Your Water. Perfected. evolution

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Your Water. Perfected. evolution"

Transcriptie

1 Your Water. Perfected. evolution Ontdek onze nieuwste generatie intelligente waterverzachters, de EcoWater evolution. Zij zijn ontworpen om optimaal te beantwoorden aan de behoeften van alle types van gezinnen en brengen u het comfort en de pure gemoedsrust die u verdient.

2 Waarom heb ik een waterverzachter nodig? Hard water bevat teveel kalk. Dit veroorzaakt een aantal problemen, zoals kalkaanslag, een verminderde levensduur en efficiëntie van huishoudtoestellen en een verminderde effectiviteit van zeepproducten en detergenten. Een EcoWater waterverzachter haalt de kalk uit het water, waardoor u kan profiteren van alle voordelen van zacht water: Minder energieverbruik. Zonder kalkaanslag op de warmte-elementen van uw wasmachine, boiler of waterkoker wordt de optimale werking van het toestel gegarandeerd. Langere levensduur van uw elektrische toestellen. Zonder kalk verslijten uw huishoudapparaten zoals uw vaatwasser of waterboiler minder snel. Bespaar tot 650 euro per jaar* 50% verminderd gebruik van detergenten en zeepproducten Besparing % besparing op energiekosten -63 Bescherm uw leidingen. Kalk verstopt uw kranen en douchekoppen, hetgeen de waterdruk vermindert. Minder onderhoud en slij tage van warmwatertoestellen -200 Minder verbruik van detergenten. U heeft minder shampoo, waspoeder en schoonmaakmiddelen nodig voor hetzelfde resultaat. Verder heeft u geen middelen tegen kalkaanslag meer nodig, dit is beter voor het milieu! Minder poetsen. Uw badkamer en keuken blijven er zonder kalkaanslag als nieuw uitzien. Geen vlekken meer op uw glaswerk, bestek of servies. Zachter voor uw voor huid en haar. Zij behouden hun natuurlijke glans en soepelheid, dankzij het zachte water en het minder gebruiken van zeepproducten. Vooral als u last heeft van droge of gevoelig huid. Verminderde slij tage op kledij -177 Totaal: -650 Beter voor uw wasgoed. Hard water maakt uw wasgoed hard en ruw. Geen kalk, minder slijtage. Behoud de stralende kleuren van uw kledij en geniet van helderder witgoed. Lekkerdere koffie en thee. De smaken komen volledig tot hun recht met zacht water. * Bron: Aqua Belgica, de Belgische Federatie voor waterbehandeling vzw. Berekening op basis van cijfers van het Nationaal Instituut voor de Statistiek. Cijfers voor een gemiddeld gezin in België.

3 Waarom kies ik best een EcoWater evolution waterverzachter? Wereldwijde nummer 1 Ecowater is wereldmarktleider voor residentiële waterverzachters. EcoWater staat reeds meer dan 90 jaar voor innovatieve technologieën, kwaliteitsproducten en superieure service. Wij bieden u comfort en gemoedsrust voor de gehele levensduur van uw toestel. Smart Water Technology Het EcoWater evolution gamma geeft u de mogelijkheid om het toestel te kiezen dat perfect is afgestemd op uw behoeften, geen one size fits all. Met de unieke smart water softener technologie van EcoWater beschikt u over het zuinigste toestel qua water- en zoutverbruik. Wij halen tot 50% minder verbruikskosten dan een klassiek gestuurde waterontharder. Uw investering is in een minimum aan tijd terugverdiend, terwijl u elke dag geniet van het comfort van zacht water. Duurzame materialen De EcoWater toestellen gebruiken een minimum aan bewegende delen en nagenoeg uitsluitend corrosievrije materialen, die voor 98% in onze eigen fabrieken worden gemaakt. De gepatenteerde kleppen met Teflon coating en het regeneratieproces met tegenstroom bezouting leveren u maximale efficiëntie. De hele cover van het toestel is gemaakt uit ABS, het materiaal dat ook in autodashboards gebruikt wordt. Het deksel van de zoutbak voor de grotere modellen heeft een gedempte sluiting, dat van de compacte modellen is afneembaar. De elektronica zit in een aparte beschermende behuizing, binnenin het toestel. Uitgebreide mogelijkheden voor programmatie Wij stellen het toestel volledig volgens uw wensen en behoeften in. Zo kunnen programmeerbare onderhoudsherinneringen, vakantie-instellingen, en dies meer ingesteld worden. Standaard WiFi functie U kan uw evolution waterverzachter verbinden met uw eigen WiFi netwerk.* Via het beveiligd dashboard van het EcoWater web platform kan u uw toestel van vrijwel overal beheren met uw PC, tablet of smartphone, zonder bijkomende abonnementskosten. Dit dashboard geeft u informatie over uw waterverbruik en laat u toe om uw toestel te besturen. Verder kan u waarschuwingsberichten ontvangen via SMS of , bijvoorbeeld wanneer het zoutniveau te laag wordt. Indien u dit wenst, kan u ook internettoegang tot uw toestel verlenen aan de technische dienst van Eco- Water. Zo kan eventueel al vanop afstand een eerste diagnose gesteld worden, zonder dat een verplaatsing nodig is of u hiervoor thuis zou moeten blijven. De evolution waterverzachter werkt ook perfect zonder wifi verbinding, zonder verlies aan performantie. * Connectiviteit is afhankelijk van de compatibiliteit met uw privé wifi netwerk. Geen verbinding mogelijk via een publiek netwerk.

4 Onze beste technologie geperfectioneerd Breed gamma van, & modellen Voor optimale afstemming op de beschikbare ruimte, benodigde capaciteit en ge- misstaan in uw huis, dankzij de look en feel Daarenboven zal de evolution lijn niet wenst debiet., en van haar hoge kwaliteitsmaterialen en haar versies zijn uitgerust met aangepaste kleppen om de doorstroming te sterke design. verbeteren. Smart Intelligente, volumetrische sturing Uw installatie is computergestuurd en gaat zich - volledig automatisch - optimaal afstemmen op uw persoonlijk verbruik. Intuïtief Uitgebreide informatie op het display Het display met hoog contrast geeft een duidelijke uitlezing van de resterende capaciteit, de zoutvoorraad, het waterverbruik, de werking van het toestel, de regeneratiecyclus, Gemakkelijk Automatische detectie van het zoutniveau en licht in de zoutbak* Het zoutniveau wordt in real time uitgemeten door een sensor, voor maximaal gebruikscomfort. Als u het deksel opendoet, gaat er een lichtje aan in de zoutbak. Performant Onderbedding in gewassen kwarts Verbetert de doorstroming van het water door de harstank van de grotere toestellen ( en modellen) en optimaliseert het gebruik van de uitwisselingscapaciteit van de hoge kwaliteitsharsen. Veilig Droge zoutbak Tussen twee spoelingen blijft de zoutbak droog. Zo wordt de vorming van een zoutkoek vermeden, waardoor de werking optimaal blijft en het risico op bacteriegroei beperkt is. * Niet beschikbaar op de 600.

5 De EcoWater evolution : het beste van twee werelden. Met een EcoWater evolution geniet u van de beste technologieën in waterontharding, terwijl de geïntegreerde filtratie met actieve kool onaangename geuren, kleuren en slechte smaken uit het water verwijdert. Zo beschermt u niet alleen uw leidingen, huishoudtoestellen en boiler tegen kalkaanslag, maar geniet u ook van lekker drinkwater zonder chloorsmaak of -geur uit elke kraan van uw huis. Lij st van elementen die verminderd of verwij derd worden:* Grote organische moleculen Radon (beperkt) Ozon Chloor/Chloriden Trihalomethanen Carbonaten Tetrachloorethyleen Tolueen Trichloerethaan Vinylchloriden Methyl tert-butyl ether (MTBE) Een 50-tal volatiele organische stoffen (VOC) Pesticiden Fenol Herbiciden Benzeen Solventen Xylenen Sommige zware metalen (beperkt) Arsenicum (beperkt) Filtratie met actieve kool Voor het verwijderen van chloorsmaak en geur. Lekker drinkwater in het hele huis! Gedaan met het sleuren met duur flessenwater Een grote besparing, zowel voor uw portemonnee als voor het milieu. Gedaan met het vervangen van filters Ineens genoeg actieve kool voor de hele levensduur van het toestel. * Deze lijst is louter indicatief, gebaseerd op informatie van onze leveranciers van actieve kool, van EcoWater Systems en van internet research. Het verminderen/verwijderen van onzuiverheden hangt van veel factoren af (temperatuur, contact tijd, PH, mate van vervuiling etc). De exacte vermindering of verwijdering kan enkel bevestigd worden via laboratoriumtests.

6 Roterende kunststof klep met teflon coating 3/4 Single DIsk 1 Single Disk 1 Double Disk 1 Single Disk 1 Double Disk Materiaal van deksel en rand ABS Deksel van de zoutbak Doorschijnend en afneembaar Gedempte sluiting Automatische detectie zoutniveau Smart - Intelligent volumetrische controle Lichtje in de zoutbak - WiFi connectiviteit Electronica Beschermde behuizing Hoogte (cm) 55, / Breedte (cm) 32,5 35,5 34,5 / 40,5 35,5 Diepte (cm) / 41,5 51 Gewassen kwarts onderbedding - - Droge zoutbak Filtratie met actieve kool Overloopklep met dubbele beveiliging Elektrische voeding Transformer van 240 Volt (AC) naar 24 Volt, 50 Hz (DC) Your Water. Perfected. EcoWater Systems Europe NV A Marmon Water / Berkshire Hathaway Company Geelseweg Olen (Belgium) Tel.: GRATIS SERVICENUMMER

Huishoudelijke Waterverzachters

Huishoudelijke Waterverzachters Your Water. Perfected. Huishoudelijke Waterverzachters EcoWater Systems is wereldmarktleider in huishoudelijke waterverzachters. Al meer dan 90 jaar staat EcoWater garant voor innovatieve technieken, hoogwaardige

Nadere informatie

Ecowater waterontharder

Ecowater waterontharder s y s t e m s Voorkom kalkaanslag met een Ecowater waterontharder www.aquacomfort.nl Unieke gepatenteerde kenmerken: Multifunctionele display, geeft alles weer omtrent uw water- en zoutverbruik Besturing:

Nadere informatie

Waterontharders VS34 VS74 VS87 VS124 VS87H

Waterontharders VS34 VS74 VS87 VS124 VS87H Waterontharders VS34 VS74 VS87 VS124 VS87H Waarom heb ik een waterontharder nodig? Onbehandeld leidingwater bevat kalk, dat uw leidingen en kranen verstopt en de levensduur van uw elektrische toestellen

Nadere informatie

EcoWater Systems Refiner ERM 10 CE+ & ERM 20 CE+

EcoWater Systems Refiner ERM 10 CE+ & ERM 20 CE+ EcoWater Systems Refiner ERM 10 CE+ & ERM 20 CE+ Zacht & Zuiver drinkwater uit elke kraan in uw huis De EcoWater Systems Refiner is een waterverzachter & een actieve koolfilter in 1. De EcoWater Systems

Nadere informatie

Waterontharder. Simpel Compact Economisch

Waterontharder. Simpel Compact Economisch Waterontharder Simpel Compact Economisch SUMO Waterontharders De perfecte verhouding van de hoogste eisen in flow en prestatiebehoeften voor woningen waar de ruimte beperk is. Ontworpen volgens de eisen

Nadere informatie

Waterontharder. Simpel Compact Economisch. Powered by:

Waterontharder. Simpel Compact Economisch. Powered by: Waterontharder Simpel Compact Economisch Powered by: SUMO Waterontharders De perfecte verhouding van de hoogste eisen in flow en prestatiebehoeften voor woningen waar de ruimte beperk is. Ontworpen volgens

Nadere informatie

KIVU WATERONTHARDERS

KIVU WATERONTHARDERS KOESTER WATER KIVU WATERONTHARDERS Deze toestellen voldoen aan de behoeften van 1 tot 15 personen, rekening houdend met de hardheid en het waterverbruik. Besparing 1,5 mm kalk op een weerstand verhoogt

Nadere informatie

KIVU WATERONTHARDERS

KIVU WATERONTHARDERS KOESTER WATER KIVU WATERONTHARDERS Deze toestellen voldoen aan de behoeften van 1 tot 15 personen, rekening houdend met de hardheid en het waterverbruik. Besparing 1,5 mm kalk op een weerstand verhoogt

Nadere informatie

Vercalo waterontharders. Water zonder kalk is water zonder zorgen! Vercalo waterbehandeling, Sterk in water!

Vercalo waterontharders. Water zonder kalk is water zonder zorgen! Vercalo waterbehandeling, Sterk in water! waterontharders Water zonder kalk is water zonder zorgen! waterbehandeling, Sterk in water! Kalk in België Sterk in waterontharders De gevolgen van kalk in uw woning Hard water wordt voornamelijk gevormd

Nadere informatie

WaterGenius Méér dan gewoon water

WaterGenius Méér dan gewoon water Haal méér uit water WaterGenius Méér dan gewoon water Neem even een moment de tijd om te bedenken hoe vaak u de waterkraan open draait. Water, we gebruiken het dagelijks. Om te wassen, koken, drinken,

Nadere informatie

Kies voor een kwaliteitsvolle waterbehandeling én plaatsing door een vakman.

Kies voor een kwaliteitsvolle waterbehandeling én plaatsing door een vakman. Kies voor een kwaliteitsvolle waterbehandeling én plaatsing door een vakman. Ontdek in primeur de nieuwigheden in waterbehandeling Vraag naar de BWT-promo s Zoekt u een globale of lokale waterbehandeling?

Nadere informatie

Bulthaup. Waterontharder zonder elektriciteit

Bulthaup. Waterontharder zonder elektriciteit Bulthaup Waterontharder zonder elektriciteit Waterontharder zonder elektriciteit U hebt hard water in uw woning... Dergelijk water veroorzaakt héél wat ongemakken en zelfs schade in uw installatie en warmwatertoestellen.

Nadere informatie

PURAQUA water made for people

PURAQUA water made for people PURAQUA water made for people Met Puraqua toestellen geniet u tal van voordelen en besparingen Voorkomt dure sanitaire reparaties Beschermen waterleidingen tegen dichtslibben Beschermen van doorstromers

Nadere informatie

Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012

Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012 Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012 Exclusieve innovaties voor nog meer badkamercomfort Vandaag moeten badkamerradiatoren

Nadere informatie

Genieten van zijdezacht parelend BWT-water

Genieten van zijdezacht parelend BWT-water Genieten van zijdezacht parelend BWT-water Dagelijks gebruikt u liters water: thuis en op het werk. Om uw comfort te verhogen en u te beschermen tegen kalkafzetting en energieverlies kan u kiezen voor

Nadere informatie

AquaCell: Een nieuwe dimensie in waterontharding

AquaCell: Een nieuwe dimensie in waterontharding AquaCell: Een nieuwe dimensie in waterontharding Een constante stroom van zacht water Dubbele harscilinders geven een ononderbroken stroom van zacht water, zelfs tijdens de regeneraties. Volumesturing

Nadere informatie

TwinTec: Een nieuwe dimensie in waterontharding

TwinTec: Een nieuwe dimensie in waterontharding TwinTec: Een nieuwe dimensie in waterontharding Een continue stroom van zacht water Het unieke duplex cilinderconcept levert 24 uur per dag onthard water. Geen programmering De TwinTec is afgesteld op

Nadere informatie

AquaCell: Een nieuwe dimensie in waterontharding

AquaCell: Een nieuwe dimensie in waterontharding quacell: Een nieuwe dimensie in waterontharding Een constante stroom van zacht water Dubbele harscilinders geven een ononderbroken stroom van zacht water, zelfs tijdens de regeneraties. Volumesturing De

Nadere informatie

Geniet uw hele leven van milieuvriendelijk zacht water

Geniet uw hele leven van milieuvriendelijk zacht water Geniet uw hele leven van milieuvriendelijk zacht water Geniet van heerlijk zuiver en zacht water, dat niet alleen de opbouw van kalk voorkomt, maar ook bestaande kalkaanslag verwijdert. Kalkaanslag verstopt

Nadere informatie

Montagehandleiding en voorbeelden

Montagehandleiding en voorbeelden Montagehandleiding en voorbeelden www.nocalcinternational.com NoCalc Prefilter De kwaliteit van leidingwater is niet altijd vanzelfsprekend! Natuurlijk wilt u genieten van schoon en zuiver (drink)water.

Nadere informatie

HARD OF ZACHT WATER, EEN WERELD VAN VERSCHIL...

HARD OF ZACHT WATER, EEN WERELD VAN VERSCHIL... HARD OF ZACHT WATER, EEN WERELD VAN VERSCHIL... WAT IS HARD WATER? Voordat water in de waterleiding komt, heeft het reeds een lange weg afgelegd. Het stroomt eerst door verschillende grondlagen waar het

Nadere informatie

een schoon geweten 78 * Innovatie en wetenschap

een schoon geweten 78 * Innovatie en wetenschap 075-750 3262 Witte Vlinderweg 38b 1521PS Wormerveer www.nuvoh2o.nl Duidelijk innovatief Wij spreken niet van evolutie, maar van innovatie. De tijd van waterontharders met zout ligt achter ons. Welkom in

Nadere informatie

Wat te doen bij kalk in uw leidingwater? Wat te doen bij kalk in uw waterleiding?

Wat te doen bij kalk in uw leidingwater? Wat te doen bij kalk in uw waterleiding? Wat te doen bij kalk in uw leidingwater? Wat te doen bij kalk in uw waterleiding? 1 Wat te doen bij kalk in uw leidingwater? 1. Kalk in uw leidingwater, hard water 3 a. Wat is hard water? 3 b. Hoe hard

Nadere informatie

WATERONTHARDING WATERONTIJZERING WATERWENSEN WATERZUIVERING WATERDRUK WATERKOELERS

WATERONTHARDING WATERONTIJZERING WATERWENSEN WATERZUIVERING WATERDRUK WATERKOELERS BWC WATERONTHARDING WATERONTIJZERING WATERWENSEN WATERZUIVERING WATERDRUK WATERKOELERS ZUIVER EN ZACHT WATER VOOR IEDEREEN Waterontharding De Omega waterontharders van Best Water Choice zijn ontworpen

Nadere informatie

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 Een Snel systeem... voor efficiënte reiniging Een complete cyclus in 20 minuten OPTIMALE BEHANDELINGSTIJD VOOR REINIGING EN DESINFECTIE De

Nadere informatie

NIEUW. Waterontharder softliq:sc. Intelligente techniek voor excellente waterkwaliteit

NIEUW. Waterontharder softliq:sc. Intelligente techniek voor excellente waterkwaliteit NIEUW Waterontharder softliq:sc Intelligente techniek voor excellente waterkwaliteit Wij begrijpen water. Het ontharden van water is voor Grünbeck niet enkel een technisch procédé. De nieuwe softliq:sc

Nadere informatie

Kies voor een kwaliteitsvolle waterbehandeling én plaatsing door een vakman. BWT waterbehandeling voor u en uw gezin

Kies voor een kwaliteitsvolle waterbehandeling én plaatsing door een vakman. BWT waterbehandeling voor u en uw gezin Kies voor een kwaliteitsvolle waterbehandeling én plaatsing door een vakman. BWT waterbehandeling voor u en uw gezin 2 Wateroplossingen van BWT Wie verlost me van mijn doffe huid en haar? Zacht water Waterontharding

Nadere informatie

EVERPURE WATERFILTRATIE THUIS HOOGTECHNOLOGISCHE FILTRATIE THUIS WATER PURIFICATION FILTRATIE - EVERPURE

EVERPURE WATERFILTRATIE THUIS HOOGTECHNOLOGISCHE FILTRATIE THUIS WATER PURIFICATION FILTRATIE - EVERPURE EVERPURE WATERFILTRATIE THUIS HOOGTECHNOLOGISCHE FILTRATIE THUIS WATER VOOR TOPKOKS Wanneer u de keuken van een wereldvermaard restaurant bezoekt, stoot u waarschijnlijk op de naam Pentair Everpure. We

Nadere informatie

Ploegmakers Aqua Service

Ploegmakers Aqua Service Ploegmakers Aqua Service Landbouwlaan 20 5351 LA Berghem WATERONTHARDERS : Hoe werkt het? Onze waterontharders werken niet door elektriciteit of magneten, maar met een harsfilter dat de kalk echt uit het

Nadere informatie

Haal. méér. uit je. water

Haal. méér. uit je. water Haal méér uit je water Intelligent Water Treatment Welkom bij Aquabest! Deze brochure wil je informeren over huishoudelijk water in haar verschillende facetten. Ondanks de inspanningen van de watermaatschappijen

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van. zacht water

Ontdek de voordelen van. zacht water Ontdek de voordelen van zacht water Schade in uw woning door kalk Kalk kan ongelooflijk veel schade berokkenen aan uw woning. Er is zichtbare en onzichtbare schade. Indien u in een gebied met hard water

Nadere informatie

softliq:sc NIEUW Waterontharder softliq:sc Intelligente techniek voor excellente waterkwaliteit

softliq:sc NIEUW Waterontharder softliq:sc Intelligente techniek voor excellente waterkwaliteit softliq:sc NIEUW Waterontharder softliq:sc Intelligente techniek voor excellente waterkwaliteit Wij begrijpen water. Het ontharden van water is voor Grünbeck niet enkel een technisch procédé. De nieuwe

Nadere informatie

DE ONLINESHOP VOOR WATERONTHARDERS EN CV VERVANGING

DE ONLINESHOP VOOR WATERONTHARDERS EN CV VERVANGING Zwarteweg 82, 7532 XN Enschede (Glanerbrug) Tel: 053-461 16 11 Fax: 053-461 84 84 Email: contact@installatieworld.nl www.installatieworld.nl DE ONLINESHOP VOOR WATERONTHARDERS EN CV VERVANGING WATERONTHARDERS

Nadere informatie

Waterontharders Directe besparing, gemak en comfort

Waterontharders Directe besparing, gemak en comfort Ook last van hard water en kalkaanslag? Boshuis heeft dé oplossing voor heerlijk zacht water! Voordelen van zacht water Vermindering huidirritatie Energiebesparend Geen kalkaanslag Nooit meer apparatuur

Nadere informatie

HALUTEC TECHNISCH DOSSIER SENSORSOFT

HALUTEC TECHNISCH DOSSIER SENSORSOFT TECHNISCH DOSSIER INHOUDSTAFEL Pag. HARSTECHNOLOGIE 2 SENSORTECHNOLOGIE 3 TEGENSTROOMTECHNOLOGIE 4 TECHNISCHE DATA 5 REGENERATIEDATA 6 TECHNISCHE FICHE HARS 7 TECHNISCHE FICHE ZOUT 8 WRAS-CERTIFICAAT 9

Nadere informatie

NIEUW. Waterontharder softliq:sc. Intelligente techniek voor excellente waterkwaliteit

NIEUW. Waterontharder softliq:sc. Intelligente techniek voor excellente waterkwaliteit NIEUW Waterontharder softliq:sc Intelligente techniek voor excellente waterkwaliteit Wij begrijpen water. Het ontharden van water is voor Grünbeck niet enkel een technisch procédé. De nieuwe softliq:sc

Nadere informatie

WATERONTHARDER DE PLUG-AND-PLAYOPLOSSING VOOR HARD WATER WATER PURIFICATION DRUKTANKS EN SYSTEMEN - PACKAGED PRODUCTS

WATERONTHARDER DE PLUG-AND-PLAYOPLOSSING VOOR HARD WATER WATER PURIFICATION DRUKTANKS EN SYSTEMEN - PACKAGED PRODUCTS WATERONTHARDER DE PLUG-AND-PLAYOPLOSSING VOOR HARD WATER HARD WATER IS NIET GESCHIKT VOOR UW WONING Hard water bevat een hoge concentratie opgeloste minerale zouten zoals calcium- en magnesiumionen. Het

Nadere informatie

Elektrische verwarming

Elektrische verwarming Elektrische verwarming Comfort, besparing en design... Wees gerust veeleisend RADIATOREN STRALINGSPANELEN CONVECTOREN Exclusieve innovaties voor meer comfort en besparing Vandaag moet elektrische verwarming

Nadere informatie

Zeg Goodbye tegen Kalkafzetting en Corrosie!

Zeg Goodbye tegen Kalkafzetting en Corrosie! Zeg Goodbye tegen Kalkafzetting en Corrosie! De nieuwe revolutionaire manier voor het behandelen van drinkwater Succes in de strijd tegen kalkaanslag NoCalc is de nieuwe, revolutionaire en zeer economische

Nadere informatie

>> Compact én performant >> Maximaal besparen >> Gebruiksvriendelijk

>> Compact én performant >> Maximaal besparen >> Gebruiksvriendelijk ZONNESYSTEMEN HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Naneo CONDENSERENDE GASWANDKETEL EASYLIFE De essentie van condensatie >> Compact én performant >> Maximaal besparen >> Gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

3-in-1 koud, warm en kokend water

3-in-1 koud, warm en kokend water 3-in-1 koud, warm en kokend water www.selsiuz.com 1 Selsiuz de KOKENWATERKRAAN die altijd past Het gemak van direct kokend water Snel een hele pot thee zetten. Pasta koken binnen een paar minuten. De snijplank

Nadere informatie

Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers

Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers TURBO Het kleinste model van ons Piranha-gamma is ontworpen om zo efficiënt mogelijk te werken. De Turbo klimt niet helemaal tot aan de waterlijn. De robot

Nadere informatie

Modulens O >> >> >> << www.dedietrich.be >> Hoogwaardige stookolietechnologie. Krachtige en modulerende stookoliebrander Ultracompact design

Modulens O >> >> >> << www.dedietrich.be >> Hoogwaardige stookolietechnologie. Krachtige en modulerende stookoliebrander Ultracompact design zonnesystemen HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Modulens O CONDENSERENDE STAANDE STOOKOLIEKETEL ADVANCE Hoogwaardige stookolietechnologie >> >> >> Krachtige en modulerende stookoliebrander Ultracompact

Nadere informatie

www.ikwilkalkvrijwater.nl

www.ikwilkalkvrijwater.nl .nl www.ikwilk alkvrijwater Tel. 06 51 06 57 37 Hard of zacht water? Hebt u genoeg van de vervelende en schadelijke kalkaanslag in uw woning? Lees dan vooral verder in deze brochure. U ontdekt er dé oplossing

Nadere informatie

Geniet van de belangrijke voordelen van kwaliteitswater

Geniet van de belangrijke voordelen van kwaliteitswater Geniet van de belangrijke voordelen van kwaliteitswater AvantaPure -waterbehandelingssysteem uit het professionele gamma van GE imagination at work Hard water bij u thuis is niet goed. Waaraan herkent

Nadere informatie

Zwarteweg 82, 7532 XN Enschede (Glanerbrug) Tel: 053-461 16 11 Fax: 053-461 84 84 Email: contact@installatieworld.nl www.installatieworld.

Zwarteweg 82, 7532 XN Enschede (Glanerbrug) Tel: 053-461 16 11 Fax: 053-461 84 84 Email: contact@installatieworld.nl www.installatieworld. Zwarteweg 82, 7532 XN Enschede (Glanerbrug) Tel: 053-461 16 11 Fax: 053-461 84 84 Email: contact@installatieworld.nl www.installatieworld.nl DE ONLINESHOP VOOR WATERONTHARDERS EN CV VERVANGING WATERONTHARDERS

Nadere informatie

BRITA gefilterd water

BRITA gefilterd water Introductie BRITA BRITA gefilterd water Het kraanwater in Nederland voldoet aan de gestelde eisen. Alleen voldoet het vaak niet aan uw persoonlijke smaak en voorkeur. Op sommige plaatsen zit er teveel

Nadere informatie

STL7233L Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax :

STL7233L Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : STL7233L Nieuw VAATWASSER, VOLLEDIG INTEGREERBAAR, 13 BESTEKKEN, 82 HOOGTE, 60 BREED EAN13: 8017709232429 13 bestekken Programma's: 5 + 5 snelle Temperaturen: 38, 45, 50, 55, 65, 70 C KENMERKEN: Planetarium

Nadere informatie

Zeg Goodbye tegen Kalkafzetting en Corrosie!

Zeg Goodbye tegen Kalkafzetting en Corrosie! www.nocalcinternational.com Zeg Goodbye tegen Kalkafzetting en Corrosie! De revolutionaire manier voor het behandelen van drinkwater www.nocalcinternational.com Succes in de strijd tegen kalkaanslag NoCalc

Nadere informatie

3-in-1 koud, warm en kokend water

3-in-1 koud, warm en kokend water 3-in-1 koud, warm en kokend water www.selsiuz.com 1 Selsiuz de KOKENWATERKRAAN die altijd past Het gemak van direct kokend water Snel een hele pot thee zetten. Pasta koken binnen een paar minuten. De snijplank

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

JunkersControl CT 100. Eenvoudig. Intelligent.

JunkersControl CT 100. Eenvoudig. Intelligent. JunkersControl CT 100 Eenvoudig. Intelligent. Handset niet inbegrepen. JunkersControl CT 100 De JunkersControl CT100 is de eerste van een nieuwe generatie Junkers-regelingen. De JunkersControl is een slimme,

Nadere informatie

INSTALLATIE, INGEBRUIKNAME, GEBRUIK, ONDERHOUD.

INSTALLATIE, INGEBRUIKNAME, GEBRUIK, ONDERHOUD. WATERONTHARDERS INSTALLATIE, INGEBRUIKNAME, GEBRUIK, ONDERHOUD. AS 105 AS 145 AS 175 AS 205 Geachte klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen in de AmySoft waterontharder. Met AmySoft heeft u gekozen voor

Nadere informatie

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort WARMTEPOMPTECHNIEK Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort Voor verwarming en productie van sanitair warm water in nieuwbouw en renovatie Warmtepomptechniek in nieuwbouwprojecten Nieuw bouwen?

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van. zacht water

Ontdek de voordelen van. zacht water Ontdek de voordelen van zacht water Wat is hard water? Van nature kan zacht regenwater hard worden en voor kalkaanslag zorgen in uw huis. Uw watervoorziening is afkomstig van regenwater, dat van nature

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIEBLAD CABINET ONTHARDERS

PRODUCTINFORMATIEBLAD CABINET ONTHARDERS PRODUCTINFORMATIEBLAD CABINET ONTHARDERS Mini KC8 KC14 BESCHRIJVING In elk leidingwater zitten zouten. Van al deze zouten kunnen alleen de calcium- en magnesiumzouten neerslaan en kalk vormen. Het gehalte

Nadere informatie

collect & use rainwater

collect & use rainwater rainwater Joepie het regent in België Je kan het leuk vinden of niet maar we wonen in België en het regent hier nu éénmaal vaak. Reden te meer om dit ongemak om te buigen in uw voordeel. Wist je dat regenwater

Nadere informatie

Van 895,00 voor 844,95

Van 895,00 voor 844,95 Exclusief installeren (aansluiten) van de waterontharder. Installatiekosten van de waterontharder 199,95 Euro inclusief btw. (tot 5 meter) Soorten waterontharders van Installatieworld dat zijn de Duo-Volume

Nadere informatie

MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM

MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM Professionele oplossingen voor wateroptimalisatie voor catering en grootkeukens MET BRITA KOOK IK GEWOON EFFICIËNTER Vrijwel gelijktijdig 300 perfect gare porties

Nadere informatie

Prestaties. Design. De rookmelder van de nieuwe generatie

Prestaties. Design. De rookmelder van de nieuwe generatie [ & Prestaties Design [ De rookmelder van de nieuwe generatie [, de rookmelder die op geen ander lijkt [ In houd Wij hebben 4 jaar gewerkt aan het materiaal, de elektronica en het ontwerp van het product,

Nadere informatie

Welkom in de keuken van floww. Kies je voor floww, dan haal je het plezier en het gemak van speciaal water in huis. Een innovatieve én betaalbare

Welkom in de keuken van floww. Kies je voor floww, dan haal je het plezier en het gemak van speciaal water in huis. Een innovatieve én betaalbare COLLECTION 2015 Welkom in de keuken van floww. Kies je voor floww, dan haal je het plezier en het gemak van speciaal water in huis. Een innovatieve én betaalbare luxe waarmee je jouw leven en dat van anderen

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

De beste investering op het gebied van condensatie. >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen

De beste investering op het gebied van condensatie. >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen C o n d e n s a t i e G a s w a n d k e t e l Vivadens EASYLIFE De beste investering op het gebied van condensatie >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen DE

Nadere informatie

3-in-1 koud, warm en kokend water

3-in-1 koud, warm en kokend water 3-in-1 koud, warm en kokend water De kokendwaterkraan is niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Pasta koken, het flesje van uw baby omspoelen, een kopje thee zetten u doet het in een handomdraai.

Nadere informatie

VEILIG DRINKWATER, OVERAL IN DE WERELD! Ideaal voor op reis, outdoor, sport, vrije tijd en alledaags leven 99.9% VAN BACTERIEN, VIRUSSEN EN MEER*...

VEILIG DRINKWATER, OVERAL IN DE WERELD! Ideaal voor op reis, outdoor, sport, vrije tijd en alledaags leven 99.9% VAN BACTERIEN, VIRUSSEN EN MEER*... VEILIG DRINKWATER, OVERAL IN DE WERELD! Ideaal voor op reis, outdoor, sport, vrije tijd en alledaags leven 99.9% VAN BACTERIEN, VIRUSSEN EN MEER*... GEMAKKELIJK TOEGANG TOT WATER Beekjes, sloten, rivieren

Nadere informatie

De slimme aanraakschakelaar

De slimme aanraakschakelaar De slimme aanraakschakelaar is een gamma van glasschakelaars, ontworpen door het Belgische bedrijf Qbus. Sinds 1999 ontwikkelt Qbus producten om gebouwen slim te maken. Voor de bediening van deze gebouwen

Nadere informatie

VENTILATIESYSTEMEN UTILITY MET HOOG RENDEMENT. www.clima-industries.com

VENTILATIESYSTEMEN UTILITY MET HOOG RENDEMENT. www.clima-industries.com VENTILATIESYSTEMEN UTILITY MET HOOG RENDEMENT ventilatiesystemen voor utiliteitsbouw: school, kantoor, hotel, appartement, rusthuis www.clima-industries.com SNELLE INTERVENTIE/FLEXIBILITEIT De belangrijkste

Nadere informatie

ROLMODEL ZWITSERSE TECHNOLOGIE

ROLMODEL ZWITSERSE TECHNOLOGIE ROLMODEL ZWITSERSE TECHNOLOGIE Echte iconen zijn nooit als icoon ontworpen. Ze werden dat vanzelf. Met deze bekroonde douchewc haalt u stijl uw badkamer binnen. Met één knop stelt u de richting en het

Nadere informatie

Vending - proef het verschil. dankzij perfect BRITA gefilterd water

Vending - proef het verschil. dankzij perfect BRITA gefilterd water Vending - proef het verschil dankzij perfect BRITA gefilterd water Mobiliteit, spontaniteit, efficiëntie Snacks en dranken uit de automaat een succesvolle branche met toekomst Mobiliteit, spontaniteit,

Nadere informatie

Waterontharders. Hoe werkt het?

Waterontharders. Hoe werkt het? Waterontharders Wij, John en Renate, zijn gespecialiseerd in waterontharders voor huishoudelijk gebruik omdat we overtuigd zijn van de voordelen. We hebben in de praktijk ondervonden hoe goed kalkvrij

Nadere informatie

Gerechten die al klaar zijn op de correcte

Gerechten die al klaar zijn op de correcte NL WARM HOUDEN WARM HOUDEN Onberispelijke organisatie en kwaliteit Gerechten die al klaar zijn op de correcte temperatuur houden om ze op het juiste te kunnen opdienen, is een basisvereiste voor iedere

Nadere informatie

Making Solar Systems Smarter

Making Solar Systems Smarter Making Solar Systems Smarter GOEDE REDENEN OM OVER TE STAPPEN OP ZONNE-ENERGIE SMART PV-OPLOSSINGEN VAN SOLAREDGE Geld besparen Door zonne-energie te gebruiken in uw huis zal uw energierekening omlaag

Nadere informatie

Nummer 1 in HVAC HOGE EFFICIËNTIE LAAG GELUIDSNIVEAU APP BEDIENING (OPTIE) ZUIVERE LUCHT. Discreet comfort. In alle modi

Nummer 1 in HVAC HOGE EFFICIËNTIE LAAG GELUIDSNIVEAU APP BEDIENING (OPTIE) ZUIVERE LUCHT. Discreet comfort. In alle modi Nummer 1 in HVAC HOGE EFFICIËNTIE LAAG GELUIDSNIVEAU APP BEDIENING (OPTIE) ZUIVERE LUCHT Discreet comfort In alle modi Wat is een lucht/lucht warmtepomp? Warmtepompen onttrekken de energie (warmte) aan

Nadere informatie

Het gemak en plezier van speciaal water

Het gemak en plezier van speciaal water ASSORTIMENT 2017-2018 Het gemak en plezier van speciaal water Kies je voor floww, dan kies je voor meer met minder. Waar je vroeger verschillende apparaten en kranen voor nodig had, kan dankzij floww met

Nadere informatie

Making Solar Systems Smarter

Making Solar Systems Smarter Making Solar Systems Smarter GOEDE REDENEN OM OVER TE STAPPEN OP ZONNE-ENERGIE SMART PV-OPLOSSINGEN VAN SOLAREDGE Geld besparen Door zonne-energie te gebruiken in uw huis zal uw energierekening omlaag

Nadere informatie

Ploegmakers Aqua Service

Ploegmakers Aqua Service Ploegmakers Aqua Service Zevenbergseweg 29 W 5351 PE Berghem Ingang Landbouwlaan WATERONTHARDERS : Hoe werkt het? Onze waterontharders werken niet door elektriciteit of magneten, maar met een harsfilter

Nadere informatie

Making Solar Systems Smarter

Making Solar Systems Smarter Making Solar Systems Smarter GOEDE REDENEN OM OVER TE STAPPEN OP ZONNE-ENERGIE SMART PV-OPLOSSINGEN VAN SOLAREDGE Geld besparen Door zonne-energie te gebruiken in uw huis zal uw energierekening omlaag

Nadere informatie

automatische stoom voor meer gemak EVOLUTION i-g5

automatische stoom voor meer gemak EVOLUTION i-g5 automatische stoom voor meer gemak EVOLUTION i-g5 LAURASTAR stelt zijn expertise tot uw dienst In 1986 ontwierp de Zwitserse onderneming LAURASTAR het professioneel strijksysteem voor particulieren. Sindsdien

Nadere informatie

EEN EERBETOON aan DE SCHOONHEID VAN EENVOUD

EEN EERBETOON aan DE SCHOONHEID VAN EENVOUD EEN EERBETOON aan DE SCHOONHEID VAN EENVOUD VISIE IS DE BRON VAN ALLE INSPIRATIE Niets is zo hygiënisch als reinigen met water. We ervaren hiermee een gevoel van vitaliteit en kracht. Water heeft het vermogen

Nadere informatie

De keuze van de professionals.

De keuze van de professionals. De keuze van de professionals. Zacht water brengt geld op. EN 973 type A EN 14805 type 1 Codex Alimentarius NF-norm AXAL Pro zouttabletten Zacht water heeft vele voordelen Zacht water is niet alleen thuis

Nadere informatie

Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasscare systeem.

Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasscare systeem. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-12-08 SpeedMatic Vaatwasser 60 cm Volledig integreerbaar speedmatic vaatwasser met aquastop voor gegarandeerd levenslange bescherming tegen waterschade en met het moderne

Nadere informatie

Twineo. Condensatie voor iedereen >> Gegarandeerde besparing van energie >> Warm water in overvloed >> Zeer compact. << www.dedietrich.

Twineo. Condensatie voor iedereen >> Gegarandeerde besparing van energie >> Warm water in overvloed >> Zeer compact. << www.dedietrich. ZONNE-ENERGIE HOUT WARMTEPOMPEN GAS/STOOKOLIE CONDENSATIE Twineo C O N D E N S E R E N D E V L O E R G A S K E T E L EASYLIFE Condensatie voor iedereen >> Gegarandeerde besparing van energie >> Warm water

Nadere informatie

Harco Hermans Waterontharders. Hoe werkt het?

Harco Hermans Waterontharders. Hoe werkt het? Harco Hermans Waterontharders Onze waterontharders zijn gespecialiseerd voor huishoudelijk gebruik. Niet alleen zijn waterontharders goed en prettig voor uw huid, ook geven waterontharders veel voordeel

Nadere informatie

VAATWASSERS/ XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE

VAATWASSERS/ XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE 24 25 / XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE De gespecialiseerde reiniging die u zich wenst Een goede kok beschikt over een heel arsenaal aan keukengerei, en onze ProClean vaatwassers kunnen zelfs het

Nadere informatie

Jura - E6. Wereldprimeur: P.E.P Perfecte espresso dankzij het impulsextractieproces

Jura - E6. Wereldprimeur: P.E.P Perfecte espresso dankzij het impulsextractieproces Jura - E6 Wereldprimeur: P.E.P Perfecte espresso dankzij het impulsextractieproces De nieuwe E-serie van JURA betekent in ieder opzicht een revolutie voor koffiegenot. Het bereidingsproces voor espresso

Nadere informatie

Installatieworld Zwarteweg 80 7532XN Enschede Tel: 053-4611611 Fax: 053-4618484 E-mail: contact@installatieworld.nl WWW.installatieworld.

Installatieworld Zwarteweg 80 7532XN Enschede Tel: 053-4611611 Fax: 053-4618484 E-mail: contact@installatieworld.nl WWW.installatieworld. Installatieworld Zwarteweg 80 7532XN Enschede Tel: 053-4611611 Fax: 053-4618484 E-mail: contact@installatieworld.nl WWW.installatieworld.nl Waterontharders Wij zijn gespecialiseerd in waterontharders voor

Nadere informatie

Bulex geeft om onze leefwereld en zet zich daarom in om ecologischere toestellen te lanceren, afgestemd op de noden van elke woning.

Bulex geeft om onze leefwereld en zet zich daarom in om ecologischere toestellen te lanceren, afgestemd op de noden van elke woning. WARM WATER BOILERS BADVERWARMERS WARM WATER Een zalige warmte, een stomend bad, een lekkere douche, verzorgd door een zuinige, krachtige en compacte verwarmingsketel of badverwarmer, da s Bulex! Al 75

Nadere informatie

Jura E8 - Platinum. Wereldprimeur: P.E.P. voor espresso van de hoogste koffiebarkwaliteit

Jura E8 - Platinum. Wereldprimeur: P.E.P. voor espresso van de hoogste koffiebarkwaliteit Jura E8 - Platinum Wereldprimeur: P.E.P. voor espresso van de hoogste koffiebarkwaliteit De sleutel tot volmaakte koffie is gelegen in de bereiding ervan. JURA heeft het bereidingsproces voor espresso

Nadere informatie

Vaatwassers. We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu

Vaatwassers. We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu Vaatwassers We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu VAATWASSERS Superstil en super efficient! andere vaatwassers Met slechts 39dBA hoort

Nadere informatie

Elke dag, vers natuurlijk drinkwater bij je thuis THINK NATURAL

Elke dag, vers natuurlijk drinkwater bij je thuis THINK NATURAL THINK GREEN Elke dag, vers natuurlijk drinkwater bij je thuis THINK NATURAL Een bron van zuiver drinkwater bij u thuis Opuro geeft je een goed gevoel! Opuro is een revolutionaire keukenkraan die zeer praktisch

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

scalamobil scalacombi

scalamobil scalacombi Simpelweg mobiel. scalamobil scalacombi trappenklimmer Eenvoudig en veilig trappen op en af Eindelijk kunnen we overal heen met de rolstoel Eindelijk weer zonder obtakels - dankzij scalamobil en scalacombi

Nadere informatie

Vaillant Geysers. Betrouwbaarder bestaat niet

Vaillant Geysers. Betrouwbaarder bestaat niet Vaillant Geysers Betrouwbaarder bestaat niet 01.01.2012 efficiënt comfort Warm water waar u wilt Bent u op zoek naar een geiser waarop u altijd kunt rekenen? Een degelijk toestel dat u warm water geeft

Nadere informatie

Making Solar Systems Smarter

Making Solar Systems Smarter Making Solar Systems Smarter GOEDE REDENEN OM OVER TE STAPPEN OP ZONNE-ENERGIE SMART PV-OPLOSSINGEN VAN SOLAREDGE Geld besparen Door zonne-energie te gebruiken in uw huis zal uw energierekening omlaag

Nadere informatie

Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. Display TFT

Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. Display TFT Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. Display TFT 4 PRODUCTKLASSEN iq800 iq700 iq500 iq300 De zijwanden die de trillingen tot een absoluut minimum terugbrengen. Zo wordt de wasmachine niet alleen

Nadere informatie

De perfecte conventionele ketel. Warmte is ons element. Gietijzeren ketel Vermogensbereik : 21 tot 85 kw Gelevlambrander Blauwevlambrander

De perfecte conventionele ketel. Warmte is ons element. Gietijzeren ketel Vermogensbereik : 21 tot 85 kw Gelevlambrander Blauwevlambrander [ Lucht ] [ Water ] [ Aarde ] Gietijzeren ketel Vermogensbereik : 21 tot 85 kw Gelevlambrander Blauwevlambrander [ Buderus ] De perfecte conventionele ketel We zijn niet allemaal op zoek naar de allernieuwste

Nadere informatie

Ricoh Mobile Services

Ricoh Mobile Services Ricoh Mobile Services Mobiliteit binnen handbereik Professioneel gebruik van tablets in Europa Tablets op kantoor: Aantal professionele tabletgebruikers op kantoor 60% Tablets aangeboden door de werkgever

Nadere informatie

www.hotspot-titanium.com

www.hotspot-titanium.com www.hotspot-titanium.com De HotSpot Titanium De HotSpot Titanium geeft je keuken een boost. Zowel qua strak design als het plezier en gemak dat je ervan hebt. Hij is niet alleen mooi, je hebt er ook echt

Nadere informatie

Warmtepompboiler voor sanitair warm water. De oplossing op hernieuwbare energie.

Warmtepompboiler voor sanitair warm water. De oplossing op hernieuwbare energie. Magna AQUA 300 /2 C Warmtepompboiler Haalt de warmte uit de buiten- of binnenlucht Warmtepompboiler voor sanitair warm water. De oplossing op hernieuwbare energie. Magna Aqua 300 / 2 C Warmtepompboiler

Nadere informatie