Wat er ook speelt in deze wereld. Laat het de kinderen zijn.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wat er ook speelt in deze wereld. Laat het de kinderen zijn."

Transcriptie

1 Nummer 10 Vrijdag 10 januari 2014 Inhoudsopgave Spreuk van de Flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! Kinderdagverblijf en BSO TSO Nieuws uit de groepen Diverse activiteiten Spreuk van de Flits Wat er ook speelt in deze wereld. Laat het de kinderen zijn. Beste ouders en verzorgers Allereerst wil ik alle ouders en kinderen bedanken die op zaterdag 4 januari het schoolplein hebben schoongemaakt! Gelukkig hebben we in de afgelopen vakantie weinig schade gehad. Afgelopen week hebben we binnen het team gesproken over het trakteren bij een verjaardag. In de groep besteden we veel aandacht aan de verjaardag van uw zoon of dochter. Daarnaast worden alle leerlingen per maand toegezongen door de gehele school! In de groep krijgen de leerlingen een mooie verjaardagskaart. Die kaart ligt vervolgens een paar dagen in de teamkamer zodat zoveel mogelijk medewerkers hun naam en felicitaties kunnen opschrijven. Tot nu toe namen alle kinderen ook een traktatie mee voor alle meesters en juffen. Hierdoor krijgen alle meesters en juffen ruim 240 traktaties per jaar. Daarnaast komt het soms voor dat jarige kinderen een groot deel van de teamtraktatie weer naar huis meenemen. Als team willen we vanaf heden bij u aangeven dat het niet verplicht is om een traktatie mee te nemen voor het team. Het is ook mogelijk om het geld voor die traktatie bij de zending te doen. Ook kunt u ervoor kiezen om alleen een traktatie mee te geven voor de eigen juf. Wat dat betreft laten we de keuze aan u en uw zoon of dochter.

2 Agenda Maandag 13 januari Maandag 13 januari Woensdag 15 januari Dinsdag 21 januari Woensdag 22 januari Donderdag 23 januari Donderdag 30 januari Spreekuur GGD van 8.30 tot uur. Welkom! Groepen 7 & 8 gaan naar Dansvoorstelling in de Meenthe. MR & OC vergadering OR vergadering Voorleesontbijt Overleg KDV en teamleden onderbouw (tussen de middag) Open Huis binnen ons Kindcentrum! U ontvangt een flyer om weg te geven aan iemand die mogelijk interesse heeft in ons Kindcentrum. Dat mogen ook gezinnen zijn die in een van de dorpen rondom Steenwijk wonen! Trefwoord / Zending Zoals u weet hebben we met elkaar op 17 december de kerstactie gehouden voor de voedselbank. De voedselbank wil ons heel erg bedanken voor de gift van 610,50 euro! Tijdens de kerstactie hebben de volgende kinderen/familieleden de volgende prijzen gewonnen: 10 e prijs Anouk Kielstra uit groep 4 9 e prijs Inez Toupoul uit groep 1 8 e prijs Jordy Dingerdis uit groep 5 7 e prijs Sacha Dekker uit groep 5 6 e prijs Bridget Portijk uit groep 6 5 e prijs Mirte de Boer uit groep 5 4 e prijs Mevr. J. Portijk 3 e prijs Arvid Muller uit groep 6 2 e prijs Wilco de Boer uit groep 7 1 e prijs Owen v.d. Veen uit groep 3 We hopen dat jullie in de vakantie genoten hebben van de mooie prijzen! Medewerkers Afgelopen week heeft juf Janneke Veurman in haar groep verteld dat ze zwanger is. We gunnen haar een goede zwangerschap! Meester Gerrit heeft gehoord dat hij moet stoppen met een deel van zijn chemokuren. Dit is voor hem en zijn familie een grote teleurstelling. Er zijn grenzen aan het behandelen van zijn ziekte. We wensen meester Gerrit en zijn kinderen veel sterkte toe! Hoera, ik ben jarig! Onderstaande leerlingen zijn in de komende periode jarig. We wensen jullie een allemaal een fijne en gezellige verjaardag toe! Ferri Huisman Tim Duiven Isaiah Warkor 3 KDV Cheyenne Kingma Elmira Ata Tim Ronner Julia Vanhouttem Gabriel Cateco KDV

3 Kinderdagverblijf en BSO Nieuws vanuit de Olifantjes en Wasberen Tijdens de vakantie zijn wij gewoon lekker doorgegaan. Samen met de kinderen hebben we er gezellige dagen van gemaakt. Ook hebben de vloeren weer een opknapbeurt gehad en zijn de groepen weer fris voor gebruik. Het ziet er allemaal weer netjes uit. Bij de Wasberen mogen we de volgende kinderen verwelkomen. Quincy de Boer, Julius Penninga, Eskil Moedt, wij wensen jullie heel veel speelplezier toe. Ook bij de Olifantjes zijn er nieuwe kinderen bijgekomen. Arvid Moedt, Marrit Penninga, Vajèn Dijksta en Nick Venema komen gezellig bij ons spelen. Een ongelukje zit in een klein hoekje. Helaas is onze leidster Sylvia naar komen te vallen en hierbij heeft ze haar elleboog gebroken. Wij zullen haar een tijdje moeten missen, veel beterschap toegewenst! Kleine ongelukjes komen ook hier weleens voor. Soms zijn we te laat bij de WC of worden de kleren tijdens het spelen vies. Zouden jullie de kinderen een extra setje kleding mee willen geven. Ook zijn we nog steeds op zoek naar reservekleding vanaf maatje 80 tot 120. Deze week zijn we bij de Olifantjes begonnen met het thema Wat heb jij aan vandaag? en bij de BSO zijn we in Disney sfeer. Volgende week vrijdag 17 januari zullen zij een gezellig Disneyfeest houden. Tot de volgende keer! TSO TSO Samen, met elkaar!!!! Gezocht, ouders die samen met elkaar de kinderen een leuke overblijftijd willen geven. U hoeft dit niet alleen te doen, maar samen met anderen TSO collega s. U hoeft niet bang te zijn dat dit niets voor u is, want je doet het samen. Ieder heeft zijn eigen talent en al die talenten samen, zorgen voor een goede overblijf.2 Vanaf 1 januari 2014 komen wij mensen tekort op de donderdag, wilt u liever eerst een keer meedraaien en kijken hoe het gaat, kom dan kijken en dan kunt u alsnog beslissen of het iets voor u is. Heeft u vragen of wilt u een keer mee draaien bij de TSO, belt u dan met de coördinator TSO. Ook voor de andere dagen zijn reserve overblijfouders welkom. Neem die stap, want wij doen het samen, met elkaar!!! Coördinator: Christina de Boer, Tel.: Nieuws uit de groepen We wensen Jaimy Boelsma uit groep 4 en Eviena Oost uit groep 7 veel plezier op hun nieuwe school. Dinsdag 7 Januari 2014 hebben we sterretjes laten branden op het schoolplein. Voor ons een start van het nieuwe jaar. De kinderen van groep 2/3 hebben allemaal een reactie hierop weer gegeven.

4 Gaby: Ik vond het leukste om het vast te houden. Lisa: Ik vond het leukste om het samen vast te houden. Om hem bij iemand anders in te doen,zodat hij aan ging. Ivan:Dat ik het leuk ging vinden om het af te steken. Esmee: Ik vond het leukste dat het kaarsje in het glas aan ging en toen weer uit. Brian: De sterretjes vond ik leuk. Tygo: Vuurwerk aansteken vind ik leuk. Sven: Het afsteken vond ik leuk. Kyran: vuurwerk aansteken. Inez:Ik vond het leuk dat het kaarsje niet uitging. Ian:Ik vond het leuk dat we op school ook vuurwerk af mochten steken. Jordi: Ik heb heel veel sterretjes afgestoken. Janine: Dat het ging knetteren. Iris: ik vind het leuk om ermee om te draaien. Isa: Ik vond het leuk dat ik het met het kaarsje aan mocht steken. En dat hij steeds weer uit ging. Sylvie: Dat je het stokje bij de andere aan kon steken. Nadalie:Dat ik heel veel sterretjes af kon steken. Fayah: Ik vond het leuk om alleen vuurwerk af te steken. Wesley: Ik vond het geluidje grappig toen het sterretje in het water viel. Talha: Vuurwerk aansteken, met de vlam. Emiel: Ik vond het leukste dat ik het sterretje ging vasthouden. Kevin: Ik vond het leuk toen de mijne net begon. Noa: Ik vond het leuk, omdat het zelf mocht doen. Amy: Ik vond het leuk om het vast te houden. Harmen: Ik vond het leuk dat ik de sterretjes af mocht steken. En het bij Elmira aan te steken. Evita:Gewoon leuk. Wout: Dat we bij elkaar de sterretjes af mochten steken. Sanne: Ik vind het gewoon niet leuk. Jens:De sterretjes waren leuk. Eva: Ik vind de kleur van de sterretjes mooi. Lotte; Ik vind het leukste toen de kleuren er waren. Cain:Ik vond het leuk toen we sterretjes af gingen steken. Stijn:Het stokje van de sterretjes vasthouden vond ik leuk.

5 Diverse activiteiten Voorleesontbijt Van 22 januari t/m 1 februari zijn de Nationale voorleesdagen. Daarom zullen we op woensdagochtend 22 januari samen met de kinderen op school ontbijten tijdens het voorleesontbijt. De kinderen mogen die ochtend verkleed in hun pyjama op school komen. Tijdens het ontbijt zullen de kinderen worden voorgelezen. Thema van de verhalen deze keer is dieren. Meer informatie volgt nog via een brief. We hopen op een gezellige ochtend met elkaar! Scholierensport- en cultuurproject 2014: Het gezamenlijke project tussen gemeente en sport- en cultuuraanbieders is gestart. Binnen dit kennismakingsproject begint een aantal activiteiten al in de tweede week van januari 2014! Voor 5 euro kunnen leerlingen van groep 7 en 8 kennismaken met sport en cultuur. Dit is echt een hele mooie en laagdrempelige manier om te kijken of uw kind een (andere) sport (denk aan acrobatiek of surfen bijvoorbeeld) leuk lijkt of juist een uitdaging ziet in een culturele activiteit, zang of dans, fotografie of een stripverhaal maken. Voorheen meldde school uw kind(eren) aan via een boekje met formulier. Nu maakt u zelf een account/inlog aan waarmee u uw kind (eren) rechtstreeks kunt opgeven! Kijk op de website voor alle informatie. Voor vragen kunt u contact opnemen met Sandra Lampe, beweegteam gemeente Steenwijkerland (sandra.lampe@steenwijkerland.nl of ).

6 Tenslotte Tenslotte wil ik u aangeven dat we als team meedoen met een project storytelling. Het gaat erom welk verhaal willen we vanuit ons Kindcentrum vertellen? Wat zijn onze sterkte kanten waar we trots op mogen zijn? Op dit moment staan binnen dat project de volgende woorden vanuit ons Kindcentrum centraal: betrokken, ontwikkeling, samenwerken, zelfverantwoordelijk en relatie. Wanneer er meer over dit project bekend is, laten wij u dat zeker weten! In de afgelopen maand zijn er tien nieuwe aanmeldingen gekomen voor het KDV. Daarnaast heb ik komende week intakegesprekken voor vijf nieuwe kinderen voor het schoolgedeelte! Fijn dat ook nieuwe gezinnen ons Kindcentrum weten te vinden! Vriendelijke groet, Pieter Olthof directeur Kindcentrum Bernhard

Worden wie je bent! (vanuit de film: As it is in Heaven )

Worden wie je bent! (vanuit de film: As it is in Heaven ) Nummer 11 Vrijdag 24 januari 2014 Inhoudsopgave Spreuk van de Flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! Kinderdagverblijf en BSO TSO Nieuws uit de groepen Diverse

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Nummer 10 Vrijdag 9 januari 2015

Inhoudsopgave. Nummer 10 Vrijdag 9 januari 2015 Nummer 10 Vrijdag 9 januari 2015 Inhoudsopgave Spreuk van de Flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! Nieuws uit de groepen Diverse activiteiten; w.o. MR en OC

Nadere informatie

(De drie V s van Exova.nl)

(De drie V s van Exova.nl) Nummer 12 Vrijdag 6 februari 2015 Inhoudsopgave Spreuk van de Flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! KDV OR TSO Nieuws uit de groepen Diverse activiteiten Spreuk

Nadere informatie

geef tijd aan anderen

geef tijd aan anderen Nummer 11 Vrijdag 7 februari 2014 Inhoudsopgave Spreuk van de Flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! Kinderdagverblijf en BSO TSO Nieuws uit de groepen Diverse

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Nummer 8 Vrijdag 29 november Spreuk van de Flits

Inhoudsopgave. Nummer 8 Vrijdag 29 november Spreuk van de Flits Nummer 8 Vrijdag 29 november 2013 Inhoudsopgave Spreuk van de Flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! Kinderdagverblijf en BSO TSO Nieuw uit de groepen Diverse

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Het geheim van geluk is vrijheid, het geheim van vrijheid is lef.

Het geheim van geluk is vrijheid, het geheim van vrijheid is lef. Nummer 7 Vrijdag 14 november 2014 Inhoudsopgave Spreuk van de Flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! KDV TSO Nieuws uit de groepen Diverse activiteiten Tenslotte

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Nummer 19 Vrijdag 5 juli 2013

Inhoudsopgave. Nummer 19 Vrijdag 5 juli 2013 Nummer 19 Vrijdag 5 juli 2013 Inhoudsopgave Spreuk van de Flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! Kinderdagverblijf en BSO Nieuws uit de groepen Diverse activiteiten

Nadere informatie

U gaf ons twee handen om de handen ineen te slaan!

U gaf ons twee handen om de handen ineen te slaan! Nummer 6 Vrijdag 30 november 2012 Inhoudsopgave Spreuk van de flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! Kinderdagverblijf en BSO Nieuws uit de groepen Diverse activiteiten

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 Beste ouders en verzorgers, Welkom en even voorstellen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Spreuk van de Flits Alles heeft zijn tijd

Spreuk van de Flits Alles heeft zijn tijd Nummer 2 Vrijdag 30 augustus 2013 Inhoudsopgave Spreuk van de Flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! Kinderdagverblijf en BSO Nieuws uit de groepen Diverse activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari.

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari. Nieuwsbrief nr. 3 Januari 2017 1 KALENDER 14 januari Oud papier 16 januari t/m 3 februari Citoweken 25 januari Voorleesontbijt groep 1/2 24 januari Open avond (nieuwe leerlingen) 25 en 26 januari Open

Nadere informatie

Advent is dromen dat Jezus zal komen. Dromen van vrede!

Advent is dromen dat Jezus zal komen. Dromen van vrede! Nummer 9 Vrijdag 12 december 2014 Inhoudsopgave Spreuk van de Flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! Nieuws uit de groepen Diverse activiteiten; w.o. MR en OC

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Nummer 3 Vrijdag 12 september 2014

Inhoudsopgave. Nummer 3 Vrijdag 12 september 2014 Nummer 3 Vrijdag 12 september 2014 Inhoudsopgave Spreuk van de Flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! KDV TSO Nieuws uit de groepen Diverse activiteiten Tenslotte

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 22 februari 2019 Agenda Nummer 23 maandag 4 maart Studiedag. De kinderen

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders,

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders, Leeuwarden, 13 mei 2016 Geachte ouders, Welkom In de groep van de Zebra s zijn Julia en Jazzlynn na de vakantie gestart. Julia is 4 jaar geworden en Jazzlynn is vanuit Berlikum naar Leeuwarden verhuisd.

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

benut de vakantie rust goed uit

benut de vakantie rust goed uit Nummer 13 Vrijdag 21 februari 2014 Inhoudsopgave Spreuk van de Flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! Kinderdagverblijf en BSO TSO Nieuws uit de groepen Diverse

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Prikbord 27 augustus 2015

Prikbord 27 augustus 2015 Kath. Jenaplanonderwijs Ceelman van Ommerenweg 5 6711 JD Ede tel. 0318 616098 www.koningdavidschool-skovv.nl directie@koningdavidschool-skovv.nl Prikbord 27 augustus 2015 Data Vrijdag 28 augustus Ouders

Nadere informatie

Spreuk van de Flits Een goed begin is het halve werk

Spreuk van de Flits Een goed begin is het halve werk Nummer 1 Vrijdag 16 augustus 2013 Inhoudsopgave Spreuk van de Flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! Kinderdagverblijf en BSO Nieuws uit de groepen Diverse activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Pagina 1. Pagina 2. Pagina februari Geachte ouders en verzorgers. Inleiding

Pagina 1. Pagina 2. Pagina februari Geachte ouders en verzorgers. Inleiding 18 februari 2016 Pagina 1 Inleiding Spreekavonden Geboren Pagina 2 Nationale voorleeswedstrijd Mozaïek Pagina 3 Hulpouders gezocht Belangrijke data Geachte ouders en verzorgers Allereerst wil ik, namens

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 en 2

Informatieboekje groep 1 en 2 Informatieboekje groep 1 en 2 CBS Goudenstein Vredeplein 1 4175 HA Haaften 0418-591661 Informatieboekje voor groep 1 en 2 Welkom op CBS Goudenstein! Fijn dat u gekozen hebt voor onze school. U hebt gekozen

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn:

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn: Nieuwsbrief 4 Agenda vrijdag 27 oktober dinsdag 31 oktober woensdag 1 november donderdag 2 november vrijdag 3 november zondag 5 november maandag 6 november dinsdag 7 november woensdag 8 november maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

Bevlogenheid bij leerkrachten werkt besmettelijk bij leerlingen!

Bevlogenheid bij leerkrachten werkt besmettelijk bij leerlingen! Nummer 8 Vrijdag 11 januari 2013 Inhoudsopgave Spreuk van de flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! Kinderdagverblijf en BSO Nieuws uit de groepen Diverse activiteiten

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: 2016 2017 datum: 04 november 2016 Agenda 05 november : Scholencross 14.30 16.00 uur 09 november : Schoolschoonmaak 1 + tuinonderhoud 19.00 20.30 10 november

Nadere informatie

Een goede coach ziet wie zijn spelers zijn, en laat hen zien wie ze kunnen zijn!

Een goede coach ziet wie zijn spelers zijn, en laat hen zien wie ze kunnen zijn! Nummer 19 Vrijdag 6 juni 2014 Inhoudsopgave Spreuk van de Flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! KDV TSO Nieuws uit de groepen Diverse activiteiten Tenslotte

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 09-01-2019 Woensdag 16 januari Ouderavond door de MR. Start om 20.00u. Vrijdag 18 januari Kleutervrije vrijdag Vrijdag 18 januari Creamiddag groep 7-8 Woensdag 23 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 3 juli

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa NIEUWSBRIEF MOLENWIEK CBS de Molenwiek Weekbrief 1 5 september Nieuw op de Molenwiek : WELKOM OP SCHOOL Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte Groep 2: Kian Groep 3: Pablo, Lucas Groep 4:

Nadere informatie

Januari Deze maand nemen we afscheid van Cas de Rooij en Xaviennah vd Wal. We zullen ze erg missen!

Januari Deze maand nemen we afscheid van Cas de Rooij en Xaviennah vd Wal. We zullen ze erg missen! Nieuwsbrief Januari 2018 Beste ouders/verzorgers, Allereerst wensen wij iedereen een gezond en gelukkig 2018! Heeft u nog een leuke foto van de feestdagen voor op het mandje van uw kind?!! Nu het deze

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 31 augustus 2018 Nummer 1 Agenda maandag 3 september dinsdag 4 september

Nadere informatie

20.00 uur: schooladviesraad uur: inloop ochtend/kennismaken directeur 8.30: gebedsgroep hoofdluiscontrole

20.00 uur: schooladviesraad uur: inloop ochtend/kennismaken directeur 8.30: gebedsgroep hoofdluiscontrole Nieuwsbrief 10 Agenda donderdag 22 februari maandag 26 vrijdag 2 maart 14.00 uur: spreekuur SKT VOORJAARSVAKANTIE maandag 5 t/m vrijdag 9 maart Kind-gesprekken groep 3 t/m 8 maandag 5 maart Opening in

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: In Balans nieuws. Nieuwe leerlingen

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: In Balans nieuws. Nieuwe leerlingen Express Jaargang 7, nummer 9 15 januari 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; Nieuwe leerlingen Nationale Voorleesdagen 2016 Zaalvoetbaltoernooi Groep 1-2

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders, april 2019 Van de directie Inhoud Verzoek aanmelden broertjes en zusjes 2 Personeel... 2 IPC (International primary curriculum).. 2 Onze school in beeld... 3 1 april... 4 Schoolvoetbal... 5 Tutorlezen

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Afgelopen donderdag nam ik als afdelingsmanager 0-6 afscheid van kindcentrum de Troubadour.

Nieuwsbrief. Afgelopen donderdag nam ik als afdelingsmanager 0-6 afscheid van kindcentrum de Troubadour. Nieuwsbrief Jaargang 19 - nummer 9 - januari 2014 Afscheid en een nieuwe start... Rosmalen, 13 januari 2014 Beste ouder(s), verzorger(s) Afgelopen donderdag nam ik als afdelingsmanager 0-6 afscheid van

Nadere informatie

Nieuws vanuit de taalhoek

Nieuws vanuit de taalhoek Inleiding Wij hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Wat was het fijn om alle kinderen weer op school terug te zien. Voor het ene kind is de start in een nieuwe groep een uitdaging

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 augustus 2017

Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Beste ouder(s) verzorger(s), Komende maandag start het nieuwe schooljaar voor alle kinderen op onze school. We hopen dat iedereen genoten heeft van de vakantie en dat de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 36 28 juni 2017 Agenda 29 juni 3e rapport 3 juli Facultatieve oudergesprekken 4 juli Afscheidsfeest Juf Cobien Uitgelicht Einde schooljaar Afscheid juf Cobien Afscheid juf

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier INFOOTJE NR. 07 Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015 Agenda Zaterdag 12 december Oud papier Donderdag 17 december 13.15 uur: kerststukjes maken samen met opa s en oma s 17.00 19.00 uur: kerstdiner

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Nummer 18: 30 mei 2013

Nummer 18: 30 mei 2013 Nummer 18: 30 mei 2013 Agenda: Dag Activiteit Vrijdag 31-5 Afscheid Willy Zaterdag 1-6 Schoolkorfbal groep 3 en 4 Dinsdag 4-6 Studiedag (kinderen vrij) Woensdag 5-6 Podium Woensdag 5-6 Irene en Ingrid

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel Info Nr. 4 Dinsdag 3 oktober 2017 Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel We hadden u beloofd te laten weten welk project

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 INFO Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 De laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn bijna aan het eind van het schooljaar gekomen. Het was weer een bewogen jaar met vele hoogtepunten.

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere lezers, Oktober Opening Kinderboekenweek 2018: Kom erbij!

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere lezers, Oktober Opening Kinderboekenweek 2018: Kom erbij! In de Kijker Oktober 2018 Beste ouders, leerlingen en andere lezers, Opening Kinderboekenweek 2018: Kom erbij! t is fijn als je jongleren kan met kopjes en met borden. Of met kersenpitten spugen ooit eens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Jaargang 18 woensdag Ontwikkelingen rond het IKC

Nieuwsbrief 3. Jaargang 18 woensdag Ontwikkelingen rond het IKC Nieuwsbrief 3 Jaargang 18 woensdag 26-09-2018 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Ontwikkelingen rond het IKC Begin september zijn alle medewerkers van ons toekomstige IKC bij elkaar geweest. Door

Nadere informatie

Als je iets goeds ziet, geef dan een compliment. Als je iets fouts ziet, bied dan je hulp aan. Nelson Mandela

Als je iets goeds ziet, geef dan een compliment. Als je iets fouts ziet, bied dan je hulp aan. Nelson Mandela Nummer 6 Vrijdag 1 november 2013 Inhoudsopgave Spreuk van de Flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! Kinderdagverblijf en BSO TSO Tussen Schoolse Opvang Diverse

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij. - Schoolzwemkampioenschappen

In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij. - Schoolzwemkampioenschappen In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij - Schoolzwemkampioenschappen - Hulp gezocht - Thema Reuzen en Kabouters bij de peuteropvang - Naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

Juni 2015 SKH het Spectrum

Juni 2015 SKH het Spectrum Juni 2015 SKH het Spectrum Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni 2015 Personele bezetting Wij als teamleden van SKH het Spectrum hebben sinds 15 juni 2015, het genoegen

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Weekbrief 15 januari 2016

Weekbrief 15 januari 2016 Weekbrief 15 januari 2016 Dinsdag 12 januari Oud papier Maandag 18 januari Dinsdag 19 januari Studiedag team alle kinderen vrij Zondag 24 januari Presentatievering 1 e Communie Woensdag 27 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 4, 7 december 2018 Kalender: 20 dec Kerstviering op school 21 dec Groep 1 t/m 4 hele dag vrij Groep 5 t/m 8 middag vrij 24 dec Scholenzeskamp 24 dec t/m Kerstvakantie 4 jan

Nadere informatie

Van Kijken naar Zien!

Van Kijken naar Zien! Nummer 10 Vrijdag 8 februari 2013 Inhoudsopgave Spreuk van de flits Beste ouders en verzorgers Agenda Trefwoord Medewerkers Hoera, ik ben jarig! Kinderdagverblijf en BSO Nieuws uit de groepen Diverse activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 4, december 2018 AGENDA JANUARI 7 Start thema Beroepen/wat wil je later worden 23 Nationale Voorleesdagen 24 Voorleesontbijt groep 1/2 21 t/m 01-02 Toets weken CITO 30 Groepspresentatie groep 7

Nadere informatie