tips & tricks tegen diefstal Je hoeft dit niet te pikken! Federale politie/cgc

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "tips & tricks tegen diefstal Je hoeft dit niet te pikken! Federale politie/cgc"

Transcriptie

1 tips & tricks tegen diefstal Je hoeft dit niet te pikken! Federale politie/cgc

2 gauwdieven winkelen Gauwdieven zijn veelal actief op drukke plaatsen, zoals winkelstraten en markten. Met deze tips komen ze van een kale reis terug Draag juwelen en andere kostbaarheden discreet, niet te opvallend. Draag een handtas altijd gesloten en bij drukte tegen het lichaam vooraan, met de sluiting naar binnen. Steek een portefeuille nooit in de achterzak van je broek of aan de buitenzijde van je jas. Vermijd dat je geld zichtbaar is als je betaalt. Neem niet meer cash geld mee dan nodig. Betaal bij voorkeur met een bankkaart of haal veilig geld uit de muur. Wees alert bij grote drukte of als er plots opschudding in de omgeving ontstaat. Gauwdieven maken dankbaar misbruik van de afleiding. Bij SKIMMING kopiëren criminelen de magneetstrip van de bankkaart met een opzetstuk of voorzetmond op de geldautomaat. Daarna wordt de pincode d.m.v. diverse trucs onderschept. Bij CASH TRAPPING brengen criminelen een afdekplaatje aan op de gleuf van de geldautomaat. Je geld wordt zo tegengehouden. Je denkt dat de automaat stuk is en loopt de bank binnen. Intussen halen de criminelen snel het geld uit de automaat. Bij SHOULDER SURFING bekijken dieven je pincode, stelen ze je bankkaart en halen dan op zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk geld af. Haal veilig geld uit de muur * Gebruik zo min mogelijk een buitenautomaat. * Wees op je hoede als de automaat van je vertrouwde bank plots een ander uitzicht heeft. * Als mensen te dicht staan als je geld wilt afhalen, vraag om wat afstand te nemen of laat hen voorgaan. * Kijk rond in de buurt van de automaat of er geen onbekenden rondhangen. Laat je niet afleiden. * Als degene die voor je staat vraagt om de automaat te testen omdat zijn kaart ingeslikt is, ga hier niet op in. * Leer je code uit het hoofd en gebruik geen spiekbriefjes. * Hou je hand boven het klavier als je je code intikt. * Controleer na een transactie of je je eigen bankkaart terug krijgt. * Tel je geld niet na op straat. * Twijfel je aan de situatie, haal geen geld af en kom later terug. Identiteitskaart of paspoort gestolen of verloren? Bank- of kredietkaart gestolen of verloren?

3 gestolen! wat moet je doen? Portefeuille, sleutelbos, handtas Doe aangifte bij de politie. Identiteitskaart * Bel DOC STOP. * Doe aangifte bij de politie. Breng een pasfoto mee! * Vraag een nieuwe identiteitskaart aan op het gemeentehuis (pasfoto!). Verzekeringsformulier Vraag een duplicaat aan bij je verzekeringsmaatschappij. Aangifte bij de politie is niet nodig. Boorddocumenten * Doe aangifte bij de politie en je krijgt een attest. * Kom met de wagen, zodat het serienummer kan gecontroleerd worden. Bankkaart of kredietkaart * Bel CARD STOP. * Verwittig je bank en vraag de kaartnummers op. * Doe aangifte bij de politie. Rijbewijs * Doe aangifte bij de politie en je krijgt een attest. * Ga met dit attest naar je gemeentehuis.

4 Het aantal fietsdiefstallen in onze politiezone daalt elk jaar fors. En daar zitten de vele fietsregistraties zeker voor iets tussen! laat je fiets niet aan z n slot over! Registreer je fiets op * Vul op een aanvraag in voor fietsregistratie. * Je aanvraag wordt automatisch verwerkt en doorgestuurd naar je wijkinspecteur. * Je wijkinspecteur neemt dan contact op voor een afspraak. Hij of zij komt dan thuis langs met het label om de fiets(en) te registreren. * Je krijgt ook een fietspas om de kenmerken van de fiets te bewaren. Heb je geen toegang tot onze website, vul dan het formulier hiernaast in en geef het af in je wijkcommissariaat. Opgelet, politie Schelde-Leie kan deze service uitsluitend bieden aan de inwoners van De Pinte, Gavere, Nazareth en Sint-Martens-Latem. Woon je niet in de politiezone Schelde-Leie, informeer binnen je eigen politiezone naar fietsregistratie. Laat je fiets registreren! Fietsregistratie schrikt kandidaat-dieven af en het is voor ons het enige herkenningsteken om de juiste eigenaar op te sporen. Dit is een gratis dienst van politie Schelde-Leie! Wat kan je zelf nog doen? * Gebruik altijd 2 verschillende sloten. Vermijd cijfersloten. * Bevestig je fiets altijd aan een vast voorwerp met kader én voorwiel, ook al laat je hem maar eventjes staan. * Laat niets achter in je fietstassen of op de bagagedrager en verwijder alle accessoires. * Als je een tweedehands fiets koopt, laat dan op jouw commissariaat nakijken of de fiets niet als gestolen geseind staat. Toch gestolen? Doe dan altijd aangifte bij de politie! Fietsendieven rekenen erop dat niemand iets tegen hen onderneemt. Breng je fietspas mee!

5 AANVRAAG FIETSREGISTRATIE Vul per fiets een formulier in en bezorg het aan je wijkcommissariaat. Kopieer dit formulier of download er op Of nog makkelijker, registreer je rechtstreeks online. Gegevens eigenaar Naam:... Adres:... Geboortedatum:... Rijksregisternr.:... Tel/gsm: Ik ben het makkelijkst bereikbaar op: (dag/uur)... Gegevens fiets Merk:... Model:. klassiek city mountainbike andere:... Type:. heren dames kinderfiets andere:... Kleur(en):... Serienr.:... Bijzondere kenmerken: Hoe werkt het? * Vul dit formulier in en bezorg het aan de politie, op je hoofd- of wijkcommissariaat of via contact@pzschelde-leie.be. * Vergeet je rijksregisternummer niet (staat op je identiteitskaart), want dit is het unieke nummer dat op jouw fietslabel zal gedrukt worden. * Jouw wijkinspecteur neemt dan contact op voor een afspraak. Hij of zij komt thuis langs met het label om de fiets te registreren. Je krijgt ook een fietspas om alle info te bewaren. * De gegevens van de geregistreerde fietsen in onze zone worden op het commissariaat bijgehouden in een databank. Je fiets registreren kan ook rechtstreeks online op

6 Federale politie/cgc goed op slot, dief vangt bot Motorfietsen stelen zit de laatste jaren in de lift. Maar je kan met eenvoudige en slimme handelingen je motor behoeden voor diefstal. 1 2 Veilig parkeren * Parkeer je motor op een plek met veel licht of passage. * In je garage plaats je je motor best vóór je wagen. Bij voorkeur met een muurof grondverankering. * Installeer en activeer een alarmsysteem. Adverteer geen merk. * Laat de boorddocumenten niet bij de motor zitten. * Hou je sleutels apart van die van je woning. Goed op slot * Maak er een gewoonte van om je motor vast te leggen. Veranker hem aan een vast object en, wanneer mogelijk, met meerdere motorfietsen aan elkaar. * Koop een slot van kwaliteit, met een NF of ART keurmerk. * Combineer verschillende sloten: stuurslot, beugelslot, hangslot, schijfremslot. * Laat het slot niet op de grond hangen. Maak het niet vast aan iets dat makkelijk te demonteren is. * Je kan de motor extra beveiligen met startonderbrekers. Vraag info aan je handelaar. * Laat geen waardevolle zaken achter op de motorfiets of in de koffer. 3 4 Tweedehands (ver)kopen? * Koop bij voorkeur bij een erkende handelaar. * Verkoop je je motor, laat geïnteresseerden niet zomaar een proefrit maken. Vraag hun identiteitskaart en rijbewijs. * Toon de motor nooit waar hij gestald staat. Spreek af op een publieke plaats. * Vergelijk frame- en motorbloknummers met de nummers op de documenten. Vraag alle sleutels en het sleutelidentificatieplaatje. Identificatiedossier met daarin: * Een volledig ingevulde identificatiefiche (hiernaast) en foto s van de motor. * Kopies van de boorddocumenten, gelijkvormigheidsattest, inschrijvingsbewijs en verzekeringsdocument. Toch slachtoffer? Ga zo snel mogelijk naar één van onze commissariaten om aangifte van diefstal te doen. Breng deze identificatiefiche mee.

7 IDENTIFICATIEFICHE MOTORFIETS Vul deze fiche in en hou ze goed bij. Wordt je motorfiets toch gestolen, dan maakt dit de zoektocht voor de politie makkelijker. Gegevens eigenaar Naam:... Adres:... Tel/gsm:... Eerste eigenaar: nee ja Gegevens motorfiets Type: motorfiets motorscooter scooter bromfiets andere:... Merk:... Type/cilinder:... Klasse:.... Bouwjaar:... Chassisnr.:... Motornr.:... Contactsleutelnr.:... Kleur(en):... Verzekeringsmaatschappij:... Polisnr.:... Makelaar:... Kenmerken motorfiets Velgen - type:... formaat:... merk:... kleur:... Rem - type:... diameter:... merk:... Uitlaat - type:... merk:... serienr.:... Muziekinstallatie: nee ja, merk:... serienr.:... Alarmsysteem: nee ja, merk:... serienr.:... Valbeugels: nee ja, kleur... merk:... type:... Kofferset: nee ja, kleur... merk:... aantal:... Bagagerek: nee ja, kleur... merk:... Windbescherming: nee ja, merk:... aantal:... Accessoires:... Andere specifieke kenmerken of herkenningspunten (bv. deuken, krassen, stickers,...)

8 Geen buit, geen dief Autodiefstallen en autokraken zijn big business. Maar een moeilijk te stelen buit laat een dief links liggen Veilig parkeren * Parkeer je wagen op een plek met veel licht of passage. * Draai bij het parkeren de wielen altijd in de richting van het voetpad. Wegrijden met de wagen vraagt dan meer tijd, wat al genoeg kan zijn om kandidaat-dieven op andere gedachten te brengen. * Schakel het stuurslot in: efficiënt en gemakkelijk. Goed afsluiten * Sluit je wagen altijd zorgvuldig af, ook al is het maar voor even. * Vergeet ook niet om ramen, open dak en koffer te sluiten. Diefstal uit een wagen die niet op slot is, wordt door de verzekering niet aanzien als een diefstal. In dat geval is er dus ook geen vergoeding! * Sluit - wanneer je in een stad rijdt - de portieren langs de binnenkant om te beletten dat iemand de wagen binnendringt als je bv. aan een stoplicht wacht. Niets waardevols zichtbaar * Verwijder je gps-houder en wis de afdruk van de zuignap. * Als er niets waardevols in de wagen ligt, toon dit. Laat je handschoenkastje en kofferzeil open. 4 * Neem altijd alle waardevolle voorwerpen uit de wagen. * Laat je toch apparaten in de auto liggen? Zet dan de bluetoothfunctie uit, want dieven kunnen deze signalen opvangen. Onttrek ze uit het zicht en berg ze op in de koffer, bij voorkeur als je vertrekt. * Noteer de kenmerken van je wagen op de identificatiefiche hiernaast. Bij een diefstal kan dit de politie helpen bij de zoektocht. Neem boorddocumenten mee * Neem altijd alle boorddocumenten mee. Ze zijn veel waard in het criminele circuit, bv. om gestolen wagens te verhandelen of verzekeringsfraude te plegen. * Bewaar thuis kopies van je boorddocumenten. Toch slachtoffer? Ga zo snel mogelijk naar één van onze commissariaten om aangifte van autodiefstal te doen. Breng deze identificatiefiche mee.

9 IDENTIFICATIEFICHE VOERTUIG Vul deze fiche in en hou ze goed bij. Wordt je wagen gestolen, dan maakt dit de zoektocht voor de politie makkelijker. Meer wagens? Kopieer dit formulier of download er op Gegevens eigenaar Naam:... Adres:... Tel/gsm:... Eerste eigenaar: nee ja Gegevens voertuig: Type: auto bestelwagen vrachtwagen andere:... Merk:... Type:... Model:.... Kleur:... Binnenbekleding: stof (kunst)leder Kleur:... Aantal deuren:... Brandstof: diesel benzine andere:... LPG: merk... nr. ontspanner:... nr. tank:... Cilinderinhoud:... Chassisnr.:... Datum inschrijving DIV:... Nummerplaat:... Verzekeringsmaatschappij:... Polisnr.:... Diefstalverzekering: nee ja Kenmerken voertuig Muziekinstallatie: nee ja, merk:... serienr.:... Antenne: vooraan achteraan dak ruit Spoiler : nee ja Getinte ruiten : nee ja Schuifdak/klapdak : nee ja Trekhaak : nee ja Speciale velgen : nee ja Centrale vergrendeling : nee ja Brede velgen : nee ja Antidiefstalsysteem : nee ja Andere kenmerken of herkenningspunten (bv. deuken, krassen, stickers,...)

10 Federale politie/cgc betrouwbaar 2de hands Een tweedehandsauto kan op het eerste gezicht perfect in orde lijken, maar een slimme koper kijkt toch uit Wie is de verkoper? * Koop bij een professionele verkoper die de typeverkoopsovereenkomst van Federauto, Touring en vab gebruikt. * Koop je toch bij een particulier, stel dan voor om de wagen bij de verkoper thuis te bekijken. Controleer zijn identiteit. Let erop dat een gsm-nummer niet het enige is dat je van hem kent. Verplichte documenten Koop enkel als de verkoper officiële documenten kan voorleggen en let erop dat het allemaal originelen zijn: * Inschrijvingsbewijs (sinds 2013 in twee delen!) * Gelijkvormigheidsattest * Geldig keuringsbewijs, wettelijk moet de wagen gekeurd zijn met het oog op verkoop. * Staat van het voertuig voor verkoop, diagnoserapport van het keuringscentrum. * Car-pass, het kilometerattest. * Het onderhoudsboekje en een kopie van de originele aankoopfactuur is een pluspunt. Doe de check * Ga na of het chassisnummer overeenkomt met het nummer op de boorddocumenten en identificatieplaatjes. * Vraag de verkoper om een alarminstallatie of diefstalsysteem te demonstreren. * Controleer bij daglicht de sloten, contact en chassisnummers op krassen en onregelmatigheden. Check ook de lak op lichtere vlakken of resten van een andere kleur. Ga bij twijfel langs bij een diagnosecentrum of professionele handelaar. Verkoopsovereenkomst Gebruik de verkoopsovereenkomst hiernaast als je een auto koopt bij een particulier. Maak een kopie voor de andere partij. Koop je een wagen bij een professionele verkoper, dan krijg je een factuur die opgesteld is conform het Belgische BTW-stelsel.

11 VERKOOPSOVEREENKOMST Vul deze fiche in en hou ze goed bij. Wordt je wagen gestolen, dan maakt dit de zoektocht voor de politie makkelijker. Meer wagens? Kopieer dit formulier of download er op Verkoper Naam:... Adres:... Tel/gsm:... Nr. identiteitskaart:... Land:... Koper Naam:... Adres:... Tel/gsm:... Nr. identiteitskaart:... Land:... Voertuig Merk & type:... Bouwjaar:.... Kleur:... CC:... Kw:... Chassisnr.:... Datum eerste inverkeerstelling:... Kilometerstand bij levering:... Meegeleverde documenten Inschrijvingsbewijs, nr.:... Gelijkvormigheidsattest Keuringsbewijs Onderhoudsboekje Staat van het voertuig voor verkoop Car-pass Eventuele schade en opties (werking van deze opties aangeven) Voor akkoord Prijs:... Datum aankoop:... Datum levering:... De koper,... De verkoper,...

12 Federale politie/cgc ZORGELOOS OP Reis Vóór het vertrek Op je vakantiebestemming 1 2 * Maak een kopie van alle reis- en identiteitsdocumenten. Neem twee pasfoto s mee, handig als je in het buitenland aangifte moet doen van verlies of diefstal. * Noteer: -- Je rijksregisternummer en paspoortnummer. -- Nuttige telefoonnummers, bv. Card Stop ( ), Doc Stop ( ), je bank, Serienummer en codes van je gsm. -- Nooit de code van je bankkaart. * Reis met weinig cash geld en enkel de noodzakelijke documenten en bankkaarten. * Maak een back-up van je data als je een laptop meeneemt. * In sommige landen is zakkenrollen een veelvoorkomend verschijnsel of is er een specifieke vorm van criminaliteit gekend. Informeer je op voorhand. * Berg documenten en waardevolle voorwerpen op in de kluis. Is er geen, verspreid ze over verschillende plaatsen. Laat ze nooit onbeheerd achter in de auto, in een station of vlieghaven. * Als toerist ben je heel herkenbaar en dus het doelwit van zakkenrollers. Kijk uit op drukke plaatsen en vermijd uiterlijke tekenen van rijkdom. * Houd je handtas vóór je als er veel volk is. Verlies je spullen nooit uit het oog. * Houd je toegangsticket of geld op voorhand klaar, zodat je in de mensenmassa je portefeuille niet hoeft boven te halen. * Hou geld, sleutels en identiteitsdocumenten apart. * Als je je gsm of laptop moet afgeven, haal er dan de batterij en simkaart uit. * Wacht met berichtjes en foto s op sociale media over je vakantie tot je terug thuis bent. Inbrekers kijken online mee. VU: Denis Dierick, PZ Schelde-Leie, Florastraat 19, 9840 De Pinte - PZ Schelde-Leie

Preventie, een goede gewoonte! Laat je motorfiets niet stelen!

Preventie, een goede gewoonte! Laat je motorfiets niet stelen! Preventie, een goede gewoonte! Laat je motorfiets niet stelen! Het fenomeen diefstal van motorfietsen zit de laatste jaar in de lift. Dat is geen goed nieuws voor eigenaars, oppassen is meer dan eens de

Nadere informatie

ENKELE TIPS BIJ DE AANKOOP VAN EEN BETROUWBARE 2DE HANDSWAGEN

ENKELE TIPS BIJ DE AANKOOP VAN EEN BETROUWBARE 2DE HANDSWAGEN ENKELE TIPS BIJ DE AANKOOP VAN EEN BETROUWBARE 2DE HANDSWAGEN Verantwoordelijke uitgever: Jérôme Glorie Waterloolaan 76 1000 Brussel STOP AUTOZWENDEL! WIE IS DE VERKOPER? Koop bij voorkeur bij een professionele

Nadere informatie

Enkele tips bij de aankoop van een betrouwbare 2de handswagen. Betrouwbaar 2 de hands

Enkele tips bij de aankoop van een betrouwbare 2de handswagen. Betrouwbaar 2 de hands Enkele tips bij de aankoop van een betrouwbare 2de handswagen Betrouwbaar 2 de hands Een tweedehandswagen kopen is niet eenvoudig. Want een auto kan op het eerste zicht perfect in orde lijken, maar een

Nadere informatie

Voorkom diefstal uit je auto

Voorkom diefstal uit je auto Voorkom diefstal uit je auto Jaarlijks worden er in ons land meer dan 75.000 diefstallen uit auto s geregistreerd. Veel diefstallen kunnen nochtans eenvoudig voorkomen worden. Wil je vermijden dat ook

Nadere informatie

Tips ter preventie. van CARJACKING

Tips ter preventie. van CARJACKING Tips ter preventie 20 van CARJACKING CARJACKING overvalt je NIET ZOMAAR! wees op uw hoede voor uw eigen veiligheid 20 Tips ter preventie van CARJACKING 3 Hou een kopie van uw boord- en identiteitsdocumenten

Nadere informatie

Aan : Betreffende : Kerstaankopen? Opgepast voor gauwdieven! KERSTPERIODE = SHOPPINGPERIODE VOOR GAUWDIEVEN :

Aan : Betreffende : Kerstaankopen? Opgepast voor gauwdieven! KERSTPERIODE = SHOPPINGPERIODE VOOR GAUWDIEVEN : POLITIE PZ GAVERS 8530 HARELBEKE Deerlijksesteenweg 43 POLITIEZONE GAVERS DEERLIJK-HARELBEKE Tel : 056/733.511 Fax : 056/733.529 BIN-BERICHT PREVENTIEF Datum : 10/12/2015 Afzender : Dit is een bericht

Nadere informatie

Aan : Betreffende : Kerstaankopen? Opgepast voor gauwdiefstal!

Aan : Betreffende : Kerstaankopen? Opgepast voor gauwdiefstal! POLITIEZONE GAVERS HARELBEKE-DEERLIJK Tel : 056/733.511 Fax : 056/733.529 PZ GAVERS 8530 HARELBEKE Deerlijksesteenweg 43 Datum : 13/12/2014 Afzender : Dit is een bericht van de POLITIEZONE GAVERS BIN-BERICHT

Nadere informatie

BIN-BERICHT PREVENTIEF POLITIE. POLITIEZONE GAVERS DEERLIJK-HARELBEKE Tel : 056/ Fax : 056/

BIN-BERICHT PREVENTIEF POLITIE. POLITIEZONE GAVERS DEERLIJK-HARELBEKE Tel : 056/ Fax : 056/ POLITIE PZ GAVERS 8530 HARELBEKE Deerlijksesteenweg 43 POLITIEZONE GAVERS DEERLIJK-HARELBEKE Tel : 056/733.511 Fax : 056/733.529 BIN-BERICHT PREVENTIEF Datum : 13/07/2016 Afzender : Dit is een bericht

Nadere informatie

Geef fietsdieven geen kans!

Geef fietsdieven geen kans! Geef fietsdieven geen kans! 700062_binnenwerk_NL.indd 1 06-04-2007 16:03:42 Jaarlijks worden er in ons land meer dan 30.000 fietsdiefstallen geregistreerd. Het feitelijke aantal ligt stukken hoger. De

Nadere informatie

Fietsdiefstal, beter voorkomen dan genezen

Fietsdiefstal, beter voorkomen dan genezen Fietsdiefstal, beter voorkomen dan genezen Enkele tips Sluit je fiets altijd af, ook al is het maar voor even. Gebruik een goed slot. Bij voorkeur een U-vormig of beugelslot. Het ingebouwde (ring)slot

Nadere informatie

Aan : Betreffende : Aandacht voor preventie tijdens de vakantie

Aan : Betreffende : Aandacht voor preventie tijdens de vakantie POLITIEZONE GAVERS HARELBEKE-DEERLIJK Tel : 056/733.511 Fax : 056/733.529 PZ GAVERS 8530 HARELBEKE Deerlijksesteenweg 43 Datum : 24/06/2014 Afzender : Dit is een bericht van de POLITIEZONE GAVERS BIN-BERICHT

Nadere informatie

Inventaris en registratie waardevolle voorwerpen. Elektro. Juwelen. Kunst. Voertuigen REGISTREREN

Inventaris en registratie waardevolle voorwerpen. Elektro. Juwelen. Kunst. Voertuigen REGISTREREN Inventaris en registratie waardevolle voorwerpen Elektro Kunst Juwelen Voertuigen REGISTREREN Waarom registreren? Bij een inbraak komt de politie ter plaatse voor de eerste vaststellingen. In het Proces-verbaal

Nadere informatie

Hou zo weinig mogelijk contant geld op zak!

Hou zo weinig mogelijk contant geld op zak! K K K K Hou zo weinig mogelijk contant geld op zak! Q Q Q Q Leg uw waardevolle voorwerpen niet in het zicht! J J J J Verdeel waardevolle dingen op verschillende plaatsen (portefeuille, zakken, handtas,

Nadere informatie

Fietsdiefstal, beter voorkomen dan genezen

Fietsdiefstal, beter voorkomen dan genezen Fietsdiefstal, beter voorkomen dan genezen Enkele tips Fietsen staan het veiligst in de voorziene fietsenstallingen. Rondslingerende fietsen zijn kwetsbaarder voor diefstal, zorgen voor een slordig straatbeeld

Nadere informatie

Misbruik betaalkaarten...over skimming & shouldersurfing... Copyright 2008 Federale politie. All rights reserved.

Misbruik betaalkaarten...over skimming & shouldersurfing... Copyright 2008 Federale politie. All rights reserved. Misbruik betaalkaarten...over skimming & shouldersurfing... Misbruik betaalkaarten Misbruik betaalkaart Ingrediënten betaalkaart pincode - diefstal - skimming - genoteerd - vals klavier - camera - shouldersurfen

Nadere informatie

De preventiecel van de politiezone Gent uw betrouwbare partner in veiligheid

De preventiecel van de politiezone Gent uw betrouwbare partner in veiligheid De preventiecel van de politiezone Gent uw betrouwbare partner in veiligheid V.U. Daniël Termont, Stadhuis, Botermarkt, 000 Gent Januari Beveilig uw woning 0 De technopreventieadviseurs van de Preventiecel

Nadere informatie

5 raadgevingen van. De Car-Pass staat garant voor de juiste kilometerstand. www.car-pass.be

5 raadgevingen van. De Car-Pass staat garant voor de juiste kilometerstand. www.car-pass.be 5 raadgevingen van De Car-Pass staat garant voor de juiste kilometerstand. www.car-pass.be 1. Check de kilometerstand op de factuur of het keuringsbewijs. Ga je met de auto of een lichte bestelwagen naar

Nadere informatie

Diefstal van een motorhome voorkomen.

Diefstal van een motorhome voorkomen. 1 Politiezone Vlas Kortrijk-Kuurne-Lendelede Diefstal van een motorhome voorkomen. Woord vooraf: Een motorhome, ook wel eens camper of mobilhome genaamd, is een kostbaar bezit. Het is dan ook noodzakelijk

Nadere informatie

Aan : Betreffende : Neem maatregelen tegen woninginbraak!!!

Aan : Betreffende : Neem maatregelen tegen woninginbraak!!! POLITIEZONE GAVERS HARELBEKE-DEERLIJK Tel : 056/733.511 Fax : 056/733.529 PZ GAVERS 8530 HARELBEKE Deerlijksesteenweg 43 Datum : 30/04/20014 Afzender : Dit is een bericht van de POLITIEZONE GAVERS BIN-BERICHT

Nadere informatie

welkom bij BASE 9901687 BASE_USERGUIDE_ALL_NL_V1_KPN.indd 1 9/4/09 4:06:00 PM

welkom bij BASE 9901687 BASE_USERGUIDE_ALL_NL_V1_KPN.indd 1 9/4/09 4:06:00 PM welkom bij BASE a b 9901687 BASE_USERGUIDE_ALL_NL_V1_KPN.indd 1 9/4/09 4:06:00 PM 2 3 zo maak je je gsm gebruiksklaar 1. Plaats je simkaart in je gsm. Zet je gsm aan, toets de pincode 1111 in en druk op

Nadere informatie

Politieinfo Ken jij je wijkinspecteur? 36% minder inbraken in % minder verkeersslachtoffers in % minder fietsdiefstallen in 2015

Politieinfo Ken jij je wijkinspecteur? 36% minder inbraken in % minder verkeersslachtoffers in % minder fietsdiefstallen in 2015 Politieinfo 2016 Ken jij je wijkinspecteur? 6% minder inbraken in 18% minder verkeersslachtoffers in 5% minder fietsdiefstallen in PolitieInfo 2016 1 Beste lezer, Op 1 januari nam ik de fakkel over als

Nadere informatie

www.besafe.be DIEFSTAL MET LIST Laat u niet in de luren leggen!

www.besafe.be DIEFSTAL MET LIST Laat u niet in de luren leggen! www.besafe.be DIEFSTAL MET LIST Laat u niet in de luren leggen! Laat u niet in de luren leggen. Voorkom diefstal met list Als een onbekende aanbelt, let dan goed op. Ook al heeft die een uniform aan zoals

Nadere informatie

ik sluit mijn fiets Zo stuur je fietsdieven wandelen

ik sluit mijn fiets Zo stuur je fietsdieven wandelen ik sluit mijn fiets Zo stuur je fietsdieven wandelen Limburg is een echte fietsprovincie, zowel op toeristisch en sportief vlak als op het vlak van dagdagelijkse verplaatsingen. Niet verwonderlijk, want

Nadere informatie

CHECKLIST VAKANTIE NZ Vakanties

CHECKLIST VAKANTIE NZ Vakanties F o r m a l i t e i t e n 1 maand voor uw vertrek Vraag uw paspoorten en Kids- ID aan bij uw gemeentebestuur. Vraag een internationaal rijbewijs aan bij uw gemeentebestuur, indien vereist. Indien een visum

Nadere informatie

Politiezone Vlas Kortrijk-Kuurne-Lendelede

Politiezone Vlas Kortrijk-Kuurne-Lendelede Politiezone Vlas Kortrijk-Kuurne-Lendelede Diefstal van een caravan voorkomen Woord vooraf: Trekcaravans worden meer en meer gestolen, voornamelijk de caravans die klaar staan om te vertrekken gevuld met

Nadere informatie

Nieuwsmail Juni 2014

Nieuwsmail Juni 2014 Tips voor op reis Sluit uw auto altijd goed af en laat nooit waardevolle spullen in de auto achter, ook niet als u maar heel even weg bent! Laat waardevolle spullen in ieder geval nooit in zicht liggen.

Nadere informatie

Beknopte gebruikshandleiding

Beknopte gebruikshandleiding Beknopte gebruikshandleiding Inhoudstafel Een cambio-wagen reserveren?... 4 Afhalen van uw cambio-wagen... 5 Vertrekken met uw cambio-wagen... 6 Onderweg met uw cambio-wagen... 8 Hoe kan u tanken?... 9

Nadere informatie

PZ HerKo Spoorwegstraat 6, 3020 Herent

PZ HerKo Spoorwegstraat 6, 3020 Herent STAP 1: VEILIGE LEEFGEWOONTEN! PZ HerKo 5393 - Spoorwegstraat 6, 3020 Herent E-mail: info@politieherko.be - Tel.: 016/85.34.00 - Fax: 016/85.34.01 Een eerste stap om het risico op een inbraak te verminderen,

Nadere informatie

DIEFSTAL MET LIST Laat je niet in de luren leggen!

DIEFSTAL MET LIST Laat je niet in de luren leggen! DIEFSTAL MET LIST Laat je niet in de luren leggen! Arro Ieper S tel je voor : een bediende van de watermaatschappij belt bij je aan om de meterstand op te nemen. Je laat hem binnen zodat hij zijn werk

Nadere informatie

Op de weg in België - 2008 -

Op de weg in België - 2008 - Op de weg in België - 2008 - Als bestuurder van een gemotoriseerd voertuig in België moet u aan enkele verplichtingen voldoen. Rijbewijs en Wegcode Om u in België in het verkeer te begeven, moet u in het

Nadere informatie

Aan : Betreffende : inbraken/weetjes/melding door bin-leden!!!

Aan : Betreffende : inbraken/weetjes/melding door bin-leden!!! POLITIE PZ GAVERS 8530 HARELBEKE Deerlijksesteenweg 43 POLITIEZONE GAVERS DEERLIJK-HARELBEKE Tel : 056/733.511 Fax : 056/733.529 BIN-BERICHT PREVENTIEF Datum : 14/12/2014 Afzender : Dit is een bericht

Nadere informatie

Zo werkt de bankautomaat

Zo werkt de bankautomaat Zo werkt de bankautomaat Inleiding Wat met een bankautomaat doen Een bankautomaat is een toestel bij de bank waarmee je zelf je geld beheert. Met de bankautomaat kan je altijd: bekijken welk bedrag op

Nadere informatie

MAAK JE WONING INBRAAKVEILIG

MAAK JE WONING INBRAAKVEILIG MAAK JE WONING INBRAAKVEILIG Brochure_inbraakpreventie_A5_019.indd 1 23/04/2019 14:10:52 Inbrekers: de klok tikt Een inbreker wil stil, snel en ongezien zijn slag slaan. De meeste inbrekers zijn gelegenheidsinbrekers.

Nadere informatie

WijkWijzer. Bewaargids boordevol praktische veiligheidstips

WijkWijzer. Bewaargids boordevol praktische veiligheidstips WijkWijzer Bewaargids boordevol praktische veiligheidstips ontdek de vele digitale extra s & download de Layar App De politie, altijd dichtbij Veilig onderweg? Doe de check! BIN-hoofdcoördinator: extra

Nadere informatie

Onthaalbrochure. nieuwe medewerker

Onthaalbrochure. nieuwe medewerker Onthaalbrochure nieuwe medewerker Inhoudstafel 1. Contact en openingsuren...3 2. Ingebroken? En wat nu?...4 Algemeen...4 Na de komst van de politie...4 Het parket...4 Wat kan u zelf doen in deze procedure?...4

Nadere informatie

Aan : Betreffende : SLUIT en BEVEILIG uw VOORDEUR

Aan : Betreffende : SLUIT en BEVEILIG uw VOORDEUR POLITIE PZ GAVERS 8530 HARELBEKE Deerlijksesteenweg 43 POLITIEZONE GAVERS DEERLIJK-HARELBEKE Tel : 056/733.511 Fax : 056/733.529 BIN-BERICHT PREVENTIEF Datum : 20/05/2015 Afzender : Dit is een bericht

Nadere informatie

Hoe voorkom je diefstal op reis.

Hoe voorkom je diefstal op reis. Hoe voorkom je diefstal op reis. Diefstal op reis, dit is iets wat we liever niet willen overkomen wanneer we in het buitenland zitten. Toch gebeurt het. Ik kan me nog goed herinneren dat ik een jaar geleden

Nadere informatie

NAJAAR PREVENTIETIPS BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van het najaar... BEWAAREXEMPLAAR

NAJAAR PREVENTIETIPS BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van het najaar... BEWAAREXEMPLAAR NAJAAR PREVENTIETIPS Ontspannen genieten van het najaar... BEWAAREXEMPLAAR Ontspannen genieten van het najaar... Goede preventie is belangrijk en schade voorkomen begint bij het nemen van de juiste maatregelen.

Nadere informatie

Veel fietsgenot! Herman Reynders Gouverneur. Jean-Paul Peuskens Gedeputeerde van Mobiliteit

Veel fietsgenot! Herman Reynders Gouverneur. Jean-Paul Peuskens Gedeputeerde van Mobiliteit Beste Limburg staat bekend als een echte fietsprovincie. Heel wat bezoekers en toeristen komen naar hier om te genieten van ons fietsroutenetwerk, het fraaie landschap, het vele groen en de natuur en de

Nadere informatie

To do. 1 tot 2 maanden van tevoren: 2 weken tot een dag van tevoren: Op je laatste werkdag(en):

To do. 1 tot 2 maanden van tevoren: 2 weken tot een dag van tevoren: Op je laatste werkdag(en): Vakantie checklist Je wilt met een goed gevoel op vakantie gaan, met het idee dat je alles goed geregeld hebt. Waar moet je allemaal rekening mee houden? Welke maatregelen kan je het beste wanneer treffen?

Nadere informatie

Preventie van inbraak, vandalisme en sluikstorten voor jeugdlokalen. VEILIG IN GENT

Preventie van inbraak, vandalisme en sluikstorten voor jeugdlokalen. VEILIG IN GENT Preventie van inbraak, vandalisme en sluikstorten voor jeugdlokalen. VEILIG IN GENT 4 MAATREGELEN TEGEN INBRAAK EN VANDALISME In deze brochure vind je een overzicht van een aantal preventiemaatregelen

Nadere informatie

Volkswagen Diefstalpreventie. Maak het moeilijk!

Volkswagen Diefstalpreventie. Maak het moeilijk! Volkswagen Diefstalpreventie Maak het moeilijk! Maak het moeilijk! Hoe moeilijker het is om snel toe te slaan, hoe groter de kans dat een dief uw Volkswagen links laat liggen. Wij hebben de mogelijkheden

Nadere informatie

PREVENTIEF BIN BERICHT

PREVENTIEF BIN BERICHT POLITIE PZ GAVERS 8530 HARELBEKE Deerlijksesteenweg 43 POLITIEZONE GAVERS DEERLIJK-HARELBEKE Tel : 056/733.511 Fax : 056/733.529 PREVENTIEF BIN BERICHT Datum : 07/03/2014 Afzender : Dit is een bericht

Nadere informatie

B.I.N. LAREN-LUMMEN. Binflash februari Geplande evenementen. De Nieuwe Politiezone. Lidgeld Oproep extra kernleden

B.I.N. LAREN-LUMMEN. Binflash februari Geplande evenementen. De Nieuwe Politiezone. Lidgeld Oproep extra kernleden Binflash februari 2016 B.I.N. LAREN-LUMMEN Uitgever: Aloïs Van Grieken St. Lambertusstraat 15 Lummen E-mail: alois.van.grieken@telenet.be Tel: 0496/751042 Beste Binleden, Een nieuw jaar, een nieuwe opmaak,

Nadere informatie

in opdracht van div. curatoren ea. / à la requête des diff. curateur ao./ by order of diff. recievers ea. Sluiting-Closing-Clôture 23/01/2012

in opdracht van div. curatoren ea. / à la requête des diff. curateur ao./ by order of diff. recievers ea. Sluiting-Closing-Clôture 23/01/2012 CATALOGUS-CATALOGUE Online Autoveiling wegens div. falingen ea./ Online Car Auction of diff. bankruptcies ao. / Vente en ligne des voitures venant des diff. faillites ea in opdracht van div. curatoren

Nadere informatie

WijkWijzer BEWAARGIDS BOORDEVOL PRAKTISCHE VEILIGHEIDSTIPS

WijkWijzer BEWAARGIDS BOORDEVOL PRAKTISCHE VEILIGHEIDSTIPS WijkWijzer Deinze - Zulte BEWAARGIDS BOORDEVOL PRAKTISCHE VEILIGHEIDSTIPS ontdek de vele digitale extra s & download de Layar App! De politie, altijd dichtbij Veilig onderweg? Doe de check! BIN-coördinator:

Nadere informatie

Aangenaam, bevlogen betrouwbaar

Aangenaam, bevlogen betrouwbaar Aangenaam, Gefeliciteerd met uw nieuwe leaseauto! Fijn dat u uw keuze heeft gemaakt voor Wensink Lease en wij heten u dan ook van harte welkom als berijder van uw nieuwe Wensink Leaseauto. In deze berijdersset

Nadere informatie

VOORJAAR PREVENTIETIPS BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van het voorjaar... BEWAAREXEMPLAAR

VOORJAAR PREVENTIETIPS BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van het voorjaar... BEWAAREXEMPLAAR BEVEILIGINGS GROEP VOORJAAR PREVENTIETIPS Ontspannen genieten van het voorjaar... BEWAAREXEMPLAAR Goede preventie is belangrijk en schade voorkomen begint bij het nemen van de juiste maatregelen. NVD Beveiligingsgroep

Nadere informatie

Je fiets, je vriend, laat hem nooit LOS. preventie. brugge.be/preventie

Je fiets, je vriend, laat hem nooit LOS. preventie. brugge.be/preventie brugge.be/preventie preventie v.u. J. Coens, stadssecretaris, Burg 12, B-8000 Brugge niet op de openbare weg gooien. Je fiets, je vriend, laat hem nooit LOS tips OM FietSDieFStAL te voorkomen Sluit je

Nadere informatie

Senioren & veiligheid. Wat u zelf aan veiligheid kunt doen

Senioren & veiligheid. Wat u zelf aan veiligheid kunt doen Senioren & veiligheid Wat u zelf aan veiligheid kunt doen Veilig wonen en leven Veilig wonen is bewust wonen Veiligheid is een onderwerp dat veel in de belangstelling staat. Als u alle berichten in de

Nadere informatie

Dossier : voertuig zonder documenten

Dossier : voertuig zonder documenten Dossier : voertuig zonder documenten Ik, ondergetekende verklaar in eer en geweten, dat de gegeven antwoorden juist en correct zijn en geef volmacht aan de BFOV om mijn dossier te behandelen bij de FOD

Nadere informatie

VAKANTIESPECIAL BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van de vakantie... BEWAAREXEMPLAAR

VAKANTIESPECIAL BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van de vakantie... BEWAAREXEMPLAAR VAKANTIESPECIAL Ontspannen genieten van de vakantie... BEWAAREXEMPLAAR Ontspannen genieten van de vakantie... Thuiskomen na een dag werken of een welverdiende vakantie en merken dat er in uw huis is ingebroken.

Nadere informatie

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 22/06/2015

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 22/06/2015 CATALOGUS-CATALOGUE Online Autoveiling wegens div. falingen ea / Online Car Auction of diff. bankruptcies ao / Vente en ligne des voitures venant des diff. faillites ea in opdracht van div. curatoren ea

Nadere informatie

Je fiets, je vriend, laat hem nooit LOS. preventie. brugge.be/preventie

Je fiets, je vriend, laat hem nooit LOS. preventie. brugge.be/preventie brugge.be/preventie preventie v.u. J. Coens, stadssecretaris, Burg 12, B- niet op de openbare weg gooien. Je fiets, je vriend, laat hem nooit LOS TIPS OM FIETSDIEFSTAL TE VOORKOMEN GEEF JE FIETS EEN IDENTITEIT

Nadere informatie

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding 1 Handleiding Total Cards Online Handleiding 2 Handleiding Inleiding Indien uw antwoord niet in deze handleiding staat, dan kunt u ons bereiken op ons e-mailadres: cards.nl@total.com. De Cards Customer

Nadere informatie

Tips. Senioren & Veiligheid

Tips. Senioren & Veiligheid Tips Senioren & Veiligheid 2 3 Tips Veilig met financiën Tips Veilig pinnen Geef nooit uw eigen pinpas en pincode aan iemand mee, als u zelf niet meer in staat bent om te pinnen of geld te halen. Ook niet

Nadere informatie

Handleiding Pinnen: snel, eenvoudig en veilig

Handleiding Pinnen: snel, eenvoudig en veilig 1 Handleiding Pinnen: snel, eenvoudig en veilig Pinnen: snel, eenvoudig en veilig Met je bankpas op zak heb je maar weinig contant geld nodig. In bijna alle winkels, supermarkten en tankstations kun je

Nadere informatie

Bankieren waar en wanneer je wilt

Bankieren waar en wanneer je wilt Bankieren waar en wanneer je wilt Snel je saldo checken of geld overmaken op je telefoon of tablet? Dat doe je met de SNS Mobiel Bankieren app. Veilig en wel zo makkelijk. Inhoud Wat kun je met de app?

Nadere informatie

PREVENTIE. brugge.be VERGEET JE NIETS?

PREVENTIE. brugge.be VERGEET JE NIETS? PREVENTIE brugge.be VERGEET JE NIETS? HOE KAN JE FIETSDIEFSTAL VOORKOMEN? Maak gebruik van de fietsdiefstalveilige fietsstallingen in je buurt. Sluit je fiets steeds af, ook al ben je maar even weg. Maak

Nadere informatie

WINTER PREVENTIETIPS BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen BEWAAREXEMPLAAR. genieten van de winter...

WINTER PREVENTIETIPS BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen BEWAAREXEMPLAAR. genieten van de winter... BEVEILIGINGS GROEP WINTER PREVENTIETIPS Ontspannen genieten van de winter... BEWAAREXEMPLAAR Goede preventie is belangrijk en schade voorkomen begint bij het nemen van de juiste maatregelen. NVD Beveiligingsgroep

Nadere informatie

Veel gemak met je bank op zak. Overal je geldzaken regelen met de SNS Mobiel Bankieren app

Veel gemak met je bank op zak. Overal je geldzaken regelen met de SNS Mobiel Bankieren app Veel gemak met je bank op zak Overal je geldzaken regelen met de SNS Mobiel Bankieren app Inhoud Wat kun je met de app? Met de SNS Mobiel Bankieren app heb je de bank altijd bij je. Geld overmaken, saldo

Nadere informatie

OMZENDNOTA Nr 33732 van 28 oktober 2010 BETREFFENDE DE NIEUWE NUMMERPLATEN

OMZENDNOTA Nr 33732 van 28 oktober 2010 BETREFFENDE DE NIEUWE NUMMERPLATEN K O N I N K R I J K B E L G I Ë F e d e r a l e o v e r h e i d s d i e n s t B u i t e n l a n d s s Z a k e n, B u i t e n l a n d s e H a n d e l e n O n t w i k k e l i n g s s a m e n w e r k i n

Nadere informatie

SENIOREN & VEILIGHEID Wat u zelf aan veiligheid kunt doen

SENIOREN & VEILIGHEID Wat u zelf aan veiligheid kunt doen SENIOREN & VEILIGHEID Wat u zelf aan veiligheid kunt doen VEILIG WONEN EN LEVEN VEILIG WONEN IS BEWUST WONEN De laatste jaren staan de onderwerpen woninginbraak, woningovervallen en babbeltrucs weer volop

Nadere informatie

Ramen en deuren dicht, oren en ogen open! per week, dat is het gemiddelde aantal inbraken in onze politiezone.

Ramen en deuren dicht, oren en ogen open! per week, dat is het gemiddelde aantal inbraken in onze politiezone. makkelijke preventietips tegen woninginbraken 8 per week, dat is het gemiddelde aantal inbraken in onze politiezone. Ramen en deuren dicht, oren en ogen open! Denk als een inbreker Zichtbaar Maak je huis

Nadere informatie

Hoe winkeldiefstal voorkomen?

Hoe winkeldiefstal voorkomen? Hoe winkeldiefstal voorkomen? 1 Winkeldiefstal is een zwaar onderschat probleem. Veel handelaars lijden dagelijks verlies door diefstal. Bovendien is het een moeilijk te bestrijden fenomeen. Onder winkeldieven

Nadere informatie

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 07/07/2016

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 07/07/2016 CATALOGUS-CATALOGUE Online Autoveiling wegens div. falingen ea / Online Car Auction of diff. bankruptcies ao / Vente en ligne des voitures venant des diff. faillites ea in opdracht van div. curatoren ea

Nadere informatie

brochure Bouwwerven NL DEF 13/02/07 16:06 Page 1 www.besafe.be Voorkom diefstallen op uw werf

brochure Bouwwerven NL DEF 13/02/07 16:06 Page 1 www.besafe.be Voorkom diefstallen op uw werf www.besafe.be Voorkom diefstallen op uw werf Voorwoord Diefstal en vandalisme op werven zijn een onmiskenbaar probleem. Om dit doeltreffend aan te pakken, geldt (hier) meer dan ooit de regel veiligheid,

Nadere informatie

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 08/03/2016

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 08/03/2016 CATALOGUS-CATALOGUE Online Autoveiling wegens div. falingen ea / Online Car Auction of diff. bankruptcies ao / Vente en ligne des voitures venant des diff. faillites ea in opdracht van div. curatoren ea

Nadere informatie

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE KLOMPENMAKERSTRAAT 51, 2672 GA NAALDWIJK POSTBUS 168, 2670 AD NAALDWIJK BERIJDERSDESK 0174 291636 BERIJDERSDESK@AUTOPERMAAND.NL Inhoud Welkom... 3 Berijdersdesk... 3

Nadere informatie

Op de weg in België

Op de weg in België Op de weg in België - 2010 - De juiste auto kiezen De aankoop van een auto is een heel persoonlijke keuze, in functie van de eigen behoeften, voorkeur of smaak. Toch bestaat er één tip die voor iedereen

Nadere informatie

HANDLEIDING SIMREGISTRATIE

HANDLEIDING SIMREGISTRATIE HANDLEIDING SIMREGISTRATIE Registratie een legale verplichting Sinds de nieuwe Belgische wetgeving voor de activering van prepaid kaarten moeten alle prepaid klanten geregistreerd worden. Dit om veiligheidsredenen

Nadere informatie

AUTO- EN BEDRIJFSVOERTUIGEN TRANSPORTVEILING

AUTO- EN BEDRIJFSVOERTUIGEN TRANSPORTVEILING AUTO- EN BEDRIJFSVOERTUIGEN TRANSPORTVEILING 02-09-2015 Voertuigen uit diverse falingen en leasingmaatschappijen Startdatum dinsdag 18 augustus 2015 14:00 Bezichtiging Woensdag 26 augustus 2015 van 13:30

Nadere informatie

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 25/03/2015

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 25/03/2015 CATALOGUS-CATALOGUE Online Autoveiling wegens div. falingen ea / Online Car Auction of diff. bankruptcies ao / Vente en ligne des voitures venant des diff. faillites ea in opdracht van div. curatoren ea

Nadere informatie

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 30/08/2018

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 30/08/2018 CATALOGUS-CATALOGUE Online Autoveiling wegens div. falingen ea / Online Car Auction of diff. bankruptcies ao / Vente en ligne des voitures venant des diff. faillites ea in opdracht van div. curatoren ea

Nadere informatie

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 16/11/2017

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 16/11/2017 CATALOGUS-CATALOGUE Online Autoveiling wegens div. falingen ea / Online Car Auction of diff. bankruptcies ao / Vente en ligne des voitures venant des diff. faillites ea in opdracht van div. curatoren ea

Nadere informatie

Voertuigen inschrijven met AS/Web-DIV

Voertuigen inschrijven met AS/Web-DIV Handleiding Voertuigen inschrijven met AS/Web-DIV De nieuwe WebDIV-module voor online inschrijvingen heeft als voornaamste kenmerk de identificatie van de klanten via het rijksregisternummer (bij natuurlijke

Nadere informatie

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 30/11/2015

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 30/11/2015 CATALOGUS-CATALOGUE Online Autoveiling wegens div. falingen ea / Online Car Auction of diff. bankruptcies ao / Vente en ligne des voitures venant des diff. faillites ea in opdracht van div. curatoren ea

Nadere informatie

Dit is de steekkaart waarmee je het jaar afsluit. Alles wat je op kamp moet weten over verzekeringen vind je hier terug.

Dit is de steekkaart waarmee je het jaar afsluit. Alles wat je op kamp moet weten over verzekeringen vind je hier terug. Steekkaart 5 Kamp en weekend Dit is de steekkaart waarmee je het jaar afsluit. Alles wat je op kamp moet weten over verzekeringen vind je hier terug. Wat is standaard verzekerd op kamp? Lichamelijke ongevallen

Nadere informatie

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 02/10/2015

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 02/10/2015 CATALOGUS-CATALOGUE Online Autoveiling wegens div. falingen ea / Online Car Auction of diff. bankruptcies ao / Vente en ligne des voitures venant des diff. faillites ea in opdracht van div. curatoren ea

Nadere informatie

Je rijbewijs. halen Verschillende wegen naar een rijbewijs voor auto en brommer

Je rijbewijs. halen Verschillende wegen naar een rijbewijs voor auto en brommer Je rijbewijs halen Verschillende wegen naar een rijbewijs voor auto en brommer Alles over je rijbewijs Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid tel. 02 244 15 11 www.bivv.be Groep van erkende Ondernemingen

Nadere informatie

OLDTIMERS EN CLASSIC CARS

OLDTIMERS EN CLASSIC CARS OLDTIMERS EN CLASSIC CARS Div. oldtimers & classic cars Startdatum Tuesday 04 April 2017 10:00 Bezichtiging Wednesday April 05 2017 from 14:00 till 16:00 Saturday, April 8, 2017 from 10:00 till 11:00 Wednesday,

Nadere informatie

Veel gemak met je bank op zak. Overal je geldzaken regelen met de SNS Mobiel Bankieren app

Veel gemak met je bank op zak. Overal je geldzaken regelen met de SNS Mobiel Bankieren app Veel gemak met je bank op zak Overal je geldzaken regelen met de SNS Mobiel Bankieren app Inhoud Wat kun je met de app? Met de SNS Mobiel Bankieren app heb je de bank altijd bij je. Geld overmaken, saldo

Nadere informatie

FIETS OP SLOT, DIEF BEDOT! 20140606Fietsfolder_A5_kapvorm_versie2.indd 1

FIETS OP SLOT, DIEF BEDOT! 20140606Fietsfolder_A5_kapvorm_versie2.indd 1 FIETS OP SLOT, DIEF BEDOT! 17:18:31 20140606Fietsfolder_A5_kapvorm_versie2.indd 1 13/06/2014 17:18:21 FIETS OP SLOT, DIEF BEDOT! 20140606Fietsfolder_A5_kapvorm_versie2.indd 2 13/06/2014 17:18:22 20140606F

Nadere informatie

Deze negen tips besparen je een hoop ellende

Deze negen tips besparen je een hoop ellende Contact: Lieke Maalderink 020 670 22 32 Maart 2015 Hoe voorkom je phishing en andere veel voorkomende vormen van betaalfraude? Phishing is een vorm van internetfraude waarbij fraudeurs op verschillende

Nadere informatie

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 21/10/2016

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 21/10/2016 CATALOGUS-CATALOGUE Online Autoveiling wegens div. falingen ea / Online Car Auction of diff. bankruptcies ao / Vente en ligne des voitures venant des diff. faillites ea in opdracht van div. curatoren ea

Nadere informatie

CATALOGUS-CATALOGUE Online verkoping van div. voertuigen - Online auction of diff. cars - Vente en ligne des diff. voitures

CATALOGUS-CATALOGUE Online verkoping van div. voertuigen - Online auction of diff. cars - Vente en ligne des diff. voitures CATALOGUS-CATALOGUE Online verkoping van div. voertuigen - Online auction of diff. cars - Vente en ligne des diff. voitures in opdracht van onze client/à la requête de notre client/ by order of our client

Nadere informatie

FIETS OP SLOT, DIEF BEDOT!

FIETS OP SLOT, DIEF BEDOT! FIETS OP SLOT, DIEF BEDOT! FIETS OP SLOT, DIEF BEDOT! De fiets is het snelste en gemakkelijkste vervoermiddel in de stad. Maar je raakt hem soms sneller kwijt dan je lief is. Hoewel er geen waterdichte

Nadere informatie

Aan : Betreffende : Gemeentebestuur en politie zetten sterk in op preventie bij aanpak woninginbraken!!!

Aan : Betreffende : Gemeentebestuur en politie zetten sterk in op preventie bij aanpak woninginbraken!!! POLITIEZONE GAVERS HARELBEKE-DEERLIJK Tel : 056/733.511 Fax : 056/733.529 PZ GAVERS 8530 HARELBEKE Deerlijksesteenweg 43 Datum : 18/10/2013 Afzender : Dit is een bericht van de POLITIEZONE GAVERS BIN-BERICHT

Nadere informatie

Veel gemak met je bank op zak. Overal je geldzaken regelen met de SNS Mobiel Bankieren app

Veel gemak met je bank op zak. Overal je geldzaken regelen met de SNS Mobiel Bankieren app Veel gemak met je bank op zak Overal je geldzaken regelen met de SNS Mobiel Bankieren app Inhoud Wat kun je met de app? Met de SNS Mobiel Bankieren app heb je de bank altijd bij je. Geld overmaken, saldo

Nadere informatie

Omdat u er niet alleen voor staat Een aandeel in elkaar

Omdat u er niet alleen voor staat Een aandeel in elkaar Samen bankieren Omdat u er niet alleen voor staat Een aandeel in elkaar Leeswijzer Handige hulpmiddelen om zelfstandig te bankieren: 3 - Geld opnemen 3 - Rabo Internetbankieren en de Rabo Bankieren App

Nadere informatie

Opleidingscyclus Winkelveiligheid 2014 Workshop 2 Winkeldiefstal en andere veiligheidsrisico s. Hoe klanten sensibiliseren?

Opleidingscyclus Winkelveiligheid 2014 Workshop 2 Winkeldiefstal en andere veiligheidsrisico s. Hoe klanten sensibiliseren? Opleidingscyclus Winkelveiligheid 2014 Workshop 2 Winkeldiefstal en andere veiligheidsrisico s Hoe klanten sensibiliseren? 1 Inleiding Winkelcriminaliteit winkeldiefstal (intern en extern) Andere vormen:

Nadere informatie

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 20/03/2018

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 20/03/2018 CATALOGUS-CATALOGUE Online Autoveiling wegens div. falingen ea / Online Car Auction of diff. bankruptcies ao / Vente en ligne des voitures venant des diff. faillites ea in opdracht van div. curatoren ea

Nadere informatie

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 01/09/2017

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 01/09/2017 CATALOGUS-CATALOGUE Online Autoveiling wegens div. falingen ea / Online Car Auction of diff. bankruptcies ao / Vente en ligne des voitures venant des diff. faillites ea in opdracht van div. curatoren ea

Nadere informatie

Reserveren alleen via website

Reserveren alleen via website Helpdesk +31(0)85-73 25 660 Op pad met We Drive Solar met je pasje en de kaartlezer 23-6-2017 wijzigingen voorbehouden Reserveren alleen via website A) Activeer een (personeels) pas. B) Mail ons via info@wedrivesolar.nl

Nadere informatie

Verzekeringsvoorstel autodeelpolis Autopia VERZEKERINGSNEMER

Verzekeringsvoorstel autodeelpolis Autopia VERZEKERINGSNEMER Verzekeringsvoorstel autodeelpolis Autopia VERZEKERINGSNEMER Producent: Casier-Decoodt Risk & Insurance Vlootnummer: 13433 Maatschappij: Vivium Identiteit verzekeringsnemer Naam: Voornaam: Geboortedatum:

Nadere informatie

Persmap Politiezone Westkust

Persmap Politiezone Westkust Persmap Politiezone Westkust Datum: vrijdag 28 maart 2014 Agendapunten Geplande snelheids-en alcoholcontroles maand april Waarschuwing voor cashtrapping Fietsgraveeracties in de zone Westkust Autograveeractie

Nadere informatie

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 26/10/2018

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 26/10/2018 CATALOGUS-CATALOGUE Online Autoveiling wegens van faling / Online Car Auction of the bankruptcy / Vente en ligne des voitures venant de la faillite HEATING CENTER bvba -- ea in opdracht van div. curatoren

Nadere informatie

Starterscommissie VOA

Starterscommissie VOA Starterscommissie VOA Team Alphen a/d Rijn John Nieumeijer, Teamchef Frank Heijmink, wijkagent Horeca & Ondernemers Groei van 88 naar 115 fte. 107.000 inwoners op 132 km 2 VOA -Starterscommissie 2 Feitjes

Nadere informatie

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 12/07/2017

in opdracht van div. curatoren ea / à la requête des diff. curateurs ea/ by order of diff. recievers ao Sluiting-Closing-Clôture 12/07/2017 CATALOGUS-CATALOGUE Online Autoveiling wegens div. falingen ea / Online Car Auction of diff. bankruptcies ao / Vente en ligne des voitures venant des diff. faillites ea in opdracht van div. curatoren ea

Nadere informatie