Reis 'Avontuurlijk Egypte' Reisprogramma

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reis 'Avontuurlijk Egypte' Reisprogramma"

Transcriptie

1 Reis 'Avontuurlijk Egypte' Van vrijdag 12 februari tot en met dinsdag 23 februari 2016 leidt Huub Pragt een avontuurlijke reis van twaalf dagen door het Nijldal van Caïro tot Loeksor. Hierbij wordt de piramide van Snofroe te Meidoem bezocht. Ook wordt een bezoek gebracht aan de Middenrijks rotsgraven te Beni Hassan en Assioet. In Abydos staat ons een bijzondere bezichtiging te wachten van de piramides van Ahmose en Tetisjeri en het Osirisgraf van Senwosret III. Deze reis is vooral geschikt voor ervaren Egypte-reizigers. In de regio van Loeksor zullen de Thebaanse heuvels veelvuldig worden bezocht. Daar wordt voornamelijk afgeweken van de normale door toeristen gebaande paden. Voor deelname aan deze reis is een goede lichamelijke conditie een vereiste. Het reisprogramma is tot stand gekomen in samenwerking met reisorganisatie Orion Reizen in Utrecht. Kleine wijzigingen zijn aan dit programma voorbehouden Reisprogramma Vrijdag 12 februari 2016 We vliegen in de namiddag met Egypt Air rechtstreeks vanuit Amsterdam naar Caïro. Op het vliegveld van Caïro worden we opgewacht door de lokale agent van Orion Reizen. Hij heeft voor ons de visa geregeld. Per luxe touringcar begeven we ons naar het vijfsterren Mövenpick hotel Cairo Pyramids, waar we drie nachten verblijven. Zaterdag 13 februari 2016 We brengen het grootste gedeelte van de dag door in het Egyptisch Museum in het centrum van de stad Caïro. Hier zullen we in de ochtend worden rondgeleid langs de topstukken uit de Egyptische verzameling. Uiteraard zullen de objecten uit de Amarnaperiode en de schitterende grafbijgiften uit het graf van Toetanchamon uitgebreid worden toegelicht. In de middag zal een meer specifieke rondleiding worden gegeven langs de iets minder bekende objecten, waar toch veel interessante informatie over kan worden gegeven. Het accent komt zowel te liggen bij voorwerpen uit de Middenrijks rotsgraven als uit graven van belangrijke privépersonen uit het Nieuwe Rijk.

2 Zondag 14 februari 2016 Na het ontbijt vertrekken we naar Sakkara. Daar bezoeken we eerst het Imhotep Museum. Aansluitend brengen we een bezoek aan het recent voor het publiek opengestelde graf van Maia, de min van Toetanchamon. Naast de titel Voedster des Konings droeg Maia ook de titels Opvoedster van het Godenlichaam en Grote van de Harem. Over haar afkomst is niets met zekerheid bekend. Op 21 december 2015 maakte de Franse archeoloog Alain Zivie bekend dat hij op basis van stijlkenmerken er nu van overtuigd is dat Maia een andere naam is voor Meritaton, de oudste dochter van Achnaton en Nefertiti. Maia zou daarmee de oudere halfzus zijn van Toetanchamon. In de eerste ruimte van haar graf is te zien hoe de jonge Toetanchamon op haar schoot zit. De tweede ruimte is gewijd aan de begrafenisrituelen voor Maia. Voorstellingen tonen scènes uit het mondopeningsritueel en zij bevindt zich voor Osiris. De derde ruimte is het grootst en heeft vier pijlers. De pijlers zijn gedecoreerd met voorstellingen van Maia. De achterwand van deze ruimte toont een stèle in de rots waarbij Maia voor Osiris in aanbidding staat. In deze ruimte bevindt zich ook een trap die naar de ongedecoreerde grafkamer leidt. Bij onderhoudswerkzaamheden aan het graf van Maia stuitte Zivie in het voorjaar van 2014 op een verborgen ruimte waar zich een houten mummiekist bevond van Ta-achet, een Zangeres van Amon uit de Derde Tussenperiode. In de middag bezoeken we ook nog de mastaba s van Ti en Ptahhotep. Maandag 15 februari 2016 Vandaag verlaten we Caïro en reizen we naar het zuiden. We krijgen een lunchbox mee. We bezoeken aan het einde van de ochtend de grotendeels ingestorte piramide te Meidoem. Het bouwwerk is gebouwd in lagen van naar binnen hellende stenen. De ingang bevindt zich in het midden van de noordkant. Een bijna zestig meter lange gang loopt schuin naar beneden en eindigt in twee kamers die waarschijnlijk dienst deden om er blokken achter te houden waarmee de toegang kon worden afgesloten. Vanuit de tweede ruimte loopt een verticale schacht zes en een halve meter omhoog naar de grafkamer. Doorgaans wordt de piramide van Meidoem aan Snofroe toegeschreven. Enkele graffiti uit het Nieuwe Rijk zijn in de grafkamer aangebracht. Deze teksten zaaien twijfel over of de piramide wel van Snofroe is, of van zijn vader Hoeni. De piramide is immers nog een trappenpiramide en geen 'echte' piramide. De afwerking van de piramide is zeker door koning Snofroe gebeurd, want er zijn verschillende graffiti bekend op bouwblokken uit die tijd. In de middag bezoeken we het archeologisch museum te Beni Soeëf. We rijden vervolgens door naar El-Minya waar we een nacht verblijven in het aan de oever van de Nijl gelegen Horus hotel, op basis van vol pension.

3 Dinsdag 16 februari 2016 Vandaag krijgen we opnieuw een lunchbox mee. We bezoeken in de ochtend de rotsgraven uit het Middenrijk te Beni Hassan. Het betreft de graven van een familie van machtige gouwvorsten die over de Oryx-gouw de scepter zwaaiden. Het is aan deze gouwvorsten te danken dat de eerste farao's van de 12 de dynastie hun macht vanuit Thebe over heel Egypte wisten uit te breiden en te bestendigen. Dit ging ten koste van het rivaliserende koningshuis in Herakleopolis. De meeste graven bestaan uit een hof en een zuilengang met twee zuilen, een rechthoekige kamer met nog eens vier zuilen en een nis waarin een ka-beeld kon worden geplaatst. De decoratie op de wanden werd meestal in schildering aangebracht. Vooral het thema van militaire training was bijzonder populair. De gouwvorsten van Beni Hassan beheerden niet alleen met een grote mate van zelfstandigheid hun machtsgebied. Zij waren bovendien de bewakers van de karavaanwegen naar de Rode Zee. We reizen door naar Assioet, waar we één nacht verblijven in het middenklasse Al-Watania Palace hotel, op basis van vol pension. Woensdag 17 februari 2016 Opnieuw gaan we met een lunchbox op pad en bezoeken in de ochtend de westelijke heuvels van Assioet met het graf van Hapidjefai I uit de 12 de dynastie. Het graf van deze gouwvorst vertoont koninklijke afmetingen. De grafkamer is rechthoekig en het plafond is met sterren gedecoreerd. Een doorgang leidt naar een zijvertrek met een lange inscriptie die melding maakt van tien contracten. Deze contracten zijn gesloten met de priesters van Wepwaoet om verzekerd te zijn van een permanente dodenoffercultus. Vervolgens bezoeken we het graf van Mesehti dat vooral bekend is geraakt door de vondst van modellen van Egyptische soldaten. We reizen door naar Sohag waar we een nacht verblijven in het Al-Safa hotel. Een gezamenlijk diner vindt daar plaats.

4 Donderdag 18 februari 2016 We gaan opnieuw op pad met een lunchbox en reizen vandaag door naar Abydos. Hier zullen we een uniek bezoek brengen aan de cenotaafpiramides van farao Ahmose en zijn grootmoeder Tetisjeri. Sinds 1993 leidt de Amerikaanse egyptoloog Steve Harvey opgravingen in dit gebied. Zijn team heeft daarbij onder andere een groot aantal reliëffragmenten aangetroffen. Hieruit kon worden opgemaakt dat de reeds bekende Tetisjeri-kapel ooit een piramide is geweest. Ook wordt een bezoek gebracht aan het diep in de rotsen uitgehakte Osirisgraf van Senwosret III. Na dit bijzondere bezoek rijden we naar Loeksor. We nemen onze intrek voor vier nachten in het Nile Valley hotel. Hier wordt vanavond een gezamenlijk diner geserveerd. Vrijdag 19 februari 2016 Vandaag maken we een uitdagende wandeltocht door de Thebaanse heuvels. We vertrekken bij het wachtershuis aan het begin van het Westelijke Dal van het Dal der Koningen. Daar klauteren we over een heuveltje en steken we een wadi over. Een in de oudheid veel bewandeld pad leidt ons naar het uitgestrekte plateau achter het graf van Eje. Vanaf dit punt kan men de aan de overkant van de rivier gelegen tempel van Karnak goed zien liggen. Precies in het verlengde van de centrale aslijn van deze tempel zijn hier op de hoogvlakte een zestigtal piramidevormige uit lokale natuursteen gestapelde steenhopen te vinden. Deze raadselachtige markeringen zijn vaak niet hoger dan een meter. Aan de oostzijde ervan treft men opvallend veel rode potscherven aan. Tijdens een picknick op de hoogvlakte hebben we een zeer goed uitzicht op de wadi's die zich achter het Dal der Koningen bevinden. We zien van bovenaf de wadi's A tot en met F liggen. Deze zullen we komende zondag bezoeken. Aan het einde van de middag wandelen we over de heuveltop van El-Qoern. We dalen af in de richting van het arbeidersdorp Deir-el-Medina. Wanneer de tijd het toelaat zullen we de vlakbij het dorp gelegen heiligdommen van Ptah en Meretseger van de buitenkant bekijken.

5 Zaterdag 20 februari 2016 Vandaag wordt een bijzondere dag. Al vroeg in de ochtend begeven we ons naar het arbeidersdorp Deir el-medina. Hier bezichtigen we de schitterend gedecoreerde graven van Sennedjem (TT1) en Inherchaoe (TT359). Aansluitend wandelen we van Deir el-medina over het eeuwenoude wandelpad naar het Dal der Koningen. In het Dal der Koningen brengen we een bezoek aan drie graven. Het eerste dateert uit de Ramessiden Tijd, daarna bezoeken we KV34 van Thoetmoses III met bijzondere voorstellingen van het Amdoeat. Tot slot bezichtigen we het prachtig gedecoreerde graf KV57 van farao Horemheb. Rond het middaguur houden we een picknick in het Dal der Koningen. Later op de middag wandelen we dan vanuit het Dal der Koningen over het oude arbeiderspad naar Deir el- Bahri. Hier bezoeken we de tempel van koningin Hatsjepsoet. Zondag 21 februari 2016 Vandaag belooft opnieuw een bijzondere dag te worden. We verplaatsen ons met terreinwagens naar het gebied van Malkata. Onze wandeling begint direct achter het Koptische klooster aan het begin van de wadi Darb el-baiyrat. Hier leidt een pad naar de Wadi Sikket Taqa el-zeide, ook wel Wadi A genoemd. Ooit heeft Hatsjepsoet hier hoog in de klif een rotsgraf laten aanleggen. De wat verscholen ingang van dit ongedecoreerde graf WA-D zal alleen vanaf een afstand kunnen worden bekeken. We gaan verder op zoek naar enkele door Howard Carter ontdekte Koptische inscripties in wadi B. In wadi C, die ook wel Wadi Gabbanat el-qoerroed wordt genoemd, gaan we op zoek naar de minuscule cartouche van Neferoera, de dochter van Hatsjepsoet. In wadi D vinden we de spelonk waar zich het graf van de drie Syrische prinsessen uit de tijd van Thoetmoses III bevindt. Het hoogtepunt van de dag wordt gevormd door een bezoek via de korte wadi E aan wadi F. Hier valt de naam van de hogepriester Herihor op verscheidene plaatsen te lezen. Ook staat hier de naam van Mencheperra in een cartouche geschreven. Waarschijnlijk verwijst deze laatste inscriptie echter naar farao Thoetmoses III uit de 18 de dynastie.

6 Maandag 22 februari 2016 Vandaag vliegen we van Loeksor naar Cairo. In de middag bezoeken we Gizeh. Hier brengen we een bezoek aan de grote piramide van Choefoe. Daarna staat een bezoek aan de sfinx en de daltempel van Chafra op het programma. In de avond vindt een afscheidsdiner plaats in het Aziatische restaurant Indochine van het vijfsterren hotel Meridien Cairo Airport. We verblijven de laatste nacht in dit hotel. Dinsdag 23 februari 2016 We worden in de ochtend per touringcar vanaf het hotel naar de luchthaven van Caïro vervoerd. We vliegen om uur terug naar Amsterdam, waar we om uur aankomen. Reisinformatie De kosten voor deze twaalfdaagse rondreis door Egypte bedragen 2050,-. De toeslag voor een éénpersoonskamer bedraagt 390,-. De mogelijkheid bestaat om deze reis te combineren met de reis Midden-Egypte en Tell el- Amarna. De kosten voor deze twintigdaagse rondreis door Egypte bedragen 3700,-. De toeslag voor een éénpersoonskamer bedraagt 740,-. Bij de reis inbegrepen Kennismakingsbijeenkomst op zondag 20 december 2015 in het Rijksmuseum van Oudheden, Rapenburg 28 te Leiden. Ontvangst om uur met koffie en thee. Het programma duurt tot uur. Klik hier voor een routebeschrijving. Vervoer en excursies: alle vluchten exclusief luchthavenbelastingen, veiligheidsheffingen, brandstoftoeslagen, visum en fooien, alle genoemde excursies inclusief entreegelden en gidsdiensten, alle transfers en lokaal vervoer. Overnachtingen en maaltijden: Caïro drie nachten in het Mövenpick Pyramids hotel op basis van logies en ontbijt El-Minya één nacht in het Horus hotel op basis van vol pension Assioet één nacht in het Al-Watania Palace hotel op basis van vol pension Sohag één nacht in het Al-Safa hotel op basis van vol pension Loeksor vier nachten in het Nile Valley hotel op basis van vol pension Caïro één nacht in het vijfsterren Meridien Cairo Airport hotel op basis van vol pension.

7 Niet bij de reis inbegrepen Luchthavenbelastingen, veiligheidsheffingen en brandstoftoeslagen, circa 180,-. Verzekeringen. Visum 25,-. Fooien 4,- per persoon per dag. Eventuele facultatieve bezoeken aan monumenten. Overige maaltijden. Veiligheid De politieke situatie in Egypte is momenteel stabiel te noemen. Ernstige ongeregeldheden, waarbij geweld wordt gebruikt, hebben zich de afgelopen maanden niet voorgedaan in Egypte. De Nederlandse Rijksoverheid heeft daarom het reisadvies voor grote delen van het land versoepeld. Lees het volledige advies op de website van de: Reisadvies Egypte door de Nederlandse Rijksoverheid. De norm die het bedrijf Huub Pragt Egyptoloog in samenspraak met Orion Reizen hanteert om een reis naar Egypte wel of niet door te laten gaan, is gebaseerd op een eventuele 'uitkeringsvatbare situatie'. Deze wordt bepaald door het Calamiteitenfonds. Het Calamiteitenfonds ziet in de huidige politieke situatie in Egypte geen reden tot een dergelijke uitkeringsvatbare situatie. Aanmelden Bij aanmelding voor deze reis naar Egypte krijgt u per een bevestiging van uw aanmelding toegezonden. Uw boeking voor de reis is daarmee nog niet definitief. Als bijlage zult u een boekingsformulier aantreffen van Orion Reizen te Utrecht. Wanneer het formulier geheel is ingevuld, ondertekend en geretourneerd naar Orion Reizen wordt u een factuur toegezonden waarbij een aanbetaling wordt gevraagd van 10% van de totale reissom. Wanneer deze aanbetaling is geschied, is uw boeking definitief. Uiterlijk zes weken voor aanvang van een reis dient het volledige reisgeld te zijn overgemaakt naar de bankrekening van Orion Reizen te Utrecht, onder vermelding van de betreffende reis. Wanneer men zich individueel aanmeldt 'op kamerindeling', dan zullen alleen personen van hetzelfde geslacht bij elkaar op één kamer worden geplaatst. Indien uit de samenstelling van de groep blijkt dat een dergelijke combinatie niet kan worden gerealiseerd, dan zal alsnog een éénpersoonskamer moeten worden betrokken. Dit houdt tevens in dat de éénpersoonskamertoeslag zal moeten worden betaald. Indien u belangstelling heeft voor deze reis, maar kunt zich nog niet definitief aanmelden, dan is het mogelijk om zonder enige verplichting 'onder voorbehoud' op de deelnemerslijst te worden plaatst. Zodra het maximum aantal deelnemers voor deze reis is bereikt, zal contact met u worden opgenomen.

8 Annulering Indien u uw reis dient te annuleren, dan worden de volgende annuleringsbepalingen toegepast: Bij annulering tot vier weken voor vertrek betaalt u een kwart van de reissom. Bij annulering daarna tot twee weken voor vertrek geldt de helft van de reissom. Bij annulering daarna tot de dag van vertrek geldt drie kwart van de totale reissom. Bij annulering op de dag van vertrek of later geldt het volledige bedrag. Het annuleren van een reis kan alleen schriftelijk en aangetekend. Met het oog op deze betalingsvoorwaarden wordt geadviseerd een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij een belangstelling van minder dan veertien deelnemers zal het bedrijf Huub Pragt Egyptoloog in samenspraak met Orion Reizen een afweging maken of de reis wel of niet doorgaat. Zolang de inschrijftermijn van een aangekondigde reis nog niet is verstreken, is het uitgangspunt dat deze reis doorgaat, ook al staat een lager aantal deelnemers dan veertien vermeld. Mocht in het ongunstige geval worden besloten om een reis toch niet door te laten gaan en het reisgeld is reeds door u overgemaakt op de bankrekening van Orion Reizen, dan wordt het volledige bedrag (inclusief de aanbetaling) op uw rekening teruggestort.

Hoogtepunten van het oude Egypte. Reisprogramma

Hoogtepunten van het oude Egypte. Reisprogramma Hoogtepunten van het oude Egypte Van dinsdag 21 november tot en met zaterdag 2 december 2017 organiseert Historisch Nieuwsblad in samenwerking met Labrys Reizen te Nijmegen een culturele rondreis door

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

Huis van Horus Egyptereis 2017

Huis van Horus Egyptereis 2017 Huis van Horus Egyptereis 2017 Programma, 8 18 januari DAG 1 Vandaag vertrekt u vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar Caïro (Egypt Air, 15.00 uur). We komen pas laat op de avond aan (20.30 uur) en worden

Nadere informatie

DE TEMPEL ALS WEG NAAR BINNEN

DE TEMPEL ALS WEG NAAR BINNEN Het oude Egypte had een rijke cultuur die in nauwe verbinding stond met de goddelijke wereld. Om zich voor te bereiden op hun taken werden de farao en hogepriesters geschoold om te worden ingewijd in de

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

Routeomschrijving. Kaapstad - Caïro

Routeomschrijving. Kaapstad - Caïro Routeomschrijving Kaapstad - Caïro Dag 1: Aankomst Kaapstad. Transfer naar Cape Grace hotel bij V&A Waterfront. Welkom, diner en overnachting in het hotel. Dag 2: Om 08.30 uur wijnproeverij bij Groot Constantia

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis cambodja 11-27 november 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis cambodja Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Cambodja.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Desert Trail Sudan 9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Profiel Per 4x4 en Soedan kameel Over zandduinen, langs bergmeren en historische plaatsen Sprookjesachtige landschappen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Studie reis EGYPTE : cruise op de Nijl & CAIRO 16/12/2010-21/10/2010 7 Plus

Studie reis EGYPTE : cruise op de Nijl & CAIRO 16/12/2010-21/10/2010 7 Plus Studie reis EGYPTE : cruise op de Nijl & CAIRO 16/12/2010-21/10/2010 7 Plus Formaliteiten: De internationale reispas geldig tot 6 maanden na terugreis OF de identiteitskaart geldig tot 3 maanden na terugreis,

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Cape to Cairo - Afrika

Cape to Cairo - Afrika Cape to Cairo - Afrika Dag 1 - Kaapstad Aankomst op Kaapstad International Airport en transfer naar het Cape Grace Hotel aan de V&A Waterfront. Welkomstdiner en Dag 2 - Kaapstad Vertrek naar Groot Constantia

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

1.298,- p.p. Vertrekdata. Inclusief. 12 dagen vanaf. 5- sterren Nijlcruise & Caïro & Hurghada. In het spoor van de Farao s

1.298,- p.p. Vertrekdata. Inclusief. 12 dagen vanaf. 5- sterren Nijlcruise & Caïro & Hurghada. In het spoor van de Farao s De betere hotels Reisbegeleiding bij alle vliegreizen Eigen luxe touringcars 5- sterren Nijlcruise & Caïro & Hurghada In het spoor van de Farao s Tijdens deze 12-daagse Egypte-reis, maakt u kennis met

Nadere informatie

Caïro Suezkanaal-steden en de Delta Alexandrië en de Middellandse Zee-kust Fayoum Minia Assuit Kharga Dakhla Luxor Nijl Dahabiya Caïro

Caïro Suezkanaal-steden en de Delta Alexandrië en de Middellandse Zee-kust Fayoum Minia Assuit Kharga Dakhla Luxor Nijl Dahabiya Caïro Julia Harvey djed reizen 21-daagse rondreis door Egypte Caïro Suezkanaal-steden en de Delta Alexandrië en de Middellandse Zee-kust Fayoum Minia Assuit Kharga Dakhla Luxor Nijl Dahabiya Caïro Een uitgebreide

Nadere informatie

Reis 'Egypte in Italië' Reisprogramma

Reis 'Egypte in Italië' Reisprogramma Reis 'Egypte in Italië' Van donderdag 28 april 2016 tot en met zaterdag 7 mei 2016 leidt Huub Pragt een reis van tien dagen naar Italië. De stad Rome staat bekend om zijn vele obelisken uit Egypte. Het

Nadere informatie

inhoud blz. Inleiding 3 1. De farao 4 2. De dood van de farao 5 3. Bewaard als mummie 6 4. Het graf 7 5. Groter en groter 8 6. De vorm 9 7.

inhoud blz. Inleiding 3 1. De farao 4 2. De dood van de farao 5 3. Bewaard als mummie 6 4. Het graf 7 5. Groter en groter 8 6. De vorm 9 7. Piramides inhoud blz. Inleiding 3 1. De farao 4 2. De dood van de farao 5 3. Bewaard als mummie 6 4. Het graf 7 5. Groter en groter 8 6. De vorm 9 7. De bouw van de piramide 10 8. Beroemde piramides 13

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalender van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2015

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Egyptologische nieuwsbrief, donderdag 8 mei 2014

Egyptologische nieuwsbrief, donderdag 8 mei 2014 Egyptologische nieuwsbrief, donderdag 8 mei 2014 Tweet Hieronder treft u een overzicht aan van verschillende activiteiten op het vlak van de Egyptologie. U kunt het Egyptologisch nieuws en de bezigheden

Nadere informatie

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Rome Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Dagprogramma vrijdag Per touringcar van Hoornaar naar Schiphol en aansluitend vliegreis naar Rome. Vliegen om 7.00 uur. Transfer naar uw hotelaccommodatie,

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken Piramides

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken  Piramides Piramides Deze spreekbeurt heb ik gemaakt omdat ik piramides mysterieuze gebouwen vind. Vele feiten en gebeurtenissen zijn vandaag de dag nog niet helemaal bekend.piramides kennen we vooral vanuit Egypte...

Nadere informatie

NIJLCRUISES - Combinatiereizen met cruises van 7 of 4 nachten

NIJLCRUISES - Combinatiereizen met cruises van 7 of 4 nachten m/s STEIGENBERGER MINERVA *****deluxe Cruises op donderdag Hutten: De Steigenberger Minerva telt 73 hutten voor max. 2 personen, 2 eenpersoonshutten en 2 suites. Faciliteiten: badkamer met douche en toilet,

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

EGYPTE 10-DAAGSE UNIEKE RONDREIS EGYPTE VOOR CULTURELE FIJNPROEVERS VERTREK: 22 MAART 2019

EGYPTE 10-DAAGSE UNIEKE RONDREIS EGYPTE VOOR CULTURELE FIJNPROEVERS VERTREK: 22 MAART 2019 EGYPTE 10-DAAGSE UNIEKE RONDREIS EGYPTE VOOR CULTURELE FIJNPROEVERS VERTREK: 22 MAART 2019 Waarom Egypte? De historicus Herodotus beschreef Egypte als een gift van de Nijl. Een reis naar Egypte met Asteria

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Experimentele Archeologie

Experimentele Archeologie Experimentele Archeologie o 1 "Alles dat we als archeologen opgraven, onderzoeken we grondig. Zo willen we zoveel mogelijk te weten komen over het verleden. Maar soms is het mysterie te groot en moeten

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Egypte in Duitsland. Reisprogramma

Egypte in Duitsland. Reisprogramma Egypte in Duitsland Van donderdag 15 juni tot en met donderdag 22 juni 2017 leidt Huub Pragt een cultuurreis naar Zuid-Duitsland en Zwitserland. Deze achtdaagse reis is voornamelijk gericht op het bezoeken

Nadere informatie

Cuypersgenootschap. Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014

Cuypersgenootschap. Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014 Cuypersgenootschap Vereniging tot behoud van negentiende- en Twintigste-eeuws cultuurgoed in Nederland Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014 De heerlijke vader Rijn stuwt met zijn brede stromen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas

Nadere informatie

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis nepal 9-25 oktober 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis nepal Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Nepal. In Kathmandu

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

De eerste jaren van Toetanchamon

De eerste jaren van Toetanchamon De eerste jaren van Toetanchamon De vroegste vermelding van Toetanchaton is een steenfragment afkomstig uit Hermopolis met daarop de standaard titulatuur van een koningszoon. De tekst leest: De lijfelijke

Nadere informatie

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië 29 september 6 oktober 2017 Torcello Katholieke Sectorraad Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA Culinair, Cultuur en meer..in Puglia ZUID-ITALIE 7-daagse culinaire reis o.l.v. Nicoletta Tavella vertrek 02 oktober en 23 oktober 2017 Style in Travel

Nadere informatie

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden.

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden. Shouf Shouf Marokko organiseert jaarlijks in samenwerking met verschillende achterstandsfondsen waaronder AOF Amsterdam en FAW Rotterdam nascholingsreizen voor huisartsen en POHs onder andere naar Marokko.

Nadere informatie

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN ONTDEK HET PRACHTIGE Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN CAÏRO HURGHADA ESNA LUXOR KOM OMBO ASWAN Beste Blauwe Vogel-vriend, Toen ik 7 jaar jong was, reisde ik voor het

Nadere informatie

Jordanië-Egypte 9 daagse individuele reis

Jordanië-Egypte 9 daagse individuele reis Jordanië-Egypte 9 daagse individuele reis Individuele reis door Jordanië en Egypte, waarbij aandacht voor één van de oude - en één van de zeven nieuwe wereldwonderen; de Egyptische piramides en Petra in

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten,

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Met trots presenteren wij ons programma voor de reis naar Melun (Région Ile-de-France- Fontainebleau). We zijn erin geslaagd een afwisselend programma samen te stellen. Net als vorig jaar

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Junior: Egypte. Egypte, 9 dagen

Junior: Egypte. Egypte, 9 dagen Junior: Egypte Egypte, 9 dagen Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Amsterdam - Cairo Cairo Cairo, excursie Sakkara en Gizeh - nachttrein naar Luxor aankomst Luxor, feluccatocht

Nadere informatie

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen!

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen! Ontdek de wereld..met Pelikaan Reizen! 5-daagse techniek- en cultuurreis Per luxe touringcar naar Allgau Zuid-Duitsland 16 t/m 20 september 2015 Hoofdkantoor Zevenbergen De koffie staat altijd klaar! Inhoud

Nadere informatie

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare.

25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare. 25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare. Bezoek Filpisu-Mare en 4 daagse Rondreis Roemenië Van Donderag 21 Juni 2018 tot Zaterdag 30 juni Dag1 : donderdag 21 juni Deze dag vertrekken per vliegtuig vanaf

Nadere informatie

t camperkrantje versie 7

t camperkrantje versie 7 t camperkrantje versie 7 Woensdag 11 mei 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Go West 15% LAST MINUTE Special NIEUW! 31-05-11

Nadere informatie

t camperkrantje versie 6

t camperkrantje versie 6 t camperkrantje versie 6 Vrijdag 15 april 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Owasco / Go West 10% korting op ALLE camperhuur!

Nadere informatie

Het Egyptische godenrijk De rol van godsdienst in het dagelijks leven

Het Egyptische godenrijk De rol van godsdienst in het dagelijks leven Het Egyptische godenrijk De rol van godsdienst in het dagelijks leven Goden van Egypte Kosmische Balans - Maät Tempel van Karnak Priesters Deir el-medina Deir el-medina Deir el-medina Deir el-medina Deir

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.De familie van de International Marching League (IML) breidt zich steeds verder uit. Sinds 2007 is ook de

Nadere informatie

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 West-China reis 2016 Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 Doelstelling De excursie/reis beoogt een kennismaking met etnische minderheden in West China: Tibetanen, Hui en Oeigoeren. Bezocht

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Kathmandu Dag 2, Aankomst Kathmandu Maaltijden: - Het is een bewuste keuze om uw reis in Nepal te starten. Niet alleen

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

DE TEMPEL ALS WEG NAAR BINNEN

DE TEMPEL ALS WEG NAAR BINNEN Het oude Egypte had een rijke cultuur die in nauwe verbinding stond met de goddelijke wereld. Om zich voor te bereiden op hun taken werden de farao en hogepriesters geschoold om te worden ingewijd in de

Nadere informatie

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016 Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus 11 daagse rondreis CGMV 26 september 6 oktober 2016 11-daagse rondreis Malta en Sicilië Vertrek op D.V. 26 september PRIJZEN Reissom per persoon: 1275,- Bij

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T Reisvoorwaarden AIE Op de reizen van de Asociación Iberoamericana (in het vervolg kortweg AIE genoemd) zijn onderstaande boekings- en reisvoorwaarden van toepassing. Deze hebben betrekking op het boekingsproces,

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

24 e Grande Conférence. Reilen en Zeilen. 26 september t/m 30 september Malta

24 e Grande Conférence. Reilen en Zeilen. 26 september t/m 30 september Malta 24 e Grande Conférence Reilen en Zeilen 26 september t/m 30 september 2018 Malta RHV Helmond EO 24 e Grande Conférence Titel: Reilen en Zeilen Datum: 26 september t/m 30 september 2018 Locatie: Accreditering:

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

Egypte 10 daagse individuele reis

Egypte 10 daagse individuele reis Egypte 10 daagse individuele reis Individuele klassieke Egypte reis langs de Nijl, levensader van het land. Met aandacht voor het al het moois dat de Farao's ons hebben nagelaten in Cairo, Luxor en Aswan.

Nadere informatie

We hopen je weer te zien bij de reis naar Lille. Met vriendelijke groeten,

We hopen je weer te zien bij de reis naar Lille. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Opnieuw kunnen we jullie een reis aanbieden met een prachtig programma. Het is steeds lastiger om contracten af te sluiten voor een betaalbare prijs. Met name voor een eenpersoonskamers vraagt

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Techniek in Bremen! 8 t/m 9 april ATC Deventer - Zutphen. Offertenummer Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Techniek in Bremen! 8 t/m 9 april ATC Deventer - Zutphen. Offertenummer Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Techniek in Bremen! 8 t/m 9 april 2016 ATC Deventer - Zutphen Offertenummer 151020-3 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! PROGRAMMA Wij stellen voor deze reis als volgt voor u te verzorgen: Dag 1, vrijdag

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Bedevaarten Inspiratiereizen Belevingsreizen WELKOM

Bedevaarten Inspiratiereizen Belevingsreizen WELKOM Bedevaarten Inspiratiereizen Belevingsreizen WELKOM op deze informatiebijeenkomst over uw 8-daagse rondreis door het Heilig Land Bedevaarten Inspiratiereizen Belevingsreizen Programma Welkom Informatie

Nadere informatie