Buitenverlichting en onderwaterverlichting SPOTS AAN.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Buitenverlichting en onderwaterverlichting SPOTS AAN."

Transcriptie

1 Buitenverlichting en onderwaterverlichting SPOTS AAN.

2

3 SPOTS AAN. Laten we de feiten onder ogen zien: veel ideeën over verlichting zijn al ontwikkeld. Een van de beste ideeën is wereldwijd bekend en bestaat al zo n 4.5 miljard jaar: de zon. Niet zo oud, maar zeker net zo veelzijdig, is het bedrijf WIBRE. En bovendien zijn wij veel beter te bereiken. Wij zijn gespecialiseerd in creatieve oplossingen voor verlichting. Technische perfectie en innovatieve ideeën zijn de sterke punten waar onze klanten op kunnen vertrouwen. Ons bedrijf werd in 1919 in de Duitse deelstaat Mecklenburg opgericht door Wilhelm Breuninger en begon in een totaal andere branche. WIBRE produceerde aanvankelijk witgoed voor alledaags gebruik. Electrische ketels, electrische waterkokers, tosti-apparatuur, soldeerapparatuur en haardrogers. Ook in die tijd stond onze naam synoniem voor technische perfectie en een innovatieve geest. In 1953 verhuisde het bedrijf van Mecklenburg-Voorpommeren naar Baden-Württemberg. Tegelijk met deze verhuizing maakte het bedrijf zijn entree op de markt van lichttechnologie. De eerste spots voor fonteinen en winkelverlichting werden vervaardigd. Een ding veranderde echter niet: we produceren nog steeds met passie voor perfectie. Uiteindelijk is het de kwaliteit die telt. We zijn overtuigd van dit principe en dit vindt zijn weerslag in onze blijvende groei. In onze hoofdvestiging in Leingarten werken 50 werknemers en we zijn nationaal en internationaal uitstekend vertegenwoordigd. Hierdoor kunnen we lichtoplossingen bieden voor elke wens. Wij produceren toepassingen voor zwembaden, fonteinen, waterelementen, bruggen, parken, gebouwen en gevelverlichting. Ook leveren we professionele verlichtingsontwerpen voor toepassingen in de openlucht en onder water. Kortom, als producent van onderwater- en buitenverlichting, vervaardigd uit V4A roestvrij staal, met beschermingsklassen IP67 en IP68, is WIBRE de internationale marktleider. Wij vinden succes echter niet vanzelfsprekend en streven voortdurend naar verbetering en optimalisatie. Onze producten worden steeds eenvoudiger qua onderhoud en ook duurzamer. Dankzij creatieve oplossingen zijn we in staat zeer specifieke verlichtingswensen van onze klanten te vervullen, waarbij we voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en -normen. Daarom vertrouwt een steeds groter aantal nationale en internationale architecten en lichtontwerpers, maar ook de groothandel en gespecialiseerde detailhandel, op onze kwaliteit. Iedere avond wordt er meer WIBRE verlichting ontstoken: in fonteinen, bij gebouwen en in en rond zwembaden. WIBRE verlichting werd al toegepast in vele projecten, van Scandinavië tot Noord-Afrika en van het Midden-Oosten tot Azië. WIBRE biedt de perfecte schijnwerper voor ieder verlichtingsconcept. Ook voor dat van u. Neem contact met ons op! Want: Verlichting is onze kracht. En we zijn gemakkelijker te bereiken dan de zon.

4 WIBRE verlichting voor zwembad en whirlpool. De beste manier om water te laten stralen. Diepblauw, ultramarijn blauw, azuurblauw, turkoois blauw helder water glinstert in de prachtigste kleuren, maar nu kan water zelfs stralen! Dankzij de verlichtingsideeën van WIBRE, die onder water toegepast worden, zijn er geen grenzen aan het optische ontwerp van zwembaden en whirlpools. Optimale verlichting, hoogtepunten met licht, of een onderdompeling in een compleet nieuwe wereld van kleuren; bij ons komen uw fantasieën tot leven. En het is zo gemakkelijk! WIBRE producten voldoen namelijk aan alle operationele veiligheidsvoorschriften en WIBRE levert eveneens alle benodigde accessoires, zoals adapters, flenzen en dergelijke. Onze verlichting kan in alle soorten zwembaden worden aangelegd; niet alleen in zwembaden van beton, metaal en plastic maar zelfs probleemloos in foliezwembaden. Tevens kunnen alle verlichtingselementen worden vervangen zonder het water weg te laten lopen.neem contact met ons op en we laten ook uw water stralen: perfect volgens planning en afgestemd op uw wensen Vervaardigd uit met 13 mm afdekrand Met QT12- of QT16-halogeen lichtbronnen Voor wandinbouw in alle standaard types zwembaden, bijvoorbeeld in spa s, hotels, of privébaden De nieuwste ontwikkeling met POW-LED De nieuwste High-Power LED Technologie Luxeon K2 met 12 V-DC (SELV) POW-LED-Platine temperatuurbeheersing (NTC) Voor middelgrote en grotere zwembaden (5 x 10 m) Vervaardigd uit met 17 mm of 32 mm roestvrij stalen afdekrand Met halogeen PAR W/12 V lichtbronnen Voor wandinbouw in privézwembaden Vervaardigd uit V4A- Roestvrij staal met roestvrij stalen afdekrand Met HIT-DE 70/150 W metaalhalogenide lampen of POW-LED 48x1 W lichtbronnen Voor wandinbouw, achterzijde van armatuur in technische ruimte te benaderen in trainingszwembaden of gewone zwembaden (ca. 25 x 12 m) Vervaardigd uit V4A Roestvrij staal met roestvrij stalen afdekrand Met HIT-DE 250/400 W metaalhalogenide lampen of POW-LED 144x1 W lichtbronnen Voor wandinbouw, achterzijde van armatuur in technische ruimte te benaderen in trainingsen wedstrijdzwembaden (ca. 50 x 20 m) Vervaardigd uit Met LED-, POW-LED of QR-CB51 lichtbronnen Kabelwartel PG11, V4A Roestvrij staal Voor wand- of vloerinbouw in whirlpools en kleinere baden/bassins Voor meer armaturen, kijk in onze catalogus aub.

5 Therme Bad Aibling, Germany Burgerbad Leukerbad, Switzerland Badeland Wolfsburg, Germany Kempinski Dead Sea Hotel, Jordan

6 WIBRE fonteinverlichting. Ontworpen om verlichting op nieuwe hoogte te brengen. Decoratieve waterelementen en fonteinen worden al meer dan 500 jaar gebruikt om park- en tuinarchitectuur te verfraaien. Tegenwoordig krijgen deze elementen een unieke toegevoegde waarde dankzij WIBRE lichtideeën. Of het nu gaat om fonteinen, vijvers of andere decoratieve waterelementen en soms zelfs voor bruggen, gevels en sculpturen we bieden verlichtingsideeën voor elk ontwerp en elke maat. Met goede aan- en verlichting trekken deze decoratieve elementen extra aandacht. Door gebruik te maken van verschillende lampen, opstellingen en wattages en andere accessoires zoals gekleurde lenzen en lamellen, worden onze oplossingen exact afgestemd op uw individuele wensen. We hechten grote waarde aan kwaliteit. Hoogwaardige materialen zoals V4A roestvrij staal garanderen de lange levensduur en een veilig gebruik. Wat ons betreft schrijven we graag nog 500 jaar geschiedenis als het op fonteinverlichting aan komt Compacte spot vervaardigd uit Met QR-CB51, Q-PAR16, POW-LED of LED-lichtbronnen Kabelwartel PG11, Voor fonteinen en waterbassins Compacte spot, geheel vervaardigd uit Met POW-LED 1 W en 3 W lichtbronnen Voor kleine fonteinen en decoratieve waterelementen Vervaardigd uit Voor halogeen, HIT-TC, POW-LED of compacte TC-T/E-lichtbronnen Kabelwartel PG13,5, Voor fonteinen, plantenvijvers en decoratieve waterelementen Geheel vervaardigd uit Met POW-LED 36x1 W lichtbronnen Kabelwartel PG16/21, Om fonteinen en andere objecten in de openlucht te verlichten met wit, kleur, of RGB licht Vervaardigd uit met aluminium reflector Met halogeen of HIT, HST en HME lichtbronnen Kabelwartel PG16/21, Voor fonteinen en decoratieve waterelementen Vervaardigd uit met roestvrij stalen reflector Kabelwartel PG16/21, Met halogeen of HIT, HST en HME lichtbronnen Voor hoge fonteinen en grote waterbassins Voor meer armaturen, kijk in onze catalogus aub.

7 Grand Casino Monte Carlo, Monaco Morild Fountain, Norway Danubius Budapest, Hungary Pont Neuf Toulouse, France (Photo: Patrice Nin)

8 WIBRE oriëntatieverlichting. Kwaliteit is de beste weg naar succes. Of het nu om voetgangersgebieden of privégebruik gaat, WIBRE lichtideeën plaveien de weg. Wij bieden hoogwaardige oriëntatieverlichting voor bevestiging aan de wand, muur of in de grond, waarmee routes aangegeven of verlicht kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan grote entrees of ruimtes in de buitenlucht, maar ook aan ondergrondse garages. De lichtaccenten kunnen vanzelfsprekend ook ter decoratie gebruikt worden. De WIBRE productlijn omvat een grote variëteit aan ontwerpen waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse lichtbronnen, zoals SMD-LED en POW-LED, compact fluorescentie verlichting of halogeenverlichting. Binnen deze begrippen is de unieke WIBRE kwaliteit de cruciale en verbindende factor. Dankzij de meest moderne aluminium of roestvrijstalen behuizingen en duurzame POW-LED s, hebben alle producten een lange en betrouwbare levensduur. Maak geen omweg! Neem contact met ons op Behuizing vervaardigd uit geanodiseerd aluminium Met POW-LED 1x1 W wit, gekleurd of RGB Voor wand- of grondinbouw als oriëntatieverlichting op paden en trappen Behuizing vervaardigd uit geanodiseerd aluminium Met POW-LED 1x1 W wit, gekleurd of RGB Voor wand- of grondinbouw als oriëntatieverlichting op paden en trappen Behuizing vervaardigd uit geanodiseerd aluminium Met POW-LED 3x1 W wit, gekleurd of RGB Voor wand- of grondinbouw als oriëntatieverlichting op paden en trappen Behuizing vervaardigd uit geanodiseerd aluminium Met SMD-LED of QT9 lichtbronnen Voor wand- of grondinbouw als oriëntatieen accentverlichting Behuizing vervaardigd uit geanodiseerd aluminium Met SMD-LED of QT12 lichtbronnen Voor wand- of grondinbouw als oriëntatieen accentverlichting Behuizing vervaardigd uit Met compact fluorescentie verlichting Kabelwartel PG16/21, vernikkeld koper Voor wand- of grondinbouw als oriëntatieen accentverlichting Voor meer armaturen, kijk in onze catalogus aub.

9 MTRC Airport kowloon station square, Hong Kong China International Finance Centre, Hong Kong China

10 WIBRE grondverlichting. Een lichtpunt vanuit ieder gezichtspunt. Goede ideeën zouden in de schijnwerpers moeten staan. Werp licht op uw architectonische concepten en ideeën. Gevels, bomen, bruggen, kunstobjecten of zelfs hele gebouwen; WIBRE lichtoplossingen laten niets verborgen. We bieden spotlights aan die volledig vervaardigd zijn uit V4A roestvrij staal en direct of met behulp van een installatiebehuizing geplaatst kunnen worden. In de grond, het gras of verharde oppervlakten, zoals beton, asfalt of bestrating: plaatsing is geen probleem. Diverse types afdekranden (vlak, ronde of vierkant) en geharde veiligheidsglazen zijn opgewassen tegen een rolbelasting tot wel kg. en ze bieden maximale vrijheid van lichtontwerp. De verschillende behuizingen, wattages en reflectorsystemen laten zich uitstekend combineren met optionele accessoires, zoals gekleurde lenzen, lamellen of installatiesystemen. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden om ook uw ideeën in het juiste licht te zetten Behuizing vervaardigd uit geanodiseerd aluminium Met POW-LED 1x1 W wit of gekleurd Voor grond- of wandinbouw, ter verlichting van objecten en accentverlichting Cardan Vervaardigd uit aluminium met meervoudige draaipunten bestand tegen rolbelasting tot 1500 kg V4A- Roestvrij staal Met POW-LED, QR-CB51 of QPAR16 lichtbronnen Voor grond- of wandinbouw, ter verlichting van objecten, muren en bomen / /12 Geheel vervaardigd uit bestand tegen rolbelasting tot 2500 kg Voor T5, TC-S/E, POW-LED, SMD-LED lichtbronnen Voor grond- of wandinbouw, voor lineaire lichtverspreiding op gevels en om paden te verlichten Volledig vervaardigd uit Bestand tegen rolbelasting tot 5000 kg Met symmetrische, asymmetrische en verstelbare reflector in schijnwerper, spotlight, en mediumverlichting Voor halogeen, POW-LED en HIT, HST en HME lichtbronnen Voor grond- of wandinbouw, ter verlichting van gevels, parken en groenvoorzieningen, en overige faciliteiten in de openlucht Volledig vervaardigd uit Bestand tegen rolbelasting tot 1500 kg Geschikt voor halogeen, HIT-TC, TC-T, POW-LED lichtbronnen Voor grond- of wandinbouw, ter verlichting van openlucht faciliteiten en objecten, ook met gekleurd of RGB licht Volledig vervaardigd uit Bestand tegen rolbelasting tot 1,5 t Met GTR-Unit om temperatuur van glasoppervlakte te verlagen (Cool Contact) Voor HIT en HST lichtbronnen met verstelbare reflector voor schijnwerper, spot of mediumverlichting Voor grond- of wandinbouw, om locaties te verlichten die onderhevig zijn aan lage oppervlaktetemperaturen Voor meer armaturen, kijk in onze catalogus aub.

11 MTRC Airport kowloon station square, Hong Kong China Hotel Neuvecelle, Switzerland Leingarten, Germany

12 Le Palais de I'isle Annecy, France KissSalis Therme Bad Kissingen, Germany WIBRE Elektrogeräte Edmund Breuninger GmbH & Co.KG Liebigstrasse Leingarten/Germany www. wibre.com ESZET LIGHTING B.V. Van Leeuwenhoekstraat Postbus AB Harderwijk eszet@eszet.nl Leingarten, Germany

KENMERKEN SCHIJNWERPERS VOORDELEN OPTIES BESCHRIJVING AFMETINGEN BEVESTIGINGEN. terra. Reflectoren 1659 1782 1872. natriumdamplamp. keramische brander

KENMERKEN SCHIJNWERPERS VOORDELEN OPTIES BESCHRIJVING AFMETINGEN BEVESTIGINGEN. terra. Reflectoren 1659 1782 1872. natriumdamplamp. keramische brander LAMPen Reflectoren KENMERKEN SCHIJNWERPERS Dichtheid: IP 67 (*) Schokweerstand (glas): - IK 10 (**) - IK 10 (**) - Roma IK 07 (**) Statische belastingsweerstand: - 4000 kg (*) - 3000 kg (*) Torsiesterkte:

Nadere informatie

Catalogus, led verlichting.

Catalogus, led verlichting. Catalogus, led verlichting. Inleiding: AS-ta is er in geslaagd om een leverancier te vinden met led verlichting van uitstekende kwaliteit. Door onze nauwe samenwerking kunnen wij klantgericht werken en

Nadere informatie

Highpower LED verlichting

Highpower LED verlichting Highpower LED verlichting Licht-Sketch LED verlichting biedt een reeks aan simpele goed ontwikkelde LED verlichting tegen concurrerende prijs met de hoogste kwaliteit. De 360 lampen zijn het resultaat

Nadere informatie

SCAN WITH TARGA. Download the free Layar App. Scan this page

SCAN WITH TARGA. Download the free Layar App. Scan this page TARGA TARGA SCAN WITH De afwerking van de voorkant van de armatuur kan men aanpassen om hem beter te integreren in de architectonische omgeving. Download the free Layar App Scan this page Op «get.layar.com»

Nadere informatie

POOL.

POOL. 14 POOL www.simes.it/pool 15 POOL Met huis van technopolymeer. Afdekring 2mm dik van roestvrij marine-edelstaal AISI 316L. Gehard transparant afdekglas met een dikte van 10mm voor MICROPOOL, 12mm voor

Nadere informatie

2-Tone. IP 66 IK 08 Klasse I Klasse II

2-Tone. IP 66 IK 08 Klasse I Klasse II IP 66 IK 08 Klasse I Klasse II (DIP) (CBT) De is een compact en veelzijdig armatuur, ontworpen voor de hedendaagse mini witte punt-lichtbronnen. Dankzij de micro-optiek van de ExaCT Comfort of de Performer

Nadere informatie

Product naam: MM03034

Product naam: MM03034 Product naam: MM03034 Specificaties MM03034: Levensduur: 20000u Lengte: 55 mm Wattage: 4.00W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K Gewicht: 40 gr Cd: 800 cd Spanning: 230 V Bundelbreedte: 24 graden Beschermingsklasse:

Nadere informatie

WV SPOTS www.wolfs.nl

WV SPOTS www.wolfs.nl - spots - trafo s - accessoires - lichtbronnen WV SPOTS www.wolfs.nl Uitgave: Wolfs Verlichting BV Euregiopark 8 6467 JE Kerkrade t: (045) 5410900 i: www.wolfs.nl e: info@wolfs.nl Realisatie Jo Wolfs Copyright:

Nadere informatie

Product naam: MM03676

Product naam: MM03676 Product naam: MM03676 Specificaties MM03676: Levensduur: 25000u Lengte: 118 mm Wattage: 9.00W Spanning: 230 V Kleur: 4000K (koelwit) Beschermingsklasse: IP20 Lumen: 600 lu Te vervangen lamp: RA: 80 Lamp

Nadere informatie

fluorescentielampen om tegemoet te komen aan de Schokweerstand:

fluorescentielampen om tegemoet te komen aan de Schokweerstand: BESCHRIJVING Het gamma integreerbare schijnwerpers Bloco wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid in modellen, fotometrische lichtverdelingen en lichtbronnen. Rechthoekig, cirkelvormig of vierkantig:

Nadere informatie

Product naam: MM01919

Product naam: MM01919 Product naam: MM01919 Specificaties MM01919: Levensduur: 25000u Wattage: 7.00W Kleur: 2800K Cd: 600 cd RA: 85 Bundelbreedte: 35 graden Lamp soort: PAR16 Lampvoet: E14 Lengte: Diameter: Gewicht: Spanning:

Nadere informatie

IP 65 IP 66 IK 08 Klasse I Klasse II

IP 65 IP 66 IK 08 Klasse I Klasse II IP 65 IP 66 IK 08 Klasse I Klasse II (Led-engine) (Behuizing) Dankzij de vele beschikbare uitvoeringen kan in bijna iedere situatie worden toegepast. Met zijn klassieke ronde vorm is een aanwinst voor

Nadere informatie

Philips Lighting Catalogue

Philips Lighting Catalogue Philips Lighting Catalogue Woningverlichting Badkamer Legenda woningverlichting Het nieuwe hoofdstuk woningverlichting bevat een nieuw portfolio van ca. 200 eigentijdse decoratieve armaturen voor toepassingen

Nadere informatie

REVO IP67 series. Ongekende efficiëntie in een compacte behuizing. Outdoor Inground & Outdoor surface mounted.

REVO IP67 series. Ongekende efficiëntie in een compacte behuizing. Outdoor Inground & Outdoor surface mounted. REVO IP67 series Outdoor Inground & Outdoor surface mounted Ongekende efficiëntie in een compacte behuizing REVO outdoor IP67 series CLS REVO outdoor IP67 series De REVO serie staat voor alle kernwaarden

Nadere informatie

Product naam: MM03939

Product naam: MM03939 Product naam: MM03939 Specificaties MM03939: Levensduur: 25000u Diameter: 130 mm Wattage: 7.50W Spanning: 230 V Kleur armatuur: Wit Inbouwmaat: 105 mm Power factor: 0.90 > Beschermingsklasse: IP23 Bedrijfstemperatuur:

Nadere informatie

Highpower LED verlichting

Highpower LED verlichting Highpower LED verlichting Licht-Sketch LED verlichting biedt een reeks aan simpele goed ontwikkelde LED verlichting tegen concurrerende prijs met de hoogste kwaliteit. De 360 lampen zijn het resultaat

Nadere informatie

Product naam: MM03675

Product naam: MM03675 Product naam: MM03675 Specificaties MM03675: Levensduur: 25000u Lengte: 118 mm Wattage: 9.00W Spanning: 230 V Kleur: 2800K (warmwit) Inbouwmaat: 118 mm Lumen: 600 lu Beschermingsklasse: IP20 RA: 80 Te

Nadere informatie

REVO Track series. Efficiënt, veelzijdig en een bijzonder design. Rail armaturen. Ontwerp & Fabricage van LED verlichting in Nederland sinds 2002

REVO Track series. Efficiënt, veelzijdig en een bijzonder design. Rail armaturen. Ontwerp & Fabricage van LED verlichting in Nederland sinds 2002 REVO Track series Rail armaturen Efficiënt, veelzijdig en een bijzonder design REVO Track series CLS REVO Track series De REVO serie staat voor alle kernwaarden van CLS: Innovatief design, hoogwaardige

Nadere informatie

MEIPOS LED verlichting Buizerd 74 8446 KL Heerenveen 06-150 58 758 www.meipos.nl

MEIPOS LED verlichting Buizerd 74 8446 KL Heerenveen 06-150 58 758 www.meipos.nl MEIPOS LED verlichting biedt een reeks aan simpele goed ontwikkelde LED verlichting tegen concurrerende prijs met de hoogste kwaliteit. De 360 lampen zijn het resultaat van de combinatie nieuwste technologie,

Nadere informatie

Product naam: MM02673

Product naam: MM02673 Product naam: MM02673 Specificaties MM02673: Levensduur L90: 20000u Lengte: 74 mm Wattage: 7.00W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K Gewicht: 82 gr Lumen: 750 lm Spanning: 230 V Cd: 320 cd Beschermingsklasse:

Nadere informatie

DecoScene LED Inspirerende verlichting uit onzichtbare bron

DecoScene LED Inspirerende verlichting uit onzichtbare bron DecoScene LED Inspirerende verlichting uit onzichtbare bron DecoScene LED BBP623 DecoScene LED is ontworpen om het optimale opwaartse verlichtingseffect te produceren: van hoogvermogen floodlighting tot

Nadere informatie

SLOT.

SLOT. SLOT www.simes.it/slot 223 MICROSLOT Behuizing van spuitgietaluminium EN AB-44100 en geëxtrudeerd aluminium EN AW-6060 (kopervrij) met hoge corrosieweerstand. Helder gehard glas van 6 mm dik. Schroeven

Nadere informatie

IP 66 IK 09 IK 10 Klasse I Klasse II. (IJM1- en IJMS1) (IJM2- en IJMS2) (Alleen bij IJM1- en IJMS1)

IP 66 IK 09 IK 10 Klasse I Klasse II. (IJM1- en IJMS1) (IJM2- en IJMS2) (Alleen bij IJM1- en IJMS1) IP 66 IK 09 IK 10 Klasse I Klasse II (IJM1- en IJMS1) (IJM2- en IJMS2) (Alleen bij IJM1- en IJMS1) De Micenas is een decoratief armatuur met een geavanceerd ontwerp, leverbaar in twee afmetingen. Uitermate

Nadere informatie

Element LED lichtzuil. Element SYSTEM + DOOR INDALJ Element LED lichtzuil

Element LED lichtzuil. Element SYSTEM + DOOR INDALJ Element LED lichtzuil De is een karakteristiek onderdeel van het concept Element SYSTEM+. Deze lichtzuil kan voor verscheidene doeleinden worden gebruikt: verlichting van voetgangerszones en -paden, lichtmarkering, het creëren

Nadere informatie

DecoScene LED Brengt de nacht tot leven

DecoScene LED Brengt de nacht tot leven Lighting DecoScene LED Brengt de nacht tot leven DecoScene LED BBP621 DecoScene LED is ontworpen om het optimale opwaartse verlichtingseffect te produceren: van hoogvermogen floodlighting tot meer subtiele

Nadere informatie

TECHNO.

TECHNO. TECHNO www.simes.it/techno 281 MICROTECHNO SPOT Behuizing van EN AB-47100- spuitgietaluminium (kopervrij) met hoge corrosieweerstand. Reflectoren uit 99,98 % puur aluminium. Helder gehard glas van 4 mm

Nadere informatie

+ + Plug & Shine. 24V-LED-lichtsysteem voor fascinerend licht in de tuin, rondom het huis en op het terras

+ + Plug & Shine. 24V-LED-lichtsysteem voor fascinerend licht in de tuin, rondom het huis en op het terras + + Plug & Shine 24V-LED-lichtsysteem voor fascinerend licht in de tuin, rondom het huis en op het terras Eenvoudig zelf aanpakken! Stap voor stap de perfecte lichtinstallatie. Zonder vakkennis! Eenvoudig

Nadere informatie

Product naam: MM02274

Product naam: MM02274 Product naam: MM02274 Specificaties MM02274: Levensduur: 30000u Lengte: 93 mm Wattage: 15.00W Diameter: 111 mm Kleur: 2800K Gewicht: 290 gr Cd: 18000 cd Spanning: 230 V RA: 85 Beschermingsklasse: IP20

Nadere informatie

Product naam: MM07277

Product naam: MM07277 Product naam: MM07277 Specificaties MM07277: Groep LED Lumen/Watt 125.00 lm/watt Levensduur 25.000u Soort R7s Wattage 8W RA 80 Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit) Lengte 118mm

Nadere informatie

liniled Handrail liniled Handrail. Europese kwaliteit & productie. LED strips Hoogwaardig, flexibel & energiezuinig

liniled Handrail liniled Handrail. Europese kwaliteit & productie. LED strips Hoogwaardig, flexibel & energiezuinig liniled Handrail liniled Handrail liniled Handrail. Europese kwaliteit & productie. De liniled Handrail is het resultaat van een OEM project op maat. Het doel was een veilige omgeving te creëren met behulp

Nadere informatie

Product naam: MM03943

Product naam: MM03943 Product naam: MM03943 Specificaties MM03943: Levensduur: 25000u Diameter: 172 mm Wattage: 20.50W Spanning: 230 V Kleur armatuur: Wit Inbouwmaat: 150 mm Bundelbreedte: 90 graden Beschermingsklasse: IP44

Nadere informatie

REVO IP67 series. Ongekende efficiëntie in een compacte behuizing. Grondarmaturen inbouw & Buitenarmaturen opbouw

REVO IP67 series. Ongekende efficiëntie in een compacte behuizing. Grondarmaturen inbouw & Buitenarmaturen opbouw REVO IP67 series Grondarmaturen inbouw & Buitenarmaturen opbouw Ongekende efficiëntie in een compacte behuizing REVO outdoor IP67 series CLS REVO outdoor IP67 series De REVO serie staat voor alle kernwaarden

Nadere informatie

IP 65 IK 08 Klasse I Klasse II

IP 65 IK 08 Klasse I Klasse II IP 65 IK 08 Klasse I Klasse II Het ontwerp van de Disq is geïnspireerd op de behoefte aan nieuwe, breed inzetbare standaard armaturen. Zowel voor grootschalige projecten, bij voorbeeld in woongebieden,

Nadere informatie

C A N D E L A.

C A N D E L A. info@dominodesign.be www.dominodesign.be Het CANDELA-gamma bestaat uit laagspanningslampen voor de sfeerverlichting in buitenruimten en tuinen. Hun sober en klassiek uitzicht, dat elegantie en veiligheid

Nadere informatie

Product naam: MM03075

Product naam: MM03075 Product naam: MM03075 Specificaties MM03075: Levensduur: 25000u Lengte: Wattage: 6.00W Diameter: Kleur: 2400K (Mellow Light de LED Gewicht: flame kleur) Cd: 600 cd Spanning: RA: 82 Stroom uit: Bundelbreedte:

Nadere informatie

IP 66 IK 08 Klasse I Klasse II

IP 66 IK 08 Klasse I Klasse II Arc 80 LED IP 66 IK 08 Klasse I Klasse II (Behuizing) De Arc, met zijn bewezen multifunctionaliteit en tijdloze ontwerp, kan nu ook goed worden toegepast met led als lichtbron. Bestaande Arc-armaturen

Nadere informatie

Product naam: MM02564

Product naam: MM02564 Product naam: MM02564 Specificaties MM02564: Levensduur: 30000u Wattage: 5.00W Kleur: 2700K (warmwit) Lumen: 176 lu RA: 82 Bedrijfstemperatuur: -30 tot + 40 graden Lamp soort: P45 Lampvoet: E14 Lengte:

Nadere informatie

Superieure uniformiteit Gestroomlijnd lineair ontwerp LED-technologie

Superieure uniformiteit Gestroomlijnd lineair ontwerp LED-technologie Proteon SL Superieure uniformiteit Gestroomlijnd lineair ontwerp LED-technologie Proteon SL is een LED-armatuur speciaal ontworpen om een doorlopende lineaire oplossing te bieden voor omgevingen waar accentverlichting

Nadere informatie

SISTEMA LINE. Light up your ideas

SISTEMA LINE. Light up your ideas SISTEMA LIE Light up your ideas design Paolo de Lucchi SISTEMA LIE Wand-, plafond- en pendelarmatuur In ruimtes waar niet gelezen of gewerkt wordt kunnen de versies met rechte fluorescentielampen ook zonder

Nadere informatie

DecoScene LED Brengt de nacht tot leven

DecoScene LED Brengt de nacht tot leven Lighting DecoScene LED Brengt de nacht tot leven DecoScene LED is ontworpen om het optimale opwaartse verlichtingseffect te produceren: van hoogvermogen floodlighting tot meer subtiele effecten zoals accentverlichting.

Nadere informatie

REVO Track Direct DMX series

REVO Track Direct DMX series REVO Track Direct DMX series Rail armaturen Efficiënt, veelzijdig en een bijzonder design REVO Track Direct DMX series CLS REVO Track Direct DMX series De REVO serie staat voor alle kernwaarden van CLS:

Nadere informatie

Product naam: MM03592

Product naam: MM03592 Product naam: MM03592 Specificaties MM03592: Levensduur: 25000u Spanning: 12 V Wattage: 2W Beschermingsklasse: IP20 Kleur: 3000K (wit) Te vervangen lamp: Lumen: 120 lu RA: 80 Lampvoet: G4 Vervangen wattage:

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T ROYAL MIDAS van KEUCO: slim verlichtingsconcept voor de hele badkamer Met één druk op de knop het juiste licht Goede verlichting speelt een steeds belangrijkere rol en is van cruciaal belang voor een gezellige

Nadere informatie

DecoScene LED Brengt de nacht tot leven

DecoScene LED Brengt de nacht tot leven Lighting DecoScene LED Brengt de nacht tot leven DecoScene LED BBP623 DecoScene LED is ontworpen om het optimale opwaartse verlichtingseffect te produceren: van hoogvermogen floodlighting tot meer subtiele

Nadere informatie

Product naam: MM03734

Product naam: MM03734 Product naam: MM03734 Specificaties MM03734: Levensduur: 30000u Wattage: 25.00W Kleur: 3000K (wit) Lumen: 2000 lu RA: 80 Power factor: 0.95 > Lamp soort: T8 Lampvoet: G13 Lengte: 1500 mm Diameter: 28 mm

Nadere informatie

Product naam: MM03375

Product naam: MM03375 Product naam: MM03375 Specificaties MM03375: Levensduur L90: 25000u Lengte: 133 mm Wattage: 16.00W Diameter: 121 mm Kleur: 2800K (warmwit) Spanning: 230 V Lumen: 950 lm Beschermingsklasse: IP54 Cd: 6000

Nadere informatie

LIFT.

LIFT. LIFT www.simes.it/lift 183 MINILIFT LED Behuizing van EN AB-47100- spuitgietaluminium (kopervrij) met hoge corrosieweerstand. Reflectoren in 99,98 % puur aluminium. Helder gehard glas. (Versies met een

Nadere informatie

Product naam: MM03148

Product naam: MM03148 Product naam: MM03148 Specificaties MM03148: Levensduur: 40000u Diameter: 111 mm Wattage: 10.00W Gewicht: 180 gr Kleur: 2800K Spanning: 20 V Lumen: 530 lu Beschermingsklasse: IP20 Cd: 3600 cd Te vervangen

Nadere informatie

Product naam: MM03939

Product naam: MM03939 Product naam: MM03939 Specificaties MM03939: Levensduur L90: 25000u Wattage: 7.50W Kleur armatuur: Wit Power factor: 0.90 > Bedrijfstemperatuur: -30 tot + 40 graden Aantal lampen: 1 Lamp soort: LED Geintegreerd

Nadere informatie

Philips Lighting Catalogue

Philips Lighting Catalogue Philips Lighting Catalogue Woningverlichting Badkamer Legenda woningverlichting Het nieuwe hoofdstuk woningverlichting bevat een nieuw portfolio van ca. 200 eigentijdse decoratieve armaturen voor toepassingen

Nadere informatie

Product naam: MM05239

Product naam: MM05239 Product naam: MM05239 Specificaties MM05239: Levensduur: 35000u Lengte: 45 mm Wattage: 6.00W Diameter: 50 mm Kleur: 2800-1800K (Dim to WARM) Gewicht: 54 gr Lumen: 500 lu Spanning: 18 V Cd: 1100 cd Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Product naam: MM03676

Product naam: MM03676 Product naam: MM03676 Specificaties MM03676: Groep LED Soort Levensduur L90 25.000u RA 80 Wattage 9W Beschermingsgraad IP20 Spanning 230V Lengte 118mm Lichtkleur 4000K (koelwit) Breedte 55mm Lampsoort

Nadere informatie

Product naam: MM03590

Product naam: MM03590 Product naam: MM03590 Specificaties MM03590: Groep LED Lumen/Watt 64.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort Wattage 7W RA 80 Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit) Lengte 83mm

Nadere informatie

EVO GROUND 300 DARK INTEGRATED. Eenvoudige installatie Te verwerken tussen de bestrating, in het grind of in het gras.

EVO GROUND 300 DARK INTEGRATED. Eenvoudige installatie Te verwerken tussen de bestrating, in het grind of in het gras. EVO GROUND 300 DARK INTEGRATED Hoogwaardig materiaalgebruik Hard geanodiseerde aluminium behuizing Polycarbonaat lens IP klasse 67 Eenvoudige installatie Te verwerken tussen de bestrating, in het grind

Nadere informatie

Product naam: MM01921

Product naam: MM01921 Product naam: MM01921 Specificaties MM01921: Levensduur: 25000u Lengte: 76 mm Wattage: 7W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K Spanning: 230 V Cd: 600 cd Beschermingsklasse: IP20 RA: 85 Te vervangen lamp: Bundelbreedte:

Nadere informatie

Prolumia LED Schijnwerpers Prolumia LED High Bay armaturen

Prolumia LED Schijnwerpers Prolumia LED High Bay armaturen Prolumia LED Schijnwerpers Prolumia LED High Bay armaturen Prolumia LED Pro-Beam schijnwerpers. Voorzien van een gepatenteerd ontwerp van de behuizing wat zorgt voor een optimale koeling van de LED's bij

Nadere informatie

Op www.garden-lights.nl is een verhelderende informatiefilm te zien.

Op www.garden-lights.nl is een verhelderende informatiefilm te zien. Het Nederlandse bedrijf Techmar presenteert Garden Lights: een uitgebreid assortiment in eigentijds vormgegeven tuinverlichting. Garden Lights is een Plug & Play-systeem en werkt op 12 Volt-spanning. Het

Nadere informatie

Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 1

Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 1 Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 1 Infrarood verwarming Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 2 Voorsprong door technologische ontwikkeling Duurzame ontwikkeling en milieubewustheid zijn

Nadere informatie

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht PHILIPS Warmglow LED Particon, dubbele spotlight WarmGlow, dimbaar licht Ideaal om sfeer te creëren Gentle LED, prettig voor de ogen Hoogwaardige onderdelen Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht De metalen

Nadere informatie

Product naam: MM07277

Product naam: MM07277 Product naam: MM07277 Specificaties MM07277: Groep LED Lumen/Watt 125.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort Wattage 8W RA 80 Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit) Lengte 118mm

Nadere informatie

NOVATE VELA SERIE

NOVATE VELA SERIE - Energiezuinige led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing door middel van led optieken - Water- en stofdicht

Nadere informatie

COLUMN. www.simes.it/column

COLUMN. www.simes.it/column COLUMN www.simes.it/column 27 MINICOLUMN mm Paaltje van geëxtrudeerd aluminium EN AW-6060. Behuizing uit EN AB-44100- spuitgietaluminium (kopervrij) met hoge corrosieweerstand. Reflectoren in polycarbonat

Nadere informatie

Product naam: MM02862

Product naam: MM02862 Product naam: MM02862 Specificaties MM02862: Levensduur: 30000u Lengte: 106 mm Wattage: 7W Diameter: 60 mm Kleur: 2800K (warmwit) Gewicht: 135 gr Lumen: 435 lu Spanning: 230 V RA: 85 Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Product naam: MM02273

Product naam: MM02273 Product naam: MM02273 Specificaties MM02273: Levensduur: 30000u Lengte: 93 mm Wattage: 15W Diameter: 111 mm Kleur: 4000K (koelwit) Gewicht: 244 gr Cd: 1440 cd Spanning: 230 V RA: 93 Beschermingsklasse:

Nadere informatie

REVO Direct DMX IP67 series

REVO Direct DMX IP67 series REVO Direct DMX IP67 series Outdoor Surface Mounted fixtures Optimale functionaliteit in een compacte behuizing REVO Direct DMX IP67 series CLS REVO Direct DMX IP67 series De REVO serie staat voor alle

Nadere informatie

Product naam: MM05240

Product naam: MM05240 Product naam: MM05240 Specificaties MM05240: Levensduur: 35000u Diameter: 111 mm Wattage: 12.00W Spanning: 36 V Kleur: 2800-1800K (Dim to WARM) Beschermingsklasse: IP20 Lumen: 850 lu Te vervangen lamp:

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

WIŚNIOWSKI. Een bekroning van uw investering.

WIŚNIOWSKI. Een bekroning van uw investering. De WIŚNIOWSKI deuren zijn een universele oplossing voor elke woning. Afhankelijk van de te vervullen functie binnendeur, technische deur, glazen deur worden ze gekenmerkt door geschikte parameters die

Nadere informatie

BLITZ.

BLITZ. BLITZ www.simes.it/blitz 201 BLITZ Behuizing van EN AB-47100- spuitgietaluminium (kopervrij) met hoge corrosieweerstand. Lenzen uit gehard glas. Schroeven van roestvrij staal. Dubbele kabelinvoer met PG13,5-

Nadere informatie

Product naam: MM03374

Product naam: MM03374 Product naam: MM03374 Specificaties MM03374: Levensduur: 25000u Lengte: 47 mm Wattage: 4W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K (warmwit) Gewicht: 37 gr Cd: 260 cd Spanning: 12 V RA: 80 Beschermingsklasse: IP20

Nadere informatie

De kwaliteit van onze LED-techniek

De kwaliteit van onze LED-techniek LED-informatie Als vooruitziende fabrikant met een groot verantwoordelijkheidsbesef hebben wij al vele tientallen jaren oog voor elke nieuwe lichttechnische ontwikkeling. Telkens zorgvuldig afwegen of

Nadere informatie

Flow. IP 65 IK 10 VO: 2mm

Flow. IP 65 IK 10 VO: 2mm IP 65 IK 10 VO: 2mm (Brandwerend) De is de nieuwe norm voor fluorescentie verlichting in onderdoorgangen. Het moderne, gestroomlijnde en platte ontwerp, de gestandaardiseerde opties en de hoogwaardige

Nadere informatie

induled De lichtmachine

induled De lichtmachine induled De lichtmachine Investeer in hoge productiviteit Overgaan op LED-verlichting is een investering in uw productiviteit. De nieuwe InduLED is een pure lichtmachine met superieure efficiency en levensduur.

Nadere informatie

Product naam: MM04135

Product naam: MM04135 Product naam: MM04135 Specificaties MM04135: Levensduur: 15000u Wattage: 7.50W Kleur: 2800K (warmwit) Lumen: 600 lu Cd: 230 cd RA: 80 Bundelbreedte: 90 graden Lamp soort: R63 Lampvoet: E27 Lengte: 103

Nadere informatie

Libra. IP 65 IP 66 IK 08 IK 09 Klasse I Klasse II

Libra. IP 65 IP 66 IK 08 IK 09 Klasse I Klasse II IP 65 IP 66 IK 08 IK 09 Klasse I Klasse II (CBT) (CBT) (Armatuur) (Afscherming) (Optie) De elegante Libra-serie is een speciaal concept voor moderne energiezuinige compacte fluorescentie lampen. De Libra-serie

Nadere informatie

STRIP SQUARE STRIP SQUARE INGROUND

STRIP SQUARE STRIP SQUARE INGROUND STRIP SQUARE STRIP SQUARE INGROUND PRISMA ARCHITECTURAL STRIP SQUARE STRIP SQUARE is een uiterst compact systeem voor de accentuering van verticale vlakken in architectonische projecten. Het is namelijk

Nadere informatie

Ambiance verlichting J Thema T2. Thema T2

Ambiance verlichting J Thema T2. Thema T2 Thema T2 Thema T2 is een compacte ronde armatuur met talrijke installatiemogelijkheden: sets met een speciale bracket voor bevestiging van één of twee armaturen, op een V-vormige paaltopbracket (in een

Nadere informatie

REVO Direct DMX IP67 series

REVO Direct DMX IP67 series REVO Direct DMX IP67 series Buitenarmaturen Opbouw Optimale functionaliteit in een compacte behuizing REVO Direct DMX IP67 series CLS REVO Direct DMX IP67 series De REVO serie staat voor alle kernwaarden

Nadere informatie

ZILVEREN GARDEN AWARD 2010

ZILVEREN GARDEN AWARD 2010 the light outside TULI Meer en langer buiten zijn is de trend. We relaxen, koken en eten graag met familie en vrienden in de open lucht. Overkappingen, partytenten en blokhutten worden steeds meer een

Nadere informatie

Ocean LED. J Energie-efficiëntie J Energiebesparing J Verlaging van de CO 2

Ocean LED. J Energie-efficiëntie J Energiebesparing J Verlaging van de CO 2 Ocean LED, met REVOLED -technologie, zet een nieuwe standaard voor openbare verlichting. Dit decoratieve armatuur, met perfecte continuïteit in haar vormgeving, is ontworpen voor een lichtpunthoogte van

Nadere informatie

Product naam: MM04812

Product naam: MM04812 Product naam: MM04812 Specificaties MM04812: Levensduur: 25000u Diameter: 80 mm Wattage: 8.00W Spanning: 230 V Kleur armatuur: Wit Inbouwmaat: 68 mm Bundelbreedte: 36 graden Beschermingsklasse: IP23 Power

Nadere informatie

DecoScene LED Brengt de nacht tot leven

DecoScene LED Brengt de nacht tot leven Lighting DecoScene LED Brengt de nacht tot leven DecoScene LED BBP623 DecoScene LED is ontworpen om het optimale opwaartse verlichtingseffect te produceren: van hoogvermogen floodlighting tot meer subtiele

Nadere informatie

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'.

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'. Persoonlijk. Miele vindt het belangrijk dat haar producten aansluiten op de persoonlijke smaak van haar klant. Daarbij moeten de voordelen van de producten perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Nadere informatie

Comfort en efficiëntie voor buitenverlichting

Comfort en efficiëntie voor buitenverlichting GEBIED INDU WALL PACK Comfort en efficiëntie voor buitenverlichting De INDU WALL PACK is verkrijgbaar in twee formaten en presteert beter dan alle conventionele downlight armaturen door het verstrekken

Nadere informatie

Product naam: MM01916

Product naam: MM01916 Product naam: MM01916 Specificaties MM01916: Groep LED Levensduur L90 30.000u Wattage 15W Spanning 230V Lichtkleur 4000K (koelwit) Lampsoort PAR30 Fitting E27 Dimbaar NEE Lumen 336 lm Cd 3200 cd Soort

Nadere informatie

neos OMSCHRIJVING KENMERKEN SCHIJNWERPERS BEVESTIGINGEN VOORDELEN OPTIES

neos OMSCHRIJVING KENMERKEN SCHIJNWERPERS BEVESTIGINGEN VOORDELEN OPTIES neos 1 2 3 neos OMSCHRIJVING μr KENMERKEN SCHIJNWERPERS Ontwerp: Michel Tortel Dichtheidsgraad: IP 66 (*) Schokweerstand (glas): IK 08 (**) Luchtweerstand (CxS): - Neos 1 0,08 m 2 - Neos 2 0,13 m 2 - Neos

Nadere informatie

Linea 161. Ambiance verlichting J Linea 161

Linea 161. Ambiance verlichting J Linea 161 Linea 161 Helderheid, flexibiliteit en geavanceerde techniek zijn de kernwoorden van de Linea 161 serie. De egale lijnen, de modulaire samenstelling, de verschillende hoogten en uitvoeringen, de diversiteit

Nadere informatie

658 OUTDOOR GROND INBOUWARMATUREN

658 OUTDOOR GROND INBOUWARMATUREN 658 OUTDOOR GROND INBOUWARMATUREN ZWENKBAAR 669 675 OUTDOOR GROND INBOUWARMATUREN 659 ROND 669 663 663 665 665 665 665 666 660, 661 666 666 670 672 671 671, 673 671, 673 672 679 676 667 675 675 676 679

Nadere informatie

liniled Handrail IK10 A I S I 316 UV RESISTANT RoHS IP40/IP65 CLEANING AGENTS RESISTANT FROST RESISTANT

liniled Handrail IK10 A I S I 316 UV RESISTANT RoHS IP40/IP65 CLEANING AGENTS RESISTANT FROST RESISTANT liniled Handrail RoHS IP40/IP65 IK10 A I S I 316 UV RESISTANT CLEANING AGENTS RESISTANT FROST RESISTANT liniled Handrail. Europese kwaliteit & productie. 3 liniled Handrail Duurzaam, luxe & slim ontwerp

Nadere informatie

in de De verlichtingslijn van TuinVisie spotlights 12 Volt trendy innovatief emotie duurzaam kwaliteit ledverlichting sfeerbepalend

in de De verlichtingslijn van TuinVisie spotlights 12 Volt trendy innovatief emotie duurzaam kwaliteit ledverlichting sfeerbepalend in de De verlichtingslijn van TuinVisie trendy innovatief emotie duurzaam kwaliteit ledverlichting sfeerbepalend 12 Volt spotlights Tuinverlichting Tuinverlichting zorgt voor sfeer en veiligheid in uw

Nadere informatie

DecoScene LED Brengt de nacht tot leven

DecoScene LED Brengt de nacht tot leven Lighting DecoScene LED Brengt de nacht tot leven DecoScene LED is ontworpen om het optimale opwaartse verlichtingseffect te produceren: van hoogvermogen floodlighting tot meer subtiele effecten zoals accentverlichting.

Nadere informatie

FOCUS. www.simes.it/focus

FOCUS. www.simes.it/focus FOCUS www.simes.it/focus 267 NANOFOCUS Behuizing van EN AB-47100- spuitgietaluminium (kopervrij) met hoge corrosieweerstand. Helder gehard glas van 3 mm dik. Schroeven van roestvrij staal. Silicone pakkingen.

Nadere informatie

ALU ROUND ALU SQUARE ALU 1-2 - 4 ALU 1-2 - 4 220-240

ALU ROUND ALU SQUARE ALU 1-2 - 4 ALU 1-2 - 4 220-240 ALU 2 ALU ROUND ALU SQUARE ALU 1-2 - 4 ALU WALL ALU 1-2 - 4 220-240 PRISMA ARCHITECTURAL Uitgebreid assortiment kleine LED grondinbouw-, mast- en opbouwarmaturen voor binnen en buiten. De serie wandarmaturen

Nadere informatie

ZIP DOWNLIGHT.

ZIP DOWNLIGHT. ZIP DOWNLIGHT www.simes.it/zip-downlight 249 MICROZIP DOWNLIGHT AFDEKRING VAN ROESTVRIJ STAAL Behuizing van EN AB-44100- spuitgietaluminium (kopervrij) met hoge corrosieweerstand. Afdekring uit roestvrij

Nadere informatie

DOCUMENTATIE AANSLAGDEUREN

DOCUMENTATIE AANSLAGDEUREN Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende glazen deuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde

Nadere informatie

AQUA LED AQUA LED /R AQUA LED MAXI

AQUA LED AQUA LED /R AQUA LED MAXI AQUA LED AQUA LED AQUA is een serie LED onderwaterspots (klasse III) in twee afmetingen voor de verlichting van fonteinen en zwembaden, uitsluitend geschikt voor gebruik onder water. De serie bestaat uit:

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Hanglamp Matrix chroom Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle hanglamp. Het zwarte glas en de afwerking in chroom brengen een vleugje luxe in elke

Nadere informatie

NOVATE VELA SERIE

NOVATE VELA SERIE - Energiezuinig led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing doormiddel van led optieken - Water- en stofdicht

Nadere informatie

Product naam: MM07362

Product naam: MM07362 Product naam: MM07362 Specificaties MM07362: Groep LED Lumen/Watt 90.00 lm/watt Levensduur 25.000u Soort R7s Wattage 9W RA 80 Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit) Lengte 118mm

Nadere informatie

Product naam: MM02672

Product naam: MM02672 Product naam: MM02672 Specificaties MM02672: Groep LED Soort Reflector PAR16/20 Levensduur L90 20.000u RA 80 Wattage 7W Straalhoek 35 graden Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K Lengte

Nadere informatie