IDEEËNOVERZICHT A-LIEF FASHION 28 FEBRUARI 2014 IDEA COFFEE LIVE IS EEN SAMENWERKING VAN RECLAMEBUREAU CIRCUIT, PURE AFRICA KOFFIE EN MVO NEDERLAND

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IDEEËNOVERZICHT A-LIEF FASHION 28 FEBRUARI 2014 IDEA COFFEE LIVE IS EEN SAMENWERKING VAN RECLAMEBUREAU CIRCUIT, PURE AFRICA KOFFIE EN MVO NEDERLAND"

Transcriptie

1 IDEEËNOVERZICHT A-LIEF FASHION 28 FEBRUARI 2014 IDEA COFFEE LIVE IS EEN SAMENWERKING VAN RECLAMEBUREAU CIRCUIT, PURE AFRICA KOFFIE EN MVO NEDERLAND

2 INLEIDING Met een kop Idea Coffee ontstaan vaak de mooiste ideeën. Niet omdat Idea Coffee bijzondere ingrediënten bevat, maar omdat Idea Coffee uitnodigt tot sociale interactie en je even je gedachten laat verzetten. Die koppeling tussen koffie en ideeën hebben Circuit en Pure Africa concreet gemaakt in een hands on creatieve workshop: Idea Coffee Live. A-LIEF Creativiteit zetten we graag in met een specifiek doel voor ogen. Daarom gaan we iedere bijeenkomst aan de slag met een aansprekend maatschappelijk doel. Met die concrete uitdaging gaan we aan de hand van creatieve denktechnieken aan het werk en helpen we deze organisatie met inspiratie en goede ideeën. In deze sessie is de vraag ingebracht door A-Lief. In dit document geven we een overzicht van de ideeën die zijn gegenereerd tijdens Idea Coffee Live voor A-Lief, Fashion for Education. Elk artikel van A-Lief is gemaakt om educatie mogelijk te maken. Niet alleen door initiatieven te steunen die analfabetisme bestrijden, maar ook door samenwerkingen aan te gaan met organisaties die vrouwen leer-en werkplekken aanbieden. Wij ondersteunen deze initiatieven door u prachtige mode-items aan te bieden. DE DEELNEMERS Aan deze sessie hebben de volgende deelnemers een creatieve bijdrage geleverd: Helga de Boer Linda te Wierike Hans van den Brink Ando Tuininga Lieuwe Rollingswier Eric van de Wetering Waterschap Groot Salland Dimence Fotograaf Pure Africa / Idea Coffee Circuit / Idea Coffee Circuit / Idea Coffee Pagina 4

3 EEN OPMERKING VOORAF A-Lief merkt dat het vaak lastig is om hun producten duidelijk te positioneren. Aan de ene kant zijn het modeproducten (kleding en accessoires) die het verdienenen om redactionele aandacht te krijgen in mode- en disignbladen. De andere kant van het verhaal is, dat een deel van de opbrengsten worden gebruikt voor educatie van vrouwen en meisjes in Marocco. Dit laatste verhaal over educatie is uiteraard het meest bijzondere deel van de producten van A-Lief en treedt dan ook als vanzelf op de voorgrond. In deze Idea Coffee Live hebben we gezocht naar oplossingen hiervoor: hoe positioneer je A-Lief. Pagina 5

4 BUITEN MOOI, BINNEN GOED A-Lief wil allereerst mode zijn. Zorg die volgorde ook in je product zit. Allereerst is het mooi, wat er aan de binnenkant zit is een goed verhaal. Je zou dat heel letterlijk kunnen nemen door de binnenkant van accessoires van een print met een tekst te voorzien. CLOSETROL HOES Creëer een bijzonder accessoire dat je niet zo snel tegenkomt, bijvoorbeeld een trendy closetrolhouder waar je vervolgens op ludieke wijze pers aandacht voor vraagt. SCHOOLETUI Ontwikkel een betaalbare schooletui waar je kinderen in Nederland bewust maakt van het belang van educatie en dat educatie niet overal in de wereld zo vanzelfsprekend is. BANKHOEZEN In de modewereld is de concurrentie erg groot. Misschien kunnen er andere, mode gerelateerde, experimenten worden opgezet. Zoals bijvoorbeeld een interieurtoepassing als een bankhoes. MAAK JE EIGEN BLAD (CROSS-OVER, MODE-EDUCATIE) Ontwikkel een eigen magazine dat over mode gaat en wat tegelijkertijd informatie geeft over de educatieve initiatieven van A-lief. PROBLEEM ZIT OOK IN VORMGEVING Te braaf, te markt-achtig, te weinig onderscheidend van lopende zaken. Zoek raakvlakken in vormgeving met het achterliggend doel. Als educatie een thema is, zoek dan hierin vormentaal. Zo ook voor de toepassing van de stof; waar hoort dit bij in vormentaal. Of laat je eigen designs weven, passend bij de vorm (real dutch?). KOFFERS EN WEEKENDTASSEN Ontwikkel een koffer of tassenlijn. Het herkenbare patroon van rode banen zou een goed uitgangspunt kunnen vormen. HANGMAT Een hangmat is een bijzonder product wat te overwegen is om te ontwikkelen. Veel mensen willen graag een goede hangmat. Daarnaast kunnen hangmatten op events een leuke trekker zijn. Serveer thee en geef informatie over de doelstelling van A-lief. KIES EEN SPECIFIEKE(RE) DOELGROEP Ontwikkel producten voor een specifieke doelgroep zoals meisjes in het onderwijs. De producten van A-lief zijn nu voor een brede doelgroep. Als het iets voor jou is, zou je het kunnen aanschaffen. Door duidelijker een doelgroep te kiezen wordt de communicatie ook specifieker en makkelijker. Pagina 6

5 MARKTONDERZOEK BIJ REFERENTIEGROEP Zoek studenten of scholieren of een andere doelgroep en laat hun met producten lopen en uitproberen en vraag naar hun mening. Zij vervullen dan ook meteen ambassadeursrol. Ook het zoeken naar raakvlakken en referenties in verschillende leeftijdscategorieën kan inzichten bieden. Misschien kan je met een referentiegroep van bestaande en potentiële klanten gaan werken. Dat geeft inzicht in de plek van het merk in het hoofd van mensen. Door de groep gemaakte opmerkingen geven directe feedback op vormgeving, marktmogelijkheden en kwaliteit en kunnen meteen verwerkt worden in de vormgeving. TECHNIEK WORDT PERSOONLIJK Kies producten waar je de warmte van de vormgeving van A-lief aan toe kunt voegen. Je kunt hierbij denken aan technische producten die je van een handgemaakt en persoonlijk tintje voorziet door zet te combineren met stof en patroon. STYLE EEN MINI Customize een Mini met het herkenbare patroon en materiaalgebruik van A-lief. Als kunst- of designobject. Een mooi middel om promotie mee te maken. LAAT DE DESIGNERS ZIEN (BN-DESIGNER) Laat bekende ontwerpers voor dit goede doel een kledingstuk ontwerpen. Goed voor hun portfolio en moed voor de verkoopcijfers van A-lief. AUTHENTIEK + STANDAARD ARTIKELEN Het contrast tussen deze twee kan ook een interessante lijn opleveren. Mogelijk zelfs gecombineerd in het item zelf. Maar heel basis en dan met eigen authentic look. Of basic producten naast ook heel persoonlijke, unieke producten zodat je breed kunt inzetten. WAT KUNNEN WIJ VAN HUN LEREN? Educatie kan twee kanten op werken. Wat kan A-lief bijvoorbeeld leren van de vrouwen die de producten voor A-lief maken? Gebruik dat in je communicatie. TASSEN VOOR LINKSHANDIGE MENSEN Ontwikkel een speciale lijn tassen voor linkshandige mensen. Het gaat hierbij met name om de nieuwswaarde. Dezelfde tas is ook voor rechtshandige mensen verkrijgbaar. TAS MET DRAAIDOP Tassen hebben ritssluitingen, knoopsluitingen, klittenband-sluitingen, een draaidop is minder voor de hand liggend en daarmee wellicht bijzonder genoeg om de aandacht van mode- en ontwerp-tijdschriften te trekken. RODE DRAAD Gebruik letterlijk in je producten een rode draad. Wat deze rode draad betekent kun je online leren. Pagina 7

6 NAUTISCHE LIJN Het patroon (rood met wit lijnenspel) doet nautisch aan. Misschien kunnen voor die doelgroep specifieke producten worden ontwikkeld. MEERDERE FUNCTIES (BIJV. BINNENSTE BUITEN) Ontwerp kleding of tassen die je ook binnenstebuiten kunt gebruiken. Dit illustreert de dubbele boodschap van A-lief: mode en educatie. WHITE LABEL Produceer kleding en tassen waar anderen hun label aan mogen verbinden. Wanneer het gaat om het helpen van zoveel mogelijk vrouwen en meisjes is het genereren van meer geld immers doelstelling nummer een. DUTCH DESIGN, MADE IN MAROKKO Illustreer en visualiseer de combinatie tussen de twee culturen en gebruik letterlijk de slogan Dutch design made in Marokko. NIETS VERTELLEN Omdat het probleem de combinatie tussen mode en een bijzondere boodschap over educatie is, valt het te overwegen om die boodschap achterwege te laten of er in de kleine lettertjes naar te verwijzen. Waar het hart vol van is loopt de mond van over. Begin dus eerst te praten over mode wanneer dat is waar je thuis wilt horen. MINDER LIEFELIJK De naam A-lief klinkt voor Nederlanders als iets met lief. Misschien kan dit wel anders. Mode is vaak ook harder, duidelijker, gaat vaak over imago. Bij lieve merken (Oilily) denk je al snel aan kinderkleding. OOK VOOR HOTELS ETC. Ontwikkel producten die door hotels kunnen worden gebruikt bij de inrichting van hun kamers. Design kan worden bepaald door de hotels. Er wordt een label aan gekoppeld wat Made by A-lief vermeldt. Hotels kunnen op die manier scoren op MVO. HANDWERK WORDT VAKMANSCHAP Een deel van het probleem is dat de producten van A-lief te veel als producten van de bazaar worden gezien. Het verschil tussen vakmanschap en handwerk is niet altijd even duidelijk voor consumenten. Het is in die zin erg belangrijk hoe je de producenten in beeld brengt. HOE LANGER JE IETS HEBT / OF HANDGEMAAKT HEEFT IMPERFECTIE Spijkerbroeken worden bewerkt om ze versleten te maken. Hoe langer je iets hebt, hoe persoonlijker het vaak wordt. Met deze filosofie zou je imperfectie wellicht tot een pluspunt kunnen maken. Pagina 8

7 HARD TO GET (MAXIMA) Communiceer dat de producten van A-lief in beperkte oplage worden gemaakt. Het bijzondere doel van A-lief zou goed kunnen aansluiten bij de doelen van bijvoorbeeld Maxima of Prinses Laurentien. Wanneer een van hen met een tas van A-lief loopt gaat de marketing vervolgens vanzelf. MAAK HET UNIEK, (ER IS AL VEEL ZOALS RETURN TO SENDER) Er is een beroemde franse mevrouw die de handgemaakte afwerking van de kleding van Chanel voor haar rekening neemt. Er is zelfs een documentaire over haar. Je zou foto s en namen van de vrouwen die het werk voor A-lief uitvoeren kunnen verwerken in de communicatie of zelfs in het product. Dat maakt het persoonlijker en specialer. Made for A-lief by Ayada. HIGHTECH OPLOSSING / PRODUCTEN Maak het toepasbaar op hightech-producten zoals computerhoezen en telefoonhoesjes en integreer dat met de kledinglijn. Pagina 9

8 OVER DE ORGANISATIE Creativiteit is onze core business. Maar daarmee verwerven we natuurlijk niet het alleenrecht op creativiteit. Sterker nog, we juichen het alleen maar toe als mensen hun creatieve vermogens aanspreken om tot (betere) ideeën te komen. Idea Coffee Live helpt daarbij. Al meer dan vijftien jaar leren onze inspirerende workshops tal van professionals om hun creatieve capaciteiten beter te benutten. Deelname aan Idea Coffee Live is alleen mogelijk op uitnodiging. Geïnteresseerden kunnen hun belangstelling kenbaar maken op CIRCUIT PURE AFRICA MVO NEDERLAND Voorstraat 42 Nieuwstraat 14b Nieuwekade ML Zwolle 8011 TP Zwolle 3511 RV Utrecht T (038) T (088) T (030) E E E I I I Pagina 10

IDEEËNOVERZICHT TECHRETURNS 31 JANUARI 2014 IDEA COFFEE LIVE IS EEN SAMENWERKING VAN RECLAMEBUREAU CIRCUIT, PURE AFRICA KOFFIE EN MVO NEDERLAND

IDEEËNOVERZICHT TECHRETURNS 31 JANUARI 2014 IDEA COFFEE LIVE IS EEN SAMENWERKING VAN RECLAMEBUREAU CIRCUIT, PURE AFRICA KOFFIE EN MVO NEDERLAND IDEEËNOVERZICHT TECHRETURNS 31 JANUARI 2014 IDEA COFFEE LIVE IS EEN SAMENWERKING VAN RECLAMEBUREAU CIRCUIT, PURE AFRICA KOFFIE EN MVO NEDERLAND INLEIDING Met een kop Idea Coffee ontstaan vaak de mooiste

Nadere informatie

IDEEËNOVERZICHT AFRICA BIOGAS 18 DECEMBER 2013

IDEEËNOVERZICHT AFRICA BIOGAS 18 DECEMBER 2013 IDEEËNOVERZICHT AFRICA BIOGAS 18 DECEMBER 2013 Idea Coffee Live is een samenwerking van ReclamebureaU Circuit, Pure Africa koffie en MVO Nederland INLEIDING Met een kop Idea Coffee ontstaan vaak de mooiste

Nadere informatie

IDEEËNOVERZICHT DE TUIN HERDER 28 MAART 2014 IDEA COFFEE LIVE IS EEN SAMENWERKING VAN RECLAMEBUREAU CIRCUIT, PURE AFRICA KOFFIE EN MVO NEDERLAND

IDEEËNOVERZICHT DE TUIN HERDER 28 MAART 2014 IDEA COFFEE LIVE IS EEN SAMENWERKING VAN RECLAMEBUREAU CIRCUIT, PURE AFRICA KOFFIE EN MVO NEDERLAND IDEEËNOVERZICHT DE TUIN HERDER 28 MAART 2014 IDEA COFFEE LIVE IS EEN SAMENWERKING VAN RECLAMEBUREAU CIRCUIT, PURE AFRICA KOFFIE EN MVO NEDERLAND INLEIDING Met een kop Idea Coffee ontstaan vaak de mooiste

Nadere informatie

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen!

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Introductie In een wereld die op alle vlakken steeds meer digitaal verbonden raakt,

Nadere informatie

RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE

RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE WAT IS ROBBIENETWORKS? RobbieNetworks is een innovatief bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van avatars (alter ego). Onze missie is: het

Nadere informatie

Oekaki = Japans voor tekenen. Eigen online tekentools, paintchat, animatie. Niet-commerciëel, afhankelijk van donaties.

Oekaki = Japans voor tekenen. Eigen online tekentools, paintchat, animatie. Niet-commerciëel, afhankelijk van donaties. Oekaki.nl - Online tekenen Oekaki = Japans voor tekenen Eigen online tekentools, paintchat, animatie Niet-commerciëel, afhankelijk van donaties Kleine community Wens = meer actieve tekenaars Oekaki.nl

Nadere informatie

Afstudeerprofiel MMP. Programma. Media Marketing Publishing Media: branche waarvoor we je opleiden 10-1-2011. MMP = Media Marketing Publishing

Afstudeerprofiel MMP. Programma. Media Marketing Publishing Media: branche waarvoor we je opleiden 10-1-2011. MMP = Media Marketing Publishing Afstudeerprofiel MMP Eric de Boer Werkervaring: Marketeer Docent marketing MMP MMP = Programma Rolf Stam Werkervaring: Marketeer Docent (internet)marketing Wat is MMP? Waarom MMP? Verschil MMP t.o.v. de

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Diesel Online. Ex a m e n o p d r a c h t. Stijn Verbruggen Bachelor Na Bachelor Advanced Business Management. Interactieve Communicatie

Diesel Online. Ex a m e n o p d r a c h t. Stijn Verbruggen Bachelor Na Bachelor Advanced Business Management. Interactieve Communicatie Ex a m e n o p d r a c h t Interactieve Communicatie Diesel Online Stijn Verbruggen Bachelor Na Bachelor Advanced Business Management Interactieve Communicatie De heer Jesse Wynants I n l e i d i n g Het

Nadere informatie

Leer Opdrachten ontwerpen voor Blended Learning

Leer Opdrachten ontwerpen voor Blended Learning Leer Opdrachten ontwerpen voor Blended Learning Helder &Wijzer Mijn opdrachten In een kort, blended programma In het kort Voor wie docenten/trainers die blended opdrachten willen leren ontwerpen en ontwikkelen

Nadere informatie

look book Meesterlijk Design en ambacht Beurs voor design en toegepaste kunst

look book Meesterlijk Design en ambacht Beurs voor design en toegepaste kunst Meesterlijk Design en ambacht Beurs voor design en toegepaste kunst Westergasfabriek o.a. De Zuiveringshal West en het Machinegebouw 27-30 september 2012 www.meesterlijk.nu look book De Westergasfabriek

Nadere informatie

Mode Maastricht verbindt, ontwikkelt en etaleert.

Mode Maastricht verbindt, ontwikkelt en etaleert. Mode Maastricht verbindt, ontwikkelt en etaleert. Onze missie Waar wij voor staan Door het versterken van de signatuur van de Maastrichtse mode- en designsector in combinatie met de sterke reputatie

Nadere informatie

What? Why? How? Formule

What? Why? How? Formule What? Shine! is een multimediaal inspiratieplatform met mind- en lifestyle dat zich richt op ondernemende vrouwen die bewust in het leven staan, op zoek zijn naar (spirituele) verdieping en inspiratie

Nadere informatie

STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS

STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS INHOUD // INLEIDING 4 ORIENTATIEDOCUMENT 5 FACTSHEET 6 LEERDOELEN 7 STARTVERSLAG

Nadere informatie

NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS

NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS Persbericht, juni 2015 NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS De aankomende editie van de Parijse Maison&Objet vindt plaats van 4 t/m 8 september 2015. Nauwgezet volgt de organisatie van de Maison&Objet

Nadere informatie

gather Build a new story, share a new store

gather Build a new story, share a new store gather c o n c e p t s t o r e Build a new story, share a new store GATHER is de missing link die de wereld van mode, kunst, muziek, design, beauty, food en lifestyle vangt in 1 label, 1 ruimte en 1 look

Nadere informatie

In een grootschalig onderzoek naar Social Media zijn veel interessante feiten naar buiten gekomen die aantonen hoe groot het potentieel van Social

In een grootschalig onderzoek naar Social Media zijn veel interessante feiten naar buiten gekomen die aantonen hoe groot het potentieel van Social In een grootschalig onderzoek naar Social Media zijn veel interessante feiten naar buiten gekomen die aantonen hoe groot het potentieel van Social Media voor bedrijven is, waarom dit zo is én welke kansen

Nadere informatie

In twee dagen een jaar verder

In twee dagen een jaar verder In twee dagen een jaar verder The 48 hrs by Laboratorivm Met The 48 hrs introduceert Laboratorivm een nieuwe methode om binnen 48 uur een diepgaande merkstrategie te ontwikkelen, inclusief creatieve vertalingen

Nadere informatie

TIPS VOOR MODELLEN. (Helaas liep ook deze poging om weer een baan te vinden weer op niets uit).

TIPS VOOR MODELLEN. (Helaas liep ook deze poging om weer een baan te vinden weer op niets uit). TIPS VOOR MODELLEN In dit artikel: Je portfolio, Je Houding, Je Niveau, Je vakgebied, Je eigen website, Werk met een contract, Oefen poses en uitdrukkingen, Waarschuwing, Outfit, Fotograaf, Modellenbureaus

Nadere informatie

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan.

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. merkpaspoort Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. Dit paspoort is voor iedereen die op een of andere

Nadere informatie

What? Why? How? (Blad)formule

What? Why? How? (Blad)formule What? Shine! is een multimediaal inspiratieplatform met mind- en lifestyle dat zich richt op ondernemende vrouwen die bewust in het leven staan, op zoek zijn naar (spirituele) verdieping en inspiratie

Nadere informatie

gather Build a new story, share a new store

gather Build a new story, share a new store gather c o n c e p t s t o r e Build a new story, share a new store GATHER Gather is de missing link die de wereld van mode, kunst, muziek, design, beauty, food en lifestyle vangt in 1 label, 1 ruimte

Nadere informatie

MEDMEC01 Q1 JAAR 1. THEMA: het creatieve proces MODULEWIJZER Mediaencreativiteit.pbwiki.com VAKGROEP MEDIA EN CREATIVITEIT

MEDMEC01 Q1 JAAR 1. THEMA: het creatieve proces MODULEWIJZER Mediaencreativiteit.pbwiki.com VAKGROEP MEDIA EN CREATIVITEIT MEDMEC01 Q1 JAAR 1 THEMA: het creatieve proces MODULEWIJZER Mediaencreativiteit.pbwiki.com VAKGROEP MEDIA EN CREATIVITEIT Vandaag Wat is er in het nieuws? Dummy: show us what you got! Convergerende technieken

Nadere informatie

CREATIVE BOOST IDJEZ VOOR PROMOTION: WA A R D E C R E AT I E D O O R COMMUNICATIE

CREATIVE BOOST IDJEZ VOOR PROMOTION: WA A R D E C R E AT I E D O O R COMMUNICATIE CREATIVE BOOST IDJEZ VOOR PROMOTION: WA A R D E C R E AT I E D O O R COMMUNICATIE CHARLIE CHAPLIN ALL I NEED TO MAKE A COMEDY IS A PARK, A P O L I C E M A N A N D A PRETTY GIRL. PAGE 5/16 IDJEZ CREATIVE

Nadere informatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

omgeving wereld regie vanuit de jongere Jongeren leren organiseren

omgeving wereld regie vanuit de jongere Jongeren leren organiseren Jongeren leren organiseren Hoe kunnen jongeren regie hebben over eigen handelen en toch in verbinding zijn met alles om hen heen? Hoe verstaan jongeren de kunst om te bouwen aan netwerken, om een positie

Nadere informatie

Focus op andere mediatechnieken

Focus op andere mediatechnieken Focus op andere mediatechnieken De wereld om ons heen verandert snel, zowel commercieel als maatschappelijk. Om aansluiting bij onze klanten te houden, vraagt dat binnen Achmea (Versnellen & Vernieuwen),

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt!

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground Altijd een feest voor kinderen en ouders Een ongelofelijk gevarieerd programma, vol muziek, dans, spel, sport, mode, kunst, ontspanning

Nadere informatie

Les 14 Dutch design. Presentatieopdracht 1 Rem Koolhaas

Les 14 Dutch design. Presentatieopdracht 1 Rem Koolhaas Les 14 Dutch design Presentatieopdracht 1 Rem Koolhaas U gaat een presentatie geven van 5 minuten aan mensen die deze Nederlandse architect niet goed kennen aan de hand van drie gebouwen die door hem zijn

Nadere informatie

individuele opdracht inhoud

individuele opdracht inhoud informatie architectuur eindopdracht doorstart AvantGarde Het modeblad Avantgarde is per 1 december gestopt. De laatste editie verscheen deze maand. Hoofdredacteur Robert van der Sanden zei tegen het programma

Nadere informatie

Filosoferen over kunst. Educatief programma over kunst voor primair en voortgezet onderwijs. 4 k i d s

Filosoferen over kunst. Educatief programma over kunst voor primair en voortgezet onderwijs. 4 k i d s de kunstuitleen arnhem thuis in beeldende kunst Filosoferen over kunst Educatief programma over kunst voor primair en voortgezet onderwijs 4 k i d s Verder kijken dan je neus lang is Zonder kunst is het

Nadere informatie

Sponsor & Expositiemogelijkheden

Sponsor & Expositiemogelijkheden Vakbeurs voor Credit Management Sponsor & Expositiemogelijkheden Woensdag 14 november 2012 Nieuwegein Business Center www.creditexpo.nl WAT IS CREDITEXPO? Credit Expo is een landelijk evenement op het

Nadere informatie

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1 Uw bedrijf in beeld De manier waarop en de vorm waarin uw bedrijf zich presenteert, bepaalt in grote mate de beeldvorming van het bedrijf bij uw huidige en toekomstige relaties en klanten. Dit geldt voor

Nadere informatie

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Index Inleiding... 3 Webinar Studio & Services... 4 Basic Webinar Service... 4 Standaard Webinar Service...

Nadere informatie

Sessie 7 en 8: Studio Cactus, De Invasie, Vliegwerk en Nerdlab

Sessie 7 en 8: Studio Cactus, De Invasie, Vliegwerk en Nerdlab Sessie 7 en 8: Studio Cactus, De Invasie, Vliegwerk en Nerdlab De invasie =platform voor beginnende ontwerpers, bestaat sinds 3 jaar, draait op vrijwilligers Filosofie -Kansen bieden aan beginnende, jonge

Nadere informatie

Careerwise vind uw ideale kandidaat. Waarom Careerwise? Reacties bezoekers. Online matching. Bedrijfspresentatie. Social recruitment

Careerwise vind uw ideale kandidaat. Waarom Careerwise? Reacties bezoekers. Online matching. Bedrijfspresentatie. Social recruitment Careerwise vind uw ideale kandidaat Waar en hoe bereikt u talentvolle kandidaten die bij uw bedrijf passen? Careerwise helpt u met het vinden, bereiken en boeien van starters en young professionals die

Nadere informatie

Angelique van Kreij. [wie, wat, waar]

Angelique van Kreij. [wie, wat, waar] Angelique van Kreij [wie, wat, waar] Aangenaam [fotograaf] Angeliquè van Kreij [model] Zara [opdracht] Een teen make-over shoot Wat een plezier hebben we gehad. Lekker samen tutten, make up aangebracht

Nadere informatie

Programma Zelfbouw Rotterdam 2015-2018

Programma Zelfbouw Rotterdam 2015-2018 Programma Zelfbouw Rotterdam 2015-2018 2 Programma Zelfbouw Rotterdam 2015-2018 pakjeruimte.nl zelfbouw@rotterdam.nl facebook.com/zb010 pinterest.com/pakjeruimte Programma zelfbouw rotterdam 2015-2018

Nadere informatie

Alfons Oldeloohuis, Huisarts. Betrekken jongeren. Verbinden stad & land en consument & producent. Stimuleren innovatie. Procesbegeleiding partijen.

Alfons Oldeloohuis, Huisarts. Betrekken jongeren. Verbinden stad & land en consument & producent. Stimuleren innovatie. Procesbegeleiding partijen. Netwerk de Peelhorst Alfons Oldeloohuis, Huisarts Geïnteresseerd in het animatiefilmpje over het Netwerk de Peelhorst of direct naar de website? Scan het plaatje hierboven via de (gratis) layar-app "De

Nadere informatie

Opleidingsprogramma DoenDenken

Opleidingsprogramma DoenDenken 15-10-2015 Opleidingsprogramma DoenDenken Inleiding Het opleidingsprogramma DoenDenken is gericht op medewerkers die leren en innoveren in hun organisatie belangrijk vinden en zich daar zelf actief voor

Nadere informatie

Portfolio p1/10. ontwerpbureau. raza? expertise. opdrachtgevers. Graphic Design Art Direction

Portfolio p1/10. ontwerpbureau. raza? expertise. opdrachtgevers. Graphic Design Art Direction p1/10 ontwerpbureau Raza is een bureau voor grafisch ontwerp, opgericht in 1999 door Daphne van Langen. raza? Raza is afgeleid van het Latijnse Tabula Rasa: onbeschreven blad, blanco, schone lei. Raza

Nadere informatie

Clienten Project Rol Website. Logo

Clienten Project Rol Website. Logo Clienten Project Rol Website Medialab Interactieve website jongeren Graphic Design / Logo ontwerp digiprofs Scriptfactory Logo design / Brand Identity / Spinoza Lyceum Huisstijl Ontwerp Logo Digiprofs

Nadere informatie

Overtuigend en Ontspannen Presenteren

Overtuigend en Ontspannen Presenteren Overtuigend en Ontspannen Presenteren voor technische professionals 20 juni 2013 Jullie doelen? Workshop Presenteren Minder zenuwen bij presentaties Makkelijker contact met het publiek Wat wél en beter

Nadere informatie

Projectplan Anna Saaltink 0831864 Autonomous Mode Digital craft -

Projectplan Anna Saaltink 0831864 Autonomous Mode Digital craft - Projectplan Anna Saaltink 0831864 Autonomous Mode Digital craft - Briefing Ik vind het verontrustend dat tegenwoordig de meeste kinderen verslaafd zijn aan beeldschermen. Naast dat dit veel negatieve effecten

Nadere informatie

Workshop D De kracht van Social Media voor, tijdens en na de Nationale Sportweek

Workshop D De kracht van Social Media voor, tijdens en na de Nationale Sportweek Workshop D De kracht van Social Media voor, tijdens en na de Nationale Sportweek Wie zijn wij? Introductie Wat kun je het komende uur verwachten? Goede voorbeelden Inspiratie Ervaringen Brainstorm Tips

Nadere informatie

GOEDSNIK GOEDSNIK. bureau voor grafisch ontwerp, conceptontwikkeling en visuele communicatie

GOEDSNIK GOEDSNIK. bureau voor grafisch ontwerp, conceptontwikkeling en visuele communicatie GOEDSNIK bureau voor grafisch ontwerp, conceptontwikkeling en visuele communicatie Over ons Goedsnik is een ontwerpduo bestaande uit Stella Akse (1983) en Katie McGonigal (1984). Wij ontwerpen uit volle

Nadere informatie

if INTERNATIONAL FORUM DESIGN EN DE if WORLD DESIGN GUIDE DE KRACHT VAN CREATIVITEIT

if INTERNATIONAL FORUM DESIGN EN DE if WORLD DESIGN GUIDE DE KRACHT VAN CREATIVITEIT if INTERNATIONAL FORUM DESIGN EN DE if WORLD DESIGN GUIDE DE KRACHT VAN CREATIVITEIT ONS NIEUWE PLATFORM VOOR ECELLENT DESIGN De if WORLD DESIGN GUIDE Met een geschiedenis van meer dan zestig jaar is if

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

TheMagica The Creations Experience

TheMagica The Creations Experience Optica s Portret Fotografie Powered by: TheMagica The Creations Experience Optica is één van de creatieve landen die zich bevindt in de creatieve wereld van Themagica. Met Optica bied ik sprekende en kleurrijke

Nadere informatie

A D V E R T E R E N 2 0 1 4

A D V E R T E R E N 2 0 1 4 A D V E R T E R E N 2 0 1 4 D E S I G N E R - V I N T A G E. C O M Het in 2008 door Karin Barnhoorn opgerichte Designer-Vintage.com is dé online luxe marktplaats voor de aan- en verkoop van authentieke

Nadere informatie

KARPI Karpi Group home fashion is het label dat een groep van ondernemingen vertegenwoordigt actief op het gebied van de productie en verkoop van karpetten, kamerbreed/natuur -en fusion bonded tapijt

Nadere informatie

ONZE INSPIRATIESESSIES EN WORKSHOPS

ONZE INSPIRATIESESSIES EN WORKSHOPS JONGEREN BEGRIJPEN, MOTIVEREN & UITDAGEN ONZE INSPIRATIESESSIES EN WORKSHOPS Hoe denken jongeren? Hoe kun je ze motiveren? Hoe help je ze hun talenten te ontdekken? Met onze inspiratiesessies en workshops

Nadere informatie

Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visi- Tastbare weggever tekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle

Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visi- Tastbare weggever tekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle hoe was het? Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visitekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle aandacht verdient. De mogelijkheden zijn legio, vooral als u kiest

Nadere informatie

Uitnodiging workshop social storytelling Creating valuable stories worth sharing

Uitnodiging workshop social storytelling Creating valuable stories worth sharing Uitnodiging workshop social storytelling Creating valuable stories worth sharing > Meer begrip van de kracht van consumenten en social media voor jouw marketing en communicatie > Inzicht in moderne verhalen,

Nadere informatie

FINANCIEEL PLAN. M1B Bram Niessink Yasemin Kleijne Charissa Schermer Sophie Vermeulen Bobby Vonk Romana Buitendijk 1

FINANCIEEL PLAN. M1B Bram Niessink Yasemin Kleijne Charissa Schermer Sophie Vermeulen Bobby Vonk Romana Buitendijk 1 FINANCIEEL PLAN M1B Bram Niessink Yasemin Kleijne Charissa Schermer Sophie Vermeulen Bobby Vonk Romana Buitendijk 1 MANAGEMENT SUMMARY Moleskine heeft als voornaamste doel simpele maar moderne mannenmode

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

WHITEPAPER. Waarom een online magazine? Welke voordelen zijn er te behalen? Inhoud & bladritme ONLINE MAGAZINES

WHITEPAPER. Waarom een online magazine? Welke voordelen zijn er te behalen? Inhoud & bladritme ONLINE MAGAZINES WHITEPAPER ONLINE MAGAZINES Waarom een online magazine? Welke voordelen zijn er te behalen? Inhoud & bladritme INTRODUCTIE Je hebt deze whitepaper gedownload omdat je geïnteresseerd bent in online magazines.

Nadere informatie

Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS!

Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS! Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS! Nadenken Voorbereiding Maken Presenteren NADENKEN Nadenken Voorbereiding Maken Presenteren Soul-searching Persoonlijkheid Ervaring Doelen Waarden Sterktes en

Nadere informatie

Zelfreflectie meetinstrument Ondernemende houding studenten Z&W

Zelfreflectie meetinstrument Ondernemende houding studenten Z&W Zelfreflectie meetinstrument Ondernemende houding studenten Z&W 1 Naam student: Studentnummer: Datum: Naam leercoach: Inleiding Voor jou ligt het meetinstrument ondernemende houding. Met dit meetinstrument

Nadere informatie

Absurdisme met gevoel

Absurdisme met gevoel oeuvreportfolio door Jasper de Weerd Absurdisme met gevoel Fotograaf heeft een indrukwekkende lijst klanten. Toch vindt hij ook nog tijd om te doen waar hij zelf zin heeft: het maken van absurde portretten

Nadere informatie

How to use Social Media in events

How to use Social Media in events Michael Vromans Http://www.linkedin.com/pub/michael-vromans/12/99a/618 "We are a creative agency & digital production company and we love to build custom products that last" Liefdevol producten maken die

Nadere informatie

www.uitgeverscongres.nl

www.uitgeverscongres.nl Donderdag 7 juni Thema: Battle in the Channels Hét congres over strategie & online & business modellen & facts & trends en ontwikkelingen voor decisionmakers uit crossmediale uitgeverijen, mediabedrijven

Nadere informatie

Creatieve Kansen, Grenzeloos Innoveren 21-10-2008

Creatieve Kansen, Grenzeloos Innoveren 21-10-2008 Creatieve Kansen, Grenzeloos Innoveren 21-10-2008 Inhoud Productontwikkelingomgeving Waar zijn we goed in? Producten pakket en product beleid. Strategische opties Innovatie? Product innoveren Synthem Philips

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Medewerker interne dienst. Persoonlijke effectiviteit: 2. Accuratesse

Medewerker interne dienst. Persoonlijke effectiviteit: 2. Accuratesse Persoonlijke effectiviteit: 2. Accuratesse Werkt gedurende langere periode nauwkeurig en zorgvuldig, met oog voor detail, gericht op het voorkómen van fouten en slordigheden, zowel in eigen als andermans

Nadere informatie

Vormgeving Werkgroep 04! Gebruik van een grid en interactie. Bron: smashingmagazine.com, image credit: Kristian Bjornard

Vormgeving Werkgroep 04! Gebruik van een grid en interactie. Bron: smashingmagazine.com, image credit: Kristian Bjornard Vormgeving Werkgroep 04! Gebruik van een grid en interactie Bron: smashingmagazine.com, image credit: Kristian Bjornard Programma deze week # In de werkgroep vandaag: Het visual designproces, de uitwerkingsfase

Nadere informatie

Corporate Branding: hoe zet je jouw vereniging op de kaart?

Corporate Branding: hoe zet je jouw vereniging op de kaart? Cursus Goed besturen : hoe zet je jouw vereniging op de kaart? drs. Sandra Verwaal senior communicatieadviseur Radboud Universiteit Nijmegen Programma: 14.45-15.00 15.00 uur: Voorstellen 15.00-15.20 15.20

Nadere informatie

EMAIL VOOR DE RETAIL. Zet uw boodschap om in geld

EMAIL VOOR DE RETAIL. Zet uw boodschap om in geld EMAIL VOOR DE RETAIL Zet uw boodschap om in geld Maximaliseer uw omzet in de hele klantencyclus'. Email die omzet genereert? Daar zegt u iets belangrijks. Als u email goed gebruikt kunt u klanten omtoveren

Nadere informatie

Check je sociale media

Check je sociale media Check je sociale media Succesvol zakelijk communiceren via sociale netwerken Heidi Aalbrecht Eric Tiggeler Pyter Wagenaar Sdu Uitgevers, Den Haag 5 Inhoud 1 Inleiding Wat zijn sociale media en wat kun

Nadere informatie

Toelating en selectie Selectiecriteria Elke afstudeerrichting hanteert bij de selectie de volgende concrete criteria:

Toelating en selectie Selectiecriteria Elke afstudeerrichting hanteert bij de selectie de volgende concrete criteria: Toelating en selectie Selectiecriteria Elke afstudeerrichting hanteert bij de selectie de volgende concrete criteria: Regie Documentaire Weet in een door de student zelf gemaakte film al basaal te boeien

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A INLEIDING Ik heb vandaag een cadeautje meegenomen. Niet voor jullie, maar voor mijzelf. Het cadeautje staat voor de verrassingen

Nadere informatie

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ Disclaimer: Bij het samenstellen van deze 47 tips is

Nadere informatie

inspiratie11 Trending Words Inspiratiesessies Amsterdam RAI op Event11 Event Participants

inspiratie11 Trending Words Inspiratiesessies Amsterdam RAI op Event11 Event Participants inspiratie11 Inspiratiesessies Amsterdam RAI op Event11 Inspiratiesessies over duurzaamheid, webinars, social media en toekomstperspectieven op 30 en 31 maart 2011, stand AmsterdamRAI op Trending Words,

Nadere informatie

NEDERLAND WORDT ANDERS LEARNING FROM LOWLANDS

NEDERLAND WORDT ANDERS LEARNING FROM LOWLANDS NEDERLAND WORDT ANDERS LEARNING FROM LOWLANDS LEARNING FROM LOWLANDS Dank voor je interesse in Learning from Lowlands. In dit document vind je meer informatie over de Expeditie; waarom we het organiseren,

Nadere informatie

4 Is Pinterest interessant voor mij?

4 Is Pinterest interessant voor mij? 4 Is Pinterest interessant voor mij? 1. Wat kan ik met Pinterest? Social media platformen hebben hun eigen groep gebruikers en hun eigen kracht. In de voorgaande hoofdstukken bespraken we deze met betrekking

Nadere informatie

brilmode forward in EYEfashion

brilmode forward in EYEfashion brilmode forward in EYEfashion LOVE ISBLI NDMARR I A G E I S A N E Y E O P E N E R. l o v e i s b l i n d m a r r i a g e i s a n e y e o p e n e r. l o v e i s b l i n d m a r r i a g e i s a n e y e

Nadere informatie

Sporthuis/GoSport Roy Schungel 1570046

Sporthuis/GoSport Roy Schungel 1570046 Sporthuis/GoSport 1570046 Document Informatie Versie Datum Status Aanpassingen Getroffen pagina s 1.0 20-06-2013 Definitief Colofon Soort document: Versie: 1.0 Afstudeerscriptie Opdrachtgever: Opdrachtgever:

Nadere informatie

Service Design. Denise van der Burg (0840384)

Service Design. Denise van der Burg (0840384) Service Design Denise van der Burg (0840384) 1 Inhoud 3 Inleiding 4 Huidige costumer journey 5 Toelichting 6 Doelgroep 6 persona 7 Brainstorm 8 Nieuwe service 8 Conceptbeschrijving 11 Verantwoording 13

Nadere informatie

ERVARINGEN VAN EEN CREATIEVE

ERVARINGEN VAN EEN CREATIEVE ERVARINGEN VAN EEN CREATIEVE DUIZENDPOOT IN ONLINE MEDIA LAND... 23 april Niels de Keizer - Freelance Creative Flash Developer ACHTERGROND Hij was vroeger Autonoom ontwerper student op de Mode academie

Nadere informatie

ETEN EN DRINKEN. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied.

ETEN EN DRINKEN. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied. ETEN EN DRINKEN Automotive Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied Eten & Drinken Familie & Gezin Health & Personal Care Kids Nieuws & Informatie Reizen Websites: 7 Uniek

Nadere informatie

MEDMEC01 Q1 JAAR 1. THEMA: het creatieve proces MODULEWIJZER Mediaencreativiteit.pbwiki.com VAKGROEP MEDIA EN CREATIVITEIT

MEDMEC01 Q1 JAAR 1. THEMA: het creatieve proces MODULEWIJZER Mediaencreativiteit.pbwiki.com VAKGROEP MEDIA EN CREATIVITEIT MEDMEC01 Q1 JAAR 1 THEMA: het creatieve proces MODULEWIJZER Mediaencreativiteit.pbwiki.com VAKGROEP MEDIA EN CREATIVITEIT Vandaag Wat is er in het nieuws? Dummy: show us what you got! Convergerende technieken

Nadere informatie

Het definitieve prototype van Foliostory zal op basis van een usability test getest worden.

Het definitieve prototype van Foliostory zal op basis van een usability test getest worden. Testplan prototype Het definitieve prototype van Foliostory zal op basis van een usability test getest worden. Hierbij wordt een happy flow scenario aan de respondenten voorgelegd met daarin taken die

Nadere informatie

WERVEN MET WOVOX BEGINT VANDAAG!

WERVEN MET WOVOX BEGINT VANDAAG! WERVEN MET WOVOX BEGINT VANDAAG! Binnenlands Bestuur en WOVOX Voeg sfeer toe aan uw vacatures: Lees hoe u WOVOX kunt inzetten voor de werving van nieuwe kandidaten en hoe u stap voor stap een werkplek

Nadere informatie

De Meest Effectieve & Persoonlijke Consulting Skills Training voor Professionals!

De Meest Effectieve & Persoonlijke Consulting Skills Training voor Professionals! - Consulting Skills Training Pagina 1 van 6 De Meest Effectieve & Persoonlijke Consulting Skills Training voor Professionals! Los van de inhoud van je advies is het belangrijk om je advies zo goed mogelijk

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

Informatie & Tarieven 2013. competities. magazines. webinars. websites. boeken. events. e-zines. get elektorized

Informatie & Tarieven 2013. competities. magazines. webinars. websites. boeken. events. e-zines. get elektorized Informatie & Tarieven 2013 competities magazines webinars websites boeken events e-zines get elektorized The world s most comprehensive platform for electronics professionals with a passion Elektor is

Nadere informatie

Een etalage Geen depot. Basisprincipes voor een museumwebshop

Een etalage Geen depot. Basisprincipes voor een museumwebshop Een etalage Geen depot Basisprincipes voor een museumwebshop ONLINE RETAIL IN NEDERLAND - BRON: THUISWINKEL.ORG 9 Miljard Euro Digital shoppers In 2011 hebben 10,2 miljoen mensen een of meer online aankopen

Nadere informatie

Digitaal borduren doen we al járen..

Digitaal borduren doen we al járen.. Digitaal borduren doen we al járen....en daarin hebben we een reputatie opgebouwd als punctuele, snelle leverancier van kwaliteitsborduurwerk. Maar we merkten dat we met onze productie in Nederland soms

Nadere informatie

Impressie plattegrond en tips voor de standbouw

Impressie plattegrond en tips voor de standbouw Impressie plattegrond en tips voor de standbouw VAN INSCHRIJVING TOT BEURS 1. Online inschrijven 2. Standlocatievoorstel 3. Handboek en inloggegevens voor webshop 1. Beursplan 2. Persmateriaal 3. Promotioneel

Nadere informatie

Folder check. Verschillende type folders

Folder check. Verschillende type folders Folder check Deze check is ontwikkeld door TechniekCommunicatie & Smartketing. U bent vrij om deze check in zijn geheel naar anderen te sturen. Zonder toestemming van de auteurs mag deze check of niet

Nadere informatie

DEELNAMEFORMULIER GOODBRANDZ

DEELNAMEFORMULIER GOODBRANDZ DEELNAMEFORMULIER GOODBRANDZ De dag van de duurzaamheid is een initiatief van Urgenda. Zij willen laten zien hoe groot de duurzaamheidsbeweging in Nederland al is, door mensen en organisaties die met duurzaamheid

Nadere informatie

Cursus en workshopaanbod seizoen 2015-2016. Beauty VoF Herfst-Winter 2015-16

Cursus en workshopaanbod seizoen 2015-2016. Beauty VoF Herfst-Winter 2015-16 Cursus en workshopaanbod seizoen 2015-2016 Ook het komende seizoen heeft Beauty VoF weer het nodige op het programma staan. Beauty VoF Herfst-Winter 2015-16 We hebben de vrijdagavonden ingepland met een

Nadere informatie

Online Training Basis LinkedIn (LI) Profiel

Online Training Basis LinkedIn (LI) Profiel Auteur: Leni Minderhoud info@45plusondernemer.nl Online Training Basis LinkedIn (LI) Profiel Audio 2 Onderscheidend vermogen, specialisatie en toegevoegde waarde Welkom terug bij de tweede audioles van

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) Anders, namelijk.

Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) Anders, namelijk. Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) 9 8 7 6 5 4 1 Anders, namelijk. o op bezoek geweest bij de boerderij o leden vergadering o tijdens

Nadere informatie

WORKSHOP 02. Typography is what language looks like Ellen Lupton. Vormgeving CMD P2013-2014 Nicole Frank

WORKSHOP 02. Typography is what language looks like Ellen Lupton. Vormgeving CMD P2013-2014 Nicole Frank WORKSHOP 02 Typography is what language looks like Ellen Lupton Vormgeving CMD P2013-2014 Nicole Frank Programma Les 1: start opdracht vormgeving onderzoeken Les 2: bezoek museum Les 3: inleveren pdf van

Nadere informatie

Studio BliQ. Het future center van de gemeente Oss

Studio BliQ. Het future center van de gemeente Oss Studio BliQ Het future center van de gemeente Oss Studio BliQ is Studio BliQ is het future center van de gemeente Oss. Met studio BliQ wil de gemeente Oss een klimaat stimuleren waarin creativiteit, innovatie

Nadere informatie

Docentenhandleiding Educatieprogramma. Ik bied. Voortgezet Onderwijs Alle niveaus

Docentenhandleiding Educatieprogramma. Ik bied. Voortgezet Onderwijs Alle niveaus Docentenhandleiding Educatieprogramma Ik bied Voortgezet Onderwijs Alle niveaus 1 Inhoud Het Dordrechts Museum p. 3 Algemene doelstelling programma p. 3 Aansluiting bij kerndoelen p. 3-4 Programma Ik Bied.

Nadere informatie