Koramic Daktoebehoren Voor een perfect pannendak

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Koramic Daktoebehoren Voor een perfect pannendak"

Transcriptie

1 Koramic Voor een perfect pannendak Binnen 24 uur geleverd Regendicht en uitstekend ventilerend Compleet pakket

2 3 Inhoud pag 4-5 Nok- en hoekkeperafwerking pag 6-7 Dakvoetafwerking pag 8-9 Aansluitingen pag Bevestiging pag Onderdakfolie pag Dakdoorvoersystemen pag Diversen Garantie Wienerberger biedt op alle producten uit het Koramic daktoebehorenprogramma standaard een garantie van 10 jaar. Op een aantal producten geldt een garantie van zelfs 30 jaar. Beide garanties gelden alleen als de verwerkingsvoorschriften conform BRL1513 zijn uitgevoerd. Indien zich binnen de garantieperiode een gebrek aan een Koramic product voordoet, dat niet direct of indirect het gevolg is van een externe oorzaak, zal Wienerberger het bewuste product kosteloos herleveren. Mocht het betreffende product om welke reden dan ook niet meer leverbaar zijn, dan levert Wienerberger een alternatief product dat minimaal dezelfde werking garandeert als het product in kwestie. uur Levering Wienerberger levert al uw Koramic daktoebehoren binnen 24 uur. Voor uur besteld, de volgende werkdag in huis! Het brede Wienerberger daktoebehoren assortiment Een goede vijfde gevel is absoluut regendicht en zorgt voor voldoende ventilatie. Het is bovendien zaak dakpannen en hulpstukken zodanig te bevestigen dat harde wind niet voor schade of ongelukken zorgt. Wienerberger biedt, naast haar brede assortiment Koramic keramische dakpannen, een compleet pakket niet-keramische daktoebehoren. Kwaliteitsproducten voor een perfecte technische en esthetische afwerking bij aansluitdetails, snijlijnen en ventilatieopeningen. Deze brochure toont u het assortiment aan de hand van enkele verhelderende detailfoto s. Heeft u vragen over onze producten of over de verwerking ervan, neem dan contact op met de afdeling Pre & After Sales dakpannen van Wienerberger, T

3 Nok- en hoekkeperafwerking 4 5 De afwerking van de nok- en hoekkeper Ventileren Vocht voorkomen Verwerkingsgemak Zorg bij de opbouw van het dak voor een goede ventilatie van de ruimte tussen de dakpannen en de onderliggende constructie (de dakspouw). Koramic zelfventilerende ondervorsten beschermen de dakconstructie tegen vochtophoping. Ze zijn muis- en vogeldicht en beperken eventuele stormschade. Bovendien blinken Koramic ondervorsten uit in verwerkingsgemak. Alu-Venta Grafi-Rol Flexi-Rol Alu-Rol Voorgevormde, universeel toepasbare aluminium drager. Aan twee zijden voorzien van aluminium slabben (75 mm) met butylstroken voor een goede hechting. Gestanste gaten met kunststof gaas voor het weren van ongedierte (conform Bouwbesluit). Lange levensduur door goede UV-bestendigheid. Lengte: 1 meter. Kleur: rood en antraciet. Fijn gegolfd lood voorzien van acrylaatcoating en twee butylstroken voor een goede hechting. Lange levensduur door goede UV-bestendigheid. Geleverd op rol à 5 meter. In twee breedtematen: 210 en 320 mm. Voor holle en vlakke dakpanmodellen. Kleur: rood en antraciet. Lichte, op rol geleverde, ondervorst. Te gebruiken op de nok en hoekkeper. Voorzien van aluminium slabben met geweven PP voor naadloze aansluiting op panvorm. Kleefstrips verhinderen opkrullen en garanderen een duurzame bevestiging. Lange levensduur door goede UV-bestendigheid. Lengte: rol à 5 meter. Breedte: 320 mm. Kleur: rood en antraciet. Fijne gegolfde aluminiumrol voorzien van acrylaatcoating en twee butylstroken voor een duurzame bevestiging. Voorzien van micro-perforatie. Geschikt voor nok-en hoekkeper. Lengte: rol à 5 meter. Breedte: 320 mm. Kleur: rood en antraciet.

4 Dakvoetafwerking 6 7 Dakvoet Dakvoetprofiel Vogel/muisschroot met enkele kam Vogelschroot Ventilerende onderlat Ventileren Mooi afwerken Houdt ongedierte buiten Een goede dakvoetconstructie is essentieel voor een goede ventilatie van de dakspouw. Dakvoetprofielen zorgen voor een mooie afwerking en bescherming tegen regen, wind en stuifsneeuw. Vogels, ratten en muizen worden geweerd met het Koramic combidakvoetprofiel, de vogelschroot of de vogel/muisschroot. Bescherming tegen weersinvloeden en opspattend water uit de goot. Leverbaar in: - kunststof (lengte: 1,5 meter; in antraciet). Toepasbaar bij dakvoet, kilgoten en verholen goten. Leverbaar in kunststof (lengte: 1 meter; antraciet). Toepasbaar bij dakvoet, kilgoten en verholen goten. Leverbaar in: - kunststof (lengte: 1 meter; in rood en antraciet). Vervangt de onderste panlat voor extra ventilatie en doorstroming. Geadviseerd bij vlakke panmodellen. Levervaar in kunststof (lengte: 1 meter; rood en antraciet). Combidakvoetprofiel Vogel/muisschroot met dubbele kam Ventilerende onderlat met vogelschroot Dakvoetprofiel met vogelschroot. Leverbaar in: - kunststof (hoogte 125 mm of 65 mm, lengte 1,05 meter; in rood en antraciet). Toepasbaar bij dakvoet, kilgoten en verholen goten. Leverbaar in kunststof (lengte: 1 meter; antraciet). Voor extra ventilatie én het weren van ongedierte. Leverbaar in kunststof (lengte: 1 meter; rood en antraciet).

5 Aansluitingen 8 9 Aansluitingen Kilgoot, kunststof Renovatieprofiel, aluminium Verholen goot Gootelement Optimale waterafvoer Waar twee dakvlakken elkaar raken of bij dakdoorbrekingen (bijvoorbeeld bij een dakkapel) wilt u optimale waterafvoer. Wienerberger ontwikkelde een aantal profielen dat zorgt voor de juiste afvoer. Kunststof kilgoot op rol. Lengte: 10 meter en 25 meter Breedte: 470 mm. Kleur: rood en antraciet. Voor een perfecte overgang tussen gerenoveerd dak en een aangrenzend bestaand dak. Ook voor het overbruggen van hoogteverschil tussen daken. Goot- en een koppelelement. Bevestiging met aluminium klangen. Lengte: 1,6 meter. Werkende lengte: 1,5 meter. B x H 2 stuks: 125 x 20/110. Kleur: aluminium naturel. Uitvoering links en rechts. Voor de afvoer van het hemelwater bij dakkapellen. Voor aansluiting op het gootelement. Bevestiging door klangen. Aluminium Lengte: 1,6 meter. Werkende lengte: 1,5 meter. B x H: 150 x 20 mm. Kleur: aluminium naturel. Universeel gootelement voor hemelwateropvang bij aansluiting van onder meer dakkapellen en opgaand werk. Bevestiging door klangen. Aluminium Lengte: 1,6 meter. Werkende lengte: 1,5 meter. B x H: 125 x 20/100 mm. Kleur: aluminium naturel. Uitvoering links en rechts. KoraFlex (loodvervanger) Aluminium universeel afdichtingsband dat wordt toegepast bij het afdichten van dakaansluitingen met opgaand metselwerk zoals schoorstenen en dakkapellen. Uitgevoerd met een volledige kleefstrook. Lengte: rol à 5 meter. Breedte: 320 en 450 mm. Kleur: rood, antraciet en leikleur. Kunststof Lengte: 1,5 meter. Werkende lengte: 1,5 meter (met verbindingsstuk). B x H: 150 x 23 mm. Kleur: antraciet. Kunststof Lengte: 1,5 meter. Werkende lengte: 1,4 meter. B x H: 140 x 150 mm. Kleur: antraciet.

6 Bevestigingsmiddelen Maatwerk voor ieder windgebied Dakpannen en hulpstukken moeten in Nederland worden vastgezet volgens de bevestigingseisen van het Bouwbesluit en omschreven in NEN 6707 en NPR Deze voorschriften verdelen ons land in drie windgebieden. Met de Koramic Dakplanner ( bepaalt u eenvoudig de vereiste bevestiging voor ieder afzonderlijk werk. Ruiterdrager-nok en ruiterdrager-nok 45 Bevordert de vrije ventilatiestroming van de ene naar de andere kant van het dak. Vervaardigd uit gegalvaniseerd staal. Bestemd voor het bevestigen van de ruiterplank. Leverbaar als ruiterdrager-nok 45 voorgevormd en als ruiterdrager nok rechtgevormd. Hoekkeperklem met schroef Hoekkeperklem met schroef rvs Standaard uitvoering. Hoekkeperklem met schroef rvs XL uitvoering. Schroeven Schroeven van rvs met EPDM volgring: - Schroef 4,5 x 45 voor de bevestiging van dakpannen en hulpstukken. - Schroef 4,5 x 60, tevens voor de bevestiging van dakpannen en hulpstukken. - Klokschroef 4,5 x 65 voor de bevestiging van vorsten (in rood en zwart). Leinagels Voor de bevestiging van leipannen. - Leinagels (koper) 3 x 32. Universele ruiterdrager Handmatig instelbare hoogte. Ook achteraf, voor een perfect horizontale ruiter. Voor renovatie en nieuwbouw. Ook geschikt voor de hoekkeper. Leverbare lengtes 140 mm (oud dakbeschot), 220 mm (na-isolatieplaat), 300 mm (isolatieplaten) en 360 mm (steile > 45 dakvlakken). Vorstbeugels Voor verankering van vorsten en schubvorsten (volgens Bouwbesluit) aan de nok- en hoekkeperconstructie. Panhaken Koramic heeft voor ieder panmodel een passende panhaak, die ervoor zorgt dat uw dakpannen blijven liggen. Kijk voor het complete overzicht op bladzijde 17.

7 Onderdakfolie Onderdakfolie Onderdakfolies Toebehoren voor onderdakfolies Waterkerend Dampopen membramen Snelle, lichte en veilige verwerking Koramic onderdakfolie: waterkerende, dampopen membramen voor toepassing op hellende daken en aan gevels met dakpannen. De folie brengt u direct aan op het dakbeschot of op de tengels. De Koramic onderdakfolies hebben markeringen op 10, 15 en 20 cm om de overlapzones in één oogopslag te bepalen. De naden kunnen worden afgeplakt met Multi Tape. Classic Geschikt voor hellende daken vanaf 20. Opgebouwd uit twee lagen PP-vlies met als tussenlaag een PP-film. Zeer geschikt als waterkerende toepassing in het kilbereik, bij dakdoorbrekingen en voor extra waterkering. Vrijhangend of direct op de dakplaat aan te brengen. Multi-Fix Multi-Tape Nail-Tape Butyl Voor een regendichte aansluiting met opgaand werk. Enkelzijdig kleefband voor het afplakken van de overlappingen in langs- en dwarsrichting. Bijzonder geschikt bij dakdoorbrekingen. Lengte: rol à 25 meter. Breedte: 60 mm. Verpakking: 10 rollen/doos. Voor waterdichte bevestiging van de tengel bij flauwhellende daken. Lengte: rol à 30 meter. Breedte: 50 mm. Verpakking: 6 rollen/doos. Classic Super 2S Extra sterke onderdakfolie dankzij wapening. Voor dakhellingen vanaf 20. Premium 2S Speciaal ontwikkeld als waterkerende folie op flauwhellende daken tussen 10 en 20. PU gecoate polyestervliesfolie voorzien van een dubbel geïntegreerde kleefstrook.

8 Dakdoorvoersystemen Dakdoorvoersystemen Ontluchten en aansluiten Perfect stijlvol Mechanische ventilatie, rioolontluchting, aansluitingen van wasdroger of wasemkap; Wienerberger heeft de perfecte oplossing dankzij een uitgekiend assortiment dakdoorvoerpannen. Leverbaar in diverse kleuren en vaak zelfs in hetzelfde materiaal als uw pannendak. Voor een perfecte, stijlvolle afwerking. Keramische dakdoorvoerpan 100 mm Voor ontluchting van riool of aansluiting van de wasdrogerafvoer. Compleet geleverd met aansluitslang en klemring. Voor dakpanmodellen: VHV, OVH, Alegra 10, Alegra 12, Datura, Madura en Modula. Keramische dakdoorvoerpan 150 mm Keramische doorvoerpan (ø 150 mm) voor de modellen Alegra 10, Madura en Modula. Voorzien van pvc-mof aan de onderzijde voor aansluiting op de bijgeleverde pvc buis Ø 160 mm (l = 400 mm). CV-dakdoorvoerpan Voor afvoer van rookgassen en aanvoer van verbrandingslucht. Complete set met dakdoorvoerpijp, panmodel gebonden grondplaat en schaaltje met adapter. Adapter is eenvoudig op de juiste diameter (ø112mm ø132mm ø142mm ø152mm ø162mm) af te zagen. CV-doorvoerpijp moet door derden geleverd worden. Dakdoorvoerpan kunststof 150 mm Geschikt voor aansluiting van wasdroger, wasemkap of mechanische ventilatie. Compleet geleverd met doorvoerkoker en flexibele aansluitslang (ø 165 mm). Standaard leverbaar voor VHV, OVH, Alegra 10, Datura, Madura, Sinus, Modula en TdN44. Afdichtingsmanchetten Voor regen- en luchtdichte aansluiting van de doorvoer op het dakvlak. Twee varianten: Ø mm (RGD 125) en Ø mm (RGD 150). Aan onderzijde voorzien van volledige kleeflaag voor eenvoudige afdichting op het dakvlak. Toepassen aan de boven -en/of onderzijde.

9 16 Dakoplossingen 17 Diversen Diversen Acryl dakpannen Veiligheidsdakhaak Panhakenoverzicht uitvoering Acuta 10 LT Acuta 10LG Alegra 10 Alegra 12 Klikpanhaak nr. 3 rvs (panlat 22 x 32/36) Datura De Panne Jura Nova Madura Mega Modula OH 451 OVH Romane Sinus Standard TdN 44 TdN 993 Vauban VHV Nuttige en slimme extra s die het dak helemaal af maken. Kunststof dakpan voor daglicht in verblijfsruimtes. Leverbaar voor de modellen OVH, VHV, OH 451, TdN 44 en TdN 993 Voor een verantwoorde toegang tot het pannendak. Voldoet aan EN 517-Type A. Leverbaar in rood, bruin en zwart. Klikpanhaak nr. 5 rvs (panlat 22 x 38/48) Klikpanhaak nr. 7 rvs (panlat 22 x 36) Klikpanhaak nr. 9 rvs (panlat 22 x 48) Allepanshaak (panlat 22-26) Tikpanhaak 409/001 rvs Tikpanhaak 409/002 rvs Tikpanhaak 409/003 rvs Tikpanhaak 409/005 rvs Tikpanhaak 409/008 rvs Multi-Fix Sneeuwvanger Tikpanhaak 409/012 rvs Voor verlijmen van keramische dakpannen. Bijvoorbeeld bij gezaagde pannen. Kleur zwart. Schuivend sneeuw kan problemen veroorzaken Door het plaatsen van een sneeuwvanger boven bijvoorbeeld de entree van een gebouw kan de schuivende massa worden tegengehouden Tikpanhaak 409/015 rvs Panhaak Sinus TwinTikker OVH rvs TwinTikker OH rvs TwinTikker TdN rvs StormFix rvs Schroef 50 mm Tip: wilt u het zich iets makkelijker maken bij de hoek- en kilkeper? Verlijm dan, voordat u gaat slijpen, twee dakpannen met de Multi-Fix aan elkaar. Dan hoeft u niet met losse stukjes dakpan te werken. StormFix rvs Schroef 60 mm. Universele dakvoetpanhaak

10 18 19 Aantekeningen

11 Wienerberger B.V. Verkoop Koramic dakpannen Trappistenweg NB Tegelen T F koramic.nl@wienerberger.com

KoraTech daktoebehoren

KoraTech daktoebehoren KoraTech daktoebehoren Wienerberger B.V. Verkoop Koramic dakpannen Trappistenweg 7 5932 NB Tegelen T 077-35 60 800 F 077-37 37 177 koramic.nl@wienerberger.com www.wienerberger.nl uur Voor een perfect afgewerkt

Nadere informatie

Dakventilatie en -verankering. Dakventilatieproducten

Dakventilatie en -verankering. Dakventilatieproducten Dakventilatieproducten Doordacht in dakventilatie. Dakventilatie is het creëren van een efficiënte luchtstroom van de dakvoet naar de nok, om onderdakse vochtproblemen te voorkomen. Ubbink heeft op dit

Nadere informatie

PROFILO-S. Esthetisch fraaie en milieuvriendelijke kilgoot. Zinkkleur PRODUCT GARANTIE JAAR DAKSYSTEEM GARANTIE JAAR

PROFILO-S. Esthetisch fraaie en milieuvriendelijke kilgoot. Zinkkleur PRODUCT GARANTIE JAAR DAKSYSTEEM GARANTIE JAAR PROFILO-S Zinkkleur Esthetisch fraaie en milieuvriendelijke kilgoot PRODUCT GARANTIE JAAR DAKSYSTEEM GARANTIE JAAR Profilo-S Tot wel 60% voordeel ten opzichte van traditionele, zinken kilgoten De uitgangspunten

Nadere informatie

antraciet 2500 mm 135 mm 150 mm slagvast PVC 20 stuks per bundel 10 jaar meer info over onderpanprofiel zwart en rood 32 mm

antraciet 2500 mm 135 mm 150 mm slagvast PVC 20 stuks per bundel 10 jaar meer info over onderpanprofiel zwart en rood 32 mm Onderstaand volgen de specifieke dakaccessoires, welke wij voor deze dakpan kunnen leveren. E.e.a. afhankelijk van ontwerp en uitvoering natuurlijk. Voor meer info kunt u doorklikken op de blauwe tekst.

Nadere informatie

Keramische dakpannen Assortiment 2017/2018

Keramische dakpannen Assortiment 2017/2018 Dakoplossingen Keramische dakpannen Assortiment 2017/2018 De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. Dakoplossingen 2 04 08 Klassiek Hollands Hedendaags grootformaat VHV OVH Vario OVH Klassiek

Nadere informatie

Profilo-S Kielgoot Technische documentatie

Profilo-S Kielgoot Technische documentatie Profilo-S Kielgoot Technische documentatie www.monier.be ALGEMEEN PRODUCTOMSCHRIJVING De constructie van de kiel moet voorkomen dat water en stuifsneeuw binnendringen en koudebruggen veroorzaken. PROFILO-S

Nadere informatie

KILKEPER MORE POWER TO YOUR ROOF

KILKEPER MORE POWER TO YOUR ROOF KILKEPER MORE POWER TO YOUR ROOF 345 10.4 KILKEPER De kilkeper is de inwendige hoek tussen twee dakschilden. Dit is een kwetsbaar onderdeel en moet goed afgewerkt worden. De MONIER metalen kilgoot Profilo-S

Nadere informatie

Figaroll Dryroll Ventilerende afdichting nok en noordboom Technische documentatie

Figaroll Dryroll Ventilerende afdichting nok en noordboom Technische documentatie Figaroll Dryroll Ventilerende afdichting nok en noordboom Technische documentatie www.monier.be ALGEMEEN PRODUCTOMSCHRIJVING Ventilerende afdichtingen voor ruiters (nok en noordboom) zorgen voor een optimale

Nadere informatie

ONDERDAKFOLIES MORE POWER TO YOUR ROOF

ONDERDAKFOLIES MORE POWER TO YOUR ROOF ONDERDAKFOLIES MORE POWER TO YOUR ROOF 363 10.7 ONDERDAKFOLIES Als specialist ontwikkelt en produceert MONIER zélf dakpannen, hulpstukken en daksysteemcomponenten. Vele hiervan worden op het dak geboren.

Nadere informatie

DAKTOEBEHOREN NOK EN NOORDBOOM kleur art.nr

DAKTOEBEHOREN NOK EN NOORDBOOM kleur art.nr NOK EN NOORDBOOM kleur art.nr Figarol plus extreme voor nok- hoekkeper antraciet 63540 5 lm/rol 18 dozen per palet 13,40 /lm Figarol plus extreme per volle palet rood 63541 300-340 mm Figarol plus extreme

Nadere informatie

Wakaflex Aansluiting Technische documentatie

Wakaflex Aansluiting Technische documentatie Wakaflex Aansluiting Technische documentatie www.monier.be ALGEMEEN PRODUCTOMSCHRIJVING WAKAFLEX is een loodvervangende aansluiting voor dakranden: schoorsteen, dakvlakvensters, opgaand metsel werk, dakkapellen,

Nadere informatie

Dakoplossingen. Koramic Leipan 301. De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger.

Dakoplossingen. Koramic Leipan 301. De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. Koramic De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. De is een vlak en relatief klein model zonder sluitingen. Dit model was al bekend in de Middeleeuwen maar wordt nog steeds op grote schaal toegepast.

Nadere informatie

OVH: authentiek en veelzijdig

OVH: authentiek en veelzijdig Dakoplossingen OVH: authentiek en veelzijdig De kracht van het Hollandse dak Blijvend mooi 30 jaar garantie Uitgebreid assortiment De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. Dakoplossingen 2 Vrijheid

Nadere informatie

daksysteemcomponenten

daksysteemcomponenten daksysteemcomponenten MORE POWER TO YOUR ROOF MONIER-TH/07-11/-4 329 TechnIsch handboek 10 Daksysteemcomponenten Het complete assortiment daksysteemcomponenten van MONIER is gemaakt op basis van hoogwaardige

Nadere informatie

Koramic Oude Holle 451

Koramic Oude Holle 451 Koramic De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. De Oude Holle dakpan is een gegolfde pan zonder sluitingen. Een pan met een eigen karakter en een lange historie. Deze dakpan is al bekend sinds

Nadere informatie

Dakoplossingen. Koramic Alegra 10. De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger.

Dakoplossingen. Koramic Alegra 10. De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. Koramic De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. Koramic, met zijn vlakke goot en ronde wel, is een grootformaat dakpan die zich leent voor zowel nieuwbouw als renovatie. Door zijn variabele

Nadere informatie

Dakoplossingen. Koramic VHV. De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger.

Dakoplossingen. Koramic VHV. De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. Koramic De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. De Verbeterde Holle met een extra V voor Variabel Verwerkbaar is een uiterst breed toepasbare keramische dakpan. Kenmerkend voor deze pan is

Nadere informatie

Keramische dakpannen Assortiment 2019

Keramische dakpannen Assortiment 2019 Keramische dakpannen Assortiment 2019 De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. 2 3 De kracht van keramiek op het dak 04 06 Classica - Klassiek en tijdloos Designa - Modern en strak VHV OVH Vario

Nadere informatie

Dakoplossingen. Koramic OVH Klassiek. De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger.

Dakoplossingen. Koramic OVH Klassiek. De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. Koramic De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. De is een bijzondere keramische dakpan met een authentiek uiterlijk. Dat maakt deze dakpan bij uitstek geschikt voor traditionele Hollandse daken

Nadere informatie

MODEL OVH 200 Collectie geprofileerde dakpannen

MODEL OVH 200 Collectie geprofileerde dakpannen MODEL OVH 200 Collectie geprofileerde dakpannen Rode scherf naturel en rode scherf geëngobeerd MORE POWER TO YOUR ROOF 101 COLLECTIE GEPROFILEERDE DAKPANMODELLEN 4.6 MODEL OVH 200 Technische gegevens:

Nadere informatie

Verwerkingsvoorschriften Collectie daksysteemcomponenten

Verwerkingsvoorschriften Collectie daksysteemcomponenten Wakaflex Verwerkingsvoorschriften Collectie daksysteemcomponenten Benodigde Daksysteemcomponenten voor het aanbrengen van Wakaflex afdichtingsband Wakaflex afdichtingband; Benodigde gereedschappen en bevestigingmateriaal

Nadere informatie

Richtlijn voor de toepassing van onderdakfolies in Nederland.

Richtlijn voor de toepassing van onderdakfolies in Nederland. Richtlijn voor de toepassing van onderdakfolies in Nederland. Aan deze richtlijn moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor de 15 jarig MONIER Daksysteem garantie. Pannendak als Daksysteem: Een

Nadere informatie

Koramic Oude Holle Sinus

Koramic Oude Holle Sinus Koramic De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. De Koramic is een keramische holle pan zonder sluitingen. Een pan met een geheel eigen karakter. Kenmerkend voor dit model is de lange, smalle

Nadere informatie

WAKAFLEX VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN Collectie daksysteemcomponenten

WAKAFLEX VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN Collectie daksysteemcomponenten WAKAFLEX VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN Collectie daksysteemcomponenten Benodigde Daksysteemcomponenten voor het aanbrengen van Wakaflex afdichtingsband Wakaflex afdichtingband; Benodigde gereedschappen en bevestigingmateriaal

Nadere informatie

MODEL OVH 206 Collectie geprofileerde dakpannen

MODEL OVH 206 Collectie geprofileerde dakpannen MODEL OVH 206 Collectie geprofileerde dakpannen Blauwe scherf naturel MORE POWER TO YOUR ROOF 109 COLLECTIE GEPROFILEERDE DAKPANMODELLEN 4.7 MODEL OVH 206 Technische gegevens: KLASSIEK & EXCLUSIEF De OVH

Nadere informatie

Koramic Tuile du Nord 44

Koramic Tuile du Nord 44 Koramic De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. De, medio 1880 ontwikkeld in Frankrijk, is een goedsluitende vlakke dakpan. Het rechte gedeelte van deze dakpan is voorzien van een ronde wel.

Nadere informatie

MODEL RENOVA Collectie geprofileerde dakpannen

MODEL RENOVA Collectie geprofileerde dakpannen MODEL RENOVA Collectie geprofileerde dakpannen MORE POWER TO YOUR ROOF 127 COLLECTIE GEPROFILEERDE DAKPANMODELLEN 4.9 MODEL RENOVA Technische gegevens: Keramische dakpan Afmeting (l x b) 421 x 267 mm Gemiddelde

Nadere informatie

VERANKERING MORE POWER TO YOUR ROOF

VERANKERING MORE POWER TO YOUR ROOF VERANKERING MORE POWER TO YOUR ROOF 351 10.5 VERANKERING De wettelijke verankerinsgeisen binnen het Bouwbesluit laten aan duidelijkheid niets te wensen over. Op basis van deze eisen heeft MONIER hoogwaardige

Nadere informatie

Technische hulpstukken. Ventilatie: ventilerende ondervorsten Ventilatie: dakvoetventilatie Verankering Varia

Technische hulpstukken. Ventilatie: ventilerende ondervorsten Ventilatie: dakvoetventilatie Verankering Varia Technische hulpstukken Ventilatie: ventilerende ondervorsten Ventilatie: dakvoetventilatie Verankering Varia Ventilatie: ventilerende ondervorsten Een woning die slecht geventileerd is, resulteert in vochtophopingen.

Nadere informatie

MODEL DE NIEUWE HOLLANDER Collectie geprofileerde dakpannen

MODEL DE NIEUWE HOLLANDER Collectie geprofileerde dakpannen MODEL DE NIEUWE HOLLANDER Collectie geprofileerde dakpannen Rode scherf naturel en rode scherf geëngobeerd MORE POWER TO YOUR ROOF 117 COLLECTIE GEPROFILEERDE DAKPANMODELLEN 4.8 MODEL DE NIEUWE HOLLANDER

Nadere informatie

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017 240 7 DAKPANMODELLEN KRUISPAN Visueel verrassend Kruispan Wanneer het oude, bestaande beeld van de woning beeldbepalend is, dan is de Kruispan een uitstekende keus. De Kruispan is bij uitstek geschikt

Nadere informatie

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017 290 7 DAKPANMODELLEN OVH 200 Authentiek en herkenbaar OVH 200 De naam OVH staat voor Opnieuw Verbeterde Holle: deze pan is een logisch vervolg op de authentieke Oude Holle, die al eeuwenlang onze Hollandse

Nadere informatie

het kan nog vlakker met het low pitch system Voor dakhellingen tussen de 7 en 15

het kan nog vlakker met het low pitch system Voor dakhellingen tussen de 7 en 15 het kan nog vlakker met het low pitch system PRODUCT PRODUCT dakpanmodellen DAKSYSTEEM DAKSYSTEEM Wij kiezen voor het dak van de toekomst Huizen met een bijna plat dak zijn populair. Maar tot voor kort

Nadere informatie

Einfach zum Wohlfühlen.

Einfach zum Wohlfühlen. BELANGRIJKSTE VOORDELEN KORAMIC TECHNISCHE HULPSTUKKEN 30 jaar garantie op kleidakpannen mits toepassing van de KORAMIC droge ondernokken (raadpleeg de Koramic waarborgbon) of keramische ventilatiepannen.

Nadere informatie

MODEL VH-VARIABEL Collectie geprofileerde dakpannen

MODEL VH-VARIABEL Collectie geprofileerde dakpannen MODEL VH-VARIABEL Collectie geprofileerde dakpannen Rode scherf naturel, rode scherf geëngobeerd en blauwe scherf naturel gesmoord MORE POWER TO YOUR ROOF 93 COLLECTIE GEPROFILEERDE DAKPANMODELLEN 4.5

Nadere informatie

Visueel verrassend Kruispan

Visueel verrassend Kruispan 240 7 DAKPANMODELLEN KRUISPAN Visueel verrassend Kruispan Wanneer het oude, bestaande beeld van de woning beeldbepalend is, dan is de Kruispan een uitstekende keus. De Kruispan is bij uitstek geschikt

Nadere informatie

MODEL GROTE ROMAANSE Collectie speciale dakpannen

MODEL GROTE ROMAANSE Collectie speciale dakpannen MODEL GROTE ROMAANSE Collectie speciale dakpannen MORE POWER TO YOUR ROOF 219 COLLECTIE SPECIALE DAKPANMODELLEN 6.4 MODEL GROTE ROMAANSE Technische gegevens: Keramische dakpan Afmeting (l x b) 344 x 256

Nadere informatie

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017 342 7 DAKPANMODELLEN RUBIN 9V Royaal en toch anders Rubin 9V De Rubin 9V is qua vorm familie van de nostalgische VH en de OVH, maar heeft een groter formaat. En daardoor oogt een dak met de Rubin 9V toch

Nadere informatie

Net dat beetje extra Renova

Net dat beetje extra Renova 330 7 DAKPANMODELLEN RENOVA Net dat beetje extra Renova De Renova is een geprofileerde dakpan met slimme afmetingen. Dankzij de klassieke golving van de pan ontstaat er op het dak een bijzonder lijnenspel.

Nadere informatie

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017 330 7 DAKPANMODELLEN RENOVA Net dat beetje extra Renova De Renova is een geprofileerde dakpan met slimme afmetingen. Dankzij de klassieke golving van de pan ontstaat er op het dak een bijzonder lijnenspel.

Nadere informatie

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017 414 7 DAKPANMODELLEN TUILE PLAT Modern design Tuile Plat Door zijn moderne vormgeving is de Tuile Plat een dakpan die voornamelijk past bij nieuwbouw. Nieuwbouw die opvalt door strakke lijnen en eigentijds

Nadere informatie

HET KAN NOG VLAKKER. Voor dakhellingen tussen de 7 en 15

HET KAN NOG VLAKKER. Voor dakhellingen tussen de 7 en 15 HET KAN NOG VLAKKER met Het Low Pitch System Voor dakhellingen tussen de 7 en 15 MORE POWER TO YOUR ROOF 317 collectie geprofileerde dakpanmodellen 9 Model LOW PITCH SYSTEM Licht hellende daken stellen

Nadere informatie

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017 216 7 DAKPANMODELLEN GROTE ROMAANSE Exclusief model Grote Romaanse Het eerste wat opvalt aan de Grote Romaanse is de uitgesproken sterk geprofileerde wel. Die geeft hem iets zwierigs, iets fantasievols.

Nadere informatie

NOK EN HOEKKEPER MORE POWER TO YOUR ROOF

NOK EN HOEKKEPER MORE POWER TO YOUR ROOF NOK EN HOEKKEPER MORE POWER TO YOUR ROOF 333 De nok sluit het dakschild aan de bovenzijde af. Om de dakconstructie te beschermen is een regendichte afwerking en een goede ventilatiestroom onder de dakpannen

Nadere informatie

MONIER CLIMA COMFORT PLUS Verwerkingsvoorschriften

MONIER CLIMA COMFORT PLUS Verwerkingsvoorschriften MONIER CLIMA COMFORT PLUS Verwerkingsvoorschriften MONIER CLIMA COMFORT PLUS is compatibel met zowat alle dakconstructies en beantwoordt zo perfect aan al uw isolatiebehoeften van buitenuit, zowel in nieuwbouw

Nadere informatie

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017 302 7 DAKPANMODELLEN OVH 206 Echt Hollands OVH 206 Een klassiek, puur Hollands dak. Dat krijgt u als u kiest voor de OVH 206. Deze dakpan is namelijk een variant op één van onze meest traditionele modellen.

Nadere informatie

Echt Hollands OVH 206

Echt Hollands OVH 206 302 7 DAKPANMODELLEN OVH 206 Echt Hollands OVH 206 Een klassiek, puur Hollands dak. Dat krijgt u als u kiest voor de OVH 206. Deze dakpan is namelijk een variant op één van onze meest traditionele modellen.

Nadere informatie

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017 442 7 DAKPANMODELLEN VH-VARIABEL Klassiek en vertrouwd VH-Variabel De VH-Variabel is de Verbeterde Holle waarbij de naam al aangeeft dat deze meer variabel toe te passen is. Een pan die het al jaren goed

Nadere informatie

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017 456 7 DAKPANMODELLEN VLAKKE MULDEN Traditioneel en ritmisch Vlakke Mulden U heeft hem vast al honderden keren gezien: de Vlakke Mulden is een pan die het immers al jarenlang goed doet. Hij beschermt al

Nadere informatie

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017 280 7 DAKPANMODELLEN OUDE HOLLE Nostalgie in keramiek Oude Holle De Oude Holle is ons oermodel. Hij heeft zijn sporen méér dan verdiend. Ontelbare Hollandse daken zijn bedekt met deze gegolfde pan. Zo

Nadere informatie

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017 252 7 DAKPANMODELLEN LOW PITCH SYSTEM Eindelijk kan het! Low Pitch System Tot voor kort gold er voor huizen met een zeer flauw hellend dak slechts een beperkte keus in dakbedekking. De afwatering bij flauw

Nadere informatie

MODEL KRUISPAN Collectie speciale dakpannen

MODEL KRUISPAN Collectie speciale dakpannen MODEL KRUISPAN Collectie speciale dakpannen MORE POWER TO YOUR ROOF 213 COLLECTIE SPECIALE DAKPANMODELLEN 6.3 MODEL KRUISPAN Technische gegevens: Keramische dakpan Afmeting (l x b) 287 x 224 mm Gemiddelde

Nadere informatie

o e Aansluittray nedsale BV u w zond er lood snelle verwerking eenvoudige detaillering

o e Aansluittray nedsale BV u w zond er lood snelle verwerking eenvoudige detaillering Octrooinummer 2008851 Het principe van de aansluittray is een waterafvoer, die steeds boven de pannen verloopt. Eenvoudige detaillering Het voordeel hiervan is eenvoudige detaillering van de panlatten

Nadere informatie

MODEL TUILE PLAT Collectie vlakke dakpannen

MODEL TUILE PLAT Collectie vlakke dakpannen MODEL TUILE PLAT Collectie vlakke dakpannen MORE POWER TO YOUR ROOF 175 COLLECTIE VLAKKE DAKPANMODELLEN 5.4 MODEL TUILE PLAT Technische gegevens: GROOTS & EFFICIËNT Het dak wordt de bekroning op uw huis

Nadere informatie

afmetingen en accessoires Afmetingen Accessoires Wischemann Kunststoff GmbH Panlatafstand Type panlatafstand recapan dakisolatie

afmetingen en accessoires Afmetingen Accessoires Wischemann Kunststoff GmbH Panlatafstand Type panlatafstand recapan dakisolatie recapan dakisolatie inleiding recapan Recapan Het perfecte systeem voor het naisoleren van pannendaken! Wischemann Kunststoff heeft vanaf begin 2011 de verkooprechten in handen gekregen van het Recapan

Nadere informatie

MODEL SIGNY-FINNEZ Collectie vlakke dakpannen

MODEL SIGNY-FINNEZ Collectie vlakke dakpannen MODEL SIGNY-FINNEZ Collectie vlakke dakpannen MORE POWER TO YOUR ROOF 167 COLLECTIE VLAKKE DAKPANMODELLEN 5.3 MODEL SIGNY-FINNEZ TECHNISCH HOOGWAARDIG Het model Signy-Finnez is een vlakke groot formaat

Nadere informatie

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017 362 7 DAKPANMODELLEN SIGNY-FINNEZ In twee stijlen thuis Signy-Finnez De vrijheid om te kiezen, die bieden we u met het model Signy- Finnez. Deze dakpan past zich makkelijk aan: u kunt er alle kanten mee

Nadere informatie

Voor specifieke toepassingen en/of detaillering kunt altijd even kontakt met ons opnemen.

Voor specifieke toepassingen en/of detaillering kunt altijd even kontakt met ons opnemen. Detaillering Panlatten kunnen gewoon doorlopen tot (bijvoorbeeld) de opgaande wand van een dakkapel. De trays hebben een ruime opstaande kant, welke onder de bekleding van de zijwangen wordt gestoken.

Nadere informatie

In twee stijlen thuis Signy-Finnez

In twee stijlen thuis Signy-Finnez 362 7 DAKPANMODELLEN SIGNY-FINNEZ In twee stijlen thuis Signy-Finnez De vrijheid om te kiezen, die bieden we u met het model Signy- Finnez. Deze dakpan past zich makkelijk aan: u kunt er alle kanten mee

Nadere informatie

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017 402 7 DAKPANMODELLEN TUILE DU NORD Bijzondere details Tuile du Nord Pure nostalgie, dat is de Tuile du Nord. Een kleine, vlakke dakpan met een ronde wel. Maar daarom nog niet ouderwets. Modern is niet

Nadere informatie

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017 266 7 DAKPANMODELLEN NEROMA Robuust en zuidelijk Neroma Kiest u voor de Neroma, dan kiest u voor een van de meest krachtige en robuuste modellen uit onze collectie. Die ereplek dankt de Neroma ongetwijfeld

Nadere informatie

DAKPANNEN EN DAKSYSTEEMCOMPONENTEN

DAKPANNEN EN DAKSYSTEEMCOMPONENTEN DAKPANNEN EN DAKSYSTEEMCOMPONENTEN OVERZICHT 2017 DAKSYSTEEMCOMPONENTEN 1 5 7 1 1 7 2 3 3 6 2 4 1 NOK EN HOEKKEPER LaRol Topvent Universele ruiterrol Optivent M-Glue PE q -ondervorst Ondervorstband Universele

Nadere informatie

DAKPANNEN EN DAKSYSTEEMCOMPONENTEN

DAKPANNEN EN DAKSYSTEEMCOMPONENTEN DAKPANNEN EN DAKSYSTEEMCOMPONENTEN OVERZICHT 2018 DAKSYSTEEMCOMPONENTEN 1 5 7 1 1 7 2 3 3 6 2 4 1 NOK EN HOEKKEPER LaRol Topvent Universele ruiterrol Optivent M-Glue PEq-ondervorst Ondervorstband Universele

Nadere informatie

MODEL OUDE HOLLE Collectie geprofileerde dakpannen

MODEL OUDE HOLLE Collectie geprofileerde dakpannen MODEL OUDE HOLLE Collectie geprofileerde dakpannen Blauwe scherf naturel gesmoord MORE POWER TO YOUR ROOF 135 COLLECTIE GEPROFILEERDE DAKPANMODELLEN 4.10 MODEL OUDE HOLLE Technische gegevens: Keramische

Nadere informatie

Spirtech Onderdakfolies Technische documentatie

Spirtech Onderdakfolies Technische documentatie Spirtech Onderdakfolies Technische documentatie www.monier.be ALGEMEEN Productomschrijving Onderdakfolie draagt bij tot de stof-, water- en winddichtheid, verhindert het ontstaan van condensvorming, schimmel

Nadere informatie

Dakpannen en Daksysteemcomponenten overzicht monier.nl

Dakpannen en Daksysteemcomponenten overzicht monier.nl Dakpannen en Daksysteemcomponenten overzicht 2019 monier.nl 4 VERANKERING Panmodelgebonden oplossingen 5 VENTILATIE Universele combipan Universele combivent Combipan VH-Variabel Combivent VH-Variabel Combipan

Nadere informatie

DAKPANNEN EN DAKSYSTEEMCOMPONENTEN

DAKPANNEN EN DAKSYSTEEMCOMPONENTEN DAKPANNEN EN DAKSYSTEEMCOMPONENTEN Overzicht 2016 JAAR PRODUCT GARANTIE JAAR DAKSYSTEEM GARANTIE Part of BRAAS MONIER BUILDING GROUP DAKSYSTEEMCOMPONENTEN 1 5 7 1 1 7 2 3 3 6 2 4 1 NOK EN HOEKKEPER LaRol

Nadere informatie

Technisch Specificatieblad Ferney Group BV

Technisch Specificatieblad Ferney Group BV Nederland Blad : 1/5 Opgesteld door: E.G. Bekrachtigd door: W.A. Het produkt: Algemeen: Kelfort Kel-Tex is een gewapende dampopen PE-folie, die wordt verwerkt aan de buitenzijde van de constructie, zowel

Nadere informatie

MODEL RUBIN 9V Collectie geprofileerde dakpannen

MODEL RUBIN 9V Collectie geprofileerde dakpannen MODEL RUBIN 9V Collectie geprofileerde dakpannen MORE POWER TO YOUR ROOF 141 COLLECTIE GEPROFILEERDE DAKPANMODELLEN 4.11 MODEL RUBIN 9V De verwerking wordt vergemakkelijkt door de grote speling van maar

Nadere informatie

Universele hulpstukken Technische documentatie

Universele hulpstukken Technische documentatie Universele hulpstukken Technische documentatie www.monier.be overzicht hulpstukken panmodellen De in dit document opgenomen hulpstukken (halfronde vorsten en schubvorsten) zijn te gebruiken bij de hieronder

Nadere informatie

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017 374 7 DAKPANMODELLEN SNELDEK Vriendelijk en tijdloos Sneldek U houdt van degelijk: een dak moet betrouwbaar zijn. Jaar in jaar uit, weer of geen weer. De Sneldek is een tijdloze pan die zijn sporen heeft

Nadere informatie

Mystiek in combinatie met sneldekkers

Mystiek in combinatie met sneldekkers Mystiek in combinatie met sneldekkers Achtergrond Naar aanleiding van de veel voorkomende vraag of Mystiek zonnedakpannen kunnen worden toegepast in combinatie met sneldek pannen hebben wij een esthetisch

Nadere informatie

Technisch Specificatieblad Ferney Group BV

Technisch Specificatieblad Ferney Group BV Nederland Blad : 1/5 Opgesteld door: E.G. Bekrachtigd door: W.A. Het product: Algemeen: Kelfort Kel-Fol 125G is een gewapende dampdoorlatende PEfolie, die wordt verwerkt aan de buitenzijde van de constructie,

Nadere informatie

Snel, duurzaam en écht beschermen?

Snel, duurzaam en écht beschermen? Snel, duurzaam en écht beschermen? AlphaFlex, de meest ideale loodvervanger IJzersterk, loodvrij AlphaFlex biedt u een innovatieve loodvervanger op basis van een duurzaam EPDM Compound voorzien van strekmetaal.

Nadere informatie

Stijlvol en toch bescheiden

Stijlvol en toch bescheiden 202 7 DAKPANMODELLEN DE NIEUWE HOLLANDER-V Stijlvol en toch bescheiden De Nieuwe Hollander-V De Nieuwe Hollander-V heeft een traditionele uitstraling, maar is toch net even anders. Geheel in de lijn van

Nadere informatie

Plaatsingsvoorschriften

Plaatsingsvoorschriften Plaatsingsvoorschriften Verankering Ventilatie Plaatsing onderdak Boogdaken Plaatsing Koramic gevelpannen Plaatsing Pottelberg vorstenhoeden Indeling van het gamma dakpannen REFERENTIEDOCUMENTEN Het Wetenschappelijk

Nadere informatie

Quadro by Icopal Een stijlvolle keuze voor het leven

Quadro by Icopal Een stijlvolle keuze voor het leven Quadro by Icopal Een stijlvolle keuze voor het leven I C O P A L 30 JAAR G A R A N T I E Een stijlvolle keuze voor het leven... Bij Icopal weten we dat dakbedekking functioneel moet zijn: het moet bescherming

Nadere informatie

VOGELVIDE EN VOGELPANNEN

VOGELVIDE EN VOGELPANNEN VOGELVIDE EN VOGELPANNEN De vogelvriendelijke broedplaats onder uw dak Fotograaf: de heer Johan Poffers uit Hardenberg, De mus weer onder dak Door het verdwijnen van openbaar groen en het dichten van nestholtes

Nadere informatie

ONDERDAKEN ONDERDAKFOLIES DEEL 1 ALGEMENE TECHNISCHE GEGEVENS

ONDERDAKEN ONDERDAKFOLIES DEEL 1 ALGEMENE TECHNISCHE GEGEVENS 1 ALGEMENE GEGEVENS WAT BETREFT HET PRODUCT ALGEMEENHEDEN De functies van het onderdak zijn: - Tijdelijk de regendichtheid van het dak bevorderen - Zorgen voor de winddichtheid van de dakopbouw - Zorgen

Nadere informatie

ALLES PERFECT OP ELKAAR AFGESTEMD

ALLES PERFECT OP ELKAAR AFGESTEMD ALLES PERFECT OP ELKAAR AFGESTEMD Overzichtsbrochure daksysteemcomponenten www.monier.be 1 www.monier.be Surf naar de Monier-website voor een compleet en actueel overzicht van het assortiment dakpannen

Nadere informatie

Technisch Specificatieblad Ferney Group BV

Technisch Specificatieblad Ferney Group BV Nederland Blad : 1/6 Opgesteld door: EG Bekrachtigd door: GvdW Het product: Algemeen: Kelfort Kel-Tex 3 is een folie met een 3-laags waterdicht dampopen membraan, welke wordt verwerkt aan de buitenzijde

Nadere informatie

Waterdichte argumenten! Ubiflex, de slimme en voordelige loodvervanger

Waterdichte argumenten! Ubiflex, de slimme en voordelige loodvervanger Waterdichte argumenten! Ubiflex, de slimme en voordelige loodvervanger MET UBIFLEX LOODVERVANGER VALT VEEL WINST TE BEHALEN! Ubiflex van Ubbink is dé loodvervanger die wordt toegepast in alle bouwdetails

Nadere informatie

MEGA NATUURROOD RENOVATIE Arch. Gérard - Lemaire & Ass. Luik. Mega. een megagrote pan met ribben

MEGA NATUURROOD RENOVATIE Arch. Gérard - Lemaire & Ass. Luik. Mega. een megagrote pan met ribben MEGA NATUURROOD RENOVATIE Arch. Gérard - Lemaire & Ass. Luik Mega een megagrote pan met ribben DE MEGA EEN TYPISCHE MULDENPAN De Mega behoort naar de vorm tot de categorie Mulden pannen. Ze wordt gekenmerkt

Nadere informatie

Bellus keramische lei: Superlichtgewicht Supermooi Superfijn.

Bellus keramische lei: Superlichtgewicht Supermooi Superfijn. Bellus keramische lei: Superlichtgewicht Supermooi Superfijn. De Bellus is niet alleen Superlichtgewicht, Supermooi, Superfijn, maar ook... krasbestendig UV-bestendig en dus kleurvast vormvast duurzaam

Nadere informatie

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Montagevoorschrift Met het universele indak bevestigingssysteem van Ubbink, kan men alle soorten zonnepanelen tussen de dakpannen aanbrengen. Het systeem

Nadere informatie

11.4 Isolatie. Isolatie Clima Comfort Basic Renovatie Plaat elementen

11.4 Isolatie. Isolatie Clima Comfort Basic Renovatie Plaat elementen 11.4 Isolatie Isolatie Clima Comfort Basic Renovatie Plaat elementen 614 Toepassing De CBRP elementen voor hellende daken zijn geschikt voor na-isolatie op het bestaande dakbeschot. U kunt ze toepassen

Nadere informatie

MODEL SNELDEK Collectie geprofileerde dakpannen

MODEL SNELDEK Collectie geprofileerde dakpannen MODEL SNELDEK Collectie geprofileerde dakpannen MORE POWER TO YOUR ROOF 65 COLLECTIE GEPROFILEERDE DAKPANMODELLEN 4.2 MODEL SNELDEK Technische gegevens: EENVOUDIG & SPEELS Creëer onbegrensde mogelijkheden

Nadere informatie

URL 0180/15 d.d. 04-06-2015

URL 0180/15 d.d. 04-06-2015 MET KERAMISCHE PANNEN URL 0180/15 URL 0180/15 d.d. 04-06-2015 ONTWERP- EN UITVOERINGSRICHTLIJNEN VOOR DAKBEDEKKINGSCONSTRUCTIES MET KERAMISCHE PANNEN URL 0180/15 Techniek gebied PBU Vastgesteld door het

Nadere informatie

F r a n k T r e u r e n B V. Dakpanelementen

F r a n k T r e u r e n B V. Dakpanelementen F r a n k T r e u r e n B V Dakpanelementen Pagina 2 Telefoon: 0183-351889 Dakpanelementen Het hellende dak kent vele afwerkingsmogelijkheden: dakpannen, singles, leien, golfplaten er is echter geen afwerking

Nadere informatie

Nieuw! Ubbink Solar Bevestiging en Protectie. Optimaal bevestigd en klaar voor de zon!

Nieuw! Ubbink Solar Bevestiging en Protectie. Optimaal bevestigd en klaar voor de zon! Nieuw! Ubbink Solar Bevestiging en Protectie Optimaal bevestigd en klaar voor de zon! OPTIMAAL BEVESTIGD EN KLAAR VOOR DE ZON! Gebruik de energie van de zon! Zonne-energie draagt duurzaam bij aan een schoner

Nadere informatie

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017

DAKHANDBOEK - versie 2 - november 2017 388 7 DKPNMODELLEN STONEWOLD Sterk karakter Stonewold Mogen we de Stonewold aan u voorstellen? Dit is een pan met een krachtig designkarakter dat de exclusiviteit van het huis onderstreept. Ver verwijderd

Nadere informatie

MORGO FOLIETECHNIEK B.V. MORGOFOL. Gewapende microgeperforeerde folie. Professionals in folie

MORGO FOLIETECHNIEK B.V. MORGOFOL. Gewapende microgeperforeerde folie. Professionals in folie MORGO FOLIETECHNIEK B.V. MORGOFOL Gewapende microgeperforeerde folie Professionals in folie MORGOFOL De beste oplossing onder extreme omstandigheden MorgoFol is dé ideale folieoplossing in wandconstructies,

Nadere informatie

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer)

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) *100% UV-bestendig *Blijvend soepel en elastisch * Hoge elasticiteit. Tot 400% rek * Scheur-, breuk-,

Nadere informatie

WWW.ANTOSBOUW.NL. Antos Bouw. Slingelandseweg 5c 3381 KZ Giessenburg info@antosbouw.nl 06 82 00 00 18

WWW.ANTOSBOUW.NL. Antos Bouw. Slingelandseweg 5c 3381 KZ Giessenburg info@antosbouw.nl 06 82 00 00 18 Antos Bouw Voor al uw dakpanplaten, isolatie en montage in Nederland en België WWW.ANTOSBOUW.NL GEWENSTE KLEUR Antos Bouw kan gewenste kleur zowel voor dakpanplaten als voor damwandplaten voor u zonder

Nadere informatie

Bisch/Migeon Jura Nova Pan. De Jura Nova Pan van Bisch & Migeon: een grandioze pan

Bisch/Migeon Jura Nova Pan. De Jura Nova Pan van Bisch & Migeon: een grandioze pan JURA NOVA PAN ANTRACIET MAT Arch.bureau Q-Bus L. Nizet & D. Driesmans Heusden-Zolder i.s.m. Fedrigo nv Heist-op-den-Berg Bisch/Migeon Jura Nova Pan De Jura Nova Pan van Bisch & Migeon: een grandioze pan

Nadere informatie

Bellus keramische lei: Superlichtgewicht Supermooi Superfijn.

Bellus keramische lei: Superlichtgewicht Supermooi Superfijn. Bellus keramische lei: Superlichtgewicht Supermooi Superfijn. De Bellus is niet alleen Superlichtgewicht, Supermooi, Superfijn, maar ook... 2 duurzaam materiaal met lange levensduur krasbestendig 30 jaar

Nadere informatie

MODEL STONEWOLD Collectie vlakke dakpannen

MODEL STONEWOLD Collectie vlakke dakpannen MODEL STONEWOLD Collectie vlakke dakpannen MORE POWER TO YOUR ROOF 149 COLLECTIE VLKKE DKPNMODELLEN 5.1 MODEL STONEWOLD Technische gegevens: STRK & HORIZONTL Maak een persoonlijk statement en toon de buitenwereld

Nadere informatie

Algemene voorschriften

Algemene voorschriften Hoe monteert u de dakpanplaat? Bepaalde procedures en details in dit voorschrift zijn sterk geënt op de onderconstructie waarop de platen zijn bevestigd. Lees daarom nauwkeurig de instructies die bij uw

Nadere informatie

TOEBEHOREN VOOR ZONNEPANELEN

TOEBEHOREN VOOR ZONNEPANELEN TOEBEHOREN VOOR ZONNEPANELEN Catalogus Alles voor professionele installatie en onderhoud van zonnepanelen Innovatieve oplossingen voor betere, veiligere en snellere installatie van zonnepanelen. Voor u

Nadere informatie

Ubbink 5-serie. De complete lijn dakdoorvoeren voor een beter resultaat én uiterlijk

Ubbink 5-serie. De complete lijn dakdoorvoeren voor een beter resultaat én uiterlijk Ubbink 5-serie De complete lijn dakdoorvoeren voor een beter resultaat én uiterlijk design gecombineerd met topprestaties De 5-serie van Ubbink is een complete lijn dakdoorvoeren, waarbij design is gecombineerd

Nadere informatie