Dienstenwijzer & Tarieven Financiële diensten en Mediation & Scheiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dienstenwijzer & Tarieven Financiële diensten en Mediation & Scheiding"

Transcriptie

1 Dienstenwijzer & Tarieven Financiële diensten en Mediation & Scheiding Financialis T info@financialis.nl Vogelenzangweg PT Ulft KVK Inhoud 1. Wie zijn wij? 2. Registratie AFM 3. Wat kunt u van ons verwachten? 4. Contactmogelijkheden 5. Advieswijze complexe producten 6. Wijze van beloning financiële diensten 7. Tussentijdse beëindiging werkzaamheden 8. Klachtafhandeling & aansluiting Kifid 9. Beeindiging samenwerking 10. Zorgplicht en nazorg 11. BIJLAGE : onze tarieven Verklaring verstrekking en toelichting Middels ondertekening van dit document verklaart u dat dit document aan u is verstrekt en dat de adviseur de inhoud met u heeft doorgenomen. Hiermee geeft u op geen enkele wijze opdracht voor een adviestraject of enige andere werkzaamheden. Plaats. Datum.. Handtekening Naam Client. Handtekening Naam Partner.

2 1. Wie zijn wij? Financialis wordt gevoerd door Monique Soeter, hypotheekadviseur en financieel allrounder sinds 1992 door jarenlange ervaring bij banken, intermediairs, makelaars en als zelfstandig ondernemer. Financialis hecht veel waarde aan een goede en onafhankelijke voorlichting. Sinds 2012 is onze financiële dienstverlening uitgebreid met (echt)scheidingsbemiddeling. Hiermee bent u in staat alle zaken met betrekking tot een scheiding te regelen onder één dak. Wij zijn in het bezit van alle benodigde WFT vakdiploma s en jaarlijks worden alle trainingen gevolgd voor het behoud van deze diploma s en alle vakkennis. Door onze vakkennis, integriteit en jarenlange ervaring bent u verzekerd van een kwalitatief advies. Ons financiële advies leidt veelal tot bemiddeling naar een provisieloze productoplossing, dit hoeft echter niet. U bent vrij met ons advies uw product te sluiten waar u wenst. Op deze wijze kunnen wij borg staan voor een werkelijk persoonlijk en onafhankelijk advies. Onze werkwijze is in eerste instantie adviesgericht. Graag informeren wij u via deze dienstenwijzer over onze dienstverlening en de daarbij behorende tarieven (zie bijlage). 2. Registratie AFM De AFM houdt krachtens de wet toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financieel adviseurs. Ons kantoor heeft een vergunning onder nummer voor de volgende vakgebieden: Hypothecair krediet Schadeverzekeringen Spaarrekeningen Elektronisch geld Betaalrekeningen Levensverzekeringen Deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen 3. Wat kunt u van ons verwachten? Financialis is uw adviseur en coach op financieel gebied en op gebied van mediation bij scheiding. Wij werken bij beide trajecten volgens een vast stappenplan. Op financieel gebied brengen wij eerst uw huidige situatie, voorzieningen en risico s in beeld. Samen met u kijken wij dan welke risico s u eigenlijk loopt, welke wensen u heeft en voor welke zaken nog voorzieningen getroffen zouden moeten worden. Vervolgens informeren wij u over de financierings en verzekeringsoplossingen en adviseren wij u over de mogelijkheden die u de beste prijs-kwaliteit verhouding bieden.

3 Desgewenst bemiddelen wij voor u bij het afsluiten van deze voorzieningen bij de interessante instellingen. Wij kunnen voor bijna alle aanbieders vrij (zonder contractuele verplichting) en grotendeels provisieloos bemiddelen. Tevens bewaken wij voor u de termijn waarbinnen een en ander geregeld moet zijn. Wij zijn uw vraagbaak, belangenbehartiger en persoonlijk betrokken adviseur. Voor professioneel beheer van uw verzekeringen en een voorspoedig afwikkeling van uw eventuele schade werken wij samen met Berkelstaete Assuradeuren te Lochem. Zij zorgen ervoor dat uw verzoek, wijziging of schade correct en snel wordt afgehandeld. Op gebied van mediation en scheiding inventariseren wij uitgebreid en daarna gaan wij met u samen in gesprek over uw wensen en mogelijkheden. Wanneer alle partijen het met elkaar eens zijn worden er contracten opgemaakt als een convenant en/of een ouderschapsplan en waarin alle zaken worden vastgelegd. Wanneer dit traject is afgerond zorgt Financialis er voor de alle stukken bij de juiste partijen terecht komen en dat de scheiding, indien van toepassing, wordt ingeschreven bij de gemeente. 4. Contactmogelijkheden Wij hechten veel waarde aan een goede bereikbaarheid voor onze relaties. Onze contactgegevens treft u bovenstaand. Ons kantoor is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot uur. Laat u gerust een bericht of terugbelverzoek voor ons achter wanneer wij niet in staat zijn de telefoon op te nemen. U kunt ons natuurlijk ook altijd een mail sturen. Wij reageren in principe altijd dezelfde dag. 5. Advieswijze complexe producten Hieronder vindt u ons advies in fasen uiteengezet zodat u een helder beeld heeft hoe en wanneer wij wat voor u doen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn ontvangen wij altijd graag vooruitlopend op een eerste kennismakingsgesprek een ingevuld Klantprofiel inclusief een Inventarisatieformulier. Wanneer wij inzage hebben in uw situatie zijn wij in staat inzicht voor u te creëren. Hieronder vindt u ons stappenplan.

4 Stappenplan bij financieel traject Wij werken volgens ons heldere Stappenplan het gehele (hypotheek)dossier door. U weet dus precies waar u aan toe bent. 1 Kennismaken 2 Inventariseren kennismaking uitleg over onze werkwijze wat kan je van ons verwachten wat verwachten we van jou doornemen Dienstenwijzer & DVD inventarisatieformulier bespreken klantprofiel doornemen persoonlijke wensen bespreken inzicht in gewenste voorzieningen beknopte berekening maken bepalen vervolgtraject 3 Analyseren 4 Adviseren uitwerken eerste invulling selecteren aanbieders berekenen productinvullingen toetsing aan gedragscode opstellen financieel plan uitwerken definitief advies uitvoerig bespreken advies check advies met wensen eventueel bijstellen advies bespreken producteninvullingen adviessamenvatting maken keuze om te bemiddelen 5 Bemiddelen 6 Nazorg selecteren van diverse aanbieders op basis van voorwaarden, kosten, rentepercentage, acceptatie, etc. aanvragen offerte / product afhandelen gehele aanvraag controle van gehele dossier administratieve afhandeling doorvoeren kleine wijzigingen actieve begeleiding tot passeren 7 Beheer (naar keuze) Voor een professioneel en structureel beheer van uw financiële zaken maakt u een keuze uit onze Financiële Service Abonnementen.

5 6. Wijze van beloning Wij streven naar een beloning op basis van declaratie aangezien wij deze manier van belonen uitermate transparant en eerlijk vinden. U betaalt ons om UW belangen te behartigen zonder dat wij aan het resultaat van dat advies inkomen genereren. U betaalt hiervoor een standaardtarief of een tarief per uur. Onze tarieven vindt u in de bijlage. U betaalt dus geen afsluitkosten meer en wij ontvangen geen provisie meer van de verzekeraar of bank. Daarnaast zullen provisieloze producten leiden tot een lager maandbedrag in rente of premie voor u. Veelal valt onze werkwijze voordelig uit voor u. Wanneer een product niet netto kan worden aangeboden en wij hieruit alsnog verdiensten ontvangen worden deze uiteraard verrekend met uw factuur. Voordat wij starten met een adviestraject geven wij u een indicatie van zowel de inhoud van dienstverlening als de kosten die hiermee gemoeid zijn. Indien hierop een afwijking ontstaat tijdens het traject informeren wij u tijdig. In de bijlage vindt u een overzicht van de vaste prijzen per dienstverlening, op uurbasis en de gemiddeld aantal uren waarmee wordt gerekend. 7. Tussentijdse beëindiging werkzaamheden Er kunnen, om welke reden dan ook, situaties ontstaat waardoor u besluit niet langer van onze dienstverlening gebruik te maken. Is dit het geval is ons kantoor gerechtigd u een factuur te sturen op basis van de werkelijk gemaakte uren. 8. Klachtenafhandeling & aansluiting Kifid Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch een klacht hebben over onze dienstverlening dan verzoeken wij u ons daar zo spoedig mogelijk over te informeren. Alle klachten worden behandeld volgens een interne klachtenprocedure. Meer informatie kunt u op verzoek ontvangen. Komen wij er samen niet uit dan kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening waarbij ons kantoor aangesloten is. Kifid, Postbus 93257, 2509 AG Den Haag, info@kifid.nl of Ons kantoor heeft zich geconformeerd aan de bindendheid van de uitspraken van de Geschillencommissie Kifid. U kunt zich ook tot de burgerlijke rechter wenden. Voor aansprakelijkheid die kan voortvloeien uit de beoefening van ons beroep is ons kantoor verzekerd met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij Schouten Insurance International BV met polisnummer Voor u een extra garantie!

6 9. Beëindiging samenwerking Financialis vindt een goede relatie met haar klanten belangrijk en wij zullen er alles aan doen om uw financiële wensen te vullen en zorg te dragen voor goed beheer en een uitgebreid financieel pakket. Toch kan het zijn dat u op een bepaald moment niet langer uw services bij ons wenst af te nemen. In dat geval kunt u zonder inachtneming van een opzegtermijn uw lopende producten in beheer onderbrengen bij een andere tussenpersoon. De producten zelf zijn aan een opzegtermijn gebonden die u vindt in de voorwaarden van de geldverstrekker of verzekeraar. 10. Zorgplicht en nazorg De zorg die wij in acht nemen heeft alleen betrekking op de werkzaamheden die worden genoemd in de voor akkoord ondertekend opdrachtbevestiging. Nadrukkelijk willen wij u er op wijzen dat wij alleen (na)zorg verlenen als dit specifiek met u is overeengekomen op basis van een schriftelijke opdracht. Indien hier geen sprake van is kunt u geen beroep doen op (na)zorg tijdens de looptijd van een door ons geadviseerd en/of afgesloten financieel product. Zodra er zich in uw situatie wijzigen voordoen die betrekking kunnen hebben op een door ons uitgebracht advies dient u dit op zo kort mogelijke termijn te melden, waarna wij eventuele wijzigingen kunnen verwerken en desgewenst opnieuw beoordelen. Voor het beoordelen en eventueel uitbrengen van een aangepast /nieuw advies zal een nieuwe opdrachtbevestiging worden opgemaakt met daarin wederom een beloningsafspraak. Voor meer informatie over beheer en nazorg verwijzen wij u graag naar onze serviceabonnementen.

7 Bijlage Onze tarieven Wij werken op declaratiebasis. Dat betekent dat wij onze kosten in rekening brengen middels een afgesproken standaard tarief of een tarief per uur. U betaalt dus geen aanvullende afsluitkosten en wij ontvangen geen provisie meer. Het maakt ons dus feitelijk niet meer uit waar en of u een product wenst onder te brengen. Zo kunnen wij dus echt onafhankelijk en objectief adviseren en bemiddelen. Onze tarieven: Beloning op uurtarief Adviseur Administratie 100,-- ( excl. Btw) 60,-- ( excl. Btw) Gemiddeld/indicatie aantal uren per product: Adviestraject hypotheek uur Adviestraject vermogensopbouw uur Adviestraject Financiële planning uur Begeleiding bij echtscheiding uur Overige adviestrajecten indicatie in overleg Beloning op basis van een standaardtarief Hypotheken All-in tarieven inventarisatie, advies & bemiddeling incl. overlijdensrisicoverzekering Hypotheek starter 1.995,-- Hypotheek doorstromer 2.495,-- Hypotheekomzetting/verhoging (bestaande relatie) 1.250,--

8 Losse modules Kennismaking, eerste inventarisatie en beknopte berekening Vrijblijvend Volledige inventarisatie & analyse hypotheek starter 350,-- Volledige inventarisatie & analyse hypotheek doorstromer 850,-- Advies incl. rapport 850,-- Bemiddeling geldlening 850,-- - Module overlijdensrisico 275,-- - Module woonlastenbescherming 275,-- - Module vermogensopbouw 550,-- - Overige services in overleg Voor zelfstandigen en ondernemers geldt een toeslag van 500,-- per dossier. Per dossier kan aanvullend een toeslag in rekening worden gebracht in verband met extra werkzaamheden. Bijvoorbeeld met een afwijkend onderpand, een aanvraag starterslening SVN, hypotheken hoger dan ,--, BKR problemen, inlossen kredieten, inkomen uit PGB etc. Vanzelfsprekend overleggen wij dit vooraf met u. Alle tarieven zijn exclusief kosten die de geldverstrekker/leverancier rekent en eventueel verschuldigde BTW of Assurantiebelasting. BTW is veelal niet verschuldigd (wanneer Financialis ook voor bemiddeling zorg draagt). Indien u een hypotheekofferte door Financialis laat aanvragen bij een geldverstrekker en u hierna alsnog besluit om de zaak te annuleren dan bent u een bedrag verschuldigd van 1.250,-- excl. btw. Voor het actief beheer van uw hypotheekdossier brengen wij middels ons serviceabonnement 10,-- per maand in rekening. U kunt ook afzien van actief beheer van uw hypotheekdossier door Financialis. U krijgt dan het dossier zelf onder uw beheer en op uw verzoek zullen wij tegen uurtarief of een vast tarief werkzaamheden voor u uitvoeren.

9 Vermogensopbouw (sparen, oudedagsvoorzieningen) Kennismaking, eerste inventarisatie en beknopte berekening Vrijblijvend Volledige inventarisatie & analyse (indien gesloten als los product) 500,-- Advies incl. rapport (indien gesloten als los product) 500,-- Bemiddeling/afwikkeling per product 275,-- (meerdere 50 % korting) Overlijdensrisicoverzekeringen Kennismaking, eerste inventarisatie en beknopte berekening Vrijblijvend Volledige inventarisatie & analyse (indien gesloten als los product) 275,-- Advies incl. rapport (indien gesloten als los product) 275,-- Bemiddeling/afwikkeling per product 275,-- (meerdere 50% korting) Woonlastenverzekeringen / AOV Kennismaking, eerste inventarisatie en beknopte berekening Vrijblijvend Volledige inventarisatie & analyse (indien gesloten als los product) 275,-- Advies incl. rapport (indien gesloten als los product) 275,-- Bemiddeling/afwikkeling per product 275,-- (meerdere 50% korting) Uitvaartverzekeringen Kennismaking, eerste inventarisatie en beknopte berekening Vrijblijvend Volledige inventarisatie & analyse (indien gesloten als los product) 275,-- Advies incl. rapport (indien gesloten als los product) 275,-- Bemiddeling/afwikkeling per product 275,-- (meerdere 50% korting)

10 Echtscheidingsbemiddeling Kennismaking, eerste inventarisatie en bespreking mogelijke Vrijblijvend vervolgtraject Verzorging volledige echtscheiding incl. financieel plan 1.995,-- t.b.v. de verdeling (excl. griffiekosten rechtbank) Opslag alimentatieberekeningen en ouderschapsplan 500,-- Financiële scheiding combi met echtscheidingsbemiddeling, 30% korting Verdeling, afwikkeling, overname woning NHG traject, op tarieven ontslag hoofdelijkheid, etc. hieronder Financiële scheiding bij beëindiging samenleving/echtscheiding Kennismaking, eerste inventarisatie en bespreking mogelijke Vrijblijvend vervolgtraject Haalbaarheidsanalyse overname woning inclusief 850,-- advies & NHG toetsing (Uitbreiding hierop met een financieel plan / opzet ten 500,-- behoeve van de gehele financiële verdeling) Verzoek ontslag hoofdelijkheid geldverstrekker 850,-- (excl. evt. kosten aanvraag bij geldverstrekker/nhg) Begeleiding NHG traject bij verkoop met onderwaarde woning 595,-- Afwikkeling overige zaken in overleg De tarieven voor echtscheidingsbemiddeling zijn inclusief btw. Op de tarieven voor financiële echtscheiding zijn dezelfde voorwaarden van toepassing als voor de eerder genoemde financiële adviezen. Wanneer de advisering leidt tot bemiddeling van een financieel product is deze vrijgesteld van btw. In alle andere gevallen dient er nog btw over het tarief te worden berekend. Beloning op basis van ons Financieel Service Abonnement Voor beheer en blijvende ondersteuning van uw financiële zaken. Op basis van deze abonnementen heeft u recht op uiteenlopende diensten en advies. Voor deze service betaalt u maandelijks een vaste bijdrage, afhankelijk van de af te nemen diensten. Zie hiervoor onze website

Dienstenwijzer & Tarieven Mediation & Scheiding

Dienstenwijzer & Tarieven Mediation & Scheiding Dienstenwijzer & Tarieven Mediation & Scheiding Financialis T 0315-843614 info@financialis.nl Vogelenzangweg 6 7071 PT Ulft KVK 09179343 Inhoud 1. Wie zijn wij? 2. Registratie 3. Wat kunt u van ons verwachten?

Nadere informatie

DÉ FINANCIËLE WERELD B.V.

DÉ FINANCIËLE WERELD B.V. DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DÉ FINANCIËLE WERELD B.V. (MEI 2015 ) Onze gegevens: Dé Financiële Wereld B.V, Oudegracht 249, 1811 CG Alkmaar Telefoon : (072) 511 2000 E-mail : info@definancielewereld.nl Website

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Joop van Mourik makelaars, statutair genoemd: Makelaardij og. Joop van Mourik BV, Oudsmidsestraat 12, 4033 AX Lienden Kantoor houdend te : - Swaenenstate 3, 4043 KE Opheusden,

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument van toepassing op het complexe product

Dienstverleningsdocument van toepassing op het complexe product Dienstverleningsdocument van toepassing op het complexe product Hypotheken Pensioenen Assurantiën Dienstverleningsdocument van De Boer & Ter Voert V.O.F. De Boer & Ter Voert V.O.F Hugo de Grootlaan 1 1422

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument. Opmaat Verlaan Woerden V.O.F. Inleiding

Dienstverleningsdocument. Opmaat Verlaan Woerden V.O.F. Inleiding Dienstverleningsdocument Opmaat Verlaan Woerden V.O.F. Inleiding OPMAAT Verlaan is actief op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen, financiële planning en allerlei aanverwante producten.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Vermeij Assurantiën BV Postbus 10272 1301 AG Almere Bezoekadres: Randstad 21-12, Almere Tel.: 036-5300053 Fax: 036-5347381 Mail: info@vermeij-ass.nl Site: www.vermeij-ass.nl Ons

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Januari 2013 Dienstverleningsdocument De Raedtgevers, Raedtgever Jack Meulensteen BV, Postbus 10411, 6000 GK Weert, www.raedtgevers.nl, tel: 0495-451755 fax: 0495-451435, info@raedtgevers.nl

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Van Gestel Assurantiën bv. Geachte relatie,

Dienstverleningsdocument Van Gestel Assurantiën bv. Geachte relatie, Dienstverleningsdocument Van Gestel Assurantiën bv. Geachte relatie, Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd op het gebied van hypotheken, verzekeringen, bankspaarproducten, pensioenen en andere financiële

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Hypotheek Adviesgroep NL

Dienstverleningsdocument Hypotheek Adviesgroep NL Dienstverleningsdocument Hypotheek Adviesgroep NL In het Dienstverleningsdocument staat wat Hypotheek Adviesgroep Nederland voor u kan betekenen. En uiteraard wat de kosten van onze dienstverlening zijn.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (DVD)

Dienstverleningsdocument (DVD) Dienstverleningsdocument (DVD) Postbus 179 AFM 12020125 9470 AD Zuidlaren KvK 01165328 Bank 47.69.93.024 T 050 85 38 417 F 050 23 04 045 www.shassurantie.nl info@shassurantie.nl Geachte relatie, Dit document

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (DVD)

Dienstverleningsdocument (DVD) Well Insured B.V. 2593 AG Den Haag T. 070 362 74 37 F. 070 362 84 32 Dienstverleningsdocument (DVD) Ons kantoor hecht aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Conform de

Nadere informatie

Brandjes & Van Wessel Dienstverleningsdocument (dvd)

Brandjes & Van Wessel Dienstverleningsdocument (dvd) Brandjes & Van Wessel Dienstverleningsdocument (dvd) Brandjes & Van Wessel Nieuwe Steen 3 1625 HV HOORN Postbus 4003 1620 HA HOORN Telefoon: 0229 234334 Fax: 0229-243644 E-mail: info@bvw.nl Ons kantoor

Nadere informatie

Dienstenwijzer.

Dienstenwijzer. Dienstenwijzer Vermeerstraat 65, 3817 DB Amersfoort Postbus 2117, 3800 CC Amersfoort telefoon 033-4 657 657 telefax 033-4 657 530 info@omega-adviesgroep.nl www.omega-adviesgroep.nl Ons kantoor hecht aan

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Van Haarlem Uw Financieel Adviseur. Strandmeer 1 3994 ZR Houten Telefoon 030-6590800 Fax 084-2273005 KvK Utrecht 30219708 Internet www.uwfinancieeladviseur.nl E-mail vanhaarlem@uwfinancieeladviseur.nl

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Geachte relatie, Het Dienstverleningsdocument (DVD) wordt u aangeboden door Postma Financieel Advies. Wij zijn adviseurs en bemiddelaars op het gebied van verzekeringen, bankspaarproducten, pensioenen

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (DVD) (versie 1, januari 2017)

Dienstverleningsdocument (DVD) (versie 1, januari 2017) Dienstverleningsdocument (DVD) (versie 1, januari 2017) Ons kantoor hecht aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Conform de Wet op het Financieel Toezicht bieden wij u

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument. Dienstverleningsdocument voor relaties van Postma Financieel Advies

Dienstverleningsdocument. Dienstverleningsdocument voor relaties van Postma Financieel Advies voor relaties van Postma Financieel Advies Geachte relatie, Het Dienstverleningsdocument (DVD) wordt u aangeboden door Postma Financieel Advies. Wij zijn adviseurs en bemiddelaars op het gebied van schadeverzekeringen,

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Inleiding Vaes Finance is een onafhankelijke bemiddelaar op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Wij dienen uitsluitend en alleen de belangen van onze klanten

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (dvd)

Dienstverleningsdocument (dvd) Dienstverleningsdocument (dvd) Handelsnaam kantoor : Landman Assurantiën b.v. Statutaire naam : Landman Assurnatiën b.v. Adres : Scheldestraat 12 Vestigingsplaats : 1823 WB Alkmaar Land : Nederland E-mail

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor hecht aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Conform de Wet op het Financieel Toezicht bieden wij u voorafgaand aan het sluiten/kopen

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (dvd)

Dienstverleningsdocument (dvd) Dienstverleningsdocument (dvd) Hulsebosch Assurantiën b.v. Stokdijkkade 13 2671 GW Naaldwijk T 0174-624111 F 0174-620744 E hulsebosch@hulsebosch.nl I www.hulsebosch.nl Hulsebosch Assurantiën hecht aan

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Lammers Assurantiën en Hypotheken Nieuwstraat 28-b 6021 HS Budel Postbus 2182 6020 AD Budel www.dirklammers.nl Tel. 0495-499677 Fax 0495-499088 info@dirklammers.nl Ons kantoor

Nadere informatie

Van Munnen & De Haan DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

Van Munnen & De Haan DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Van Munnen & De Haan DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Statutaire naam Van Munnen & De Haan Handelsnamen kantoor Van Munnen & De Haan PassendHypotheekadvies.nl PassendPensioenadvies.nl Van Munnen & De Haan Consultancy

Nadere informatie

Dienstenwijzer Hoogwerf Financieel Advies

Dienstenwijzer Hoogwerf Financieel Advies Dienstenwijzer Hoogwerf Financieel Advies Hoogwerf Financieel Advies Bijdorp-Oost 5 2992 LA Barendrecht Website: www.hoogwerffinancieeladvies.nl Telefoon: 0180-234039 E-mailadres: info@hoogwerffinancieeladvies.nl

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Financieel Advies Dienstverleningsdocument Van Huit Financiële Diensten Kantoor : Eindhovensingel 72, 6844 CN ARNHEM Postadres : Eindhovensingel 72, 6844 CN ARNHEM Telefoon

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Komfort makelaardij & Verzekeringen, Zwart Janstraat 55A, 3035 AL ROTTERDAM. Telefoon 010-4660609, Faxnummer : 010-4661120, e-mail: info@komfortverzekeringen.nl

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Bas Perik Consult Erkend Hypotheekadviseur Langestraat 64a 7491 AH Delden T: 074-3766060 F: 084-2230474 M: 06-18209342 info@geldmoment.nl www.basperikconsult.nl Ons kantoor hecht

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Heilbron Hypotheken BV

Dienstverleningsdocument Heilbron Hypotheken BV Dienstverleningsdocument Heilbron Hypotheken BV Wie zijn wij In deze paragraaf treft u de belangrijkste gegevens aan van ons kantoor: Heilbron Hypotheken BV Edisonstraat 92, 7006 RE Doetinchem Postbus

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT 1. Algemeen Onze kantoorgegevens: SFA B.V. Churchilllaan 101 5705 BK Helmond T: 0492-780630 F: 0492-780639 E: info@sfa-advies.nl I: www.sfa-advies.nl SFA B.V. hecht waarde aan

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën, Pensioenen en Hypotheken www.gelderschpakhuys.nl versie mei 2012 1 Dienstverleningsdocument Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën hecht aan

Nadere informatie

Registratie AFM Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12011036.

Registratie AFM Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12011036. DIENSTENWIJZER Informatie over onze dienstverlening op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie

Nadere informatie

Mundial Assurantiën. Dienstverleningsdocument

Mundial Assurantiën. Dienstverleningsdocument Mundial Assurantiën Beneluxlaan 46 5251LE Vlijmen Postbus 179 5250 AD Vlijmen Telefoon (073) 5117774 Fax (073) 5118671 E-mail info@mundial-assurantien.nl Website www.mundial-assurantien.nl Dienstverleningsdocument

Nadere informatie

OPMAAT De Bruin IJsselstein V.OF., Benschopperstraat 35, 3401 DG IJsselstein tel.: 0348-575010; fax 0842-283071; email: info@opmaatdebruin.

OPMAAT De Bruin IJsselstein V.OF., Benschopperstraat 35, 3401 DG IJsselstein tel.: 0348-575010; fax 0842-283071; email: info@opmaatdebruin. OPMAAT De Bruin IJsselstein V.OF., Benschopperstraat 35, 3401 DG IJsselstein tel.: 0348-575010; fax 0842-283071; email: info@opmaatdebruin.nl; website: www.opmaatdebruin.nl. Ons kantoor hecht aan een goede

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën, Pensioenen en Hypotheken www.gelderschpakhuys.nl versie januari 2013 1 Dienstverleningsdocument Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën hecht

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT PARTICULIERE RELATIES

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT PARTICULIERE RELATIES DIENSTVERLENINGSDOCUMENT PARTICULIERE RELATIES Statutaire naam : Muller Dame Assurantiën B.V. Handelsnaam kantoor : Muller Dame Assurantiën B.V. Kantooradres : Kijckerweg 105 Postcode en vestigingsplaats

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor hecht veel waarde aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Conform de Wet op het Financieel Toezicht bieden wij u, voorafgaand aan het

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (DVD)

Dienstverleningsdocument (DVD) Dienstverleningsdocument (DVD) Wie zijn wij en wat doen we? Handelsnaam: Lazard & Willing Assurantiën BV Postadres: Postbus 2102 1180 EC Amstelveen Bezoekadres: Burgemeester A. Colijnweg 2 1182 AL Amstelveen

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument. Top Consult Services Sales Academy BV h.o.d.n. TCS Verzekeringen. Postadres Postbus 99, 1270 AB Huizen

Dienstverleningsdocument. Top Consult Services Sales Academy BV h.o.d.n. TCS Verzekeringen. Postadres Postbus 99, 1270 AB Huizen Dienstverleningsdocument Top Consult Services Sales Academy BV h.o.d.n. TCS Verzekeringen Postadres Postbus 99, 1270 AB Huizen Contactgegevens Telefoon : 024-3501452 Fax : 024-3501014 E-mail : info@tcs-verzekeringen.nl

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Adviesburo Neels Annie M.G. Schmidtsingel 100 4421 TA Kapelle tel. 0113 32 01 40 mobiel: 06 5391 0828 mail: info@adviesburoneels.nl internet: www.adviesburoneels.nl Ons kantoor

Nadere informatie

Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2014

Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2014 Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2014 Dienstverleningsdocument Algemeen Wie zijn wij Zorgeloosch BV.., handelend onder de naam Zorgeloosch is statutair gevestigd op het volgende adres: Neerlandia 2

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT D it document wordt u aangeboden door R-B & A en Partners. Wij zijn adviseurs en bemiddelaars op het gebied van Bedrijfsmatige en Particuliere Verzekeringen, Pensioenen, Levensverzekeringen,

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument.

Dienstverleningsdocument. Dienstverleningsdocument. Bakker Verzekeren Hypotheken & Financieel Advies B.V. BomKade 17 3311JD Dordrecht Tel 06-46211165 & info@bakkerbusiness.nl Kvk 24322897 AFM 12004344 Ons kantoor hecht aan een

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Dalwagen 69 6669 ML Dodewaard Telefoon 0488 42 81 04 Fax 0488 42 81 04 Mobiel 06-17 17 18 78 Website www.schuilingadvies.eu E-mail info@schuilingadvies.eu Ons kantoor hecht aan

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument V.o.f. Assurantiekantoor H. Nijhuis h.o.d.n. Assurantiekantoor H. Nijhuis en/of Planner, Inkomens- en vermogensplanning Bentelosestraat 10, 7496 PG Hengevelde www.assurantiekantoornijhuis.nl

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten.

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. DIENSTENWIJZER In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. Wie zijn wij? AV risico- en assurantieadviseurs is een onafhankelijke intermediair voor

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument H.P. Assurantien & Financieringen BV tel: 0113-216777 Voorstad18 fax: 0113-223861 4461 KN Goes website:www.hpassurantien.nl email:info@hpassurantien.nl Ons kantoor hecht aan een

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Geachte relatie, Het (DVD) wordt u aangeboden door Postma Financieel Advies. Wij zijn adviseurs en bemiddelaars op het gebied van verzekeringen, bankspaarproducten, pensioenen en andere financiële diensten.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Bijlage: Dienstverleningsdocument Hunter Assurantie & Financiering Advieskantoor Zeedijk 92 1012 BB Amsterdam E-mail: info@hunternews.nl Website: www.hunternews.nl Telefoon: 020-528 50 55 Fax: 020-528

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën, Pensioenen en Hypotheken www.gelderschpakhuys.nl versie november 2011 1 Dienstverleningsdocument Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën hecht

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (dvd)

Dienstverleningsdocument (dvd) Dienstverleningsdocument (dvd) Hypotheek Gilde Noord BV, Nijbracht 126, Postbus 1085, 7801 BB, Emmen, www.hypotheekgilde.nl, 0591-650660, 0591-650666, : www.hypotheekgilde.nl, @: info@hypotheekgilde.nl

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument van Raadveste

Dienstverleningsdocument van Raadveste Dienstverleningsdocument van Raadveste Raadveste, adres: Marketing 9 6921 RE Duiven, website: www.raadveste.nl telefoonnummer: 026-321 51 01, fax 026-321 01 05, email: info@raadveste.nl Ons kantoor hecht

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument K. Venema Assurantiën, Kerkstraat 58-60, 9271 AN ZWAAGWESTEINDE Tel. : 0511-447500, Fax : 0511-445343 www.kvenemaassurantien.nl, info@kvenemaassurantien.nl Ons kantoor hecht aan

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Wft nummer 12008346 Pagina 1 van 8 Geachte cliënt, U oriënteert zich op de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening en/of diverse verzekeringen. Ons kantoor kan u hierbij

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Van der Sprong Assurantiën

Dienstverleningsdocument Van der Sprong Assurantiën Dienstverleningsdocument Van der Sprong Assurantiën Van der Sprong Assurantiën Regentesseplantsoen 47 2801 CM Gouda Tel: 0182-587070 Fax: 0182-529799 www.vdsprong.nl info@vdsprong.nl Ons kantoor hecht

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Komfort makelaardij & Verzekeringen, Zwart Janstraat 55A, 3035 AL ROTTERDAM. Telefoon 010-4660609, Faxnummer : 010-4661120, e-mail: info@komfortverzekeringen.nl

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Financieel Fit

Dienstverleningsdocument Financieel Fit Dienstverleningsdocument Financieel Fit Adres : Postbus : 315, 2650 AH, Berkel en Rodenrijs Telefoon : 06-23110490 Fax : Email : info@financieelfit.com Internet : www.financieelfit.com Op afspraak : Maandag

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Dienstverleningsdocument voor relaties van Steijvers Financiële Diensten B.V. Maart 2010 1/9 Geachte relatie, Het Dienstverleningsdocument (DVD) wordt u aangeboden door Steijvers

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument by admin - Tuesday, February 05, 2013 http://www.nederlandfinancieel.nl/blog/nederlandfinancieel-2/dienstverleningsdocument/ Dienstverleningsdocument Nederlandfinancieel, kantoorhoudende

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDCUMENT HET AGI HUYS BV - VERSIE KTBER 2013 - Inleiding ns kantoor hecht aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. nze dienstverlening kan bestaan uit enkel

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Beëindiging van de relatie... 9 Algemene info... 10. liberforte.nl Dienstenwijzer 2015 Pagina 2 van 10

Inhoudsopgave. Beëindiging van de relatie... 9 Algemene info... 10. liberforte.nl Dienstenwijzer 2015 Pagina 2 van 10 Dienstenwijzer 2015 Inhoudsopgave Inleiding...................... 3 Wie zijn wij?...................... 4 Deskundigheid & Kwaliteit...................... 4 Contactgegevens...................... 4 Onze

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Ik bemiddel en adviseer zowel in eenvoudige als meer ingewikkelde producten (complexe producten). Versie 2013

Dienstenwijzer. Ik bemiddel en adviseer zowel in eenvoudige als meer ingewikkelde producten (complexe producten). Versie 2013 Dienstenwijzer Inleiding Dit document geeft een beschrijving van de diensten die ik, Westerhoek Hypotheken & Verzekeringen, voor u als consument kan verrichten. Het geeft bovendien informatie over de manier

Nadere informatie

Informatie over onze dienstverlening

Informatie over onze dienstverlening Informatie over onze dienstverlening Aa-Stad Adviesgroep B.V. / HypotheekCompany Aa-Stad, Vriezenveenseweg 122, 7602 AK Almelo. Tel. 0546-822221, fax 0546-869239, e-mail info@aa-stad.nl, website www.aa-stad.nl

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGS- DOCUMENT. De Financiële Apotheek

DIENSTVERLENINGS- DOCUMENT. De Financiële Apotheek DIENSTVERLENINGS- DOCUMENT [Dit dienstverleningsdocument is een precontractueel, wettelijk verplicht, document waarin onze dienstverlening staat beschreven] De Financiële Apotheek Postbus 3096 5203 DB

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT AMIS assurantiën B.V. Losplaatsweg 14 2201 CV NOORDWIJK Tel: 071-3616800 Fax: 071-3621156 E-mail : amisassurantien@hetnet.nl Site : www.amisassurantien.nl Ons kantoor hecht aan

Nadere informatie

Invest Finance Groep. Dienstverleningsdocument. gevestigd aan de M.P. Lindostraat 21-bis, 3532 XE te Utrecht. Tel. 030 267 1772. Fax.

Invest Finance Groep. Dienstverleningsdocument. gevestigd aan de M.P. Lindostraat 21-bis, 3532 XE te Utrecht. Tel. 030 267 1772. Fax. Dienstverleningsdocument Invest Finance Groep gevestigd aan de M.P. Lindostraat 21-bis, 3532 XE te Utrecht. Tel. 030 267 1772 Fax. 030 267 4565 www. www.investfinancegroep.nl @. info@investfinancegroep.nl

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Xantèr, de financieel planner

DIENSTENWIJZER. Xantèr, de financieel planner DIENSTENWIJZER Xantèr, de financieel planner 1 Op grond van de Wet op het financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie

Nadere informatie

Wij zijn Kompas Advisering uit Lisserbroek. Wij stellen ons met deze dienstenwijzer graag voor aan u.

Wij zijn Kompas Advisering uit Lisserbroek. Wij stellen ons met deze dienstenwijzer graag voor aan u. Dienstenwijzer Dit document Deze dienstenwijzer geeft u inzicht in wie wij zijn, wat wij doen en wat u van ons kunt verwachten. Het geeft daarnaast informatie over de manier waarop wij worden beloond en

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Skyline Hypotheken B.V. Zadelmakerstraat 59 2984 CC Ridderkerk Telefoonnummer: 0180-712 860 Faxnummer: 0180-412 076 Email: info@skylinehypotheken.nl Kamer

Nadere informatie

Informatie over onze dienstverlening

Informatie over onze dienstverlening Informatie over onze dienstverlening Aa-Stad Adviesgroep B.V. / HypotheekCompany Aa-Stad, Vriezenveenseweg 122, 7602 AK Almelo. Tel. 0546-822221, fax 0546-869239, e-mail info@aa-stad.nl, website www.aa-stad.nl

Nadere informatie

Wie zijn wij? Muurling Assurantiën BV (Muurling Het Financiële Hart)

Wie zijn wij? Muurling Assurantiën BV (Muurling Het Financiële Hart) Wie zijn wij? Muurling Assurantiën BV (Muurling Het Financiële Hart) Hermesweg 15 8861 VN Harlingen T:0517-414590 F:0517-415958 a.muurling@muurling.eu www.muurling.eu KVK Leeuwarden 01089938 Wij zijn adviseurs

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES

DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES U heeft voor Bleukens Advies gekozen of overweegt voor Bleukens Advies te kiezen als uw tussenpersoon voor uw verzekeringen en / of andere financiële diensten. Met uw keuze

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Met dit document willen wij ons aan u voorstellen en u informeren over de manier waarop wij onze dienstverlening, werkwijze en beloning hebben ingericht. Als u besluit om van onze

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument CAN Assurantiën B.V. Molukkenstraat 68 3531 WE UTRECHT Tel: 030 296 14 81 Fax: 030 296 42 87 www.canassurantien.nl KvK: 30181022 1 P a g i n a Dienstverleningsdocument ten behoeve

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument ( DVD ) V1-PHV-05022013 Het dienstverleningsdocument is een informatief document waarin wij u aangeven wie wij zijn en wat onze werkwijze is. Ook wordt

Nadere informatie

Zorgeloosch Dienstenwijzer 2015

Zorgeloosch Dienstenwijzer 2015 Zorgeloosch Dienstenwijzer 2015 Dienstverleningsdocument Algemeen Wie zijn wij Zorgeloosch is een handelsnaam van Zorgeloosch B.V., statutair gevestigd op het volgende adres: Neerlandia 2 1841 JK Stompetoren

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën, Pensioenen en Hypotheken h.o.d.n. www.gelderschpakhuys.nl www.getcover.nl versie januari 2011 1 Dienstverleningsdocument Geldersch Pakhuys

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Van Maurik Hypotheken (onderdeel van Maurik Financiele Diensten bv) Herenstraat 24 2282 BT RIJSWIJK T 010 4129026 W www.vanmaurik.nl E info@vanmaurik.nl Informatie over onze dienstverlening

Nadere informatie

In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten.

In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten. In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten. Wie zijn wij? Wij behartigen uw belangen op het gebied van financiële diensten. Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon

Nadere informatie

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u vooraf aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken. In

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument. Informatiewijzer Diensten en Beloning

Dienstverleningsdocument. Informatiewijzer Diensten en Beloning Dienstverleningsdocument Informatiewijzer Diensten en Beloning Inleiding In ons dienstverleningsdocument proberen wij u een zo goed mogelijk inzicht te geven waar onze dienstverlening in zijn algemeenheid

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Met dit document willen wij ons aan u voorstellen en u informeren over de manier waarop wij onze dienstverlening, werkwijze en beloning hebben ingericht. Als u besluit om van onze

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument. Brantjes Verzekeringen. Brantjes Verzekeringen VERZEKERINGEN

Dienstverleningsdocument. Brantjes Verzekeringen. Brantjes Verzekeringen VERZEKERINGEN Dienstverleningsdocument Elke financieel adviseur is per 1 juli 2009 verplicht om schriftelijk een omschrijving van zijn dienstverlening aan u te overhandigen. Daarom zetten we hier voor u op een rij wie

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT VERSIE 2012.2 Getekend voor ontvangst: Katwijk,.(datum).. (handtekening 1) (handtekening 2).. Op alle diensten die door Binnendijk & Van Rijsbergen worden geleverd zijn Algemene

Nadere informatie

Dienstverlening Document Helmhorst Financiële Coaching. Duidelijkheid en transparantie over dienstverlening

Dienstverlening Document Helmhorst Financiële Coaching. Duidelijkheid en transparantie over dienstverlening Dienstverlening Document Helmhorst Financiële Coaching Duidelijkheid en transparantie over dienstverlening Inleiding U oriënteert zich op de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening, levenverzekering

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Mango Insurance Service B.V.

Dienstenwijzer. Mango Insurance Service B.V. Dienstenwijzer Mango Insurance Service B.V. Geachte cliënt, De bedrijfstak bank en verzekeringen en de Wet op financieel toezicht (Wft) vinden goede voorlichting op het gebied van verzekeringen belangrijk.

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER Versie Februari 2015

DIENSTENWIJZER Versie Februari 2015 DIENSTENWIJZER Versie Februari 2015 Onze bedrijfstak en de overheid hechten veel waarde aan goede voorlichting over onze dienstverlening, werkwijze en beloning. Op de activiteiten van ons kantoor is onder

Nadere informatie

Postadres Van Gijnstraat 17 Postbus GB Rijswijk 2280 CC Rijswijk

Postadres Van Gijnstraat 17 Postbus GB Rijswijk 2280 CC Rijswijk Postadres Van Gijnstraat 17 Postbus 1102 2288 GB Rijswijk 2280 CC Rijswijk T (070) 30 70 333 W www.kemperassurantie.nl E info@kemperassurantie.nl TOELICHTING OP DIENSTVERLENINGSDOCUMENT en DIENSTENWIJZER

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Versie

Dienstenwijzer. Versie Dienstenwijzer Sibbing Adviesgroep B.V., Storkstraat 33, 3905 KX Veenendaal Telefoon: 0318-544044 Fax: 0318-543843 Internet: www.sibbing.nl E-mail: info@sibbing.nl Ons kantoor hecht aan een goede voorlichting

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening Dienstenwijzer Alles over onze financiële dienstverlening Wie zijn wij A1 Hypotheken is een onafhankelijk landelijk werkende financiële dienstverlener, gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, kredieten,

Nadere informatie

Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2015

Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2015 Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2015 Dienstverleningsdocument Algemeen Wie zijn wij Zorgeloosch BV.., handelend onder de naam Zorgeloosch is statutair gevestigd op het volgende adres: Neerlandia 2

Nadere informatie

Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2015

Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2015 Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2015 Dienstverleningsdocument Algemeen Wie zijn wij Zorgeloosch BV.., handelend onder de naam Zorgeloosch is statutair gevestigd op het volgende adres: Neerlandia 2

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Cor Kooy Finance

Dienstverleningsdocument Cor Kooy Finance Dienstverleningsdocument Cor Kooy Finance Introductie Cor Kooy Finance (voortaan ingekort tot CKF) hecht veel waarde aan een goede voorlichting op financieel gebied. Conform de Wet op het Financieel Toezicht

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT VAN ROSSUM & ZN

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT VAN ROSSUM & ZN Dienstverleningsdocument voor relaties van Assurantiekantoor van Rossum & Zn. Mei 2010 ASSURANTIEKANTOOR VAN ROSSUM & ZN ASSURANTIEKANTOOR VAN ROSSUM & TERNEDE H. de Vrieslaan 105 1097 EJ AMSTERDAM Telefoon

Nadere informatie

Eventueel kunt u met ons een afspraak buiten kantooruren maken.

Eventueel kunt u met ons een afspraak buiten kantooruren maken. Oude Ebbingestraat 91 9712 HG Groningen Postbus 1041 9701BA Groningen Telefoon: 050 318 40 20 Fax: 050 313 04 40 Internet: www.lagrohypotheken.nl Openingstijden : Maandag van 09:00 tot 17:30 Dinsdag van

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Assurantiekantoor Nuijten BV

Dienstverleningsdocument Assurantiekantoor Nuijten BV Dienstverleningsdocument Assurantiekantoor Nuijten BV Ons kantoor hecht aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Conform de Wet op het Financieel Toezicht bieden wij u voorafgaand

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Inleiding

Dienstenwijzer. Inleiding Dienstenwijzer Inleiding Vaes Finance is een onafhankelijke bemiddelaar op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Wij dienen uitsluitend en alleen de belangen van onze klanten en doordat

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (dvd)

Dienstverleningsdocument (dvd) Dienstverleningsdocument (dvd) EB Verzekeringen Smederijstraat 2 4814 DB BREDA www.ebverzekeringen.nl tel:0161 801 000 fax:0161 801 003 info@ebverzekeringen.nl Ons kantoor hecht aan een goede voorlichting

Nadere informatie

UWPLUS DIENSTENWIJZER

UWPLUS DIENSTENWIJZER UWPLUS DIENSTENWIJZER UWPLUS DIENSTENWIJZER OVER ONZE DIENSTVERLENING Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een overeenkomst onderstaande informatie

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door: MeerHuis financiële dienstverlening Robberstraat 1 4201 AK GORINCHEM Voordat u besluit om van onze dienstverlening

Nadere informatie

INFORMATIEDOCUMENT. INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie 8.2 10-2-2016

INFORMATIEDOCUMENT. INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie 8.2 10-2-2016 INFORMATIEDOCUMENT INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie 8.2 10-2-2016 Informatie over onze dienstverlening Midden Nederland Hypotheken B.V. vindt het belangrijk u vooraf een goed

Nadere informatie