Dag en nacht bereikbaar Bij overlijden kunt u direct contact met ons opnemen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dag en nacht bereikbaar 072 512 26 14 Bij overlijden kunt u direct contact met ons opnemen"

Transcriptie

1 Laatste Wensenboekje Dag en nacht bereikbaar Bij overlijden kunt u direct contact met ons opnemen

2 Omdat ieder mens verschillend is... Voor u ligt het persoonlijke wensenboekje van Uitvaartverzorging Pieter Dekker. Of liever gezegd: van ú. Want in dit boekje kunt u uw persoonlijke wensen en voorkeuren vastleggen met betrekking tot uw latere uitvaart. Daarover denkt u waarschijnlijk niet iedere dag na. Gelukkig hoeft dat ook niet. Maar het kan wél een geruststellend idee zijn er eens in alle rust voor te gaan zitten en uw wensen te overwegen en vast te leggen. Een uitvaart is n ét zo persoonlijk als het leven. Daarom is het prettig bij leven te weten dat uw eigen uitvaart in de toekomst geheel volgens uw wensen wordt uitgevoerd. In dit boekje geeft uzelf het antwoord op een aantal vragen en geeft u uw nabestaanden de zekerheid dat ze uw uitvaart op basis van uw eigen wensen door de uitvaartverzorger/ster kunnen laten vormgeven. Dat kan voor uw nabestaanden een hele geruststelling zijn in een verdrietige periode. U kunt uw voorkeuren vanzelfsprekend in familiekring bespreken. In het boekje kunt u een aantal persoonlijke gegevens, en informatie die van belang is op het moment dat u komt te overlijden, op de aangegeven plaatsen invullen. Achter in het boekje vindt u ruimte om persoonlijke wensen en bijzonderheden op te schrijven. Breng uw nabestaanden dan ook op de hoogte van het feit, dat u dit boekje heeft ingevuld. Het is aan te raden dit boekje thuis goed te bewaren bij uw andere waardepapieren. Op die manier weet u zeker dat uw nabestaanden het kunnen vinden als het nodig is. U kunt altijd, geheel vrijblijvend en kosteloos, contact opnemen met Uitvaartverzorging Pieter Dekker voor het doornemen van uw wensenformulier of voor het houden van een voorgesprek. Ook kunnen wij voor u berekenen wat uw uitvaart op dit moment kost. Zo kunt u zien of u voldoende verzekerd bent en/of voldoende financiële middelen voor uw uitvaart heeft. Pieter Dekker - 2 -

3 Een goed verzorgde uitvaart hoeft niet duur te zijn! L a a t s t e W e n s e n b o e k j e Document van Uitvaartverzorging Pieter Dekker Laanderweg JT Heerhugowaard Tel:

4 Bij overlijden kunt u dag en nacht contact met ons opnemen Beschrijving van de wensen voor de uitvaart Opgesteld door: Naam: Adres: Woonplaats: Ondergetekende:. Geeft hiermede te kennen dat de hierna omschreven laatste wilsbeschikking ten aanzien van zijn/haar uitvaart volgens deze richtlijnen moet worden uitgevoerd

5 Mijn persoonlijke gegevens: Naam: Voornamen: Geboortedatum en plaats: Gehuwd: Gehuwd met: ja/nee.. Weduwe /Weduwnaar van:. Gescheiden van: Samenwonend met /geregistreerd partnerschap met: Naam: Naam Ouders: Vader: Moeder: Geloofsrichting:. Trouwboekje Trouwboekje bevindt zich in: - 5 -

6 Opdrachtgever De opdrachtgever van mijn uitvaart zal zijn: (partner, kinderen, familielid, executeur-testamentair, notaris) Naam: Adres: Woonplaats: Telefoon: Hij/zij zal zich belasten met het regelen en verzorgen van mijn uitvaart. Uitvaartondernemer De uitvaartondernemer van mijn keuze is: Naam: Uitvaartverzorging Pieter Dekker Adres: Laanderweg 15 Woonplaats: 1704 JT Heerhugowaard Telefoon: Tel: Hij/zij zal samen met de opdrachtgever de wensen aangaande mijn uitvaart ten uitvoer brengen

7 Medische gegevens Mijn huisarts is: Naam: Adres: Woonplaats: Telefoon: Ik heb mijn lichaam ter beschikking gesteld aan de medische wetenschap (formulieren bijgevoegd) Ik geef toestemming tot orgaantransplantatie (donorcodicil bijgevoegd) Ik geef wel/geen toestemming tot obductie/sectie Zakelijke gegevens Mijn adreslijst is te vinden op de volgende plek, in de volgende vorm: Testament Het testament is opgemaakt door: Notariskantoor: Adres: Woonplaats: Telefoon: Er is geen testament Financiële gegevens Bank en/of Girorekeningnummer: Gemachtigde: Deposito bij + nummer: Levensverzekeringspolis: Pensioen: Uitvaartpolis:

8 Mijn wensen ten aanzien van verzorgen, opbaren en afscheid nemen Bij onderstaande vragen kunt u uw persoonlijke voorkeuren aangeven over de periode tussen uw overlijden en de uitvaart. Het is de periode waarin uw nabestaanden beginnen met afscheid nemen. Het is daarbij veelal een geruststelling wanneer u op een voor hen herkenbare wijze de mogelijkheid biedt tot het nemen van afscheid. Indien mogelijk wil ik graag na mijn overlijden door de volgende personen worden verzorgd: Aflegzusters van Uitvaartverzorging Pieter Dekker Familie samen met aflegzuster van Uitvaartverzorging Pieter Dekker Niet van toepassing Ik wil dat ik word opgebaard (één mogelijkheid aankruisen): op een bed (indien mogelijk) in een kist anderszins, nl:. Mijn wensen voor een kist zijn: Model: Houtsoort: Ander materiaal, nl:.. uit onze kistencatalogus Ik wil worden opgebaard in de volgende ruimte: (u kunt hierbij denken aan thuis, bij familie, een rouwkamer, een uitvaartcentrum, etc.) Uitvaartcentrum: Ik wil in de volgende stijl van kleden /met deze kleding worden opgebaard:

9 Ik wil graag dat er een foto( s) van mij in de opbaarruimte staat (één mogelijkheid aankruisen):, en wel de volgende foto (plaats en omschrijving).. Mijn wensen ten aanzien van de rouwkaart en advertenties Ik wil dat er een rouwkaart wordt verzonden Achteraf De rouwkaart kan naast een aankondiging van het overlijden ook een weerspiegeling van uw leven zijn. In plaats van gebruik te maken van de gebruikelijke teksten en opmaak, kunt u uw gedachten laten gaan over hoe uw levensstijl tot uiting wilt laten komen in de rouwkaart. Daarmee wordt de rouwkaart tot een blijvende herinnering aan u voor uw nabestaanden. De stijl van de rouwkaart wil ik als volgt beschrijven: Met (portret) foto: Graag wil ik het volgende gedicht/motto/levensvisie/lijfspreuk op de kaart hebben:

10 Ik wil dat er een rouwadvertentie wordt geplaatst: Daarbij gaat mijn voorkeur uit naar de volgende krant(en): Lokaal, namelijk:. Regionaal, namelijk:. Landelijk, namelijk: Ik kies voor de volgende stijl voor de rouwadvertentie: Tekst van de rouwkaart Opmaak zoals de rouwkaart Verkorte versie van de rouwkaart Toevoeging van tekst (bv. een bedank aan verzorgend personeel van ) Anders, namelijk.... Ik wil dat er een bedankkaart wordt verzonden: Opmaak zoals rouwkaart: Met (portret) foto:

11 Ik wil dat er een bedankadvertentie wordt geplaatst: Daarbij gaat mijn voorkeur uit naar de volgende krant(en): Lokaal, namelijk: Regionaal, namelijk: Landelijk, namelijk:. Bijzonderheden: Mijn wensen voor de uitvaart Ik wil worden: Begraven (voor cremeren, ga verder naar pagina 12) Naam en plaats begraafplaats:.... Ik wil worden begraven in een: Eigen nieuw (familie) graf Algemeen gedeelte RK Plaats reeds uitgezocht Vak:... Rij:... Nummer:. Bijzetting partner/familiegraf Vak:... Rij:... Nummer:. Algemeen graf (voor 10 jaar) Anders, nl:

12 De kist mag tijdens de uitvaart dalen Tot het maaiveld Geheel Overige wensen: Ik wil worden: Gecremeerd Naam en plaats Crematorium: De kist moet aan het einde van de afscheidsdienst: Blijven staan Niet meer zichtbaar zijn (indien mogelijk) Overige wensen:

13 Vervoer en bloemen Ik wil dat mijn lichaam naar de uitvaart wordt vervoerd met: Een rouwauto Grijs Zwart Andere kleur: Met volgwagens:, aantal personen Per uitvaartbus Per boot Per fiets Per motor Anders, nl: Ik heb speciale wensen ten aanzien de rouwstoet, namelijk:.. Ik vind het fijn als er bloemen zijn voor mijn uitvaart: Ik heb een voorkeur voor: Kleur: Soort: Als rouwstuk In boeketvorm Losse bloemen Geen voorkeur Ik wil graag linten

14 Ik wil dat mijn kist wordt gedragen door de volgende mensen: Familie Vrienden Door officiële dragers Anders, nl:. Overige wensen:... Avondwake Ik wil voorafgaande aan de uitvaartdienst een avondwake Kerk; (naam en plaats). Anderszins nl:... Heeft u een voorkeur voor een voorganger:.. Afscheidsdienst De sfeer tijdens de gehele uitvaart wil ik graag omschrijven als: Ik wil dat de afscheidsdienst en uitvaart in besloten kring plaatsvinden: Indien in besloten kring, welke personen mogen hier dan wel bij aanwezig zijn:

15 De afscheidsdienst vindt plaats in (één mogelijkheid aankruisen): De aula van de begraafplaats of het crematorium:.. De kerk:. Zijn er bijzonderheden, zoals voorkeur voor een eucharistieviering:.. Anderszins nl:.. Is er een voorganger Indien ja, heeft u een voorkeur voor een voorganger? Ik wil graag dat er een foto van mij op de kist of in de ruimte waar de dienst wordt gehouden staat: Op mijn uitvaart mogen er toespraken worden gehouden: Indien mogelijk door:.. Zijn er voorwaarden of beperkingen:

16 Ik wens dat er naar muziek wordt geluisterd: Indien ja: Live muziek door:.. Ik zou graag de volgende stukken/nummers/artiest(en) ten gehore willen laten brengen: Ik heb de volgende wensen voor de aankleding tijdens de afscheidsdienst: Kaarsen Waxinelichtjes Bloemen ten afscheid Overig nl:.. Ik vind het fijn als er na de uitvaart gelegenheid is om elkaar te ontmoeten, elkaar te condoleren Indien ja, gelegenheid met koffie en cake koffie en broodjes wijn en bier champagne uitgebreide lunch of diner Een informeel samenzijn in restaurant:

17 Mijn wens is dat het samenzijn, het condoleren, op de volgende locatie gebeurt (één mogelijkheid aankruisen) Thuis In de koffiekamer van het crematorium of begraafplaats In een andere gelegenheid nl:..... Indien mogelijk wil ik graag muziek tijdens het condoleren, namelijk:..... Na de uitvaart, onder andere asbestemming, monument (zie voor bedankkaartjes het onderwerp mijn wensen voor de rouwkaart en advertenties ) Ik wens dat mijn as wordt verstrooid: Graag in aanwezigheid van nabestaanden: Zo ja, dit zijn:.. Indien mogelijk op deze plaats: (een mogelijkheid aankruisen) Op strooiveld van crematorium:. Op zee vanaf een boot Ik heb speciale wensen voor een boot, nl.:. Over zee vanuit een vliegtuig Anders, nl: (bijvoorbeeld strand, bos, heide):

18 Ik wens dat mijn as wordt geplaatst: In het familiegraf, het urnengraf, columbarium van Crematorium/ begraafplaats te Thuis Gedeeltelijk in een sieraad Ik wil dat graag de volgende persoon(en) dit sieraad krijgt: Anders, nl:.. Ik vind het fijn als mijn nabestaanden bij deze plaatsing aanwezig zijn: Mijn wensen voor een grafmonument zijn: Materiaal of combinatie daarvan: Glas/ Graniet/ Marmer/ Steen/ Brons/ Roestvrijstaal/ Overig Kleur: Vorm en sfeer Wat de vorm en de sfeer van het grafmonument betreft, denk ik aan (naast een speciale vorm kunt u denken aan speciale voorwerpen, de grootte, staand of een combinatie daarvan, planten, grind e.d.).. Tekst Mijn wensen voor de tekst zijn (u kunt in het algemeen aangeven wat u wel of niet wilt hebben vermeld, of een speciale zin of tekst opschrijven):

19 Ruimte voor eventuele opmerkingen e.d. Ik wens dat mijn uitvaart zo wordt uitgevoerd, zoals ik dat in dit formulier heb aangegeven. Plaats: d.d.: Handtekening:

20 Uitvaartverzorging Pieter Dekker Laanderweg JT Heerhugowaard Dag en nacht bereikbaar.nl Uitgave en samenstelling: Uitvaartverzorging Pieter Dekker Februari 2014 nuari 2012

w e n s e n f o r m u l i e r

w e n s e n f o r m u l i e r w e n s e n f o r m u l i e r Slibbroek 6 5081 NS Hilvarenbeek info@vanhamond-uitvaart.nl Omdat elk mens uniek is Elk mens is uniek. Iedere uitvaart vraagt om een unieke benadering. Daarom bieden wij u

Nadere informatie

Wensenformulier. Matrice. uitvaartbegeleiding. Postbus 399 3100 AJ Schiedam 010 273 24 24 info@matrice.nl

Wensenformulier. Matrice. uitvaartbegeleiding. Postbus 399 3100 AJ Schiedam 010 273 24 24 info@matrice.nl Wensenformulier info@matrice.nl Inhoud Inleiding................................................... 3 1 Een uniek mens, een unieke uitvaart.................................. 4 2 Gegevens...................................................

Nadere informatie

WENSENFORMULIER. gegevens voor mijn. nabestaanden. vertrouwelijke

WENSENFORMULIER. gegevens voor mijn. nabestaanden. vertrouwelijke WENSENFORMULIER vertrouwelijke gegevens voor mijn nabestaanden ...Een herinnering in liefde is een herinnering voor altijd Anita van Cuijk-Toonen Gildeplein 9 6612 BC Nederasselt T 024 82 00 311 M 06 832

Nadere informatie

Beschrijving van de wensen voor de uitvaart

Beschrijving van de wensen voor de uitvaart Beschrijving van de wensen voor de uitvaart Opgesteld door Adres : Postcode en Woonplaats : Ondergetekende geeft hiermede te kennen dat de hierna omschreven laatste wilsbeschikking ten aanzien van zijn/haar

Nadere informatie

Wilsbeschikking. Beschrijving van de wensen na mijn overlijden. UW LAATSTE ZORG IN GOEDE HANDEN

Wilsbeschikking. Beschrijving van de wensen na mijn overlijden. UW LAATSTE ZORG IN GOEDE HANDEN Wilsbeschikking Beschrijving van de wensen na mijn overlijden. UW LAATSTE ZRG IN GEDE HANDEN Mijn laatste wensen. In deze wilsbeschikking kunt u uw laatste wensen ten aanzien van uw uitvaart vastleggen.

Nadere informatie

Van der Eijk. Beschrijving van de wensen voor de uitvaart. uitvaartverzorging. Ruimte voor aantekeningen

Van der Eijk. Beschrijving van de wensen voor de uitvaart. uitvaartverzorging. Ruimte voor aantekeningen Ruimte voor aantekeningen Beschrijving van de wensen voor de uitvaart 14 Van der Eijk uitvaartverzorging Marijke en Arjan van der Eijk Fresiastraat 12 2671 KS Naaldwijk Telefoon: (0174) 62 99 46 Geachte

Nadere informatie

Wensen voor mijn uitvaart. Codicil

Wensen voor mijn uitvaart. Codicil Wensen voor mijn uitvaart Codicil Inhoudsopgave 1. Een uitvaart met een eigen sfeer... 2 2. Persoonlijke gegevens... 3 3. Belangrijke persoon/personen/executeur... 4 4. Zakelijke gegevens... 4 5. Verzorgen,

Nadere informatie

Uitvaartonderneming Teylingen zorgzaam en betrokken

Uitvaartonderneming Teylingen zorgzaam en betrokken Uitvaartonderneming Teylingen zorgzaam en betrokken Wilsverklaring Uitvaartonderneming Teylingen omdat elk afscheid uniek is OMDAT ELK AFSCHEID UNIEK IS Ieder mens is uniek. Ieder afscheid dus ook. Uw

Nadere informatie

Wensenlijst. Naam: Datum: Handtekening:

Wensenlijst. Naam: Datum: Handtekening: Wensenlijst Naam: Datum: Handtekening: T 06 47 64 39 99 W www.osiris-uitvaart.nl Verdriet is de keerzijde van liefde Manu Keirse Osiris Uitvaart herkent deze uitspraak goed, in verlies is de liefde voelbaar.

Nadere informatie

voor het verzorgen van begrafenissen en crematies

voor het verzorgen van begrafenissen en crematies Gegevens en wensen betreffende mijn uitvaart voor het verzorgen van begrafenissen en crematies Codicil In dit codicil, of wilsbeschikking, kunt u uw wensen ten aanzien van uw uitvaart vastleggen. Om het

Nadere informatie

KollaardUITVAARTZORG

KollaardUITVAARTZORG KollaardUITVAARTZORG samen zorgen voor een passend afscheid ll Mijn wensen ten aanzien van mijn uitvaart Geachte heer, mevrouw, Voor u ligt dit praktische document met alle voorkomende vragen mbt uw eigen

Nadere informatie

aan het einde van het levenspad wilsbeschikking

aan het einde van het levenspad wilsbeschikking aan het einde van het levenspad wilsbeschikking Inhoud Voorwoord pag. 4 Wilsbeschikking Personalia pag. 5 Wilsbeschikking besproken met pag. 6 Testament pag. 6 Executeur-testamentair pag. 6 De keuze Begraven,

Nadere informatie

Wensenformulier. Een Bijzonder Afscheid

Wensenformulier. Een Bijzonder Afscheid Wensenformulier In het wensenformulier heb ik aangegeven hoe mijn uitvaart moet worden uitgevoerd. Ik vraag mijn nabestaanden om mijn wensen te respecteren en deze zo goed mogelijk uit te voeren. Opdrachtgever

Nadere informatie

Persoonlijk en respectvol afscheid

Persoonlijk en respectvol afscheid Persoonlijk en respectvol afscheid Anastasia van Achteren-van Vendeloo Uitvaartbegeleider Smalgoorn 12 9403 NW Assen 06-50291822 info@anastasiauitvaartbegeleiding.nl www.anastasiauitvaartbegeleiding.nl

Nadere informatie

Persoonlijke uitvaartwensen van

Persoonlijke uitvaartwensen van Persoonlijke uitvaartwensen van.. PUUR voor mijn rust De dood komt onherroepelijk Inleiding Door het invullen van dit boekje kunt u uw voorkeuren kenbaar maken voor de uitvoering van uw eigen uitvaart.

Nadere informatie

Notities en wensen voor later. Codicil

Notities en wensen voor later. Codicil Notities en wensen voor later Codicil Inleiding Bij iedere belangrijke gebeurtenis in een mensenleven worden plannen gemaakt en verlangens kenbaar gemaakt. Vaak blijft het onderwerp uitvaart onaangeroerd

Nadere informatie

Mijn persoonlijke wilsbeschikking

Mijn persoonlijke wilsbeschikking Mijn persoonlijke wilsbeschikking wilsbeschikking Wensen van nu, voor later. Voor de nabestaande is het een geruststellende gedachte te weten dat zij de uitvaart hebben kunnen regelen zoals de overledene

Nadere informatie

Persoonlijke uitvaartwensen van:

Persoonlijke uitvaartwensen van: Nadenken en praten over de dood; veel mensen vinden dit lastig en gaan het onderwerp liever uit de weg. Toch kan het goed zijn om daar wel over na te denken en uw wensen omtrent uw afscheid vast te leggen.

Nadere informatie

WENSENBOEKJE. op eigen wijze! INFORMATIE EN AANWIJZINGEN VOOR NA MIJN OVERLIJDEN

WENSENBOEKJE. op eigen wijze! INFORMATIE EN AANWIJZINGEN VOOR NA MIJN OVERLIJDEN op eigen wijze! Zielhuis Uitvaart is een kleine uitvaartonderneming met een betrokken, flexibele werkwijze. Wij bieden praktische informatie en ondersteuning vóór, tijdens en na de uitvaart. In alle rust,

Nadere informatie

Zo wil ik afscheid nemen. Een herinnering in liefde is een herinnering voor altijd

Zo wil ik afscheid nemen. Een herinnering in liefde is een herinnering voor altijd Zo wil ik afscheid nemen Een herinnering in liefde is een herinnering voor altijd Uitvaartbegeleidster: Marja van Rijn Tel.: 0174-613365 b.g.g. Mobiel: 06-13550369 Dag en nacht bereikbaar Internet: www.uitvaartbegeleidingsamen.nl

Nadere informatie

Uitvaartwensenformulier

Uitvaartwensenformulier Uitvaartwensen. Zoals u het wilt. Uitvaartwensenformulier Uitvaartwensen zoals u het wilt. Vastgelegd en duidelijk, uitgevoerd met hart en ziel. Herinneringshuis De Einder is een inspiratie van Dokman

Nadere informatie

. Dit boekje wordt u aangeboden door Algemene begrafenis en Crematievereniging Samenwerking. Telefoon 045-563 9502

. Dit boekje wordt u aangeboden door Algemene begrafenis en Crematievereniging Samenwerking. Telefoon 045-563 9502 T. Dit boekje wordt u aangeboden door Algemene begrafenis en Crematievereniging Samenwerking 045-563 9502 www.begrafenisvereniging.nl/abcsamenwerking Woord vooraf Waarom u dit boekje wordt aangeboden.

Nadere informatie

Persoonlijke wensen. voor mijn uitvaart

Persoonlijke wensen. voor mijn uitvaart Persoonlijke wensen voor mijn uitvaart Kantoor Rouwcentra Groot Hertoginnelaan 227 Sorghvliet, Groot Hertoginnelaan 1 2517 ET s-gravenhage Waldeck, Oude Haagweg 28 Nootdorp, Veenweg 14 T 070 3451676 E

Nadere informatie

Wilsbeschikking. U kunt mij elk moment van de dag bellen 06-831044887 of mailen info@uitvaartbegeleidingvanrijnsoever.nl

Wilsbeschikking. U kunt mij elk moment van de dag bellen 06-831044887 of mailen info@uitvaartbegeleidingvanrijnsoever.nl Wilsbeschikking Bij een overlijden voelen nabestaanden zich gesteund als zij weten hoe de overledene dacht over zijn of haar afscheid en uitvaart. Om uw nabestaanden niet in onwetendheid achter te laten

Nadere informatie

Laatste wensen formulier

Laatste wensen formulier Laatste wensen formulier Inleiding 2 Persoonsgegevens 3 Opbaring 4 Begraven 5 Crematie 6 Plechtigheid 7 Kerkelijke plechtigheid 8 Rouwbrieven 9 Overige wensen 10 Erik Jansen, Ab Jonker Onderlinge Begrafenisvereniging

Nadere informatie

Wensen ten aanzien van mijn uitvaart

Wensen ten aanzien van mijn uitvaart Wensen ten aanzien van mijn uitvaart uw laatste wens met zorg geregeld Geachte heer/mevrouw, Steeds meer mensen vinden het belangrijk om hun laatste afscheid te laten aansluiten bij hun manier van leven.

Nadere informatie

PERSONALIA. Snijders b.v. Ondergetekende:... Voornamen:... Geboorteplaats:... Geboortedatum:... Burgerlijke staat:... Gehuwd / gehuwd geweest met:

PERSONALIA. Snijders b.v. Ondergetekende:... Voornamen:... Geboorteplaats:... Geboortedatum:... Burgerlijke staat:... Gehuwd / gehuwd geweest met: PERSONALIA Ondergetekende:.......................................... Voornamen:.......................................... Geboorteplaats:.......................................... Geboortedatum:..........................................

Nadere informatie

Wilsbeschikking. Uitvaartverzorging Agterberg Wolter Heukelslaan 50 3581 ST Utrecht (030) 2510982 www.agterberg.nl info@agterberg.

Wilsbeschikking. Uitvaartverzorging Agterberg Wolter Heukelslaan 50 3581 ST Utrecht (030) 2510982 www.agterberg.nl info@agterberg. Wilsbeschikking Bij een overlijden voelen nabestaanden zich gesteund als zij weten hoe de overledene dacht over zijn of haar afscheid en uitvaart. Om uw nabestaanden niet in onwetendheid achter te laten

Nadere informatie

Uitvaartcodicil. Bel bij een overlijden met 0521-513660. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Uitvaartcodicil. Bel bij een overlijden met 0521-513660. Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Uitvaartcodicil Bel bij een overlijden met 0521-513660 Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Bewaar dit codicil op een plek waar uw nabestaanden hem makkelijk vinden, laat uw nabestaanden ook weten dat u een

Nadere informatie

Wilsbeschikking. Wilma Heijink

Wilsbeschikking. Wilma Heijink Wilsbeschikking NOTITIES:......... Wilsbeschikking Wensen van nu, voor later. Voor nabestaanden is het een geruststellende gedachte te weten dat zij uw uitvaart kunnen regelen zoals u dat tijdens uw leven

Nadere informatie