Dag 4: Modesto Yosemite National Park Mammoth Lakes. Na het ontbijt vertrekt u richting Yosemite National Park.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dag 4: Modesto Yosemite National Park Mammoth Lakes. Na het ontbijt vertrekt u richting Yosemite National Park."

Transcriptie

1 e lig a t s nd a l r e Ned eleider! beg

2 Dag 1: Brussel San Francisco Aankomst in San Fransisco Airport. Verwelkoming door uw gids en transfer per bus naar het hotel. Dag 2: San Francisco Geniet tijdens een volledige dag van een begeleide tour door het bruisende hart van San Francisco. De gids neemt u mee naar bekende trekpleisters zoals Civic Center, Japan Town, St. Mary s Cathedral, the Twin Peaks, Golden Gate Bridge, Fisherman s Wharf, China Town en vele andere. Vervolgens zet u uw reis verder langs de bekende 17-Mile Drive. Deze panoramische route kronkelt door het prestigieuze Pebble Beach en Carmelby-the-Sea langs verschillende golfterreinen, afgelegen baaitjes en adembenemende stranden. Hierna bezoekt u Carmel, uitverkoren tot één van de mooiste steden van California. In de namiddag rijdt u verder naar Modesto. Dag 4: Modesto Yosemite National Park Mammoth Lakes De tour gaat verder over de de Golden Gate Bridge naar Sausalito, een historische dorp van meer dan 100 jaar oud. Vrije tijd in Sausalito. Terug naar San Francisco. Na het ontbijt vertrekt u richting Yosemite National Park. Dag 3: San Francisco Monterey Modesto In de ochtend vertrekt u naar Monterey voor een bezoek aan deze artistieke stad die vooral bekend staat om de talrijke fauna en flora aanwezig in de baai. U beschikt over vrije tijd voor een korte wandeling. In de namiddag trekt u verder naar Mammoth Lakes langs de spectaculaire Tioga Pass of Bakersfield als Tioga Pass gesloten is (in functie van het weer). Dit Park is het bekendste National Park in de VS en herbergt ontelbaar veel diersoorten en plantensoorten. U bezoekt Yosemite Valley met de wondermooie watervallen en de bekende monolieten El Capitan en Half Dome. Dag 5: Mammoth Lakes Death Valley Las Vegas Vandaag rijdt u door Death Valley richting Las Vegas. Death Valley is een woestijn van zandduinen, besneeuwde bergtoppen en felgekleurde rotslagen. Het is eveneens één van de heetste en droogste plekken in de VS met temperaturen die boven 55 kunnen klimmen in de zomer. U stopt onderweg langs Father Crawley en Zabriskie Point voor een adembenemend zicht over de Panamint Mountains en de zandduinen. In Furnace Creek krijgt u de mogelijkheid om te lunchen. U rijdt verder naar Las Vegas, één van de meest dynamische en spectaculaire steden ter wereld. s Avonds neemt u deel aan een Las Vegas Night Tour. Deze brengt u langs alle niet te missen highlights van de stad. Zo komt u langs de water show aan het Bellagio Hotel of kan u een kijkje nemen in het Caesar s Palace hotel of het Luxor Pyramids hotel bewonderen.

3 Dag 6: Las Vegas Vandaag besteedt u een volledige dag aan een niet te missen bezoek, de iconische Hoover Dam. Op een half uur rijden buiten Las Vegas ligt deze betonnen constructie met een hoogte van 725 feet (221 m). Dag 7: Las Vegas Zion NP Bryce Canyon NP U laat de glitter en glamour van Las Vegas achterwege en trekt verder naar Utah om Zion National Park te bezoeken. Zion wordt gekenmerkt door rode en witte zandsteen muren die over miljoenen jaren gevormd werden door het sijpelend water. In tegenstelling tot de Grand Canyon waar u op de rand van de canyon staat, wordt Zion Canyon van beneden naar boven bezichtigd. U rijdt verder naar Bryce Canyon bekend om zijn lange rechtopstaande pilaren gevormd door erosie. We wandelen samen naar beneden om de rotsformaties van dichterbij te bekijken. U overnacht in de Bryce Canyon Lodge of gelijkaardig. Dag 8: Bryce Capitol Reef NP Arches NP Moab Deze ochtend rijdt u door Canyon Country naar Capitol Reef National Park, getypeerd door zijn zandsteen formaties en fruitplantages. Onderweg stopt u aan een viewpoint voor een spectaculair zicht over de vallei en om te genieten van deze adembenemende omgeving. Vervolgens rijdt u naar Arches National Park met zijn rode stenen canyons. s Avonds rijdt u door naar Moab. Dag 9: Moab Silverton Durango Vroeg in de ochtend vertrekt u naar het mijnstadje Silverton Colorado. De route neemt u mee langs de schitterende San Juan Mountains. Silverton Colorado is een mix van een mijnstadje uit het Wilde Westen en een modern ski resort. Uw tocht wordt verder gezet naar het historische Durango. Hier kan u de trein zien binnenrijden in het station. Later trekt u verder naar Cortez.

4 Dag 10: Durango Monument Valley Page/Lake Powell Vandaag bezoekt u Monument Valley. Deze vallei herbergt misschien wel de meest iconische beelden van West-Amerika s. De eenzame rode mesa s heeft u vast en zeker al in menige Western zien verschijnen. U stapt over in kleinere 4x4 bussen waarmee u diep het park inrijdt. Via de zandwegen komt u tot bij de meest spectaculaire plaatsen. Houdt uw fototoestel klaar. s Avonds rijdt u verder naar het mooie Lake Powell. Overnachting Dag 11: Page/Lake Powell Grand Canyon Cameron U verlaat Lake Powell en rijdt in zuidelijke richting waar u stopt bij de bekende hoefijzer bocht. De kracht van de Colorado rivier heeft dit natuurwonder uitgesneden. Daarna trekt u naar een zo mogelijk spectaculairder natuurwonder: de Grand Canyon. Bereid u voor op prachtige vergezichten, diepe canyons en vele kleurschakeringen. Dit is een hoogtepunt dat u niet snel zal vergeten. Dag 12: Cameron Sedona Scottsdale De reis gaat verder richting de mooie Oak Creek Canyon. Deze 16 mijl lange kloof met rivieren en watervallen tussen een landschap van rode steen is prachtig. Het kleurenpalet van de rode steen en de helderblauwe rivier is uniek. Na dit bezoek gaat de rit verder naar Scottsdale waar u in de namiddag aankomt. Tijd om even tot rust te komen in het resort. Dag 13: Scottsdale Palm Springs Los Angeles Vandaag rijdt u terug naar het Westen richting Los Angeles. Onderweg stopt u even in het exclusieve Palm Springs. In de schaduw van de San Jacinto berg vindt u Palm Springs terug. Deze residentiële woestijnstad staat bekend voor de vele parken en de golfterreinen. Na deze stop gaat het richting Los Angeles. Dag 14: Los Angeles Vandaag trekt u er een volle dag op uit om alle hoogtepunten van Los Angeles te ontdekken. U start de dag met een tour in het centrum van Los Angeles waar u de highlights van de stad ontdekt met ondermeer Hollywood, the Walk of Fame, Grumman s Chinese Theatre, Beverly Hills. In de namiddag trekt u door naar de exotische bekende stranden van Californië. U bezoekt het bekende Venice beach, spot de glitter & glamour op Santa Monica beach en sluit af aan de pitoreske haven van Marina Del Rey. U overnacht in het Miyako hotel of gelijkaardig. Dag 15: Los Angeles Brussel In functie van het vertrekuur van de terugvlucht, ontbijt in het hotel of mee te nemen ontbijtpakket. In de voormiddag brengt de transfer u naar de luchthaven van Los Angeles voor de vlucht terug naar Brussel. Dag 16: Brussel Aankomst in Brussel in de voormiddag.

5 Nacht 1 en 2 Pier 2620 Hotel Fisherman s Wharf Op een steenworp afstand van veel van de bekendste delen en bezienswaardigheden van San Francisco, waaronder de populaire Chinatown en North Beach. Days Inn Modesto Nacht 3 Op 1,6 km van het centrum van Modesto en op 10 minuten rijden van de Gallo Winery. Het hotel beschikt over een buitenzwembad en kamers met gratis WiFi. De comfortabele kamers zijn voorzien van satelliet-tv, een magnetron, een koelkast en een bureau. Alle kamers van Modesto Days Inn hebben klimaatregeling en thee- en koffiefaciliteiten. Nacht 5 & 6 Nacht 4 Mammoth Mountain Inn Indien Tiago Pass open is! Het hotel ligt op een helling van 2743 meter hoog op de Mammoth-berg. U kunt zwemmen in het buitenzwembad of ontspannen in de Jacuzzi. Geniet in de Mountainside Grill van Californische maaltijden. Drankjes zijn verkrijgbaar in de Dry Creek Bar. Harrah s Dit hotel en casino ligt aan de beroemde Strip van Las Vegas. Het hotel beschikt over een uitgebreide spa, live amusement s avonds, 24 uur per dag roomservice en een seizoensgebonden Olympisch zwembad. De kamers van Harrah's Las Vegas beschikken over een minibar, een zithoek en pay-per-viewfilms.

6 Nacht Nacht 10 Nacht Nacht 9 Nacht Nacht 8 Nacht Nacht 7 Bryce View Lodge Dit hotel ligt op 5 minuten rijden van het nationale park van Bryce Canyon De 160 kamers van de Bryce View Lodge zijn voorzien van een koffiezetapparaat en kabeltelevisie. Tevens hebben de kamers airconditioning Moab Downtown Dit ligt in het stadscentrum van Moab, in volle zicht van de indrukwekkende La Sal Mountains en omgeven door torenhoge rode rotsen. U verblijft op slechts enkele minuten van de nationale parken Arches en Canyon landt, de Colorado-rivier en allerlei soorten buitenactiviteiten. Durango Downtown Inn The Durango Downtown Inn is een hotel met een overdekt zwembad en hot tub, gelegen op 10 minuten lopen van het treinstation Durango Silverton Narrow Gauge Railroad. Alle kamers beschikken over gratis WiFi. Op het terrein vindt u tevens een restaurant. Alle kamers hebben een flatscreen-tv met kabelzender. De kamers zijn comfortabel ingericht en koffie- en theefaciliteiten zijn aanwezig. Quality Inn at Lake Powell The Quality Inn bij Lake Powell in Page biedt een prachtig uitzicht over de Glen Canyon Dam and Lake Powell. Alle ruime kamers beschikken over een koffiemachine,kabeltelevsie, haardrogers en strijkfaciliteiten. Alle kamers hebben ofeen balkon of een patio vanwaar u een prachtig zicht hebt op de canyons of de Colorado rivier.

7 Nacht Nacht 13&14 Nacht 11 Nacht 12 Nacht Cameron Trading Post De Cameron Trading Post is gelegen bij de Little Colorado River Gorge, 30 minuten rijden vanaf de oostingang van het Grand Canyon NP. Moderne en ruime kamers, sfeervol ingericht met Indiaanse thema's. Kamers zijn voorzien van badkamer, airconditioning, TV, WiFi, telefoon en koffie/thee-zetapparaat Embassy Suites Embassy Suites Phoenix-Scottsdale ligt dichtbij de luxe winkels van Biltmore Fashion Park, de dierentuin van Phoenix en het US Airways Center, de thuisbasis van het basketbalteam Suns. Dit hotel heeft ruime accommodatie en eersteklas voorzieningen eneetgelegenheden. U vindt ook een fitness centrum. Miyako In het centrum van Los Angeles, vlakbij Little Tokyo & Grand Central Market 174 kamers ingericht in bruintinten Restaurant Tamon Sushi Ohjah Lounge voor hapjes & drankjes Reisdocumenten: Een geldig internationaal paspoort (ook voor kinderen en baby s) is verplicht. Alle reizigers die naar en/of via (transit) de Verenigde Staten reizen zijn bovendien verplicht om minimum 72 uur vóór vertrek een elektronische reisauthorisatie aan te vragen. Deze ESTA procedure (Electronic System for Travel Authorisation) kan uitsluitend ingevuld worden via het webadres: Meer informatie vindt u op Reizigers van niet-belgische nationaliteit en/of met een buitenlands paspoort dienen contact op te nemen met hun respectievelijke ambassade(s) of consulaat(aten) voor het verkrijgen van actuele informatie inzake de vereiste reisdocumenten. Accommodatie: De voorgestelde hotels kunnen wijzigen in het geval dat het programma gewijzigd moet worden omwille van onvoorziene omstandigheden,zoals renovatiewerken of andere. Alternatief is steeds een gelijkwaardig hotel. De foto s zijn informatief. Uw kamer kan anders zijn dan die op de foto s. Vluchten: met United Airlines

Dag 4: Modesto Yosemite National Park Mammoth Lakes Na het ontbijt vertrekt u richting Yosemite National Park.

Dag 4: Modesto Yosemite National Park Mammoth Lakes Na het ontbijt vertrekt u richting Yosemite National Park. e lig a t s nd a l r e Ned eleider! beg Dag 1: Brussel San Francisco Aankomst in San Fransisco Airport. Verwelkoming door uw gids en transfer per bus naar het hotel. U overnacht in hotel Holiday Inn Fisherman

Nadere informatie

Dag 4: Modesto Yosemite National Park Mammoth Lakes. Na het ontbijt vertrekt u richting Yosemite National Park.

Dag 4: Modesto Yosemite National Park Mammoth Lakes. Na het ontbijt vertrekt u richting Yosemite National Park. e lig a t s nd a l r e Ned eleider! beg Dag 1: Brussel San Francisco Aankomst in San Fransisco Airport. Verwelkoming door uw gids en transfer per bus naar het hotel. Dag 2: San Francisco Geniet tijdens

Nadere informatie

Dag 4: Modesto Yosemite National Park Bakersfield Na het ontbijt vertrekt u richting Yosemite National Park.

Dag 4: Modesto Yosemite National Park Bakersfield Na het ontbijt vertrekt u richting Yosemite National Park. Dag 1: Brussel San Francisco Aankomst in San Fransisco Airport. Verwelkoming door uw gids en transfer per bus naar het hotel. Dag 2: San Francisco Geniet tijdens een volledige dag van een begeleide tour

Nadere informatie

WESTERN EXPERIENCES Begeleide rondreizen in het Nederlands / Gegarandeerd vertrek

WESTERN EXPERIENCES Begeleide rondreizen in het Nederlands / Gegarandeerd vertrek PRODUCT WESTERN EXPERIENCES Begeleide rondreizen in het Nederlands / Gegarandeerd vertrek Deze rondreis geeft u een volledige eerste kennismaking met het westen en zijn prachtige natuurparken. U zal versteld

Nadere informatie

ROUTEBESCHRIJVING CAMPERTOCHT DOOR USA, 20-04 t/m 11-05-2008 DAG BESTEMMING BIJZONDERHEDEN ROUTE + AFSTAND ALTERNA- TIEVEN

ROUTEBESCHRIJVING CAMPERTOCHT DOOR USA, 20-04 t/m 11-05-2008 DAG BESTEMMING BIJZONDERHEDEN ROUTE + AFSTAND ALTERNA- TIEVEN 20/4 21/4 22/4 Vlucht naar LA met KLM in Boeing 747-400 Ophalen camper, rijden naar libu Beach RV Park Universal Studios, KOA Pomona Vertrek 20-04 om 13:30 uur. Vlucht KL601 (stoelen 24A, 24B, 25A en 25B).

Nadere informatie

Dag 01 : Brussel - New York

Dag 01 : Brussel - New York PRODUCT NEW YORK & THE WEST Begeleide rondreizen in het Nederlands / Gegarandeerd vertrek Bezoek Amerika van The Big Apple tot de Stad der Engelen! Start in de stad die nooit slaapt, New York en vlieg

Nadere informatie

Product informatie. De USA a la carte specialist. NEW YORK EN THE WEST vanaf dagen / 17 nachten

Product informatie. De USA a la carte specialist. NEW YORK EN THE WEST vanaf dagen / 17 nachten De USA a la carte specialist Product informatie NEW YORK EN THE WEST vanaf 3273 19 dagen / 17 nachten Begeleide rondreizen in het Nederlands / Gegarandeerd vertrek Vertrek data 2016 : mei 11, 25 - juni

Nadere informatie

- Tracht een bezoek te brengen aan de Antelope Canyon, nabij Page gelegen, tegen de middag, het is gewoon adembenemend!

- Tracht een bezoek te brengen aan de Antelope Canyon, nabij Page gelegen, tegen de middag, het is gewoon adembenemend! PRODUCT WESTERN PARKS Vertrek alle dagen van 1 april 2016 tot 31 maart. Wij hebben onze rondreis Western Parks nog verbeterd! Twee parken zijn toegevoegd nl; Yosemite en Death Valley en ook een onvergetelijke

Nadere informatie

D10: Las Vegas Zion National Park Bryce National Park

D10: Las Vegas Zion National Park Bryce National Park PRODUCT NEW YORK & THE WEST Begeleide rondreizen in het Nederlands / Gegarandeerd vertrek Bezoek Amerika van The Big Apple tot de Stad der Engelen! Start in de stad die nooit slaapt, New York en vlieg

Nadere informatie

Vakantie 2018, zondag 02 september donderdag 20 september 2016

Vakantie 2018, zondag 02 september donderdag 20 september 2016 1 Vakantie 2018, zondag 02 september donderdag 20 september 2016 Route: Dag Datum Van Naar Afstand Reistijd zondag 2-9-2018 AMS SFO dinsdag 4-9-2018 San Francisco, CA Merced, CA 209 k 02:15 woensdag 5-9-2018

Nadere informatie

Programma rondreis Dag 1 vliegreis naar San Francisco Dag 2 San Francisco Dag 3 San Francisco Monterey Carmel Modesto (430 km)

Programma rondreis Dag 1 vliegreis naar San Francisco Dag 2 San Francisco Dag 3 San Francisco Monterey Carmel Modesto (430 km) Programma rondreis Dag 1 vliegreis naar San Francisco U vliegt vandaag San Francisco waar u twee nachten verblijft. De beroemde City by the Bay is een prima startpunt van uw reis! Ondanks dat u in een

Nadere informatie

dag 01: BRUssel - LOS ANGELES

dag 01: BRUssel - LOS ANGELES PRODUCT PANORAMIC WEST Vertrek alle dagen van 1 april 2016 tot 31 maart. Dit is de meest volledige rondreis in het westen van de VS. Panoramic West combineert het bezoek aan de grootste Nationale Parken

Nadere informatie

OFFERTE WESTERN CLASSIC 16 DAGEN

OFFERTE WESTERN CLASSIC 16 DAGEN OFFERTE WESTERN CLASSIC 16 DAGEN REISCREATIES RONALD FRANKEN VASARIRUIMTE 28 ZOETERMEER UW CONTACTPERSOON Ronald Franken 06-31995266 ronald.franken@reiscreaties.nl 2-12-2015 UW RONDREIS Uw reis begint

Nadere informatie

dag 01 : BRUssel SAN FRANCISCO dag 02 : SAN FRANCISCO

dag 01 : BRUssel SAN FRANCISCO dag 02 : SAN FRANCISCO PRODUCT WESTERN MAGIC Vertek alle dagen van 1 april tot 30 september. Afstanden kunnen geen bezwaar zijn wanneer u de mooiste parken van de Verenigde Staten wenst te bezoeken! Met deze rondreis ziet u

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

New York Pennsylvania Hotel **

New York Pennsylvania Hotel ** New York Pennsylvania Hotel ** 822 786 Vanaf p.p. 4 dagen Logies Alleen Vertrek 10/06/2013 36 p.p. Inbegrepen : 3 nachten op basis van logies alleen, vluchten met Delta Airlines in T-klasse, prijs obv

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Programma rondreis Dag 1 vliegreis naar San Francisco Dag 2 San Francisco Dag 3 San Francisco Monterey Carmel Modesto (ca. 400 km)

Programma rondreis Dag 1 vliegreis naar San Francisco Dag 2 San Francisco Dag 3 San Francisco Monterey Carmel Modesto (ca. 400 km) Programma rondreis Dag 1 vliegreis naar San Francisco U vliegt vandaag naar San Francisco waar u twee nachten verblijft. De beroemde City by the Bay is een prima startpunt van uw reis! Ondanks dat u in

Nadere informatie

Route West-Amerika 2012 tijd mijl km Totaal 46:38:50 2016,3 3226,1

Route West-Amerika 2012 tijd mijl km Totaal 46:38:50 2016,3 3226,1 tijd mijl km Totaal 46:38:50 2016,3 3226,1 3-9 Carcenter Sky Harbor airport - Embassy Hotel Scottsdale, Phoenix 0:20:00 13,4 21,44 A 1 Vertrek in zuidoostelijke richting op de Sky Harbor Cir 2 sla Linksaf

Nadere informatie

Route. Vluchten. Vluchtnummer Vertrekdatum Vertrek Aankomst Aankomstdatum. West USA. KLxxx 04/07/ u35. Amsterdam Los Angeles 04/07/ u25

Route. Vluchten. Vluchtnummer Vertrekdatum Vertrek Aankomst Aankomstdatum. West USA. KLxxx 04/07/ u35. Amsterdam Los Angeles 04/07/ u25 2019 Route Vluchten Vluchtnummer Vertrekdatum Vertrek Aankomst Aankomstdatum KLxxx 04/07/2019 09u35 KLxxx 25/07/2019 13u45 Amsterdam Los Angeles 04/07/2019 12u25 Los Angeles Amsterdam 26/07/2019 09u15

Nadere informatie

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m PRIJZENOVERZICHT BUSRONDREIZEN USA Alle genoemde prijzen zijn in euro's en per persoon, inclusief programma zoals beschreven. Prijzen zijn excluslief vluchten (deze kunnen apart worden bijgeboekt. Vraag

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert WEST-USA Selfdrive rondreis in 17 dagen

Tailor Made Travel Presenteert WEST-USA Selfdrive rondreis in 17 dagen Tailor Made Travel Presenteert WEST-USA Selfdrive rondreis in 17 dagen Ongerepte landschappen met een variatie aan begroeiing, natuurlijke meesterwerken en geologische formaties van Moeder Natuur: de Nationale

Nadere informatie

Met LANDELIJKE GILDE MALDEREN. naar

Met LANDELIJKE GILDE MALDEREN. naar Met LANDELIJKE GILDE MALDEREN naar 3 1 2 Bezoek aan de staten: California, Arizona en Nevada Onze HOTELS Sheraton Fisherman's Wharf Hotel 2500 Mason Street, San Francisco, CA 94133 2 nachten 2 nachten

Nadere informatie

Geniet van de dag om de stad te bezoeken met name US Mint, Denver Art Museum of Colorado History Museum.

Geniet van de dag om de stad te bezoeken met name US Mint, Denver Art Museum of Colorado History Museum. De USA a la carte specialist Product informatie WONDROUS NATIONAL PARKS & SILVERTON TRAIN vanaf 2756 20 dagen/18 nachten Vertrek alle dagen van 1 mei tot 30 september 2016 Fly and Drive ROUTE DAG 1: BRUSSEL

Nadere informatie

Westkust USA, dé. ultieme rondreis. Inbegrepen

Westkust USA, dé. ultieme rondreis. Inbegrepen Westkust USA, dé De ultieme roadtrip langs de Amerikaanse Westkust, met alle hoogtepunten, is een absolute droomreis voor iedereen die het Wilde Westen met zijn eigen ogen wil zien én beleven. De allermooiste

Nadere informatie

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m PRIJZENOVERZICHT BUSRONDREIZEN USA Alle genoemde prijzen zijn in euro's en per persoon, inclusief programma zoals beschreven. Prijzen zijn excluslief vluchten (deze kunnen apart worden bijgeboekt. Vraag

Nadere informatie

DAG 01 : BRUSSEL - NEW YORK

DAG 01 : BRUSSEL - NEW YORK PRODUCT AMERICAN IMPRESSIONS Bezoek Amerika van The Big Apple tot de Stad der Engelen! Start in de stad die nooit slaapt, New York en ga noordwaarts naar Boston, hierna de prachtige Niagara watervallen,

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

Jetair noodnummer 011/32/59565666 reserveringsnr 055123874

Jetair noodnummer 011/32/59565666 reserveringsnr 055123874 Route To Do Hotel Woe 5/8 Vertrek Brussel Las Vegas Ophalen wagen Bally s Do 6/8 Las Vegas - Grand Canyon Bezoek Hooverdam, Kingman, route 66 Yavapai Lodge West Vrij 7/8 Zat 8/8 Zon 9/8 Ma 20/8 Di 2/8

Nadere informatie

Best of America â Rolstoelaangepaste rondreis

Best of America â Rolstoelaangepaste rondreis Best of America â Rolstoelaangepaste rondreis Algemeen Je reist in deze heel complete rondreis van het oosten beginnend in New York naar het Westen eindigend in Los Angels. Daar tussenin zie je tijdens

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

Thu, Nov 22, 2018 at 6:55 AM

Thu, Nov 22, 2018 at 6:55 AM JC Offerte Amerika 2 messages JC To: info@vx.nl Tue, Nov 20, 2018 at 10:31 AM Wij (familie van 4 personen waarvan 2 onder 18 jaar oud) willen graag een prijsopgave voor een vakantie naar het westen van

Nadere informatie

Reisinformatie voor: Suzanna Beekman

Reisinformatie voor: Suzanna Beekman Reisinformatie voor: Suzanna Beekman Oct 21 - Oct 25, 2015 2 Belangrijke telefoonnummers LUCHTVAART MAATSCHAPPIJEN - GRATIS NUMMERS 866/266.5588 888.247.2262 800/237.2747 800/262.1234 877/824.4846 800/252.7522

Nadere informatie

Excursies West-Amerika

Excursies West-Amerika Grand Canyon - helikoptervlucht North Canyon Tour Duur 30 minuten Vanaf 195,- p.p. Een helikoptervlucht boven de Grand Canyon is een adembenemende ervaring! Papillon Helicopters organiseert diverse vluchten,

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Los Angeles San Francisco

Los Angeles San Francisco Los Angeles San Francisco Informatie reisbureau... Los Angeles San Francisco Familie Hartmann 2 Datum Nacht Dag 16/7 woe 1 Vlucht Brussel Los Angeles 1 Los Angeles 17/7 do 2 Vrije dag in Los Angeles 2

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Amerika reis 2012. Campers ophalen, goed controleren op beschadiging, aftanken, water en de koelkast vullen.

Amerika reis 2012. Campers ophalen, goed controleren op beschadiging, aftanken, water en de koelkast vullen. Amerika reis 2012 27 April Vertrek van Schiphol met Flight 59 om 10.10 AM naar George Bush Intercontinental, Houston aankomst 1:50 PM Vertrek van George Bush Intercontinental, Houston om 5:25 PM naar Las

Nadere informatie

Nederlandstalige begeleiding

Nederlandstalige begeleiding Nederlandstalige begeleiding Chicago en Eastern Canada 2016 Dag 1: Brussel Chicago Aankomst in de vroege namiddag in Chicago Internationale luchthaven. Verwelkoming door uw gids en transfer per bus naar

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

DAG 1: BRUSSEL - LOS ANGELES

DAG 1: BRUSSEL - LOS ANGELES PRODUCT THE CLASSIC WEST DAG 1: BRUSSEL - LOS ANGELES Crowne Plaza LAX Harbor Hotel **** (1) (2) - Westdrift Manhattan Beach **** (3) Vertrek met als bestemming Los Angeles. U landt in de luchthaven en

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

VLA GOES WEST. VLA studiereis het westen van de VS 1-15 augustus 2017

VLA GOES WEST. VLA studiereis het westen van de VS 1-15 augustus 2017 VLA GOES WEST VLA studiereis het westen van de VS 1-15 augustus 2017 Het westen van de VS is voornamelijk bekend voor de natuurpracht. Maar ook beroemde steden zoals Las Vegas, Los Angeles en San Francisco

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

OFFERTE EXPLORATION OF THE WEST - 21 DAGEN

OFFERTE EXPLORATION OF THE WEST - 21 DAGEN OFFERTE EXPLORATION OF THE WEST - 21 DAGEN REISCREATIES RONALD FRANKEN VASARIRUIMTE 28 ZOETERMEER UW CONTACTPERSOON Ronald Franken 06-31995266 ronald.franken@reiscreaties.nl 2-12-2015 UW RONDREIS Uw reis

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Dag 1: Brussel Los Angeles. Dag 2: Los Angeles Anaheim 61 Km

Dag 1: Brussel Los Angeles. Dag 2: Los Angeles Anaheim 61 Km PRODUCT THE GREAT WEST U ontdekt tijdens deze reisweg boordenvol avontuur de verscheiden landschappen van Californië en haar legendarische steden en de gekartelde kust, van Arizona en de Grand Canyon en

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

Voorlopig Programma Voor onze reis van 25 dagen naar de West Kust van Amerika en Hawaï van Dinsdag 15 september t/m Vrijdag 9 oktober 2015.

Voorlopig Programma Voor onze reis van 25 dagen naar de West Kust van Amerika en Hawaï van Dinsdag 15 september t/m Vrijdag 9 oktober 2015. Voorlopig Programma Voor onze reis van 25 dagen naar de West Kust van Amerika en Hawaï van Dinsdag 15 september t/m Vrijdag 9 oktober 2015. Dinsdag 15 september vertrekken we om 12.00 uur uit Amsterdam

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Creation Science Expedition 2013

Creation Science Expedition 2013 Creation Science Expedition 2013 Inleiding The great Creation Science Expedition De Great Creation Science Expedition is een inspirerende expeditie langs de wonderlijke wereld van Gods scheppend handelen.

Nadere informatie

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway..

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. New-York VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL SOHO EN LITTLE

Nadere informatie

2. Vluchten USA 2013 07 28/08

2. Vluchten USA 2013 07 28/08 1. Planning datum route vlucht wat afstand hotel 7 woe vlucht brussel new york BRU JFK > 13h50 19h00 LT vliegen slapen! w new york downtown 8 don new york stad bezoek met 2 dagen pass bus w new york downtown

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

20-daagse luxe rondreis

20-daagse luxe rondreis 20-daagse luxe rondreis W e s t A m e r i k a L o s A n g e l e s - L a s V e g a s - G r a n d C a n y o n M o n u m e n t V a l l e y - B r y c e C a n y o n - Z i o n - D e a t h V a l l e y M a m m

Nadere informatie

USA. When the journey is my home!

USA. When the journey is my home! USA When the journey is my home! HET ULTIEME PARADIJS VOOR HET MAKEN VAN EEN ROADTRIP Van natuurliefhebbers tot cityhoppers, iedereen vindt zijn of haar ding in The USA. Ontdek adembenemende natuurparken

Nadere informatie

Excursie Code Info Prijzen GRAND CANYON ARIZONA

Excursie Code Info Prijzen GRAND CANYON ARIZONA Excursie Code Info Prijzen GRAND CANYON ARIZONA North Canyon Tour Grand Canyon South Rim NORTCAN s morgens, is het licht het mooiste en hierdoor ervaart u Grand Canyon NP op z n mooist. Mr. America # I

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Programma rondreis Dag 1 Vliegreis naar New York Dag 2 New York Dag 3 New York Boston (ca. 349 km) Dag 4 Boston Niagara Falls (ca.

Programma rondreis Dag 1 Vliegreis naar New York Dag 2 New York Dag 3 New York Boston (ca. 349 km) Dag 4 Boston Niagara Falls (ca. Programma rondreis Dag 1 Vliegreis naar New York U vliegt vandaag naar New York. Na aankomst in New York bereikt u op eigen gelegenheid het hotel (een transfer is optioneel bij te boeken). U kunt een bezoek

Nadere informatie

20-daagse luxe rondreis

20-daagse luxe rondreis 20-daagse luxe rondreis W e s t A m e r i k a L o s A n g e l e s - L a s V e g a s - G r a n d C a n y o n P a g e - B r y c e C a n y o n - Z i o n - D e a t h V a l l e y M a m m o t h L a k e s - Y

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

19-daagse familie reis West Canada

19-daagse familie reis West Canada Page 1 WEST CANADA 19-daagse familie reis West Canada Grizzlybeer, zwarte beer, grijze wolf, coyote, eland, wapiti, Amerikaanse bever, dikhoornschaap, wie door het ruige West-Canada reist kan ze zomaar

Nadere informatie

Dag 1: Brussel Los Angeles. Dag 2: Los Angeles Anaheim 61 Km

Dag 1: Brussel Los Angeles. Dag 2: Los Angeles Anaheim 61 Km PRODUCT THE GREAT WEST U ontdekt tijdens deze reisweg boordenvol avontuur de verscheiden landschappen van Californië en haar legendarische steden en de gekartelde kust, van Arizona en de Grand Canyon en

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Inclusief betrouwbare kaarten CALIFORNIË. De reisgids voor een actieve & culturele vakantie

Inclusief betrouwbare kaarten CALIFORNIË. De reisgids voor een actieve & culturele vakantie Inclusief betrouwbare kaarten CALIFORNIË De reisgids voor een actieve & culturele vakantie Inhoud Top 10 4 Het Californiëgevoel 6 9 Het magazine n Meer dan de clichés n Geknipt voor de film n Gold Rush

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

West Coast USA. San Francisco

West Coast USA. San Francisco San Francisco Ideale start of afsluiting van een tour aan de westkust. Drie nachten zijn aan te raden want van hieruit kan je ook een trip maken naar Sausolito of Napa Valley. De internationale luchthaven

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

FLORIDA. Rondreis door de Sunshine State 03/12-13/12/2018 OZ GROEPSREIZEN Living the dream in Florida, dat is wat we doen tijdens deze rondreis.

FLORIDA. Rondreis door de Sunshine State 03/12-13/12/2018 OZ GROEPSREIZEN Living the dream in Florida, dat is wat we doen tijdens deze rondreis. OZ GROEPSREIZEN 2018 FLORIDA Rondreis door de Sunshine State 03/12-13/12/2018 Living the dream in Florida, dat is wat we doen tijdens deze rondreis. We ontdekken de prachtige natuur en de vele bezienswaardigheden

Nadere informatie

WONDROUS NATIONAL PARKS & SILVERTON TRAIN

WONDROUS NATIONAL PARKS & SILVERTON TRAIN PRODUCT WONDROUS NATIONAL PARKS & SILVERTON TRAIN Vertrek alle dagen van 1 mei tot 30 september. Vertrek op ontdekking van de Rockies, de grote vlaktes en Yellowstone! Gedurende de reis zal u tevens ook

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

Golf Safari Kenia 2017

Golf Safari Kenia 2017 Golf Safari Kenia 2017 Charlie s Travels Lars Wouterse Mijn naam is Lars en ik ben helemaal gek van golfen en Afrika. Momenteel woon en werk ik in Kenia om mijn passie met meer mensen te delen. Samen met

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

OFFERTE voor 2 personen. 22-Daagse reis van Calgary naar Vancouver Prijzen gebaseerd op reizen in juni 2010

OFFERTE voor 2 personen. 22-Daagse reis van Calgary naar Vancouver Prijzen gebaseerd op reizen in juni 2010 OFFERTE voor 2 personen 22-Daagse reis van Calgary naar Vancouver Prijzen gebaseerd op reizen in juni 2010 Arrangement inclusief: Retourvlucht met KLM: Amsterdam Calgary en Vancouver Amsterdam Luchthavenbelasting,

Nadere informatie

PROGRAMMA WINNAARSREIS 2016

PROGRAMMA WINNAARSREIS 2016 PROGRAMMA WINNAARSREIS 2016 EURAM VAARTDIJK 3 WIJGMAAL, LEUVEN, BELGIE UW CONTACTPERSOON Vincent Hekkert +31 6 24 77 37 72 vincent.hekkert@euram.eu Pagina 1 van 10 VLUCHT DUSSELDORF AIRPORT SAN FRANCISCO

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Offerte Amerika 4 messages

Offerte Amerika 4 messages JC > Offerte Amerika 4 messages JC To: info@beleefreizen.nl Tue, Nov 20, 2018 at 10:28 AM Wij (familie van 4 personen waarvan 2 onder 18 jaar oud) willen graag een prijsopgave voor een vakantie naar het

Nadere informatie

Californië 9 februari - 19 februari

Californië 9 februari - 19 februari Californië 9 februari - 19 februari Route 2 van 7 Programma Vrijdag 9 februari 2018 Vlucht vanaf Brussel naar San Francisco en aankomst in de stad. Vanavond is diner in San Francisco op eigen gelegenheid.

Nadere informatie

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK HELSINKI

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK HELSINKI CITY BREAK HELSINKI De Finse hoofdstad is een prachtige parel aan de Oostzee met tientallen eilandjes in het zicht van de haven. Helsinki is ook één van de modernste steden van Europa en in 2012 zelfs

Nadere informatie

Route wegbrengcampers van Chicago naar San Francisco

Route wegbrengcampers van Chicago naar San Francisco Route wegbrengcampers van Chicago naar San Francisco Dag 1 Camper ophalen en rijden naar Amboy Camp Jellistone, Amboy (open vanaf 15 april) 153 Dag 2 Omaha* West Omaha NE Lincoln KOA (gehele jaar open)

Nadere informatie

OFFERTE ROUTE 66-17 DAGEN

OFFERTE ROUTE 66-17 DAGEN OFFERTE ROUTE 66-17 DAGEN REISCREATIES RONALD FRANKEN VASARIRUIMTE 28 ZOETERMEER UW CONTACTPERSOON Ronald Franken 06-31995266 ronald.franken@reiscreaties.nl 2-12-2015 UW RONDREIS Uw reis begint op vrijdag

Nadere informatie

Californië en Florida fly drive

Californië en Florida fly drive Californië en Florida fly drive 19 dag(en) v.a. 1.998,00 Deze individuele reis toont het beste van Californië en Florida. Alle bekende bezienswaardigheden van de sunshine states passeren de revue! De American

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe Onze Hotels Skanderbeg Tours heeft de hotels waarin u zal verblijven met zorg uitgekozen. Het zijn bijna allemaal kleinschalige operaties waar de kwaliteit en de legendarische Albanese gastvrijheid centraal

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Prijs. Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary

Prijs. Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary Combineer vier uitdagende skibestemmingen tot één ski safari en al uw dromen op het gebied van wintersport worden werkelijkheid! Deze ski

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie