GEZINSBOND. In dit nummer: Woordje van Katrien. Spaarhandelaars. CineForum. Activiteiten. Kinderoppasdienst GOSA. Kortingskaarten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEZINSBOND. In dit nummer: Woordje van Katrien. Spaarhandelaars. CineForum. Activiteiten. Kinderoppasdienst GOSA. Kortingskaarten."

Transcriptie

1 GEZINSBOND In dit nummer: Woordje van Katrien Spaarhandelaars CineForum Activiteiten Kinderoppasdienst GOSA Kortingskaarten Wedstrijden Babyborrel Verkiezingen Niet op de openbare weg gooien! Verantwoordelijke uitgever: Katrien Delporte Scherpenheuvelstraat 9. Wervik Jaargang 2016 nr 1

2 Woordje van Katrien Een tweetal jaar geleden engageerde ik mij opnieuw in het bestuur van de Gezinsbond Wervik. Toen onze voorzitster ontslag nam verleden jaar, keek men in mijn richting om de taak van voorzitter op mij te nemen. Dat heb ik dan ook op mij genomen. Als nieuwe voorzitter concentreerde ik mij op het werven van nieuwe leden maar ook nieuwe bestuursleden. Twee zaken die beterschap verdienden. Ons bestuur telde op dat moment immers maar 5 leden meer, wat niet volstaat om veel activiteiten te kunnen organiseren. Via Facebook en via mail ging ik actief op zoek naar nieuwe leden maar ook naar nieuwe vrijwilligers om het bestuur te versterken. Eén van onze leden gaf daarop aan dat we de aantrekkingskracht van de Gezinsbond in onze stad kunnen verbeteren door handelaars terug warm te maken om in te stappen in de spaarkorting van de Gezinsbond. Die mail zette er mij toen aan om de taak als spaarkaartverantwoordelijke op mij te nemen. Ik nam contact op met Myriam van de Gezinsbond en we gingen de eerste maal samen op stap bij enkele handelaars. We hadden meteen succes bij Schoenen Els! Een tweede handelaar, Dierenspeciaalzaak Pauwelyn, volgde niet veel later. Dit jaar ben ik terug aansluiting gaan bepraten bij enkele handelaars. Ik ben fier om te kunnen melden dat we ondertussen ook Geschenkenboetiek Marleen Salomez, D-Light Belgium BVBA en fietshandelaar DCycles van Kruiseke heb kunnen aansluiten. Zeker uitkijken naar het bonnenboekje van 2017! En mag ik deze handelaars zeker aanbevelen! Word (opnieuw) lid via gezinsbond.be/lidworden of tel. naar 02/

3 3 Ondertussen telt ons bestuur 10 leden. De verruiming van ons bestuur met de frisse ideeën van onze jonge elementen gecombineerd met leden die een rijke ervaring hebben, zorgen voor een nieuw elan. Bestuurslid Laurent Degraeve, met zomaar eventjes volgend jaar een halve eeuw anciënniteit als bestuurslid van de Gezinsbond, is jammer genoeg onze enige man. Welke mannen voelen zich aangesproken? Met welke activiteiten pakken we sindsdien uit? Dit jaar zijn we terug gestart met jeugd- en kinderfilms in t Forum. Een eerste film hebben we gebracht in een aangename samenwerking met de jeugddienst. We werkten ook samen met het OCMW tijdens de week van de opvoeding. Er werd kinderyoga gepland. Zo blazen we samen met ons vernieuwde team de Gezinsbond in Wervik nieuw leven in. We verwelkomen jullie graag op onze volgende activiteiten. Ontdek onze activiteiten in dit boekje. Snuffel daarvoor ook eens op onze website. Groetjes, Nieuwe handelaars gezocht! Momenteel zijn we bezig om nieuwe handelaars warm te maken om zich aan te sluiten en zo korting te geven via de lidkaart waarmee je spaart. Graag hadden we van jullie een top 3 gekregen van de handelaars uit Wervik die we zeker moeten aanspreken. Zijn er bepaalde winkels waar je graag korting zou willen krijgen via de lidkaart waarmee je spaart? Schoenen Els, Dierenspeciaalzaak Pauwelyn, D-Light D Belgium BVBA, Nethouse Luka, Geschenkenboetiek Marleen en DCycles Kruiseke deden het hen al voor. Geef ons per mail of per brief wat jouw top 3 winkels zijn. Scherpenheuvelstraat 9, Wervik / delportekatrien@skynet.be

4 DE BOND IN WERVIK Katrien Delporte Voorzitter / Spaarafgevaardigde delportekatrien@skynet.be Siska Lecompte Ledenadministratie / Penning meester nimy_nimy@hotmail.com Eline Fieu Verkooppunt / Kortingskaarten eline@wamco.be Loes Vanneste Kinderoppasdienst loes.s.vanneste@gmail.com Laurent Degraeve laurent.degraeve@telenet.be Greet Pauwelyn Secretaris / Tweedehandsbeurs greet.pauwelyn@gmail.com Sandra Lecompte sandra.lecompte1@gmail.com Lies Boens Cineforum liesboens@hotmail.com Liezelot Vanbelle Onthaal geboortes liezelot_v@hotmail.com Peggy Van De Wiele billy.vandewiele@hotmail.be Mogen wij jouw naam hier bijzetten volgende keer? Losse medewerker? Alle helpende handen bij onze activiteiten zijn ook welkom!

5 5 Zo verdien je uw lidgeld terug Naam bedrijf Afdeling Wervik Voor 40 euro wordt jouw gezin lid van de Gezinsbond, een gezinsorganisatie die inmiddels leden telt. Als lid geniet je van onze unieke ledenvoordelen en diensten en krijg je om de 14 dagen De Bond in de bus, maar dat is niet alles: dankzij jouw steun kunnen wij de belangen van de Vlaamse gezinnen verdedigen. Wat zijn nu die unieke ledenvoordelen en diensten? 2 korting bij aankoop van een cinematicket (Kinepolis) 4 % op GSM-kaarten (Proximus & Mobistar) 5 % op NMBS-passen (Go-pass, Key card, Rail pas) 10 % op kaarten van De Lijn Kortingskaarten voor het gezin van 3 of meer kinderen voor een treinticket (= helft van de prijs van je ticket!) Korting op onze activiteiten van de Gezinsbond Wervik 5 % korting bij Schoenen Els, Steenakker 36, Wervik, bij Dierenspe- ciaalzaak Pauwelyn, Sint-Maartensplein 10, Wervik, bij D-Light Bel- gium BVBA, Koestraat 50, Wervik en bij Fietsenhandelaar DCycles, Vossaardestraat 26, Wervik. 2 % korting bij Geschenkenboetiek Marleen Salomez, Nieuwstraat 52, Wervik. 1 korting/dienstencheque bij Nethouse Luka, Kruisekestraat 143, Wervik 10 % korting bij Proximus 15 korting bij Telenet 5 % korting bij de Standaard Boekhandel 5 % tot 10 % korting bij Brantano 5 % tot 10 % korting bij Restaurant Colmar 0,75 korting/dienstencheque bij Daoust 5 % tot 10 % korting bij Di Aangepaste prijzen voor Eni-klanten 5 % bij Planet Parfum 100 tot 200 korting bij Renault 1 korting/maand op een abonnement van Stievie 10 % korting bij Zoo Antwerpen, Planckendael en Serpentarium, 20 % korting bij Grotten van Han 10 % korting bij S&R zwembaden en bij Hengelhoef 15 % korting bij een toegangstickets in Molenheide Wie nu nieuw lid wordt, betaalt één keer het jaarlidgeld van 40 en blijft genieten van al onze voordelen tot eind 2017!

6 Films van Gezinsbond De Gezinsbond, de bibliotheek en GC Forum slaan de handen in elkaar en brengen reeds dit jaar onder de naam Ciné Forum een filmprogrammatie. Zondagmiddag wordt de vaste afspraak voor familie- films (tickets: 5 voor niet leden, 3 voor leden). Op vrijdagavond komen de volwassen films op het grote scherm (tickets: 5 voor niet leden, 4 voor leden). Tickets kunnen bekomen worden in het stadhuis (aan de balie vrije tijd ), in de bibliotheek en in GC Forum.

7 7 ZOOTOPIA* THE JUNGLE BOOK* 25 september u30 30 oktober u30 AY RAMON* 27 november u30 * Films onder voorbehoud

8 Voorgaande activiteiten Familievoorstelling Nellie en Cezar waren jarig en ze kwamen hun verjaardag vieren in Wervik op 6 februari. Het was superleuk! Onze nieuwe familievoorstelling gaat door op 29 oktober om 14u in GC Forum en gaat over Veel vijvers en prinsessen Een sprookjesachtige voorstelling over dat, als je iets belooft, dat je dat dan ook moet doen (en over nog zoveel anders waar prinzussen mee bezig zijn). (geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar) Deze voorstelling is een samenwerking tussen GC Forum, de bibliotheek en de Gezinsbonden van Wervik en Geluwe. Krokuskriebels We hielden een schattenjacht in het Nationaal Tabaksmuseum, met een rondleiding op kindermaat. Op zondag 14 februari vond ook nog de eerste gezinsquiz plaats.

9 9 Tweedehandsbeurs 26 maart 2016 Bekijk dit boekje online en in KLEUR op

10 Kinderyoga 18 mei 2016 Bekijk deze foto s online en in KLEUR via onze facebook

11 11 Komende activiteiten Tabakstocht 25 september 2016 Unieke zwerftocht door het land van de korenakkers, met rustige en afwisselende omloop door het domein De Balokken, de Leievallei, een stukje Henegouwen en ook even de Franse grens over. (i.s.m. de Wervikse Wandelsportvereniging & Gezinsbond Wervik) Quiz van de bond 14 oktober 2016 Noteer alvast vrijdag 14 oktober 2016 met grote stip in jullie agenda! We presenteren terug de Quiz om 19u30 in t Portaal in de Kruisekestraat. We vragen jullie enthousiasme om er weer een schitterend succes van te maken. Familievoorstelling 29 oktober 2016 Een sprookjesachtige voorstelling Veel vijvers en prinsessen in GC Forum. Bolle Saint Martain 5 november 2016 Wij doen mee! Deze belevingswandeling start in Oosthove en onderweg houden we halt bij horecazaken en handelaars en alsook de Gezinsbond Wervik. Wie vindt ons?

12 Spelletjesavond 10 november 2016 Donderdagavond 10 november 2016 om 19u30 in t Portaal in de Kruisekestraat: be there! Tweedehandsbeurs 20 november 2016 Op zoek naar goedkope kinderspullen? Of verkoop je liever zelf je oude kinderspullen? Dan ben je hier aan het juiste adres: op zondagmorgen van 9u30 tot 12u30 in Oosthove! Seniorenbeurs 25 november 2016 In Labyrinth in de Vlamingenstraat 9 in Wervik. Sintontbijt 27 november 2016 Dag Sinterklaasje, dag Kom met je mama, papa, broer/zus, vriendjes ontbijten met de Sint, geniet van een toffe fotoshoot en geef je verlanglijstje af aan de Sint. Om 8u30 staan we paraat! = Inschrijven? Mail naar gezinsbondwervik@gmail.com!

13 13 Kinderoppasdienst Zoek je een kinderoppasdienst als je af en toe naar een vergadering of een etentje gaat of een bioscoopje wil meepikken? Ben je er graag eens een avondje tussenuit? De kinderoppasdienst staat voor je klaar. Tarieven: Één uurtarief 4 /uur Overnachting (22u-8u + ontbijt) 20 Minimumvergoeding (min. dan 2uren) 8 Prestatieboekje 7,5 (Schaf bij de eerste afspraak een prestatieboekje aan. Dit boekje geldt voor vijf oppasbeurten. Na afloop van de prestatie vul je een briefje in; één exemplaar hou je bij, het andere is voor de oppas. Het dekt de kosten voor de verzekering.) Meer info: loes.s.vanneste@gmail.com of Registreer u online als babysit of als ouder:

14 GOSA GOSA-wat? GOSA! De Grootouders en SeniorenActie is er voor gezinnen van wie de kinderen de deur uit zijn: een ruim doelpubliek met een veelheid aan vragen en wensen. GOSA wil er ook voor je zijn als je een kleinkind verwacht. Wil je hierbij aansluiten, vraag meer info bij Greet: of GEBOORTES Ben je net ouder geworden? PROFICIAT! Elk gezin met een geboorte ontvangt een geboortegeschenk. De Gezinsbond heeft aandacht voor elk gezin en met een geboortegeschenk willen we dit concreet vorm geven. Een geboorte is immers een speciaal moment voor elk gezin. Indien je nog nooit lid was (gratis of betalend), heb je bovendien recht op een gratis kennismakingslidschap. Vanuit de Gezinsbond krijg je voortaan ook Brieven aan Jonge Ouders opgestuurd. Of het nu je eerste kindje is of je tweede, derde, vierde of je hebt er eentje geadopteerd: iedereen kan de brieven aanvragen. De volledige reeks omvat 20 nummers. Ben je pas ouder geworden en heb je nog geen geboortegeschenk gekregen? Laat zeker iets weten: Wil je de volgende editie van dit ledenboekje sponsoren? Mail naar

15 15 Kortingskaarten openbaar vervoer Je kan vanaf heden bij Eline Fieu (Vlamingenstraat 2 in Wervik bij WamCo) je kortingskaart aanvragen voor gezinnen met drie of meer kinderen. Met deze kaart heb je korting op individuele treintickets van de NMBS. Wat heb je voor deze aanvraag nodig? formulier gezinssamenstelling (die je vindt via de site en mail of breng deze binnen bij Eline (eline@wamco.be) Attest van de kinderbijslag voor kinderen van jaar 6 administratiekosten per gezin Na een anderhalve week komen de kaarten toe bij Eline en kan je ze daar komen halen. Verkooppunt Leden van de Gezinsbond kunnen gsm-, trein en lijnkaarten met korting kopen bij Eline Fieu (Vlamingenstraat 2 in Wervik bij WamCo). We verkopen ook cinemacheques met een korting die tot 2 kan oplopen. Deze kortingen worden op de lidkaart waarmee je spaart gezet. Prijs Korting De Lijn 14 1,40 Proximus Pay & Go 15 0,60 Mobistar Tempo 15 0,60 Go Pass 2de kl 51 2,55 Rail Pass 2de kl 76 3,80 Key Card 2de klas 21 1,05 Kinepolis 10,50 2

16 Wedstrijd Bedenk een originele naam Wij organiseren een wedstrijd om een naam te bedenken voor het EERSTE boekje van de Gezinsbond Wervik dat jij nu vast hebt. Iedereen kan deelnemen en we vragen jullie om vanaf 1 september tot 1 januari alle voorstellen door te mailen naar gezinsbondwervik@gmail.com. Wij kiezen dan één voorstel uit en de prijs bestaat uit één jaar gratis lidmaatschap van de Gezinsbond. Zowel de gekozen naam als de winnaar wordt dan bij de volgende editie geplaatst en gepubliceerd. Facebook wedstrijd Maak kans op een Bond-pakket met 1 jaar gratis lidmaatschap door een originele foto te nemen van dit boekje en plaats het op onze facebook-pagina ( wervikgezinsbond). De origineelste Wedstrijdvraag We doen er nog een lap bij! Bij deze speciale eerste editie van ons boekje, geven wij nog een wedstrijdvraag waar je een gratis badlaken van de Gezinsbond kunt winnen. An moet deze avond weg en heeft 1 uurtje een babysit nodig voor haar kinderen. De babysitter Ellen wordt betaald en krijgt van An Hoeveel moet An betalen aan Ellen? Het antwoord vind je in dit boekje. Succes!

17 Breng mij ingekleurd mee naar de tweedehandsbeurs op zondagmorgen 20 november en krijg een gratis gadget. 17 Pagina 17

18 Gratis BABYBORREL In 2017 organiseren wij met de Gezinsbond voor de eerste keer een babyborrel. Elke inwoner die in 2016 een baby mocht verwelkomen, is daarbij van harte uitgenodigd. De bedoeling? Bij een hapje en een drankje kennismaken met de Gezinsbond, maar ook met andere gezinnen. De grotere broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom. Een springkasteel, een ballonnenclown, schminken Zij worden zeker niet vergeten. De aanwezige gezinnen ontvangen nog een extra geschenkje. Voor wie: wordt jouw kindje 1 jaar in 2017, dan kan je van ons een uitnodiging in de bus verwachten. Wanneer: zondag 23 april 2017 van 14u30 tot 17u Om alles in goede banen te leiden, is je inschrijving wel nodig.

19 Verkiezingen 19 Ik zou graag hebben dat de afdeling zich ook tot kleuters richt, Ik wil wel activiteiten organiseren gericht naar tieners, Ik heb een goed idee voor één of andere activiteit, Ik zoek een manier om mij te integreren in de leefgemeenschap waar ik nu woon want ik kom van een andere gemeente, Ik wil gewoon meewerken aan allerhande activiteiten om zo deel uit te maken van een hechte vriendengroep en op die manier ook andere mensen leren kennen U ziet, er zijn heel wat redenen om een engagement op te nemen. Volgens de statuten van de Gezinsbond, moeten er binnen elke plaatselijke afdeling zesjaarlijke bestuursverkiezingen worden gehouden. Deze verkiezingen zijn momenteel gaande in heel wat afdelingen. Alle kandidaturen moeten ingevuld zijn vóór 31/10/2016. Indien u geïnteresseerd bent om bestuurslid te worden, aarzel dan zeker niet om bijkomende informatie in te winnen bij de voorzitter of de secretaris van onze afdeling (Katrien Delporte, of Greet Pauwelyn, ) Bestuursfuncties waarvoor u zich kandidaat kan stellen: Voorzitter Penningmeester Secretaris Verantwoordelijke ledenadministratie Verantwoordelijke jonge gezinnen Verantwoordelijke kinderoppasdienst Verantwoordelijke kortingskaarten Verantwoordelijke 2de handsbeurs Losse medewerker Verantwoordelijke Grootouders en Senioren (GOSA) Verantwoordelijke spaarkaarten Met vriendelijke groeten vanwege het huidig bestuur

20 Aangesloten handelaars Steenakker Wervik Nieuwstraat Wervik Nethouse Luka Vossaardestraat Wervik Sint-Maartensplein Wervik

Kort en Bondig. Informatiefolder Gezinsbond Heule. Kortingskaarten, spoor-, gsm-, lijnkaarten en cinematickets

Kort en Bondig. Informatiefolder Gezinsbond Heule. Kortingskaarten, spoor-, gsm-, lijnkaarten en cinematickets Kort en Bondig Informatiefolder Gezinsbond Heule December 16 Inhoud van deze folder: Je lidkaart waarmee je spaart Kortingskaarten, spoor-, gsm-, lijnkaarten en cinematickets Kinderoppasdienst Nuttige

Nadere informatie

Kortingskaarten, spoor-, gsm-, lijnkaarten en cinematickets

Kortingskaarten, spoor-, gsm-, lijnkaarten en cinematickets Kort en Bondig Informatiefolder Gezinsbond Heule December Inhoud van deze folder: Lidmaatschap 2018 Je lidkaart waarmee je spaart Kortingskaarten, spoor-, gsm-, lijnkaarten en cinematickets Kinderoppasdienst

Nadere informatie

Dubbele korting op 2, 3 en 4 november!

Dubbele korting op 2, 3 en 4 november! SINT-GILLIS-WAAS BERICHTENBLAD oktober - december 2018 Dubbele korting op 2, 3 en 4 november! Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, organiseert de Gezinsbond op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4

Nadere informatie

Kort en Bondig. Informatiefolder Gezinsbond Heule. Inhoud van deze folder: December 15. Do 17 dec: Kookdemonstratie kerstmenu

Kort en Bondig. Informatiefolder Gezinsbond Heule. Inhoud van deze folder: December 15. Do 17 dec: Kookdemonstratie kerstmenu Kort en Bondig Informatiefolder Gezinsbond Heule December 15 Inhoud van deze folder: Do 17 dec: Kookdemonstratie kerstmenu Za 13 febr: Tweedehandsbeurs baby en kinderartikelen Kortingskaarten, spoor en

Nadere informatie

GEZINSBOND Afdeling Gentbrugge-Ledeberg INFOBROCHURE 2019

GEZINSBOND Afdeling Gentbrugge-Ledeberg INFOBROCHURE 2019 GEZINSBOND Afdeling Gentbrugge-Ledeberg INFOBROCHURE 2019 Secretariaat: gezinsbond9050@gmail.com 0473 97 85 24 Voorzitter: voorzitter.gezinsbond9050@gmail.com 09 231 73 15 Kinderoppasdienst: kinderoppas.gezinsbond9050@gmail.com

Nadere informatie

GEZINSBOND. Afdeling Sint Katelijne Waver. Infobrochure 2015

GEZINSBOND. Afdeling Sint Katelijne Waver. Infobrochure 2015 GEZINSBOND Afdeling Sint Katelijne Waver Infobrochure 2015 Welkom! Blij dat we je ook dit jaar weer bij de Gezinsbond mogen ontmoeten. Het jaar 2015 kondigt zichzelf aan als een jaar van veranderingen.

Nadere informatie

Info Gezinsbond ASSENEDE. Grote kleurwedstrijd

Info Gezinsbond ASSENEDE. Grote kleurwedstrijd Info Gezinsbond ASSENEDE Grote kleurwedstrijd jaargang 36, nr. 2, april 2013 Beste Bondsvrienden, Gezocht! Eén van de services naar onze leden toe is de kinderoppasdienst. De kinderoppasdienst omvat eigenlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezinsbond Retie

Nieuwsbrief. Gezinsbond Retie april 2015 Beste leden van de Bond Met deze Nieuwsbrief willen wij jullie informeren over wat de volgende maanden op ons programma staat. Bovendien willen we graag enkele praktische tips en enkele aandachtspunten

Nadere informatie

Gezinsbond v.z.w. Afdeling Zandvoorde

Gezinsbond v.z.w. Afdeling Zandvoorde Nieuwsbrief januari 2014 Beste leden, Gezinsbond v.z.w. Afdeling Zandvoorde nu het einde van het jaar weer naderbij komt willen wij, het bestuur van jullie Gezinsbond, nu reeds onze beste wensen voor een

Nadere informatie

Gezinsklapper. Speciale Acties : lidkaart meer waard!!!!! Afdeling Wevelgem. www.gezinsbondwevelgem.be. Volg ons op Facebook

Gezinsklapper. Speciale Acties : lidkaart meer waard!!!!! Afdeling Wevelgem. www.gezinsbondwevelgem.be. Volg ons op Facebook Speciale Acties : lidkaart meer waard!!!!! Standaard Boekhandel Daoust Dienstencheques Scapino Renault Vlaamse Oliecentrale: Stookolie ZOO Antwerpen Planckendael Serpentarium Rijscholen Flandria Sportimonium

Nadere informatie

Bedankt om voor de gezinsbond te kiezen!

Bedankt om voor de gezinsbond te kiezen! Bedankt om voor de gezinsbond te kiezen! Beste gezin, Eerst en vooral willen wij u en uw gezin een gezond, inspirerend en gezegend nieuw jaar toewensen. Naar goede gewoonte sturen wij u ook dit jaar een

Nadere informatie

DATA VOLGENDE AKTIVITEITEN NOVEMBER/DECEMBER 2015: zondag 15 november: Gewestelijke sportnamiddag, Palaestra.

DATA VOLGENDE AKTIVITEITEN NOVEMBER/DECEMBER 2015: zondag 15 november: Gewestelijke sportnamiddag, Palaestra. LEDENBRIEF afdeling Petegem 7/2015 november/december 2015 Beste leden, Dit is de laatste ledenbrief voor 2015. Naast aankondigingen voor de laatste aktiviteiten van dit jaar, kunnen we u ook reeds een

Nadere informatie

Voorstelling jaarprogramma 2018

Voorstelling jaarprogramma 2018 Voorstelling jaarprogramma 2018 1. Voordelen Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van heel wat kortingen en voordelen bij: aankopen uitstapjes bv. musicals, shows van oa. Studio 100, tentoonstellingen,

Nadere informatie

Voorstelling jaarprogramma 2017

Voorstelling jaarprogramma 2017 Voorstelling jaarprogramma 2017 1. Voordelen Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van heel wat kortingen en voordelen. Kortingen op aankopen, uitstapjes, energie en telefonie en op activiteiten in

Nadere informatie

DE KLEINE BOND. januari, februari, maart, april 2018

DE KLEINE BOND. januari, februari, maart, april 2018 DE KLEINE BOND januari, februari, maart, april 2018 Voor data en info over knuffelturnen, werelddansen en Gosa surf naar www.gezinsbondhove.be, nieuwsbrief volgt! Je lidmaatschap voor 2018 al hernieuwd?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gezinsbond Retie

Nieuwsbrief Gezinsbond Retie Beste leden van de Bond Met deze Nieuwsbrief willen wij jullie informeren over wat de volgende maanden op ons programma staat. Bovendien willen we graag enkele praktische tips en enkele aandachtspunten

Nadere informatie

Bedankt om voor de gezinsbond te kiezen!

Bedankt om voor de gezinsbond te kiezen! Bedankt om voor de gezinsbond te kiezen! Ook in 2018 zal het bestuur van de afdeling Zandvoorde zich opnieuw inzetten om enkele mooie activiteiten op poten te zetten. Wij danken dan ook graag onze vrijwilligers

Nadere informatie

Jaargang 28, nummer 3

Jaargang 28, nummer 3 Jaargang 28, nummer 3 Gosa Sinaai GAAIBOLLEN 18 augustus Op vrijdag 18 augustus 2017 om 14 uur gaaibolling op de terreinen van de Sinaai Girls in het Wijnveld. Inschrijven vanaf 13.30u. Inleg 2,00 per

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017 Gezinsbond Zandvoorde

Nieuwsbrief januari 2017 Gezinsbond Zandvoorde Beste leden, Nieuwsbrief januari 2017 Gezinsbond Zandvoorde Traditiegetrouw wensen we jullie bij de jaarwisseling prettige feesten en een goeie, gezonde start van het nieuwe jaar toe. 2017 is een belangrijk

Nadere informatie

Gezinsbond Elewijt oktober 2010 B ND IG. Pret op de kinderboerderij, tijdens onze wandeldag op 2 oktober.

Gezinsbond Elewijt oktober 2010 B ND IG. Pret op de kinderboerderij, tijdens onze wandeldag op 2 oktober. Gezinsbond Elewijt oktober 2010 B ND IG Pret op de kinderboerderij, tijdens onze wandeldag op 2 oktober. GEZINSBOND ELEWIJT 2010-2011 Maandag 20 december: Een hapje en een drankje voor onze zwemmers en

Nadere informatie

Programma Herfst 2017

Programma Herfst 2017 GEZINSBOND AFDELING EEKLO Ledenkrant met info over activiteiten in uw afdeling Nr 122 oktober 2017 Programma Herfst 2017 Tweedehandsbeurs Kinderen Chef Sint op bezoek bij je thuis Stikkedonkerwandeling

Nadere informatie

INFOBOEKJE Gezinsbond ASSENEDE

INFOBOEKJE Gezinsbond ASSENEDE Dé Familiefietstocht Dond. 5 mei Verlang jij ook naar samen-zijn met jouw familie...? Wens jij ook een dag tussen geurige bloemen en groene velden...? Droom jij ook van fluitende vogels en ruisende bomen...?

Nadere informatie

Welkomswoord van de voorzitter. De gezinsspaarkaart in de kijker

Welkomswoord van de voorzitter. De gezinsspaarkaart in de kijker Welkomswoord van de voorzitter Zoals de nationale voorzitter het zegt, zeg ik het ook : Vooruit met de Gezinsbond. De Gezinsbond is een net-werk. Allerlei knopen van contacten met de leden vervlechten

Nadere informatie

Beste gezinsbondleden

Beste gezinsbondleden Gezinsbond afdeling Lede Beste gezinsbondleden In de stilte van de nacht vindt een wonder vaak de kracht Woorden broos en zacht een kind dat naar je lacht een klein gebaar in een dierbaar moment een schouderklopje...

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 6/2015

LEDENBRIEF afdeling Petegem 6/2015 LEDENBRIEF afdeling Petegem 6/2015 oktober 2015 Beste leden, op zaterdag 10 oktober vertrekken vanuit ons gewest 4 bussen naar Toverland, waarvan 32 personen uit onze afdeling. Hoeveel leden rechtstreeks

Nadere informatie

Deze ongevallen worden gedekt, binnen de grenzen van de door ons afgesloten verzekering.

Deze ongevallen worden gedekt, binnen de grenzen van de door ons afgesloten verzekering. VEEL GESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN. Hoeveel mag ik aanrekenen als babysitter? * Eén uurtarief : 4,00 euro/uur Overnachting (van 22 tot 8 uur + ontbijt): 20,00 euro Minimumprestatie: voor een prestatie

Nadere informatie

Deze ongevallen worden gedekt, binnen de grenzen van de door ons afgesloten verzekering.

Deze ongevallen worden gedekt, binnen de grenzen van de door ons afgesloten verzekering. VEEL GESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN. Hoeveel mag ik aanrekenen als babysitter? * Eén uurtarief : 4 euro/uur 5 euro/ uur vanaf 1/1/19 Overnachting (van 22 tot 8 uur + ontbijt): 20 euro 25 euro vanaf 1/1/19

Nadere informatie

Nu ook korting op uw gezinsspaarkaart voor gsm kaarten : Proximus, Mobistar en Base (5%) en bioscoopcheques (20%)!! Profiteer ervan!!

Nu ook korting op uw gezinsspaarkaart voor gsm kaarten : Proximus, Mobistar en Base (5%) en bioscoopcheques (20%)!! Profiteer ervan!! Nu ook korting op uw gezinsspaarkaart voor gsm kaarten : Proximus, Mobistar en Base (5%) en bioscoopcheques (20%)!! Profiteer ervan!! Gsm-kaarten en bioscoopcheques verkrijgbaar bij Wim en Vanessa, Lijsterlaan

Nadere informatie

Deze ongevallen worden gedekt, binnen de grenzen van de door ons afgesloten verzekering.

Deze ongevallen worden gedekt, binnen de grenzen van de door ons afgesloten verzekering. VEEL GESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN. Hoeveel kost een babysit? * Eén uurtarief : 4,00 euro/uur Overnachting (van 22 tot 8 uur + ontbijt): 20,00 euro Minimumprestatie: voor een prestatie van minder dan 2

Nadere informatie

In deze editie: Voorwoord. Bond-ig mei 2013

In deze editie: Voorwoord. Bond-ig mei 2013 Bond-ig mei 2013 In deze editie: Voorwoord Dé lidkaart waarmee je spaart Handelaarswedstrijd Belgerinkel Reuzenhuis Week van de Opvoeding Ontmoetingsdag voor jonge vrijwilligers Week van de Smaak Terugkom(mee)dag

Nadere informatie

Beste lid van de Gezinsbond

Beste lid van de Gezinsbond Website: www.gezinsbond.be/diepenbeek Informatie: houben.jan@telenet.be of info@gezinsbond-diepenbeek.be Volg ons op facebook: gezinsbond Diepenbeek Voor de kinderoppasdienst: www.kinderoppasdienst.be

Nadere informatie

november 2018 VLAMINGEN IN SHANGHAI

november 2018 VLAMINGEN IN SHANGHAI november 2018 VLAMINGEN IN SHANGHAI 1 Inhoud november 2018 3 4 7 11 12 13 14 Agenda Terugblik Evenementen Spelplezier Lidmaatschap Oproep VLIS Sponsors 2 Agenda 20 / 11 DINSDAG VLIS gaat gezond 25 / 11

Nadere informatie

NIEUWSBRONNEKE. 15 de jaargang nr. 3 INHOUD BLAD 1 INHOUDSOPGAVE BLAD 2 SPORTIEF MET GSF: BADMINTON VERVOLG BADMINTON

NIEUWSBRONNEKE. 15 de jaargang nr. 3 INHOUD BLAD 1 INHOUDSOPGAVE BLAD 2 SPORTIEF MET GSF: BADMINTON VERVOLG BADMINTON 1 15 de jaargang nr. 3 NIEUWSBRONNEKE INHOUD BLAD 1 INHOUDSOPGAVE BLAD 2 SPORTIEF MET GSF: BADMINTON BLAD 3 VERVOLG BADMINTON BLAD 4 ONTBIJTDAG BLAD 5 KINDEROPPASDIENST SINT-MAARTENSHAPPENING 2008 MA-KE-TIS-MEE-WEEKEND

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gezinsbond Zelzate februari 2012 ZWEMLESSEN

Nieuwsbrief Gezinsbond Zelzate februari 2012 ZWEMLESSEN Nieuwsbrief Gezinsbond Zelzate februari 2012 ZWEMLESSEN Data zwemlessen - noteer in uw agenda : februari 2012 : 4-11 en 18 maart 2012: 3-10 - 17-24 en 31 april 2012: 21 mei 2012: 5-12 - 19 en 26 juni 2012:

Nadere informatie

Te noteren op de kalender

Te noteren op de kalender Nieuwsbrief Gezinsbond Zelzate november 2011 Te noteren op de kalender 5 november: GEEN ZWEMMEN 12 november: GEEN ZWEMMEN 19 november: ZWEMMEN 20 november: SCHAATSEN 26 november: ZWEMMEN Net zoals vorige

Nadere informatie

WELKOM BIJ GEZINSBOND LOMBEEK!

WELKOM BIJ GEZINSBOND LOMBEEK! WELKOM BIJ GEZINSBOND LOMBEEK! Gezinsbond Lombeek is jouw plaatselijke afdeling van de Gezinsbond, een organisatie die streeft naar een gezins- en kindvriendelijke samenleving. Wil je alles over ons te

Nadere informatie

GEZINSBOND AFDELING EEKLO

GEZINSBOND AFDELING EEKLO GEZINSBOND AFDELING EEKLO Ledenkrant met info over activiteiten in uw afdeling Nr 105 september 2013 3 oktober MIST mijn moeder en ik Leen Persyn 26 oktober 2 de handsbeurs - Dullaert Alle bestuursleden

Nadere informatie

e-mail: info@paspartoebrussel.be tel: 02 278 11 11 website: www.paspartoebrussel.be Facebook: Paspartoe Brussel PASPARTOEBRUSSEL.

e-mail: info@paspartoebrussel.be tel: 02 278 11 11 website: www.paspartoebrussel.be Facebook: Paspartoe Brussel PASPARTOEBRUSSEL. Meer informatie Muntpunt Munt 6 1000 Brussel ma-vrij: 10u-20u / za: 10u-18u Vlaamse Gemeenschapscommissie Emile Jacqmainlaan 135 1000 Brussel ma-vrij: 9u-16u e-mail: info@paspartoebrussel.be tel: 02 278

Nadere informatie

Gezinsbond v.z.w. Afdeling Zandvoorde

Gezinsbond v.z.w. Afdeling Zandvoorde Nieuwsbrief januari 2013 Beste Zandvoordenaar, Gezinsbond v.z.w. Afdeling Zandvoorde De voorzitter en het bestuur van de lokale afdeling van de gezinsbond Zandvoorde wensen u een voorspoedig en een gezond

Nadere informatie

infobrochure dé vrijetijdspas voor brussel

infobrochure dé vrijetijdspas voor brussel infobrochure dé vrijetijdspas voor brussel 3 Paspartoe in het kort Spaar punten bij tal van vrijetijdsactiviteiten. Registreer je online op www.paspartoebrussel.be om je puntensaldo te checken. Dat kan

Nadere informatie

Kriebelnieuws Maand juni 2015

Kriebelnieuws Maand juni 2015 Kriebelnieuws Maand juni 2015 Beste ouders, kinderen, begeleiders, vrienden, familie en sympathisanten! Dit is onze laatste nieuwsbrief voor dit schooljaar! Er staat nog veel op het programma deze maand!

Nadere informatie

GEZINSBOND AFDELING EEKLO

GEZINSBOND AFDELING EEKLO GEZINSBOND AFDELING EEKLO Ledenkrant met info over activiteiten in uw afdeling Nr 107 Februari 2014 Secretariaat: rita.bassier@gezinsbondeeklo.be Gezinsspaarkaart Marianne Hautphenne Molenstraat 137/4

Nadere informatie

Bestuursverkiezingen 2017

Bestuursverkiezingen 2017 Gezinsbond afdeling Lede Bestuursverkiezingen 2017 Onze afdeling zoekt talent om de vrijwilligersploeg te versterken. Ontmoet jij graag mensen of heb jij organisatietalent? Ben jij een handige klusser

Nadere informatie

Secretariaat: gezinsbond9050@gmail.com 09 231 42 09. Voorzitter: voorzitter.gezinsbond9050@gmail.com 09 231 73 15

Secretariaat: gezinsbond9050@gmail.com 09 231 42 09. Voorzitter: voorzitter.gezinsbond9050@gmail.com 09 231 73 15 Secretariaat: gezinsbond9050@gmail.com 09 231 42 09 Voorzitter: voorzitter.gezinsbond9050@gmail.com 09 231 73 15 Kinderoppasdienst: kinderoppas.gezinsbond9050@gmail.com 0473 97 85 24 Gezinsspaarkaart:

Nadere informatie

Van Bouchaute Wim Gewestelijk 0485/ Lijsterlaan 55 afgevaardigde ondervoorzitter. De Baets Ria Secretariaat 09/ Tunnellaan 33

Van Bouchaute Wim Gewestelijk 0485/ Lijsterlaan 55 afgevaardigde ondervoorzitter. De Baets Ria Secretariaat 09/ Tunnellaan 33 Vereecke Raymonda Voorzitter 09/3444372 Kasteelstraat 61 Zwemmen Van Bouchaute Wim Gewestelijk 0485/78 71 80 Lijsterlaan 55 afgevaardigde ondervoorzitter De Baets Ria Secretariaat 09/3440669 Tunnellaan

Nadere informatie

WELKOM. Regiovergadering Noord 25 september 2017

WELKOM. Regiovergadering Noord 25 september 2017 WELKOM Regiovergadering Noord 25 september 2017 AGENDA welkom iedereen nieuws voor afdelingen werkgroepen kalender 2017/2018 viering jubilarissen pauze spreek eens met je buur NIEUWS KOD ONLINE nieuwe

Nadere informatie

Bondsbabbel maart- september 2012

Bondsbabbel maart- september 2012 Bondsbabbel maart- september 2012 In dit nummer: Nieuwtjes uit den Bond Knutselen in de paasvakantie GOSA - Camelia en magnolia wandelroute Fietstocht op pinkstermaandag Vergeet jullie spaarkaart niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor Nieuwsbrief WTC Berlaar Januari-februari 2016 1. Wensen Beste Wensen Voor 2016 2. Jubileum Een tijdje geleden waren we er nog van overtuigd dat we in 2016 ons 25-jarig bestaan zouden vieren. Dat bleek

Nadere informatie

ONTHAAL: Hoe pakken we dit aan?

ONTHAAL: Hoe pakken we dit aan? ONTHAAL: Hoe pakken we dit aan? Bijlage bij de inwerkfiche onthaalverantwoordelijke Inhoudstafel WAAROM IS 'ONTHAAL' BELANGRIJK? WAT GEBEURT DOOR HET CENTRUM? WIE GAAN WE ONTHALEN? Geboorten en verhuizers!

Nadere informatie

Deze ongevallen worden gedekt, binnen de grenzen van de door ons afgesloten verzekering.

Deze ongevallen worden gedekt, binnen de grenzen van de door ons afgesloten verzekering. VEEL GESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN. Hoeveel kost een babysit? * Eén uurtarief : 4 euro/uur 5 euro/uur vanaf 1/1/19 Overnachting (van 22 tot 8 uur + ontbijt): 20 euro 25 euro vanaf 1/1/19 Minimumprestatie:

Nadere informatie

INFOBROCHURE 2018 Secretariaat: gezinsbond9050@gmail.com 0473 97 85 24 Voorzitter: voorzitter.gezinsbond9050@gmail.com 09 231 73 15 Kinderoppasdienst: kinderoppas.gezinsbond9050@gmail.com 0473 97 85 24

Nadere informatie

oktober 2018

oktober 2018 2018-2019 oktober 2018 1. Actie HELM OP FLUO TOP De herfst is weer in het land en de donkere dagen komen eraan! Daarom is het ABSOLUUT NOODZAKELIJK om de zichtbaarheid te verhogen in het verkeer! Dus naar

Nadere informatie

BERICHTENBLAD juli - augustus Nieuw aangesloten handelaar in Sint-Gillis-Waas. Brasserie DE KOERIER

BERICHTENBLAD juli - augustus Nieuw aangesloten handelaar in Sint-Gillis-Waas. Brasserie DE KOERIER Onze spaarhandelaars die de Gezinsbond in het vaandel dragen, herken je zo... SINT-GILLIS-WAAS BERICHTENBLAD juli - augustus 2017 FIJNE VAKANTIE! Nieuw aangesloten handelaar in Sint-Gillis-Waas Met trots

Nadere informatie

Tot ziens op één van onze activiteiten! Gezinsbond Diepenbeek

Tot ziens op één van onze activiteiten!  Gezinsbond Diepenbeek www.gezinsbond.be/diepenbeek info@gezinsbond-diepenbeek.be Gezinsbond Diepenbeek De zomervakantie is al halfweg. We kunnen nog verder genieten van de kleine dingen. Daarom dat we jullie met het ganse bestuur

Nadere informatie

Bondswijzer November 2015 Kapellen Hoevenen. De herfst heeft kleuren die de zomer niet kent.

Bondswijzer November 2015 Kapellen Hoevenen. De herfst heeft kleuren die de zomer niet kent. Bondswijzer November 2015 Kapellen Hoevenen De herfst heeft kleuren die de zomer niet kent. Ons mailadres is al eventjes ingevoerd. Denk er aan om het te gebruiken bij inschrijvingen voor al onze activiteiten.

Nadere informatie

43ste jaargang - nr. 3 Juli-Augustus-September 2018 Afdeling Wevelgem

43ste jaargang - nr. 3 Juli-Augustus-September 2018 Afdeling Wevelgem Gezinsklapper 43ste jaargang - nr. 3 Juli-Augustus-September 2018 Afdeling Wevelgem www.gezinsbondwevelgem.be De zomervakantie staat voor de deur. Tijd voor een fietstochtje. Gezinsbond Wevelgem heeft

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

gezinsbond Diepenbeek Beste lid van de Gezinsbond

gezinsbond Diepenbeek Beste lid van de Gezinsbond www.gezinsbond.be/diepenbeek info@gezinsbond-diepenbeek.be gezinsbond Diepenbeek Beste lid van de Gezinsbond De eerste twee maanden van het nieuwe jaar zijn weer voorbij en de lente staat zeker weer voor

Nadere informatie

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier!

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Nieuwsbrief Februari 2018 Beste sportvrienden, Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Bart Verhaeghe Voorzitter

Nadere informatie

Gezinsbond Eeklo GEZINSBOND AFDELING EEKLO. nodigt al zijn leden uit om 2017 samen feestelijk in te zetten met een hapje en een drankje

Gezinsbond Eeklo GEZINSBOND AFDELING EEKLO. nodigt al zijn leden uit om 2017 samen feestelijk in te zetten met een hapje en een drankje GEZINSBOND AFDELING EEKLO Ledenkrant met info over activiteiten in uw afdeling Nr 119 januari 2017 Gezinsbond Eeklo nodigt al zijn leden uit om 2017 samen feestelijk in te zetten met een hapje en een drankje

Nadere informatie

infobrochure dé vrijetijdspas voor brussel

infobrochure dé vrijetijdspas voor brussel infobrochure dé vrijetijdspas voor brussel 3 Paspartoe in het kort Spaar punten bij tal van vrijetijdsactiviteiten. Registreer je online op www.paspartoebrussel.be om je puntensaldo te checken. Dat kan

Nadere informatie

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Nieuwstraat 21 9570 Lierde 055/43.10.31 jeugddienst@lierde.be 12 Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

Programma Nazomer 2017

Programma Nazomer 2017 GEZINSBOND AFDELING EEKLO Ledenkrant met info over activiteiten in uw afdeling Nr 121 september 2017 Programma Nazomer 2017 Kubb-tornooi Tweedehandsbeurs Kinderen Chef Volleybal Basketbal Turnen 55+ Kijk

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem

LEDENBRIEF afdeling Petegem LEDENBRIEF afdeling Petegem februari 2017 Beste leden, Onze startactiviteit van dit jaar, het uitgebreid ontbijt in Kids Adventure, kon 90 deelnemers bijeenbrengen: gezellige babbels, veel speelplezier

Nadere informatie

Te noteren data : 12 februari : KINDERKOKEN. 4 maart : BONDSFEEST. WEBSITE : http://www.gezinsbond.be/kachtem E-mail : gezinsbond.kachtem@advalvas.

Te noteren data : 12 februari : KINDERKOKEN. 4 maart : BONDSFEEST. WEBSITE : http://www.gezinsbond.be/kachtem E-mail : gezinsbond.kachtem@advalvas. KACHTEMS BONDSGAZETJE 14 e Jaargang, nr. 1 FEBRUARI 2016 Verantwoordelijk uitgever : Guido Van Essche Hogestraat 52 8870 Kachtem Tel. 051/31.38.17 Coördinatie : Guido Van Essche Lay-out en opmaak Suzy

Nadere informatie

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010 RAAKJE KWB ARDOOIE September 2010 Na twee maanden vakantie, is KWB Ardooie terug. We stellen u dan ook graag ons nieuwe jaarprogramma voor. Je zult zien, het is een rijkgevuld programma. Misschien dat

Nadere informatie

EDITIE ZOMER 2019

EDITIE ZOMER 2019 EDITIE ZOMER 2019 KIDS @KOEKELARE Activiteiten georganiseerd door de gemeentelijke jeugddienst tijdens de zomervakantie (speelpleinwerking en tienerwerking) SPEELPLEINWERKING OPZET Ben je op zoek naar

Nadere informatie

Beste vrijwillig(st)er,

Beste vrijwillig(st)er, Niet vergeten! Provinciaal bestuur? lees meer op pag 2 Wie? lees meer op pag 3 Kandidaat stellen? lees meer op pag 4 Verkiezingen lees meer op pag 5 Timing lees meer op pag 6 lees meer op pag 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Ledenblad Crefi Kinderclub & Jeugdatelier / KOD Jaargang 01 Nr 2011/02

Ledenblad Crefi Kinderclub & Jeugdatelier / KOD Jaargang 01 Nr 2011/02 Inlichtingen betreffende de Crefi Kinderclub & Jeugdatelier / KOD zijn steeds te bekomen bij één van onze clubleden : Barbieur Bart Heirebaan 115 054 32 66 71 WV + GSF + Secretaris Boeykens Katrien Edingsesteenweg

Nadere informatie

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers,

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers, Rotterdam, 23 maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Op 16 maart hebben we een hoop opa s en oma s mogen ontvangen om een lekkere pannenkoek met ons te komen eten. Alle ouders die hebben gebakt: bedankt!

Nadere informatie

maandlijst april-mei-juni

maandlijst april-mei-juni maandlijst april-mei-juni 1 Algemene informatie De tekenwedstrijd op de pannekoekenbak is gewonnen door Laura. Zoals belooft staat haar tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Laura van ons

Nadere informatie

Haacht. Gemeente met toekomst

Haacht. Gemeente met toekomst Haacht Gemeente met toekomst Vakantiegids Krokus 2016 Onze activiteiten in vogelvlucht Omnisportweek 8 tot 12 februari 3 tot 8 jaar p. 3 Hip hip Elvis Zondag 7 februari 3 tot 11 jaar p. 4 Nellie & Cezar

Nadere informatie

Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar

Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar Stad Brugge Stedelijk Onderwijs Brugge-Noord Aan de ouder(s) van onze leerlingen Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar 2017-2018 Dag mama s en papa s Voor jullie allemaal, een heel fijn 2018! In deze

Nadere informatie

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan.

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. 6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. Ik ben een werkende moeder. Mijn vriend helpt thuis mee. Werken? Ik heb een kind, dat

Nadere informatie

Iedereen eropuit. UiTPAS, uw spaar- en. voordeelkaart voor cultuur, sport & vrije tijd

Iedereen eropuit. UiTPAS, uw spaar- en. voordeelkaart voor cultuur, sport & vrije tijd Iedereen eropuit UiTPAS, uw spaar- en voordeelkaart voor cultuur, sport & vrije tijd UiTPAS EEN SPAARKAART VOOR IEDEREEN Voor iedereen, Gentenaar of niet-gentenaar, is de UiTPAS een spaarkaart. Zwemmen,

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem vierde ledenbrief 2013

LEDENBRIEF afdeling Petegem vierde ledenbrief 2013 LEDENBRIEF afdeling Petegem vierde ledenbrief 2013 september-oktober 2013 Beste leden, We zijn het najaar gestart met onze 15de gezinsfietstocht en -picknick op zondag 8 september; een 80-tal personen

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief november/december 2011

LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief november/december 2011 LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief november/december 2011 Beste bondsleden, Oktober was een heel drukke bondsmaand met veel activiteiten. Cijfers zeggen wel niets over de inhoud van de activiteiten,

Nadere informatie

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 )

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) ZWiM Nieuwsbrief 3 De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) Beste Zwimmers Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Dit jaar zijn er enkele nieuwigheden en ook een speciale gebeurtenis.

Nadere informatie

Jouw gezin, daar doen we dit allemaal voor

Jouw gezin, daar doen we dit allemaal voor Jouw gezin, daar doen we dit allemaal voor Ontdek hoe je alles uit je lidmaatschap haalt Jouw gezin, daar doen we dit allemaal voor Als ouder heb je nooit gedaan... Als mama of papa hoeven we het jou niet

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

18 de jaargang nummer 6 tel oktober 2012 fax

18 de jaargang nummer 6 tel oktober 2012 fax Nieuws uit leefschool De Oogappel Kleuter- en Lager onderwijs Bisdomkaai 1-9000 Gent 18 de jaargang nummer 6 tel 09 233 85 32 18 oktober 2012 fax 09 224 30 60 1 L e e f g r o e p b a k v i s j e s v a

Nadere informatie

Kinderopvang in Oostrozebeke

Kinderopvang in Oostrozebeke afdeling vrije tijd dienst kinderopvang lokaal overleg kinderopvang Kinderopvang in Oostrozebeke 1. Diensten voor opvanggezinnen 2. Zelfstandige kinderdagverblijven 3. Initiatief buitenschoolse opvang

Nadere informatie

Jaargang 28, nummer 1

Jaargang 28, nummer 1 WOORDJE VAN DE VOORZITTER Met het begin van het nieuwe jaar wil ik alle bondsleden en hun familie een gelukkig 2017 wensen. Aan alle bestuursleden en partners hartelijk dank voor de fijne samenwerking

Nadere informatie

Van het bestuur. Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAL) Kascontrole. Nieuwe bestuursleden. Bondscontributie

Van het bestuur. Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAL) Kascontrole. Nieuwe bestuursleden. Bondscontributie Van het bestuur Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAL) Op dinsdag 20 maart a.s. vindt onze jaarlijkse ledenvergadering plaats. Tijdens deze vergadering blikken wij terug op het vorige jaar betreffende activiteiten,

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 3/2015

LEDENBRIEF afdeling Petegem 3/2015 LEDENBRIEF afdeling Petegem 3/2015 mei 2015 Beste leden, Wat voorbij is... De voordracht van Lut Celie kende 200 tevreden aanwezigen, op het paasfeest waren we met 100, de gewestelijke tweedehandsbeurs

Nadere informatie

Energiek Mechelen 16 oktober

Energiek Mechelen 16 oktober Energiek Mechelen 16 oktober Noteer met stip in je agenda " ENERGIEK MECHELEN" op zondag 16 oktober. Volg alle info in "De Bond" of op de website www.gezinsbond.be maar bestel je toegangsticket via de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 5 november Dinsdag 6 november Donderdag 9 november NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Agenda november 2018

Nadere informatie

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team

Info jeugd. Kempisch Triatlon Team Info jeugd Kempisch Triatlon Team 1. Algemeen 2. Jeugdwerking 3. Lidgeld 4. Trainingen 5. Materiaal 6. Contactgegevens 1. Algemeen Het Kempisch Triatlon Team is één van de grootste triatlonclubs uit de

Nadere informatie

t Gezinsbondeke januari 2018

t Gezinsbondeke januari 2018 t Gezinsbondeke januari 2018 Familiale verwendropping op 20/01/2018 Badminton vanaf 27/01/2018 p2 p2 Voordrachten via de gezinsbond Deinze. Wat moet ik nu geloven dokter? op 26/01/2018 p3. Slapen en slaapproblemen

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

GEZINSBOND AFDELING EEKLO

GEZINSBOND AFDELING EEKLO GEZINSBOND AFDELING EEKLO Ledenkrant met info over activiteiten in uw afdeling Nr 110 oktober 2014 De sint en zijn knecht op bezoek bij je thuis? Dit kan op: vrijdag 28 november zaterdag 29 november zondag

Nadere informatie

HET LENNIKS BONDJE. jaargang 46 nummer 4 oktober/november/december 2016

HET LENNIKS BONDJE. jaargang 46 nummer 4 oktober/november/december 2016 DRUKKERIJ HEREMANS Frans Van der Steenstraat 12 1750 Lennik 02 532 59 73 Heremans.m@skynet.be HET LENNIKS BONDJE jaargang 46 nummer 4 oktober/november/december 2016 Erkenningsnummer P005152 www.gezinsbondlennik.be

Nadere informatie

DE KLEINE BOND. zondag 24 januari 2016 viert Gezinsbond-Hove zijn. 90ste verjaardag en 50 jaar JAanimo en klinkt op 2016.

DE KLEINE BOND. zondag 24 januari 2016 viert Gezinsbond-Hove zijn. 90ste verjaardag en 50 jaar JAanimo en klinkt op 2016. DE KLEINE BOND zondag 24 januari 2016 viert Gezinsbond-Hove zijn 90ste verjaardag en 50 jaar JAanimo en klinkt op 2016. secretariaat: Hilde Raats, Mortselsesteenweg 35 03 455 10 99 hilde.raats@skynet.be

Nadere informatie

Gezinsbond. januari - februari - maart. 1. Zaterdag 23 januari : Inschrijving kleuterturnen en balsporten

Gezinsbond. januari - februari - maart. 1. Zaterdag 23 januari : Inschrijving kleuterturnen en balsporten Gezinsbond afdeling ARDOOIE januari - februari - maart 1. Zaterdag 23 januari : Inschrijving kleuterturnen en balsporten 2. Dinsdagen 23 februari en 1 maart : Workshop : fietsherstel 3. Donderdag 25 februari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2019

NIEUWSBRIEF juni 2019 NIEUWSBRIEF juni 2019 Voetje voor voetje, met volgehouden inzet, stapten we van september naar juni. Alles wat we dit schooljaar leerden, stoppen we in ons rugzakje en sterkt ons in onze tocht naar de

Nadere informatie

Casa KLJ, jaarthema 2014-2015

Casa KLJ, jaarthema 2014-2015 0 Casa KLJ, jaarthema 2014-2015 Het lokaal, een veel besproken onderwerp bij verschillende KLJafdelingen. Het is te klein, te rommelig, niet in orde Het betekent vaak een bron van zorgen voor de leiding.

Nadere informatie

ASSENEDESTEENWEG 115 KON. ASTRIDLAAN 10 GSM 0478/ ZELZATE 9060 ZELZATE VB. 09/ / MUZEJA!!!

ASSENEDESTEENWEG 115 KON. ASTRIDLAAN 10 GSM 0478/ ZELZATE 9060 ZELZATE VB. 09/ / MUZEJA!!! VRIJE BASISSCHOOL SINT-LAURENS ZELZATE-WEST ASSENEDESTEENWEG 115 KON. ASTRIDLAAN 10 GSM 0478/25.79.13 9060 ZELZATE 9060 ZELZATE VB. ZELZATE@SLZW.BE 09/344.00.32 09/344.05.16 SCHOOLFEEST 2016: MUZEJA! Beste

Nadere informatie

GEZINSBOND. iedereen. iedereen. voor voor. samenwerking. [Ons aanbod als opstap tot samenwerking] infobrochure voor het huis van het kind

GEZINSBOND. iedereen. iedereen. voor voor. samenwerking. [Ons aanbod als opstap tot samenwerking] infobrochure voor het huis van het kind GEZINSBOND ons aanbod als opstap voor GEZINSBOND samenwerking voor voor infobrochure voor het huis van het kind iedereen iedereen [Ons aanbod als opstap tot samenwerking] [Ons aanbod als opstap tot samenwerking]

Nadere informatie