Nieuwsbrief. vrijdag 8 juli 2016 nummer 379 week 27. Agenda week 28

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. vrijdag 8 juli 2016 nummer 379 week 27. Agenda week 28"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Agenda week 28 vrijdag 8 juli 2016 nummer 379 week juli musical groep 8A 12 juli musical groep 8B 14 juli eindfeest 15 juli laatste schooldag ******************************************************************** Hoe ziet een schooldag er na de zomervakantie uit? Zoals u wellicht weet gaan we in het nieuwe schooljaar werken met het zogenaamde Continurooster. Dit brengt andere schooltijden met zich mee en daarnaast zal het gevolgen hebben voor het programma van elke schooldag. Ik kan mij voorstellen dat u nieuwsgierig bent hoe dat er uit gaat zien en daarover hebben ouders ook vragen gesteld. Om u een alvast een beetje een indruk te geven van een dag in de schoolweek na de zomervakantie hebben wij hieronder de dagindeling van een schooldag beschreven. Dagindeling schooljaar Maandag 8.30 uur uur Dinsdag 8.30 uur uur Woensdag 8.30 uur uur Donderdag 8.30 uur uur Vrijdag 8.30 uur uur Hoe ziet de dag er voor uw kind uit op de drie lange dagen? Groep 1/2: Start 8.30 uur De kinderen in groep 1/2 hebben op deze dagen drie keer een pauzemoment. Eén van deze momenten is tevens de pauze van een half uur voor de leerkracht. De kinderen spelen buiten en teamleden van Karrepad die niet voor de klas staan, hebben dan pleinwacht. Een deel van de kleuters speelt buiten van uur uur en een deel van Het eten gebeurt in de klas samen met de leerkracht. Eind uur. Groepen 3: 8.30 uur Starten de lessen uur uur Buiten spelen onder toezicht van eigen leerkracht uur uur Middagpauze, buiten spelen. Eigen leerkracht heeft dan ook pauze, teamleden van Karrepad die niet voor de klas staan hebben pleinwacht uur Eten met de eigen leerkracht uur Einde schooldag. Groepen 4 t/m 8: 8.30 uur Starten de lessen uur uur Buiten spelen onder toezicht van eigen leerkracht uur uur Eten met de eigen leerkracht uur uur Middagpauze, buiten spelen. Eigen leerkracht heeft dan ook pauze, teamleden van Karrepad die niet voor de klas staan hebben pleinwacht uur Einde schooldag.

2 Hoe ziet de dag er voor uw kind uit op de twee korte dagen? Op de korte dagen ziet de dag er bijna hetzelfde uit. Wat we op die dag niet hebben is een half uur middagpauze voor de kinderen en de leerkrachten. Wel gaan de leerkrachten rond uur nog wat eten en drinken met uw kind. Eetmomenten In de ochtend is er een kort eetmoment net zoals de huidige situatie. Uw kind eet fruit en drinkt wat. Tegen de middagpauze aan is het lunchmoment voor de kinderen. U geeft dus voor twee momenten eten en drinken mee naar school. Orthopedagogisch Gastouderbureau Groningen In de achterliggende weken heb ik (Bob van den Berg) gesproken met Guus en Marlies Pop over hetgeen hun Gastouderbureau voor de school, de ouders en de leerlingen zou kunnen betekenen. Ik heb met hen afgesproken dat ik hun aanbod onder de aandacht van de ouders zou brengen. Orthopedagogen én broer en zus, Guus en Marlies Pop openden vorig jaar het eerste orthopedagogisch gastouderbureau in Groningen. Onder de naam Orthopedagogisch Gastouderbureau Groningen (OGG) zetten zij hun kennis en kunde in vanuit het Gezondheidscentrum Hoendiep. Ze maken opvang aan huis mogelijk door zorgprofessionals te koppelen aan gezinnen met ingewikkelde opvang- en opvoedingsvragen. Het OGG vindt het belangrijk dat ieder kind zich optimaal en in zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Om dit zoveel mogelijk te waarborgen en veel heen-en-weer gereis te voorkomen, komt de gastouder of begeleider bij het kind thuis de opvang verlenen. Per gezin wordt er gekeken naar de mogelijkheden van het gezin en het kind, en worden zowel de ouders als de gastouders door een orthopedagoog begeleid. Het belang van het kind staat hierbij te allen tijde voorop. Door hun achtergrond als orthopedagoog en de eisen die zij stellen aan gastouders, kunnen zij een breed scala van opvangvragen beantwoorden en per gezin een opvangplan op maat maken. Ieder kind, met of zonder stoornis, beperking of gedrags-/leerproblemen, dat gebaat is bij duidelijkheid, structuur en aandacht is welkom. Op dit moment begeleiden zij verschillende gezinnen in het basisonderwijs en graag willen zij hun bedrijf nog breder onder de aandacht brengen bij ouder(s)/verzorger(s). Voor meer informatie kunt u terecht op de website of kunt u bellen met Plastic doppen verzamelactie Langs deze weg wil ik graag alle ouders en kinderen bedanken die dit schooljaar trouw de doppen hebben verzameld voor de opleiding van de hulphonden. Ik bracht ongeveer om de drie weken toch 2 vuilniszakken heen!! De actie gaat gewoon door, dus na de zomervakantie kunnen jullie de doppen weer inleveren bij de Dolfijnengroep. Allemaal alvast een fijne vakantie en nogmaals bedankt voor de plastic doppen. Groeten, Juf Alwija. Aanmelding opvang Eindfeest 14 juli! U kunt uw kind aanmelden voor de opvang op donderdag 14 juli tussen en Graag opgeven bij de leerkracht van uw kind uiterlijk maandag 11 juli! Dit i.v.m. onze voorbereidingen.. Naam kind: Groep: Leerkracht:

3 De schooltuin in de zomervakantie De zomervakantie staat voor de deur en de school gaat binnenkort zes weken dicht. Onze schooltuinman Bert Meelker blijft ook in de vakantie actief in de schooltuin. Elke dinsdagmiddag houdt Bert open tuin vanaf uur voor alle kinderen die willen helpen in de tuin, die willen kijken, ruiken, voelen en/of proeven. Je hoeft je er niet voor op te geven. Kom gewoon langs. Het Groninger Landschap Groep 8b is donderdagmorgen naar het Groninger Landschap geweest. Wij hebben hier levend ganzenbord gespeeld en zijn in de sloot op zoek geweest naar de dieren die hierin leven. Alle beestjes die we hebben gevangen, zijn bestudeerd onder de microscoop. Sommige kleine dieren zien er best imposant uit onder de microscoop. Ook hebben we een kijkje kunnen nemen bij alle jonge dieren zoals de biggen en de kuikens. Het was een erg leuke en leerzame ochtend. Herhaling Oproep prijsjes voor het eindfeest Zijn er nog ouders die leuke (nieuwe) spulletjes beschikbaar willen stellen voor de verloting tijdens het eindfeest? Zo ja, graag inleveren bij de leerkracht van uw kind of bij meester Edwin of juf Nienke (de K.) Oproep hulp tijdens het eindfeest Zijn er ouders die ons willen helpen tijdens het eindfeest? Denk aan bijvoorbeeld drinken inschenken, bakken, toezicht/begeleiding spelletjes. Stuur dan een mailtje naar juf Nienke; Alvast bedankt! Laatste nieuwsbrief Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar Alle medewerkers van OBS Karrepad wensen iedereen een hele goede vakantie en we hopen u/jullie na de zomervakantie terug te zien. Mochten er in de laatste week nog ontwikkelingen zijn dan kunt u dit vinden op onze website.

4 Wat staat er op de agenda bij het CJG? Het Centrum voor Jeugd en Gezin, dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden: Inloop Wie Alle ouders uit de Indische buurt en de Hoogte Waar Huiskamer CJG Billitonstraat 78/2 Wanneer maandag uur dinsdag, donderdag en vrijdag uur Waar Speel mee, Peuterspeelzaal Lutje Potje Billitonstraat 78/2 Wanneer Woensdag uur Waar CBS Kleine Wereld Celebestraat 35 Wanneer maandag uur Kosten Gratis Tijdens de inloop mogen ouders en kinderen samen komen spelen. Je kunt er in een ontspannen sfeer vragen stellen over opvoeden en opgroeien en andere ouders ontmoeten. De koffie staat altijd klaar! Ruilen Enzo De leukste ruilwinkel van Groningen is geopend op alle inloopdagen! Je kunt er kleding ruilen of voor een klein bedrag kopen. Ook speelgoed is voor een klein bedrag te koop. In verband met de verhuizing naar het nieuwe Floreshuis, sluit de ruilwinkel per 1 juli. We hopen jullie na de zomervakantie weer te mogen ontvangen op onze nieuwe locatie! Maandag 4 juli Draagdoekconsulent Tijd: uur. Locatie: Centrum voor Jeugd en Gezin, Billitonstraat 78/2. Voor: Alle ouders uit de wijken Indische buurt en de Hoogte. Door: Rebecca Parent. Kosten: Gratis. Opgave: Niet nodig. Heb je al een doek, maar raak je er mee in de knoop? Wil je graag je baby, dreumes of peuter dragen en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Dan is er voor jou het draagspreekuur in het CJG van de Indische buurt/ Hoogte! Woensdag 13 juli Zomerpicknick Tijd: uur Locatie: Speeltuin Dib, Madoerastraat 16 Voor: Alle ouders en niet schoolgaande kinderen uit de wijken Indische buurt en de Hoogte Als afsluiting van het seizoen gaan we picknicken in speeltuin DIB. We vragen iedereen iets kleins te eten mee te nemen. Wij zorgen voor het drinken.

5 Zomervakantie inloop 18 juli t/m 28 augustus Tijdens de zomervakantie is de huiskamer beperkt open: Dinsdag 19 juli Iedereen is jarig! Tijd: uur 4-6 jarigen uur 7-9 jarigen Locatie: Cortinghhuis, Borgwal 88 Voor: Alle ouders en kinderen 4-6 en 7-9 jaar uit de wijken Indische buurt en de Hoogte Iedereen is jarig en dat vieren wij! Leuke spelletjes, een gebakje en slingers en ballonnen. Kom je ook op het feestje? Donderdag 21 juli Zomerse picknick Tijd: uur Locatie: Huiskamer, Billitonstraat 78/2 Voor: Alle ouders en kinderen 0-10 jaar uit de wijken Indische buurt en de Hoogte Tijdens de zomerse picknick maken we lekkere hapjes met elkaar om ze daarna in de zomerse zon op te eten. Er zijn kleine waterspelletjes voor de verkoeling. Bij een zomerse regenbui, schuiven we de tafels aan de kant en picknicken we binnen verder. Donderdag 21 juli / Vrijdag 22 juli Kampeernacht Tijd: Donderdag uur tot vrijdag 8.30 uur. Locatie: Speeltuin DIB, Madoerastraat 16 Voor: Kinderen 9-11 jaar., Het pand Opgaven: Jan Waanders Marije den Daas E marije.den.daas@wij.groningen.nl, M Nog nooit in een tent geslapen? Lijkt dit je wel heel leuk? Geef je dan op voor een nachtje kamperen in de speeltuin! We beginnen de avond met een leuk spel en sluiten af met een kampvuur, voordat we onze tent in kruipen. Op vrijdag ochtend ontbijten we nog met elkaar voordat iedereen weer naar huis gaat. Donderdag 28 juli Mijn moeder is de beste Tijd: uur Locatie: Speeltuin DIB, Madoerastraat 16 Voor: Alle moeders en kinderen 4-10 jaar uit de wijken Indische buurt en de Hoogte Durf jij samen met je moeder (of tante, grote zus (18+), buurvrouw) de strijd aan tegen andere koppels? Kom dan naar mijn moeder is de beste! Met leuke spelletjes strijd je samen met je moeder om te kijken wie de slimste, sterkste en dapperste is. Wil je buiten de openingstijden graag een vraag stellen, bel dan met de telefonische advisering: of Wij Korrewegwijk

6 In verband met de verhuizing van het Wij-team naar het nieuwe Floreshuis, Floresplein 19d, zal de huiskamer de rest van de zomervakantie gesloten zijn. Wij hopen jullie na de zomer vanaf dinsdag 30 augustus allemaal te kunnen verwelkomen in het nieuwe pand! De volgende activiteiten hebben tijdens de zomervakantie een zomerstop! Elke Maandag Gezamenlijke lunch Tijd: uur Locatie: huiskamer CJG, Billitonstraat 78/2 Voor: Alle ouders en kinderen uit de wijken Indische buurt en de Hoogte Kosten: Gratis Opgaven: Niet nodig Elke maandag om uur eten we gezellig met elkaar een broodje. We kunnen een gast uitnodigen om mee te lunchen, denk aan de wijkagent, iemand van UWV of iemand van Jasmijn. Tijdens het eten kun je zo meer te weten komen over iemands werk. Vind je het thuis lastig om met je kinderen samen aan tafel te eten, is jou kind een moeilijke eter? Neem je (niet schoolgaande) kind dan gerust mee. Zien eten doet eten en samen kijken we hoe eten ook gezellig kan zijn. De lunch is gratis. Wij zorgen voor voldoende eten en drinken. Elke maandag en donderdag Stip in de huiskamer Tijd: maandag uur, donderdag uur Locatie: huiskamer CJG, Billitonstraat 78/2 Voor: Alle ouders uit de wijken Indische buurt en de Hoogte Door: Stip Wilt u iets weten over voorzieningen bij u in de buurt, over wonen of over huishoudelijke hulp? Of heeft u iemand nodig voor het uitvoeren van een klusje, zoals het ophangen van een schilderij? Met deze en andere vragen kunt u contact opnemen met Stip. Stip geeft informatie aan wijkbewoners over allerlei onderwerpen. Ook mensen die iets willen doen of samen met een andere wijkbewoner iets willen ondernemen kunnen bij Stip terecht. Elke dinsdag Loopgroep Tijd: 9:00 Locatie: Vertrek vanuit Huiskamer CJG, Billitonstraat 78/2 Voor: Alle ouders uit de wijken Indische buurt en de Hoogte Kosten: Gratis Ouders hebben een loopgroep gevormd, in samenwerking met vrouwencentrum Jasmijn. De groep start met een warming up bij het CJG en gaat vervolgens op pad. De afstand en snelheid

7 wordt geleidelijk opgebouwd. Er loopt een fysiotherapeut of een voedingsdeskundige mee met de groep. Zo krijg je onderweg, nuttige tips en is er aandacht voor lichaamshouding. Kinderopvang kan geregeld worden, geef dit wel van te voren even door. Loop je met ons mee? Elke donderdag Repair café Tijd: uur Locatie: Centrum voor Jeugd en Gezin, Billitonstraat 78/2 Voor: Alle ouders uit de wijken Indische buurt en de Hoogte Door: Laila Kosten: Gratis Opgave: Niet nodig Elke donderdag is het repair café open. Heb je een broek die korter moet of de zoom van je trui die los raakt? Kom dan naar het repair café. Laila helpt je om samen je kleding te maken. Een naaimachine is aanwezig. Facebook Je kunt ons liken op facebook voor de laatste nieuwtjes! (facebook.com/cjgkorrewegwijk). Vragen over het CJG of één van de activiteiten? Marije den Daas Amanda van Vossen M M E. E.

De huiskamer van WIJ Ouder en Kind, is dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden:

De huiskamer van WIJ Ouder en Kind, is dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden: WIJ Korrewegwijk Wat staat er op de agenda bij WIJ Ouder en Kind? De huiskamer van WIJ Ouder en Kind, is dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden:

Nadere informatie

De eerste activiteiten op het plein

De eerste activiteiten op het plein Nieuwsbrief Agenda week 20 t/m 21 vrijdag 13 mei 2016 nummer 371 week 19 16 mei tweede Pinksterdag-de school is gesloten 17 mei inloopochtend (9.00-10.00 en van 10.15-11.15) ********************************************************************

Nadere informatie

Nieuwsbrief. vrijdag 26 februari 2016 nummer 364 week 8. Agenda week 9 t/m 13

Nieuwsbrief. vrijdag 26 februari 2016 nummer 364 week 8. Agenda week 9 t/m 13 Nieuwsbrief Agenda week 9 t/m 13 vrijdag 26 februari 2016 nummer 364 week 8 29 februari t/m 4 maart voorjaarsvakantie ******************************************************************** 15 maart berengroep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. vrijdag 1 april 2016 nummer 367 week 13. Agenda week 14 t/m 21

Nieuwsbrief. vrijdag 1 april 2016 nummer 367 week 13. Agenda week 14 t/m 21 Nieuwsbrief Agenda week 14 t/m 21 vrijdag 1 april 2016 nummer 367 week 13 6 april olifantengroep brengt een bezoek aan Buitenplaats Reitdiep 6 april toneelvoorstelling groep 5C 6 april schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld September 2013 Margedagen 28 augustus 2013 16 oktober 2013 20 december 2013 s middags Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Protocol continurooster

Protocol continurooster Protocol continurooster Obs Mathenesse Augustus 2015 Inhoud 1. Voorwoord... 3 4. Uitwerking continurooster... 4 4.1 Regels en afspraken voor het eten en drinken... 4 4.2 De lunch... 4 4.2.1 Afspraken voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Tille-Nieuws 17. Vrijdag 1 t/m 14 juni 2018

Tille-Nieuws 17. Vrijdag 1 t/m 14 juni 2018 www.obs-detille.nl Tille-Nieuws 17 Vrijdag 1 t/m 14 juni 2018 IN DIT TILLE NIEUWS vanuit de directie agenda komende periode verslag schoolkamp 6-7-8 voorstellen centrum jeugd en gezin Vooraankondiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2017-2018 Leerkrachten heten leerlingen welkom op groene loper Deze maand Wo 6 sep Schoolreisje grp 3 t/m 7 Vr 8 sep Schoolreisje grp 1 en 2 Ma 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 14

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12, 5 juli 2016

Nieuwsbrief 12, 5 juli 2016 Agenda 05-07 GMR vergadering 06-07 Schoolschoonmaak, s ochtends en s avonds 06-07 Sport- en spelochtend de Kerkvlekken 07-07 Schoolzwemmen gr 4/5, 14.30-15.00 uur 07-07 MR-OT vergadering, 20.00 uur 09-07

Nadere informatie

Plan continurooster. Basisschool de Lage Weijkens. Handleiding voor ouders

Plan continurooster. Basisschool de Lage Weijkens. Handleiding voor ouders Plan continurooster Basisschool de Lage Weijkens Handleiding voor ouders Inhoudsopgave 1. Het continurooster... 2 1.1 Het lesrooster... 2 2. Uitwerking continurooster... 3 2.1 Visie op de lunch... 3 2.2

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Fruit op school Het is nog niet bekend welk fruit we na de mei vakantie krijgen. Afwachten

Nadere informatie

Continurooster. Informatiebrochure voor ouders

Continurooster. Informatiebrochure voor ouders Continurooster Informatiebrochure voor ouders Inhoud: Inleiding:... 2 Aanleiding... 3 Redenen om een continurooster in te voeren... 4 Het continurooster: vijf-gelijke-dagen-model... 6 De lunch:... 7 Pleinwacht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8 NIEUWSBRIEF Juni 2017 Deze maand Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8 Di 4 juli Musical groep 8 Do 6 juli Spelletjes dag Vr 7 juli 12.00 uur zomervakantie Ma 21 aug Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 8 2016/2017 Datum: 03-03-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Bijgaand ontvang u weer de Nieuwsbrief van de Waterkant. Ik hoop dat iedereen gezond en uitgerust is teruggekomen

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug.

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug. Jaargang 2016-2017 nummer 19 Donderdag 29 juni 2017 AGENDA Week 26 Oudergesprekken Woensdag 28 juni Doorschuifochtend Dinsdag 4 juli: Afscheidstheater groep 8 Woensdag 5 juli: Picknick / Afscheid meester

Nadere informatie

3 september juli Nieuws van de directie. Afscheid nemen. MR-samenstelling. Gevonden maar niet verloren.

3 september juli Nieuws van de directie. Afscheid nemen. MR-samenstelling. Gevonden maar niet verloren. PRIKBORD 13 3 september 2014 21 juli 2016 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 2 2 3 de directie Afscheid nemen. We nemen afscheid van de kinderen van groep

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Versie juli Protocol continurooster CBS De Mandebrink

Versie juli Protocol continurooster CBS De Mandebrink Protocol continurooster CBS De Mandebrink Inhoud: 1. Voorwoord 2. Uitwerking continurooster 2.1. Regels en afspraken voor het eten en drinken 2.2. De lunch 2.2.1. Afspraken voor het team 2.3. Buiten/binnen

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019 PBS/Dalton Deze week staat respect centraal. Heb respect voor elkaars spullen

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Nieuwsbrief 09-07-2015. Van de directie. Inhoud. Afscheid. Continurooster/ overblijven. Start nieuwe schooljaar. Fijne vakantie!!

Nieuwsbrief 09-07-2015. Van de directie. Inhoud. Afscheid. Continurooster/ overblijven. Start nieuwe schooljaar. Fijne vakantie!! Nieuwsbrief Van de directie Beste ouder(s), verzorger(s) van kinderen op het Talent, 09-07-2015 Inhoud U leest nu de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Als het goed is, hebt u de schoolkalender

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND Protocol Continurooster OBS t MONTFERLAND Inleiding t Montferland heeft vanaf 24 augustus 2015 een continurooster. Dit wil zeggen dat alle kinderen op school eten en pauzeren. Het eten gebeurt in de klas

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 Weeknieuws 6

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Datum: donderdag 8 juni 2017

Datum: donderdag 8 juni 2017 Datum: donderdag 8 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Toverland Vandaag hebben alle ouders via de mail informatie gekregen over het schoolreisje. We kunnen gaan aftellen: Vrijdag 9 juni Nog 11 nachtjes

Nadere informatie

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas?

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Voor het eerst naar school: dat is heel spannend voor kinderen én ouders. Om u en uw kind een beetje wegwijs te maken, treft u hieronder

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Musical Groep 8 OPROEP OPROEP OPROEP!!!!!! Dus kun je filmen stuur even een berichtje alvast bedankt!!!!!!

Musical Groep 8 OPROEP OPROEP OPROEP!!!!!! Dus kun je filmen stuur even een berichtje alvast bedankt!!!!!! Nr 19 AGENDA: 3 juni 2016 OUDPAPIER 8 juni 2016 SCHOOLREIS groep 1,2 12 juni 2016 KOFFIE- CONCERT 13 Juni 2016 AVONDVIER- DAAGSE 17 juni 2016 MARGEDAG WELKOM! Nieuwe leerling. In groep 1 is er de afgelopen

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 5 juni 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 11 juni studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij 15 juni MR vergadering 17 juni OR vergadering 18 juni prakitisch verkeersexamen groep 8 22

Nadere informatie