Legstraat 16/16a. Chaam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Legstraat 16/16a. Chaam"

Transcriptie

1 Legstraat 16/16a Chaam

2 Legstraat 16/16a, Chaam Vraagprijs ,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET DUBBELE WOONRUIMTE GELEGEN OP PRACHTIGE LOCATIE Type woning : Vrijstaande woning (gemeentelijk monument). Bijgebouwen : Drietal schuren. Bouwjaar woning : Circa1884 (1916 verbouwd tot woonhuis). Inhoud : Circa 750 m³. Opp. schuur I : Circa 100 m². Opp. schuur II : Circa 80 m². Opp. schuur III : Circa 528 m². Perceeloppervlakte : Circa m². Mogelijkheid tot aankopen van: - een extra perceel grond aan de overzijde, groot m². Ligging : Prachtig gelegen in het buitengebied.

3 VRIJSTAANDE WONING Zeer ruime vrijstaande woning gelegen op een prachtig landelijke locatie in het buitengebied van het sfeervolle dorp Chaam. Het betreft een uitstekende ligging op een rustige locatie met een schitterend uitzicht over de landerijen. De woning, bestaande uit twee woongedeelten, is geschikt voor dubbele bewoning en beschikt over drie vrijstaande schuren. Deze schuren zijn voor meerdere doeleinden geschikt, denk daarbij aan toeristische of recreatieve doeleinden, maar ook aan het houden van paarden of ander kleinvee. De mooi aangelegde tuin met weiland is gunstig gelegen op het zuiden en is onder andere voorzien van een veranda, gazon en borders met diverse soorten beplanting. Het is een uniek object welke u vele mogelijkheden biedt! PERC EEL De woning wordt aangeboden op een mooi perceel van m² en is eventueel uit te breiden door aankoop van extra grond. Dit betreft een perceel van m² gelegen aan de overzijde van de woning. In totaal is het perceel maar liefst ha. groot. BOUWAARD Bouwstijl : Traditioneel gebouwd met baksteen. Dak en dakbedekking : Woning : Mansardedak deels bedekt met pannen en deels met leien. Schuur I en II : Zadeldak bedekt met pannen. Schuur III : Schilddak bedekt met pannen. 1e verdiepingsvloer : Houten verdiepingsvloer. 2e verdiepingsvloer : Houten verdiepingsvloer. Kozijnen : Houten buitenkozijnen. Woongedeelte I Verwarming : Middels een C.V. combiketel (merk: Radson Maxicom bouwjaar: 2006). Warm water : Middels een C.V. combiketel (merk: Radson Maxicom bouwjaar: 2006). Woongedeelte II Verwarming : Middels een C.V. combiketel (merk: Radson HR). Warm water : Middels een C.V. combiketel (merk: Radson HR).

4 Indeling Begane grond, woongedeelte I: De hal/entree is voorzien van vloerbedekking, de wanden deels van boeren Granol en deels van glasvezelbehang. Het plafond is afgewerkt met zachtboard plafonddelen. In de hal bevindt zich de meterkast met 7 groepen en 2 aardlekschakelaars. De hal biedt toegang tot de woonkamer, een slaapkamer en middels een trapopgang is de 1e verdieping bereikbaar. De woonkamer is voorzien van vloerbedekking en de wanden van Granol. Het plafond is voorzien van houten sierbalken met zachtboard plafonddelen. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle schouw met gashaard en een schouw met allesbrander.

5 De woonkeuken is voorzien van vloerbedekking, de wanden van structuurverf en het plafond is afgewerkt met zachtboard plafonddelen. De ruimte is uitgerust met een keukeninrichting in hoekopstelling en voorzien van een spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en een koelkast. De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer en de wanden van stucwerk. Het plafond is afgewerkt met kunststof plafonddelen. De ruimte is uitgerust met een eenvoudig keukenblok met werkblad, een wasmachine aansluiting en een vaste kastenwand. De bijkeuken geeft toegang tot het toilet. Het toilet is voorzien van een tegelvloer, de wanden zijn deels betegeld en deels voorzien van houten schroten. Het plafond is afgewerkt met houten schroten. De ruimte is uitgerust met een toilet en een fonteintje. De achterentree is voorzien van vloerbedekking, de wanden zijn deels voorzien van boeren Granol en deels van glasvezelbehang. Het plafond is afgewerkt met hardboard plafonddelen. De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en de wanden van behang. Het plafond is afgewerkt met stucwerk. De slaapkamer is voorzien van een karakteristiek glas-in-lood raam en beschikt over een rookkanaal. De eenvoudige badkamer is geheel betegeld. De ruimte is uitgerust met een ligbad, douche, wastafel en een toilet. 1e verdieping, woongedeelte I: De overloop is voorzien van vloerbedekking, de wanden zijn deels behangen en deels voorzien van afgewerkte platen. Het plafond is afgewerkt met Agnes plafondplaten. De ruimte is voorzien van een vaste kast. De eerste slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, de wanden zijn deels behangen en deels voorzien van afgewerkte platen. Het plafond is afgewerkt met houten delen. De slaapkamer is tevens voorzien van een karakteristiek glas-in-lood raam. De tweede slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en de wanden van behang. Het plafond is afgewerkt met Agnes plafondplaten. De derde slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en de wanden van behang. Het plafond is afgewerkt met Agnes plafondplaten. De slaapkamer is voorzien van een vaste kast en een karakteristiek glas-in-lood raam.

6 LEGSTRAAT 16/16 Begane grond, woongedeelte II: De hal/entree is voorzien van zeil op de vloer en de wanden en het plafond zijn afgewerkt met beukenhouten panelen. Middels een trapopgang (met traplift) is het tweede woongedeelte bereikbaar. In de opkamer bevindt zich de meterkast met 5 groepen en 2 aardlekschakelaars. 1e verdieping, woongedeelte II: De woonkamer is voorzien van vloerbedekking, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met beukenhouten panelen. De woonkamer is voorzien van een groot dakkapel en een Velux dakraam. De ruime leefkeuken is voorzien van zeil op de vloer en de wanden en het plafond zijn afgewerkt met beukenhouten panelen. De keuken is uitgerust met een keukeninrichting in U-opstelling en is voorzien van een dubbele spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een vaste kast. De overloop is voorzien van vloerbedekking en is tevens voorzien van een vaste kast. Middels een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. De eerste slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met beukenhouten panelen. De tweede slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met beukenhouten panelen. Tevens is deze ruimte voorzien van een vaste kastenwand. De badkamer is voorzien van een tegelvloer en de wanden zijn deels betegeld met daarboven stucwerk. Het plafond is afgewerkt met stucwerk. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche met thermostaatkraan, wastafelmeubel, toilet en wasmachineaansluiting.

7 LEGSTRAAT 16/16 Schuur I De vrijstaande schuur is opgetrokken met baksteen en voorzien van een zadeldak bedekt met pannen. Middels twee loopdeuren en twee schuifdeuren is de schuur bereikbaar. De schuur is momenteel opgesplitst in drie ruimtes. Oppervlakte schuur: 16 m¹ x 6,25 m¹ = 100 m². Schuur II De vrijstaande schuur is opgetrokken met baksteen en voorzien van een zadeldak bedekt met pannen. Middels twee loopdeuren is de schuur bereikbaar. De ruimte is voorzien van water en elektriciteit. Oppervlakte schuur: 16 m¹ x 5 m¹ = 80 m². Schuur III De royale vrijstaande schuur is opgetrokken met baksteen en voorzien van een schilddak bedekt met pannen. Middels twee loopdeuren, twee schuifdeuren (hoogte 3,75 m¹) en een garagedeur is de schuur te bereiken. De schuur is voorzien van eiken houten spanten en elektra. Oppervlakte schuur: 32 m¹ x 16,5 m¹ = 528 m².

8 LEGSTRAAT 16/16 Tuin De woning beschikt over een verzorgd aangelegde tuin op het zuiden. De tuin is onder andere voorzien van een veranda, gazon, borders met beplanting en bomen. Het perceel weiland aan de achterzijde behoort eveneens tot het object waardoor dit object uitermate geschikt is voor de paarden- dan wel kleinveeliefhebber. Verder is er nog aanwezig een ruime oprit en erf. Aan zowel de voorzijde als de achterzijde van het perceel kijkt men uit over de landerijen.

9

10

11

12

13

14

15

16

17 Diversen Kadastrale gegevens: Gemeente Chaam, sectie L, nummer 687, groot, m². Het is tevens mogelijk om extra grond gelegen aan de overzijde van de woning aan te kopen. Het betreft een perceel grond van m². Kadastraal bekend: Gemeente Chaam, sectie L, nummer 355. Bijzonderheden: Voordat u een woning gaat bezichtigen vragen wij u eerst eens langs de woning te rijden en de directe omgeving te verkennen. Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt. Na het sluiten van een bindende mondelinge overeenkomst, wordt deze door ons kantoor schriftelijk vastgelegd met behulp van een NVM koopovereenkomst. In deze overeenkomst wordt, tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen door koper, standaard een waarborgsom of bankgarantie opgenomen van 10% van de koopsom. Contact Indien u interesse heeft in de woning of in één van onze andere diensten van ons kantoor kunt u contact opnemen met: Schalk Makelaardij B.V. Sint Bavostraat 39a 4891 CG Rijsbergen tel: Fax: AAN DEZE BROCHURE KUNNEN GÉÉN RECHTEN WORDEN ONTLEEND! Deze brochure is een beschrijving van het geheel en wordt u louter ter informatie verstrekt. De informatie kan niet als aanbod d tot t verkoop worden gezien en bindt de eigenaar op geen enkele wijze. Alleen de eigenaar van de onroerende zaak is bevoegd een koopovereenkomst te sluiten. Indien u naar aanleiding van deze brochure vragen heeft, of nadere inlichtingen wilt verkrijgen over de woning dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor. Vervolgens maken wij graag met u een afspraak om de woning te bezichtigen. Mocht u naar aanleiding van deze brochure geen verdere belangstelling hebben, maar bent u wel zoekende naar een specifiek pand, kijk dan op onze internetsite of kom langs om u geheel vrijblijvend en kosteloos bij ons in te schrijven als woningzoekende.

18 Buitenstate Buitenkansen in wonen. Schalk Makelaardij is één van de 20 Buitenstate-Makelaars in Nederland. Buitenstate is een nieuw samenwerkingsverband van NVM makelaars dat zich richt op bemiddeling bij de aan- en verkoop van woningen in het buitengebied. Een Buitenstate Makelaar is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van woningen in het buitengebied. Schalk Makelaardij is geselecteerd op basis van haar kennis en kunde van het buitengebied en vanzelfsprekend de kwaliteit van onze dienstverlening daaromtrent. Buitenstate staat voor wonen en werken in het buitengebied waarbij ruimte en rust de kernwoorden zijn. De bewoner van een woning in het buitengebied ervaart zijn huis als ware een buitenstate : rust, ruimte en groen. Wat is een Buitenstate? Aan onderstaande kenmerken is een potentiële Buitenstate woning te herkennen. Is aan drie van de vier kenmerken voldaan? Dan mag de woning als Buitenstate worden aangemerkt: - buiten de bebouwde kom - vrijstaand - > m² oppervlakte - beleving van rust en ruimte Het gaat dus vooral om de woonbeleving en minder om de uitstraling van de woning. Het type woning kan variëren van een luxe landhuis tot een gewone gezinswoning. Waarom deze verplichte kenmerken? Door specialisatie in een beperkt gebied is het mogelijk de kennis en ervaring van de Buitenstate makelaars goed op peil te houden. Naast de verplichte scholing door de NVM, die de basiskennis up to date houdt, verzorgt de centrale office Buitenstate BV specifieke kennis en informatie via workshops, digitale communicatiesystemen, etc. Door segmentering in het buitengebied (op kleine schaal) is het mogelijk actief samen te werken met andere makelaars. Zo wordt de deskundigheid verder vergroot, weet men hoe de markt zich beweegt en leert men van elkaar. Uiteindelijk heeft de consument daar weer voordeel van: deze is verzekerd van expertise op een specifiek gebied waardoor de droomwoning sneller is gevonden of wordt de huidige Buitenstate tegen betere condities verkocht. En ze hoeven maar één ding te onthouden: Buitenstate. Wat maakt Buitenstate zo anders? De aangesloten makelaars hebben jarenlange kennis en ervaring van het buitengebied en weten daardoor wat belangrijk is in de bemiddeling bij de aan- en verkoop van deze specifieke objecten. Vaak zijn het makelaars die ook actief zijn in agrarisch onroerend goed. Zij weten daardoor veel van wet- en regelgeving in het buitengebied. De kern is dat ze klanten op aangename wijze helpen op de zoektocht naar of de goede verkoop van de woning. Bij een unieke woning hoort een unieke dienstverlening. Daarom worden klanten als individu benaderd en hanteert Buitenstate geen standaard dienstverleningspakket, alles is maatwerk. Kortom: niet in het keurslijf van een franchiseformule, maar wel met de voordelen van samenwerking. Label Buitenstate is een label, dit betekent dat de makelaars hun eigen identiteit behouden. Ze voeren alleen een extra label: de merknaam Buitenstate. De woning die als Buitenstate worden aangemerkt, worden op onderscheidende wijze gepresenteerd: een eigen website: opvallend gekenmerkt op funda en hebben een eigenwijze woningpresentatie op locatie. BUITENSTATE, BUITENKANSEN IN WONEN

www.vanhasselmakelaars.nl HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m².

www.vanhasselmakelaars.nl HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m². HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Vraagprijs : 215.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m². Inhoud : ca. 277 m³. Algemeen: Vrijstaand geschakeld huis met doorzon woonkamer,

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Laag Spul 7 Hilvarenbeek. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Laag Spul 7 Hilvarenbeek. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Laag Spul 7 Hilvarenbeek Makelaardij og Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Laag Spul 7, Hilvarenbeek Vrijstaande woning met garage en bedrijfsgebouw. Deze vrijstaande

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met extra bouwvlak. Deze vrijstaande woning is gunstig gelegen in het buitengebied van Vlijmen en is

Nadere informatie

TE KOOP. Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k.

TE KOOP. Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k. TE KOOP Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k. Omschrijving GROENENDAAL 3 MILHEEZE Dit degelijk gebouwd half vrijstaand woonhuis met serre en garage is gelegen op een riant perceel in een kindvriendelijke

Nadere informatie

Vraagprijs 639.000,-- k.k.

Vraagprijs 639.000,-- k.k. Kraaienjagersweg 13 Beemte Broekland Vraagprijs 639.000,-- k.k. Landelijk wonen Ontdek deze smaakvol verbouwde, rietgedekte woonboerderij die middels een glazen hal is verbonden met een riant gastenverblijf/praktijkruimte.

Nadere informatie

Dintelstraat 55 te BERKEL EN RODENRIJS

Dintelstraat 55 te BERKEL EN RODENRIJS Dintelstraat 55 te BERKEL EN RODENRIJS KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Tussenwoning Bouwjaar : 2009 Perceel : 100 m² Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 112 m² Inhoud : 400 m³ Omschrijving:

Nadere informatie

Sneek. Slingerrak 17

Sneek. Slingerrak 17 Sneek Slingerrak 17 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

Griendstraat 1 te BERKEL EN RODENRIJS

Griendstraat 1 te BERKEL EN RODENRIJS Griendstraat 1 te BERKEL EN RODENRIJS KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Hoekwoning Bouwjaar : 2008 Perceel : 252 m² Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 156 m² Inhoud : 520 m³ Vraagprijs

Nadere informatie

T TE KOOP. Thorbeckeplein 4 te Breda. Vraagprijs 175.000,= k.k. met eigen parkeerplaats in afsluitbare kelder

T TE KOOP. Thorbeckeplein 4 te Breda. Vraagprijs 175.000,= k.k. met eigen parkeerplaats in afsluitbare kelder T TE KOOP Thorbeckeplein 4 te Breda met eigen parkeerplaats in afsluitbare kelder Vraagprijs 175.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl

Nadere informatie

Te koop aangeboden. Vogezenlaan 6, Son en Breugel. Vraagprijs: 750.000,- k.k.

Te koop aangeboden. Vogezenlaan 6, Son en Breugel. Vraagprijs: 750.000,- k.k. Te koop aangeboden Vogezenlaan 6, Son en Breugel Vraagprijs: 750.000,- k.k. Geachte heer, Geachte mevrouw, Wij danken u voor uw getoonde interesse in deze grootse villa met mogelijkheid voor dubbele bewoning

Nadere informatie

Sneek. Olde Ee 18 175.000,- k.k.

Sneek. Olde Ee 18 175.000,- k.k. Sneek Olde Ee 18 175.000,- k.k. Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust.

Nadere informatie

Odiliapeel, Rogstraat 4. Plattelandswoning gelegen op een perceel van 1.970 m²

Odiliapeel, Rogstraat 4. Plattelandswoning gelegen op een perceel van 1.970 m² Odiliapeel, Rogstraat 4 Plattelandswoning gelegen op een perceel van 1.970 m² Object Plattelandswoning (voormalig agrarische bedrijfswoning) met kantoorruimte en aanbouw (multifunctionele ruimte, bijvoorbeeld

Nadere informatie

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling.

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling. Sneek Kamille 25 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

Breda. Nieuwe Heilaarstraat 13. Vraagprijs: 365.000,- k.k. KORTE OMSCHRIJVING

Breda. Nieuwe Heilaarstraat 13. Vraagprijs: 365.000,- k.k. KORTE OMSCHRIJVING Nieuwe Heilaarstraat 13 Breda Vraagprijs: 365.000,- k.k. KORTE OMSCHRIJVING Riante 2/1-kapwoning om de hoek van de gezellige en historische 'Haagse Markt' in Princenhage. Doordat er 2 garages op de begane

Nadere informatie

Sint-Lambertusstraat 35 Cromvoirt

Sint-Lambertusstraat 35 Cromvoirt Sint-Lambertusstraat 35 Cromvoirt Koopprijs: 359. 000,- k.k.* SINT-LAMBERTUSSTRAAT 35, CROMVOIRT Ruime vrijstaande woning, met groot bijgebouw met plek voor 2 auto s, ruime oprit aan de voorzijde en mooie

Nadere informatie

Rembrandtstraat 48 5251PC, VLIJMEN. T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Rembrandtstraat 48 5251PC, VLIJMEN. T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Rembrandtstraat 48 5251PC, VLIJMEN Vraagprijs 199.500 k.k. Soort woning : eengezinswoning Type woning : hoekwoning Bouwjaar : 1961 Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 120 m² Inhoud : 330 m³ T. 0413-745155

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN NIMRODEL 2 IN GELDROP. Vraagprijs 498.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl

TE KOOP AANGEBODEN NIMRODEL 2 IN GELDROP. Vraagprijs 498.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl TE KOOP AANGEBODEN NIMRODEL 2 IN GELDROP Vraagprijs 498.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Nimrodel 2, 5663 TE Geldrop Op

Nadere informatie

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling.

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling. Sneek Slufter 13 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling.

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling. Sneek Koolwitje 30 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling.

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling. Heeg Wite Muonts 14 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

Breda. Sportstraat 4. Vraagprijs: 359.000,- k.k. KORTE OMSCHRIJVING

Breda. Sportstraat 4. Vraagprijs: 359.000,- k.k. KORTE OMSCHRIJVING Sportstraat 4 Breda Vraagprijs: 359.000,- k.k. KORTE OMSCHRIJVING Sfeervolle en karakteristieke jaren-30 woning in het mooie Breda Zuid! Deze erkerwoning biedt zeer veel woongenot: met 4 slaapkamers, achtertuin

Nadere informatie

op een mooie locatie in het buitengebied van Prinsenbeek (Breda)

op een mooie locatie in het buitengebied van Prinsenbeek (Breda) Unieke, vrijstaande villa met aanpandige garage en loods op ca. 4.000 m 2 grond op een mooie locatie in het buitengebied van Prinsenbeek (Breda) Strijpenseweg 4A te Prinsenbeek Totale oppervlakte perceel

Nadere informatie

C.P. Zuurbier. Molenvaart 254. Adres. 1764AX Breezand. Postcode. Mobiel. c.p.zuurbier@zuurbiermakelaardij.nl. Email. Te koop. Schagen.

C.P. Zuurbier. Molenvaart 254. Adres. 1764AX Breezand. Postcode. Mobiel. c.p.zuurbier@zuurbiermakelaardij.nl. Email. Te koop. Schagen. C.P. Zuurbier Te koop Adres Postcode Mobiel Email Molenvaart 254 1764AX Breezand 06 53393945 c.p.zuurbier@zuurbiermakelaardij.nl Schagen Snevert 1-a Omschrijving Zeer landelijk gelegen en toch dicht bij

Nadere informatie

Royaal en fraai 3-kamerappartement op de 2e verdieping met eigen berging en parkeerplaats

Royaal en fraai 3-kamerappartement op de 2e verdieping met eigen berging en parkeerplaats Royaal en fraai 3-kamerappartement op de 2e verdieping met eigen berging en parkeerplaats Gelegen midden in het dorp met alle voorzieningen om de hoek. Koutershof 52 te Rijsbergen Vraagprijs : 259.000,--

Nadere informatie

Mercuriusstraat 6 te Asten

Mercuriusstraat 6 te Asten Mercuriusstraat 6 te Asten Samenvatting Verrassend ruime tussenwoning met veel mogelijkheden. Deze woning is over de volledige breedte uitgebouwd en goed gelegen aan de rand van de woonwijk, met veel privacy

Nadere informatie

TE KOOP. Hoeven Haspelstraat 30-29

TE KOOP. Hoeven Haspelstraat 30-29 TE KOOP Hoeven Haspelstraat 30-29 Op een mooi villapark PanjeVaart gelegen, goed onderhouden, gestoffeerd en gemeubileerd, ruime vrijstaande recreatiewoning met slaapkamer en badkamer op de begane grond

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl MOLENSTRAAT 22 B TE ZUNDERT Woonoppervlakte : ca. 140 m² Inhoud : ca. 392 m³

www.vanhasselmakelaars.nl MOLENSTRAAT 22 B TE ZUNDERT Woonoppervlakte : ca. 140 m² Inhoud : ca. 392 m³ MOLENSTRAAT 22 B TE ZUNDERT Vraagprijs : 349.000,00 k.k. Woonoppervlakte : ca. 140 m² Inhoud : ca. 392 m³ Algemeen: Zeer luxe en royaal penthouse op de derde verdieping van het appartementencomplex met

Nadere informatie

Te Koop! Singel 8 Beetsterzwaag. Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442

Te Koop! Singel 8 Beetsterzwaag. Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442 Te Koop! Singel 8 Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442 Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Omschrijving Zeer complete

Nadere informatie

Papendrecht Boegspriet 15

Papendrecht Boegspriet 15 Papendrecht Boegspriet 15 Luxe geschakelde aquavilla met inpandige garage Woonkamer Keuken Uitzicht Papendrecht Boegspriet 15 Vraagprijs e 275.000,-- k.k. Zoekt u ruimte, licht en zicht op het water? Wij

Nadere informatie

Tol Makelaardij. Zuiddijk 136 Zaandam

Tol Makelaardij. Zuiddijk 136 Zaandam Zuiddijk 136 Zaandam Algemene omschrijving: RUIME VRIJSTAANDE DIJKWONING MET ACHTERGELEGEN GROTE BEDRIJFSRUIMTE EN TWEE GARAGES. Gelegen aan de Zuiddijk, op loopafstand van het centrum van Zaandam. Een

Nadere informatie