FIETSEN. Côte d Azur & Provence. 659 p.p. IN ZUID FRANKRIJK! 10 daagse reis. JAAR. vanaf. dagen zon per jaar!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FIETSEN. Côte d Azur & Provence. 659 p.p. IN ZUID FRANKRIJK! 10 daagse reis. www.fietsvakantiezuidfrankrijk.nl JAAR. vanaf. dagen zon per jaar!"

Transcriptie

1 AL 14 JAAR FIETSEN IN ZUID FRANKRIJK! 310 dagen zon per jaar! Côte d Azur & Provence daagse reis vanaf 659 p.p.

2 Fietsen langs uitgestrekte lavendelvelden, fantastische vergezichten en prachtige kusten, mooie wijnstreken en mondaine boulevards «De fietsvakantie bij hotel Thomas is super Fam. Lenferink We hebben van een fi etsvakantie genoten bij hotel Thomas. Het was super geregeld. Gedurende 6 dagen gefi etst en de mooiste plekken aan de Cote d Azur gezien. De begeleiding was perfect. Wat hebben we genoten van het mooie weer, de heerlijke lunches, de prettige begeleiding en het aangename gezelschap. In een rustig tempo fietst u langs de mooiste plekjes van de Côte d Azur. De routes zijn zo uitgezet dat het voor iedere leeftijd mogelijk is om te fi etsen, enige fi etsvaardigheid is uiteraard wel vereist. U fi etst tussen de 30 en 45 kilometer per dag. De chauffeur brengt u via prachtige routes naar het vertrekpunt en wacht u na de fi etstocht op om u terug te brengen naar het hotel. Om u optimaal te laten genieten vertelt onze nederlandse begeleid(st)er u tijdens de busrit het één en ander over de omgeving, de chauffeur van onze volgwagen assisteert bij technische ongemakken en regelt het verkeer op kruispunten en rotondes. Ook zorgt hij ervoor dat uw lunchpakket op de meest idyllische picknickplaatsen bezorgd wordt. Met onze begeleid(st)er, onze technicus met de volgauto en de ervaren chauffeur van de touringcar bent u in vertrouwde handen en kunt u zorgeloos van één van de mooiste streken van de wereld genieten.

3 Dag 1 Vrijdag De luxe touring car brengt u vanaf diverse opstapplaatsen in heel Nederland via de Belgische Ardennen en de Franse Vogezen naar het overnachtingshotel in de omgeving van Dijon voor een heerlijk diner en een welverdiende nachtrust. Dag 2 Zaterdag Na het ontbijt vertrekt u richting Zuid-Frankrijk, richting zon! Uw reis gaat langs de mooie Franse landschappen en steden naar de Côte d Azur. In de namiddag wacht u een hartelijke ontvangst bij Hotel Thomas in Cannes-Le Cannet met een welkomst drankje en een eerste kennismaking met onze fi etsbegeleid(st)er. U krijgt tekst en uitleg over uw fi etsvakantie en kunt alle eventuele vragen stellen. Dag 3 Zondag Na het ontbijt brengen de chauffeur en de begeleiders u naar Saint Tropez, wereldberoemd geworden door Brigitte Bardot die er nog steeds woont, maar zeker ook vanwege de fi lms langs de prachtige kust van de komiek Louis de Funès. Sindsdien is het voormalige vissersdorpje elke zomer de vaste stek voor bekende en minder bekende bezoekers uit de hele wereld. Terwijl wij de fi etsen uitladen hebt u de tijd om op uw gemak het dorpje te verkennen voordat we langs de prachtige kust vande Middellandse Zee via dorpjes als Port Grimaud, Sainte Maxime en Les Issambres richting Fréjus fi etsen. Onderweg lunchen we op het strand. In Fréjus wacht onze chauffeur en gaan we via de prachtige Corniche d Or (Goudkust) weer naar het hotel.

4 Dag 4 Maandag Vandaag fietsen we van Cap d Ail dat pal naast Monaco ligt, over de glooiende Basse Corniche, de beroemde en adembenemende kustweg tussen Monaco en Nice. Via het dorpje Eze rijden we naar de haven van Beaulieu voor een kopje koffie en dan verder via Villefranche sur Mer naar de oude haven van Nice waar we lunchen in het tegenoverliggende park. Deze route is heuvelachtig maar de klimmetjes gaan geleidelijk en zijn verdeeld over meerdere kilometers. We fietsen verder naar de prachtige boulevard Promenade des Anglais van Nice en hier wordt een pauze gehouden om het aangrenzende «Vieux Nice» (oude stad) te bezoeken met de gezellige drukte van het plein «Cours Saleya» waar op maandag de antiekmarkt gehouden wordt. Onze fietsbegeleid(st)er loopt met diegenen die geïnteresseerd zijn door de vele kleine straatjes met honderden kleine winkeltjes naar het Plein Rossetti langs de Cathédrale Sainte Réparate. Daarna fietsen we verder over geheel vlakke wegen en grotendeels fietspaden langs de kustweg via Saint Laurent du Var en Cagnes sur Mer naar het oude vestingstadje Antibes waar onze chauffeur u weer naar het hotel brengt. Een verrassende en prachtige dag! Dag 5 Dinsdag U krijgt vandaag de kans om de Provence met volle teugen te proeven! Onze chauffeur brengt ons naar het begin van de druivenvelden waar de fietsen worden uitgeladen. Vervolgens fietsen we naar het pittoreske dorpje Lorgues waar u even tijd krijgt om over de geweldige provençaalse markt met overwelmende geuren en kleuren te struinen. Verder door de glooiende wijnvelden en na de lunch onder de platanen van een dorpspleintje en een koffiestop in het dorpje les Arcs rijden we naar het bekende Château Sainte Roseline. Hier kunt u een bezoekje brengen aan het bedevaartkapelletje van de in 1329 overleden Roseline de Villeneuve, in de kapel hangt een beroemd mozaiek gemaakt door Marc Chagall. We fietsen nog een stukje door de prachtige lanen naar het charmante wijndomein Chateau Demoiselles waar u geheel vrijblijvend tegen een kleine vergoeding deel kunt nemen aan een rondleiding in het nederlands met aansluitend een wijnproeverij. Een écht franse dag!

5 Dag 6 Woensdag Vandaag blijft de fi ets in de aanhanger en kunt u deelnemen aan een vrijblijvende excursie naar Monaco voor een bezoek aan Monte Carlo met het casino en de schitterende tuinen, ook kunt u de wisseling van de wacht van het prinselijk paleis bijwonen. Na de lunch brengen we u naar het kunstenaarsdorpje Saint Paul de Vence, de woonplaats van o.a. voormalige James Bond Roger Moore en Rolling Stone Bill Wyman maar ook Thérèse Steinmetz die hier een kunstgalerij beheert. Dag 7 Donderdag Een lange maar overgetelijke dag! U begint met een excursie langs de Gorges du Verdon, de Grand Canyon van Europa, een adembenemend natuurgebied. Na de lunch aan de oever van het meer Sainte Croix rijden we langs het pottenbakkersdorp Moustiers Sainte Marie naar het vertrekpunt van de fi etstocht bij het dorp Roumoules. Over het plateau de Valensole fi etst u tussen de lavendel- en korenvelden bovenlangs het meer en geniet van schitterende uitzichten en verrassende geuren. (Bloeitijd van de lavendel is eind mei en juni afhankelijk van het klimaat). We eindigen in het dorp Bauduen en de chauffeur brengt ons na een verfrissing weer naar het hotel. Ongetwijfeld één van de mooiste tochten die u ooit heeft gemaakt!

6 Dag 8 Vrijdag We beginnen deze dag met een bezoekje aan de parfumfabriek Galimard in Grasse waar een nederlandstalige gids uw rondleiding verzorgt. Aansluitend maken we een korte busrit naar het havenplaatsje Mandelieu ten oosten van Cannes en fi etsen langs de kustweg naar de beroemde boulevard la Croisette met het fameuze Palais des Festivals waar o.a. het jaarlijkse fi lmfestival wordt gehouden. U krijgt volop de gelegenheid Cannes te bezoeken, wij passen op uw fi etsen. Daarna fl aneren we al fi etsend langs de kust en gezellige haventjes via Golfe Juan en Juan-les-Pins naar de Cap d Antibes: de speelplaats van de superrijken. U passeert de huizen van o.a. Charles Trenet, Maurice Chevalier, John Wayne, Scott Fitzgerald, Ernest Hemingway, Boris Yeltzin, de Kennedy s de Aga Khan en natuurlijk «onze» familie Heineken. Bij aankomst in Antibes kunt u zich eerst verbazen bij de allergrootste privéjachten ter wereld en vervolgens een wandeling maken door dit prachtige stadje of een duik nemen in de Middellandse Zee terwijl uw fi etsen door ons worden ingeladen. Dag 9 Zaterdag Na het ontbijt vertrekt u weer richting de Bourgogne voor uw diner en overnachting. Dag 10 Zondag Vandaag neemt u afscheid van Frankrijk en en brengt onze chauffeur u via Luxemburg en de Belgische Ardennen weer naar uw opstapplaats in Nederland. «Perfecte combinatie van excursie en fietsen» l_en_ralberts Vanaf het welkomstdrankje tot het afscheid in Eindhoven perfect georganiseerd en verzorgd. Het hotelpersoneel, samen met de reisleidster, de chauffeur en de verkeersregelaar/ manusjevanalles/ mechanicien maakten de fi etsdagen tot een belevenis. Zó heb je de cote d azur nog nooit gezien. Het hotel is netjes, het uitzicht vanaf het terras magnifi ek. De samenstelling van de groep is niet te organiseren, maar ik heb in tijden niet zo n plezier gehad!

7 Vervoer In geval u niet met de touringcar reist kunt u met uw eigen auto komen, wij bieden u een gratis plaats in onze parkeergarage aan. Andere mogelijkheden zijn per trein (TGV) or per vliegtuig, wij halen u gratis op van het station in Cannes of van het vliegveld in Nice. In dit geval kunt u 95 per persoon in mindering brengen op uw totale reissom, uw plaats in de bus blijft gereserveerd voor het dagelijkse vervoer naar en van de fi etstochten. Hotel Thomas 3* ligt in Le Cannet, ook wel het «Balkon van Cannes» genoemd. Deze benaming komt vooral tot zijn recht op de 5 verdieping van het hotel waar het ontbijt en het diner op de terrassen geserveerd worden. U heeft hier een geweldig uitzicht op Cannes en de Middellandse Zee. Op 2 minuten loopafstand bevindt zich de straat Rue Saint Saveur met ambachtelijke ateliers. Deze komt uit op het dorpspleintje van het oude stadsgedeelte. Het hotel heeft 66 kamers met ruime badkamers, satelliet-televisie en een privé-kluisje. WiFi is gratis beschikbaar in het hele hotel, of u nu op uw kamer, in de gezellige lounge van de bar of op het terras daarnaast zit. Het zwembad op het dakterras is dagelijks toegankelijk. Een vraag of speciale wens? Het receptie personeel staat 24 uur per dag voor u klaar om het u naar uw zin te maken!

8 Opstapplaatsen via Vlaanderen: 06:15 Heerenveen 06:15 Heerenveen 07:00 Zwolle 07:00 Zwolle 08:30 Utrecht 08:30 Utrecht 10:00 Eindhoven 10:00 Oosterhout 11:30 Maastricht 11:30 Antwerpen 12:30 Gent Inbegrepen in de reissom: Heen- & terugreis in luxe touringcar en vervoer van uw eigen fi ets (een beperkt aantal elektrische fi etsen kan mee op aanvraag) Negen hotelovernachtingen op basis van halfpension met diner Lunchpakketten en water tijdens de fi etsdagen Nederlandse fi etsbegeleiding en volgauto met technicus en reserve-fi etsen Dagelijks vervoer met de touringcar naar de fi etstochten en terug naar het hotel Niet inbegrepen Excursie naar Monaco en Saint Paul de Vence ( 27 p.p.) Rondleiding & wijnproeverij op Château Demoiselles ( 10 incl 1 fl es wijn p.p.) Toeristenbelasting 1 per persoon per dag Eénpersoonstoeslag 198 Vertrekdata 2014 Prijzen per persoon 28 maart april april april mei mei mei mei juni juni juni juni 953 ZOMERPAUZE 29 augustus september september september september oktober oktober 659 Informatie en reserveren kan per naar fi etsenzuidfrankrijk@gmail.com of per telefoon Wij sturen u een bevestiging van uw reservering. Bij de reservering betaalt u 40% van uw reissom, het resterende gedeelte een maand voor vertrek. Wilt u liever via een nederlandse reisorganisatie reserveren? Belt u dan Dalstra Reizen op Reisverzekering Wij adviseren u bij uw verzek e- ringsagent een reisongevallenen annuleringsverzekering af te sluiten. Ook uw fi etsen neemt u op eigen risico mee. Huurfietsen Als u uw eigen fi ets niet mee wenst te nemen kunt u ter plaatse een fi ets huren ad 15 per dag. Er zijn enkele elektrische fi etsen te huur ad 120 per week. NB de reissom is gebaseerd op prijzen, brandstofprijzen en belastingen zoals deze bekend waren ten tijde van het drukken van het reisprogramma (November 2013). In geval van wijzigingen van deze prijzen hebben wij het recht om de reissom aan te passen. 19/27 Route de Valbonne LE CANNET Tel nederlands gesproken Tel Hotel Thomas Fax fi etsenzuidfrankrijk@gmail.com Kijk ook op ons website

Mijn verhaal MIJN ULTIEME UITDAGING. Medische achtergrond. Even voorstellen. Ups and downs. Nefroloog: bewegen! Maar hoe als je zo moe bent?

Mijn verhaal MIJN ULTIEME UITDAGING. Medische achtergrond. Even voorstellen. Ups and downs. Nefroloog: bewegen! Maar hoe als je zo moe bent? Mijn verhaal MIJN ULTIEME UITDAGING Ida Govaart Januari 2015 Mijn achtergrond Waarom deze fietsvakantie De reis.. Ook voor u? (vragen graag aan het eind van mijn verhaal) Even voorstellen. Mijn naam is

Nadere informatie

Cote d Azur & Provence 8 dagen per vliegtuig

Cote d Azur & Provence 8 dagen per vliegtuig Cote d Azur & Provence 8 dagen per vliegtuig groepsreis fietsreis vanaf 1.199 Fietsen langs stranden en wijnvelden Bij deze reis fietst u door de Provence en de Cote d' Azur. De Provence, gelegen aan de

Nadere informatie

Zuid-Tirol en de Dolomieten. Côte d Azur. Reis naar de fantastische. HartbrugReizen; zorgeloos samen op pad I Haarlemse hofjes wandelroute

Zuid-Tirol en de Dolomieten. Côte d Azur. Reis naar de fantastische. HartbrugReizen; zorgeloos samen op pad I Haarlemse hofjes wandelroute Jaargang 36 Nummer 4 Augustus 2013 Reizen Zuid-Tirol en de Dolomieten Reis naar de fantastische Côte d Azur HartbrugReizen; zorgeloos samen op pad I Haarlemse hofjes wandelroute Voedingsadvies voor Zuid-Europa

Nadere informatie

Normandië & Seine 7 dagen

Normandië & Seine 7 dagen Normandië & Seine 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Fietsen in Normandië langs de Seine Een verrassende, nieuwe fietsvakantie door Normandië. Een die de kust nóg meer combineert met het karakteristieke

Nadere informatie

FRENCH RIVIERA 8 Daagse langsheen de mooiste plaatsen van de CÔTE D'AZUR

FRENCH RIVIERA 8 Daagse langsheen de mooiste plaatsen van de CÔTE D'AZUR FRENCH RIVIERA 8 Daagse langsheen de mooiste plaatsen van de CÔTE D'AZUR French Riviera Ontdek tijdens deze begeleide rondreis de meest mythische steden van de Côte d Azur. Ontdek de Rots, flaneer onder

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019

4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019 4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019 Dag 1 maandag 3 Juni 2019 10.10 uur Lijnvlucht met KLM van Schiphol naar Bordeaux. 11.45 uur

Nadere informatie

Provence Multi adventure, Frankrijk

Provence Multi adventure, Frankrijk Reizen voor Sport Fans Provence Multi adventure, Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Prijs vanaf : 1.825 vanaf 2-persoonskamer Vertrekdatum 11/07/2016 1.825 vanaf en 2-persoonskamer 12/07/2016 1.825 vanaf en

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari Winter 2013 Zuid-Frankrijk 5 t/m 16 februari Dinsdag 5 februari 2013 563 km Om negen uur vertrokken. Eerst naar Geldern omdat onze camperdealer een verkeerd aangesloten kabel van de koelkast nog goed moest

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

more exclusive more inclusive

more exclusive more inclusive Frankrijk Autovakanties en weekendjes weg - Zomer 2010 more exclusive more inclusive Beste G.M, more included: (verschilt per Clubdorp) Club Med staat bekend om haar prachtige Clubdorpen op de mooiste

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

JUAN -LES -PINS FRANKRIJK. Nice/vliegveld. Juan -les -Pins. Antibes. Cannes. Côte d Azur

JUAN -LES -PINS FRANKRIJK. Nice/vliegveld. Juan -les -Pins. Antibes. Cannes. Côte d Azur JUAN -LES -PINS Côte d Azur FRANKRIJK Nice/vliegveld Monaco Juan -les -Pins Antibes Cannes Juan-Les-Pins Côte d Azur Frankrijk Côte d Azur Juan-les-Pins Boulevard Juan-Les-Pins Côte d Azur Frankrijk Welkom

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 599 Fietsen tussen water en wijn

individuele hotelfietsreis vanaf 599 Fietsen tussen water en wijn Médoc 8 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 599 Fietsen tussen water en wijn De naam Médoc is afgeleid van de term "in medio aque" dat "tussen wateren" betekent, en water en wijn spelen in deze reis

Nadere informatie

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015 Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe Vertrek 18 September 2015 Nederlandstalig schip Welkom aan boord Aan boord van hotelschip Bellefleur is het

Nadere informatie

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702 Moeilijkheidsgraad Duur Plaats Formule Prijs Zeer makkelijk 7 dagen (6 nachten) Van Bordeaux tot Arcachon Kamer met ontbijt Vanaf 849 /pers

Nadere informatie

3-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van zondagochtend 3 t/m dinsdagavond 5 JUNI 2018

3-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van zondagochtend 3 t/m dinsdagavond 5 JUNI 2018 3-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van zondagochtend 3 t/m dinsdagavond 5 JUNI 2018 Dag 1 zondag 3 Juni 2018 10.10 uur Lijnvlucht met KLM van Schiphol naar Bordeaux. 11.45 uur Aankomst

Nadere informatie

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober Herfst 2012 Frankrijk 29 september t/m 12 oktober Zaterdag 29 september 256 km We rijden om even over 10 uur weg. Via de snelweg, die we bij Beek verlaten, naar Limburg. Binnendoor via Valkenburg en Slenaken

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014.

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De Côte du Rhônewijnreis,... Beste Wijnreis-Liefhebbers, hier zijn de definitieve reisplannen voor de Côte du Rhône op 26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De valiezen kunnen we afgeven bij ITA Vanhove reizen

Nadere informatie

Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten

Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten In navolging van drie eerdere Rally s in Frankrijk, organiseren wij van zondag 20 t/m vrijdag 25

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Hospice de Beaune - Hôtel Dieu.

Hospice de Beaune - Hôtel Dieu. BOUROGNEREIS Vijf dagen genieten. Een bijzondere combinatie van cultuur en geschiedenis en wijn en spijs. Onder leiding van Gijs van Bilsen, registervinoloog van de Wijnacademie. Wijn en spijs gaan onherroepelijk

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

GROEPSREIS BARCELONA

GROEPSREIS BARCELONA GROEPSREIS BARCELONA 25 maart 14 28 maart 14 In maart 2014 wordt er een groepsreis georganiseerd door Tim Zegveld Mobiel Reisadvies in Limburg in samenwerking met Victor Konings Barna Travel Barcelona.

Nadere informatie

BROCHURE. een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk

BROCHURE. een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk BROCHURE een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk KOOPPRIJS 475.000 een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk Het plaatsje Cogolin ligt 10 km landinwaarts

Nadere informatie

Châtel Winter 2009-2010

Châtel Winter 2009-2010 Wintersport in Frankrijk Frankrijk is het land van de uitgestrekte skigebieden. Het Mekka voor de echte ski- en snowboardliefhebbers. De single wintersport in Frankrijk staat voor sneeuwzekerheid en eindeloze

Nadere informatie

- (Ad), Ik ben alleen begonnen. Bert is er twee jaar geleden bij gekomen. Country Travel Interview

- (Ad), Ik ben alleen begonnen. Bert is er twee jaar geleden bij gekomen. Country Travel Interview Country Travel Interview 29-10-2017 We zijn in de Prinsenhof in Best en we hebben aan de tafel zitten, de heren achter Country Travel. En die gaan zich even voorstellen! Ik ben Ad van de Put, één van de

Nadere informatie

IJsselmeer sportief, 6 dagen

IJsselmeer sportief, 6 dagen IJsselmeer sportief, 6 dagen individuele fietsreis vanaf 485 Rondje om het IJsselmeer Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer. Eén van de mooiste

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 7 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot october. M inimale Leef tijd 9 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 7 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot october. M inimale Leef tijd 9 jaar Reisaanbot in Bourgondië: een culinaire en oenologische reis. Bestemming Frankrijk Plaats Bourgondië Duur 7 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van maart tot october M inimale Leef tijd 9 jaar Verw

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 PROVENCE CRUISE Cruise doorheen de Provence, de Camargue en de valleien van de Rhone en de Saone De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Camargue wordt beschouwd als één van de meest exotische streken

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

Zomercursus in Nice - Frans & Activiteiten

Zomercursus in Nice - Frans & Activiteiten EASY LANGUAGES Zomercursus in Nice - Frans & Activiteiten Waarom dit programma? Van 10 tot 16 jaar Vanaf 1 week Residentie bij de school Pakket met cursus en begeleide activiteiten Toezicht 24/7 Verblijf

Nadere informatie

Croatia Adventure zondag 22 mei - zaterdag 28 mei 2016

Croatia Adventure zondag 22 mei - zaterdag 28 mei 2016 Croatia Adventure zondag 22 mei - zaterdag 28 mei 2016 EEN VERRASSENDE RIT DOOR CROATIA, MONTENEGRO EN BOSNIA HERZEGOVINA. Croatia Adventure Een verrassende rit door Croatia, Montenegro en Bosnia Herzegovina.

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

SINGLE REIS MARRAKECH

SINGLE REIS MARRAKECH SINGLE REIS MARRAKECH Party-time in Marrakech! Is Kerst niet helemaal jouw ding? Kom dan voor een flinke portie cultuur/ lekker eten/ leuk gezelschap en een HOT uitgaansleven naar Marrakech. In de stad

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Studio Saint Paul. Saint Paul en Forêt - Var. Bezienswaardigheden rondom Saint-Paul

Studio Saint Paul. Saint Paul en Forêt - Var. Bezienswaardigheden rondom Saint-Paul Studio Saint Paul Saint Paul en Forêt - Var Bezienswaardigheden rondom Saint-Paul Les Gorges du Verdon ( 48 km van Saint Paul) Les Gorges du Verdon Les Gorges du Verdon zijn uniek in Europa en is een van

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten,

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Met trots presenteren wij ons programma voor de reis naar Melun (Région Ile-de-France- Fontainebleau). We zijn erin geslaagd een afwisselend programma samen te stellen. Net als vorig jaar

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Spanje). Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Uw vertrekbasis : LE BOAT 17 rue du quai 22 100 Dinan Frankrijk

Uw vertrekbasis : LE BOAT 17 rue du quai 22 100 Dinan Frankrijk Uw vertrekbasis : LE BOAT 17 rue du quai 22 100 Dinan Frankrijk WIJ VRAGEN U OM ONDERSTAANDE PRAKTISCHE INFORMATIE MET BETREKKING TOT UW VERTREKBASIS GOED DOOR TE LEZEN Deze informatie zal de meeste vragen

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

militaire Pegasusbridge fietst u langs de zandstranden van Quistreham en Colleville-Montgomery.

militaire Pegasusbridge fietst u langs de zandstranden van Quistreham en Colleville-Montgomery. Normandië 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 559 Fietsen bij de invasiestranden Normandië wordt altijd direct in verband gebracht met D-day: 6 juni 1944. De fietsroutes gaan zelfs langs Omaha Beach,

Nadere informatie

VITALITEITSVAKANTIE Fitter in je vel en heerlijk genieten onder de Franse zon 9 t.e.m. 16 mei 2015

VITALITEITSVAKANTIE Fitter in je vel en heerlijk genieten onder de Franse zon 9 t.e.m. 16 mei 2015 OZ Gezondheidsreizen 2015 Côte d Azur VITALITEITSVAKANTIE Fitter in je vel en heerlijk genieten onder de Franse zon 9 t.e.m. 16 mei 2015 Zalig ontspannen op vakantie en toch werken aan je gezondheid? Deze

Nadere informatie

Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf

Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf + IN DE MODE Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf met Uit de Kunst, In de Mode en SRC Reizen op Maat 4-daagse busreis naar Düsseldorf, Langen Foundation en museumeiland Hombroich met excursies

Nadere informatie

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN Vertrek vanuit Salou ± 14.00 h. 23.00 h. Bij binnenkomst in Barcelona rijden we langs het FC Barcelona Camp Nou stadion, indien mogelijk maken we een korte

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

le Vin est le plus Beau Présent que Dieu a fait aux Hommes (Plato)

le Vin est le plus Beau Présent que Dieu a fait aux Hommes (Plato) BOUROGNEREIS INCLUSIEF SOIRÉE AU CHAUTEAU DU CLOS DE VOUGEOT CHAPITRE DES TULIPES HOLLANDAISES CHEVALIERS DU CONFRÉRIE DE TASTEVIN DE CLOS DU VOUGEOT Onder leiding van Gert Crum en Gijs van Bilsen registervinologen

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

Elzas Tours en Wijnproeverijen

Elzas Tours en Wijnproeverijen Driedaagse tour (lang weekend) Elzas Een kort verblijf in de Elzas is zeer de moeite waard. Wilt u het wijngebied beter leren kennen, een paar keer heerlijk eten en overnachten in het wijngebied? Wij hebben

Nadere informatie

EASY LANGUAGES jaar - Nice vakantiecursus. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES jaar - Nice vakantiecursus. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 10-16 jaar - Nice vakantiecursus Waarom dit programma? Van 10 tot 16 jaar Vanaf 1 week Cursus en verblijf in residentie op campus Pakket met cursus en begeleide activiteiten 3 warme maaltijden

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen TOSCANE & VENETIE Italië is geliefd bij vele cultuurliefhebbers. En dat is ook niet vreemd: dit prachtige land wordt gekenmerkt door een overvloed aan kunst en cultuur! U ziet er bijna letterlijk de kunst

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

ZOMER 2015 ZON- NAAR HET ZUIDEN VAN FRANKRIJK VANUIT BELGIË BESTEMMINGEN THALYS.COM

ZOMER 2015 ZON- NAAR HET ZUIDEN VAN FRANKRIJK VANUIT BELGIË BESTEMMINGEN THALYS.COM ZOMER 2015 ZON- BESTEMMINGEN THALYS.COM NAAR HET ZUIDEN VAN FRANKRIJK VANUIT BELGIË ONTDEK DEZE ZOMER HET ZUIDEN VAN FRANKRIJK. IN ONZE BESTEMMINGEN VINDT U VOOR IEDER WAT WILS. THALYS ZON BESTEMMINGEN

Nadere informatie

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat.

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat. Zwitserland 2014 Reisbeschrijving Heeft u altijd al op de mooiste plekken van Zwitserland willen fotograferen? Samen met een lokale topfotograaf heb ik een fotoreis ontwikkeld waarin de (herfst) landschappen

Nadere informatie

4 PRACHTIGE ROUTES DOOR HEEL FRANKRIJK CHAMBRES D HOTES WIJZER -!1

4 PRACHTIGE ROUTES DOOR HEEL FRANKRIJK CHAMBRES D HOTES WIJZER -!1 4 PRACHTIGE ROUTES DOOR HEEL FRANKRIJK CHAMBRES D HOTES WIJZER -!1 Prachtige routes door heel Frankrijk Door de redactie van Chambres d Hotes Wijzer Dit eboek is een uitgave van The Authenticity Company.

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Base Le Boat Dinan Le Boat 17 rue du quai 22 100 Dinan ALLE CORRESPONDENTIE MOET NAAR DE BASIS IN MESSAC:

Base Le Boat Dinan Le Boat 17 rue du quai 22 100 Dinan ALLE CORRESPONDENTIE MOET NAAR DE BASIS IN MESSAC: Base Le Boat Dinan Le Boat 17 rue du quai 22 100 Dinan ALLE CORRESPONDENTIE MOET NAAR DE BASIS IN MESSAC: LE BOAT MESSAC Port de Plaisance, BP 8 35480 Messac France Tel : 0033 (0) 299 34 60 11 Fax: 0033

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Normandië & Bretagne

Normandië & Bretagne Normandië & Bretagne Totaal aantal dagen: 7 dagen Totaal aantal kilometers: +/- 2500 km Dag 1: Volendam - Le Tréport Vertrek vanaf Volendam naar Le Tréport, dit is +/- 524 km. Ongeveer 6 uurtjes rijden.

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Groepsaccommodatie. Op adem komen in de Alpes de Haute Provence. Stilte-eiland in de Haute Provence.

Groepsaccommodatie. Op adem komen in de Alpes de Haute Provence. Stilte-eiland in de Haute Provence. Groepsaccommodatie Stilte-eiland in de Haute Provence. Ruimte voor ontmoeting en ontwikkeling. Uitgelezen plek voor trainingen, retraites, werkconferenties, yoga en meditatie. Een Provençaalse hoeve, met

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

Zaterdag 1 april 2017

Zaterdag 1 april 2017 Zaterdag 1 april 2017 Mogelijke wedstrijden: marathon, halve marathon en 10 km Na de Médoc, verkennen we nu al lopend de Bourgogne streek. Beperkt aantal plaatsen. Uiterste inschrijvingsdatum: 13 januari

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot 8-daagse rondje in de Loirestreek op de fiets! Bestemming Frankrijk Plaats Loirev allei Duur 8 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van april tot nov ember M inimale Leef tijd 1 jaar Verw

Nadere informatie

Wintersportarrangementen

Wintersportarrangementen Touring Activiteiten Excursies Brochure 2014 Wintersportarrangementen 2014 GROEPSDAGTOCHTEN Speciale Winterarrangementen 2014 SW 01. AlpinCenter Bottrop Tijd: 10.00-23.00 uur In het AlpinCenter in Bottrop,

Nadere informatie

Virages van Lausanne naar Menton over de hoogste toppen van de Franse alpen

Virages van Lausanne naar Menton over de hoogste toppen van de Franse alpen U houdt van auto over de lekkerste rijderswegen van Europa. U wilt zich geen zorgen maken over de volgende overnachting, het hotel, het eten en of uw bolide wel op een veilige parkeerplaats staat. U heeft

Nadere informatie

Als KBC er kan je bij Omnia Travel (100 % dochtermaatschapij van KBC) genieten van diverse kortingen

Als KBC er kan je bij Omnia Travel (100 % dochtermaatschapij van KBC) genieten van diverse kortingen Omnia Travel Als KBC er kan je bij Omnia Travel (100 % dochtermaatschapij van KBC) genieten van diverse kortingen 3 % korting voor boekingen via een Omnia Travel-kantoor. tot 6 % korting Als je je op de

Nadere informatie