Definitieve voorbereiding dd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Definitieve voorbereiding dd."

Transcriptie

1 Voorbereiding Definitieve voorbereiding dd. Project: Verbouwing woonhuis.. Locatie:.. Opdrachtgever: Familie.

2 Voorbereiding I N H O U D S O P G A V E I N H O U D S O P G A V E... 2 A I N L E I D I N G... 3 A.1 ALGEMEEN... 3 A.2 UITGANGSPUNTEN... 3 B B E S T A A N D E S I T U A T I E... 6 C VARIANT D VARIANT E VARIANT F GEKOZEN VARIANT G BIJLAGE H BIJLAGE I BIJLAGE J BIJLAGE K BIJLAGE

3 Voorbereiding A I N L E I D I N G A.1 ALGEMEEN Voor u liggen drie indelingsvarianten voor uw woonhuis... De indelingsvarianten zijn op basis van hieronder genoemde uitgangspunten en het vigerende bestemmingsplan. De varianten zijn schetsmatig en schaal 1:100. A.2 UITGANGSPUNTEN Het project betreft het uitbreiden en/of verbouwen van uw woonhuis.. Het doel van de uitbreiden en/of verbouwen is het rolstoel toegankelijk maken van de woning. maakt gebruik van een rolstoel en kan voor langere perioden gebonden zijn aan bed. Op deze situatie dient de woning aangepast te worden, zodat.. veel mogelijk zelfstandig gebruik kan maken van de woning en alle faciliteiten. Momenteel wordt de ruimte op de begane grond gebruikt als woon- en werkruimte. De begane grond is voorzien van entree, toilet, keuken, woonkamer en werkkamer. De verdieping en zolder worden voornamelijk gebruikt als slaap- en bergruimte. Het dakterras dat aansluit op de slaapkamer wordt minimaal gebruikt. De wasmachine bevindt zich op de zolder verdieping. Verder heeft de woning een ruime tuin met twee grote bergingen. De tuin heeft twee uitgangen naar de publieke ruimte. Na het bespreken van de gewenste leefstijl van de familie kunnen de volgende wensen en eisen geformuleerd worden: - Eventueel een lift naar de verdieping; - Eventueel een uitbreiding op de begane grond en/of verdieping; - Monumentale boom in de tuin behouden; - Voldoende ruimte voor een grote boeken collectie; - Werken aan huis in nabijheid van de leefruimten; - 1 van de 2 poorten in de tuin kan komen te vervallen; - Verkoopbaarheid van de woning dient in ogenschouw te worden gehouden; - De keuken wordt gebruikt als woonkeuken; - Het is een voordeel dat de keuken een afgesloten ruimte is; - De huidige werkruimte is meer dan voldoende; - De woning dient te voorzien in voldoende bergruimte; - De woning dient te voorzien in een ruimte voor logies; - Wasmachine toegankelijk maken voor mevrouw Scheifes; - Tuin mag kleiner; - 1 van de twee bergingen dient behouden te blijven; - Ruimte maken voor een eventuele scout mobile. Aangezien er voldoende uitbreidingsmogelijkheden zijn op de begane grond van de woning is dit als uitgangspunt genomen voor deze varianten studie. De gehele verdieping kan gebruikt worden voor logees en bergruimte. In bijlage 4 is aanvullende informatie te vinden over trapliften. Indien gewenst kan verder onderzocht worden wat de mogelijkheden op de verdieping zijn, indien deze ontsloten wordt door middel van een traplift. In bijlage 5 vind u in concept een planning tot aan start bouw.

4 Voorbereiding

5 Voorbereiding Minimale maten slaapkamer, handboek voor toegankelijkheid. Minimale maten badkamer, handboek voor toegankelijkheid.

6 Voorbereiding B B E S T A A N D E S I T U A T I E

7 Voorbereiding

8 Voorbereiding

9 Voorbereiding

10 Voorbereiding C VARIANT 1 Ingrepen: In de bestaande werkkamer wordt een nieuwe keuken gerealiseerd met een aansluiting voor een wasmachine en een droger; T.p.v. de bestaande keuken wordt de woning uitgebreid en voorzien van een badkamer en slaapkamer; T.p.v. de bestaande werkkamer wordt de woning uitgebreid en wordt een nieuwe werkkamer gerealiseerd.. De eerste variant die voor u geschetst is, heeft als uitgangspunt dat er geen omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) aangevraagd hoeft te worden. De uitgangspunten voor het vergunningsvrij bouwen staan omschreven in de folder in bijlage 2. Zolang de uitbreiding van de woning vergunningsvrij is, hoeft er geen rekening te worden gehouden met het vigerende bestemmingsplan. Er mag tot 2,5 meter achter de woning vergunningsvrij worden gebouwd. Deze zogeheten 2,5 meter-zone is reeds bebouwd, met uitzondering van de ruimte achter de bestaande keuken. Deze ruimte kan nog bebouwd worden. Verder mag er vergunningsvrij gebouwd worden in de tuin, mits dit niet meer is dan 30 m2 en de ruimte een aan de hoofdfunctie (wonen) ondergeschikte functie heeft, zoals een berging, een atelier of een werkruimte. De breedte van de bestaande werkruimte is niet voldoende om een slaapkamer te maken. Het is echter wel mogelijk een slaapkamer te maken t.p.v. de bestaande keuken. Inclusief de eerder voorgestelde uitbreiding maakt dat de badkamer een breedte heeft van 1,69 meter. Dit is voldoende om een rolstoel naast het toilet te plaatsen. Het gevolg van deze ingreep is dat de keuken aan de andere zijde van de woning wordt geplaatst. Door de keuken open te houden is ook deze eenvoudig toegankelijk met een rolstoel. Tenslotte wordt de werkruimte geplaatst in een extra aanbouw. Eén voordeel van deze variant is dat er geen vergunning aangevraagd dient te worden en er redelijk snel gebouwd kan worden. Tevens bespaart dit de legeskosten. Een nadeel is echter dat de woning op twee verschillen plaatsen uitgebreid wordt.

11 Voorbereiding

12 Definitieve voorbereiding D VARIANT 2 Ingrepen: De woning wordt aan de voorzijde uitgebreid met een slaapkamer. Een deel van de bestaande werkruimte wordt verbouwd tot badkamer. De tweede variant die voor u geschetst is, heeft als uitgangspunt dat er een vrijstelling bij burgemeester en wethouders moet worden gevraagd op het vigerende bestemmingsplan, zoals aangegeven in artikel 3, bijgebouwenregeling, II.2 (zie bijlage 3). Volgens dit artikel kunnen B&W vrijstelling verlenen voor het uitbreiden van een woonhuis aan de zijgevel. Deze uitbreiding mag maximaal 3,5 meter bedragen. De afstand vanaf de voorgevel van het hoofdgebouw tot aan de uitbouw mag niet meer dan 1,5 meter bedragen. Dit betekend dat de woning aan de voorzijde kan worden uitgebreid met een slaapkamer. Een deel van de bestaande werkruimte wordt verbouwd tot badkamer. Eén voordeel van deze variant is dat de tuin in takt blijft en de uit- en verbouwwerkzaamheden minimaal zijn. Een nadeel is echter de lange procedure met onzekere uitkomst.

13 Definitieve voorbereiding

14 Definitieve voorbereiding E VARIANT 3 Ingrepen: De woning wordt aan de achterzijde uitgebreid met een slaapkamer en badkamer. De keuken wordt vergroot. De laatste variant die voor u geschetst is, heeft als uitgangspunt dat het plan binnen het vigerende bestemmingsplan gerealiseerd wordt. De uitbreiding is echter niet vergunningsvrij. Conform artikel 3 bijgebouwenregeling I2 (bijlage 3) mag 70% van het perceel bebouwd worden, met een maximum van 150 m2. Deze uitbreiding moet achter het hoofdvolume liggen en mag niet buiten de kopse gevel van het hoofdvolume uit steken. Door de uitbreiding aan de zijde van de keuken te plaatsen kan de keuken worden vergroot. In deze keuken kan een grote inbouwkast met schuifpanelen worden gemaakt, waarin de wasmachine en de droger worden geplaatst. Aan de keuken wordt de nieuwe slaapkamer geplaatst. Deze is voldoende groot voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Door de slaapkamer te voorzien van een grote schuifpui is er zicht op de tuin en kan in de zomer de pui worden geopend. Tenslotte bevindt zich aan de slaapkamer een badkamer. Een optie is om het buiten terras op dezelfde hoogte te brengen als de begane grond vloer, waardoor het terras toegankelijk wordt voor een rolstoel. Een andere mogelijkheid is om de berging aan te passen en hier de wasmachine en droger te plaatsen. Eén voordeel van deze variant is dat de woning maar op 1 plaatst wordt uitgebreid en de keuken verbouwd wordt. Tevens is er meer dan voldoende ruimte om de benodigde ruimten te realiseren. Een nadeel is echter het aanvragen van de bouwvergunning.

15 Definitieve voorbereiding

16 Definitieve voorbereiding F GEKOZEN VARIANT Ingrepen: De woning wordt aan de voorzijde uitgebreid met een extra slaapkamer; De huidige werkkamer wordt verbouwd tot badkamer en een ruimte voor was- en droogmachine; De achterzijde wordt uitgebreid met een werkkamer. De variant wordt voorgelegd aan de gemeente.. Burgemeester & Wethouders moeten medewerking verlenen aan het uitbreiden van de woning aan de voorzijde. De vormgeving en exacte grote van de werkkamer wordt uitgewerkt in het voorontwerp en voor het indienen bij de gemeente besproken met de familie..

17 Definitieve voorbereiding

18 Definitieve voorbereiding G BIJLAGE 1 Foto s bestaand

19 Definitieve voorbereiding Ringbaan west PA T ilburg T el bank BT W NL BO1 KvK SBA

20 Definitieve voorbereiding Ringbaan west PA T ilburg T el bank BT W NL BO1 KvK SBA

21 Definitieve voorbereiding H BIJLAGE 2 Folder Wanneer vergunningsvrij, w anneer een omgevingsvergunning nodig? Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, Bij een hoofdgebouw behorende bouw w erken; aan- en uitbouw en, carports, serres, etc.

22 Definitieve voorbereiding I BIJLAGE 3 Bestemmingsplan

23 Definitieve voorbereiding J BIJLAGE 4 Informatie traplift

24 Definitieve voorbereiding K BIJLAGE 5 Concept planning

25 Definitieve voorbereiding concept planning, verbouwing fam. Scheifes weken VO bestaande situatie in kaart brengen constructeur selecteren installatie adviseur selecteren voorlopig ontwerp voorlopig ontwerp bespreken vooradvies welstand DO constructie uitwerken adviezen verwerken in ontwerp bouwbesluit toets kleur- en materialenstaat definitief ontwerp bespreken Vergunning aanvraag bouwvergunning bezwaarperiode Aannemersselectie technische omschrijving aannemersselectie start bouw aanvraag bouwvergunning = 8 weken schoolvakantie/bouwvak bezwaarperiode = 6 weken

26 Definitieve voorbereiding

Betuwevilla Jonagold. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel:

Betuwevilla Jonagold. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel: Betuwevilla Jonagold Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende start

Nadere informatie

Vrijstaande villa - type F1

Vrijstaande villa - type F1 Type F1 beukmaat 6.000 mm Bouwnummer: Type F1 3 Op een rijtje: Grote woonkamer met open keuken van circa 69 m² Standaard topgevel voor een lichte en vooral zeer ruime zolder, geschikt voor diverse indelingen

Nadere informatie

Type A1/A1s. Ruime 4-kamerwoning met royale raampartijen 138,2 m 2

Type A1/A1s. Ruime 4-kamerwoning met royale raampartijen 138,2 m 2 TYPE Type A1/A1s Ruime 4-kamerwoning met royale raampartijen 138,2 m 2 Type A1 staat afgebeeld, type A1s is gespiegeld Type A1/A1s Ruime en lichte woonkamer Complete open keuken met inbouwapparatuur Twee

Nadere informatie

Bouwkundig tekenwerk voor particulieren

Bouwkundig tekenwerk voor particulieren Met ingang van 1 maart 2013 tot 1 juli 2015 geldt een verlaagd BTW-tarief van 21% naar 6% op arbeidskosten bij renovatie, herstel en tuinonderhoud van woningen in de bestaande bouw. Het 6%-tarief is van

Nadere informatie

Burgermeester de Beaufortweg 61-63

Burgermeester de Beaufortweg 61-63 een toekomstgerichte oplossing voor de renovatie van twee kenmerkende gebouwen in Leusden Burgermeester de Beaufortweg 61-63 nieuwbouw renovatie restauratie herbestemming multifunctioneel woningbouw industrie

Nadere informatie

MAAR LIEFST 7-KAMERS HOGE KLUSHUIZEN SINT MARIASTRAAT ROTTERDAM. jadearchitecten

MAAR LIEFST 7-KAMERS HOGE KLUSHUIZEN SINT MARIASTRAAT ROTTERDAM. jadearchitecten MAAR LIEFST 7-KAMERS Deze 7-kamerwoning biedt alle ruimte aan een groot huishouden; met de mogelijkheid om te werken aan huis. Je komt binnen in een riante entree. Loop je door, dan kom je in het woon-

Nadere informatie

Rapport. rijwoning. voorbeeld-document bouwmogelijkheden

Rapport. rijwoning. voorbeeld-document bouwmogelijkheden Rapport rijwoning voorbeeld-document bouwmogelijkheden 1 INHOUDSOPGAVE 3 Bestemmingsplan Bomenbuurt 2002 2 5 Vergunningvrij bouwen 6 Uitbreidingsmogelijkheden 9 Welstandsbeleid 10 Overzichtstabel BESTEMMINGSPLAN

Nadere informatie

HEEM. Heemdijk type C4 Interieursuggestie. Begane grond

HEEM. Heemdijk type C4 Interieursuggestie. Begane grond Interieursuggestie U heeft een grote keuken en een eetkamer aan de voorzijde. De ruime woonkamer is gesitueerd aan de tuinzijde. De centraal gelegen entree zorgt voor een natuurlijke scheiding tussen beide

Nadere informatie

Vrijstaande villa s (type F1) Type F mm (woonoppervlakte 163 m²)

Vrijstaande villa s (type F1) Type F mm (woonoppervlakte 163 m²) Vrijstaande villa s (type F1) Type F1-6000 mm (woonoppervlakte 163 m²) Bouwnummers: Type F1 42 5, 18 en 39 Op een rijtje: t Zeer grote woonkamer circa 53,4 m² t Standaard topgevel voor een lichte en vooral

Nadere informatie

BEKENDMAKING ONTWERPOMGEVINGSVERGUNNING, AALTJELAAN 2 KATLIJK

BEKENDMAKING ONTWERPOMGEVINGSVERGUNNING, AALTJELAAN 2 KATLIJK BEKENDMAKING ONTWERPOMGEVINGSVERGUNNING, AALTJELAAN 2 KATLIJK Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het vergroten en veranderen

Nadere informatie

Tevens zijn de stukken digitaal raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0074.OVAaltjelaan2KA-VG01).

Tevens zijn de stukken digitaal raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0074.OVAaltjelaan2KA-VG01). Omgevingsvergunning, Aaltjelaan 2 Katlijk Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerenveen maken bekend, dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het vergroten en veranderen van een woning

Nadere informatie

Project: Woonhuis ABCOUDE Opdrachtgever: Erven J.M. Albers - Hendriks Datum: 7 mei 2015

Project: Woonhuis ABCOUDE Opdrachtgever: Erven J.M. Albers - Hendriks Datum: 7 mei 2015 : Opdrachtgever: Erven J.M. Albers - Hendriks : 7 mei 2015 001 Souterrain bestaande situatie 07-05-2015 Nr 001 Souterrain bestaande situatie 002 Begane grond bestaande situatie 07-05-2015 Nr 002 Begane

Nadere informatie

Heereweg 25 te ADUARD

Heereweg 25 te ADUARD Heereweg 25 te ADUARD Vraagprijs 199.500 k.k. Omschrijving: Heereweg 25 (9831 PA) Aduard Een bijzonder verrassende vrijstaande woning met heerlijke achtertuin en naastgelegen carport. De woning ligt aan

Nadere informatie

tegemoet aan de droom van iedere vrouw en zorgt voor een slaapkamer met een luxe inloopkast. Luxury

tegemoet aan de droom van iedere vrouw en zorgt voor een slaapkamer met een luxe inloopkast. Luxury Indelings varianten De woningen van MOOI Wonen aan de Plasweg zijn standaard heel compleet. En ook over de basisindeling hebben onze architecten goed nagedacht. Uit ervaring weten wij echter dat iedereen

Nadere informatie

Vraag en antwoord 2 februari 2017

Vraag en antwoord 2 februari 2017 Vraag en antwoord 2 februari 2017 1. Algemeen 1.1. Mag er in de tuin een tuinhuisje gebouwd worden? Tuinhuisjes mogen geplaatst worden. Sommige bouwwerken zijn vergunningsvrij, de bebouwingsmogelijkheden

Nadere informatie

LOUIS CHRISPIJNSTRAAT PC ALMERE VRAAGPRIJS k.k.

LOUIS CHRISPIJNSTRAAT PC ALMERE VRAAGPRIJS k.k. LOUIS CHRISPIJNSTRAAT 15 1325 PC ALMERE VRAAGPRIJS 730.000 k.k. Vrijstaande villa aan de rand van Filmwijk Almere Stad Fotopresentatie algemene informatie plattegronden kadastrale kaart Alle opgegeven

Nadere informatie

Collierstraat 37, Almere

Collierstraat 37, Almere Collierstraat 37, Almere Kenmerken Overdracht Vraagprijs 400.000 k.k. Aangeboden sinds 07-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN vanaf 370.000 Twee nieuw gerealiseerde ruime twee-onder-een-kap-woningen met parkeerplaats voor twee auto s en bijzonder mooie uitbouw. Op unieke locatie midden in Rosmalen.

Nadere informatie

ieuwe 149 R eenendaalseweg henen

ieuwe 149 R eenendaalseweg henen Nieuwe Veenen N V 149 R ieuwe eenendaalseweg henen Op 300 meter van de prachtige Rhenense bossen, en toch dicht bij het centrum, staat deze sfeervolle en ruime twee-onder-een-kap jaren 30 woning. Voorzien

Nadere informatie

Curiestraat 20 Hilversum

Curiestraat 20 Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING In een rustige kindvriendelijke straat, op loopafstand van natuurgebied Laarder

Nadere informatie

getekend schaal formaat FORM 1:50 A3 project Sprankelhof Rotterdam onderdeel Opties projectnummer P17220 bladnummer VK-150 datum

getekend schaal formaat FORM 1:50 A3 project Sprankelhof Rotterdam onderdeel Opties projectnummer P17220 bladnummer VK-150 datum Opties nummer VK-150 bij de optie uitbouw blijft de gevelindeling ongewijzigd uitbouw - extra optie mogelijk voor dakterras op de eerste verdieping < 2410 > < 1800 > o.0.05 keuken 5.45 m² < 2230 > < 9820

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin

Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin Pieter Abelszstraat 15 3297 EL Puttershoek Algemeen

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE A 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is er

Nadere informatie

Advies. 7 mei 2013 Hein Jan Geerdink (architect), Hans Engelbertink (bouwkundige), www.langzultuwonen.nl

Advies. 7 mei 2013 Hein Jan Geerdink (architect), Hans Engelbertink (bouwkundige), www.langzultuwonen.nl Advies 7 mei 2013 Hein Jan Geerdink (architect), Hans Engelbertink (bouwkundige), www.langzultuwonen.nl Inleiding De familie Honig bewoont een leuke stadswoning in het hart van Coevorden. De woning is

Nadere informatie

DUURSTEDELAAN 61 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

DUURSTEDELAAN 61 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // DUURSTEDELAAN 61 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES DUURSTEDELAAN 61 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 325.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 85M2 INHOUD CIRCA 306M3 BOUWJAAR 0

Nadere informatie

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Bernhardstraat 25, Oud Gastel Op een kindvriendelijke locatie gelegen, twee-onder-een kap woning ( ± 430 m³) met ruime berging en garage op een perceel van 245 m². De woning is omstreeks 1965 traditioneel gebouwd. Nadien is aan de

Nadere informatie

Turfsteker 12, Oudenbosch

Turfsteker 12, Oudenbosch In het havengebied van Oudenbosch, op een unieke locatie, direct aan het water gelegen leuke split-level woning met berging en eigen parkeerplaats(carport) op een perceel van 140 m² ondergrond. De woning

Nadere informatie

Topgevel (alleen mogelijk bij bnr 2) 2 NVT NVT NVT - het kozijn voorzien van draaikiepbeslag * Extra pv-paneel benodigd

Topgevel (alleen mogelijk bij bnr 2) 2 NVT NVT NVT - het kozijn voorzien van draaikiepbeslag * Extra pv-paneel benodigd Prijslijst Ruwbouwopties Het Raadhof FABER NVT = Niet van Toepassing Als er geen prijs is weergegeven geldt de prijs zoals bij de basiswoning vermeldt Type A 5100 mm Type B 5400 mm Type C 5700 mm Type

Nadere informatie

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Object Object Dit unieke object betreft een Saksische boerderij uit 1793 Ligging Midden in het idyllische

Nadere informatie

Graaf Reinaldstraat 73 Lobith

Graaf Reinaldstraat 73 Lobith Woonderijen R.H.H. Steverink Kwartiersedijk 36 6909 DJ Babberich tel: 0316-248768 mobiel: 06-10659354 info@woonderijen.nl www.woonderijen.nl Informatiebrochure Graaf Reinaldstraat 73 Lobith Vraagprijs:

Nadere informatie

Topgevel 13 F Tulipa 6,0 m. zuid 144 m² 538 m³ 195 m² Afwijkende aangebouwde berging

Topgevel 13 F Tulipa 6,0 m. zuid 144 m² 538 m³ 195 m² Afwijkende aangebouwde berging Prijslijst Het Raadhof Sliedrecht, 20 december 2016 Bouw- Type- Type Beuk- Tuin Oppervlak Inhoud Kavel- Verkoopprijs Bijzonderheden nummer nummer woning maat oriëntatie (m² gbo) (m³ bruto) grootte (m²)

Nadere informatie

Stedelijk groen s-hertogenbosch

Stedelijk groen s-hertogenbosch HilberinkboscH architecten Wamberg 5-5258sM - berlicum Stedelijk groen s-hertogenbosch 230 t.073-6900136 - hetburo@hb-a.nl Project 230 Stedelijk groen verbouwing herenhuis s-hertogenbosch Opdrachtgever:

Nadere informatie

Nachtegaallaan 48 te Bussum

Nachtegaallaan 48 te Bussum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Deze ruime en goed onderhouden hoekwoning (woonoppervlakte 137m²) met oprit,

Nadere informatie

Een fijn twee-onder-een-kap woonhuis in een rustige straat!

Een fijn twee-onder-een-kap woonhuis in een rustige straat! Een fijn twee-onder-een-kap woonhuis in een rustige straat! Lijsterstraat 4 te Badhoevedorp Algemeen: Het betreft een fijn twee-onder-één-kap woonhuis in een rustige straat met een bruto vloeroppervlakte

Nadere informatie

Plattegrond Type C-1.9

Plattegrond Type C-1.9 Plattegrond Type C-1.9 schaal 1:50 totaal woonoppervlak van 119,1 m 2 woonkamer van 33,9 m 2 ; halfopen keuken van 7,8 m 2 keuken voorzien van motorloze RVS-wandschouw, gaskookplaat en RVS-spoelbak standaard

Nadere informatie

Scoudestraat 9 - Krabbendijke

Scoudestraat 9 - Krabbendijke q Scoudestraat 9 - Krabbendijke Vraagprijs 127.500,- k.k. Omschrijving Scoudestraat 9 - Krabbendijke In een leuke straat op een steenworp afstand van het centrum gelegen, netjes onderhouden hoekwoning

Nadere informatie

Oude Heijningsedijk 48, Heijningen

Oude Heijningsedijk 48, Heijningen Op een schitterende locatie aan de rand van Heijningen gelegen, vrijstaand woonhuis (348 m³) op een perceel van maar liefst 640 m² ondergrond. De woning is in de loop der jaren geheel gerenoveerd en verder

Nadere informatie

ZUIDKADE 30 DRACHTEN k.k.

ZUIDKADE 30 DRACHTEN k.k. ZUIDKADE 30 DRACHTEN 595.000 k.k. www.zuidkade30.nl Omschrijving Uniek en bijzonder! Dit karakteristieke herenhuis met meer ruimte dan de voorzijde doet vermoeden is gelegen op een perceel van 1.100 m2.

Nadere informatie

Vrouwenlaan 175 Zwolle

Vrouwenlaan 175 Zwolle Vrouwenlaan 175 Zwolle Woonboerderij/ bouwkavel met diverse mogelijkheden gelegen in de wijk Schellerhoek. De woonboerderij/ bouwkavel ligt centraal in de wijk Schellerhoek maar door de afmeting van de

Nadere informatie

Julianastraat 15 - Waarde

Julianastraat 15 - Waarde q Julianastraat 15 - Waarde Vraagprijs 167.500,- k.k. Omschrijving Julianastraat 15 - Waarde Aan de rand van het dorp, met fraai zicht op de landerijen, gelegen, verrassend ruime tussenwoning met forse

Nadere informatie

12 maart 2016. Holy Résidence te Vlaardingen

12 maart 2016. Holy Résidence te Vlaardingen 12 maart 2016 Holy Résidence te Vlaardingen Partijen Ontwikkeling en realisatie Boele & van Eesteren Contactpersoon Floris Gortemaker Adres Laan van Vredenoord 14 Postbus 3077 2280 GB Rijswijk Mail info@holy-residence.nl

Nadere informatie

Een heerlijke twee-onder-een-kapwoning op een perceel van 357 m²!

Een heerlijke twee-onder-een-kapwoning op een perceel van 357 m²! Een heerlijke twee-onder-een-kapwoning op een perceel van 357 m²! Lijsterstraat 4 in Badhoevedorp Algemeen: Wonen in een rustige en groene omgeving met een dorps karakter en gelegen onder de rook van Amsterdam.

Nadere informatie

Locomotiefstraat 49 Eindhoven

Locomotiefstraat 49 Eindhoven Locomotiefstraat 49 Eindhoven Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Vooroorlogse woning met aanbouw en dubbele garage Deze woning is zeker een bezichtiging waard! VRAAGPRIJS 199.500,-

Nadere informatie

Burgemeester Colijnstraat 173 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Burgemeester Colijnstraat 173 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Burgemeester Colijnstraat 173 Boskoop Vraagprijs 350.000,-- k.k. Op een unieke locatie, direct aan de rivier De Gouwe gelegen royale vrijstaande woning. Deze sfeervolle woning (bouwjaar 2000) is uitstekend

Nadere informatie

Waterjuffer 11, Krommenie

Waterjuffer 11, Krommenie Waterjuffer 11, Krommenie Kenmerken Overdracht Vraagprijs 459.000 k.k. Aangeboden sinds 22-11-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Symfonia te Krimpen aan den IJssel (fase 2) LOOF-woning 10 stuks Living On One Floor woningen

Symfonia te Krimpen aan den IJssel (fase 2) LOOF-woning 10 stuks Living On One Floor woningen Symfonia te Krimpen aan den IJssel (fase 2) LOOF-woning 10 stuks Living On One Floor woningen Variantenlijst bouwnummers 19 t/m 28 Bouwnummer Naam koper(s) Adres :. Postcode & Plaats Tel. nr. privé Tel.

Nadere informatie

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden Iets bijzonders! Aan de voorzijde robuust aan de achterzijde een oase van licht en ruimte met vrij uitzicht over de achtergelegen velden en weilanden. Een bijzonder onder architectuur gebouwd vrijstaand

Nadere informatie

Voorlopig Ontwerp. HuisTuinHuis Willemstad. bureau sla

Voorlopig Ontwerp. HuisTuinHuis Willemstad. bureau sla Voorlopig Ontwerp HuisTuinHuis Willemstad bureau sla Colofon project: HuisTuinHuis verbouwing woonhuis Willemstad opdrachtgever: privaat ontwerp: bureausla stedenbouw landschap architectuur Tussen de Bogen

Nadere informatie

Brochure Brusselseweg 337 (Maastricht)

Brochure Brusselseweg 337 (Maastricht) Brochure Brusselseweg 337 (Maastricht) Adres: Brusselseweg 337 Postcode: 6217 GW Plaats: Maastricht Meer informatie: http://davecrolla.nl/maastricht/brusselseweg-337 Informatie over dit object Prijs Soort

Nadere informatie

Vraagprijs 445.000 k.k.

Vraagprijs 445.000 k.k. Lijsterlaan 381 te BUSSUM Vraagprijs 445.000 k.k. In rustige laan op loopafstand van scholen, natuurgebieden en winkels, gelegen ruime perfect onderhouden hoekwoning met zeer grote zonnige tuin en royale

Nadere informatie

Eerste verdieping: overloop met 3 in grootte varierende slaapkamers, eenvoudige badkamer met douche, en vaste wastafel, toegang tot bergvliering.

Eerste verdieping: overloop met 3 in grootte varierende slaapkamers, eenvoudige badkamer met douche, en vaste wastafel, toegang tot bergvliering. BLARICUM BLARICUM te BLARICUM BLARICUM Vrijblijvende Objectinformatie Omschrijving: Eerste verdieping: overloop 3 in grootte varierende slaapkamers, eenvoudige badkamer met douche, toilet en vaste wastafel,

Nadere informatie

BIJBEHORENDE BOUWWERKEN

BIJBEHORENDE BOUWWERKEN BIJBEHORENDE BOUWWERKEN HEEFT U WEL OF GEEN VERGUNNING NODIG? WAT IS EEN BIJBEHOREND BOUWWERK? Het begrip bijbehorend bouwwerk is een verzamelterm voor uitbreidingen van een hoofdgebouw, aan- en uitbouwen,

Nadere informatie

Schetsplan (toetsing aan bestemmingsplan en welstand)

Schetsplan (toetsing aan bestemmingsplan en welstand) Aanvraagformulier Aan Burgemeester & Wethouders van de gemeente Leiden Team Vergunningen en Subsidies Postbus 9100 2300 PC LEIDEN Principeplan (toetsing aan bestemmingsplan) Schetsplan (toetsing aan bestemmingsplan

Nadere informatie

tegemoet aan de droom van iedere vrouw en zorgt voor een slaapkamer met een luxe inloopkast. Luxury

tegemoet aan de droom van iedere vrouw en zorgt voor een slaapkamer met een luxe inloopkast. Luxury Indelings varianten De woningen van MOOI Wonen aan de Plasweg zijn standaard heel compleet. En ook over de basisindeling hebben onze architecten goed nagedacht. Uit ervaring weten wij echter dat iedereen

Nadere informatie

TE KOOP. Repellaan GS. Verrassende woning in hartje Schaijk!

TE KOOP. Repellaan GS. Verrassende woning in hartje Schaijk! TE KOOP Repellaan 23 5374 GS Verrassende woning in hartje Schaijk! Inleiding U bent van harte welkom in deze verrassend ruime semi-vrijstaande woning met vernieuwde bijkeuken, carport én garage op een

Nadere informatie

www.woneninkorendijk.nl Rust, ruimte en vrijheid, dat is wonen in Goudswaard. Eengezinswoning

www.woneninkorendijk.nl Rust, ruimte en vrijheid, dat is wonen in Goudswaard. Eengezinswoning Begane grond type A en Ah Bouwnummers 16, 17, 18, 19 en 20 De basisplattegrond van deze eengezinswoning bestaat uit een ruime begane grond met goede indelingsmogelijkheden. De woning is tevens naar wens

Nadere informatie

Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst.

Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst. Niet nader genoemde onderdelen worden conform de basis woning uitgevoerd. Voor posities en uitvoering van onderstaande zie betreffende optie tekening. Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst.

Nadere informatie

ASSEN Kruisstraat 4. Vraagprijs: kosten koper. T: E: W:

ASSEN Kruisstraat 4. Vraagprijs: kosten koper. T: E: W: ASSEN Kruisstraat 4 Vraagprijs: 795.000 kosten koper Omschrijving ASSEN - Kruisstraat 4 *** BELEGGINGSOBJECT *** In het bruisende stadscentrum van Assen, op een absolute A1 locatie, staat aan de Kruisstraat

Nadere informatie

Inhoud woonhuis: 515 m³. Woonoppervlakte: 134 m². Overige inpandige ruimte: 15 m². Externe bergruimte (garage): 47 m². Bouwjaar: 1928.

Inhoud woonhuis: 515 m³. Woonoppervlakte: 134 m². Overige inpandige ruimte: 15 m². Externe bergruimte (garage): 47 m². Bouwjaar: 1928. Inhoud woonhuis: 515 m³ Woonoppervlakte: 134 m² Overige inpandige ruimte: 15 m² Externe bergruimte (garage): 47 m² Bouwjaar: 1928 Perceel: 694 m² VRAAGPRIJS: 419.000,00 k.k. %ORHPHQVWUDDW WH +,/9$5(1%((.

Nadere informatie

Brochure Apollohof 155 (Maastricht)

Brochure Apollohof 155 (Maastricht) Brochure Apollohof 155 (Maastricht) Adres: Apollohof 155 Postcode: 6215 XT Plaats: Maastricht Meer informatie: http://davecrolla.nl/maastricht/apollohof-155 Informatie over dit object Prijs Soort bouw

Nadere informatie

Noolseweg 6 te Laren NH

Noolseweg 6 te Laren NH T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Op een van de mooiste plekjes van Laren ligt deze helft van dubbele woning

Nadere informatie

Voordorpsedijk 67 3737 BM Groenekan

Voordorpsedijk 67 3737 BM Groenekan Lauteslager Makelaars B.V. Sinds 1850 Voordorpsedijk 67 3737 BM Groenekan Vraagprijs 2.495.000,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel 100 3511 GV Utrecht Tel: 030-2315186 Twitter @wooninfo

Nadere informatie

VERKOOP DOCUMENTATIE DRIEWEGEN VAN TILBURGHSTRAAT 20 INLEIDING:

VERKOOP DOCUMENTATIE DRIEWEGEN VAN TILBURGHSTRAAT 20 INLEIDING: VAN TILBURGHSTRAAT 20 DRIEWEGEN VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Sfeervolle twee-onder-een-kapwoning, welke op een aantal punten nog aandacht verdient, maar zeker de moeite waard is. Deze woning is op de

Nadere informatie

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Wilhelminalaan 56, Giessenburg Wilhelminalaan 56, Giessenburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 24-04-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Oud-Cromstrijensedijk WZ 71-a Klaaswaal

Oud-Cromstrijensedijk WZ 71-a Klaaswaal Oud-Cromstrijensedijk WZ 71-a Klaaswaal Recent geheel gemoderniseerde,vrijstaande woning Met eigen buitenlounge, zwembad en hottube Voorzien van een gastenverblijf/ Bed and Breakfast Woonoppervlakte: ca.

Nadere informatie

fraaie 2-onder-1-kap woningen NIEUWE ES De Laares Enschede Fase 2

fraaie 2-onder-1-kap woningen NIEUWE ES De Laares Enschede Fase 2 26 fraaie 2-onder-1-kap woningen NIEUWE ES De Laares Enschede Fase 2 NIEUWE ES De kavelindeling fase 2 De Nieuwe Es is ruim opgezet waarbij de drie monumentale bomen aan de Lavendelstraat worden behouden.

Nadere informatie

Hilleburen 25 - Wergea Vraagprijs 224.500,-- kosten koper

Hilleburen 25 - Wergea Vraagprijs 224.500,-- kosten koper Hilleburen 25 - Wergea Vraagprijs 224.500,-- kosten koper Omschrijving Hilleburen 25 - Wergea Het dorp Warga ligt op fietsafstand van de stad Leeuwarden en nabij de belangrijkste ontsluitingswegen richting

Nadere informatie

Brochure Lekdijk Oost 2 - Wijk Bij Duurstede Vraagprijs 595.000,-- k.k.

Brochure Lekdijk Oost 2 - Wijk Bij Duurstede Vraagprijs 595.000,-- k.k. Brochure Lekdijk Oost 2 - Wijk Bij Duurstede Vraagprijs 595.000,-- k.k. Omschrijving Lekdijk Oost 2 - Wijk Bij Duurstede Langs het vaarwater van de rivier de Lek en aan de rand van de historische binnenstad

Nadere informatie

Ruimtelijke onderbouwing

Ruimtelijke onderbouwing Ruimtelijke onderbouwing Projectafwijkingsbesluit Stobbenkamp 78 Ootmarsum Verbouw woning Inhoudsopgave 1. Inleiding 1.1. Aanleiding 1.2. Ligging projectgebied 1.3. Planologisch regiem 2. Projectbeschrijving

Nadere informatie

Heeft u veel te bieden!

Heeft u veel te bieden! Heeft u veel te bieden! Type guirlande B5 Contract tekeningen Fase 1C-1 bouwnummer 75 Architect Schaal Plattegronden Doorsnedes Formaat Datum Klunder Architecten, Rotterdam 1 : 50 1 : 50 A4 - A3 maart

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C1 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

Radiostraat 2B te Hilversum

Radiostraat 2B te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING In dit leuke straatje ligt deze nieuw gebouwde stadswoning, met woonkamer

Nadere informatie

Nicolaas beetsstraat 60, Rotterdam

Nicolaas beetsstraat 60, Rotterdam Nicolaas beetsstraat 60, Rotterdam Kenmerken Overdracht Vraagprijs 315.000 k.k. Aangeboden sinds 10-01-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0

Nadere informatie

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch,

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch, Juni: de Meet&Greet in het Haagse stadhuis ben diverse kaveloptanten onze inloopeekuren bezocht amenwerking met de BAM is een inforieavond georganiseerd en zijn de eerste etsontwerpen voor Isabellaland

Nadere informatie

Zuidereinde 100 te s-graveland

Zuidereinde 100 te s-graveland T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl HEERLIJK WONEN MET AAN DE ACHTERZIJDE WATER EN VRIJ UITZICHT AAN DE VOORZIJDE ALGEMENE OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Schoollaantje 13 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

Schoollaantje 13 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. Schoollaantje 13 Noordwijkerhout Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Deze unieke en zeer sfeervolle woning is gelegen midden

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

Begoniastraat 38 8012 DC Zwolle

Begoniastraat 38 8012 DC Zwolle Sfeervolle keurig afgewerkte dertiger jaren woning in Assendorp. In het geliefde Assendorp ligt deze sfeervolle keurig afgewerkte knusse dertiger jaren woning met vrij uitzicht op een hofje en veel groen

Nadere informatie

Brochure Heugemerstraat 100A (Maastricht)

Brochure Heugemerstraat 100A (Maastricht) Brochure Heugemerstraat 100A (Maastricht) Adres: Heugemerstraat 100A Postcode: 6229 AT Plaats: Maastricht Meer informatie: http://davecrolla.nl/maastricht/heugemerstraat-100a Informatie over dit object

Nadere informatie

Kruisdonk PH Maastricht

Kruisdonk PH Maastricht Kruisdonk 51 6222 PH Maastricht Vraagprijs: 485.000,- k.k. Omschrijving Rechterdeel van een voormalig carréboerderij. Deze ruime karakteristieke woning is gelegen op een ruim perceel van ca. 700m² aan

Nadere informatie

Wonen midden in het Groene Hart!

Wonen midden in het Groene Hart! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand woonhuis op een mooie kavel grond aan de Henegouwerweg 119 B te Waddinxveen Knapt u deze woning helemaal op of bouwt u hier voor u zelf een nieuwe woning? De

Nadere informatie

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande woning met ruime loods is door haar vrije ligging

Nadere informatie

Boelse Hof te Nijmegen. verkooptekeningen. optietekeningen. Boelse Hof fase 1B te Nijmegen projectnr. voorblad. optietekeningen. project.

Boelse Hof te Nijmegen. verkooptekeningen. optietekeningen. Boelse Hof fase 1B te Nijmegen projectnr. voorblad. optietekeningen. project. Boelse Hof te Nijmegen verkooptekeningen optietekeningen onderwerp Boelse Hof fase 1B te Nijmegen nr. voorblad optietekeningen status RvdV definitief V- 400 (C) 20-11-2015 3810 8490 Optie dubbele openslaande

Nadere informatie

Holy Résidence te Vlaardingen. januari 2017

Holy Résidence te Vlaardingen. januari 2017 Holy Résidence te Vlaardingen januari 2017 1 Partijen Ontwikkeling en realisatie Boele & van Eesteren Contactpersoon Floris Gortemaker Adres Laan van Vredenoord 14 Postbus 3077 2280 GB Rijswijk Mail info@holy-residence.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Zaalbergstraat XB Alphen Aan Den Rijn k.k.

TE KOOP. Zaalbergstraat XB Alphen Aan Den Rijn k.k. TE KOOP Zaalbergstraat 28 2405 XB Alphen Aan Den Rijn 299.000 k.k. KENMERKEN Prijs 299.000 k.k. Postcode 2405 XB Ligging In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Noord, 604 769cm Woonruimte

Nadere informatie

technische tekeningen

technische tekeningen SPEILS TYPE BRUSSEL NIJMEGEN WLSPRONG LENT technische tekeningen 138 Bouwnummers: 138 en 151 Schaal: Plattegronden 1:50 Gevels 1:100 Doorsnedes 1:100 Opties 1:50 151 rchitect: Van Wilsum Van Loon Formaat:

Nadere informatie

ZEIST GRAAF JANLAAN 51. vraagprijs: k.k.

ZEIST GRAAF JANLAAN 51. vraagprijs: k.k. ZEIST GRAAF JANLAAN 51 vraagprijs: 799.000 k.k. Kenmerken Soort villa Inhoud 585 m³ Garage carport, Type vrijstaande woning Bouwjaar 1938 parkeerplaats Kamers 6 Tuin tuin rondom Woonopp. 140 m² Verwarming

Nadere informatie

MAASDIJK 2 ZWARTEWAAL

MAASDIJK 2 ZWARTEWAAL MAASDIJK 2 ZWARTEWAAL MAASDIJK 2 ZWARTEWAAL OMSCHRIJVING Op prachtige locatie direct aan de oevers van de Brielse Maas gelegen gezellige VIJFKAMER BUNGALOW met zwembad en eigen aanlegsteigers. De woning

Nadere informatie

Samen werkt t. De nieuwe regels voor vergunningvrij bouwen. Programma van vanavond. Woord van welkom Wethouder J. Oordt

Samen werkt t. De nieuwe regels voor vergunningvrij bouwen. Programma van vanavond. Woord van welkom Wethouder J. Oordt Samen werkt t De nieuwe regels voor vergunningvrij bouwen 6 november 2014 Programma van vanavond Woord van welkom Wethouder J. Oordt Uitgangspunten voor vergunningsvrij bouwen Wat is er niet veranderd

Nadere informatie

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout In het centrum van Oosterhout gelegen vrijstaande jaren 30 woning. De woning beschikt

Nadere informatie

BOOGLIJDERSGASTHUIS Rijksmonumentaal wonen

BOOGLIJDERSGASTHUIS Rijksmonumentaal wonen BOOGLIJDERSGASTHUIS Rijksmonumentaal wonen E C P B A G evarieerd wonen Het Ooglijdersgasthuis heeft oog voor iedereen D Het Ooglijdersgasthuis bestond vanuit de historie uit drie bouwdelen. En daar komen

Nadere informatie

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND ROOFVOGELSTRAAT 37 INLEIDING:

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND ROOFVOGELSTRAAT 37 INLEIDING: ROOFVOGELSTRAAT 37 HEINKENSZAND VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Rustig gelegen aan een groenstrook, bieden wij u deze goed onderhouden, ruime en sfeervolle tussenwoning aan met een zonnige tuin en een

Nadere informatie

HATTASINGEL 64 ROTTERDAM

HATTASINGEL 64 ROTTERDAM HATTASINGEL 64 HATTASINGEL 64 OMSCHRIJVING Zeer royaal en goed onderhouden herenhuis gelegen in een rustige wijk met een fraai en vrij uitzicht over het Prinsenpark. De woning is split-level verdeeld en

Nadere informatie

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning j u l i 2 0 0 9 4 Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning In nieuwsbrief nummer 3 heeft u als een van de eersten in tekst en beeld kunnen kennismaken met een tweetal woningtypen in De Rooije Hoeven.

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 117, 3262 XD Oud-Beijerland

Nadere informatie

TE KOOP EN TE HUUR. Venestraat 4 GEERTRUIDENBERG MAKELAARDIJ - ASSURANTIËN - HYPOTHEKEN - PENSIOENEN - FINANCIËLE PLANNING GOED VOOR ELKAAR...

TE KOOP EN TE HUUR. Venestraat 4 GEERTRUIDENBERG MAKELAARDIJ - ASSURANTIËN - HYPOTHEKEN - PENSIOENEN - FINANCIËLE PLANNING GOED VOOR ELKAAR... TE KOOP EN TE HUUR GOED VOOR ELKAAR... Venestraat 4 GEERTRUIDENBERG MAKELAARDIJ - ASSURANTIËN - HYPOTHEKEN - PENSIOENEN - FINANCIËLE PLANNING GOED VOOR ELKAAR... vestiging Raamsdonksveer Gangboord 11,

Nadere informatie

BROCHURE Boterdiep WZ 38 Bedum

BROCHURE Boterdiep WZ 38 Bedum BROCHURE Boterdiep WZ 38 Bedum Op een prachtige historische plek aan het Boterdiep gelegen herenhuis, gebouwd in 1917 als rentenierswoning. De architecten W.D. Meijer uit Den Haag en J. Tilbusscher uit

Nadere informatie

Ekkerstraat 27 - Eindhoven

Ekkerstraat 27 - Eindhoven Ekkerstraat 27 - Eindhoven Vraagprijs 389.500,- k.k. Patrick Deckers Makelaardij Omschrijving Opvallend riant, uitstekend onderhouden, modern en luxe afgewerkt, vrijstaand geschakelde woning met inpandige

Nadere informatie

TERBREGSEWEG 86 ROTTERDAM

TERBREGSEWEG 86 ROTTERDAM TERBREGSEWEG 86 TERBREGSEWEG 86 OMSCHRIJVING Karakteristiek en sfeervol herenhuis gelegen aan de Terbregseweg 86 te Terbregge in Rotterdam op een ruim perceel van 318 m2 eigen grond en grenzend aan een

Nadere informatie