De MEIKO spoelmachines in één oogopslag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De MEIKO spoelmachines in één oogopslag"

Transcriptie

1 Professionele spoeltechnologie De MEIKO spoelmachines in één oogopslag

2 Glazen- en vaatwerkspoelmachines uit de EcoStar serie Glazenspoelmachines Dat wij louter tevreden klanten hebben komt door de hoogstaande kwaliteit, onze competentie en de betrouwbaarheid van onze apparatuur. Factoren die wij al 80 jaar niet uit het oog verliezen. Het resultaat zij n spoelmachines met een innovatieve techniek, inzetbaar in alle markten. Professionals uitgerust met de modernste spoeltechniek, die in combinatie met een breed scala aan toebehoren zorgen voor de juiste inrichting van uw spoelkeuken. EcoStar 430 F Compleet en compact. Glazenspoelmachine met de korfmaat 400 x 400 mm. Capaciteit: 30 korven per uur. EcoStar 530 F Een topper in kwaliteit, prij s en betrouwbaarheid. Een uiterst voordelige en universele vaatwerkspoelmachine met de standaard korfmaat 500 x 500 mm. Uitgerust met het nieuwe MIKE 1 elektronische besturingssysteem. Nu nieuw met 2 spoelprogramma s. FV 28 G Kwaliteit en geen kwantiteit: Compacte glazenspoelmachine geschikt voor bar- en buffet. Klein in afmeting, groot in capaciteit, tot 60 glanzende korven per uur. Korfmaat: 400 x 400 mm Daarbij bieden wij een breed scala aan toebehoren voor een op maat gesneden oplossing. FV 28 GiO Glanzend gereinigde glazen zij n een handelsmerk van kwaliteit dat iedere gast direct zal herkennen. Het is bekend dat perfecte reiniging alleen mogelij k is met het zuiverste water voorbereid in een omgekeerde osmose installatie. Daarom is in de nieuwe FV 28 GiO standaard uitgevoerd met een omgekeerde-osmose-unit, geïntegreerd in de machine. EcoStar 545 D Deze nieuwe doorschuifvaatwerkspoelmachine completeert de succesvolle EcoStar serie. Op de praktij k gerichte uitvoering, een hoge kwaliteit, bedrij fszeker, lage verbruikskosten en een solide capaciteit stonden aan de basis van deze ontwikkeling. Eigenschappen die alleen nog door zij n interessant lage aanschafprij s overtroffen wordt. Capaciteit: tot 40 korven per uur. Glazenspoelmachine FV 28 GiO GiO-MODULE geplaatst onder de H: mm, B: 460 mm, D: 550 mm Glazenspoelmachine FV 28 GiO GiO-MODULE geplaatst achter de H: mm, B: 460 mm, D: 680 mm Glazenspoelmachine FV 28 GiO GiO-MODULE, nabij of in een andere ruimte. H: mm, B: 460 mm, D: 550 mm +GiO-MODULE: H: 600 mm, B: 140 mm, D: 550 mm

3 Glazenspoelmachines Glazen- en vaatwerkspoelmachines FV 40.2 G FV 40.2 FV 40.2 S Glazenspoelen alleen, behoort tot het verleden. Met de nieuwe glazenspoelmachine FV 40.2 G reinigt u probleemloos kopjes, borden en bestekdelen. Een allrounder voor uw locatie. De bovenste wasarmen zorgen voor een optimaal bereik in alle hoeken en gaten en geeft daarmee de zekerheid op een absoluut hygiënisch wasresultaat. Absoluut nieuw, innovatief en bedieningsvriendelij k, het water-wisselprogramma. Door het indrukken van slechts één toets wordt aan het einde van de wascyclus het waswater in de wastank automatisch ververst zodat de machine met schoon water direct inzetbaar is als glazen Een volledig automatisch wasproces, ongecompliceerd in gebruik met een gegarandeerd glanzend en hygiënisch wasresultaat. Invoerhoogte: 315 mm, inbouwhoogte: 700 mm, Korfmaat: 500 x 500 mm, capaciteit: tot 40 korven per uur. Een high-light in ons programma. Met dit model hebben we een innovatief concept ontwikkeld dat een uitstekende reinigingskwaliteit combineert met indrukwekkend lage verbruikskosten. Talrij ke ontwikkelingen verzorgen bij deze spoelmachines de ideale verbinding tussen een onovertroffen techniek en een modern design. Korfmaat: 500 x 500 mm Capaciteit: tot 40 korven per uur. Ergonomisch gunstige werkhoogte door de handige onderbouwkast. FV 40.2 G met omgekeerde osmose unit Nieuwe FV 40.2 G-K Ook verkrij gbaar met extra koud water naspoeling. Voor direct gebruik van gekoelde glazen. Glazenspoelmachine FV 40.2 G GiO MODULE geplaatst onder de H: mm, B: 600 mm, D: 600 mm Glazenspoelmachine FV 40.2 G GiO MODULE geplaatst achter de H: mm, B: 600 mm, D: 680 mm Glazenspoelmachine FV 40.2 G GiO MODULE nabij of in een andere ruimte. H: mm, B: 600 mm, D: 600 mm +GiO MODULE: H: 600 mm, B: 140 mm, D: 550 mm Aan de basis van deze technologie ligt in het voordeel dat het MEIKO AktivPlus fi ltersysteem biedt. Deze excellente technologie zorgt, door een constante fi ltering van het waswater en geeft daarmee een ongekend wasresultaat.

4 Doorschuifvaatwerkspoelmachines uit de Premium serie voor glas- en vaatwerk DV 80.2 Innovatieve techniek verpakt in een klassieke behuizing. Voorzien van alle gemakken en voordelen. Van het dynamische was- en naspoelsysteem tot het unieke fi ltersysteem AktivPlus. Deze modellen worden standaard geleverd met het nieuwe MIKE 2 besturingssysteem met infrarood techniek, die voor de gebruiker vele gemakken en voordelen biedt. Capaciteit: tot 60 korven per uur. DV Dubbele doorschuifvaatwerkspoelmachine voor het reinigen van 2 vaatwerkkorven in één wasproces. Uitgevoerd met twee complete was- en naspoelsystemen heeft deze spoelmachine een capaciteit van 120 korven per uur, waarmee u de pieken in uw bedrij f kunt opvangen. DV PW DV Met het onovertroffen Power - wasprogramma voor zwaar vervuild vaatwerk. Met het elektronisch gestuurde Power - wasprogramma, dat qua waskracht instelbaar is op 3 niveaus, licht, intensief of krachtig voor sterk vervuild vaatwerk zoals potten, pannen, gereedschappen, platen, dienbladen etc. Capaciteit tot 120 korven per uur.

5 Universele wasautomaten FV 60.2 DV De meest compacte universele gereedschapspoelmachine met de grootste inhoud in zij n soort. Ideaal voor gebruik in bakkerij en en/of slagerij en. Betrouwbaar, een hoge capaciteit en economisch in gebruik. Een soevereine techniek met alle voordelen van de Premium serie. De machine voor een hygiënische reiniging van porselein, gereedschappen, kratten en bakblikken met een afmeting van 600 x 400 mm. Een complete en professionele Capaciteit: tot 40 korven per uur. Deze nieuwe universele spoelmachine reinigt niet alleen porselein, maar ook vaatwerkkorven, transportkorven, GN-bakken, potten, pannen, bestekdelen en zelfs glaswerk. Dankzij de enorm ruim bemeten wastank en een doorvoerhoogte van 555 mm, kan zelfs vaatwerk met een afmeting van 650 x 530 mm (2/1 Gastro-norm) hygiënisch gereinigd worden. Hierdoor is de DV de ideale spoelmachine voor slagerij en en bakkerij en. Capaciteit: tot 60 korven per uur. automatisch openen en sluiten van de kap. FV 60.2 S Een ergonomisch gunstige werkhoogte door de ideale onderbouwkast.

6 Gereedschapspoelmachines FV FV DV Een sterke techniek in een opmerkelij ke uitvoering. Ontwikkeld voor de zwaarste taak in de spoelkeuken, het reinigen van gereedschappen. Uitgevoerd met een nieuw oscillerend wassysteem in combinatie met een functioneel draaiarm was- en naspoelsysteem. De machine wordt volledig elektronisch gestuurd door het MIKE 2 besturingssysteem en is standaard uitgevoerd met een geïntegreerde infrarood verbinding. Achter de grote deur is veel ruimte beschikbaar voor het plaatsen van potten en pannen, bakblikken, gereedschappen, transportkratten en nog veel meer zwaar vervuild vaatwerk. De machine wordt compleet geleverd met de juiste toebehoren voor het uitvoeren van taak. Korfmaat: 850 x 700 mm. Logische voortzetting van het succesmodel FV model. Zij n grotere binnenafmeting biedt nog meer ruimte en heeft een nog hogere capaciteit bij v. drie transportkratten naast elkaar of bakblikken, pannen en gereedschappen met een nog grotere afmeting. Een krachtpatser die overal ingezet kan worden waar zeer zwaar vervuild vaatwerk gereinigd moet worden, maar die ook bij een geringere werkdrukte nog economisch in gebruik is. De techniek en uitvoering zij n identiek aan het model FV Korfmaat: 1310 x 700 mm. Een dynamische, veelzij dige doorschuifautomaat met een onovertroffen reinigingskwaliteit. Uitermate geschikt voor een betrouwbare en doeltreffende reiniging van potten, pannen, bakblikken, bakken, containers en ander zwaar vervuild en moeilij k te reinigen materiaal. Met zij n volautomatische was- en naspoelfuncties heeft ook het meest hardnekkige vuil geen kans. Korfmaat: 1310 x 690 mm. automatisch openen en sluiten van de kap.

7 Vertrouwde MEIKO klassieker GK 60 Sla- en groentewasmachine Volledig elektronisch gestuurd, voor het beste resultaat en een hoge betrouwbaarheid. Sla- en groentewassen met gemak! Capaciteit per uur: Bladgroente tot 60 kg Knolgroente tot 230 kg DIN EN ISO 9001 Zertifikat Nr Geheel volgende de hygiënevoorschriften DIN H voor professionele glazenspoelmachines, DIN voor professionele vaatwerkspoelmachines en de DIN voor het professional reinigen van containers. MEIKOLON MEIKO adviseert het gebruik van professionele zeep- en naglansmiddelen. Een uitstekende keuze hiervoor zij n de MEIKOLON zeep- en naglansmiddelen /NL/FD/2500 Wijzigingen ontstaan door nieuwe ontwikkelingen voorbehouden. MEIKO Maschinenbau GmbH & Co. KG Englerstr Offenburg Germany Tel. (+49) 781/203-0 Fax (+49) 781/ info@meiko.de

FV / FV Gereedschapspoelmachine uit de Premium serie

FV / FV Gereedschapspoelmachine uit de Premium serie Professionele spoeltechnologie / Gereedschapspoelmachine uit de Premium serie Universele gereedschapspoelmachine / www.meiko.de Universele vaatwerkspoelmachine / : Krachtpatsers voor uw spoelkeuken Een

Nadere informatie

DV 80.2 / DV Zuiver spoelplezier met de MEIKO Premium Serie

DV 80.2 / DV Zuiver spoelplezier met de MEIKO Premium Serie Professionele spoeltechnologie Zuiver spoelplezier met de MEIKO Premium Serie DV 80.2 en MEIKO vaatwerkspoelmachines voor grootse prestaties. Ergonomie en automatisering garanderen een zuiver spoelplezier.

Nadere informatie

Vaatwerk- en Glazenspoelmachines. Voorlader EcoStar 430 F / 530 F Doorschuifautomaat EcoStar 545 D. Groep

Vaatwerk- en Glazenspoelmachines. Voorlader EcoStar 430 F / 530 F Doorschuifautomaat EcoStar 545 D. Groep Vaatwerk- en Glazenspoelmachines Voorlader EcoStar 430 F / 530 F Doorschuifautomaat EcoStar 545 D Groep EcoStar 430 F : Glazenspoelmachine van professionele klasse EcoStar 530 F : Het topmodel voor een

Nadere informatie

MEIKO reinigingstechniek: Schoon met de hoogste hygiënegraad voor dierlaboratoria

MEIKO reinigingstechniek: Schoon met de hoogste hygiënegraad voor dierlaboratoria MEIKO reinigingstechniek: Schoon met de hoogste hygiënegraad voor dierlaboratoria www.meiko.de MEIKO reinigingstechniek - voor alle te reinigen componenten in dierlaboratoria Wie in dierlaboratoria, fok

Nadere informatie

DV Dynamische waskracht in de Premium serie

DV Dynamische waskracht in de Premium serie Professionele spoeltechniek DV 270.2 Dynamische waskracht in de Premium serie Universele gereedschapspoelmachine DV 270.2 www.meiko.de Universele gereedschapspoelmachine DV 270.2 een dynamische professional

Nadere informatie

Doorschuifvaatwerkspoelmachines

Doorschuifvaatwerkspoelmachines Vaatwerkspoelmachines Premium serie Doorschuifvaatwerkspoelmachines DV 80.2 DV 120.2 Groep DV 80.2 en DV 120.2: Spoeltechniek met een doorslaggevend succes Een gloednieuwe techniek, verpakt in een klassieke

Nadere informatie

DV 125.2 Nog hoger, nog breder

DV 125.2 Nog hoger, nog breder Professionele spoeltechniek DV 125.2 Nog hoger, nog breder DV 125.2 gereedschapspoelmachine uit de Premium serie www.meiko.de Universele gereedschapspoelmachine DV 125.2: Krachtige spoelmachine in super

Nadere informatie

EcoStar Professioneel vaatwerkspoelen economisch en hygiënisch

EcoStar Professioneel vaatwerkspoelen economisch en hygiënisch Professionele vaatwerkspoeltechniek EcoStar Professioneel vaatwerkspoelen economisch en hygiënisch EcoStar-Line programmaoverzicht www.meiko.de EcoStar-Line beladen en vaatwerkspoelen dat is pas echte

Nadere informatie

Voorlader EcoStar 43O F 53O F Doorschuifautomaat EcoStar 545 D

Voorlader EcoStar 43O F 53O F Doorschuifautomaat EcoStar 545 D Vaatwerk- en Glazenspoelmachines Voorlader EcoStar 43O F 53O F Doorschuifautomaat EcoStar 545 D EcoStar 43O F: Glazenspoelmachine van professionele klasse -.+: -;::::':=; De compacte glazenspoelmachine

Nadere informatie

Korvenvaatwerkspoelmachine. K 160 De nieuwe compacte korvenvaatwerkspoelmachine. Groep

Korvenvaatwerkspoelmachine. K 160 De nieuwe compacte korvenvaatwerkspoelmachine. Groep Korvenvaatwerkspoelmachine De nieuwe compacte korvenvaatwerkspoelmachine Groep Met de nieuwe korvenvaatwerkspoelmachine tot 130 korven per uur automatisch reinigen! Maximale capaciteit met een optimale

Nadere informatie

TopClean M Uitrukken zonder zorgen

TopClean M Uitrukken zonder zorgen Professionele reinigings- en desinfectietechnologie Uitrukken zonder zorgen Professionele reiniging en desinfectie voor de ademhalingsapparatuur van brandweerkorpsen www.topclean-m.de komt in actie voor

Nadere informatie

Kwaliteit en Toekomst

Kwaliteit en Toekomst www.jostenberg.nl GROOTKEUKEN Kwaliteit en Toekomst de weg naar een complete keuken Voorladers-onderbouwvaatspoelmachines Voorladers-onderbouwvaatspoelmachines -ATA- aansluittype programmaduur waarde bestelnr.

Nadere informatie

Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines

Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines Hobart Doorschuifvaatwasmachines Dat een vaatwasmachine een schone vaat oplevert, is vanzelfsprekend. Als u echter bij een grote belasting van de machine door

Nadere informatie

Kwaliteit en comfort voor een eerlijke prijs

Kwaliteit en comfort voor een eerlijke prijs Professionele vaatwastechniek Kwaliteit en comfort voor een eerlijke prijs Met de MEIKO "GiO-MODULE" osmose-technologie: Nooit meer glazen poleren! UPster U Serie Professionele vaatwastechniek voor nieuwe

Nadere informatie

RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN

RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN Vanaf heden is de WD-7 leverbaar met de RHIMA PRM-7 voorwasmachine, wasemcondensunit met energieterugwinning en warmtewisselaar met energieterugwinning. De RHIMA WD-7

Nadere informatie

Quick Reference Guide

Quick Reference Guide Quick Reference Guide Januari 2011 DR 39(S) Compacte voorlader voor het reinigen van glazen, koppen en schotels Capaciteit 30 korven per uur 1 Programma van 120 sec. Electromechanische bediening Deurbeveiligingsschakelaar:

Nadere informatie

Het is tijd voor de. Professionele vaatwastechnologie voor een nieuwe generatie: Schoner. Sneller. Zuiniger. meiko-upster.com

Het is tijd voor de. Professionele vaatwastechnologie voor een nieuwe generatie: Schoner. Sneller. Zuiniger. meiko-upster.com Het is tijd voor de Professionele vaatwastechnologie voor een nieuwe generatie: Schoner. Sneller. Zuiniger. meiko-upster.com Vanuit De MEIKO Fontijn voor een nieuwe generatie Jouw bar, jouw café, jouw

Nadere informatie

Met de schone oplossingen van MEIKO komt het voor de bakker

Met de schone oplossingen van MEIKO komt het voor de bakker Professionele vaatwastechniek Schone oplossingen voor bakkers en banketbakkers PREMIUM- MARKE 2017 Spülmaschinen für den Laden Gesamtsieger Met de schone oplossingen van MEIKO komt het voor de bakker Professionele

Nadere informatie

UPster K De snelste route naar een schonere vaat!

UPster K De snelste route naar een schonere vaat! Professionele vaatwastechnologie UPster K De snelste route naar een schonere vaat! Rack type-vaatwasmachines voor een nieuwe generatie www.meiko.nl UPster K De snelste route naar de MEIKO-wereld van schone

Nadere informatie

Glazenwasmachine Glazen-/ vaatwasmachine. Doorschuif vaatwasmachine ECOMAX OF ECOMAX AAN U DE KEUS!

Glazenwasmachine Glazen-/ vaatwasmachine. Doorschuif vaatwasmachine ECOMAX OF ECOMAX AAN U DE KEUS! Vaatwasmachines ECOMAX OF ECOMAX AAN U DE KEUS! Doorschuif vaatwasmachine + Het instapmodel vaatwasmachines voor iedereen die de meest voordelige vaatwasmachine zoekt voor professioneel gebruik. Optimaal

Nadere informatie

Gereedschappenwasmachines. GS 600-serie. Gun uzelf het beste

Gereedschappenwasmachines. GS 600-serie. Gun uzelf het beste Gereedschappenwasmachines GS 600-serie Gun uzelf het beste GS 600-serie Winterhalter wasmachines voor pannen, platen en gereedschappen Groot vaatwerk, grote prestaties de GS 600-serie is ervoor gemaakt

Nadere informatie

Met de K 160automatisch 105koruenper uur spoelen!

Met de K 160automatisch 105koruenper uur spoelen! Met de K 160automatisch 105koruenper uur spoelen! Maximale capaciteit met een optimale reinigingop een minimaalopperulakdat stond aan de basisvan het "K 160 concept". Daarachter schuilt niet alleende kleinstekorventransportautomaat,maarook

Nadere informatie

vaatwassen met hobart rekkentransport vaatwasmachines CS-serie

vaatwassen met hobart rekkentransport vaatwasmachines CS-serie vaatwassen met hobart rekkentransport vaatwasmachines CS-serie u u r z a m e v a a t w a s a p p a r a t u u r b e t r o u w b a r e s e r v i c e c o m p l e e t a s s o r t i m e n t p e r s o o n l

Nadere informatie

Winterhalter GS 500-serie. Doorschuifvaatwasmachines van Winterhalter. De beste prestaties bij de grootste flexibiliteit

Winterhalter GS 500-serie. Doorschuifvaatwasmachines van Winterhalter. De beste prestaties bij de grootste flexibiliteit Winterhalter GS 500-serie Doorschuifvaatwasmachines van Winterhalter De beste prestaties bij de grootste flexibiliteit GS 500-serie Winterhalter doorschuifvaatwasmachines GS 500-serie krachtig en flexibel

Nadere informatie

Overtuigend in prestatie en bedieningsgemak

Overtuigend in prestatie en bedieningsgemak Doorschuifvaatwasmachine PT-500 Overtuigend in prestatie en bedieningsgemak PT-500 PT-500 wast gewoonweg schitterend Met de PT-500 presenteert Winterhalter een nieuwe doorschuifvaatwasmachine die snel

Nadere informatie

Winterhalter GS 600-serie. Winterhalter gereedschappenwasmachines. Gun uzelf het beste

Winterhalter GS 600-serie. Winterhalter gereedschappenwasmachines. Gun uzelf het beste Winterhalter GS 600-serie Winterhalter gereedschappenwasmachines Gun uzelf het beste GS 600-serie Winterhalter wasmachines voor pannen, platen en gereedschappen Groot vaatwerk, grote prestaties de GS 600-serie

Nadere informatie

vingers stabiliserenalleqrotevaatwerkdelenin de korf.hiermeàwordtde juistepositie voor een optimalereiniging vaatwerkgegarandeerd.

vingers stabiliserenalleqrotevaatwerkdelenin de korf.hiermeàwordtde juistepositie voor een optimalereiniging vaatwerkgegarandeerd. uw spoelproces Logischen praktisch:meikovaatw 500 x 500 mm met in het bijzondervlakkeen diepe borden,in dezekorígereinigdworden. MEIKO vaatwerkkorvenvoor alle Meiko vaatwerkspoelmachinesmet de korfmaat

Nadere informatie

RHIMA WD-6 RHIMA WD-7

RHIMA WD-6 RHIMA WD-7 RHIMA WD-6 RHIMA WD-7 Bedrijfsvaatwasmachines en -systemen Productbrochure RHIMA WD-6 en WD-7 RHIMA en de Schone Kunst van Vaatwassen Het is alweer ruim veertig jaar geleden dat RHIMA haar eerste vaatwasmachine

Nadere informatie

Glazenwasmachine Glazen-/ vaatwasmachine. Doorschuif vaatwasmachine ECOMAX EEN BEWUSTE KEUS!

Glazenwasmachine Glazen-/ vaatwasmachine. Doorschuif vaatwasmachine ECOMAX EEN BEWUSTE KEUS! Vaatwasmachines ECOMAX EEN BEWUSTE KEUS! + Doorschuif vaatwasmachine Voor kostenbewuste ondernemers die een Plus aan comfort en specificaties zoeken. Ecomax+ bezit alle eigenschappen van een professionele

Nadere informatie

STR eentankskorventransportvaatwasmachines. Een groot vermogen in een kleine ruimte

STR eentankskorventransportvaatwasmachines. Een groot vermogen in een kleine ruimte STR eentankskorventransportvaatwasmachines Een groot vermogen in een kleine ruimte Vaatwastechniek op maat Perfect schoon en hygiënisch, korf na korf 2 Capaciteit en flexibiliteit zijn uitermate belangrijk

Nadere informatie

M-iClean zo mooi kan spoelen zij n

M-iClean zo mooi kan spoelen zij n Professionele spoeltechniek M-iClean zo mooi kan spoelen zij n www.meiko.de M-iClean zo mooi kan reinheid zij n Het complete spectrum van innovatieve spoeltechniek Vroeger was spoelen zwaar werk dat niemand

Nadere informatie

Kwaliteit en comfort voor een eerlijke prijs

Kwaliteit en comfort voor een eerlijke prijs Professionele vaatwastechniek Kwaliteit en comfort voor een eerlijke prijs Met de MEIKO "GiO-MODULE" osmose-technologie: Nooit meer glazen poleren! UPster U / UPster H Professionele vaatwastechniek voor

Nadere informatie

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Melitta c35 De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Snelheid en precisie Krachtige prestaties Met de Melitta c35 kunt u uw klanten van diverse

Nadere informatie

VAATWASSEN MET HOBART VOORLADERS

VAATWASSEN MET HOBART VOORLADERS VAATWASSEN MET HOBART VOORLADERS MODELLEN EN UITVOERINGEN FX PLUS MODEL FX topprestaties met de plus-lijn De FX voorlader geeft een fantastisch wasresultaat. Zuinig in het verbruik, duurzaam in de uitvoering

Nadere informatie

RHIMA FX Bandmachines

RHIMA FX Bandmachines RHIMA FX Bandmachines De RHIMA FX bandvaatwasmachines zijn geheel vervaardigd van roestvrijstaal, d.w.z. frame, tanks, waspijpen, wasarmen, filters, etc. De wastanks zijn zelfs vervaardigd van het hoogwaardige

Nadere informatie

Hydro 500 Hydro 700 Hydro 750

Hydro 500 Hydro 700 Hydro 750 VAATWASSERS Hydro 500 Hydro 700 Hydro 750 750 mm 450 mm 630 mm 630 mm 450 mm met geopende deur 870 mm 750 mm 400 mm Maximum aantal borden per korf 10 van deuropening 320 mm Maximum hoogte vrije ingang

Nadere informatie

GERAFFINEERDE KOFFIE EXPERTISE

GERAFFINEERDE KOFFIE EXPERTISE GERAFFINEERDE KOFFIE EXPERTISE EVOLUTION Klaar voor iedere uitdaging 3 De Franke Evolution laat geen wens onvervuld. Hij behoort tot de elite van de koffiemachines en overtuigt gastronomie professionals

Nadere informatie

Welkom in het spoelparadijs

Welkom in het spoelparadijs Professionele spoeltechniek M-iClean H Welkom in het spoelparadijs Informatie voor onze GESPECIALISEERDE PARTNERS M-iClean H Ergonomie maakt alles eenvoudiger, ook de verkoop Uw klanten zoeken optimale

Nadere informatie

HOBART GLAZENWASSER GC COMPACT rekafmeting 400x400mm

HOBART GLAZENWASSER GC COMPACT rekafmeting 400x400mm HOBART GLAZENWASSER GC COMPACT rekafmeting 400x400mm TECHNISCHE GEGEVENS Afmetingen bxdxh Invoerhoogte Programma s Capaciteit per uur 460x590x700/740mm verstelbaar 315mm kort - 75s standaard 120s intensief

Nadere informatie

RHIMA Glazenspoelmachines Optima 400 en 500

RHIMA Glazenspoelmachines Optima 400 en 500 RHIMA Glazenspoelmachines Optima 400 en 500 Bedrijfsvaatwasmachines en -systemen n Productbrochure RHIMA Optimaal gebruiksgemak met de multicolour startknop De multicolour startknop mét verlichting laat

Nadere informatie

VAATWASSEN MET HOBART GLAZENWASSERS

VAATWASSEN MET HOBART GLAZENWASSERS VAATWASSEN MET HOBART GLAZENWASSERS MODELLEN EN UITVOERINGEN GCHK PLUS rekafmeting 400 x 400 MODEL GCHK groot in glanzend wasresultaat Elke irritatie over een vlek op een glas is er één teveel. Elke minuut

Nadere informatie

Saphira: Voor iedereen die iets van koffie weet.

Saphira: Voor iedereen die iets van koffie weet. Saphira: Voor iedereen die iets van koffie weet. En nu een kop koffie! Een krachtige espresso, net als in een echte Italiaanse bar? Of een schuimende cappuccino net als op een gezellig Parijs terras? Bij

Nadere informatie

VAATWASSEN MET HOBART DOORSCHUIF VAATWASMACHINES

VAATWASSEN MET HOBART DOORSCHUIF VAATWASMACHINES VAATWASSEN MET HOBART DOORSCHUIF VAATWASMACHINES - MODELLEN EN UITVOERINGEN aanzienlijke besparingen dankzij efficient ontwerp Hobart voert als marktleider een innovatieve strategie om de markt te voorzien

Nadere informatie

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW 388110538 2 KLUDI PUSH KLUDI PUSH Doucheplezier met een druk op de knop Een net zo simpel als geniaal bedienings concept voor douche en bad: De ergonomische

Nadere informatie

M-iClean zo mooi kan spoelen zijn

M-iClean zo mooi kan spoelen zijn Professionele spoeltechniek M-iClean zo mooi kan spoelen zijn www.meiko.nl M-iClean zo mooi kan reinheid zijn Het complete spectrum van innovatieve spoeltechniek Vroeger was spoelen zwaar werk dat niemand

Nadere informatie

!"#$%&'(()' PRIJSLIJST Inclusief specificaties. MADEinBRITAIN

!#$%&'(()' PRIJSLIJST Inclusief specificaties.  MADEinBRITAIN !"#$%&'(()' *+,-)('.//#0 PRIJSLIJST 2017 Inclusief specificaties MADEinBRITAIN www.classeq.nl Hydro vaatwasmachines Voorladers Robuuste vaatwassers met ingebouwde doseerpompen voor een juiste dosering

Nadere informatie

UPster U / UPster H Een schitterende manier om de zaken schoon te krijgen!

UPster U / UPster H Een schitterende manier om de zaken schoon te krijgen! Professionele spoeltechniek UPster U / UPster H Een schitterende manier om de zaken schoon te krijgen! Professionele spoeltechniek voor een nieuwe generatie www.meiko.nl UPster De perfecte inleiding tot

Nadere informatie

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW 388110538 Doucheplezier met een druk op de knop Een net zo simpel als geniaal bedienings concept voor douche en bad: De ergonomische knoppen starten en

Nadere informatie

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit IB 7/40 Classic De KÄRCHER droogijsreiniger IB 7/40 Classic heeft een indrukwekkende reinigingskracht. De luchtstroom is geoptimaliseerd zodat zelfs bij een lage luchtdruk uitstekende reinigingsresultaten

Nadere informatie

Korvenvaatwerkspoelmachines TOP-CLEAN RACK TRANSPORT. K-Tronic. Groep

Korvenvaatwerkspoelmachines TOP-CLEAN RACK TRANSPORT. K-Tronic. Groep Korvenvaatwerkspoelmachines K-Tronic TOP-CLEAN RACK TRANSPORT Groep Veelzijdig - comfortabel - zuinig De nieuwe generatie MEIKO korvenvaatwerkspoelmachine K-Tronic is een toekomstgericht, veelzijdig en

Nadere informatie

Inducook ClassicLine Eenvoud & Toonaangevend

Inducook ClassicLine Eenvoud & Toonaangevend Eenvoud & Toonaangevend Koud getransporteerd. Warm geserveerd. Zorgeloze Menu Service. Optimaal bereidt. is het ideale Tafeltje Dekje systeem voor een maximale versheid, aroma en smaak. infrarood afstandsbediening

Nadere informatie

Schitterend glaswerk zonder napoleren. De nieuwe vaatwassers met tank-spoelsysteem en geïntegreerd reverse-osmose-systeem

Schitterend glaswerk zonder napoleren. De nieuwe vaatwassers met tank-spoelsysteem en geïntegreerd reverse-osmose-systeem Schitterend glaswerk zonder napoleren De nieuwe vaatwassers met tank-spoelsysteem en geïntegreerd reverse-osmose-systeem 2 Simpelweg perfect Aan de hoogste eisen van reiniging voldoen en tijd en geld besparen

Nadere informatie

Welzijn: het hart van uw badkamer.

Welzijn: het hart van uw badkamer. Welzijn: het hart van uw badkamer. Water heeft een aantal specifieke eigenschappen die ons welzijn positief beïnvloeden: het verfrist, geeft nieuwe energie en reinigt. Geberit AquaClean gaat nog een stapje

Nadere informatie

Ontdek het geheim achter startvermogen op maat. NIEUW VANAF ZOMER. VARTA. The power behind. And beyond.

Ontdek het geheim achter startvermogen op maat. NIEUW VANAF ZOMER. VARTA. The power behind. And beyond. Ontdek het geheim achter startvermogen op maat. VARTA. The power behind. And beyond. NIEUW VANAF ZOMER 2007 VARTA OE leverancier voor: Aston Martin Audi Bentley BMW Citroën Ford Honda Jaguar Land Rover

Nadere informatie

Power Tools voor professionals

Power Tools voor professionals Kitpistolen 2012 /2013 Power Tools voor professionals 14,4 V met 4,2 AH voor de beste prestaties: het hoogste batterij niveau EY 3654 NQW met 2 x 7,2 V / 2,8 Ah Ni-MH accu Geschikt voor 600 ml worsten

Nadere informatie

De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie.

De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie. De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie. De nieuwe combi: heteluchtregeneratie en contactwarmte voor soepen. RECALDO FAMOSO is de nieuwe ster in de professionele

Nadere informatie

BUFFET RLX-serie Wereldwijd de smaak van kwaliteit Wereldwijd de smaak van kwaliteit

BUFFET RLX-serie Wereldwijd de smaak van kwaliteit Wereldwijd de smaak van kwaliteit RLX-serie Een RLX van Bravilor Bonamat is de ideale machine voor uw koffiecounter, bar of buffet. Verse koffie, altijd binnen handbereik. Maar in een handomdraai ook heet water voor thee, soep of andere

Nadere informatie

Slagroomautomaten IJskoud de beste

Slagroomautomaten IJskoud de beste Slagroomautomaten IJskoud de beste Sanomat Amigo De Sanomat Amigo is de kleinste volautomatische slagroomautomaat en is daarmee een uitstekend en rendabel alternatief voor slagroom uit een kidde of spuitbus.

Nadere informatie

onze heldere kijk op professionele vaatwas

onze heldere kijk op professionele vaatwas onze heldere kijk op professionele vaatwas Specialist in vaatwas horeca, grootkeuken en voedingsindustrie Of u nu horecaondernemer bent of werkzaam in een cateringbedrijf of grootkeuken, u zoekt hetzelfde:

Nadere informatie

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs. Efficiënte ventilatie in het apparaat. Grootste mobiliteit

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs. Efficiënte ventilatie in het apparaat. Grootste mobiliteit IB 15/120 De nieuwe IB 15/120 droogijsreiniger is nog krachtiger dan zijn voorganger en is uitergerust met een robuust design en een uiterst betrouwbare technologie. 1 Houder voor sproeierkoffer 3 Automatische

Nadere informatie

SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten

SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten Of SWITZERLAND SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten De kwaliteit en duurzaamheid van een espressomachine zijn essentieel evenals de veelzijdigheid en het bedieningsgemak.

Nadere informatie

TopLine Actieve bescherming voor patiënten en verplegend personeel

TopLine Actieve bescherming voor patiënten en verplegend personeel Professionele reinigings- en desinfectietechnologie TopLine Actieve bescherming voor patiënten en verplegend personeel TopLine Programmaoverzicht www.meiko.de TopLine Betrouwbaar hygiënemanagement voor

Nadere informatie

Zanussi Professional Zanussi Professional Zanussi Professional Vaatwasser Active

Zanussi Professional Zanussi Professional Zanussi Professional Vaatwasser Active Vaatwassers Het systeem De hedendaagse moderne catering heeft haar ontwikkeling mede te danken aan het Zanussi Professional systeem. Elke expert op dit vlak kan beamen dat dit systeem een ontwikkeling

Nadere informatie

Urinoirsturing COMPACT LC. Van SCHELL. Geïntegreerde sensor voor perfecte hygiëne.

Urinoirsturing COMPACT LC. Van SCHELL. Geïntegreerde sensor voor perfecte hygiëne. Urinoirsturing COMPACT LC. Van SCHELL. Geïntegreerde sensor voor perfecte hygiëne. ARMATURENTECHNOLOGIE. VAN SCHELL. SCHELL. De onderneming. Voor de sanitaire ruimte van openbare gebouwen en bedrijfsgebouwen.

Nadere informatie

PROFESSIONELE VAATWASMACHINES FOOD SERVICE EQUIPMENT

PROFESSIONELE VAATWASMACHINES FOOD SERVICE EQUIPMENT PRFEINELE VAATWAMACHINE FD ERVICE EQUIPMENT GLAZENPELMACHINE CG4027M Prijs 1.5, limme zelfdiagnose... Boiler inhoud (liter)... Mechanisch 12 480 515 688 8 20 1 2,8* 11 Dubbelwandige geïsoleerde deur...

Nadere informatie

VA AT WASSEN ALL-INCLUSIVE ALL-INCLUSIVE PLAATSEN - 2 JAAR GARANTIE - 2 JAAR ONDERHOUD

VA AT WASSEN ALL-INCLUSIVE ALL-INCLUSIVE PLAATSEN - 2 JAAR GARANTIE - 2 JAAR ONDERHOUD VA AT WASSEN 2018 PLAATSEN - 2 JAAR GARANTIE - 2 JAAR ONDERHOUD vaatwastechnologie VAATWASMACHINES All-inclusive - Het programma Een nieuwe vaatwasmachine zonder zorgen? Dat kan bij Hobart! Geen directe

Nadere informatie

Green&Clean doorschuifmachines

Green&Clean doorschuifmachines De Electrolux afwasmachines worden geproduceerd voor de gebruiker met hoge eisen op het gebied van efficiëntie, economie en ergonomie. De modelserie omvat glazenspoelmachines, frontlader- en doorschuifafwasmachines,

Nadere informatie

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Schroefcompressoren SONETTO-serie capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Intelligent, innovatief, betrouwbaar De SONETTO-serie van ALUP Compact, efficiënt en eenvoudig in gebruik Bediening, onderhoud en service

Nadere informatie

DIENBLADEN AFRUIMWAGENS. Nieuwe modellen. De afruimers: slimme helpers van BLANCO Professional.

DIENBLADEN AFRUIMWAGENS. Nieuwe modellen. De afruimers: slimme helpers van BLANCO Professional. DIENBLADEN AFRUIMWAGENS Nieuwe modellen De afruimers: slimme helpers van BLANCO Professional. 2 DAADKRACHT Vaatwerkretourtransport zonder chaos: met dienbladenafruimwagens van BLANCO Professional. Dienbladenafruimwagens

Nadere informatie

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU TAWALU van HUPFER......afruimwagens voor een plaatsbesparende afzet en probleemloos retourtransport! TAWALU-2/26 GN voor maximaal

Nadere informatie

Mechanisch aangedreven motoren. Wij bieden het volledige programma!

Mechanisch aangedreven motoren. Wij bieden het volledige programma! Mechanisch aangedreven motoren. Wij bieden het volledige programma! Mechanisch aangedreven motoren voor rolluiken en zonweringen: Alles, wat de professional nodig heeft. Mechanisch aangedreven motoren.

Nadere informatie

G-1. Drieslaan 10 B-8560 Moorsele Tel. +32 (0) Fax +32 (0)

G-1. Drieslaan 10 B-8560 Moorsele Tel. +32 (0) Fax +32 (0) Modulaire rekken Staanders en liggers in geanodiseerd aluminium Legborden in polyethyleen kunststof Eenvoudige montage Vlot reinigbaar HACCP en NF-conform Inzetbaar van -30 tot +75 C 100-120 kg/niveau,

Nadere informatie

Compact, licht, duurzaam en veilig. ALU - Montage Liften.

Compact, licht, duurzaam en veilig. ALU - Montage Liften. Compact, licht, duurzaam en veilig ALU - Montage Liften ALU montageliften van Böcker Altijd up to date! Sinds 1958 is het merk Böcker bekend om zijn betrouwbare en efficiënte materiaal- en personenliften.

Nadere informatie

Minimale breedte, maximale snelheid Disselboomstapelaar PDP 200 met bestuurders platform voor dubbele pallethantering

Minimale breedte, maximale snelheid Disselboomstapelaar PDP 200 met bestuurders platform voor dubbele pallethantering Minimale breedte, maximale snelheid Disselboomstapelaar PDP 200 met bestuurders platform voor dubbele pallethantering 24/7 service wereldwijd netwerk Double Stacker PDPP Met een breedte van minder dan

Nadere informatie

READY FOR BUSINESS PRO FORMULA

READY FOR BUSINESS PRO FORMULA READY FOR BUSINESS PRO FORMULA Productoverzicht Ben jij READY FOR BUSINESS? De productlijn van Pro Formula combineert vertrouwde merken met professionele reinigingskracht wat perfect aansluit op de hygiëne

Nadere informatie

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie.

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. EASY AFWASSEN 107/120 Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. Volledig integreerbare vaatwassers 112 Vaatwasser 45 cm 115 Integreerbare vaatwasser 115 Overzichtstabel 116 AFWASSEN

Nadere informatie

Welkom in het spoelparadijs

Welkom in het spoelparadijs Professionele spoeltechniek M-iClean H Welkom in het spoelparadijs M-iClean H Ergonomie zoals nog niet eerder vertoond Efficiëntie, besparing op middelen en perfecte spoelresultaten: dat mag men vandaag

Nadere informatie

RHIMA Voorlader DR 50i / DR 50iS

RHIMA Voorlader DR 50i / DR 50iS RHIMA Voorlader DR 50i / DR 50iS Professionele afwasapparatuur voor grootkeuken en industrie productbrochure De Schone Kunst van Vaatwassen Inmiddels bijna vijftig jaar geleden verkocht RHIMA haar eerste

Nadere informatie

Waterontharder. Simpel Compact Economisch

Waterontharder. Simpel Compact Economisch Waterontharder Simpel Compact Economisch SUMO Waterontharders De perfecte verhouding van de hoogste eisen in flow en prestatiebehoeften voor woningen waar de ruimte beperk is. Ontworpen volgens de eisen

Nadere informatie

Melitta cup - breakfast. De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en cacao.

Melitta cup - breakfast. De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en cacao. Melitta SystemService Melitta cup De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en cacao. Melitta cup - breakfast De volautomatische koffiemachine voor filterkoffie en cacao. Melitta Professional

Nadere informatie

VAATWASSEN ALL-INCLUSIVE ALL-INCLUSIVE PLAATSEN - 2 JAAR GARANTIE - 2 JAAR ONDERHOUD

VAATWASSEN ALL-INCLUSIVE ALL-INCLUSIVE PLAATSEN - 2 JAAR GARANTIE - 2 JAAR ONDERHOUD VAATWASSEN ALL-INCLUSIVE ALL-INCLUSIVE PLAATSEN - 2 JAAR GARANTIE - 2 JAAR ONDERHOUD VAATWASTECHNOLOGIE VAATWASMACHINES ALL-INCLUSIVE All-inclusive - Het programma Een nieuwe vaatwasmachine zonder zorgen?

Nadere informatie

VAATWASSEN MET HOBART DOORSCHUIF VAATWASMACHINES

VAATWASSEN MET HOBART DOORSCHUIF VAATWASMACHINES VAATWASSEN MET HOBART DOORSCHUIF VAATWASMACHINES - MODELLEN EN UITVOERINGEN aanzienlijke besparingen DANkzij efficient ontwerp Hobart voert een innovatieve strategie om de markt te voorzien van duurzame,

Nadere informatie

LED licht is veelzij dig Een klasse apart: het nieuwe OSRAM LED lampen assortiment Because for us, only better will do

LED licht is veelzij dig Een klasse apart: het nieuwe OSRAM LED lampen assortiment Because for us, only better will do www.osram-benelux.com LED licht is veelzij dig Een klasse apart: het nieuwe OSRAM LED lampen assortiment Because for us, only better will do Light is OSRAM OSRAM LED lampen Trade Highlights Moderne technologie,

Nadere informatie

Waterontharder. Simpel Compact Economisch. Powered by:

Waterontharder. Simpel Compact Economisch. Powered by: Waterontharder Simpel Compact Economisch Powered by: SUMO Waterontharders De perfecte verhouding van de hoogste eisen in flow en prestatiebehoeften voor woningen waar de ruimte beperk is. Ontworpen volgens

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie

Deurdranger DORMA TS 72

Deurdranger DORMA TS 72 Deurdranger DORMA TS 72 DORMA TS 72 Deurdranger De ideale oplossing voor deuren tot 1100 mm getest conform DIN EN 1154 De voordelen punt voor punt... voor de vakhandel 2 Eén en hetzelfde model voor alle

Nadere informatie

Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken

Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken Een frisse aanpak Met het kostenbesparende reinigingsproces van Electrolux voor moppen, microvezeldoeken en werkkleding, heeft u alles zelf onder

Nadere informatie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 1 2 Stevige bescherming, praktisch onzichtbaar Brandbeveiliging is van essentieel belang heden ten dage. Hotels, openbare gebouwen en particuliere

Nadere informatie

Veelzijdige stapelaar multifunctioneel inzetbaar PSP Stapelaar met opklapbaar platform

Veelzijdige stapelaar multifunctioneel inzetbaar PSP Stapelaar met opklapbaar platform Veelzijdige stapelaar multifunctioneel inzetbaar PSP Stapelaar met opklapbaar platform 24/7 service wereldwijd netwerk 2 modellen PSP Uw UniCarriers stapelaar omdat ware revoluties op de vloer beginnen

Nadere informatie

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025 FPi 2015 Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020 FPi 2025 Een voordeel voor elk kantoor! Maak een einde aan de stress van de dagelijkse postverzending! Laat de nieuwe FPi 2000

Nadere informatie

UNICO. De revolutionaire oven met onafhankelijke bakvloer en fascinerende design

UNICO. De revolutionaire oven met onafhankelijke bakvloer en fascinerende design UNICO De revolutionaire oven met onafhankelijke bakvloer en fascinerende design Getuigd van flexibiliteit van de oven, kan de UNICO een veelheid bakken van producten tot in de perfectie. De onafhankelijk

Nadere informatie

Remeha. Calora. Tower. Remeha introduceert: De overtreffende trap van warmwatercomfort. De Calora Tower of Power

Remeha. Calora. Tower. Remeha introduceert: De overtreffende trap van warmwatercomfort. De Calora Tower of Power introduceert: De of Power Een premium HR-ketel die de norm voor Gaskeur CW-klasse 6 met maar liefst 40% overtreft. En een 100-liter oplaadboiler die zich qua warmwateropbrengst kan meten met een spiraal-boilervat

Nadere informatie

De nieuwe bedrijfsafwasautomaten met tank-spoelsysteem: Optimale reinigingsresultaten, kortste programmatijden

De nieuwe bedrijfsafwasautomaten met tank-spoelsysteem: Optimale reinigingsresultaten, kortste programmatijden Bedrijfsafwasautomaten met tank-spoelsysteem PG 8164 PG 8165 PG 8166 PG 8169 De nieuwe bedrijfsafwasautomaten met tank-spoelsysteem: Optimale reinigingsresultaten, kortste programmatijden Schoner Glanzender

Nadere informatie

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM.

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION VOOR BADKAMER EN KEUKEN: Wanneer u er met uw hand in de buurt komt, stroomt automatisch water altijd in de juiste hoeveelheid, altijd

Nadere informatie

RAPIDO ECONFLOOR. Econfloor de innovatieve verwarmingscentrale met beide benen op de grond.

RAPIDO ECONFLOOR. Econfloor de innovatieve verwarmingscentrale met beide benen op de grond. RAPIDO Econfloor de innovatieve verwarmingscentrale met beide benen op de grond. Slimme warmte voor een gunstige prijs. Rapido ontwikkelt al meer dan een eeuw innovatieve verwarmingsapparatuur. Onze volledige

Nadere informatie

RHIMA Doorschuifvaatwasmachines WD RHIMA Voorwasmachines PRM

RHIMA Doorschuifvaatwasmachines WD RHIMA Voorwasmachines PRM RHIMA Doorschuifvaatwasmachines WD GREEN RHIMA Voorwasmachines PRM GREEN Bedrijfsvaatwasmachines en -systemen Productbrochure RHIMA Inhoudsopgave Vaatwasmachines RHIMA en de Schone Kunst van Vaatwassen...3

Nadere informatie

met ICS+ technologie: netto besparingen tot 70%

met ICS+ technologie: netto besparingen tot 70% RHIMA korventransportmachines met ICS+ technologie: netto besparingen tot 70% De vaatwasmachines maken gebruik van het ingenieuze Intelligent Control Operating System. De operationele kosten van de ICS+

Nadere informatie

instant koffieautomaten

instant koffieautomaten Het koffiemoment een rustpunt in de dag. Je even weer opladen onder het genot van een kopje koffie. Natuurlijk moet ook aan gasten koffie geserveerd worden die uitstekend van smaak en kwaliteit is. Én,

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie