RONDREIS KAUKASUS: AZERBEIDZJAN, GEORGIË EN ARMENIË

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RONDREIS KAUKASUS: AZERBEIDZJAN, GEORGIË EN ARMENIË"

Transcriptie

1 RONDREIS KAUKASUS: AZERBEIDZJAN, GEORGIË EN ARMENIË Dag 01 Aankomst in Bakoe (Azerbeidzjan) Je komt aan in Bakoe, een van de grootste en oudste steden in de Kaukasus. Deze hypermoderne stad kent een geschiedenis die in ieder geval teruggaat tot de vijfde eeuw. Je brengt, samen met de gids, een bezoek aan de door vestingmuren omgeven Oude Stad 'Icheri-Shekher. Tijdens je wandeling door de nauwe straatjes waan je je minimaal enkele eeuwen terug in de tijd. Vervolgens rijd je naar het 'Shakhid Monument' vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de oude stad, de wolkenkrabbers en de Kaspische Zee. Je zult verbaasd zijn over de contrasten, de rijkdom en de allure van deze oliestad. Dag 02 Van Bakoe naar Gobustan (retour) 's Ochtends rijd je vanuit Bakoe naar het schiereiland Gobustan, een rit van ongeveer 70 kilometer. Op het schiereiland bevindt zich de moddervulkaan Dash-Gil, en talrijke petrogliefen van meer dan tienduizend jaar oud. Na de lunch rijd je naar het dorpje Sarukhany, beroemd vanwege de Zoroastrische tempel Ateshgah (letterlijk te vertalen als Het huis van vuur. Daarna keer je terug naar Bakoe en heb je volop tijd deze wonderbaarlijke stad op eigen houtje te ontdekken. Maak een boottochtje over de Kaspische zee, breng een bezoek aan een van de talrijke musea, of verwonder je over de moderne architectuur.

2 Dag 03 Van Bakoe naar Sheki Een rit door de zuidelijke flanken van de Kaukasus brengt je naar Sheki, een van de oudste steden in Azerbeidzjan. Onderweg stop je in Shemaka om de lokale moskee te bezichtigen en breng je een bezoek aan het dorpje Basgal, beroemd vanwege de zijden sjaals (Kelagai) die hier worden geproduceerd. Sheki was ooit het centrum van het bergachtige Albanië, een christelijk land in het noorden van Azerbeidzjan (en op geen enkele manier gerelateerd aan het huidige Albanië). Hier in Sheki bezoek je het paleis van de Khan (1762), een uniek gebouw omdat de traditionele paleis architectuur wordt gecombineerd met de authentieke lokale stijl. In het dorpje Kish staat nog een oude Albanese, christelijke kerk. Deze kerk kon worden gerestaureerd dankzij de hulp van Thor Heyerdahl, de beroemde Noorse reiziger en zeiler. Dag 04 Van Sheki naar Tusheti (Georgië) Vandaag laat je niet alleen Sheki achter je, maar ook Azerbeidzjan. Op weg naar nieuwe oorden. Op weg naar Georgië. Onderweg breng je een bezoek aan het kasteel Gremi. Het laatste deel van de reis is er één om in te lijsten. De weg naar Tusheti, wereldberoemd geworden dankzij de documentaireserie van de BBC The world s most dangerous roads, is fantastisch en spannend. De natuur is adembenemend, de uitzichten fenomenaal. Dag 05 Trekking in Tusheti Na een overnachting hoog in de Kaukasus, waar de lucht boordevol zuurstof zit, heb je zeker en vast de energie voor een prettige wandeling. Per jeep rijd je naar Diklo, vanwaar je eendaagse trekking begint. Het lijkt hier op de Alpen, maar dan zonder mensen en zonder infrastructuur. Het lijkt op de Himalaya, maar dan iets minder hoog. Waarmee je het ook vergelijkt, uiteindelijk is het toch anders. Immers, iedere bergketen ademt een eigen sfeer. Dag 06 Van Tusheti naar Telavi Wat een mazzel heb je dat de weg tussen Tusheti en Telavi precies dezelfde is als die van eergisteren. Want nu kun je nogmaals die fantastische bergweg bedwingen en dito natuur bewonderen. Onderweg breng je een bezoek aan het Alaverdi Klooster. Dit klooster is gebouwd in de zesde eeuw, en tot de bouw van de Holy Trinity Kathedraal in Tbilisi, was de 50-meter hoge toren het hoogste gebouw van het land. Overnachten doe je in Telavi, het centrum van de Georgische wijnbouw en een stadje waar je prima kunt onthaasten. Dag 07 Telavi De gehele dag breng je door in Telavi. Onder andere, breng je een bezoek aan de Ikalto Academie, gesticht in de zesde eeuw. In de twaalfde eeuw studeerde Shota Rustaveli, een legendarische Georgische schrijver en dichter, hier. Zijn werken leverden hem de eretitel 'De Georgische

3 Shakespeare' op. Je vervolgt je weg naar Tsinandali, waar je een opvallend huis en dito tuin in Engelse stijl kunt aanschouwen. Dit was ooit het eigendom van Alexander Chavchavadze, een generaal in het Russische leger, historicus en dichter. 's Middags breng je een bezoek aan de wijnkelders van Telavi, waar je leert hoe deze Georgische wijnen worden geproduceerd. Natuurlijk, kun je de Saperavi, Kindznarauli en andere beroemde Georgische wijnen ook proeven. Dag 08 Van Telavi via Signakhi naar Tbilisi 's Ochtends vroeg laat je Telavi achter je en rijd je naar het Bodbe Klooster, daterend uit de vierde eeuw. Hier vind je relikwieën van St Nino, de heilige die Georgië bekeerde tot het christendom. Vervolgens ga je naar Signakhi, waar je het lokale kunstmuseum bezoekt om de werken van de beroemde Georgische schilder Niko Pirosmani te bewonderen. Tijdens je lunch heb je een prachtig uitzicht over de Alazani vallei. 's Middags rijd je door naar het magnifieke David Garedji Klooster (stammend uit de zesde eeuw). Dit is een van de meest oostelijke christelijke buitenposten, gelegen in een halfwoestijn. Het klimaat is dor, droog en vijandig waardoor er vaak een gebrek aan water is. Dag 09 Tbilisi Begin de dag met een wandeling door het oude gedeelte van de Georgische hoofdstad. Je brengt een bezoek aan Narikala, het belangrijkste fort in Tbilisi. Je ziet de Sioni Kathedraal, de Metekhi Tempel, de Zwavelbaden van Abanotubani (die ooit immens populair waren onder koningen, dichters, musici en andere hoogwaardigheidsbekleders). Lunch nuttig je in het openluchtmuseum van Etnografie in Vake. Na de lunch breng je een bezoek aan het Pantheon op de berg Mtatsminde, de plek waar veel beroemde Georgische politici en artiesten liggen begraven. Je vervolgt je weg naar de Holy Trinity Kathedraal, waarvan je weet dat de toren hoger reikt dan welk ander gebouw dan ook in Georgië. En na al deze bezienswaardigheden mag je Tbilisi op eigen gelegenheid ontdekken. Geloof ons, er is nog heel veel meer te zien: lokale markten, musea, zwavelbaden, een zonnig terras en ga zo maar door.

4 Dag 10 Mtskheta en Tbilisi 's Ochtends rijd je naar de eeuwenoude, voormalige hoofdstad van Georgie: Mtskheta, waar je de prachtige Jvari en Svetitskhoveli kloosters kunt bewonderen. Wat het Vaticaan is voor de katholieken, is Mtshketa voor de Georgiërs. Het is een heilige stad en de sfeer in en rond de kerken en kloosters is er dan ook één van devotie en toewijding. Dag 11 Van Tbilisi naar Dilijan en Lake Sevan (Armenië) En weer ga je een grens over, op naar het derde land in de zuidelijke Kaukasus. Op naar Armenië. En ook in dit land zijn de kloosters talrijk en indrukwekkend. Zoals je kunt zien tijdens je bezoek aan het Haghpat Klooster, een van de belangrijkste culturele centra van Armenië. Na de lunch vervolg je je weg naar Dilijan. Onderweg stop je in het dorpje Sanahin om het museum van de gebroeders Mikoyan te bezoeken. De oudste van de twee, Anastas, was ooit Minister van Binnenlandse Zaken in de Sovjet-Unie, terwijl de jongste, Artyom, de wereldberoemde MiG gevechtsvliegtuigen ontwikkelde. Voorwaar een stel, deze twee. Daarna breng je een bezoek aan de galerie en het nijverheidscentrum van Dilijan (plaatselijk bekend als het Zwitserland van Armenië), en vervolgens vertrek je richting het Sevan Meer. Dit meer is niet alleen het grootste in Armenië maar in de gehele Kaukasus. Natuurlijk maak je van de gelegenheid gebruik de vers gevangen vis uit het meer te proeven tijdens je diner. Dag 12 Van Lake Sevan naar Goris Wellicht is het een idee om de dag te beginnen met een wandeling langs het meer. Hoe kun je beter genieten van de rust, de koelte en de zon? Vergeet niet een bezoek te brengen aan het Sevanavank Klooster, prachtig gelegen aan de oevers van het meer. Onderweg naar Goris breng je een bezoek aan Selim Caravanserai en Zorats Karer, beter bekend als de Armeense variant op Stonehenge.

5 Dag 13 Van Goris naar Yerevan Ook het Tatev klooster is van een ongekende pracht en praal. Vanzelfsprekend, ook dit klooster is fenomenaal gelegen. Die fabelachtige Kaukasus maakt dit misschien relatief eenvoudig, toch de bouwers of opdrachtgevers hadden een uitstekende oog voor het vinden van de beste locaties. Tatev was ooit het religieuze en politieke centrum van het Syunik Prinsdom. Destijds kon je hier zelfs een universiteit met drie faculteiten (muziek, wetenschap en schilderen) vinden. De meest spectaculaire manier om Tatev te bereiken is per kabelbaan. Deze meet maar liefst meter en is daarmee de langste op aarde. In Noravank, vrij vertaald als Nieuw Klooster, alhoewel het uit de dertiende eeuw stamt, is een meesterwerk van Armeense architectuur. Het is gelegen in een nauwe kloof en omgeven door hoge, steenrode kliffen waardoor de spectaculaire natuur van de Vayots Dzor Provincie alleen maar wordt benadrukt. Zo n 40 kilometer van Jerevan, op de grens met Turkije, staat het Khor-Virap klooster. Oorspronkelijk gebouwd in de vierde eeuw maar sindsdien talloze keren herbouwd en gerestaureerd. Vanaf hier zijn de uitzichten over de bijbelse berg Ararat fenomenaal. Ararat, door iedere Armeen beschouwd als de heilige Armeense berg, is tot groot verdriet van eenieder, onbereikbaar aangezien het net over de grens in Turkije ligt. Iedere inwoner van Jerevan zal je vertellen hoe verschrikkelijk dit is. Khor-Virap betekent zoiets als diepe kerker omdat Grigor Luisavorich (St Gregory de Verlichter) hier 13 jaar gevangen zat alvorens het christendom de staatsreligie werd in 301 AD. Je vervolgt dan je weg naar de Yerevan waar je vroeg in de avond aankomt. Dag 14 Jerevan Jerevan is een moderne en kleurrijke stad, gelegen in het noordoostelijke deel van de Araratvallei. Het is een van de alleroudste steden op aarde. Vandaag breng je een bezoek aan het Armeense Genocide Monument, Matenadaram (een bibliotheek met meer dan Armeense manuscripten) en de Vernissage Markt. Dit is een weekendmarkt waar Armeense artiesten hun

6 werken tentoonstellen, volop antiek is te vinden en prachtige authentieke souvenirs te koop zijn. Tussendoor heb je volop tijd te relaxen op een van de (meestal) zonnige terrassen en te genieten van het heerlijke Armeense eten. Vergeet niet 's avonds op het Plein van de Republiek naar de kleurrijke sound-en-light show te kijken en te luisteren. Dag 15 Van Jerevan naar Gegard en Garni (en terug naar Jerevan) Vandaag breng je een bezoek aan het grottenklooster van Gegard. Een van de hoogtepunten in de nabije omgeving van Jerevan. Van daar vervolg je je weg naar het dorpje Garni, wereldberoemd in de gehele Kaukasus vanwege de Hellenistische Tempel, daterend uit de eerste eeuw. Het is de enige Hellenistische tempel die je kunt vinden in de Kaukasus. Als klap op de vuurpijl, en om de reis in stijl af te sluiten, word je gefêteerd op een heerlijk afscheidsdiner, thuis bij een Armeense familie. Dag 16 Terug naar Huis Vanaf Jerevan vlieg je terug naar huis.

RONDREIS ARMENIË EN NAGORNO-KARABACH

RONDREIS ARMENIË EN NAGORNO-KARABACH RONDREIS ARMENIË EN NAGORNO-KARABACH Dag 01 Aankomst in Jerevan Eigenlijk is de Kaukasus helemaal niet zo ver weg. Een paar uurtjes vliegen en je bent al in Jerevan. Op het vliegveld staat de gids je al

Nadere informatie

GEORGIË, ARMENIË EN NAGORNO-KARABACH

GEORGIË, ARMENIË EN NAGORNO-KARABACH GEORGIË, ARMENIË EN NAGORNO-KARABACH Dag 01 Aankomst in Tbilisi Eigenlijk is de Kaukasus helemaal niet zo ver weg. Een paar uurtjes vliegen en je bent al in Tbilisi. Op het vliegveld staat de gids je al

Nadere informatie

6 augustus - 17 augustus 2018

6 augustus - 17 augustus 2018 6 augustus - 17 augustus 2018 Dag Activiteit Overnachting 1 Ma 06/08 heenvlucht We worden op de luchthaven opgewacht door het ontvangstcomité en naar onze logies in het dorpje, bij de familie Badasian

Nadere informatie

Maandag. s Avonds dineren we op loopafstand van ons hotel en genieten we van de verschillende lokale wijnen.

Maandag. s Avonds dineren we op loopafstand van ons hotel en genieten we van de verschillende lokale wijnen. Achtergrond Al eeuwenlang is de Kaukasus zowel een trefpunt van culturen als een schier onoverwinnelijk obstakel voor de vele volkeren die de regio hun thuis noemen. Na Perzische, Ottomaanse en Russische

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië

Natuur- en cultuurreis naar Georgië Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Middags stadsexcursie

Nadere informatie

Markant Interregioreis Provincie Antwerpen. In samenwerking met Asteria Expeditions (A 1095) ARMENIE EN GEORGIE

Markant Interregioreis Provincie Antwerpen. In samenwerking met Asteria Expeditions (A 1095) ARMENIE EN GEORGIE Markant Interregioreis Provincie Antwerpen In samenwerking met Asteria Expeditions (A 1095) ARMENIE EN GEORGIE OP ZOEK NAAR DE DIEPSTE WORTELS VAN HET CHRISTENDOM IN EEN 13-DAAGSE VOLLEDIGE CULTUURREIS

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Middags stadsexcursie

Nadere informatie

Armenië 25.05.2013-07.6.2013 rev. 1 Groep MuZee Oostende

Armenië 25.05.2013-07.6.2013 rev. 1 Groep MuZee Oostende Armenië 25.05.2013-07.6.2013 rev. 1 Groep MuZee Oostende Voorstel vluchtschema Voorstel 1: - Air France (AF) - Alitalia (AZ) Datum Vlucht Van Naar Vertrek Aankomst Klasse Za 25 Mei AF 7184 Brussel-Zuid

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

11-DAAGSE GROEPSREIS NAAR:

11-DAAGSE GROEPSREIS NAAR: 11-DAAGSE GROEPSREIS NAAR: ARMENIË & GEORGIË REISPERIODE: DIVERSE VERTREKDATA IN 2017 / 2018 ARMENIË & GEORGIË 11-daagse groepsreis Twee heel bijzondere landen! Tijdens deze reis ontdekken we de verschillende

Nadere informatie

ARMENIË. Historisch kruispunt tussen oost en west 08/09-16/09/2018 OZ GROEPSREIZEN In Armenië voel je je onmiddellijk thuis.

ARMENIË. Historisch kruispunt tussen oost en west 08/09-16/09/2018 OZ GROEPSREIZEN In Armenië voel je je onmiddellijk thuis. OZ GROEPSREIZEN 2018 ARMENIË 08/09-16/09/2018 Historisch kruispunt tussen oost en west In Armenië voel je je onmiddellijk thuis. Maak kennis met de bewogen geschiedenis van het oudste christelijke land

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

MOSKOU EN DE GOUDEN RING

MOSKOU EN DE GOUDEN RING MOSKOU EN DE GOUDEN RING Dag 01 Aankomst in Moskou Welkom in Moskou, de hoofdstad van Rusland en haar grootste en meest levendige stad. Je chauffeur staat op je te wachten bij de uitgang van het vliegveld.

Nadere informatie

Juweel van de Kaukasus (NEDERLANDSTALIGE GIDS)

Juweel van de Kaukasus (NEDERLANDSTALIGE GIDS) GEORGIË Juweel van de Kaukasus (NEDERLANDSTALIGE GIDS) 11 dagen - 10 nachten - vertrek 4 August 2018 REF: 491 REISBESCHRIJVING Tbilisi - David Gareja - Kvareli - Kakheti Alaverdi - Satnakheli - Sighnaghi

Nadere informatie

GEORGIE + ARMENIE. 13-daagse uiterst volledige cultuurreis

GEORGIE + ARMENIE. 13-daagse uiterst volledige cultuurreis GEORGIE + ARMENIE 13-daagse uiterst volledige cultuurreis Vertrek: 16 APRIL 2018 Pluspunten: Op zoek naar de diepste wortels van het christendom In de schaduw van de Araratberg ligt Yerevan, één der oudste

Nadere informatie

GEORGIE + KAUKASUS + ARMENIE 12 daagse cultuurreis

GEORGIE + KAUKASUS + ARMENIE 12 daagse cultuurreis GEORGIE + KAUKASUS + ARMENIE 12 daagse cultuurreis V.V.O.G. PLUS! Vertrek: maandag 10 September 2018 Pluspunten: Op zoek naar de diepste wortels van het christendom, de oudste Christelijke naties ter wereld.

Nadere informatie

Rondreis Armenië & Georgië, 15 dagen

Rondreis Armenië & Georgië, 15 dagen Rondreis Armenië & Georgië, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Jerevan Dag 2 aankomst Jerevan Dag 3 Jerevan, excursie Garni en Geghardklooster Dag 4 Jerevan - excursie naar fort Amberd - Ashtarak -

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam Jerevan Dag 2 Aankomst Jerevan, bezoek kathedraal van Echmiadzin Dag 3 Jerevan - Khor Virap klooster - Noravank Karahunge - Goris Dag

Dag 1 Amsterdam Jerevan Dag 2 Aankomst Jerevan, bezoek kathedraal van Echmiadzin Dag 3 Jerevan - Khor Virap klooster - Noravank Karahunge - Goris Dag Rondre is A rme nië, 9 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam Jerevan Dag 2 Aankomst Jerevan, bezoek kathedraal van Echmiadzin Dag 3 Jerevan - Khor Virap klooster - Noravank Karahunge - Goris Dag 4 Goris

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI

GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI Vin & Voyage GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI Bezoek aan een bijzonder land met een kijkje achter de schermen van IFC-Wereldbank. Uitgewerkt programma. Wist u dat met een historie van meer dan 5000 jaar

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië

Natuur- en cultuurreis naar Georgië Natuur- en cultuurreis naar Georgië Programma 16-daagse reis Dag 1 Vlucht Amsterdam Tbilisi (vertrek met Czech Airlines om 19.25, 03.15 aankomst in Tbilisi), transfer; overnachting bij particulieren. Dag

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

GEORGIE EN ARMENIE. 27 SEPTEMBER tot 11 OKTOBER 2013

GEORGIE EN ARMENIE. 27 SEPTEMBER tot 11 OKTOBER 2013 GEORGIE EN ARMENIE 27 SEPTEMBER tot 11 OKTOBER 2013 WAT MAAKT DEZE REIS ZO BIJZONDER EN UNIEK? 7 Unesco sites werelderfgoed worden bezocht Ontdekking van de culturele en historische hoogtepunten van Armenië

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

MOSKOU & ST PETERSBURG

MOSKOU & ST PETERSBURG MOSKOU & ST PETERSBURG Dag 01 Aankomst in Moskou Welkom in Moskou, de hoofdstad van Rusland en haar grootste en meest levendige stad. Je chauffeur staat op je te wachten bij de uitgang van het vliegveld.

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN Vertrek vanuit Salou ± 14.00 h. 23.00 h. Bij binnenkomst in Barcelona rijden we langs het FC Barcelona Camp Nou stadion, indien mogelijk maken we een korte

Nadere informatie

Back in the USSR. Leon D'Hoossche Robrecht De Baets. Wijnproeverij Maart 2017

Back in the USSR. Leon D'Hoossche Robrecht De Baets. Wijnproeverij Maart 2017 Back in the USSR Leon D'Hoossche Robrecht De Baets Wijnproeverij Maart 2017 Wie kent nog de USSR? (R) 6 groepen Armenië Rusland Azerbeidzjan Estland Oezbekistan Kazachstan Turkmenistan Kirgizië Litouwen

Nadere informatie

Wandeltochten. Verborgen Cappadocië (Wandelen)

Wandeltochten. Verborgen Cappadocië (Wandelen) Activiteiten Hieronder een aantal activiteiten die samengesteld zijn, in samenwerking met Alan Turizm, reisagentschap voor op maat gemaakte tochten, aarzel niet neem contact met ons op! Wandeltochten Verborgen

Nadere informatie

Rondreis Armenië & Georgië, 15 dagen

Rondreis Armenië & Georgië, 15 dagen Rondreis Armenië & Georgië, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Jerevan Dag 2 aankomst Jerevan Dag 3 Jerevan, excursie Garni en Geghardklooster Dag 4 Jerevan - excursie naar fort Amberd - Ashtarak -

Nadere informatie

Programma. 10-daagse vliegreis

Programma. 10-daagse vliegreis Verrassend Albanië Het Balkanland Albanië is een van de minst bezochte landen van Europa, en daarmee toeristisch nog niet platgetreden. Het is een speelbal geweest van de grotere landen in de regio en

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Georgië 8 daagse individuele reis

Georgië 8 daagse individuele reis Georgië 8 daagse individuele reis Individuele Georgië reis van 8 dagen per auto met chauffeur, die als uitgangspunt kan dienen voor een zelf samen te stellen reis. Aanpassingen zijn dus mogelijk. Van dag

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA ontdek het echte thailand! EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA LAOS 5 CHIANG KHAN 6 NONG KHAI BUNG KAN 7 NAKHON PHANOM PHETCHABUN 4 2 1 KHON KAEN 14 9 THAILAND CHAIYAPHUM ROI ET SURIN

Nadere informatie

9-daagse vlieg- busrondreis Armenië Van 29 april t/m 7 mei 2015

9-daagse vlieg- busrondreis Armenië Van 29 april t/m 7 mei 2015 Provinciale Reis Commissie 9-daagse vlieg- busrondreis Armenië Van 29 april t/m 7 mei 2015 Foto: Sovjet Reizen Armenië is een zeer interessant en cultuurrijk land, welke u goed te zien krijgt tijdens deze

Nadere informatie

Compleet Bulgarije. 7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km)

Compleet Bulgarije.  7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Aankomst in Varna. Ontvangst aan de luchthaven van Varna. Transfer naar hotel voor uw overnachting. Dag 2: Varna - Arbanassi - Veliko Tarnovo (ca 229km) Ontbijt. Afreis

Nadere informatie

Reisverslag Heidelberg 2016 Deel 7 (2 augustus 2016) [1]

Reisverslag Heidelberg 2016 Deel 7 (2 augustus 2016) [1] Gepubliceerd op Willem-Jan van der Zanden (http://www.wjvanderzanden.nl) Home > Reisverslag Heidelberg 2016 Deel 7 (2 augustus 2016) Reisverslag Heidelberg 2016 Deel 7 (2 augustus 2016) [1] Door wjvanderzanden[2]op

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

GEORGIË - TBILISI GORI - VARDZIA - RABATI - TELAVI - KVARELI

GEORGIË - TBILISI GORI - VARDZIA - RABATI - TELAVI - KVARELI GEORGIË - TBILISI GORI - VARDZIA - RABATI - TELAVI - KVARELI Programma geheel verzorgde rondreis van zaterdag 30 maart zaterdag 6 april 2019 foto s Gijs van Bilsen, mei 2015 Verruim uw wereldbeeld en maak

Nadere informatie

VOGELREIS NAAR ARMENIË: BEWONERS VAN STEPPES EN BERGEN

VOGELREIS NAAR ARMENIË: BEWONERS VAN STEPPES EN BERGEN VOGELREIS NAAR ARMENIË: BEWONERS VAN STEPPES EN BERGEN 11 dagen 07 mei 2019-17 mei 2019 Groepsreizen Natuur Belevingsreizen Vogelreizen Geniet tijdens deze natuurreis samen met ons van talrijke roofvogels,

Nadere informatie

Kaspische Ontdekkingen

Kaspische Ontdekkingen Kaspische Ontdekkingen Route - Dag 1 - Amsterdam - Yerevan Vlucht Amsterdam naar Yerevan (geen rechtstreekse vlucht). Bij aankomst op de luchthaven van Yerevan wordt u opgewacht voor de transfer naar het

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

Reizen met een Plus in de Kaukasus!

Reizen met een Plus in de Kaukasus! ERVAAR DE ALLURE VAN AZERBEIDZJAN: VEELOMVATTENDE 9 DAAGSE CULTUURREIS Reisduur: 9 dagen Aantal deelnemers: minimaal 8, max 20 (kleiner aantal prijs op aanvraag) Accommodaties: Goede hotels op basis van

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA Ontdek Hanzestad Zwolle Programma U wordt opgehaald door een touringcar van Deiman Winschoten. 08.00 uur: Vertrek vanaf de parkeerplaats Hotel vd Valk Zuidbroek

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

CRUISE VAN MOSKOU NAAR ST PETERSBURG

CRUISE VAN MOSKOU NAAR ST PETERSBURG CRUISE VAN MOSKOU NAAR ST PETERSBURG Dag 01 - Aankomst in Moskou Welkom in Moskou, de hoofdstad van Rusland en haar grootste en meest levendige stad. Je chauffeur staat op je te wachten bij de uitgang

Nadere informatie

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA - Sikkim, het boeddistisch koninkrijk in de wolken - Topkunst van het Tibetaanse

Nadere informatie

Macedonië: Parel van de Balkan

Macedonië: Parel van de Balkan Ontdek Macedonië op deze unieke 15-daagse rondreis Nieuw bij Macedonia Travel Company in 2010! Een unieke rondreis door dit prachtige land. In samenwerking met lokale gidsen ontdekt u de mooiste, culturele

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017 Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017 26 januari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj. 27 januari Ochtend: groepsbijeenkomst met

Nadere informatie

Byzantine Empire & Beyond

Byzantine Empire & Beyond Byzantine Empire & Beyond 15 daagse cruise ms Minerva Inschepen: 30 september 2015 in Piraeus Ontschepen: 14 oktober 2015 in Istanbul BYZANTINE EMPIRE & BEYOND FACE2FACE TRAVEL 1 PROGRAMMA Dag 1+2: Piraeus,

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars)

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) 4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) Het was weer de 4 e keer dat wij een internationale weekendmeeting organiseerde, ditmaal in het weekend van 10 t/m 12 juni, een

Nadere informatie

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli Reisverslag Sri-Lanka 2 juli 25 December 2011 waren wij 12,5 jaar getrouwd en als verlaat huwelijksreis zijn wij met onze drie dochters naar Sri-Lanka vertrokken. Eerst lekker 3 dagen bij het zwembad rondhangen

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

Uitstappen Kreta 2016

Uitstappen Kreta 2016 Vakantiedialyse Uitstappen Kreta 2016 Het vakantiedialyse-team Vrijdag 23 september Heraklion: stad en museum + aquarium Heraklion (Iraklion) is de hoofdstad van het eiland en tevens de grootste stad op

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Israëlreis Gemeente Nieuwpoort 27 april t/m 4 mei 2020

Israëlreis Gemeente Nieuwpoort 27 april t/m 4 mei 2020 Israëlreis Gemeente Nieuwpoort 27 april t/m 4 mei 2020 Vertrek april 2020 Dag 1 Maandag 27 april Vertrek van Amsterdam naar Ben Gurion, Israël. Onze Nederlandstalige gids staat op ons te wachten en vanaf

Nadere informatie

13-daagse busreis naar Kroatië/Dalmatië en Montenegro maandag 5 t/m zaterdag 17 juni 2017

13-daagse busreis naar Kroatië/Dalmatië en Montenegro maandag 5 t/m zaterdag 17 juni 2017 Reisgroep Veldhoven 13-daagse busreis naar Kroatië/Dalmatië en Montenegro maandag 5 t/m zaterdag 17 juni 2017 Maandag 5 juni 2017 - Heenreis Na het vertrek vanuit Veldhoven worden onderweg diverse tussenstops

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

2015 SADS Geert Jansen

2015 SADS Geert Jansen 1 8 Daagse rondreis Noord Spanje, inclusief: Retour vliegticket Amsterdam / Bilbao Vertrek Amsterdam 19-09-2015, 11.30 uur (o.v.b.) Vertrek Bilbao 26-09-2015, 08.50 uur (o.v.b.) Overnachting in Paradores

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

13 dagen door Kirgizië Dit is een beschrijving van een reis die wij ontworpen hebben voor een groep van 14 personen. Laat je erdoor inspireren!

13 dagen door Kirgizië Dit is een beschrijving van een reis die wij ontworpen hebben voor een groep van 14 personen. Laat je erdoor inspireren! 13 dagen door Kirgizië Dit is een beschrijving van een reis die wij ontworpen hebben voor een groep van 14 personen. Laat je erdoor inspireren! Dag 1: Bishkek city tour (30 km, 40 min, 700 m) De vlucht

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 6 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

MOSKOU & ST PETERSBURG

MOSKOU & ST PETERSBURG MOSKOU & ST PETERSBURG Dag 01 Aankomst in Moskou Welkom in Moskou, de hoofdstad van Rusland en haar grootste en meest levendige stad. Mister Moscow staat al op je te wachten bij de uitgang van het vliegveld.

Nadere informatie

Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel

Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel een 8 daagse wandelreis ogramme Deze wandelreis brengt u naar het afwisselende landschap van de Langhe, het vaderland van de Barolo-wijnen, met heuvels

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Gymnasium. Op het Hondsrug College. Het Hondsrug College, een slimme start voor je toekomst!

Gymnasium. Op het Hondsrug College. Het Hondsrug College, een slimme start voor je toekomst! Gymnasium Op het Hondsrug College Het Hondsrug College, een slimme start voor je toekomst! Gymnasium Hondsrug Het Gymnasium Hondsrug is een afdeling van het Hondsrug College. Het is onderdeel van het vwo,

Nadere informatie

15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE

15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE 15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE Dag 1 De Krim Vanaf Amsterdam vliegen we via Kiev naar de hoofdstad van De Krim, Simferopol. In Kiev checkt u eerst uit, neemt uw bagage van de band en gaat door de douane.

Nadere informatie

Dagprogramma. Grand Tour door China. vnc.nl

Dagprogramma. Grand Tour door China. vnc.nl Dagprogramma Grand Tour door China Dwars door China reis je van Beijing naar Guilin. Je ziet keizerlijke grandeur, kleurrijke minderheden en een prachtig karstlandschap. Kortom, een complete reis door

Nadere informatie

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 West-China reis 2016 Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 Doelstelling De excursie/reis beoogt een kennismaking met etnische minderheden in West China: Tibetanen, Hui en Oeigoeren. Bezocht

Nadere informatie

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Tijdens deze tour maakt u kennis met de facetten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. U fietst door nostalgische

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 8 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team K IJ E URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië f Vana 9 9 2 egre b n i Alles Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen

Nadere informatie

Vlieg-busrondreis Kleurrijk Sicilië VRIT32

Vlieg-busrondreis Kleurrijk Sicilië VRIT32 Vlieg-busrondreis Kleurrijk Sicilië VRIT32 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/reis/kleurrijk-sicilie OVERZICHT

Nadere informatie

4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019

4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019 4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019 Dag 1 maandag 3 Juni 2019 10.10 uur Lijnvlucht met KLM van Schiphol naar Bordeaux. 11.45 uur

Nadere informatie