Beste oude en nieuwe Chiromeisje, ouders en sympathisanten, Lees even dit voorwoord alvorens het chirobieke door te nemen voor je eigen afdeling.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste oude en nieuwe Chiromeisje, ouders en sympathisanten, Lees even dit voorwoord alvorens het chirobieke door te nemen voor je eigen afdeling."

Transcriptie

1 Beste oude en nieuwe Chiromeisje, ouders en sympathisanten, Lees even dit voorwoord alvorens het chirobieke door te nemen voor je eigen afdeling. Zoals elke maand hebben we belangrijke informatie voor jullie: 18 september: Startdag! Alle nieuwe leden (en trouwe leden) verwachten we ook vandaag weer om 14u op de Schakel. Vandaag kan elk meisje vanaf de derde kleuterklas t.e.m. het 5 de middelbaar zich inschrijven. Inschrijvingsgeld bedraagt 25 voor het eerste kind, 24 voor het tweede kind Inschrijven kan het hele jaar door, wanneer de helft van het chirojaar voorbij is wordt de prijs van het inschrijvingsgeld gehalveerd MAAR dan heb je ook wel al een half jaar de spetterende chiro-activiteiten gemist! 2 oktober: Vriendjesdag! Iedereen mag vriendinnen en vriendjes meebrengen! We hopen vandaag met zeer veel te zijn! 9 oktober: Jullie leidsters zijn op leidingsweekend dus deze zondag is het jammer genoeg GEEN Chiro. ZATERDAG 15 oktober: Rondgaan voor de wafelenbak! De kwiks, tippers, tiptiens & aspi s verzamelen om 14u op het dorp van Nieuwkerken. We gaan samen rond om onze wafels te verkopen voor de wafelenbak op 13 november. We verwachten IEDEREEN op deze activiteit. Leden die niet aanwezig zijn, zullen achteraf nog een straat toegewezen krijgen om zelfstandig af te werken. Hierachter is het ook nog startmis, dit is voor alle leden, dus ook voor de biekes en de speelclubs. Daarvoor worden jullie om 18u aan de kerk in Nieuwkerken verwacht. Jullie ouders mogen jullie terug komen halen

2 om 19u. Neem zeker een vieruurtje mee want het wordt een lange middag! We zouden graag hebben dat het lidgeld betaald is tegen 10 oktober. Spreek een leidster van je eigen groep aan en overhandig 25 euro als je eerste kind in de Chiro bent, 24 euro als je tweede kind bent, Inschrijven kan nog steeds in het chirojaar! Voor Pasen betaal je 25 euro, na Pasen vragen we 10 euro inschrijvingsgeld! Als er dus nog vriendinnetjes zijn die willen meegenieten van onze leuke activiteiten, ze zijn altijd welkom! Jarigen van de maand oktober: GELUKKIGE VERJAARDAG! Groetjes, de leiding!

3 Hebben jullie zin om een heel jaar leuke spelletjes te spelen? Dan hebben wij goed nieuws want vandaag start het nieuwe chirojaar! Wij, de biekesleidsters, gaan er samen met jullie een super leuk jaar van maken! Zijn jullie al benieuwd naar wat we allemaal gaan spelen? Kijk dan maar snel eens naar dit chirobieke. De chiro gaat steeds door op de schakel van 14u tot 17u. Als dit eens zou veranderen, laten wij dit zeker weten! Zondag 18 september De bijenkoningin is haar bijenleger kwijt, dus we hebben al jullie hulp nodig om het bijenleger terug te vinden. Komen jullie ons helpen? Wij hebben ook een lekker vieruurtje voor jullie klaar, smullen maar! We spelen van 14 uur tot 17 maar ga nog niet direct weg want vandaag kunnen jullie zich inschrijven. Neem dus zeker 25 euro mee. Zondag 25 september Bzzzz wat hoor ik daar? De biekes komen eraan! Vandaag gaan we testen of jullie wel echt biekes waardig zijn. Wie krijgt de medaille van durf, en wie die van snelheid? Kom zeker samen met ons spelen! Zondag 2 oktober Vandaag is het een speciale zondag. Het is VRIENDJESDAG! De enige dag waarop jullie ook jongens mogen meenemen naar de chiro. Iedereen is welkom om met ons mee te spelen dus verzamel maar al jullie vriendjes, vriendinnetjes, broers, zussen, nichtjes, neefjes, Zondag 9 oktober Jammer genoeg gaan jullie de leidsters dit weekend moeten missen want de leidsters zijn op leidingsweekend. Volgende week zien we jullie gelukkig allemaal weer terug! Zaterdag 15 oktober Let op: dit is een zaterdag! Vandaag gaan we met z n allen naar de startmis. We spreken om 18u af op het dorp van Nieuwkerken en om 19u mogen jullie al terug naar huis. Tot dan!

4 Zondag 23 oktober Draai een keer in het rond Stamp met je voeten op de grond Zwaai je armen in de lucht Ga nu zitten met een zucht Stap nu rond als een gans Zo gaat de kabouterdans Vandaag spelen we samen met plop en zijn vriendjes. Komen jullie ook? Zondag 30 oktober Deze zondag gaan we op tocht door sprookjesland. We komen trollen en elfjes tegen, maar ook roodkapje en doornroosje en nog veeeel meeeer! Zondag 6 november Kapitein haak heeft de grote fruitkist van Peter Pan gestolen. We hebben veel biekes nodig die ons helpen om kapitein haak te verslaan. Ziezo deze maand is alweer voorbij gevlogen. Hopelijk zien we jullie snoetjes elke zondag! Dikke kussen, Delphine, Ine en Inne

5 Liefste speelclubjes, Wij, jullie nieuwe en allercoolste leidsters, zijn superblij dat we dit chirojaar met die schattige maar toch ook stoere meiden mogen spelen. Wij kijken er al enorm naar uit, en hopelijk zijn we elke zondag met velen. Zotte spelletjes op gekke zondagen en tussendoor elkaar stiekem wat plagen. Wij staan te springen om om aan het nieuwe chirojaar te beginnen, dus lees maar snel hieronder alle zinnen! Zondag 18 september 14u 17u Vandaag gaan we pas echt van start met het nieuwe jaar als speelclub. Samen springen we het nieuwe chirojaar in en dit doen we op de tonen van 3, 2, 1 START! Op deze startdag kunnen alle leden zich inschrijven na 17 uur bij je leidsters. Voor de kinderen die al lid waren staat er een invulformulier op de site komen zodat het inschrijven veel vlotter kan verlopen. De kostprijs voor een chirojaar vol plezier is voor het eerste kind 25 euro, voor het tweede 24, enz.. Zondag 25 september 14u-17u Vandaag kijken we of jullie de naam SPEELCLUB wel echt waard zijn.. Zijn jullie stoer, gek, slim, leuk, ster, snel, en helemaal voor YELLOW POWER? Wij zijn benieuwd of jullie zullen slagen.. Zondag 2 oktober 14u-17u Een dag met nog meer kinderen, een dag waarop iedereen welkom is, een dag waarop zelfs jongens welkom zijn in de chiro, een dag met een nog coolere activiteit als anders Jullie raden het al? Het is VRIENDJESDAG!

6 Breng vandaag al jullie vriendjes en vriendinnetjes mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Zondag 9 oktober Vandaag is het geen chiro! Jullie leidstertjes zijn op leidingsweekend om een nog hechtere leidingsploeg te worden. Niet getreurd, volgende week zijn we er weer! Zaterdag 15 oktober Deze avond is het STARTVIERING. Let op dit is een zaterdag! Jullie worden allemaal verwacht in uniform om 17u45 op het dorp. We zetten dan het nieuwe chirojaar in met alle andere jeugdbewegingen tijdens een leuke viering. Wat zou het aandenken deze keer zijn? Het einde van deze viering zal ongeveer rond 19uur zijn maar dit varieert elk jaar. Wanneer het vroeger of later is sturen wij een berichtje naar de ouders. Zondag 23 oktober 14u 17u Ik ben groen, blauw, rood, oranje, paars maar het mooist als ik GEEL ben. Wat me ook nog mooier maakt is als er CHIRO op mij staat. Er hangt een draadje aan mij en er zit lucht in. Ra-ra-ra wat ben ik? Vandaag gaat helemaal over mij! Zondag 30 oktober 14u 17u Ben jij niet bang voor spinnen? Ook niet voor spoken? Of heksen? Dan ben je zeker welkom bij ons in de chiro! Vandaag is het voor ons halloween! Als je een echte speelclubber bent, kom dan met je engste blik en je griezeligste verkleedkleren naar de schakel! Tot dan! SPANNEND

7 Zondag 6 november 14u 17u ALARM ALARM!! Wie heeft onze dure, grote, mooie swarovsky diamanten gestolen? Kom snel naar de chiro om ons te helpen zoeken want de tijd tikt! Als we ze niet tegen 17uur gevonden hebben zou er wel eens iets ergs kunnen gebeuren!! Ziezo, de eerste (en de tweede) maand van een onvergetelijk, gek, zot en cool CHIROjaar zit er weeral op! Wij kijken er al heeeeeeeel hard naar uit, Tot zondag! Jullie liefste leidstertjes, Nienke, Liesje & Tessa

8 Dag liefste Kwikjes! Het is eindelijk zover! De start van een nieuw chirojaar met jullie gloednieuwe leidstertjes! Wij hebben alvast superveel zin om er een zot jaar van te maken, jullie hopelijk ook! Deze maand staat er vanalles op het programma, hopelijk zijn jullie er elke zondag bij! Zondag 11/09 Vandaag is het kermis en Nieuwkerken en dus geen chiro. Maar als je langskomt op de kermis kom je ons vast en zeker wel tegen! Zondag 18/09 Startdag! Deze dag kunnen jullie je inschrijven voor het nieuwe chirojaar, dit kan na vijf uur door de mama s en papa s gebeuren. We leren vandaag ook onze nieuwe leidstertjes wat beter kennen, spannend! Het is 25 euro om je in te schrijven. Zoals elke zondag is het chiro van 14u tot 17u. Zondag 25/09 Zijn jullie het wel waard om Kwiks genoemd te mogen worden? We testen vandaag of jullie wel stoer en dapper genoeg zijn om tot het coole team groen te behoren. Neem zeker kleren mee die vuil mogen worden en je hoeft geen schrik te hebben! (of misschien toch een beetje? ;) ) Zondag 02/10 Joepie, vriendjesdag! Jullie mogen al jullie vriendjes en vriendinnetjes meebrengen naar de schakel vandaag en wie weet komen zij dan ook wel in de chiro! Voor 1 keertje mogen er zelfs jongens meekomen Zondag 09/10 Jullie leidstertjes zijn op leidingsweekend dus helaas is het geen chiro dit weekend Maar niet getreurd, volgende week staan we er weer! Zaterdag 15/10 Opgelet, dit is een zaterdag. Vandaag gaan we rond voor de wafelenbak, wees dus liefst zo talrijk mogelijk aanwezig. Anders zal je later nog moeten rondgaan. We spreken af om 14u aan het dorp van Nieuwkerken en om 17u is het startmis. Om 19u mogen jullie ouders jullie komen halen aan de kerk van Nieuwkerken. Vergeet jullie fiets en een vieruurtje niet! Zondag 23/10 We nemen een sprong in de tijd en reizen naar de verre prehistorie. Toen dinosaurussen nog bestonden en de mensen nog moesten jagen. Trek jullie berenvelletje of andere prehistorische outfit maar al aan en ga mee op avontuur!

9 Zondag 30/10 Hopelijk zijn jullie niet bang voor zombies, want die zouden we vandaag wel eens kunnen tegenkomen Ziezo dit was het voor de maand september en oktober, het wordt vast en zeker weer een fantastisch chirojaar, wij kijken er al naar uit! Lieve groetjes van jullie leidstertjes, Celeste, Febe H. en Febe DB

10 HELABA TIPPERTJES Jullie nieuwe leidsters hebben deze maand superleuke activiteiten voor jullie in petto en wij hopen natuurlijk dat jullie er met z n allen bij zijn om met ons mee te spelen! De gewone activiteiten zijn van 14u00 tot 17u00 op de schakel en jullie mogen ook een vieruurtje meebrengen om van te smullen. Hou jullie maar al klaar, want wij hebben er zin in!! 18 september: JOEPIEEE, vandaag is het STARTDAG! Hopelijk zijn jullie er allemaal, want jullie zijn natuurlijk nergens beter dan Tipperthuis. Alle nieuwe leden (en trouwe leden) verwachten we ook vandaag weer om 14u op de Schakel. Inschrijvingsgeld bedraagt 25 voor het eerste kind, 24 voor het tweede kind Jullie kunnen het inschrijvingsformulier op de site vinden, zodat jullie (voor diegene die willen) het al ingevuld kunnen meebrengen. 25 september: Hou jullie maar al klaar, want deze zondag testen we wie een waardige tipper is op onze Tipperdoop! Voorzie kleren die vuil mogen worden, zodat jullie jullie helemaal kunnen laten gaan! 2 oktober: Deze zondag mogen jullie al jullie vriendjes meebrengen, want het is vriendjesdag. (Zelfs jongens mogen komen ). Laat al die toffe vrienden en vriendinnetjes maar eens zien hoe leuk de Chiro wel niet is! 9 oktober: Spijtig genoeg is het deze zondag geen Chiro, want alle leidsters

11 zijn op leidingsweekend. Maar niet getreurd, de rest van de maand zijn we er natuurlijk wel om jullie zondagen op te fleuren! ZATERDAG 15 oktober: Vandaag spreken we af om 14u00 op het dorp van Nieuwkerken, want we gaan wafels verkopen voor de wafelenbak. Nadien is er om 18u00 een startviering met alle jeugdbewegingen om het jaar goed in te zetten. Vergeet zeker geen vieruurtje mee te brengen, want het wordt een iets langere activiteit. De startviering is gedaan om 19u. Jullie ouders kunnen jullie dan terug komen halen op het dorp. 23 oktober: Deze zondag spelen we het grote bouwvakker spel. Wees er allemaal bij zodat we kunnen laten zien dat die van de Chiro geen doetjes zijn! 31 oktober: Begin maar al te beven, want we spelen vandaag een spel rond Halloween. Jullie mogen jullie voor deze activiteit verkleden in een griezelfiguur! Opgelet dit is een MAANDAG! We verwachten jullie om 19u aan het jeugdhuis van Sinaai Troelant. Het einduur gaan we nog laten weten, omdat we zelf nog niet over die info beschikken!

12 6 november: De gekke professor heeft de foute ingrediënten bij elkaar gegoten en heeft zo alles laten ontploffen. Kunnen jullie hem helpen om het juiste drankje te maken? Ziezo dat was het dan voor deze maand! Heel veel tippergroetjes van jullie leidsters Hanne, Anke en Margot

13 Helaba, tiptientjes! Ziehier jullie allereerste chirobieke van jullie gloednieuwe, kersverse, megafantastische en heel bescheiden leidsters. Wij staan te springen om er met jullie in te vliegen, PATAT! 18 september Startdag: eerste activiteit met jullie nieuwe topleidsters, wij kunnen al niet wachten om het nieuwe chirojaar met jullie in te zetten! Vergeet jullie inschrijvingsgeld zeker niet. 25 september Vandaag geven we ons lokaal een hele make- over om het wat gezelliger te maken. Leuke lampjes en andere leuke gadgets zijn zeker altijd welkom. 2 oktober Vandaag mogen jullie al jullie vriendjes en vriendinnetjes optrommelen om mee te komen spelen met ons. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde J 9 oktober Jammer, geen chiro vandaag L de leidsters zijn op chiroweekend om het jaar voor te bereiden. Geen paniek, volgende week staan we weer voor jullie! 15 oktober Joepie, vandaag mogen jullie rondgaan om ons allerlekkerste wafeltjes te verkopen in Nieuwkerken. Jullie worden verwacht om 14u op het dorp. Zorg dat jullie talrijk aanwezig zijn zodat het voor iedereen leuk bijft. Wie niet aanwezig kan zijn zal later nog zijn straten toeverdeeld krijgen. En om de dag nog leuker te maken, gaan we daarna samen naar de STARTMIS! Vergeet zeker geen vieruurtje mee te nemen want het wordt een lange dag. Startmist begint om 18u en zal eindigen om 19u.

14 23 oktober Haal al jullie drama maar uit jullie kast, want vandaag kruipen we in de huid van realitybabes. Marginaliteit staat centraal dus komen allemaal! 28 oktober Brrrr, vanavond kunnen we lekker samen bibberen en beven want het is HALOWEEN!! Verwacht jullie maar aan een angstaanjagend spel, en haal ook allemaal maar jullie engste en griezeligste verkleedkleren naar boven. Degene die ons het meest doet schrikken krijgt een verasssing ;) Het uur laten we nog weten, let wel op want het is op een vrijdagavond te doen! 6 november Omdat het buiten donker, kil en regenachtig is, maken we het vandaag gezellig in ons lokaaltje. Neem een fleecedekentje en jullie chillmood mee. Wij hopen dat jullie er iedere week met veel staan vol enthousiasme. Kusjes, Hannah, Marlies en Lotte

15 Zondag 18/09: START vandaag leren wij jullie en jullie ons kennen. We hopen op een goede start van een fantastisch oranje jaar, hopelijk zijn jullie allemaal daar! Breng zeker 25 mee want na de Chiro kunnen jullie zich inschrijven! DAG Zondag 25/09: Zijn jullie wel Aspirant waardig? Kunnen jullie alles wel aan? Vandaag worden jullie letterlijk omgedoopt tot Aspirant breng dus zeker kledij mee die vuil mag worden en je stoerste ik. Zondag 2/10: Jongens zijn vandaag toegelaten want het is VRIENDJESDAG! Iedereen is welkom, je beste schoolvriendin, je broer, je lief, een potentieel lief voor je leidsters, alles kan, alles mag want het is supermegagekkevriendjesdag! Zondag 9/10: Jammer genoeg moeten jullie een weekje zonder ons overleven, de leidsters zijn op leidingsweekend!

16 ZATERDAG 15/10: Jullie worden om 14u verwachten op het dorp van Nieuwkerken (wie kan liefst met de fiets). Neem zeker jullie verkoopskills mee, we gaan rond voor de wafelenbak. Probeer hier zeker aanwezig te zijn, wie dit mist moet achteraf nog rondgaan. Loop hierna zeker niet weg want het is aansluiten Startviering. Rond 19u mogen jullie terug naar huis keren. Breng zeker een 4-uurtje, lunchpakket of extra koek mee want het is een lange dag. Zondag 23/10: Je kan altijd in de prullenmand duiken en iets opnieuw gebruiken! Vandaag ontdekken we wat we kunnen doen met dingen uit de vuilbak. Wie mee wil komen experimenteren zal vandaag heel wat leren. Hope 2CU Weekend van vrijdag 28/10 tot zondag 30/10: Dit weekend kijken we uit naar een griezelige Halloweentocht, wie deze tocht aan durft krijgt van ons nog het tijdstip en de locatie te weten. We verwachten jullie in jullie engste vorm! Zondag 6/11: Wat we jullie vandaag laten doen blijft voorlopig nog staatgeheim maar dat je het niet wil missen is zeker. Breng je leukste, zotste, actiefste zelf mee en je bent al half gewonnen! XOXO van jullie nieuwe leidsters

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen!

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Geniet van jullie paasvakantie MAAR vergeet tijdens deze drukte en leuke vakantie de Chiro niet! De leiding heeft voor

Nadere informatie

Aan alle jarigen een dikke proficiat! Ook een dikke proficiat aan alle biekes en kwiks die hun communie doen/ hebben gedaan. Hiep hoi!

Aan alle jarigen een dikke proficiat! Ook een dikke proficiat aan alle biekes en kwiks die hun communie doen/ hebben gedaan. Hiep hoi! Beste vrienden van de Nieuwkerkse Chiro, Wat vliegt de tijd voorbij, Wat gaat de tijd zeer snel.. Hopelijk legt elke vogel z n ei, En zijn jullie aanwezig tijdens elke activiteit of leuk chirospel! Maar

Nadere informatie

Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd.

Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd. Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd. Ook maart wordt een zeer leuke maand, vol toffe chirodingen, Lees eerst onderstaande mededelingen alvorens

Nadere informatie

Liefste Chirovrienden, We zijn reeds aangekomen aan de derde maand van ons Chiro jaar. Wat. vliegt de tijd als je je amuseert, niet waar?

Liefste Chirovrienden, We zijn reeds aangekomen aan de derde maand van ons Chiro jaar. Wat. vliegt de tijd als je je amuseert, niet waar? Liefste Chirovrienden, We zijn reeds aangekomen aan de derde maand van ons Chiro jaar. Wat vliegt de tijd als je je amuseert, niet waar? Ook in november zetten we het amusement verder, lees daarom even

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, BRRRR het is koud, de winter is zeer stout! De leidsters zijn nog straffer dan dat koude weer, en hopelijk zien we jullie elke week, keer op keer! Laat de leidsters niet in de kou

Nadere informatie

Liefste chirovrienden, 2016 is van start gegaan! Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van de feestdagen? Wij alvast wel!

Liefste chirovrienden, 2016 is van start gegaan! Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van de feestdagen? Wij alvast wel! Liefste chirovrienden, 2016 is van start gegaan! Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van de feestdagen? Wij alvast wel! Januari staat voor vele van de leidsters in het teken van studeren, studeren,

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

Zaterdag 20 oktober 2018 spookt het bij Chiro Sus. Speelcubbers en Kwikken worden op de Chiro verwacht om 18u en hun activiteit eindigt om 20u.

Zaterdag 20 oktober 2018 spookt het bij Chiro Sus. Speelcubbers en Kwikken worden op de Chiro verwacht om 18u en hun activiteit eindigt om 20u. Oktober Deze maand zit vol verrassingen De herfst is begonnen De bladeren krijgen verschillende mooie kleuren Vriendinnetjes zijn nu nog meer dan anders welkom op onze Chiro Griezelen en spoken, hoort

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s!

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s! Hallo lieve leden, mama s en papa s! ALGEMEEN NIEUWS Hopelijk zijn jullie klaar voor een nieuwe, geweldige Chiromaand! Om te beginnen willen wij even een sprong naar de toekomst maken, meer bepaald naar

Nadere informatie

Lieve chiromeisjes, De leidsters komen rond of geven jullie een kampcontact om jullie in te schrijven eind juni (vanaf midden tot eind juni).

Lieve chiromeisjes, De leidsters komen rond of geven jullie een kampcontact om jullie in te schrijven eind juni (vanaf midden tot eind juni). Lieve chiromeisjes, Het weer wordt alsmaar beter, de zon schijnt als maar harder dus des te meer een reden om naar de Chiro te komen Alvorens jullie een kijkje nemen naar jullie programma, graag even jullie

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Lieve chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand

Nadere informatie

RODE DRAAD December-januari 2018

RODE DRAAD December-januari 2018 RODE DRAAD December-januari 2018 Lieve ouders en leden, De eerste twee maanden van het chirojaar zitten er alweer op. Na een spetterende start en veel leuke zondagen, is hier de nieuwe Rode Draad!! Wat

Nadere informatie

Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur,

Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder.

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Vandaag vertrekt er op de KLJ een ruimteschip naar Pluto, het

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ouders en ketten Het nieuwe chirojaar gaat bijna weer van start. Dat betekent dat er de komende acht maanden weer wekelijks een nieuwe activiteit voor de ketten klaarstaat.

Nadere informatie

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee!

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee! Zondag 3 september Beste Sloeber, Er zijn grote problemen in het land van Koning Suikerbuik! Jij komt toch naar de chiro om hem te helpen? Groetjes De Lakei van de Koning Spitter spetter spater, we hebben

Nadere informatie

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI DIT BOEKJE IS VAN.. Beste ouders, Beste leden, Dit is alweer het laatste boekje van het jaar en dat betekent dus dat we jullie het trieste nieuws moeten meedelen dat het

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK!

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! Algemeen nieuws Gegroet liefste leden en ouders, December is de maand van speciale vergaderingen, dus wees allemaal alert! Hieronder geven we al een kort overzicht

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

November. Chiro Sint Dionysius Putte

November. Chiro Sint Dionysius Putte November Chiro Sint Dionysius Putte PINKELS ZONDAG 01 NOV Vandaag is het geen chiro omdat we er vrijdagavond al een griezelige boel van hebben gemaakt. ZONDAG 08 NOV Letterkoekjes, appels, choco, chips,

Nadere informatie

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! Algemeen nieuws Het chirojaar loopt jammer genoeg stilaan op zijn einde, maar niet getreurd: mei wordt nog een zeer fijne maand! Vorig weekend vierden we feest en

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Jaargang 49, Oktober 2018

De Eurefantokrant. Jaargang 49, Oktober 2018 Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Jaargang 49, Oktober 2018 2/10/2008 Noemie Mathieu 10 jaar Lid Sloepi 6/10/2001 Margot Dekens 17 jaar Lid Aspi 6/10/1999 Chloë Swalens

Nadere informatie

2940 Stabroek (Putte) 2950 Kapellen (Putte) De Chiromeisjes bedanken jullie! Tot dan!

2940 Stabroek (Putte) 2950 Kapellen (Putte) De Chiromeisjes bedanken jullie! Tot dan! Op zaterdag 23 maart 2013 organiseert de meisjeschiro van Putte opnieuw een heerlijke mosselsouper. Die vindt plaats in het Gildenhuis van Putte (Partizanenstraat) van 17:30u tot 20:00u. Om 20:30u sluit

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd.

Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd. Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd. Ook maart wordt een zeer leuke maand, vol toffe chirodingen, Lees eerst onderstaande mededelingen alvorens

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Januari 2019

De Eurefantokrant. Januari 2019 Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Januari 2019 05/06/2004 Camie Dekens 15 jaar Lid Tiptiens 06/01/2011 Floor Nieuwborg 8 jaar Lid Speelclub 06/01/2010 Lisa Kaneza 9 jaar

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie alvast prettige feestdagen toewensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Jaargang 46, Januari 2016 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers 14/01/2000 Gerben Wilmus 16 jaar

Nadere informatie

Algemeen nieuws Januari

Algemeen nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Algemeen nieuws Januari Eerst en vooral willen wij jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS Lieve leden, mama s en papa s,

ALGEMEEN NIEUWS Lieve leden, mama s en papa s, ALGEMEEN NIEUWS Lieveleden,mama senpapa s, Hetiszover,hetnieuwechirojaariseindelijkofficieelbegonnen!Wehebbenditjaaral goedingezetoponsovergangsweekend.maareennieuwjaarbetekentookdatwe afscheidmoetennemenvanenkeleleiding.natalie,loreenlunawegaanjulliemissen!

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS heel veel succes chirokamp zondag 31 juli tot woensdag 10 augustus inschrijvingen

ALGEMEEN NIEUWS heel veel succes chirokamp zondag 31 juli tot woensdag 10 augustus inschrijvingen Juni 2016 ALGEMEEN NIEUWS Lieve leden en ouders, Het jaar loopt stilletjes aan weer op zijn einde Jammer genoeg wil dat ook zeggen dat de examens weer in aantocht zijn, niet enkel voor de leiding maar

Nadere informatie

BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK!

BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK! BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK! ALGEMEEN NIEUWS Liefste chirovrienden, Hopelijk zijn jullie allemaal kunnen bekomen van de geslaagde editie van Winterfeest en hebben jullie de eerste maand

Nadere informatie

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad OKTOBER Het scoutsblad oktober 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS fantastisch jaar 30 september, aan de chirolokalen Breughelavond op zaterdag 6 oktober 14 oktober

ALGEMEEN NIEUWS fantastisch jaar 30 september, aan de chirolokalen Breughelavond op zaterdag 6 oktober 14 oktober ALGEMEEN NIEUWS Lieve leden, mama s en papa s, Het is zover, het nieuwe chirojaar is eindelijk officieel begonnen! We hebben dit jaar al goed ingezet op ons overgangsweekend. Maar een nieuw jaar betekent

Nadere informatie

Jongknapen. Lieve jongkapen

Jongknapen. Lieve jongkapen Jongknapen Lieve jongkapen Na de grote, maar toffe vakantie is de KSA terug, JOEPIE! Als jij een boekje zoals deze in je handen hebt, dan ben jij de gelukkige die iedere zaterdagmiddag naar de KSA kan

Nadere informatie

Enthousiast oktober november

Enthousiast oktober november Enthousiast oktober november Ribbels: oktober en november Zaterdag 06 oktober Je kan lekkere spaghetti komen eten op de chiro om 17.30u of om 19u. Voor of na het eten kan je ook naar de foto s van het

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Dag iedereen, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen.

ALGEMEEN NIEUWS. Dag iedereen, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Dag iedereen, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand ook

Nadere informatie

Chirokrantje. November-december

Chirokrantje. November-december Chirokrantje November-december Editoriaal K E B O S S P E L L K E Z E Z O T M I N D O A G S W R T A P A N A N U W IJ P E S Z W A R T E P I E T L M T A A P G E Y R S A A I M F L D I A R T A E L I S E E

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Chiromeisjes Putte-Grens Sint-Dionysius Partizanenstraat Putte-Kapellen

Chiromeisjes Putte-Grens Sint-Dionysius Partizanenstraat Putte-Kapellen Chiromeisjes Putte-Grens Sint-Dionysius Partizanenstraat Putte-Kapellen Beste ouders, Het nieuwe Chirojaar gaat van start. Vermits er t.o.v. vorig jaar wel wat veranderingen gebeurd zijn in de groepsverdeling,

Nadere informatie

Chiro 10 JUNI OM 17U15

Chiro 10 JUNI OM 17U15 JUNI INFOMOMENT Chiro KAMP 10 JUNI OM 17U15 OP DE JONGENSCHIRO LAATSTE CHIRO ZONDAG 24/06 van 8u30 tot 19u We gaan met de meisjeschiro naar Bellewaerde! We spreken af aan de Moretuslei Hoe inschrijven?

Nadere informatie

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken!

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken! 16 Kabouters Lieve kaboutervriendjes, mama s en papa s, Na al die toffe zaterdagen die we al samen hebben beleefd, komen er nog enkele, hele zotte, toffe en nooit te vergeten zaterdagen bij. De leiders

Nadere informatie

Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem

Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem Chiro Klaasje Heiligstraat 6 BESTE OUDERS Hallo! Welkom bij de beste ouders. Hier vinden jullie meer info over belangrijke data, grote evenementen, weekend, kamp. Bij vragen voor de leiding kijk je best

Nadere informatie

Pagadders. Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders!

Pagadders. Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders! Pagadders Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders! Hopelijk hebben jullie allemaal een super leuke vakantie achter de rug! (Voor degene die mee waren op KSA-kamp is dat zeker het geval ) Jammer maar

Nadere informatie

Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen!

Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen! SPEELCLUB Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen! Zijn jullie klaar om er een lap op te geven?! OKE DAN VLIEGEN WE ER IN, PATAT!!!

Nadere informatie

Hoi! Als je een beetje verder bladert in de flits, kan je lezen wat er gebeurd is. Of weet je het al? Greetz, De leidsters van de Sus!

Hoi! Als je een beetje verder bladert in de flits, kan je lezen wat er gebeurd is. Of weet je het al? Greetz, De leidsters van de Sus! Hoi! Zijn jullie allemaal klaar voor een nieuwe maand vol Chiro? Het is ondertussen al maart, wat gaat de tijd toch snel! De lente staat voor de deur en het Chirokamp is ook niet zo veraf meer. De data

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART Gelukkig nieuwjaar! Chiro Jap zet het nieuwe jaar in met goede voornemens en goed nieuws. We hebben een nieuwe VB voor te stellen die samen met Thomas de leiding gaat ondersteunen.

Nadere informatie

Kabouters. Dag kabouterouders en kaboutertjes,

Kabouters. Dag kabouterouders en kaboutertjes, Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, Het werkjaar 2016 2017 kan terug van start gaan. Dit jaar kende de kabouterban een grote verandering. Banleider Paté en leidster Charlene die al drie jaar

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Maandlijst Oktober - November

Maandlijst Oktober - November Maandlijst Oktober - November Algemene informatie Vrijdag 19 Oktober is het Dag van de jeugdbeweging! Toon dat je van KLJ Strijtem bent en trek je pull, T-shirt en sjaaltje van de KLJ aan om naar school

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS onze werffuif kinderfuif SUPERHELDEN Blendid Bootz gelukkige verjaardag

ALGEMEEN NIEUWS onze werffuif kinderfuif SUPERHELDEN Blendid Bootz gelukkige verjaardag ALGEMEEN NIEUWS Hallo iedereen, Zoals de meesten onder jullie wel weten staat april bij ons beter bekend als de maand van onze werffuif! Bij deze nodigen wij jullie allemaal uit op onze Werffuif op 23

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders Jonghernieuwers Lieve jonghernieuwers, beste ouders Eerst en vooral aan iedereen nog eens beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. Het 1e semester zit er al weer op! Wij hebben eindelijk gedaan met de examens

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Chirowietje. 3 e trimester 2015-2016

Chirowietje. 3 e trimester 2015-2016 Chirowietje 3 e trimester 2015-2016 Beste chirowietjes en ouders, Zijn jullie klaar om er nog een laatste trimester kei-hard voor te gaan? Wij hebben doorheen het jaar de spanning wat opgebouwd, onze

Nadere informatie

proficiat! Ook aan de meisjes die jarigen zijn, gefeliciteerd:

proficiat! Ook aan de meisjes die jarigen zijn, gefeliciteerd: was weer een groot succes dit jaar! Een dikke merci aan iedereen die iets is komen drinken, komen feesten en zoveel meer! Zonder jullie was dit feestje niet geslaagd Natuurlijk willen wij ook onze vele

Nadere informatie

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER KAJOGI KABOUTERS OKTOBER Liefste Vincies en ouders, De maand september zit er alweer op: een betere start van het scoutsjaar konden we ons niet wensen! Zowel de leiding als de leden genoten met volle teugen

Nadere informatie

Boekje oktober - november

Boekje oktober - november Boekje oktober - november Hey, Dit is het eerste boekje van het werkjaar 2018-2019. Elke twee maanden publiceren we hier de komende activiteiten. Zo weten de leden welk spel ze gaan spelen en of ze zich

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel Enthousiast april Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel twee. Want wees nu eerlijk: tegen

Nadere informatie

Sloeber 2016-2017 Semester 1

Sloeber 2016-2017 Semester 1 Sloeber 2016-2017 Semester 1 Welkom terug ouders & leden! GRENZELOOS GROEIEN! is het eerste wat we zeggen tegen jullie dit jaar! Zet jullie schrap voor alweer een fantastische Scoutsepot, een formidabele

Nadere informatie

t Kletserke OKTOBER

t Kletserke OKTOBER t Kletserke OKTOBER VOORWOORD 3 2 1 GO! En we zijn officieel vertrokken. Het nieuwe chirojaar is van start getrapt. Die eindeloos lange zomervakantie is achter de rug, dus staat op zondag de Chiro weer

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Groetjes, De leiding!

ALGEMEEN NIEUWS. Groetjes, De leiding! ALGEMEEN NIEUWS Liefste chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand met

Nadere informatie

GIDSKE 1. 1 september 7 december

GIDSKE 1. 1 september 7 december GIDSKE 1 1 september 7 december Dag liefste gidsen, het is weer de start van een superleuk nieuw scoutsjaar en hier is alweer het eerste gidske! Hierin vind je alle vergaderingen terug die je zeker niet

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

September Oktober

September Oktober September Oktober 2016-2017 INLEIDING Liefste Akabe Toetertoe-fans, Met veel plezier kunnen wij jullie welkom heten in alweer een nieuw scoutsjaar. Het kamp is nog maar net achter de rug, en toch beginnen

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

BOEKJE CHIRO PERK NOVEMBER 2018

BOEKJE CHIRO PERK NOVEMBER 2018 BOEKJE CHIRO PERK NOVEMBER 2018 ALGEMEEN NIEUWS Eerst en vooral willen wij iedereen bedanken die komen eten is op onze Breughelavond. Het was weer een geslaagde editie waar ook wij enorm van genoten hebben!

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Check ook nog regelmatig onze site voor extra informatie! Zondag 23 maart Geen chiro (leidingsweekend) Zondag 20 april Geen chiro Vrijdag 25 april

Nadere informatie

S E P TEMB ER. T eru g. n a ar d e CHIRO SINT DIONYSIUS

S E P TEMB ER. T eru g. n a ar d e CHIRO SINT DIONYSIUS b o ek je t s T eru g n a ar d e ch i r o! u t u q S E P TEMB ER o q t CHIRO SINT DIONYSIUS u PINKELS 9 september 2017: Chiro barbecue op de jongenschiro. Vergeet jullie zeker niet in te schrijven! 10

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. De maand april staat wel beter bekend als onze Feestmaand, haal je agenda maar boven!

ALGEMEEN NIEUWS. De maand april staat wel beter bekend als onze Feestmaand, haal je agenda maar boven! Boekje Chiro Perk mei 2015 ALGEMEEN NIEUWS Hallo iedereen! De maand april staat wel beter bekend als onze Feestmaand, haal je agenda maar boven! Zaterdag 25 april vindt de zesde editie van onze Werffuif

Nadere informatie

Jokske Januari Februari 2017

Jokske Januari Februari 2017 Jokske Januari Februari 2017 Aandacht! Aandacht! Praktische informatie Chirodagen Een chirodag gaat normaal door van 14u00 17u30 tenzij anders vermeld in het programma. Onze lokalen zijn gelegen in de

Nadere informatie

CHIRO PERK DAS STERK BOEKJE JUNI

CHIRO PERK DAS STERK BOEKJE JUNI CHIRO PERK DAS STERK BOEKJE JUNI Liefste leden en Het jaar loopt weer naar het einde toe. Met jammer genoeg nog examens voor de leiding en de leden. We wensen ieder van jullie dan ook enorm veel succes

Nadere informatie

Infoblaadje Chiro Calimero nr. 323 september 2017 verschijnt maandelijks

Infoblaadje Chiro Calimero nr. 323 september 2017 verschijnt maandelijks Infoblaadje Chiro Calimero nr. 323 september 2017 verschijnt maandelijks Vlaminck Timo 7/09/2009 Bauwens Eline 9/09/2010 Nicolaij Arne 11/09/2010 Talboom Kato 13/09/2006 Perdaens Thibo 23/09/2008 Koung

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Zondag 6 September 2015 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van KLJ

Nadere informatie

Kabouters 3 februari 11 mei

Kabouters 3 februari 11 mei Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA-jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA er

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30.

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30. Dag liefste Twinkels! De paasvakantie is gedaan en we staan klaar met tal van nieuwe leuke spelletjes. We hopen dat jullie allemaal kunnen komen. Trouwens, aan allen die hun communie doen of lentefeest

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

Kabouters. Beste kabouters en ouders,

Kabouters. Beste kabouters en ouders, Beste kabouters en ouders, Kabouters Jaja we zijn zover het tweede, zotste, coolste, beste deel van het KSA- jaar is begonnen. Dit semester gaan we niet enkel op winterweekend maar zijn er een hele resem

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen.

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. Beste leden, ouders en sympathisanten, Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. De voorbije maanden

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie