Afscheid Vorige week hebben we afscheid genomen van Cor en Joyce. Zij gaan nu naar de Sudwester in Sneek. We wensen hen daar een goede tijd toe.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Afscheid Vorige week hebben we afscheid genomen van Cor en Joyce. Zij gaan nu naar de Sudwester in Sneek. We wensen hen daar een goede tijd toe."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 10 Kerkhoflaan 12 2 april VL Sintjohannesga detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen April April 7 spreekuur 9 schoolvoetbaltoernooi bij DWP 5 Pelle 17 Paasviering 9 Jelmer 18 Begin paasvakantie 11 Geertje en Klaske 22 Weer naar school 18 Anouk 25 Koningsspelen 24 Lena Continurooster 27 Jaimy 28 Eerste dag meivakantie 28 Hannah (t/m 5 mei) Hij is niet hier, hij is uit de dood opgewekt. Herinner u wat hij u gezegd heeft toen hij nog in Galilea was: de Mensenzoon moest worden uitgeleverd aan zondaars en moest gekruisigd worden en op de derde dag opstaan. Lucas 24: 6 en 7 NBV Een aantal vrouwen uit de kring rond Jezus ging na de sabbat naar het graf van Jezus om hem nog beter te verzorgen. Ze hadden daar de tijd niet voor gehad op vrijdag, omdat de sabbat begon. Wanneer ze daar aankomen, krijgen ze de schrik van hun leven. Twee engelen vertellen hen dat Christus is opgestaan. Dat heeft in hun leven een radicale verandering gebracht. Jezus is niet dood hij leeft. Daar mogen we ook nu weer aan denken in de tijd voor Pasen. In de klas zijn we daar ook al een tijd mee bezig. En op 17 april gaan we samen als school het paasfeest vieren. Namens het team wens ik iedereen nu al een goed paasfeest. Welkom Dewie Knijpstra is op dit moment aan het oefenen. Vanaf maandag mag ze definitief naar school. Van harte welkom op De Trieme, dit geldt natuurlijk ook voor zijn moeder Saskia. Afscheid Vorige week hebben we afscheid genomen van Cor en Joyce. Zij gaan nu naar de Sudwester in Sneek. We wensen hen daar een goede tijd toe. Open dag Woensdag 19 maart was er open dag op onze school. Een drietal ouders heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid om op school te kijken. Daarnaast hebben we op andere tijdstippen ook nog twee ouderparen op bezoek gehad. We kijken in ieder geval met tevredenheid terug op deze dag.

2 1 april Deze week was het 1 april. Dat heeft u vast wel meegekregen. De actie op school was wel geslaagd. Vooral toen er een man op school kwam om echt te controleren, werden kinderen en ook sommige ouders wat onzeker. Is wel of geen 1 april-grap. Sommige kinderen gingen toch nog maar even een zitkussen halen van huis. Dank aan iedereen die heeft gereageerd op onze mail. Ook dank aan de keurmeester Tjalco de Jong, de man van juf Gea. Spreekuur Op maandag 7 april is er weer spreekuur. Ouders kunnen zich via het strookje verderop of rechtstreeks bij de leerkracht opgeven voor dat spreekuur. Juf Ilse heeft op dinsdag 8 april haar spreekuur i.v.m. haar gymopleiding op maandag. Opgeven vandaag of donderdagmorgen. Ouderbijdrage Vorige week heeft een aantal ouders een herinnering gekregen voor het betalen van de ouderbijdrage. Een aantal heeft daarop gereageerd, maar er zijn nog steeds gezinnen, die deze bijdrage nog niet hebben betaald. De ouderbijdrage is 20 per kind. Voor kinderen die na 1 januari op school komen is de bijdrage gehalveerd. De bijdrage kan gestort worden op IBAN NL43RABO t.n.v. De Trieme. Gezamenlijk thema Afgelopen maandag zijn we begonnen met een nieuw thema. De hele school werkt dit keer over het zelfde thema. We maken in de groepen 4 t/m 8 ook gebruik van onze nieuwe methode Alles in 1. Na afloop van dit thema willen we de resultaten graag aan de ouders laten zien. Daarom is er begin mei een ouderavond. Deze zakelijke ouderavond wordt gedeeltelijk gevuld met het bekijken van de resultaten van het thema. Ook zal er een verkiezing van een RR-lid zijn. De datum is nog niet bekend, maar wordt in ieder geval in de volgende nieuwsbrief gepubliceerd Schoolreis 3 t/m 6 Op dinsdag 22 april (dinsdag na Pasen) gaan de groepen 3 t/m 6 op schoolreis naar Appelscha. Ouders hebben een verzoek gekregen de bijdrage aan de schoolreis te betalen. Nadere mededelingen over vertrek e.d. volgen later. De kinderen van 1/2, 7 en 8 gaan die dag gewoon naar school. Aanwezigheid directeur op school: In onderstaand schema staat wanneer ik volgens de huidige planning de volgende weken op school zal zijn. Wanneer er nog wat in de rooster verandert, weten de overige teamleden in principe altijd wanneer ik weer aanwezig ben. Op dagen dat ik er niet ben, kan er in dringende gevallen wel een mail gestuurd worden naar s.aikema@cbo-meilan.nl Je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord. 31 maart 4 april 7 11 april april april maandag Dinsdag Dinsdag dinsdag woensdag Woensdag donderdagmiddag woensdag donderdag Vrijdag Volgende nieuwsbrief In week 17 verschijnt de volgende nieuwsbrief.

3 Uitje naar de bieb! Dinsdag 25 maart zijn we met de groep naar de bibliotheek geweest. Het was erg leuk! We werden voorgelezen uit Tim op de tegels. Ook mochten de kinderen zelf rondkijken in de bieb. In de bieb zagen we niet alleen boeken, maar ook computers en dvd s. De juf van de bieb vroeg ons of we wisten hoeveel boeken er in deze bieb staan, meer dan 10? Ja! Meer dan 100? Ja! Meer dan 1000? Hmmmmm misschien wel, dat is al heel veel. We hoorden van de juf dat er meer dan boeken in deze bieb staan!! Lieke Krist zei, toen we uit bieb liepen: Juf, ik dacht dat de bieb saai was, maar het was juist heel erg leuk!. We kregen een tas mee met daarin een kleurplaat over het boek Tim op de tegels, die hebben we s middags ingekleurd. In Heremastate hebben we ons fruit opgegeten, dat was ook zo gezellig! Dit uitje hebben we gedaan om de kinderen te laten zien wat een bieb is, om te ervaren hoe leuk het is om naar de bieb te gaan en natuurlijk om het lezen te promoten. Wist u dat kinderen t/m 18 jaar gratis lid kunnen worden van de bieb!!! Hieronder nog een paar foto s van deze leuke ochtend! Meer foto s zijn te vinden op de website

4 Inloop De inloop is altijd een gezellig en leerzaam moment van de dag, de kinderen komen binnen en kunnen eerst met hun ouders of oppas even spelen voordat we in de kring gaan. De bedoeling van de inloop is om de overgang van thuis naar school zo soepel mogelijk te laten verlopen. We vinden dit een heel belangrijk onderdeel van ons onderwijs en daarom willen we dit graag met z n allen op een zinvolle wijze invullen. Het is daarom echt de bedoeling dat ouders meespelen met hun kind Leuke en leerzame apps voor kleuters Regelmatig komen er ouders vragen of er ook leuke apps zijn voor kleuters, ja die zijn er natuurlijk wel! Op de computers van gr. 1/2 spelen de kinderen vaak spelletjes op hier is ook een app van, erg leuk! Op de website staan heel veel suggesties, kijk er maar eens even op! Knutselmateriaal Hartelijk bedankt voor het sparen van eierdozen, wc rolletjes, keukenrollen e.d.! We kunnen weer een hele poos vooruit! Mochten we weer behoefte hebben aan bep. materialen, dan geven we het wel weer aan, nogmaals bedankt! Lettertafel Om de week leren we een nieuwe letter, kinderen mogen van thuis weer spullen meenemen waar die letter in zit. Nieuw thema Het nieuwe thema is lente heeft u nog leuke spulletjes voor op de thematafel? Anne B Anne L Wij zijn woensdag 26 maart in Leek terecht gekomen. Daar hebben we de eerste wedstrijd met 2-1 gewonnen. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Femke Baas. Niet veel tijd later werd het 1-1, maar toen in de laatste vijf minuten, scoorde Anne Bos!!!!! En dat was de eindstand: 2-1. We verloren de tweede wedstrijd met 6-0, dat kwam door een meisje dat zo goed was, dat er geen hoop bij ons meer in zat,.zij had 5 goals gemaakt. En die hoorden ook in een hogere poule te zitten! Het was de Anne Frank school. Maar de laatste wedstrijd hebben wij 3-0 gewonnen, het eerste doelpunt was van Rixt Lusink. En niet veel later heeft Joyce gescoord

5 dus werd het 2-0. En het laatste doelpunt werd gemaakt door Hedwig Postma. De eindstand: 3-0. En toen zijn wij 2de geworden!!!! Corina was ook mee, alleen kon die niet voetballen, omdat ze een gebroken arm had, maar gelukkig hadden we Femke Baas als invaller!!! Met veel dank aan: De Chauffeurs: Meester Derrick- Juf Berber- Ria- Annet-Henk. Het team: Hedwig Postma-Anne Lageveen-Anne Bos-Femke Baas-Elieke Bijker-Joyce de Vries- Sijtje Nynke Schotsman-Rixt Lusink-Mariëlle. Het was een gezellige dag!!!!!!! Het team bestond uit : Minze (C) ( Aanvoerder) Jorn (K) (Keeper) Michael Jelmer Anne-Jan (RK) (Reserve Keeper) Jorrit Rinse-Bart Franeker: Het zaalvoetbaltoernooi begon in Franeker. Toen hadden we alles gewonnen en 1 verloren de laatste wedstrijd hadden we met 11-2 gewonnen. Meester Derrick dacht dat we met 4 doelpunten verschil moesten winnen, maar dat was niet zo. We gingen naar Leek en het was de eerste keer in 16 jaar dat de jongens weer eens door gingen naar Leek. Leek: We gingen dus naar Leek om de halve finale van regio Noord te spelen. Jorn had de eerste wedstrijd al een hamstringblessure. Jorn schoot de bal verkeerd weg en toen schoot het erin. En toen moest Anne-Jan op keep we hadden 1 gelijk gespeeld en voor de rest alles verloren.

6 De MR is op zoek naar een nieuw lid. In de MR praat en beslis je mee over het beleid van de school, de schoolvakanties en andere zaken. De MR vergadert ongeveer 5x per jaar. Ouders die zich kandidaat willen stellen voor de MR kunnen u zich melden bij 1 van de MR leden (Henk Visser, Sandra Cevaal, Patricia Strampel of Gea de Jong-Veenstra). Graag uiterlijk 15 april a.s. Scrol nog even naar beneden voor een ingezonden mededeling over een vakantie van Poolse kinderen in Sintjohannesga en omgeving. En naar het opgavestrookje voor het spreekuur. Zoals jullie misschien al gehoord hebben, is het de bedoeling om tussen 4 en 14 juli 2014 as. een groep jongeren tussen 9 en 17 jaar uit het kinderhuis Bodzewo in Polen een vakantie aan te bieden in onze dorpen Sintjohannesga Rotsterhaule e.o. Het gaat om kinderen die in die niet of nooit naar familie kunnen en daarom ook in de zomervakantie aangewezen zijn op het kinderhuis. Er is tot op heden al grote interesse van diverse gastgezinnen waar de kinderen of un begeleiders kunnen overnachten, douchen en ontbijten. Het is de bedoeling dat het dagelijkse groepsprogramma vanuit de Rank wordt georganiseerd. We zoeken naast gastgezinnen nog veel meer vrijwilligers voor het bedenken, organiseren en helpen van/bij de dagprogramma s, het klaarmaken van de lunch en avondeten. Wie wil helpen kan zich melden bij petra.bijker@ziggo.nl ofjanjaapbonny@telfort.nl,wij gaan u dan via de mail op de hoogte houden van de acties en ontwikkelingen. Om dit allemaal voor elkaar te krijgen is er natuurlijk veel geld nodig. Allereerst voor de reis. Maar natuurlijk ook voor het eten/drinken en de activiteiten die we met de kinderen willen gaan doen. De kinderen van groep 6 en 7 van De Trieme zijn al begonnen met een fantastische flessen-inzamel-actie. Heeft u nog statiegeld flessen? Er is een beroep gedaan op de creativiteit van de jeugd van de catechisatiegroepen maar ook de activiteitencommissie van de kerk willen tijdens hun braderie van 16 mei 2014 as. een bijdrage leveren. Voorts zijn er nog een aantal sponsoren en tot slot is er op hele korte termijn, namelijk zondag 6 april, s avonds om 18:00 uur (voor aanvang van de jeugddienst) een gezamenlijk buffet, wat wordt georganiseerd door de zondagschool / jeugdcommissie. Deelname kost 5 euro pp. U / jullie kunnen je nog tot donderdag 3 april opgeven bij hendrik.ietske@kpnmail.com ofdjokeeefting@hotmail.nl KOMT ALLEN!! Ook daar kunnen jullie je opgeven als vrijwilliger.

7 Uw eventule bijdrage mag u overmaken op de rekening van de Diaconie IBAN: NL11RABO graag o.v.v."vakantieactie Bodzewo" zo dat de diaconie kan zien waarvoor het geld bestemd is. Enkele acties lopen al maar we willen alle vrijwilligers en betrokkenen binnenkort graag op een avond uitnodigen in de Rank om u/jullie te informeren, de plannen door te spreken en te coördineren. Kunt u misschien al vast even nadenken over het beschikbaar stellen van een (kinder-) fiets? Wanneer we de hoofdlijnen iets verder hebben uitgewerkt krijgt u via de mail een oproep voor deze informatieavond. ---"Samen in de naam van Jezus"---- Hartelijke groet, Jacob en Petra Jan Jaap en Bonny Opgave spreekuur Naam: Ik wil graag gebruik maken van het spreekuur van de volgende leerkracht(en): Dit strookje weer inleveren op school. Uiterlijk donderdagmorgen 3 april Mailen mag ook naar t.aalbers@cbo-meilan.nl

Nieuwsbrief 11. Kerkhoflaan april VL Sintjohannesga

Nieuwsbrief 11. Kerkhoflaan april VL Sintjohannesga 23 april 2014 8464 VL Sintjohannesga 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief 11 Agenda Verjaardagen April April 24 Verkeerstruck op school 25 Koningsspelen 24 Lena Continurooster

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 4 november

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 4 november Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 4 8464 VL Sintjohannesga 4 november 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen NOVEMBER NOVEMBER 11 Sint Maarten 08 Ailyn Maite en Fardeau 16 Spreekuur

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 9 maart 2016 0513 551 857

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 9 maart 2016 0513 551 857 Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 9 maart 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verdagen Maart Maart 14 spreekuur 11 juf Gera 16 open morgen voor nieuwe ouders 14 Yente

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 CBS De Trieme

Nieuwsbrief nummer 14 CBS De Trieme Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 14 8464 VL Sintjohannesga 7 juli 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen Juli juli 11 musical groep 8 9 Lutske 13 afscheid Corrie met kinderen 14

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 16 28 maart 2017 Schoolagenda Zondag 2 april Maandag 3 april Maandag 10 april Maandag 10 april 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering De volgende nieuwsbrief verschijnt Eten en musiceren op de

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Opening meester De Graafplantsoen Letter V Zomaar wat foto s Gezond Leesplezier En verder..

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Spelinloop Gezond op school Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Mijn God, Mijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 2 8464 VL Sintjohannesga 16 september 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 2 8464 VL Sintjohannesga 16 september 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 2 8464 VL Sintjohannesga 16 september 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen SEPTEMBER SEPTEMBER 21 Koffie-uurtje ouders groep 1/2 21 Pim 22 juf

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest k Gezond Oudercontacten Actie IRS En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Welzalig

Nadere informatie

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.) Weekmail obs Hagen 7 april 2017 Paaslunch Op donderdag 13 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! Daarnaast

Nadere informatie

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen WEEKKAART NIEUWSBRIEF MAANDAG 6 MEI 2019 VRIJDAG 10 MEI 2019 Samen leren voor morgen! Leerling aanmelden? Vragen? Directeur is van maandag t/m donderdag tot 18.00 uur bereikbaar: 06-19460013. MAANDAG 6

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s),

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s), 15 april 2019 11 Geachte ouder(s), verzorger(s), Een nieuw begin Een nieuwe start Een schone lei Jezus maakt het mogelijk Hij is opgestaan! Dat vieren wij met Pasen Hij maakt de weg voor ons vrij! Woensdag

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 31 maart

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 31 maart Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 10 8464 VL Sintjohannesga 31 maart 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen April April 7 verkeersexamen groep 8 1 Rixt 11 Spreekuur 2 Thyrone 12 ouderpanel

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 21 april

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 21 april Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 11 8464 VL Sintjohannesga 21 april 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen April April 22 Koningsspelen 21 Daan 25 begin meivakantie 24 Lena 27 Koningsdag

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Agenda. Contact April 2017

Agenda. Contact April 2017 April 2017 April 2017 Het is weer eind maart geweest en de klok is weer een uur vooruit. Voor de meeste kinderen is dit even wennen, eerder op bed is vooral het probleem. En dan de volgende ochtend nog

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren.

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren. Agenda komende weken Ma 02-11 Oudergesprekken groep 8 Ma 16-11 Infobrief 6 Di 03-11 Oudergesprekken groep 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 05-11 LET OP! Leerlingen vanaf 12.00 uur Do 26-11 Oudergesprekken

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 26 mei

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 26 mei Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 12 8464 VL Sintjohannesga 26 mei 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen Mei Mei 29 Gezinsdienst 28 Iris 30 schoolreis groep 3 t/m 8 30 Thomas 31

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 13 18 maart 2016. In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag. Ezel

NIEUWSBRIEF. NUMMER 13 18 maart 2016. In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag. Ezel NIEUWSBRIEF NUMMER 13 18 maart 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Paasfeest Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag Kijk- en inloopmoment voor ouders Koningsspelen Agenda Ezel Ik ben een

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 17 April 2018 Namens het team van De Vuurvlinder willen wij u allen een hele fijne meivakantie wensen!! In deze nieuwsbrief: Algemeen Schoolfruit Vorige week was de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 30 maart Goede Vrijdag: vrij! 2 april 2 e Paasdag: vrij! 5 april schoolfotograaf Knappe Koppies 6 april Rapporten inleveren 10 april Voorstelling

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12 april 2019 Agenda Nummer 29 maandag Paasviering dinsdag Groep 8 Cito eindtoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 Kerkhoflaan 12 4 februari 2014 8464 VL Sintjohannesga 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Nieuwsbrief 8 Kerkhoflaan 12 4 februari 2014 8464 VL Sintjohannesga 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Nieuwsbrief 8 Kerkhoflaan 12 4 februari 2014 8464 VL Sintjohannesga 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen Februari Februari 4 en 5 10-minutengesprekken 4 Fenna 24 28 voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag Paasviering Op donderdag 29 maart hielden we een mooie Paasviering in de Sypekerk. Dominee Ploeger vertelde over Witte Donderdag en Goede Vrijdag, over de kruisiging en opstanding van Jezus en gaf de kinderen

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer 21 maart 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers, Hierbij

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 9 april

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 9 april Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 10 8464 VL Sintjohannesga 9 april 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen April April 13 Spreekuur 11 Geertje 14 Ouderpanel 18 Anouk 16 Schriftelijk

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Hij is niet dood, Hij leeft! Dat woord te allen tijde, in vreugde en in lijden. een kind van God omgeeft!

Hij is niet dood, Hij leeft! Dat woord te allen tijde, in vreugde en in lijden. een kind van God omgeeft! NIEUWSBRIEF 6 MAART 2016 PASEN 2016 Hij is niet dood, Hij leeft! Dat woord te allen tijde, in vreugde en in lijden een kind van God omgeeft! Frits Deubel NIEUWS UIT HET TEAM Na de voorjaarsvakantie zijn

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 april 2016 Jaargang 22 nr. 17 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. vrijdag 9 september 2016

Nieuwsbrief 1. vrijdag 9 september 2016 Nieuwsbrief 1 vrijdag 9 september 2016 AGENDA 12 september Betalen TSO jaar-half jaar-kwartaalkaart 13 september 19.00 uur MR vergadering 16 september Manjefieke middag 18 september Schoolfeest, Reis rond

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 14 14 maart 2017 Schoolagenda Maandag 27 maart Zondag 2 april Maandag 3 april De volgende nieuwsbrief verschijnt 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering Nieuws uit het kantoortje. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Belangrijke Data Paasviering op school paasweekend Koningsspelen Meivakantie Eerste schooldag na meivakantie Donderdag 2 april Vrijdag 3 april t/m maandag 6 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2019

Nieuwsbrief April 2019 Nieuwsbrief April 2019 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Dinsdag 2 april, gastles Jan Peter Robijn gr 7b - week van het geld Dinsdag 2 april, theatervoorstelling Diekhuus, groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Schoolreis 28 mei gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreis, groep 8 is die dag gewoon op school. Er komt een aparte brief met (rest)informatie. De groepen 1-2 gaan

Nadere informatie

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical.

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical. Weekbrief 15 juni 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

7 april 2017

7 april 2017 1348 www.clarafabriciusschool.nl 7 april 2017 10 april 2 e ronde oudergesprekken groep 1 t/m 7 10 april Schooltennistoernooi groep 3 en 4 10 april Fiets mee i.v.m. fietscontrole groep 7 12 april Voetbaltoernooi

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus AC HAAKSBERGEN E mail:

R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus AC HAAKSBERGEN E mail: R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus 119 7480 AC HAAKSBERGEN 053-5722012 E mail: info@arienshbg.nl WWW.arienshbg.nl Maart 2017 MEDEDELINGEN/NIEUWSBRIEF Personele zaken In week 15, de

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag Beste ouders, Wat staat onze school toch op een prachtig plekje! Vorige week zagen we dat maar weer eens toen Juf Ilse met Unit 2 ijsbellen ging blazen op de bevroren tennistafel op ons plein en de zon

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie