Dienstenwijzer Dool Assurantiën B.V. Dool Assurantiën

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dienstenwijzer Dool Assurantiën B.V. Dool Assurantiën"

Transcriptie

1 Dienstenwijzer Dool Assurantiën B.V. Deze dienstenwijzer geeft u een duidelijk beeld van de werkzaamheden die Dool Assurantiën verricht. De volgende onderwerpen komen hieronder aan bod: - Dool Assurantiën - Welke diensten bieden wij? - Hoe werken wij? - Kwaliteit en vakbekwaamheid - Onafhankelijke relatie met verzekeringsmaatschappijen - Wat wij van u verwachten - De premie - Onze beloningsstructuur - Klantrelatie beëindigen? - Heeft u klachten? - Onze contactgegevens Dool Assurantiën Dool Assurantiën is een assurantiekantoor gevestigd in Alphen aan den Rijn. Dool Assurantiën is opgericht in 2014 door Joost van den Dool. Na 18 jaar ervaring in de assurantiewereld, zowel op bestuurlijk als uitvoerend niveau, is in januari 2014 besloten om op eigen voet verder te gaan. Dool Assurantiën heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Verzekeren is vaak complex, wij nemen deze complexiteit uit handen en regelen uw verzekeringszaken. U kunt bij ons terecht voor al uw schadeverzekeringen, zowel particulier als zakelijk. Dool Assurantiën is gespecialiseerd in totaalpakketten voor particuliere en bedrijfsmatige schadeverzekeringen. Door jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche hebben wij de juiste kennis paraat om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Ook zijn wij in het bezit van de verplichte diploma s en certificaten om ons vak naar behoren uit te voeren. Doordat wij contacten hebben met meerdere verzekeraars kunnen wij voor u een onafhankelijk verzekeringspakket samenstellen gericht op uw wensen. Dool Assurantiën verleent zijn diensten volgens de Wet op het financieel toezicht en heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer

2 Welke diensten bieden wij? Bij Dool Assurantiën kunt u terecht voor onafhankelijk advies over elke vorm van schadeverzekeringen. Particulier, zoals onder andere uw auto, woning en aansprakelijkheidsverzekering. Als ook zakelijk waar wij maatwerk kunnen aanbieden voor uw bedrijf. Denkt u aan personeelsverzekeringen, bedrijfspanden en al het andere wat onder de noemer schadeverzekeringen valt. Hoe werken wij? Wij werken vanuit uw belang. Door met meerdere verzekeraars samen te werken kunnen wij u onafhankelijk advies aanbieden en de beste voorwaarden voor u scheppen. Wij dekken de risico s die u of uw onderneming loopt zo goed mogelijk af, tegen een zo voordelig mogelijk tarief. Ook staan wij voor het ontzorgen van de klant. Verzekeren is ingewikkeld, wij zijn er om het voor u makkelijk te maken. U kunt altijd met vragen bij ons terecht en nemen verzekeringsgerelateerde zaken voor u uit handen. Zijn er problemen, vragen of wat anders? Even bellen, zo geregeld! Privacy Als u via Dool Assurantiën een verzekering afsluit of een offerteaanvraag doet, kunt u er zeker van zijn dat er met uw gegevens zorgvuldig wordt omgegaan. Wij zullen uw gegevens niet aan derden beschikbaar stellen en/of gebruiken voor andere doeleinden dan die waarvoor u ze ter beschikking heeft gesteld. Onze zorg- en informatieplicht De Wet op het financieel toezicht (Wft) geeft aan dat de assurantieadviseur, gedurende de looptijd van de overeenkomst, wezenlijke wijzigingen in de informatie die nodig is voor een adequate beoordeling van het product, aan de consument moet meedelen. Onder wezenlijke wijzigingen worden ook relevante wijzigingen in wet- en regelgeving verstaan voor zover deze wijzigingen van invloed zijn op het product. Dool Assurantiën neemt deze zorg- en informatieplicht bijzonder serieus. Of dit nou wel of niet wettelijk is vastgelegd, wij werken altijd in het belang van onze klant. Wij informeren u daarom altijd tijdig over maatschappelijke, wettelijke en verzekeringstechnische veranderingen. Kwaliteit en vakbekwaamheid Aan onze branche worden steeds strengere eisen gesteld als het gaat om kennis en opleiding. Bij Dool Assurantiën is deze kennis up-to-date doordat er jaarlijks aan alle verplichtingen en bijscholing wordt voldaan. U wilt immers dat uw polissen worden beheerd door mensen die weten waar ze mee bezig zijn en met de juiste en actuele kennis.

3 Onafhankelijke relatie met verzekeringsmaatschappijen Wij hebben geen dienstverband met een verzekeraar of financiële instelling en zijn op geen enkele wijze verplicht uw verzekeringen bij een bepaalde aanbieder onder te brengen. De aanbieders worden geselecteerd op het specialisme waarin de verzekeraar uitblinkt. Wij kijken altijd naar de voorwaarden van de verzekeraars, wanneer deze goed zijn worden de prijzen vergeleken. Zo streven wij altijd naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Voor een overzicht van maatschappijen waar wij mee samenwerken kunt u altijd onze website raadplegen. Wat wij van u verwachten Hieronder wordt beschreven wat wij van u verwachten. Wanneer u aan deze verwachting voldoet, kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Volledige gegevens Het is in uw belang dat u de juiste en volledige gegevens verstrekt. Mocht bijvoorbeeld blijken dat u in geval van schade achteraf onjuiste of onvolledige informatie heeft verstrekt, dan kan het zijn dat op grond van de verzekeringsvoorwaarden de schade niet (geheel) vergoed wordt. Wijzigingen Het is tevens noodzakelijk dat u ons kantoor zo snel mogelijk informeert over wijzigingen in uw zakelijke en/of persoonlijke situatie. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om wijzigingen van verzekerde objecten, risico-omstandigheden en verzekerde bedragen. Bijvoorbeeld een waardetoevoeging aan uw woning, dit betekent dat het verzekerd bedrag moet worden opgewaardeerd. In het geval van schade bent u dan voor het volledige bedrag verzekerd. Deze wijzigingen kunt u aan ons doorgeven via , telefoon of post. Wij beoordelen in het geval van wijzigingen op welke factoren dit invloed kan hebben zodat wij u verzekeringen zo goed mogelijk kunnen beheren. Identificatie Bij bepaalde diensten zijn wij wettelijk verplicht uw identiteit vast te stellen aan de hand van een identiteitsbewijs. Wij verzoeken u hier zo nodig aan mee te werken. Informatie doornemen Als onafhankelijk adviseur hebben wij een (wettelijke) zorg- en informatieplicht naar u als onze klant. Wij zullen u daarom regelmatig informatie toesturen. Wij vragen u al onze informatie aandachtig door te nemen en ons waar nodig te raadplegen wanneer iets niet duidelijk is. Ook vragen wij u de polissen en andere contracten altijd zelf te controleren en vast te stellen of deze zijn opgesteld conform uw wensen. Vanzelfsprekend controleren wij deze documenten ook. Schadeafhandeling Bij een onverhoopte schade is het van belang dat u ons zo spoedig mogelijk informeert zodat wij de schadeafhandeling in goede banen kunnen leiden.

4 De premie & betaling Tegenover een verzekerd bedrag staat een premie. Deze premiebetaling vindt op verschillende manieren plaats. Bij elke polis is er een betalingsmethode. Zo bestaat de mogelijkheid uit maand, kwartaal, half-jaar en jaar betaling. En kunt u ervoor kiezen het te laten incasseren of per factuur te betalen. De makkelijkste methode voor u, welke ook onze voorkeur heeft, is het automatisch incasseren van de te betalen premie. Zo heeft u er geen omkijken meer naar, bespaart het u tijd en weet u zeker dat de premie op tijd betaald wordt. U hoort altijd vooraf op welk moment de premiebetaling of -afschrijving plaatsvindt. Uw polis Nadat de verzekering is gesloten ontvangt u via ons kantoor uw polis en het bijbehorende polisblad. Op het polisblad staan alle relevante gegevens bevestigd. Uw polis is de daadwerkelijke verzekeringsovereenkomst. Problemen met premiebetaling Het is belangrijk dat u de premies op tijd betaalt. Doet u dit niet, dan kan de verzekeringsmaatschappij in bepaalde omstandigheden bij schade weigeren de schade te vergoeden. Ook kan dan alsnog de verschuldigde premie gerechtelijk worden geïncasseerd. De hieraan verbonden kosten kunnen aan u in rekening worden gebracht. Betalingsherinneringen Als uw premie niet binnen 18 dagen ontvangen is, ontvangt u daarna een eerste betalingsherinnering. Hierin wordt u erop gewezen dat de dekking voor bijvoorbeeld autoverzekeringen is opgeschort tot het moment dat uw premiebetaling is ontvangen. 20 dagen na de eerste betalingsherinnering ontvangt u, indien uw premie nog niet is voldaan, een tweede en tevens laatste herinnering. Daarna krijgt u bericht dat de incasso van uw premie wordt overgedragen aan de verzekeringsmaatschappij. Onze beloningsstructuur Afhankelijk van het soort verzekering, ontvangen wij voor onze dienstverlening een beheeren adviesloon. Meestal krijgen wij dit van de verzekeringsmaatschappij, de zogenoemde provisie. Bij sommige verzekeringen krijgen wij dit rechtstreeks van de klant. Dit kan een eenmalige vergoeding zijn of een doorlopende vergoeding gedurende een vooraf bepaalde looptijd. De hoogte van dit beheer- en adviesloon is per product verschillend en wordt uit de premie betaald. De hoogte van de vergoeding Onze dienstverlening bestaat uit advies, bemiddeling, onderhoud, beheer en schadebehandeling. Om u goed te adviseren moeten wij de nodige tijd investeren. De exacte vergoeding voor onze dienstverlening hangt sterk af van uw persoonlijke situatie, reeds bij ons ondergebrachte voorzieningen en het product zelf. Wij verschaffen u desgewenst inzicht in de kosten van onze dienstverlening en leggen de gemaakte afspraken vast in een contract.

5 Klantrelatie beëindigen? Wij vinden een goede relatie met onze klanten belangrijk. De klant staat bij ons altijd centraal en wij zullen er steeds alles aan doen uw wensen te vervullen en zorg te dragen voor een zo goed mogelijke dekking. Desondanks is het mogelijk dat u de relatie wilt beëindigen. Op uw verzoek zal de verzekeraar uw verzekering - die u gewoon kunt laten doorlopen - onderbrengen bij een ander assurantiekantoor. Ook wij kunnen ervoor kiezen om niet langer met u zaken te willen doen. In dit geval worden uw verzekeringen overgedragen naar een ander assurantiekantoor. Vanzelfsprekend bent u dan vrij in de keuze welk assurantiekantoor dit wordt. In het geval van dat wij de klantrelatie beeindigen, zullen wij u altijd de reden geven van ons besluit. Heeft u klachten? Ons streven is om u altijd naar volle tevredenheid te helpen. Desondanks zou het kunnen voorkomen dat u klachten heeft. Van klachten kunnen wij alleen maar leren en onze werkwijze verbeteren. Wij horen deze klachten dan ook graag zo spoedig mogelijk. Wij zullen samen met u proberen tot een oplossing te komen en uw ontevredenheid weg te nemen. Indien uw klacht niet naar wens behandeld wordt en u ontevreden bent over onze dienstverlening, dan kunt u uw klacht voorleggen aan het Kifid. Contactgegevens Kifid Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) Postbus AG Den Haag Telefoon: info@kifid.nl Onze contactgegevens Dool Assurantiën B.V. heeft de bereikbaarheid op u afgestemd. U kunt ons op vele manieren bereiken voor vragen, advies, mutaties of meldingen: Ons algemene adres is info@dool.nu U kunt ons telefonisch bereiken via of per fax U kunt ons mobiel bereiken op U kunt ons schriftelijk bereiken via Postbus 2022, 2404 CA Alphen aan den Rijn. U bent ook van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie. Wanneer u wilt langskomen stellen wij het op prijs dat u van te voren even belt, zodat wij de nodige tijd voor u kunnen reserveren. Ons bezoekadres is Handelsweg 8 in Alphen aan den Rijn, 2404CD.

Dienstenwijzer 01-2013

Dienstenwijzer 01-2013 Dienstenwijzer 1 Dienstenwijzer Als bedrijf in de financiële branche hechten wij grote waarde aan betrouwbaarheid. Ook proberen wij in onze voorlichting zo goed mogelijk te voldoen aan de inhoud van de

Nadere informatie

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u vooraf aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken. In

Nadere informatie

Dienstenwijzer Ten behoeve van bemiddeling en advisering

Dienstenwijzer Ten behoeve van bemiddeling en advisering Dienstenwijzer Ten behoeve van bemiddeling en advisering Op alle diensten die door Convento Assurantiën worden geleverd zijn algemene voorwaarden van toepassing. De tekst van deze voorwaarden zijn geplaatst

Nadere informatie

GIDI-Advieswijzer van: kantoor mr Hornstra Assurantiën te Limbricht

GIDI-Advieswijzer van: kantoor mr Hornstra Assurantiën te Limbricht GIDI-Advieswijzer van: kantoor mr Hornstra Assurantiën te Limbricht A. Inleiding Geachte lezer, De verzekeringsbedrijfstak hecht waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarom is

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Wie zijn wij? Westfriesch AssurantieHuis. Molenweg 73 Postbus ED WIJDENES 1606 ZH VENHUIZEN

DIENSTENWIJZER. Wie zijn wij? Westfriesch AssurantieHuis. Molenweg 73 Postbus ED WIJDENES 1606 ZH VENHUIZEN DIENSTENWIJZER Westfriesch AssurantieHuis bemiddelt in particuliere en zakelijke verzekeringen. In deze dienstenwijzer informeren wij u over onze algemene gegevens, onze openingstijden, onze dienstverlening

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Adviseur op Maat

DIENSTENWIJZER. Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Adviseur op Maat DIENSTENWIJZER Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Adviseur op Maat Dienstenwijzer 2010.1. Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Pagina 1 van 5 Dienstenwijzer van: Goudzwaard

Nadere informatie

Voor dringende gevallen in de avonduren of het weekend kunt u ons mobiel bereiken op , wij zijn 24/7 bereikbaar voor dringende gevallen.

Voor dringende gevallen in de avonduren of het weekend kunt u ons mobiel bereiken op , wij zijn 24/7 bereikbaar voor dringende gevallen. Dienstenwijzer Novada Vast en Zekerheid Naast algemene informatie over Novada Vast en Zekerheid vindt u in deze Dienstenwijzer uitgebreide informatie over ons kantoor, onze dienstverlening en onze klachtenregeling.

Nadere informatie

Dienstenwijzer van : ETC verzekeringen

Dienstenwijzer van : ETC verzekeringen Dienstenwijzer van : ETC verzekeringen A) Inleiding De wetgever hecht waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarom is het wettelijk voorgeschreven aan welke punten een assurantiekantoor

Nadere informatie

Wat doen wij voor u en hoe doen we dat?

Wat doen wij voor u en hoe doen we dat? Wat doen wij voor u en hoe doen we dat? Inzicht in onze dienstverlening Inhoud 1. Over ons 2. Onze financiële dienstverlening 3. Wat kunnen wij voor u doen? 4. Onze relatie met verzekeraars 5. Wat mag

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Van Maurik Hypotheken (onderdeel van Maurik Financiele Diensten bv) Herenstraat 24 2282 BT RIJSWIJK T 010 4129026 W www.vanmaurik.nl E info@vanmaurik.nl Informatie over onze dienstverlening

Nadere informatie

Wie zijn wij 3. Onze dienstverlening 3. Wat doen wij 3. Onze kwaliteit 4. Onze relatie met verzekeraars 4. Onze bereikbaarheid 5

Wie zijn wij 3. Onze dienstverlening 3. Wat doen wij 3. Onze kwaliteit 4. Onze relatie met verzekeraars 4. Onze bereikbaarheid 5 DVD Dienstenwijzer Als bedrijf in de financiële branche hechten wij grote waarde aan betrouwbaarheid. Ook proberen wij in onze voorlichting zo goed mogelijk te voldoen aan de inhoud van de Wet financieel

Nadere informatie

Diensten wijzer DERISON

Diensten wijzer DERISON DERISON VERZEKERINGEN & RISICOBEHEER Diensten wijzer Naast algemene informatie over Derison Verzekeringen & Risicobeheer vindt u in deze Dienstenwijzer uitgebreide informatie over ons kantoor, onze dienstverlening

Nadere informatie

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument Geachte cliënt, Assurantie010 BV heeft een dienstverleningsdocument opgesteld ter bevordering van een juiste voorlichting aan cliënten omtrent onze werkzaamheden

Nadere informatie

Knab Verzekeren Dienstenwijzer

Knab Verzekeren Dienstenwijzer Knab Verzekeren Dienstenwijzer 1. Onze financiële dienstverlening Knab heeft als doel om jou te helpen met je verzekeringen. Via de website bieden we daarom onafhankelijke informatie over (schade)verzekeringen.

Nadere informatie

Wij kunnen en mogen conform onze vergunning u adviseren op het gebied van:

Wij kunnen en mogen conform onze vergunning u adviseren op het gebied van: 1 Grensland Assurantiën B.V. Dienstverleningsdocument A. Inleiding Grensland Assurantiën B.V. Hyacinthstraat 80,7572BD Oldenzaal Postbus 3, 7570 AC Oldenzaal Telefoon: 0541-515566 Website: www.grenslandpolis.nl

Nadere informatie

Om een afspraak te maken kunt u met ons kantoor bellen of een sturen. Afspraken buiten kantooruren zijn mogelijk op aanvraag.

Om een afspraak te maken kunt u met ons kantoor bellen of een  sturen. Afspraken buiten kantooruren zijn mogelijk op aanvraag. DIENSTENWIJZER Inleiding Ons kantoor levert financiële diensten aan het MKB en de particuliere verzekeringen van de ondernemer. In onze werkwijze staat persoonlijk contact met u als klant centraal. Met

Nadere informatie

Dienstenwijzer. 1. Ons kantoor

Dienstenwijzer. 1. Ons kantoor Dienstenwijzer U bent van plan de zorg voor uw voorziening(en) toe te vertrouwen aan ons kantoor, of heeft reeds een of meer voorziening(en) toevertrouwd aan ons kantoor. U kunt ervan overtuigd zijn dat

Nadere informatie

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument Geachte cliënt, Spée & Van der Maden Verzekering B.V heeft een dienstverleningsdocument opgesteld ter bevordering van een juiste voorlichting aan cliënten omtrent

Nadere informatie

DOMINASS ASSURANTIEN BV

DOMINASS ASSURANTIEN BV DOMINASS ASSURANTIEN BV Assurantie adviesbureau voor theologen Hier kunt u ons aan houden Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair Dominass GIDI-Advieswijzer 2 Voorwoord Als relatie

Nadere informatie

Indien u ons inschakelt om uw belangen op het gebied van verzekeringen te behartigen, kunt u van ons de volgende dienstverlening verwachten:

Indien u ons inschakelt om uw belangen op het gebied van verzekeringen te behartigen, kunt u van ons de volgende dienstverlening verwachten: ADVIESWIJZER (1-4-2017) --INLEIDING Graag willen wij u inzage geven in de werkwijze van ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten.

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening Dienstenwijzer Alles over onze financiële dienstverlening Wie zijn wij A1 Hypotheken is een onafhankelijk landelijk werkende financiële dienstverlener, gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, kredieten,

Nadere informatie

Dienstenwijzer ZeerZeker

Dienstenwijzer ZeerZeker Diensten wijzer Dienstenwijzer ZeerZeker A. Inleiding De wetgever hecht waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarom is wettelijk voorgeschreven aan welke punten een assurantiekantoor

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER WET FINANCIËLE DIENSTVERLENING

DIENSTENWIJZER WET FINANCIËLE DIENSTVERLENING DIENSTENWIJZER WET FINANCIËLE DIENSTVERLENING Wat houd de dienstenwijzer in Dit dienstverleningsdocument is een puur informatief document op het gebeid van financiële dienstverlening en verplicht u niet

Nadere informatie

dienstenwijzer In het kader van de Wet op het financieel toezicht

dienstenwijzer In het kader van de Wet op het financieel toezicht In het kader van de Wet op het financieel toezicht dienstenwijzer De Wet op het financieel toezicht (Wft) schrijft voor dat financiële dienst verleners, voorafgaand aan de totstandkoming van een overeenkomst,

Nadere informatie

Dienstenwijzer VvE ZeerZeker

Dienstenwijzer VvE ZeerZeker Diensten wijzer Dienstenwijzer VvE ZeerZeker A. Inleiding De wetgever hecht waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarom is wettelijk voorgeschreven aan welke punten een assurantiekantoor

Nadere informatie

Je ontvangt deze informatie van ons omdat je mogelijk gebruik wilt maken van de dienstverlening van Verzekeringen24.

Je ontvangt deze informatie van ons omdat je mogelijk gebruik wilt maken van de dienstverlening van Verzekeringen24. Dienstenwijzer Je ontvangt deze informatie van ons omdat je mogelijk gebruik wilt maken van de dienstverlening van Verzekeringen24. Wij adviseren je deze informatie goed door te lezen en bij vragen contact

Nadere informatie

Onze bereikbaarheid U kunt ons op een aantal manieren bereiken voor vragen, advies, mutaties of meldingen.

Onze bereikbaarheid U kunt ons op een aantal manieren bereiken voor vragen, advies, mutaties of meldingen. WFT Dienstenwijzer Inleiding U bent van plan de zorg voor uw financiële zaken/verzekeringen toe te vertrouwen aan ons kantoor. Een goede beslissing. U kunt er zeker van zijn dat uw financiële belangen

Nadere informatie

Smart2Cover is een bemiddelaar van niche schadeverzekeringen die zowel on- als offline worden aangeboden.

Smart2Cover is een bemiddelaar van niche schadeverzekeringen die zowel on- als offline worden aangeboden. Smart2Cover WFT DIENSTENWIJZER Smart2Cover biedt diensten aan die vallen onder De Wet op het financieel toezicht (Wft). Smart2Cover treedt onder meer op als assurantiebemiddelingsbedrijf voor niche schade

Nadere informatie

Dienstenwijzer Youngsterpolis

Dienstenwijzer Youngsterpolis Dienstenwijzer Youngsterpolis 1. Inleiding... 1 2. Youngsterpolis: wie zijn wij?... 1 3. Onze diensten... 1 4. Onze partner... 1 5. Beloning... 2 6. Overeenkomst op afstand... 2 7. Bedenktijd na het afsluiten

Nadere informatie

Dienstenwijzer Briljant Advies B.V./Hypotheeksteun.nl. 1. In deze dienstenwijzer kunt u kennismaken met de diensten van Briljant Advies

Dienstenwijzer Briljant Advies B.V./Hypotheeksteun.nl. 1. In deze dienstenwijzer kunt u kennismaken met de diensten van Briljant Advies Dienstenwijzer Briljant Advies B.V./Hypotheeksteun.nl A. Inleiding Geachte cliënt, 1. In deze dienstenwijzer kunt u kennismaken met de diensten van Briljant Advies B.V. /Hypotheeksteun.nl. Naast de algemene

Nadere informatie

DVD HA Dienstenwijzer van HA-groep b.v.

DVD HA Dienstenwijzer van HA-groep b.v. Dienstenwijzer van HA-groep b.v. 1 Inleiding De wetgever hecht waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarom is wettelijk voorgeschreven aan welke punten een assurantiekantoor minimaal

Nadere informatie

Natuurlijk kunt u ons ook op ons kantoor bezoeken. Van maandag tot en met vrijdag zijn de openingstijden van 09:00 tot 16:30 uur.

Natuurlijk kunt u ons ook op ons kantoor bezoeken. Van maandag tot en met vrijdag zijn de openingstijden van 09:00 tot 16:30 uur. Dienstenwijzer SamenSterk Advies Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. U als klant staat bij ons centraal. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER WET OP HET FINANCIEEL TOEZICHT. Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID - VERSIE 5 D.D.

DIENSTENWIJZER WET OP HET FINANCIEEL TOEZICHT. Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID - VERSIE 5 D.D. DIENSTENWIJZER Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID WET OP HET FINANCIEEL TOEZICHT A. Inleiding De wetgever hecht waarde aan goede voorlichting op het gebied van hypotheken,

Nadere informatie

Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen

Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke

Nadere informatie

Inhoudsopgave. ZAM Dienstenwijzer schadeverzekeringen 2011 1/4

Inhoudsopgave. ZAM Dienstenwijzer schadeverzekeringen 2011 1/4 Dienstenwijzer Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. ZAM: wie zijn wij?... 2 3. Onze diensten... 2 4. Onze partners... 2 5. Beloning... 3 6. Overeenkomst op afstand... 3 7. Bedenktijd na het afsluiten van

Nadere informatie

WFD Dienstenwijzer Versie april 2007. Inleiding. Wie zijn wij? Geachte relatie,

WFD Dienstenwijzer Versie april 2007. Inleiding. Wie zijn wij? Geachte relatie, WFD Dienstenwijzer Versie april 2007 Inleiding Geachte relatie, Met ingang van 1 januari 2006 is binnen de assurantiebranche de Wet Financiële Dienstverlening (Wfd) van kracht. De Wfd eist dat consumenten,

Nadere informatie

Dienstenwijzer Whoosz! Autoverzekering

Dienstenwijzer Whoosz! Autoverzekering Dienstenwijzer Whoosz! Autoverzekering Model 062013 Whoosz! Dienstenwijzer Inhoudsopgave 1 Inleiding... 1 2 Whoosz!: wie zijn wij?... 1 3 Onze diensten... 1 4 Onze partners... 2 5 Beloning... 2 6 Looptijd

Nadere informatie

Van Eijk & Partners. Dienstverleningsdocument

Van Eijk & Partners. Dienstverleningsdocument Van Eijk & Partners Dienstverleningsdocument - 1 januari 201 Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In dit document leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument:

Dienstverleningsdocument: Dienstverleningsdocument: Algemene informatie Het Bespaarhuis is een financiële dienstverlener met een breed aanbod van diensten en producten. Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is de verzekeringsbemiddeling.

Nadere informatie

Onze dienstverlening Ons kantoor is ingeschreven bij de AFM. Op basis hiervan mogen wij adviseren in schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en

Onze dienstverlening Ons kantoor is ingeschreven bij de AFM. Op basis hiervan mogen wij adviseren in schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en Dienstenwijzer Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken, weet u waar u aan toe bent en wat wij wederzijds van

Nadere informatie

Advieswijzer Driessen Assurantiën

Advieswijzer Driessen Assurantiën Advieswijzer Driessen Assurantiën Inleiding De verzekeringsbedrijfstak hecht grote waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarom is in de Wet Financieel Toezicht (Wft) deze voorlichting

Nadere informatie

Dienstenwijzer ZZP Verzekeren

Dienstenwijzer ZZP Verzekeren Dienstenwijzer ZZP Verzekeren 1. Dienstenwijzer Via deze dienstenwijzer geven we je inzicht in onze dienstverlening voor de zzp verzekeringen. Je kunt hierin lezen wat wij doen voor onze klanten en hoe

Nadere informatie

WFT Dienstenwijzer. Wie zijn wij?

WFT Dienstenwijzer. Wie zijn wij? WFT Dienstenwijzer Met ingang van 1 januari 2007 is binnen de assurantiebranche de Wet op het financieel toezicht (WFT) van kracht. De WFT eist dat consumenten, voorafgaand aan het tot stand komen van

Nadere informatie

BeneVia Dienstenwijzer

BeneVia Dienstenwijzer Dienstenwijzer 1. Algemeen BeneVia is een financieel dienstverlener. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft ons krachtens de Wet op het financieel toezicht (Wft) een vergunning verleend om als financieel

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER Versie Februari 2015

DIENSTENWIJZER Versie Februari 2015 DIENSTENWIJZER Versie Februari 2015 Onze bedrijfstak en de overheid hechten veel waarde aan goede voorlichting over onze dienstverlening, werkwijze en beloning. Op de activiteiten van ons kantoor is onder

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Van Tilborg Zaltbommel

Dienstenwijzer. Van Tilborg Zaltbommel Dienstenwijzer Van Tilborg Zaltbommel Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Van Tilborg: wie zijn wij?... 2 3. Onze diensten... 2 4. Onze partners... 2 5. Beloning... 3 6. Overeenkomst op afstand... 3 7.

Nadere informatie

Hyporatio kan u van dienst zijn op het gebied van hypotheken, levensverzekering(en), schadeverzekeringen en consumptief krediet.

Hyporatio kan u van dienst zijn op het gebied van hypotheken, levensverzekering(en), schadeverzekeringen en consumptief krediet. Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door: Hyporatio Burg. van Grunsvenplein 12 6411 AT Heerlen. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten.

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. DIENSTENWIJZER In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. Wie zijn wij? AV risico- en assurantieadviseurs is een onafhankelijke intermediair voor

Nadere informatie

Wij zijn een onafhankelijk adviseur op het gebied van schade en levensverzekeringen aan particulieren en bedrijven.

Wij zijn een onafhankelijk adviseur op het gebied van schade en levensverzekeringen aan particulieren en bedrijven. Dienstenwijzer Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken, weet u waar u aan toe bent en wat wij wederzijds van

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Al Barzag Dijkshoornseweg 211 2614 KC Delft. T: 085 0290037 E: info@albarzag.nl W: www.albarzag.nl. Publicatie 22 oktober 2015

Dienstenwijzer. Al Barzag Dijkshoornseweg 211 2614 KC Delft. T: 085 0290037 E: info@albarzag.nl W: www.albarzag.nl. Publicatie 22 oktober 2015 Dienstenwijzer Al Barzag Dijkshoornseweg 211 2614 KC Delft T: 085 0290037 E: info@albarzag.nl W: www.albarzag.nl Publicatie 22 oktober 2015 Pagina 1 van 6 Geachte relatie, De overheid hecht aan een goede

Nadere informatie

Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze.

Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Dienstenwijzer Geachte cliënt, Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken, weet u waar u aan toe bent en wat wij

Nadere informatie

Knab Verzekeren dienstenwijzer

Knab Verzekeren dienstenwijzer Knab Verzekeren dienstenwijzer Inhoud 1. Dienstenwijzer... 3 2. Over Knab Verzekeren... 3 3. Onze financiële dienstverlening... 3 4. Jouw gegevens... 4 5. Onafhankelijk advies; onze relatie met verzekeraars...

Nadere informatie

3. De dekking wordt bepaald aan de hand van de algemene voorwaarden van het door u afgesloten verzekeringsproduct.

3. De dekking wordt bepaald aan de hand van de algemene voorwaarden van het door u afgesloten verzekeringsproduct. Dienstenwijzer Vomax BV A. Inleiding De wetgever hecht waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarom is wettelijk voorgeschreven aan welke punten een assurantiekantoor minimaal

Nadere informatie

Dienstenwijzer Polis Centraal V.O.F. Wie zijn wij? Naam en adresgegevens: Bereikbaarheid. Waarom een dienstenwijzer?

Dienstenwijzer Polis Centraal V.O.F. Wie zijn wij? Naam en adresgegevens: Bereikbaarheid. Waarom een dienstenwijzer? Dienstenwijzer Polis Centraal V.O.F. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Wie zijn wij?

Dienstenwijzer. Wie zijn wij? Dienstenwijzer Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we deze dienstwijzer met veel zorg opgesteld. U vindt hierin alle relevante gegevens van ons kantoor en wij geven u uitleg over onze

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument. 1. Inleiding

Dienstverleningsdocument. 1. Inleiding Dienstverleningsdocument 1. Inleiding Op grond van de Wet Financiële Dienstverlening zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstekken.

Nadere informatie

Knab Verzekeren. Dienstenwijzer

Knab Verzekeren. Dienstenwijzer Knab Verzekeren Dienstenwijzer Juli 2017 Inhoud Over Knab Verzekeren...2 Onze financiële dienstverlening...3 Jouw gegevens...4 Onafhankelijk advies; onze relatie met verzekeraars...5 Waarop is het advies

Nadere informatie

Wieringa Adviesgroep. Dienstenwijzer. Wie zijn wij?

Wieringa Adviesgroep. Dienstenwijzer. Wie zijn wij? Wieringa Adviesgroep Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer Roggeveen assurantie-adviespraktijk

Dienstenwijzer Roggeveen assurantie-adviespraktijk Dienstenwijzer Roggeveen assurantie-adviespraktijk Inleiding: Wij vinden het belangrijk, dat u een goed inzicht heeft in de dienstverlening die wij u bieden. Om u een helder beeld te geven van wat u van

Nadere informatie

Univé Internet Dienstenwijzer 1

Univé Internet Dienstenwijzer 1 Univé Internet Dienstenwijzer 1 Onder de merknaam Univé leveren diverse Univé-bedrijven voor u diensten en producten. Vanuit service oogpunt krijgt u deze Internet Dienstenwijzer, voordat u een verzekering

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Bootverzekering en wonen op het water

Dienstenwijzer. Bootverzekering en wonen op het water Bootverzekering en wonen op het water Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In dit document geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs in de dienst verlening van Noord Nederland

Nadere informatie

Dienstenwijzer ASV Automobielbedrijven B.V.

Dienstenwijzer ASV Automobielbedrijven B.V. Dienstenwijzer ASV Automobielbedrijven B.V. Duidelijkheid over de dienstverlening ASV Automobielbedrijven B.V. vindt het belangrijk dat u een goed inzicht heeft in de dienstverlening die wij u bieden.

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Telefoon: SchadeAlarmService 7/24: Fax: Inschr.nr.

DIENSTENWIJZER.   Telefoon: SchadeAlarmService 7/24: Fax: Inschr.nr. DIENSTENWIJZER Kantooradres: Website: Telefoon: 0181-323211 SchadeAlarmService 7/24: 0113-370370 Krammer 4, 3232 HE Brielle www.datacombinatie.nl Fax: 0181-323307 E-mailadres: info@datacombinatie.com Inschr.nr.

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. A. Inleiding. C. Onze diensten

DIENSTENWIJZER. A. Inleiding. C. Onze diensten DIENSTENWIJZER Assurantie- en Financieringskantoor Feenstra V.O.F. & Adviesbureau Feenstra Reggestraat 28 1078 DA Amsterdam tel.nr. 020-6797953 & faxnr. 020-6627162. e-mail: feenstra-verzekeringen.nl.

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem. Dienstenwijzer Siebelink Assurantiën B.V. Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Inleiding. Wie zijn wij? MKB Rijnmond Verzekeringen B.V.

Dienstenwijzer. Inleiding. Wie zijn wij? MKB Rijnmond Verzekeringen B.V. Dienstenwijzer Inleiding Geachte heer, mevrouw, Wij hechten veel waarde aan een open relatie waarbij de zaken voor alle partijen duidelijk zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat u weet waar u aan toe

Nadere informatie

DE verzekeringsheren Dienstenwijzer Vreekesweid 17a 1721 PP Broek op Langedijk

DE verzekeringsheren Dienstenwijzer Vreekesweid 17a 1721 PP Broek op Langedijk DE verzekeringsheren Dienstenwijzer Vreekesweid 17a 1721 PP Broek op Langedijk Postbus 1064 1700 BB Heerhugowaard Internet www.deverzekeringsheren.nl E-mail info[at]deverzekeringsheren.nl Telefoon (072)8200

Nadere informatie

AFTERSALES GROUP WFT DIENSTENWIJZER

AFTERSALES GROUP WFT DIENSTENWIJZER AFTERSALES GROUP WFT DIENSTENWIJZER De Aftersales Group biedt onder meer diensten die vallen onder De Wet op het financieel toezicht (Wft). Aftersales Group treedt onder meer op als assurantiebemiddelingsbedrijf

Nadere informatie

Hierna vind je, kort en bondig, onze algemene gegevens, informatie over onze dienstverlening en waar je terecht kunt met klachten.

Hierna vind je, kort en bondig, onze algemene gegevens, informatie over onze dienstverlening en waar je terecht kunt met klachten. Dienstenwijzer A. Inleiding De verzekeringsbedrijfstak hecht waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Conform de eisen van de Wft (Wet financieel toezicht) heeft ons kantoor een dienstenwijzer

Nadere informatie

In geval van nood zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer of

In geval van nood zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer of DIENSTENWIJZER Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat uw bedrijf centraal. In deze dienstwijzer geven wij daaraan

Nadere informatie

Dienstenwijzer THEO RIETVELD FINANCES vastgoed-verzekeringen-hypothekenpensioenen

Dienstenwijzer THEO RIETVELD FINANCES vastgoed-verzekeringen-hypothekenpensioenen Dienstenwijzer THEO RIETVELD FINANCES vastgoed-verzekeringen-hypothekenpensioenen Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze

Nadere informatie

Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V.

Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V. Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal.

Nadere informatie

Naast deze advisering begeleiden wij ook de contacten tussen u en de verzekeringsmaatschappijen waarbij u de verzekeringen onderbrengt.

Naast deze advisering begeleiden wij ook de contacten tussen u en de verzekeringsmaatschappijen waarbij u de verzekeringen onderbrengt. Dienstenwijzer Wie zijn wij Tammes Assurantiën Verzekeringen, Hypotheken Laan van Nieuw Oosteinde 232 2274 EP Voorburg Tel.: 070 367 15 95 e-mail : tammes@tammes.nl Bankrekeningnr.: 47.27.13.515, Inschr.

Nadere informatie

Bochane Services Dienstenwijzer

Bochane Services Dienstenwijzer Bochane Services Dienstenwijzer Biedt helderheid over de dienstverlening van Bochane Services B.V. De verschillende bedrijfstakken van financiële dienstverlening en Bochane Services b.v. in het bijzonder

Nadere informatie

In geval van nood zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer

In geval van nood zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Versie 01-2016 DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Qua Financiën Services, IJburglaan 817,1087 CL Amsterdam. Wij treden gezamenlijk met Qua Financiën

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Adviescentrum EverCare Eindhoven, Fransebaan 590 a-c, 5627 JM Eindhoven.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Adviescentrum EverCare Eindhoven, Fransebaan 590 a-c, 5627 JM Eindhoven. DIE STE WIJZER / DIE STVERLE I GSDOCUME T Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Adviescentrum EverCare Eindhoven, Fransebaan 590 a-c, 5627 JM Eindhoven. Wij willen ons graag aan u voorstellen en

Nadere informatie

Onderstaand vindt u onze algemene gegevens, openingstijden, informatie over onze dienstverlening en tot wie u zich bij klachten kunt richten.

Onderstaand vindt u onze algemene gegevens, openingstijden, informatie over onze dienstverlening en tot wie u zich bij klachten kunt richten. Dienstenwijzer Ons kantoor levert financiële diensten. Graag informeren wij u over onze werkwijze, dienstverlening en service. Bij Assurantiekantoor Schaay staat u, de klant, centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer particulier - Numan Assurantiën

Dienstenwijzer particulier - Numan Assurantiën Dienstenwijzer particulier - Numan Assurantiën Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal.

Nadere informatie

Camperverzekerd Dienstenwijzer

Camperverzekerd Dienstenwijzer Camperverzekerd Dienstenwijzer Biedt duidelijkheid over de dienstverlening van Camperverzekerd www.camperverzekerd.nl Camperverzekerd Dienstenwijzer Biedt duidelijkheid over de dienstverlening van Camperverzekerd

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Welkom bij Van der Doelen Assurantiën B.V.

Dienstenwijzer. Welkom bij Van der Doelen Assurantiën B.V. Dienstenwijzer Welkom bij Van der Doelen Assurantiën B.V. Voor u ligt de dienstenwijzer van Van der Doelen Assurantiën B.V. In deze dienstenwijzer maken wij u wegwijs binnen ons bedrijf. Zo vind u informatie

Nadere informatie

Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V.

Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V. Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal.

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Wie zijn wij? Onze bereikbaarheid en openingstijden. Waarvoor kunt u bij ons terecht? Onze dienstverlening

Dienstenwijzer. Wie zijn wij? Onze bereikbaarheid en openingstijden. Waarvoor kunt u bij ons terecht? Onze dienstverlening Dienstenwijzer Naast algemene informatie over vindt u in deze Dienstenwijzer uitgebreide informatie over ons kantoor, onze dienstverlening, ons privacybeleid en onze klachtenregeling. Wie zijn wij? Bezoekadres

Nadere informatie

Dienstenwijzer Jos van Boom Advies

Dienstenwijzer Jos van Boom Advies Dienstenwijzer Jos van Boom Advies Algemeen Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten en is gespecialiseerd in verzekeringen. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Volkert Assurantiën BV

Dienstenwijzer. Volkert Assurantiën BV Dienstenwijzer Volkert Assurantiën BV Dienstenwijzer Introductie: Ons kantoor is ondermeer gespecialiseerd in het verlenen van financiële diensten. Op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft)

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Financieel Comfort B.V., Hoornplantsoen 50, 2652 BM Berkel en Rodenrijs.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Financieel Comfort B.V., Hoornplantsoen 50, 2652 BM Berkel en Rodenrijs. DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Financieel Comfort B.V., Hoornplantsoen 50, 2652 BM Berkel en Rodenrijs. Wij willen ons graag aan u voorstellen en

Nadere informatie

Dienstenwijzer Huisman Assurantiën BV

Dienstenwijzer Huisman Assurantiën BV Dienstenwijzer Huisman Assurantiën BV Naast algemene informatie over Huisman Assurantiën BV vindt u in dit document uitgebreide informatie over onze dienstverlening, de beloning die wij daarvoor ontvangen

Nadere informatie

CVZ Bemiddeling B.V. h/o Van Lent & Partners. Dienstenwijzer. Wie zijn wij?

CVZ Bemiddeling B.V. h/o Van Lent & Partners. Dienstenwijzer. Wie zijn wij? CVZ Bemiddeling B.V. h/o Van Lent & Partners Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten en aan- en verkoop bemiddeling onroerend goed, taxaties e.a.

DIENSTENWIJZER. Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten en aan- en verkoop bemiddeling onroerend goed, taxaties e.a. DIENSTENWIJZER Ons kantoor heeft als prioriteit een goede voorlichting over onze dienstverlening, werkwijze en beloning te presenteren. De Wet Financieel Toezicht eist ook dat wij u tijdig informeren over

Nadere informatie

Dienstenwijzer De Laat Assurantiën

Dienstenwijzer De Laat Assurantiën Dienstenwijzer De Laat Assurantiën Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer Arci Steenderen BV

Dienstenwijzer Arci Steenderen BV Dienstenwijzer Arci Steenderen BV Dit document wordt u aangeboden door Arci Steenderen BV De Berken 13 Waarom dit document? Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Deze

Nadere informatie

Dienstenwijzer. MORRA 2-33 POSTBUS 714 9200 AS DRACHTEN T 0512-33 42 20 F 0512-33 42 99 info@poelmanassurantien.nl www.poelmanassurantien.

Dienstenwijzer. MORRA 2-33 POSTBUS 714 9200 AS DRACHTEN T 0512-33 42 20 F 0512-33 42 99 info@poelmanassurantien.nl www.poelmanassurantien. Dienstenwijzer MORRA 2-33 POSTBUS 714 9200 AS DRACHTEN T 0512-33 42 20 F 0512-33 42 99 info@poelmanassurantien.nl www.poelmanassurantien.nl 2 D I E N S T E N W I J Z E R Ons kantoor is gespecialiseerd

Nadere informatie

Optimaal verzekerd. Porsche Insurance. Dienstenwijzer.

Optimaal verzekerd. Porsche Insurance. Dienstenwijzer. Optimaal verzekerd. Porsche Insurance. Dienstenwijzer. Inhoudsopgave. 1. Inleiding 3 2. Porsche Centrum: wie zijn wij? 3 3. Onze diensten 3 4. Onze partners 4 5. Beloning 4 6. Overeenkomst op afstand 4

Nadere informatie

ZLM als tussenpersoon

ZLM als tussenpersoon ZLM als tussenpersoon voor ondernemers en particulieren Inhoudsopgave Wie zijn wij 3 ZLM als bemiddelaar 3 Werkwijze 3 Verzekeringen voor particulieren 3 Verzekeringen voor ondernemers 4 Onze relatie met

Nadere informatie

Dienstenwijzer BVA Verzekeringen, De Vries Financieel, studentenpolis.com, verzekeronline.com

Dienstenwijzer BVA Verzekeringen, De Vries Financieel, studentenpolis.com, verzekeronline.com Dienstenwijzer BVA Verzekeringen, De Vries Financieel, studentenpolis.com, verzekeronline.com Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is.

Nadere informatie

Dienstenwijzer Jouke Sjaardema Verzekeringen

Dienstenwijzer Jouke Sjaardema Verzekeringen Dienstenwijzer Jouke Sjaardema Verzekeringen Dit document wordt u aangeboden door Jouke Sjaardema Verzekeringen, Nieuwe Beestenmarkt 28, 2312 CH Leiden. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren

Nadere informatie

Dienstenwijzer Ass.kntr. van der Salm BV

Dienstenwijzer Ass.kntr. van der Salm BV Dienstenwijzer Ass.kntr. van der Salm BV Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer SH Assurantie

Dienstenwijzer SH Assurantie Dienstenwijzer SH Assurantie De verzekeringsbedrijfstak en de overheid hechten waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Om u een indruk te geven van onze werkwijze hebben wij deze

Nadere informatie

Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair

Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair GIDI Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair CVS Hypotheken Kerkewijk 8 3901 EG VEENENDAAL Website: www.cvshypotheken.nl Telefoon: 0318 515555 Fax: 0318 555484 E mailadres: cvs@cvshypotheken.nl

Nadere informatie

Schol Verzekeringen B.V.

Schol Verzekeringen B.V. Schol Verzekeringen B.V. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie