarden detachering

Algemene voorwaarden detachering Algemene voorwaarden detachering HOOFDSTUK 1: INLEIDENDE BEPALINGEN Artikel 1. Werkingssfeer algemene voorwaarden 1. De onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle detacheringsovereenkomsten

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl

Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING Dit model houdt geenszins een vrijstelling in van de verplichting om een deskundige te raadplegen om, indien nodig, de regels per geval

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Clensch

Nadere informatie

Microsoft Office 365 licentie gebruiksrechten

Microsoft Office 365 licentie gebruiksrechten Bijlage 7 Concept Raamovereenkomst Raamovereenkomst inzake Microsoft Office 365 licentie gebruiksrechten tussen. en Werkmaatschappij 8KTD, gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel Ondergetekenden:

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd.

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd. Versie 2 algemene voorwaarden Kamsteeg Budgetcoaching : 1-5-2018 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassing 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn, tenzij anders overeengekomen, van toepassing op alle

Nadere informatie

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66809932 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

1. Object van deze overeenkomst.

1. Object van deze overeenkomst. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Verhuurschuur Administratie adres :Beatrixstraat 13 5451ZB Mill Uitgifte en retourneer adres : Houtzagerijstraat 23 5451ZH Mill 1. Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more

Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Copy &

Nadere informatie

DISCLAIMER. Pagina 1 van 5. verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp DE ONDERGETEKENDE(N):

DISCLAIMER. Pagina 1 van 5. verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp DE ONDERGETEKENDE(N): Pagina 1 van 5 DE ONDERGETEKENDE(N): DISCLAIMER verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp Naam rechtspersoon: Plaats statutaire zetel: Kantooradres: Nummer Kamer van Koophandel: e-mailadres:

Nadere informatie

VASTSTELLINGSOVEREENKOMST

VASTSTELLINGSOVEREENKOMST VASTSTELLINGSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. WERKGEVER, gevestigd en kantoorhoudende te [ADRES], hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door [VERTEGENWOORDIGER], hierna te noemen: "werkgever"; en 2.

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor zelfstandige woonruimte voor studenten nummer OGEH/KLNT

Huurovereenkomst voor zelfstandige woonruimte voor studenten nummer OGEH/KLNT Huurovereenkomst voor zelfstandige woonruimte voor studenten nummer OGEH/KLNT Ondergetekenden, De stichting Stichting Staedion, statutair gevestigd te Den Haag en kantoorhoudende aan het Koningin Julianaplein

Nadere informatie

d. Met Mediation wordt bedoeld: de opdracht tot bemiddeling tussen Deelnemers die wordt verleend door Afnemer.

d. Met Mediation wordt bedoeld: de opdracht tot bemiddeling tussen Deelnemers die wordt verleend door Afnemer. Algemene voorwaarden Sapphire-mediation 1. Algemeen: a. Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle offertes en overeenkomsten van opdracht die ten doel hebben het verlenen van diensten door Sapphire

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden

Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Steenvoordenuitvaart

Nadere informatie

Let op: Op de aangeboden percelen zijn bijzondere voorwaarden voor het gebruik van toepassing.

Let op: Op de aangeboden percelen zijn bijzondere voorwaarden voor het gebruik van toepassing. Verpachting kavel natuurlijk grasland te Rijsbergen Let op: Op de aangeboden percelen zijn bijzondere voorwaarden voor het gebruik van toepassing. Kadastrale omschrijving: gemeente Rijsbergen, sectie K,

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies

Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies Budgetbeheer, Financieel planning, Budgetcoaching. Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Definities Aanbieding BW Dag MRT Overeenkomst Partijen Product Voorwaarden Wederpartij een offerte of anderszins schriftelijk of mondeling voorstel van

Nadere informatie

NKMB HOLDING B.V. Modellen Bureau s Postbus CE s-hertogenbosch T:

NKMB HOLDING B.V. Modellen Bureau s Postbus CE s-hertogenbosch T: NKMB HOLDING B.V. Modellen Bureau s Postbus 2240 5202 CE s-hertogenbosch T: 073-7041120 info@nkmbbv.nl www.nkmbbv.nl SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Partijen: en 1. Model naam, gevestigd te (1111 AA) Woonplaats

Nadere informatie

zijn door ondertekening dezer de volgende koopovereenkomst overeengekomen.

zijn door ondertekening dezer de volgende koopovereenkomst overeengekomen. Pagina 1 van 5 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden, de gemeente Venray, Raadhuisstraat 1, 5801 MB Venray, hierbij op grond van artikel 171 van de Gemeentewet rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar wethouder

Nadere informatie

1...[gegevens eigenaar], hierna te noemen "de Verhuurder";

1...[gegevens eigenaar], hierna te noemen de Verhuurder; Tijdelijke huurovereenkomst De ondergetekenden: 1...[gegevens eigenaar], hierna te noemen "de Verhuurder"; 2... [naam huurder], geboren op.. [datum] te [geboorteplaats], thans wonende te [plaats], hierna

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Algemene bepaling

Hoofdstuk 1: Algemene bepaling MODEL VAN OVEREENKOMST BIJLAGE 2 Tussen: de Provincie Oost-Vlaanderen, met zetel in het Provinciehuis, Gouvernementstraat 1, 9000 Gent, vertegenwoordigd door de deputatie, voor wie optreden de heer (voornaam

Nadere informatie

: I lllllllllllllllllliii

: I lllllllllllllllllliii ite rs c h a p Brabantse Delta Zaaknr. : 18.ZK00454 Kenmerk : 18UT000843 Barcode : I lllllllllllllllllliii Verpachting kavel los land te Steenbergen. Kadastrale omschrijving: gemeente Steenbergen, sectie

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW Timmer- en Onderhoudsbedrijf JGA Pauw Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten

Nadere informatie

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever.

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden De onderhavige algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedere Opdracht en Overeenkomst tot Arbeidsbemiddeling welke door tussenkomst van YoungConsult tot

Nadere informatie

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL Blad 1 van 5 CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL 1. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap, gevestigd te Rotterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

Zwolle, 23 februari 2015 PACHTINSCHRIJVING. Perceel akkerbouwgrond gelegen in de Zuidpolder van Dordrecht. Sluiting inschrijving: 16 maart 2015

Zwolle, 23 februari 2015 PACHTINSCHRIJVING. Perceel akkerbouwgrond gelegen in de Zuidpolder van Dordrecht. Sluiting inschrijving: 16 maart 2015 Zwolle, 23 februari 2015 PACHTINSCHRIJVING Perceel akkerbouwgrond gelegen in de Zuidpolder van Dordrecht Sluiting inschrijving: 16 maart 2015 1 Inleiding Saltus Beheer B.V. biedt op verzoek van de eigenaar

Nadere informatie

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL Blad 1 van 6 CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL 1. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap, gevestigd te Rotterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RIWOJO VERHUUR

ALGEMENE VOORWAARDEN RIWOJO VERHUUR ALGEMENE VOORWAARDEN RIWOJO VERHUUR Artikel 1: Object van deze overeenkomst Deze voorwaarden hebben betrekking op de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde accessoires welke is gesloten

Nadere informatie