Fins Lapland. 15 februari 22 februari 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fins Lapland. 15 februari 22 februari 2015"

Transcriptie

1 Fins Lapland 15 februari 22 februari 2015 Reisprogramma 15 februari Met de vroege ochtendvlucht vanaf Amsterdam komt u aan op de luchthaven van Kittilä. Na een transfer checkt u in bij Hotel Hullu Poro, wat gek rendier betekent. Daarna heeft u nog de gehele middag om Levi te ontdekken. 16 februari Vandaag ervaart u hoe het is om een rit per sneeuwscooter te maken. U zult zien hoe snel u uit de bewoonde wereld in een prachtig, ruim- en wit landschap terecht komt. U maakt kennis met de Lapse natuur terwijl u op een sneeuwscooter door besneeuwde bossen en over bevroren meren rijdt. Geniet onderweg, tijdens een pauze, van een glas warme bessensap. Na ongeveer twee uur keert u weer terug in Levi. Kies voor het diner uit één van de vele uitstekende restaurants. 17 februari Na het ontbijt maakt u kennis met sneeuwschoenenwandelen. Onder begeleiding van een gids zult u de stilte en de indrukwekkende natuur nog beter leren waarderen. Nadat u sneeuwschoenen en stokken hebt gekregen gaat u het indrukwekkende landschap van Levi ontdekken. Onderweg vertelt uw gids verhalen over het leven en de mensen in Lapland. 18 februari Dag ter vrije besteding. U kunt bijvoorbeeld de poolnacht ervaren door een sneeuwscootertocht in de buurt van Levi te maken. Met een beetje geluk is het onbewolkt en wijzen de maan en de sterren, en misschien zelfs het noorderlicht, u de weg. 19 februari Op pad met husky s. Nadat u alle noodzakelijke kleding heeft gekregen vertrekt u per bus naar het huskykamp voor een onvergetelijke belevenis op een hondenslee! Deze vriendelijke honden zullen u hartelijk verwelkomen en met plezier door de Lapse wildernis leiden. Na de kennismaking maakt u een tocht van ca. 1 uur. 20 februari Dag ter vrije besteding. Als u vandaag iets actiefs wilt doen zijn er verschillende mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld op bezoek bij de plaatselijke rendierboerderij of bezoek Lainio Snow Village per sneeuwscooter. 21 februari Dag ter vrije besteding. Als u vandaag iets actiefs wilt doen zijn er verschillende mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld op bezoek bij de plaatselijke rendierboerderij of bezoek Lainio Snow Village per sneeuwscooter. 22 februari Na het ontbijt een transfer naar de luchthaven van Kittilä.

2 Belangrijkste skibestemming van Finland De meeste pistes zijn breed en daardoor uitermate geschikt voor beginners. Voor de ervaren skiër is de zwarte piste, die elk jaar tijdens World Cup wedstrijden gebruikt wordt, een uitdaging. Daarnaast biedt Levi ook voor de snowboarders, bijvoorbeeld in het Snow Park, voldoende mogelijkheden. Voor de kleintjes is er Sonera Kids Land met korte afdalingen. Op de pistes liggen diverse restaurants en cafés, waardoor u tussendoor heerlijk kunt ontspannen. Tevens biedt Levi een ruime keuze aan verschillende accommodaties. Een verblijf in Lapland is niet compleet als u niet een van de vele excursies heeft gedaan. Ontmoet husky s, ontdek de snelheid van een sneeuwscooter of ontspan tijdens het ijsvissen. Restaurants Heeft u interesse in een voordelig dine-around -pakket? Tegen een vast tarief boekt u 3, 4 of 5 restaurants, zoals bijvoorbeeld een steakhouse, Lapse specialiteiten- of Aziatisch restaurant. Op deze manier maakt u kennis met verschillende keukens tegen een aantrekkelijke prijs. De pakketten zijn te boeken vanaf 125 p.p. voor 3 dagen. Vraag bij boeking naar de mogelijkheden. Levi in de winter Er zijn 43 pistes, 26 liften en 10 kinder pistes met liften. De langste afdaling is ruim meter. Er zijn 17 verlichte pistes, 17 pistes met sneeuwkanonen, 7 pistes met restaurants en sommige pistes zijn zelf open tot uur. In de directe omgeving is ca. 230 kilometer geschikt voor langlaufen. Hullu Poro Hullu Poro, Levi Algemeen: Het Hullu Poro Hotel, wat gek rendier betekent, is de ideale uitvalsbasis voor een onbezorgde wintervakantie in het betoverende Lapland. Het biedt een ruime mate van comfort en is zeer aantrekkelijk geprijsd. Het hotel heeft een gunstige ligging t.o.v. het centrum en de pistes. Hullu Poro heeft een aantal uitstekende restaurants, waar o.a. Lapse gerechten worden geserveerd. Ligging: op ca. 300 meter van de skipistes en op 100 meter van Levi centrum met diverse winkels, bars en restaurants. Faciliteiten: receptie met ruime lobby, bar, Ämmilä Restaurant, Hullu Poro restaurant, zeer sfeervol Kammi-restaurant en Steakhouse (beide met vast menu, tegen een toeslag is het mogelijk om hier te dineren indien u halfpension heeft geboekt), saunacomplex met stoombad, koud dompelbad, jacuzzi en fitnessruimte. Schoonheidssalon met massageruimte, solarium en kapsalon. Uitgaansgelegenheid Hullu Poro Areena met bar en restaurant, grote dansvloer en regelmatig live-optredens. Kamers: 130; verdeeld over meerdere gebouwen, 23,5 m2, voorzien van radio, telefoon, tv en draadloos internet. Badkamer met douche en toilet. Droogkast. Sommige kamers beschikken over een kleine keukenhoek.

3 Excursie 1 Snow Mobile Safari to Wilderniss, maandag. Start om uur Excursie 2 White Silence on snowshoes, dinsdag. Start om uur Excursie3 Husky Safari, donderdag. Start om uur Vlieginfo U mag p.p. 20 kg bagage meenemen in de Economy class. Tegen een toeslag van 20 per enkele reis kunt u uw wintersport uitrusting (ski s/schoenen/stokken- en/of snowboards) meenemen, dit dient u vooraf kenbaar te maken bij boeking.

4 REISSOM minimum 6 pers max 20 pers Dubbel 1299 pp Single 1599 pp Inbegrepen :. retourvlucht Amsterdam-Kittilä met ArkeFly in de Y2-klasse luchthavenbelasting en brandstofheffing ca. 51 p.p. gekend op 22 maart 2014 transfer Kittilä Airport Levi v.v. 7 nachten in een 2-pk kamer met bad/toilet in Hullu Poro Hotel o.b.v. logies/ontbijt activiteiten volgens programma ( excursie 1,2 en 3) Engels sprekende gids tijdens de drie inbegrepen excursies verzekering voor de sneeuwscooter met een eigen risico van max Niet Inbegrepen :. Eventuele brandstofstoeslag. Optionele excursies. Toeslag alleengebruik sneeuwscooter 42. Half pension 27 pp/nacht evt te combineren met dine around Winterkleding Als u een excursie in de sneeuw heeft geboekt laten we u natuurlijk niet in de kou staan! Voor alle excursies in het hoge Noorden geldt dat men ter plaatse wordt uitgerust met geschikte kleding zoals een wind- en waterdichte overall, stevige laarzen, wollen sokken, handschoenen, muts en indien nodig een helm en bril. We raden u aan om zelf voor voldoende warme onderkleding te zorgen. Ter plaatse verstrekte kleding De kleding die voor u klaar ligt bij aanvang van een safari bestaat uit een thermische overall die wind- en waterdicht is. Afhankelijk van de temperatuur draagt u de overall wel of niet over uw eigen ski-jack heen. Verder krijgt u een helm, een bivakmuts of dunne muts voor onder de helm, een sjaal, leren wanten en wollen sokken. De verstrekte (rij)laarzen of snowboots zijn tenminste een maat groter dan uw normale schoenmaat. Ruim zittende schoenen houden uw voeten warmer. Dat geldt ook voor de sokken en kniekousen. Deze schoenen zijn meestal niet geschikt om een langere wandeling op te maken!

5 Zelf meenemen Wanneer u bij lage temperaturen naar buiten gaat kunt u zich het beste kleden in laagjes. De eerste laag bestaat uit thermisch ondergoed (broek en shirt met lange mouw van synthetisch materiaal) en dunne sokken of kniekousen (ideaal is 70% wol/30% synthetisch), de tweede laag uit een skipulli of dunne fleecetrui met een sportbroek van katoen of fleece. Daaroverheen trekt u een dikke trui (wol of fleece) aan, met een skibroek en wollen (ski)kousen. De buitenste laag bestaat uit een ski-jack of winterjas, muts en sjaal, handschoenen of wanten. Het is handig om zowel dunne handschoenen mee te nemen als dikkere wanten die daar overheen gedragen kunnen worden. Verder draagt u stevige bergschoenen of laarzen met profielzool. Nog meer tips tegen de kou - Het dragen van een bril kan bij een sneeuwscootersafari lastig zijn omdat de glazen onder de helm of motorbril kunnen beslaan. Als u ook contactlenzen heeft wordt aangeraden om die te dragen. - Het is beter om voorafgaand aan een sneeuwscootersafari geen crème of make-up op het gezicht te doen, want met crèmes heeft u meer kans op bevriezing van de huid. Neem vlak voor een safari bij extreem lage temperaturen ook liever geen sauna of douche. - Gaat u naar een gebied boven de poolcirkel of hoog in de bergen van Noorwegen, zorg dan dat uw camera in een stevige, waterafstotende tas zit. Verder is het een goed idee om extra batterijen in uw borstzakje te stoppen om ze op temperatuur te houden. Het gebeurt namelijk nogal eens dat de batterijen bevriezen waardoor de camera niet meer werkt.

6 Extra Excursie Dine around Levi Voor gasten die graag elke avond een andere diner-ervaring willen, van lekker ongedwongen tot chique en excellent, is er het dine-aroundpakket. Tegen een vast tarief boekt u 3-, 4- of 5 restaurants, zoals bijvoorbeeld een steakhouse (Pihvipirtti), een Lapse specialiteitenrestaurant (Kammi) of een Aziatisch restaurant (Asia Brasserie). Op deze manier maakt u kennis met verschillende keukens tegen een aantrekkelijke prijs... Eet Aziatisch bij Asia Brasserie met een sushisandwich, Sint Jakobsschelpen of rendier met een Oosterse twist. Kammi serveert traditioneel Laps/Finse gerechten die boven het open vuur in het midden van het grotrestaurant worden bereid. Ämmilä is een knusse huiskamer in jaren 70-stijl met een Finse keuken. Het Steakhouse is de plek voor een rendiersteak, voorafgegaan door een heerlijk visbuffet met voorgerechten. Kiezen voor het chique Kultainen Poro ( gouden rendier ) voor een stijlvolle avond met haute cuisine kan óók. Special 3 dagen 3 dagen: 125 p.p. 1 diner in Rock Cafe Wanha Hullu Poro, Ämmilä en Asia Brasserie. Superior dine-around 4 dagen: 150 p.p. 1 diner in Taivas, Ämmilä, Steakhouse en Asia Brasserie. Magnum dine-around 5 dagen: 195 p.p. 1 diner in Taivas, Ämmilä, Steakhouse, Kammi en Asia Brasserie. Extra info: De restaurants worden vooraf geboekt door het hotel Hullu Poro en ter plaatse ontvangt u op welke avonden er waar gereserveerd is. U kunt eventueel ter plaatse een avond ruilen/ wisselen en dat zal dan door de receptie voor u geregeld worden. Uiteraard zijn de pakketten ook te combineren. Lainio Snow Village Deze sneeuwscooterexcursie brengt u naar Lainio Snow Village. U krijgt een rondleiding in dit dorpje van sneeuw en ijs dat ieder jaar opnieuw wordt opgebouwd. Bewonder de hotelkamers, suites, sculpturen, bar en zelfs een speeltuin voor kinderen, allemaal gemaakt van sneeuw en ijs. De gids vergezelt u tot slot naar het warme hoofdgebouw om te genieten van een heerlijke lunch. Prijs: 188 p.p. Toeslag alleengebruik: 85 p.p Duur: ca. 4-5 uur. Vertrek: vrijdag (ca / uur). Extra info: deze excursie is geschikt voor kinderen vanaf 15 jaar. Indien u toch Lainio Snow Village wenst te bezoeken kunt u dit doen i.c.m. een taxitransfer, prijzen op aanvraag bij boeking.

7 De Aurora Borealis, het noorderlicht, is één van de meest spectaculaire natuurverschijnselen ter wereld. Om u buiten het bereik van het licht van de bewoonde wereld te brengen, bieden we s avonds een sneeuwscootersafari aan. Zo is de kans dat u het noorderlicht ziet het grootst. Prijs: 119 p.p. Toeslag alleengebruik: 42 p.p. Kinderkorting: 50% korting voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. Duur: ca. 3 uur. Vertrek: maandag, woensdag en vrijdag (ca uur). Extra info: de kinderkorting geeft kinderen recht op een plaats in een slee, getrokken door een sneeuwscooter, bestuurd door de gids. Een kind groter dan 140 cm mag op een sneeuwscooter zitten, wanneer hij/zij de prijs voor een volwassene betaalt.

GROEPSREIS. Lapland. met eigen begeleiding 10/02/2013 17/02/2013

GROEPSREIS. Lapland. met eigen begeleiding 10/02/2013 17/02/2013 GROEPSREIS Lapland met eigen begeleiding 10/02/2013 17/02/2013 I Levi Gelegen in het ongerepte en uitgestrekte winterlandschap van Lapland bevind zich de levendigste ski-bestemming van Finland, Levi. Deze

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Levi, Lapland

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Levi, Lapland Finland Winter Wintersport 2017 8-dagen Belevenisweek Levi, Lapland Vertrek elke zondag 22 januari t/m 12 maart 2017 De voorjaarsvakantie voor zowel het noorden als midden- en zuid Nederland, met vertrek

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

Finland Winter Dagje extra 9-Dagen Belevenisweek Levi, Lapland

Finland Winter Dagje extra 9-Dagen Belevenisweek Levi, Lapland Finland Winter Dagje extra 9-Dagen Belevenisweek Levi, Lapland Vertrek zaterdag 14 januari 2017 VOL! Helaas is deze vertrekdatum volgeboekt. U kunt wél naar Ruka op 15 januari. Voordelig Lapland ontdekken

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Ruka, Lapland

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Ruka, Lapland Finland Winter Wintersport 2017 8-dagen Belevenisweek Ruka, Lapland Vertrek elke zondag 08 januari t/m 12 maart 2017 De voorjaarsvakantie voor zowel het noorden als midden- en zuid Nederland, met vertrek

Nadere informatie

SAARISELKÄ WINTERSAFARI S 2014-2015 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

SAARISELKÄ WINTERSAFARI S 2014-2015 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! SAARISELKÄ WINTERSAFARI S 2014-2015 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI DOOR DE WILDERNIS (14:00-16:00) elke dag (behalve zondag) Tijdens deze ruige safari rijdt u door het

Nadere informatie

Fins Lapland op zoek naar het noorderlicht 5 tot 10 april 2018 o.l.v Karel Baillieux

Fins Lapland op zoek naar het noorderlicht 5 tot 10 april 2018 o.l.v Karel Baillieux Fins Lapland op zoek naar het noorderlicht 5 tot 10 april 2018 o.l.v Karel Baillieux Een gezellige chalet vormt de uitvalsbasis voor een unieke Laplandervaring. Deze streek behoort ongetwijfeld tot de

Nadere informatie

Promotie: Fins Lapland

Promotie: Fins Lapland Promotie: Fins Lapland Vertrekdata 2015: 15/1-22/1-5/2-12/2 19/2 26/2 5/3 12/3 19/3-26/3/15 Winter in Fins Lapland biedt een omvangrijk scala aan unieke activiteiten tijdens de winter die duurt van begin

Nadere informatie

LAPLAND ADVENTURE Groepsreis januari 2019

LAPLAND ADVENTURE Groepsreis januari 2019 LAPLAND ADVENTURE Groepsreis 24-27 januari 2019 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: VALUTA: ELECTRICITEIT: Identiteitskaart & rijbewijs In Finland is het één uur later dan in België Euro U

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2014-2015 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

Poollichtreis naar Lapland

Poollichtreis naar Lapland Poollichtreis naar Lapland 12 tot 15 februari 2015 Na vijf poollichtreizen naar IJsland zoeken we het in 2015 nog hogerop, naar het noorden van Finland. Een streek die we kennen onder de naam Lapland.

Nadere informatie

Poollichtreis naar Lapland

Poollichtreis naar Lapland Poollichtreis naar Lapland 8 tot 12 februari 2016 Na de zeer geslaagde poollichtreis naar Rovaniemi keren we in 2016 terug naar Lapland. De bestemming is deze keer Luosto. Luosto ligt zo n 110 km van Rovaniemi,

Nadere informatie

ACTIE: PROMOTIE WINTER WONDERLAND WEEK IN FINS LAPLAND

ACTIE: PROMOTIE WINTER WONDERLAND WEEK IN FINS LAPLAND ACTIE: PROMOTIE WINTER WONDERLAND WEEK IN FINS LAPLAND Reeds verschillende winters een absolute succesformule met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Je verblijft in het comfortabele en familievriendelijke

Nadere informatie

HARRINIVA SHORTBREAK - FINS LAPLAND - PROMOTIE!

HARRINIVA SHORTBREAK - FINS LAPLAND - PROMOTIE! HARRINIVA SHORTBREAK - FINS LAPLAND - PROMOTIE! Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl met een eigen hondenkennel waar bijna 400 husky's permanent verblijven. Het is gelegen

Nadere informatie

Wintermagie in Lapland

Wintermagie in Lapland Wintermagie in Lapland 21/01 tot 25/01/2018 5 dagen, 4 nachten Maak je klaar voor de ervaring van je leven! Ga mee naar Lapland en beleef de sensatie van een tocht met husky s, verken het sprookjesachtige

Nadere informatie

JERIS WINTER WEEK - IDEAAL VOOR FAMILIES MET KINDEREN!

JERIS WINTER WEEK - IDEAAL VOOR FAMILIES MET KINDEREN! JERIS WINTER WEEK - IDEAAL VOOR FAMILIES MET KINDEREN! Het Jeris Hotel is idyllisch gelegen aan de oever van een groot meer en middenin de bossen. Je verblijft in typisch Finse blokhutten en het is een

Nadere informatie

Harriniva: Extreme Adventure Week

Harriniva: Extreme Adventure Week FINS LAPLAND: Harriniva: Extreme Adventure Week Individuele afreis (7 dagen/6 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter en per huskyslede. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur

Nadere informatie

BENIEUWD WAT JE NOG MEER KAN BELEVEN IN LEVI

BENIEUWD WAT JE NOG MEER KAN BELEVEN IN LEVI EXCURSIES BENIEUWD WAT JE NOG MEER KAN BELEVEN IN LEVI 1 SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS 2 UITSTAP NAAR EEN RENDIERBOERDERIJ 3 SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR EEN RENDIERBOERDERIJ 4 IJSVISSEN PER SNEEUWSCOOTER

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

WINTER WONDERLAND WEEK IN DE FINSE TAÏGA

WINTER WONDERLAND WEEK IN DE FINSE TAÏGA WINTER WONDERLAND WEEK IN DE FINSE TAÏGA Reeds verschillende winters een absolute succesformule met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Je verblijft in het comfortabele en familievriendelijke Kalevala

Nadere informatie

ISO SYÖTE ADVENTURE WEEK - AANRADER!

ISO SYÖTE ADVENTURE WEEK - AANRADER! ISO SYÖTE ADVENTURE WEEK - AANRADER! Tijdens deze avonturenweek geniet je van de meest fotogenieke winteromgeving in Fins Lapland tijdens een sneeuwschoenwandeling, een 2-daagse hondensledetocht met overnachting

Nadere informatie

ROVANIEMI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

ROVANIEMI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! ROVANIEMI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (14:00 16:00) elke dag De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze safari

Nadere informatie

ROVANIEMI WINTERSAFARI S 2013-2014 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

ROVANIEMI WINTERSAFARI S 2013-2014 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! ROVANIEMI WINTERSAFARI S 2013-2014 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (14:00 16:00) elke dag De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze safari

Nadere informatie

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK SHORTBREAK TROMSØ deblauwevogel.be SHORTBREAK 1 2 SHORTBREAK NOORDERLICHT IN TROMSØ U vliegt vanaf Brussel met een rechtstreekse vlucht naar het hart van Noors Lapland, Tromsø. Hier komt u terecht in het

Nadere informatie

Individuele 4-daagse vanaf 795 euro excl. vlucht

Individuele 4-daagse vanaf 795 euro excl. vlucht LAPLAND LIGHT Individuele 4-daagse vanaf 795 euro excl. vlucht PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: VALUTA: ELECTRICITEIT: Identiteitskaart & rijbewijs In Finland is het één uur later dan in

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D

G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D LAPLAND G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D 3 0 J A N U A R I - 2 F E B R U A R I 2 0 2 0 - A R C T I C L I G H T H O T E L ASL TRAVEL bestemming Lapland Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE

Nadere informatie

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 6 7 ISCHGL VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEn Ischgl is één van de meest bekende skidorpen in de Alpen. Het ligt op 75 minuten rijden van de luchthaven van Innsbrück en is op vrij korte tijd uitgegroeid

Nadere informatie

Poollichtreis naar Lapland

Poollichtreis naar Lapland Poollichtreis naar Lapland 14-18 februari 2018 Niet ver van Ivalo, de noordelijkste luchthaven van Fins Lapland, ligt de oudste wintersportplaats van Finland: Saariselkä. De sneeuwkwaliteit is hier uitzonderlijk

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2012-2013 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. WILDERNISSAFARI (9:00-11:00) maandag, donderdag De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze pretsafari leert u

Nadere informatie

YLLÄS WINTER SAFARI S Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

YLLÄS WINTER SAFARI S Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! YLLÄS WINTER SAFARI S 2014 2015 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. DE WITTE STILTE OP SNEEUWSCHOENEN (10:00-13:00) maandag & donderdag (12:00-15:00) zondag Daag uzelf uit tot een avontuur op

Nadere informatie

NELLIM ADVENTURE WEEK

NELLIM ADVENTURE WEEK NELLIM ADVENTURE WEEK Het kleinschalige en uiterst gezellige Nellim Wilderness Hotel is ideaal gelegen om het noorderlicht te observeren. Tijdens deze adventure week staan verder alle highlights van Lapland

Nadere informatie

NELLIM SHORTBREAK - NIEUW!

NELLIM SHORTBREAK - NIEUW! NELLIM SHORTBREAK - NIEUW! Het kleinschalige en uiterst gezellige Nellim Wilderness Hotel is ideaal gelegen om het noorderlicht te observeren. Tijdens deze shortbreak beleef je de hoogtepunten van Lapland

Nadere informatie

Wie heeft er zin om ook mee te gaan met de belevingsreis naar Fins Lapland?

Wie heeft er zin om ook mee te gaan met de belevingsreis naar Fins Lapland? Beste leden van Il Primo, Wie heeft er zin om ook mee te gaan met de belevingsreis naar Fins Lapland? Sinds mei zijn Renate en ik bezig om een leuke reis samen te stellen naar Fins Lapland. Inmiddels is

Nadere informatie

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE KAKSLAUTTANEN A LA CARTE Kakslauttanen is een unieke verblijfplaats in de ongerepte natuur van Fins Lapland dichtbij het skioord Saariselkä. De authentieke blokhutten behoren tot de gezelligste in Lapland

Nadere informatie

SHORTBREAK LANGS DE HOOGTEPUNTEN VAN FINS LAPLAND

SHORTBREAK LANGS DE HOOGTEPUNTEN VAN FINS LAPLAND SHORTBREAK LANGS DE HOOGTEPUNTEN VAN FINS LAPLAND Deze unieke shortbreak naar Fins Lapland bulkt van de unieke ervaringen: overnacht in het betoverende sneeuwkasteel van Kemi, maak een onvergetelijke cruise

Nadere informatie

INARI ADVENTURE WEEK - AANRADER!

INARI ADVENTURE WEEK - AANRADER! INARI ADVENTURE WEEK - AANRADER! Inari behoort tot de beste plaatsen om het noorderlicht te observeren en is hét centrum van de Lapse cultuur in Noord-Finland. Je komt er alles over te weten tijdens een

Nadere informatie

DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND

DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND Op zoek naar een echt winters avontuur door de laatste ongerepte wildernis van Europa? Kies dan voor een meerdaagse sneeuwsafari door Lapland! NORTH

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

HARRINIVA 3-DAAGSE DIEPSNEEUWSCOOTERSAFARI

HARRINIVA 3-DAAGSE DIEPSNEEUWSCOOTERSAFARI HARRINIVA 3-DAAGSE DIEPSNEEUWSCOOTERSAFARI Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl. Het is gelegen in het kleine plaatsje Muonio op de grens tussen Finland en Zweden. Tijdens

Nadere informatie

SHORTBREAK LAPLAND EXCLUSIEF SAARISELKÄ

SHORTBREAK LAPLAND EXCLUSIEF SAARISELKÄ SHORTBREAK LAPLAND EXCLUSIEF SAARISELKÄ Tijdens deze 5-daagse shortbreak staan alle hoogtepunten van Lapland op het programma. Maak een onvergetelijke sneeuwscootersafari, een hondensledetocht en kom alles

Nadere informatie

NIEUWJAAR IN DE FINSE TAÏGA - HOTEL KALEVALA - OP AANVRAAG

NIEUWJAAR IN DE FINSE TAÏGA - HOTEL KALEVALA - OP AANVRAAG NIEUWJAAR IN DE FINSE TAÏGA - HOTEL KALEVALA - OP AANVRAAG Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. De talrijke inbegrepen

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI'S Kom zoals u bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI'S Kom zoals u bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI'S 2016 2017 Kom zoals u bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30 18:30) di, wo, vr, zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

HARRINIVA ADVENTURE WEEK

HARRINIVA ADVENTURE WEEK HARRINIVA ADVENTURE WEEK Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl met een eigen hondenkennel waar bijna 400 husky's permanent verblijven. Het is gelegen in het kleine plaatsje

Nadere informatie

Noorderlichtreizen, wonderen bestaan nog!

Noorderlichtreizen, wonderen bestaan nog! Noorderlichtreizen, wonderen bestaan nog! Wilt u dat wonder - het wonder van het Noorderlicht - zelf zien? Ga in de winter naar Noord-Noorwegen. Volop kans om van half november tot begin april de magie

Nadere informatie

NIEUWJAAR IN FINS LAPLAND - INARI

NIEUWJAAR IN FINS LAPLAND - INARI NIEUWJAAR IN FINS LAPLAND - INARI Inari behoort tot de beste plaatsen om het noorderlicht te observeren en is hét centrum van de Lapse cultuur in Noord-Finland. Tijdens dit nieuwjaarsarrangement kom je

Nadere informatie

LUOSTO - WINTERSAFARI'S (geldig van 1 december 2018 t/m 14 april 2019)

LUOSTO - WINTERSAFARI'S (geldig van 1 december 2018 t/m 14 april 2019) LUOSTO - WINTERSAFARI'S 2018-2019 (geldig van 1 december 2018 t/m 14 april 2019) 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) dagelijks De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

Noorderlichtreizen. Dreef 2 7641 HN Wierden Bezoek alleen op afspraak. Telefoon: 085 4010810 Fax: 085 4010 815 E-mail: info@norgereiser.

Noorderlichtreizen. Dreef 2 7641 HN Wierden Bezoek alleen op afspraak. Telefoon: 085 4010810 Fax: 085 4010 815 E-mail: info@norgereiser. Dreef 2 7641 HN Wierden Bezoek alleen op afspraak Telefoon: 085 4010810 Fax: 085 4010 815 E-mail: info@norgereiser.nl Noorderlichtreizen WONDEREN BESTAAN NOG! Wilt u dat wonder - het wonder van het Noorderlicht

Nadere informatie

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 \ 1 Beschrijving Val Thorens Welkom in het skiparadijs, dat beroemd is om zijn sneeuwkwaliteit en zijn moderne skiliften.

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Lapland, 7 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Rovaniemi Dag 2 Rovaniemi, bezoek aan het dorp van de kerstman - Inari Dag 3 Inari, bezoek aan het Siida-museum en rendiersafari Dag 4 Inari, sledetocht met

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

LEVI - WINTERSAFARI'S

LEVI - WINTERSAFARI'S LEVI - WINTERSAFARI'S 2017-2018 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) dagelijks (10:30-12:30) di Geniet van de verfrissend koude winterdag door met een sneeuwscooter door de besneeuwde

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN 8-daagse skivakantie Oostenrijk van 22-12-2012 tot 30-03-2013 Aanvang op zaterdag Hartelijk dank

Nadere informatie

WINTERS LAPLAND. Winter Nederlandstalig begeleide groepsreis

WINTERS LAPLAND. Winter Nederlandstalig begeleide groepsreis WINTERS LAPLAND Winter 2017-2018 Nederlandstalig begeleide groepsreis 1 HET MAGISCHE NOORDERLICHT Het absolute hoogtepunt van een Laplandvakantie is ongetwijfeld het met eigen ogen zien van het betoverende

Nadere informatie

De begeleiding van Snowcamp

De begeleiding van Snowcamp Snowcamp 2019 De begeleiding van Snowcamp Docenten vanuit school: Elke Snowcamp groep krijgt minimaal 1 persoonlijke Snowcamp mentor Mevr. Jouzy Dhr. van de Meer Dhr. de Wit Dhr. van Veen Mevr. Groen

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Lapland, 7 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Rovaniemi Dag 2 Rovaniemi, bezoek aan het dorp van de kerstman - Inari Dag 3 Inari, bezoek aan het Siida-museum en rendiersafari Dag 4 Inari, sledetocht met

Nadere informatie

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW!

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! Ga op avontuur in de voetsporen van ontdekkingsreizigers als Fritjof Nansen en ervaar hoe het is om te leven in een wereld van sneeuw en ijs. Tijdens

Nadere informatie

WINTERSPORTREIS OSG WEST-FRIESLAND

WINTERSPORTREIS OSG WEST-FRIESLAND WINTERSPORTREIS OSG WEST-FRIESLAND 17 t/m 22 april 2016 INHOUD INFORMATIEAVOND Waarom deze avond? Even voorstellen Vertrek / terugkomst Gebied / Locatie Kleding Paklijst Do s and Don t Overig Reglementen

Nadere informatie

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 2 2 3 Inleiding Het is bijna zover, we gaan met 49 leerlingen en 6 docenten naar het skigebied Wildschönau in Oostenrijk. De

Nadere informatie

ALTA ADVENTURE WEEK - HOLMEN HUSKY LODGE - NIEUW!

ALTA ADVENTURE WEEK - HOLMEN HUSKY LODGE - NIEUW! ALTA ADVENTURE WEEK - HOLMEN HUSKY LODGE - NIEUW! Tijdens deze adventure week komen alle hoogtepunten van Noors Lapland aan bod waaronder een rendierenexcursie, sneeuwscootersafari en een 2-daagse hondensledetocht

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2014-2015 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:30-17:30) maandag en donderdag De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens

Nadere informatie

Winterreis Tsjechië 28 januari tot en met 2 februari 2019

Winterreis Tsjechië 28 januari tot en met 2 februari 2019 Reisinformatie Winterreis Tsjechië 28 januari tot en met 2 februari 2019 Pagina 1 van 5 Hieronder vind je extra informatie van je reis Verblijf Omschrijving Ertsgebergte Eenvoudig Pension Op slechts 750

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

Uw Reisadvies: Schüttdorf (Zell am see) Oostenrijk offerte datum: 17 oktober 2017 Voor: 15 personen

Uw Reisadvies: Schüttdorf (Zell am see) Oostenrijk offerte datum: 17 oktober 2017 Voor: 15 personen Hotel Latini Charmant 4-sterrenhotel in het centrum van de wijk Schüttdorf. Bij ons inclusief! Welkomstdrankje Dagelijks een kleine apres-ski snack van 15:00-17:00 uur 10% Korting op skihuur ter plaatse

Nadere informatie

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski Subtitel van de presentatie Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Network & Pleasure in Livigno Italia Viersterren Tophotel Perfecte ligging

Nadere informatie

Deze dag alleen nog de omgeving van Bear's Lodge bekeken en kunnen wennen aan de droge koude lucht.

Deze dag alleen nog de omgeving van Bear's Lodge bekeken en kunnen wennen aan de droge koude lucht. Fins Lapland Dag 1 De reis begon op Schiphol met een vlucht van Finnair met overstap in Helsinki naar Rovaniemi. Bij aankomst was de temperatuur -34 graden. Nadat we de bagage van de band afgehaald hadden

Nadere informatie

Junior: Lapland. Lapland, 7 dagen

Junior: Lapland. Lapland, 7 dagen Junior: Lapland Lapland, 7 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Rovaniemi Dag 2 Rovaniemi, bezoek aan het dorp van de kerstman - Inari Dag 3 Inari, bezoek aan het Siida-museum en een rendierenboerderij Dag

Nadere informatie

YLLÄS WINTERSAFARI S Kom zoals u bent, wij zorgen voor de rest!

YLLÄS WINTERSAFARI S Kom zoals u bent, wij zorgen voor de rest! YLLÄS WINTERSAFARI S 2016 2017 Kom zoals u bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI DOOR DE WILDERNIS (15.00-17.00 uur) dinsdag, donderdag en zaterdag Geniet van een sneeuwscooterrit en van

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Prijs. Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary

Prijs. Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary Combineer vier uitdagende skibestemmingen tot één ski safari en al uw dromen op het gebied van wintersport worden werkelijkheid! Deze ski

Nadere informatie

ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE

ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE 22-27 december 2013, 495,- 425,- 22-26 december 2013, 425,- 365,- Spectaculair aanbod voor klanten Keet in Huis Kerstweek 2013: Retour Casa heeft twee attractieve

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Afreisdata 27 januari - 03 februari 2019 Inbegrepen activiteiten Sneeuwscooteren, huskyrit, rendiersledetocht, ijsdrijven, sneeuwschoenentocht,...

Afreisdata 27 januari - 03 februari 2019 Inbegrepen activiteiten Sneeuwscooteren, huskyrit, rendiersledetocht, ijsdrijven, sneeuwschoenentocht,... Lapland, Besneeuwde vlaktes, het magische noorderlicht, een husky-en rendierentocht, een diner in een ijshotel, tochten per sneeuwscooter en nog veel meer. Deze georganiseerde reis naar het Finse Lapland

Nadere informatie

KENIA, TANZANIA EN ZANZIBAR

KENIA, TANZANIA EN ZANZIBAR EXTRA VAKANTIE INFORMATIE KENIA, TANZANIA EN ZANZIBAR JAMBO KENYA SAFARI in aansluiting op de zaterdagvlucht vanuit Amsterdam (code B, inclusief intercontinentale vlucht). U komt aan op zondag en verblijft

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

Saint-Moritz Roi Soleil

Saint-Moritz Roi Soleil Saint-Moritz Roi Soleil Zwitserland Kanton Graubünden Wintersport vakantie in het Haute-Engadin voor families die van skiën houden. Resort highlights Ervaar de kosmopolitische sfeer van een zonnig skigebied

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN SNOW EXTREME IN ANDORRA

ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN SNOW EXTREME IN ANDORRA ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA SNOW EXTREME IN ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN ESPAÑA EXCLUSIVA IS PARTNER VAN DE SKIHUT WELKOM BESTE WINTERSPORT

Nadere informatie

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI De Sjoavallei is het raftingparadijs van Noorwegen en wordt omgeven door enkele van de mooiste nationale parken van Noorwegen: Rondane en Jotunheimen. Tijdens deze avonturenweek

Nadere informatie

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK!

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! Beleef het ultieme winteravontuur tijdens een 6-daagse hondensledetocht in het uiterste noorden van Zweeds Lapland. Het traject van deze expeditie volgt

Nadere informatie

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig!

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig! BE SUPPORTTEAM Belgische atleten hebben uw steun nodig! 11-14 Juli 2013 Hotel Stadion TAMPERE Praktisch! Paspoort / Identiteitskaart Een geldig paspoort of identiteitskaart. Inwoners van de Europese Unie

Nadere informatie

Walking Coach 2007. Ter Wadding. Thema: Interpersoonlijke communicatie. in leidinggevende functies

Walking Coach 2007. Ter Wadding. Thema: Interpersoonlijke communicatie. in leidinggevende functies Walking Coach 2007 Ter Wadding Thema: Interpersoonlijke communicatie in leidinggevende functies Walking Coach 2007 1 Programma 1.1 Vrijdag 27 juli 2007 Kennismakingsdiner in Ter Wadding Voor deelnemers

Nadere informatie

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures FROSTY TRAILS Dogsledding adventures WINTER EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND / met sneeuwschoenen over het King s Trail. 1. Korte beschrijving 8 daagse expeditie met 6 dagen sneeuwschoenwandelen over het Kungsleden

Nadere informatie

YLLÄS - WINTERSAFARI'S (geldig van 1 december 2017 t/m 15 april 2018)

YLLÄS - WINTERSAFARI'S (geldig van 1 december 2017 t/m 15 april 2018) YLLÄS - WINTERSAFARI'S 2017 - (geldig van 1 december 2017 t/m 15 april ) 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) di, do, za Bestuur een sneeuwscooter en bewonder de besneeuwde natuur van

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

SHORTBREAK ROVANIEMI - VAATTUNKI LODGE - NIEUW!

SHORTBREAK ROVANIEMI - VAATTUNKI LODGE - NIEUW! SHORTBREAK ROVANIEMI - VAATTUNKI LODGE - NIEUW! Je verblijft in de sfeervolle Vaattunki Lodge op een steenworp van Rovaniemi maar toch middenin het betoverende winterlandschap. Van hieruit onderneem je

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231 MS BELLISSIMA 2010 8-daagse KERSTCRUISE Ontdekt Keulen, Koblenz, Mainz, Straatsburg, Speyer, Rudesheim en Boppard Vertrek 20 december 2010 Prijs vanaf 659 Euro P/P Romantische Kerstcruise Wie aan de Rijn

Nadere informatie

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS SKISTUDS: -Persoonlijke service op maat -Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding -Laagste prijsgarantie op skimateriaal en skiles -25 jaar ervaring -Eigen online Groepspagina

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

SANKT MORITZ ALGEMEEN VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

SANKT MORITZ ALGEMEEN VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 20 21 SANKT MORITZ VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEN Sankt Moritz is één van de bekendste vakantiegebieden ter wereld. Het stadje telt ongeveer 5.000 inwoners en is de vijfde stad van het kanton

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie