Gemeente Oosterhout. Kantorenlocatie Beneluxweg- Zuid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gemeente Oosterhout. Kantorenlocatie Beneluxweg- Zuid"

Transcriptie

1 Gemeente Oosterhout Kantorenlocatie Beneluxweg- Zuid Netto oppervlakte: ca. 1.4 hectare Aantal bedrijven: 1 bedrijf Bereikbaarheid (wegen, spoor, water, openbaar vervoer): A27 en openbaar vervoer Type bedrijventerrein (gemengd, hoogwaardig, functioneel, industrie): hoogwaardige zichtlocatie Uitgeefbare gronden gemeente: 0,5 hectare zichtlocatie beschikbaar Kantorenlocatie Beneluxweg-Zuid ligt langs de A27 en is goed bereikbaar via de afslag Oosterhout-Zuid. Beneluxweg-Zuid is een duurzaam bedrijventerrein, gelegen in het groen, in de nabijheid van een woonwijk. Op het bedrijventerrein is tot nu toe 1 kantoor gevestigd.

2 Bedrijventerrein Everdenberg (incl. Meidoornlaan) Netto oppervlakte: ca hectare Aantal bedrijven: ca.120 bedrijven Bereikbaarheid (wegen, spoor, water, openbaar vervoer): A27 Type bedrijventerrein (gemengd, hoogwaardig, functioneel, industrie): gemengd Uitgeefbare gronden gemeente: 0,6 hectare beschikbaar Dit bedrijventerrein ligt langs de A27 en is bereikbaar via de afslag Oosterhout-oost (aansluiting alleen in noordelijke richting). Op Everdenberg hebben zich zowel grotere ondernemingen ( food gerelateerd) als kleinschalige bedrijven gevestigd ( productiegerichte bedrijvigheid). Omdat veel van de hier gevestigde bedrijven in de foodsector werkzaam zijn, mogen nieuw te vestigen bedrijven in ieder geval geen hinder opleveren voor deze voedingsmiddelenindustrie. Everdenberg is een duurzaam terrein, gelegen in het groen, met retentievijvers en parkeren op eigen terrein. De gemeente is van plan het bedrijventerrein Everdenberg uit te breiden met het nieuwe bedrijventerrein Everdenberg-Oost. Ontwikkeling van Everdenberg-Oost zal naar verwachting niet voor 2016 aan de orde zijn.

3 Bedrijventerrein Heihoef Netto oppervlakte: ca. 5.5 hectare Aantal bedrijven: 1 Bereikbaarheid (wegen, spoor, water, openbaar vervoer): A27 Type bedrijventerrein (gemengd, hoogwaardig, functioneel, industrie):industrie Uitgeefbare gronden gemeente: 4.7 hectare beschikbaar Heihoef is een nog te ontwikkelen kleinschalig industrieterrein, gelegen aan de Vijf Eikenweg die is ontsloten aan de A27. Daarnaast is de bereikbaarheid richting Tilburg ook goed. Het terrein is (nog) vrij indeelbaar binnen het beoogde (infrastructuur-) kader. De oostelijke afscheiding wordt gevormd door een brede groenstructuur als afscheiding van het te bouwen crematorium. Westelijke en deels zuidelijke begrenzing wordt gevormd door de golfbaan. Aan de noordelijke zijde is Heihoef aangrenzend aan bedrijventerrein Vijf Eiken. De kade Vijf Eiken biedt mogelijkheden voor ontvangst van containers via water. Daarnaast is op Heihoef een crematorium gerealiseerd.

4 Kantorenlocatie Hoevestein Netto oppervlakte: ca. 4.6 hectare Aantal bedrijven: ca. 40 bedrijven Bereikbaarheid (wegen, spoor, water, openbaar vervoer): A27 en openbaar vervoer Type bedrijventerrein (gemengd, hoogwaardig, functioneel, industrie): hoogwaardig Uitgeefbare gronden gemeente: niet beschikbaar Aan de oostzijde van Oosterhout, langs de A27, ligt het kantorenpark Hoevestein. Hoevestein is met name bedoeld voor zakelijke dienstverlening, kantoren en kantoorachtige activiteiten (o.a. handelsondernemingen). Het is gelegen direct aan de afslag Oosterhout-zuid van de snelweg A27. Dit kantorenpark, dat ontwikkeld is eind jaren 90/begin 2000, is gelegen ten noorden van het bedrijventerrein Beneluxweg en net onder het Wilhelminakanaal, terwijl aan de overzijde van de A27 de bedrijventerreinen Vijf Eiken en Everdenberg gesitueerd zijn. Het kantorenpark kent een hoogwaardige uitstraling en biedt plaats aan diverse accountantskantoren en Benelux-hoofdkantoren. Kenmerkend is de America-tower, die langs de A27 en het Wilhelminakanaal ligt en een opvallend landmark vormt.

5 Bedrijventerrein Statendam (incl. Beemdenbuurt, Havenweg I&II, Houtduifstraat) Netto oppervlakte: ca hectare Aantal bedrijven: onbekend Bereikbaarheid (wegen, spoor, water, openbaar vervoer): A27 en A59 en openbaar vervoer Type bedrijventerrein (gemengd, hoogwaardig, functioneel, industrie): gemengd Uitgeefbare gronden gemeente: niet beschikbaar Het bedrijventerrein Statendam bestaat uit twee delen en huist voornamelijk grotere beton- en staal bedrijven. Het terrein grenst westelijk aan het Wilhelminakanaal en wordt in het oosten ontsloten via de Statendamweg, een belangrijke in- en uitvalsroute van Oosterhout. De achtergrond van de verplaatsing is om minder milieubelastende bedrijven op Statendam te vestigen in verband met de nabijheid van woonwijken, naast het verbeteren van de ruimtelijke kwaliteit langs de invalsroute Statendamweg. De strook grenzend aan de Statendamweg is bestemd als representatieve zone voor kleinschalige en kantoorachtige bedrijvigheid. Het terrein grenzend aan het Wilhelminakanaal is bestemd voor bedrijven in milieucategorie 3. Op Statendam zuid is voornamelijk ambachtelijke, kleinschalige bedrijvigheid te vinden. Met vrijstelling is detailhandel in volumineuze goederen toegestaan.

6 Bedrijventerrein Vijf Eiken Netto oppervlakte: ca. 96 hectare Aantal bedrijven: ca. 86 bedrijven Bereikbaarheid (wegen, spoor, water, openbaar vervoer): A27 en water Type bedrijventerrein (gemengd, hoogwaardig, functioneel, industrie):industrie Uitgeefbare gronden gemeente: niet beschikbaar Het bedrijventerrein Vijf Eiken ligt ten zuiden van de stad aan de oostzijde van de A27 en de weg naar Rijen. Het terrein is goed ontsloten via een directie op- en afrit van de A 27 en het Wilhelminakanaal. Daarnaast is er in 2013 een openbare laad- en loskade gerealiseerd. De bereikbaarheid is dan ook uitstekend. Aan de noordzijde van Vijf Eiken, aan de andere kant van het Wilhelminakanaal bevindt zich het bedrijventerrein Everdenberg, terwijl aan de overzijde, de westzijde van de A27 het kantorenpark Hoevestein en het bedrijventerrein Beneluxweg gevestigd zijn. Het bedrijventerrein Vijf Eiken is het oudste bedrijventerrein in Oosterhout.

7 Bedrijventerrein Weststad I,II en III Netto oppervlakte: ca hectare Aantal bedrijven: ca. 140 bedrijven Bereikbaarheid (wegen, spoor, water, openbaar vervoer): A59, water en spoor Type bedrijventerrein (gemengd, hoogwaardig, functioneel, industrie):industrie Uitgeefbare gronden gemeente: niet beschikbaar Het bedrijventerrein Weststad is gelegen in de noordwesthoek van de gemeente langs de A59 en het Wilhelminakanaal. Het is een modern bedrijventerrein dat wordt ontsloten via de weg, het water en het spoor (multimodaliteit).het bedrijventerrein Weststad omvat 3 fasen c.q. zones. De eerste twee zijn tussen 1980 en 1990 beschikbaar gekomen voor bedrijfsactiviteiten. Fase 3 is in 2000 aangelegd. Het terrein heeft met de ontwikkeling van fase 3 ook een zichtlocatie gekregen naar de A59, waar het een directe ontsluiting mee kent. Weststad beschikt ook over diep vaarwater, via de verbinding Wilhelminakanaal. Daarnaast kent Weststad ook een ontsluiting via het spoor, waardoor met recht gesproken kan worden van een multimodaal bedrijventerrein. De realisatie van de openbare laad- en loskade, in combinatie met de uitbreiding van de overslagkade van de Oosterhoutse Container Terminal (OCT), heeft een kade van maar liefst 340 meter opgeleverd. Op het openbare gedeelte (ca 80 meter) kunnen stukgoederen worden overgeslagen. Met de realisatie van deze kade stimuleert Oosterhout vervoer over water; een dienst waar veel bedrijven op het industrieterrein dankbaar gebruik van maken. Het goederenvervoer zal de komende jaren sterk toenemen. Het is dan ook van belang de capaciteit op de waterwegen beter te benutten door meer goederen over water te vervoeren.

8 Bedrijventerrein De Wijsterd Netto oppervlakte: ca hectare Aantal bedrijven: ca. 116 bedrijven Bereikbaarheid (wegen, spoor, water, openbaar vervoer): A27/ A59 en openbaar vervoer Type bedrijventerrein (gemengd, hoogwaardig, functioneel, industrie): gemengd Uitgeefbare gronden gemeente: niet beschikbaar Bedrijventerrein De Wijsterd is een kleinschalig terrein met een milieuvriendelijk karakter. Op een deel van het terrein zijn bedrijven met een bedrijfswoning gevestigd. Aan de inrichting van het terrein en aan het bouwplan zijn hoge eisen gesteld. Het gaat hier namelijk om een kwalitatief hoogwaardig bedrijvenpark, direct grenzend aan de wijk Vrachelen II. Op het bedrijventerrein zijn meer dan honderd bedrijven van zeer uiteenlopende aard gevestigd.

Huur kantoorruimte op KantorenPark PODIUM 0 ong te Amersfoort 165 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op KantorenPark PODIUM 0 ong te Amersfoort 165 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op KantorenPark PODIUM 0 ong te Amersfoort 165 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website:

Nadere informatie

Oppervlakte (in ha) netto oppervlak nog uitgeefbaar werkz.pers. per ha 71. Infrastructuur Afstand tot: Rijksweg A20 NS-station Schiedam Centrum

Oppervlakte (in ha) netto oppervlak nog uitgeefbaar werkz.pers. per ha 71. Infrastructuur Afstand tot: Rijksweg A20 NS-station Schiedam Centrum 1 Kethelvaart Het bedrijventerrein Kethelvaart is gelegen in Schiedam Noord in de wijk Kethel, omgeven door de nieuwbouwwijken Tuindorp, Woudhoek en Spaland. Het bedrijventerrein ligt naast de dorpskern

Nadere informatie

Oosterhout EEN STAD MET VISIE

Oosterhout EEN STAD MET VISIE Oosterhout EEN STAD MET VISIE Oosterhout is een bruisende stad vol ambitie. De stad onderscheidt zich door haar uitstekende geografische ligging, haar prachtige winkel- en uitgaanscentrum, het vele groen

Nadere informatie

BREDA Nassaustad. Inwoners: bron RWB 2015 Beroepsbevolking: Werklozen / % werklozen: / 9,8 % Banen: Vestigingen: 16.

BREDA Nassaustad. Inwoners: bron RWB 2015 Beroepsbevolking: Werklozen / % werklozen: / 9,8 % Banen: Vestigingen: 16. BREDA Nassaustad Inwoners: 180.937 bron RWB 2015 Beroepsbevolking: 98.000 Werklozen / % werklozen: 9.617 / 9,8 % Banen: 99.324 Vestigingen: 16.600 Belangrijkste sectoren: 1. Gezondheids- en welzijnszorg

Nadere informatie

kleinschalige bedrijven in de lichte industrie, handel industrie, handel, transport en distributie

kleinschalige bedrijven in de lichte industrie, handel industrie, handel, transport en distributie Overzicht van bedrijvenlocaties in Breda Bedrijventerreinen, bestaande voorraad 1. Achter-Emer (4500-5000) : 18 ha bruto : lichte industrie, handel op korte afstand van A16 2. Charles Petitweg/Kapittelweg

Nadere informatie

Gemeente Haaksbergen de heer G. van der Wens Externe veiligheid / Bedrijven en milieuzonering plangebied Hassinkbrink te Haaksbergen

Gemeente Haaksbergen de heer G. van der Wens Externe veiligheid / Bedrijven en milieuzonering plangebied Hassinkbrink te Haaksbergen Aan: Gemeente Haaksbergen de heer G. van der Wens Externe veiligheid / Bedrijven en milieuzonering plangebied Hassinkbrink te Haaksbergen Van: Aveco de Bondt 1 EXTERNE VEILIGHEID 1.1 Kader Externe veiligheid

Nadere informatie

KOOPSOM 210,00 v.o.n.

KOOPSOM 210,00 v.o.n. Land van Matena ong. te Papendrecht Kavel 4 - ca. 1.997 m² bouwgrond. KOOPSOM 210,00 v.o.n. exclusief BTW. Kenmerken Koopsom 210,-- v.o.n. Opleveringsniveau Vrij van huur en gebruik, bouwrijp, ontdaan

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te koop Dukaatstraat ong., 4903 RN Oosterhout NB

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te koop Dukaatstraat ong., 4903 RN Oosterhout NB Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed Te koop Dukaatstraat ong., 4903 RN Oosterhout NB Object Een perceel bouwgrond van ruim 41.000m 2 op een zichtlocatie direct aan de Rijksweg A27, langs de afrit.

Nadere informatie

Bedrijventerreinenboek De Hoeksche Waard

Bedrijventerreinenboek De Hoeksche Waard Bedrijventerreinenboek De Hoeksche Waard Uitgevoerd in opdracht van: Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard Nijmegen, 30 april 2014 Inhoud A B Aanbod in beeld Bedrijventerrein factsheets 1 A Aanbod in beeld

Nadere informatie

Koop bedrijfspand op Sleperweg 30 te Maastricht kosten koper

Koop bedrijfspand op Sleperweg 30 te Maastricht kosten koper Koop bedrijfspand op Sleperweg 30 te Maastricht 795000 kosten koper Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving

Nadere informatie

Bedrijfsruimte vanaf 120m2 te koop. Windmolenbos Haelen

Bedrijfsruimte vanaf 120m2 te koop. Windmolenbos Haelen Bedrijfsruimte vanaf 120m2 te koop Industrie terrein Windmolenbos Haelen Inleiding Kleinschalige bedrijvigheid vormt een belangrijke bron van vernieuwing en dynamiek in de economie, het zijn de gangmakers

Nadere informatie

Compositie 5 Stedenbouw T.a.v. de heer T. de Kousemaeker Boschstraat 35-37 4811 GB Breda. Boxmeer, 13 juni 2014

Compositie 5 Stedenbouw T.a.v. de heer T. de Kousemaeker Boschstraat 35-37 4811 GB Breda. Boxmeer, 13 juni 2014 Compositie 5 Stedenbouw T.a.v. de heer T. de Kousemaeker Boschstraat 35-37 4811 GB Breda Boxmeer, 13 juni 2014 Betreft: Locatie: Project: Notitie bedrijven en milieuzonering Kerkdijk 1a Hooge Zwaluwe 14021190

Nadere informatie

Factsheets bedrijventerreinen Rivierenland BIJLAGE A

Factsheets bedrijventerreinen Rivierenland BIJLAGE A Factsheets bedrijventerreinen Rivierenland BIJLAGE A INHOUD INHOUD 1 1. GEMEENTE BUREN 3 1.1 Buren III uitbreiding 3 1.2 Doejenburg II 4 2. CULEMBORG 5 2.1 Pavijen V 5 3. DRUTEN 6 3.1 Westerhout Zuid 6

Nadere informatie

5.8a Industrieterrein Oostwold

5.8a Industrieterrein Oostwold Welstandsnota gemeente 5.8 Industrie In 1952 werd het Zuidelijk Westerkwartier aangewezen als ontwikkelingsgebied. De reden hiervoor was dat in het gebied een grote structurele werkloosheid heerste. Er

Nadere informatie

Huur bedrijfspand op Rederijweg 6 te Oosterhout 45 per vierkante meter per jaar

Huur bedrijfspand op Rederijweg 6 te Oosterhout 45 per vierkante meter per jaar Huur bedrijfspand op Rederijweg 6 te Oosterhout 45 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl

Nadere informatie

Oude Tempel Soesterberg Milieukundige onderzoeken luchtkwaliteit en bedrijven en milieuzonering

Oude Tempel Soesterberg Milieukundige onderzoeken luchtkwaliteit en bedrijven en milieuzonering Notitie Project: Oude Tempel Soesterberg Onderwerp: Milieukundige onderzoeken luchtkwaliteit en bedrijven en milieuzonering Referentie: 16M8024 Datum: 18 juli 2016 Auteur: Mevrouw ing. N.J.W. Pirovano

Nadere informatie

Koop bedrijfsruimte op Karveelweg 9 te Maastricht kosten koper

Koop bedrijfsruimte op Karveelweg 9 te Maastricht kosten koper Koop bedrijfsruimte op Karveelweg 9 te Maastricht 1250000 kosten koper Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving?

Nadere informatie

De Koppeling Houten. Zichtlocatie te midden van de Houtense voorzieningen. Kantoorvestiging in de gemeente Houten

De Koppeling Houten. Zichtlocatie te midden van de Houtense voorzieningen. Kantoorvestiging in de gemeente Houten De Koppeling Houten Zichtlocatie te midden van de Houtense voorzieningen Kantoorvestiging in de gemeente Houten Kwaliteiten de Koppeling Centrale ligging in Houten Zichtlocatie langs belangrijkste weg

Nadere informatie

High value businesspark

High value businesspark High value businesspark High value businesspark Gelegen op een strategische toplocatie, uitstekend bereikbaar en met flexibele kavels en eersteklas collectieve voorzieningen, biedt het moderne AviationValley

Nadere informatie

beschrijving plankaart.

beschrijving plankaart. 06. plan. "Op en langs het voormalige tracé van de A9 wordt de vrijkomende ruimte gebruikt om nieuwe hoogwaardige woongebieden te realiseren binnen de bebouwde kom van Badhoevedorp. Deze gebieden krijgen

Nadere informatie

Huur of koop bedrijfspand op Fregatweg 51 te Maastricht (prijs op aanvraag)

Huur of koop bedrijfspand op Fregatweg 51 te Maastricht (prijs op aanvraag) Huur of koop bedrijfspand op Fregatweg 51 te Maastricht (prijs op aanvraag) Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl

Nadere informatie

Factsheet bedrijventerrein Stormpolder, Gemeente Krimpen aan de IJssel

Factsheet bedrijventerrein Stormpolder, Gemeente Krimpen aan de IJssel Factsheet bedrijventerrein Stormpolder, Gemeente Krimpen aan de IJssel Factsheet bedrijventerrein Stormpolder, Gemeente Krimpen aan de IJssel A. Inleiding Deze factsheet geeft een bondig overzicht van

Nadere informatie

Te koop. Showroom Kantoor-, bedrijfsruimte. Euroweg 25 te Amersfoort

Te koop. Showroom Kantoor-, bedrijfsruimte. Euroweg 25 te Amersfoort Te koop Showroom Kantoor-, bedrijfsruimte Euroweg 25 te Amersfoort Algemeen Op bedrijventerrein Vathorst in Amersfoort, staat dit zeer representatieve kantoor-, bedrijfsgebouw, showroom te koop. Het gebouw

Nadere informatie

te huur huurprijs p.m. Lange Reksestraat 21 F Terneuzen

te huur huurprijs p.m. Lange Reksestraat 21 F Terneuzen te huur Lange Reksestraat 21 F Terneuzen huurprijs 1.495 p.m. - B E D R I J F S M A K E L A A R S - Van links naar rechts Floris Swinkels Mark Visser Stephany Bor Koos Schreuder Diana Sinke Vestiging Middelburg

Nadere informatie

KOOPSOM ,00 kosten koper

KOOPSOM ,00 kosten koper Kerkeplaat 6 A te Dordrecht Ca. 1.050 m² bedrijfsruimte met ca. 357 m² kantoorruimte KOOPSOM 725.000,00 kosten koper exclusief BTW Kenmerken Huurprijs 725.000,00 kosten koper, exclusief BTW. Opleveringsniveau

Nadere informatie

Factsheet bedrijventerrein Mijlpolder, Gemeente Binnenmaas

Factsheet bedrijventerrein Mijlpolder, Gemeente Binnenmaas Factsheet bedrijventerrein Mijlpolder, Gemeente Binnenmaas Factsheet bedrijventerrein Mijlpolder, Gemeente Binnenmaas A. Inleiding Deze factsheet geeft een bondig overzicht van de maatschappelijke en economische

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan Bedrijventerrein Portland Gemeente Albrandswaard

Beeldkwaliteitplan Bedrijventerrein Portland Gemeente Albrandswaard Beeldkwaliteitplan Bedrijventerrein Portland Gemeente Albrandswaard Beeldkwaliteitplan Bedrijventerrein Portland Gemeente Albrandswaard Kuiper Compagnons 103.607.01 Rotterdam, juni 2015 Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Te huur - kantoorruimte ca m²

Te huur - kantoorruimte ca m² Te huur - kantoorruimte ca. 1.970 m² Hoge Schouw 1 4817 BZ Breda Kenmerken Omgevingsfactoren Het gemengde terrein Moleneind-Oost kenmerkt zich met name door de aanwezigheid van een gemeleerd type bedrijven.

Nadere informatie

De Molenzoom. Kantoorlocaties in centrum van Houten. Kantoorvestiging in de gemeente Houten

De Molenzoom. Kantoorlocaties in centrum van Houten. Kantoorvestiging in de gemeente Houten De Molenzoom Kantoorlocaties in centrum van Houten Kantoorvestiging in de gemeente Houten Kwaliteiten Molenzoom Centrale ligging in Houten Zichtlocatie langs spoorlijn Nabij centrumvoorzieningen op het

Nadere informatie

Verkoopbrochure kavels Steenspil 14-16, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1

Verkoopbrochure kavels Steenspil 14-16, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Verkoopbrochure kavels Steenspil 14-16, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving registergoed... 3 2. Verkoopprocedure... 5 3. Foto s... 7 BIJLAGEN... 9 Kaart Bergen op

Nadere informatie

Huur of koop bedrijfsruimte op Korvetweg 34 te Maastricht per jaar

Huur of koop bedrijfsruimte op Korvetweg 34 te Maastricht per jaar Huur of koop bedrijfsruimte op Korvetweg 34 te Maastricht 130000 per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving

Nadere informatie

Te koop. Lawickse Allee, Wageningen

Te koop. Lawickse Allee, Wageningen Te koop Lawickse Allee, Wageningen Diverse nieuwbouw mogelijkheden Bouwkavels vanaf 600 m ² Parkmanagement www.dtz.nl In Wageningen wordt een nieuw plan gerealiseerd: Rijn Businesspark. Bij de gebiedsontwikkeling

Nadere informatie

AMBACHTSHOF 82, 88, 88A te NOOTDORP. "...Representatieve kantoorunits in hagelnieuw bedrijfsverzamelgebouw op een steenworp afstand van de A12...

AMBACHTSHOF 82, 88, 88A te NOOTDORP. ...Representatieve kantoorunits in hagelnieuw bedrijfsverzamelgebouw op een steenworp afstand van de A12... AMBACHTSHOF 82, 88, 88A te NOOTDORP "...Representatieve kantoorunits in hagelnieuw bedrijfsverzamelgebouw op een steenworp afstand van de A12..." INHOUDSOPGAVE: Algemeen Overzichtsplattegronden kantoorgebouw

Nadere informatie

Monitor Bedrijvenaanbod Amerstreek 2013. Aanbod bedrijfs-, kantooren winkelruimte

Monitor Bedrijvenaanbod Amerstreek 2013. Aanbod bedrijfs-, kantooren winkelruimte Monitor Bedrijvenaanbod Amerstreek Aanbod bedrijfs-, kantooren winkelruimte Monitor Bedrijvenaanbod Amerstreek Aanbod bedrijfs-, kantoor- en winkelruimte Mede door de prima ligging en gunstige regionale

Nadere informatie

Diverse kavels. Groenstrook Zeemanskade Parallel gelegen aan de N482 te Sliedrecht

Diverse kavels. Groenstrook Zeemanskade Parallel gelegen aan de N482 te Sliedrecht blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Kenmerken... 3 1.5. Ligging... 4 1.6. Loopbrug... 4 1.7. Ontsluiting...

Nadere informatie

Totaal circa 2.950 m 2 vvo

Totaal circa 2.950 m 2 vvo Totaal circa 2.950 m 2 vvo TE HUUR Hooge Zijde 9 Eindhoven Goed gelegen multifunctioneel bedrijfscomplex bestaande uit bedrijfs-/opslag- /kantoor- en overige ruimte zeer geschikt voor productieactiviteiten.

Nadere informatie

Totaal circa 613 m 2 vvo

Totaal circa 613 m 2 vvo Totaal circa 613 m 2 vvo TE HUUR Hooge Zijde 5 Eindhoven Multifunctioneel bedrijfsobject bestaande uit bedrijfs-/opslag- en kantoorruimte geschikt voor divers bedrijfsmatig gebruik. OMGEVINGSFACTOREN Het

Nadere informatie

bouwkavels Coenecoop III te Waddinxveen

bouwkavels Coenecoop III te Waddinxveen PROJECT KOOPINFORMATIE bouwkavels Coenecoop III te Waddinxveen BLAD 1 Project : Coenecoop III is aantrekkelijk voor middelgrote en kleinere bedrijven die actief zijn in de lichte industrie en zakelijk

Nadere informatie

Graafschap Hornelaan 133 te Weert

Graafschap Hornelaan 133 te Weert Te koop¹ Grootschalig vrijstaand bedrijfscomplex bestaande uit kantoorruimte, productie-/opslagruimte en overige ruimte, ruime uitbreidingsmogelijkheden aan de achterzijde, voorgelegen parkeerterrein,

Nadere informatie

Te huur. Oosterhout. Bedrijfsunit ca. 180 m² bestaande uit een bedrijfsruimte en kantoorruimte met twee eigen parkeerplaatsen.

Te huur. Oosterhout. Bedrijfsunit ca. 180 m² bestaande uit een bedrijfsruimte en kantoorruimte met twee eigen parkeerplaatsen. Te huur Oosterhout Bedrijfsunit ca. 180 m² bestaande uit een bedrijfsruimte en kantoorruimte met twee eigen parkeerplaatsen. De huurprijs bedraagt 950,- per maand excl. BTW en excl. servicekosten. Plaatselijk

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE CARAVELLE WALAARDT SACRÉSTRAAT TE SCHIPHOL-OOST. Kantoorgebouw Caravelle, Walaardt Sacréstraat Schiphol-Oost 1

PROJECTINFORMATIE CARAVELLE WALAARDT SACRÉSTRAAT TE SCHIPHOL-OOST. Kantoorgebouw Caravelle, Walaardt Sacréstraat Schiphol-Oost 1 PROJECTINFORMATIE Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan door Trinity Real Estate Company geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

bouwkavels Coenecoop III te Waddinxveen

bouwkavels Coenecoop III te Waddinxveen PROJECT KOOPINFORMATIE bouwkavels Coenecoop III te Waddinxveen BLAD 1 Project : Coenecoop III is aantrekkelijk voor middelgrote en kleinere bedrijven die actief zijn in de lichte industrie en zakelijk

Nadere informatie

Het bedrijventerreinenaanbod is voor de korte termijn richting 2020, ca. 45 ha en voor de lange termijn richting 2030 ongeveer 115 ha.

Het bedrijventerreinenaanbod is voor de korte termijn richting 2020, ca. 45 ha en voor de lange termijn richting 2030 ongeveer 115 ha. Aan: Pfo Economie Van: A.J. Moerkerke Betreft: Aanbodanalyse bedrijventerreinen Hoeksche Waard Samenvatting en conclusie In deze notitie is met behulp van beschikbare gegevens van provincie en gemeenten

Nadere informatie

Graafschap ADRES Hornelaan te PLAATS 133 te Weert

Graafschap ADRES Hornelaan te PLAATS 133 te Weert Graafschap ADRES Hornelaan te PLAATS 133 te Weert Grootschalig vrijstaand bedrijfscomplex bestaande uit kantoorruimte, productie- /opslagruimte en overige ruimte, ruime uitbreidingsmogelijkheden aan de

Nadere informatie

TE KOOP BOUWKAVEL Nieuwland Parc (ong.) te Alblasserdam

TE KOOP BOUWKAVEL Nieuwland Parc (ong.) te Alblasserdam TE KOOP BOUWKAVEL Nieuwland Parc (ong.) te Alblasserdam Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. Johan de Wittstraat 40 3311 KJ Dordrecht telefoon: 078 614 43 33 web: www.ooms.com mail: dordrecht@ooms.com

Nadere informatie

Bouwkavels De President. Projectinformatie. Spoorlaan/Johan Enschedelaan Hoofddorp. btmakelaars.nl

Bouwkavels De President. Projectinformatie. Spoorlaan/Johan Enschedelaan Hoofddorp. btmakelaars.nl Projectinformatie Bouwkavels De President Spoorlaan/Johan Enschedelaan Hoofddorp btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te koop Bouwkavels op bedrijvenpark De President (Fase

Nadere informatie

TE KOOP Land van Matena te Papendrecht Diverse percelen bouwgrond

TE KOOP Land van Matena te Papendrecht Diverse percelen bouwgrond TE KOOP Land van Matena te Papendrecht Diverse percelen bouwgrond Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. Johan de Wittstraat 40 3311 KJ Dordrecht telefoon 078 614 43 33 web: www.ooms.com mail: dordrecht@ooms.com

Nadere informatie

TE KOOP 198,00 per m 2 k.k. te vermeerderen met BTW

TE KOOP 198,00 per m 2 k.k. te vermeerderen met BTW De Run ADRES 8215 te te PLAATS Veldhoven Totaal ca. 1.324 m 2 unieke bouwkavel op zichtlocatie TE KOOP 198,00 per m 2 k.k. te vermeerderen met BTW Omschrijving object Algemeen Het betreft een braakliggend

Nadere informatie

Bedrijventerrein Kerkerak (Sliedrecht) Waardeloos of waardevol? Met de Kamer van Koophandel weet je wel beter

Bedrijventerrein Kerkerak (Sliedrecht) Waardeloos of waardevol? Met de Kamer van Koophandel weet je wel beter Bedrijventerrein Kerkerak (Sliedrecht) Waardeloos of waardevol? Met de Kamer van Koophandel weet je wel beter Factsheet bedrijventerrein Kerkerak, Gemeente Sliedrecht A. Inleiding Deze factsheet geeft

Nadere informatie

Wel of niet verouderd?

Wel of niet verouderd? afbeelding plaatsen op dit grijze vlak (of vraag Jolanda/ Edwin om een mooie plaat) tip drawing lines aanzetten (linksonder draw ; grid and guides ; display drawing guides on screen. Over de beoordeling

Nadere informatie

In onderstaande figuur is een mogelijke invulling van het plangebied weergegeven.

In onderstaande figuur is een mogelijke invulling van het plangebied weergegeven. 1 INLEIDING In opdracht van Novaform Vastgoedontwikkelaars BV is een milieuonderzoek verricht voor de ontwikkelingslocatie in het centrum van Waalre, het voormalige Kendixterrein. De ontwikkelingslocatie

Nadere informatie

Homburg. Uitbreiding bedrijventerrein. Projectontwikkelingsmij. M.B Tricht B.V. Postbus CH GELDERMALSEN.

Homburg. Uitbreiding bedrijventerrein. Projectontwikkelingsmij. M.B Tricht B.V. Postbus CH GELDERMALSEN. Uitbreiding bedrijventerrein Homburg Contact : Projectontwikkelingsmij. M.B Tricht B.V. Postbus 319 4190 CH GELDERMALSEN 0345 573785 06 22 80 22 79 info@mbgroep.nl M. Kroeze info@kroeze-beesd.nl 06 10

Nadere informatie

Verkoopbrochure F-kavels Steenspil, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1

Verkoopbrochure F-kavels Steenspil, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Verkoopbrochure F-kavels Steenspil, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving registergoed... 3 2. Verkoopprocedure... 5 3. Foto s... 7 BIJLAGEN... 10 VERKOOPTEKENING...

Nadere informatie

3 december 2015 STEDENBOUWKUNDIGE SCHETS RIJKSWEG, REUVER GEMEENTE BEESEL

3 december 2015 STEDENBOUWKUNDIGE SCHETS RIJKSWEG, REUVER GEMEENTE BEESEL 3 december 2015 STEDENBOUWKUNDIGE SCHETS RIJKSWEG, REUVER GEMEENTE BEESEL Colofon Inhoudsopgave Stedenbouwkundige schets Rijksweg, Reuver Situering locatie Vraagstelling Foto s bestaande situatie SWOT-analyse

Nadere informatie

Factsheet bedrijventerrein Kromme Gouwe, Gemeente Gouda

Factsheet bedrijventerrein Kromme Gouwe, Gemeente Gouda Factsheet bedrijventerrein Kromme Gouwe, Gemeente Gouda Factsheet bedrijventerrein Kromme Gouwe, Gemeente Gouda A. Inleiding Deze factsheet geeft een bondig overzicht van de maatschappelijke en economische

Nadere informatie

Te huur Bedrijfsruimte. DRACHTEN De Roef p.m. Tel:

Te huur Bedrijfsruimte. DRACHTEN De Roef p.m. Tel: DRACHTEN De Roef 20 3.750 p.m. Tel: 0512-54 14 00 www.dijkstrabedrijfsmakelaardij.nl Kenmerken en specificaties Kadastrale aanduiding: Drachten, Sectie: A, Nummer: 8878 Oppervlakte bedrijfsruimte: 1425

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1- Aanleiding voor aanpassing beeldkwaliteitplannen 3. 2- Ligging en hoofdopzet stedenbouwkundige plan 5

Inhoudsopgave. 1- Aanleiding voor aanpassing beeldkwaliteitplannen 3. 2- Ligging en hoofdopzet stedenbouwkundige plan 5 Inhoudsopgave 1- Aanleiding voor aanpassing beeldkwaliteitplannen 3 2- Ligging en hoofdopzet stedenbouwkundige plan 5 3- Algemene ontwikkelcriteria 6 3.1 Bebouwingsvorm 6 3.2 Architectuur, kleur en materiaalgebruik

Nadere informatie

Bouwgrond TE KOOP. Nieuwland Parc 2952 DA Alblasserdam.

Bouwgrond TE KOOP. Nieuwland Parc 2952 DA Alblasserdam. Bouwgrond TE KOOP Nieuwland Parc 2952 DA Alblasserdam OMSCHRIJVING Algemeen: Percelen bouwgrond van ca. 2.036 m² en ca. 2.324 m² gelegen naast het nieuwbouwproject Noordparc.com op bedrijventerrein Nieuwland

Nadere informatie

TE KOOP. Ariane 40 abc. Bedrijfsruimte met kantoor. Veiling op 24 november MB AMERSFOORT

TE KOOP. Ariane 40 abc. Bedrijfsruimte met kantoor. Veiling op 24 november MB AMERSFOORT TE KOOP Bedrijfsruimte met kantoor Ariane 40 abc 3824 MB AMERSFOORT Veiling op 24 november 2017 Grote Sint Jansstraat 2a 3811 HX Amersfoort www.rebm.nl Bedrijfsruimte nabij A1 Dakreclame mogelijk! Te koop

Nadere informatie

1.6 Leeswijzer. van de inrichting van de openbare ruimte opgenomen.

1.6 Leeswijzer. van de inrichting van de openbare ruimte opgenomen. 1.6 Leeswijzer Het onderhavige beeldkwaliteitsplan omvat, naast deze inleiding, twee delen. In deel B worden de criteria voor toetsing van bouwplannen in het kader van welstand gegeven. Deel A omvat de

Nadere informatie

Projectinformatie. Graftermeerstraat 37-39. Hoofddorp

Projectinformatie. Graftermeerstraat 37-39. Hoofddorp Projectinformatie Graftermeerstraat 37-39 Hoofddorp VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object De Poldermolen is een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw dat bestaat uit 25 afzonderlijke bedrijfsunits gelegen

Nadere informatie

Werklandschap Meerpaal. Sport en werk centraal in Nederland. Bedrijfsvestiging in de gemeente Houten

Werklandschap Meerpaal. Sport en werk centraal in Nederland. Bedrijfsvestiging in de gemeente Houten Werklandschap Meerpaal Sport en werk centraal in Nederland Bedrijfsvestiging in de gemeente Houten Kwaliteiten Werklandschap Directe aansluiting op A27 Gebiedsoppervlak van 10 ha Flexibele kavelgrootte

Nadere informatie

HET POORTJE; Toelichting stedenbouwkundige inpassing Datum:

HET POORTJE; Toelichting stedenbouwkundige inpassing Datum: HET POORTJE; Toelichting stedenbouwkundige inpassing Datum: 14-4-2009 Huidige situatie De locatie maakt deel uit van het ontwikkelingsgebied Heerenveen Noordoost; een langgerekt gebied tussen grofweg de

Nadere informatie

Verkoopbrochure kavel E-13, Steenspil 20-23, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1

Verkoopbrochure kavel E-13, Steenspil 20-23, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Verkoopbrochure kavel E-13, Steenspil 20-23, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving registergoed... 3 2. Verkoopprocedure... 5 3. Foto s... 7 BIJLAGEN... 10 Verkooptekening...

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Hazenweg 61 Hengelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Verkoopbrochure bedrijfskavels aan de Wattweg te Bergen op Zoom 1

Verkoopbrochure bedrijfskavels aan de Wattweg te Bergen op Zoom 1 Verkoopbrochure bedrijfskavels aan de Wattweg te Bergen op Zoom 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving registergoed... 3 2. Verkoopprocedure... 6 3. Foto s... 8 BIJLAGEN... 10 VERKOOPTEKENING... 11 KAART BERGEN

Nadere informatie

Factsheet bedrijventerrein Boonsweg, Gemeente Binnenmaas

Factsheet bedrijventerrein Boonsweg, Gemeente Binnenmaas Factsheet bedrijventerrein Boonsweg, Gemeente Binnenmaas Factsheet bedrijventerrein Boonsweg, Gemeente Binnenmaas A. Inleiding Deze factsheet geeft een bondig overzicht van de maatschappelijke en economische

Nadere informatie

Amersfoort Podium (ID) Vathorst, Uitwerkingsplan Kantorenlocatie 2006

Amersfoort Podium (ID) Vathorst, Uitwerkingsplan Kantorenlocatie 2006 Amersfoort Podium Voorwaarden (ID), Uitwerkingsplan Kantorenlocatie 2006 Max aantal BVO Pagina 1 van 10 Pagina 2 van 10 1200 56/3,5 = 16 60% van 3602 = 2161,2 2161,2 x 16 = 34.579,2 m 2 Middels procedure:

Nadere informatie

LEEUWENHOEKSTRAAT XL BERKEL & RODENRIJS

LEEUWENHOEKSTRAAT XL BERKEL & RODENRIJS LEEUWENHOEKSTRAAT 7 2652 XL BERKEL & RODENRIJS WONING IN BEDRIJFSPAND MET KANTOORRUIMTE Leeuwenhoekstraat 7, 2652 XL te Berkel & Rodenrijs WONING IN Betreft: Recent gebouwd bedrijfspand (2008) met kantoorruimte,

Nadere informatie

Florijn 23 Deurne TE HUUR. Praktische, nette bedrijfsruimte. Diverse mogelijkheden!!

Florijn 23 Deurne TE HUUR. Praktische, nette bedrijfsruimte. Diverse mogelijkheden!! TE HUUR Op bedrijventerrein t Rijt-west in Deurne bieden wij ca. 1.000 m² hoogwaardige aan. Huursom: Zeer interessant! Tevens te koop, informeer naar de voorwaarden. Luchtfoto Kaveloppervlakte: ca. 2.112

Nadere informatie

Ontwikkelplan bedrijventerrein Kellen. Programma van eisen voor investeringsvriendelijke regelgeving

Ontwikkelplan bedrijventerrein Kellen. Programma van eisen voor investeringsvriendelijke regelgeving Ontwikkelplan bedrijventerrein Kellen Programma van eisen voor investeringsvriendelijke regelgeving Ontwikkelplan Kellen 1 Feiten en cijfers Kellen 2 Waarom is het goed ondernemen op Kellen? 3 Kernwaarden

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie GOESEELSSTRAAT 29 BREDA

Vrijblijvende informatie GOESEELSSTRAAT 29 BREDA Vrijblijvende informatie GOESEELSSTRAAT 29 BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE GOESEELSSTRAAT 29 BREDA Object : De bedrijfsunit is gelegen op een hoek van een bedrijfsverzamelcomplex en is gelegen op het

Nadere informatie

Jan van Galenstraat 72 Schiedam

Jan van Galenstraat 72 Schiedam TE HUUR Jan van Galenstraat 72 Schiedam Vraagprijs 3.750,00 per maand Stripes Makelaardij & Consultancy Ringersstraat 23 3125 BP SCHIEDAM Tel: 010-7420977 Fax: 010-7420976 E-mail: info@stripes-makelaardij.nl

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Bergschot 69 te Breda 120 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorpand op Bergschot 69 te Breda 120 per vierkante meter per jaar Huur kantoorpand op 120 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving - Zichtlocatie

Nadere informatie

Verkoopbrochure bedrijfskavels aan de Wattweg te Bergen op Zoom 1

Verkoopbrochure bedrijfskavels aan de Wattweg te Bergen op Zoom 1 Verkoopbrochure bedrijfskavels aan de Wattweg te Bergen op Zoom 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving registergoed... 3 2. Verkoopprocedure... 6 3. Foto s... 8 BIJLAGEN... 10 VERKOOPTEKENING... 11 KAART BERGEN

Nadere informatie

Verkoopbrochure F-kavels Steenspil, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1

Verkoopbrochure F-kavels Steenspil, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Verkoopbrochure F-kavels Steenspil, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving registergoed... 3 2. Verkoopprocedure... 5 3. Foto s... 7 BIJLAGEN... 10 VERKOOPTEKENING...

Nadere informatie

Arkel, Kolk 48 (gedeeltelijk)

Arkel, Kolk 48 (gedeeltelijk) Arkel, Kolk 48 (gedeeltelijk) Adres Kolk 48 Arkel Soort kantoor Oppervlakte vanaf 30 m² tot 60 m² Vraagprijs vanaf 350,-- incl. gas, water en elektra Parkeren goed op eigen terrein Beschikbaar per per

Nadere informatie

Koop bedrijfspand op Belder 37 te Roosendaal kosten koper

Koop bedrijfspand op Belder 37 te Roosendaal kosten koper Koop bedrijfspand op 695000 kosten koper Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving - vrijstaand garagebedrijf

Nadere informatie

Edisonstraat 56 B t/m D te Zevenaar

Edisonstraat 56 B t/m D te Zevenaar Te huur Grootschalige winkelunits Edisonstraat 56 B t/m D te Zevenaar Edisonstraat 56 B t/m D te Zevenaar Algemeen: Kadastrale gegevens: Moderne grootschalige winkelunit op de woonboulevard te Zevenaar.

Nadere informatie

Adviesbureau Tonnaer Mevr. R. v. Nuenen Vonderweg RM Eindhoven. Boxmeer, 5 november briefrapportage notitie bedrijven en milieuzonering

Adviesbureau Tonnaer Mevr. R. v. Nuenen Vonderweg RM Eindhoven. Boxmeer, 5 november briefrapportage notitie bedrijven en milieuzonering Adviesbureau Tonnaer Mevr. R. v. Nuenen Vonderweg 14 5616 RM Eindhoven Boxmeer, 5 november 2014 Betreft: Status: Project: briefrapportage notitie bedrijven en milieuzonering versie D1 14071682 HOR.TON.MIL

Nadere informatie

Bedrijventerrein Meerpaal. Ruimte en kwaliteit aan de rand van Houten. Bedrijfsvestiging in de gemeente Houten

Bedrijventerrein Meerpaal. Ruimte en kwaliteit aan de rand van Houten. Bedrijfsvestiging in de gemeente Houten Bedrijventerrein Meerpaal Ruimte en kwaliteit aan de rand van Houten Bedrijfsvestiging in de gemeente Houten Kwaliteiten Meerpaal Directe aansluiting op A27 Goede infrastructuur op het terrein Hoogwaardige

Nadere informatie

TE HUUR m 2 bvo magazijn/ bedrijfsruimte inclusief ingebouwd kantoor HANDELSSTRAAT 18A HOENSBROEK

TE HUUR m 2 bvo magazijn/ bedrijfsruimte inclusief ingebouwd kantoor HANDELSSTRAAT 18A HOENSBROEK 1.140 m 2 bvo magazijn/ bedrijfsruimte inclusief ingebouwd kantoor TE HUUR HANDELSSTRAAT 18A HOENSBROEK HUURPRIJS: EUR 35,- PER M², PER JAAR, TE VERMEERDEREN MET BTW OBJECT Het betreft een representatieve

Nadere informatie

WERK. plezier. Heistraat 3 A HELMOND Huurprijs 105,- per m2 p.j. bedrijfsruimtehelmond.nl. begint bij Broeckx makelaars

WERK. plezier. Heistraat 3 A HELMOND Huurprijs 105,- per m2 p.j. bedrijfsruimtehelmond.nl. begint bij Broeckx makelaars WERK plezier begint bij Broeckx makelaars Heistraat 3 A HELMOND Huurprijs 105,- per m2 p.j. bedrijfsruimtehelmond.nl 0492 549 055 - helmond@woonplezier.nl Beschrijving Tegen het centrum, aan winkelstraat

Nadere informatie

Teylerspark. Stedenbouwkundig plan voor 20 woningen

Teylerspark. Stedenbouwkundig plan voor 20 woningen Teylerspark Stedenbouwkundig plan voor 20 woningen 1 2 Ligging plangebied Aanleiding Dit stedenbouwkundig plan is opgesteld om de realisatie van twintig sociale huurwoningen op het grasland naast Teylersplein

Nadere informatie

TE KOOP EIGEN GROND OP ZICHTLOCATIE PLAZA te MOERDIJK

TE KOOP EIGEN GROND OP ZICHTLOCATIE PLAZA te MOERDIJK TE KOOP EIGEN GROND OP ZICHTLOCATIE PLAZA te MOERDIJK 1/9 Projectinformatie 1606 TE KOOP 3 PERCELEN VANAF 3.373 m2 TOT 11.176 m2 Betreft: Een drietal percelen op bedrijventerrein Plaza te Moerdijk, vanaf

Nadere informatie

OBJECTINFORMATIE TE KOOP. Bedrijfscomplex met mogelijkheden. Energieweg 14 18 te Harmelen

OBJECTINFORMATIE TE KOOP. Bedrijfscomplex met mogelijkheden. Energieweg 14 18 te Harmelen OBJECTINFORMATIE TE KOOP Bedrijfscomplex met mogelijkheden Energieweg 14 18 te Harmelen OBJECTINFORMATIE Adres Energieweg 14 18, 3481 MC te Harmelen Harmelen algemeen Harmelen is een dorp in het groene

Nadere informatie

HetGroenZicht. Enschede. Werkt u het liefst in het groen? Bouwkavels Euregioweg Enschede - Bedrijventerrien Euregio III Doet u mee?

HetGroenZicht. Enschede. Werkt u het liefst in het groen? Bouwkavels Euregioweg Enschede - Bedrijventerrien Euregio III Doet u mee? HetGroenZicht WWW.HETGROENZICHT.NL Enschede 'BEDRIJVENTERREIN VAN NU' Werkt u het liefst in het groen? Ve rk o o p b r o c hu r e Bouwkavels Euregioweg Enschede - Bedrijventerrien Euregio III Doet u mee?

Nadere informatie

Prisma bedrijvenpark. Bedrijvenschap Hoefweg BEDRIJVENSCHAP HOEFWEG

Prisma bedrijvenpark. Bedrijvenschap Hoefweg BEDRIJVENSCHAP HOEFWEG S&Z Office Services t.a.v. de heer J. Sörensen Loire 6 2911 HD Nieuwerker aan den IJssel Afdeling BEDRIJVENSCHAP HOEFWEG Postbus 45 2665 ZG Bleiswijk Nadere informatie Belinda Rozendaal Telefoon (079)

Nadere informatie

TE KOOP. Ca m²

TE KOOP. Ca m² TE KOOP Ca. 18.000 m² Adres: Rietgraaf te Oosterhout (Gld.). Algemeen: Park15 Logistics Kavel V. Ca. 18.000 m² logistieke bedrijfsruimte op een ruim perceel van ca. 42.200 m². Het betreft de laatste zichtlocatie

Nadere informatie

GELEGEN BURGEMEESTER JONKHEER QUARLES VAN UFFORDLAAN, APELDOORN CREËER UW EIGEN KANTOOR- VILLA

GELEGEN BURGEMEESTER JONKHEER QUARLES VAN UFFORDLAAN, APELDOORN CREËER UW EIGEN KANTOOR- VILLA GELEGEN BURGEMEESTER JONKHEER QUARLES VAN UFFORDLAAN, APELDOORN CREËER UW EIGEN KANTOOR- VILLA UW EIGEN IDENTITEIT IN ZICHT ZEER CENTRAAL GELEGEN Op een prachtige zichtlocatie in het centrum van Apeldoorn

Nadere informatie

TE HUUR. Totaal circa 310 m² vvo

TE HUUR. Totaal circa 310 m² vvo Totaal circa 310 m² vvo TE HUUR Veedrift 1 Helmond Op zichtlocatie gelegen op bedrijven- en kantorenpark Groot Schooten, representatieve halfvrijstaande kantoor-/praktijkruimte met goede parkeermogelijkheden,

Nadere informatie

Prominent, representatief & modern.

Prominent, representatief & modern. Prominent, representatief & modern. Oplevering medio 2017 Huurprijs vanaf: 895,- p.m. Multifunctionele kantoor- en bedrijfsruimtes vanaf 84 m² BVO te koop en te huur op BusinessPark27 te Blaricum. Drie

Nadere informatie

Te Huur Scherpdeel 3-5 Roosendaal geschakelde bedrijfshallen met kantoor logistics

Te Huur Scherpdeel 3-5 Roosendaal geschakelde bedrijfshallen met kantoor logistics Van Herk Groep Lichtenauerlaan 30 3062 ME Rotterdam Postbus 4068 3006 AB Rotterdam T: (010) 241 15 55 E: info@vanherkgroep.nl I: www.vanherkgroep.nl Te Huur Scherpdeel 3-5 Roosendaal geschakelde bedrijfshallen

Nadere informatie

begint bij Broeckx makelaars Steenweg 22 22a-24 HELMOND Koopsom ,- k.k. bedrijfsruimtehelmond.nl

begint bij Broeckx makelaars Steenweg 22 22a-24 HELMOND Koopsom ,- k.k. bedrijfsruimtehelmond.nl begint bij Broeckx makelaars Steenweg 22 22a-24 HELMOND Koopsom 995.000,- k.k. bedrijfsruimtehelmond.nl 0492 549 055 - helmond@woonplezier.nl Beschrijving Bent u op zoek naar een interessant beleggingsobject?

Nadere informatie

Montferland. Voorwoord

Montferland. Voorwoord Montferland R U I M T E V O O R O N D E R N E M E N! Rob Visser, wethouder Economische Zaken Voorwoord De gemeente Montferland beschouwt werkgelegenheid als de motor van onze maatschappij. Het scheppen

Nadere informatie

Te Huur. Gildeweg 11 Kantoorruimte te huur in Nootdorp. Prijs: 110 p.m2.p.j

Te Huur. Gildeweg 11 Kantoorruimte te huur in Nootdorp. Prijs: 110 p.m2.p.j Te Huur Gildeweg 11 Kantoorruimte te huur in Nootdorp Prijs: 110 p.m2.p.j Kenmerken Prijs 110 p.m2.p.j Adres Gildeweg 11 Postcode 2632 BD Stad Nootdorp Ligging bedrijventerrein, industrieterrein, kantorenpark

Nadere informatie

Ondernemen op bedrijventerrein Lagekant

Ondernemen op bedrijventerrein Lagekant Ondernemen op bedrijventerrein Lagekant Almere biedt ondernemers met ambitie in het centrum van Nederland alle ruimte zich te vestigen, te pionieren en te groeien. Ondernemen in Almere betekent ondernemen

Nadere informatie

Projectinformatie. Haarlemmerliede

Projectinformatie. Haarlemmerliede Projectinformatie Haarlemmerliede VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Te koop, kavels gelegen op het businesspark PolanenPark te Haarlemmerliede. PolanenPark is een representatief bedrijventerrein,

Nadere informatie

Draaistok 0 ong Boskoop Koopsom ,-- v.o.n. : bouwkavel Aantal kamers : n.v.t.

Draaistok 0 ong Boskoop Koopsom ,-- v.o.n. : bouwkavel Aantal kamers : n.v.t. Draaistok 0 ong Boskoop Koopsom 190.000,-- v.o.n. Uw woondromen werkelijkheid maken, wordt mogelijk met deze unieke bouwkavel gesitueerd in het centrum van Boskoop. De kavel heeft een kadastrale oppervlakte

Nadere informatie

Schoenaker 8, Beuningen Gld

Schoenaker 8, Beuningen Gld Schoenaker 8, Beuningen Gld "Op al onze aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten zijn de Algemene voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers versie februari 2011 van toepassing, welke zijn gedeponeerd

Nadere informatie