Job profiel Online Marketeer Nederland Koninklijke Auping B.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2015.07 Job profiel Online Marketeer Nederland Koninklijke Auping B.V."

Transcriptie

1 Westerdoksdijk AD Amsterdam Nederland Telefoon Fax Job profiel Online Marketeer Nederland Koninklijke Auping B.V. Career Openers puts a-players in contact with a-companies. For top 5% young executives we operate an open introduction model. Two career interviews and a test are held before the candidate is introduced to a prospective employer. Next to this we provide executive search services in the young and senior executives segment.

2 Pagina 2/10 Organisatieprofiel Inleiding Koninklijke Auping BV (Auping) is de grootste zelfstandige beddenproducent van Nederland. Het bedrijf is 125 jaar geleden gestart in de smederij van Johannes Auping in Deventer met de ontwikkeling van de beroemde spiraalbodem. De missie van Auping is om consumenten better nights (en daardoor dus ook better days ) te bieden. Auping s propositie gaat ervan uit dat iemand die beter slaapt uitgeruster wakker wordt, er beter uit ziet, en zich beter voelt. De belofte van het Auping merk is: Energize me! Deze energie vind je ook terug in de Auping organisatie. Bijvoorbeeld in het feit dat er bij Auping momenteel stevig ingezet is op groei en dat Auping ook behoorlijk aan het bouwen is aan hun organisatie. Zo is Auping zowel met haar kantoor als haar fabriek sinds januari dit jaar verhuisd naar een nieuwe, state-of-the-art locatie in Deventer. Bij deze groei hoort ook het aantrekken van nieuw talent. Profiel Auping is een echt Nederlands familiebedrijf in termen van haar historie en cultuur. De cultuur van Auping wordt verder gekenmerkt door de volgende kernwaarden: gepassioneerd, elke dag beter, transparant, innovatief, en betekenisvol. Auping is als bedrijf zeer ambitieus als het gaat om duurzaamheid (zie bijlage A). Zo is er bijvoorbeeld de strategische doelstelling om in 2020 alle bedrijfsprocessen, producten en diensten duurzaam en volgens het cradle to cradle principe in te hebben gericht. Bij Initiatieven op dit vlak kan men dan bijvoorbeeld denken het recyclen van matrassen, het gebruik van waterlakken, of de wijze waarop de fabriek verwarmd wordt. Bij Auping werken momenteel 350 mensen, waarvan 110 mensen op het hoofdkantoor. Auping is voor 80% eigendom van de familie Auping en voor 20% van NPM Capital. Het bedrijf heeft momenteel een omzet van circa 70 miljoen. Vandaag de dag bestaat de core business van Auping uit spiraalbodems, matrassen en toppers, bedlinnen, dekbedden en kussens, nachtkastjes en -tafels en bedmodellen en boxsprings. De productie vindt eveneens gecentraliseerd plaats in Deventer. Voor meer informatie over Auping: Het hoofdkantoor van Auping is gevestigd in Deventer (zeer dichtbij de snelweg). In 2014 heeft Auping een ingrijpende modernisering van haar productiefaciliteit afgerond. Dit stelt Auping o.a. in staat om on order te kunnen leveren en de levertijd aanzienlijk te kunnen verkorten. Auping heeft zeer stevige groeiambities voor zichzelf geformuleerd (minimaal een verdubbeling) voor de komende 5 jaar en bevindt zich momenteel in een fase waarin het zich aan het voorbereiden is op deze groei door bijvoorbeeld haar organisatie op kerngebieden te professionaliseren en door het merk te herpositioneren. Vanuit het hoofdkantoor wordt de distributie richting de consument langs twee kanalen gedaan: Multibrand stores die ook Auping in hun assortiment hebben opgenomen en Auping Plaza winkels.

3 Pagina 3/10 Auping Plaza s Auping is een bedrijf met een eigen verkoopkanaal: de zogenaamde Auping Plaza s. De eerste Auping Plaza werd in 2005 geopend, maar momenteel zijn er meer dan 60 Auping Plaza s. Het is de ambitie van Auping om binnen afzienbare tijd naar meer dan 150 Auping Plaza s in de internationale kernmarkten te groeien. De Auping Plaza formule is een belangrijke pijler in de bredere cross-channel strategie van Auping, waarin online een erg relevante rol heeft. Dit maakt tezamen de customer journey. Het wordt gezien als een tool om onderscheidend vermogen te kunnen opbouwen voor consumenten. In de woorden van Auping: bij Auping Plaza zijn klanten bij Auping thuis. Auping Plaza is een instrument om de zogenaamde customer experience te beïnvloeden. Naast de groei van het aantal Auping Plaza winkels in kwantiteit, is er in de afgelopen periode substantieel geïnvesteerd in de kwaliteit van de Auping Plaza formule. Bijvoorbeeld in termen van styling en winkelinrichting, maar bijvoorbeeld ook in training van winkelmedewerkers aan de Auping Academy. Uiteindelijk is het de bedoeling dat een bezoeker van een Auping Plaza op een prettige manier geprikkeld wordt door wat hij/zij ziet, hoort, ruikt, proeft en voelt. Naast eigen Auping Plaza winkels wordt Auping ook verkocht via andere retailers (multibrand stores). Digital en Omnichannel bij Auping Auping zet erg stevig in op Digital. In de groeistrategie van Auping gaat E-Commerce - en in een breder kader: de ontwikkeling richting Digital - een vitale rol spelen. In de kern is de ambitie om de interactie met consument veel effectiever vorm te geven. Het is belangrijk om te realiseren hoe een consument een A-merk artikel als een Auping bed koopt: die zoektocht start veelal online, waarna vervolgens een complexe customer journey wordt gemaakt met tussenstations op zowel online (op bijvoorbeeld de Auping site), als offline (in bijvoorbeeld Auping winkels) touchpoints. Het is deze customer journey, voor tijdens en na aankoop van een artikel, die Auping veel intelligenter en effectiever wil managen. Auping kan hier echt verschil gaan maken en Digital gaat hierbij cruciaal worden. Om deze ambitie te realiseren en een degelijke professionaliseringsslag op Digital te kunnen maken is Auping op zoek naar een Online Marketeer Nederland, die op termijn in een ontwikkelingstraject zou kunnen en willen doorgroeien naar een leidinggevende rol als Manager Digital Central.

4 Pagina 4/10 Profiel positie Doel van de functie De Online Marketeer is verantwoordelijk voor de online activiteiten van het merkenportfolio van Auping in Nederland. Hij/zij doet dit in samenwerking met het Digital Team Central en de andere afdelingen binnen de afdeling Marketing & Innovatie en de Online Marketeers van de verschillende landen waarin Auping actief is. De Online Marketeer zorgt voor een goede doorvertaling van de strategische marketing plannen naar een lokaal online marketing plan en de uitvoering van dit plan. Verantwoordelijkheden Strategie & Marketing 1 Ontwikkelen en uitvoeren van strategie voor: online consumentencommunicatie, de Auping website voor zowel consumenten als B2B en social media; 2 Vertalen van de internationale Online and Brand Strategy, naar lokaal marketing en communicatie plan (internationale branding, hyper local initiatives); 3 Ogen en oren open houden wat er in de markt gebeurd en de marketing implicaties daarvan inzien. Het geven van marketing advies aan Auping (in principe voor de Nederlandse markt); 4 Een proactieve bijdrage leveren aan: de piketpalen van het Auping brand, offline marketingcommunicatie en PR; 5 Gevraagd en ongevraagd kennis delen. Online als offline advies geven en input leveren voor communicatiestrategieën; 6 Coordinatie van online- en reclamebureau s in Nederland; Projectmanagement 7 Het leiding geven aan een aantal grotere en kleinere Nederlandse (online) projecten voor de merkenportfolio van Auping; 8 Deel uitmaken van projecten waarbij je advies geeft over online activiteiten en daarbij een stukje van het proces coördineert; 9 Aansturing van bureaus: selectie van bureaus, briefings, projectmanagement (veel niche); 10 Project management en project deelname in projecten met zowel corporate als internationale collega s (Duitsland, Denemarken en België). Contentmanagement 11. Onderhouden en up-to-date houden van de content van merkenwebsite voor Nederland; 12. Zelf invullen van de lokale content met bureaus en in afstemming met de content manager central/global; 13. Social content zelf doen in samenwerking met bureau; 14. Commerciële content: drijven naar winkel /omzet i.c.m. merkbeleving.

5 Pagina 5/10 Resultaatgebieden In beginsel zullen de meest belangrijke resultaatgebieden van de rol, in termen van specifiek meetbare KPI s de volgende zijn: 1 Organisch bereik verhogen; 2 Engagement van het merk Auping verhogen; 3 Engagement met de boodschap verhogen; 4 Online projecten tijdig en naar verwachting opleveren; 5 Efficiency van interne processen maximaliseren; 6 Eenduidigheid van Marketing/Communicatie verhogen; 7 Intern draagvlak voor de rol van Digital voor Auping behouden en verhogen; 8 Impact van de online boodschap verhogen.

6 Pagina 6/10 Plaats in de organisatie Als Online Marketeer rapporteer je direct aan de Digital Manager en ben je onderdeel van het Digital team. Dit Digital team bestaat momenteel uit een Online Marketeer Central, een Content Manager en een Functional Application Manager. Het team is verantwoordelijk voor de online strategie van alle marktgebieden en werkt nauw samen met de afdelingen Sales (Accountmanagers), Brand, Trade Marketing, Product Management en met de Auping Plaza s. Het Digital team wordt momenteel aangestuurd door een recent geworven interim Digital Manager: Daniel Janus. De Digital Manager rapporteert op zijn beurt aan de director afdeling Marketing & Innovation: Margriet van Zijl. Margriet heeft ruim 20 jaar marketing ervaring binnen A-merk multinationals. Naast de Directeur Marketing & Innovatie, bestaat de directie van Auping uit: CEO, Director Sales & Retail, Director Operations, Manager Finance & Control en Directeur HR. Deze Digital Manager is momenteel bezig om het team vorm te geven en zal de komende periode (naar verwachting minimaal 1,5 jaar) sturing geven aan Digital binnen Auping. Hij zij zal ook moeten worden opgevolgd. De nieuwe Online Marketeer is hiervoor, uiteraard alleen bij gebleken performance en ontwikkeling, een voor de hand liggende kandidaat. Het team Brand & Trade Marketing NL (2 personen) is verantwoordelijk voor het doorvertalen van de strategie van de productgroepen naar de consument en de dealer in de marktgebieden (Nederland,) van Koninklijke Auping. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de communicatie en activatie richting consument en dealer. Het organogram hieronder geeft de organisatie nog eens vereenvoudigd weer. Directeur Marketing & Innovation Product Design Product Development & Engineering Marketing Manager Program Management Digital Manager Brand Communications (Central) Communications & Trade NL Online Marketeer NL Vacature

7 Pagina 7/10 Interview Daniel Janus, Digital Manager Central a.i., Margriet van Zijl, Director Marketing & Innovation, Anja Ringerwöle, HR Directeur a.i. Een jaar of drie geleden is er bij Auping besloten om de eerste stappen online te gaan zetten. Nu zijn we er klaar voor om écht door te pakken! We zijn als bedrijf heel ambitieus en hebben Digital een prominente plaats gegeven in onze groeistrategie. Het commitment voor e-commerce/online/digital is binnen Auping groot. Vanuit de CEO tot en met de directie gelooft men hier in. Wij hebben nu behoefte aan de juiste man/vrouw die vol energie hier de schouders onder kan en wil gaan zetten. Voor deze rol zoeken we iemand die weliswaar zal starten als Online Marketeer, maar die de ambitie, drive, en skills heeft om zich in een groeitraject door te ontwikkelen tot Digital Manager. Deze nieuwe collega zou idealiter hoog scoren op intelligentie, ondernemerschap, ambitie, leergierigheid en lef. Iemand dus die niet alleen maar boekenwijsheid heeft, maar ook street-smart is! Binnen digital zijn er meerdere grote uitdagingen voor onze nieuwe collega om zijn/haar tanden in te zetten. In de meest brede zin zal de nieuwe collega ons als bedrijf moeten helpen de transitie te gaan maken naar onderneming met een state-of-the-art digital propositie voor consumenten. We zijn een A-merk en we vinden dat we ook online ons merk veel effectiever moeten positioneren. Wij merken dat onze consumenten zich steeds meer online begeven als het gaat om de oriëntatie voorafgaand, maar ook tijdens het aankoop proces. We zouden graag willen dat Auping op de juiste momenten, op de juiste wijze, online aanwezig is. Een nieuw bed kopen mensen natuurlijk niet ieder jaar en consumenten worden steeds kritischer. Wij willen hier graag in mee bewegen en dichter bij de consument komen via digital. Ook na de aankoop in de latere fases van de consumer lifecycle zouden we graag bijvoorbeeld zaken meer via digital willen kanaliseren. Bijvoorbeeld als het gaat om serviceverlening aan klanten, maar ook als het gaat om customer loyalty en CRM. In 2014 hebben we een ingrijpende vernieuwing van onze fabriek afgerond. Een gevolg hiervan is dat we de klant daardoor een veel kortere levertijd kunnen aanbieden en in onze branche is dat erg belangrijk. Kopers vinden het niet fijn als ze lang op hun nieuwe aankoop moeten wachten! Nu kunnen we onze klanten op de dag toe nauwkeurig laten weten wanneer ze in hun nieuwe Auping bed kunnen slapen. Het managen van de Customer Experience is key en digital is hierbij vitaal. Daarnaast is er ook online branding. Als Auping hebben we onszelf de laatste tijd echt willen herpositioneren op de markt. Als we kijken naar onze omgeving is er een stevige concurrentie. Ook van online. Wij willen graag minder gedreven zijn door prijspromoties, omdat we vinden dat dat geen recht doet aan ons merk en de kwaliteit die we graag uitstralen. We proberen zo goed mogelijk te doorgronden hoe de voor ons relevante marktsegmenten verschillen in hun behoeften. Bijvoorbeeld dat er consumenten zijn die hun slaapkamer vooral zien als een functionele plek om te slapen, terwijl andere consumenten hun slaapkamer meer zien als een plaats thuis om in een sfeervolle omgeving te ontspannen. Ook op het gebied van sales kan digital ons vooruit helpen. Qua sales en distributie gebruiken wij momenteel verschillende kanalen. Onze dealers zijn in Nederland bijvoorbeeld een belangrijk kanaal (met ongeveer 350 dealers) en digital zou hier een rol kunnen spelen met het genereren van bezoek, of leads voor/naar deze dealers, maar in landen waarin we bijvoorbeeld veel minder dealers hebben zoals Duitsland (met ongeveer 25 dealers) zou online sales weer een effectief kanaal kunnen zijn. In dat laatste geval zal digital weer meer kunnen inzetten op online sales. Bijvoorbeeld door het opzetten van online partnerships. Qua persoon zoeken we echt iemand die deze rol met beide handen aangrijpt om zijn eigen stempel te drukken op de organisatie. Wij verwachten van de nieuwe man/vrouw dat deze zelfstandig de mouwen opstroopt om de transformatie voor Auping richting digital tot een succes te maken en die zelf ook een steile ontwikkeling door maakt!

8 Pagina 8/10 Persoonlijk profiel Opleiding, ervaring en relevante competenties Ervaring en opleiding Academisch werk- en denk niveau; 7-10 jaar werkervaring; Aantoonbaar trackrecord in online/e-commerce/digital is een vereiste; Aantoonbaar trackrecord in (online) marketing voor A-merken; Conversiegedreven achtergrond is een pré. Ervaring in ontwikkelen/implementatie omnichannel strategie is een pré; Internationale ervaring is een pré; Ervaring met organisatieverandering is een pré. Ervaring in een sterk servicegericht/klantgericht bedrijf met een A brand is een pré; Kennis van de Engelse en/of Duitse taal is een pré. Competenties Analytisch sterk; Business sense. Kan over functionele disciplines heen denken; Sparringpartner op directie niveau; Ondernemerschap. Pro activiteit; Overtuigingskracht. Individuen en groepen kunnen mee krijgen; Goede communicatieve vaardigheden; Lange termijn strategie kunnen vertalen naar concrete acties; Executiekracht. Dingen afmaken tot het eind; Draagvlak kunnen creëren bij anderen; Persoonlijkheid Self-starter; Fail often, fast and cheap: fouten maken en leren; Teamplayer; Snel handelen. Vlot. Actiegericht; Inspirerend. Energiek; Doorzetter. Kunnen omgaan met tegenslag; Flexibel. Pragmatisch. Vind het niet erg als dingen anders moeten dan gepland als dat effectief is; Open voor nieuwe dingen. Creatief. Steeds op zoek naar nieuwe kansen. Arbeidsvoorwaarden Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de positie. Het nieuwe hoofdkantoor wordt momenteel duurzaam ingericht en Het Nieuwe Werken wordt hier geïntroduceerd (zonder door te slaan). Afdelingen hebben binnen het gebouw ankerpunten met flexibele werkplekken, zodat afdelingen elkaar onderling nog gemakkelijker kunnen vinden.

9 Pagina 9/10 Waarom is dit een interessante loopbaanstap? Springplank naar zware Digital Management rol. Direct rapporteren aan inspirerende Manager Digital. Zelf je eigen rol vormgeven. Aan het stuur zitten van de transformatie van een bedrijf naar Digital. Snel schakelen in klein bedrijf met korte lijnen. Werken voor een Nederlands A-Merk. Auping is tegelijk fabrikant en retailer. Internationale ambities. Werken met talentvolle, ambitieuze professionals. Locatie Maagdenburgstraat 26, Deventer (aan de snelweg gelegen; ongeveer 1:15 uur vanuit Amsterdam). Meer informatie Consultant: Bart Dietz ) Research Consultant: Suzanne Kooloos Management Assistente: Lucille van Veldhoven ) Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uw cv en een korte motivatie via de registratie pagina op onze site (www.careeropeners.nl). Geef onder toelichting a.u.b. aan dat het de positie betreft van Online Marketeer bij Auping.

10 Pagina 10/10 Bijlage A: Artikel over duurzaamheid bij Auping (Bron: De Stentor, Jan 14)

2014.11 Job profiel Manager Digital Koninklijke Auping B.V.

2014.11 Job profiel Manager Digital Koninklijke Auping B.V. Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl 2014.11 Job profiel Manager Digital Koninklijke Auping B.V. Career Openers puts a-players in

Nadere informatie

2014.02 Job profiel Manager Formule Koninklijke Auping B.V.

2014.02 Job profiel Manager Formule Koninklijke Auping B.V. Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl 2014.02 Job profiel Manager Formule Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

2014.05 Job profiel. Lead Program Manager Koninklijke Auping B.V.

2014.05 Job profiel. Lead Program Manager Koninklijke Auping B.V. Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl 2014.05 Job profiel Career Openers puts a-players in contact with a-companies. For top 5% young

Nadere informatie

2015.05 Job profiel Manager Customer Service Center Makro Nederland

2015.05 Job profiel Manager Customer Service Center Makro Nederland Westerdoksdijk 1 1013 AD Amsterdam The Netherlands Telephone +31 88 23 5400 www.careeropeners.nl 2015.05 Job profiel Manager Customer Service Center Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

2012.01.16 Job profiel Manager Marketing E-Commerce V&D

2012.01.16 Job profiel Manager Marketing E-Commerce V&D Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl 2012.01.16 Job profiel Manager Marketing E- Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

maart 2015 Job profiel

maart 2015 Job profiel Westerdoksdijk 1 1013 AD Amsterdam Nederland Telefoon +31 88 0235400 Fax +31 88 0235440 www.careeropeners.nl maart 2015 Job profiel Online Category Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

2015.06 Job profiel Director Operations iprospect

2015.06 Job profiel Director Operations iprospect Westerdoksdijk 1 1013 AD Amsterdam The Netherlands Telephone +31 88 23 5400 www.careeropeners.nl 2015.06 Job profiel Director Operations Vertrouwelijk Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

Maart 2015 Job profiel Online Customer Retention manager Jumbo Supermarkten

Maart 2015 Job profiel Online Customer Retention manager Jumbo Supermarkten Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl Maart 2015 Job profiel Online Customer Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

December 2012 job profiel Sr. Planning Manager E-Commerce V&D

December 2012 job profiel Sr. Planning Manager E-Commerce V&D Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl December 2012 job profiel Sr. Planning Manager E- Career Openers puts a-players in contact with

Nadere informatie

2014.03 Job Profiel Category Marketeer & SEA Mobile Specialist Emesa

2014.03 Job Profiel Category Marketeer & SEA Mobile Specialist Emesa Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl 2014.03 Job Profiel Category Marketeer & SEA Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

2014.04 Job Profile Account Group Manager Ahold & A.S. Watson Danone, Nutricia Nederland

2014.04 Job Profile Account Group Manager Ahold & A.S. Watson Danone, Nutricia Nederland Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl 2014.04 Job Profile Account Group Manager Ahold & A.S. Watson Career Openers puts a-players

Nadere informatie

Job profiel 2015 (Senior) Consultant Career Openers

Job profiel 2015 (Senior) Consultant Career Openers Westerdoksdijk 1 1013 AD Amsterdam Nederland Telefoon +31 88 0235400 www.careeropeners.nl Job profiel 2015 (Senior) Consultant puts a-players in contact with a-companies. For top 5% young executives we

Nadere informatie

13-06-2012/Job profiel Marketing Manager Selecta

13-06-2012/Job profiel Marketing Manager Selecta Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl 13-06-2012/Job profiel Marketing Manager Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

2014.06 Job profiel Online Business Development Manager MS Mode

2014.06 Job profiel Online Business Development Manager MS Mode Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl 2014.06 Job profiel Online Business Development Manager Career Openers puts a-players in contact

Nadere informatie

Job profiel 2015 Business Intelligence Consultant Career Openers

Job profiel 2015 Business Intelligence Consultant Career Openers Westerdoksdijk 1 1013 AD Amsterdam Nederland Telefoon +31 88 0235400 www.careeropeners.nl Job profiel 2015 Business Intelligence puts a-players in contact with a-companies. For top 5% young executives

Nadere informatie

Job profiel Key Account Manager Selecta

Job profiel Key Account Manager Selecta Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl Job profiel Key Account Manager Career Openers puts a-players in contact with a-companies. For

Nadere informatie

Job profiel (Senior) Internal Auditor FrieslandCampina

Job profiel (Senior) Internal Auditor FrieslandCampina Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl Job profiel (Senior) Internal Auditor Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

2013.02.20 Job profiel Account Manager Eindverbruikers Royaan

2013.02.20 Job profiel Account Manager Eindverbruikers Royaan Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl 2013.02.20 Account Manager Career Openers puts a-players in contact with a-companies. For top

Nadere informatie

Job profiel Finance Manager Arts en Zorg

Job profiel Finance Manager Arts en Zorg Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl Job profiel Finance Manager Career Openers puts a-players in contact with a-companies. For top

Nadere informatie

PROFIEL. Werken bij V&D E-Commerce

PROFIEL. Werken bij V&D E-Commerce PROFIEL Werken bij V&D E-Commerce Werken bij V&D E-commerce Pagina 2 van 6 Company Profiel - Algemeen ONDERNEMING V&D V&D is opgericht in 1887 en is de grootste warenhuisketen in Nederland met 62 vestigingen.

Nadere informatie

2013.08.01 Job profiel Web Analyst Nuon

2013.08.01 Job profiel Web Analyst Nuon Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl 2013.08.01 Job profiel Web Analyst Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

JOB PROFIEL. Category Manager Wholesale

JOB PROFIEL. Category Manager Wholesale JOB PROFIEL Category Manager Wholesale 2012 Category Manager Wholesale Page 2 of 6 BEDRIJFSPROFIEL ALGEMEEN In 2000 is opgericht als eerste merk ter wereld dat luxe Home en Body cosmetica combineert. Raymond

Nadere informatie

PROFIEL. Business Controller Albert Heijn Nederland

PROFIEL. Business Controller Albert Heijn Nederland PROFIEL Albert Heijn Nederland Albert Heijn Nederland Pagina 2 van 9 Company Profiel - Algemeen ONDERNEMING Albert Heijn is onderdeel van Ahold. Ahold heeft zijn wortels in de Zaanstreek, waar nog steeds

Nadere informatie

PROFIEL. Marketing Manager NS Hispeed

PROFIEL. Marketing Manager NS Hispeed PROFIEL Marketing Manager NS Hispeed Mei 2012 Pagina 2 van 8 Company profiel - Algemeen NS HISPEED NS Hispeed is het overkoepelende merk voor alle highspeed en internationale treinen als Fyra, Thalys en

Nadere informatie

PROFIEL. Financial Talent Program Ahold Europe

PROFIEL. Financial Talent Program Ahold Europe PROFIEL Financial Talent Program Mei 2011 Page 2 of 5 Bedrijfsprofiel - Algemeen ONDERNEMING Ahold heeft zijn wortels in de Zaanstreek, waar nog steeds het hoofdkantoor is gevestigd van Albert Heijn, Etos,

Nadere informatie

JOB PROFIEL. Brand Manager Dairy Based Beverages

JOB PROFIEL. Brand Manager Dairy Based Beverages JOB PROFIEL Brand Manager Dairy Based Beverages December 2011 Page 2 of 6 BEDRIJFSPROFIEL ALGEMEEN Koninklijke FrieslandCampina voorziet miljoenen mensen in meer dan honderd landen van al het goede van

Nadere informatie

Juli 2015 Job profile QESH Manager Fonterra

Juli 2015 Job profile QESH Manager Fonterra Terborchstraat 18 8011 GG Zwolle Nederland Telephone +31 88 023 5424 www.careeropeners.nl Juli 2015 Job profile QESH Manager Career Openers puts a-players in contact with a-companies. For top 5% young

Nadere informatie

Overzicht aangeboden stages bij CMD Amsterdam - periode juni 2013 - heden

Overzicht aangeboden stages bij CMD Amsterdam - periode juni 2013 - heden Overzicht aangeboden stages bij CMD Amsterdam - periode juni 2013 - heden In dit document staan de stages die door het bedrijfsleven zijn gemeld bij de opleiding. Deze stages zijn al door het stagebureau

Nadere informatie

VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN

VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN Het realiseren van bedrijfsambities Discussie finance professionals SPECIALE UITGAVE DOOR VISMA SOFTWARE Thema AMBITIE VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN De controller als business partner 9 vragen en

Nadere informatie