Gewijzigde service glasinzameling hoogbouw per 31 oktober Dit bericht is bestemd voor bewoners van hoogbouwcomplexen in de gemeente Oosterhout.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gewijzigde service glasinzameling hoogbouw per 31 oktober Dit bericht is bestemd voor bewoners van hoogbouwcomplexen in de gemeente Oosterhout."

Transcriptie

1 Bent u al donor? JaofNee.nl Orgaandonatie is een actueel en belangrijk onderwerp. Er is namelijk een groot tekort aan organen. Hierdoor overlijden er jaarlijks tientallen patiënten die te lang op een donororgaan moeten wachten. Donorregistratie is daarom van levensbelang. Gemeente Oosterhout zet zich actief in voor het verhogen van het aantal donorregistraties en stelt donorformulieren beschikbaar bij het Informatiecentrum op het stadhuis. Oosterhout heeft inwoners van 15 jaar en ouder. In totaal legden inwoners hun keuze vast. Op dit moment hebben ongeveer 7 miljoen Nederlanders boven de 18 jaar hun keuze nog niet vastgelegd in het Donorregister. Terwijl uit onderzoek blijkt dat 35% van deze mensen positief staat tegenover donatie van de eigen organen na overlijden. Wanneer iemand zijn of haar keuze over donatie niet heeft vastgelegd, dan wordt de nabestaanden om toestemming gevraagd. Een moeilijke beslissing die zij op een zeer emotioneel moment moeten nemen. Dat blijkt ook uit de cijfers, in 2009 weigerde 68% van de nabestaanden de organen en weefsels van hun dierbare af te staan voor transplantatie. Daarom is het van groot belang dat donorregistratie bespreekbaar wordt gemaakt. Want als meer mensen zich als donor registreren, kunnen meer levens worden gered. Digitaal registreren Steeds meer mensen leggen hun keuze om orgaandonor te worden digitaal vast in het Donorregister. Dit kan tegenwoordig eenvoudig op: met behulp van uw DigiD-code. Gemeente Oosterhout zegt JA tegen donorregistratie. Bent u al donor? JaofNee.nl

2 Gewijzigde service glasinzameling hoogbouw per 31 oktober 2011 Dit bericht is bestemd voor bewoners van hoogbouwcomplexen in de gemeente Oosterhout. Sinds jaar en dag worden de textiel-, blik- en glascontainers in hoogbouwcomplexen eenmaal in de veertien dagen door medewerkers van de gemeente uit de containerruimte gehaald voor lediging. Vanwege de hoge kosten van de glasinzameling en de lastige omgang met de verschillende toegangssleutels komt aan deze service een einde. De containers blijven in het pand, maar de bewoners zullen de containers zelf naar buiten moeten rijden op de dag van lediging. De containers van de appartementencomplexen moeten buiten worden geplaatst op de dag dat in de wijk het glas huis aan huis wordt opgehaald. Op de afvalkalender staat wanneer in welke wijken (glas)afval wordt ingezameld. De afvalkalender staat ook op de website: De mogelijkheid om individueel een kratje aan te vragen, blijft bestaan. Bovendien kunt u het glas in de verschillende boven- en ondergrondse glascontainers deponeren. De huidige regeling om de containers uit de containerruimten te halen, blijft gehandhaafd tot 31 oktober. Vanaf week 44 (week van 31 oktober) dienen de containers door bewoners naar buiten gereden te worden, of er wordt gebruik gemaakt van kratjes of de glasbollen. Vragen? Heeft u hierover vragen of opmerkingen, neemt u dan contact op met de unit Afvalverwijdering via telefoonnummer:

3 De OV Chipkaart Vanaf 3 november 2011 zal het in heel Brabant net als in de rest van Nederland - niet meer mogelijk zijn om te reizen met een strippenkaart. Ook stopt dan de verkoop van ster-abonnementen. Abonnementen worden bij Veolia Transport en Arriva nog geaccepteerd totdat de geldigheid ervan afloopt. Ook het dalurendagkaartje verdwijnt gelijktijdig met de strippenkaart. Het blijft wel mogelijk een kaartje te kopen bij de buschauffeur voor een enkele busrit ( 3, zonder overstap). Voor reizigers die met ongebruikte of halfgebruikte strippenkaarten blijven zitten, wordt een strippenkaart-uitzwaai-actie georganiseerd. Op vertoon van de strippenkaart kunt u korting krijgen op attracties in Brabant. Ook is het mogelijk om de oude strippenkaart te doneren aan een goed doel. De actie gaat begin oktober van start. Buurtbus De buurtbussen in Brabant gaan pas later over op de OV-chipkaart. Reizigers kunnen bij de chauffeur van de buurtbus tegen contante betaling een vervoersbewijs kopen. Vragen? Voor meer informatie gaat u naar de website van de Provincie Noord- Brabant: Informatie over alle Brabantse verkoop- en oplaadpunten is te vinden op de website:

4 29 oktober a.s. kindervrijmarkt op de Markt U kan uw kinderen inschrijven Op 29 oktober 2011 wordt in het kader van het 1001 marktenfestival een kindervrijmarkt georganiseerd naast de reguliere zaterdagmarkt. Ook zal er dan een gratis mosselproeverij plaatsvinden. Bij een kindervrijmarkt verkopen kinderen hun oude speelgoed en andere overbodige spullen. De handelswaar gaat van de hand voor zeer weinig geld en de sfeer is over het algemeen gemoedelijk. Kopen en verkopen doet men vooral voor het plezier en omdat weggooien zonde gevonden wordt. Het vrijmarktgebied zal afhankelijk van de aanmeldingen worden geïntegreerd bij de reguliere zaterdagmarkt. Duur van de kindervrijmarkt De kindervrijmarkt is op zaterdag 29 oktober. Deze begint om uur en duurt tot uur. (het uitpakken van de spullen kan al vanaf uur) In verband met de handhaving van de openbare orde, veiligheid en gezondheid zijn een aantal spelregels vastgesteld; In het vrijmarktgebied mogen kinderen traditionele 2e handsspullen verkopen. Er mogen op straat geen alcoholhoudende drank en bederfelijke etenswaren verkocht worden omdat dit aan strenge regels is gebonden. Er zal uitsluitend gebruik kunnen worden gemaakt van grondplaatsen (dus geen kramen), die worden aangewezen door de marktmeester. Na afloop van de kindervrijmarkt dienen de deelnemers van de vrijmarkt hun eigen restanten/afval mee te nemen. De kindervrijmarkt is niet bedoeld voor de verkoop van hele inboedels en ook niet voor nieuwe spullen. Kinderen kunnen/mogen begeleid worden door ouders. Aanwijzingen van de marktmeester dienen terstond te worden opgevolgd. Opgeven deelname Deelname aan de kindervrijmarkt is gratis. Wel dient u zich van tevoren aan te melden als deelnemer. Omdat de beschikbare ruimte

5 beperkt is, worden de plaatsen ingedeeld op binnenkomst aanmelding. (vol = vol) U kunt een sturen naar: a.klijsen@oosterhout.nl, met de volgende gegevens: naam, adres, woonplaats, (mobiel)telefoonnummer, gewenste verkoopruimte. Aanmeldingen dienen voor 21 oktober 2011 binnen te zijn. Meer informatie Voor meer informatie kunt u terecht bij Arjan Klijsen, de marktmeester, telefoonnummer: of a.klijsen@oosterhout.nl.

6 Meld ze aan: kinderen en jongeren die een lintje verdienen Bijna iedereen kent wel de lintjesregen, traditiegetrouw op de dag voor Koninginnedag. Dan krijgen mensen die iets betekenen voor Nederland of de stad een koninklijk lintje opgespeld. Ze hebben bijvoorbeeld een gouden medaille gewonnen op de Olympische Spelen of zich jarenlang ingezet voor gehandicapten in hun dorp. Oosterhout Familiestad vindt het belangrijk om ook kinderen in het zonnetje te zetten. Want ook die geven vaak het goede voorbeeld aan volwassenen en andere kinderen. Oosterhout heeft twee onderscheidingen, het Kinderlintje en de Onderscheiding voor Jonge Helden. In 2009 zijn deze onderscheidingen voor de eerste keer uitgereikt in Oosterhout en ook dit jaar kunnen kinderen en jongeren aangemeld worden. Voor wie? Het Kinderlintje is een onderscheiding voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar die een bijzondere prestatie leveren of zich belangeloos inzetten voor de samenleving. De Onderscheiding voor Jonge Helden is bedoeld voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar. De genomineerden moeten woonachtig zijn in de gemeente Oosterhout. Hoe meld je een kind of jongere aan? Iedereen kan een kind of jongere aanmelden. Stuur daarvoor een naar s.kock@oosterhout.nl. Vergeet niet om twee referenties op te geven. Dat zijn mensen die ook vinden dat het kind of de jongere een onderscheiding verdient. Een speciaal aanmeldformulier is te vinden op de website van de gemeente, Wie bepaalt wie er wint? Ieder jaar wordt er een officiële jury samengesteld. Drie jongeren, een onderwijzer en de burgemeester beoordelen wie een Kinderlintje of een Onderscheiding voor Jonge Helden gaan ontvangen. Wanneer worden de lintjes en onderscheidingen uitgereikt? Deze worden elk jaar uitgereikt op 20 november, de Dag van de Rechten van het Kind. De genomineerde kinderen, jongeren en hun ouders ontvangen daarvoor een uitnodiging.

7 Uitnodiging: Denk mee over het Huis voor Amateurs In de Cultuurnota Laat duizend bloemen bloeien is het plan opgenomen om het culturele amateurveld in Oosterhout een eigen thuisbasis te geven in de vorm van een fysiek Huis voor Amateurs. De Pannehoef aan de Wilhelminalaan is daarvoor nadrukkelijk in beeld. Culturele verenigingen en non-professionele kunstbeoefenaars zijn van harte welkom om op donderdag 3 november mee te denken over wat het in te richten Huis voor Amateurs voor de amateurkunst in Oosterhout en dus voor henzelf kan betekenen. Het is de bedoeling dat culturele verenigingen en non-professionele kunstbeoefenaars in het Huis voor Amateurs elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en iets voor elkaar kunnen betekenen. Maar ook dat er verbindingen worden gelegd met professionele kunstenaars en jongeren. De gemeente is met de stichting Huis voor Amateurs en het bestuur van de Pannehoef in gesprek om deze plannen vorm te geven en kan de inbreng van de culturele verenigingen en non-professionale kunstbeoefenaars goed gebruiken. Immers, vanuit hen is het idee ontstaan bij het voorbereiden van de Cultuurnota. De bijeenkomst vindt plaats op: donderdag 3 november 2011, om uur in De Pannehoef. Geïnteresseerden kunnen zich vóór 28 oktober aanmelden met maximaal twee personen via: info@huisvooramateurs.nl. De avond is niet bedoeld voor huisvestingsvragen die zijn ontstaan rond de voorgenomen sluiting van een aantal buurthuizen. Daarvoor kunnen mensen terecht bij: of bij de Beursvloer op 8 december 2011.

8 Project Bergingsriool en Dorpsplein Dorst WERKZAAMHEDEN BAARSCHOTSESTRAAT Vanaf maandag 24 oktober a.s. vinden er werkzaamheden plaats in de Baarschotsestraat, vanaf de Pastoor Den Rondenstraat tot de Sint Marcoenstraat. De werkzaamheden zijn onderdeel van het project Bergingsriool Dorst en Dorpsplein Dorst en duren naar verwachting tot eind november. Dit jaar staan veel werkzaamheden gepland voor Dorst: De aanleg van een nieuw riool in de Dennenlaan, de Pastoor Den Rondenstraat en de Baarschotsestraat. De herinrichting van de Baarschotsestraat als 30-km-zone, inclusief aanpassing van de openbare verlichting en de groenstructuur. De herinrichting van het dorpsplein aan de Spoorstraat. De werkzaamheden op en nabij het dorsplein zijn op 24 oktober nog niet afgerond. Om de totale werkzaamheden in Dorst te bespoedigen wordt op die dag echter alvast met de volgende fase gestart. Werkzaamheden Baarschotsestraat. In de Baarschotsestraat worden riolerings- en bestratingswerkzaamheden uitgevoerd. Het gedeelte tussen de Pastoor den Rondenstraat en de Sint Marcoenstraat wordt tijdens die werkzaamheden afgesloten. De woningen en bedrijven aan dit wegvak zijn van 24 oktober tot eind november alleen te voet of per fiets te bereiken. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid. De aansluiting met de Sint Marcoenstraat zal tijdelijk worden afgesloten. Ter plaatse zullen voorzieningen worden aangebracht om de duur van de afsluiting van de Sint Marcoenstraat zoveel mogelijk te beperken. Omleidingen. De omleidingen die tijdens de werkzaamheden gelden vindt u terug op de website van de gemeente Oosterhout via ruimtelijke ontwikkeling > openbare ruimte > jaarprogramma openbare ruimte > projecten Tijdens de periode dat de werkzaamheden op het dorpsplein nog niet zijn afgerond, naar verwachting tot 4 november, zal een omleiding via

9 de Blauwsparstraat en Pijnboomstraat plaatsvinden. In deze straten wordt in die periode éénrichtingsverkeer toegepast. Vragen? Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de toezichthouder, de heer F. Kanters via telefoonnummer: (0162) of via e- mailadres: f.kanters@oosterhout.nl. Heeft u vragen over de verkeersmaatregelen, dan kunt u contact op nemen met de heer L. Deckers, via telefoonnummer: (0162) of via adres: l.deckers@oosterhout.nl.

Gewijzigde service glasinzameling hoogbouw per 31 oktober 2011 Dit bericht is bestemd voor bewoners van hoogbouwcomplexen in de gemeente Oosterhout.

Gewijzigde service glasinzameling hoogbouw per 31 oktober 2011 Dit bericht is bestemd voor bewoners van hoogbouwcomplexen in de gemeente Oosterhout. Gewijzigde service glasinzameling hoogbouw per 31 oktober 2011 Dit bericht is bestemd voor bewoners van hoogbouwcomplexen in de gemeente Oosterhout. Sinds jaar en dag worden de textiel-, blik- en glascontainers

Nadere informatie

Meld ze aan: kinderen en jongeren die een lintje verdienen

Meld ze aan: kinderen en jongeren die een lintje verdienen Meld ze aan: kinderen en jongeren die een lintje verdienen Bijna iedereen kent wel de lintjesregen, traditiegetrouw op de dag voor Koninginnedag. Dan krijgen mensen die iets betekenen voor Nederland of

Nadere informatie

Er mogen op straat geen alcoholhoudende drank en bederfelijke etenswaren verkocht worden omdat dit aan strenge regels is gebonden.

Er mogen op straat geen alcoholhoudende drank en bederfelijke etenswaren verkocht worden omdat dit aan strenge regels is gebonden. 26 oktober Kindervrijmarkt op de Markt Op 26 oktober vindt er een kindervrijmarkt plaats naast de reguliere zaterdagmarkt op de Markt. Bij een kindervrijmarkt verkopen kinderen hun oude speelgoed en andere

Nadere informatie

De inschrijvingen voor het project Kennismaken met Sport gaan vanaf dit schooljaar via internet en per periode en niet meer via een flyer.

De inschrijvingen voor het project Kennismaken met Sport gaan vanaf dit schooljaar via internet en per periode en niet meer via een flyer. INSCHRIJVING KENNISMAKEN MET SPORT VIA INTERNET De inschrijvingen voor het project Kennismaken met Sport gaan vanaf dit schooljaar via internet en per periode en niet meer via een flyer. Alle leerlingen

Nadere informatie

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet.

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet. Eind augustus werkzaamheden viaduct A27 Vijf Eiken Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vinden er van ca. 7.00 uur tot ongeveer 19.00 uur werkzaamheden plaats onder het viaduct Vijf Eiken bij de afrit

Nadere informatie

VANAF 26 JUNI 2012 KINDEREN EEN EIGEN REISDOCUMENT

VANAF 26 JUNI 2012 KINDEREN EEN EIGEN REISDOCUMENT VANAF 26 JUNI 2012 KINDEREN EEN EIGEN REISDOCUMENT Met ingang van 26 juni 2012 is het niet meer mogelijk uw kind(eren) bij te laten schrijven in uw paspoort. Vanaf die datum heeft uw kind een eigen reisdocument

Nadere informatie

Wethouder Mark Vissers loopt mee met Marjan Minnesma. Te voet van Utrecht naar Parijs via Oosterhout

Wethouder Mark Vissers loopt mee met Marjan Minnesma. Te voet van Utrecht naar Parijs via Oosterhout Wethouder Mark Vissers loopt mee met Marjan Minnesma Te voet van Utrecht naar Parijs via Oosterhout Urgenda directeur Marjan Minnesma loopt van 1 tot en met 29 november meer dan 500 kilometer van Utrecht

Nadere informatie

Hoe warmpjes zit u erbij deze winter? Bespaar op uw energierekening met het loket Steek energie in je huis

Hoe warmpjes zit u erbij deze winter? Bespaar op uw energierekening met het loket Steek energie in je huis Hoe warmpjes zit u erbij deze winter? Bespaar op uw energierekening met het loket Steek energie in je huis Het regioloket Steek energie in je huis informeert inwoners van tien gemeenten in West- Brabant

Nadere informatie

Gemeenten krijgen de beschikking over mijn medische dossier.

Gemeenten krijgen de beschikking over mijn medische dossier. Jeugd, zorg en werk Informatie over de drie transities Per 1 januari 2015 is de gemeente Oosterhout verantwoordelijk voor (bijna) alle ondersteuning op het gebied van werk en inkomen, zorg en welzijn en

Nadere informatie

Aanpassing procedure Hulp bij het huishouden

Aanpassing procedure Hulp bij het huishouden Jeugd, zorg en werk Informatie over de drie transities Per 1 januari 2015 is de gemeente Oosterhout verantwoordelijk voor (bijna) alle ondersteuning op het gebied van werk en inkomen, zorg en welzijn en

Nadere informatie

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West 22 juni volgende fase Oostpolderweg-West Op maandag 22 juni start de volgende fase van de herinrichting van de Oostpolderweg. Dan wordt het gedeelte tussen de Statendamweg en de Trekbeemd afgesloten voor

Nadere informatie

Heel Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus.

Heel Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus. Heel Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus. Daarnaast ook meer informatie over: OV-chipkaart in 5 stappen. Voordelen van een persoonlijke OV-chipkaart. Veelgestelde

Nadere informatie

Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus.

Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus. Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus. Daarnaast ook meer informatie over: OV-chipkaart in 5 stappen. Voordelen van een persoonlijke OV-chipkaart. Veelgestelde vragen.

Nadere informatie

In 2011 werd de Donorstand van Nederland gelanceerd. Voor het eerst was het mogelijk om via

In 2011 werd de Donorstand van Nederland gelanceerd. Voor het eerst was het mogelijk om via De Donorstand van Nederland In 2011 werd de Donorstand van Nederland gelanceerd. Voor het eerst was het mogelijk om via jaofnee.nl de cijfers uit het Donorregister te bekijken en te vergelijken. De Donorstand

Nadere informatie

Voor de handhaving openbare orde, veiligheid en gezondheid zijn onderstaande spelregels vastgesteld:

Voor de handhaving openbare orde, veiligheid en gezondheid zijn onderstaande spelregels vastgesteld: Op Koningsdag 26 april Kindervrijmarkt en zaterdagmarkt op Schapendries Schrijf uw kinderen nu in! Het Oranjecomité, de ondernemers van Schapendries en van de Weekmarkt organiseren op Koningsdag 26 april

Nadere informatie

Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg

Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg De gemeente Oosterhout is gestart met de aanbesteding voor de verkoop van de laatste bedrijfskavel op het bedrijventerrein Everdenberg. Deze bedrijfskavel

Nadere informatie

Praktijkdag West-Brabant groot succes; Leuk, leerzaam en kicken!

Praktijkdag West-Brabant groot succes; Leuk, leerzaam en kicken! Op 11 en 26 oktober ook praktijkdagen Praktijkdag West-Brabant groot succes; Leuk, leerzaam en kicken! Op 21 september en 4 oktober vonden de eerste praktijkdagen plaats op het verkeersveiligheidsterrein

Nadere informatie

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart.

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Nu te koop: voordelige reisproducten voor de bus. Daarnaast ook meer informatie over: OV-chipkaart in 5 stappen Voordelen van persoonlijke kaart Veelgestelde

Nadere informatie

Vanaf 30 september. Werkzaamheden riolering

Vanaf 30 september. Werkzaamheden riolering Vanaf 30 september Werkzaamheden riolering In de week van 30 september wordt gestart met het vervangen van delen van de riolering in Hoogeind en de weg die parallel loopt aan Provincialeweg 42a tot en

Nadere informatie

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Nu te koop: voordelige reisproducten voor de bus.

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Nu te koop: voordelige reisproducten voor de bus. De snelste weg naar uw ideale reisproduct: www.ovchipwijzer.nl Meer informatie? Voor meer informatie over de OV-chipkaart in Brabant kunt u terecht op www.brabant.nl/ovchipkaart. Voor het kiezen welke

Nadere informatie

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart.

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Nu te koop: voordelige reisproducten voor de bus. Daarnaast ook meer informatie over: OV-chipkaart in 5 stappen Voordelen van persoonlijke kaart Veelgestelde

Nadere informatie

Voor informatie over verkoop- en ophaalpunten in Brabant kunt u terecht op www.ov-chipkaart.nl/adresvinder.

Voor informatie over verkoop- en ophaalpunten in Brabant kunt u terecht op www.ov-chipkaart.nl/adresvinder. De snelste weg naar uw ideale reisproduct: www.ovchipwijzer.nl Meer informatie? Voor het kiezen welke OV-chipkaart en welke kortingsproducten voor de bus in Brabant het beste bij u passen, kunt u terecht

Nadere informatie

Raad besluit op 27 maart over rioolheffing bedrijven

Raad besluit op 27 maart over rioolheffing bedrijven Raad besluit op 27 maart over rioolheffing bedrijven Burgemeester en wethouders willen de hoogte van de rioolbelasting voor bedrijven in 2013 koppelen aan de hoeveelheid afvalwater die deze bedrijven in

Nadere informatie

Bent u al donor? Ja Nee

Bent u al donor? Ja Nee Nederland zegt Bent u al donor? Ja Nee Wist u dat u als donor in één keer acht levens kunt redden? En dat het heel makkelijk is om u als donor te registreren? Of u nu oud, jong, groot, klein, dik, dun,

Nadere informatie

WAT BETEKENT DAT VOOR MIJ? In deze folder leest u er alles over.

WAT BETEKENT DAT VOOR MIJ? In deze folder leest u er alles over. WAT BETEKENT DAT VOOR MIJ? In deze folder leest u er alles over. Vanaf 1 juli 2020 gaat de nieuwe donorwet in. Dan komt iedereen vanaf 18 jaar die is ingeschreven in een Nederlandse gemeente in het nieuwe

Nadere informatie

Donoren zijn van levensbelang Inclusief donorformulier

Donoren zijn van levensbelang Inclusief donorformulier Dit is een uitgave van NTS-Donorvoorlichting www.donorvoorlichting.nl Donoren zijn van levensbelang Inclusief donorformulier Donoren zijn van levensbelang Donororganen en donorweefsels zijn nodig om ernstig

Nadere informatie

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Onder het motto Ik wil je zien zal de politie in de regio Breda de komende maanden intensief controleren op het juiste gebruik van fietsverlichting.

Nadere informatie

Open huis voor ondernemers op woensdag 30 september

Open huis voor ondernemers op woensdag 30 september Open huis voor ondernemers op woensdag 30 september Op woensdag 30 september houdt de gemeente haar inmiddels traditionele open huis voor alle ondernemers in Oosterhout. Vanaf 16.30 uur is de publiekshal

Nadere informatie

17 oktober Onderzoek: Orgaandonatie

17 oktober Onderzoek: Orgaandonatie 17 oktober 2014 Onderzoek: Orgaandonatie 1 Over het EenVandaag Opiniepanel Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit ruim 30.000 mensen. Zij beantwoorden vragenlijsten op basis van een online onderzoek. De

Nadere informatie

Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening

Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening Sinds 1 oktober 2013 heeft de gemeente Oosterhout met behulp van de starterslening al 40 starters geholpen bij de aankoop van hun eerste woning. Per 1 mei

Nadere informatie

Informatiebulletin Reconstructie gedeelte Baarschotsestraat en Bouwrijp maken fase 1 Tuindorp Baarschot Dorst

Informatiebulletin Reconstructie gedeelte Baarschotsestraat en Bouwrijp maken fase 1 Tuindorp Baarschot Dorst Informatiebulletin Reconstructie gedeelte Baarschotsestraat en Bouwrijp maken fase 1 Tuindorp Baarschot Dorst Binnenkort starten de werkzaamheden in Dorst-west als voorbereiding op de bouw van de eerste

Nadere informatie

Dit is een uitgave van NTS-Donorvoorlichting Donoren zijn van levensbelang

Dit is een uitgave van NTS-Donorvoorlichting  Donoren zijn van levensbelang Dit is een uitgave van NTS-Donorvoorlichting www.transplantatiestichting.nl Donoren zijn van levensbelang Donoren zijn van levensbelang Donororganen en donorweefsels zijn nodig om ernstig zieke mensen

Nadere informatie

Onderzoek: Nieuwe donorwet

Onderzoek: Nieuwe donorwet 16 september 2016 Onderzoek: Nieuwe donorwet Over het EenVandaag Opiniepanel Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit ruim 50.000 mensen. Zij beantwoorden vragenlijsten op basis van een online onderzoek.

Nadere informatie

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 GRONINGEN JOURE EMMELOORD LELYSTAD GELDIG VANAF 3 JULI 2011 QLINER 315 GRONINGEN LELYSTAD 325 GRONINGEN EMMELOORD 335 GRONINGEN (ZERNIKE) JOURE Alles voor een Goede Reis met

Nadere informatie

Meer weten? Ga naar www.donorvoorlichting.nl.

Meer weten? Ga naar www.donorvoorlichting.nl. Vraag 1 Wat is doneren? Doneren betekent geven of schenken. Iemand die orgaan- of weefseldonor is, geeft na zijn dood zijn organen of weefsels weg voor transplantatie. Dit heet donatie. Bekijk het filmfragment

Nadere informatie

Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen

Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen In de periode van 11 juni tot en met 19 juni. Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen Op donderdag 11 juni en vrijdag 12 juni en van maandag 15 juni tot en met vrijdag 19 juni repareert

Nadere informatie

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Hieronder geven wij de openingstijden aan van het stadhuis, de milieustraat, Recreatieoord De Warande, Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) in Tilburg

Nadere informatie

Veel gestelde vragen rondom start nieuwe concessies Oost- en West- Brabant

Veel gestelde vragen rondom start nieuwe concessies Oost- en West- Brabant Veel gestelde vragen rondom start nieuwe concessies Oost- en West- Brabant Inhoudsopgave 1. Dienstregeling... 4 Wanneer gaat de nieuwe dienstregeling in?... 4 Wanneer wordt de nieuwe dienstregeling bekend

Nadere informatie

WAT BETEKENT DAT VOOR MIJ? In deze folder leest u er alles over.

WAT BETEKENT DAT VOOR MIJ? In deze folder leest u er alles over. WAT BETEKENT DAT VOOR MIJ? In deze folder leest u er alles over. Op 1 juli 2020 komt de nieuwe donorwet. Deze wet is voor mensen in Nederland van 18 jaar of ouder die ingeschreven zijn in een Nederlandse

Nadere informatie

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren Vanaf 11 december gaat onder de naam Limburgnet de nieuwe dienstregeling voor het openbaar vervoer in Limburg van start. In deze brief informeren

Nadere informatie

Aanmelden uitkering voortaan digitaal

Aanmelden uitkering voortaan digitaal Aanmelden uitkering voortaan digitaal Voor het aanvragen van een bijstandsuitkering hoeft u tegenwoordig niet meer langs te komen op het stadhuis. U kunt deze ook via de website van de gemeente Oosterhout

Nadere informatie

Doe ook mee en ontvang een gratis actiepakket. Brabant komt in actie voor fietsverlichting

Doe ook mee en ontvang een gratis actiepakket. Brabant komt in actie voor fietsverlichting Doe ook mee en ontvang een gratis actiepakket Brabant komt in actie voor fietsverlichting Vanaf oktober worden de dagen eerder donker. In het donker zijn fietsers niet goed zichtbaar en dat is gevaarlijk.

Nadere informatie

BIJLAGE BIJ PERSBERICHT REISPRODUCTEN EN COMPENSATIEREGELING 14 oktober 2015

BIJLAGE BIJ PERSBERICHT REISPRODUCTEN EN COMPENSATIEREGELING 14 oktober 2015 BIJLAGE BIJ PERSBERICHT REISPRODUCTEN EN COMPENSATIEREGELING 14 oktober 2015 Regio Abonnement Het Regio Abonnement is een abonnement dat is gebaseerd op zones zoals die ook voor 2013 van toepassing waren.

Nadere informatie

Toestemming geven voor orgaandonatie

Toestemming geven voor orgaandonatie Universitair Medisch Centrum Groningen Toestemming geven voor orgaandonatie Informatie voor nabestaanden Toestemming geven voor orgaandonatie 2 Universitair Medisch Centrum Groningen Inleiding Als iemand

Nadere informatie

Uitnodiging voor nieuwjaarsbijeenkomst gemeentebestuur

Uitnodiging voor nieuwjaarsbijeenkomst gemeentebestuur Uitnodiging voor nieuwjaarsbijeenkomst gemeentebestuur Heeft u dat nu ook? Dat opgejaagde gevoel als u zich opeens realiseert dat het einde van het jaar nadert? Sinterklaas heeft zijn hielen nog niet gelicht

Nadere informatie

vanuit... Fijnaart REISWIJZER

vanuit... Fijnaart REISWIJZER vanuit... Fijnaart REISWIJZER BUS NAAR ROOSENDAAL/WILLEMSTAD Wanneer Opstappen Voor wie Betalen Informatie Bus 103 naar Roosendaal via Oud Gastel en naar Willemstad via Oudemolen Naar Roosendaal ma t/m

Nadere informatie

Misverstand #2 over de Wmo 2015

Misverstand #2 over de Wmo 2015 Jeugd, zorg en werk Informatie over de drie transities Per 1 januari 2015 is de gemeente Oosterhout verantwoordelijk voor (bijna) alle ondersteuning op het gebied van werk en inkomen, zorg en welzijn en

Nadere informatie

Brabant Water spoelt leidingnet Oosterhout schoon

Brabant Water spoelt leidingnet Oosterhout schoon Brabant Water spoelt leidingnet Oosterhout schoon Door de waterleidingen regelmatig schoon te maken, kan het drinkwater schoon en vers worden gehouden. Brabant Water zal daarom van 1 oktober tot 16 november

Nadere informatie

Samenwerking ketenzorg dementie een feit

Samenwerking ketenzorg dementie een feit Samenwerking ketenzorg dementie een feit Op maandag 20 juni 2011 ondertekenden de gemeente Oosterhout en de verschillende ketenpartners de samenwerkingsovereenkomst Keten zorg dementie Oosterhout, waarmee

Nadere informatie

Streekdienst. LIJN 400 h. LIJN 401 h. Brabant-West. Ingangsdatum 13 februari 2005. van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. van BREDA naar UTRECHT V.V.

Streekdienst. LIJN 400 h. LIJN 401 h. Brabant-West. Ingangsdatum 13 februari 2005. van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. van BREDA naar UTRECHT V.V. Streekdienst Brabant-West LIJN 400 h van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. LIJN 401 h van BREDA naar UTRECHT V.V. Ingangsdatum 13 februari 2005 BR05-W07 Busdiensten tijdens vakantieperiodes Een aantal ritten

Nadere informatie

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten?

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten? Contact, informatie, vragen of klachten? Breng Klantenservice Openbaar Vervoer Antwoordnummer 2125 8270 WB IJsselmuiden U kunt ons ook volgen via Twitter: @Brengov Telefoon: 0900-266 63 99 (lokaal tarief)

Nadere informatie

Uw rechten bij wilsverklaringen

Uw rechten bij wilsverklaringen Uw rechten bij wilsverklaringen Behandelverbod, niet-reanimeren, euthanasie, weefsel- en orgaandonatie, ter beschikking stellen van de wetenschap mca.nl Inhoudsopgave Wilsverklaringen 3 Levenstestament

Nadere informatie

In de maanden augustus, september en oktober vinden er in verschillende delen van Oosterhout werkzaamheden plaats aan de riolering.

In de maanden augustus, september en oktober vinden er in verschillende delen van Oosterhout werkzaamheden plaats aan de riolering. Werkzaamheden riolering In de maanden augustus, september en oktober vinden er in verschillende delen van Oosterhout werkzaamheden plaats aan de riolering. Reiniging riolen Slotjes In de maanden september

Nadere informatie

DONOR IN HART EN NIEREN

DONOR IN HART EN NIEREN DONOR IN HART EN NIEREN vmbo MODULE: blz blz donor in hart en nieren Module 2 DONOR IN HART EN NIEREN vmbo MODULE: blz Lessen over orgaandonatie Dit boekje gaat over orgaandonatie Donororganen en donorweefsels

Nadere informatie

Uw rechten bij wilsverklaringen

Uw rechten bij wilsverklaringen Uw rechten bij wilsverklaringen Behandelverbod, niet-reanimeren, euthanasie, weefsel- en orgaandonatie, ter beschikking stellen van de wetenschap www.nwz.nl Inhoud Wilsverklaringen 3 Levenstestament 4

Nadere informatie

Vanaf 2 september. Werkzaamheden riolering Spechtstraat

Vanaf 2 september. Werkzaamheden riolering Spechtstraat Vanaf 2 september Werkzaamheden riolering Spechtstraat Vanaf 2 september wordt de riolering vervangen in de Spechtstraat ter hoogte van huisnummers 22 tot en met 46 (even) en 23 tot en met 45 (oneven).

Nadere informatie

Hoe herkent u losloopgebieden, hondenuitlaatplaatsen en gebied verboden voor honden?

Hoe herkent u losloopgebieden, hondenuitlaatplaatsen en gebied verboden voor honden? Hondenbeleid- en regels in Oosterhout Honden zijn heel belangrijk voor hun baasjes. Alleen het plezier van de een mag niet ontaarden in overlast voor de ander. Daarom heeft de gemeente regels opgesteld

Nadere informatie

Gids orgaandonatie. Leidraad voor steden, gemeenten en lokale diensten. De Maakbare Mens vzw

Gids orgaandonatie. Leidraad voor steden, gemeenten en lokale diensten. De Maakbare Mens vzw Gids orgaandonatie Leidraad voor steden, gemeenten en lokale diensten De Maakbare Mens vzw Inhoud Orgaandonatie, daar al ns over nagedacht? 5 Orgaandonatie en steden, gemeenten en lokale diensten: vanwaar

Nadere informatie

Koninklijke en Nieuwegeinse. onderscheidingen

Koninklijke en Nieuwegeinse. onderscheidingen Koninklijke en Nieuwegeinse onderscheidingen Nieuwegein kent vele bijzondere inwoners. Mensen die zich met hart en ziel inzetten voor hun medemens, mensen die veel betekenen voor de samenleving. Deze mensen

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur OV taxi Makkelijk VERVOER van deur tot deur GELDIG vanaf 1 maart 2014 VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruikmaken van deze vorm van openbaar vervoer. De OV-taxi is met name geschikt als u moeilijk

Nadere informatie

Namens de CDA fractie wil ik u graag het herziene initiatiefvoorstel Jeugdlintjes aanbieden.

Namens de CDA fractie wil ik u graag het herziene initiatiefvoorstel Jeugdlintjes aanbieden. s-hertogenbosch, 20 december 2013 Aan de voorzitter van de gemeenteraad, Namens de CDA fractie wil ik u graag het herziene initiatiefvoorstel Jeugdlintjes aanbieden. Marianne van der Sloot 1 Jeugdlintjes

Nadere informatie

Uw rechten bij wilsverklaringen

Uw rechten bij wilsverklaringen Uw rechten bij wilsverklaringen Behandelverbod, niet-reanimeren, euthanasie, weefsel- en orgaandonatie, ter beschikking stellen van de wetenschap gemini-ziekenhuis.nl Inhoudsopgave Wilsverklaringen 3 Levenstestament

Nadere informatie

Handleiding OV en OV-fiets

Handleiding OV en OV-fiets Stap in. Stap op. Stap over. Handleiding OV en OV-fiets Hoe werkt Shuttel? Activeren Uw kaart dient u voor gebruik nog te activeren. Dit doet u door de vier stappen in de begeleidende brief te volgen.

Nadere informatie

Eemland. Streeklijnen. Lijn N70. Vervoer vanuit het hart N76

Eemland. Streeklijnen. Lijn N70. Vervoer vanuit het hart N76 Eemland Streeklijnen Lijn 70 74 76 272 572 573 N70 N76 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kun je terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

p uit! U Udenhout Ero

p uit! U Udenhout Ero U Udenhout Erop uit! BUS EN BUURTBUS In Udenhout rijden grote bussen en buurtbussen. Hieronder staan plaatsnamen met het nummer van de (buurt)bus die er naartoe gaat. Ik wil naar: Bus: Ik wil naar: Bus:

Nadere informatie

Ook de waardebeschikkingen WOZ worden afzonderlijk verzonden.

Ook de waardebeschikkingen WOZ worden afzonderlijk verzonden. Aanslag gemeentelijke- en waterschapsbelastingen In februari 2013 wordt het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen en waterschapsbelastingen door de Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB) verstuurd.

Nadere informatie

Commissie voor Mobiliteit en Financiºn

Commissie voor Mobiliteit en Financiºn Griffie Commissie voor Mobiliteit en Financiºn Datum commissievergadering : - Document nummer : 3001828 Behandelend ambtenaar : A.W. Roes Directie/bureau : Economie & Mobiliteit/ Bureau Openbaar Vervoer

Nadere informatie

Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord

Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord Auteursrecht voorbehouden. Het geheel of gedeeltelijk overnemen of kopiëren van de inhoud van deze dienstregeling is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Datum bewonersbrief: 2 april 2019 Contactpersoon: de heer Strating Telefoonnummer: 14 0 75 Inhoud bewonersbrief: Vorig jaar informeerden

Nadere informatie

Communicatietoolkit 1

Communicatietoolkit 1 Communicatietoolkit 1 Inhoud 1. Doel van de communicatietoolkit 2. Communicatie- en persplan in uw gemeente 3. Communicatiemiddelen 4. Wat kunt u nog meer doen? 1. Doel van de communicatietoolkit Voor

Nadere informatie

Uitnodiging Meet & Greet Samen voor de jeugd

Uitnodiging Meet & Greet Samen voor de jeugd Uitnodiging Meet & Greet Samen voor de jeugd Op dinsdag 23 februari vindt in het NAC Stadion de Meet & Greet Samen voor de Jeugd plaats. Professionals, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen uit het jeugdwerkveld

Nadere informatie

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd De Dinsdagmarkt op de Markt is per direct opgeheven. Dat komt vanwege de afname van klantbezoeken waardoor de werving van nieuwe marktkooplieden stagneerde

Nadere informatie

BELEID NVN ROND ORGAANDONATIE

BELEID NVN ROND ORGAANDONATIE BELEID NVN ROND ORGAANDONATIE 26-11-2011 1 Stand van zaken: enkele cijfers In totaal in Nederland ± 61.500 mensen met een nieraandoening Waarvan 15.500 mensen met nierfunctievervangende therapie hiervan

Nadere informatie

Welke kaarten zijn bij Arriva te koop in de bus?

Welke kaarten zijn bij Arriva te koop in de bus? Welke kaarten zijn bij Arriva te koop in de bus? Hebt u nog geen OV-chipkaart? Ook dan kunt u reizen met Arriva. Regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden (DAV) www.arriva.nl Lees de achterzijde

Nadere informatie

Toestemming geven voor orgaandonatie na een hartstilstand

Toestemming geven voor orgaandonatie na een hartstilstand Universitair Medisch Centrum Groningen Toestemming geven voor orgaandonatie na een hartstilstand Informatie voor nabestaanden Toestemming geven voor orgaandonatie na een hartstilstand 2 Universitair Medisch

Nadere informatie

Nog maar korte tijd voor indienen voordracht Koninklijke onderscheiding

Nog maar korte tijd voor indienen voordracht Koninklijke onderscheiding Aanvragen dienen uiterlijk 1 juli binnen te zijn Nog maar korte tijd voor indienen voordracht Koninklijke onderscheiding Volgens traditie vindt de uitreiking van Koninklijke onderscheidingen aan mensen

Nadere informatie

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals:

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals: Correspondentieadres wedstrijd secretariaat Commissie Versiering & Verlichting Postbus 16 8100 AA Raalte versiering@stoppelhaene.nl www.stoppelhaene.nl Alle inwoners van Raalte die het Stöppelhaene feest

Nadere informatie

OV-chipkaart Informatie

OV-chipkaart Informatie 1 OV-chipkaart Informatie Onderstaande informatie over de OV-chipkaart is de situatie van januari 2013. Derhalve alles onder voorbehoud van wijzigingen na die tijd. Wat is de OV-chipkaart, hoe kom ik in

Nadere informatie

Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus

Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus In november en december vindt in Oosterhout voor het eerst de cursus Politiek Actief plaats. Inwoners die geïnteresseerd zijn in hoe de lokale

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk van deur tot deur OV taxi Makkelijk van deur tot deur VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruik maken van deze vorm van openbaar vervoer, van deur tot deur. De OV-Taxi is met name zeer geschikt voor mensen die moeilijk

Nadere informatie

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Eijsden-Margraten

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Eijsden-Margraten Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Eijsden-Margraten Vanaf 11 december gaat onder de naam Limburgnet de nieuwe dienstregeling voor het openbaar vervoer in Limburg van start. In deze brief informeren

Nadere informatie

Informatie na overlijden. Wat u moet weten en doen als een familielid of directe naaste in het Waterlandziekenhuis is overleden

Informatie na overlijden. Wat u moet weten en doen als een familielid of directe naaste in het Waterlandziekenhuis is overleden Informatie na overlijden Wat u moet weten en doen als een familielid of directe naaste in het Waterlandziekenhuis is overleden Inhoud Inleiding 4 Eigen keuze 4 Verblijf in het mortuarium 4 Verzorging en

Nadere informatie

Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout

Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout De Programmaraad Breda en omstreken vergadert op 7 februari in Oosterhout. De Programmaraad Breda en omstreken adviseert kabelmaatschappij Ziggo, die de

Nadere informatie

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520)

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520) Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Cluster Contactpersoon Doorkiesnummer Uw brief

Nadere informatie

Veelgestelde vragen nieuw voorstel afvalinzameling

Veelgestelde vragen nieuw voorstel afvalinzameling Veelgestelde vragen nieuw voorstel afvalinzameling Wanneer gaat het nieuwe voorstel in? In 2017. De inzameling van blik in de HERO-zakken (bij plastic en drankenkartons) kan mogelijk al eerder ingevoerd

Nadere informatie

Beste mevrouw van Geffen en de heer van den Burgt, en tevens aan de zeer passieve Gemeenteraad van Oosterhout, en ter info aan de Burgemeester.

Beste mevrouw van Geffen en de heer van den Burgt, en tevens aan de zeer passieve Gemeenteraad van Oosterhout, en ter info aan de Burgemeester. Van: jacenellendebont@kpnmail.nl Verzonden: dinsdag 5 juli 2011 23:33 Aan: Doreen van Geffen; Bas van der Burgt; Gemeente Oosterhout; Gemeenteraad Oosterhout Onderwerp: Reageer eens een keer ambtenaren

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER TREINAANSLUITINGEN IN ROOSENDAAL

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER TREINAANSLUITINGEN IN ROOSENDAAL BELANGRIJKE INFORMATIE OVER TREINAANSLUITINGEN IN ROOSENDAAL Check jouw aansluiting als je reist met een van de buslijnen in en naar Roosendaal en overstapt op de trein Vanaf 15 december 2013 rijden de

Nadere informatie

De ingrijpende renovatie is afgerond

De ingrijpende renovatie is afgerond september 2012 PAGINA 1 In dit nummer De ingrijpende renovatie is afgerond. Start sloopwerk in oktober. Start inrichting openbare ruimte. Overlast voor bewoners. Leggen en verleggen kabels en leidingen.

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 1 oktober 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

Informatie voor deelnemers

Informatie voor deelnemers Op Koninginnedag, maandag 30 april, wordt voor de eerste keer een vrijmarkt gehouden in Langezwaag. Het feest begint om 9.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Informatie voor deelnemers De activiteitencommissie

Nadere informatie

Dag strippenkaart. Hallo OV-chipkaart. Vanaf 19 mei 2011 is de strippenkaart niet meer geldig. Kijk op ov-chipkaart.nl/zuidholland

Dag strippenkaart. Hallo OV-chipkaart. Vanaf 19 mei 2011 is de strippenkaart niet meer geldig. Kijk op ov-chipkaart.nl/zuidholland Dag strippenkaart Waar kan ik terecht met vragen? Voor alle vragen over het afschaffen van de strippenkaart en/of het reizen met de OV-chipkaart en over abonnementen bij Connexxion kunt u bij ons terecht.

Nadere informatie

Heuvelrug. Streeklijnen. Lijn N8 N50. Vervoer vanuit het hart

Heuvelrug. Streeklijnen. Lijn N8 N50. Vervoer vanuit het hart Heuvelrug Streeklijnen Lijn 50 56 381 575 N8 N50 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kun je terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

Regiovervoer Midden-Brabant

Regiovervoer Midden-Brabant Nieuwsbrief December 2018 Regiovervoer Midden-Brabant Feestdagen Nieuwe tarieven 2019 Betalen in de taxi Puntbestemmingen Wie bepaalt de route? Passcan OV advies Nieuwsbrief per mail ontvangen Vrijwillige

Nadere informatie

Betreft: Schriftelijke vragen GemeenteBelangen Eemsmond aan het college inzake invoering OV chipkaart

Betreft: Schriftelijke vragen GemeenteBelangen Eemsmond aan het college inzake invoering OV chipkaart Uithuizen, 26 oktober 2010 Geacht college, Betreft: Schriftelijke vragen GemeenteBelangen Eemsmond aan het college inzake invoering OV chipkaart Enige tijd geleden werden wij middels een artikel in het

Nadere informatie

Informatieavond. Uitvoering. Singelring-Oost Roermond

Informatieavond. Uitvoering. Singelring-Oost Roermond Informatieavond Uitvoering Reconstructie Singelring-Oost Roermond Agenda 1. Bedrijfsinformatie Den Ouden Groep 2. Projectteam 3. Projectinformatie 4. Planning & Fasering 5. Verkeersmaatregelen 6. Communicatie

Nadere informatie

Vervoersvoorzieningen Oud-Beijerland

Vervoersvoorzieningen Oud-Beijerland Vervoersvoorzieningen Oud-Beijerland Inleiding In Oud-Beijerland zijn er verschillende vervoersmogelijkheden. Het Openbaar Vervoer wordt als eerste mogelijkheid aanbevolen omdat u hiermee de meeste vrijheid

Nadere informatie

Uw openbaar vervoer in Landelijk Noord van 3 februari tot 10 december 2018 Mokumflex. Vragen. Voorlichtingsavond 17 januari 2018

Uw openbaar vervoer in Landelijk Noord van 3 februari tot 10 december 2018 Mokumflex. Vragen. Voorlichtingsavond 17 januari 2018 Voorlichtingsavond 17 januari 2018 Uw openbaar vervoer in Landelijk Noord van 3 februari tot 10 december 2018 Mokumflex Op woensdag 17 januari heeft de gemeente Amsterdam in samenwerking met GVB en de

Nadere informatie

Informatie voor nabestaanden

Informatie voor nabestaanden Algemeen Informatie voor nabestaanden Het overlijden van een familielid of naaste is heel verdrietig. Het moeilijke is, dat u juist in die heel emotionele tijd, kort na het overlijden, al een aantal praktische

Nadere informatie

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Projectpartners Opdrachtgever: Projectleider: Directie UAV: Toezichthouder: Opdrachtnemer: Projectleider: Uitvoerder: Omgevingsmanager: Werkvoorbereider:

Nadere informatie